Möt Örebro ERNST KIRCHSTEIGER

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Möt Örebro ERNST KIRCHSTEIGER"

Transkript

1 Möt Örebro För en tid sedan fick jag frågan vilka som är mina favoritplatser i världen. När jag hade räknat upp sex olika platser i Örebro undrade journalisten om jag aldrig åker utomlands? Jodå, det gör jag, men jag blir lika glad varje gång jag kommer tillbaka till Örebro. Det är som att komma hem till en person som bjuder på sig själv, en sympatisk och varm människa som har nära till skratt men också äger ett berikande djup. En människa som får mig att känna mig välkommen och må bra. Jag har tur som bor i Örebro, för jag upplever den här känslan varje dag. ERNST KIRCHSTEIGER

2 NYCKELN TILL EN lyckad konferens är planering. Från första till sista handslag måste allt vara förberett in i minsta detalj för att skapa ett inspirerande och Det är enkelt att mötas i Örebro. värdefullt möte. Först av allt gäller det att välja plats. Ett viktigt val som kan vara avgörande för hur besökarna kommer att uppleva konferensen. Låt oss vara ärliga. Örebro är inte Barcelona. Örebro är inte ens Stockholm. Och det är just därför Örebro är en så bra mötesstad. Stadens storlek och gynnsamma läge gör det enkelt att konferera här. Det är lätt att komma i god tid; transporten från flygplatsen tar bara en kvart och från tågstationen kan du t.o.m. ta en kort promenad. De moderna konferens- och kongresshallarna ligger alla centralt och du har många hotell, restauranger och butiker att välja mellan mitt i city. De korta avstånden gör att du slipper stressa. Du kanske till och med får lite tid över mellan mötena. Då kan du flanera i en av Sveriges finaste stadsparker, besöka slottet eller åka ut i någon av de vackra omgivningarna. Det är inte så konstigt att allt fler väljer att mötas i Örebro. Här finns allt som krävs för ett lyckat möte. Och allt är nära. MÅNGA BRA HOTELL I ALLA PRISLÄGEN I Örebro finns det gott om övernattningsmöjligheter. Totalt finns här hotellsängar, varav nästan ligger inom 10 minuters promenad från mötesanläggningen Conventum. Vare sig du väljer att bo på högklassigt hotell eller i en naturnära stuga har du alltid nära till en utmärkt konferensanläggning.

3 LENA FLETCHER, VD PÅ CONGREX Örebro är näst bäst i Europa ÖREBRO HAR ALLT som en kräsen konferensgäst kräver, menar Lena Fletcher, VD på Congrex. Och hon vet vad hon pratar om. I sitt jobb att stötta organisationer och företag att planera och genomföra konferenser och kongresser, har Lena med kritiska ögon besökt alla de största mötesdestinationerna och konferensanläggningarna i Europa. Det är bara Edinburgh i Skottland som hon tycker är bättre. En av de stora fördelarna med Örebro är faktiskt att det är en så relativt liten stad, säger hon. Det innebär att en större kongress märks, att det är lätt att äga staden i några dagar vilket är en stor PR-fördel. DEN LILLA METROPOLEN Örebro är Sveriges sjätte största stad och har invånare. Stort nog för ett brett utbud inom alla områden, tillräckligt litet för gångavstånd till det mesta i city.

4 EN AV SVERIGES BÄSTA MÖTESANLÄGGNINGAR Örebro har ett stort utbud av anläggningar för stora och små möten. Mitt i stan ligger Conventum, en toppmodern kongress- och eventanläggning och en av Sveriges bästa mötesplatser när det gäller teknik, kapacitet och logistik. Kongresshallen rymmer sittande personer och kan snabbt förvandlas till en bankettsal för personer eller en konserthall för stående åskådare. Bredvid kongresshallen ligger Conventum Arena, flexibla kvadratmeter som kan skräddarsys för mässor, konserter, idrottsevenemang, galor m m. Andra utmärkta och trevliga mötesanläggningar är Örebro Slott, City Konferenscenter och 4e våningen m fl. Hela utbudet hittar du på vår hemsida KATARINA BÅÅTH, INFORMATÖR OCH PROJEKTLEDARE, ENERGIKONTORET Den bästa slutkonferensen i ett EU-projekt någonsin 2010 GENOMFÖRDE REGIONFÖRBUNDET i Örebro en transportkonferens med 150 deltagare. Från början fanns det en viss skepsis från våra EU-partners till att lägga konferensen i Örebro, berättar Katarina Bååth, informatör och projektledare på Energikontoret. Men efteråt var alla mycket nöjda och projektledaren från Belgien, en mycket erfaren EU-projektledare, tyckte att det var den bästa slutkonferensen i ett EU-projekt hon någonsin varit på. Många av deltagarna uttryckte beundran över Örebro och inte minst Örebro slott. Vår middag på Örebro slott blev mycket uppskattad, säger Katarina.

5 LISELOTTE ISACSSON, MARKNADSCHEF, TEKNISKA MÅLGRUPPER, MICROSOFT Microsoft valde Örebro. Igen! 2010 ARRANGERADE MICROSOFT TechDays i Örebro, och konferensen överträffade alla deras förväntningar. Så efter en grundlig utvärdering av vilka orter och konferensanläggningar runt om i Sverige som skulle passa för TechDays 2011, valde man Örebro igen. Och det är första gången de väljer att lägga en konferens på samma ort två år i rad utanför Stockholm. Vi är mycket glada och nöjda med det positiva bemötandet vi fick på alla plan, säger Liselotte Isacsson, marknadschef för tekniska målgrupper på Microsoft. Det goda samarbetet med kommunledning, Örebro Universitet, it-företagare, Örebro Convention Bureau och Conventum underlättade för oss alla och gjorde att vi kunde koncentrera oss på att skapa en fantastisk mötesplats för lärande och relationsbyggande aktiviteter. Att Örebro dessutom ligger centralt placerat i Sverige, att det finns goda kommunikationer dit och många hotellbäddar bidrar självklart till att vi valde Örebro igen. EN STAD SOM GJORD FÖR PROMENADER Örebros främsta turistattraktioner är slottet mitt i city med anor från 1200-talet, det rikskända vattentornet Svampen och semesteranläggningen Gustavsvik med ett av Europas största upplevelsebad med över besökare varje år. Örebro är en stad som gjord för promenader. Härliga gångstråk finns både i den vackra stadskärnan och den flerfaldigt prisbelönta Stadsparken, där du också hittar den gamla stadsdelen Wadköping. Örebro bjuder också på ett stort utbud för både shopping och kultur.

