se adresser till våra butiker och återförsäljare på hemsidan: Möte med inredaren

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "se adresser till våra butiker och återförsäljare på hemsidan: www.claessonkok.se Möte med inredaren"

Transkript

1

2 Möte med inredaren se adresser till våra butiker och återförsäljare på hemsidan:

3 VI HJÄLPER DIG ATT SKAPA ett vackert kök som verkligen fungerar Ett riktigt kök, ett vackert kök av hög kvalitet. Med gedigna stommar, luckor och lådor. Det får du som satsar på ett Claessonkök. När du först kommer till någon av våra butiker eller återförsäljare möts du av kunniga, erfarna och engagerade människor som brinner för inredning och design, och som är experter på att utforma genomtänkta lösningar. De hjälper dig hela vägen, från start till mål. Först tar inredaren noga reda på hur du vill att ditt kök ska se ut och vad du behöver i butiken eller på plats hemma hos dig. Eftersom våra kök är genuina hantverk tillverkas det först när du har bestämt dig för hur du vill ha det. Därefter går din beställning till vårt snickeri i Krylbo, i södra Dalarna, där köket produceras av våra erfarna och kunniga snickare och målare. Som kund hos oss har du många valmöjligheter, och det du ser här i katalogen är bara smakprover på några grundutföranden. Tänk på att vi lätt kan ändra material, färg, mått och andra detaljer enligt dina önskemål. Tycker du att det är svårt att bestämma dig, så hjälper våra inredare dig till rätta och lotsar dig igenom vårt sortiment utifrån den stil och de funktioner som du önskar dig. Välkommen till Claessonkök! Kjell Claesson, VD

4 Trender kommer och går, men traditionellt hantverk och funktionell design består. Köket är en central plats i hemmet och utgör en viktig del i bostaden. Vi tror på lång hållbarhet och erbjuder traditionell teknik och gediget hantverk, kombinerat med personlig smak ända ner på detaljnivå. Vi tror också på att köket bör återspegla bostadens själ och harmoniera med övrig miljö och omgivning. Från första skissen/ritningen sätter Du som kund din personliga prägel på ditt kök. Vi erbjuder därför fler olika system av kökslösningar i olika stilar från ultramodernt i högblankt till handmålade lantkök. Två av våra mest traditionella köksmodeller är överfals- och innanförliggande system med trälådor i ek, synliga gångjärn och synliga skåpstommar mellan luckor och lådor. Välj mellan släta luckor eller flera olika profilerade ramluckor med släta eller profilfrästa fyllningar, samt även olika vitrinluckor - med eller utan spröjs. ÖVERFALS Överfalskök där halva luckan går in i stommen medan andra halvan ligger utanpå, en så kallad överfalsning. Detta inger en något nättare, men fortfarande gedigen känsla, med synliga gångjärn och stor öppningsvinkel. Stilen var dominerande under 40, 50 och 60-talet och passar utmärkt i bostäder från den tidseran, men även i äldre hus och lägenheter. Och varför inte i nyare med nostalgisk touch?

5 Vika

6 New England

7 INNANFÖRLIGGANDE Innanförliggande där luckor och lådor ligger innanför stommen. De synliga gångjärnen framhäver och förstärker den traditionella stilen och skapar en rustik känsla. Med inspiration hämtad från slott och herrgård ger det karaktären och känslan av ett platsbyggt kök från början av förra århundradet, men naturligvis tillverkat med modern precision och teknik. De innanförliggande köken kan med fördel monteras med utanpåliggande hussockel vilket ytterligare förstärker den klassiska känslan.

8 EKERÖ CLASSIC Enkelt, genuint och med genomarbetade detaljer. Det är lätt att förstå varför Ekerö har blivit vårt mest populära och sålda kök. Den 22 millimeter tjocka luckan kan du få i ditt favoritträslag eller lackerad i den färg du vill. Ofta handmålas luckan, med ett slutresultat som blir mycket vackert och hållbart. Du kan välja lådor i ek, stål eller rostfritt, alla med fullutdrag och dämpad stängning. Liksom i alla våra kök är måttstandarden genomtänkt med lägre socklar och högre stommar, vilket ger dig praktiska förvaringsmöjligheter för exempelvis läskbackar, petflaskor, sopsorteringskärl och höga flingpaket. Välj modell på grepp, bänkskivor och vitvaror så skapar du en helt egen stil inget kök blir i slutänden exakt som något annat. i Känslan sitter i detaljerna: eklådor med flexibla inredningar, enkla att anpassa till innehållet. Hyllmodul med porslinsbyttor. Perfekt monterade spröjs i vitriner.

9 Ekerö Classic handmålad Antikgrå bänkskivor i ek

10 New England handmålad Vintervit matt bänkskivor i marmor

11 NEW ENGLAND Stilrena drag utan onödiga sirligheter, det praktiska i fokus och ändå vackert och ombonat. Att New England-stilen tilltalar oss nordbor är kanske inte så konstigt eftersom den är lätt att kombinera med våra egna sparsmakade inredningsideal. Ramluckan, som är strikt och rak i sin utformning, har ingen inre eller yttre profil och fyllningen är helt slät. De handtag du väljer ger karaktär åt luckorna och kompletterar stilen på hela köket. Modellen kan du få i din favoritfärg fabriks- eller handmålad eller i trä. Alla ramluckor tillverkas utan synliga skarvar mellan tvär- och sidstycken.

12 LEKSAND Från att ha varit en vrå där vi bara lagade mat har köket blivit medelpunkten i våra hem. Här träffas vi, fixar middagen tillsammans, gör läxor, kollar mejl och umgås. Leksand är ett ombonat kök i gammaldags skandinavisk allmogestil. Lantligt, rustikt, rejält och vackert. Luckorna och lådorna har klassisk profil med spegel i fyllningen. Hopplösa utrymmen förvandlar vi till praktisk förvaring eller estetiska pricken-över-i:etdetaljer som gör ditt kök unikt och personligt. Om du hellre vill måla luckorna själv kan vi leverera dem grundmålade eller helt omålade. Kraftiga stommar, 19 millimeter tjocka, kantade med två millimeter tjocka avrundade lister. Skåphyllor som inte sviktar, monterade på dolda hyllbärare.

