Mentalträning T4 ht-10 Sida 1 av 1

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Mentalträning T4 ht-10 Sida 1 av 1"

Transkript

1 Mentalträning T ht-0 Sida av 7 Mentalträning T ht-0 Sida av Antal besvarade enkäter: I vilken anser du att innehållet i mental träning termin i sin helhet har bidragit till att nå de förväntade studieresultaten? I mycket hög 6. Total: 00.0 Kommentarer till föregående fråga ang. de förväntade studieresultaten (gärna något specifikt om vad du upplevde som bra eller mindre bra med terminens innehåll): jag hade väldigt lite kunskap om mental träning innan kursen. Jag hade verktyg för den mentala träningen, men kursen har fått mig att förstå vad det är jag verkligen gör. Bra att kombinera olika moment såsom mental träning och exempelvis KKS. Det blir då lättare att applicera den mentala träningen i verkligheten. Åsas berättelse från sina upplevelser som polis gav en väldigt bra och målande bild av hur det verkligen kan kännas att arbeta som polis och hur man kan reagera. Det var en mycket personlig och utlämnande berättelse som verkligen gav mig många tankar och bilder som jag kan använda i min mentala förberedelse. Bra att koppla ihop skriv uppgifter med övning krångligt att förstå och sätta i verkligheten. I vilken anser du att den introducerande föreläsningen om en polisiär situation bidrog till att nå de förväntade studieresultaten? I mycket hög.5 Total:

2 Mentalträning T ht-0 Sida av Kommentarer till föregående fråga (gärna något specifikt om vad du upplevde som bra eller mindre bra med detta inslag): Det är alltid skönt att få en version av hur det man kan använda sig av den mentala träningen när man väl börjar jobba. Det är alltid lättare att förstå sammanhanget om det är någon som berättar något från verkligheten som man kan knyta an till det man lärt sig. Bra med verkliga upplevelser. Lära sig att tagga till när det behövs, men även att de man anser vara bra poliser också kan ha mindre aktiva dagar när man inte är mentalt förberedd och ändå åstadkomma något viktigt. Minns inte alls vad den hanlade om Det var en mycket intressant föreläsning och det är bra med exempel från verkligheten. Jag tycker dock att jag redan innan T har uppnått de förväntade studieresultaten eftersom jag använt mig av mental träning i olika former även innan jag började på PHS. Men jag tror inte att jag minns den... :(

3 Mentalträning T ht-0 Sida av 7 5 I vilken anser du att de individuella uppföljningssamtalen har bidragit till att nå de förväntade studieresultaten? Total: Kommentarer till föregående fråga ang. uppföljningssamtalen (gärna något specifikt om vad du upplevde som bra eller mindre bra med detta inslag): var nog för pressad med annat skolarbete när dessa genomfördes, så jag kunde inte ta tillvara på samtalen så bra som jag kanske önska. Jag förstår tanken att man mer el mindre tvingas fundera över sin egen situation och var man befinner sig i utvecklingen. Men för mig personligen så gav det inte så mkt just det samtalet. Jag funderar ganska mkt själv och kände att det räckt så. Det uppföljningssamtalet vi hade i termin med Mats Widing kände väldigt bra eftersom man då fick möjlighet att prata om allt möjligt, inte bara om vilka mental-tränings-tekniker man använts sig av. Jag hade tyckt att det vore skönt att bara få sitta ner med någon, helt med polisiär erfarenhet, och diskutera kring vårt blivande yrke (kanske i basgrupperna). Det är bra att bli tvungen att sätta sig och tänka igenom hur jag gör sin mentala förberedelse och bli medveten om den. Skönt med egen tid. Lite mer skyddad verkstad. Bra att prata igenom de man tänkt sig med någon och även få tpps hur man kan se på det hela fråg annan synvinkel Se svar fråga. Jag tycker dock att samtalen ändå har varit värdefulla eftersom de tvingar en att reflektera över och sätta ord på saker man kanske bara gör på ren rutin. 7 I vilken anser du att den skriftliga förberedelsen för KKS-examinationen och att lärare på mental träning var med på KKS examinationen bidrog till att nå de förväntade studieresultaten? Total:

4 Mentalträning T ht-0 Sida av Kommentarer till föregående fråga (gärna något specifikt om vad du upplevde som bra eller mindre bra med detta inslag): Vi har varit en ganska kommunikativ basgrupp och vi går alltid igenom tänkbara scenarion innan vi går in i ett case Se fråga Uppgiften var fel disponerad tycker jag. Vi uppfattade att vi skulle få lägga upp casen själv och sedan skulle fundera på problem som kunde uppstå. Dock borde lärarna göra tydligt att det är DEM som styr casen och att vi ska fundera på alternativa händelseförlopp, då hade man haft mer nytta av den mentala förberedelsen. Att läraren var med på lektionen gav inte så mycket. lärardelen var bra. skriftliga si så. Bra att ha ett arbete kopplat till en övning Bra att man blev påmind om att jobba med det mentala genom att läraren var med. Se svar fråga 6. bra med lärare som är med men skrivuppgifterna som kommer från MT är inte speciellt bra. 9 I studieguiden rekommenderas nedanstående litteratur. I vilken anser du dig ha använt denna litteratur under terminen? (Enkätfråga nr. )

5 Mentalträning T ht-0 Sida 5 av 7 Christianson, SÅ, & Granhag, PA. (00). Polispsykologi. Stockholm: Natur och Kultur Total: 00.0 Dahlkwist, M. (00). Hantera din stress: en utvecklingsguide och faktabok. Uppsala: Kunskapsföretaget Total: 00.0 Antal obesvarade: Polishögskolan (005). Användarmaterial Nationell bastaktik. Sörentorp: Solna Total: 00.0 Antal obesvarade: 0 I vilken anser du att litteraturen bidrog till att nå de förväntade studieresultaten? (Enkätfråga nr. )

