Honda sätter nya tuffa miljömål och lanserar ny slogan

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Honda sätter nya tuffa miljömål och lanserar ny slogan"

Transkript

1 CR-V

2 Honda sätter nya tuffa miljömål och lanserar ny slogan Honda har alltid legat i framkant när det gäller att sätta tuffa miljömål för både modeller och själva tillverkningen. Koncernen har också varit bra på att infria sina miljölöften. Fram till 2020 ska Hondas produkter släppa ut 30 procent mindre koldioxid jämfört med nivån från år Sedan fl era år är Honda världens ledande och största producent av motorer. Att agera i samklang, inte bara med kunderna, utan även med samhället i stort, har spelat en avgörande roll för att nå den positionen. Honda vill att företaget ska ses som en tillgång och en ansvarstagande aktör på alla de marknader där företaget fi nns representerat. I dag är Honda en av få tillverkare inom bilindustrin som kan erbjuda fl era helt olika hybridmodeller. Insight har kompletterats med CR-Z och nya Jazz Hybrid. Miljödebatten och engagemanget är långt ifrån en ny företeelse. Det som skiljer Honda från många andra företag är att man mycket tidigt tog debatten och varningssignalerna på allvar. Redan 1966 påbörjade Honda ett forskningsprojekt med den övergripande målsättningen att bevara Blue Skies for Our Children. Nu har målsättningen omvandlats till en slogan och ingår som en del av den grafi ska symbol som Honda tagit fram för att användas både internt och externt vid olika miljöaktiviteter världen över. Symbolen representerar jorden och solen med en blå himmel, frisk luft, rent vatten och ett grönskande land som är en förutsättning för att människor på jorden ska kunna må bra och njuta av livet. Den vita linjen i mitten av symbolen representerar vägen där rörlighet skapar frihet för individen, medan hjärtat representerar Hondas tänkande, passion och löfte för miljöfrågor.

3 MILSTOLPAR 1966 Honda bildar en forskningsgrupp med uppgift att minska skadliga avgasutsläpp Bensinsnåla Civic CVCC med betydligt lägre utsläpp än tidigare modeller börjar säljas VTEC-motorn med variabla ventiltider introduceras. En teknik som hämtades från Hondas utvecklingsarbete inom racingsporten Femdörrars Insight lanseras och blir den första hybridmodellen att toppa försäljningslistan i Japan för en enskild månad Honda utlovar att minska koldioxidutsläppen från alla sina produkter med sammanlagt 30 procent fram till Honda nya miljösymbol lanseras med slogan Blue Skies for Our Children New Dream enbart driven av solkraft vinner World Solar Callenge. Elbilen EV-PLUS introduceras Civic GX lanseras med gas och elektricitet som drivkälla Insight blir den första hybridmodell som säljs i USA Civic Hybrid introduceras i Japan och blir först med hybridtekniken i en massproducerad femsitsig modell FCX blir den första bränslecellsbilen i världen att leasas ut till ett begränsat antal kunder i USA och Japan Premiär för Accord Hybrid i USA, först i världen med en V6-hybridmotor Civic Hybrid börjar säljas på den nordiska marknaden. Andra generationen bränslecellsbil FCX Concept visas på Tokyo Motor Show. Honda Research Institute lyckas utvinna etanol från risstjälkar och skogsavfall FCX Concept banar vägen för serieproducerade FCX Clarity som även den leasas ut till ett begränsat antal kunder i USA och Japan. Se fi lmen på

4

5 Exteriör CR-V har en tydlig närvaro och en kraftfull, funktionell form som förstärks av en djärv, dynamisk grill, eleganta inbyggda strålkastare, LED-baserade varselljus och tuffa lättmetallfälgar. Den spektakulära fönsterdesignen ger utmärkt sikt åt alla håll. Det blir inte bara lätt för dig att se ut, det blir också ett nöje att bli sedd vart du än åker. Modellen som visas är 2.2 i-dtec Executive i Passion Red Pearl med 18-tums aluminiumfälgar och det avancerade förarassistanssystemet ADAS som tillval.

6 06 Exteriör Den nya CR-V:s mjuka linjer och djärva, framträdande utseende har tagits fram i det specifika syftet att framhäva designen och ge bättre prestanda. Bakluckans spoiler ger ett elegant, dynamiskt utseende, men också ett mer effektivt luftflöde för förbättrad bränsleekonomi. Dörrspeglarnas rundade kanter harmoniserar med designen i stort, samtidigt som de döda vinklarna runt bilen minskas. Till och med parkeringssensorerna är utformade för att se ut att vara en del av de främre och bakre stötfångarna, för att få ett rent och sofistikerat utseende, oavsett vinkel. Modellen som visas är 2.2 i-dtec Executive i Passion Red Pearl med 18-tums aluminiumfälgar. 05

7

8 07 08 Interiör komfort Välkommen till din fristad i en stressig värld. CR-Vs rymliga interiör har utformats för att skapa en tyst, sofistikerad och avslappnad känsla. Den ska vara skön att färdas i, både som förare och som passagerare. Den mjuka känslan när du rör vid materialet på dörrpanelernas och instrumentpanelens yta ger en extra kvalitetskänsla, samtidigt som ett antal olika sätesklädslar, bland annat läder i klassiskt svart eller i modern crémefärg, ger en genuin känsla av komfort. Det eldrivna svankstödet i både förar- och passagerarsätet kan justeras för bättre komfort under körning och förarsätets elektroniska minne kan spara två olika programmerbara inställningar. MINNESFUNKTION FÖR FÖRARSÄTET* Gör det möjligt att spara upp till två olika förares sätesinställning. *För mer information om för vilka modeller denna och andra funktioner kan fås, se specifikationssidorna Modellen som visas är Executive-klassen med inredning i crémefärgat läder.

9

10

11 Interiör utrustning Modellen som visas är 2.2 i-dtec Executive med manuell växellåda och det avancerade förarassistanssystemet ADAS som tillval, med inredning i crémefärgat läder. Sofistikerad, rymlig och med en intuitiv design CR-Vs förarplats ser till att varenda funktion finns exakt där du behöver den, så att föraren alltid har full kontroll. Den tydliga och elegant utformade instrumentpanelen presenterar avancerad körteknik på enklast möjliga sätt, där viktig information placeras direkt i synfältet för omedelbar läsbarhet. Bland de olika praktiska funktionerna finns också en skärm av typen intelligent-multi Information Display (i-mid), som ger användbar information om din körning, med intuitiv användning via knappar på den läderklädda ratten*. *För mer information om för vilka modeller denna och andra funktioner kan fås, se specifikationssidorna MOTORSTARTKNAPP* CR-V gör livet lättare redan innan du stiger in, då det nyckellösa dörr- och startsystemet* låser och låser upp dörrarna, du kan även starta motorn utan att behöva leta efter nyckeln.

12 En i-mid-skärm (intelligent-multi Information Display) ger användbar information som aktuell förbrukning i l/km eller vilken musik du lyssnar på. Dess 5-tums färgskärm är centralt placerad i instrumentpanelen för enkel avläsning, alla dess funktioner kan på ett enkelt sätt styras från ratten. Backkameran visas på i-mid-skärmen eller i satellitnavigeringen och fungerar tillsammans med det flerspråkiga röststyrda satellitnavigeringssystemet*. CR-Vs uppdaterade ljudsystem innehåller en cd-spelare och en DAB-radio, som ger ökad kvalitet och tillgång till fler stationer, plus förbättrad mottagning. Båda är kopplade till fyra högtalare plus två diskanthögtalare*, för att ge ett klart och tydligt ljud. Alla funktioner, inklusive handsfreesystem (HFT)* och ipod *-anslutningar, kan också visas via i-mid-skärmen.

13 Ljud & Kommunikation SATELLITENAVIGERING* (HDD) - 6,5" touch skärm - Inbyggd hårddisk för lagring av musik från CD skiva - Spelar CD/DVD/MP3/WMA. OBS! DVD kan endast visas när bilen står still - Visar information om låten som spelas (Gracenote databas) - Visar bild från backkameran med stödlinjer - Röststyrning av klimatanläggning + multimedia/navigation - Trådlös uppspelning av musik från mobiltelefon (Bluetooth Streaming Audio) - Kartuppdatering sker via DVD. Kontakta din återförsäljare eller gå till för mer information - Video/audio ingång för anslutning av spelkonsol eller kamera - USB ingång Backkamera** DAB-RADIO* Digital radio med hög kvalitet, det bästa sättet att lyssna på dina favoritprogram. PERSONLIGA INSTÄLLNINGAR FÖR i-mid Din i-mid-skärm förser dig inte bara med viktig information, du kan också göra egna inställningar, där du väljer färg på displayen och laddar upp dina egna favoritmeddelanden. HÖGTALARSYSTEM* Totalt fyra högtalare, med två extra diskanthögtalare, är det perfekta komplementet till DAB-radion. * För mer information om för vilka modeller denna och andra funktioner kan fås, se specifikationssidorna ** För mer information se sid 17.

14 Modellen som visas är 2.2 i-dtec Executive med inredning i crémefärgat läder.

15 Interiör utrymme CR-V har utvecklats med tanke på komfort och anpassningsbarhet och är utformad för att ge maximalt utrymme och maximal flexibilitet. Våra konstruktörer startade längst fram, genom att skapa mer benutrymme för föraren och passageraren i framsätet och bättre sikt åt alla håll, så att du kan känna dig bekväm och säker när du kör. Baksätena är sammankopplade med lutningsbara ryggstöd och svängda dörrpaneler, som ger mer utrymme att koppla av i för passagerarna. Slutresultatet blir ett öppet och mycket anpassningsbart utrymme som gör att alla känner sig fräscha vid framkomsten, oberoende av hur lång färden har varit. UPPVÄRMDA FRAMSÄTEN* Både förarsätet och det främre passagerarsätet är försedda med tvåstegsuppvärmning. MUGGHÅLLARE* Användbart extrautrymme inom bekvämt räckhåll. *För mer information om för vilka modeller denna och andra funktioner kan fås, se specifikationssidorna

16 Modellen som visas är 2.2 i-dtec Executive med satellitnavigering som tillägg och inredning i crémefärgat läder.

17 Säten one-motion Fällbara baksäten med one-motion De praktiska fällbara sätena med one-motion betyder att plats skapas för skrymmande föremål med ett enda handgrepp. När du drar i spaken i den bakre delen eller spaken vid sidan av passagerarsätet fälls baksätena ned automatiskt i en enda rörelse så att en plan yta skapas på ett ögonblick och öppnar upp generösa 1146 liter bagageutrymme*. Baksätena är delade 60:40 och fälls ned för att skapa en stor mängd bagageutrymme och ge flexibilitet nog för att transportera en mängd olika saker som tillhör din livsstil. *Mätningen baseras på bagagekapacitet till fönstrets underkant med fällda säten.

