Herbalife Extravaganza 2003 i Paris... snart är det dags!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Herbalife Extravaganza 2003 i Paris... snart är det dags!"

Transkript

1 2003Today Issue 096 April Produkter Nyheter Framgång Nummer 096 April 2003 Herbalife Extravaganza 2003 i Paris... snart är det dags!

2 Vår grundläggande filosofi Du måste behandla andra människor med uppriktig kärlek och omtanke. Mark Hughes Drömmen lever vidare I mer än 20 år har Herbalife påverkat människor över hela jorden. Det är fantastiskt att tänka på alla de framgångar som vi sett bevis på och hört berättas om tack vare produkterna och affärsmöjligheten. Miljontals liv har förändrats på grund av att en man Mark Hughes hade en dröm. Oftast är vi inte medvetna om när ödet för oss till en korsväg där vi fattar ett livsavgörande beslut. Men för Mark rådde det inga tvivel. Utmaningen uppenbarade sig när han vid arton års ålder förlorade sin mamma som under många år försökt gå ner i vikt med hjälp av farliga bantningspreparat. Marks mål var klart han skulle hitta ett sätt att kontrollera vikten som gjorde att andra inte behövde gå samma öde till mötes. Därför vigde han sitt liv åt att hitta säkra och effektiva vägar till viktkontroll samtidigt som han kunde erbjuda alla som ville få ett bättre liv en ekonomisk möjlighet. Mark lärde sig så mycket han kunde om näring, örter och viktkontroll. Och han blev en mästare på nätverksmarknadsföring. Följaktligen utvecklade han några av marknadens bästa produkter och en av de mest attraktiva marknadsplanerna i branschen. Det dröjde inte länge förrän Mark började sälja Proteindrinken på gatorna i Los Angeles och han pratade med alla som ville höra på. Hans marknadsföringsverktyg var enkla produkten, marknadsplanen och knappmärket Lose Weight Now, Ask Me How. Alla hinder på vägen under de tidiga åren fick honom att lägga ner ännu mer energi eftersom han inom sig såg en framtid som ingen annan ens kunde föreställa sig. Mark hade en ändlös, gränslös styrka och entusiasm och en orubblig tro på produkterna och affärsmöjligheten. Och det fängslades också alla som ville vara delaktiga i Herbalife av. Mark var mannen med en dröm, men det var distributörerna som hjälpte honom att förvandla verksamheten till ett internationellt företag i multimiljarddollar-klassen. Det är vårt ansvar att forsätta på den inslagna vägen och fullfölja det Mark startade. Distributör efter distributör och kund efter kund kan vi föra drömmen ett steg vidare mot ett mål som inte ens Mark kunde ha föreställt sig.

3 Innehåll april Månadens kundbilaga: Tips om hur åldrandet kan bromsas Hur snabbt åldras du? 4 Extravaganza 2003 Paris Upplev stämningen på årets mest intensiva distributörsevenemang. 11 Berättelse om framgång Gertie och Peter Ries berättar om hur de fick lön för mödan. 12 Berättelse om framgång Funda Eroglu har större intäkter nu än i sin förra verksamhet. 6 Distributörsservice Kontaktinformation och olika sätt att göra beställningar. 8 Guldkunden som kan ge guld En guide till hur du identifierar och hjälper HPLC-kunder. 10 Viktkontroll Läs om hur Toon Vinckx kontrollerade sin vikt och mådde jättebra. 13 Listor på bäst presterande Grattis till de bäst presterande! Finns du med på listan den här månaden? 16 En speciell gåva till en speciell kvinna Köp doften Woman och få en fickspegel utan extra kostnad! Beställningstips Hjälp oss att hjälpa dig! Några snabba tips på hur du kan spara tid när du beställer: Ha ditt Herbalife ID-nummer i beredskap när du kommer fram. Ange vilken månad beställningen avser (vilken månad beställningen tillhör om det är ett månadsskifte). Ha din sponsors och supervisors ID-nummer i beredskap. Ange rabattsatsen för beställningen. Skriv ner produktnummer och antal i förväg. Ange leveranssätt och leveransadress (inklusive postnummer). Ange leveransadressens telefonnummer. Ha uppgifterna om ditt bankkort till hands (om du ska betala med det). Ha papper och penna till hands för att anteckna beställningsnummer och annan viktig information. Du kan beställa på följande sätt: Beställningsavdelningen: Internationell beställning: Internationell faxbeställning: E-postbeställning: sworderline@herbalife.com! Har du kommentarer? Vi tar gärna emot alla kommentarer, uppslag till artiklar, erfarenheter om produkterna, komplimanger eller frågor som du har rörande detta nummer eller kommande nummer av Today nyhetsbrev. Skriv till: Today Newsletter, Bente Tollefsen, Herbalife Corporate Marketing, Kongeveien 49 N1412 Sofiemyr Norge Glöm inte att vi betalar 200 US-dollar för varje berättelse om viktkontroll som publiceras i tidningen! Ladda ner TODAY! Nu kan du ladda ner såväl aktuella som tidigare nummer från Internet. Gå in på

4 4 Extravaganza Herbalifes europeiska Extravaganza 2003 Den europiska delen av Herbalifes Extravaganza äger rum den juli 2003 i Paris, Frankrike, i Palais Omnisports de Bercy. Missa inte detta fantastiska tillfälle! Herbalifes Extravaganza är ett utmärkt tillfälle att uppleva Herbalifes internationella omfång Upplev stämningen på årets mest intensiva distributörsevenemang, tillsammans med alla våra ledande distributörer och företagets bästa föredragshållare. Njut av den otroliga scenshowen som under årens lopp har gjort Extravaganza så uppskattat av distributörerna. Träffa tusentals distributörer från hela världen och hör världens ledande distributörer berätta hur de gjorde för att lyckas. För anteckningar under de föredrag som hålls av våra motiverande talare eller vid de många utbildningarna som äger rum under hela helgen. Du har inte råd att missa det! Här är några av fördelarna med att delta: För verksamheten till nya nivåer av framgång med hjälp av utbildning från de främsta distributörerna! Få tips om hur man kan bygga upp verksamheten. Det kan löna sig för både dig och din downline. Upptäck hemligheten om hur man ökar sina intäkter. Var bland de första som får höra spännande företagsnyheter. Påverka framtiden genom att vara med på banbrytande utbildningar som fokuserar på specifika områden inom verksamheten. Utväxla säljtekniker med andra distributörer som är lika framgångsrika som du. Kvalificera dig till och var med på ditt livs party. Hur kvalificerar jag mig till det här otroliga evenemanget? Du måste vara fullt kvalificerad supervisor och kvalificera dig separat till Extravaganza. Mer information kommer senare. På Extravaganza lär du känna nya vänner, förnyar gamla bekantskaper och skaffar livslånga affärskontakter. Extravaganza sammanför folk från hela världen som har ett gemensamt mål Herbalife. Extravaganza 2003 kommer att bli ett enastående evenemang där du kan uppleva allt vad Herbalife har att erbjuda. Påverka din framtid genom att kvalificera dig till Extravaganza 2003 idag!

5 Extravaganza 5 Paris är en av Europas vackraste städer med sevärdheter som Eiffeltornet, Triumfbågen och Notre Dame-katedralen. Även om det är en storstad är det lätt att ta sig fram med det berömda tunnelbanesystemet. Paris har också ett av världens finaste kök, för att inte tala om fantastiska shoppingmöjligheter. Resan till Paris Paris har ett strategisk läge mitt i Europa och du tar dig dit via ett av världens mest effektiva nätverk av flyg, båt eller tåg. De viktigaste flygplatserna, Roissy Charles de Gaulle och Orly, ligger båda inom en halvtimmes resa från centrala Paris. Du kan enkelt nå Paris med bil eller tåg från Schweiz, Belgien, Tyskland, Storbritannien eller Spanien. Det är bara tre timmars resa mellan London och Paris med Eurostar-tågen. Amsterdam och Köln ligger fyra timmar bort, medan Bryssel ligger en och en halv timme bort. Framme i Paris Snabbtåget RER är det snabbaste och säkraste sättet att ta sig från flygplatsen Roissy Charles de Gaulle till centrala Paris. En ny station ansluter direkt till Terminal 2. Om du kommer via Terminal 1 tar du gratisbussen till Terminal 2. Från Orly-flygplatsen går pendeltåget Orlyval var sjunde minut till RER Antony och därifrån vidare till centrala Paris. En annan möjlighet är den gratisbuss som går till RER pont de Rungis, varifrån du kan ta ett Orlyval-tåg in till staden. Air France-bussar som stannar både vid Invalides och Montparnasse avgår dagligen från båda terminalerna var tolfte minut mellan kl och Biljetter köper du vid Air Frances terminal. Det går även flygbussar varje dag från 6.00 till från flygplatserna Charles de Gaulle och Orly till de största hotellen. En taxiresa till Paris tar mellan 20 och 40 minuter. Vissa taxibilar är minibussar med plats för upp till åtta personer. Allmänna kommunikationer Paris system för allmänna kommunikationer (RATP) består av metrolinjer (tunnelbana), busslinjer samt snabbtåget (RER) från förorterna som ansluter till metron inne i Paris. Det enklaste sättet att ta sig runt i Paris är med metron. Med snabbtåget (RER) kommer du till Disneyland Paris i Marne-La-Vallée på ungefär 40 minuter. Paris och dess förorter delas in i fem resezoner: zon 1 & 2 täcker stadsgränserna. RATP-biljetter och -kort gäller på metro, bussar och RER. Du kan köpa en särskild biljett som ger fria resor i tre eller fem dagar och gäller i zon 1 till 3. Turistinformation 127 Avenue des Champs-Elysees Paris Tel.: +33 (0) Fax: +33 (0) Information dygnet runt: Franska: +33 (0) Engelska: +33 (0) Tyska: +33 (0)

6 6 Distributörsservice Viktig kontaktinformation Här är en snabbguide som visar hur enkelt det är att komma i kontakt med Herbalife! Huvudsakliga ansvarsområden för de olika distrbutörsserviceavdelningarna Beställningar (Alternativ 3) Distributörsrelationer (Alternativ 4) Beställningssupport Registreringar Viktigaste ansvarsområden Viktigaste ansvarsområden Telefonbeställningar Frågor om beställningar STS-biljettbeställningar Faxbeställningar (Alternativ 2) E-postbeställningar Postbeställningar Årlig administrationsavgift Information om produkter, volympoäng och priser Lagertillgänglighet Administration av tillfällig rabatt på 50 % Förnyelse av distributörskap Leveransproblem Frågor om restnoteringar Saknade eller skadade varor Viktigaste ansvarsområden Frågor om marknadsplanen Frågor om produkterna Frågor om att följa tidsplaner Frågor om prislistan Frågor om volympoäng Frågor om distributörs- /supervisoransökan Rekommendationer Intäktsrelaterade frågor Övrig kontaktinformation Faxnummer: E-post: uxbdradmin@herbalife.com Frågor om leveranser: Sena eller uteblivna leveranser Saknade artiklar Skadade artiklar Restnoteringar Återbetalningar (ej återköp) Rättelser av beställningar Övrig kontaktinformation Faxnummer: E-post: ossweden@herbalife.com Viktigaste ansvarsområden Administration av distributörsansökningar Namn- och adressändringar Administration av registrering för F-skatt Administration av 10- kundersformulär Administration av ansökan om produktionsbonus Supervisoransökan och uppdatering för tillfällig rabatt på 50 % Belöningar Övrig kontaktinformation Faxnummer: E-post: records.eu@herbalife.com

7 Distributörsservice 7 Beställningsalternativ Gör dina beställningar när du vill och hur du vill vi ger dig friheten att välja ett beställningssätt som passar din livsstil! Välj själv hur du vill beställa! Pickupcentral* Postbeställning Telefonbeställning Faxbeställning E-postbeställning Adress till pickupcentralen Herbalife Sweden pickup DFDS Transport AB Speditionsvägen 41 Länna Telefonnr. till pickupcentralen Öppettider Mån.-fre.: Lör.: Stängt Observera: *Centralen är BARA till för avhämtning. Det går inte att göra beställningar på pickupcentralen. Gratisnummer Ring kostnadsfritt på telefonnummer: och tryck 3 för att prata med en orderhandläggare. Om du ringer från något annat land än Sverige Öppettider Mån.-fre.: Lör.: Betalningssätt Bankkort (Visa eller MasterCard) Banköverföring (till: S-E-Banken, kontonummer: ) Ange ordernumret/-numren på inbetalningsblanketten i rutan för kassakvittens). Postgiro (postgironr.: Ange ordernumret/-numren under Faktura-/referensnummer. Bankgiro (bankgironr.: Ange ordernumret/-numren under Meddelande till betalningsmottagaren. Registrering i förväg krävs. Skicka en begäran till: AdministratorUXB@Herbalife.com E-posta din beställning till: SWOrderline@Herbalife.com Betalningssätt Samma som för telefonbeställningar. Observera: Du kan e-posta dina beställningar till den angivna e- postadressen. Var noga med att fylla i hela beställningsblanketten och att ange betalningssätt. Saknad eller ofullständig information kan ge upphov till förseningar. En handläggare bekräftar din beställning via e-post och meddelar ordernummer och betalningsbelopp. Friskrivningsklausul: Detta förfaringssätt gäller vid tidpunkten för tidningens tryckning. För närvarande pågår arbete för att förbättra tjänsten. Adress vid postbeställning S/O Department, Herbalife Europe Ltd. Senator Court 4 Belmont Road, Uxbridge, Middlesex UB8 1HB, Storbritannien Betalningssätt Samma som för telefonbeställningar. Observera: Du kan skicka dina beställningar direkt till vårt kontor. Var noga med att fylla i hela beställningsblanketten och att ange betalningssätt. Saknad eller ofullständig information kan ge upphov till förseningar. En handläggare kommer att kontakta dig för att bekräfta ordernummer och betalningsbelopp. (faxen är tillgänglig dygnet runt) Ring och tryck 2. Internationella faxbeställningar: Betalningssätt Samma som för telefonbeställningar. Observera: Du kan faxa dina beställningar direkt till vårt kontor. Var noga med att fylla i hela beställningsblanketten och att ange betalningssätt. Saknad eller ofullständig information kan ge upphov till förseningar. Du kontaktas av en handläggare som bekräftar beställningen och ger dig ordernummer och betalningsbelopp.

