fick hästen en stygg resa ute i spåren. Den här uppgiften ser intressant ut och trots utvändigt startspår är jag optimist, säger Catharina Vång.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "fick hästen en stygg resa ute i spåren. Den här uppgiften ser intressant ut och trots utvändigt startspår är jag optimist, säger Catharina Vång."

Transkript

1 Lopp 1 Mister Admiral blev det fel för senast glöm loppet. Han är bättre än raden och fick ett bra startspår. Min häst kan vinna loppet, säger Roy Arne Kvisla. Timeless Stride passar normalt sett bättre på Jägersro, men fungerar bra om det blir fin bana även på Täby. Formen är god med reservation för att jag har haft en del snuviga hästar i stallet. Distansen är den rätta och min häst står fint till. Okej segerchans, säger Madeleine Smith. IKC Dragon Heart fungerar bra på Täbys dirttrack inget problem. Formen är som den ska och distansen är perfekt. Jag tror på bra vinstchans, säger Johan Reuterskiöld. Silence Is Bliss är bättre på gräs, men fungerar även på dirttrack om det blir en fin sådan. Han tränar fortsatt bra, men har höjts i handicap och står inte jättebra till precis. På sin grundklass kan han vara ett segerbud, säger Annika Källse. Monkey Bar Flies var fin Göteborg och jobbar på mycket bra därefter. Dirttrack kommer fungera bra och den korta distansen talar till vår fördel. Jag tror på chans, säger Henrik Engblom. The Penny Horse har formen i topp och trivs på Täbys dirttrack. Han har inte vunnit på länge, men det är ingen fara med hans moral. Loppet ser öppet ut och jag känner mig inte slagen på förhand, säger Peter Jardby. Lopp 2 Like A Charm nöter på duktigt, men är minst två klasser bättre med gräs under hovarna. Startspåret är perfekt och nu kommer vi testa ny taktik. Distansen är passande och min häst kan skrälla till, säger Henrik Engblom. Foot Tapper gör tredje starten som valack och första starten med fasta blinkers. Han jobbar grymt bra och fick ett perfekt startspår distansen är också mitt i prick. Jag är optimist, säger Catharina Vång.

2 Mummy s Grand är tillbaka i rätt i klass och jag tror på mycket bra vinstchans. Formen är konserverad, startspåret optimalt och Täbys dirttrack har hon vunnit på tidigare, säger Franscisco Castro. Lady Captain har varit nedsatt av infektioner i de senaste starterna. Hon kan bättre, men är tunt jobbad. Jag ligger lite lågt, säger Maria Johansson. Supreme Soviet tränar storstilat, men visar precis ingenting i loppen. Nu går vi ned i distans ett test. Han har kapacitet, men det går inte att ha några förhoppningar, säger Maria Sandh. Eldivo står på tur för seger och jag tror den kan komma redan här. Distansen är den rätta och det blir flexibla blinkers den här gången också. Hästen fungerar väl med Jacob Johansen. Bra chans, säger Ylva Brandt. Aston St Martin behövde loppet senast och jobbar mycket bra inför detta. Jag är optimist, säger Sandra Brolin. Faffa är trög att få igång det var lika dant förra året. Det finns fart, men det behövs ett eller ett par lopp till innanför västen, säger Annika Källse. Lopp 3 Persian Queen gör första starten för mig. Hon jobbar trevligt, men viktläget är kanske i högsta laget. Det finns fart i hästen och på sin bevisade grundkapacitet borde det vara okej vinstchans, säger Karin Lindberger. Echoes har aldrig vunnit, men han är inte oärlig. Formen är mycket bra och förutsättningarna passande. Jag tror på bra vinstchans, säger Ylva Brandt. Caracas Dancer har tänt till efter foderbyte nu är hon smidig som en katt. Allt ser bra ut inför loppet och det borde väl vara lite chans, säger Maria Johansson. Borzakovski skämde absolut inte ut sig senast. Han håller formen, men är ute för att få mer rutin. Pengar och jag är nöjd, säger Maria Sandh. Power Bar testade vi med flexibla blinkers senast, men de fungerade inte så det var ett test utan värde. Dessutom

3 Lopp 4 fick hästen en stygg resa ute i spåren. Den här uppgiften ser intressant ut och trots utvändigt startspår är jag optimist, säger Catharina Vång. Tigris Altaica fungerade bra med blinkers senast. Formen är som den ska det är hennes humör allt hänger på. Distansen är inget bekymmer och startspåret är perfekt. Hon har kapacitet för vinst, säger Caroline Malmborg. Too Frisky tränar mycket bättre än han löper. I Göteborg senast blev han allt för stressad av upplägget glöm loppet. Nu testar vi med sidolodd för första gången och hoppas han tänder till på det. Han har bra kapacitet, säger Marie Twomey. Gobertier har lugnat ned sig rejält den senaste tiden så distansen är inge bekymmer snarare tvärtom. Formen är mycket bra och jag räknar med vinstchans, säger Catharina Vång. Bolognese är fortfarande omogen, men han blir bättre och bättre. Hästen har avslutat sylvass i de senaste starterna och håller formen av jobben att döma. Nu testar vi med flexibla blinkers för första gången vilket känns mycket intressant, säger Catharina Vång. Indie Star har mognat en hel del även om har lite problem att hushålla med krafterna. Dirttrack fungerar, men hon är nog ännu lite vassare på gräs. Formen är som den ska och distansen är inget bekymmer dessutom trivs hästen väl med Rebecca Colldin ombord, säger Catharina Vång. Zamway har bra fart, men återkommer efter vila och kan behöva loppet i kroppen. Max en outsider, säger Mikael Tjernström. The Intrusive har vi väntat på länge och nu är det dags att väntan varit värd Jag är nöjd med förberedelserna inför loppet, men att taxera vinstchansen känns svårt, säger Maria Johansson.

4 Novasea visar mycket fina takter i träningen inför detta. Han står toppbra till och som jag ser på det är väl distansen emot, säger Mikael Tjernström. Lucky You behövde loppet senast och borde vara lite förbättrad. Kanske är distansen i längsta laget dock? Jag hoppas på pengar i första hand, säger Sandra Brolin. Lopp 5 Always De man är pigg värre, men ganska svårmatchad. Han gillar den långa distansen och är inte slagen på förhand trots övervikt, säger Maria Johansson. Lataradud har inte fungerat alls på dirttrack sedan han startade i Stockholm Cup förra året. Han har en massa fart och gillar ju lång distans, men som sagt. Han måste vilja själv också, säger Marie Twomey. Carolingian måste få sitt lopp för att fungera. Den senaste starten på Jägersro är bara att glömma det gick alldeles för fort. Den långa distansen är bara en fördel, formen är det inget fel på och min häst står vettigt till. Bra vinstchans, säger Patrick Wahl. Dreams Cape satt fast med alla krafter sparade senast - jag var riktigt irriterad efter loppet. Formen är i topp och lång distans är en stor fördel för min häst. Han är bättre på gräs, men fungerar även helt okey på Täbys dirttrack. Det måste vara bra segerchans, säger Alex McLaren. Prince Chaparral gör första slätloppsstarten för mig vilket känns intressant. Hästen står hela veckan och tränar på duktigt inför detta. Jag tror han kan överraska, säger Dennis Persson. Lopp 6 Special Bond är en okej typ, men något begränsad. Formen är som den ska och motståndet är inte det värsta. Distansen är fin och startspåret perfekt, säger Patrick Wahl.

