Grand Hotel Plaza Montecatini Drick hälsovattnet från Montecatini Termes källor

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Grand Hotel Plaza Montecatini Drick hälsovattnet från Montecatini Termes källor"

Transkript

1 Grand Hotel Plaza Montecatini Wellness har alltid varit populärt i Toscana. Montecatini Terme är en sedan gammalt välkänd, lyxig och elegant kurort med flera Spa-anläggningar. Detta är en idealisk bas för besök i det vackra Toscana, känt för sin kultur, sitt vin och sin gastronomi. Det hälsosamma vattnet från källan Tettuccio var känt redan på romartiden. Om hotellet Hotel Plaza Montecatini ligger mitt i Montecatini Terme, mittemot kyrkan och fontänen. Den speciella atmosfären på hotellet får dig att uppleva charmen av en svunnen tid. Hotellets restaurang serverar kulinariska läckerheter i en elegant miljö. Kockarna ser fram emot att skämma bort dig med rätter från det traditionella toskanska köket. Hotellet har en härlig terrass med pool, som du får använda fritt, och fåtöljer. En arkitektoniskt vacker sal med reception och en amerikansk bar välkomnar dig. Det centrala läget intill affärer och caféer kan medföra att du hör något av stadens brus i ditt rum. Parkering finns mot en avgift.

2

3 Om rummen Alla rum har badrum / toalett, telefon, satellit-tv, hårtork, minibar och luftkonditionering.

4 Avstånd till hotellet från Rostock (D) Travemünde (D) Swinoujscie (PL) Sassnitz (D) Helsingør (DK) Öresundsbron Fredrikshavn (DK) km km km km km km km Detaljerad hotellinformation Incheckning från kl. Utcheckning innan kl. Restaurang Bar Utomhuspool Hund* Daglig städning Parkering mot avgift Trådlöst internet Miljötillägg *Vägledande information 15:00 10:00 Ja Ja Ja Nej Ja 3.5 EUR Ja 1.4 EUR Grand Hotel Plaza Montecatini Montecatini Terme är en estetiskt vacker stad, byggd i jugendstil, med harmoni och elegans. Det kända termalbadet "Tettuccio", med sina allegoriska målningar på kakelplattorna ovanför marmordiskarna, är en fantastisk upplevelse. Här kan man dricka hälsovattnet, slappna av och ta ett av de traditionella gyttjebaden. Idag erbjuder Montecatini Terme något för alla av oss. Man kan säga att mottot för orten är: hälsa, friskvård och estetik. Det sägs att Cosimo I, den förste hertigen av Toscana, skickade sin fru, på inrådan av hennes läkare, att dricka vattnet från ovan nämnda källa. Många andra högt uppsatta personer följde deras exempel under åren. För ungefär 150 år sedan började Montecatini Terme att anta sitt nuvarande utseende. Då promenerade Italiens jetset på gatorna i denna fashionabla kurort för att dricka och samla kraft från det hälsosamma vattnet. Fästningen i Montecatini, som senare blev staden Montecatini Alto, ligger högt över Montecatini Terme med ett hisnande panorama. Idag är det en charmig liten stad med tysta medeltida gator. Under våren börjar växterna i krukor och längs sluttningarna spira och utvecklas under sommaren till underbar grönska och prakt. Ta bergbanan, la Funivia, från kurorten till Montecatini Alto! Resan i sig är en upplevelse och utsikten när du kommer upp är underbar! För den modige finns också en vandringsled upp till toppen. De båda städerna är så olika och ändå så nära varandra. Montecatini Terme (0.5 km) Den i århundraden världskända kurorten Montecatini Terme är belägen i Valdinievole. Den lilla staden är den viktigaste kurorten i hela Italien, men är inte bara en kurort utan även en vacker stad med parker, natur och sport, restauranger, butiker och underhållning. De helande källorna i Montecatini har en gynnsam effekt på både det inre och yttre. Kurbaden i Motecatini besöks varje år av omkring två miljoner turister.

5 Terme Tettuccio (2.7 km) Montecatini är känt för sina nio kurbad. Det mest imponerande är Terme Tettuccio, som restaurerades år och är fantastiskt vackert med sina kolonner, fontäner och exotiska växter. Själva kurbadet fokuserar på intag av källvatten, som lär kunna hjälpa mot förstoppning, leverproblem, diabetes, högt kolesterol, njurproblem, mag- och tarmproblem.

6 Villa Stabbia (3.2 km) Åk på en utflykt till Villa Stabbia, där ni kan träffa danska Tine och hennes italienske man som tillsammans driver den stora olivodlingen som ligger strax utanför Montecatini Terme. Ni kan läsa mer här: och även skicka ett mejl till Tine och höra när det passar att besöka den vackra villan, där ni själva kan se hur det går till att odla oliver och framställa bästa möjliga ekologiska virgin-olivolja. Det går dessutom att köpa med sig olja hem. Montecatini Alto (5.9 km) Från Montecatini Terme kan ni ta bergbanan upp till byn Montecatini Alto som omges av en mur med sex portar. Innanför muren finns ett mysigt torg med flera restauranger och kaféer. Det är en bra plats för lunch och att njuta av den gulliga lilla byn.

7 Giardino Zoologico di Pistoia (20.5 km) Denna fantastiska djurpark i Pistoia är en sju hektar stor park med över 400 djur ett tal som ständigt växer. I parken fokuserar man på att sprida kunskap om skydd och respekt för djur och natur. Parkens vision är att skapa medvetenhet om vikten av biologisk mångfald och dess betydelse för människan.

8 Lucca (31.6 km) Att åka till Lucca från Montecatini Terme passar utmärkt som en dagsutflykt. Lucca omges av en stor stadsmur från 1600-talet som byggdes för att skydda de rika Lucca-borna från omgivningen. Muren är idag en offentlig park med små gröna oaser runtom, varifrån man har en vacker utsikt över staden. Det är att rekommendera att hyra cykel och cykla runt muren, utforska pittoreska gränder och de många trevliga restaurangerna. Lucca kännetecknas av de många höga tornen, som byggdes av stadens inflytelserika familjer ju högre torn, desto rikare var familjen. I staden finns mängder av museer, bl.a. ett om kompositören Puccini, som föddes i Lucca.