8 8 HPLC Guldkunden kan ge guld Alla kunder är olika såväl fysiskt och mentalt som till kroppssammansättning. Vissa lyckas där andra misslyckas, och det gäller inte minst när det handlar om effektiv viktkontroll. En del människor tycks ständigt följa någon kostplan och det är dessa som du ska fokusera på under införsäljningen av våra HPLC-produkter näringsprodukter med högt proteininnehåll och lågt kolhydratinnehåll eftersom denna metod kan vara precis vad de behöver för att få vågskålen att väga över. Genom att ställa några av de snabba frågorna som ses här bredvid är det enkelt att identifiera vilka kunder som är lämpliga för den här typen av kosthållning. För varje JA du får till svar är du ett steg närmare att få en nöjd GULDkund. Du känner mycket snabbt igen dem som inte passar för en kosthållning med högt proteininnehåll och lågt kolhydratinnehåll. Lyssna efter följande avslöjande tecken: Jag tycker inte om kött/äter aldrig kött Jag kan/vill inte sluta äta bröd, pasta, ris, potatis Jag tycker illa om/undviker grönsaker Jag tycker illa om/undviker sallader Detta är starka uttalanden och vi rekommenderar inte att du försöker övertala dem som är orubbliga. Le då hellre och gå snabbt vidare! Fortsätt med tillförsikt och presentera istället de andra produkterna för viktkontroll som är precis lika effektiva. Berätta att alltsammans bygger på Proteindrinken och prata om dess oöverträffade egenskaper. Föredrar du måltider som innehåller mycket kött? Äter man en kost med högt proteininnehåll och lågt kolhydratinnehåll kan alla köttälskare få sitt lystmäte med goda, mättande, proteinrika måltider. Föredrar du att äta flera mindre måltider? Äter man en kost med högt proteininnehåll och lågt kolhydratinnehåll bör man sprida ut måltiderna under dagen vilket hjälper till att undvika hungerskänslor. Tycker du om sallader och grönsaker? Äter man en kost med högt proteininnehåll och lågt kolhydratinnehåll kan man äta obegränsat med sallader och grönsaker. Känner du dig trött när du har ätit en stor måltid? Att äta färre kolhydrater kan hjälpa dig att undvika kraftiga höjningar och sänkningar av blodsockerhalten, vilket hjälper dig att reglera energinivåerna under dagens lopp. Känner du ofta ett sug efter tröstmat och sötsaker? (pasta, ris, bröd, kakor, kex, choklad etc.) Suget kan kontrolleras om du äter mer protein och byter ut kolhydratrika livsmedel mot mat med lågt kolhydratinnehåll. Är du oorganiserad eller tycker du att det är besvärligt att handla mat? Vårt stora urval av Guld-produkter hjälper dig att äta en kost med högt proteininnehåll och lågt kolhydratinnehåll eftersom de gör det enklare för dig när du handlar mat. Brukar dina mellanmål vara fantasilösa? Våra många produkter erbjuder variation, läckra smaksensationer och är dessutom enkla att använda. Har du så bråttom när du handlar att du inte hinner kolla vilka näringsvärden livsmedlen har? Våra produkter har ett högt proteininnehåll och ett lågt kolhydratinnehåll de innehåller minimalt med fett och kolhydrater, perfekta för en kost med högt proteininnehåll och lågt kolhydratinnehåll. Vill du kunna laga mat snabbt och enkelt? En kostplan med högt proteininnehåll och lågt kolhydratinnehåll är lätt att följa och i guiden finns tydliga instruktioner. Se till att HPLC-kunderna läser Guldguiden! #3736 Variety-paket Guldguiden har utformats för att hjälpa kunderna att snabbt och enkelt förstå och lära sig följa en kostplan med högt proteininnehåll och lågt kolhydratinnehåll. Den medföljer Thermojetics Variety-paketet utan extra kostnad. Med hjälp av de goda råden i guiden kan Guld-sortimentet vara en strålande lösning för den som vill förändra sin figur! #0285 Vanilj (burk) #0287 Vanilj (påsar) #0286 Choklad (burk) #0288 Choklad (påsar) #0292 Potatisoch purjolökssoppa Guiden är ett utmärkt verktyg som ger både dig och kunden tillräckligt med självförtroende för att kunna lyckas. På de tjugo färgglada, lärorika sidorna kan dina kunder upptäcka att en kost med högt proteininnehåll och lågt kolhydratinnehåll är enkel att planera, välsmakande, näringsrik och spännande! #6125 #0293 Peach Mango-drink #0291 Kycklingsoppa #0290 Proteinsnacks #0048 Sojabönor

9 HPLC 9 Nyligen ställda frågor om GULD: Passar Guld för alla? Kvinnor har ofta svårare för att äta mer kött och mer protein och att minska intaget av frukt och grönsaker. Därför kan det vara besvärligare för dem att hålla sig till riktlinjerna. Män brukar föredra kött framför annan mat och därför kan de ha lättare för att lägga om till en kost med högt proteininnehåll. Att göra en omläggning till en mer proteinrik kosthållning är en ny vana, som allt annat. Föreslå att kunderna först vänjer sig vid den nya kosten innan de avgör om de kan lyckas med den. Finns det fler recept att få tag på? Recept är något mycket individuellt det en person tycker är en jättegod och mättande måltid kan en annan finna direkt motbjudande (det gäller inte minst från land till land!). Det finns många böcker som innehåller idéer till hur man kan planera en kost med högt proteininnehåll och lågt kolhydratinnehåll. Varför inte börja samla in förslag i organisationen och byta recept? De bästa idéerna är de som provats och godkänts. Ni kan även skicka era förslag till oss, så kan vi eventuellt publicera ett urval av dem. Är det viktigt att öka intaget av vitaminer och mineraler när man använder Guldprodukterna? Vitaminer och mineraler är alltid viktiga! Men eftersom intaget av vissa livsmedel är begränsat rekommenderar vi att man fyller på depåerna med vitaminer och mineraler. Vad säger man om en kund klagar över trötthet? Medan kroppen vänjer sig vid sin nya bränslekälla att förbränna ketoner istället för glykogen kan ett visst mått av avgiftning inträffa. Det beror på att gifter innesluts i fettcellerna. När sedan fettet förbränns och vatten frigörs, frigörs även giftämnena i systemet innan de forslas bort antingen via lungorna, huden, urinen eller avföringen. Processen kan vara tröttande. Den kan även orsaka huvudvärk och göra att man känner sig tung i kroppen. Tillståndet är övergående. Hur är det med aktiva människor, behöver de extra kolhydrater? En överviktig person som utövar regelbunden eller intensiv fysisk träning/idrott kan uppleva att energin tar slut snabbare. Det beror på att glykogenet som lagrats i musklerna förbrukas snabbare och att kroppen reagerar med att utsöndra mjölksyra som kan ge upphov till ömmande muskler, andfåddhet och muskelkramper. I den här situationen rekommenderar vi att personen i fråga äter en kolhydratrik måltid, som en Proteindrink eller ett Proteinsnacks, fyrtio minuter före träningen. Hur hjälper jag kunderna att gå från en HPLC-kost till en kost baserad på Proteindrinken (Quickstart, Avancerad, Optimal). Hur ser övergångsprocessen ut? Alla som har använt Guld-produkterna under en längre tid bränner fett på ett effektivt sätt. Att återgå till kolhydrater som främsta energikälla kan göra kroppen förvirrad. Tänk på vad som händer den västerländska kosten innehåller i genomsnitt ett dagligt intag på 300 g kolhydrater. En kost med högt proteininnehåll och lågt kolhydratinnehåll enligt våra riktlinjer innehåller mindre än 40 g kolhydrater. Det viktiga är att ta det lugnt när man återgår till att äta fler kolhydrater. Använd det sunda förnuftet. Här kommer några förslag. Välj något av följande varje dag under en vecka: Tillsätt lite frukt i frukostshaken. Ät en skiva bröd eller två skivor rågknäckebröd till soppan. Ät en portion ur listan med grönsaker som du kan äta då och då, tillsammans med din huvudmåltid. Försök att inte äta mer än 60 g kolhydrater dagligen den första veckan, 80 g den andra och 100 g den tredje. Vid det här laget har kunden säkert förstått att överskottet av kolhydrater varit den främsta orsaken till övervikten och att han eller hon gör bäst i att undvika att återgå till 300 g kolhydrater per dag! Hur hjälper jag kunderna att undvika ständiga viktuppgångar och -nedgångar? På samma sätt som i svaret ovan men även genom att påminna kunderna om att: undvika att svälta sig. äta täta, små måltider undvika hunger. fortsätta att äta protein av hög kvalitet. undvika att äta för mycket kolhydrater och fylla på med fiberrika grönsaker. vara försiktig med eller undvika frukt. MAXIMERA med GULD checklista Ät en kost med högt proteininnehåll och lågt kolhydratinnehåll för att hjälpa kunderna komma igång med viktminskningen och förändra sina gamla kostvanor. De som är känsliga för kolhydrater bör äta en kost med högt proteininnehåll. Laktosintoleranta bör använda Guld-produkterna. Föreslå användning av Guld-produkterna tillsammans med det vanliga sortimentet som alternativa mellanmål av hög kvalitet. Använd Guld-produkterna i två till fyra veckor för att komma förbi besvärliga platåer där man varken går upp eller ner i vikt. Speciellt män brukar lyckas bra med produkterna. Vi rekommenderar att alla provar Guldprodukterna! Prova Guld själv du kan inte berätta om produkterna på ett övertygande sätt om du inte har provat dem själv! #8913 Vi rekommenderar att du lyssnar på dr. Mays kassett om HPLC och att ni i gruppen träffas och utbyter inspirerande Guld-berättelser Gräv GULD tillsammans!

10 10 Berättelse om viktkontroll Toon Vinckx Nederländerna En promenad med en kollega förändrade mitt liv! Jag känner stolthet över min prestation Toon Vinckx är en 45-årig lastbilschaufför. Han är gift och har en dotter. I maj förra året träffade jag min kollega Jan Last på ett lastbilsfik i Italien. Han tänkte ta en promenad i bergen efter lunchen och frågade om jag ville följa med. Jag är inte mycket för promenader, för att uttrycka det milt, men det var verkligen en vacker dag och jag hade ingenting annat för mig, så jag följde med. Efter tio minuters promenad var jag genomsvettig och flämtade efter luft! Jan berättade för mig om Herbalife och hur han hade gått ner femton kg genom att använda deras produkter för viktkontroll. Jag var 1,78 m lång och vägde 114 kg. Han fick det att låta enkelt och jag sa att jag verkligen skulle tänka på saken! Som det brukar gå med mina goda föresatser, glömde jag nästan bort det! Men några veckor senare lade jag märke till en annons för Herbalife i lokaltidningen. Jag ringde och en vänlig röst som tillhörde Annette Dado svarade. Jag träffade henne söndagen därpå, och vi drack en kopp Thermojetics Instant örtdryck (som jag verkligen gillade!) medan hon förklarade allt jag behövde veta. Hon mätte hur stor andel kroppsfett jag hade 30,6 procent. Jag åkte därifrån med en kasse full med Herbalife-produkter och mängder av goda råd om hur jag skulle använda dem för att få en sundare livsstil. Hon rådde mig om vilka näringsprodukter som var bra och att jag skulle motionera varje dag, dricka tillräckligt med vätska, få nog med vila och äta en balanserad kost. Redan efter en vecka hade jag kontrollerat tolv centimeter! Första veckan jag använde produkterna var jag inte hemma utan var på resande fot, men jag märkte att produkterna var enkla att använda och om jag hade några frågor fanns Annette där med råd och stöd. Mina hungerskänslor avtog och inom en vecka fick jag kämpa för att få i mig hela kvällsmåltiden! Efter åtta veckor hade jag kontrollerat min vikt rejält, vilket syntes både på vågen och måttbandet. Jag var så stolt över mig själv och det var min fru och dotter också. Jag hade två veckors semester och ansträngde mig för att fortsätta med min sunda livsstil. På bara fyra dagar hade jag målat om hela huset. Både jag och min fru var förvånade över hur mycket energi jag hade! Jag hade lyckats minska andelen kroppsfett med nästan tio procent! Mot slutet av min första semestervecka åkte jag till Annette för att köpa fler produkter. Hon mätte då andelen kroppsfett som hade minskat till 20,7 procent! Jag hade funderat på att vara med i ett stort internationellt evenemang där man skulle gå fem mil om dagen i fyra dagar, totalt tjugo mil. Jag visste inte om jag skulle klara det, men tack vare mina fantastiska viktkontrollresultat tänkte jag: Visst klarar jag det! Och jag lyckades med bara fyra blåsor och lite muskelvärk. Jag känner oerhörd stolthet över min prestation. Nu har jag använt produkterna för viktkontroll i tre månader och resultatet är fantastiskt! Jag har nått alla mål jag ställt upp för minskad vikt och minskade mått! Tack Annette, tack Herbalife! Både jag och min fru var förvånade över hur mycket energi jag hade! Obs: Olika personer lyckas olika väl med sin vikkontroll beroende på hur effektiv varje persons ämnesomsättning är.