5 Entillglory gör alltid sitt och passar över distansen. Helt okej vinstchans, säger Sandra Brolin. Gladtoseeme har full form och bär vikt bra. Distansen är inge bekymmer och jag tror på vinstchans, säger Dennis Persson. Lopp 7 Holy Empire är en häst jag verkligen gillar. Hon har god form och kvalade på bra sätt utan att vara trött. Startspåret är bra och distansen passar. Lendas ska vara bra, men vi ska ge denne en match, säger Caroline Malmborg. Zamir är en jättefin häst som inte riktigt förstått va det här går ut på. Det finns fart, men det kanske krävs ett par lopp till innan polletten trillar ned, säger Sandra Brolin. Sin Miedo är mycket tränad och den här distansen är helt optimal i dagsläget. Resan oroar inte och min häst borde kunna vara långt framme även om jag inte riktigt känner motståndet, säger Cathrine Wittsö Slettmark. Lendas har hög kapacitet, men växer mycket vilket stoppat honom en del. Han jobbar bra inför den här starten och måste ses med bra vinstchans, säger Patrick Wahl. Glorious Risk är ute för att skaffa sig rutin. Han ska ha längre distans så jag ligger lågt, säger Patrick Wahl. Lopp 8 Psiloritis har bra fart, men gör första starten på länge så jag begär inget extra av honom direkt, säger Patrick Wahl. Honeymoon Honey gillar Täbys dirttrack, han har vunnit där förut. Den senaste starten är bara att glömma, han fungerade inte alls på underlaget i Oslo. Formen är som den ska och distansen är den rätta. Jag tror på chans, säger Johan Reuterskiöld. Rex Kalejs var kort slagen som sexa i Göteborg senast och gjorde det bra. Det är en fördel för oss att vi har hemmabana den här gången. Hygglig vinstchans, säger Roy Arne Kvisla.

6 Outlaw dummade sig i startboxarna senast och den insatsen är bara att glömma. Han har bättre form än vad raden antyder och Täbys dirttrack är inget jag oroar mig över. Outlaw duger fint i den här klassen, säger Niels Petersen. Gaelic Anthem går ned i distans och det tror jag bara är positivt. Han jobbar med stora plus i kanten och har inget emot dirttrack. Det är ett par bra emot, men jag blir inte förvånad om det blir seger, säger Mikael Tjernström. Shepherd Gate mår fint inför den här starten och har inga problem med att det är meter. Sidoludden åker på igen och jag räknar med en god insats, säger Madeleine Smith. Stuckinamoment är en liten häst med stort hjärta. Vi testar här då den framtida planen är att testa i Mischa Kahns minneslöpning. Formen är riktigt bra och han gör sällan en dålig insats. Jag är optimist, säger Cathrine Wittsö Slettmark. Lopp 9 Pine Wood har fått ett helt perfekt startspår det blir full laddning. Formen är bra och han duger i klassen. Det är dessutom bättre distans den här gången jämfört med förra starten. Bra chans, säger Catharina Vång. El Gran Mago hade hög puls efter loppet senast han måste ha varit sjuk. Nu har jag ändrat upplägg i träningen, han tränar över hinder och verkar gilla livet. Min häst har bra klass och jag hoppas han kan vara långt framme, säger Maria Johansson. Miss Marple har lopp i kroppen och är framsatt till detta. Hon behöver dock lite mer träning så jag skulle vara nöjd med en slant, säger Henrik Engblom. Yamato gör andra starten för mig. Nu senast visade han bättre moral än tidigare och jag hoppas att polletten har trillat ned för honom. Formen är mycket bra och distansen är den rätta. Vi har en bra jockey också. Bra segerchans tror jag, säger Göran Schillström.

7 Notnowhoney är bättre än raden och nu testar vi med flexibla blinkers igen. Dirttrack bör fungera och jag är optimist han kan mer än sitt tal, säger Niels Petersen. Cool Luke är i fint slag, han tränar väldigt positivt faktiskt. Distans och underlag är mitt i prick. Han duger en bit i detta sällskap, säger Göran Schillström. Avestruz var fin vid segern senast och står bra till den här gången då han behåller den gamla vikten. Distansen fungerar och han är normalt sett med och krigar om segern, säger Ylva Brandt. Clearup är en jättestor häst som gör första starten för mig. Han tränar fint och har bra kapacitet så jag är försiktig optimist, säger Maria Sandh.

Lopp 1 Mr David Mister Admiral Uncle Alfie Glad Bear Earth Hour Monkey Bar Flies Lopp 2 Barn Dance Pine Wood Avestruz

Lopp 1 Mr David Mister Admiral Uncle Alfie Glad Bear Earth Hour Monkey Bar Flies Lopp 2 Barn Dance Pine Wood Avestruz Lopp 1 Mr David är förbättrad av jobben att döma. Han fungerar över distansen och på underlaget jag vill se honom högt uppe, men inte i front. I mina ögon är det en bra vinstchans, säger Claes Björling.

Läs mer

Gobertier Faffa Swedish Dancer Integria Wolf Dance Lopp 2 Echippus Top Scene

Gobertier Faffa Swedish Dancer Integria Wolf Dance Lopp 2 Echippus Top Scene Lopp 1 Gobertier är behandlad sedan senaste starten och jobbar nu med plus i kanten. Han är jämn och säker, men har ändå droppat i handicap. Startspåret är perfekt, distansen likaså. Jag tror på en placering

Läs mer

Indibow Attila Ascha Eddie Shoestring Greenday Greenday Estrela Superior Pretty Boy Floyd

Indibow Attila Ascha Eddie Shoestring Greenday Greenday Estrela Superior Pretty Boy Floyd Lopp 1 Indibow är väl förberedd, men det här är mest en genomkörare inför Breeders. Distansen är den rätta och startspåret perfekt. Om han kommer till ledningen vill jag se honom i den positionen. Det

Läs mer

1 Red Glory 2 Silky Road 3 Hall Of Fame 4 Mr Minley 5 Iceandsnow 6 Miss Rebel 7 Mecado 8 Typhoon Season

1 Red Glory 2 Silky Road 3 Hall Of Fame 4 Mr Minley 5 Iceandsnow 6 Miss Rebel 7 Mecado 8 Typhoon Season Lopp 1 1 Red Glory har startat två gånger på Täbys gräsbana över kort distans och vunnit båda Jag är nöjd med formen och hoppas att min häst är rätt långt framme från ett utmärkt startspår, säger Henrik

Läs mer

Tränarintervjuerna görs till alla tävlingsdagar i Sverige och publiceras på vår hemsida den sista vardagen före tävlingsdagen ungefär klockan 15.

