Krakow & Warszawa. med Herman Lindqvist som gäst i Warszawa! augusti Program

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Krakow & Warszawa. med Herman Lindqvist som gäst i Warszawa! augusti Program"

Transkript

1 Krakow & Warszawa med Herman Lindqvist som gäst i Warszawa! augusti 2017 Res med 1,6 & 2,6 miljonerklubben till Krakow & Warszawa! Krakow är full med sevärdheter såsom flera hundra år gamla imponerande byggnader, vackra vyer och konstverk i världsklass! Staden undgick förstörelse under andra världskriget och har behållit sin charmiga stadskärna med vackra byggnader. Vi åker på sightseeing, shoppar på marknaden och upplever den fantastiska saltgruvan Wieliczka! Vi gör också en omvälvande utflykt till koncentrationslägret i Auschwitz och påminns om det hemska som hände här. I Polens huvudstad Warszawa ska vi besöka Chopin Museum och gå på en Chopin konsert! Den världsberömde kompositören Frederic Chopin föddes och växte upp i Warszawa under 1800-talet. Vi åker förstås på en rundtur i staden och ser bland annat det Kungliga slottet och den vackra slottsparken mitt i stan. Till skillnad mot Krakow genomled Warszawa en enorm förstörelse under andra världskriget men har sedan renoverats och återuppbyggts. Idag finns nästan inga spår kvar av kriget och Warszawa har på nytt blivit ett kulturellt och historiskt centrum. I Warszawa gästas vi av Herman Lindqvist med fru Liliana som är med oss under en dag och visar oss sin andra hemstad! Med oss under hela resan har vi den mycket omtyckta och professionella reseledaren Einar Szpiro. Program Dag 1, söndag 20 augusti: Stockholm - Krakow Samling på Stockholm Arlanda flygplats där vi möter vår reseledare för incheckning och bekvämt direktflyg till Krakow. Lättare förtäring ombord till försäljning. På flygplatsen möter vår buss för vidare färd in till Krakow och en god polsk lunch i Gamla stan. Därefter ska vi ut på en sightseeingtur i staden och börjar med det fantastiska slottet och katedralen på Wawelkullen. Vidare ska vi promenera till Stora Torget som en gång var det största torget i medeltidens Europa. Torget har varit kärnan i staden ända sedan Gamla Stans historiska distrikt kom till på 1200-talet. Här ligger det gamla klädförrådet som idag är en marknadsplats där det säljs lokala produkter och souvenirer. På andra våningen visas polsk konst. Mittemot klädförrådet ligger den forntida Mariakyrkan med sina spiralformade tvillingtorn. Kyrkan är världskänd för sitt altare, snidat av Wit Swosz. Vi stannar på ett kafé för kaffe och kaka under eftermiddagen. Incheckning på vårt hotell varefter vi samlas för en välkomstmiddag på hotellet. Lunch, fika och middag ingår.

2 Dag 2, måndag 21 augusti: Krakow Auschwitz Krakow Frukost och sedan avresa till Auschwitz som är det tyska namnet på den polska staden Oswiecim som ligger ca 60 km väster om Krakow. Nazisterna kallade förintelsen för Operation Reinhard. Den startade hösten 1941 och syftet var att utrota alla judar. Omkring 1,3 miljoner personer deporterades till nazisternas gamla koncentrationsläger. Av dessa avrättades 1,1 miljoner i lägret. Nittio procent av dem var judar. Övriga var bland annat polacker, romer och sovjetiska krigsfångar. Vi får en guidad rundvandring på området bland träbaracker och gaskamrar. Bussturen till Auschwitz tar ca 1,5 timme enkel väg och utflykten hit är förstås frivillig. Vi summerar dagens intryck på vägen hem till Krakow och har eftermiddagen fri att upptäcka Krakow på egen hand. På kvällen samlas vi för att äta en god middag på en elegant restaurang i Gamla stan. Dag 3, tisdag 22 augusti: Krakow Wieliczka - Krakow Frukost på hotellet och därefter ska vi åka till Wieliczka saltgruva ca 15 km söder om Krakow. Saltgruvan har funnits i över 700 år och är upptagen på UNESCOs Världsarvslista. Polska gruvarbetare har byggt en underjordisk värld med saltsjöar, skulpturer, en kyrka och ett gruvmuseum. Vi promenerar ca 2,5 km nere i gruvan och beundrar denna fantastiska underjordiska värld. Tillbaka i Krakow ska vi till fots bekanta oss med de judiska kvarteren Kazimierz. Här har den judiska befolkningen bott i över 500 år. I den gamla synagogan från 1400-talet finns den permanenta utställningen Traditions and Culture of Jews in Krakow. Området runt synagogan fick stort fokus i Steven Speilbergs Schindler s List. Åter till hotellet. På kvällen samlas vi för en judisk middag på en restaurang i Kazimierz där vi njuter av traditionell Klezmer musik.