13 Leksand handmålad Stockholmsvit bänkskivor i granit, diskho i porslin

14 Stockholm Classic handmålad grå bruten enligt kunds önskemål, bänkskivor i ek

15 STOCKHOLM CLASSIC Stockholm Classic ett kökskoncept som nästan känns som en möbel. Elegant och strikt på avstånd. På nära håll upptäcker du alla vackra och smarta detaljer. Ramluckan har slät fyllning och rundad profil. Vill du ha speciella funktioner, till exempel ett gammaldags bakbord, ett litet skåp för kökshanddukar, vinställ, eller kanske ett specialdesignat skåp för hundmaten, är det lätt att ordna. Om du vill kan vi göra överskåpen som vitriner i miniformat för husgeråd som du använder ofta. Snyggt, personligt och kul. I ett måttbeställt snickerikök kan du foga in precis de detaljer som funkar bäst i din vardag eller fest. Snyggt och enhetligt med garderober, hall- och badrumsinredning i samma stil som köket

16 SANDHAMN Tidlöst och stilrent. Klassiskt och fräscht. Ett kök som det känns roligt och lyxigt att börja dagen i sommar som vinter. Täcklaserat på trä eller täckmålat, slät ramlucka med spårad fyllning i spegeln, dörrar och lådor som öppnar och stänger utan krångel. Som i alla våra kök har även Sandhamn dämpning på alla gångjärn och lådor. Välj matchande besticksinredning till lådorna, i ek eller rostfritt. Ett kök som fungerar lika bra i storstadsvåningen som i huset vid havet. hemmets hjärta Köpmandisk i gammaldags stil, här med skålhandtag. Täckklaserad ask. Praktiska skjutvikdörrar, lämpliga i hörn och ytterskåp.

17 Sandhamn Vintervit täcklaserad ask bänkskiva i 40 mm rökt ek

18 LAMINA Modern design, massor av praktisk förvaring och stora arbetsytor. Lamina är Minettes kusin, slitstarkt med ytor av laminat och greppdetaljer i trä, här i vitt och valnöt. Ett läckert och modernt alternativ med varm känsla. Du kan också få Lamina i andra färger och träslag. Våra inredare engagerar sig på djupet och bidrar med sina kunskaper och idéer i din köksprocess. Behöver du hantverkshjälp kan våra inredare tipsa dig om snickare och montörer på din ort som de litar på och har förtroende för. Lamina helt i trä då heter köket Monza.

19 Ett gott hantverk skänker glädje varje dag Lamina vitlaminat grepplist i valnöt

20 Latina Vintervit matt bänkskivor i kalksten

21 LATINA Urbant, avskalat, praktiskt och lättstädat. I de moderna köken har vi lagt tonvikten på stora, härliga bänkskåp som rymmer nästan hur mycket som helst perfekt om du precis har gjort dig av med en hel köksvägg. Du får en öppen och luftig planlösning och ändå utrymme för allt du vill, utan att köket behöver kännas instängt och trångt. Integrerade grepp istället för handtag. Notera att greppen är vända uppåt, och därigenom lättare både att greppa och hålla rena. Köket hemmets hjärta där alla i familjen ska trivas.

22 Minette Vintervit bänkskivor i svart granit

23 MINETTE Modernt och avskalat. Lådlinje med infällda grepp. Ett luftigt och fräscht kök med väl tilltagna arbetsytor, som är lätt att hålla rent och där många kan umgås och laga mat tillsammans. Stora, generösa och välgjorda lådor för dig som vill få bort de flesta överskåpen. Kombinerar du dina nya bänkskåp med en flexibel köksö får du flera olika sittmöjligheter och arbetsytor. Med vitt och svart som grundfärger kan du lätt plocka in din favoritaccentfärg. Hur använder du och din familj köket? Tillsammans går inredaren och du igenom dina behov och ger köket praktiska och unika lösningar.

24 Fabriksgatan Krylbo Centrumtryck stuart.pro 2014

se adresser till våra butiker och återförsäljare på hemsidan: Möte med inredaren

se adresser till våra butiker och återförsäljare på hemsidan:   Möte med inredaren Möte med inredaren se adresser till våra butiker och återförsäljare på hemsidan: www.claessonkok.se VI HJÄLPER DIG ATT SKAPA ett vackert kök som verkligen fungerar Ett riktigt kök, ett vackert kök av hög

Läs mer

se adresser till våra butiker och återförsäljare på hemsidan: Möte med inredaren

se adresser till våra butiker och återförsäljare på hemsidan:   Möte med inredaren Möte med inredaren se adresser till våra butiker och återförsäljare på hemsidan: www.claessonkok.se VI HJÄLPER DIG ATT SKAPA ett vackert kök som verkligen fungerar Ett riktigt kök, ett vackert kök av hög

Läs mer

Ett äkta skånskt hantverk

Ett äkta skånskt hantverk Ett äkta skånskt hantverk Ett Farstorp kök tål att granskas. Alla rum är olika och vi hjälper dig, tillsammans med våra köksplanerare och erfarna snickare, att hitta din köksstil och utnyttja dina ytor

Läs mer

Kungsäter Kök Dalbo Gårdshorn 21 519 92 Kungsäter Tel. +46320-20 70 30 Fax +46320-811 60 info@kungsaterkok.se www.kungsaterkok.se