11 Gertie och Peter Ries Österrike Berättelse om framgång 11 Det hårda arbetet med Herbalife har lönat sig! Gertie och Peter Ries med sina barn Peter och Noel Gertie och Peter Ries blev medlemmar i Millionaire Team i december Nu har de siktet inställt på att ta sig till President s Team. De har gjort en paus i sitt fulltecknade schema för att förklara hur de har uppnått så mycket och vad det är som driver dem. Vi visste att Herbalifes produkter fungerade. Gertie blev entusiastisk när hon började använda Herbalifes produkter och lyckades kontrollera all sin övervikt. Hon mådde bättre än hon hade gjort på länge. Snart började hon rekommendera Herbalife till alla sina vänner och det var ett naturligt steg att bli distributör. Vi var båda engagerade från början. Det var slitsamt eftersom vi hade två små barn och andra jobb vid sidan om. Peter arbetade som croupier och drev dessutom ett eget skrädderi. Men vi var övertygade om att produkterna var speciella, och vi lade ner själ och hjärta i arbetet med Herbalife eftersom vi var säkra på att få lön för mödan. Vår första utbetalning av bonusrabatt var på 400 D-mark (ungefär kr). Det låter kanske inte så mycket men vi var väldigt entusiastiska och insåg att detta kunde förändra hela vår framtid. Vi skaffade nya kunder främst genom att annonsera i lokaltidningen. Vi var noga med att alltid följa upp alla samtal, vi lyssnade på kunderna och rekommenderade alla produkter som vi trodde att de skulle ha nytta av. Slutligen sa vi upp oss från våra jobb för att börja arbeta med Herbalife på heltid, för vi insåg att detta var en chans som var för bra för att gå miste om. Arbetet var så roligt. På kryssning med Herbalife! Under de följande åren arbetade vi hårt och lyckades bra. I augusti 2001 kvalificerade vi oss till Herbalifes resa till Bahamas. Det var en otrolig upplevelse och vi träffade många fantastiska människor. Det var under den resan som vi fick reda på att vi hade kvalificerat oss till Millionaire Team och det var en mycket speciell upplevelse. (På ett seminarium tidigare under året hade de satt upp som mål att nå Millionaire Team innan året var tillända.) På kryssning med Herbalife! Sedan dess har vi varit på två kryssningar med Herbalife och båda har varit fantastiska. Vår Herbalife-verksamhet har gått så bra. Det beror delvis på hårt arbete, men också på att vi är övertygade om att produkterna vi säljer är de bästa som kan köpas för pengar. Något av det roligaste med att arbeta med Herbalife är att få hjälpa andra att förändra sina liv. Det är en del av verksamheten som vi båda uppskattar mycket. Vår senaste utbetalning av bonusrabatt var större än förväntat! * På mitt förra jobb hade jag aldrig kunnat drömma om sådana intäkter! Sedan vi började arbeta som Herbalife-distributörer har vi fått så mycket större ekonomisk frihet. Vi har råd att göra allt vi drömde om att kunna göra tillsammans som en familj. Vårt råd till alla som just har startat sin verksamhet är att låta sig inspireras av produkterna och att försöka vara med på så många Herbalife-evenemang som möjligt eftersom de håller dig à jour med vad som är på gång och är en jättebra mötesplats för likasinnade. Slutligen, var ett gott föredöme i allt vad du gör och stöd din organisation. Vi lade ner själ och hjärta i arbetet med Herbalife eftersom vi var säkra på att få lön för mödan. * Uppgifterna i tidningen om ekonomiska framgångar återspeglar enskilda distributörers resultat.

12 12 Berättelse om framgång Funda Eroglu Turkiet Med Herbalife har jag en trygg framtid och en spännande tillvaro! En framgångsrik verksamhet att vara stolt över Fyrtiotreåriga Funda Eroglu bor i Turkiet. I maj 1999 blev hon inbjuden av sin goda vän Fatih Sualp till ett Herbalife STS. Hon kunde inte ana att mötet skulle komma att förändra hennes liv. När detta hände ägde jag en möbelaffär och på grund av den ekonomiska krisen Turkiet befann sig i var företagets framtid oviss. Det jag såg och hörde på seminariet imponerade på mig. Jag tyckte att Herbalifes marknadsplan var utmärkt och en verksamhet med stor vinstpotential lät toppen. Jag bestämde mig för att investera i ett Herbalife Business-paket och se vart det ledde Inom en månad hade jag tjugosex kunder! Nästa dag hade jag tid hos doktorn och jag berättade för honom om min nya satsning med Herbalife. Han visade sig bli min första kund! Han hade varit på jakt efter ett sätt att kontrollera vikten och blev imponerad av Herbalifes produkter. Under de följande tjugoåtta dagarna sålde jag tjugosex paket med Herbalife-produkter till olika kunder. Deras resultat gav mig nya kunder och jag insåg snart hur viktigt det var att följa upp varje förfrågan. Nu omsätter jag femtio gånger så mycket som förut! Min första utbetalning från Herbalife var mycket stor och utbetalningarna har fortsatt att växa stadigt varje månad. Förra månadens intäkter var fantastiska, mycket större än i min möbelverksamhet! Kvalificeringen till GET team var årets höjdpunkt! Utbildningsevenemangen har varit fantastiska tillfällen för mig att få nya idéer till hur jag kan bedriva verksamheten och samtidigt utveckla mig själv. Jag var med på EXPO 99 i Paris tillsammans med andra. Där överväldigades jag av alla nya idéer och jag insåg att mitt hjärta nu fanns i Herbalife-verksamheten och inte i möbelaffären. Dittills hade jag försökt driva båda företagen, men nu bestämde jag mig för att ägna mig helt åt Herbalife. Sedan dess har det gått stadigt framåt. Verksamheten har vuxit ganska snabbt. Många av På ett lokalt evenemang i Istanbul med Jim Rohn i oktober 2002 mina kunder har blivit distributörer och vi arbetar som ett team. Tack vare deras hårda arbete och framgångar kvalificerade jag mig till GET team i oktober Dagen då jag tog emot min nål av Jim Rohn i Istanbul var full av starka känslor och spänning. Jag visste att jag hade en verksamhet att vara stolt över. Råd om hur man lyckas! Mina råd till alla nya distributörer är att aldrig sluta att använda produkterna, de är verkligen fantastiska. Jag trivs bättre med mig själv och har större välbefinnande nu än jag haft någon gång under de senaste tio åren. Var med på Success Training seminarierna, för din verksamhet växer proportionellt med din närvaro. Ha tålamod, var beslutsam och intressera dig för kundernas problem och resultat. Med Herbalife är jag både ekonomiskt och personligt oberoende. Jag arbetar hemifrån och träffar ständigt nya människor. Jag har rest till ställen jag tidigare bara hade kunnat drömma om, och framför mig ser jag en ännu ljusare framtid. Jag är innerligt tacksam för den här möjligheten och känner mig mycket privilegierad att få vara en del av Herbalife. Funda framför en utställningstavla vid ett evenemang i Nederländerna i juli 2001 Jag trivs bättre med mig själv och har större välbefinnande nu än jag haft någon gång under de senaste tio åren.

13 Internationella prestationer Februari Top Achievers Business Team Gratulerar till följande nya medlemmar i TAB Team som blivit fullt kvalificerade fram till den 1 februari 2003 PRESIDENT S TEAM Cristovao, Marcelino Hatarsi, Tal Makadray, Sergey MILLIONAIRE TEAM Austin, Jeana Nacke Gatermann, Britta Chatzigeorgiou, Panagiotis Nicolas, Marino Chatzigeorgiou, Charalampos Ricoy, Neri Dan Kim, Hyang Rosin, Lucilene Flores, Ruben Tanaka, Hiroshi Mi Kang, Jung GLOBAL EXPANSION TEAM Adcock, Gregory Ceh, Gabriela Dos-Santos, Geraldo Lau, Yuk Ping Molina, Catalina Taylor, Eduardo Aigner, Robert Chang, Mei Chu Dungait, Keith Lee, Yuet Ching Nedelevi, Sofka Teixeira, Maria Anastasopoulos, Georgios Chen, Shu Ling Endo, Takashi Lee, Seung Mi Ntabe, Masilonyane Tong, Lai Har Arisa, Teruko Cheng, Shut Kin Fridman, Eden Lee, Gapsoon Ogasawara, Yoshihisa Tort, Vilma Astl, Thomas Cho, Chia Wei Gagarina, Nataliya Lin, Feng Chun Oriti Antonioli, Jana Tseng, Chin Yueh Berzunza-Balcazar, Angel Chodosh, Mark Motti Gauthier, Marcel Lin, Ju Hsien Ozdemir, Sabriye Wang, Hsiao Yun Boonwongvanich, Saowaluk Choi, Eun Hee Cortes-Jaimes, Misael Han, Eun Hao, Xiaoping Lindemann, Heinz Liu, Chin Ju Phatela, Matee Prins Zuydervliet, Vem Wang, Li Jung Yang, Helen Boscarino, Francesco Cuevas-Canos, Maria Hernandez, Manuel Loeza-Chacon, Margarita Rodrigues, Armando Yoon, Ok Ja Buddemeier, Wolfgang Da-Silva, Paulo Huang, Yu Chi Loof, Annie Santos, Ricardo Bueno-Torres, Beatriz Danzannyam, Bolormaa Jesus, Jorge Ma, Shuk Ling Santos, Simone Calixto, Alejandro De-Checchi, Paulo Kim, Young Jin Markogiannakis, Nikolaos Santos, Sonia Cancela, Manuel De-Oliveira, Jorge Kukla, Teri Maruyama, Akiko Sato, Akira Carrasco-Ortiz, Martin Derosa, Laurie Landwehr, Birthe Meckley, Robin Tanaka, Takayo