Tränarintervjuerna görs till alla tävlingsdagar i Sverige och publiceras på vår hemsida den sista vardagen före tävlingsdagen ungefär klockan 15. Tränarintervjuerna görs till alla tävlingsdagar i Sverige och publiceras på vår hemsida den sista vardagen före tävlingsdagen ungefär klockan 15. Det er Erik Ivares (Täby och Göteborg) samt Christian Holm

Läs mer

1 The Penny Horse 2 Govinda 3 Outlaw 4 Stonefield Flyer 5 Monkey Bar Flies

1 The Penny Horse 2 Govinda 3 Outlaw 4 Stonefield Flyer 5 Monkey Bar Flies Lopp 1 1 The Penny Horse tränar på fint och är bra i ordning. Startspåret är dock inte det bästa och det är ju tufft emot. Tvåa trea och jag är nöjd, säger Peter Jardby. 2 Govinda har varit borta en tid

Läs mer

1 Eddie Shoestring 2 Greenday 3 Caravelle 4 Evans 5 Hurry Lime 6 Entillglory 7 Glory Face

1 Eddie Shoestring 2 Greenday 3 Caravelle 4 Evans 5 Hurry Lime 6 Entillglory 7 Glory Face Lopp 1 1 Eddie Shoestring gynnas av den 400 meter kortare distansen. Formen är väldigt bra, jag är nöjd startspåret och har min favoritjockey Jacob Johansen i sadeln. Jag förväntar mig en riktigt god prestation

Läs mer

IKC Moneypenny Skyfall London Mayor Rimfrost Cara Blanca Secret Charge Stormzig Silmara

IKC Moneypenny Skyfall London Mayor Rimfrost Cara Blanca Secret Charge Stormzig Silmara Lopp 1 IKC Moneypenny har fin form och jag är ganska säker på att den längre distansen är en fördel. Göteborgs långa upplopp talar också till vår fördel. Jag tror på chans, säger Johan Reuterskiöld. Skyfall

Läs mer

Twistedlittlestar var bara dålig senast utan att jag har någon förklaring. Hon jobbar mycket fint, passar på distansen och fick ett bra startspår.

Twistedlittlestar var bara dålig senast utan att jag har någon förklaring. Hon jobbar mycket fint, passar på distansen och fick ett bra startspår. Lopp 1 Sharav har varit borta länge, men ser nu fin ut i träningen. Startspåret är fint och Göteborgs gräsbana oroar inte. Det är ett par bra emot, men en outsider kan väl Sharav kallas, säger Johan Reuterskiöld.

Läs mer

1 Monkey Bar Flies fick ett utmärkt startspår nu blir det enklare att ta hand om spetsen. Formen är som den

1 Monkey Bar Flies fick ett utmärkt startspår nu blir det enklare att ta hand om spetsen. Formen är som den Lopp 1 1 Mr Walker tränar på fint, men möter tuffa hästar. Å andra sidan bär han lite vikt. Jag tror han kommer göra ett bra lopp, säger Ricardo Ramallo. 2 Carolingian var struken senast, men har inte

Läs mer

Mister Admiral The Wicked Lord Monkey Bar Flies Mykonos Pepper Fajry

Mister Admiral The Wicked Lord Monkey Bar Flies Mykonos Pepper Fajry Tränarintervjuerna görs till alla tävlingsdagar i Sverige och publiceras på vår hemesida en sista vardagen före tävlingsdagen ungefär klockan 15. Det er Erik Ivares (Täby och Göteborg) samt Christian Holm

Läs mer

Afaal Visiteur Du Pom Jimmy Mack Proud Possibility Castillo Breaking News

Afaal Visiteur Du Pom Jimmy Mack Proud Possibility Castillo Breaking News Lopp 1 Afaal har fått mycket grundträning under vintern och ser fin ut i kroppen. Spår och distans är plusfaktorer. Det är ett tufft lopp, men platschans måste det vara, säger Roy Arne Kvisla. Visiteur

Läs mer

1 Zamir 2 Ascot Hill 3 Kasbhom 4 Falmouth Bay 5 Afaal 6 Outlaw 7 Castillo 8 Shepherd Gate

1 Zamir 2 Ascot Hill 3 Kasbhom 4 Falmouth Bay 5 Afaal 6 Outlaw 7 Castillo 8 Shepherd Gate Lopp 1 1 Zamir kan betydligt mer än han visat på sistone. Jag hoppas på en resa i mittfältet gärna lite utvändigt. Han kan speeda vasst över upploppet med rätt resa, speciellt som han vika ned sig och

Läs mer

Addictive Star Funny s Chap Embarkation Energia Carioca Lataradud Paid Carolingian Cecilia

Addictive Star Funny s Chap Embarkation Energia Carioca Lataradud Paid Carolingian Cecilia Lopp 1 Addictive Star är lite på gång formmässig och fick dessutom ett utmärkt startspår. Distansen är okej och viktläget inte så tokigt. Det är ett tufft lopp, men platschans måste det väl vara, säger

Läs mer

Lopp 1 Hot Wing Yajamila Erroll Castillo Jimmy Mack Capail Liath Paid

Lopp 1 Hot Wing Yajamila Erroll Castillo Jimmy Mack Capail Liath Paid Lopp 1 Hot Wing har inte startat på Täby på evigheter, men jag har god feeling för att han ska fungera förbättrat där med pisk. Dock får inte banan bli för snabb. En tung dito vore ett stort plus för vår

Läs mer

1 Peace In Our Time 2 Gold Run 4 Path Changer 5 Caravelle 6 Dreams Cape 7 Ede s Piraya 1 Silence Is Bliss 2 Turn The Page

1 Peace In Our Time 2 Gold Run 4 Path Changer 5 Caravelle 6 Dreams Cape 7 Ede s Piraya 1 Silence Is Bliss 2 Turn The Page Lopp 1 1 Peace In Our Time behövde loppet på en tungsprungen bana senast han kommer göra en vassare insats den här gången. Distansen är den rätta och bland de tre ska han kunna vara, säger Katharina Stenefeldt.

Läs mer

Lopp 1 2 Falmouth Bay 4 Castillo 5 Shepherd Gate 7 Lord Handsome 8 Breaking News Lopp 2 1 My Dream 2 Eldivo 3 Night Of St George.

Lopp 1 2 Falmouth Bay 4 Castillo 5 Shepherd Gate 7 Lord Handsome 8 Breaking News Lopp 2 1 My Dream 2 Eldivo 3 Night Of St George. Lopp 1 2 Falmouth Bay gick okey senast på för kort distans. Han har blivit mer bekväm av sig på ålders höst. Träningen sköts med ackuratess och han står ganska fint till. Jag har respekt för ett par av

Läs mer

Cordelia Himalaya Focus On Me Mr Naughty Boy Red Hot Chili Gecko

Cordelia Himalaya Focus On Me Mr Naughty Boy Red Hot Chili Gecko Lopp 1 Cordelia jobbar bra inför comebacken. Startspåret passar och hon har vunnit över distansen och på underlaget. Det är ett tufft och bra lopp, men min häst ska räknas, säger Tommy Gustafsson. Himalaya

Läs mer

1 Pepper 2 Rosehill 3 Monkey Bar Flies 4 Silence Is Bliss 5 Bollinger 6 Muspelheim 7 The Olympus Man 1 Zamway

1 Pepper 2 Rosehill 3 Monkey Bar Flies 4 Silence Is Bliss 5 Bollinger 6 Muspelheim 7 The Olympus Man 1 Zamway Lopp 1 1 Pepper gör alltid sitt, är i god form och lottades till ett utmärkt startspår. Vi har en stark jockey ombord och hästen har varit fin i jobben inför detta. Jag hoppas på en bra placering, säger

Läs mer

1 Falmouth Bay 2 Fajry 3 Shepherd Gate 4 Afaal 5 Castillo 6 El Abadonado 7 Whatdoesthefoxsay

1 Falmouth Bay 2 Fajry 3 Shepherd Gate 4 Afaal 5 Castillo 6 El Abadonado 7 Whatdoesthefoxsay Lopp 1 1 Falmouth Bay var jag nöjd med efter vila senast. Han är vassare nu och distansen är definitivt en fördel. Jag tycker han står mycket bra till och blir inte förvånad om han är långt framme, säger

Läs mer

Well Tried El Abandonado Staring At The Seas Proud Possibility Energia Colonial Brazil Jack

Well Tried El Abandonado Staring At The Seas Proud Possibility Energia Colonial Brazil Jack Lopp 1 Well Tried senaste prestation kan man stryka ett streck över, han hade en halsinfektion. Min häst tränar fint och jag hoppas vara trea, fyra, säger Vanja Sandrup. El Abandonado mår fint, men är

Läs mer

Smith: 5 Timeless Stride har varit en besvikelse i år och inte motsvarat mina förväntningar på honom. Kapacitet finns, men...