9 Lucca är kompositören Giacomo Puccinis födelseort. Florens (50.3 km) Att besöka Florens är fantastiskt! En av de absolut största attraktionerna är den vackra renässansbyggnaden Palazzo Medici-Riccardi och Medicifamiljens kyrka San Lorenzo, där dansken Niels Steensen är begravd. Kyrkan ligger vackert vid den gamla lädermarknaden. Naturligtvis är även det trefärgade domkyrko-komplexet med kampanilen, det åttakantade dopkapellet med bronsdörrar och själva domkyrkan med den svindlande stora kupolen värt ett besök. Ovan nämnda är endast få av de många imponerande byggnader Florens har att erbjuda.

10 Domen i Florens (50.3 km) Domkyrkan i Florens är den största tegelkatedralen i världen. Den är synlig på många kilometers avstånd och har därför en framträdande plats i stadsbilden. Ni kan ta er upp i toppen av kyrkan och avnjuta den fantastiska utsikten över stadens alla hustak. Utvändigt präglas kyrkan av marmor i tre olika färger och är en helt spektakulär syn. Pisa (54.4 km) Pisa är en av Italiens äldsta städer och en vacker studentstad. Ett besök på Campo Miracoli är en av de stora upplevelserna i Pisa. Det är nästan ett mirakel att se de vackra byggnaderna: domkyrkan, dopkapellet, kyrkogårdsbyggnaden och klocktornet det lutande tornet i Pisa, stå alla där sida vid sida. Den största upplevelsen är ändå helt klart det lutande tornet, där ni numera, efter att tornet renoverats grundligt, kan gå upp för de 294 skeva trappstegen till toppen på 55 meters höjd, varifrån ni har en vacker utsikt över området.

11 Det lutande tornet i Pisa (54.4 km) Upplev det karakteristiska och världsberömda Lutande tornet i Pisa. Tornet byggdes mellan år 1173 och 1360, och stod rakt endast en kort tid. Det dröjde inte länge förrän det började röra på sig, orsakat av en för lerig och vattenrik jord samt otillräcklig byggnadsgrund. När det var som högst, var tornet omkring 56 meter och i dagsläget har det en lutning på nästan 5 grader från centrumlinjen.

12 Grand Hotel Plaza Montecatini

13 Karta

Postillion Hotel Haren-Groningen

Postillion Hotel Haren-Groningen Postillion Hotel Haren-Groningen Nära universitetsstaden Groningen, ligger Postillion Hotel Haren-Groningen. I Groningen kan ni besöka Martinikyrkans grå torn från 1400-talet, äta lunch på guldkontoret

Läs mer

OREA Resort Devet Skal Vysocina

OREA Resort Devet Skal Vysocina OREA Resort Devet Skal Vysocina På Orea Resort Devět Skal, som ligger i Mährens berg, kan du se fram emot vackra naturvandringar, god mat i hotellets restaurang och ett dopp i poolen. Här är siktet inställt

Läs mer

Hotel Nuova Italia Hotell med utomhuspool nära sjöarna Lago d'orta och Lago Maggiore.

Hotel Nuova Italia Hotell med utomhuspool nära sjöarna Lago d'orta och Lago Maggiore. Hotel Nuova Italia Hotel Nuova Italia erbjuder frukost och fri tillgång till den härliga utomhuspoolen under sommaren. Med sitt natursköna läge i provinsen Novara, inte långt ifrån sjöarna Orta och Maggiore,

Läs mer

Hotel New Skanpol. Hotel New Skanpol med dansk design. Hotel New Skanpol. Hotellet erbjuder

Hotel New Skanpol. Hotel New Skanpol med dansk design. Hotel New Skanpol. Hotellet erbjuder Hotel New Skanpol Hotel New Skanpol erbjuder dansk design med skandinavisk touch. Här kan du besöka hotellets bar Jensen eller restaurang Skandynawia. Boka en tid för en avslappnande massage, gå en promenad

Läs mer

Hotel Zamek Reszel erbjuder autentiska medeltida rum med modern inredning och möbler designade av den kände skulptören Boleslaw Marschall.

Hotel Zamek Reszel erbjuder autentiska medeltida rum med modern inredning och möbler designade av den kände skulptören Boleslaw Marschall. Zamek Reszel I nordöstra Polen, i Warmiaområdet är Hotel Zamek Reszeal beläget. Hotellet inryms i stadens gamla slott, här erbjuds en unik hotellvistelse med medeltids atmosfär. Tillsammans med familjen

Läs mer

H2O Hoteltherme I Österrike väntar en perfekt badsemester för hela familjen

H2O Hoteltherme I Österrike väntar en perfekt badsemester för hela familjen H2O Hoteltherme Hotellet H20 Hoteltherme ligger i östra Steiermark, i staden Sebersdorf. Hotellet erbjuder en riktig familjeresa där spa och ett stort utbud av vattenrutschbanor och pooler gör din vistelse

Läs mer

Hotel Zagreb. Avkoppling, vacker natur och spännande kulturupplevelser på kroatiska kusten. Hotel Zagreb. Hotellet erbjuder

Hotel Zagreb. Avkoppling, vacker natur och spännande kulturupplevelser på kroatiska kusten. Hotel Zagreb. Hotellet erbjuder Hotel Zagreb Hotel Zagreb ligger i Karlobag, som är beläget vid foten av Velebit bergskedjan i Kroatien. Karlobag är framförallt känt för sitt kristallklara vatten och behagliga klimat. Hotel Zagreb erbjuder

Läs mer

S C.F.

