GOLFRESA I INKA INDIANERNAS LAND

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "GOLFRESA I INKA INDIANERNAS LAND"

Transkript

1 GOLFRESA I INKA INDIANERNAS LAND Peru är ett enastående land. När man tänker på dess rika kultur och natur så är det lätt att förstå att det är ett av de mest fascinerande länderna i Syd Amerika, ja i hela världen! Under denna Golfresa i Inka indianernas land besöker man under 11 dagar en stor del av Perus magnifika landskap tillsammans med golfklubbar i världsklass. Turen börjar i Lima, Perus enorma och sprudlande huvudstad som ligger vackert belägen med utsikt över Stilla Havet. Stadens historiska center talar om vilken makt och rikedom som fanns här under kolonial tiden. Här i Kungarnas stad besöker vi två olika golfklubbar. Lima Golf Club & Planicie Golf Club. Vår resa fortsätter sedan mot den vackra staden Cusco, vilken var inka indianernas huvudstad som blev centrumet för de spanska erövrarna. Från Cusco beger vi oss till inka indianernas heliga dal (the sacred valley). Resan fortsätter sedan med tåg djupt in i Urubamba dalens lummiga skogar innan vi kommer fram till den magnifika förlorade staden Machu Picchu! Inka folkets mystiska stad ligger belägen högt uppe på en bergstopp med hissnande sluttningar åt tre håll- En klassisk blid av ett vilt och mystiskt Syd Amerika! Dag 1 - Lima. Vid ankomsten till Limas internationella flygplats möts ni upp av en representant från Machete Tours som tar er med till det vackra Lima Country Club Hotel. Hotellet ligger beläget i det exklusiva San Isidro distriktet och här stannar vi i 3 nätter. San Isidro är ett modernt och lättnavigerat område, vilket gör detta till en perfekt introduktion till Kungarnas stad! Middag serveras på hotellets Perroque Restaurang. (M.) Dag 2- Lima Golf Club. Efter en härlig frukost på hotellet beger vi oss till Limas golf klubb för vår första runda på denna lyxiga bana. Därefter återvänder vi till hotellet för att avnjuta lunch på Perroque Restaurangen. Eftermiddagen är fri för egna aktiviteter. För den som önskar kan vi arrangera ett till besök på golfbanan eller en stadsrundtur i Lima. Middagen serveras på Casa Moreyra restaurangen som ligger ett par minuter från vårt hotell. (F.L.M)

2 Dag 3- Lima Golf Club. Vi spenderar morgonen på Limas golf klubb. Lunchen intas på Osaka restaurangen där vi får en gastronomisk upplevelse från både det japanska och peruanska köket! Under eftermiddagen finns möjlighet att återvända till golf klubben. Annars är eftermiddagen fri för egna aktiviteter. Tidig kväll möts vi i lobbyn för att bege oss till Pucllana restaurangen. Där börjar vi med en kort guidad tur av Pucllana ruinerna innan vi njuter av internationell och peruansk mat. Vi återvänder sedan till Hotel Country Club för att spendera natten. (F.L.M) Dag 4- Lima Cusco Aguas Calientes Efter en tidig frukost på hotellet får vi transfer till Limas flygplats för vårt flyg till Cusco som tar ca 1 och en halv timme. Vid ankomsten möts vi upp av en representant och får transfer till Ollantaytambo vilken ligger belägen i den heliga dalen. Här äter vi lunch innan vi besöker en lokal skola i samhället Patakancha. Där överlämnar vi böcker och skolmaterial till barnen. Vi återvänder sedan till Ollantaytambo för att ta eftermiddags tåget mot Aguas Calientes. Vid ankomsten checkar vi in på Hotel El Mapi. Middag serveras på hotell restaurangen. (F.L.M) Dag 5- Machu Picchu. Under morgonen besöker vi Machu Picchu. Efter en 3 timmars guidad tur har ni lite tid att på egen hand utforska denna magnifika plats. Vi samstrålar på en bestämd tid och plats för att ta bussen tillbaka ned till Aguas Calientes. Lunchen intages sedan på Indio Feliz Restaurangen där man serverar peruanska och franska rätter. Vi återvänder till hotellet och sedan är eftermiddagen fri för egna aktiviteter. Middagen serveras på hotell restaurangen. El Mapi Hotel (F.L.M). Dag 6 - Machu Picchu Cusco Vi tar morgontåget tillbaka till Cusco där vi vid ankomsten checkar in på Hotel Casa Andina Private Collection Cusco. Lunchen serveras i Hotel restaurangen. Under eftermiddagen beger vi oss ut på en stadsrundtur runt Cusco och dess närliggande arkeologiska platser. Middagen serveras på Inka Grill Restaurant. (F.L.M.)

3 Dag 7- Cusco Lima. Förmiddagen är fri för egna aktiviteter. För den som önskar kan vi ordna en shoppingtur. Lunchen serveras på Limos restaurangen. Därefter får vi transfer till flygplatsen för vårt flyg tillbaka till Lima. Vi möts upp av en representant och får transfer till vårt hotell beläget i Miraflores distriktet. Hotel Miraflores Plaza Park. Resten av dagen är fri för egna aktiviteter. För den som önskar kan man boka en rundtur av Limas center. Middagen serveras på en restaurang i Larcomar. (F.L.M) Dag 8- Lima La Planicie Golf Club. Idag besöker vi La Planicie Golf Club. Med privat buss tar vi oss till La Molina distriktet och golf klubben som ligger på andra sidan staden. Lunchen serveras i klubb restaurangen. Efter lunch kan man välja på att återvända till hotellet eller stanna på golfbanan till sen eftermiddag då man får transfer tillbaka till Miraflores. Middagen serveras på Rosa Nautica Restaurant, vilken ligger vid Stilla Havets kust. Här kan vi njuta av internationell och peruansk mat. (F,L,M) Dag 9 - La Planicie Golf Club. På morgonen får vi transfer till La Planicie Golf Club. Lunchen serveras i klubb restaurangen. Eftermiddagen är fri för egna aktiviteter. Antigen kan man stanna på golf klubben eller återvända till hotellet för egen tid. Middagen serveras på Astrid and Gaston Restaurant, vilken är känd som stadens bästa! (F,L,M) Dag 10 - Lima International Airport. På morgonen besöker vi Limas Indian Market. Här kan man köpa mycket fint peruanskt hantverk, smycken, keramik och textil. Lunchen serveras på La Mar Restaurant där man kan bland annat njuta av färsk fisk. På eftermiddagen 4 timmar innan avgångstid får ni transfer från ert hotell till Limas internationella flygplats. Därefter flyget ni tillbaka till Köpenhamn. Ankomst Köpenhamn dag nr 11!