6 Mentalträning T ht-0 Sida 6 av Total: 00.0 Ev. kommentar kring litteraturen: (Enkätfråga nr. ) använde i princip bara en bok Bastaktikhäftet samt polispsykologi var givande samt häftet i SPT. Nationell Bastaktik är bra på alla sätt. Jag har svårt att förstå sammanhanget då jag bara läser om någonting. Det bästa är då någon berättar om en händelse och kopplar det till mental träning, alternativt att man själv får agera och på det sättet förstå innebörden i mental träning. Det skulle vara bättre om en del informationsmaterial och utdrag ur litteratur kunde läggas ut på cambro. Det skulle absolut göra att fler tog del av den. Det kan vara svårt att få tag i litteraturen annars om man inte vill köpa böckerna eftersom lånetrycket på biblioteket blir ganska högt. Känns som de står i alla böcker samma sak, psykologi som psykologi. Innan ni avslutar termin önskar vi att ni blickar tillbaka på mental träning under denna termin och de övriga terminerna och skriver ner några punkter (gärna förslag) kring innehåll, upplägg/metoder, saker som varit bra/mindre bra, tips o.s.v. (Enkätfråga nr. ) Samtal och reflektioner efter övningar anser jag är ett bra inlägg. MFP arbetet tror jag många kände som ett nödvändigt ont och borde modifieras för att ge mer engagemang. Annars över lag en bra insats av alla lärare! Tack Jag har lärt mig att mental träning är något viktigt att ha med sig i yrket, och även i livet för den delen. I början trodde jag att det var ett lite flummigt ämne men den åsikten är jag inte av idag. Uppföljningssamtalen har varit mycket givande i mina ögon, att i efterhand sitta ned och tala om vad man varit med om och hur man tänkte innan, under och efter. Fortsätt med det. Några dirketa tips på förändringar har jag inte på rak arm. Ni har öppnat ögonen för vad mental träning innebär för mig. samkör mental träning och kks redan från termin gärna med ex hård kks och avslappningsövingar. använd konkreta polisiära situationer gärna med någon som bereättar om något de varit med om för att öka förståelsen och insikten om vikten med mental träning. tag del av förslag som givits till kks-lärare och mentala lärare då förslag givits fortlöpande under termin Bra upplägg tycker jag med blandat innehåll, både i grupp och individuellt. Jag tycker att nivån var allt för lång i termin ett. Det kändes meningslöst att diskutera självklarheter som jag ansåg det. Dock är det nog viktigare med uppgifterna och framförallt ämnet än vad man inser till en början. Jag är glad över min utveckling och förmåga gällande mental träning då det krävs kunskap i detta för att nå bra resultat som polis. Vill även föra fram ett stort tack till Mats Widing och Daniel Sjöberg för att alltid vara på gott humör och verkligen lyssna på vad jag haft att säga. (övriga lärare är också bra!)

7 Mentalträning T ht-0 Sida 7 av Jag har skrivit mycket förslag tidigare i utvärderingen så ni kan ju kika där. '.Övningar som gick förlorade pga strul borde ha givits ett nytt tillfälle att genomföraen ny övning..fler föreläsningar även tidigare i utbildningen av tex våra erfarenhetsrika polislärare som har upplevt mängder av situationer som skulle ha kunnat väcka fler ochväcka intresset tidigare för MT. Fler tankeställare etc. + Bra övningar + Bra intro föreläsning av Åsa Sjöström + Bra med enskilt samtal + Bra att mentalt förbereda sig innan KKS examinationen med skriftligt arbete. Tips! Mer fakta material som läggs ut på cambro. Mer diskussioner - färre individuella arbeten. Gärna mer övningar, försöka se till så att vi verkligen får ett stresspåslag och därefter sköta sin uppgift i bästa mån. Mer relevanta uppgifter känns som mycket ordbajseri som folk inte tar på allvar. Bättre i tremin då övningar kopplas till denna del då får det en bättre innebörd i det hela. Bra med personliga samtal kring vår egen mentala träning. Det skulle vara bra om även taktiklärare etc kunde påminna oss ibland på övningar att täka på det mentala bitarna också. För att lära oss att automatisera det "tänket" när en situation blir rörig/stressig. Vissa delar kändes mer som repetition av föregående terminer. I termin skulle mer tid kunna läggas till att praktiskt få tillämpa kunskaper i ämnet baserat på de kunskaper termin - givit oss. det hade räckt att skriva ett träningsprogram i mental träning en gång, det uppföljande arbetet kändes mest som något som gjordes för sakens skull. Mer praktisk tillämpning, på papper kan alla lätt skriva ihop klyschor, men det som verkligen behövs är att att prata, utvärdera och täna, konkretisera. Det är ett svårt ämnde att konkretisera, men genom att skriva för mycket tar man bort fokus från det som mental träning verkligne innebär, att praktiskt arbeta med sig själv och möta sig själv i situatioenr som tydligat talar om för en hur man fungerar. Jag gillar däremot självutvärderingen, vi skulle kryssa i olika frågor och tillsammans bildade svaren en graf som visade hur man såg på sig själv, sina förmågor och vad man har svårt/mindre svårt för. Jag gillar också att vi har fått träffas och prata enskilt med er lärare. Jag har svårt att lyfta något konkret som jag tycker att man skulle ha gjort annorlunda. Det är ett ämne som säkerligen av många i alla fall inledningsvis uppfattas som lite "flummigt" innan man förstår nyttan av det och kommer underfund med hur man ska använda sig av det för att hjälpa just sig själv på bästa sätt. Jag tror dock att de flesta om de rannsakar sig själva i T tycker att det är något väldigt viktigt. Jag använder mig av mental förberedelse (främst visualisering) i det mesta jag gör, såväl i stort som smått. För mig är det ett jätteviktigt hjälpmedel för att hantera olika situationer så bra som möjligt. Jag tror i alla fall att det som är viktigt i undervisning i ett ämne som mental träning är att vara så konkret som möjligt och koppla så mycket som möjligt till hur man kan använda sig av det som polis och nyttan med det. Jag tycker att ni har lyckats bra med det under T-T när jag blickar tillbaka men kanske har det stundtals varit för utspritt under lång tid för att man ska få den där klockrena förståelsen om man inte använt sig av det tidigare. Samtalen med lärare är bra. Skrivuppgifterna tycker jag sådär om. De läggs ofta in när vi har annat att göra och blir bara en sak som försöker göra så fort som möjligt. Jag är nöjd med ämnet mental träning som helhet. När vi gick i termin så hade de som var fyror då, en uppgift som gick ut på att de skulle konstruera en övning som vi sen skulle genomföra. Övningen skulle visa på till exempel, mental förberedelse på lång sikt. Jag upplevde det som en bra övningsform för båda parter. måste göras annorlunda för att anpassas för skolans lärosätt. Jag kan aldrig tänka allvar i den som sker i skolan även om jag försöker. Sida:

Mental träning termin 2 HT-10 Sida 1 av 1

Mental träning termin 2 HT-10 Sida 1 av 1 1 av 11 2010-12-13 16:22 Mental träning termin 2 HT-10 Sida 1 av 1 Antal besvarade enkäter: 15 1 Hur tycker du att målen för momentet har uppfyllts? Vi har väl uppfyllt de delarna bra. Jag tycker det känns

Läs mer

Diversa kompetensutveckling för lika möjligheter

Diversa kompetensutveckling för lika möjligheter Utvärdering - sammanställning Språk, flerspråkighet och språkinlärning, Kjell Kampe 26 mars 2012 1. Vilka förväntningar hade du på den här dagen? - Jag förväntade mig nya kunskaper kring språk och språkinlärning

Läs mer

Sammanställd kursutvärdering för samhällets digitalisering SVP, HT 2016

Sammanställd kursutvärdering för samhällets digitalisering SVP, HT 2016 UMEÅ UNIVERSITET Institutionen för informatik Lärare: Rikard Harr, Angelica Svelander oktober 6, 2016 Sammanställd kursutvärdering för samhällets digitalisering SVP, HT 2016 Sammanlagt lämnades 36 utvärderingar

Läs mer

THFR41 - Teknisk kommunikation på franska del II

THFR41 - Teknisk kommunikation på franska del II 1 ( 6) THFR41 - Teknisk kommunikation på franska del II Sändlista Kurskod Examinator Mathias Henningsson Miguel Giménez Johan Holtström THFR41 Miguel Giménez Kursen gavs Årskurs 2 Termin Period 2 Kursens

Läs mer

Kursutvärdering - Barnpsykiatri, 3 hp / ht 2015

Kursutvärdering - Barnpsykiatri, 3 hp / ht 2015 Kursutvärdering Sid 1 (5) Kursutvärdering - Barnpsykiatri, 3 hp / ht 2015 Svarsfrekvens: 78 % (18/23) 1. Hur bedömer du som helhet kursens kvalitet? (1-5) Medel: 4,1 2. Dina förväntningar innan kursen?