S C.F. Ref. 3050 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Florence Italy Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Pisa Prestigefull villa i en medeltida by BESKRIVNING

Läs mer

Luna Hotel Avkoppling vid Adriatiska havet i Kroatien

Luna Hotel Avkoppling vid Adriatiska havet i Kroatien Luna Hotel Det förhållandevis nya Luna hotel grundades 2008 och är ett av de ledande konferens- och semesterhotellen i regionen. Hotel Luna Island har allt som behövs för att kunna njuta av semestern till

Läs mer

Campanile Hotel Gouda Besök ostmarknaden i Gouda och smaka perfekt holländsk ost

Campanile Hotel Gouda Besök ostmarknaden i Gouda och smaka perfekt holländsk ost Campanile Hotel Gouda Upplev ostens stad, Gouda, som varje sommar bjuder på en traditionell ostmarknad med perfekt holländsk ost. Goudas ostmarknad är en av de sista äkta ostmarknader som finns kvar att

Läs mer

ADONIS Paris Sacré Coeur Bo centralt i Paris med utsikt över Sacre Coeur.

ADONIS Paris Sacré Coeur Bo centralt i Paris med utsikt över Sacre Coeur. ADONIS Paris Sacré Coeur Endast ett stenkast från Sacré-Coeur i Montmartre är detta färgstarka hotell beläget. Hotellet gör allt för att se till att ni ska få en underbar och färgglad vistelse i ljusets

Läs mer

Campanile Hotel Zwolle Zwolle är en charmig kulturstad omgiven av fyra floder med många broar

Campanile Hotel Zwolle Zwolle är en charmig kulturstad omgiven av fyra floder med många broar Campanile Hotel Zwolle Campanile Hotel Zwolle ligger på gångavstånd från den gamla stadskärnan i medeltidsstaden Zwolle, som har ett centralt läge i Holland. Härifrån kommer du lätt till flera sevärdheter.

Läs mer

Hotel Blankenese. Bo i lugna och gröna omgivningar bara 20 minuter från storstaden Hamburg. Hotel Blankenese. Hotellet erbjuder

Hotel Blankenese. Bo i lugna och gröna omgivningar bara 20 minuter från storstaden Hamburg. Hotel Blankenese. Hotellet erbjuder Hotel Blankenese Hotel Restaurant Blankenese är beläget i lugna och gröna omgivningar i stadsdelen Blankenese, en förort till Hamburg. Nära hotellet finns kollektivtrafik och det är lätt att ta sig runt

Läs mer

Atrium im Park Hotel Libertas Hotel Regensburg

Atrium im Park Hotel Libertas Hotel Regensburg Atrium im Park Hotel Libertas Hotel Tillbringa några härliga dagar i vackra och historiska staden i Tyskland. Atrium im Park Hotel är lugnt beläget i norra delen av delstaten Bayern. Det 4-stjärniga hotellet

Läs mer

HB1 Design & Budget Hotel Wien Schönbrunn Ta del av Wiens historia och kultur, besök det mäktiga barocktida palatset Schloss Schönbrunn

HB1 Design & Budget Hotel Wien Schönbrunn Ta del av Wiens historia och kultur, besök det mäktiga barocktida palatset Schloss Schönbrunn Schloss HB1 Design & Budget Hotel Wien HB1 Hotel ligger i den vackra österrikiska huvudstaden Wien, nära fantastiska slottet Schloss, Wiens Tekniska museum, centralstationen och bara om 8 km från Wiens

Läs mer

S C.F.

S C.F. Ref. 1675 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Florence Italy Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Pisa Bondgård till salu mellan Pisa kullar BESKRIVNING

Läs mer

Hotel Strandly Skagen

Hotel Strandly Skagen Hotel Strandly Skagen Hotellet erbjuder Hotel Strandly Skagen har en trevlig "Skagenatmosfär" med traditioner och fantasktisk service på ett familjärt och rart sätt. Både hotellet och restaurangen är nyrenoverade

Läs mer

Hørby Færgekro ligger vackert vid vattnet omgiven av underbar natur.

Hørby Færgekro ligger vackert vid vattnet omgiven av underbar natur. Hotel Hørby Færgekro Hørby Færgekro ligger vackert vid vattnet omgiven av underbar natur. Hotellet erbjuder Hotel Hørby Færgekro erbjuder ett krouppehåll i vacker natur. Kroens restaurang serverar klassiska

Läs mer

Hotel Amadeus. Njut av Dresdens fantastiska stadskärna, de många vackra byggnaderna och härlig atmosfär. Hotel Amadeus.

Hotel Amadeus. Njut av Dresdens fantastiska stadskärna, de många vackra byggnaderna och härlig atmosfär. Hotel Amadeus. Hotel Amadeus Kulturstaden Dresden har ett överflöd av upplevelser för både stora och små. Historia, kultur och komfort förenas i en underbar miljö. Hotel Amadeus är beläget strax utanför centrum med nära

Läs mer

Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud Nederländerna är färgrikt med vacker natur och fina städer.

Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud Nederländerna är färgrikt med vacker natur och fina städer. Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud Mitt i de vackra nederländska omgivningarna ligger Hotel Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud. Detta inbjudande fyrstjärniga hotell är idealiskt för avkoppling och välbefinnande.

Läs mer

Från hotellets restaurang är det vacker utsikt över Stege Nor. Exempel på ett av hotellets dubbelrum

Från hotellets restaurang är det vacker utsikt över Stege Nor. Exempel på ett av hotellets dubbelrum Hotel Præstekilde Det trevliga hotellet har tagit sitt namn från det gamla stadsnamnet Præstekilde och erbjuder ett härligt avkopplande uppehåll för par, familjer och inte minst för golfare. Njut av den

Läs mer

City Park Hotel. Härlig semester precis vid gränsen mellan Tyskland och Polen, med vacker natur vid floden Oder. City Park Hotel.