Smith: 5 Timeless Stride har varit en besvikelse i år och inte motsvarat mina förväntningar på honom. Kapacitet finns, men... Tränarintervjuer 5.11 Lopp 1 Lindberger: 1 Web Of Dreams har tränat på fint inför comebacken och han brukar normalt gå bra efter vila. Distansen fungerar perfekt och han är en typisk outsider. Gustafsson:

Läs mer

Uppercut Action Cruikadyke Flyer Forward Planning Monkey Bar Flies Silver Ocean Sweet Loreen Well Tried

Uppercut Action Cruikadyke Flyer Forward Planning Monkey Bar Flies Silver Ocean Sweet Loreen Well Tried Lopp 1 Uppercut Action är en riktig hedershäst i form som kommer göra ett bra lopp uppe i Göteborg. Det är dock ett par riktigt bra emot, men en sund platschans ska det vara, säger Lennart Reuterskiöld

Läs mer

Mr Minley var positiv senast, men jag ville inte riskera något på den tunga banan gången efter.

Mr Minley var positiv senast, men jag ville inte riskera något på den tunga banan gången efter. Tränarintervjuerna görs till alla tävlingsdagar i Sverige och publiceras på vår hemesida en sista vardagen före tävlingsdagen ungefär klockan 15. Det er Erik Ivares (Täby och Göteborg) samt Christian Holm

Läs mer

Lopp 1. Lopp 2. Lopp 3

Lopp 1. Lopp 2. Lopp 3 Lopp 1 Lataradud är klart gynnad av mjuk bana och har absolut ingenting emot den längre distansen. Han var fin vid vinsten och är ytterligare framsatt till den här starten. Min häst känns pigg och fin

Läs mer

Castillo Philadelfia lad Bear Jimmy Mack Falmouth Bay Brazil Jack

Castillo Philadelfia lad Bear Jimmy Mack Falmouth Bay Brazil Jack Lopp 1 Castillo sköter sig i träningen och står helt fint till med vikten. Han klarar distansen och har viss chans i ett öppet lopp, säger Tommy Gustafsson. Philadelfia har inte startat på länge och behöver

Läs mer

Bacchus The Grape Any Questions Pretty Boy Floyd Evans Shepherd Gate Aboule Le Fric Paratico

Bacchus The Grape Any Questions Pretty Boy Floyd Evans Shepherd Gate Aboule Le Fric Paratico Lopp 1 Bacchus The Grape mår fint, men möter för bra hästar så jag voore mycket nöjd om han blev trea, säger Patrick Wahl. Any Questions mår väldigt bra för dagen. Han passar på distansen och gräs är också

Läs mer

1 Carolingian 2 Mutaaleq 3 Ashwaat 4 Glück Zurück 5 Manchester

1 Carolingian 2 Mutaaleq 3 Ashwaat 4 Glück Zurück 5 Manchester Tränarintervjuerna görs till alla tävlingsdagar i Sverige och publiceras på vår hemsida den sista vardagen före tävlingsdagen ungefär klockan 15. Det är Erik Ivares (Täby och Göteborg) samt Christian Holm

Läs mer

Tinnitus Dapple Hero Kalejs Double End Rock Dancer Siam Cruel Intentions Sir Benjamin Glory Days

Tinnitus Dapple Hero Kalejs Double End Rock Dancer Siam Cruel Intentions Sir Benjamin Glory Days Lopp 1 Tinnitus är en bra häst som skött sig väl i två starter och det finns fortsatt utveckling i honom. En outsider, säger Niels Petersen. Dapple är en jättefin häst stor och rejäl. Han kan behöva loppet

Läs mer

1 Jimmy Mack 2 Capaill Liath 3 Funinthesand 4 Embarkation 6 Mutaaleq 1 Glad Bear 2 Fayry

1 Jimmy Mack 2 Capaill Liath 3 Funinthesand 4 Embarkation 6 Mutaaleq 1 Glad Bear 2 Fayry Lopp 1 1 Jimmy Mack hade grepp, men blev utkontrad senast han föll dock med flaggan i topp, visade sig speedig och fin. Min häst gynnas av den här distansen och jag tror på chans, säger Patrick Wahl. 2

Läs mer

1 Windy Mandy tränar bättre än resultat raden. Jag hoppas på ett högt tempo i loppet så hon kan koppla av.

1 Windy Mandy tränar bättre än resultat raden. Jag hoppas på ett högt tempo i loppet så hon kan koppla av. Tränarintervjuer Täby Galopp 18/10 Lopp 1-2 Calvados är fortsatt fin i träningen efter segern senast. Han brukar dock går ur form vid denna tidpunkten på året men uppgiften ser lämplig ut. Calvados är

Läs mer

Tränarintervjuer Bro Park 24 juli. Lopp 1

Tränarintervjuer Bro Park 24 juli. Lopp 1 Tränarintervjuer Bro Park 24 juli Lopp 1 Easter Surprise vann på gott sätt i Århus senast och den formen är bevisad av måltvåan som sedan vann lätt gången efter. Nu är det första resan och dessutom nytt

Läs mer

Tränarintervjuer Bro Park 8.11

Tränarintervjuer Bro Park 8.11 Tränarintervjuer Bro Park 8.11 Lopp 1, Trio 1 Qwinners Shogun hade svårt med tempot senast över den alltför korta distansen. Nu ser det betydligt bättre ut och jag förväntar mig en bra penningplacering,

Läs mer

Ray Zarzuela IKC Moneypenny Antigua Arabda Shylock Baltic Eagle

Ray Zarzuela IKC Moneypenny Antigua Arabda Shylock Baltic Eagle Lopp 1 Ray trivs på distansen och älskar ju gräsbana. Formen är som den ska, men hon möter ett par starka konkurrenter. Jag är nöjd om Ray är typ trea, säger Jessica Long. Zarzuela är framsatt formmässigt,

Läs mer

Tränarintervjuer Göteborg 30 juli. Lopp 1

Tränarintervjuer Göteborg 30 juli. Lopp 1 Tränarintervjuer Göteborg 30 juli Lopp 1 Seaside Song mår toppen och ett sådant här lopp ska hon normalt bara vinna, säger Lars Kelp. Swedish Dream är ute över passande distans och fick ett perfekt startspår.