4 Detta ingår Personal: Engelsktalande guide. Lokala professionella buss- och båtförare. Boende Alla hotell är 5* och 3*+ Exclusivé Hotels och räknas som några av de bästa i Peru. Hotel : 03 nätter på Hotel Country Club - Lima***** 02 nätter på Hotel El Mappi Hotel Machu Picchu*** natt på Hotel Casa Andina Private Collection - Cusco***** 03 nätter på Hotel Miraflores Plaza Lima***** Turer: Stadstur i Lima (frivillig) Dagstur till heliga dalen 2 dagars tur till Machu Picchu Stadstur i Cusco Golf klubbar: Lima Golf Club San Isidro Lima La Planicie Golf Club La Planicie Internationella och inrikes flyg: Köpenhamn Lima - Köpenhamn Lima till Cusco Cusco till Lima Transport: Tåg tur och retur Cusco till Machu Picchu. Panoramic Class. Transfer tågstationen Hotellet. Alla transfers vid ankomst och avresa. Flygplats Hotell Flygplats (privat) Måltider (se dagspresentationen för detaljer) Notes: Om du är vegetarian, har någon allergi eller andra speciella önskemål på maten vänligen meddela detta vid bokningstillfället. Buffé frukost ingår på alla hotell. Inkaterra Machu Picchu Pueblo Hotel har fasta menyer. Vissa luncher är buffé luncher. A la-carte middag serveras enligt dagspresentation Frukost: 9. Luncher: 9. Middagar: 9. What is not Included Reseförsäkring. en bra policy som täcker alla aktiviteter samt vid eventuella medicinska nödfall rekommenderas starkt och borde anses som en prioritet!. Dricks. Extra bagage på flyg. Personlig golfutrustning. Kan hyras på plats. Personliga privat transfers. Måltider som inte nämns i programmet. Alkoholhaltiga drycker.

5 Saker som är bra att ha med sig Personlig golfutrustning. Bra vandrings skor. Bekväma kläder lämpade för både kallt och varmt klimat. Vind och vattentät jacka (Gore-Tex är bra) Kamera (vattensäkert fodral är användbart) Extra kamerabatterier Pengar till egna utgifter Dollars är lättväxlade, det finns bankomater i större städer resecheckar är ett säkert sätt att ha med sig pengar. En fotokopia av ditt pass och resehandlingar En kopia av din reseförsäkring. Myggmedel (DEET är bra) Solkräm. Solglassögon. Solhatt Baddräckt Kikare (bra för att titta på djurliv) En liten första hjälpen låda. Information om Peru Väder/Altitud/Geografi/ Temperatur Väder: Bästa tiden att besöka bergs och djungel -områdena i Peru är under Maj till oktober, den så kallade torra säsongen (dry season). Dock kan det bli kallt och dimmigt längst kusten under denna period. På grund av höjden (altituden) kan det bli kallt även i tropikerna. På höjder över 2000 meter kan det vara bra att ta med sig varmare kläder medan det i dalgångarna räcker med lättare klädesplagg. Temperaturerna varierar från nollpunkten i högländerna till + 35 grader i de tropiska lågländerna. Vid ankomst till högt belägna områden rekommenderas att man dricker mycket vatten. Samt att man tar det lugnt de första dagarna tills man har acklimatiserat sig till höjden. Kultur/Språk Peru har en blandning av inhemsk kultur samt arv från den europeiska kolonialtiden. Inhemska grupper tillhör oftast den fattigare delen av samhället och ibland uppstår spänningar angående dessa olikheter. Spanska pratas universellt men i landet finns även de inhemska språken Quechua & Aymara, samt några till för olika etniska grupper. Mat. En stor variation av intressanta rätter är tillgängliga i Peru. En av de mest berömda rätterna är den så kallade Ceviche - rå fisk marinerad i citron juice. Fiskrätter i Amazonas områdena kan vara nog så excellenta. Peru är potatisens hemland. I bergsområdena är en utmärkt potatis baserad rätt papa a la huancaina - potatis toppade med kryddstark mjölk och ostsås. En stor varietet av soppor finns också tillgängligt och du kan även prova på en alpacka stek tillagad på en peruansk grill. I större städer finns även ett stort utbud av internationell mat!. Hälsa/Säkerhets åtgärder. Drick inte kran vatten, rena eller köp vatten på flaska. Fråga din läkare om de senaste råden angående lokala hälsorisker. Peru är mestadels ett säkert land men var alltid uppmärksammad på rån risk. Fråga din lokala personal för vidare information. Machete Tours Contact details/emergency phone number. Cusco office phone: Lima office phone: Europe phone: (Sweden) 24 Hour emergency numbers: (Lima), (Cusco) ronald@machetetours.com

Peru Lyx Resa 11 Dagar

Peru Lyx Resa 11 Dagar Peru Lyx Resa 11 Dagar Machete Tours Peru lyx resa kombinerar Perus magnifika landskap med dess fantastiska historiska platser. Fast med en helt ny lyxig standard. Vi bor på några av de bästa hotellen

Läs mer

SALKANTAY TILL MACHU PICCHU 5 DAGARS VANDRING

SALKANTAY TILL MACHU PICCHU 5 DAGARS VANDRING SALKANTAY TILL MACHU PICCHU 5 DAGARS VANDRING För den som letar efter ett alternativ till den klassiska inka leden är denna Salkantay till Machu Picchu resa att rekommendera. Under färdvägen har man i