City Park Hotel. Härlig semester precis vid gränsen mellan Tyskland och Polen, med vacker natur vid floden Oder. City Park Hotel. City Park Hotel Njut av en underbar semester med det bästa av både Tyskland och Polen. City Park Hotel ligger precis vid den polska gränsen i natursköna områden. Härifrån kommer ni enkelt till både storstadsupplevelser

Läs mer

Hotel Duo. Modernt hotell med wellnessavdelning, bowlingbana och kasino. Hotel Duo. Hotellet erbjuder

Hotel Duo. Modernt hotell med wellnessavdelning, bowlingbana och kasino. Hotel Duo. Hotellet erbjuder Hotel Duo Det 4-stjärniga Hotel Duo ligger i ett lugnt område i utkanten av Prag, ca 10 km från centrum. Hotellet erbjuder en mängd olika aktiviteter, inklusive bowling, kasino och wellnessanläggning med

Läs mer

Hotel Frederiksværk Hotel Frederiksværk Hotel et erbjuder Risskov Bilferie Risskov Bilsemester Risskov Bilferie Risskov Autoferien

Hotel Frederiksværk Hotel Frederiksværk Hotel et erbjuder Risskov Bilferie Risskov Bilsemester Risskov Bilferie Risskov Autoferien Hotel Frederiksværk Hotel Frederiksvaerk ligger i mitten av staden, omgiven av kanaler och vackra byggnader. Hotellet har funnits i över 200 år och tillhör således bokstavligen en magnifik del av Danmarks

Läs mer

S C.F.

S C.F. Ref. 3046 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Florence Italy Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Florens Vacker villa utanför Florens BESKRIVNING Omgiven

Läs mer

ITALIEN MED LJUVLIGA TOSCANA. Tid: 13-20 september, avresa: kl.01.50 från: Träffpunkten Färjestaden

ITALIEN MED LJUVLIGA TOSCANA. Tid: 13-20 september, avresa: kl.01.50 från: Träffpunkten Färjestaden SPF SENIORERNA SOLVÄNDAN OCH SYD ÖLAND ITALIEN MED LJUVLIGA TOSCANA LÄS, LÄR OCH RES Tid: 13-20 september, avresa: kl.01.50 från: Träffpunkten Färjestaden Pris: c:a 9500 kr/ person i dubbelrum, enkelrum:

Läs mer

Villa Dubrovnik 3 VILLA DUBROVNIK 3

Villa Dubrovnik 3 VILLA DUBROVNIK 3 Villa Dubrovnik 3 VILLA DUBROVNIK 3 Typ av boende: villa Plats: DUBROVNIK - KROATIEN Antal rum: 7 Max antal gäster: 13 Badrum: 7 Pool: Ja Hav avstånd: 100 m Början vid: 13.700 1 / 5 {gallery}vfr/dubrovnik3{/gallery}

Läs mer

Njut av Spa och avkoppling med utsikt över vackra Gullmarsfjorden! Vann Spa, Hotell & Konferens. Hotellet Erbjuder

Njut av Spa och avkoppling med utsikt över vackra Gullmarsfjorden! Vann Spa, Hotell & Konferens. Hotellet Erbjuder Vann Spa, Hotell & Konferens Hotellet Erbjuder Ta dig en liten minisemester och njut av både SPA, träning och wellness pa Vann Spa. Hotellet har egen båtbrygga och privat strand precis vid Gullmarsfjorden.

Läs mer

Njut av Spa och avkoppling med utsikt över vackra Gullmarsfjorden! Vann Spa, Hotell & Konferens. Hotellet erbjuder

Njut av Spa och avkoppling med utsikt över vackra Gullmarsfjorden! Vann Spa, Hotell & Konferens. Hotellet erbjuder Vann Spa, Hotell & Konferens Hotellet erbjuder Ta dig en liten minisemester och njut av både SPA, träning och wellness pa Vann Spa. Hotellet har egen båtbrygga och privat strand precis vid Gullmarsfjorden.

Läs mer

Njutning på 4-stjärnigt hotell med idealiskt läge nära Flensburg. Genießer Hotel Historischer Krug. Hotellet erbjuder

Njutning på 4-stjärnigt hotell med idealiskt läge nära Flensburg. Genießer Hotel Historischer Krug. Hotellet erbjuder Genießer Hotel Historischer Krug Geniesser Hotel Historischer Krug ligger i Oeversee, ca 22 km söder om den dansk-tyska gränsen. Den gamla byggnaden grundades 1519 och är den äldsta krobyggnaden i hela

Läs mer

S C.F.

S C.F. Ref. 1859 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Florence Italy Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Florens Vacker villa från 1400-talet till salu i Florens

Läs mer

Ronneby Brunn Hotel. Besök ett av Sveriges mest kända SPA-hotell, ladda upp med ny energi och njut! Ronneby Brunn Hotel.

Ronneby Brunn Hotel. Besök ett av Sveriges mest kända SPA-hotell, ladda upp med ny energi och njut! Ronneby Brunn Hotel. Ronneby Brunn Hotel Ronneby har alltid varit en känd kurort. Från 1700-talet fram till 1920-talet tog man sig hit för att dricka brunn och gå stärkande promenader. Idag är den vackra Brunnsparken fortfarande

Läs mer

Toscana. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Toscana. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Toscana Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - T o s c a n a Toscana - Guidad Resa Bli inspirerad av pittoreska byar, historiska städer och natursköna vingårdar på

Läs mer

Programförslag. Gruppresa för 10 personer till Palma de Mallorca

Programförslag. Gruppresa för 10 personer till Palma de Mallorca Programförslag Gruppresa för 10 personer till Palma de Mallorca 2013 En vacker och sofistikerad pärla Palma De Mallorca Vackra Palma de Mallorca har under årtionden varit ett mycket populärt resmål. Som

Läs mer

Lyxlägenheter / radhus i elegant 5 stjärnigt Spa resort i centrala Algarve. in Ferragudo