18 17 18 Teknik PARKERINGSSENSORER* Parkeringssensorer fram och bak gör det lättare att parkera i trånga utrymmen. Ett återkommande pip blir mer ihållande ju närmare du kommer ett föremål. Den innovativa elektriska bakluckan*. Denna smarta funktion gör livet mycket lättare. Med en enda tryckning på fjärröppnaren eller från kupéns insida kan du omedelbart få tillgång till CR-Vs klassledande bagageutrymme. Ännu ett tryck på knappen gör att dörren smidigt och säkert stängs igen. Som hjälp när du parkerar finns det en backkamera placerad mitt på bakluckan, så att du får en tydlig bild av vad som finns bakom dig och så att den yta du kan se maximeras. Systemet låter dig välja mellan tre olika alternativ, för att säkerställa säker och precis manövrering även i de mest krävande utrymmen. Backkamera* ELDRIVEN BAGAGELUCKA* Modellen som visas är 2.2 i-dtec Executive i Passion Red Pearl med 18-tums aluminiumfälgar. *För mer information om för vilka modeller denna och andra funktioner kan fås, se specifikationssidorna

19

20 Modellen som visas är 1.6 i-dtec LifeStyle i Urban Titanium med 18-tums lättmetallfälgar.

21 Nya 1.6 i-dtec Nya 1.6 i-dtec. Den senaste CR-V i serien har vår nya avancerade 1.6 i-dtec Earth Dreams Technology motor, som ger en finstämd balans mellan prestanda och effektivitet.

22 Modellen som visas är 1.6 i-dtec LifeStyle i Urban Titanium med 18-tums lättmetallfälgar.

23 Prestanda Den innovativa CR-V 1.6 i-dtec finns i tvåhjulsdrivet utförande med manuell växellåda, som med sitt vridmoment på 300 Nm och endast 119g/km* CO 2 utsläpp ger CR-V:n en lättare känsla och kvickare körning är andra dieslar. Våra ingenjörer har även reducerat den mekaniska friktionen i motorn därför att mindre friktion betyder bättre prestanda och mjukare körning. 1.6 i-dtec motorn erbjuder enastående ekonomi utan att kompromissa med prestandan. Vi tror att den kan vara framtidens dieselmotor; vi kallar den Earth Dreams Technology. Introduktionen av vår nya toppmoderna 1.6 i-dtec motor gör serien med kraftfulla och effektiva motorer till CR-V komplett. Den skänker dig friheten att åka ut och upptäcka världen med den motor som passar dig. *1.6 i-dtec med manuell växellåda, förbrukningssiffra vid blandad körning.

24 23 24 Prestanda CR-V är full av idéer och innovativ teknik, som tillsammans ökar effektiviteten samt ger klassledande bränsleekonomi och lägre utsläpp CO 2. En av dessa tekniker är tomgångsstopp, som finns i alla CR-V med manuell växellåda. Detta intelligenta system stänger av motorn när du stannar, till exempel vid ett trafikljus, och startar sedan motorn igen när trycker ner kopplingen, utan att du ens märker det. En annan är den elektroniskt styrda 4-hjulsdriften. Då framhjulsdrift är standardläget under normala körförhållanden kopplas CR-V:s 4-hjulsdrift automatiskt in när minskat väggrepp, beroende på is eller slirig vägbana, detekteras. Då detta uppgraderade system också övervakar vägbanan ser det till att kraft endast överförs till de hjul som behöver det, vilket ger en bättre bränsleekonomi, samtidigt som ditt förtroende för fordonets väggrepp och stabilitet ökas. Den 155 -hästkrafter starka bensinmotorn är försedd med variabel ventilstyrning och ventil öppning, för optimerad kraftöverföring vid höga motorvarvtal och bränsleeffektivitet vid låga varvtal. Den finns för ett antal olika drivlinor med 2- och 4-hjulsdrift. För 2-hjulsdrift finns en 6-växlad manuell växellåda medan det för 4-hjulsdrift går att välja mellan en 5-växlad automatisk växellåda och en 6-växlad manuell växellåda. Den 150-hästkrafter starka dieselmotorn 2.2 i-dtec är gjord helt i aluminium. Den ger ett imponerande vridmoment på 350 Nm och erbjuder en mycket bra dragkapacitet. Den levereras med en 5-växlad automatisk eller en 6-växlad manuell växellåda och 4-hjulsdrift. *För mer information om prestanda, se specifikationssidan 47. Modellen som visas är 2.2 i-dtec Executive i Passion Red Pearl med 18-tums aluminiumfälgar och det avancerade förarassistanssystemet ADAS som tillval.

25

26 25 26 Effektivitet CR-V levereras med Hondas bekväma Eco Assist. Genom att trycka på ECON-knappen kan du köra effektivt och reducera utsläppen. Om du kör mjukt och undviker kraftiga accelerationer och inbromsningar så kommer mätaren runt hastighetsmätaren att lysa grönt; vid hård inbromsning och acceleration lyser den vitt. ECON-knappen hjälper dig att uppnå full bränsleeffektivitet i verkliga körsituationer. När den aktiveras förbättras bränsleekonomin genom att prestanda hos motorns kraftöverföring, luftkonditionering och farthållare justeras, så att ännu mer bränsle sparas. ECON-knapp Om du vill ha ytterligare hjälp att köra effektivt och minska utsläppen trycker du helt enkelt på ECON-knappen.

27 Den här bilden används i syfte att illustrera principen och det faktiska utseendet kan skilja sig åt beroende på motor, kraftöverföring och olika tillval för klassen i fråga.

28 ADAPTIV FARTHÅLLARE (ACC)* ACC kan justera din hastighet efter fordonet framför dig, så att du hela tiden håller samma avstånd. Systemet låter dig välja hastighet och avstånd till bilen framför. En radar som är placerad i frontgrillen övervakar hela tiden avståndet framåt och håller avståndet genom att automatiskt justera gasen, eller genom att bromsa om avståndet minskar. Skulle fordonet framför öka avståndet igen tar ACC dig tillbaka till din förinställda hastighet. Körfältsassistent (LKAS)* LKAS använder en kamera som är placerad bakom backspegeln och som ständigt övervakar linjemarkeringen på vägen. LKAS ger en ljudsignalvarning om fordonet är på väg att lämna körfältet och justerar automatiskt kursen, så att du får hjälp att hålla dig i säkerhet i körfältet.

29 Säkerhet Kollisionsminimerande bromssystem (CMBS)* CMBS assisterar din bromsning för att hjälpa dig att undvika eller minimera risken att köra på ett framförvarande fordon. Genom att använda en radarsändare monterad bakom främre grillen hjälper systemet till att upptäcka när en frontalkrock är på väg att inträffa. CMBS arbetar i fyra steg. Ett larmljud tillsammans med en visuell varning på Multi Information Display. Lätt bromsning sker då, och om en olycka fortfarande är på väg att inträffa lägger CMBS an bromsarna med full kraft. Inbromsningen aktiverar E-förspännarna vilka drar åt bilbältena med tillräcklig kraft för att hålla fast dig och framsätespassageraren för att minska följderna av kollisionen. Det avancerade förarassistanssystemet (ADAS) är en kombination av olika innovativa tekniker. Körfältsassistenten (LKAS)*, adaptiv farthållare (ACC)* och kollisionsminimerande bromssystem (CMBS)*. Dessa arbetar alla tillsammans för att minska risker vid förartrötthet på långa resor och skyddar om en kollision skulle inträffa. Första & andra stegen: Ett larm ljuder och en visuell varning visas på Multi Information Display. Tredje steget: Lätt bromsning sker, och om en olycka fortfarande är på väg att inträffa lägger CMBS an bromsarna med full kraft. Hondas system CMBS har erhållit specialutmärkelsen EURO NCAP advanced Fjärde steget: Inbromsningen aktiverar E-förspännarna vilka drar åt bilbältena med tillräcklig kraft för att hålla fast dig och framsätespassageraren för att minska följderna av kollisionen. *För mer information om för vilka modeller denna och andra funktioner kan fås, se specifikationssidorna

30 RÖRELSEANPASSAD EPS Det rörelseanpassade EPS-systemet MA-EPS är en ny teknisk lösning som arbetar i nära samarbete med stabiliseringssystemet VSA (sidan 27); vid överstyrning (typiskt på snö eller vid halka) krävs det mer kraft för att styra mer mot kurvans insida och mindre kraft att styra i motsatt riktning, samtidigt som bromskraften bara läggs på hjulen på utsidan. Med andra ord får du hjälp att köra på rätt sätt och får då på ett naturligt sätt kontroll över situationen. FRAMSÄTEN MED WHIPLASH-SKYDD Vid en kollision är sätesryggens fjädrar optimerade så att sätet absorberar personens vikt på ett mer jämnt sätt, så att en whiplashskada blir så lindrig som möjligt. Nödbromssystem Nödbromssystemet blinkar snabbt med de bakre körriktningsvisarna för att varna bakomvarande när du bromsar kraftigt, så att risken för en påkörning bakifrån minskar. HJÄLPSYSTEM FÖR START I BACKE (HSA) Hjälpsystemet för start i backe (HSA) hindrar att du rullar bakåt vid start i uppförsbacke. Med hjälp av en lutningsgivare regleras bromstrycket, så att fordonet hålls stationärt i 1½ sekund efter det att du släpper bromspedalen. ELEKTRONISKT STYRT 4-HJULSDRIFTSYSTEM Allhjulsdrift (AW D) med intelligent styrsystem ger CR-V helautomatisk och jämn 4-hjulsdrift i regn och snö, på grusvägar och på torr asfalt.

31 Säkerhet AVSTÄNGNINGSTIMER FÖR STRÅLKASTARE Dessa kallas ibland hemkomstljus, detta system gör att du kan låta strålkastarna vara på i upp till 60 sekunder efter det att du stängt av motorn, för att få belysning när du lämnar din CR-V. Nya CR-V innehåller en stor mängd avancerad teknik, för din och dina passagerares säkerhet. Honda har bestämt sig för att bygga de allra bästa säkerhetssystemen, de flesta är också standard i alla utföranden, vilket bevisas av att Euro NCAP gett CR-V 5 stjärnor, vilket är det högsta betyget i dessa oberoende krocktester. AKTIVT KURVLJUS (ACL) Ju tidigare du ser vad som finns på vägen framför dig, ju snabbare kan du reagera på förändringar, särskilt på mörka och dåligt upplysta vägar. Aktivt kurvljus lyser upp den kurva du är på väg in i, i samma ögonblick som du aktiverar körriktningsvisaren eller vrider på ratten. MEDLUTNINGSSTYRNING* SRS-KROCKKUDDAR För att ge maximalt skydd har de främre krockkuddarna tvåstegsutlösning som gör att tidpunkt och kraft kan varieras efter hur allvarlig kollisionen är. Sidokrockgardiner skyddar föraren och passagerarna i både fram- och baksätet vid en kollision från sidan. De främre nackstöden rör sig för att lindra whiplashskador och samverkar med 3-punktssäkerhetsbältetenas nödupprullningsfunktion (ELR). Medlutningsstyrning (HDC) tillåter jämn kontrollerad körning i nedförsbacke med en enkel knapptryckning, utan att föraren behöver röra bromspedalen. Systemet övervakar fordonets hastighet i nedförsbacke och om fordonet accelererar utan åtgärd från föraren bromsar systemet automatiskt, för att sänka CR-Vs hastighet. *Endast tillgänglig med manuell växellåda. Endast tillgänglig för utförandena Lifestyle och Executive.