Kungsäter Kök Dalbo Gårdshorn 21 519 92 Kungsäter Tel. +46320-20 70 30 Fax +46320-811 60 info@kungsaterkok.se www.kungsaterkok.se PERSONLIGA KÖK Kungsäter Kök Dalbo Gårdshorn 21 519 92 Kungsäter Tel. +46320-20 70 30 Fax +46320-811 60 info@kungsaterkok.se www.kungsaterkok.se Made in Halland. Inte långt ifrån Varberg, ca 3 mil österut

Läs mer

om köket, och köket kan fortsätta att stråla i många år till. Detta gör Byggfabrikens kök både prisvärda och miljövänliga.

om köket, och köket kan fortsätta att stråla i många år till. Detta gör Byggfabrikens kök både prisvärda och miljövänliga. MÅTTBYGGDA KÖK Byggfabrikens måttbyggda kök I GAMLA TIDER byggde man långsammare än vad vi gör idag. Kök och inredningar byggdes av snickare, ofta direkt på plats, och både snickare och byggmästare hade

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL Brf Solslingan Inredningsstilar Våra inredningsstilar är noga utvalda. I bilderna längre fram ser du exempel på våra stilar som du kan göra som egna val. Vårt grundutförande

Läs mer

Helmassiva Stommar. Kungsäter Kök. Dalbo Kungsäter Tel Fax

Helmassiva Stommar. Kungsäter Kök. Dalbo Kungsäter Tel Fax Exklusiva kök Helmassiva Stommar Kungsäter Kök. Dalbo 519 92 Kungsäter Tel. +46320-20 70 30 Fax +46320-811 60 info@kungsaterkok.se www.kungsaterkok.se Man behöver inte vara expert för att förstå att massivt

Läs mer

Personliga kök vol. III.

Personliga kök vol. III. Personliga kök vol. III. Made in Halland. Inte långt ifrån Varberg, ca 3 mil österut på gränsen till Småland, ligger en ort som heter Kungsäter. Här finns vi - Kungsäter kök. I flera generationer har vi

Läs mer

KÖKSINSPIRATION made in västergötland - sweden

KÖKSINSPIRATION made in västergötland - sweden KÖ KSINSPIRATION m a d e i n v ä s t e r g öt l a nd - sw e d e n Platsbyggt penselmålat kök Exklusiv med överfalsad stil på Fjällnäs Slott i Gällivare som även visas på första sidan. VÄLKOMMEN - Vi har

Läs mer

VARIANT KÖK PERSONLIGA KÖK

VARIANT KÖK PERSONLIGA KÖK LINJE 56 522: * MANGÅR *) Prisexempel är exkl. vitvaror, bänkskiva och blandare. D * : 0 0 7 6 6 VI RITAR DITT NYA KÖK KOSTNADSFRITT! VARIANT KÖK PERSONLIGA KÖK Vi gillar svensk formgivning, anpassad för

Läs mer

Helmassiva träkök. Massiva luckor. Massiva lådor. Massiva stommar. Massiv kvalitet.

Helmassiva träkök. Massiva luckor. Massiva lådor. Massiva stommar. Massiv kvalitet. Helmassiva träkök. Massiva luckor. Massiva lådor. Massiva stommar. Massiv kvalitet. Made in Halland. Inte långt ifrån Varberg, ca 3 mil österut på gränsen till Småland, ligger en ort som heter Kungsäter.

Läs mer

TRILITEN. Inredningskoncept

TRILITEN. Inredningskoncept TRILITEN Inredningskoncept INREDNINGSKONCEPT N O 01 Klassisk Du kliver in i ditt nya hem. Genast blir du omsvept av en ombonad atmosfär. Nordiskt, rent och ljust. I detta harmoniska hem kan du slå dig

Läs mer

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal Inredningsstandard för ditt nya hem Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal INNEHÅLL Inledning............................. 3 Kök för alla livets middagar................ 5 Detaljerna i köket......................

Läs mer

stil bistro solid Vit ask

stil bistro solid Vit ask news Nyheter V vi människor är så olika. En del vill ha det allra senaste. Andra föredrar det mer traditionella. Därför har våra formgivare tagit fram ett stort och varierat sortiment. Oavsett om man bor

Läs mer

Storsjökök TRADITIONELLT OCH MODERNT

Storsjökök TRADITIONELLT OCH MODERNT Storsjökök TRADITIONELLT OCH MODERNT Vi på Storsjökök möter olika stilar och önskemål i vår vardag och oavsett vilken din stil är, så hjälper vi dig med ditt kök. Eftersom stil och smak är väldigt individuellt

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1004

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1004 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1004 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

PRODUKTFAKTA. Kungsäter Kök. Dalbo Kungsäter Tel Fax

PRODUKTFAKTA. Kungsäter Kök. Dalbo Kungsäter Tel Fax Luckor med liv. PRODUKTFAKTA KVALITET Kungsäter Köks kvalitetstänkande omfattar hela vår verksamhet, det vill säga utveckling, konstruktion, tillverkning, installation och service. MILJÖ Organisationens

Läs mer

NYA LUCKOR - NYTT KÖK

NYA LUCKOR - NYTT KÖK NYA LUCKOR - NYTT KÖK Bas, Melamin Vit med vit ABS-kant Bas, Melamin Vit med ABS-ekkant Bas, Melamin Ek med ABS-ekkant Bas, Melamin Björk med ABS-björkkant Hemmets hjärta Köket är inte bara en plats för

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1008

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1008 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1008 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Lundins kök. Inspiration KÖKET DEN NATURLIGA MÖTESPLATSEN HISTORIA 2-3

Lundins kök. Inspiration KÖKET DEN NATURLIGA MÖTESPLATSEN HISTORIA 2-3 nspiration Lundins kök KÖKET DEN NATURLIGA MÖTESPLATSEN Köket är husets mittpunkt och för att vi på bästa sätt skall kunna utnyttja och ha så stor glädje av vårt kök, är det viktigt att planera det så