3 Dag 4, onsdag 23 augusti: Krakow Warszawa Frukost på hotellet och därefter avresa med buss till Polens stolta huvudstad Warszawa som är en blandning av gammalt och nytt. Traditioner hålls vid liv samtidigt som man blickar framåt. Under andra världskriget genomled staden en enorm förstörelse men har sedan renoverats och återuppbyggts. Idag finns nästan inga spår kvar av kriget och Warszawa har på nytt blivit ett kulturellt och historiskt centrum. Färden från Krakow till Warszawa tar ca 3 timmar och vi stannar för en bensträckare utefter vägen. Incheckning på hotellet och tid att äta lunch på egen hand. Vidare till Chopin muséet som Warszawa tillägnat en av Polens och världens mest berömda kompositörer. Museet är relativt nytt och inhyst i en mycket vacker byggnad. Det invigdes 2010 för att fira kompositörens födelse för 200 år sedan. Frederic Chopin föddes och växte upp i Warszawa under 1800-talet och skrev mest pianomusik. Han dog blott 39 år gammal och hans musik återspeglar den polska kulturen och mentaliteten. På det moderna muséet får man se hans liv i bilder och berättelser och även höra en del av hans verk. Här finns också en uteservering om man vill ta en fika och en souvenirbutik där man kan köpa både musik och andra minnen. På kvällen samlas vi för att gå på Chopin s Music Concert i en av Warszawas eleganta konserthus där vi inleder med ett glas vin. Många kommer att känna igen vissa välkända stycken. Därefter äter vi en god middag på hotellet. Dag 5, torsdag 24 augusti: Warszawa Frukost på hotellet varefter Herman Lindqvist med fru Liliana kommer att gästa oss under dagen! Herman och Liliana bor numera i Warszawa och ser fram emot att visa oss sitt Warszawa. Vi börjar dagens sightseeing med att se dokumentärfilmen Warsaw will not forget i Warszawas Museum. Under rundturen kommer vi att se Gamla stan, St John s katedral, Royal Route och slottsparken Lazienki Królewskie som är en härlig oas mitt i stan. Några menar att det är en av de vackraste urbana parkerna i Europa.

4 Gamla stan, Stare Miasto, byggdes upp från grunden för att återställa sitt ursprungliga skick och så småningom hamnade den på UNESCO:s världsarvslista. Lunch avnjuter vi på den lokala restaurangen Fukier i Gamla stan. Vidare ska vi besöka det Kungliga slottet som under talet blev officiellt residens för landets kungligheter. Ända sedan dess har byggnaden genomlevt en turbulent historia och fått återuppbyggas gång på gång efter krig. Man lyckades rädda många värdefulla konstverk innan slottet förstördes under andra världskriget. Det var inte förrän 1971 som det beslutades att man skulle bygga upp slottet igen och 1984 öppnades dörrarna för första gången för allmänheten. Även den här byggnaden i Warszawa finns med på UNESCO:s världsarvslista. På kvällen samlas vi för att äta en elegant avskedsmiddag på den fina restaurangen Rozana. Frukost, lunch och middag ingår. Dag 6, fredag 25 augusti: Warszawa - Stockholm Frukost på hotellet för att sedan besöka en av stadens mest kända symboler, Kulturpalatset som är en gigantisk byggnad på 234 meter, skänkt som en gåva från Sovjetunionen. Den höga skyskrapan, som är den högsta i Polen, samsas med lite mer blänkande byggnader i kvarteren runt omkring. Vi gör en rundtur i palatset som bland annat rymmer teatrar, bio, nattklubb, kasino och bad. Vi avslutar turen med att åka upp till utsiktsdäcket på 30:e våningen. Vi får ett glas vin medan vi njuter av den fantastiska panoramautsikten över Warszawa och det platta omgivande landskapet. Här finns informationstavlor som skvallrar om stadens snabba utveckling då många av höghusen runtomkring inte finns med på bilderna. Lunch och eftermiddagen på egen hand att upptäcka Warszawa. Kanske besöka något museum, shoppa eller njuta av folklivet över en kopp kaffe på en uteservering. Här finns exempelvis det sevärda judiska muséet Polin i den gamla judiska stadsdelen eller Uprising museum som är ett modernt och gripande museum över Polens mörka historia. Kl bär det av till flygplatsen för incheckning och bekvämt direktflyg till Stockholm. Ombord finns lättare förtäring till försäljning. Frukost och ett glas vin ingår.

5 Hotellen Krakow Hotel Golden Tulip 4* Warszawa Hotel Polonia Palace 4* Pris per person i delat dubbelrum SEK Du som inte har resesällskap kan dela med annan person av samma kön som reser ensam. Ange detta vid inbokning av resan. Fördelningen sker av Relasian. Om rumssällskap ej finns, tillkommer enkelrumstillägget. I priset ingår: Reguljärflyg med Norwegian/SAS i ekonomiklass Stockholm Krakow & Warszawa - Stockholm Flygskatter, bränsletillägg (kan ändras) och flygplatstransfers t&r 3 nätter i delat dubbelrum på Hotel Golden Tulip 4* i Krakow inkl frukostbuffé 2 nätter i delat dubbelrum på Hotel Polonia Palace 4* i Warszawa inkl frukostbuffé Alla i programmet nämnda utflykter, entréer och transfers 5 frukostbuffé, 5 middagar och 2 luncher exkl dryck Engelsktalande lokalguide under utflykterna Svensktalande reseledare under hela resan Ingår ej: Enkelrumstillägg 5 nätter SEK Måltider, dryck och utflykter som ej ingår i programmet Avbeställningsskydd och försäkring Resevillkor och övrig information Programmet är räknat på minimum 21 deltagare med dagens valutakurser (3 feb 2017). Vi reserverar oss för valutakurs- och programändringar. Bokningen är bekräftad och bindande när anmälningsavgiften om SEK per person erlagts senast 10 dagar från bokningstillfället. Slutbetalning ska vara oss tillhanda 40 dagar innan avresedatum. All betalning sker mot faktura. Vid avbokning efter erlagd anmälningsavgift och fram till 40 dagar innan avresa gäller SEK i avbokningskostnad. Vid avbokning mindre än 40 dagar före avresa gäller 100% avbokningskostnad, dvs full betalning av slutsumman måste erläggas. Avbeställningsskydd och reseförsäkring kan tecknas hos exempelvis Europeiska ERV för att skydda sig mot höga avbokningskostnader vid sjukdom eller olycksfall mot uppvisande av läkarintyg. Se över ditt försäkringsskydd och komplettera eventuellt med det du behöver via önskat försäkringsbolag. Relasian har ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet. Bokning av resan sker via eller på telefon Relasian Travel & Event AB, Hälsingegatan 14-16, Stockholm Internet: E-post: info@relasian.com i samarbete med