32 31 32 Säkerhet Stabilitetsassistans för släpvagn (TSA) Genom att reglera motorns vridmoment och använda exakt rätt mängd bromskraft för relevanta hjul ser TSA till att lasten rättas upp. När du kör CR-V används alltid en mängd avancerade tekniska lösningar, ofta märker du inte av detta, även om du använder dem. Det handlar om samverkande teknik, där varje säkerhetsfunktion arbetar tillsammans med de andra, för att ge föraren bästa möjliga stöd. Under alla förhållanden och på alla väglag övervakar stabiliseringssystemet VSA alla fyra hjulen var för sig och beräknar den exakta kraft eller bromskraft som krävs för att återfå kontrollen om väggreppet förloras. Under mycket hala förhållanden styr systemet motorns vridmoment och varje hjuls bromskraft, så att farten reduceras till en nivå där färden är säker och under kontroll. Vid körning med släp övervakar stabilitetsassistenten TSA konstant släpvagnens rörelser relativt CR-V och om TSA ser att det uppstår för stora avvikelser (till exempel vid sidovind eller körfältsbyte) ingriper assistenten innan situationen blir farlig. Modellen som visas är 2.2 i-dtec Executive i Passion Red Pearl med 18-tums aluminiumfälgar och förarassistanssystemet ADAS som tillval.

33 AWAITING APPROVAL

34 33 34 Din CR-V CR-V är gjord för att passa din livsstil. Allt du behöver göra är att bestämma vilken som passar dig.

35

36 35 36 Modeller Executive 2.2 i-dtec 6-växlad manuell växellåda 5-växlad automatisk växellåda 6-växlad manuell växellåda 5-växlad automatisk växellåda Exempel på utrustning 4-hjulsdrift 18-tums aluminiumfälgar Takskenor Bi-HID-strålkastare med spolare Automatiskt helljussystem (HSS) Aktivt kurvljus (ACL)Δ Panoramaglastak Insynsskyddat glas Främre och bakre parkeringssensorer Nyckelfritt dörr- och startsystem Eldriven baklucka Multifunktionsratt med läderklädsel Läderklädsel med uppvärmda framsäten Förarsäte med minne Elmanövrerat svankstöd för förar- och passagerarsäte One-Motion 60/40-delat fällbart baksäte Dubbel automatisk klimatanläggning Intelligent multiinformationsdisplay (i-mid) Backkamera Telefonsystem Bluetooth handsfree (HFT)* DAB-radio med premium-ljud MP3-kompatibel med subwoofer Extrauttag / usb-kontakt Stabiliseringssystem (VSA) Stabilitetsassistans för släpvagn (TSA) Hjälpsystem för start i backe (HSA) Medlutningsstyrning (HDC) Rattpaddel Tomgångsstopp Farthållare Tillval: HDD satellitnavigering Avancerat förarassistanssystem (ADAS) inklusive: Kollissionsminimerande bromssystem (CMBS) Adaptiv farthållare (ACC) Knapp för körfältsassistans (LKAS) * För en lista över kompatibla telefoner, se Använd alltid rekommenderade usb-minnen. Det kan hända att vissa usb-minnen inte fungerar med den här ljudenheten. Endast med automatisk växellåda Endast med manuell växellåda PANORAMAGLASTAK Executive-klassen finns att få med svart eller crémefärgad läderklädsel. EXTRAUTTAG / USB-KONTAKT

37 Modellen som visas är 2.2 i-dtec Executive i Passion Red Pearl med 18-tums aluminiumfälgar och det avancerade förarassistanssystemet ADAS som tillval.

38 37 38 Modeller Lifestyle 2.2 i-dtec 6-växlad manuell växellåda 5-växlad automatisk växellåda 6-växlad manuell växellåda 5-växlad automatisk växellåda 1.6 i-dtec 6-växlad manuell växellåda Exempel på utrustning 2-hjulsdrift (endast 1.6 i-vtec med manuell växellåda) 4-hjulsdrift 18-tums aluminiumfälgar Takskenor Bi-HID-strålkastare med spolare Automatiskt helljussystem (HSS) Aktivt kurvljus (ACL)Δ Insynsskyddat glas Främre och bakre parkeringssensorer Multifunktionsratt med läderklädsel Klädsel i hälften alcantara och hälften läder, med uppvärmda framsäten One-Motion 60/40-delat fällbart baksäte Elmanövrerat svankstöd för förar- och passagerarsäte Dubbel automatisk klimatanläggning Intelligent multiinformationsdisplay (i-mid) Backkamera Telefonisystem Bluetooth handsfree (HFT)* DAB-radio med premium-ljud MP3-kompatibel med subwoofer Extrauttag / usb-kontakt Stabiliseringssystem (VSA) Stabilitetsassistans för släpvagn (TSA) Hjälpsystem för start i backe (HSA) Medlutningsstyrning (HDC) Rattpaddel Tomgångsstopp Farthållare * För en lista över kompatibla telefoner, se Använd alltid rekommenderade usb-minnen. Det kan hända att vissa usb-minnen inte fungerar med den här ljudenheten. Endast med automatisk växellåda Endast med manuell växellåda Black Edition Uppgradera din CR-V Lifestyle till en Black Edition. För mer info om Black Edition se sidan

39 Modellen som visas är 2.2 i-dtec Lifestyle i Passion Red Pearl med 18-tums aluminiumfälgar och det avancerade förarassistanssystemet ADAS som tillval. IMAGE BEING CREATED 2WS KG

40 39 40 Modeller Elegance 2.2 i-dtec 6-växlad manuell växellåda 5-växlad automatisk växellåda 6-växlad manuell växellåda 5-växlad automatisk växellåda 1.6 i-dtec 6-växlad manuell växellåda Exempel på utrustning 2-hjulsdrift (endast och 1.6 i-dtec med manuell växellåda) 4-hjulsdrift 17-tums aluminiumfälgar Halogenstrålkastare Främre och bakre parkeringssensorer Multifunktionsratt med läderklädsel Tygklädsel One-Motion 60/40-delat fällbart baksäte Dubbel automatisk klimatanläggning Intelligent multiinformationsdisplay (i-mid) Backkamera Telefonsystem Bluetooth handsfree (HFT)* Extrauttag / usb-kontakt Stabiliseringssystem (VSA) Stabilitetsassistans för släpvagn (TSA) Hjälpsystem för start i backe (HSA) Medlutningsstyrning (HDC) Rattpaddel Tomgångsstopp Farthållare * För en lista över kompatibla telefoner, se Använd alltid rekommenderade usb-minnen. Det kan hända att vissa usb-minnen inte fungerar med den här ljudenheten. Endast med automatisk växellåda Endast med manuell växellåda FRÄMRE PARKINGERINGSSENSOR Bluetooth HFT

41 Modellen som visas är 2.2 i-dtec Elegance i Passion Red Pearl med 17-tums aluminiumfälgar och strålkastarspolare som tillval.

42 41 42 Modeller Comfort 2.2 i-dtec 6-växlad manuell växellåda 5-växlad automatisk växellåda 6-växlad manuell växellåda 5-växlad automatisk växellåda 1.6 i-dtec 6-växlad manuell växellåda Exempel på utrustning 2-hjulsdrift (endast och 1.6 i-dtec med manuell växellåda) 4-hjulsdrift 17-tums aluminiumfälgar Halogenstrålkastare Hajfensantenn Dubbel automatisk klimatanläggning Multifunktionsratt Tygklädsel Eldrivet förarsvankstöd One-Motion 60/40-delat fällbart baksäte Intelligent multiinformationsdisplay (i-mid) Extrauttag / usb-kontakt Stabiliseringssystem (VSA) Stabilitetsassistans för släpvagn (TSA) Hjälpsystem för start i backe (HSA) Medlutningsstyrning (HDC) Rattpaddel Tomgångsstopp Farthållare * För en lista över kompatibla telefoner, se Använd alltid rekommenderade usb-minnen. Det kan hända att vissa usb-minnen inte fungerar med den här ljudenheten. Endast med automatisk växellåda Endast med manuell växellåda HAJFENSANTENN DUBBEL AUTOMATISK KLIMATANLÄGGNING

43 Modellen som visas är 2.2 i-dtec Comfort i Passion Red Pearl med 17-tums aluminiumfälgar och strålkastarspolare som tillval. IMAGE BEING CREATED 2WS KG

44 43 44 Modeller S 6-växlad manuell växellåda 5-växlad automatisk växellåda Exempel på utrustning 2-hjulsdrift (endast med manuell växellåda) 4-hjulsdrift 17-tums aluminiumfälgar Halogenstrålkastare Multifunktionsratt Tygklädsel One-Motion 60/40-delat fällbart baksäte Intelligent multiinformationsdisplay (i-mid) Extrauttag / usb-kontakt Stabiliseringssystem (VSA) Stabilitetsassistans för släpvagn (TSA) Hjälpsystem för start i backe (HSA) Medlutningsstyrning (HDC) Rattpaddel Tomgångsstopp Farthållare * För en lista över kompatibla telefoner, se Använd alltid rekommenderade usb-minnen. Det kan hända att vissa usb-minnen inte fungerar med den här ljudenheten. Endast med automatisk växellåda Endast med manuell växellåda TOMGÅNGSSTOPP

45 Modellen som visas är S i Passion Red Pearl med 17" lättmetallfälgar.

46 Paket Illumination Pack Personanpassa din CR-V med originaltillbehör, det finns många olika paket att välja på. Dessa tillbehör har tagits fram tillsammans med CR-V för att se till att varje produkt förbättrar den nya modellen med perfekt passform, säkerhet och hållbarhet. Upplyst tröskelinredning Belysning i dörrfickan Främre golvbelysning Bakre golvbelysning Markbelysning 01 Black Edition Modellen som visas har 19-tums ORION lättmetallfälgar Kan endast monteras på CR-V Lifestyle Frontgrill 02. Främre och bakre stänkskydd 03. Elegant fotsteg 04. Spoiler för bakluckan 05. Välj mellan lättmetallfälgar i två utföranden: 19 Orion eller 18 Taurus För mer originaltillbehör för din nya CR-V, besök

47 Paket Urban Pack Modellen som visas har 19-tums ORION aluminiumfälgar Aerostötfångare fram och bak 02. Takspoiler 03. Spegelkåpor Robust Pack Modellen som visas har 19-tums CURSA aluminiumfälgar 01. Främre och bakre hasplåt Laststegsskydd 03. Elegant fotbräda 04. Sidolister i samma färg som karossen För mer originaltillbehör för din nya CR-V, besök