Lyxlägenheter / radhus i elegant 5 stjärnigt Spa resort i centrala Algarve. in Ferragudo sida 1/5 sida 2/5 Lägenheter Konstruerad (år) 300.000 2008 Tomtarea Konstruktion område 112,8m² sida 3/5 område (län) Lagoa Stad Detta dolda paradis är bara några minuters bilresa från några av de finaste

Läs mer

8-16 september FRANKRIKE-ITALIEN SCHWEIZ-ÖSTERRIKE TYSKLAND

8-16 september FRANKRIKE-ITALIEN SCHWEIZ-ÖSTERRIKE TYSKLAND 8-16 september FRANKRIKE-ITALIEN SCHWEIZ-ÖSTERRIKE TYSKLAND Toscana San Gimignano Bernina Expressen Om ni vill unna er något alldeles extra följ med på en resa till ett av Italiens mest omskrivna landskap

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017 Följ med på en konst- och kulturresa till de vackra kustpärlorna i Kroatien Split och Dubrovnik! Kroatien lockar många besökare med sin slående vackra och skiftande natur mäktiga berg, kuperande landskap,

Läs mer

VCH Hotel Stralsund VCH Hotel Stralsund Om hotel et Risskov Bilferie Risskov Bilsemester Risskov Bilferie Risskov Autoferien Risskov Autoferien

VCH Hotel Stralsund VCH Hotel Stralsund Om hotel et Risskov Bilferie Risskov Bilsemester Risskov Bilferie Risskov Autoferien Risskov Autoferien VCH Hotel Stralsund VCH Hotel Stralsund är beläget i utkanten av den och erbjuder en hotellvistelse i lugna omgivningar men ändå nära till allt som den vackra staden och ön Rügen har att erbjuda. Vakna

Läs mer

S C.F.

S C.F. Ref. 1512 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Florence Italy Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Ventimiglia Vacker bostad till försäljning i Ventimiglia

Läs mer

Hotellet ligger lugnt omgivet av vacker natur

Hotellet ligger lugnt omgivet av vacker natur Landhotel Herrenhaus Bohlendorf Detta hotell ligger i en historisk byggnad på halvön Wittow, som är en del av Tysklands största ö, Rügen, som är en otroligt populär semesterdestination under hela året.

Läs mer

Midsommarkryssning till Medelhavets pärlor med Harmony of the Seas

Midsommarkryssning till Medelhavets pärlor med Harmony of the Seas Club Eriks noga utvalda upplevelser Midsommarkryssning till Medelhavets pärlor med Harmony of the Seas Barcelona - Palma - Marseilles - Rom - Neapel Följ med på en kryssning i Medelhavet. Detta är de sju

Läs mer

S C.F.

S C.F. Ref. 1424 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Florence Italy Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Marina di Pietrasanta Lyxvilla till försäljning i Marina

Läs mer

Kasinokampen. Trekamp, tvårätters middag, 1 glas öl/vin/alk., fri entré och garderob.

Kasinokampen. Trekamp, tvårätters middag, 1 glas öl/vin/alk., fri entré och garderob. Kasinokampen Trekamp och middag Satsa på en annorlunda och rolig kasinokväll med trekamp och en tvårättersmiddag. Utmana varandra i de vanligaste kasinospelen. Avsluta sedan kvällen med att fira vinnarna

Läs mer

Rabatterat semesterboende i Italien

Rabatterat semesterboende i Italien Rabatterat semesterboende i Italien Fackförbundens medlemmar har möjlighet att boka rabatterat semesterboende i Italien. La Serra och Riva del Sole är två semester och konferensanläggningar som ägs av

Läs mer

Orea Hotel Pyramida Upplev en av Europas charmigaste huvudstäder

Orea Hotel Pyramida Upplev en av Europas charmigaste huvudstäder Orea Hotel Pyramida Orea Hotel Pyramida ligger bra till, inte så långt från borgen i Prag, som är Tjeckiens huvudstad och också landets största stad. I den vackra staden kan du utforska de medeltida kvarteren

Läs mer

Toscana. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer.

Toscana. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. Toscana Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - T o s c a n a Guidad Rundresa - Toscana - (max. 8 resenärer) Upptäck ett vackert landskap, charmiga bergsbyar och ett

Läs mer

OFFERT. Tennisresa till Bol - Kroatien DATUM: MAJ 2018 Järfälla Tennis

OFFERT. Tennisresa till Bol - Kroatien DATUM: MAJ 2018 Järfälla Tennis OFFERT RESA: Tennisresa till Bol - Kroatien DATUM: 16 23 MAJ 2018 KUND: ER REFERENS: VÅR REFERENS: ANTAL DELTAGARE: Järfälla Tennis Per Johansson Stefan Dahl 18 (inkluderar 2 tränare) Härmed har vi nöjet

Läs mer

Hotell Hovs Hallar. God mat i restaurangen med havsutsikt och massor av utflyktsmål i vackra Skåne. Hotell Hovs Hallar.

Hotell Hovs Hallar. God mat i restaurangen med havsutsikt och massor av utflyktsmål i vackra Skåne. Hotell Hovs Hallar. Hotell Hovs Hallar Hotell Hovs Hallar ligger i Bjärehalvön Naturreservat endast 10 minuters promenad från havet. Området, med sin speciella natur, hae blivit beskrivet som magiskt, nästan som från en annan

Läs mer

Dröm läge på Ferragudos klippor in Ferragudo

Dröm läge på Ferragudos klippor in Ferragudo sida 1/5 sida 2/5 Villor & Gårdar 950.000 Konstruerad (år) 2001 område (län) Lagoa Tomtarea 1083 Stad Ferragudo Konstruktion område 222 sida 3/5 Det finns väldigt få villor i Ferragudo på vackra platser,

Läs mer

HOLLAND I BLOMNING. Man måste ha sett det med egna ögon för att förstå hur stor, varierad och fantastisk den här parken är.