Läs mer

TAMBOPATA NATUR RESERVAT, 4 DAGARS TUR

TAMBOPATA NATUR RESERVAT, 4 DAGARS TUR TAMBOPATA NATUR RESERVAT, 4 DAGARS TUR För den som har ganska kort tid men ändå vill uppleva Amazonas mäktiga djur och naturliv är denna tur alldeles utmärkt. I Tambopatas naturreservat ligger Sandoval

Läs mer

Peru och Bolivia resa 14 dagar

Peru och Bolivia resa 14 dagar Tur kod: SVPB14D - LD Peru och Bolivia resa 14 dagar Denna 14 dagars Peru och Bolivia resa tar er med till den sydamerikanska kontinentens kulturella hjärta. Vi besöker Inkafolkets förlorade stad Machu

Läs mer

Regnskogens kultur och natur 4 dagar.

Regnskogens kultur och natur 4 dagar. Regnskogens kultur och natur 4 dagar. Ta chansen att besöka regnskogen runt Puerto Maldonado och bo på Lodge. Vandra på gömda snårstigar och få möjlighet att se sällsynta djur så som den stora uttern och

Läs mer

Följ med oss till Peru, landet med sin spännande historia. På denna vandring besöker vi ett av de sju nya underverken. Den

Följ med oss till Peru, landet med sin spännande historia. På denna vandring besöker vi ett av de sju nya underverken. Den Inkaleden & Machu Picchu 4 - dagars vandring! Följ med oss till Peru, landet med sin spännande historia. På denna vandring besöker vi ett av de sju nya underverken. Den förlorade staden Machu Picchu som

Läs mer

Peru och Bolivia resa 16 dagar

Peru och Bolivia resa 16 dagar Peru och Bolivia resa 16 dagar Denna 16 dagars Peru och Bolivia resa tar er med till den sydamerikanska kontinentens kulturella hjärta. Vi besöker Inkafolkets förlorade stad Machu Picchu, en plats upptagen

Läs mer

Machu Picchu till Galapagos resa 15 Dagar - Comfort

Machu Picchu till Galapagos resa 15 Dagar - Comfort Machu Picchu till Galapagos resa 15 Dagar - Comfort Vår Machu Picchu till Galapagos resa kombinerar tre av Syd Amerikas största höjdpunkter. De magnifika ruinerna av Machu Picchus världsarvsplats, inka

Läs mer

Nape Lodge - Tur till regnskogen 3 dagar.

Nape Lodge - Tur till regnskogen 3 dagar. Nape Lodge - Tur till regnskogen 3 dagar. Ta chansen att besöka regnskogen runt Puerto Maldonado och bo på Lodge. Vandra på gömda snårstigar och få möjlighet att se sällsynta djur så som den stora uttern

Läs mer

Gruppresa: 15 dagars rundresa i Peru - kultur och natur!

Gruppresa: 15 dagars rundresa i Peru - kultur och natur! Gruppresa: 15 dagars rundresa i Peru - kultur och natur! Vår 15 dagars rundresa i Peru - kultur och natur erbjuder många av Perus klassiska upplevelser blandat med skön natur under 15 dagar. Allt i sällskap

Läs mer

Machu Picchu till Galapagos

Machu Picchu till Galapagos 2015-2016 Paketresa Tourist Class Machu Picchu till Galapagos 15 Dagar Följ med på en tur till de magnifika ruinerna av den gamla inka staden Machu Picchu. Samt ta en 5 dagars kryssning runt de undersköna

Läs mer

KULINARISK RESA TILL PERU APRIL 2014 18 dagar, 9 26 april, 2014

KULINARISK RESA TILL PERU APRIL 2014 18 dagar, 9 26 april, 2014 KULINARISK RESA TILL PERU APRIL 2014 18 dagar, 9 26 april, 2014 Följ med Tur & Retur på en spännande resa till Peru! Förutom att ni får besöka Perus främsta sevärdheter såsom Machu Picchu, Titikakasjön,

Läs mer

Syd Amerika Rundresa 15 Dagar

Syd Amerika Rundresa 15 Dagar Syd Amerika Rundresa 15 Dagar Följ med till 4 länder i en spännande och historisk världsdel! Besök Inka städer, Iguazu vattenfallen, den berömda Kristus Statyn och pulserande storstäder. Välkommen till

Läs mer

Tur till regnskogen 4 dagar.

Tur till regnskogen 4 dagar. Tur till regnskogen 4 dagar. Ta chansen att besöka regnskogen runt Puerto Maldonado och bo på Lodge. Vandra på gömda snårstigar och få möjlighet att se sällsynta djur så som den stora uttern och kajmanerna.

Läs mer

Från storstad till djungel 11 dagar

Från storstad till djungel 11 dagar Från storstad till djungel 11 dagar Denna tur tar dig från den vindlande storstaden La Paz till den fantastiska Amazonas djungeln runt Pampas. Turen avslutas med ett besök till Tiachuancos arkeologiska

Läs mer

Gruppresa: 17 dagars rundresa i Peru - kultur och natur!

Gruppresa: 17 dagars rundresa i Peru - kultur och natur! Gruppresa: 17 dagars rundresa i Peru - kultur och natur! Vår 17 dagars rundresa i Peru - kultur och natur erbjuder många av Perus klassiska upplevelser blandat med skön natur under 17 dagar. Allt i sällskap

Läs mer

Se det bästa av Anderna till våra lägsta priser. Machu Picchu, Titicaca sjön och Moon Valley ingår alla i denna fantastiska rundtur.

Se det bästa av Anderna till våra lägsta priser. Machu Picchu, Titicaca sjön och Moon Valley ingår alla i denna fantastiska rundtur. Gruppresa. Peru och Bolivia 15 dagar En resa genom Anderna! Se det bästa av Anderna till våra lägsta priser. Machu Picchu, Titicaca sjön och Moon Valley ingår alla i denna fantastiska rundtur. www.machetetours.se

Läs mer

Kryssning i Amazonas. 6 Dagars expedition Munduruku!