48 Design Pack Modellen som visas har 18-tums LYRA aluminiumfälgar Frontgrill 02. Dimljusutsmyckning 03. Nedre dörrdekoration 04. Dekoration för bakluckan 05. Ovalt slutstycke för avgasrör Tillval Det finns också ett antal tillval för din CR-V Honda SD Navigation Det här systemet kommunicerar med din intelligenta multiinformationsdisplay, imid 6,1" touch skärm Kartuppdatering via SD kort. Kontakta din återförsäljare eller gå till Röstkommandon och menyer på 12 språk. Bluetooth(R) HFT, USB, ipodr, iphoner. Surfplatta kan anslutas. Mycket god ljudkvalitet för din musik och dina telefonsamtal. Spelar CD/MP3/WMA Ingång för backkamera, backkameran visar bild utan stödlinjer Trådlös uppspelning av musik från mobiltelefon (Bluetooth streaming audio A2DP) FRÄMRE OCH BAKRE STÄNKSKYDD

49 Tillval Instegslister med ljus Takräcke LAstgaller Dekorlister för bagagerum Cykelhållare Infällbar dragkrok FAST OCH AVTAGBAR DRAGKROK Bagagerumsinsats parkeringsvärmare 17" aluminiumsfälg ARMUS 18" Aluminiumsfälg LYRA 19" Aluminiumsfälg CURSA 19" Aluminiumsfälg ORION 19" Aluminiumsfälg VEGA 19" Aluminiumsfälg SIRIUS

50 Färger Eftersom färgen på din bil är viktig för dig är den också viktig för oss. Är du Crystal Black eller White Orchid, Passion Red eller Twilight Blue? Med det stora antal färger du har att välja på finns det alltid en som passar din stil och personlighet. Options Crystal Black Pearl Alabaster Silver Metallic Ionised Bronze Metallic Polished Metal Metallic Urban Titanium Metallic Twilight Blue Metallic

51 Färger & klädsel Klädsel Oavsett vilken färg du väljer för din CR-V kan du vara säker på att klädseln, med sin höga kvalitet, passar perfekt ihop med denna. Svart läder CRÉMEFÄRGAT Läder Svart Tyg CRÉMEFÄRGAT Tyg Passion Red Pearl White Orchid Pearl Deep Ocean Blue Modellen som visas är 2.2 i-dtec Executive med 18-tums aluminiumfälgar och det avancerade förarassistanssystemet ADAS som tillval. SVART HÄLFTEN ALCANTARA HÄLFTEN LÄDER Svart tyg Crémefärgat tyg Svart alcantara och läder Svart läder Crémefärgat läder Executive Lifestyle Elegance Comfort S Förklaring Standard Ej tillgänglig

52 Motor Executive Lifestyle Elegance Comfort S 2.2 i-dtec 2.2 i-dtec 1.6 i-dtec 2WD Manuell 2WD Manuell Typ Bensin Diesel Bensin Diesel Diesel Bensin Bensin Diesel Diesel Bensin Bensin Diesel Diesel Bensin Bensin Cylindervolym (cc) Ventiltransmission (16valve) SOHC DOHC SOHC DOHC DOHC SOHC SOHC DOHC DOHC SOHC SOHC DOHC DOHC SOHC SOHC Utsläppsstandard Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Bränslekrav BLYFRI (95) DIESEL BLYFRI (95) DIESEL DIESEL BLYFRI (95) BLYFRI (95) DIESEL DIESEL BLYFRI (95) BLYFRI (95) DIESEL DIESEL BLYFRI (95) BLYFRI (95) Prestanda Motorns maxeffekt rpm) 114 / @ / @ / / / @ / / / @ / / / 6500 Motorns maxeffekt rpm) 155 / @ / @ / / / @ / / / @ / / / 6500 Motorns maxvridmoment rpm) 192 / / / / / / / / / / / / / / / km/h (sekunder) 10,2 / 12,3 9,7 / 10,6 10,2 / 12,3 9,7 / 10,6 11, ,2 / 12,3 9,7 / 10,6 11, ,2 / 12,3 9,7 / 10,6 11, ,2 / 12,3 Toppfart (km/h) 190 / / / / / 182 Bränsleekonomi & utsläpp Stadsmiljö (l/100km) 9,4 / 10,1 6,5 / 8,1 9,4 / 10,1 6,5 / 8,1 5,0 8,9 9,3 / 10,0 6,3 / 7,9 4,8 8,9 9,3 / 10,0 6,3 / 7,9 4,8 8,9 9,3 / 10,0 Landsväg (l/100km) 6,5 / 6,2 5,1 / 5,8 6,5 / 6,2 5,1 / 5,8 4,5 6,2 6,3 / 6 5,0 / 5,6 4,3 6,2 6,3 / 6 5,0 / 5,6 4,3 6,2 6,3 / 6 Blandad körning (l/100km) 7,6 / 7,7 5,7 / 6,7 7,6 / 7,7 5,7 / 6,7 4,7 7,2 7,4 / 7,5 5,5 / 6,5 4,5 7,2 7,4 / 7,5 5,5 / 6,5 4,5 7,2 7,4 / 7,5 Blandad körning CO2 (g/km) 177 / / / / / / / / / 175 Mått Totallängd (mm) Totalbredd (mm) Totalbredd inklusive sidospeglar (mm) 2095,2 2095,2 2095,2 2095,2 2095,2 2095,2 2095,2 2095,2 2095,2 2095,2 2095,2 2095,2 2095,2 2095,2 2095,2 Totalhöjd olastad (mm) Hjulbas (mm) Spårvidd fram (mm) Spårvidd bak (mm) Markfrigång med förare (mm) Maximalt antal personer (sittande) Vändcirkel vägg-till-vägg (m) 11,8 11,8 11,8 11,8 11,8 11,8 11,8 11,8 11,8 11,8 11,8 11,8 11,8 11,8 11,8 Ratt-mellan fulla utslag (rattvarv) 3,16 3,16 3,16 3,16 3,16 3,16 3,16 3,16 3,16 3,16 3,16 3,16 3,16 3,16 3,16 Volym Bagageutrymme baksäte uppfällt (liter, VDA-metod) Bagageutrymme baksäte nedfällt, last upp till fönster (liter, VDA-metod) Bränsletank (liter) Vikt* Tjänstevikt (kg) 1643 / / / / / / / / / 1668 Totalvikt (kg) 2075 / / / / / / / / / 2100 Lastförmåga (kg) 432 / / / / / / / / / 432 Maximal dragvikt (kg) bromsat släp 1700 / / / / / / / / / 1500 Maximal dragvikt (kg) obromsat släp Maximal taklast (kg) Säkerhet Passagerar SRS-krockkudde Sidokrockkuddar (främre) Sidokrockgardiner (främre och bakre) Aktiv nackstöd (främre) Låsningsfritt bromssystem (ABS) Elektronisk bromskraftsfördelning (EBD) Bromsassistans (BA) 2.2 i-dtec 1.6 i-dtec 2WD Manuell 2WD Manuell 2.2 i-dtec 1.6 i-dtec 2WD Manuell 2WD Manuell Bränsleförbrukning: Bränsleförbrukning: Det här testet är framtaget för att ge en indikation avseende bränsleförbrukningen vid körning på väg. * Max dragvikter är baserade på 12% lutning och testas i enlighet med EU-föreskrifter. Förklaring Standard Tillval Part of Advanced Safety Pack Ej tillgänglig

53 Specifikation Executive Lifestyle Elegance Comfort S 2.2 i-dtec 2.2 i-dtec 1.6 i-dtec 2WD Manuell 2WD Manuell Säkerhet Stabiliseringssystem (VSA) Stabilitetsassistans för släpvagn (TSA) Främre säkerhetsbälten med 2-stegs Nödupprullningsfunktion (ELR) Bakre säkerhetsbälten med nödupprullningsfunktion (ELR) ISOFix fästpunkter Varningssystem för lågt däcktryck (DWS) Kollisionsminimerande bromssystem (CMBS) Hjälpsystem för start i backe (HSA) Knapp för körfältsassistans (LKAS) Inbrotts- och stöldsäkerhet Startspärrsystem Säkerhetslarmsystem Fjärrcentrallås med två 2 infällbara nycklar Nyckelfritt dörr- och startsystem Insynsskydd Interiör klädsel och inredning Tygklädsel 1/2 alcantara-/läderklädsel Läderklädsel Kromhandtag invändigt Läderklädd ratt Läderklädd växelspakknopp Instrumentpanel med unika inläggningar Tröskelinredning i metall Funktion & teknik Intelligent multiinformationsdisplay (i-mid) Växlingsindikator (SIL) Elektrisk servostyrning (EPS) Rörelseanpassat EPS-system Medlutningsstyrning (HDC) / / / / / / / / / Tomgångsstopp / / / / / / / / / Rattpaddel / / / / / / / / / Komfort & trivsel Klimatanläggning med dubbel automatisk luftkonditionering Bakre luftkonditioneringsutblås Farthållare Adaptiv farthållare (ACC) Regnkänsliga automatiska torkare Skymningskänslig automatisk belysning Backspegel med automatisk dimningsfunktion Parkeringssensorer (4 x främre och 4 x bakre) Backkamera Fönsterhissar (främre och bakre) Fönsterhissar för förar- och passagerarsidan (upp/ned med en tryckning) Bakre fönsterhiss (upp/ned med en tryckning) Fjärröppningsfunktion (fönster) Ratt med lutning-och teleskopfunktion 2.2 i-dtec 1.6 i-dtec 2WD Manuell 2WD Manuell 2.2 i-dtec 1.6 i-dtec 2WD Manuell 2WD Manuell Förklaring Standard Tillval Part of Advanced Safety Pack Ej tillgänglig

54 Komfort & trivsel Executive Lifestyle Elegance Comfort S 2.2 i-dtec 2.2 i-dtec 1.6 i-dtec 2WD Manuell 2WD Manuell Asfäriska sidospeglar Elektriskt justerbara och uppvärmda sidospeglar Elektriskt infällbara sidospeglar Vinkling av sidospeglar vid backning Armstöd för förar- och passagererasäten Mittarmstöd för baksätet Konversationsspegel Sminkspeglar på solskydd Belysning för solskyddens sminkspeglar Solglasögonfodral Uttag för tillbehör (mittkonsol) Uttag för tillbehör (bagageutrymme) Eldriven baklucka Krok för lastnät Manuell justering av förarsätets höjd Eldriven justering av förarsätet (8-vägs) Eldrivet svankstöd för förarsätet Ficka på förarsätets rygg Ficka på passagerarsätets rygg Manuell justering av passagerarsätets höjd Eldrivet svankstöd för passagerarsätet Uppvärmda framsäten Nedfällbara baksäten (one-motion, delade 60:40) Kupébelysning Belysning för tändningslås Läslampa (främre) Bagageutrymmesbelysning Handskfacksbelysning Innerbelysning Hjälpbelysning (tak) Hjälpbelysning (förarens/passagerarens fotutrymme) Hjälpbelysning (dörr) Ljud & kommunikation AM/FM 1 CD AUX Usb-uttag (ipod -kompatibelt) Video-uttag 4 högtalare 4 högtalare (plus 2 diskanthögtalare) DAB-radio Premiumljud med subwoofer Telefonisystem Bluetooth handsfree (HFT) Ratt med fjärrkontroll för ljud HDD-navigering Exteriör Takskenor (målade) Kromutsmyckning bakre nummerplåt Yttre dörrhandtag i samma färg som karossen Panoramaglastak Insynsskyddat glas Hajfensantenn (radio) 2.2 i-dtec 1.6 i-dtec 2WD Manuell 2WD Manuell 2.2 i-dtec 1.6 i-dtec 2WD Manuell 2WD Manuell Förklaring Standard Tillval Part of Advanced Safety Pack Ej tillgänglig