6 DET FINNS MYCKET att upptäcka i närheten av Örebro, en vacker region där du hittar det bästa av det mesta. Bara någon kilometer västerut från city ligger Karlslund, ett av Örebros främsta rekreationsområden med herrgården, promenadslingor, hästhagar och hantverkare i de gamla bevarade byggnaderna. Någon kilometer österut börjar Hjälmaren, Sveriges fjärde största sjö, och friluftsområdet Oset, ett av Sveriges finaste fågelområden. I Karlskoga 45 kilometer väster om Det bästa av Sverige samlat i en region Örebro finns Alfred Nobels sista hem och laboratorium i Björkborns herrgård. Bara 15 kilometer norr om Örebro hittar du vildmark och storslagen natur. Här i Kilsbergen de blå bergen kan du vandra, åka skidor, jaga och fiska. En bra startpunkt är Kilsbergen Konferens och Lodge, där du kan ha konferenser med lite mer äventyrliga inslag. Överallt runt Örebro hittar man minnen från den bergshantering som en gång gav den här delen av Sverige sitt välstånd. I Bergslagen kan du besöka hyttor och gruvor, och i den vackra trästaden Nora kan du också passa på att åka ånglok till Sveriges äldsta järnvägstation. Knappa timmens bilfärd från Örebro ligger en annan vacker trästad, Askersund. Härifrån kan du göra båtutflykter på Vättern eller besöka vackra och vilda nationalparken Tiveden. Och är du intresserad av kulinariska läckerheter ska du absolut åka till Grythyttan som blivit ett centrum i Sverige för gastronomiska upplevelser. Här finns bland annat Måltidens Hus och det klassiska gästgiveriet. MIA SPENDRUP, VD, LOKA BRUNN Loka Brunn har blivit en plats att längta tillbaka till NÄR DRYCKESFÖRETAGET SPENDRUPS köpte Loka Brunn år 2008 var det i första hand för att säkra tillgången till det vatten som botade kung Adolf Fredriks envisa migrän år Han ordinerades att dricka åtta liter om dagen och efter bara två veckor var han friskförklarad, berättar Mia Spendrup, VD för Loka Brunn. Men Mia såg också direkt potentialen med anläggningen. Hela Loka Brunn har en rik tradition men var i stort behov av renovering, berättar hon. Det krävdes hårt arbete för att få fart på ekonomin men eftersom Bergslagen betyder mycket för mig tvekade jag aldrig att anta utmaningen. Under tre år har Spendrups lagt stor kraft på att både renovera och utveckla Loka till en anläggning där gästerna kan förvänta sig en vistelse utöver det vanliga. Förutom god mat, fina rum och vacker natur kan vi nu också erbjuda ett helt nytt spa. Och eftersom vi trots allt är ett dryckesföretag och Sveriges största vinimportör bygger vi även en vinsalong i källaren på stora societetshuset. Jag är stolt över att vi har lyckats bevara Loka Brunn så att fler generationer får upptäcka denna Bergslagens pärla. Loka Brunn har blivit en plats att längta tillbaka till!

7 MARIA LIBÄCK,BUSINESS DIRECTOR, DB SCHENKER Grythyttan har vid alla tillfällen överträffat förväntningarna TILL GRYTHYTTAN KOMMER man gärna tillbaka, menar Maria Libäck, Business Director på DB Schenker. Hon har anordnat både små och stora konferenser i denna idylliska pärla i Bergslagsskogarna, och till den som vill ha ett minnesvärt arrangemang rekommenderar hon gästgiveriet varmt. Grythyttans Gästgivaregård är mitt förstahandsval när jag ska välja en plats för ett speciellt syfte, säger hon. Detta gäller både i mitt arbete och privat, särskilt eftersom jag under åren som gått märkt hur miljön här många gånger förstärker upplevelsen. Grythyttan har vid alla tillfällen överträffat alla önskemål som funnits, från planering till genomförande, och man känner sig alltid trygg. Man möts alltid av tillmötesgående och trevlig personal som ger en service som känns uppriktig och faktiskt lite unik. Det genuina, miljön och den goda maten ger både lugn och energi i en skön kombination. Hit kommer man gärna tillbaka!

8 Foto: Mikaela Frie, Ulla Carin Ekblom, Pär Persson, Andreas Hylthén, Karin Foberg ETT RIKT NÖJESLIV Örebros evenemangskalender är fylld året om med konserter med både stora och små artister, teater, allsvensk fotboll på både herr- och damsidan, allsvensk hockey, basket och volleyboll på elitnivå och många utställningar. Här finns också Peter Flack vars Hjalmarrevyer roar hundratusentals besökare varje år. Dessutom finns här Svenska Kammarorkestern, en av världens främsta kammarorkestrar. MITT I PRICK Ingen annan svensk stad ligger så centralt som Örebro: två timmar från Stockholm, tre från Göteborg, fem från Malmö. 6,5 miljoner människor bor inom trettio mils radie. EN KONTAKT FÖR ALLA MÖTEN Örebro Convention Bureau är den naturliga kontakten för mötesförfrågningar i Örebroregionen. Vi är experter på Örebro och vår hjälp är kostnadsfri. Vi hjälper er att få ut det mesta och det bästa av vår region. Vid större möten finns vi med som koordinator för att göra planeringsprocessen så smidig som möjligt. Vid enklare förfrågningar lotsar vi vidare till de bäst lämpade leverantörerna. Tveka inte att kontakta oss på telefon eller e-post info@orebrocvb.se The Heart of Sweden logotype PANTONE 382

KONFERENS, MÖTE & EVENT STÄMNING Lär känna varandra från en annan sida, och lite bättre.