Läs mer

Drömmen om ett vackrare hem

Drömmen om ett vackrare hem Drömmen om ett vackrare hem 1 Vår kärlek till trä har sin förklaring Vårt företag har byggt trappor i det lilla inlandssamhället Norsjö i Västerbotten sedan 1923. Det är ganska enkelt att förstå varifrån

Läs mer

Det är i mellanrummen det viktiga ryms. Orden som ligger osagda mellan raderna, sittplatsen mellan dem man tycker om, gluggen där första mjölktanden

Det är i mellanrummen det viktiga ryms. Orden som ligger osagda mellan raderna, sittplatsen mellan dem man tycker om, gluggen där första mjölktanden Det är i mellanrummen det viktiga ryms. Orden som ligger osagda mellan raderna, sittplatsen mellan dem man tycker om, gluggen där första mjölktanden trillat ut. Mellanrummet är ramen, bryggan och det som

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

höstklipp i badrummet 7895:- 5165:- Kampanjen gäller från den 20/9 till 31/10 2013. Indigo 70/lagun 11 305:- 6 465:- exkl.

höstklipp i badrummet 7895:- 5165:- Kampanjen gäller från den 20/9 till 31/10 2013. Indigo 70/lagun 11 305:- 6 465:- exkl. höstklipp i badrummet Kampanjen gäller från den 20/9 till 31/10 2013. D-light 70 5165:- 6 465:- Indigo 70/lagun 7895:- 11 305:- INDIGO Mångas favorit som blir vad du gör den till. Formspråket tillåter

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem Brf Enavallen, Munksundet Inredningsstandard för ditt nya hem INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök...................... 6 Ditt Badrum...........................

Läs mer

Kampanjen gäller från den 20/9 till 31/10 2013. D-LIGHT 70 5165:- ORD. PRIS 6 465:- INDIGO 70/LAGUN 7895:- EXKL. BLANDARE/HANDTAG ORD.

Kampanjen gäller från den 20/9 till 31/10 2013. D-LIGHT 70 5165:- ORD. PRIS 6 465:- INDIGO 70/LAGUN 7895:- EXKL. BLANDARE/HANDTAG ORD. HÖSTKLIPP I BADRUMMET Kampanjen gäller från den 20/9 till 31/10 2013. D-LIGHT 70 5165:- 6 465:- INDIGO 70/LAGUN 7895:- 11 305:- INDIGO Mångas favorit som blir vad du gör den till. Formspråket tillåter

Läs mer

Lumi BAS UNIKT ERBJUDANDE PÅ LUMI KOM-IGÅNG-PAKET. PASSA PÅ! Kom-igång-paket för garderob och walk-in. GILTIGT TOM 31 JANUARI 2016

Lumi BAS UNIKT ERBJUDANDE PÅ LUMI KOM-IGÅNG-PAKET. PASSA PÅ! Kom-igång-paket för garderob och walk-in. GILTIGT TOM 31 JANUARI 2016 PASSA PÅ! UNIKT ERBJUDANDE PÅ LUMI KOM-IGÅNG-PAKET. GILTIGT TOM 31 JANUARI 2016 Lumi BAS Kom-igång-paket för garderob och walk-in. TRENDEXPERTERNAS VAL FILIPPA BAS - MÖBELINREDNING I SVART ASK. Komplettera

Läs mer

STJÄRNKIKAREN. Inredningskoncept

STJÄRNKIKAREN. Inredningskoncept STJÄRNKIKAREN Inredningskoncept INREDNINGSKONCEPT N O 01 Klassisk Du kliver in i ditt nya hem. Genast blir du omsvept av en ombonad atmosfär. Nordiskt, rent och ljust. I detta harmoniska hem kan du slå

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1006

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1006 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1006 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1002

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1002 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1002 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Personliga Kök. Made in Halland.

Personliga Kök. Made in Halland. Personliga Kök. Made in Halland. Kungsäter Kök, Gårdshorn 21, 519 92 Kungsäter. Tel. +46320-20 70 30. Fax +46320-811 60. info@kungsaterkok.se www.kungsaterkok.se Personliga kök sid 4 Helmassiva kök sid

Läs mer

LUNDINS KÖK. Önskar Ni mer information så är Ni alltid välkomna att kontakta oss.

LUNDINS KÖK. Önskar Ni mer information så är Ni alltid välkomna att kontakta oss. LUNDINS KÖK Lundins Snickerifabrik grundades år 1930 av Arthur Lundin. Tillverkningen bestod i huvudsak av möbler. På 60-talet övergick produktionen till köksinredningar. Idag tillverkas kök- och inredningar

Läs mer

Made in Halland. är dock inte bara hårdvara och hantverk. Vi är väldigt måna om kemin mellan oss och

Made in Halland. är dock inte bara hårdvara och hantverk. Vi är väldigt måna om kemin mellan oss och HELMASSIVA KÖK. Made in Halland. Inte långt ifrån Varberg, ca 3 mil österut på gränsen till Småland, ligger en ort som heter Kungsäter. Här finns vi - Kungsäter kök. I flera generationer har vi byggt kök

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem

Inredningsval för ditt nya hem Inredningsval för ditt nya hem Bahcostaden, en modern stadsdel i hjärtat av Fanna. INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök......................

Läs mer

VÅRA MÖBLER. Alla våra möbler är också tillverkade av impregnerade, fuktskyddade stommar.