14 14 Februari 2003 Internationella prestationer WORLD TEAM Gratulerar till följande nya medlemmar i World Team som blivit fullt kvalificerade fram till den 1 februari 2003 Abreu, Johnny Abundez-Pliego, Edith Acatitlan, Emilio Adams, Cynthia Adamska, Irena Adrani, Evagelia Agelikakis, Petros Aguirre-Laguna, Rodolfo Agullo-Canda, Miguel Ahmad, Lubna Aiuto, Michele Aktas, Temel Aldaraca-Trujillo, Irma Aleixo, Maria Alevras, Christos Alexander, Staci Alexeyev, Sergey Alhadad, Rosa Allard, Meryse Allen, William Alma, Rosario Almeida, Geny Alvarado, Raymunda Alvarado-Jimenez, Leticia Alvarez, Omar Alves, Diva Amparo, Alpha Anches, Irina Anderson, Brian Andrews, Ian Angi, Eylem Angle-Mendez, Rosa Angulo-Santos, Irma Arai, Misako Aranda, Abel Ardler, Carolyn Arellano, Franklin Arenas-Murias, Arnulfa Arias, Angel Arias Barrera, Oswaldo Aroonpipat, Nareerut Arriaza-Consunji, Marta Arriola, Salvador Arroyo, Daria Arvizo, Josefina Ascione, Maria Assaad, Cheryl Avellaneda, Elsa Aydin, Vehibe Babauta, Beverly Babenko, Tamara Bae, Sun Nyeo Baettig, Esther Bagdikyan, Aleks Balestrini, Moacir Ballew, Charlotte Balmer, Frieda Balolong, Meneleo Bamuwamye, Agnes Barahona, Peter Barbosa, Vanderson Barboza, Ronaldo Barbu, Nicoleta Barlow, David Barnes, Julie Baron, Josephine Barreto, Paula Barrett, Anne Barrios-Lopez, Manuel Barrios-Lopez, Patricia Bastos, Kleber Bauch, Angela Baum, Natalie Beckert, Joachim Bedoya, Blanca Beer Schaer, Margrit Belard, Michele Bell, Cheryl Bella, Doris Berchtold, Barbara Berger, Karin Bernabe-Garcia, Antonia Bernabe-Garcia, Mario Bernard, Christine Bernardi, Marcia Bezerra, Hinara Biederman, Pam Bildircin, Seckin Bistrom, Liselott Blanchard, Beatrice Blanken, Han Bloemen, Sandra Bloore, Anne Marie Bojilovi, Nikolina Bordello, Alfredo Borelli, Michael Borin, Eliane Born, Beatrice Bosco, Grace Boukaram, Agnes Bousher, Mary Branch, Carolyn Bredeon, Maria Brewer, Pat Briskina, Elena Brown, Denise Bua Popa, Rodica Budryn, Wlodzimierz Budyukina, Svetlana Buehler, Lilija Buendia-Garrido, Julian Buettner, Jane Bureau, Lyne Burkhalter, Yvan Burleigh, Susan Bush, Robert Bystron, Christian Caballero, Geovanina Caballero-Martinez, Gloria Cabrales, Fabiola Cabrera-Ramirez, Julia Cabrera-Santos, Maria Cacchiarelli, Luis Cakmakgil, Sencer Calija, Dzemal Campete, Giovina Campione, Colleen Campling, Gayle Campuzano, Oliva Canas-Martinez, Rosa Cantellano, Elia Cantle, Joanna Canturk, Bilal Caobelli, Giuseppe Capaldo, Valerio Cardenas, Robert Carre O-Mijangos, Ana Carrilho, Oscar Casademunt-Vidal, Rosa Casso, Maria Castaneda, Laura Castano-Sanchez, M. Castillo-Hernandez, Lazaro Cattani, Valter Cavalier, Kathleen Caymazoglu, Osman Cearfoss, David Ceolin, Aurea Cerda, Esperanza Chambers, Lilian Chan, Peter Chao, Ya Ching Chaparro, Angelina Chatzipanagiotou, Aggeliki Chaves, Ilane Chavez, Cresencio Chavez, Maria Chen, Chun Ying Cheng, Hsing Hui Chenier, Julie Chen Wu, Yueh Tai Chiang, Hsiu Ling Chien, Mei Chu Chirvanian, Raffi Chistyakova, Tatiana Chiu Liang, Chin Mei Cho, Hyun Sook Cho, Yeon Sim Choi, Eun Joo Choi, Hwa Jung Choi, Jang Soon Choi, Soon Ok Chounard, Linda Chung, Kyung Lim Chung, Li Yun Chunsuwonnaporn, Maneerut Ciccarelli, Ermanno Clark, Carrie Claros, Miriam Clemens, Nancy Cocco, Maria Coelho, Sandra Coetzee, Ruth Cohen, Sandi Colletti, Pearl Colombo, Oreste Cordova, Angelica Correa, Camila Cortes-Maldonado, Maria Costa, Gilberto Costa, Jose Coster, Harjit Crabtree, Tammy Craxton, Ian Cruz-Flores, Esther Cruz-Rosas, Alicia Cublesan, Marilena Culajay, Cristina Cull, Leanne Cupido-Collado, Carlos Curella, Gerda Custers, Rita Da-Luz, Carlos Da-Silva, Luciana Da-Silva, Luis Dalberto, Almir Dalloen, Frederik D aniello, Maria Danninger, Robert D antuono, Salvatore D aprile, Carmela Dasgupta, Binayak Datta, Naba Davidson, Arlenea De-Acuna, Maria De-Andrade, Roberto De-Huaman, Marta De-Mattos, Roque De-Moraes, Antonio De-Moraes, Marcos De-Oliveira, Fabricio De-Oliveira, Mauricio De-Sousa, Ednor De-Souza, Celso De-Toni, Antonio Debotton, Rachel Deel, Wilbur Delamare, Natalie Delez, Etienne Demina, Lubov Demirhan, Atilla Demurdzhyan, Karen Deneso, Makhahliso Deneso, Ntseliseng Dennis, Lynne Derpgolts, Galina Desrosiers, Danielle Dias, Maria Dias, Dario Diaz, Manuel Diaz-Lopez, Silvia Diaz-Rodriguez, Maria Diaz-Rojas, Maria Dick, Alastair Dillard, Kimberly Dogan, Fahriye Domou, Viky Dougall, Ronald Downer, Eunice Drazul, Mirta Drimmer, Beatrice Ducceschi, Salvatore Dupont, Martine Dupont-Faibre, David Duran, Ana Durbin, Kraig Dzanov, Stella Ebermann, Alexander Ebert, Galina Elharar, Ora Emeterio-Zavala, Bartola Emmons, Beth Encinia, Elizabeth Engels, Monie Enriquez, Maria Escher, Alceu Escobedo, Maricela Esparza-Flores, Jaime Espinoza, Maritza Esposito, Pietro Esser, Lydia Eyvin, Dmitriy Fabris, Fiorenza Farina, Elvio Farley Zoucha, Norma Farmer, Natalie Fatima, Maria Faza-Espina, Susana Fernandes, Maria Ferreira, Rita Ferreira-Gomes, Florinda Ferrera, Denia Ferrill, Lenore Fialho, Cleonice Filho, Julio Fischetto, Shellee Flores, Antonio Flores-Arenas, Alberto Flores-Morales, Angeles Flowers, Jascinth Fontela, Giovani Foras, Yngue Forcone, Vicki Ford, Paul Formisano, Giuseppe Fortunato, Fabian Fracaro, Antonio Fredrickson, Carol Fredriksen, Jorill French, Wendy Frenkel, Yona Fretes, Felipe Frey, Albert Frigendler, Mila Frost, Colleen Fryges, Andrea Fuchs, Markus Fuente-Zamora, M. Fujii, Yukari Fujine, Masami Fujishima, Mayumi Fukase, Miyuki Fukushima, Kumi Fulford, Mark Fultyn, Jackie Fung, Choi Mai Gagne, Jovite Galarza, Niida Gallardo, Alfreda Gallman, Anna Galvan-Bahena, Hilda Garcia, Marina Garcia, Alejandra Garcia, Danielle Garcia, Norma Garcia, Rocio Garcia-Diaz, Esdras Garcia-Vinay, Rosa Garka, Lourea Garzon-Canchola, Elizabeth Gedeon, Badr Gehlhaar, Karin Genco, Giuseppe George, Loverne Georgiou, Spiridon Getinger, Andrej Giacobbo, Giorgio Giacomo, Giuseppina Giaskoulidou, Maria Gijbels, Marijke Gijon-Ignacio, Misael Gilles, Jean Pierre Ginzburg, David Giordano, Felicia Gisas, Athanasios Giusini, Giovanni Go, Maria Goble, Jean Goecking, Eva Marie Gogel, Vera Goldmann, Joao Gomez-Licea, Dora Gomez-Mascunan, Enriqueta Goncalves, Lucidora Gonzalez, Karina Gonzalez, Francisco Gonzalez, Mirna Gonzalez, Candelaria Gonzalez, Monica Gordienko, Tatiana Gordon, Shannon Gordon, Susan Goroff, Mitchell Gorst, Galina Gott, Cason Govender, Charmaine Gracia-Lopez, Maria Graham, George Grant, Stephen Grasmik, Tatiana Gratzer, Rainer Griffith, John Griz-Perez, Vianney Grubb, Cinda Guaillas, Carlos Guazina, Manoel Gubinelli, Giuseppe Gudmundsdottir, Helga Guerrero, Edwin Guettinger, Toni Guevara-Reynoso, Susana Guida, Salvio Guidi, Veronica Gulacti, Didem Gunter, Charlotte Gurdal, Ahmet Guriev, Olga Guza, Barbara Hahne, Lucy Haigh, Christopher Hakanoglu, Mustafa Hakulinen, Milja Halpert, Maria Halverson, Gene Hamada, Yoko Hamilton, Simone Handwerker, Stefan Hanstein, Susan Haro, Maria Harris, Elaine Hartmann, Mina Haslam, Robert Hatzibiros, Linda Hecker, Ruth Hecquet, Vincent Hellenbrand, Deanne Hergott, Ryan Hernandez, Lorena Hernandez, Maria Hernandez-Arellano, Esperanza Hernandez-Caro, Liliana Hernandez-Marquecho, Raul Hernandez-Martinez, Asuncion Hernandez-Morales, Eduardo Hernandez-Pelayo, Rosaura Hernandez-Sanchez, Antonia Herrera, Rosario Herrera, Janeth Herrera-Valencia, Ricardo Hertig, Roland Heyduk, Gary Heyen, Dieter Hidalgo, Miguel Hinds, Richard Hirano, Naoko Hitz, Matthieu Ho, Hui Min Hodgkins, Chris Hoelbling, Gerhard Hoffelder, Helga Hofmann, Andreas Holmes, Beverley Horozakis, Dimitra Houlihan, Joy Hsieh, Hsin Chieh Hsu, Che Yuan Hsueh, Li Ying Hu, Wen Ting Hu, Lisa Huaman, Jessica Huang, Man Yu Huang, Mei Yu Huang, Su Chu Huang, Mei Huchin-Cohuoh, Facundo Huley, Aletha Hung, Chin Hsiang Hung, Li Chiu Hung, Yu Chien Hwang, Eun Ah Ikeda, Eriko Ikeda, Kohei Ikeda, Shiro Iosbaker, Martha Isaka, Ai Ishii, Hiroko Itadani, Mariko Ivanova, Natalya Ivanschitz, Elke Iwashita, Masataka Iwata, Creusa Jama, Eladio James, Joyce Jang, Mi Sook Jensen, Catherine Jhun, Dae Ki Jimenez, Irma Jimenez, Jessy Johansen, Cathrine Johansson, Sten John, Peter Johnson, Sheron Johnson, Carlos Jones, Sally Joubert, Wilna Juan, Phun Juarez-Aquino, Marcela Jung, Eun Sun Jung, Sung Sook Kalakos, Athanasios Kanayama, Chitomu Kanevskay, Irina Kang, M Young Kao, Mei Li Kaplunova, Irina Kara, Mehmet Karaban, Renata Karamintzos, Spiridon Karner, Karin Karner, Siegrun Kass, Tiina Kasten, Regina