Läs mer

Tränarintervjuer Bro Park Lopp 1, Trio

Tränarintervjuer Bro Park Lopp 1, Trio Tränarintervjuer Bro Park 16.10 Lopp 1, Trio 1 Zamir är en hedersman som alltid gör sitt bästa och lite till i loppen. Även om SM-Sprinters är en svår uppgift, så tror jag inte att dom springer ifrån honom

Läs mer

Tränarintervjuer Bro Park 1.1

Tränarintervjuer Bro Park 1.1 Tränarintervjuer Bro Park 1.1 Lopp 1 - V4-1, Trio 1 Haweswater kan bättre än hon visat på sistone. Hon jobbar som hon ska, trivs på distansen och innerspåret är inget negativt. Nu testar vi ett nytt upplägg

Läs mer

Tränarintervjuer Bro Park Lopp 1 - V4-1, Trio

Tränarintervjuer Bro Park Lopp 1 - V4-1, Trio Tränarintervjuer Bro Park 5.10 Lopp 1 - V4-1, Trio 1 Moon Pearl blandar och ger i sina prestationer, men nu tränar han stabilt och bra. Det invändiga startspåret passar honom och jag hoppas på ledningen

Läs mer

Tränarintervjuer Göteborg

Tränarintervjuer Göteborg Tränarintervjuer Göteborg Lopp 1 1 Golden Pursuit har gått sämre än väntat kan betydligt bättre än hittills visat. Startspåret är inget vidare, men jag kan bara hoppas, säger Peter Jardby. 3 Silky Road

Läs mer

Monfalcone Moss Cloud Rockinger Elegant Song Lady Dylan Athlete Del Sol

Monfalcone Moss Cloud Rockinger Elegant Song Lady Dylan Athlete Del Sol Lopp 1 Monfalcone är i jättefint slag faktiskt bättre nu än vid vinsten senast. Han klarar en mjuk till tung bana, men det är ingen fördel precis. Jag tror på bra chans det är väl Rockinger emot, säger

Läs mer

Tränarintervjuer Täby Galopp 9 april 2014

Tränarintervjuer Täby Galopp 9 april 2014 Tränarintervjuer Täby Galopp 9 april 2014 Av Ulf Zeider. Lopp 1 - V4-1 Stall Helander: 1 Catmandu har haft en strålande vintersäsong och formen är fortsatt på topp. Hon är startsnabb och håller förhoppningsvis

Läs mer

Tränarintervjuer Bro Park Lopp 1 - V4-1, Trio

Tränarintervjuer Bro Park Lopp 1 - V4-1, Trio Tränarintervjuer Bro Park 28.9 Lopp 1 - V4-1, Trio 1 Freemanip är ett trevligt nyförvärv som varit i min träning sedan i våras. Hästen har ju fina meriter i sitt tidigare hemland Argentina över - inte

Läs mer

Tränarintervjuer Bro Park Lopp 1, Trio

Tränarintervjuer Bro Park Lopp 1, Trio Tränarintervjuer Bro Park 25.10 Lopp 1, Trio 1 Ghallab tränar på ett bra sätt och är nu framsatt i konditionen efter förra starten. 2100 m på DT är optimala förutsättningar. Jag tycker att min häst ska

Läs mer

Yamato Glorious Magic Barnum Hands Up Corcuvelo Zaphir

Yamato Glorious Magic Barnum Hands Up Corcuvelo Zaphir Lopp 1 Yamato är mycket startsnabb och jag hoppas och tror på spets. Han står nog distansen, i alla fall på Gärdet. Formen är mycket bra och gräset är ett plus. Bra segerchans, säger Göran Schillström.

Läs mer

Tränarintervjuer Bro Park 2 augusti. Lopp 1

Tränarintervjuer Bro Park 2 augusti. Lopp 1 Tränarintervjuer Bro Park 2 augusti Lopp 1 Ninety Bullets var okej senast även om distansen var för för kort. Han är gynnad av den här längre distansen och fick ett passande startspår. Jag hoppas på en

Läs mer

3 Shalalee är i gott slag och bör passa bra på banan. Motståndet är dock väldigt hårt och jag är nöjd med en bättre slant, säger Wido Neuroth.

3 Shalalee är i gott slag och bör passa bra på banan. Motståndet är dock väldigt hårt och jag är nöjd med en bättre slant, säger Wido Neuroth. Tränarintervjuer Bro Park 17.8 Lopp 1 - V4-1, Trio 1 Bokan är jag helnöjd med för dagen. han har gjort allt rätt så här långt. Det här ser ut som en bra test inför eventuell start i Stockholm Cup den 11

Läs mer

Tränarintervjuer Bro Park 2.8. Lopp 1, Trio

Tränarintervjuer Bro Park 2.8. Lopp 1, Trio Tränarintervjuer Bro Park 2.8 Lopp 1, Trio 1 The Edge är en jättefin tvååring som svarade för en hedrande tredjeplats i tävlingsdebuten på Jägersro. Jag tror att han är ytterligare förbättrad till den

Läs mer

På grund av tekniska problem kommer tränarintervjuerna inför den 4 maj att visas i en pdf

På grund av tekniska problem kommer tränarintervjuerna inför den 4 maj att visas i en pdf Av Ulf Zeider På grund av tekniska problem kommer tränarintervjuerna inför den 4 maj att visas i en pdf Lopp 1 - V4-1 Smith: 1 Timeless Stride avslutade förra årets säsong med två övertygande DT-segrar.

Läs mer

Tränarintervjuer och tips inför tävlingarna på Bro Park måndag 6 november

Tränarintervjuer och tips inför tävlingarna på Bro Park måndag 6 november Tränarintervjuer och tips inför tävlingarna på Bro Park måndag 6 november Av Erik Ivares och Ulf Zeider Lopp 1 1 Staring At The Sea har inte fått till det i årets starter, men kan så klart bättre. Han

Läs mer

Tränarintervjuer Bro Park 19.3

Tränarintervjuer Bro Park 19.3 Tränarintervjuer Bro Park 19.3 Här kan du läsa tränarintervjuer och Ulf Zeiders kommentarer inför tävlingarna på Bro Park den 19 mars. V4 avgörs i lopp 1-4 och du spelar V5 i lopp 4-8. Lopp 1 - V4-1, Trio

Läs mer

Lopp 1. Lopp 2. Lopp 3

Lopp 1. Lopp 2. Lopp 3 Lopp 1 Superman var en besvikelse senast, men jag har fått en förklaring till detta halsinfektion. Jag har lagt om träningen på hästen vilket han svarat bra på så jag är helnöjd med formen. Superman hanterar

Läs mer

1 Addictive Star 4 Watch Me Prosper 5 Bacchus The Grape 6 Sing In Colours 7 Art Law 8 Philadelfia 9 Hurricane Emerald 1 Saint Sebastian 3 Lumineuse

1 Addictive Star 4 Watch Me Prosper 5 Bacchus The Grape 6 Sing In Colours 7 Art Law 8 Philadelfia 9 Hurricane Emerald 1 Saint Sebastian 3 Lumineuse Lopp 1-1 Addictive Star har formen på topp och står bra till med lärlingslättnaden. Första gången på Göteborg, men det ska inte vara något problem. Han gillar alla slags underlag och jag tror på en hygglig

Läs mer

Tränarintervjuer. LOPP 1 GALE-LÖPNING 1200m (2 års maiden) LOPP 2 WENDES ARTILLERIREGEMENTES CUP 5 1200m V5-1 (hcp, brons, amatörryttare)

Tränarintervjuer. LOPP 1 GALE-LÖPNING 1200m (2 års maiden) LOPP 2 WENDES ARTILLERIREGEMENTES CUP 5 1200m V5-1 (hcp, brons, amatörryttare) Tränarintervjuer Inför tävlingarna måndagen den 30 november, med bland annat V3, V4, V5 och Triolopp! Denna tävlingsdag avrids ju istället för den inställda dagen den 22/11, så av naturliga skäl är många

Läs mer

Tränarintervjuer Strömsholm

Tränarintervjuer Strömsholm Tränarintervjuer Strömsholm Många av tränarna har varit svåra att nå och det kan bli kompletteringar under eftermiddagen och kvällen fredag. Lopp 1 1 Taurito tränar bra och gillar lätt bana. Han har varit

Läs mer

Tränarintervjuer Bro Park 8.1

Tränarintervjuer Bro Park 8.1 Tränarintervjuer Bro Park 8.1 Lopp 1 - V4-1, Trio 1 Stonefield Flyer är i jättefin form för dagen. Nu står han bra till med lärlingslättnaden på tre kilo. Jag tycker att Guldhandicapen ser lovande ut på

Läs mer

Tränarintervjuer Bro Park Lopp 1 - V4-1, Trio

Tränarintervjuer Bro Park Lopp 1 - V4-1, Trio Tränarintervjuer Bro Park 4.12 Lopp 1 - V4-1, Trio 1 Castillo känns fin i jobben och formen är det inget större fel på. Hästen är sänkt i handicapen och borde kunna hävda sig långt i Ulriksdals Minneslöpning,

Läs mer

Tränarintervjuer Inför tävlingarna onsdagen den 30 november, med bland annat V5, V4, V3, och trio-spel i alla 9 lopp!