Kryssning i Amazonas. 6 Dagars expedition Munduruku! Kryssning i Amazonas 6 Dagars expedition Munduruku! Det är ett oslagbart äventyr att på en flodkryssning upptäcka det mytomspunna och mystiska Amazonas! Amazonas är världens största regnskog, nära sex

Läs mer

Perus höjdpunkter 14 dagar

Perus höjdpunkter 14 dagar 2016-2017 Paketresa- Best Deals. Perus höjdpunkter 14 dagar Upplev Perus absoluta höjdpunkter till våra lägsta priser. Turist klass hotell i 3* standard ingår. 1 sida Om Oss Machete Tours är ett ekoturismföretag

Läs mer

Vamos Peru 10 - dagars rundresa!

Vamos Peru 10 - dagars rundresa! Vamos Peru 10 - dagars rundresa! Följ med oss till Peru, landet med sin spännande historia. På denna resa besöker vi ett av de sju nya underverken. Den förlorade staden Machu Picchu som finns med på UNESCOS

Läs mer

Peru med Inkaleden. 16 dagar

Peru med Inkaleden. 16 dagar Peru med Inkaleden 16 dagar Denna rundresa med engelsktalande guide tar med dig till Perus mest klassiska besöksmål som Colca Canyon, Titicacasjön och gamla huvudstaden Cusco till den berömda Inkaleden

Läs mer

Preliminärt program för Peruresa 28 september 14 oktober Inkaresor och Winslow Travel 17 dagar

Preliminärt program för Peruresa 28 september 14 oktober Inkaresor och Winslow Travel 17 dagar Preliminärt program för Peruresa 28 september 14 oktober Inkaresor och Winslow Travel 17 dagar Dag 1, 28 september Från Sverige flyger vi till Amsterdam, och sedan vidare till Lima, huvudstaden i Peru,

Läs mer

MAGNIFIKA LOFOTEN ETT SAGOLIKT LANDSKAP

MAGNIFIKA LOFOTEN ETT SAGOLIKT LANDSKAP RESA LOFOTEN MAGNIFIKA LOFOTEN ETT SAGOLIKT LANDSKAP Lofoten är en ögrupp vid Norges nordvästra kust. Huvudöarna Lofoten har en total landyta på 1227 km² och en befolkning på cirka är Austvågøy, Gimsøy,

Läs mer

Bolivias höjdpunkter 13 dagar.

Bolivias höjdpunkter 13 dagar. Bolivias höjdpunkter 13 dagar. Följ med på en resa som tar dig från La Paz och dess Moon Valley, via Titicacasjön till den underbara Saltökenen Uyuni. Via silvergruvan besöker vi städerna Sucre och Santa

Läs mer

Resa i Norra Peru 17 dagars tur

Resa i Norra Peru 17 dagars tur Resa i Norra Peru 17 dagars tur Har du besökt Peru tidigare? Eller är du helt enkelt inte intresserad utav att vandra samma vandringsleder som alla andra? Kanske vill du se något annat än det berömda inka

Läs mer

LIMA CUSCO MACHU PICCHU TITICACA HAVANNA TRINIDAD FÖLJ MED OSS TILL PERU OCH KUBA

LIMA CUSCO MACHU PICCHU TITICACA HAVANNA TRINIDAD FÖLJ MED OSS TILL PERU OCH KUBA LIMA CUSCO MACHU PICCHU TITICACA HAVANNA TRINIDAD FÖLJ MED OSS TILL PERU OCH KUBA SVERIGE - PERU Avresa från Sverige till Peru. Ankomst till Perus huvudstad Lima någon gång natten mellan dag ett och två.

Läs mer

Vamos Peru 10 dagars rundresa!

Vamos Peru 10 dagars rundresa! Vamos Peru 10 dagars rundresa! Följ med oss till Peru, landet med sin spännande historia. På denna resa besöker vi ett av de sju nya underverken. Den förlorade staden Machu Picchu som finns med på UNESCOS

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

Paketresa Perus Pärlor, en lugnare resa. Genom en blandning av historia, natur och kultur välkomnar denna resa dig till ett magiskt land!

Paketresa Perus Pärlor, en lugnare resa. Genom en blandning av historia, natur och kultur välkomnar denna resa dig till ett magiskt land! Paketresa Perus Pärlor, en lugnare resa 17 dagar Genom en blandning av historia, natur och kultur välkomnar denna resa dig till ett magiskt land! 1 sida Om Oss Machete Tours är ett ekoturismföretag som

Läs mer

PERU OCH BOLIVIA PROGRAM 20 DAGAR.

PERU OCH BOLIVIA PROGRAM 20 DAGAR. PERU OCH BOLIVIA PROGRAM 20 DAGAR. Denna 20 dagars Peru och Bolivia resa tar er med till den sydamerikanska kontinentens kulturella hjärta. Vi besöker Inkafolkets förlorade stad Machu Picchu, en plats

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

Peru och Bolivia. Gruppresa. 17 dagar. Följ med på en resa som har allt för att ge dig en oförglömlig upplevelse och berika dina sinnen.

Peru och Bolivia. Gruppresa. 17 dagar. Följ med på en resa som har allt för att ge dig en oförglömlig upplevelse och berika dina sinnen. Gruppresa Peru och Bolivia 17 dagar Följ med på en resa som har allt för att ge dig en oförglömlig upplevelse och berika dina sinnen. 1 sida 2 sida Om Oss Machete Tours är ett ekoturismföretag som arrangerar

Läs mer

Machu Picchu till Galapagos. Gruppresa. 15 Dagar

Machu Picchu till Galapagos. Gruppresa. 15 Dagar Gruppresa Machu Picchu till Galapagos 15 Dagar Följ med på en tur till de magnifika ruinerna av den gamla inka staden Machu Picchu. Besök inkarikets gamla huvudstad Cuzco och staden Quito samt ta en 5

Läs mer

Äventyrsresa till Amazonas

Äventyrsresa till Amazonas Äventyrsresa till Amazonas 7 dagars rundresa! U pplev s vita sandstränder och Tapajós djungel! Den bästa tiden att resa hit med tanke på väderleken är från maj t o m januari. Vattennivån är som högst i

Läs mer

Machu Picchu till Galapagos

Machu Picchu till Galapagos Paketresa Comfort Class Machu Picchu till Galapagos 18 Dagar Följ med på en tur till de magnifika ruinerna av den gamla inka staden Machu Picchu. Samt ta en 6 dagars kryssning runt de undersköna Galapagos

Läs mer

Vamos Peru 14 - dagars rundresa!