55 Specifikation Executive Lifestyle Elegance Comfort S 2.2 i-dtec 2.2 i-dtec 1.6 i-dtec 2WD Manuell 2WD Manuell Exteriör belysning Halogenstrålkastare Bi-HID-strålkastare med automatisk nivåanpassning Aktivt kurvljus (ACL)Δ Automatiskt helljussystem (HSS) Strålkastarspolare Främre dimljus Högt placerat bromsljus Varselljus (DRL) Däck och fälgar 17-tums aluminiumfälgar 18-tums aluminiumfälgar Däck 225/65R17 Däck 225/60R18 Reservdäck T155/90D17 101M Däcklagningssats 2.2 i-dtec 1.6 i-dtec 2WD Manuell 2WD Manuell 2.2 i-dtec 1.6 i-dtec 2WD Manuell 2WD Manuell För en lista över kompatibla telefoner, se Använd alltid rekommenderade usb-minnen. Det kan hända att vissa usb-minnen inte fungerar med den här ljudenheten. Förklaring Standard Tillval Part of Advanced Safety Pack Ej tillgänglig Bränsleförbrukning, CO2 och olika viktmått har mätts enligt procedurer i motsvarande EU-direktiv. På grund av trafikbeteenden, vägar, trafik och väderförhållanden samt fordonets allmänna tillstånd och utrustningsnivå kan de verkliga siffrorna gällande bränsleförbrukning och CO2 utsläpp avvika från dessa värden. När det gäller vikter (definierat som olastad vikt med förare) gäller detta fordon med standardutrustning. Olika tillval vad gäller utrustning kan öka dessa siffror och minska lastförmågan. * Maximala dragvikter är baserade på 12% lutning och testas i enlighet med EU föreskrifter. I kombination med HDD Navi I kombination med AM/FM 1 CD Höjd mm Längd mm Bredd mm (2 095 mm inklusive sidospeglar) Fordonsversioner och utrustningsnivåer som visas i den här broschyren är inte alltid tillgängliga i alla länder. För exakt information om tillgänglighet, kontakta din lokala Honda-återförsäljare. CR-V omfattas av flera olika garantier enligt följande: 3 år eller km standardgaranti 3 års rostgaranti för lackerade ytor 5 års rostgaranti för avgassystem 10 års rostgaranti för chassit 12 års rostgaranti för karossen

56 55 56 Visste Du att? Tänka på framtiden Vi på Honda må ha stora drömmar, men de är alltid rotade i verkligheten. Hondas Earth Dreams Technology-serie är en ny generation av motorer och växellådor som levererar en utmärkt kombination av kraftfulla prestanda och låga utsläpp. Den första motorn från Hondas banbrytande nya Earth Dreams Technology-serie är dieselmotorn 1.6 i-dtec. Denna innovativa motor är ren och tyst med en lättare, mer kompakt design för snabb respons och mjuk acceleration. T E C H N O L O G Y Vår nästa generation av tekniska framsteg maximerar inte bara ekonomin utan förbättrar även körprestandan.

57

58

59 Modellen som visas är 2.2 i-dtec Executive i Passion Red Pearl.

60 Uppgifterna avser inte någon specifik produkt på marknaden. Honda Motor Co. Ltd. förbehåller sig rätten att förändra utrustning och specifikationer utan tidigare förvarning. Detaljer, färger, beskrivningar och bilder är endast avsedda som översiktlig information. Dessa i broschyren angivna detaljer kan skilja sig från utrustningen i de svensksålda bilarnas olika modellvarianter. Publikationen utgör inte på något sätt något åtagande från företagets sida gentemot annan part. Vid all försäljning gäller leverantörens eller återförsäljarens försäljnings- och garantivillkor. Information om villkoren erhålls skriftligt på begäran. Kontakta din Honda-återförsäljare för närmare upplysningar. Återförsäljaren kan alltid lämna aktuell information och noggranna beskrivningar av utrustning och funktioner. För senast uppdaterad version av denna trycksak se honda.se Honda Motor Europe Ltd Filial Sverige Box 31002, Malmö, Sverige Telefon: CR-V 09/13/TH11125SV

Originaltillbehör. Civic. Hybrid

Originaltillbehör. Civic. Hybrid Originaltillbehör Civic Hybrid 02 03 Gör ett unikt val Med Civic Hybrid kan du fatta ett grönt beslut, utan att behöva kompromissa med stil, komfort och prestanda. Det är det som gör Civic Hybrid speciell.

Läs mer

Tekniska specifikationer

Tekniska specifikationer Tekniska specifikationer 1 Välj en färg som matchar dina ögon, ditt hår, ditt husdjur, ditt leende eller dina fantastiska skor och ditt nagellack. 2.0 i-vtec 2.2 i-dtec upphängning Framaxel Bakaxel tyrsystem

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-3 SportCombi 2.0t BioPower 200 hk SEK 291 800 Exteriör & Interiör: Jet Black SEK 6 900 Läder/textilklädsel "Sport", Black Lättmetallfälg

Läs mer

CITY PLUS (2WD) MODELLER

CITY PLUS (2WD) MODELLER MODELLER CITY PLUS (2WD) Urval utrustning Aluminiumfälgar, 16 tum med 215/65R16 däck CD radio med 4 högtalare Klimatanläggning Läderklädd ratt och växelspaksknopp Takreling, svart (saknas på bild) Karbonfärgad

Läs mer

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433 NYA NISSAN PULSAR Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger PRISLISTA MOTOR VÄXELLÅDA Drivning Utrustningsnivå CO2 g/km Bränsleförbrukning l/100km Rekommenderat cirkapris kr Bensin DIG-T 115 6-växlad

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-5 SportCombi 2.3t BioPower 210 hk SEK 290 900 Exteriör & Interiör: Carbon Grey SEK 7 500 Läderklädsel Griffin Sport 2-ton, Black/Grey K56

Läs mer

Honda sätter nya tuffa miljömål och lanserar ny slogan

Honda sätter nya tuffa miljömål och lanserar ny slogan CIVIC Honda sätter nya tuffa miljömål och lanserar ny slogan Honda har alltid legat i framkant när det gäller att sätta tuffa miljömål för både modeller och själva tillverkningen. Koncernen har också varit

Läs mer

INNEHÅLL 35 FÄRGER 37 KLÄDSEL 38 TILLVAL 47 THE POWER OF DREAMS 01 : INNEHÅLL OCH INTRODUKTION

INNEHÅLL 35 FÄRGER 37 KLÄDSEL 38 TILLVAL 47 THE POWER OF DREAMS 01 : INNEHÅLL OCH INTRODUKTION CR-V 01 : INNEHÅLL OCH INTRODUKTION INNEHÅLL 03 EXTERIÖR 07 INTERIÖR - UTRUSTNING 09 LJUD & KOMMUNIKATION 11 INTERIÖR - KOMFORT 13 INTERIÖR - UTRYMME 15 TEKNIK 17 PRESTANDA 19 EKONOMI 21 SÄKERHET 25 DIN

Läs mer

Honda originaltillbehör FR-V

Honda originaltillbehör FR-V Honda originaltillbehör FR-V Förverkliga dina drömmar Med sin rymliga och sportiga design kombinerar Honda FR-V dynamiska köregenskaper med intelligent komfort och bekvämlighet. FR-V är verkligen en innovativ

Läs mer

NISSAN NV200 Prislista, utrustning, tekniska data, färger EURO

NISSAN NV200 Prislista, utrustning, tekniska data, färger EURO NISSAN NV200 lista, utrustning, tekniska data, färger EURO6 7.11.2018 07-11-2018 NV200 PRISLISTA EURO6 Karosstyp Motor Skjutdörr Lastvoly m m 3 Växel låda Modell version CO2 (g/km) Totalvikt (exkl. moms)

Läs mer

Honda sätter nya tuffa miljömål och lanserar ny slogan

Honda sätter nya tuffa miljömål och lanserar ny slogan Nya Civic Tourer Honda sätter nya tuffa miljömål och lanserar ny slogan Honda har alltid legat i framkant när det gäller att sätta tuffa miljömål för både modeller och själva tillverkningen. Koncernen

Läs mer

ESPACE. Dina inställningar för nya Renault Clio kr [1] kr [2] Ditt val. Utrustningsnivå. Motor. Färg. Fälgar.

ESPACE. Dina inställningar för nya Renault Clio kr [1] kr [2] Ditt val. Utrustningsnivå. Motor. Färg. Fälgar. Dina inställningar för nya Renault Clio Skapad den:: 29/4/2017 https://www.renault.se/cfign/27920fe6f9e331215e295076103f8ccc.html ESPACE Zen Energy dci 160 EDC Rek. pris 462 900 kr [1] Per månad 5 090

Läs mer

CR-V. Honda originaltillbehör. Honda Sverige Honda Nordic AB Box 50583, 202 15 Malmö, Sweden Telefon: 040-38 07 00 www.honda.se CR-V/12/06/TH11066Sv

CR-V. Honda originaltillbehör. Honda Sverige Honda Nordic AB Box 50583, 202 15 Malmö, Sweden Telefon: 040-38 07 00 www.honda.se CR-V/12/06/TH11066Sv Honda originaltillbehör CR-V Honda Motor Co. Ltd. förbehåller sig rätten att förändra utrustning och specifi kationer utan tidigare förvarning. Detaljer, färger, beskrivningar och bilder är endast avsedda

Läs mer

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 BlueEFFICIENCY Välj klädsel Jupiterröd Hjul AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i multi-ekerdesign Klädsel Konstläderklädsel

Läs mer

Accord. Sedan och Tourer

Accord. Sedan och Tourer Accord Sedan och Tourer Honda sätter nya tuffa miljömål och lanserar ny slogan Honda har alltid legat i framkant när det gäller att sätta tuffa miljömål för både modeller och själva tillverkningen. Koncernen

Läs mer

CITROËN C3. Produktfakta ENDAST LAGERBILAR. Från 1 september 2016

CITROËN C3. Produktfakta ENDAST LAGERBILAR. Från 1 september 2016 CITROËN C3 ENDAST LAGERBILAR Produktfakta Från 1 september 2016 TEKNISK SPECIFIKATION - BENSIN MOTOR PureTech 82 (1) PureTech 82 S&S ETG (1) Motortyp Sugmotor Sugmotor Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri

Läs mer

Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP

Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP Modeller och priser: MOTOR HK VÄXELLÅDA CO2 g/km Master Skåp L1H1 (8 m 2 ) Framhjulsdrift FÖRBRUK. L/MIL * TJÄNSTEVIKT Kg** DRAGVIKT Kg***

Läs mer

Design som talar för sig själv

Design som talar för sig själv www.kia.se VINNANDE DESIGN Design som talar för sig själv En prisbelönt modell med en dynamisk och strömlinjeformad profil som förmedlar elegans och sportighet ur alla vinklar. Optima har den design och

