Dags att förbereda för bomässan 4-5 maj!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Dags att förbereda för bomässan 4-5 maj!"

Transkript

1 Dags att förbereda för bomässan 4-5 maj! För att få ut så mycket som möjligt av mässan gäller det att planera. En inbjudande monter som tydligt visar ert verksamhetsområde är inte bara trevlig, den hjälper även till att slussa in rätt personer i er monter. Vare sig ni har en plats inne eller ute finns det en uppsjö av olika profileringsalternativ att välja på. Vad som passar ert företag bäst beror på vad ni tillhandahåller för produkter och tjänster. I den här informationen har vi förberett ett antal produkter som passar utmärkt för mässan.

2 Visitkort Ingenting är viktigare att ha med sig till mässan än visitkorten och det gäller att det finns gott om dem! Vi hjälper dig med utformningen. Enklast möjliga, enfärgstryck på ena sidan Fyrfärgstryck på ena sidan Fyrfärgstryck på båda sidor Efterbehandlingar och varianter För den som vill sticka ut från mängden finns förutom de normalt tryckta visitkorten även en mängd effektfulla och snygga alternativ att välja bland som tillval. Lackering Punktlackering med klarlack ger en blank yta som syns mycket tydligt. Exempelvis kan man lackera en logotyp på en enfärgad sida för en stilren effekt. Prägling Prägling kallas ibland även blindprägling då det är samma teknik som används för att göra blindskrift. Ett verktyg tas fram som pressar en fördjupning eller förhöjning i ditt visitkort. Tack vare det får visitkortet en exklusiv känsla då du även kan känna det du ser. Guld/Silverfoliering Ibland blir det inte helt rätt utan lite lyx. Silver och guldnyanser har alltid varit svåra att få till vid tryck, numera utförs det som efterbehandling i ett separat steg som ger mycket stiligt resultat. Stansning När du vill ha dina kort i en annan form är det läge att stansa. Exempelvis kan du stansa runda hörn, ett hål eller en unik form.

3 Reklampennor Hur många gånger skriver eller ritar du någonting en vanlig dag? Pennan används extremt mycket och därför kan det ses som en självklarhet att sätta reklam på den. Det finns en mängd varianter att välja mellan och man kan lätt drunkna i valmöjligheterna. Vi har därför valt att förenkla det genom att välja ut en enkel penna och en exklusiv penna som båda finns i några olika färgval. Enkel Den billigare varianten är en prisvärd bläckpenna med blått bläck. Tillverkas av plast i färgerna: svart, blå, grön, röd och orange. Reklamen trycks. Exklusiv Den andra pennan är en metallpenna med bekvämt gummigrepp. En penna som ligger bra i handen används oftare och gör din logotyp mer synlig. Svarta gummidetaljer på en metallpenna i valbar färg: Svart, röd eller blå. Reklamen lasergraveras. Dekaler Vi printar och skär både små och stora serier av dekaler och hjälper självklart även till med formgivning om det skulle önskas. Standard Vi printar och skär rektangulära dekaler i den storlek ni önskar. Kontur När formen på dekalerna spelar roll kan vi leverera dem konturskurna. Vi printar då med utfall och skär sedan så att dekalerna får färg hela vägen ut i kanterna. Ark - Standard Ett alternativ som passar när man behöver dekaler för uppmärkning. Flera standardskurna dekaler på ett ark. Ark - Kontur Även Kontur kan levereras som flera dekaler på ett ark. Utskuren Vi kan även tillverka utskurna dekaler. Den här typen är likadan som 'Kontur' men här håller även spillet samma kontur som dekalerna.

4 Backdrops, vepor i tyg. Det finns många sätt att inreda en monter snyggt, men ett ständigt bekymmer brukar vara de tråkiga monterväggarna. En mycket prisvärd lösning på det är att hänga en backdrop på väggen eller väggarna. En backdrop är ett tjockare och starkare flaggtyg med en kederlist eller öljetter i ovankant. Våra backdrops är höjdanpassade för monterväggarna på Lindesbergs Bomässa. I utställarinformationen från PR&media / JAME Consulting står det tydligt: Det är tillåtet att hänga fästanordningar över monterväggkanten eller spika på ovansidan av monterväggen för att hänga saker i. Vi säljer skenor för kederlisterna som spikas eller skruvas fast på monterväggarnas ovansidor. Backdropen träs i skenan (samma princip som förtältet till husvagnen) och ett ändstycke sätts på plats.

5 Banderoller Banderoller är ett mycket bra alternativ om man vill få ut maximalt av sin monterdekor då den är användbar även efter mässans slut. Små, stora eller gigantiska, vi fixar banderoller i alla storlekar. Vi sätter öljetter eller kederlist efter era anvisningar, på så sätt kan ni senare använda banderollen där det passar. Roll-Ups En Roll-Up är det mest självklara som går att placera i en monter, och det är ingen slump. Mycket enkel att ha med sig överallt och visar budskapen med stor tydlighet. Men det är stor skillnad på de olika system som finns på marknaden idag, och man får det man betalar för. Våra budget-system är inte dom billigaste på marknaden, men i vårt tycke mycket prisvärda. För de som har många mässor att avverka under året kan det löna sig att titta på något av de andra alternativen. Vi erbjuder allt från budgetvarianten till stryktåliga Roll-Ups med 10 års garanti som har system för att snabbt och enkelt kunna byta budskap.