Vamos Peru 14 - dagars rundresa! Vamos Peru 14 - dagars rundresa! L åt din dröm bli verklighet och njut av en oförglömdig resa till Sydamerika med bästa tänkbara service och komfort. En resa som är något alldeles extra med dig som gäst

Läs mer

Machu Picchu till Galapagos

Machu Picchu till Galapagos Paketresa Comfort Class Machu Picchu till Galapagos 15 Dagar Följ med på en tur till de magnifika ruinerna av den gamla inkastaden Machu Picchu. Samt ta en 5 dagars kryssning runt de undersköna Galapagos

Läs mer

Norra Peru 19 dagar. Utforska de dolda civilisationerna i det gamla Peru. 1 sida

Norra Peru 19 dagar. Utforska de dolda civilisationerna i det gamla Peru.  1 sida Norra Peru 19 dagar Utforska de dolda civilisationerna i det gamla Peru 1 sida Norra Peru 19 dagars Har du besökt Peru tidigare? Eller är du helt enkelt inte intresserad utav att vandra samma vandringsleder

Läs mer

Vamos Peru 14 dagars rundresa!

Vamos Peru 14 dagars rundresa! Vamos Peru 14 dagars rundresa! Låt din dröm bli verklighet och njut av en oförglömdig resa till Sydamerika med bästa tänkbara service och komfort. En resa som är något alldeles extra med dig som gäst i

Läs mer

Se det bästa av Anderna till våra lägsta priser. Machu Picchu, Titicaca sjön och Moon Valley ingår alla i denna fantastiska rundtur.

Se det bästa av Anderna till våra lägsta priser. Machu Picchu, Titicaca sjön och Moon Valley ingår alla i denna fantastiska rundtur. 2017-2018 Paketresa. Peru och Bolivia 15 dagar En resa genom Anderna! Se det bästa av Anderna till våra lägsta priser. Machu Picchu, Titicaca sjön och Moon Valley ingår alla i denna fantastiska rundtur.

Läs mer

Perus höjdpunkter 15 dagar GRUPPRESA

Perus höjdpunkter 15 dagar GRUPPRESA GRUPPRESA Perus höjdpunkter 15 dagar Denna gruppresa erbjuder många av Perus klassiska resmål såsom Machu Picchu, Cuzco, Titicacasjön och Inkaindianernas heliga dal. Allt detta blandas med fantastisk natur

Läs mer

Kryssning i Amazonas. 6 Dagars expedition Munduruku!

Kryssning i Amazonas. 6 Dagars expedition Munduruku! Kryssning i Amazonas 6 Dagars expedition Munduruku! Kryssningen görs på Tapajósfloden ut till nationalparken Tapajós, som har en mycket rik fauna och flora. Du färdas i ett enastående vackert landskap,

Läs mer

Peru. Kon-Tiki Resor. Sverige - Lima, Peru. Lima: Stadsrundtur

Peru. Kon-Tiki Resor. Sverige - Lima, Peru. Lima: Stadsrundtur Peru Efter varje dag framgår vilka måltider samt vilket hotell som är inkluderade i resans pris. Transfers, transporter och utflykter sker i internationella grupper, med engelsktalande guider under utflykter,

Läs mer

Machu Picchu till Galapagos

Machu Picchu till Galapagos Paketresa Tourist Class Machu Picchu till Galapagos 15 Dagar Följ med på en tur till de magnifika ruinerna av den gamla inka staden Machu Picchu. Samt ta en 5 dagars kryssning runt de undersköna Galapagos

Läs mer

Klassiska Peru resan 20 dagar med Inkaleden.

Klassiska Peru resan 20 dagar med Inkaleden. Klassiska Peru resan 20 dagar med Inkaleden. Vår 20 dagars rundresa i Peru erbjuder många av Perus klassiska upplevelser blandat med skön natur under 20 dagar. Häpnas över den vackra och kraftfulla naturen

Läs mer

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER RESA FLORENS FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER Florens är utan tvekan en av världens mest omtalade och lovsjungna Det är en svindlande känsla att upptäcka det övermått av sevärdheter städer. Staden är

Läs mer

Skyhigh Peru 10 - dagars rundresa!

Skyhigh Peru 10 - dagars rundresa! Skyhigh Peru 10 - dagars rundresa! Låt din dröm bli verklighet och njut av en lyxig resa i Peru med bästa tänkbara service och kom- fort. 5 stjärniga hotell, privata transporter och utflykter till några

Läs mer

PARIS EN STAD MED MÅNGA SIDOR SEVÄRDHETERNAS STAD PARIS SAINT-GERMAINE

PARIS EN STAD MED MÅNGA SIDOR SEVÄRDHETERNAS STAD PARIS SAINT-GERMAINE RESA PARIS PARIS EN STAD MED MÅNGA SIDOR Den vackra staden Paris, Frankrikes huvudstad, är en stad med många sidor och lager. Staden är full av storslagna och välkända monument och sevärdheter, men här

Läs mer

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen.

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen. VACKRA PRAG Följ med och upplev vackra Prag! Staden som bjuder på allt vi förväntar oss av en storstad i form av historia, kultur, restauranger och goda shoppingmöjligheter. Under våra dagar i Prag lär

Läs mer

Visiting address Mailing address Website: www.travelways.se

Visiting address Mailing address Website: www.travelways.se Peru - Dagsprogram Dag 1 Avresa från Sverige tidig morgon. Vi samlas och bekantar oss med varandra innan vi stiger ombord på planet som tar oss till Lima. Vi anländer till den internationella flygplatsen

Läs mer

Skyhigh Peru 10 dagars rundresa!