Läs mer

Nissan e NV200 Skåp. Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407

Nissan e NV200 Skåp. Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407 Nissan e NV200 Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407 Prislista Drivning Motor Växellåda Utrustningsnivå Cirkapris exkl. Moms SEK 25% moms SEK Rek. cirkapris SEK Framhjulsdrift

Läs mer

2,761 L Med nedfällda baksäten

2,761 L Med nedfällda baksäten TOURNEO CONNECT FORD TOURNEO CONNECT Färger och klädselvarianter FORD TOURNEO CONNECT Mått Tourneo Connect Grand Tourneo Connect Längd 4 418 mm Längd 4 818 mm Bredd 2 137 mm Bredd 2 137 mm Höjd 1 852 mm

Läs mer

Kompakta mått stor personlighet

Kompakta mått stor personlighet 02 Kompakta mått stor personlighet Liten bil som gör stort intryck Med nya Kia Picanto får du en bil med stil och personlighet. Trots det lilla formatet bjuder den på en elegans och komfort som man inte

Läs mer

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17_5MY_MAIN_V5_SWE_SE.indd BC66-FC68 08/12/ :54:50 03/01/ :05:44

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17_5MY_MAIN_V5_SWE_SE.indd BC66-FC68 08/12/ :54:50 03/01/ :05:44 ECOSPORT Skapa din perfekta EcoSport. Vilken är din favoritkombination? Du kan välja mellan många olika färgkombinationer. I tabellen nedan visas vilka färgtillval för kontrastfärgat tak+, bakre spoiler

Läs mer

Tänk om det gick att konstruera en bil som är snäll och omtänksam.

Tänk om det gick att konstruera en bil som är snäll och omtänksam. CR-V Tänk om det gick att konstruera en bil som är snäll och omtänksam. Inte bara mot föraren utan mot hela världen. Hur skulle en sådan bil bete sig? Först och främst skulle den sträva efter att skydda

Läs mer

Nästa Toyota Prius är här. Följ med!

Nästa Toyota Prius är här. Följ med! Customersonly B - Porto Betalt Nästa Toyota Prius är här. Följ med! miljö innovation + ekonomi På Toyota har vi en nollvision om utsläpp. Vi arbetar för att våra bilar inte ska ha några farliga utsläpp

Läs mer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2011 Gäller från Modellprogram Gäller fr. o. m. Versioner Compass 4x2 2.0 156hk Compass 4x4 2.4 170hk CVT2 Compass 4x4 2.2 CRD 163hk Modellprogram

Läs mer

A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 150 hk 6-växlad Pris: SEK

A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 150 hk 6-växlad Pris: SEK Audi A4 Avant A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 150 hk 6-växlad Pris: 351 400 SEK Audi-kod AMC5RV8Q www.audi.se/amc5rv8q Sammanfattning Audi Audi A4 Avant A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 150

Läs mer

A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 150 hk 6-växlad Pris: SEK

A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 150 hk 6-växlad Pris: SEK Audi A4 Avant A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 150 hk 6-växlad Pris: 351 400 SEK Audi-kod AAEBP29W www.audi.se/aaebp29w Sammanfattning Audi Audi A4 Avant A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 150

Läs mer

Jeep Wrangler MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Jeep Wrangler MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2012 Gäller från 2012-03-09 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-03-09 Versioner Wrangler 2-dörrars 3.6 V6 AT5 284hk Wrangler Unlimited 4-dörrars

Läs mer

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 TEKNISK SPECIFIKATION: BENSIN MOTOR PureTech 130 S&S THP 200 Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 4 Antal ventiler / cylinder 4 4 Cylindervolym (cm

Läs mer

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 25 januari 2016. Bilen på bilden är extra utrustad

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 25 januari 2016. Bilen på bilden är extra utrustad CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 25 januari 2016 Bilen på bilden är extra utrustad TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 82 ETG (1) PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan

Läs mer

Prisfaktablad A4 Sedan A4 Avant S4 Sedan S4 Avant A4 allroad quattro

Prisfaktablad A4 Sedan A4 Avant S4 Sedan S4 Avant A4 allroad quattro A4 Prisfaktablad A4 Sedan A4 Avant S4 Sedan S4 Avant A4 allroad Innehåll Motoralternativ Utrustning 3-4 A4 Sedan 5-6 A4 Avant 7 S4 Sedan / S4 Avant 8 A4 allroad Mått 9-10 Standardutrustning 11 Paketerbjudanden

Läs mer

NYA CITROËN C4 CACTUS

NYA CITROËN C4 CACTUS NYA CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 12 december 2014 TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan Bensin, blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 3 Antal

Läs mer

KOMBI-8. Produktfakta

KOMBI-8. Produktfakta KOMBI-8 Produktfakta MODELLPROGRAM MOTOR DRIVMEDEL VÄXELLÅDA UTRUSTNINGSNIVÅ LAGERFÖRD 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Select Ja 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Comfort Ja 2.5 CRDi (170 hk)

Läs mer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 3/2012 Gäller från 2012-04-16 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-04-16 Versioner Bensin: Voyager 3.6 283hk Voyager 3.6 283hk Diesel: Voyager 163hk

Läs mer

Nissan e-nv200 Combi, Evalia

Nissan e-nv200 Combi, Evalia Nissan e-nv200 Combi, Evalia Priser, utrustning, specifikationer, färger Prislista Cirkapris exkl. 25% moms Rek. cirkapris Drivning Motor Växellåda Utrustningsnivå Moms SEK SEK SEK Combi-5 Efter 40.000

Läs mer

Honda Civic 5d tillbehör Originaltillbehör

Honda Civic 5d tillbehör Originaltillbehör Honda Civic 5d tillbehör Originaltillbehör Spoiler på bagageluckan 17-tums aluminiumfälgar Sidokjolar Kjol fram Dimljuspaket fram Grand Prix-paket Lackerade kjolar fram, bak och på sidorna Lackerad spoiler

Läs mer

CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO

CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO Produktfakta Från 28 januari 2014 Utrustning och specifikationer gäller för bilar producerade från publiceringsdatum för produktfaktabladet. För lagerbilar kontakta

Läs mer

NISSAN NV200 Prislista, utrustning, tekniska data, färger EURO

NISSAN NV200 Prislista, utrustning, tekniska data, färger EURO NISSAN NV200 Prislista, utrustning, tekniska data, färger EURO6 30.11.2017 30112017 NV200 PRISLISTA EURO6 Karosstyp Motor Skjutdörr Lastvolym Växel Modell CO2 Totalvikt Pris 25% Pris m 3 låda version (g/km)

Läs mer

NISSAN NV400 COMBI. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0727

NISSAN NV400 COMBI. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0727 NISSAN NV400 COMBI EURO6 lista, utrustning, färger och tillbehör 29.8.2016 29-08-2016 NV400 COMBI PRISLISTA EURO6 Version Motor Effekt Model Axel Växellåda (exkl. moms) 25% moms (inkl. moms) Combi-9 L1H1

Läs mer

Storhet i en liten bil.

Storhet i en liten bil. Modellbroschyr 2 Storhet i en liten bil. Nya i10 vänder upp och ner på alla tidigare föreställningar om bilar i den här klassen. Den är tuff, rymlig och rolig att köra med imponerande utrustning och överlägsna

Läs mer

Honda Jazz Tillbehör. Honda Sverige Honda Nordic AB Box 50583, 202 15 Malmö Telefon 040-38 07 00. www.honda.se

Honda Jazz Tillbehör. Honda Sverige Honda Nordic AB Box 50583, 202 15 Malmö Telefon 040-38 07 00. www.honda.se Honda Jazz Tillbehör Honda Motor Co. Ltd. förbehåller sig rätten att förändra utrustning och specifikationer utan tidigare förvarning. Detaljer, färger, beskrivningar och bilder är endast avsedda som översiktlig

Läs mer

NISSAN NV400 SKÅP. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0725

NISSAN NV400 SKÅP. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0725 NISSAN NV400 SKÅP EURO6 lista, utrustning, färger och tillbehör 29.8.2016 29-08-2016 NV400 SKÅP PRISLISTA EURO6 Version Motor Effekt GVW Axel Transmissio n (exkl. moms) 25% moms (inkl. moms) Van L1H1 Working

Läs mer

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning ,00 SEK. Designversion Grundversion

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning ,00 SEK. Designversion Grundversion Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Nattsvart Fälgar Lättmetallfälgar 43,2 cm (17 tum) i 5-dubbelekerdesign

Läs mer

NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta. Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms.

NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta. Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. TRAFIC SKÅP Kampanjmodeller * HK VÄXELLÅDA L1H1 T27 L1H1 T29 L2H1 T29 Trafic Base Line * 1.6 dci Single Turbo

Läs mer

NISSAN NV400 Chassis. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0828b

NISSAN NV400 Chassis. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0828b NISSAN NV400 Chassis EURO6 lista, utrustning, färger och tillbehör 15-08-2017 15-08-2017 NV400 CHASSIS PRISLISTA EURO6 Version Motor Effekt Model Axel Växel-låda (exkl. moms) 25% moms (inkl. moms) Chassis

Läs mer

kia.com URVAL AV STANDARDUTRUSTNING 1.6 BENSIN 132 HK STANDARDUTRUSTNING UTÖVER ACTION

kia.com URVAL AV STANDARDUTRUSTNING 1.6 BENSIN 132 HK STANDARDUTRUSTNING UTÖVER ACTION kia.com Produktfakta gäller from 10 april 2018 URVAL AV STANDARDUTRUSTNING 6 st. krockkuddar och krockgardiner ABS, låsningsfria bromsar AC, luftkonditionering Aluminiumfälgar 16 Armstöd fram med förvaringslåda

Läs mer

NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015

NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015 NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015 CA-pris Moms Rekommenderat Motor Version Skjutdörr Lastvolym Växel CO 2 Totalvikt ex. moms 25 % cirkapris m³ låda (g/km) kg SEK SEK SEK 1.5dCi 90 hk EURO5b+ Comfort

Läs mer

HONDA CREATIVE BUSINESS

HONDA CREATIVE BUSINESS Creative business Minst reparationsbehov Enligt What Car? Reliability Survey 2013 HONDA CREATIVE BUSINESS En modern och attraktiv bilpark för det medvetna företaget. Sedan starten har Honda varit förknippat

Läs mer

Expert Plancher Skåp, Flak, Flak med kåpa. Expert Skåp Expert Crew Cab Dubbelhytt, upp till 5 personer Expert Combi Upp till 9 personer Expert 4X4

Expert Plancher Skåp, Flak, Flak med kåpa. Expert Skåp Expert Crew Cab Dubbelhytt, upp till 5 personer Expert Combi Upp till 9 personer Expert 4X4 Nya Expert Expert Plancher Skåp, Flak, Flak med kåpa Expert Skåp Expert Crew Cab Dubbelhytt, upp till 5 personer Expert Combi Upp till 9 personer Expert 4X4 Expert Plancher Skåp, Flak, Flak med kåpa Nya