Polen runt - 8 dagar 12 augusti

Polen runt - 8 dagar 12 augusti 2018 Polen runt - 8 dagar 12 augusti Warszawa Välkommen med på vår sommarresa 2018. Vi väljer att resa till Polen och till huvudstaden Warszawa. Vi hinner även med ett besök i staden Krakow. Polen har

Läs mer

11-14 september 2019

11-14 september 2019 Warszawa 11-14 september 2019 Välkommen till Warszawa! Polens huvudstad Warszawa är verkligen en blandning av gammalt och nytt. Man håller traditioner vid liv samtidigt som man blickar framåt. Under andra

Läs mer

Preliminärt Program för resa till Polen 2016

Preliminärt Program för resa till Polen 2016 Preliminärt Program för resa till Polen 2016 Resan genomförs vid samma tidpunkt som tidigare resor,nämligen veckan efter midsommar. Avresa onsdag 29 juni+- en dag veckan efter midsommarhelgen 2016, resans

Läs mer

Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015

Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015 Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015 Välkomna med på en resa till Österrike och Slovakien. Vi börjar i Salzburg de första två dagarna. Staden där så många berömdheter

Läs mer

Resa till Polen september 2017

Resa till Polen september 2017 Resa till Polen 11 16 september 2017 Närheten, möjligheten att återuppleva kultur och gemensam historia och mycket mera gör Polen till ett land värt att besöka. Polen har enormt mycket att erbjuda mellan

Läs mer

Sportlov i New York!

Sportlov i New York! Sportlov i! 26 februari 3 mars 2018 Ta med dig barnbarnen på sportlovsresa till The Big Apple! Vi åker på en specialgjord film- och TV utflykt där vi ser de mest kända platserna på Manhattan där kända

Läs mer

Referat från kulturresan till Krakow 25-30/

Referat från kulturresan till Krakow 25-30/ Referat från kulturresan till Krakow 25-30/9 2018. Denna medeltidsstad ser ut som om den vore tagen ur en sagobok, med sitt livliga torg, spiralformiga, gotiska torn, slott och legender om drakar. Kärleken

Läs mer

Östersjön runt Baltikum och Polen

Östersjön runt Baltikum och Polen Östersjön runt Baltikum och Polen Följ med och upptäck; Estland-Lettland-Litauen-Polen den 9 17 maj 2014 Rundresa från Öland/Kalmar via Stockholm Tallinn - Riga - Vilnius - Warmia/Mazurien- Gdansk/Gdynia

Läs mer

Vandring längs pilgrimsvägen till Santiago de Compostela. 24 september 1 oktober 2017

Vandring längs pilgrimsvägen till Santiago de Compostela. 24 september 1 oktober 2017 Vandring längs pilgrimsvägen till Santiago de Compostela 24 september 1 oktober 2017 Följ med Tara på en vandring för själen! Vi ska gå den franska vägen som de flesta vandrare väljer. Den sträcker sig

Läs mer

Familjeresa till Peking

Familjeresa till Peking Familjeresa till 25 februari 4 mars 2017 8 dagar Följ med på en specialgjord familjeresa till! Tillsammans kommer vi att uppleva unika sevärdheter och lära oss massor om den kinesiska kulturen! I den Förbjudna

Läs mer

WIEN MUSIK & KULTUR. Upplev våren med oss i musikens huvudstad!

WIEN MUSIK & KULTUR. Upplev våren med oss i musikens huvudstad! WIEN MUSIK & KULTUR Vackra Wien är en raffinerad pärla med mycket att se och göra. Klassisk musik, imponerande arkitektur och den charmiga kafékulturen är bara lite av vad vi får uppleva. Donau delar staden

Läs mer

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen.

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen. VACKRA PRAG Följ med och upplev vackra Prag! Staden som bjuder på allt vi förväntar oss av en storstad i form av historia, kultur, restauranger och goda shoppingmöjligheter. Under våra dagar i Prag lär

Läs mer

KROATIEN 26 september 1 oktober, 2015

KROATIEN 26 september 1 oktober, 2015 KROATIEN 26 september 1 oktober, 2015 Följ med på en resa där ni upplever Kroatiens historia och kultur. Vi färdas bekvämt runt i egen buss och besöker städerna Makarska, Trogir, Split, Zadar, Sibenik

Läs mer

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019.

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019. Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa 18 24 september 2019. Följ med Mimosa kulturresa genom Europas moderna historia Onsdag 18 september Avresa från Arlanda till Wien (direktflyg

Läs mer

Studieresa till Krakow och Auschwitz 15-19 augusti 2016

Studieresa till Krakow och Auschwitz 15-19 augusti 2016 Studieresa till Krakow och Auschwitz 15-19 augusti 2016 Christer Bergström, som arrangerar och medföljer på resan, är utbildad gymnasie- och grundskolelärare med 30 års erfarenhet och har undervisat i

Läs mer

Program för kulturresa till Krakow Moheda SPF Seniorerna 25/9-30/

Program för kulturresa till Krakow Moheda SPF Seniorerna 25/9-30/ Sida 1 av 6 Program för kulturresa till Krakow Moheda SPF Seniorerna 25/9-30/9 2018. Ver 8 11 2017 Välkomna med till Krakow! Denna medeltidsstad ser ut som om den vore tagen ur en sagobok, med sitt livliga

Läs mer

SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till "Temaresa Vin 2017". Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/

SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till Temaresa Vin 2017. Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/ SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till "Temaresa Vin 2017". Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/9 2017. Ungerns huvudstad Budapest består av två stadshalvor. Dessa var

Läs mer

I samarbete med

I samarbete med Kinas GP 2015 Shanghai 9 14 april Upplev Kinas största stad, Shanghai. Här byggs det nya skyskrapor i rasande fart och det moderna i kombination med det europeiska koloniala arvet gör Shanghai till en

Läs mer

Program för Fältjägarresa till Sankt Petersburg 19-26 maj 2014

Program för Fältjägarresa till Sankt Petersburg 19-26 maj 2014 Program för Fältjägarresa till Sankt Petersburg 19-26 maj 2014 Välkomna med på en resa till Empress of the Baltic, Sankt Petersburg i Ryssland. Förmodligen har ingen stad i världen fått så mycket historisk

Läs mer

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner - Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa till Bryssel där ni under en

Läs mer

Polen En kulinarisk kulturresa

Polen En kulinarisk kulturresa Polen En kulinarisk kulturresa De första dagarna i juni reste 29 medlemmar från SPF Seniorerna Håbo och ytterligare några från andra SPF-föreningar till Krakow i Polen Det var ett arrangemang anordnat

Läs mer

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t Golfresa till Norra Sydafrika 20-30 januari 2013 Måndag 21 Januari 2013 - Ankomst till Johannesburg kl 08.35 på morgonen med flyg SA 261. Er lokalguide möter upp på flygplatsen och visar vägen till bussen.