Tränarintervjuer Inför tävlingarna onsdagen den 30 november, med bland annat V5, V4, V3, och trio-spel i alla 9 lopp! Tränarintervjuer Inför tävlingarna onsdagen den 30 november, med bland annat V5, V4, V3, och trio-spel i alla 9 lopp! Denna onsdag inriktar vi oss återigen på 2-åringarna med Manoustie-löpning (200.000:-)

Läs mer

SportSvensson. Hej på er! Hoppas ni hade en trevlig och behaglig påsk med mycket godis och trav!

SportSvensson. Hej på er! Hoppas ni hade en trevlig och behaglig påsk med mycket godis och trav! Hej på er! Hoppas ni hade en trevlig och behaglig påsk med mycket godis och trav! Den här veckan är det dags för tävlingar på Solvalla i Stockholm och höjdpunkten är givetvis försöket till Olympiatravet,

Läs mer

Tränarintervjuer Inför tävlingarna söndagen den 20 november, med bland annat V5, V4, V3, och trio-spel i alla 10 lopp!

Tränarintervjuer Inför tävlingarna söndagen den 20 november, med bland annat V5, V4, V3, och trio-spel i alla 10 lopp! Tränarintervjuer Inför tävlingarna söndagen den 20 november, med bland annat V5, V4, V3, och trio-spel i alla 10 lopp! Söndagslunchen inleds kl 12.45 på sedvanligt sätt med en V4:a som ser svårtippad ut.

Läs mer

2. HOSHI Både häst och ryttare var strålande senast. Nu är det längre distans och tuffare emot. Vi hoppas på en slant här.

2. HOSHI Både häst och ryttare var strålande senast. Nu är det längre distans och tuffare emot. Vi hoppas på en slant här. Tränarintervjuer Inför tävlingarna onsdagen den 1 oktober, ONSDAGSLUNCH. LOPP 1 V4-1 1. PATH CHANGER Han har vinstchans 2. HOSHI Både häst och ryttare var strålande senast. Nu är det längre distans och

Läs mer

Inför tävlingarna lördagen den 18 juli, MERCEDES-BENZ BILGRUPPEN I LUND SVENSKT DERBY!

Inför tävlingarna lördagen den 18 juli, MERCEDES-BENZ BILGRUPPEN I LUND SVENSKT DERBY! Tränarintervjuer Inför tävlingarna lördagen den 18 juli, MERCEDES-BENZ BILGRUPPEN I LUND SVENSKT DERBY! LOPP 1 SVENSKT DERBY CONSOLATION 2400m (3-års guld) 1. HALF GLORIA Han gick ju hyfsat i debuten.

Läs mer

Tränarintervjuer LOPP 1 LOPP 2

Tränarintervjuer LOPP 1 LOPP 2 Tränarintervjuer Inför tävlingarna söndagen den 10 augusti, OAKSDAGEN. LOPP 1 1. LEE LOO MINAI Hon vann lite överraskande senast. Längre distans nu är bara bra. Hon är bäst av mina två här. Jag tycker

Läs mer

Tränarintervjuer LOPP 1 V4-1 LOPP 2 V4-2 LD-1. 1. ISALINA Han var bra senast. Lite svårare motstånd nu.

Tränarintervjuer LOPP 1 V4-1 LOPP 2 V4-2 LD-1. 1. ISALINA Han var bra senast. Lite svårare motstånd nu. Tränarintervjuer Inför tävlingarna onsdagen den 17 september, ONSDAGSLUNCH. LOPP 1 V4-1 1. ISALINA Han var bra senast. Lite svårare motstånd nu. 2. MOCACHA Det var länge sedan han startade. Svårbedömd.

Läs mer

Tränarintervjuerna görs till alla tävlingsdagar i Sverige och publiceras på vår hemsida den sista vardagen före tävlingsdagen ungefär klockan 15.

Tränarintervjuerna görs till alla tävlingsdagar i Sverige och publiceras på vår hemsida den sista vardagen före tävlingsdagen ungefär klockan 15. Tränarintervjuer Tränarintervjuerna görs till alla tävlingsdagar i Sverige och publiceras på vår hemsida den sista vardagen före tävlingsdagen ungefär klockan 15. Det er Erik Ivares (Täby och Göteborg)

Läs mer

Inför tävlingarna söndagen den 22 november, med bland annat V3, V4, V5, Lunchdubbel och 2 Triolopp!

Inför tävlingarna söndagen den 22 november, med bland annat V3, V4, V5, Lunchdubbel och 2 Triolopp! Tränarintervjuer Inför tävlingarna söndagen den 22 november, med bland annat V3, V4, V5, Lunchdubbel och 2 Triolopp! LOPP 1 HERES-HANDICAP 2400m (järn) V4-1 1. ENJOY THE LIGHT Han var klart positiv senast

Läs mer

Tränarintervjuer. LOPP 1 MÅRTEN-LÖPNING 1200m (guld) V4-1. LOPP 2 EVEREST-LÖPNING 2400m (brons) V4-2 LD-1

Tränarintervjuer. LOPP 1 MÅRTEN-LÖPNING 1200m (guld) V4-1. LOPP 2 EVEREST-LÖPNING 2400m (brons) V4-2 LD-1 Tränarintervjuer Inför tävlingarna söndagen den 1 november, med bland annat V3, V4, V5, Lunchdubbel och 2 Triolopp! Vid denna tid på året hålls många utländska auktioner och det har varit svårt att nå

Läs mer

Inför tävlingarna tisdagen den 30 augusti, med bland annat V65, V4, V3, och 8 lopp! LOPP 1 FIRST MILE MAIDEN 1600m (2 års maiden, 100.

Inför tävlingarna tisdagen den 30 augusti, med bland annat V65, V4, V3, och 8 lopp! LOPP 1 FIRST MILE MAIDEN 1600m (2 års maiden, 100. Tränarintervjuer Inför tävlingarna tisdagen den 30 augusti, med bland annat V65, V4, V3, och 8 lopp! Denna tisdagkväll inleds med en 2-års maiden sedan rider vi en V65:a och avslutar med en amatörryttar-handicap.

Läs mer

V75 intervjuer Momarken lördag 14 mars. (Fra Kanal 75, Sverige)

V75 intervjuer Momarken lördag 14 mars. (Fra Kanal 75, Sverige) V75 intervjuer Momarken lördag 14 mars. (Fra Kanal 75, Sverige) V75-1 8 Perle Ole höll bra när han gick i ledningen senast, där ska han egentligen inte gå för han är bättre bakifrån. Nu blir det ett invändligt

Läs mer

3 Neumarthes står inte derbyd-distansen och går nu tillbaka på 1600 meter. Jag tror han kommer göra en bra insats här, säger Jan-Erik Pettersson.