15 Internationella prestationer Februari Kawabe, Shinji Kawaguchi, Kumiko Kazemi, Amir Keim, Helene Keller, Frank Kerber, Joerg Kern, Elizabeth Khanna, Raj Khoenkhoen, Aniel Khoenkhoen Dhonrhe, Kamlawatie Khotchawat, Somphit Khulgar, Tserenbadam Kikuchi, Koichi Kiloukiotou, Maria Kim, Bok Nam Kim, Bok Sil Kim, Haeng Ja Kim, Hye Kyung Kim, Jeom Sook Kim, Jung Soo Kim, Min Jung Kim, Myung Sun Kim, Si Young Kim, Sook Hee Kim, Yeon Sook Kinney, Joy Kishioka, Nobutaka Kiskaki, Maria Kitayama, Miyoko Kiyomoto, Mitsue Klaiman, Svetlana Klima, Gabriela Knoerr, Pam Kocourkova, Eva Kojima, Konomi Kojima, Yoshiharu Kokkini, Maria Kolay, Elif Kopf, Brigitte Kosif, Ulku Kozlova, Lidia Krakora, Sandra Kranenburg, Ursula Kricki, Deborah Kroop, Gerri Kunii, Akemi Kunimi, Kazue Kuninaga, Eiko Kunju, Shaini Kuriki, Tatsuyoshi Kusatsugu, Mayuko Kuzmina, Tatyana Kwak, Hyang Sun Kwist, Martyn Kwon, Julie Laflamme, Richard Lammers, Sylvia Lamparella, Angela Lancas, Ricardo Landero-Cruz, Beatriz Lang, Nelli Langarica-Escalante, Ricardo Langhorne, Claire Lapiere, Marjorie Laplante, Marie Claude Lara, Jeanette Latt, Ohmar Latypova, Taisiya Lawson, Gavin Learn, Keith Lee, Bo Mi Lee, Eun Ok Lee, Keum Young Lee, Kyung Ae Lee, Ok Soon Lee, Young Ja Lee, Young Soon Lee, Hsiang Ying Lego, Sergey Leloir, Georges Leneve, Joe Lenz, Valdir Lepidis, Dimitrios Lerotholi, Matsepo Lewis, Andrew Lewis, Valerie Lewson, Bill Lezama, Liliana Liang, Shu Chen Liao, Ming Hui Liberais, Lucilia Liberman, Alex Likitthamajit, Prathonporn Lima, Alexandre Lin, Li Min Lin, Kuei Ying Lin, Yen Ching Linares, Willis Lindeque, Elise Lindstrom, Benita Liporini, Wagner Lira-Roman, Karla Liu, Ting Kuo Lo, Wen Hsun Loch, Janir Loe, Jonny Loennecke, Christian Loew, Dorothee Loizzi, Stefania Lopez, Silvero Lopez, Celia Lorentzen, Randi Loukianskova, Alla Lucero, Beatriz Lucero, Maribel Lussi, Walter Lynn, Randy Maalouf, Samer Maalouf, Nicolas Macedo, Arlete Macey, Steve Macfarlane, Lillias Machuca-Hernandez, Cesar Mai, Wieland Mainou, Elftheria Majumdar, Mili Makrachev, Aleksandr Makrachyova, Valentina Makratcheva, G. Mala, Ranita Manesso, Luciana Manolakis, Oratios Mari, Rogelio Martin, Ross Martin, Sandra Martinez, Juana Maruyama, Fujio Marzio, Wanda Mas, Gregory Masaki, Kaori Maslowski, Silvia Masunaga, Tomohiro Mathiassen, Gerd Matsumoto, Sachiko Matsuoka, Isao Matsushita, Ken Mauch, Tanja Mauro-Olmedo, Eufrocina Mavrommati, Despina Mayes, Christine Mayorga, Elvia Mazzocchi, Antonio Mazzocchi, Patrizia McGrath, Fergal McLean, Jenifer McLean, John Mednia-Paredes, Elvira Medrano-Huizar, Victor Mejer, Joseph Mello, Rosana Meloth, Britta Menachem, Dani Mendez, Jose Mengoli, Lidia Metto, Francesco Metz, Marion Meuter, Violet Meza, Rosa Michaelis, Lydia Mihalas, Nataliya Miller, Robert Miranda, Imelda Miranda-Pacheco, Aurelio Mischo, Scott Molina, Liamara Monda, Hiroko Monden, Kayoko Monteiro, Mariangela Moon, Jung Hee Mora, Iveth Morales-Rios, Jose Morris, Dorothy Morris, Robert Morton, Lisa Moseley, Jim Moser, Daniela Motegi, Kotoe Motte, Christine Mpougieli, Evdokia Mueller, Viola Mundo-Ortega, Leticia Muranova, Elena Murguia-Sanchez, Luis Murphy, Patrick Muttaqien, La Myagmarsuren, Chuluuabaatar Nagashima, Akihito Naidu, Nalini Naik, Prabhatini Naiman, Phylis Nair, Ayse Nakamura, Chiyoko Nakamura, Kan Nakashita, Yukiyasu Nakayoshi, Hiroko Nallna, Pushpalatha Nambeye, Michelle Chilupia Nancuante, Gaston Nasrollahe, Molood Navarro, Maria Nawrat, Anna Nelson, Diane Nelson, Sharon Nemitz, Carol Neumaier, Eduard Nicely, Sandra Nicolas-Garcia, Sixto Nishiya, Takeshi Nitivipart, Supamitr Niwa, Osamu Nolle, Bianca Nolle, Stien Nouters, Stefan Novak, Katrina Nunez, Felipe Oakes, Jane Obannon, Clyde O brien, Angela Obuchowski, Rafal Ocampo-Mendoza, Maria Ocariz, Loretto Ohkubo, Mami Ohnuki, Yoko Ohtsuka, Shusuke Olives, Marcelo Oneda, Maristela Oohashi, Kenzo Ordo Ez-Polanco, Socorro Orellana, Jesus Orgun, Fatma Ortega-Salinas, Maria Ortiz-Garcia, Rosa Ortiz-Gomez, Maria Ortiz-Ruiz, Aurora Ossich, Rino Othman, Abbas Ouellet, Eric Ouyang, Yi Chien Overmars, Ellen Oygur, Vedat Ozkurt, Osman Padillo, Cristina Painaqueo, Alex Pakapapornvong, Pipat Palladino, Franca Palmisano, Pamela Pandis, Georgios Panek, Zofia Papadimitriou, Stiliani Papakonstantinou, Georgia Parameswaran, B Parlapanou, Zoi Parra-Campos, Martha Partanen, Marjatta Pashkovskaya, Elena Pauleta, Manuel Paunte, Jacob Payne, Becky Pekin, Julie Pena, Enrique Pereira, Fernando Pereira, Luiz Pereira, Neuma Perelli, Sergio Peretto, Raul Perez, Hugo Perez, Ruth Perez, Viola Perez-Peraza, Margarita Petri, Gelson Pham, Nancy Philipp, Ida Phillipson, Marilyn Phothong, Pairoj Picarro, Laura Piergallini, Paola Pilato, Becky Pimentel, Joao Pina-Colin, Ana Pinargote, Pedro Pino, Rafael Pitscheider, Maria Pizzinatto, Vera Ponce, Rosa Ponziani, Lilian Poots, Yvonne Porta, Antonio Porta, Vincenzo Post, Della Poulamenou, Maria Poulimenos, Panagiotis Powers, Asia Prado, Noemi Preciado-Cervantes, Nancy Presti, Anna Priscepa, Olga Promruthairat, Wichai Puertas, Maria Punyapa, Pongsawas Puschel, Anna Lena Putten, A. Pyo, Ahn Sun Pyo, Yeo Ok Pyo, Yeon Sook Quezada, Amalia Quintana, Susana Quintero, Yadira Rabinovech, Dmitry Radicioni, Fausto Rae, Leigh Ann Ramirez, Maria Ramirez, Maria Ramirez-Garcia, Jorge Ramoni, Evolene Randara, Koenehelo Rantjana, Mathabileng Rao, M. Rapone, Simona Rasmussen, Birthe Reche, Ricardo Reichelt, Werner Reichert, Maristela Reinebrandt, Kay Reinke, Nelli Reisinger Gortan, Eva Resiona Ratoehaling, Agustina Reula-Garcia, Maria Reyes-Miguel, Aldo Reyes-Rivera, Leobardo Reza-Salazar, Maria Rezende, Maria Rhoads, David Richter, Carl Riepula, Ann Riley, John Ring, Gay Rivadavia, Maria Rivas-Medina, Rocio Rivera, Maria Rivera-Garcia, Carmen Robbins, Marjory Robinson, Angelique Robledo-Ramirez, Manuel Rodriguez, Calros Rodriguez, Maribel Rodriguez, Rafael Rodriguez, Sandra Rodriguez-Ocampo, Sisley Rodriguez-Ortiz, Ines Rodriguez-Rosas, Gloria Rojas-Olvera, Sandra Rokhvarg, Elvi Romanelli, Ilaria Romanova, Ella Romero-Espinoza, Maria Rosa, Rosa Rosa-Ramirez, Maria Rothchild, Doron Rovny, Andrea Ruccio, Giovanna Rudd, Derrell Ruelas, Teresa Ruiz-Gonzalez, Ignacio Ruiz-Marin, Graciela Rungchang, Supatthana Rusch, Cornelia Russell, Stephen Russo, Elsa Rutman, Georgiy Ryoo, Keum Young Sa, Marcia Saal, Claudia Sacco, Daniele Sadkov, Inna Saenz, Lilia Saintagne, Corinne Saito, Hisako Sajnaj, Magdalena Sakakibara, Takako Salazar, Maria Salazar-Pena, Maria Salazar-Vences, Sandra Salem, Ghada Sanches, Thea Sanchez, Airton Sanchez, Janet Sanchez, Pedro Sanchez, Roxana Sanchez-Andrade, Martha Sanchez-Mijangos, Ana Sanchez-Velasco, Sara Santese, Alessandro Santiago-Alvarez, Maribel Santos, Jose Santos, Valdete Santos, Anne Sanz-Sanz, Elsa Sanzhzhav, Myatmartsend Sardinha, Petronella Sato, Akira Schaeffer, Joselyn Schallmo, Vanessa Schleppe, Katherina Schlicht, Roswitha Schmirmund, Ursula Schneider, Andreas Schniese, Guido Schoen, Valerian Schoene, Helmut Schoeni, Priska Schulte, Claudia Schulte, Heinz Schween, Charles Sdralis, Achileas Sebastian, Athena Segura-Arevalo, Guadalupe Semprini, Romina Servin, Louides Sestakova, Andrea Shaanan, Eli Shanahan, James Sharma, Ann Shaw, Gene Shibayama, Sadao Shimokata, Kayoko Shingai, Yoshiaki Shishonok, Larisa Siebert, Katharina Signoretto, Arone Sigurdardottir, Kristin Silenok, Sergiy Silva, Luerson Silva, Luiz Silva, Elias Silva, Andrea Simora, Peter Simsek, Yakup Sinclair, Anne Sipriano, Milton Sisalima-Corte, Rosa Siu, Chun Sing Siwak, Susan Skobova, Nadezhda Slushkin, Evgeniy Smith, Rosalie Smith, Jane Smith, Lisa Snavely, Ronald Soica Uyeniuc, Maria Lucia Solache, Rogelio Solis-Lopez, Cesar Somboonsak, Prasithisak Sosa, Carlos Sostarek, Ruzica Souffle-Contreras, Alba Souza, Jonas Souza, Maria Sperling, Irina Stange, Heidrun Stanoch, Diana Stanton, Tharsilla Stievenard, Marie Stolp, Christina Stolz, Herta Stormark, Marit Storsbergen, Wil Stramaccioni, Mary Streinu, Sanda Streit, Magdalena Suckling, Lorraine Suedmeier, Shirlee Sugamoto, Hitomi Suh, Jin Kyung Suk, Sun Ok Susim, Clair Sutherland, Nancy Sutic, Josip Sutton, Karen Sykora, Nicole Tabolin, Aleksey Takano, Yukimi Talaya-Monteagudo, Lazaro Tangserimonkhong, Vipha Tardif, Marie Eve Tardif, Soleine Tejima, Nobumichi Tempest, Richard Thebele, Lillian Theilen, Walter Thereza, Christina Tirnakcioglu, Neriman Todd, Sherry Toit, Elgonda Toivanen, Anu Tokumoto, Hitomi Topuz, Mesut Torres, Manoella Torres-Olivera, Maria Toyama, Yoshikatsu Trautman, Teresa Tresno, Tjaijo Troller, Cvetka Tsagaan, Byambaa Tsai, Chiu Huang Tsai, Wen Chun Tseung, Yim Fun Tsiouma, Evangelia Tsirul, Irina Tubertini, Trudy Tung, Chuan Wen Tuomisto, Merja Turner, Jeanette Tzifi, Stamatia Uehara, Atsushi Uhrinova, Eva Ulrichs, Rotraud Ulvan, Elisabeth Umanzor, Felix Ushioda, Atsushi Utuari, Rita Vachon, Nathalie Vaisman, Inna Valdivia-Valdivia, David Valdivirzo-Varela, Elvis Van-As, Fabrice Van-Gils, Jan Van-Lokven, Celine Van-Rooijen, Erna Vandenheuvel, Mary Vasconcellos, Wellington Vasiliou, Sotiris Vasilyeva, Natalya Vasquez, Ximena Vasquez, Martina Vazquez, Maria Vazquez, Maria Vazquez-Vazquez, Paula Vela, Jose Vela-Hernandez, Juan Velez-Hernandez, Maria Veliadis, Nikolaos Veltman, Anneke Verwaayen, Klaus Veselka, Linda Vicario, Adali Villa-Trejo, Isabel Villalba-De-Leiva, Teodora Villalobos-Garcia, Ricardo Villanueva, Leonor Villaquiran-Mera, Miriam Villarreal, Mary Vitouladitis, Panagiotis Vogt, Arcildo Voitenko, Viktor Voronova, Svetlana Voutskova, Petra Wabschke, Rita Wagner, Randy Wakabayashi, Yuko Walck, Kay Walden, William Walentek, Michael Walter, Kurt Wang, Wai Wantz, Michel Warner, Antonia Waugh, Garland Weaver, Ashley Weber, Kerstin Weber Gaspar, Indira Weerts, Alice Wei, Li Chin Weimar, Evi Wilkinson, Anne Willems, Lutgardis Winston, Brian Wintrode, Kathy Wit, Gaby Witschard, Sandra Wong, Yuk Ling Wongdee, Ruay Worthen, Ann Wroth, Ronelle Xu, Sophia Yarmolova, Katya Yates, Terri Yeoudit, Samson Yepez-Garcia, Maria Yildiz, Fulya Yildiz, Volkan Yoon, Kelly Yoshida, Naoki Yoshida, Naoko Yuan, Ya Hui Yuryeva, Lyudmila Zadonski, Natalia Zaharova, Nina Zahumenska, Jana Zaratte, Anais Zavala-Arias, Isai Zeba, Martina Zegarra, Cecilia Zhambal, Oyuunzul Ziermann, Kimberly Zimvu, Victoria Zion, Yechiel Zobl, Roman Zurbriggen, Chantal

16 En speciell gåva till en speciell kvinna Allt eftersom Mors dag rycker närmare söker människor över hela världen efter det bästa sättet att skämma bort mamma på. Herbalife vet hur man skapar en perfekt Mors dag Köp doften Woman och få en fickspegel på köpet! Erbjudandet gäller från och med den 3 april och så länge lagret räcker. #G437 LADDA NER TODAY! Nu kan du ladda ner såväl aktuella som tidigare nummer från Internet. Gå in på Projektkod 1613 Tryckt av Antilope, Lier, Belgium. Corporate Marketing 2002 Herbalife (U.K.) Ltd. Uxbridge, U88 1HB, England Copyright Herbalife International Alla produkter eller företagsnamn som avslutas med ett eller ett är varumärken som registrerats eller håller på att registreras av Herbalife Corporation Ltd. Alla rättigheter förbehållna. Inga delar av denna, eller någon annan publikation (-er) som utges av Herbalife International får reproduceras eller kopieras genom tryck, audio eller video, utan skriftligt medgivande från Herbalife International. Felaktigeter och försummelser undantagna. Uttalanden i denna publikation, gjorda av Herbalifes konsumenter och/eller Herbalifes oberoende distributörer, har inte gjorts i syfte att sälja någon Herbalifeprodukt. Användningen av Herbalifes produkter beskrivs utförligt i Herbalifes produktbeskrivningar som ges ut av företaget Herbalife. Dessa är de enda beskrivningar på vilka försäljningen av Herbalifes produkter skall baseras och detta gäller för samtliga som säljer Herbalifes produkter. Uttalanden från Herbalifes konsumenter och/eller Herbalifes oberoende distributörer skall på inga som helst villkor uppfattas som att Herbalifes produkter är något annat än vad de beskrivits vara i Herbalifes egen litteratur och innehållsdeklarationer. Herbalifes produkter kan hjälpa till att kontrollera vikten endast som del av en kalorireducerad kosthållning. Inkomsterna som beskrivs i detta nyhetsbrev anger ingen automatisk förtjänst. De verkliga inkomsterna skiftar mellan olika tidsperioder och beror också på varje enskild distributörs insats i verksamheten samt det totala antalet deltagare i nätverket. Auktoriserad medlem av Direkthandelsföretagens Förening Nummer 096 Swedish #5921-SW-096

Pass 1 av7: Produktkunskap och vilka produkter som passar för vem. wctele1av6 2013-03-06

Pass 1 av7: Produktkunskap och vilka produkter som passar för vem. wctele1av6 2013-03-06 Välkommen! Ta fram papper och penna, stäng dörrar, TV och annat som kan störa, det blir mycket information på kort tid. -18år i Sverige - 33 år världen och detta är bara början! 1 Utbildningenär fördelad

Läs mer

Personalised weight management for healthy results. Behåll din nya figur!

Personalised weight management for healthy results. Behåll din nya figur! Personalised weight management for healthy results. Behåll din nya figur! Slå in på framgångens väg Nu har du startat med produkterna och börjat uppnå resultat Kanske känner du att kläderna inte sitter

Läs mer

Nu lanseras ShapeWorks. AIMG - Oberoende Distributör för Shape Works

Nu lanseras ShapeWorks. AIMG - Oberoende Distributör för Shape Works Nu lanseras ShapeWorks Dagordning Fetma Övervikt Fetma Övervikt ShapeWorks filosofi ShapeWorks system ShapeWorks process Affärstips Övervikt Fetma Övervikt Fetma Fetman ökar I de flesta EU-länder är mer

Läs mer

2018 Phone List. Katie (615) Wesley (256) Phillip (256)

2018 Phone List. Katie (615) Wesley (256) Phillip (256) 2018 Phone List Alford Alford Allen Barnes Barnes Barr Barrow Barrow Behel Behel Bell Bell Brittingham Brittingham Brown Brown Burden Burden Bushue Bushue Katie (615) 428-8430 allalfords@yahoo.com Wesley

Läs mer

Kompensationsplanen Från Distributör till Supervisor

Kompensationsplanen Från Distributör till Supervisor Kompensationsplanen Från Distributör till En unik affärsmöjlighet En helt unik produktlinje som endast kan köpas av oberoende Herbalife distributörer. Den mest generösa vinstdelningsplanen i branschen.