KONFERENS, MÖTE & EVENT STÄMNING Lär känna varandra från en annan sida, och lite bättre. KONFERENS, MÖTE & EVENT STÄMNING Lär känna varandra från en annan sida, och lite bättre. SAMMANHÅLLNING Vi ser fram emot att se er växa både som grupp och individ. ENTUSIASM Tillsammans skapar vi minnesvärda

Läs mer

UPPLEV EN KONFERENS PÅ LAHOLMEN

UPPLEV EN KONFERENS PÅ LAHOLMEN UPPLEV EN KONFERENS PÅ LAHOLMEN Med ett fantastiskt läge vid havet......mitt i centrala Strömstad, ligger Laholmen Hotell. Hotellet ligger högt beläget med en fantastisk utsikt över havet i väster samtidigt

Läs mer

Välkommen. Välkommen in i familjen Spendrups vinkök! Mia Spendrup, vd Loka Brunn och Grythyttans Gästgivaregård

Välkommen. Välkommen in i familjen Spendrups vinkök! Mia Spendrup, vd Loka Brunn och Grythyttans Gästgivaregård Välkommen Sedan 2014 ägs Grythyttans Gästgivaregård av familjen Spendrup. Vi vill att det ska vara lätt att ha det bra, så låt oss ta hand om dig och ditt sällskap. Det är det vi kan bäst. Vi hoppas att

Läs mer

Arena Skövde - Mötesplatsen mitt i Skaraborg

Arena Skövde - Mötesplatsen mitt i Skaraborg 0500-49 87 50 arenaskovde@skovde.se www.arenaskovde.se www.facebook.com/arenaskovde Egnells Väg 1, Skövde Koordinater: 58.393858 N 13.839017 E Varför Arena Skövde? Närhet Placeringen centralt i Skövde

Läs mer

Konferensstaden Gävle

Konferensstaden Gävle Konferensstaden Gävle Gävle 2018-01-09 Konferensstaden Gävle Likt alla hamnstäder i världen har Gävle en historia som viktig mötesplats. Här har inte bara varor och tjänster utväxlats under hundratals

Läs mer

Bjud in till. inspiration

Bjud in till. inspiration Bjud in till inspiration Vi älskar möten! Ja, vi älskar faktiskt alla sorts möten. Speciellt den sköna stämning som sprids och den kreativitet som uppstår när människor samlas utanför vardagens väggar.

Läs mer

CITY HOTELL ESKILSTUNA

CITY HOTELL ESKILSTUNA CITY HOTELL ESKILSTUNA 562-3548_City Hotell_folder_125x250.indd 1 2013-11-13 16:32 562-3548_City Hotell_folder_125x250.indd 2 2013-11-13 16:32 CITY HOTELL ESKILSTUNA Övernatta hos oss när du är i Eskilstuna!

Läs mer

Möten, fest & konferens

Möten, fest & konferens Möten, fest & konferens Möten i fokus Unika sätt att mötas Elite Stadshotellet i Eskilstuna erbjuder unika konferensmöjligheter med 19 möteslokaler. Vi har allt från små grupprum till stora härliga lokaler

Läs mer

HÄLLEFORS KOMMUN. Hällefors Grythyttan Loka

HÄLLEFORS KOMMUN. Hällefors Grythyttan Loka HÄLLEFORS KOMMUN Hällefors Grythyttan Loka Hällefors kommun Hällefors kommun har ett fantastiskt läge i natursköna Bergslagen. Centralt belägen mellan storstad och landsbygd, omkring 3 timmar ifrån Stockholm,

Läs mer

Må bättre på Hennickehammars Herrgård

Må bättre på Hennickehammars Herrgård Må bättre på Hennickehammars Herrgård Hennickehammrs Herrgård väntar på att få välkomna dig! En Värmländsk saga HENNICKEHAMMARS HERRGÅRD är en plats att bli förälskad i. Mjukt inbäddad i den trolska skogen,

Läs mer

Vi kommer att arrangera en visningsresa och återkommer närmre om detta.

Vi kommer att arrangera en visningsresa och återkommer närmre om detta. The Lodge, Romelåsen The Lodge öppnar i September på Romeleåsens topp, 165 m över havet. Det kommer att bli en förträfflig lodge för konferens, boende, njutning, SPA och aktiviteter. Allt detta plus en

Läs mer

MÖTESPLATSER. inom Grönklittsgruppen

MÖTESPLATSER. inom Grönklittsgruppen MÖTESPLATSER inom Grönklittsgruppen 1 Konferens hos oss arbetsro och inspirerande möten! Fjäll eller sjö, U- eller V-sittning, kött eller fisk, längdåkning eller alpint, tiger eller isbjörn? Oavsett vilka

Läs mer

Fyra gånger Nolia. Mässor Konferens Event Uthyrning

Fyra gånger Nolia. Mässor Konferens Event Uthyrning Fyra gånger Nolia. Mässor Konferens Event Uthyrning Kreativitet Personlighet Mässor Konferens Event Uthyrning Lust Nyskapande När människor och idéer möts. Det är då det händer. Tankar utbyts, erfarenheter

Läs mer

[ KEITARINGU ] CATERING på japanska

[ KEITARINGU ] CATERING på japanska [ KEITARINGU ] CATERING på japanska NjUT Av livets frukt EN fest för smak och syn. här - där öst möter väst INGENTING är omöjligt Ska du ordna en fest, ett affärsmöte eller något annat evenemang? Söker

Läs mer

Vattnet och atmosfären

Vattnet och atmosfären Vattnet och atmosfären Platsen för en konferens är ofta avgörande, många vill byta miljö och samlas någonstans där deltagarna bjuds både inspiration och upplevelser. Gävle Konserthus är allt annat än en

Läs mer

Namn: Anna Hellberg Resa: Terränghoppning Ashford Datum: 19-26 juli 2014

Namn: Anna Hellberg Resa: Terränghoppning Ashford Datum: 19-26 juli 2014 Namn: Anna Hellberg Resa: Terränghoppning Ashford Datum: 19-26 juli 2014 1. Hur blev du mottagen vid ankomsten?: mycket bra Kommentar mottagande: - Personligt välkomnande av Will, som sköter hotellet.

Läs mer

EN PRIVILIGIERAD STAD. En stad fylld med engagemang, erfarenhet och kreativitet! www.halmstadcvb.se

EN PRIVILIGIERAD STAD. En stad fylld med engagemang, erfarenhet och kreativitet! www.halmstadcvb.se EN PRIVILIGIERAD STAD En stad fylld med engagemang, erfarenhet och kreativitet! www.halmstadcvb.se Med sitt kustnära läge mitt på den svenska västkusten erbjuder Halmstad en mångfasetterad stad med unika

Läs mer

VÄXJÖ KONSERTHUS KONFERENS & KONGRESS. Möten, fest & konferens

VÄXJÖ KONSERTHUS KONFERENS & KONGRESS. Möten, fest & konferens VÄXJÖ KONSERTHUS KONFERENS & KONGRESS Möten, fest & konferens Möten i centrum I Växjö finns två av Elitekedjans hotell. Elite Park Hotel med tillhörande Växjö Konserthus Kongress & Konferens, är en av

Läs mer

SÖLVESBORG. - av naturliga skäl -

SÖLVESBORG. - av naturliga skäl - SÖLVESBORG - av naturliga skäl - Jag pendlar en halvtimme inåt landet. När jag kommer hem och öppnar bildörren känner jag lukten av hav, det är underbart. Jimmy, 42 år värme och engagemang Sölvesborg är