VÅRA MÖBLER. Alla våra möbler är också tillverkade av impregnerade, fuktskyddade stommar. OM TEMAL Temal är ett finlandssvenskt familjeföretag som grundandes 1994 och som i egna fabriker i Nakkila och Järvenpää tillverkar möbler för badrum, tvättstuga, kök och förvaring. Huvudkontor, showroom

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Lillhamra 2, Västerås

Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Lillhamra 2, Västerås Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Lillhamra 2, Västerås 2 RoK Välkommen till ditt nya hem i Brf Lillhamra 2. I broschyren hittar du den inredningsstandard som ingår i din nya lägenhet och

Läs mer

MORAVÄGEN 3 STIL & MATERIAL

MORAVÄGEN 3 STIL & MATERIAL HITTA HEM MED STIL - MODERN Alla har sin egen tolkning av vad som är modernt, och det moderna begreppet är i ständig förändring. Modern är därför anpassad för att lätt kunna ändra karaktär efter vem du

Läs mer

Skräddarsy din garderob

Skräddarsy din garderob skjutdörrar Skräddarsy din garderob pacific >> Oändliga möjligheter >> Kraftig aluminiumprofil >> Urspårningsskydd >> Hög kvalitet Tengberts Pacific ger ditt hem en elegant möbel av högsta kvalitet som

Läs mer

stil bistro solid Vit ask

stil bistro solid Vit ask news Nyheter Vi människor är så olika. En del vill ha det allra senaste. Andra föredrar det mer traditionella. Därför har våra formgivare tagit fram ett stort och varierat sortiment. Oavsett om man bor

Läs mer

INSPIRATIONEN KOMMER FRÅN EN MORGON VID KALMARSUND

INSPIRATIONEN KOMMER FRÅN EN MORGON VID KALMARSUND INREDNINGSKONCEPT MIJA KINNING INSPIRATIONEN KOMMER FRÅN EN MORGON VID KALMARSUND På tv har vi sett henne åka land och rike runt för att inreda svenska hem. När vi bad henne inreda nya Brf Riggen på Varvsholmen

Läs mer

Val och tillval. till kvarteret Töfsingdalen

Val och tillval. till kvarteret Töfsingdalen Val och tillval till kvarteret Töfsingdalen När du flyttar till en nybyggd lägenhet hos Stockholmshem är du garanterad en grundstandard med bland annat vackra parkettgolv och helkaklat badrum. För att

Läs mer

Retrohandtag. Detaljer som gör skillnad.

Retrohandtag. Detaljer som gör skillnad. Retrohandtag Detaljer som gör skillnad. Den redan starka trenden med retrohandtag växer mer och mer varje år. Det ligger helt rätt i tiden att vara lite gammalmodig eller minnas svunna tider. Hos Theofils

Läs mer

med nya ögon Vi har alltid fokuserat på att utmana mönster.

med nya ögon Vi har alltid fokuserat på att utmana mönster. 2012 NY HET ER Se ditt kök med nya ögon Utmana dig själv. Utmana dina föreställningar. Låt dig inspireras på nytt. Hos HTH är vi experter på att se kök i helt nya perspektiv och att ge dig inspirerande

Läs mer

Pärlspont vit. Slät lucka. Stilren och prisvärd lucka i 16mm. Passar till både köket, tvättstugan och garderoberna. Finns i hela NCS-skalan.

Pärlspont vit. Slät lucka. Stilren och prisvärd lucka i 16mm. Passar till både köket, tvättstugan och garderoberna. Finns i hela NCS-skalan. Design vit Pärlspont vit DESIGN Slät lucka. Stilren och prisvärd lucka i 16mm. Passar till både köket, tvättstugan och garderoberna. Finns i hela NCS-skalan. PÄRLSPONT Traditionell lucka. Klassisk, prisvärd

Läs mer

Kök i rostfritt stål. Purus - specialisten på skräddarsydda diskbänkar. www.purus.se

Kök i rostfritt stål. Purus - specialisten på skräddarsydda diskbänkar. www.purus.se Kök i rostfritt stål Purus - specialisten på skräddarsydda diskbänkar www.purus.se Ledande nordiskt hantverk Purus är ledare i Norden på utveckling, framställning och försäljning av VVS produkter, samt

Läs mer

Setra Trägolv. Upplev skillnaden med ett massivt trägolv. Tidlöst. Unikt. Äkta.

Setra Trägolv. Upplev skillnaden med ett massivt trägolv. Tidlöst. Unikt. Äkta. Setra Trägolv Upplev skillnaden med ett massivt trägolv. Tidlöst. Unikt. Äkta. 1 Noga utvalt Det är något speciellt med massiva trägolv. De är genuina och rejäla, samtidigt som de har tidlös design och

Läs mer

Köket - hemmets samlingsplats. Byt lucka...eller nytt kök

Köket - hemmets samlingsplats. Byt lucka...eller nytt kök Köket - hemmets samlingsplats Byt lucka...eller nytt kök Ramna Inredningar AB Svensktillverkade kök sedan 1985 Köksluckor Innerdörrar Eller nytt kök Luckor och stommar tillverkade i vår fabrik, lackerade

Läs mer

Enklare och snyggare vardag

Enklare och snyggare vardag Enklare och snyggare vardag Ekby håller för din vardag En skjutdörr ska kunna öppnas och stängas många gånger varje dag. Det ställer höga krav på kvalitet och stabilitet. Vi kan lova att du inte kommer

Läs mer

Marbodal NÄRPRODUCERADE KÖK

Marbodal NÄRPRODUCERADE KÖK Marbodal NÄRPRODUCERADE KÖK Ett kök med plats för livet Marbodal har skapat närproducerade kök för livets alla tillfällen ända sedan 1924. Vår mission är att skapa rum med personlig atmosfär där funktionerna

Läs mer

KÖK GRANBERG SINCE 1870

KÖK GRANBERG SINCE 1870 DESIGN 2012 KÖK GRANBERG SINCE 1870 GRANBERG LUCKGUIDEN I vår luckguide hittar du luckor i olika stilar, moderna, klassiska eller lantliga. Tag god tid på dig att välja och tag gärna hjälp av oss för att

Läs mer

Fyra kök. Fyra personligheter.