Läs mer

Samlad bedömning för: Kurs: Dietetik B Kurskod: 2KN026 Start och slutdatum:

Samlad bedömning för: Kurs: Dietetik B Kurskod: 2KN026 Start och slutdatum: Umeå universitet Institutionen för kostvetenskap Samlad bedömning för: Kurs: Dietetik B Kurskod: 2KN02 Start och slutdatum: 020 00 Antal registrerade på kursen: 23 Datum för möte (programsamordnare, lärarrepresentanter

Läs mer

RAPPORT FÖR UTVÄRDERING AV AVSLUTAD KURS/DELKURS

RAPPORT FÖR UTVÄRDERING AV AVSLUTAD KURS/DELKURS UPPSALA UNIVERSITET Institutionen för musikvetenskap RAPPORT FÖR UTVÄRDERING AV AVSLUTAD KURS/DELKURS Kurs: Musikteori 1/Musikvetenskap A Delkurs: Satslära/funktionsanalys Termin: VT 211 Totalt besvarade

Läs mer

Eventuella kommentarer: Under kursens gång har 4 studenter hoppat av utbildningen.

Eventuella kommentarer: Under kursens gång har 4 studenter hoppat av utbildningen. Kursrapport Bakgrundsinformation Kursens namn: Bild och lärande: Visuella kulturer och kommunikation Termin: 1 Ladokkod: BL202C Kursansvarig: Bjørn Wangen Antal registrerade studenter: 26 Antal studenter

Läs mer

Examination och utvärdering vt 2017

Examination och utvärdering vt 2017 Examination och utvärdering vt 2017 Kursutvärdering sammanställning med lärarkommentarer Fråga Instämmer inte alls Instämmer helt 1 Kursens mål har varit klara för mig 1 1 11 2 Kursen har gett mig möjlighet

Läs mer

Samlad bedömning för:

Samlad bedömning för: Umeå universitet Institutionen för kostvetenskap Samlad bedömning för: Kurs: Kost vid träning Kurskod: 2KN035 Start och slutdatum: Antal registrerade på kursen: 122 varav 60 aktiva 20180903-20190120 Antal

Läs mer

Lärprojektet Utvärdering av samverkansdialogerna

Lärprojektet Utvärdering av samverkansdialogerna Lärprojektet Utvärdering av samverkansdialogerna 1. Hur bedömer du lärprojektet Utvärdering av samverkansdialogerna som helhet? 1 = Mycket dåligt, 5 = Mycket bra 2. Kommentar Antal svarande: 4 - Mycket

Läs mer

Sammanställning av kursutvärdering

Sammanställning av kursutvärdering Umeå universitet Inst för informatik P O Ågren Annakarin Nyberg Sid 1 (7) Sammanställning av kursutvärdering Beteendevetenskapliga programmet med inriktning mot IT-miljöer Framtidens IT-miljöer, 7,5 hp,

Läs mer

Samlad bedömning för:

Samlad bedömning för: Umeå universitet Institutionen för kostvetenskap Samlad bedömning för: Kurs: Kost vid träning Kurskod: 2KN035 Start och slutdatum: Antal registrerade på kursen: 146 varav 75 aktiva 20170828-20180114 Antal

Läs mer

Checklista utbildningar och andra möten. Best practice 2013, Mongara AB

Checklista utbildningar och andra möten. Best practice 2013, Mongara AB Checklista utbildningar och andra möten Best practice 2013, Mongara AB Vi vill med detta dokument ge dig som håller föreläsningar, informationsmöten och utbildningar några tips som ger dig möjlighet att

Läs mer

Utvärdering av gruppledarutbildning ACT Att hantera stress och främja hälsa HT 2011

Utvärdering av gruppledarutbildning ACT Att hantera stress och främja hälsa HT 2011 Utvärdering av gruppledarutbildning ACT Att hantera stress och främja hälsa HT 2011 Här kommer en sammanfattning av utvärderingar från de som gick gruppledarutbildningen under hösten 2011. Deltagarnas

Läs mer

Kursutvärdering mom 1 LHM, ht 13.

Kursutvärdering mom 1 LHM, ht 13. Kursutvärdering mom 1 LHM, ht 13. Vad har hjälpt mig att uppnå FSR:en Pedagogiska och tydliga genomgångar av teori och begrepp Inspirerande och engagerade lärare som höll intresset uppe och gjorde så att

Läs mer

MO1002_HT17. Antal svar: 4

MO1002_HT17. Antal svar: 4 MO00_HT7 Antal :. Vad var bäst med kursen? Vad var bäst med kursen? Helheten dvs bredden i innehållet Intressant överblick över hur allt är uppbyggt och självklart smarta och trevliga kamrater De engagerade

Läs mer

Sammanställning av studentutvärderingen för kursen Estetiska lärprocesser 15 hp, ht 2007

Sammanställning av studentutvärderingen för kursen Estetiska lärprocesser 15 hp, ht 2007 Sammanställning av studentutvärderingen för kursen Estetiska lärprocesser 15 hp, ht 2007 135 av 167 studenter (81%) har Lärare, tidigare år, förskola 39% besvarat utvärderingen Lärare, tidigare år, grundskola

Läs mer

Kursutvärdering Förvärvade tal, språk och sväljstörningar 1, VT17

Kursutvärdering Förvärvade tal, språk och sväljstörningar 1, VT17 Kursutvärdering Förvärvade tal, språk och sväljstörningar, VT7 Förvärvade tal- språk- och sväljstörningar (60VT7) Resultat på utvärdering Startade: den juni 07 Avslutad: den 8 juni 07 Svarsfrekvens: 8%

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Arbetsplanering inom djursjukvård DO0045, 40160.1314 5 Hp Studietakt = 35% Nivå och djup = Grund Kursledare = Lena Svendenius Värderingsresultat Värderingsperiod: 2014-06-03-2014-06-22 Antal svar 10 Studentantal