Läs mer

Utvärdering 2014 målsman

Utvärdering 2014 målsman Utvärdering 2014 målsman 209 deltagare Kändes det tryggt att lämna era barn på lägret? (%) 100 80 60 40 20 0 100 0 Ja Nej Varför/varför inte? - Mycket väl anordnat och bra information. - Seriöst! Utförlig

Läs mer

Röster från er ambassadörer detta vill ni berätta om Växjö

Röster från er ambassadörer detta vill ni berätta om Växjö Röster från er ambassadörer detta vill ni berätta om Växjö En stad där livspusslet går ihop. Närhet till stadsliv, naturliv och kulturliv. /Sebastian Villabos på Remium Aktiv Förvaltning, Klas Qvarnström

Läs mer

UNIKA LOKALER MODERN UTRUSTNING GOD MAT TRIVSEL FLEXIBILITET NÖJDA KUNDER MÖTEN KONFERENS

UNIKA LOKALER MODERN UTRUSTNING GOD MAT TRIVSEL FLEXIBILITET NÖJDA KUNDER MÖTEN KONFERENS UNIKA LOKALER MODERN UTRUSTNING GOD MAT TRIVSEL FLEXIBILITET NÖJDA KUNDER MÖTEN KONFERENS ALLT FÖR ETT BRA MÖTE VÄLJ TRÄCENTRUM Många företag och organisationer väljer Träcentrum som mötesplats. Träcentrum

Läs mer

KONFERENSGUIDE. Hylte kommun 2014. Konferens på landsbygden

KONFERENSGUIDE. Hylte kommun 2014. Konferens på landsbygden KONFERENSGUIDE Hylte kommun 2014 Konferens på landsbygden Söker du en konferensanläggning med aktiviteter i naturskön miljö? Eller en plats som erbjuder en lugn och avspänd atmosfär? Boka din konferens

Läs mer

Välkommen till. Forum Oskarshamn. Hotell - Vandrarhem - Konferenscenter - Stadsteater - Restaurang

Välkommen till. Forum Oskarshamn. Hotell - Vandrarhem - Konferenscenter - Stadsteater - Restaurang Välkommen till Forum Oskarshamn Hotell - Vandrarhem - Konferenscenter - Stadsteater - Restaurang Hotell Rum Oscar är ett hotell med stjärnstatus. För att hela tiden hålla hög kvalitet är vi granskade av

Läs mer

du skulle behöva flytta från Stockholm.

du skulle behöva flytta från Stockholm. Tänk om du skulle behöva flytta från Stockholm. du kunde resa tillbaks på två timmar. Marianne Cordes. du kunde bo i den lilla staden, men ändå dra nytta av storstadens fördelar. du kunde få ett hus i

Läs mer

Destination Läckö-Kinnekulle 31. Europeiska Vandringsdagar 13-16 maj 2016

Destination Läckö-Kinnekulle 31. Europeiska Vandringsdagar 13-16 maj 2016 Destination Läckö-Kinnekulle 31. Europeiska Vandringsdagar 13-16 maj 2016 Välkommen till Destination Läckö-Kinnekulle! Vi vill hälsa dig hjärtligt välkommen till Destination Läckö-Kinnekulle med Götene

Läs mer

42 tomter med bästa läge

42 tomter med bästa läge 42 tomter med bästa läge Hotellet med vackra rum och mysiga små stugor lockar både golfare och företagsresenärer. Här finns bra konferensmöjligheter, fina rum för privata fester och välfylld vinkällare.

Läs mer

Dokumentation från elevforum 9 februari 2018

Dokumentation från elevforum 9 februari 2018 Dokumentation från elevforum 9 februari 2018 Vi jobbade med Noras platsvarumärke. Först Nora tio i topp, prio 1 i varje grupp: Föreningslivet Tryggt Sjön Noramarken Ön Sportaktiviteter Sommarstad Natur

Läs mer

Välkommen till Herrgården

Välkommen till Herrgården Välkommen till Herrgården Munkedals Herrgård anno 1823 KONFERENS HOTELL RESTAURANG broschyr_2017_4.indd 1 2017-08-08 07:01:58 broschyr_2017_4.indd 2 2017-08-08 07:01:59 Att njuta av herrgårdslivet Som

Läs mer

Bjud hem värl en BLI VÄRDFAMILJ!

Bjud hem värl en BLI VÄRDFAMILJ! Bjud hem värl en BLI VÄRDFAMILJ! YFU tror att ett av de bästa sätten att lära känna en kultur, ett språk och ett annat land är genom att bo ett år hos en värdfamilj och att gå i landets skola. Under ett

Läs mer

En exklusiv upplevelse och mötesplats

En exklusiv upplevelse och mötesplats En exklusiv upplevelse och mötesplats Foto: Towe Olsson, Åsa Olsson, Per Lindström och Lena Ehring. Med första parkett mot det vilda - När borta är som bäst! Eriksberg Vilt & Natur i Blekinge arkipelag

Läs mer

STORGATAN 53 GÖTEBORG

STORGATAN 53 GÖTEBORG STORGATAN 53 GÖTEBORG MITT I MALMÖ, MED BÄSTA LÄGET VÄLKOMMEN TILL STORGATAN 53 Det här huset uppfördes av Folksam i slutet på 50-talet. Med sin rika historia, vackra detaljer och centrala läge är det

Läs mer

Min sommar räcker inte mycket längre än hit. >> Fredrik Gustafsson - Chefredaktör

Min sommar räcker inte mycket längre än hit. >> Fredrik Gustafsson - Chefredaktör Min sommar räcker inte mycket längre än hit. >> Fredrik Gustafsson - Chefredaktör STARTSIDA ARTIKLAR BRANSCHNYTT REDAKTIONEN ANNONSERA PRENUMERERA EVENEMANGSKALENDERN SENASTE NUMRET SSQ AWARD BRANSCHNYTT

Läs mer

Lidingö. Bosön Lovik Skogshem & Wijk Meetings. www.fazerkonferens.se

Lidingö. Bosön Lovik Skogshem & Wijk Meetings. www.fazerkonferens.se Lidingö Bosön Lovik Skogshem & Wijk Meetings www.fazerkonferens.se Lidingö Den gröna ön vid Stockholms sida Endast en kort resa från centrala Stockholm på norra Lidingö ligger Bosön, Lovik och Skogshem

Läs mer

Vet du vad som planeras i Karlslund?