Fyra kök. Fyra personligheter. Se mer av köken! Scanna QR-koden och se filmerna och mer av köken eller gå in på www.vedum.se/kok2014 HUVUDKONTOR Vedum Kök & Bad AB 534 84 Vedum Kundtjänst kök 0512-576 40 Växel 0512-576 00 Fax 0512-576

Läs mer

Konservativ och traditionell eller snarare modern och öppen för nya utmaningar... Vilken typ av personlighet är du?

Konservativ och traditionell eller snarare modern och öppen för nya utmaningar... Vilken typ av personlighet är du? -ett badrum som passar! Konservativ och traditionell eller snarare modern och öppen för nya utmaningar... Vilken typ av personlighet är du? Camargue Skärgård möbelkoncept kompletterar vårt breda utbud

Läs mer

D ö r r h a n d t a g

D ö r r h a n d t a g Dörrhandtag Inred enklare Ett nytt inredningsvarumärke har sett dagens ljus. Hvid Interior är dörrhandtag som utgår från det enkla. Tre smakfulla stilfamiljer utgör sortimentet, särskilt utvalda och formgivna

Läs mer

Designa din egen förstklassiga innerdörr utifrån några utvalda, moderna arkitektsförslag

Designa din egen förstklassiga innerdörr utifrån några utvalda, moderna arkitektsförslag Designa din egen förstklassiga innerdörr utifrån några utvalda, moderna arkitektsförslag Maj 2008 SKräddarSY din dörr Kom in och upplev en ny serie kvalitetsdörrar från Swedoor. Selection betyder urval,

Läs mer

MATERIALBROSCHYR STANDARD / TILLVAL

MATERIALBROSCHYR STANDARD / TILLVAL MATERIALBROSCHYR STANDARD / TILLVAL GRATULERAR TILL KÖPET AV DIN BOSTAD I SALIX EDSVIKEN! I din hand håller du materialbroschyren där vi illustrerar alla material som ingår som standard, S, och där vi

Läs mer

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag.

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag. SKÄRGÅRD -ett badrum som passar! Camargue Skärgård möbelkoncept kompletterar vårt breda utbud av badrumslösningar. Vi vill göra det enklare för dig att sätta ihop ett unikt och individuellt badrum som

Läs mer

När materialen får tala

När materialen får tala kök när materialen får tala När materialen får tala HUSET Bostadsrätt om 225 kvm på Östermalm. KÖKET Klassiskt med moderna inslag, ritat av Martin Zetherström och Svante Bengtsson på 2BK Arkitekter. Mycket

Läs mer

Ett pris tusentals starka möjligheter!

Ett pris tusentals starka möjligheter! INSPIRATION OCH KÖK Det är vad du får hos oss. Vår business är enkel. Vi skräddarsyr ditt kök till ett fast pris och med massor av möjligheter till anpassningar, allt i ett material som håller i längden.

Läs mer

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök.

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. 4 Oakhouapplese GENOMTÄNKTA BOSTÄDER Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. fasaden 7 Oakhouapplese Bild område I Ektorp har

Läs mer

afton möbel möbler afton

afton möbel möbler afton möbel I Afton möter du en tidlös och avskalad stil med rena linjer. De släta överfalsade fronterna ger möbeln ett lätt och modernt uttryck med tunna linjer. Praktiska förvaringslösningar, gedigna material

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad INNEHÅLL Inledning............................. 3 Kök för alla livets middagar................ 5 Detaljerna i köket......................

Läs mer

20 års erfarenhet av badrum med design, funktion och kvalitet.

20 års erfarenhet av badrum med design, funktion och kvalitet. BADRUMSINREDNING 2016 20 års erfarenhet av badrum med design, funktion och kvalitet. Svenska Badrumsinredningars specialitet är att kunna erbjuda våra kunder en högkvalitativ produkt till ett mycket lågt

Läs mer

Stor nyhet. Saxnäs. Ett rejält fritidshus från hjärtat av Lappland.

Stor nyhet. Saxnäs. Ett rejält fritidshus från hjärtat av Lappland. Stor nyhet. Saxnäs. Ett rejält fritidshus från hjärtat av Lappland. Omsorg om detaljer och rejält virke från Norrland. När vi nu lanserar vår största stuga hittills gör vi det med kvaliteten som vår största

Läs mer

marbodal Upptäck Marbodal plus-s erien vår älds ta nyhet. nyhet!

marbodal Upptäck Marbodal plus-s erien vår älds ta nyhet. nyhet! marbodal Upptäck Marbodal plus-s erien vår älds ta nyhet. 1 nyhet! 2 med plats för livet P L A T S F Ö R L M E D I V E T * K Ö K * M A R B O D A L Välkommen till Marbodal. Vi designar och bygger kök med

Läs mer

Unik och tidlös skåpserie med ett otal kombinationsmöjligheter,

Unik och tidlös skåpserie med ett otal kombinationsmöjligheter, Bianca Bianca April 2010 Vi reserverar oss för tryckfel och utgångna modeller B305 Biancae ILVA Malmö Nornegatan 1, Svågertorp, 215 86 Malmö t 040-600 30 00 måndag fredag 10 20 lördag söndag 10 18 Unik

Läs mer

Oscarssons. i småland

Oscarssons. i småland Oscarssons Möbel design & Tillverkning i småland 1 2 Besök vår webb! www.oscarssonsmobel.se Genuint & äkta Vi har valt att inte tumma på den kvalitet som svensk tillverkning ger. Vi använder ek som fått

Läs mer

Planeringshjälp DITT NYA KÖK/TVÄTT/FÖRVARING/BAD FRÅN IDÉ TILL VERKLIGHET FYLL I DINA KONTAKTUPPGIFTER HÄR: NAMN ADRESS LEVERANSADRESS