Skyhigh Peru 10 dagars rundresa! Skyhigh Peru 10 dagars rundresa! Låt din dröm bli verklighet och njut av en lyxig resa i Peru med bästa tänkbara service och komfort. 5 stjärniga hotell, privata transporter och utflykter till några av

Läs mer

Strikeforce SAN JOSE

Strikeforce SAN JOSE SAN JOSE Strikeforce torsdag Flyg Stockholm San Francisco Våra värdar väntar med transfer som tar sällskapet till hotellet. Incheckning på Clift Hotel o Ett av stadens främsta och coolaste hotell. Hotellet

Läs mer

Resa i Norra Peru 19 dagars tur

Resa i Norra Peru 19 dagars tur Resa i Norra Peru 19 dagars tur Har du besökt Peru tidigare? Eller är du helt enkelt inte intresserad utav att vandra samma vandringsleder som alla andra? Kanske vill du se något annat än det berömda inka

Läs mer

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t Golfresa till Norra Sydafrika 20-30 januari 2013 Måndag 21 Januari 2013 - Ankomst till Johannesburg kl 08.35 på morgonen med flyg SA 261. Er lokalguide möter upp på flygplatsen och visar vägen till bussen.

Läs mer

Sydamerika Rundresa 15 Dagar. Följ med på vår vackra Syd Amerika rundresa som tar er med till 4 länder i denna spännande och historiska världsdel!

Sydamerika Rundresa 15 Dagar. Följ med på vår vackra Syd Amerika rundresa som tar er med till 4 länder i denna spännande och historiska världsdel! Sydamerika Rundresa 15 Dagar Följ med på vår vackra Syd Amerika rundresa som tar er med till 4 länder i denna spännande och historiska världsdel! 1 sida 2 sida Dag 1: Ankomsten till Lima. Vid ankomsten

Läs mer

Skyhigh Peru 13 - dagars rundresa!

Skyhigh Peru 13 - dagars rundresa! Skyhigh Peru 13 - dagars rundresa! Låt din dröm bli verklighet och njut av en lyxig resa i Peru med bästa tänkbara service och kom- fort. En perfekt kombination av äventyr och lyx. En resa som är något

Läs mer

3 LÄNDER 3 HISTORIER

3 LÄNDER 3 HISTORIER 3 LÄNDER 3 HISTORIER Den dalmatiska kusten räknas som en av Europas vackraste. Följ med oss på en spännande resa där vi bor både i Split och i Dubrovnik och dessutom tar oss till historiskt intressanta

Läs mer

Kon-tiki Resor. Costa Rica

Kon-tiki Resor. Costa Rica Costa Rica Efter varje dag framgår i kursiv stil vilket hotell och vilka måltider som ingår i resans pris. Transfers, transporter och utflykter genomförs i internationella grupper, med engelsktalande guider

Läs mer

Costa Rica kust till kust - 12 dagar!

Costa Rica kust till kust - 12 dagar! Costa Rica kust till kust - 12 dagar! Denna resa tar er med till både stilla havet och Karibien. Vi börjar i huvudstaden San Jose för att sedan beskåda de berömda kanalerna vid Tortugueros. 1 Page www.machetetours.se

Läs mer

Preliminärt program för Peruresa 28 september 14 oktober 2012 med Inkaresor och Winslow Travel 21 dagar

Preliminärt program för Peruresa 28 september 14 oktober 2012 med Inkaresor och Winslow Travel 21 dagar Preliminärt program för Peruresa 28 september 14 oktober 2012 med Inkaresor och Winslow Travel 21 dagar Fredag 28 september Från Sverige flyger vi till Amsterdam, och sedan vidare till Lima, huvudstaden

Läs mer

Perus gamla civilisationer

Perus gamla civilisationer GRUPPRESA Perus gamla civilisationer 17 dagar Denna gruppresa erbjuder dig en inblick i Perus fantastiska kultur skatt då vi besöker gamla civilisationer så som Nazca riket, indianfolken vid Titicacasjön

Läs mer

Smaka på Argentina, 10 dagars

Smaka på Argentina, 10 dagars Smaka på Argentina, 10 dagars 1 sida Smaka på Argentina, 10-dagars Resan börjar i Argentinas huvudstad Buenos Aires där vi tar en stadsrundtur. Vi åker sedan vidare mot de bullrande och fascinerande Iguazú

Läs mer

Äventyr i Peru med M-magasin

Äventyr i Peru med M-magasin Äventyr i Peru med M-magasin 18 27 oktober 2016 10 dagar Följ med på en äventyrlig resa till Peru! Vi besöker Machu Picchu, inkastaden Cusco och den heliga dalen. I Lima ser vi de historiska delarna och

Läs mer

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 Alla ryttares och hästälskares dröm besannas på denna resa Galoppera i vattenbrynet omgiven av vita stränder och turkosa dyningar som rullar in. Detta

Läs mer

Låt din dröm bli verklighet och njut av en oförglömdig resa till två av världens mest uppskattade resmål; Machu Picchu i Peru och

Låt din dröm bli verklighet och njut av en oförglömdig resa till två av världens mest uppskattade resmål; Machu Picchu i Peru och Machu Picchu & Galapagosöarna 16 - dagars rundresa! Låt din dröm bli verklighet och njut av en oförglömdig resa till två av världens mest uppskattade resmål; Machu Picchu i Peru och Galapagos i Ecuador.

Läs mer

VACKRA ITALIEN OCH MILANO SLÅENDE VACKER ARKITEKTUR ETT FOTBOLLENS LAND

VACKRA ITALIEN OCH MILANO SLÅENDE VACKER ARKITEKTUR ETT FOTBOLLENS LAND RESA MILANO VACKRA ITALIEN OCH MILANO Italien är med sina 60,6 miljoner invånare det femte mest folkrika landet i Europa. Den näst största staden är Milano, belägen i Lombardiet. Ett vackert kullandskap

Läs mer

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade.