Läs mer

Kulturens pärla Krakow med Kulturresor Europa

Kulturens pärla Krakow med Kulturresor Europa Kulturens pärla Krakow med Kulturresor Europa Upplev det förtrollande vackra Krakow på en kulturresa i perfekta omgivningar. Från vårt härliga 3-stjärniga hotell mitt i centrum har vi direkt tillgång till

Läs mer

Jazzresa till New Orleans French Quarter Festival 2017 med Bosse Scherman 4-14 april

Jazzresa till New Orleans French Quarter Festival 2017 med Bosse Scherman 4-14 april Jazzresa till New Orleans French Quarter Festival 2017 med Bosse Scherman 4-14 april The Travel Gallery AB E-mail: res@travelgallery.se Org.nr: 556519-2795 Jörgen Ankersgatan 12 www.travelgallery.se 21145

Läs mer

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner - Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa till Bryssel där ni under en

Läs mer

Krakow och Warszawa september 2019 Resan i samarbete med Hörselskadades Förening i Stockholm

Krakow och Warszawa september 2019 Resan i samarbete med Hörselskadades Förening i Stockholm Krakow och Warszawa 22 29 september 2019 Resan i samarbete med Hörselskadades Förening i Stockholm Följ med på en rundresa till Polen och upplev de vackra städerna Krakow och Warszawa! Resan är fylld av

Läs mer

Östersjön runt Baltikum och Polen

Östersjön runt Baltikum och Polen Östersjön runt Baltikum och Polen Följ med oss och upptäck; Estland-Lettland-Litauen-Polen den 15-23 maj 2015 Rundresa från Öland/Kalmar via Stockholm Tallinn - Riga - Vilnius -Warmia/Mazurien- Gdansk/Gdynia

Läs mer

VINRESA TILL GEORGIEN 16-20 maj 2015 Välkommen att följa med oss på en spännande resa till vinets vagga!

VINRESA TILL GEORGIEN 16-20 maj 2015 Välkommen att följa med oss på en spännande resa till vinets vagga! Muscat från Chateau Mukhrani VINRESA TILL GEORGIEN 16-20 maj 2015 Välkommen att följa med oss på en spännande resa till vinets vagga! I det som nu är Georgien har det påträffats över åttatusenåriga fynd

Läs mer

BERGEN STADEN MELLAN DE 7 FJÄLLEN

BERGEN STADEN MELLAN DE 7 FJÄLLEN BERGEN STADEN MELLAN DE 7 FJÄLLEN Följ med till Norge och Bergen staden mellan de sju fjällen. Upplev historia i en trevlig blandning med fantastisk natur, djupa fjordar och höga fjäll. Bergen är Norges

Läs mer

3 LÄNDER 3 HISTORIER

3 LÄNDER 3 HISTORIER 3 LÄNDER 3 HISTORIER Den dalmatiska kusten räknas som en av Europas vackraste. Följ med oss på en spännande resa där vi bor både i Split och i Dubrovnik och dessutom tar oss till historiskt intressanta

Läs mer

Habsburgarnas imperium Wien Bratislava Budapest med Andreas Danielsen den 2 6 juni 2016

Habsburgarnas imperium Wien Bratislava Budapest med Andreas Danielsen den 2 6 juni 2016 Habsburgarnas imperium Wien Bratislava Budapest med Andreas Danielsen den 2 6 juni 2016 I sällskap med vår ciceron Andreas Danielsen, författare till Hederskriget Hur Österrike-Ungern startade det första

Läs mer

PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015

PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015 PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015 Bourgogne namnet känner man igen och förknippar med vin. Och, naturligtvis finns här mycket och gott av den varan. Men, Bourgogne är inte bara vin! Här finns fantastiska

Läs mer

Studieresa koncentrationslägret Auschwitz samt det gamla Kraków och saltgruvan Wieliczka

Studieresa koncentrationslägret Auschwitz samt det gamla Kraków och saltgruvan Wieliczka Studieresa koncentrationslägret Auschwitz samt det gamla Kraków och saltgruvan Wieliczka 3 augusti 7 augusti 2015 Foto: Angelo Celedon. En resa i historia, kultur och upptäckarlusta! Christer Bergström

Läs mer

Konstresa Venedig aug 2019

Konstresa Venedig aug 2019 Namn: Venedig Professionell Antal: Ca 10-24 personer Resmål: Venedig Datum: Guide: Martin Schibli Venedig En resa till alla som arbetat med konst och kultur i stora eller små organisationer. Den 58:e Venedigbiennalen

Läs mer

EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA

EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA Följ med till Edinburgh i hjärtat av Skottland. Bekanta dig med den skotska kulturen, storstadens attraktioner, den skotska gästfriheten och smaken av världens bästa whisky.

Läs mer

Tangoresa till Buenos Aires!