Läs mer

Utvärdering Lärande med stöd av IKT vt-10

Utvärdering Lärande med stöd av IKT vt-10 Utvärdering Lärande med stöd av IKT vt-10 1. Hur bedömer du som helhet kursens kvalitet? ( 1 anger lägsta betyg, anger högsta betyg) Fråga 1 Fråga 1 Motivering: Bl a jätteintressant att träffa folk från

Läs mer

Kursutvärdering. Kurs: IKK: Projektkurs geografiska informationssystem (GIS) 7,5 hp

Kursutvärdering. Kurs: IKK: Projektkurs geografiska informationssystem (GIS) 7,5 hp Institutionen för geografi och ekonomisk historia Kursutvärdering Kurs: IKK: Projektkurs geografiska informationssystem (GIS) 7,5 hp Termin: vår 2016 Kursansvarig lärare: Olof Olsson Våra kursutvärderingar

Läs mer

MYCKET BRA (14/48) BRA (30/48) GANSKA BRA (3/48) INTE BRA (1/48)

MYCKET BRA (14/48) BRA (30/48) GANSKA BRA (3/48) INTE BRA (1/48) Kursutvärdering moment 1, IH1200, ht -12 1. Vad tycker du om kursens upplägg? MYCKET BRA (14/48) BRA (30/48) GANSKA BRA (3/48) INTE BRA Enkelt att komma igång och bra tempo Intressant och lärorikt Bra

Läs mer

Utvärdering: Klinisk neuropsykologi Psykologprogrammet T4 VT12

Utvärdering: Klinisk neuropsykologi Psykologprogrammet T4 VT12 april 1 Utvärdering: Klinisk neuropsykologi Psykologprogrammet T VT1 Kurs är det tredje på kursen Klinisk psykologi I. Sextiotvå studenter deltog i kurs varav 31 stycken (%) lämnade in utvärderingsblanketten

Läs mer

När skrivs de första proven i studentexamen på dator?

När skrivs de första proven i studentexamen på dator? Enkäten skickades till en lärare/skola i Vi7 (olika ämnen), som bad en grupp ettor fylla i. Enkäten är alltså ett stickprov. Kicki Häggblom 2015 När skrivs de första proven i studentexamen på dator? Hösten

Läs mer

Sammanställning av Kursvärdering för Farmakologi och

Sammanställning av Kursvärdering för Farmakologi och sjukdomslära/förskrivningsrätt (FV) Sammanställning av Kursvärdering för Farmakologi och sjukdomslära/förskrivningsrätt (FV) Sammanställd -- Antal svar av (svarsfrekvens %) Tillgänglig --8 -- Kontaktperson

Läs mer

Enkätresultat för SIK15 Omvärldsanalys och informationssökning 7,5 hp. 31SOI1 H15-1 Kursansvariga: Rolf Hasslöw, Ingrid Johansson

Enkätresultat för SIK15 Omvärldsanalys och informationssökning 7,5 hp. 31SOI1 H15-1 Kursansvariga: Rolf Hasslöw, Ingrid Johansson Enkätresultat för SIK15 Omvärldsanalys och informationssökning 7,5 hp. 31SOI1 H15-1 Kursansvariga: Rolf Hasslöw, Ingrid Johansson Enkäten är besvarad av 16 studenter (av 42 möjliga) vilket motsvarar 38%.

Läs mer

BLODGIVNINGSBEFRÄMJANDE ARBETE OCH SAMTALSTEKNIK. DEN 2 APRIL 2014 Antal svar 32 av 38 Hur givarna förstår information och frågor var?

BLODGIVNINGSBEFRÄMJANDE ARBETE OCH SAMTALSTEKNIK. DEN 2 APRIL 2014 Antal svar 32 av 38 Hur givarna förstår information och frågor var? BLODGIVNINGSBEFRÄMJANDE ARBETE OCH SAMTALSTEKNIK DEN 2 APRIL 2014 Antal svar 32 av 38 Hur givarna förstår information och frågor var? Kommentar till: Hur givarna förstår information och frågor. Bra att

Läs mer

Mall för kursrapporter

Mall för kursrapporter 1(11) 2010-02-09 Mall för kursrapporter Kursrapporten är ett viktigt instrument för utvecklandet av kurser och utbildningar. Strukturen för detta kvalitetsarbete beskrivs i Kvalitetsbygge: Struktur för

Läs mer

Cambros elektroniska utvärderingssystem

Cambros elektroniska utvärderingssystem Cambros elektroniska utvärderingssystem Kursutvärdering Kost vid graviditet och amning 7,5 hp HT12 Tack för att du tar dig tid att fylla i utvärderingen av kursen Kost vid graviditet och amning! projektarbetet

Läs mer

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Sid 1 (7) Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Kurskod ( er): 6MN040 Ifall kursen i allt väsentligt samläses med

Läs mer

Utvärdering av laboration i genteknik. för kemiingenjörer, VT 2002

Utvärdering av laboration i genteknik. för kemiingenjörer, VT 2002 Miniprojekt, pedagogisk kurs för universitetslärare II, ht 2002. Maria Andrén och Anna Lindkvist, Inst för genetik och patologi Utvärdering av laboration i genteknik för kemiingenjörer, VT 2002 Introduktion

Läs mer

Samlad bedömning för: Kurs: Mat och hälsa för barn och

Samlad bedömning för: Kurs: Mat och hälsa för barn och Umeå universitet Institutionen för kostvetenskap Samlad bedömning för: Kurs: Mat och hälsa för barn och Kurskod: 6KN014 ungdomar Antal registrerade på kursen: 16 Datum för möte (programsamordnare, lärarrepresentanter

Läs mer

Svarsammanställning. UMEÅ UNIVERSITET Institution för moderna språk Språkcentrum Kurs:_nygrek 1_ Termin:_1

Svarsammanställning. UMEÅ UNIVERSITET Institution för moderna språk Språkcentrum Kurs:_nygrek 1_ Termin:_1 UMEÅ UNIVERSITET Institution för moderna språk Språkcentrum Kurs:_nygrek 1_ Termin:_1 Kursutvärdering Skriv kort om dina helhetsintryck från kursen. Hur har kursen fungerat? 1. Kursen har fungerat kanonbra!