Läs mer

Mitt namn är Satu Nordberg, jag kommer från Kyrkogårdsö som hör till Kökar kommun.

Mitt namn är Satu Nordberg, jag kommer från Kyrkogårdsö som hör till Kökar kommun. FÖRETAGSJUNTAN ULFSBY GÅRD 28.2.2009 Hej! Mitt namn är Satu Nordberg, jag kommer från Kyrkogårdsö som hör till Kökar kommun. Kyrkogårdsö är en liten ö med tre gårdar, nu finns det två bosatta familjer

Läs mer

1A Boys Region 3. Weight Class : Jaron Gunter (KION) Gunter (KION) 10-Jesus Mendoza (HILD) p 2:59 Gunter (KION) Miguel Andrade (KION)

1A Boys Region 3. Weight Class : Jaron Gunter (KION) Gunter (KION) 10-Jesus Mendoza (HILD) p 2:59 Gunter (KION) Miguel Andrade (KION) 10-Jaron Gunter (KION) Gunter (KION) 1 10-Jesus Mendoza (HILD) p 2:59 Gunter (KION) 57 09-Miguel Andrade (KION) p 2:27 Haller (NVAL) 2 10-Bailey Haller (NVAL) 14-7 09-Eduardo Rodriquez (ROYL) Rodriquez

Läs mer

Pass 1 av 6: Produktkunskap och vilka produkter som passar för vem

Pass 1 av 6: Produktkunskap och vilka produkter som passar för vem Välkommen! Ta fram papper och penna, stäng dörrar, TV och annat som kan störa, det blir mycket information på kort tid. -15år i Sverige - 30 år världen och detta är bara början! 1 Utbildningen är fördelad

Läs mer

VILL DU LYCKAS? VÅGA MISSLYCKAS! { ledarskap }

VILL DU LYCKAS? VÅGA MISSLYCKAS! { ledarskap } { ledarskap } VAD HAR PERSONER SOM WALT DISNEY, OPRAH WINFREY, STEVE JOBS OCH ELVIS PRESLEY GEMENSAMT? JO, DE HAR ALLA MISSLYCKATS. VILL DU LYCKAS? VÅGA MISSLYCKAS! V isste du att de flesta framgångsrika

Läs mer

Om du inte kunde misslyckas, hur stort skulle du då drömma?

Om du inte kunde misslyckas, hur stort skulle du då drömma? Börja Drömma Belöningar & Erkännanden Om du inte kunde misslyckas, hur stort skulle du då drömma? Detta är bara början! Medan du bygger din Vemmaverksamhet, skapar du även din berättelse och sätter exempel

Läs mer

o m m at och m otion? www.primarvardenskane.se

o m m at och m otion? www.primarvardenskane.se Vill du veta mer o m m at och m otion? www.primarvardenskane.se Hälsan tiger still? När vi mår bra har vi sällan anledning att klaga. Först när vi börjar känna oss lite risiga funderar vi över vad som

Läs mer

BILSEMESTERRAPPORTEN 2012

BILSEMESTERRAPPORTEN 2012 BILSEMESTERRAPPORTEN 2012 BILSEMESTER ÄR FRIHET I år firar Stena Line 50 år och därför är vi extra stolta att kunna presentera vår största kartläggning av svenskt resande med bil hittills: Bilsemesterrapporten

Läs mer

IFK NORRKÖPING UNGDOM KOST OCH PRESTATION

IFK NORRKÖPING UNGDOM KOST OCH PRESTATION IFK NORRKÖPING UNGDOM KOST OCH PRESTATION ANSVARSOMRÅDEN FÖR ATT UTVECKLAS OCH BLI EN BÄTTRE FOTBOLLSSPELARE Faktorer som du kan påverka -Träning -Kost -Sömn -Vila - Skola Faktorer som du inte kan påverka

Läs mer

Välkommen till ditt nya liv. vecka 13-16

Välkommen till ditt nya liv. vecka 13-16 Välkommen till ditt nya liv uppföljning vecka 13-16 Även om du inte längre tar CHAMPIX, fortsätter LifeREWARDSprogrammet att ge dig råd och stöd i ytterligare 4 veckor och hjälper dig vara en före detta

Läs mer

Hubert såg en gammal gammal gubbe som satt vid ett av tälten gubben såg halv död ut. - Hallå du, viskar Hubert

Hubert såg en gammal gammal gubbe som satt vid ett av tälten gubben såg halv död ut. - Hallå du, viskar Hubert Ökpojken Mitt i natten så vaknar Hubert han är kall och fryser. Han märker att ingen av familjen är där. Han blir rädd och går upp och kollar ifall någon av dom är utanför. Men ingen är där. - Hallå är

Läs mer

en lektion från Lärarrumet för lättläst - www.lattlast.se/lararrum Stolthet och fördom

en lektion från Lärarrumet för lättläst - www.lattlast.se/lararrum Stolthet och fördom en lektion från Lärarrumet för lättläst - www.lattlast.se/lararrum Stolthet och fördom - högläsning med uppgifter, läs- och funderingsfrågor Det här är en serie lektioner som utgår från den lättlästa versionen

Läs mer

SVENSKA Inplaceringstest A

SVENSKA Inplaceringstest A SVENSKA Inplaceringstest A Välj ett ord som passar i meningen. Använd bara ordet en gång. Exempel: Smöret står i kylskåpet. Det ringer på dörren. Han fick ett brev från mamma. De pratar om vädret. om /

Läs mer

Som medlem i Hälsas Viktklubb får du:

Som medlem i Hälsas Viktklubb får du: Visst vill vi vara friska och hålla trivselvikten, men ibland hinner eller orkar man inte ta hand om sig själv så bra som man borde. I Hälsa Viktklubb får du den inspiration och motivation du behöver för

Läs mer

Walk # Year Month Lay Leader # March Johnny Johnson # September Jim Reynolds # October Chris Reynolds

Walk # Year Month Lay Leader # March Johnny Johnson # September Jim Reynolds # October Chris Reynolds Walk # Year Month Lay Leader #1 1983 March Johnny Johnson #2 1983 September Jim Reynolds #3 1983 October Chris Reynolds #4 1984 March Bill Birch #5 1984 April #6 1984 September Tom Johnson #7 1984 October

Läs mer

Ministry Schedule June/July

Ministry Schedule June/July 06/03/17 06/04/17 06/04/17 06/04/17 06/04/17 06/04/17 Zach Schault Simon Schrift Madison Cohn Juan Ortega Daniela Chinchilla Zach Hoefling John Stewart Alex Schrift Tommy Hoefling Andreea Menhart Valeria

Läs mer

Kostutbildning. Kost är energi som vi får i oss när vi äter. Det finns huvudsakligen 4 grupper:

Kostutbildning. Kost är energi som vi får i oss när vi äter. Det finns huvudsakligen 4 grupper: Kostutbildning Vad är kost? Kost är energi som vi får i oss när vi äter. Det finns huvudsakligen 4 grupper: Kolhydrater Protein Fett Vitaminer & mineraler Kolhydrater ger kroppen energi och gör att du

Läs mer

Lärjungaskap / Följ mig

Lärjungaskap / Följ mig Lärjungaskap / Följ mig Dela in gruppen i par och bind för ögonen på en av de två i paret. Låt den andra personen leda den med förbundna ögon runt i huset och utomhus, genom trädgården, till exempel, och

Läs mer

Bästa vänner Det är bra att ha en bästa vän tycker jag. Vår vänskap kommer att hålla för alltid. Jag är glad för att vi är bästa vänner.

Bästa vänner Det är bra att ha en bästa vän tycker jag. Vår vänskap kommer att hålla för alltid. Jag är glad för att vi är bästa vänner. Veronicas Diktbok Bästa vänner Det är bra att ha en bästa vän tycker jag. Vår vänskap kommer att hålla för alltid. Jag är glad för att vi är bästa vänner. Vi gör roliga saker tillsammans. Jag kommer alltid

Läs mer

Nivå 1 ANKOMST. Har du bagage? Ja, jag har en ryggsäck och en stor väska. Ok, Jag tar väskan och du tar ryggsäcken, okay?

Nivå 1 ANKOMST. Har du bagage? Ja, jag har en ryggsäck och en stor väska. Ok, Jag tar väskan och du tar ryggsäcken, okay? Nivå 1 ANKOMST Hej! Är du Sandra? Ja, det är jag. Och du är du Erik? Ja, äntligen. Hur mår du? Bra tack, och du? Bra, tack. Och resan. Gick den bra? Inte illa Jag är ganska trött och jag är törstig Det

Läs mer

ÄR DET ALLTID BRA ATT HÖRA?

ÄR DET ALLTID BRA ATT HÖRA? ÄR DET ALLTID BRA ATT HÖRA? Den här uppgiften börjar med att du läser ett utdrag från romanen Talk Talk av TC Boyle. Boken handlar bland annat om Dana som är döv och hur hennes familj och pojkvän uppfattar

Läs mer

barnhemmet i muang mai tisdag 15 juli - lördag 2 augusti

barnhemmet i muang mai tisdag 15 juli - lördag 2 augusti barnhemmet i muang mai tisdag 15 juli - lördag 2 augusti Två och en halv vecka sen sist. Två och en halv vecka som har varit rätt så lugna och rätt så förkylda. Det är förkylningstider nu. Många av våra

Läs mer

UGGLEPOSTEN 2011:1 ANSVARIG UTGIVARE: DANIEL GAUSEL

UGGLEPOSTEN 2011:1 ANSVARIG UTGIVARE: DANIEL GAUSEL UGGLEPOSTEN 2011:1 ANSVARIG UTGIVARE: DANIEL GAUSEL Uggleposten Exklusivt 2* intervju i detta nummer År: 2011 Nummer: 1 I det här numret: I detta nummer hedrar vi vår kära Barbro Ljungholm som snart går

Läs mer

Pass 4 av 7 Kundrelationer mm. Du behöver: Anteckningsmaterial Din manual. Utskrift av bilderna till detta pass. wctele1av6 2013-05-21

Pass 4 av 7 Kundrelationer mm. Du behöver: Anteckningsmaterial Din manual. Utskrift av bilderna till detta pass. wctele1av6 2013-05-21 Välkommen! Ta fram papper och penna, stäng dörrar, TV och annat som kan störa, det blir mycket information på kort tid. -18år i Sverige - 33 år i världen och detta är bara början! 1 Utbildningen är fördelad

Läs mer

Pedagogens manus till BILDSPEL 2 Åk 6 KROPPEN OCH MAT

Pedagogens manus till BILDSPEL 2 Åk 6 KROPPEN OCH MAT Pedagogens manus till BILDSPEL 2 Åk 6 KROPPEN OCH MAT 1. Manus: Dagens bildspel handlar om kroppen och mat och dryck. Man brukar säga mätt och glad vilket stämmer ganska bra är vi mätta och otörstiga blir

Läs mer

Detta är vad som händer om du byter bort din drömmar, passioner och ditt liv.

Detta är vad som händer om du byter bort din drömmar, passioner och ditt liv. Detta är vad som händer om du byter bort din drömmar, passioner och ditt liv. Hej, jag mitt namn John. Jag har inte velat posta det här, men nu har jag äntligen tagit mig modet att göra det. Jag måste

Läs mer

Möt världen. Bli utbytesstudent. Åk på AFS Skolprogram och välj mellan 50 länder!

Möt världen. Bli utbytesstudent. Åk på AFS Skolprogram och välj mellan 50 länder! Möt världen. Bli utbytesstudent med AFS. Åk på AFS Skolprogram och välj mellan 50 länder! AFS ger dig möjligheten att lära känna dig själv samtidigt som du får vänner från hela världen. Som utbytesstudent

Läs mer

- 1 - 3 Ovanliga Tips till ett Smalare Liv av Seif Fendukly 2012. Alla rättigheter förbehålls.

- 1 - 3 Ovanliga Tips till ett Smalare Liv av Seif Fendukly 2012. Alla rättigheter förbehålls. - 1 - - 2-3 Ovanliga Tips till ett Smalare Liv Av Seif Fendukly Användarvillkor I den här guiden presenterar författaren information om muskler, fysiologi och kostråd. All information presenteras enbart

Läs mer

NYHETSBREV YOUTH WITHOUT BORDERS. !Vi bjuder på fika och informerar om vårt möte och vem som kommer att bo hos vem.