HOLLAND I BLOMNING. Man måste ha sett det med egna ögon för att förstå hur stor, varierad och fantastisk den här parken är. HOLLAND I BLOMNING När det i början av maj fortfarande kan vara lite ostadigt väder här hemma i Sverige har som regel Nederländerna haft härlig vår ett tag. Uteserveringarna är öppna och vårblommor finns

Läs mer

Wellness weekend/tjejresa. Sitges, Barcelona Maj, juni, hösten 2013 tom april 2014

Wellness weekend/tjejresa. Sitges, Barcelona Maj, juni, hösten 2013 tom april 2014 Wellness weekend/tjejresa Sitges, Barcelona Maj, juni, hösten 2013 tom april 2014 Varmt välkomna till Katalonien! Välkomna till den pittoreska och populära badorten Sitges, ca 45 min från Barcelona. Sitges

Läs mer

Voldstedgård Herregårdspension

Voldstedgård Herregårdspension Voldstedgård Herregårdspension Voldstedgaard är en gammal herrgård i Eskilstrup på Falster. När ni befinner er på Voldstedgaard är ni verkligen mitt i den härliga danska grönskan mitt emellan skog och

Läs mer

Program SPF Maj TOSCANA

Program SPF Maj TOSCANA Program SPF 17-22 Maj - 2018 - TOSCANA Efter en lyckad Toscanaresa i september i fjol är det nu dags för en repris till våren 2018. Programmet har i stort sätt samma upplägg utom att det inte är vinfestival

Läs mer

Snygg villa med imponerande utsikt, unik terrass och separat lägenhet in Monchique

Snygg villa med imponerande utsikt, unik terrass och separat lägenhet in Monchique sida 1/5 sida 2/5 Villor & Gårdar 750.000 Konstruerad (år) 1983 område (län) Tomtarea 2000 m² Stad Konstruktion område 437 m² sida 3/5 Precis ovanför den vackra Spa orten Caldas de har vi denna storslagna

Läs mer

Besök Smålandskusten, Öland och bo i historiska Kalmar. Best Western Plus Kalmarsund Hotell. Best Western Plus Kalmarsund.

Besök Smålandskusten, Öland och bo i historiska Kalmar. Best Western Plus Kalmarsund Hotell. Best Western Plus Kalmarsund. Best Western Plus Kalmarsund Hotell Best Western Plus Kalmarsund Best Western Plus Kalmarsund är ett modernt och trivsamt hotell beläget på Kvarnholmen i Gamla Kalmar. De flesta sevärdheterna finns på

Läs mer

Gastromic tours: Detta är en resa för alla sinnen och i synnerhet för smaken.

Gastromic tours: Detta är en resa för alla sinnen och i synnerhet för smaken. Gastromic tours: Vi erbjuder skräddasydda, exklusiva gastronomiresor till Baskien och Katalonien. Här är vår nästa gastromiresa till Baskien: Upplev vackra Baskien 15-18 september 2016 Detta är en resa

Läs mer

VAN DER VALK Schlosshotel Ballenstedt Semester i unika omgivningar på slottshotell i Harz

VAN DER VALK Schlosshotel Ballenstedt Semester i unika omgivningar på slottshotell i Harz VAN DER VALK Schlosshotel Det ståtliga slottet ligger i det natursköna Harz nära den lilla staden Stedt. Med utsikt över slottsparken och vackra historiska omgivningar är detta hotell mycket speciellt

Läs mer

RESTAURANG REKOMDENDATIONER I COMO!

RESTAURANG REKOMDENDATIONER I COMO! RESTAURANG REKOMDENDATIONER I COMO! Restaurang The Market Place The Market Place är en nyöppnad restaurang med en mysig och internationell atmosfär. Restaurangens rätter bygger på enkla råvaror och ingredienser

Läs mer

S C.F.

S C.F. Ref. 1394 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Florence Italy Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Florence- kullar Lyx hem med vingård i Florens BESKRIVNING

Läs mer

Hotel Strandparken ligger strax intill Holbæk Fjord i vackra omgivningar.

Hotel Strandparken ligger strax intill Holbæk Fjord i vackra omgivningar. Hotel Strandparken Hotel Strandparken är med sitt centrala läge, mitt på Själland, en optimal plats för några dagars semester. Hotellet ligger endast 45 minuters bilfärd från Köpenhamn och 35 minuter från

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA RESA MALTA VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA Den vackra östaten Malta ligger i mellersta Medelhavet, mellan Libyen i söder och Italien i norr. Malta är Europas sydligaste stat och har drygt 400 000 invånare.

Läs mer

Hotellfakta. Välkommen till Sveriges mest spännande hotell! Tfn +46 (0)143-315 30 hotel@klosterhotel.se www.klosterhotel.se

Hotellfakta. Välkommen till Sveriges mest spännande hotell! Tfn +46 (0)143-315 30 hotel@klosterhotel.se www.klosterhotel.se Välkommen till Sveriges mest spännande hotell! Hotellfakta Enligt VISITAS definition är vi ett fyrstjärnigt hotell och vi är även ett Miljömärkt hotell. Vi är ett av Countrysides och Smultronställens utvalda

Läs mer

VACKRA ITALIEN OCH MILANO SLÅENDE VACKER ARKITEKTUR ETT FOTBOLLENS LAND

VACKRA ITALIEN OCH MILANO SLÅENDE VACKER ARKITEKTUR ETT FOTBOLLENS LAND RESA MILANO VACKRA ITALIEN OCH MILANO Italien är med sina 60,6 miljoner invånare det femte mest folkrika landet i Europa. Den näst största staden är Milano, belägen i Lombardiet. Ett vackert kullandskap

Läs mer

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Köpenhamn Stavanger Bergen Ålesund Geiranger Tillsammans upplever vi de magiska norska fjordarna.

Läs mer

Gardasjön 9 dagar 25/7-2/8 2015

Gardasjön 9 dagar 25/7-2/8 2015 Gardasjön 9 dagar 25/7-2/8 2015 2015 GARDASJÖN Italiens största sjö, den azurblå Gardasjön med sitt kristallklara vatten, omgärdas av flera medeltida, pittoreska städer med smala gränder och charmiga stadskärnor.