Läs mer

Samlad bedömning för: Kurs: Dietetik B Antal registrerade på kursen: 24

Samlad bedömning för: Kurs: Dietetik B Antal registrerade på kursen: 24 Umeå universitet Institutionen för kostvetenskap Samlad bedömning för: Kurs: Dietetik B Antal registrerade på kursen: 24 Kurskod: 2KN026 Datum för möte (programsamordnare, lärarrepresentanter och studentföreträdare):

Läs mer

Behåll, utveckla, avveckla, övrigt

Behåll, utveckla, avveckla, övrigt Avsluta Oavsett om det är en kort aktivitet eller en verksamhet som pågår under en längre tid så är det viktigt att regelbundet stämma av vad deltagarna tycker och koppla tillbaka till de syftet, mål och

Läs mer

Kursutvärdering av Hälsoeffekter HT2012

Kursutvärdering av Hälsoeffekter HT2012 Kursutvärdering av Hälsoeffekter HT0 Hälsoeffekter (9000ht) Results of survey Startade: December 0, 0 Avslutad: February 6, 0 Svarsfrekvens: 6% ( / 7 ) Cambros elektroniska utvärderingssystem Kursutvärdering

Läs mer

REGLAB Hur bedömer du lärprojektet Kommunikation som helhet? 2. Kommentar. 3. Vad har du uppskattat mest? Antal svarande: 10

REGLAB Hur bedömer du lärprojektet Kommunikation som helhet? 2. Kommentar. 3. Vad har du uppskattat mest? Antal svarande: 10 REGLAB 2011 1. Hur bedömer du lärprojektet Kommunikation som helhet? 1 = Mycket dåligt, 5 = Mycket bra 2. Kommentar Antal svarande: 6 - Bra kontakter och jag har lärt mig nya saker om kommunikation. -

Läs mer

Kursutvärdering termin 2 HT10 Sida 1 av 1

Kursutvärdering termin 2 HT10 Sida 1 av 1 1 av 6 2011-01-19 11:08 Kursutvärdering termin 2 HT10 Sida 1 av 1 Antal besvarade enkäter: 24 1 Hur bedömer du som helhet kursens (hela termin 2) kvalitet? 1 = lägsta betyg, 5 = högsta betyg A < 1.00 0

Läs mer

Ett nytt perspektiv i arbetet med barn och föräldrar

Ett nytt perspektiv i arbetet med barn och föräldrar Ett nytt perspektiv i arbetet med barn och föräldrar Kurs för förskollärare och BVC-sköterskor i Kungälv 2011-2012, 8 tillfällen. Kursbok: Ditt kompetenta barn av Jesper Juul. Med praktiska exempel från

Läs mer

Kursvärdering UM2201 HT18

Kursvärdering UM2201 HT18 Kursvärdering UM2201 HT18 respondenter: 121 : 89 Svarsfrekvens: 7,55 % 5. Helhetsintrycket Överlag är jag nöjd med den här kursen 6 (6,7%) 0 (,9%) 1 (6,1%) Vet ej 1 (1,1%) 89 6. Studentens insats Jag är

Läs mer

Utvärdering av Vägvisarprojektet och studieteknik våren 2005: sammanställning.

Utvärdering av Vägvisarprojektet och studieteknik våren 2005: sammanställning. Utvärdering av Vägvisarprojektet och studieteknik våren 2005: sammanställning. Sven Sandberg 23 september 2005 1 Inledning Detta är sammanställningen av en utvärdering av Vägvisarprojektet och studieteknikkursen

Läs mer

Vetenskaplighet 1,5 hp, Tillfälle 1, HT16

Vetenskaplighet 1,5 hp, Tillfälle 1, HT16 Vetenskaplighet 1,5 hp, Tillfälle 1, HT16 Antal respondenter: 5 Antal : Svarsfrekvens: 60,00 % 5. Helhetsintrycket Överlag är jag nöjd med den här kursen Antal 1 Inte alls 1 (,8%) 1 (66,7%) Vet ej 0 (0,0%)

Läs mer

Samlad bedömning för: Kurs: Dietetik A Antal registrerade på kursen: 18 studenter

Samlad bedömning för: Kurs: Dietetik A Antal registrerade på kursen: 18 studenter Umeå universitet Institutionen för kostvetenskap Samlad bedömning för: Kurs: Dietetik A Antal registrerade på kursen: 18 studenter Kurskod: 2KN003 Datum för möte (programsamordnare, lärarrepresentanter

Läs mer

Kursrapport för Webbdist13: Sociala medier (7,5 hp) HT 2013 (31ESM1)

Kursrapport för Webbdist13: Sociala medier (7,5 hp) HT 2013 (31ESM1) Kursrapport för Webbdist13: Sociala medier (7,5 hp) HT 2013 (31ESM1) Kursansvariga var David Gunnarsson Lorentzen & Charlotte von Essen Övriga medverkande lärare: Emma Forsgren Helena Francke Claes Lennartsson

Läs mer

Crossmedia design. Crossmedia design (27311VT14) Results of survey. Startade: den 21 juni Avslutad: den 22 augusti 2014

Crossmedia design. Crossmedia design (27311VT14) Results of survey. Startade: den 21 juni Avslutad: den 22 augusti 2014 Crossmedia design Crossmedia design (27311VT14) Results of survey Startade: den 21 juni 2014 Avslutad: den 22 augusti 2014 Svarsfrekvens: 26 ( 8 / 31 ) Elektroniskt utvärderingssystem Crossmedia*design*

Läs mer

Kursvärdering UMK702 Del 3 NV-didaktik HT17

Kursvärdering UMK702 Del 3 NV-didaktik HT17 Kursvärdering UMK70 Del NV-didaktik HT17 Antal respondenter: 19 Antal : Svarsfrekvens:,1 % 5. Helhetsintrycket Överlag är jag nöjd med den här kursen Antal 7 (58,%) (5,0%) Vet ej 0 (0,0%). Studentens insats

Läs mer

Kursvärdering: Översiktskurs i astronomi (AS1003), distans, ht18

Kursvärdering: Översiktskurs i astronomi (AS1003), distans, ht18 Kursvärdering: Översiktskurs i astronomi (AS0), distans, ht18 respondenter: 15 : 2 Svarsfrekvens: 2,00 % 1. Min huvudsakliga nuvarande sysselsättning är Min huvudsakliga nuvarande sysselsättning är Yrkesarbete,

Läs mer

Sammanställning av kursutvärdering Samlad bedömning

Sammanställning av kursutvärdering Samlad bedömning Webbdesign med JavaScript och Document Object Model, 7. hp Sammanställning av kursutvärdering Samlad bedömning Fristående nätkurs Kurs: Webbdesign med JavaScript och Document Object Model, 7. hp Kurskod:

Läs mer

Den friska människans anatomi och fysiologi 1SJ000 Distans VT16. Jag uppfattar att jag genom denna kurs utvecklat värdefulla kunskaper /färdigheter.