Tangoresa till Buenos Aires! Tangoresa till! 5 14 mars 2017 10 dagar Följ med på vår härliga resa till tangons huvudstad! Vi kommer att öva tango med Julieta & Rauli, besöka Milongas, gå på tango show och ta del av staden där tangon

Läs mer

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Vi gör en härlig kryssning längs den magnifika dalmatiska kusten och dess vackra öar. Under tre dagar på Adriatiska havet åker vi från en ö till en annan

Läs mer

Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet

Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet 2011-07-21 Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet Resa till Peking, Zhengzhou och Shaolin den 16-29 november, 2011, 14 dagar Vår resa går till Peking och därefter direkt vidare till

Läs mer

Program för kulturresa till Krakow Fältjägarna 27/5-2/ (OBS ändrat datum)

Program för kulturresa till Krakow Fältjägarna 27/5-2/ (OBS ändrat datum) Program för kulturresa till Krakow Fältjägarna 27/5-2/6 2019 (OBS ändrat datum) Välkomna med till Krakow! Denna medeltidsstad ser ut som om den vore tagen ur en sagobok, med sitt livliga torg, spiralformiga

Läs mer

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti Följ med Equi Tours på mästerskapsresa till Aachen, Tyskland för ett spektakulärt Europamästerskap! Här väntas fantastiska

Läs mer

Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009,

Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009, Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009, Flyg: Med Ryan Air från Skavsta flygplats (Nyköping) 22/4 Skavsta Treviso 17.25-19.50 29/4 Treviso Skavsta 20.15-22.45 Pris och plats

Läs mer

Tangoresa till Buenos Aires!

Tangoresa till Buenos Aires! Tangoresa till! 26 februari 8 mars 2018 11 dagar Favorit i repris! Missa inte vår härliga resa till tangons huvudstad! Vi kommer att öva tango med Julieta & Rauli, besöka Milongas, gå på tango show och

Läs mer

MADRID 2016 - EN HISTORISK RUNDRESA

MADRID 2016 - EN HISTORISK RUNDRESA MADRID 2016 - EN HISTORISK RUNDRESA Madrid och dess omgivning fascinerar! Här finns själva kärnan till det som idag utgör Spanien. Giftermålet 1479 mellan regenterna Isabella och Ferdinand enade Spaniens

Läs mer

RIGA BALTIKUMS PARIS

RIGA BALTIKUMS PARIS RIGA BALTIKUMS PARIS Riga; en vacker, modern och historisk stad. Lettlands huvudstad Riga är inte bara ett populärt resmål för oss i Norden, Riga lockar nämligen folk från hela världen. Vi förstår precis

Läs mer

Resa i Förintelsens spår

Resa i Förintelsens spår Resa i Förintelsens spår 4-9 Maj 2015 EN RESA SOM HANDLAR OM DEMOKRATI FÖRINTELSEN OCH POLSK KULTUR Studieresa till Polen, i Förintelsens spår Auschwitz/Birkenau, Rabka, Jordanow, Plasowlägret, Schindler.s

Läs mer

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017 Följ med på en konst- och kulturresa till de vackra kustpärlorna i Kroatien Split och Dubrovnik! Kroatien lockar många besökare med sin slående vackra och skiftande natur mäktiga berg, kuperande landskap,

Läs mer

PROVENCE & MONACO När hösten är som vackrast går vår resa till Provence och den franska rivieran.

PROVENCE & MONACO När hösten är som vackrast går vår resa till Provence och den franska rivieran. PROVENCE & MONACO När hösten är som vackrast går vår resa till Provence och den franska rivieran. Följ med till södra Frankrike där vi ska uppleva storstaden Nice, furstliga Monaco och flera charmiga provensalska

Läs mer

Resa med Moheda SPF till Gdansk med Vargskansen 8/5 11/5 2015.

Resa med Moheda SPF till Gdansk med Vargskansen 8/5 11/5 2015. Resa med Moheda SPF till Gdansk med Vargskansen 8/5 11/5 2015. Fredag 8/5 18.00 Samling på Stena terminalen i Karlskrona. 19.00 Stena Vision lägger ut med kurs mot Gdynia. 20.00 Kvällens stora buffémiddag

Läs mer

MAKARSKA DEN KROATISKA RIVIERAN

MAKARSKA DEN KROATISKA RIVIERAN MAKARSKA DEN KROATISKA RIVIERAN Makarska har en rik historia som sträcker sig tillbaka ända till Romarriket. I området finns fler vackra kyrkor som speglar stadens historia, inte minst genom bevarade konstverk

Läs mer

Erbjudande till medlemmarna i Mölndals Golfklubb med vänner och bekanta och alla andra som åkt med oss de senaste åren till Spanien!

Erbjudande till medlemmarna i Mölndals Golfklubb med vänner och bekanta och alla andra som åkt med oss de senaste åren till Spanien! Åk med på golfresa till Benidorm och Alicante i Spanien hösten 2012! (OBS: Nytt program avresa en dag senare än vad tidigare meddelats flygresenärer flyger nu med Norwegian Air Shuttle direkt Göteborg-Alicante

Läs mer

Olympic Equestrian Events OS i Hong Kong 8 22 Augusti 2008

Olympic Equestrian Events OS i Hong Kong 8 22 Augusti 2008 Olympic Equestrian Events OS i Hong Kong 8 22 Augusti 2008 Förbered dig på en oförglömlig upplevelse! Kl 8.00 den 8 dagen i den 8 månaden år 2008 den tursammaste dagen i almanackan enligt gammal Kinesisk

Läs mer

Reseprogram Moheda SPF Seniorerna Budapest med Pusztan, Ungern 6-11 september 2017

Reseprogram Moheda SPF Seniorerna Budapest med Pusztan, Ungern 6-11 september 2017 Ungerns huvudstad Budapest består av två stadshalvor. Dessa var tidigare två självständiga städer. Buda ligger på vänstra sidan av floden Donau och Pest på den högra. År 1873 blev de till en stad som idag