Läs mer

S C.F.

S C.F. Ref. 1774 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Florence Italy Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Chianti Fantastiskt lanthus till försäljning i Chianti

Läs mer

Frankrikes och Italiens strandpärlor med segelfartyget Sea Cloud II

Frankrikes och Italiens strandpärlor med segelfartyget Sea Cloud II Club Eriks noga utvalda upplevelser Frankrikes och Italiens strandpärlor med segelfartyget Sea Cloud II Livorno Portoferraio (Elba) Portofino Menton Nice Välkommen ombord på de sju havens absoluta drottning,

Läs mer

Lyxlägenheter / radhus till salu i elegant 5 stjärnigt Spa resort i centrala Algarve. in Sesmarias - Carvoeiro

Lyxlägenheter / radhus till salu i elegant 5 stjärnigt Spa resort i centrala Algarve. in Sesmarias - Carvoeiro sida 1/5 sida 2/5 Lägenheter 220.000 Konstruerad (år) 2008 område (län) Lagoa Tomtarea 86 Stad Sesmarias - Carvoeiro Konstruktion område 72 sida 3/5 Detta dolda paradis är bara några minuters bilresa från

Läs mer

LAG EKSTRÖM LAG OLSSON

LAG EKSTRÖM LAG OLSSON LAG EKSTRÖM LAG OLSSON Rumsfördelning 1 Mats G Mats B 2 Johan Å Johan E 3 Marek Jens 4 Jonas Per 5 Roger Micke 6 Håkan Anders hotell aromar Hotell Aromar i Platja d Aro har 160 rum som alla håller en bra

Läs mer

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER RESA FLORENS FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER Florens är utan tvekan en av världens mest omtalade och lovsjungna Det är en svindlande känsla att upptäcka det övermått av sevärdheter städer. Staden är

Läs mer

S C.F.

S C.F. Ref. 4057 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Florence Italy Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Monte Argentario Underbar lyxvilla i Monte Argentario

Läs mer

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Vi gör en härlig kryssning längs den magnifika dalmatiska kusten och dess vackra öar. Under tre dagar på Adriatiska havet åker vi från en ö till en annan

Läs mer

PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015

PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015 PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015 Bourgogne namnet känner man igen och förknippar med vin. Och, naturligtvis finns här mycket och gott av den varan. Men, Bourgogne är inte bara vin! Här finns fantastiska

Läs mer

Strömstad Spa. Njut av en härlig spa-vistelse i charmiga Strömstad med Bohusläns vackra natur. Strömstad Spa. Hotellet Erbjuder

Strömstad Spa. Njut av en härlig spa-vistelse i charmiga Strömstad med Bohusläns vackra natur. Strömstad Spa. Hotellet Erbjuder Strömstad Spa Hotell Strömstad Spa ligger tio meter från havskanten i Bohuslän, endast en kort väg från Oslo och Göteborg. Hotellrummen är nyrenoverade, liksom restaurangen. Här kan man njuta av spa-behandlingar

Läs mer

StayAt Stockholm Bromma Lämna bilen på hotellet och ta tunnelbanan in till Stockholm city. Bo bekvämt i lägenhet med eget kök.

StayAt Stockholm Bromma Lämna bilen på hotellet och ta tunnelbanan in till Stockholm city. Bo bekvämt i lägenhet med eget kök. StayAt Stockholm Bromma På StayAt bor ni bekvämt i moderna lägenheter nära Alviks Torg i Bromma. Härifrån har ni nära till det lokala centrumet, vacker natur samt kan enkelt ta er in till Stockholms centrum

Läs mer

Hotell Villa Platanias

Hotell Villa Platanias Hotell Villa Platanias ger dig det lilla extra här kan du njuta av livets goda, mitt i centrum av Platanias. Trots det centrala läget, är Hotell Villa Platanias lugnt och fridfullt. Hotellet är omgivet

Läs mer

S C.F.

S C.F. Ref. 3077 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Florence Italy Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Forte dei Marmi Underbar villa till salu i Forte dei

Läs mer

Österrike, Alpendorf Avresa 1: 27 feb - 8 mars 2015 Avresa 2: 13-22 mars 2015

Österrike, Alpendorf Avresa 1: 27 feb - 8 mars 2015 Avresa 2: 13-22 mars 2015 Österrike, Alpendorf Avresa 1: 27 feb - 8 mars 2015 Avresa 2: 13-22 mars 2015 Upplev underbar skidåkning i Alperna 10 dagar Följ med på årets skidresa till fantastiska Alpendorf- St. Johann i Österrike.

Läs mer

Renoverad villa med karaktär och spektakulär utsikt över kusten in Monchique

Renoverad villa med karaktär och spektakulär utsikt över kusten in Monchique Renoverad villa med karaktär och spektakulär utsikt över kusten in sida 1/5 Renoverad villa med karaktär och spektakulär utsikt över kusten in sida 2/5 Renoverad villa med karaktär och spektakulär utsikt

Läs mer

En lyxig egendom strax bakom kustlinjen, gångavstånd till stranden in Ferragudo

En lyxig egendom strax bakom kustlinjen, gångavstånd till stranden in Ferragudo sida 1/5 sida 2/5 Villor & Gårdar 1.400.000 Konstruerad (år) 2003 område (län) Lagoa Tomtarea 9360 Stad Konstruktion område 584 sida 3/5 På landsbygden, nära fiskebyn, golfbanor och inom gångavstånd från

Läs mer

Östersjökryssning under en vecka ombord lyxkryssaren Serenade of the Seas

Östersjökryssning under en vecka ombord lyxkryssaren Serenade of the Seas Club Eriks noga utvalda upplevelser Östersjökryssning under en vecka ombord lyxkryssaren Serenade of the Seas Stockholm Helsingfors St. Petersburg Tallin - Riga Följ med oss under en härlig vecka ombord

Läs mer

Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero

Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero Kulturel rundresa med 2 Kultur och Strand 12 dages rundresa till Kuba Havanna - Varadero - Havanna Denna

Läs mer

S C.F.