3 Neumarthes står inte derbyd-distansen och går nu tillbaka på 1600 meter. Jag tror han kommer göra en bra insats här, säger Jan-Erik Pettersson. Tränarintervjuer Göteborg Galopp 21.8 Lopp 1 V4-1 1 Last Interviewer är ute på för kort distans. Det är första gången han reser och detta är ett förlöp inför Stockholm i september. Denna gången är han

Läs mer

Inför tävlingarna söndagen den 26 juli, söndagslunch med bland annat JÄGERSRO GALOPP 108 ÅR, V3, V4, och V5!

Inför tävlingarna söndagen den 26 juli, söndagslunch med bland annat JÄGERSRO GALOPP 108 ÅR, V3, V4, och V5! Tränarintervjuer Inför tävlingarna söndagen den 26 juli, söndagslunch med bland annat JÄGERSRO GALOPP 108 ÅR, V3, V4, och V5! LOPP 1 JÄGERSRO GALOPP 108 ÅR 1730m (silver) V4-1 1. MOON LIFE Han har gått

Läs mer

Tränarintervjuer Göteborg Galopp Lopp 1 - V4-1, Trio

Tränarintervjuer Göteborg Galopp Lopp 1 - V4-1, Trio Tränarintervjuer Göteborg Galopp 31.7 Lopp 1 - V4-1, Trio 1 Dancewithastranger är en okomplicerad och ärlig häst som gör sitt jobb i loppen. Hon fungerar bra i Göteborg och står bra till i Adalöpning.

Läs mer

Åby Onsdag 3 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V86-1 DANSKT I TOPP A: 2-5-3 B: 6-1-4-9-7-8

Åby Onsdag 3 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V86-1 DANSKT I TOPP A: 2-5-3 B: 6-1-4-9-7-8 Åby Onsdag 3 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V86-1 DANSKT I TOPP A: 2-5-3 B: 6-1-4-9-7-8 Ett lopp över den korta distansen inleder V86 och förstatipset till 2 Gantab Håleryd som i regi

Läs mer

Tränarintervjuer Inför tävlingarna onsdagen den 19 oktober, med bland annat V5, V4, V3, och trio-spel i alla 9 lopp!

Tränarintervjuer Inför tävlingarna onsdagen den 19 oktober, med bland annat V5, V4, V3, och trio-spel i alla 9 lopp! Tränarintervjuer Inför tävlingarna onsdagen den 19 oktober, med bland annat V5, V4, V3, och trio-spel i alla 9 lopp! Onsdagslunchen inleds på sedvanligt sätt med en V4:a som ser svårtippad ut. Det blir

Läs mer

Världens snabbaste, tuffaste och största hästsport. Galopp!

Världens snabbaste, tuffaste och största hästsport. Galopp! Världens snabbaste, tuffaste och största hästsport. Varje vecka i Sverige. Galopp! Galopp är världens största hästsport. Både vad gäller publik och spel. Spänning. Fa rt. Skönhet. Jockeys. Full blod. Högsta

Läs mer

Inför tävlingarna söndagen den 14 augusti IKC-dagen, med bland annat V64, V4 och V3, och 10 totolopp!

Inför tävlingarna söndagen den 14 augusti IKC-dagen, med bland annat V64, V4 och V3, och 10 totolopp! Tränarintervjuer Inför tävlingarna söndagen den 14 augusti IKC-dagen, med bland annat V64, V4 och V3, och 10 totolopp! Denna söndag består av två 2-årslöpningar (Lambada Cup 1200m + Hööks maiden 1000m),

Läs mer

Tränarintervjuer Inför tävlingarna onsdagen den 12 april, med bland annat V4, V5, och trio-spel i alla 9 lopp!

Tränarintervjuer Inför tävlingarna onsdagen den 12 april, med bland annat V4, V5, och trio-spel i alla 9 lopp! Tränarintervjuer Inför tävlingarna onsdagen den 12 april, med bland annat V4, V5, och trio-spel i alla 9 lopp! Onsdagslunchen inleds kl 12.20 på sedvanligt sätt med en V4:a som ser svårtippad ut. V4-1

Läs mer

Inför tävlingarna onsdagen den 8 juni, med bland annat V3, V4, V5, Lunchdubbel och Trio i alla lopp!

Inför tävlingarna onsdagen den 8 juni, med bland annat V3, V4, V5, Lunchdubbel och Trio i alla lopp! Tränarintervjuer Inför tävlingarna onsdagen den 8 juni, med bland annat V3, V4, V5, Lunchdubbel och Trio i alla lopp! Denna onsdagslunch ser spelmässigt intressant ut, då det inte finns några utpräglade

Läs mer

FEBRUARI 2013. Kvar i Östersund. den 23 februari 2013. VM stafett. den 15 februari 2013

FEBRUARI 2013. Kvar i Östersund. den 23 februari 2013. VM stafett. den 15 februari 2013 FEBRUARI 2013 Kvar i Östersund den 23 februari 2013 Har nu hunnit vara hemma några dagar efter VM som var en stor upplevelse för min del, tiden hemma har bestått till största delen av vila och återhämtning

Läs mer

Månadens Tävlingsekipage Oktober 2012

Månadens Tävlingsekipage Oktober 2012 Månadens Tävlingsekipage Oktober 2012 Förare: Johan Haglund Hund/hundar: Cahppes Zissa och Bigwams Cesko Klubb: Veberöds Brukshundklubb När började du tävla och med vilken hund startade din tävlingskarriär?

Läs mer

spelstrategier 76 GALOPP MAGASINET

spelstrategier 76 GALOPP MAGASINET 76 GALOPP MAGASINET 76-81 Spelstratergier-del-2.indd 76 08-01-16 14.04.19 Spela på Galopp! BLI RIK PÅ ATT KUNNA MER ÄN ANDRA Åldersvikter... utveckling... tränarstall... och födelsedag viktiga faktorer

Läs mer

Utvärdering 2014 målsman

Utvärdering 2014 målsman Utvärdering 2014 målsman 209 deltagare Kändes det tryggt att lämna era barn på lägret? (%) 100 80 60 40 20 0 100 0 Ja Nej Varför/varför inte? - Mycket väl anordnat och bra information. - Seriöst! Utförlig

Läs mer

Spela. Galopp! DEL 5 SYSTEMSPEL PÅ V5, KOMB, TRIPPEL, DAGENS DUBBEL

Spela. Galopp! DEL 5 SYSTEMSPEL PÅ V5, KOMB, TRIPPEL, DAGENS DUBBEL Spela på Galopp! SYSTEMSPEL PÅ V5, KOMB, TRIPPEL, DAGENS DUBBEL GaloppMagasinets spelexpert Geir Stabell har nu kommit till systemspel. Hur du ökar dina vinstchanser och minskar dina insatser. Inte minst

Läs mer

Årjäng Lördag 11 juli 2015. V75-1 VI LÅSER PÅ TRE A: 2-11-5 B: 7-9-4-8-3-10 C: 6-1

Årjäng Lördag 11 juli 2015. V75-1 VI LÅSER PÅ TRE A: 2-11-5 B: 7-9-4-8-3-10 C: 6-1 Årjäng Lördag 11 juli 2015. V75-1 VI LÅSER PÅ TRE A: 2-11-5 B: 7-9-4-8-3-10 C: 6-1 Ett försök i Silverdivisionen och tipset till 2 Dante Boko som senast var ute i Upp till bevis, ett lopp där tränare själva

Läs mer

Månadsbrev. BK Höllviken Dam/Flickverksamhet

Månadsbrev. BK Höllviken Dam/Flickverksamhet BK Höllviken Dam/Flickverksamhet Syftet med detta månadsbrev är att ge samtliga inom klubben en bättre uppdatering kring vad som händer varje månad. Vill ni bidra med någon information eller matchbilder

Läs mer

Våren är här - nu rör det på sig

Våren är här - nu rör det på sig STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Våren är här - nu rör det på sig SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 8 3 1 0 38% 50% 57.229:- MAGNUS HAR ORDET... Det blev inte så många starter under februari

Läs mer

Att träna arabiska fullblod jämfört med engelska fullblod.