Den friska människans anatomi och fysiologi 1SJ000 Distans VT16. Jag uppfattar att jag genom denna kurs utvecklat värdefulla kunskaper /färdigheter. Den friska människans anatomi och fysiologi SJ000 Distans VT6 Antal respondenter: 2 Antal : Svarsfrekvens: 4.48 % Jag uppfattar att jag genom denna kurs utvecklat värdefulla kunskaper /färdigheter. Jag

Läs mer

Reglab - Lärprojektet Nya perspektiv på Mångfald

Reglab - Lärprojektet Nya perspektiv på Mångfald Reglab - Lärprojektet Nya perspektiv på Mångfald Jag hade förväntat lite mer struktur på processen Ibland betyg 5 ibland betyg 2. Ojämnt, men väl värt deltagande för det som var givande. Respondenter:

Läs mer

GG1004, Geologi för nybörjare, HT15

GG1004, Geologi för nybörjare, HT15 GG0, Geologi för nybörjare, HT5 Antal respondenter: Antal : Svarsfrekvens:,5 % 5. Helhetsintrycket Överlag är jag nöjd med den här kursen Antal Inte alls (,0%) Vet ej 0 (0,0%) 6. Studentens insats Jag

Läs mer

UTVECKLINGSGUIDE FÖRSKOLLÄRARPROGRAMMET

UTVECKLINGSGUIDE FÖRSKOLLÄRARPROGRAMMET UTVECKLINGSGUIDE FÖRSKOLLÄRARPROGRAMMET För studenter antagna fr.o.m. H 11 Version augusti 2015 1 2 Utvecklingsguide och utvecklingsplan som redskap för lärande Utvecklingsguidens huvudsyfte är att erbjuda

Läs mer

Insolvensrätt med sakrätt HT Ungefär hur många timmar per vecka har du studerat (inkl. föreläsningar, seminarierna och grupparbetet)?

Insolvensrätt med sakrätt HT Ungefär hur många timmar per vecka har du studerat (inkl. föreläsningar, seminarierna och grupparbetet)? Insolvensrätt med sakrätt HT18 : 1. Hur mycket av kursen har du deltagit i: Hur mycket av kursen har du deltagit i: 0% 0 (0,0%) 1-0% 1 (6,%) 1-40% 1 (6,%) 41-60% 1 (6,%) 61-80% (1,5%) 81-100% 11 (68,8%).

Läs mer

Kursvärdering Palliativ vård - November

Kursvärdering Palliativ vård - November Kurs: VA632B - Palliativ vård Svarsfrekvens: 17/17 (100,0%) Startdatum: 2013-11-07 Slutdatum: 2013-11-15 Kursvärdering Palliativ vård - November - 2013 Hälsa och samhälles kursvärderingar är ett led i

Läs mer

Enkätresultat. Kursutvärdering öppen Datum: :57:27. Enkät: Status:

Enkätresultat. Kursutvärdering öppen Datum: :57:27. Enkät: Status: Enkätresultat Enkät: Status: Kursutvärdering öppen Datum: 2012-02-29 08:57:27 Grupp: Aktiverade deltagare (LFD200 H11 Läkemedel för djur) Besvarad av: 9(19) (47%) Typsjukdomar hos hund, katt och gnagare

Läs mer

Föräldramöten Daltorpsskolan och Dalsjöskolan, vårterminen 1999

Föräldramöten Daltorpsskolan och Dalsjöskolan, vårterminen 1999 Sammanställning av utvärderingar från Föräldramöten och, vårterminen 1999 Inledning På uppdrag av hälso- och sjukvårdens folkhälsoenhet i Borås, har nio föräldramöten genomförts på försök under vårterminen

Läs mer

Kursutvärdering GK1 struktur 7.5hp Ht16

Kursutvärdering GK1 struktur 7.5hp Ht16 Kursutvärdering GK1 struktur 7.5hp Ht16 respondenter: 82 : 3 Svarsfrekvens: 1,6 % 1. Arbetsbelastning. Hur många timmar per vecka har du uppskattningsvis ägnat åt att läsa teori och göra övningsuppgifter

Läs mer

nils-portfolio Table Of Contents

nils-portfolio Table Of Contents Table Of Contents berattande... 2 berattar... 3 foraldrasamverkan... 4 hemarbete... 5 home... 6 Lasning... 7 om mig... 8 skapande... 9 skrivande... 10 syfte_portfolio... 11 page 1 / 11 berattande Jag berättar

Läs mer

Elevernas uppfattningar om alltmer digitaliserad undervisning

Elevernas uppfattningar om alltmer digitaliserad undervisning Resultat Elevernas uppfattningar om alltmer digitaliserad undervisning Fråga 1 Mycket inspirerande (6) till mycket tråkigt (1) att arbeta med etologisidan Uppfattas som mycket inspirerande eller inspirerande

Läs mer

Pedagogisk planering år 2 Skriva meningar

Pedagogisk planering år 2 Skriva meningar 2015-10-06 Pedagogisk planering år 2 Skriva meningar Följande förmågor, kunskapskrav och centralt innehåll i lgr11 ligger till grund för detta arbetsområde i ämnet Svenska: Inom detta arbetsområde ska

Läs mer

HÖJ DINA SO- BETYG! Allmänna tips

HÖJ DINA SO- BETYG! Allmänna tips HÖJ DINA SO- BETYG! Allmänna tips Det finns flera saker du kan göra både i klassrummet och utanför klassrummet som gör att du kommer få enklare att höja dina betyg, både i SO och i andra ämnen. 1. Läs

Läs mer

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Sid 1 (7) studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Kurskod ( er): 6PE234 Ifall kursen i allt väsentligt samläses med andra kurser kan

Läs mer

CTR BIVC12 V13. Antal respondenter: 6 Antal svar: 5 Svarsfrekvens: 83,33 %

CTR BIVC12 V13. Antal respondenter: 6 Antal svar: 5 Svarsfrekvens: 83,33 % CTR BIVC12 V13 Antal respondenter: 6 Antal : Svarsfrekvens: 83,33 % Lärandemål Nedan presenteras kursens lärandemål. Bedöm först i vilken utsträckning anser du att dessa lärandemål behandlats i undervisningen,

Läs mer

Samlad bedömning för: Kurs: Dietetik A Kurskod: 2KN003 Start och slutdatum:

Samlad bedömning för: Kurs: Dietetik A Kurskod: 2KN003 Start och slutdatum: Umeå universitet Institutionen för kostvetenskap Samlad bedömning för: Kurs: Dietetik A Kurskod: 2KN003 Start och slutdatum: 130902 140119 Antal registrerade på kursen: 23 Datum för möte (programsamordnare,

Läs mer

3OM218. Examinator. Monica Christianson. 58% (14 av 24 möjliga personer) Muntlig utvärdering 2013-05 06

3OM218. Examinator. Monica Christianson. 58% (14 av 24 möjliga personer) Muntlig utvärdering 2013-05 06 Institutionen för omvårdnad Sammanställning [2013-06-13] [OM 218vt13] Sid 1 (1) Kursutvärdering Kursnamn och poäng Kvinno- och familjehälsa I, 7,5 hp Kurs inom program (ange program)/fristående Barnmorskeprogrammet,

Läs mer

Har du läst kursen på Campus eller distans Campus 8 53% Distans 7 47%

Har du läst kursen på Campus eller distans Campus 8 53% Distans 7 47% 15 svar Sammanfattning Se hela svar Har du läst kursen på Campus eller distans Campus 8 53% Distans 7 47% KURSFRÅGA AV ÖVERGRIPANDE KARAKTÄR Kursinnehållet har varit intressant och stimulerande I låg grad

Läs mer

KURSUTVÄRDERING MATEMATIK I: 5B1115

KURSUTVÄRDERING MATEMATIK I: 5B1115 Amina Henaien Farrokh Atai 840717-0508 851103-7932 henaien@kth.se farrokh@kth.se KURSUTVÄRDERING MATEMATIK I: 5B1115 Vi har försökt genom denna utvärdering att ge er en sammanfattning och en kortfattad

Läs mer

CTR JUDA11_1 JUDA21 H13

CTR JUDA11_1 JUDA21 H13 CTR JUDA_ JUDA H Antal respondenter: 9 Antal : Svarsfrekvens: 6, % Hur stor del av undervisningen har du deltagit i? Hur stor del av undervisningen har du deltagit i? Antal 0-9% 0 (0,0%) 0-9% 0 (0,0%)

Läs mer

Kursutvärdering: Solen och andra stjärnor (AS1005), 7,5hp, HT Hur viktigt tycker du det är att orienteringskurser av detta slag erbjuds?