Läs mer

Östersjökryssning under en vecka ombord lyxkryssaren Serenade of the Seas

Östersjökryssning under en vecka ombord lyxkryssaren Serenade of the Seas Club Eriks noga utvalda upplevelser Östersjökryssning under en vecka ombord lyxkryssaren Serenade of the Seas Stockholm Helsingfors St. Petersburg Tallin - Riga Följ med oss under en härlig vecka ombord

Läs mer

Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh

Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh Club Eriks noga utvalda upplevelser Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh Karaktäristiska whiskydestillerier i vackra miljöer Följ med Club Eriks på vår välkomponerade whiskyresa

Läs mer

Årets vinresa med Nordiska Gästabudsgruppen

Årets vinresa med Nordiska Gästabudsgruppen ZxÇâ Ç ÅtàÄtzÇ Çz 9 Årets vinresa med Nordiska Gästabudsgruppen Fredagen den 26 April till lördagen den 4 Maj 2013 ZxÇâ Ç ÅtàÄtzÇ Çz 9 Följ med oss till Italien i glädjens tecken med underbara naturupplevelser

Läs mer

Östersjön runt Baltikum och Polen

Östersjön runt Baltikum och Polen Östersjön runt Baltikum och Polen Följ med oss och upptäck; Estland-Lettland-Litauen & Polen den 14-22 maj 2016 Rundresa från Öland/Kalmar via Stockholm Tallinn - Riga - Vilnius -Warmia/Mazurien- Gdansk/Gdynia

Läs mer

Vinresa till Alsace i Frankrike och Mosel i Tyskland 1-6 Juni 2011. 6 dagar.

Vinresa till Alsace i Frankrike och Mosel i Tyskland 1-6 Juni 2011. 6 dagar. Vinresa till Alsace i Frankrike och Mosel i Tyskland 1-6 Juni 2011. 6 dagar. DAG 1 (1/6). Ca 81 mil Avresa kl 05.30 från Järnvägsstationen i Vänersborg.Vi åker ner genom Halland där vi stannar till hos

Läs mer

Konstresa Berlin 9-12 april 2019

Konstresa Berlin 9-12 april 2019 Namn: Berlin Professionell Antal: Ca 10-24 personer Resmål: Berlin Datum: Guide: Martin Schibli Berlin Följ med till Berlin, träffa kollegor, diskutera på plats, skapa nätverk. Berlin är sedan flera år

Läs mer

Preliminärt program för resa 2018

Preliminärt program för resa 2018 Dag 1. Preliminärt program för resa 2018 (erna kan komma att justeras längre fram) Onsdag 27 juni Buss Karlstad Stockholm, färja till Riga 10.00-10.30 Buss avgång från Karlstad, by 51 och Centralstation

Läs mer

Fantastiska Georgien. 12 dagars rundresa

Fantastiska Georgien. 12 dagars rundresa Ltd georgien Fantastiska Georgien 12 dagars rundresa Dag 1: avresa: Från Stockholm eller Köpenhamn. Dag 2: Tbilisi Tidigt på morgonen anländer vi till Georgien och huvudstaden Tbilisi. Vi möts på flygplatsen

Läs mer

HOLLAND I BLOMNING. Man måste ha sett det med egna ögon för att förstå hur stor, varierad och fantastisk den här parken är.

HOLLAND I BLOMNING. Man måste ha sett det med egna ögon för att förstå hur stor, varierad och fantastisk den här parken är. HOLLAND I BLOMNING När det i början av maj fortfarande kan vara lite ostadigt väder här hemma i Sverige har som regel Nederländerna haft härlig vår ett tag. Uteserveringarna är öppna och vårblommor finns

Läs mer

Färöarna 5 dagar aug. 2019

Färöarna 5 dagar aug. 2019 Färöarna 5 dagar 22-26 aug. 2019 Dag 1-22 augusti Avgång från Köpenhamn med SAS 11:00 ankomst Torshavn 12:15. Guiden möter upp på flygplatsen. Vi börjar med lunch på Café Fjørðoy in Sørvágur. Efter lunch,

Läs mer

VIMIL till Ischia, 8 dagar 25 oktober 1 november 2018

VIMIL till Ischia, 8 dagar 25 oktober 1 november 2018 VIMIL till Ischia, 8 dagar 25 oktober 1 november 2018 Sommaren är nu i sin högform, men snart nog blir det höst igen! Varför inte tillbringa en del av denna på den italienska ön Ischia!? Följ med VIMIL

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013 Dag 1- ankomst 15.45 Avresa från Arlanda 19.40 Ankomst till Alicante Transfer tlll hotellet - incheckning 21.00 Lätt middag på hotellet Information

Läs mer

MAURITIUS 22 oktober 3 november, 2015

MAURITIUS 22 oktober 3 november, 2015 MAURITIUS 22 oktober 3 november, 2015 Följ med på en specialdesignad resa till den tropiska ön Mauritius! Med oss på hela resan har vi interkulturutbildaren Christine Beckman uppväxt på Mauritius som ger

Läs mer

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER RESA FLORENS FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER Florens är utan tvekan en av världens mest omtalade och lovsjungna Det är en svindlande känsla att upptäcka det övermått av sevärdheter städer. Staden är

Läs mer

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar 2016 Österrike Wien Salzburg - 9 dagar Schönbrunn Palace Wien Wien Välkommen med på vår sommarresa 2016. Vi väljer att resa till Österrike och till huvudstaden Wien. Vi hinner även med ett besök i Mozarts

Läs mer

Vietnam & Kambodja LIGHT

Vietnam & Kambodja LIGHT Vietnam & Kambodja LIGHT 12 DAGAR HO CHI MINH CITY - SIEM REAP - SIHANOUKVILLE - PHNOM PENH NYHET! Upplev södra Vietnam och Kambodjas allra främsta sevärdheter. Vi inleder vår resa i spännande Ho Chi Minh