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. ISLANDSRESA ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. Än i dag syns spåren tydligt efter hur naturen har format

Läs mer

ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP REYKJAVIK EN MÅNGSIDIG STAD

ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP REYKJAVIK EN MÅNGSIDIG STAD RESA ISLAND ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. Än i dag syns spåren tydligt efter hur naturen har format

Läs mer

Klassiska Peru resan - 15 dagar.

Klassiska Peru resan - 15 dagar. Gruppresa: Klassiska Peru resan - 15 dagar. Drömmer du om att se spåren av uråldriga civilisationer och lära dig om olika kulturer? Välkommen att uppleva Perus skatter i tryggt sällskap av en grupp och

Läs mer

Preliminärt program för Peruresa 23 juni 12 juli 2012 med Inkaresor och Winslow Travel 21 dagar

Preliminärt program för Peruresa 23 juni 12 juli 2012 med Inkaresor och Winslow Travel 21 dagar Preliminärt program för Peruresa 23 juni 12 juli 2012 med Inkaresor och Winslow Travel 21 dagar Dag 1 Från Sverige flyger vi till Amsterdam, och sedan vidare till Lima, huvudstaden i Peru, som har över

Läs mer

Skyhigh Peru 16 - dagars rundresa!

Skyhigh Peru 16 - dagars rundresa! Skyhigh Peru 16 - dagars rundresa! Låt din dröm bli verklighet och njut av en lyxig resa i Peru med bästa tänkbara service och kom- fort. En perfekt kombination av äventyr och lyx. En resa som är något

Läs mer

Dag 02: Ho Chi Minh Staden, Saigon Cu Chi Tunnlarna. Kort beskrivning. Dag 01: Ankomst Ho Chi Minh Staden, Saigon. Detta ingår

Dag 02: Ho Chi Minh Staden, Saigon Cu Chi Tunnlarna. Kort beskrivning. Dag 01: Ankomst Ho Chi Minh Staden, Saigon. Detta ingår Kort beskrivning Avresedatum enligt kundens önskemål (Flyg till och från Vietnam ingår ej) Detta ingår Inrikes flyg i Vietnam Engelsktalande guide under utflykterna 14 nätter med del i dubbelrum på hotell

Läs mer

Det ultimata Costa Rica äventyret 13 dagar!

Det ultimata Costa Rica äventyret 13 dagar! Det ultimata Costa Rica äventyret 13 dagar! Följ med på ett äventyr till Costa Rica. Prova forsränning, vandra på broar bland trädkronorna och susa längst Ziplinor nedför bergen. Paddla kajak och åk på

Läs mer

Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero

Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero Kulturel rundresa med 2 Kultur och Strand 12 dages rundresa till Kuba Havanna - Varadero - Havanna Denna

Läs mer

Äventyrsresa till Amazonas

Äventyrsresa till Amazonas Äventyrsresa till Amazonas 10 dagars rundresa! U pptäck Alter do Chãos vita sandstränder och Tapajós djungel! Den bästa tiden att resa hit med tanke på väderleken är från maj t o m januari. Vattennivån

Läs mer

DP NOVA KURSRESA TILL SYDAFRIKA 27 DECEMBER 2009-08 JANUARI 2010

DP NOVA KURSRESA TILL SYDAFRIKA 27 DECEMBER 2009-08 JANUARI 2010 Preliminärt program DP NOVA KURSRESA TILL SYDAFRIKA 27 DECEMBER 2009-08 JANUARI 2010 Dag 1 28 december - måndag 06:15 Ankomst med British Airways till Kapstaden. Ni möts på flygplatsen av er guide för

Läs mer

Äventyrsresa till Amazonas. 12 dagars gruppresa med skandinavisk reseledare!

Äventyrsresa till Amazonas. 12 dagars gruppresa med skandinavisk reseledare! Äventyrsresa till Amazonas 12 dagars gruppresa med skandinavisk reseledare! Upptäck Alter do Chãos vita sandstränder och Tapajós djungel! Den bästa tiden att resa hit med tanke på väderleken är från maj

Läs mer

Peru Lyxiga Resa 10 dagar

Peru Lyxiga Resa 10 dagar Peru Lyxiga Resa 10 dagar Följ med oss till ett land där två av världens största kulturer kolliderade. Genom en blandning av historia, natur och kultur välkomnar denna Lyxiga Peru resa 10 dagar dig till

Läs mer

Mexico. Guidad Rundresa Max. 6 resenärer. www.vespucci-tours.com

Mexico. Guidad Rundresa Max. 6 resenärer. www.vespucci-tours.com Mexico Guidad Rundresa Max. 6 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - M e x i k o Kulturrundresa på halvön Yuacatan i Mexiko - Guidad Resa Upptäcka pittoreska koloniala städer, ett fascinerande

Läs mer

Kon-tiki resor. Påskön och Chile

Kon-tiki resor. Påskön och Chile Påskön och Chile Efter varje dag framgår vilka måltider samt vilket hotell som är inkluderade i resans pris. Transfers, transporter och utflykter sker i internationella grupper, med engelsktalande guider

Läs mer

Vamos Peru 13 - dagars gruppresa med Skandinavisk reseledare!

Vamos Peru 13 - dagars gruppresa med Skandinavisk reseledare! Vamos Peru 13 - dagars gruppresa med Skandinavisk reseledare! Låt din dröm bli verklighet och njut av en oförglömdig resa i Peru med bästa tänkbara service och komfort. En perfekt kombination av spännande

Läs mer

Syd Amerika Rundresa 24 Dagar

Syd Amerika Rundresa 24 Dagar Syd Amerika Rundresa 24 Dagar Följ med på vår vackra Syd Amerika rundresa som tar er med till 5 länder i denna spännande och historiska världsdel! Från Perus inka riken & den förlorade staden Machu Picchu,

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA RESA MALTA VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA Den vackra östaten Malta ligger i mellersta Medelhavet, mellan Libyen i söder och Italien i norr. Malta är Europas sydligaste stat och har drygt 400 000 invånare.