S C.F. Ref. 1516 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Florence Italy Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Lago di Como Prestigefull lyxvilla i Como BESKRIVNING

Läs mer

S C.F.

S C.F. Ref. 1389 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Florence Italy Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Siena Dröm hem för försäljning i Chianti BESKRIVNING

Läs mer

Hotellbokning CPUP-dagarna 24-25 oktober 2016

Hotellbokning CPUP-dagarna 24-25 oktober 2016 Hotellbokning CPUP-dagarna 24-25 oktober 2016 Nedanstående hotell erbjuder rum för kongressdeltagarna för bokning före 2016-09-24. Priserna är per rum och natt och inkluderar frukost och moms. Alla bokningar,

Läs mer

Best Western Plus Kalmarsund är ett modernt och trivsamt hotell beläget på Kvarnholmen i Gamla Kalmar.

Best Western Plus Kalmarsund är ett modernt och trivsamt hotell beläget på Kvarnholmen i Gamla Kalmar. Best Western Plus Kalmarsund Hotell Best Western Plus Kalmarsund är ett modernt och trivsamt hotell beläget på Kvarnholmen i Gamla Kalmar. De flesta sevärdheterna finns på gångavstånd, liksom restauranger,

Läs mer

Reseprogram Moheda SPF Seniorerna Budapest med Pusztan, Ungern 6-11 september 2017

Reseprogram Moheda SPF Seniorerna Budapest med Pusztan, Ungern 6-11 september 2017 Ungerns huvudstad Budapest består av två stadshalvor. Dessa var tidigare två självständiga städer. Buda ligger på vänstra sidan av floden Donau och Pest på den högra. År 1873 blev de till en stad som idag

Läs mer

ANCIENT PLAYGROUND kreta by

ANCIENT PLAYGROUND kreta by ANCIENT PLAYGROUND kreta by SLÄPP FÖRÄLDRARNE LOSS. I byn Almirida har vi hittat ett ställe långt från massturism och charterkänsla. Här ligger vårt hotell Langley Resort Almirida Bay mitt i en olivlund,

Läs mer

Pine Bay. BBCG Construction - Akbük

Pine Bay. BBCG Construction - Akbük Pine Bay BBCG Construction - Akbük Pine Bay Pine Bay har det bästa läge i ett pittoreskt och lugnt område i Akbük med fantastisk havsutsikt åt ena hållet och tallar och berg åt andra. Komplexet ligger

Läs mer

Resa till Florens Montalcino. Onsdag till söndag maj 2019

Resa till Florens Montalcino. Onsdag till söndag maj 2019 Resa till Florens Montalcino Onsdag till söndag 23-26 maj 2019 Information om resan Pris: 14.000 kr per person (enkelrumstillägg 1.500 kr) Priset inkluderar: o o o o o 1 natt på fyrstjärnigt hotell i centrala

Läs mer

Välkommen till Grand Hotel

Välkommen till Grand Hotel Grand Hotel Introduktion Köpenhamn är känd för sin cykelkultur och på Grand Hotel kan du hyra nya cyklar! Med cykel kan du enkelt och bekvämt ta dig fram till alla spännande sevärdheter. Välkommen till

Läs mer

EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA

EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA Följ med till Edinburgh i hjärtat av Skottland. Bekanta dig med den skotska kulturen, storstadens attraktioner, den skotska gästfriheten och smaken av världens bästa whisky.

Läs mer

KULTURRESA TILL SPANIENS INLAND

KULTURRESA TILL SPANIENS INLAND Viajar EXTREMADURA Svensk översättning resa KULTURRESA TILL SPANIENS INLAND Nu har du tillfälle att uppleva Spanien och dess inland pa ett nytt och annorlunda sätt. Vi erbjuder hög kvalitet, naturupplevelser,

Läs mer

Toscana och Chianti med Italiens fantastiska vin och mat!

Toscana och Chianti med Italiens fantastiska vin och mat! En vinresa av och med BKWine Vinresa i Toscana Toscana och Chianti med Italiens fantastiska vin och mat! 18-22 maj 2011 Toscana lockar med sin vackra landsbygd, sina viner, sin olivolja och inte minst

Läs mer

Reykjavik. Icelandair Hotel Marina**** Paket inkluderar:

Reykjavik. Icelandair Hotel Marina**** Paket inkluderar: Paket inkluderar: 4 nätter på 4* Icelandair Hotel Marina Del i dubbelrum, 25 nov 29 nov Frukost samtliga dagar Flyg, Göteborg Island T/R Transfer, flygplats hotell flygplats Blå Lagunen vid ankomst Välkomstdrink

Läs mer

Resa till Florens och Bolgheri i Toskana Onsdag till söndag den september 2018

Resa till Florens och Bolgheri i Toskana Onsdag till söndag den september 2018 Resa till Florens och Bolgheri i Toskana Onsdag till söndag den 19-23 september 2018 Resan arrangeras av Italy By Wine AB Italy By Wine AB drivs av Fredrik och Martina Montelius som arrangerat vinresor

Läs mer

Båtuthyrning vid Dodekaneserna (Tolvöarna)

Båtuthyrning vid Dodekaneserna (Tolvöarna) Tolvöarna Båtuthyrning vid Dodekaneserna (Tolvöarna) Dodekaneserna, eller Tolvöarna som de också kallas, ligger utanför den västra delen av Egeiska havet, nära den turkiska kusten. Kos är en av skärgårdens

Läs mer

Interaktiva workshops och företagsspel med Greenhat People som gör konferensen engagerande

Interaktiva workshops och företagsspel med Greenhat People som gör konferensen engagerande Interaktiva workshops och företagsspel med Greenhat People som gör konferensen engagerande En nyligen genomförd undersökning av mer än 1,500 deltagare slog fast att konferensbesökare kommer ihåg 4 av 20

Läs mer