Planeringshjälp DITT NYA KÖK/TVÄTT/FÖRVARING/BAD FRÅN IDÉ TILL VERKLIGHET FYLL I DINA KONTAKTUPPGIFTER HÄR: NAMN ADRESS LEVERANSADRESS Planeringshjälp DITT NYA KÖK/TVÄTT/FÖRVARING/BAD FRÅN IDÉ TILL VERKLIGHET FYLL I DINA KONTAKTUPPGIFTER HÄR: NAMN ADRESS LEVERANSADRESS POSTNR ORT TELEFON MOBIL DATUM E-POST Vedums köksprocess steg för

Läs mer

Den blå. Guide för planering av ditt nya kök. Hur många kockmössor ger du oss? www.hth.se

Den blå. Guide för planering av ditt nya kök. Hur många kockmössor ger du oss? www.hth.se Hur många kockmössor ger du oss? Vi lever på att ha nöjda kunder. Därför vill vi gärna höra hur pass högt upp på nöjdhetsskalan du placerar oss. Från första upplevelsen i butiken till dess att den sista

Läs mer

Nyhet! för luckor. Nyhet lucka Classic vit och stödben Classic vit. Tidy och F3 förvaringssystem levereras monterade.

Nyhet! för luckor. Nyhet lucka Classic vit och stödben Classic vit. Tidy och F3 förvaringssystem levereras monterade. Badrumsserien Tidy är designad för Vedum av Jesper Ståhl och har ett tidlöst formspråk som passar i både traditionella och moderna miljöer. Namnet betyder snyggt och prydligt och syftar på tvättställens

Läs mer

Val och tillval till Kvarteret Tygeln

Val och tillval till Kvarteret Tygeln Val och tillval till Kvarteret Tygeln Färgsättning väggkulörer Standardkulören är varmvit, förutom detta kan du välja en helt vit kulör eller toner i ljust grå, ljust sandgul eller svagt blågrön. Kulörerna

Läs mer

Möbelknoppar. Detaljer som gör skillnad.

Möbelknoppar. Detaljer som gör skillnad. Möbelknoppar Detaljer som gör skillnad. Knoppar för köket, knoppar för badrummet, knoppar för byrån, knoppar för garderoben hos Theofils hittar du knoppar för hela hemmet. I sortimentet finns moderna,

Läs mer

& inspiration för solhöjden

& inspiration för solhöjden Paletten idéer & inspiration för solhöjden - Jag har en idé! Vi specialritar tre hustyper till Solhöjden. - Varför då? - För att vi kan skapa något riktigt unikt här! Resultatet; 34 stycken arkitektritade

Läs mer

Smart förvaring. Besök våra butiker i Helsingborg, Hässleholm, Malmö och Smedstorp läs mer på

Smart förvaring. Besök våra butiker i Helsingborg, Hässleholm, Malmö och Smedstorp läs mer på SMART FÖRVARING 1 Smart förvaring Det går att skapa ordning och reda i varje kaotisk hall, trång garderob, stökig tvättstuga eller gammalt kök. Med en funktionell och välplanerad förvaring får du bra plats

Läs mer

Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service

Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service 2 Flexibla arkivlösningar Välkommen till Sarpsborg Metall din leverantör av kontorsgarderob- arkivering- och lagringslösningar. Vi är

Läs mer

gryning möbel möbler gryning

gryning möbel möbler gryning möbel I Gryning får du en modernt klassisk stil. De överfalsade fronterna med fräst profil kombinerar ett klassiskt uttryck med moderna tunna linjer. Vackra och gedigna material kombineras med väl utvalda

Läs mer

Inredarens val. Hammarby Sjöstad

Inredarens val. Hammarby Sjöstad Inredarens val Hammarby Sjöstad Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens

Läs mer

INREDNINGSGUIDEN TILL DITT NYA HEM! stil.

INREDNINGSGUIDEN TILL DITT NYA HEM! stil. INREDNINGSGUIDEN TILL DITT NYA HEM! stil. Hitta hem med stil. Nu börjar det roliga! 3 Du formulerar dagens första och sista tanke i sovrummet, du njuter av ledighet i vardagsrummet och du lagar dina favoriträtter

Läs mer

Stilkoncept och tillvalspaket

Stilkoncept och tillvalspaket Stilkoncept och tillvalspaket PERSONLIG STIL Dina val Välj det stilkoncept som passar dig bäst. Här hittar du mer information om vad som ingår i varje stilkoncept samt tillvalspaket och priser. För att

Läs mer

Vårt recept för ditt nya och moderna kök

Vårt recept för ditt nya och moderna kök Monteras på en dag enklare kan det inte bli Vårt recept för ditt nya och moderna kök Makeover för ditt kök från ca 175 kronor i månad* Utformat av Gavlegårdarna i samarbete med Modexa. Köket är hemmets

Läs mer

Vårt recept för ditt nya och moderna kök.

Vårt recept för ditt nya och moderna kök. Monteras på en dag enklare kan det inte bli Vårt recept för ditt nya och moderna kök. Makeover för ditt kök från ca 175 kronor i månaden Utformat av Gavlegårdarna i samarbete med Modexa. Köket är hemmets

Läs mer

Varför ska jag välja Free?

Varför ska jag välja Free? Varför ska jag välja Free? Därför att badrumsserien Free har ett harmoniskt formspråk som präglas av balans, enkelhet och omsorg om detaljer. Namnet syftar på seriens valfrihet och det självklara, fria

Läs mer

DinGarderob. www.dingarderob.se

DinGarderob. www.dingarderob.se DinGarderob Vi erbjuder special designade förvaringsutrymmen med skjutdörrar Kan monteras i olika miljöer som rum, hall, sovrum, barn rum, källare, kök, badrum, kontor, hotell, affärer och skolor mm. Kan

Läs mer

Brf Förstäven 2, Västerås. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Förstäven 2, Västerås. Inredningsstandard för ditt nya hem Brf Förstäven 2, Västerås Inredningsstandard för ditt nya hem Innehåll Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök...................... 6 Ditt Badrum...........................