Läs mer

Nya SEAT Leon ST Kombi är nu prissatt

Nya SEAT Leon ST Kombi är nu prissatt Nya SEAT Leon ST Kombi är nu prissatt Samtidigt som Leon ST Kombi har världspremiär på bilmässan i Frankfurt (IAA) kan pris och specifikationer för den svenska marknaden presenteras. Bilen lanseras i Sverige

Läs mer

Renault MASTER CHASSIS

Renault MASTER CHASSIS Prislista Gällande från 1 ta januari 2017) Renault MASTER CHASSIS RENAULT MASTER CHASSIS FRAMHJULSDRIFT CHASSIS CAB L2H1 MOTOR VÄXELLÅDA FÖRBRUKNING ORDINARIE PRIS KAMPANJ BASE LINE KAMPANJ NORDIC LINE

Läs mer

CITROËN C3. Produktfakta. Från 21 januari 2016

CITROËN C3. Produktfakta. Från 21 januari 2016 CITROËN C3 Produktfakta Från 21 januari 2016 TEKNISK SPECIFIKATION - BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 82 S&S ETG Motortyp Sugmotor Sugmotor Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3

Läs mer

Audi A4 Avant Sport 2.0 TDI quattro Proline Edition 190 hk S tronic Pris: SEK

Audi A4 Avant Sport 2.0 TDI quattro Proline Edition 190 hk S tronic Pris: SEK Audi A4 Avant Audi A4 Avant Sport 2.0 TDI quattro Proline Edition 190 hk S tronic Pris: 329 000 SEK Audi-kod AAG70K54 www.audi.se/aag70k54 Sammanfattning Audi Audi A4 Avant Audi A4 Avant Sport 2.0 TDI

Läs mer

NISSAN NV400 COMBI. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0827b

NISSAN NV400 COMBI. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0827b NISSAN NV400 COMBI EURO6 lista, utrustning, färger och tillbehör 15-08-2017 15-08-2017 NV400 COMBI PRISLISTA* EURO6 Version Motor Effekt Model Axel Växellåda (exkl. moms) 25% moms (inkl. moms) Combi-9

Läs mer

Prius Plug-in Hybrid

Prius Plug-in Hybrid Prius Plug-in Hybrid Prius Plug-in Hybrid. Bilen som är det bästa av två världar både en elbil och en hybrid i ett med mycket låg bränsleförbrukning och lågt koldioxidutsläpp. Tack vare de tekniskt framstående

Läs mer

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se Auris Touring Sports Premiär i augusti 2013 www.toyota.se Auris Touring Sports Det är många som har längtat efter en ny C-klasskombi från Toyota och efter sommaren är den här, nya Auris Touring Sports.

Läs mer

NYA JAGUAR E-PACE D150 AWD Ingenium 4-cylindrig turboladdad dieselmotor på 2,0 liter och 150 hk (automat) Fyrhjulsdrift

NYA JAGUAR E-PACE D150 AWD Ingenium 4-cylindrig turboladdad dieselmotor på 2,0 liter och 150 hk (automat) Fyrhjulsdrift Din personliga Jaguar NYA JAGUAR E-PACE D150 AWD Ingenium 4-cylindrig turboladdad dieselmotor på 2,0 liter och 150 hk (automat) Fyrhjulsdrift THE ART OF PERFORMANCE PRIS 3 Pris BAS KONFIGURERADE TILLVAL

Läs mer

JUKE. Inledning Personlig anpassning och Tillbehör Teknologi och Prestanda Färger och Klädsel Printa Att avsluta

JUKE. Inledning Personlig anpassning och Tillbehör Teknologi och Prestanda Färger och Klädsel Printa Att avsluta NISSAN JUKE MAXIMERAD SPÄNNING NYA NISSAN JUKE DEN BLIR BARA BÄTTRE OCH BÄTTRE MED NYDESIGNADE XENON-STRÅLKASTARE, öppningsbart glastak, bumerangformade LED-baklyktor, sportiga stötfångare, sidobackspeglar

Läs mer

FÖDD MED JEEP DNA. och avsevärt minskad bränsleförbrukning. Dessutom med en terrängkörningsförmåga som

FÖDD MED JEEP DNA. och avsevärt minskad bränsleförbrukning. Dessutom med en terrängkörningsförmåga som NYA JEEP CHEROKEE FÖDD MED JEEP DNA. Nya Jeep Cherokee sätter ribban högt med fantastisk väghållning, utmärkt hantering och avsevärt minskad bränsleförbrukning. Dessutom med en terrängkörningsförmåga

Läs mer

EN MÄNNISKONÄRA BIL FÖR DEN PASSIONERADE

EN MÄNNISKONÄRA BIL FÖR DEN PASSIONERADE 2 FÖRAREN I CENTRUM EN MÄNNISKONÄRA BIL FÖR DEN PASSIONERADE Giulietta är först och främst en Alfa Romeo-bil. Designad helt och hållet för personen sätter den föraren i centrum för total kontroll över

Läs mer

Prislista Ford. Ford Transit Custom Skåp & Dubbelhytt Skåp. Skåp Framhjulsdrift. Bas 1 Tak Motor HK/Nm Växellåda Drift Exkl. moms

Prislista Ford. Ford Transit Custom Skåp & Dubbelhytt Skåp. Skåp Framhjulsdrift. Bas 1 Tak Motor HK/Nm Växellåda Drift Exkl. moms Prislista Ford Ford Transit Custom Skåp & Dubbelhytt Skåp Skåp Framhjulsdrift Bas 1 Tak Motor HK/Nm Växellåda Drift Exkl. moms 270S Lågt 2.2TDCi 100/310 6-vxl man Fram 209.440:- ECOnetic 5 Tak Motor HK/Nm

Läs mer

Enastående design. Vanliga i30 har en grill med fyra ribbor och elegant formade LED-varselljus (se omslaget).

Enastående design. Vanliga i30 har en grill med fyra ribbor och elegant formade LED-varselljus (se omslaget). Modellbroschyr Enastående design. Hyundais karakteristiska sexkantiga grill dominerar fronten på i30 och ger bilen ett intryck av styrka och karaktär - egenskaper som du kommit att förvänta dig av Hyundai.

Läs mer

A4Prisfaktablad. A4 allroad

A4Prisfaktablad. A4 allroad Sedan Avant Prisfaktablad Innehåll 3-4 Sedan 5-6 Avant 7 8 Audi Sedan - Bensinmotorer Utrustning Motor Växellåda Effekt Standard SEK ink. moms 9-10 Standardutrustning 11 Paketerbjudnanden 12 Populära tillval

Läs mer

A4 Avant 2.0 TDI quattro Proline Edition 190 hk Pris: SEK

A4 Avant 2.0 TDI quattro Proline Edition 190 hk Pris: SEK A4 Avant A4 Avant 2.0 TDI quattro Proline Edition 190 hk Pris: 264 900 SEK Audi-kod AABMTNQT www.audi.se/aabmtnqt Sammanfattning Audi A4 Avant A4 Avant 2.0 TDI quattro Proline Edition 190 hk Pris 264 900

Läs mer

Versioner. Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8. Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5

Versioner. Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8. Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5 Standardutrustning Tillval Tekniska specifikationer Modellprogram Versioner Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8 Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5 20 TUMs aluminiumfälgar STD Excecutive Exteriör

Läs mer

Din CLA: CLA 200 Shooting Brake

Din CLA: CLA 200 Shooting Brake Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor CLA 200 Shooting Brake Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Nattsvart Fälgar AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18

Läs mer

NISSAN TRANSPORTBILAR

NISSAN TRANSPORTBILAR NISSAN TRANSPORTBILAR Aktuella kampanjer 1 januari till 31 mars 2019 1 (7) NAVARA Originalet! Fullutrustad ustad kampanjmodell nu endast 289.990 kr. exkl. moms Tillägg metallic 5.000 kr. exkl. moms Spara

Läs mer

A4 Avant 2.0 TFSI Proline Edition 190 hk S tronic Pris: SEK

A4 Avant 2.0 TFSI Proline Edition 190 hk S tronic Pris: SEK A4 Avant A4 Avant 2.0 TFSI Proline Edition 190 hk S tronic Pris: 359 000 SEK Audi-kod AJ1LLVKR www.audi.se/aj1llvkr Sammanfattning Audi A4 Avant A4 Avant 2.0 TFSI Proline Edition 190 hk S tronic Pris 359

Läs mer

Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation

Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation 2014-02-14 Sida 1 av 5 Standardutrustning Kupé och Interiör Läderklädd sportratt, ställbar i höjd- och längdled Sportstolar i läderklädsel Elmanövrerade och eluppvärmda

Läs mer

Kan en maskin vara omtänksam?

Kan en maskin vara omtänksam? Kan en maskin vara omtänksam? Tänk om det gick att konstruera en bil som är snäll och omtänksam. Inte bara mot föraren utan mot hela världen. Hur skulle en sådan bil bete sig? Först och främst skulle den

Läs mer

Din bil. A Klass: A 180 A oktan Bränsletyp. 7,3 l/100km Bränsleförbrukning stadstrafik. 4 Cylinder. 4,4 l/100km Bränsleförbrukning landsväg

Din bil. A Klass: A 180 A oktan Bränsletyp. 7,3 l/100km Bränsleförbrukning stadstrafik. 4 Cylinder. 4,4 l/100km Bränsleförbrukning landsväg A Klass: A 180 Din bil A 180 Tekniska data 95 oktan Bränsletyp 4 Cylinder 1332 cm³ Cylindervolym 100 kw (136 hk) Prestanda Information om bränsleförbrukning, CO₂utsläpp och energiklass 7,3 l/100km Bränsleförbrukning

Läs mer

Q2 1.4 TFSI cylinder on demand sport 150 hk S tronic Pris: SEK

Q2 1.4 TFSI cylinder on demand sport 150 hk S tronic Pris: SEK Audi Q2 Q2 1.4 TFSI cylinder on demand sport 150 hk S tronic Pris: 351 300 SEK Audi-kod AT0AABNX www.audi.se/at0aabnx Sammanfattning Audi Audi Q2 Q2 1.4 TFSI cylinder on demand sport 150 hk S tronic Pris

Läs mer

A4 Avant 2.0 TDI Proline Edition 150 hk S tronic Pris: SEK

A4 Avant 2.0 TDI Proline Edition 150 hk S tronic Pris: SEK A4 Avant A4 Avant 2.0 TDI Proline Edition 150 hk S tronic Pris: 289 900 SEK Audi-kod A74M3K3V www.audi.se/a74m3k3v Sammanfattning Audi A4 Avant A4 Avant 2.0 TDI Proline Edition 150 hk S tronic Pris 289

Läs mer

Mercedes-Benz. Din bil. B-Klass. Information om bränsleförbrukning, C02- utsläpp och energiklass. Tekniska data. 95 oktan Bränsletyp

Mercedes-Benz. Din bil. B-Klass. Information om bränsleförbrukning, C02- utsläpp och energiklass. Tekniska data. 95 oktan Bränsletyp Mercedes-Benz B-Klass Din bil Tekniska data 95 oktan Bränsletyp 4 Cylinder 1332 cm 3 Cylindervolym 100 kw (136 hk) Prestanda Information om bränsleförbrukning, C02- utsläpp och energiklass 7,2 l/100km