Att träna arabiska fullblod jämfört med engelska fullblod. Madeleine Fridlund Steg 3 Amatörtränarutbildning Svensk Galopp Hösten 2010.......... Att träna arabiska fullblod jämfört med engelska fullblod. En intervjustudie med 6 tränare som har erfarenhet av att

Läs mer

UNDERSÖKNING AV VÄLBEFINNANDE

UNDERSÖKNING AV VÄLBEFINNANDE UNDERSÖKNING AV VÄLBEFINNANDE Följande 22 frågor handlar om hur Du har känt Dig den senaste veckan 1. Hur har Du i allmänhet KÄNT DIG den senaste 1 På utomordentligt gott humör 2 På mycket gott humör 3

Läs mer

TRÄNINGSPROGRAM - 13 JUNI 2009 -

TRÄNINGSPROGRAM - 13 JUNI 2009 - TRÄNINGSPROGRAM - 13 JUNI 2009 - Karlstad Stadslopp är ett arrangemang som alltid legat mig extra varmt om hjärtat. Jag har under åren haft flera tuffa duster runt de 10 000 metrarna. Så det finns minst

Läs mer

Barn- och ungdomsenkät i Kronobergs län Årskurs 5

Barn- och ungdomsenkät i Kronobergs län Årskurs 5 Barn- och ungdomsenkät i Kronobergs län Årskurs 5 Hur mår du? Anledningen till att vi gör den här undersökningen är att vi vill få kunskap om ungas hälsa och levnadsvanor. Alla elever i årskurserna 5,

Läs mer

se hela människan Nina vill att vården ska SJÄLEN

se hela människan Nina vill att vården ska SJÄLEN SJÄLEN Nina vill att vården ska se hela människan Psoriasis och psoriasisartrit påverkar livet på många olika sätt. Idag är vården ganska bra på att behandla de symtom som rör kroppen, medan den ofta står

Läs mer

FÖRKORTA DIN VÄG PÅ BANAN

FÖRKORTA DIN VÄG PÅ BANAN FÖRKORTA DIN VÄG PÅ BANAN Av Marie Hansson - Känns hunden för snabb? - Har du svårt att hinna dit du vill på banan? Själva kärnan i lösningen på problemet borde väl vara att förkorta din väg? Ju svårare

Läs mer

Bollnäs Lördag 20 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 ÖPPET KLASS II FÖRSÖK A: 5-2-1 B: 8-6-3-12-7-10-11-4-9

Bollnäs Lördag 20 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 ÖPPET KLASS II FÖRSÖK A: 5-2-1 B: 8-6-3-12-7-10-11-4-9 Bollnäs Lördag 20 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 ÖPPET KLASS II FÖRSÖK A: 5-2-1 B: 8-6-3-12-7-10-11-4-9 V75 inleds med ett försök i Klass II över den dryga distansen. 5 Sembs Rebir

Läs mer

Tränarintervjuer Göteborg Galopp Lopp 1 - V4-1, Trio

Tränarintervjuer Göteborg Galopp Lopp 1 - V4-1, Trio Tränarintervjuer Göteborg Galopp 18.9 Lopp 1 - V4-1, Trio 1 Spread My Wings gick bra på Klampenborg i förra starten och formen är fin. Hästen är som allra vassast bakifrån. För hans del spelar underlaget

Läs mer

Himmelsända L ö vn ä set Träningsrapport Februari 2015

Himmelsända L ö vn ä set Träningsrapport Februari 2015 Träningsrapport Februari 2015 Nytt från stallet! Vi gör nu bokslut för februari och vi har startat 10 gånger, 2 segrar, en andraplats och tre tredjeplatser! Summerar vi månaden så har det varit en bra

Läs mer

Tips vid propositionsskrivning inom ponnytravet

Tips vid propositionsskrivning inom ponnytravet Tips vid propositionsskrivning inom ponnytravet Inledning Det är en konst att skriva bra propositioner, men med fantasi och god kännedom om materialet som kan tänkas anmäla kommer man långt! Börja med

Läs mer

BANKSY (GB) 59 Elione Chaves 6. Kval

BANKSY (GB) 59 Elione Chaves 6. Kval V- 00 dt Ca kl. SILVERSPRINT 0.000 kr.000-.00-.00-.00-.00 För -åriga och äldre hästar. Vikt: Aktuellt handicaptal per 00 minus kg. THE PENNY HORSE (IRE) Aase Marie Brown (), br v One Cool Cat-Nell Peters

Läs mer

En innebandyspelare består av två olika grundpelare. Den ena är fysik som består av styrka, snabbhet, kondition och balans.

En innebandyspelare består av två olika grundpelare. Den ena är fysik som består av styrka, snabbhet, kondition och balans. 1. Innebandyspelaren 1.1 De två grundpelarna hos en innebandyspelare: Fysik Spelsinne En innebandyspelare består av två olika grundpelare. Den ena är fysik som består av styrka, snabbhet, kondition och

Läs mer

Bergsåker Onsdag 10 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V86-1 GIVET BUD TROTS LÄGET A: 8 B: 3-6-2-4-7-1-11-9 C: 10-5

Bergsåker Onsdag 10 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V86-1 GIVET BUD TROTS LÄGET A: 8 B: 3-6-2-4-7-1-11-9 C: 10-5 Bergsåker Onsdag 10 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V86-1 GIVET BUD TROTS LÄGET A: 8 B: 3-6-2-4-7-1-11-9 C: 10-5 Ett lopp över sprinterdistans inleder V86 och vi ger förstatipset till

Läs mer

Tränarintervjuer Inför tävlingarna söndagen den 13 november, med bland annat V64, V4, V3, och trio-spel i alla 11 lopp!

Tränarintervjuer Inför tävlingarna söndagen den 13 november, med bland annat V64, V4, V3, och trio-spel i alla 11 lopp! Tränarintervjuer Inför tävlingarna söndagen den 13 november, med bland annat V64, V4, V3, och trio-spel i alla 11 lopp! Ännu en dag med V64 och Dagens Dubbel på Jägersro Galopp på denna Kriteriedag! Dagen

Läs mer

Presentationerna skrevs av ryttarna under hösten 2012 och har kompletterats med kommentar till mål 2013 av ryttarna själva under hösten 2013.

Presentationerna skrevs av ryttarna under hösten 2012 och har kompletterats med kommentar till mål 2013 av ryttarna själva under hösten 2013. Presentationerna skrevs av ryttarna under hösten 2012 och har kompletterats med kommentar till mål 2013 av ryttarna själva under hösten 2013. Sandra Nilsson Född 95 Meriter : Lag-SM medaljer på ponny Startat

Läs mer