Kursutvärdering: Solen och andra stjärnor (AS1005), 7,5hp, HT Hur viktigt tycker du det är att orienteringskurser av detta slag erbjuds? Kursutvärdering: Solen och andra stjärnor (AS1005), 7,5hp, HT17 : 1. Hur viktigt tycker du det är att orienteringskurser av detta slag erbjuds? Hur viktigt tycker du det är att orienteringskurser av detta

Läs mer

Kursvärdering Sex och samlevnadskurs Tjörn oktober 2001

Kursvärdering Sex och samlevnadskurs Tjörn oktober 2001 Kursvärdering Sex och samlevnadskurs Tjörn oktober 2001 Detta var bra 333 Varierat program teori/övningar. Positiva och inspirerande ledare. Bra grupp: åldersblandat o könsfördelat. Öppenhet i gruppen.

Läs mer

Kursutvärdering. Enkätresultat. 27 har svarat av 32 (84%) Max antal val: 7

Kursutvärdering. Enkätresultat. 27 har svarat av 32 (84%) Max antal val: 7 Enkätresultat Enkät: Kursutvärdering Status: öppen Datum: 2009-12-08 14:08:39 Grupp: Aktiverade deltagare (H09 Sår och sårbehandling) Besvarad av: 27(32) (84%) Kursutvärdering Utvärdera kursen utifrån

Läs mer

Kursvärdering för ugl-kurs vecka 42 2014

Kursvärdering för ugl-kurs vecka 42 2014 Kursvärdering för ugl-kurs vecka 42 2014 1. Hur uppfattar du kursen som helhet? Mycket värdefull 11 Ganska värdefull 1 Godtagbar 0 Ej godtagbar 0 Utan värde 0 Ange dina viktigaste motiv till markeringen

Läs mer

Kursens namn: Statistik B, moment 1, Matematik för statistiker. Antal registrerade studenter:

Kursens namn: Statistik B, moment 1, Matematik för statistiker. Antal registrerade studenter: Kursens namn: Statistik B, moment 1, Matematik för statistiker Termin: HT2014 Kurskod: 2ST007 Antal registrerade studenter: Typ av utvärdering (skriftlig/muntlig/annat): Skriftlig (grupp samt individuell)

Läs mer

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Sid 1 (9) studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Kurskod ( er): 6BI102, 6FY102, 6FY102 Ifall i allt väsentligt samläses med andra kurser

Läs mer

Enkätundersökning hos AHA:s Medlemmar

Enkätundersökning hos AHA:s Medlemmar Enkätundersökning hos AHA:s Medlemmar 2014 Är du man eller kvinna? 13% 11% Man Kvinna 76% Ålder? 11% 6% 11% 26% 20-30 31-45 40-60 Över 61 46% Hur hittade ni AHA (Anhöriga Hjälper Anhöriga)? 11% 3% 8% 22%

Läs mer

Kursrapport Datorlingvistisk grammatik (första skiss)

Kursrapport Datorlingvistisk grammatik (första skiss) Mats Dahllöf 090218 Kursrapport Datorlingvistisk grammatik (första skiss) Jag har försökt utforma undervisningen och examinationen på kursen så att de följer lärandemålen, och jag tror att den föresatsen

Läs mer

Tips till dig som UTBILDARE

Tips till dig som UTBILDARE www.sisuidrottsutbildarna.se Tips till dig som UTBILDARE Innehåll Du som utbildare är viktig 3 Tydlighet i roll och uppdrag 4 Verksamhetsidé, värdegrund och vision ger dig stöd 5 Viktiga frågor i utbildningssammanhang

Läs mer

Bedömningsunderlag för verksamhetsförlagd utbildning (VFU)

Bedömningsunderlag för verksamhetsförlagd utbildning (VFU) 1 Umeå universitet Fakultetsnämnden för lärarutbildning Bedömningsunderlag för verksamhetsförlagd utbildning (VFU) Studentens namn: Lokal lärarutbildare: Ansvarig universitetslärare: Kurs: Termin: Partnerområde/skola:

Läs mer

Förbättra din studieteknik med Matematik 5000! 12 praktiska tips!

Förbättra din studieteknik med Matematik 5000! 12 praktiska tips! Förbättra din studieteknik med Matematik 5000! 12 praktiska tips! ik Hej! Det är jag som är Daniel Nilsson. Jag är utbildad matematik- och historielärare och även speciallärare med inriktning mot matematik.

Läs mer

Pedagogisk planering Åk 2 Skriva dikter

Pedagogisk planering Åk 2 Skriva dikter 2015-12-10 Pedagogisk planering Åk 2 Skriva dikter Följande förmågor, kunskapskrav och centralt innehåll i lgr11 ligger till grund för detta arbetsområde i ämnet Svenska: Inom detta arbetsområde ska du

Läs mer

Studieguide Hej skolan!

Studieguide Hej skolan! Linn Jonsson Linus Torgeby Clara Vennman Studieguide Hej skolan! Innehåll Till ledaren 3 Studiecirkelns upplägg 3 Träff 1: Lära känna varandra och din skoltid 4 Träff 2: Föräldrarollen: Läxor, språk och

Läs mer

Kursvärdering UM2204 V17

Kursvärdering UM2204 V17 Kursvärdering UM0 V respondenter: 7 : Svarsfrekvens:,9 %. Helhetsintrycket Överlag är jag nöjd med den här kursen 10 (8,8%) Helt Vet ej 0 (0,0%) 6. Studentens insats Jag är nöjd med min egen insats Jag

Läs mer

Arbetsrapport CEQ, ETS170

Arbetsrapport CEQ, ETS170 Arbetsrapport CEQ, ETS170 Basfakta Kursnamn Kurskod Poäng Kravhantering ETS170 5 poäng Läsår 2005 Kursen slutade i läsperiod Program Antal registrerade på kursen 45 Antal enkätsvar/svarsfrekvens Antal