Läs mer

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Väppeby Äng, Bålsta

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Väppeby Äng, Bålsta Inredningsstandard för ditt nya hem Välkommen till Väppeby Äng, Bålsta INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök......................

Läs mer

Inredarens val. Brf Ofelia, preliminär

Inredarens val. Brf Ofelia, preliminär Inredarens val Brf Ofelia, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens

Läs mer

Bluetop FROX - diskret och praktisk förvaring för ditt utomhusliv

Bluetop FROX - diskret och praktisk förvaring för ditt utomhusliv Bluetop FROX - diskret och praktisk förvaring för ditt utomhusliv Design och funktion Med systemet Bluetop Frox får du ordning utomhus. Du kan gömma undan saker som stör ögat, slipper ha prylar liggande

Läs mer

Livet är fullt av prylar

Livet är fullt av prylar Livet är fullt av prylar ...som kan organiseras Vi människor är lite som hamstrar. Vi samlar. Gamla prylar och nya prylar. Prylar till ungarna, prylar till husdjuren, prylar till våra hobbies, ja till

Läs mer

Sparring entreprenören som blev ett begrepp

Sparring entreprenören som blev ett begrepp Svensk klassiker sedan 2015 Sparring entreprenören som blev ett begrepp Birger Sparring var en stor svensk entreprenör och innovatör. Redan på 1930-talet grundade han Sparring AB och utvecklade samt patenterade

Läs mer

Inredarens val. Skogsstjärnan, preliminär

Inredarens val. Skogsstjärnan, preliminär Inredarens val Skogsstjärnan, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar

Läs mer

KULÖRGUIDE. Familjebostäders kulörguide för ett vackert målat hem.

KULÖRGUIDE. Familjebostäders kulörguide för ett vackert målat hem. KULÖRGUIDE. Familjebostäders kulörguide för ett vackert målat hem. GÖR DITT PERSONLIGA FÄRGVAL! Att välja nya färger till sitt hem, så att de uttrycker din egen personliga smak är inte alltid så lätt.

Läs mer

Kvarteret. Backåkra. Materialval. Standard, kostnadsfritt val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar

Kvarteret. Backåkra. Materialval. Standard, kostnadsfritt val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar Kvarteret Backåkra Materialval Standard, kostnadsfritt val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar Välkommen till Backåkra! Materialval i din lägenhet så går det till När du tecknar avtal för

Läs mer

I mötet mellan trä och glas får du en helt ny upplevelse

I mötet mellan trä och glas får du en helt ny upplevelse TYLÖ EVOLVE I mötet mellan trä och glas får du en helt ny upplevelse Läs mer på www.tylo.se/evolve Välkommen in i värmen. Här finns inga problem. Här är det avslappnat och skönt. I vår nya serie Evolve

Läs mer

PRESTIGE. ett urval. Kvalitetstrappor i trä

PRESTIGE. ett urval. Kvalitetstrappor i trä PRESTIGE ett urval Kvalitetstrappor i trä Med känsla för material och detaljer Snickarlaget är en av Sveriges ledande tillverkare av trappor med fokus på design, nytänkande och flexibilitet. Vi är med

Läs mer

Vilken stil har ditt drömkök? I denna broschyr hittar du ett urval av köksprodukter att välja bland.

Vilken stil har ditt drömkök? I denna broschyr hittar du ett urval av köksprodukter att välja bland. Vilken stil har ditt drömkök? I denna broschyr hittar du ett urval av köksprodukter att välja bland. Standard lucka Standard Handtag Lucka VEDDINGE Vit VEDDINGE i vitt är en avskalad, blank dörr som ger

Läs mer

Ett original. Välkommen till Pergo, och ett golv som håller för livet. DEKORER I TRE KVALITETSNIVÅER! format 4. miljö 6.

Ett original. Välkommen till Pergo, och ett golv som håller för livet. DEKORER I TRE KVALITETSNIVÅER! format 4. miljö 6. 1 84 DEKORER I TRE KVALITETSNIVÅER! Läs mer på s. 61 Ett original format 4 miljö 6 endless plank 8 natural variation 10 total design 12 inspiration 16 kvalitetsnivåer 60 lätt att lägga 65 ytstruktur 66

Läs mer

Brf Tegnérlunden, Västerås. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Tegnérlunden, Västerås. Inredningsstandard för ditt nya hem Brf Tegnérlunden, Västerås Inredningsstandard för ditt nya hem Innehåll Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 4 Standardval, kök...................... 6 Ditt Badrum...........................

Läs mer

Henrik Zetterholm VD, AB Glasbetong

Henrik Zetterholm VD, AB Glasbetong Gör duschen till en ren upplevelse Nu lanserar vi glasfixdörren! En serie duschdörrar som kombinerar funktion med skönhet och som ger dig alla möjligheter att skapa precis den badrumsmiljö du drömt om.

Läs mer

SNYGG, TIDLÖS & FUNKTIONELL NYA IDO ELEGANT BADRUMSKOLLEKTION

SNYGG, TIDLÖS & FUNKTIONELL NYA IDO ELEGANT BADRUMSKOLLEKTION SNYGG, TIDLÖS & FUNKTIONELL NYA IDO ELEGANT BADRUMSKOLLEKTION 2017 BRA DESIGN BLIR BARA BÄTTRE. Vi har nog alla en möbel eller något annat föremål som vi absolut inte vill göra oss av med. Vissa saker

Läs mer

Köket - hemmets samlingsplats NOVAFLEX INREDNINGAR. Byt lucka...eller nytt kök

Köket - hemmets samlingsplats NOVAFLEX INREDNINGAR. Byt lucka...eller nytt kök NOVAFLEX INREDNINGAR AB Köket - hemmets samlingsplats Byt lucka...eller nytt kök Novaflex Inredningar AB Svensktillverkade kök sedan 1985 Kök tillverkade efter - Din stil - Dina behov - Din plånbok Novaflex

Läs mer