6 Beachflaggor Beachflaggan för inomhusmässor levereras normalt med kryssfot och finns i olika former och storlekar. Vi kallar våra för Haj, Droppe och H-shape. För att minimera sträckningar i tyget är flaggorna kontursydda för masterna, trycken klarar 40 i tvättmaskin. För de som har uteplats eller vill göra sin flagga mer mångsidig har vi tillbehör som markspik, jordskruv och tyngder för kryssfötter. Haj Small: Medium: Large: XLarge: 55 x 200 cm 65 x 255 cm 98 x 360 cm 92 x 450 cm Droppe Small: Medium: Large: XLarge: 60 x 175 cm 70 x 205 cm 90 x 265 cm 122 x 360 cm H-shape Small: Medium: Large: 80 x 185 cm 80 x 250 cm 80 x 350 cm Broschyrer, foldrar och häften Broschyrer kan presentera ditt företag för mässans besökare. De kan innehålla produktinformation eller beställningsformulär. Vad det än är för budskap så hjälper vi till med formgivning och illustrationer som förtydligar. Är det mycket information som skall få plats kan det vara läge att göra en folder eller ett häfte. Vi brukar tänka att det är bättre att låta innehållet styra slutformatet. Det som från början är tänkt som ett A4 kanske i slutändan gör sig bäst med några väl valda bilder och illustrationer i ett mindre häfte.

7 Fristående skyltar Skyltsortimentet är stort och brett och det finns mycket att välja mellan. Vi tillhandahåller allt från små skylthållare för utskrivna A5-sidor till större skyltar, displaysytem och skyltmoduler. Utbytbara budskap Många skyltramar är gjorda för att kunna återanvändas med nya budskap. Till mindre skyltar för A4 och A5 format printar ni själva den information ni vill ha och byter enkelt budskap. De större formaten printas med fördel på affischpapper som sedan enkelt byts ut. Vi har även ipad ställ samt olika kombinationer med broschyrställ. 90 Större fristående Ljudabsorberande skivor med fasta ben eller hjul är snygga som enkelsidiga väggar på montern eller dubbelsidiga avgränsare. Kärnmaterialet är en akustikskiva typ Bullerskiva T-50 med högsta ljudabsorptionsklass (A). Maxmått för en enstaka skärmvägg är 3 x 2,4 m.

8 Skyltmoduler När du behöver ett anpassningsbart system som kan byggas på olika sätt varje gång. Systemet består av plastramar och stålkopplingar som enkelt monteras utan verktyg för att skapa mässmontrar, skärmväggar, torn mm. Systemet är uppbyggt kring en standardstorlek 70 x 100 cm och kan kompletteras med olika tillbehör som väskor och spotlights m m. Många gånger visas både fram och baksidan av modulerna, mycket fördelaktigt. Nedan ser du några standardmodeller, men modulerna kan byggas ihop i stort sett hur som helst med rätt kopplingar. Modulerna kan levereras i färgerna: metallic grå, svart, blå, röd och vit. 8-modul 8-modul 6-modul 4-modul Torn - Trekant 3 3 st. 70 x 100 Torn - Trekant 6 6 st. 70 x 100 Torn - Trekant 9 9 st. 70 x 100 Torn - Fyrkant 4 4 st. 70 x 100 Torn - Fyrkant 8 8 st. 70 x 100 Torn - Fyrkant st. 70 x 100 Torn - Sexkant 6 6 st. 70 x 100 Torn - Sexkant st. 70 x 100 Torn - Sexkant st. 70 x 100 Kryss - Trevägs 3 3 st. 70 x 100 Kryss - Trevägs 6 6 st. 70 x 100 Kryss - Trevägs 9 9 st. 70 x 100 Kryss - Fyrvägs 4 4 st. 70 x 100 Kryss - Fyrvägs 8 8 st. 70 x 100 Kryss - Fyrvägs st. 70 x 100

9 Tygmärken Ett bra alternativ för den som vill märka upp textilier med exempelvis företagets logotyp. Märkena broderas eller vävs och värms eller sys sedan på önskad plats. Namnskyltar Visa vem du är på mässan, våra namnskyltar är snyggt välvda med magnetfästen som inte lämnar några nålmärken på kläderna. Printa din egen namnskylt, klip till den i rätt storlek, sätt fast den i hållaren och fäst sedan på kläderna, snyggt och enkelt. Test Persson Fristående broschyrställ Företagets presentationsmaterial skall naturligtvis vara tillgängligt för den intresserade. Om du lägger broschyrerna på ett bord blir de lätt förbisedda, men uppställda och vända mot besökarna fungerar broschyrerna som bäst. Broschyrställen är framtagna för att vara smidiga att packa upp och ner till mässan.