Läs mer

Kursrapport 32IVP1 H15-1 Verksamhetsförlagt projektarbete, 7,5 hp BMBD114h

Kursrapport 32IVP1 H15-1 Verksamhetsförlagt projektarbete, 7,5 hp BMBD114h Cecilia Gärdén 2015-11-27 Jenny Lindberg Kursrapport 32IVP1 H15-1 Verksamhetsförlagt projektarbete, 7,5 hp BMBD114h Om kursen Kursen har pågått på masternivå, distans, period 1 och 2 ht 2015, mellan 31

Läs mer

Kursutvärdering inledande kemi kemisk jämvikt ht16

Kursutvärdering inledande kemi kemisk jämvikt ht16 Kursutvärdering inledande kemi kemisk jämvikt ht16 respondenter: 0 : 1 Svarsfrekvens: 60,00 % 1. Arbetsbelastning. Hur många timmar per vecka har du uppskattningsvis ägnat åt att läsa teori och göra övningsuppgifter

Läs mer

( ) Karin Grundström - Kursrapport ULP helfart.docx Page 1

( ) Karin Grundström - Kursrapport ULP helfart.docx Page 1 (2010-08-30) Karin Grundström - Kursrapport ULP helfart.docx Page 1 Malmö högskola / Gemensam förvaltning Karen Ask Projektledare 1(5) 2010-02-09 Mall för kursrapporter Kursrapporten är ett viktigt instrument

Läs mer

Första delen av termin 1 VT-11 Sida 1 av 1

Första delen av termin 1 VT-11 Sida 1 av 1 1 av 15 2011-05-10 12:35 Första delen av termin 1 VT-11 Sida 1 av 1 Antal besvarade enkäter: 43 1 Hur bedömer du som helhet kursens (de första 10 veckorna av termin 1) kvalitet? 1 = lägsta betyg, 5 = högsta

Läs mer

Stresshantering - Del 1 - Trigger

Stresshantering - Del 1 - Trigger Stresshantering - Del 1 - är information som triggar igång en känsla. Det kan vara något du ser, hör eller känner. Till exempel: Du får en deadline på ett arbetsprojekt. Situationer som brukar trigga igång

Läs mer

Karlstads Teknikcenter. Examensarbete Praktiken i fokus. Karlstads Teknikcenter Tel

Karlstads Teknikcenter. Examensarbete Praktiken i fokus. Karlstads Teknikcenter Tel Karlstads Teknikcenter Examensarbete 2017 Titel: Författare: Uppdragsgivare: Tina Andersson Karlstads Teknikcenter Tel + 46 54 540 14 40 SE-651 84 KARLSTAD www.karlstad.se/yh Examensarbete YhVA15 2017-09-18

Läs mer

1SJ012 Ledarskap, pedagogik och samverkan i sjuksköterskansyrkesutövning (7,5 hp) Sjuksköterskeprogrammet termin 5 (distans), HT13 vecka 51-03

1SJ012 Ledarskap, pedagogik och samverkan i sjuksköterskansyrkesutövning (7,5 hp) Sjuksköterskeprogrammet termin 5 (distans), HT13 vecka 51-03 2014-2-3 HT13 1SJ012 Ledarskap, pedagogik samver i sjuksköterss yrkesutövning (7,5hp) V51-03 Enkätresultat Enkät: Status: Distans: Kursutvärdering LPS öppen Datum: 2014-02-03 15:36:25 Grupp: Besvarad av:

Läs mer

SOL ENGA03 V17. Kön. Ålder. Respondents: 49 Answer Count: 22 Answer Frequency: %

SOL ENGA03 V17. Kön. Ålder. Respondents: 49 Answer Count: 22 Answer Frequency: % SOL ENGA03 V17 Respondents: 49 Answer Count: 22 Answer Frequency: 44.90 % Kön Kön Kvinna 14 (63.6%) Man 7 (31.8%) Annat 0 (0.0%) Vill inte svara 1 (4.5%) Total 22 (100.0%) Kön 1.3 0.5 Ålder Ålder Under

Läs mer

Kortfattad sammanfattning av studenternas synpunkter och förslag

Kortfattad sammanfattning av studenternas synpunkter och förslag Termin: VT 2015 Program: W Kurs: Klimat 1TV026 10 hp Antal registrerade studenter: 11 Svarsfrekvens: (54%) 6/11 Datum: 2015-04-08 Utfall av examination Antal examinerade: 9 Betyg 5: 0 (0%) Betyg 4: 5 (56%)

Läs mer

Kursutvärdering inledande kemi molekylstruktur Ht16

Kursutvärdering inledande kemi molekylstruktur Ht16 Kursutvärdering inledande kemi molekylstruktur Ht16 respondenter: 0 : Svarsfrekvens: 55,00 % 1. Arbetsbelastning. Hur många timmar per vecka har du uppskattningsvis ägnat åt att läsa teori och göra övningsuppgifter

Läs mer

Teori och praktik. Vilket bör komma först?

Teori och praktik. Vilket bör komma först? Miniprojekt, pedagogisk grundkurs III, ht Martina Tedenborg, Avd för samhällsfarmaci Teori och praktik. Vilket bör komma först? En diskussion kring den pedagogiska betydelsen av praktiken och dess placering

Läs mer

Föreläsningar Lektioner Laborationer Projekt Tentamina Inlämningsuppgifter Seminarier Annat. D-sektionen IT

Föreläsningar Lektioner Laborationer Projekt Tentamina Inlämningsuppgifter Seminarier Annat. D-sektionen IT 1 (8) Användbara system Sändlista Kurskod Examinator Inger Klein Jonas Detterfelt Siv Söderlund Jakob Pogulis Johan Åberg Jalal Maleki TDDD35 Jalal Maleki Kursen gavs Årskurs 2 Kursens delar Ansvarig sektion

Läs mer

Bakgrundsinformation Kursens namn: Biomedicinsk laboratorievetenskap: Introduktion

Bakgrundsinformation Kursens namn: Biomedicinsk laboratorievetenskap: Introduktion Kursrapport Bakgrundsinformation Kursens namn: Biomedicinsk laboratorievetenskap: Introduktion Termin: HT-2014 Termin1 Ladokkod: BA111C Kursansvarig: Ravi Danielsson Antal registrerade studenter: 65 Antal

Läs mer

1 of 6 15/02/2007 23:26 Enkätresultat Enkät: Enkät 479896 Status: öppen Datum: 2007-02-15 23:26:10 Grupp: Aktiverade deltagare (5C1108 Tillämpad fysik, mekanik) Besvarad av: 7(58) (12%) Sidan besökt av:

Läs mer

IBSE Ett självreflekterande(självkritiskt) verktyg för lärare. Riktlinjer för lärare

IBSE Ett självreflekterande(självkritiskt) verktyg för lärare. Riktlinjer för lärare Fibonacci / översättning från engelska IBSE Ett självreflekterande(självkritiskt) verktyg för lärare Riktlinjer för lärare Vad är det? Detta verktyg för självutvärdering sätter upp kriterier som gör det

Läs mer