Läs mer

Ecuadors höjdpunkter 13 dagar

Ecuadors höjdpunkter 13 dagar Paketresa Ecuadors höjdpunkter 13 dagar Från världens mitt till indianmarknader, via underbar natur och inkaruiner färdas vi från storstäder till kusten. Följ med och upplev Ecuadors höjdpunkter. 1 sida

Läs mer

Vamos Peru 21 dagars rundresa!

Vamos Peru 21 dagars rundresa! Vamos Peru 21 dagars rundresa! Låt din dröm bli verklighet och njut av en oförglömdig resa till Sydamerika med bästa tänkbara service och komfort. En resa som är något alldeles extra med dig som gäst i

Läs mer

Gröna Kusten. 15 dagars gruppresa med skandinavisk reseledare!

Gröna Kusten. 15 dagars gruppresa med skandinavisk reseledare! Gröna Kusten 15 dagars gruppresa med skandinavisk reseledare! Den vackra kustvägen Rio- Santos, där Atlantens underbara stränder möter den frodiga Atlantregnskogen, kallas för den Gröna kusten. På den

Läs mer

UFC 120 London UFC 120

UFC 120 London UFC 120 London UFC 120 London Åk till London för UFC 120 med Ciceron och FIghtplay och upplev MMA-världens största organisation live i en av världens mest dynamiska storstäder! London är staden som har allt, mat,

Läs mer

Tåg i USA - Natur & storstäder

Tåg i USA - Natur & storstäder Tåg i - Natur & storstäder Detta är den perfekta tågresan för naturälskare. Från Denver kommer du till bergstoppar och vackra sjöar i Rocky Mountains National Park. Därefter går tåget genom svindlande

Läs mer

Vad gör ni den 26:e till 30:e september?

Vad gör ni den 26:e till 30:e september? Vad gör ni den 26:e till 30:e september? För en tid sedan träffade jag Claes Claesson, f.d. mycket erkänd krögare i Karlstad, som numera tillsammans med hustrun Titti bl.a. arrangerar Njutningsresor se

Läs mer

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Vi gör en härlig kryssning längs den magnifika dalmatiska kusten och dess vackra öar. Under tre dagar på Adriatiska havet åker vi från en ö till en annan

Läs mer

Vamos Peru 13 dagars gruppresa med Skandinavisk reseledare!

Vamos Peru 13 dagars gruppresa med Skandinavisk reseledare! Vamos Peru 13 dagars gruppresa med Skandinavisk reseledare! L åt din dröm bli verklighet och njut av en oförglömdig resa i Peru med bästa tänkbara service och komfort. En perfekt kombination av spännande

Läs mer

Vamos Peru 22 - dagars rundresa!

Vamos Peru 22 - dagars rundresa! Vamos Peru 22 - dagars rundresa! Låt din dröm bli verklighet och njut av en oförglömdig resa till Sydamerika med bästa tänkbara service och komfort. En resa som är något alldeles extra med dig som gäst

Läs mer

Anki Adventures Tanzania och Zanzibar gruppresa 7 november 2019

Anki Adventures Tanzania och Zanzibar gruppresa 7 november 2019 15/10 2018 Anki Adventures Tanzania och Zanzibar gruppresa 7 november 2019 Flyg med KLM från Stockholm KL1104 ARNAMS HK1 2 0630 0840 73H E 0 S KL 571 AMSJRO HK1 1015 2040 772 E 0 M PW 423 ARKZNZ HK1 1250

Läs mer

Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009,

Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009, Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009, Flyg: Med Ryan Air från Skavsta flygplats (Nyköping) 22/4 Skavsta Treviso 17.25-19.50 29/4 Treviso Skavsta 20.15-22.45 Pris och plats

Läs mer

Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet

Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet 2011-07-21 Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet Resa till Peking, Zhengzhou och Shaolin den 16-29 november, 2011, 14 dagar Vår resa går till Peking och därefter direkt vidare till

Läs mer

Klassiska Peru resan 14

Klassiska Peru resan 14 2015-2016 Paketresa Klassiska Peru resan 14 dagar Genom en blandning av historia, natur och kultur välkomnar denna Peru rundresa dig till ett magiskt land! 1 sida Om Oss Machete Tours är ett ekoturismföretag

Läs mer

5 Dagars Galapagos kryssning med Nemo II

5 Dagars Galapagos kryssning med Nemo II 5 Dagars Galapagos kryssning med Nemo II Båten Nemo II tar dig med till öarna Santa Cruz, South Plaza Santa Fe, San Cristobal och Española. Vi ser kolonier av landleguaner och letar efter hybrid leguanen!

Läs mer

Do it Event. Konferens/golfresa till Portugal Algarve 2013

Do it Event. Konferens/golfresa till Portugal Algarve 2013 Do it Event Konferens/golfresa till Portugal Algarve 2013 Portugal är ett av de mest populära länderna i Europa för soltörstande golfare. Framförallt Lissabonområdet och Algarvekusten lockar med massor

Läs mer

BOKA ER KONFERENSRESA TILL MALAGA MED OSS

BOKA ER KONFERENSRESA TILL MALAGA MED OSS BOKA ER KONFERENSRESA TILL MALAGA MED OSS Avresa: oktober 2018 Kontaktperson goto Nordics: Marina Barkanowitz mb@fly-goto.com Passa på att boka er grupp/konferensresa med oss. Vi kan sy ihop och erbjuda

Läs mer

Dina Vingårdars Resa till Sydafrika, 10 okt-24 okt, 2015 (15 d)

Dina Vingårdars Resa till Sydafrika, 10 okt-24 okt, 2015 (15 d) Dina Vingårdars Resa till Sydafrika, 10 okt-24 okt, 2015 (15 d) Nu är det åter dags för oss på Dina Vingårdar att ge oss ut på en upplevelserik resa till Sydafrika. Med oss har vi som vanligt vår ovärderliga

Läs mer