Läs mer

Budapest, Wien & Prag 2-8/4 2019

Budapest, Wien & Prag 2-8/4 2019 Budapest, Wien & Prag 2-8/4 2019 Tisdag 2/4: Luleå Budapest Avresa från Luleå kl 07:25 och ankomst till Budapest kl 14:00 Busstransfer in till centrum och guidad stadsrundtur i Budapest. Stadsrundtur i

Läs mer

European Masters Athletics 2010 15-24. juli

European Masters Athletics 2010 15-24. juli Del af Holstebro RejseCenter K/S Gartnerivej 11-7500 Holstebro Danmark www.holstebrorejsecenter.dk CVR 26927021 Tilsluttet Rejsegarantifonden nr 1525 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening Udvidet ansvarsforsikring

Läs mer

!!!!!!Följ med på vår nästa Kunskapsresa till Berlin 24 26 april 2013

!!!!!!Följ med på vår nästa Kunskapsresa till Berlin 24 26 april 2013 !!!!!!Följ med på vår nästa Kunskapsresa till Berlin 24 26 april 2013 Att förstå vad som händer i vår värld blir allt mer angeläget i takt med att konkurrensen ökar och nya ekonomier växer fram. Att läsa

Läs mer

BALTIKUM. med Estland, Lettland och Litauen. Tid: 2-8 juni Avresa: 2 juni kl 08.20 från: Träffpunkten i Färjestaden

BALTIKUM. med Estland, Lettland och Litauen. Tid: 2-8 juni Avresa: 2 juni kl 08.20 från: Träffpunkten i Färjestaden SPF SENIORERNA SOLVÄNDAN OCH SYD ÖLAND BALTIKUM LÄS, LÄR OCH RES med Estland, Lettland och Litauen Tid: 2-8 juni Avresa: 2 juni kl 08.20 från: Träffpunkten i Färjestaden Pris: 7.200 kr i dubbelrum. Enkelrum:

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

COSTA BRAVA. Följ med till Spanien. - solfylld, sprudlande och spektakulär. Vi bjuder på flygresa och hotell i 3 nätter!

COSTA BRAVA. Följ med till Spanien. - solfylld, sprudlande och spektakulär. Vi bjuder på flygresa och hotell i 3 nätter! Följ med till Spanien - solfylld, sprudlande och spektakulär Det spanska köket Läckra tapas Sprudlande cava Spektakulär natur Surrealistisk konst Genial arkitektur COSTA BRAVA Vi bjuder på flygresa och

Läs mer

En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår

En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår Club Eriks noga utvalda upplevelser En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår Två avresedatum!! 17-24 & 20-27 november 2016 Sista minuten-erbjudande till Kina

Läs mer

Filharmonikernas Vänner Köpenhamn april 2019

Filharmonikernas Vänner Köpenhamn april 2019 Filharmonikernas Vänner Köpenhamn 11-13 april 2019 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner - Köpenhamn 11-13 april 2019 En konsert och operaresa till gemytliga Köpenhamn som lockar med vindlande gränder,

Läs mer

Följa Giro d`italia 2016

Följa Giro d`italia 2016 Följa Giro d`italia 2016 Under några dagar i maj får du en fantastisk möjlighet att följa Giro d`italia på plats, mitt i de vackra Dolomiterna i Sydtyrolen. Du kommer inte bara att få prova banorna och

Läs mer

OBS! Sista anmälningsdagen 25 juli till Anna-Lena Kullman,

OBS! Sista anmälningsdagen 25 juli till Anna-Lena Kullman, Resa till Frankrike och Alsace 15-21 september, 7 dagar. OBS! Sista anmälningsdagen 25 juli till Anna-Lena Kullman, annalenakullman09@gmail.com, 0730-687838 Resan genomförs med en modern turistbuss med

Läs mer

Burmas gömda skatter - 2015

Burmas gömda skatter - 2015 Burmas gömda skatter - 2015 NYHET! 14 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY -BAGAN-NGAPALI BEACH 14 dagar Följ med på vår omfattande rundresa till ett av Asiens mest spännande länder. Vi får uppleva fantastiska

Läs mer

DRÖMRESAN TILL PROVENCE

DRÖMRESAN TILL PROVENCE DRÖMRESAN TILL PROVENCE Följ med till Provence och njut av det goda livet! Vår reseledare, Finn Emilsen, jobbar till vardags som vinimportör, med fokus på vin från Provence. Det började med ett vinslott

Läs mer

IRLAND. Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018!

IRLAND. Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018! IRLAND Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018! Vi reser med buss till Köpenhamn och flyg vidare till Dublin. Under rundresan på Irland,

Läs mer

Konstresa Berlin april 2019

Konstresa Berlin april 2019 Namn: Berlin Exklusiv Antal: Ca 10-14 personer Resmål: Berlin Datum: Guide: Martin Schibli Berlin Berlin är en av den globala konstscenens metropoler. Här finns flera stora och mindre institutioner, flera

Läs mer

Kon-tiki resor. Kirgizistan

Kon-tiki resor. Kirgizistan Kirgizistan Efter varje dag framgår vilket hotell samt vilka måltider som är inkluderade i resans pris. Transfers, transporter och utflykter sker med privat transport och engelsktalande guide/chaufför,

Läs mer

Vad gör ni den 26:e till 30:e september?

Vad gör ni den 26:e till 30:e september? Vad gör ni den 26:e till 30:e september? För en tid sedan träffade jag Claes Claesson, f.d. mycket erkänd krögare i Karlstad, som numera tillsammans med hustrun Titti bl.a. arrangerar Njutningsresor se

Läs mer

Reseledare Nina Holmlund och Folke West

Reseledare Nina Holmlund och Folke West Folke West Travelclub och Resans Vänner presenterar: Den visumfria kryssningsresan i Peter den Stores fotspår: Helsingfors - St. Petersburg - Helsingfors 26.6. -30.6.2019 Reseledare Nina Holmlund och Folke

Läs mer

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Köpenhamn Stavanger Bergen Ålesund Geiranger Tillsammans upplever vi de magiska norska fjordarna.