Läs mer

Din bil. C-Klass: C 220 d Sedan. C 220 d Sedan

Din bil. C-Klass: C 220 d Sedan. C 220 d Sedan C-Klass: C 220 d Sedan Din bil C 220 d Sedan Tekniska data Diesel Bränsletyp 4 Cylinder 1950 cm³ Cylindervolym 143 kw (194 hk) Prestanda Information om bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och energiklass 5,4

Läs mer

NISSAN e-nv200 SKÅP. Priser, utrustning, specifikationer, färger 03.03.15 SE-20C-0521

NISSAN e-nv200 SKÅP. Priser, utrustning, specifikationer, färger 03.03.15 SE-20C-0521 NISSAN e-nv200 SKÅP Priser, utrustning, specifikationer, färger PRISLISTA SKÅP Cirkapris exkl. 25% moms Rek. cirkapris Drivning Motor Växellåda Utrustningsnivå Moms SEK SEK SEK Framhjulsdrift 80kW synkron

Läs mer

NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015

NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015 NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015 TEKNISK SPECIFIKATION: BENSIN MOTOR PureTech 130 S&S THP 210 S&S Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 4 Antal ventiler

Läs mer

Din CLA: CLA 200 Coupé

Din CLA: CLA 200 Coupé Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor CLA 200 Coupé Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Jupiterröd Fälgar AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i 5-dubbelekerdesign

Läs mer

A6Prisfaktablad. A6 allroad

A6Prisfaktablad. A6 allroad Sedan Avant faktablad Innehåll Motoralternativ Motoralternativ 3 Sedan, Diesel 4 Avant, Diesel 5 quattro, Diesel 6 Bensinmotorer Audi Sedan - Dieselmotorer Utrustning Sedan 7-8 utrustning 9-10 Paketerbjudnanden

Läs mer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2012 Gäller från 2012-03-07 2011-10-27 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2011-03-07 Versioner Bensin: Voyager 3.6 283hk Diesel: Voyager 163hk Modellprogram

Läs mer

Q5 2.0 TDI quattro Kampanjmodell - Stängd för nybeställningar 190 hk S tronic Pris: SEK

Q5 2.0 TDI quattro Kampanjmodell - Stängd för nybeställningar 190 hk S tronic Pris: SEK Audi Q5 Q5 2.0 TDI quattro Kampanjmodell - Stängd för nybeställningar 190 hk S tronic Pris: 339 000 SEK Audi-kod A5GJ5KCC www.audi.se/a5gj5kcc Sammanfattning Audi Audi Q5 Q5 2.0 TDI quattro Kampanjmodell

Läs mer

Pris: SEK. Audi-kod

Pris: SEK. Audi-kod A4 Avant 2.0 TFSI (E85) quattro 132(180) kw(hk) 6-växlad Pris: 199 000 SEK Audi-kod AP6JRA0Q www.audi.se/ap6jra0q Sammanfattning Audi A4 Avant 2.0 TFSI (E85) quattro 132(180) kw(hk) 6-växlad Pris 199 000

Läs mer

TILLBAKA TILL FORESTER

TILLBAKA TILL FORESTER STANDARDUTRUSTNING SPECIFIKATIONER TILLBAKA TILL Subaru Sverige / Modeller / Forester / Standardutrustning S/E 2.0 2.0S/E 2.0T ETERIÖR Autoläge halvljus - - http://www.subaru.se/modeller/forester/standard-equipment/

Läs mer

Din bil. C-Klass: C 200 d Kombi Fleet. C 200 d Kombi Fleet. Diesel Bränsletyp. 4,9 l/100km Bränsleförbrukning stadstrafik.

Din bil. C-Klass: C 200 d Kombi Fleet. C 200 d Kombi Fleet. Diesel Bränsletyp. 4,9 l/100km Bränsleförbrukning stadstrafik. C-Klass: C 200 d Kombi Fleet Din bil C 200 d Kombi Fleet Tekniska data Diesel Bränsletyp 4 Cylinder 1598 cm³ Cylindervolym 118 kw (160 hk) Prestanda Information om bränsleförbrukning, CO₂utsläpp och energiklass

Läs mer

UTRUSTNING SE-02C-0793 NISSAN JUKE

UTRUSTNING SE-02C-0793 NISSAN JUKE UTRUSTNING VISIA ACENTA N-CONNECTA TEKNA Backspegelkåpor - karossfärgade Dörrhandtag exteriöra - karossfärgade - Ändrör - kromat - - Elmanövrerat glastak - Eluppvärmda sidobackspeglar Sidobackspeglar,

Läs mer

Originaltillbehör. Civic. Type R

Originaltillbehör. Civic. Type R Originaltillbehör Civic Type R Förverkliga dina drömmar Honda Civic Type R är sannerligen ett uttryck för vacker och potent ingenjörskonst. Ingredienser som Hondas solida racingtradition och en god portion

Läs mer

A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 190 hk S tronic Pris: SEK

A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 190 hk S tronic Pris: SEK Audi A4 Avant A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 190 hk S tronic Pris: 339 900 SEK Audi-kod A0059AQR www.audi.se/a0059aqr Sammanfattning Audi Audi A4 Avant A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 190

Läs mer

Opel Astra Essentia Modellår 2017,5 - Utgåva Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Opel Astra Essentia Modellår 2017,5 - Utgåva Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Opel Astra Essentia blandad körning CO2 g/km Maxdragvikt, kg Ord. Essentia Bensin 1. Turbo ECOTEC 15 hk MT5 S/S 4,4/4,5 99/12 36/36 122/115 Kedja 174 9 159 9 145/145 Kedja 24 9 189 9 Luftkonditionering

Läs mer

Din bil. C-Klass: C 200 Kombi. C 200 Kombi. Information om bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och energiklass 8,5 l/100km Bränsleförbrukning stadstrafik

Din bil. C-Klass: C 200 Kombi. C 200 Kombi. Information om bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och energiklass 8,5 l/100km Bränsleförbrukning stadstrafik C-Klass: C 200 Kombi Din bil C 200 Kombi Tekniska data 95 oktan Bränsletyp 4 Cylinder 1497 cm³ Cylindervolym 135 kw (184 hk) Prestanda Information om bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och energiklass 8,5

Läs mer

LX-utrustning. EX-utrustning. Tillvalspaketet EX-Light Pack. Utöver LX-utrustningen

LX-utrustning. EX-utrustning. Tillvalspaketet EX-Light Pack. Utöver LX-utrustningen Urban (framhjulsdrift) AWD (fyrhjulsdrift) LX-utrustning SÄKERHET Framstolar med aktiva nackstöd Automatisk låsning av dörrarna (när bilen rör sig) BAS-nödbromsservo DBC-bromskontroll i nedförsbacke ESC-elektronisk

Läs mer

CITROËN DS5. Produktfakta. Från 01 februari 2012

CITROËN DS5. Produktfakta. Från 01 februari 2012 CITROËN DS5 Produktfakta Från 01 februari 2012 TEKNISK SPECIFIKATION (Bensin) MOTOR THP 155 Automat THP 200 Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 4 4 Antal ventiler / cylinder 4 4

Läs mer

Alto. Vill du ha mer information? Specifikationer Utrustning. April 2009

Alto. Vill du ha mer information? Specifikationer Utrustning. April 2009 Vill du ha mer information? Titta på www.suzuki.se om du vill ha mer information om Alto och om din närmaste Suzukiåterförsäljare. Modellerna som visas i den här utgåvan kan avvika från det verkliga utförandet.

Läs mer

CITROËN JUMPY -- ENDAST LAGERBILAR

CITROËN JUMPY -- ENDAST LAGERBILAR CITROËN JUMPY -- ENDAST LAGERBILAR Priser och tillval, från 17 juni 2019 Alla priser är exklusive moms Euro 6.1 Obs! Beställningsbilar med Euro 6.2 finnes längre ner i dokumentet. Motor (Diesel) Kaross

Läs mer

NYA SWIFT. ÄNTLIGEN HÄR!

NYA SWIFT. ÄNTLIGEN HÄR! NYA SWIFT. ÄNTLIGEN HÄR! NYA SWIFT, KÖRGLÄDJE I VARJE DETALJ Förbättrad prestanda med en ny och betydligt lättare kaross nya Swift tar helt enkelt körglädjen mot nya höjder. De avancerade säkerhetssystemen,

Läs mer

Nya Opel Corsa Enjoy Modellår 2016 - Utgåva 2015-10-16 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Nya Opel Corsa Enjoy Modellår 2016 - Utgåva 2015-10-16 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Nya Opel Corsa Enjoy år 216 Utgåva 215116 l/1 km CO2 g/km Vägskatt (215) Kamrem eller Enjoy Corsa Enjoy 3dörrars/5dörrars Ord. Kampanjpris 1.4 ECOTEC 9 hk MT5 5,2/5,2 121/122 58/62 8/8 Kedja 14 129 9 1.4

Läs mer

MODELLPROGRAM SKATT OCH FÖRSÄKRING GARANTIER

MODELLPROGRAM SKATT OCH FÖRSÄKRING GARANTIER Produktfakta MODELLPROGRAM MOTOR DRIVMEDEL VÄXELLÅDA UTRUSTNINGSNIVÅ 1.0t (100 hk) Bensin Manuell 5-växlad ComfortPlus 1.0t (100 hk) Bensin Manuell 5-växlad Premium 1.0t (120 hk) Bensin Manuell 6-växlad

Läs mer

7 ÅRS. Världsrekord i bränsleförbrukning

7 ÅRS. Världsrekord i bränsleförbrukning 02 Kia Optima Hybrid Världsrekord i bränsleförbrukning 7 ÅRS NYBILS- GARANTI 7 års nybilsgaranti Nybilsgaranti 7 år/15 000 mil. Giltig i EU (även Norge, Schweiz, Island och Gibraltar) och enligt lokala

Läs mer

A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: SEK

A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: SEK A6 Avant A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: 359 000 SEK Audi-kod AY9L4M2P www.audi.se/ay9l4m2p Sammanfattning Audi A6 Avant A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris 359 000 SEK Exteriörfärg

Läs mer

Nya Kia. Pris- och Produktfakta

Nya Kia. Pris- och Produktfakta Nya Kia Pris- och Produktfakta NYA KIA NIRO URVAL AV STANDARDUTRUSTNING 2-zons klimatanläggning (ACC) 7 st. krockkuddar och krockgardiner Adaptiv farthållare Aktivt filövervakningssystem Autobroms Backstartshjälp

Läs mer

VOLVO XC90 WWW.MYVOLVOLIBRARY.INFO

VOLVO XC90 WWW.MYVOLVOLIBRARY.INFO VOLVO XC90 F A K T A O C H S P E C I F I K A T I O N E R V O L V O TILLBEHÖR URBAN LUXURY Paketet på bilden har 21-tums Expressive - fälgar och utvändiga tillbehör i samma färg som bilens kaross, skidplates

Läs mer