Vet du vad som planeras i Karlslund? Vet du vad som planeras i Karlslund? Det här är en illustration och visar endast exempel på hur området skulle kunna se ut. KOMPLETTERING AV VÅRD- OCH OMSORGSBOENDET SAMT NYA TRYGGHETSBOENDEN Stadsbyggnadsförvaltningen

Läs mer

Möjligheternas Arena. Möten. Upplevelser

Möjligheternas Arena. Möten. Upplevelser Möjligheternas Arena Möten Maten Upplevelser 9 Arenan Läkerol Arena har lokaler och utrymmen som passar för alla tillfällen. I kombination kan de bli allt vad du vill och önskar. Det är bara tanken som

Läs mer

Resultat totalt Tyck till om Konsthallen 2019

Resultat totalt Tyck till om Konsthallen 2019 Resultat totalt Tyck till om Konsthallen 2019 2019-06-26 1. Vilken utställning besöker du nu? Varde ljus 33 30 Mellan Konst & Verklighet 27 24,5 Vårsalongen 26 23,6 Kulturskolans bildelever 8 7,3 Bosse

Läs mer

-Det ryker, det fräser, det brinner!

-Det ryker, det fräser, det brinner! -Det ryker, det fräser, det brinner! Signe Persson Melin om Gråsippa, debuten i aluminium. - Äntligen har jag hittat rätt material till den här formen. Signe Persson Melin hade prövat att göra sippformer

Läs mer

Topphemligt Boende. Text Cecilia Öfverholm Foto Frederik Vercruysse

Topphemligt Boende. Text Cecilia Öfverholm Foto Frederik Vercruysse Topphemligt Boende Från övergivet hus till lyxbostad, galleri, restaurang och boutique. Graanmarkt 13 i Antwerpen blev Ilse Cornelissens och Tim Van Gelovens drömprojekt. Text Cecilia Öfverholm Foto Frederik

Läs mer

FÖRSLAG Bergslagen för det goda livet En smakfull tredagsresa på tema naturens skafferi mat och dryck. Offert - grund

FÖRSLAG Bergslagen för det goda livet En smakfull tredagsresa på tema naturens skafferi mat och dryck. Offert - grund Till Buss- Grupprese arrangör FÖRSLAG Bergslagen för det goda livet En smakfull tredagsresa på tema naturens skafferi mat och dryck Offert - grund Ett förlag på en tre-dagars resa till Bergslagen på tema

Läs mer

Öppen planlösning Gemensam reception. Konferensanläggning. i huset. Nacka Strand. Augustendalsvägen 7, pl 5, 830 kvm

Öppen planlösning Gemensam reception. Konferensanläggning. i huset. Nacka Strand. Augustendalsvägen 7, pl 5, 830 kvm Konferensanläggning i huset Öppen planlösning Gemensam reception Nacka Strand Augustendalsvägen 7, pl 5, 830 kvm LOKALEN Effektiv kontorslokal i ett plan Kontorsyta 830 kvm Antal arbetsplatser 49 Välkommen

Läs mer

HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016

HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016 HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016 Återhämtningsresa med Lise och Anna en härlig och inspirerande resa som passar både vana yogautövare och nybörjare. Tillsammans med Anna Hallén och Lise

Läs mer

Bilden av Örebroregionen Regionalt utvärderingsforum 150521

Bilden av Örebroregionen Regionalt utvärderingsforum 150521 Bilden av Örebroregionen Regionalt utvärderingsforum 150521 CMA Research AB Företaget AB, Kundundersökning 2015, sida 2 Om undersökningen Bakgrund Syfte Genomförande Metod CMA har sedan 2006 för Regionförbundets

Läs mer

och skär Arkö kursgård

och skär Arkö kursgård mellan kobbar och skär Arkö kursgård 1 2 arkö kursgård Välkommen. Att resa ut i skärgården är något alldeles speciellt. Årstiderna sätter sin prägel både på själva resan och på vistelsen. På Arkö kursgård

Läs mer

Cinderellas evenemangsdäck. Tänk i nya banor och upptäck en mötesplats utöver det vanliga

Cinderellas evenemangsdäck. Tänk i nya banor och upptäck en mötesplats utöver det vanliga Cinderellas evenemangsdäck Tänk i nya banor och upptäck en mötesplats utöver det vanliga www.vikingline.se Se möjligheterna! I en tid när efterfrågan på rymliga mötesplatser ökar kan vi presentera ett

Läs mer

Välkommen till SKNT:s konferens i Ronneby 18-20 maj 2011! Tema: Varumärkesbyggande i kommuner och regioner

Välkommen till SKNT:s konferens i Ronneby 18-20 maj 2011! Tema: Varumärkesbyggande i kommuner och regioner Välkommen till SKNT:s konferens i Ronneby 18-20 maj 2011! Tema: Varumärkesbyggande i kommuner och regioner Varumärkesbyggande i kommuner och regioner Varmt välkommen till SKNT:s konferens i Ronneby den

Läs mer

Göteborg - Svenska Mässan - 2015

Göteborg - Svenska Mässan - 2015 Digital Commerce in Change Göteborg - Svenska Mässan - 2015 12 mars 2015 12 mars 2015 12 mars 2015 12 mars 2015 Gothia Towers 12 mars 2015 Gothia Towers 12 mars 2015 Gothia Towers Samarbetet mellan Svensk

Läs mer

Tryggare kan ingen vara

Tryggare kan ingen vara Tryggare kan ingen vara Frihet betyder mycket och trygghet betyder allt. Sedan är det ju så klart väldigt olika innehåll i begreppen. Trygghet kan ju vara att bo i ett land utan krigszoner, att ha en familj

Läs mer

På Grönklittsgruppens tre konferensanläggningar Orsa Grönklitt, Tänndalen och Mora Parken ger vi dig möjlighet att skapa unika, effektiva och roliga

På Grönklittsgruppens tre konferensanläggningar Orsa Grönklitt, Tänndalen och Mora Parken ger vi dig möjlighet att skapa unika, effektiva och roliga TR MÖTESPLATSER3 1 På Grönklittsgruppens tre konferensanläggningar Orsa Grönklitt, Tänndalen och Mora Parken ger vi dig möjlighet att skapa unika, effektiva och roliga konferenser. Vi hjälper dig att ge

Läs mer

Utvärdering 2015 deltagare Voice Camp

Utvärdering 2015 deltagare Voice Camp Utvärdering 15 deltagare Voice Camp 8 deltagare Har det varit roligt på lägret? (%) 1 8 6 4 1 Ja Nej Varför eller varför inte? - Enkelt, jag älskar att sjunga och det är alltid kul att träffa nya vänner

Läs mer

21-23 mars 2014 på Kistamässan i Stockholm

21-23 mars 2014 på Kistamässan i Stockholm För Älvräddarna har det i många år varit en självklarhet att träffa nya och gamla medlemmar i vår monter på Sportfiskemässan. 2014 års Sportfiskemässa utgör inget undantag, vi känner oss säkra på att den

Läs mer

Varför en vision? Och det roliga arbetet börjar nu!