Läs mer

Henrik Ingmanson KINARESA 28/3 4/4 2014 SA11D

Henrik Ingmanson KINARESA 28/3 4/4 2014 SA11D Henrik Ingmanson KINARESA 28/3 4/4 2014 SA11D INNEHÅLLSFÖRTECKNING Platsfakta 3 Program för Kinaresan 2014 4 Vårt hotell i Beijing 6 Förslag på packlista Kinaresa 7 Övrig information 8 Allmänna villkor

Läs mer

HOCKEYWEEKEND I NEW YORK

HOCKEYWEEKEND I NEW YORK HOCKEYWEEKEND I NEW YORK Upplev 2 NHL-matcher under samma hockey-weekend: New York Rangers - Chicago Blackhawks, 27/2 kl 19:00 I Madison Square Garden New York Islanders - New Jersey Devils, 1/3 kl 13:00

Läs mer

ÅRETS ARTÈGOEVENT! GALA SHOW INSPIRATION WORKSHOP MIDDAG PARTY

ÅRETS ARTÈGOEVENT! GALA SHOW INSPIRATION WORKSHOP MIDDAG PARTY ÅRETS ARTÈGOEVENT! Inspireras av en unik Artègoshow med internationella topstylister. Ta chansen att vidareutbilda dig i olika workshops Upplev fantastiska Rom med Artègokollegor från hela världen. Vi

Läs mer

MAURITIUS 14 november 27 november, 2018

MAURITIUS 14 november 27 november, 2018 MAURITIUS 14 november 27 november, 2018 Följ med på en specialdesignad resa till den tropiska ön Mauritius! Med oss på hela resan har vi interkulturutbildaren Christine Beckman uppväxt på Mauritius som

Läs mer

Programförslag Gruppresa Amsterdam. Tre nätter för grupper från 10 personer

Programförslag Gruppresa Amsterdam. Tre nätter för grupper från 10 personer Programförslag Gruppresa Amsterdam Tre nätter för grupper från 10 personer Varmt välkomna till Amsterdam! Upptäck Europas mest pittoreska huvudstad. De mysiga kanalerna och upplysta broarna, kantade av

Läs mer

Republiken Serbien - kort vårresa till okänd europé april 2019 Reseledare Ingvar Björk & Jan Hedberg

Republiken Serbien - kort vårresa till okänd europé april 2019 Reseledare Ingvar Björk & Jan Hedberg Republiken Serbien - kort vårresa till okänd europé 23-28 april 2019 Reseledare Ingvar Björk & Preliminärt program 190112 Ingvar Björk / Hur ser skog, skogsbruk, träanvändning ut i en av våra yngre europeiska

Läs mer

Bologna Italiens kulinariska huvudstad oktober

Bologna Italiens kulinariska huvudstad oktober Bologna Italiens kulinariska huvudstad 24-27 oktober I Bolognas gamla stadsdelar kan du beskåda eleganta arkader, samt vackra byggnader och kulturskatter som Palazzo Comunale, 1300-talsbasilikan San Petronio

Läs mer

I KONSTNÄRERNAS FOTSPÅR I PARIS OMGIVNINGAR 5-9 maj, 2015

I KONSTNÄRERNAS FOTSPÅR I PARIS OMGIVNINGAR 5-9 maj, 2015 1 I KONSTNÄRERNAS FOTSPÅR I PARIS OMGIVNINGAR 5-9 maj, 2015 Följ med på en annorlunda konstresa där du får lära känna mästarna van Gogh, Renoir och Monet. Hur var deras liv? Var fann de sina motiv? Vilka

Läs mer

Program konstresa till Holland för Tranåsbygdens Konstförening 15-18 september 2016

Program konstresa till Holland för Tranåsbygdens Konstförening 15-18 september 2016 Program konstresa till Holland för Tranåsbygdens Konstförening 15-18 september 2016 I september 2016 åker Tranåsbygdens Konstförening till Holland. Den holländska 1600- talskonstenvittnar om landets stormaktstid

Läs mer

Dag 02: Ho Chi Minh Staden, Saigon Cu Chi Tunnlarna. Kort beskrivning. Dag 01: Ankomst Ho Chi Minh Staden, Saigon. Detta ingår

Dag 02: Ho Chi Minh Staden, Saigon Cu Chi Tunnlarna. Kort beskrivning. Dag 01: Ankomst Ho Chi Minh Staden, Saigon. Detta ingår Kort beskrivning Avresedatum enligt kundens önskemål (Flyg till och från Vietnam ingår ej) Detta ingår Inrikes flyg i Vietnam Engelsktalande guide under utflykterna 14 nätter med del i dubbelrum på hotell

Läs mer

Äventyr i Peru med M-magasin

Äventyr i Peru med M-magasin Äventyr i Peru med M-magasin 18 27 oktober 2016 10 dagar Följ med på en äventyrlig resa till Peru! Vi besöker Machu Picchu, inkastaden Cusco och den heliga dalen. I Lima ser vi de historiska delarna och

Läs mer

NHL Live! Hockeyresa, Los Angeles 14 > 20 mars 2016

NHL Live! Hockeyresa, Los Angeles 14 > 20 mars 2016 NHL Live! Hockeyresa, Los Angeles 14 > 20 mars 2016 Häng med till Kalifornien, flyg nonstop med SAS från Arlanda, se 3 NHL matcher med bl.a Henke Lundqvist och hans Rangers och träffa Sollentunakillen

Läs mer

Frukost alla dagar, samt måltider exklusive måltidsdryck enligt program Luftkonditionerad transport

Frukost alla dagar, samt måltider exklusive måltidsdryck enligt program Luftkonditionerad transport Kort beskrivning Avresa 2014-12-23 Följ med på en resa där du får uppleva den sprudlande Ho Chi Minh City, Saigon. Resa genom Mekong Detta ingår Inrikes flyg i Vietnam Engelsktalande guide 14 nätter med

Läs mer