NYHETSBREV YOUTH WITHOUT BORDERS. !Vi bjuder på fika och informerar om vårt möte och vem som kommer att bo hos vem. av 5 1 NYHETSBREV YOUTH WITHOUT BORDERS Vårt första nyhetsbrev Jag hoppas att ni alla vet vid detta laget vad era ungdomar håller på med här i skolan efter lektionstid. Annars är det kanske tid att ni

Läs mer

Elin, Alvin och vuxenlivet Arbetsblad, avsnitt 2, 8 och 9

Elin, Alvin och vuxenlivet Arbetsblad, avsnitt 2, 8 och 9 Elin, Alvin och vuxenlivet Arbetsblad, avsnitt 2, 8 och 9 UTARBETADE AV LENA GUMMESSON OCH JÖRGEN STRÖM Elin, Alvin och vuxenlivet Arbetsblad, avsnitt 2, 8 och 9 Elin, Alvin och vuxenlivet Arbetsblad,

Läs mer

Ätstörningar. Att vilja bli nöjd

Ätstörningar. Att vilja bli nöjd Ätstörningar Ätstörningar innebär att ens förhållande till mat och ätande har blivit ett problem. Man tänker mycket på vad och när man ska äta, eller på vad man inte ska äta. Om man får ätstörningar brukar

Läs mer

Viktigt att ta kontroll över samtalet från början:

Viktigt att ta kontroll över samtalet från början: Ta hand om blivande kunder i sex steg (Peter Dahl) Viktigt att ta kontroll över samtalet från början: Det viktiga är att Du avhandlar nedanstående 6 punkter som skall avhandlas MED DINA EGNA ORD, inte

Läs mer

KOST och KROPP. Vilka ämnen ger oss våran energi? Namn

KOST och KROPP. Vilka ämnen ger oss våran energi? Namn KOST och KROPP Namn För att en bil skall kunna köra behöver den energi. Denna energi får bilen från bensinen. Skulle bensinen ta slut så stannar bilen till dess att man tankar igen. Likadant är det med

Läs mer

Årsberättelse 2013-2014

Årsberättelse 2013-2014 Årsberättelse 2013-2014 Optima Paul Hallvar gata madebyloveuf@hotmail.com Affärsidé/ Verksamhetsidé Vårt företag virkar mattor och korgar. Vi har gjort en produktionsplan där vi har delat upp uppgifterna

Läs mer

Som medlem i Hälsas Viktklubb får du:

Som medlem i Hälsas Viktklubb får du: Visst vill vi vara friska och hålla trivselvikten, men ibland hinner eller orkar man inte ta hand om sig själv så bra som man borde. I Hälsa Viktklubb får du den inspiration och motivation du behöver för

Läs mer

Ur boken Sälj med hjärtat/service med hjärtat

Ur boken Sälj med hjärtat/service med hjärtat Ur boken Sälj med hjärtat/service med hjärtat Säljare av olika skäl Hur ser du på din egen säljarroll? Jag möter människor som arbetar med försäljning av olika skäl och som ser helt olika på sina uppdrag

Läs mer

MARY KAY MARKNADSPLAN!

MARY KAY MARKNADSPLAN! MARY KAY MARKNADSPLAN! Hur vi tianar våra pengar: (hur vi jobbar) Klasser Facialsl makeup Kundvård /Mer-köp Ledarskap 0-2999kr exkl.moms. = 30% 3000-4999kr -/l- = 40% 5000-& tlppåt -/l- = 50% Klass snitt

Läs mer

Tre saker du behöver. Susanne Jönsson. www.sj-school.se

Tre saker du behöver. Susanne Jönsson. www.sj-school.se Steg 1 Grunden 0 Tre saker du behöver veta Susanne Jönsson www.sj-school.se 1 Steg 1 Grunden Kärleken till Dig. Vad har kärlek med saken att göra? De flesta har svårt att förstå varför det är viktigt att

Läs mer

Hörmanus. 1 Ett meddelande. A Varför kommer hon för sent? B Vem ska hon träffa?

Hörmanus. 1 Ett meddelande. A Varför kommer hon för sent? B Vem ska hon träffa? 1 Ett meddelande Lyssna på meddelandet. Sätt kryss för rätt svar. Du får lyssna två gånger. Hej Peter! Jag är lite försenad. Jag hinner inte komma till klockan sex. Jag måste köra mamma till ögonläkaren.

Läs mer

Jag en individuell idrottare. 4. Samla energi för bättre prestation

Jag en individuell idrottare. 4. Samla energi för bättre prestation 4. Samla energi för bättre prestation Det är samspelet mellan träning, vila, mat och dryck som gör att du får tillräcklig energi för att prestera bättre. Glömmer du något av detta kan du aldrig prestera

Läs mer

2013 PUBLIC EXAMINATION. Swedish. Continuers Level. Section 1: Listening and Responding. Transcript

2013 PUBLIC EXAMINATION. Swedish. Continuers Level. Section 1: Listening and Responding. Transcript 2013 PUBLIC EXAMINATION Swedish Continuers Level Section 1: Listening and Responding Transcript Board of Studies NSW 2013 Section 1, Part A Text 1 Meddelande för resenärer på perrong tre. Tåget mot Söderköping

Läs mer

MALMÖ SCANDIC TRIANGELN FREDAG 22 JANUARI

MALMÖ SCANDIC TRIANGELN FREDAG 22 JANUARI Du är inbjuden till... 2016 MALMÖ SCANDIC TRIANGELN FREDAG 22 JANUARI NYA INSIKTER & NYA IDÉER! Fredagen den 22 januari är det dags för HR-Dagen på Scandic Triangeln i Malmö. Vi hälsar er varmt välkomna

Läs mer

Ta vara på tiden, du är snabbt "för gammal" för att inte behöva ta ansvar.

Ta vara på tiden, du är snabbt för gammal för att inte behöva ta ansvar. Några ord till min Tips och råd från IHL1A, 16 januari 2015 Lev livet medan du kan Tänk ej för mycket på framtiden, ej heller på det förflutna Var snäll mot dem som är snälla mot dig; det lönar sig. Gör

Läs mer

Ja jag la bort den sa mamma. Den ligger i mitt rum sa mamma. Kan du vara kvar i luren? En liten stund sa mamma. Men pappa är ju borta i en månad och

Ja jag la bort den sa mamma. Den ligger i mitt rum sa mamma. Kan du vara kvar i luren? En liten stund sa mamma. Men pappa är ju borta i en månad och Jag och min morbror. Jag var hemma själv och satt i soffan. Jag har inget och göra. Vart är tv kontrollen någonstans? Har mamma tagit bort kontrollen? Jag får väl leta sa jag med en suck. Ring ring, är

Läs mer

Barns medverkan i den sociala barnavården hur lyssnar vi till och informerar barn. Lyssna på barnen

Barns medverkan i den sociala barnavården hur lyssnar vi till och informerar barn. Lyssna på barnen Barns medverkan i den sociala barnavården hur lyssnar vi till och informerar barn Lyssna på barnen 1 En tanke att utgå ifrån För att förstå hur varje unikt barn uppfattar sin specifika situation är det

Läs mer

Min Ledarskapsresa. Mats Strömbäck UGL handledare och ledarskaps konsult

Min Ledarskapsresa. Mats Strömbäck UGL handledare och ledarskaps konsult Min Ledarskapsresa Mats Strömbäck UGL handledare och ledarskaps konsult Dina första förebilder De första ledare du mötte i ditt liv var dina föräldrar. De ledde dig genom din barndom tills det var dags

Läs mer

Kompis med kroppen. 5. Bra för mig bra för miljön

Kompis med kroppen. 5. Bra för mig bra för miljön Kompis med kroppen 5. Bra för mig bra för miljön 5 om dan gör kroppen glad Intervjua kompisen, skolsköterskan, föräldern, syskon, tränare eller någon annan du känner om varför de tycker att man ska äta

Läs mer

Prov svensk grammatik

Prov svensk grammatik Prov svensk grammatik Markera det alternativ som du anser vara rätt i meningarna nedan. Det är bara ett av alternativen som är rätt i varje mening. 1. När farfar hade ätit åt har ätit, sov han middag.

Läs mer

Globala veckans tipspromenad 2012 Över gränser TIPSPROMENAD

Globala veckans tipspromenad 2012 Över gränser TIPSPROMENAD Globala veckans tipspromenad 2012 Över gränser Denna tipspromenad är gjord för att unga och äldre ska kunna lösa den tillsammans. Frågorna har varierande svårighetsgrad och kan användas till exempel vid

Läs mer

Inplaceringstest A1/A2

Inplaceringstest A1/A2 SVENSKA Inplaceringstest A1/A2 Välj ett ord som passar i meningen. Skriv inte det! Ring in bokstaven med det passande ordet! Exempel: Smöret står i kylskåpet. a) om b) på c) i d) från Svar c) ska ringas

Läs mer

Läsnyckel Anna och Simon. Solresan av Bente Bratlund

Läsnyckel Anna och Simon. Solresan av Bente Bratlund Läsnyckel Anna och Simon. Solresan av Bente Bratlund Hegas arbetsmaterial heter nu Läsnycklar med mer fokus på samtal och bearbetning. Vi vill att böckerna ska räcka länge och att läsaren ska aktiveras

Läs mer

Som medlem i Hälsoklubben får du:

Som medlem i Hälsoklubben får du: Visst vill vi vara friska och må bra, men ibland hinner eller orkar man inte ta hand om sig själv så bra som man borde. I Hälsoklubben får du den inspiration och motivation du behöver för att steg för

Läs mer

VI SOM INTE BANTAR. En guide till ett friskare liv. En bok av Åsa & Rolf Norberg

VI SOM INTE BANTAR. En guide till ett friskare liv. En bok av Åsa & Rolf Norberg VI SOM INTE BANTAR En guide till ett friskare liv En bok av Åsa & Rolf Norberg Vi som inte bantar Copyright 2012, Åsa och Rolf Norberg Ansvarig utgivare: iteecoach AB Framställt på vulkan.se ISBN: 978-91-637-2230-1

Läs mer

"Hur du blir av med ditt SOCKERSUG på 12 veckor eller mindre" www.maxadinfettforbranning.se

Hur du blir av med ditt SOCKERSUG på 12 veckor eller mindre www.maxadinfettforbranning.se 1 "Hur du blir av med ditt SOCKERSUG på 12 veckor eller mindre" Copyright www.maxadinfettforbranning.se LEGAL DISCLAIMER Den information som presenteras i denna rapport är på intet sätt avsedd som medicinsk

Läs mer

Dagverksamhet för äldre

Dagverksamhet för äldre Äldreomsorgskontoret Dagverksamhet för äldre Delrapport med utvärdering Skrivet av Onerva Tolonen, arbetsterapeut, 2010-08-09 Innehåll 1. Inledning...3 1.1 Vilka problem ville vi åtgärda?...3 1.2 Vad vill

Läs mer

80-84:1.John Cornell 1:46.88; 2.Ryan Beighley 2:17.66

80-84:1.John Cornell 1:46.88; 2.Ryan Beighley 2:17.66 Swimming Mens 100y Backstroke 50-54:1.Terrell St. Pierre 1:32.11 60-64:1.Bob Roth 1:16.51; 2.Bill Cleary 1:42.37 65-69:1.David Gibson 1:38.92; 2.Robert Mraovich 2:01.72 70-74:1.Gilbert Wheeler 2:10.83

Läs mer

Insekternas värld Jorden i fara, del 1. KG Johansson

Insekternas värld Jorden i fara, del 1. KG Johansson Insekternas värld Jorden i fara, del 1 KG Johansson SMAKPROV Publicerad av Molnfritt Förlag Copyright 2014 Molnfritt Förlag Den fulla boken har ISBN 978-91-87317-31-6 Boken kan laddas ned från nätbutiker

Läs mer

10 TIPS - ditt eget recept För balans och framgång!

10 TIPS - ditt eget recept För balans och framgång! 10 TIPS - ditt eget recept För balans och framgång! Kenth Åkerman Det är värt vilket pris som helst att få se en slocknad blick lysa upp på nytt, få se ett leende tändas hos den som tycktes ha glömt att

Läs mer

Lisa Kaptein Kvist Lic. Personlig Tränare. Tel. 0708-552882 E-mail: kaptein-kvist@telia.com

Lisa Kaptein Kvist Lic. Personlig Tränare. Tel. 0708-552882 E-mail: kaptein-kvist@telia.com På Rätt VägV Lisa Kaptein Kvist Lic. Personlig Tränare Tel. 0708-552882 E-mail: kaptein-kvist@telia.com Kolhydrater Kolhydratrik föda f kommer från n växtriketv Vår r hjärna vill ha minst 100 g per dag

Läs mer

Kapitel 1 Hej! Jag heter Jessica Knutsson och jag går på Storskolan. Jag är nio år. Jag har blont hår och små fräknar. Jag älskar att rida.

Kapitel 1 Hej! Jag heter Jessica Knutsson och jag går på Storskolan. Jag är nio år. Jag har blont hår och små fräknar. Jag älskar att rida. Kapitel 1 Hej! Jag heter Jessica Knutsson och jag går på Storskolan. Jag är nio år. Jag har blont hår och små fräknar. Jag älskar att rida. Min bästa kompis heter Frida. Frida och jag brukar leka ridlektion

Läs mer

Livet är enkelt där allt är möjligt även det omöjliga. Jag går med glädje och lätthet mot mina drömmar & mål.

Livet är enkelt där allt är möjligt även det omöjliga. Jag går med glädje och lätthet mot mina drömmar & mål. DECEMBER/JANUARI 2017 26 annandag jul Stefan, Staffan 27 Vecka 52 Livet är enkelt där allt är möjligt även det omöjliga. Jag går med glädje och lätthet mot mina drömmar & mål. Johannes, Johan 28 Benjamin

Läs mer

Har du saknat mig? Prolog Nu är det 12 år sedan och jag tänker fortfarande på det. Hur mamma skriker på pappa att han ska gå medan han skriker tillbaka, det var då han lämnade oss och tillbaka kom han

Läs mer

Kalle med klänning och Kalle som Lucia (Hcf bilderbok) Författare: Anette Skåhlberg Illustratör: Katarina Dahlquist

Kalle med klänning och Kalle som Lucia (Hcf bilderbok) Författare: Anette Skåhlberg Illustratör: Katarina Dahlquist Nytt år och nya boktips från Martina och Petra! Skriv gärna till oss och lämna förslag eller kommentarer genom att skicka ett mail till petra.ljungberg@laholm.se Kalle med klänning och Kalle som Lucia

Läs mer

Här får man viktig kunskap, smarta tips och råd, ett unikt kostprogram och personlig rådgivning.

Här får man viktig kunskap, smarta tips och råd, ett unikt kostprogram och personlig rådgivning. Studiehandledning Energibalans är ett Internetbaserat kursmaterial där man får lära sig att äta på ett sätt som ger viktkontroll, hälsa och välbefinnande. Här får man viktig kunskap, smarta tips och råd,

Läs mer

Motivation till hälsa

Motivation till hälsa Motivation till hälsa En kurs om hur man ska förändra och förbättra sin livsstil och behålla den livet ut. Resultat från hälsoenkät 9 Anita Engström Livsstilspedagog www.kiruna.fhsk.se MOTIVATION TILL

Läs mer

Susanne Ekelund, Svalöv. Energin gick i taket och sötsuget försvann!! Totalt: minus 9 kg på 2,5 mån!!