Varför en vision? Och det roliga arbetet börjar nu! Varför en vision? Det finns en sådan stolthet och vilja till utveckling i Hjo, men för att samla våra krafter och få draghjälp av varandra behöver vi också en gemensam målbild en vision som talar om för

Läs mer

KTH. Företagskatalog Stockholm

KTH. Företagskatalog Stockholm 11111011100 KTH Företagskatalog Stockholm Innehållsförteckning Välkomna 3 Datatjej konferens 4 Sponsorpaketen 6 Sponsortabell 7 Förtydliganden 8 Övrig spons 10 Intresseanmälan 11 Projektgruppen 12 Välkomna

Läs mer

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST RESA TILL ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST Istanbul metropolen vid Bosporen är gräns och smältdegel på samma gång. Här tycks Europa möta Asien inför en slutgiltig kraftmätning. Öst mot väst. Ur denna

Läs mer

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST RESA TILL ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST Istanbul metropolen vid Bosporen är gräns och smältdegel på samma gång. Här tycks Europa möta Asien inför en slutgiltig kraftmätning. Öst mot väst. Ur denna

Läs mer

Vi har en plan! Samråd 9 mars 6 maj 2010. Förslag till gemensam översiktsplan för Karlskoga och Degerfors kommuner

Vi har en plan! Samråd 9 mars 6 maj 2010. Förslag till gemensam översiktsplan för Karlskoga och Degerfors kommuner Vi har en plan! Förslag till gemensam översiktsplan för Karlskoga och Degerfors kommuner Samråd 9 mars 6 maj 2010 Smakprov Hela översiktsplanen med tillhörande dokument finns på Karlskoga och Degerfors

Läs mer

LÄTT ATT VARA GÄST I örebro en miniguide för dig In personal och d

LÄTT ATT VARA GÄST I örebro en miniguide för dig In personal och d LÄTT ATT VARA GÄST I örebro En miniguide för dig och din personal LÄTT ATT VARA GÄST Vägen mot Sveriges mest välkomnande region. Vi ska uppgradera värdskapet som ett av varumärkets viktigaste komponenter

Läs mer

DISTANSHANDELSDAGEN Etabl.1978. Svenska Mässan Göteborg 2015

DISTANSHANDELSDAGEN Etabl.1978. Svenska Mässan Göteborg 2015 DISTANSHANDELSDAGEN Etabl.1978 Svenska Mässan Göteborg 2015 Samarbetet mellan Svensk Digital Handel, Svensk Handel och Svenska Mässan skapar fantastiska möjligheter för dig och ditt nätverk. Gothia Towers

Läs mer

Representativt kontor. Rumsindelat. Garage i huset. Nacka Strand. Augustendalstorget 3, plan 6, 622 kvm

Representativt kontor. Rumsindelat. Garage i huset. Nacka Strand. Augustendalstorget 3, plan 6, 622 kvm Rumsindelat Representativt kontor Garage i huset Nacka Strand Augustendalstorget 3, plan 6, 622 kvm LOKALEN Representativt kontor centralt i området Kontorsyta 622 kvm Antal arbetsplatser 30 arbetsplatser

Läs mer

Välkommen till Uddevalla! Gröna Bilister Mobilitet och beteende 21 mars 2017

Välkommen till Uddevalla! Gröna Bilister Mobilitet och beteende 21 mars 2017 Välkommen till Uddevalla! Gröna Bilister Mobilitet och beteende 21 mars 2017 sid 1 Historiska lokaler som är nyrenoverade och ger en fräsch och mysig känsla att vistas i. Folkets Hus A-salen Max antal

Läs mer

Studerande i fjordernas och trollens land

Studerande i fjordernas och trollens land Studerande i fjordernas och trollens land Att studera utomlands är en vacker och spännande upplevelse. Det ger dig möjlighet att träffa och umgås med människor från många olika delar av världen, skaffa

Läs mer

Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan

Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan 2015 05 29 Inga kommentarer Guide för Formel 1 resor till Spanien & Barcelona Om du inte har varit på Formel 1 resa till Spanien & Barcelona kommer

Läs mer

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen.

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen. VACKRA PRAG Följ med och upplev vackra Prag! Staden som bjuder på allt vi förväntar oss av en storstad i form av historia, kultur, restauranger och goda shoppingmöjligheter. Under våra dagar i Prag lär

Läs mer

Tisdag 26 augusti 09.00 Landshövdingemöte på Elite Stora Hotellet, Örebro Lokal: Franskan 09.00 Medföljande endast:

Tisdag 26 augusti 09.00 Landshövdingemöte på Elite Stora Hotellet, Örebro Lokal: Franskan 09.00 Medföljande endast: Program Landshövdingemötet Örebro län 24-26 augusti 2014 Söndag 24 augusti 14.00 Incheckning på Elite Stora Hotellet. 15.00 Fika i Residenset, Örebro Slott. 15.30 Promenad till Stortorget. Länsstyrelsens

Läs mer

En arena tusen möjligheter

En arena tusen möjligheter En arena tusen möjligheter Arena Sveriges största multiarena för idrott, upplevelser och möten Vi fyller varje arrangemang med energi, kreativitet och positiva minnen. Vare sig du är förening, företag,

Läs mer

Fotograf Emelie Fagerberg Prislista Bröllop 2013

Fotograf Emelie Fagerberg Prislista Bröllop 2013 Fotograf Emelie Fagerberg Prislista Bröllop 2013 Fotograf Emelie Fagerberg Född och uppvuxen på västkusten, men en längtan efter snö och vinter resulterade i en flytt tillsammans min sambo till nordligare

Läs mer

Här finns Go Wild Vi genomför våra aktiviteter i hela Örebro län samt Västerås och Eskilstuna.

Här finns Go Wild Vi genomför våra aktiviteter i hela Örebro län samt Västerås och Eskilstuna. Detta är Go Wild är ett eventbolag med unik GPS och mobilteknik som används för att genomföra underhållande aktiviteter när det är konferens, kickoff eller annan typ av evenemang. Aktiviteterna består

Läs mer

Smaka! Här får du välja bland spännande menyer tillagade av prisbelönta kockar i en inspirerande miljö du väljer själv er smakupplevelse!

Smaka! Här får du välja bland spännande menyer tillagade av prisbelönta kockar i en inspirerande miljö du väljer själv er smakupplevelse! Smaka! I din hand håller du presentkortet Smaka på Norrköping. Här får du välja bland spännande menyer tillagade av prisbelönta kockar i en inspirerande miljö du väljer själv er smakupplevelse! Med presentkortet,

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL. Laxåhem!

VÄLKOMMEN TILL. Laxåhem! VÄLKOMMEN TILL Laxåhem! Läget är perfekt Mittemellan Stockholm och Göteborg, Knappt fem mil till Örebro. Mitt i en natur med underbara badsjöar och det trolska Tiveden som juvelen i kronan. Fler och fler

Läs mer

LET ÔSS ENTERTAIN YOU

LET ÔSS ENTERTAIN YOU LET ÔSS ENTERTAIN YOU IBLAND ÄR DET OK ATT SKRYTA Vi i Sunne kan det här med stora arrangemang. Vi har gjort det förut, och kan göra det igen... och igen... och igen. Nu är det er tur att se vad vi går

Läs mer

En förhandstitt på Uppsalas nya mötesplats.

En förhandstitt på Uppsalas nya mötesplats. En förhandstitt på Uppsalas nya mötesplats. 2017 1909 påbörjades bygget. 2015 togs beslutet. byggdes den ursprungliga idrottsplatsen. 10 2020 50 meter från arenans östra entréer flyter Fyrisån. kommer

Läs mer

SILJA LINE MÄSSOR& EVENEMANG. Flexibla lösningar till havs. www.silja.se/konferens/evenemang

SILJA LINE MÄSSOR& EVENEMANG. Flexibla lösningar till havs. www.silja.se/konferens/evenemang SILJA LINE MÄSSOR& EVENEMANG Flexibla lösningar till havs. www.sil.se/konferens/evenemang 2 Mässor&Evenemang våra ytor bara för er Har ni något riktigt stort på gång? Branschmässa? Releasefest? Jubileum?

Läs mer

En plats för konferenser, möten, kraftsamling och inspiration.

En plats för konferenser, möten, kraftsamling och inspiration. En plats för konferenser, möten, kraftsamling och inspiration. E n a v D r a k a m ö l l a n s s t ö r s t a s k a t t e r ä r t y s t n a d e n. Vänlig och omfamnande. DRAKAMÖLLAN GÅRDSHOTELL Brösarps

Läs mer

4. Vad tyckte du om kvaliten på ridningen?: mycket bra Kommentar om ridningen: -man fick rida hur mycket som helst, olika slags turer.

4. Vad tyckte du om kvaliten på ridningen?: mycket bra Kommentar om ridningen: -man fick rida hur mycket som helst, olika slags turer. Namn: Andrea Renström Resa: Arizona Datum: 9/3 2014 Kommentar mottagande: - Kommentar boende: -underbar stuga, sängarna är jättesköna. Städning varje dag om man vill. Kommentar maten: Maten är grymt god.

Läs mer

press release Nytt utflyktsmål på Gotland: Fröjel Resort inbjuder med poolhus, spa och bra kök

press release Nytt utflyktsmål på Gotland: Fröjel Resort inbjuder med poolhus, spa och bra kök Visby, 2011-07-14 Nytt utflyktsmål på Gotland: Fröjel Resort inbjuder med poolhus, spa och bra kök En semesterresort på en semesterö det låter som ett ganska vanligt inslag, som knappast ges större utrymme

Läs mer

Konferera i en kulturhistorisk oas mitt i Lund

Konferera i en kulturhistorisk oas mitt i Lund Konferera i en kulturhistorisk oas mitt i Lund Välkommen till Kulturen! Välkommen till en annorlunda konferensanläggning mitt i centrala Lund. Här kan du välja mellan ett stort modernt auditorium, ett

Läs mer

Utvärdering Målsman 2011

Utvärdering Målsman 2011 Utvärdering Målsman 2011 Var informationen innan kollot tillräcklig? (76 svar) 80 60 40 20 0 Ja (100%, 76 st) Nej (0%, 0st) Om nej, vad tycker ni saknades? Informativ hemsida. Mycket bra info hemskickad.

Läs mer

Resekatalog. Unikt För skolor inom Västerås kommun hösten och vintern 2012/2013. Dagsresor för skolklasser till oslagbara priser

Resekatalog. Unikt För skolor inom Västerås kommun hösten och vintern 2012/2013. Dagsresor för skolklasser till oslagbara priser Resekatalog Unikt För skolor inom Västerås kommun hösten och vintern 2012/2013 Innehåll Dagsresor för skolklasser till oslagbara priser 450 sek per enkeltur inom kommun! Läs mer längst bak Giltig under

Läs mer

TRAVEL&TASTE. Conventum Arena, Örebro 13 februari 2016. En mässa med resor och världens kök

TRAVEL&TASTE. Conventum Arena, Örebro 13 februari 2016. En mässa med resor och världens kök TRAVEL&TASTE Conventum Arena, Örebro 13 februari 2016 En mässa med resor och världens kök SMAKA PÅ VÄRLDEN! Ready for take off? Travel & Taste är mässan där du som utställare serverar dina besökare smaker

Läs mer

Det bästa av Småland i fickformat

Det bästa av Småland i fickformat Nu har vi gett Dig en liten uppfattning om hur vi har det i Bottnaryd. Hoppas det inspirerar till ett besök antingen som turist eller som ny Bottnarydsbo vi kommer att göra allt för att Du ska trivas!

Läs mer

Kundutvärdering (Pernilla Rydberg)

Kundutvärdering (Pernilla Rydberg) Kundutvärdering (Pernilla Rydberg) Avresedatum: 2016 10 30 Destination: USA Arizona Cowboy i Vilda västern Fråga Svar Kommentarer Hur många deltagare var ni i gruppen? Hur blev du mottagen vid ankomsten?

Läs mer

Hotel Strandly Skagen

Hotel Strandly Skagen Hotel Strandly Skagen Hotellet erbjuder Hotel Strandly Skagen har en trevlig "Skagenatmosfär" med traditioner och fantasktisk service på ett familjärt och rart sätt. Både hotellet och restaurangen är nyrenoverade

Läs mer

Djuprämmen uppfyller alla de idylliska förväntningar man kan ha på en anläggning och är en underbar plats att få njuta av den svenska naturen.