Susanne Ekelund, Svalöv. Energin gick i taket och sötsuget försvann!! Totalt: minus 9 kg på 2,5 mån!! Susanne Ekelund, Svalöv Energin gick i taket och sötsuget försvann!! Totalt: minus 9 kg på 2,5 mån!! Jag har alltid tränat mycket och ätit mycket, framförallt något gott på kvällarna. Då jag slutade träna

Läs mer

Spånga IS Fotboll Kost och Hälsa

Spånga IS Fotboll Kost och Hälsa Spånga IS Fotboll Kost och Hälsa Ansvarsområden för att utvecklas och bli en bättre fotbollsspelare Faktorer som du kan påverka: Träning Kost Sömn Vila Skola Faktorer som du inte kan påverka: Väder Planer

Läs mer

BLI EN BÄTTRE FOTBOLLSSPELARE GENOM ATT ÄTA RÄTT!

BLI EN BÄTTRE FOTBOLLSSPELARE GENOM ATT ÄTA RÄTT! BLI EN BÄTTRE FOTBOLLSSPELARE GENOM ATT ÄTA RÄTT! För att orka prestera måsta du tanka kroppen med rätt mat! Som fotbollsspelare och idrottare behöver vi få i oss mat från alla energikällor men framför

Läs mer

Att skapa ett samtal om hur en sund och bra frukost kan se ut!

Att skapa ett samtal om hur en sund och bra frukost kan se ut! - 1 - Att skapa ett samtal om hur en sund och bra frukost kan se ut! Ett samtal som handlar om en bra frukost kan man göra varsomhelst. - Med umgängeskretsen och andra närstående. - Med främlingar - När

Läs mer

Feedback - 5 sidor med inspiration Maj 2015. Jag garanterar att du säger JA!!" Mycket bra! Mycket inspirerande! Kul med live coaching!

Feedback - 5 sidor med inspiration Maj 2015. Jag garanterar att du säger JA!! Mycket bra! Mycket inspirerande! Kul med live coaching! Pia Webb har börjat inspirera i Sverige! Pia Webb är en föreläsare som verkligen vet hur man inspirerar och motiverar människor! Hittills har hennes föreläsningar bidragit med att många omgående har fått

Läs mer

BÖCKER INSPIRATION. www.universeimagine.com

BÖCKER INSPIRATION. www.universeimagine.com BÖCKER INSPIRATION Vår vision är att inspirera minst en miljon människor till att förverkliga sina drömmar och må bra under tiden. Är du en av dem? Personligt entreprenörskap handlar om kraften och förmågan

Läs mer

H ÄLSA Av Marie Broholmer

H ÄLSA Av Marie Broholmer H ÄLSA Av Marie Broholmer Innehållsförteckning MAT FÖR BRA PRESTATION... 3 Balans... 3 Kolhydrater... 3 Fett... 3 Protein... 3 Vatten... 4 Antioxidanter... 4 Måltidssammansättning... 4 Före, under och

Läs mer

Mina nio liv utan röd tråd

Mina nio liv utan röd tråd Mina nio liv utan röd tråd Marie Lind Strömblad Sida 1 Mina nio liv utan röd tråd Copyright 2012, Marie Lind Strömblad Ansvarig utgivare: Marie Lind Strömblad Framställt på vulkan.se ISBN: 978-91-637-1397-2

Läs mer

Allmänt om träningslära Text - Bernt Johansson

Allmänt om träningslära Text - Bernt Johansson Allmänt om träningslära Text - Bernt Johansson För att använda pulsen som en mätare behöver du veta hur snabbt ditt hjärta kan slå maximalt, med andra ord vad du har för maxpuls. Det är viktigt att notera

Läs mer

Huset på gränsen. Roller. Linda Hanna Petra. Dinkanish. Pan Näcken Skogsrå Troll Älva Häxa Vätte Hydra

Huset på gränsen. Roller. Linda Hanna Petra. Dinkanish. Pan Näcken Skogsrå Troll Älva Häxa Vätte Hydra Huset på gränsen Roller Linda Hanna Petra Dinkanish Pan Näcken Skogsrå Troll Älva Häxa Vätte Hydra Scen 1 Linda, Hanna och Petra kommer in och plockar svamp som dom lägger i sina korgar - Kolla! Minst

Läs mer

Var och bli den förändringen du vill se i omvärlden.

Var och bli den förändringen du vill se i omvärlden. Inspirationsboken Du är källan till glädje. Låt dig inspireras av dig själv. Gör ditt välmående till ett medvetet val och bli skapare av ditt eget liv. För att du kan och för att du är värd det! Kompromissa

Läs mer

www.dalecarnegie.se Dale Carnegie Tips för att skapa förstklassig kundservice

www.dalecarnegie.se Dale Carnegie Tips för att skapa förstklassig kundservice www.dalecarnegie.se Dale Carnegie Tips för att skapa förstklassig kundservice Del 1 Service börjar med relationer Förstklassig kundservice börjar med goda relationer. Här är nio sätt att stärka kundrelationer

Läs mer

G-kraft - Din väg till ett mer balanserat liv!

G-kraft - Din väg till ett mer balanserat liv! G-kraft - Din väg till ett mer balanserat liv! Vad erbjuder Gunilla och G-kraft Akupressur? Jag gör behandlingar utifrån traditionell kinesisk medicin. Akupressur Öronakupunktur Koppning/koppningsmassage

Läs mer

De gröna demonerna. Jorden i fara, del 2

De gröna demonerna. Jorden i fara, del 2 De gröna demonerna Jorden i fara, del 2 KG Johansson SMAKPROV Publicerad av Molnfritt Förlag Copyright 2014 Molnfritt Förlag Den fulla boken har ISBN 978-91-87317-35-4 Boken kan laddas ned från nätbutiker

Läs mer

RESULTADOS CTO REGIONAL DE GOLF, PALENCIA 3 DE JUNIO DE 2018 NIVEL I MASCULINO NOMBRE APELLIDOS Hora salida ALFONSO CABO MOYANO CD SAN CEBRIAN N

RESULTADOS CTO REGIONAL DE GOLF, PALENCIA 3 DE JUNIO DE 2018 NIVEL I MASCULINO NOMBRE APELLIDOS Hora salida ALFONSO CABO MOYANO CD SAN CEBRIAN N RESULTADOS CTO REGIONAL DE GOLF, PALENCIA 3 DE JUNIO DE 2018 NIVEL I MASCULINO Hora salida ALFONSO CABO MOYANO 12.00 CD SAN CEBRIAN NIVEL I CLUB NIVEL Vuelta HOYO 1 HOYO 2 HOYO 3 HOYO 4 HOYO 5 HOYO 6 SUMA

Läs mer

TOP TEN PITCHING CATEGORIES

TOP TEN PITCHING CATEGORIES TOP TEN PITCHING CATEGORIES Wins (Season) Wins (overall) Joe Farley ('97) 14 Patrick O'Brien ('01-'03) 24 Dave Lundquist ('94) 13 Julio Guerrero ('01-'03, '05) 20 Jeff Miller ('02) 13 Joe Farley ('96-'97)

Läs mer

längtan, relationer, bön, Ande, tro, Kyrka, Jesus, hopp, identitet, 2014-2015 längtan, relationer, bön, Ande, tro, Kyrka, Jesus, hopp, identitet,

längtan, relationer, bön, Ande, tro, Kyrka, Jesus, hopp, identitet, 2014-2015 längtan, relationer, bön, Ande, tro, Kyrka, Jesus, hopp, identitet, längtan, relationer, bön, Ande, tro, Kyrka, Jesus, hopp, identitet, livsviktigt, Gud, smärta,framtid.. längtan, relationer, bön, Ande, tro, Kyrka, Jesus, hopp, identitet, livsviktigt, Gud, smärta,framtid..

Läs mer

En bra kompis. - sagan om den goda förpackningen

En bra kompis. - sagan om den goda förpackningen En bra kompis - sagan om den goda förpackningen FRUKT 1 Det här är William och Ellen. Idag är de med sin farmor och farfar i affären. I affären är det fullt av människor och många hyllor med varor. Det

Läs mer

Innehåll. Smakprov från boken ORKA! utgiven på www.egetforlag.se

Innehåll. Smakprov från boken ORKA! utgiven på www.egetforlag.se FRIDA SÖDERMARK Innehåll Jag lever min dröm 5 1. Orka 9 2. Hitta din grej 11 3. Hitta tiden 17 4. Utgå från dig själv 27 5. Att sätta upp mål 30 6. Motivation 36 7. Motgångar 43 8. Jämvikt och fokus 50

Läs mer

54 kort: 10 plockarkort 10 trädgårdsmästarkort 10 extra arbetarkort 24 fruktträdskort

54 kort: 10 plockarkort 10 trädgårdsmästarkort 10 extra arbetarkort 24 fruktträdskort [page 1] Fruktmarknaden Plocka frukt och vinn fina priser på fruktmarknaden! Skicka dina plockare och trädgårdsmästare till fruktträdgården. Men se upp för tvättbjörnen - han vill stjäla din frukt! Det

Läs mer

Utvärdering Biologdesignern grupp 19

Utvärdering Biologdesignern grupp 19 Utvärdering Biologdesignern grupp 19 Biologdesignern har: svara med svar 1-5 1=dåligt, 5=jättebra Poäng Antal 1. Jag är bättre på att förklara vad jag är bra på och vad jag tycker om att göra. 51 15 2.

Läs mer

21 december 2015. Vittnesbörd efter undervisning och praktik i Inre bönen :

21 december 2015. Vittnesbörd efter undervisning och praktik i Inre bönen : Vittnesbörd från elever på upprättelseprogrammet bibelskolan Jesus Helar och Upprättar läsåret 2015 2016 i Church of the Glory of God i Minsk Vitryssland. Vittnesbörd efter undervisning och praktik i Inre

Läs mer

Hur ser din nuvarande vardag ut, nu när du lagt ner din crosskarriär?

Hur ser din nuvarande vardag ut, nu när du lagt ner din crosskarriär? Premiären i Motocross SM går i Vissefjärda! SM i motocross kommer i år gå på 6 olika banor i olika delar av Sverige. Premiären i år kommer att gå på crossbanan Rövaredalen som ligger i Vissefjärda, en

Läs mer

När hon trodde att allt var för sent Predikotext: Apg 9:1-19

När hon trodde att allt var för sent Predikotext: Apg 9:1-19 Predikan, Korskyrkan Borås den 15 oktober 2006, av Micael Nilsson När hon trodde att allt var för sent Predikotext: Apg 9:1-19 SARA Den är veckan har jag stämt möte med Sara. Det har inte varit så enkelt

Läs mer

SVENSKA Inplaceringstest A

SVENSKA Inplaceringstest A SVENSKA Inplaceringstest A Välj ett ord som passar i meningen. Använd bara ordet en gång. Exempel: Smöret står i kylskåpet. Det ringer på dörren. Han fick ett brev från mamma. De pratar om vädret. från

Läs mer

Får jag lov? LÄSFÖRSTÅELSE KIRSTEN AHLBURG ARBETSMATERIAL FÖR LÄSAREN

Får jag lov? LÄSFÖRSTÅELSE KIRSTEN AHLBURG ARBETSMATERIAL FÖR LÄSAREN ARBETSMATERIAL FÖR LÄSAREN LÄSFÖRSTÅELSE STORA SÄCKAR väckarklocka (sida 3, rad 1), alarm när man måste vakna brevbärare (sida 3, rad 9), den som delar ut post sorterar (sida 4, rad 7), lägger på rätt

Läs mer

Barnens RäddningsArk Nyhetsbrev

Barnens RäddningsArk Nyhetsbrev Barnens RäddningsArk Nyhetsbrev December 2009 Till alla nyhetsbrev... Rubriker: Efter sju år har flickorna sitt eget hem Första mötet Aldrig kunde jag tro Festen på El Arca som ingen kommer att glömma

Läs mer

Lärarrummet för lättläst lattlast.se/larare

Lärarrummet för lättläst lattlast.se/larare Kampen mot klockan - funderingsfrågor, diskussion om tid och skrivövning Ämne: Svenska, SVA, Årskurs: 7-9 Lektionstyp: reflektion, diskussion, skrivövning Lektionsåtgång: 2-5 Upp och hoppa! hojtar mamma.

Läs mer

Stall Flitige Lise. Resan. Boende

Stall Flitige Lise. Resan. Boende Stall Flitige Lise Jag hade min praktik med Klara Winkler, vi åkte ner till Holland, till stall Flitige Lise. Stall Flitige Lise är ett försäljnings och tillridningsstall. De flesta av hästarna ägs av

Läs mer

Titel: Strävan efter medarbetarengagemang: Choklad, vanilj eller jordgubbe?

Titel: Strävan efter medarbetarengagemang: Choklad, vanilj eller jordgubbe? Titel: Strävan efter medarbetarengagemang: Choklad, vanilj eller jordgubbe? Av Bill Sims, Jr. Ärligt talat så har vi allvarliga problem med säkerhetskulturen, Bill. Det är verkligen en märklig upplevelse

Läs mer

Sagt och skrivet om boken Glutenfritt gott och enkelt

Sagt och skrivet om boken Glutenfritt gott och enkelt Sagt och skrivet om boken Glutenfritt gott och enkelt 1000 varma tack för den informativa, kunskapsfyllda, lättillgängliga boken Glutenfritt gott och enkelt! Alla lättbakade, goda och säkra recept kommer

Läs mer