Djuprämmen uppfyller alla de idylliska förväntningar man kan ha på en anläggning och är en underbar plats att få njuta av den svenska naturen. DJUPRÄMMEN Med utsikten över vattnet och den orörda naturen som böljar på andra sidan sjön kommer ett lugn som är svårt att hitta i storstadens rus och möjligheter till lek och avslappning är oändliga

Läs mer

ÄLVSJÖ STADEN. En stadsdel i förvandling. 1 500 bostäder Nya butikslokaler Fler förskolor Gröna parker

ÄLVSJÖ STADEN. En stadsdel i förvandling. 1 500 bostäder Nya butikslokaler Fler förskolor Gröna parker ÄLVSJÖ STADEN En stadsdel i förvandling 1 500 bostäder Nya butikslokaler Fler förskolor Gröna parker STADEN FLYTTAR TILL ÄLVSJÖ Med Öster om Älvsjövägen, söder om Solbergaskogen och strax nordväst om Älvsjö

Läs mer

4 5 februari Svenska Mässan, Göteborg

4 5 februari Svenska Mässan, Göteborg Nordens största ytskyddskonferens! 4 5 februari Svenska Mässan, Göteborg www.ytskydd.com Fler än 70 föreläsare. Mer än 1000 års erfarenhet! Ytskydd 2015 nu med ökat fokus på case från verkligheten Betong

Läs mer

M Ö T E N, F E S T & KO N F E R E N S

M Ö T E N, F E S T & KO N F E R E N S MÖTEN, FEST & KO N F E R E N S ELITE HOTEL MARINA TOWER Låt dig förföras av utsikten vid Stockholms inlopp, där stad och skärgård möts. Elite Hotel MarinaTower är beläget vid vattnet, bara några minuter

Läs mer

Brf Takterrassen. Muréngatan, Gävle. Ett unikt trygghetsboende för dig som vill ha ett boende med det lilla extra.

Brf Takterrassen. Muréngatan, Gävle. Ett unikt trygghetsboende för dig som vill ha ett boende med det lilla extra. Brf Takterrassen Muréngatan, Gävle Ett unikt trygghetsboende för dig som vill ha ett boende med det lilla extra. ... skönt att slippa ansvaret för villan... nu är tid för njutning... Jag vill känna att

Läs mer

Conventum Arena, Örebro

Conventum Arena, Örebro TRAVEL&TASTE Boka monte Conventum Arena, Örebro Resemässa 14 februari i Örebro 201514 februari En mässa med resor och världens kök SMAKA PÅ VÄRLDEN! Lördagen den 14 februari 2015 går den tredje upplagan

Läs mer

PLANERA DIN KUNDAKTIVITET I. Jönköping

PLANERA DIN KUNDAKTIVITET I. Jönköping PLANERA DIN KUNDAKTIVITET I Jönköping restauranger i Jönköping Tegel Matbar Galleri Sjön Köket levererar rustika, europeiska smaker i modern tappning under benämningen easy eating. Med ca 50 meter från

Läs mer

Upplev Malmö! WWW.MALMOTOWN.COM @ JOHAN PERSSON, OSKAR FALCK/MALMÖ TURISM

Upplev Malmö! WWW.MALMOTOWN.COM @ JOHAN PERSSON, OSKAR FALCK/MALMÖ TURISM Upplev Malmö! Malmö har så mycket att erbjuda att det kan vara svårt att välja bland alla upplevelser. Vi på Malmö Turism vill gärna hjälpa er! Låt er inspireras av våra förslag på hur en dag i vår stad

Läs mer

Fjällpoesi av de glada eleverna i 6 Gul 2008

Fjällpoesi av de glada eleverna i 6 Gul 2008 Fjällpoesi av de glada eleverna i 6 Gul 2008 Farten med min vackra bräda Är obeskrivlig Men ändå så är det synen Som fångade mina ögon. Jag kollar på de andra. Så ser vilken fart de åker med. Men ändå

Läs mer

Enköping Hyresbostäder

Enköping Hyresbostäder Enköping Hyresbostäder Nya lägenheter i kvarteret Älgen Enköping Sveriges närmaste stad AB Enköpings Hyresbostäder Enköping är en expansiv småstad som kan erbjuda ett trivsamt boende för den som söker

Läs mer

Kontor, kunskap och kommunikationer. Välkommen till Silverdal, en vetenskapspark med centralt läge i Stockholm

Kontor, kunskap och kommunikationer. Välkommen till Silverdal, en vetenskapspark med centralt läge i Stockholm Kontor, kunskap och kommunikationer Välkommen till Silverdal, en vetenskapspark med centralt läge i Stockholm Framtidens arbetspla Stockholms bästa läge Till Stockholm city är det 12 km, till Arlanda kommer

Läs mer

Kulturstrategi Ekerö kulturnämnd

Kulturstrategi Ekerö kulturnämnd Kulturstrategi Ekerö kulturnämnd Kulturstrategi Kulturnämnden har ansvar för kommunens kulturpolitik och verksamheter inom kultur och fritid. Nämnden vill visa att kultur är mer än det som ryms i detta

Läs mer

OKTOBER 2014 SÅ ENKELT MEN ÄNDÅ SÅ SVÅRT

OKTOBER 2014 SÅ ENKELT MEN ÄNDÅ SÅ SVÅRT Nyhetsbrev nr 5, 2014 OKTOBER 2014 SÅ ENKELT MEN ÄNDÅ SÅ SVÅRT - När jag tänker på hur enkelt det är att bara vara till, lyssna på kunderna, att höra vad de säger och att hjälpa dem med det som de behöver

Läs mer

Design för hållbar utveckling, kreativa gemenskaper och social innovation

Design för hållbar utveckling, kreativa gemenskaper och social innovation Anette Andersson anettan.andersson@bredband.net Elias Jakobsson elias.h.jakobsson@gmail.com Michelle Arnoldi a.michelle.arnoldi@gmail.com VT 2013 Design för hållbar utveckling, kreativa gemenskaper och

Läs mer

KONFERENS PÅ BOCKHOLMEN

KONFERENS PÅ BOCKHOLMEN Bockholmen ligger endast ca 15 minuter från Stockholms hjärta, beläget vid havet i Bergshamra på en liten holme. Kanske är vi därmed Stockholms närmaste skärgårdsupplevelse? Så nära, men ändå så långt

Läs mer

ditt välbefinnande vår passion

ditt välbefinnande vår passion ditt välbefinnande vår passion När du åker till Friibergs Herrgård händer det något. Du kommer fram och tar det första andetaget och känner hur axlarna sjunker ner. Du tittar ut över Mälaren, tystnaden

Läs mer