10 Profiltält För utomhusmässor och events kan dåligt väder vara problematiskt. Men med ett profiltält skyddar du dina besökare och många stannar gärna en stund extra för att slippa undan regnet. Dessutom är tältets sidor en självklar plats för reklam. I baskonceptet ingår alltid print på tak och kappa, sedan är bara att släppa loss kreativiteten. Vi fixar tryck till inner och ytterväggar samt tyngder till ben och hållare för beachflaggor. Tälten finns i måtten 3x3, 3x4,5 och 3x6 meter. Produkter Tjänster Produkter Tjänster

Vid behov utöver det som finns på prislistan, kontakta oss eller besök vår hemsida. Samtliga priser exkl.moms.

Vid behov utöver det som finns på prislistan, kontakta oss eller besök vår hemsida. Samtliga priser exkl.moms. Affischer 2 Banderoll 3 Beachflagg 4 Broschyrställ 5 Dekaler 6 Fordonsfoliering 7 Gatupratare 8 Ljuslådor 9 Mässbord 10 Roll-up 11 Snäppramar 12 Vepor 13 Väggdekor 14 Vid behov utöver det som finns på

Läs mer

inför Affärsracet ERBJUDANDEN för mässutställare www.siam.se www.siam.se Affärsracet - en mässa i Anderstorp med företag från hela Gnosjöregionen

inför Affärsracet ERBJUDANDEN för mässutställare www.siam.se www.siam.se Affärsracet - en mässa i Anderstorp med företag från hela Gnosjöregionen inför Affärsracet ERBJUDANDEN för mässutställare Affärsracet - en mässa i Anderstorp med företag från hela Gnosjöregionen 27-28 maj 2015 Inspirerande marknadskommunikation Kom till vårt inspirationsrum

Läs mer

vrigstad flaggor.banderoller vepor.dekaler.rollups affischer.triplesigns reklamdukar.skyltar banners.reklamtält tampotryck.planprint tillbehör.

vrigstad flaggor.banderoller vepor.dekaler.rollups affischer.triplesigns reklamdukar.skyltar banners.reklamtält tampotryck.planprint tillbehör. flaggor.banderoller vepor.dekaler.rollups affischer.triplesigns reklamdukar.skyltar banners.reklamtält tampotryck.planprint tillbehör.mm vrigstad flaggor & expo 2 SYMBOLFÖRKLARINGAR 3 min Den uppskattade

Läs mer

rial e smat g in sn Vi

rial e smat g in sn Vi Visningsmaterial 2 VISNIM 5 På visningen Här hittar du produkter som gör din visning lättare och som hjälper dig att presentera företaget snyggt och proffsigt. Allt från visningsbockar, visningsprospekt

Läs mer

SOBER BEACHFLAGGOR. Beachflagga Droppen. Beachflagga Hajfena. Beachflagga Rak

SOBER BEACHFLAGGOR. Beachflagga Droppen. Beachflagga Hajfena. Beachflagga Rak SEDAN 1990 SOBER BEACHFLAGGOR Beachflaggan är det senaste tillskottet i Sobers sortiment. Kommer i alla standardstorlekar och format, alltid inklusive snygg textilväska för transport/förvaring. Beachflagga

Läs mer

g in n d re sin tik u B

g in n d re sin tik u B Butiksinredning SID 2 BUTIKSINREDNING 2015 Ny butiksinredning? Vi besöker dig mer än gärna! På Tylöprint strävar vi efter att alltid kunna erbjuda våra kunder helhetslösningar. När du anlitar oss för att

Läs mer

PRISLISTA DISPLAYPRODUKTER. Utvalda exempel

PRISLISTA DISPLAYPRODUKTER. Utvalda exempel PRISLISTA DISPLAYPRODUKTER Sid 1/4 konsulttjänster. ELIPS + gummiband Smidig golvpratare, alternativ till rollup. Väldigt enkel att ställa upp på plats; vik upp och låt formen stabilisera sig själv! Format:

Läs mer

Reservation vid flaggtryck:

Reservation vid flaggtryck: EXPO2016-1 SOBER BEACHFLAGGOR Beachflaggan är det senaste tillskottet i Sobers sortiment. Kommer i alla standardstorlekar och format, alltid inklusive snygg textilväska för transport/förvaring. Beachflagga

Läs mer

Produkterna i denna folder är endast ett litet urval av allt som vi kan erbjuda. www.graftec.se 0251-77 11 01 076-838 67 18

Produkterna i denna folder är endast ett litet urval av allt som vi kan erbjuda. www.graftec.se 0251-77 11 01 076-838 67 18 Produkterna i denna folder är endast ett litet urval av allt som vi kan erbjuda. www.graftec.se 0251-77 11 01 076-838 67 18 Vi hjälper dig att synas! ProJob arbetskläder är nya fräscha arbetskläder framtagna

Läs mer

vrigstad flaggor.banderoller vepor.dekaler.rollups affischer.triplesigns reklamdukar.skyltar banners.reklamtält tampotryck.planprint tillbehör.

vrigstad flaggor.banderoller vepor.dekaler.rollups affischer.triplesigns reklamdukar.skyltar banners.reklamtält tampotryck.planprint tillbehör. flaggor.banderoller vepor.dekaler.rollups affischer.triplesigns reklamdukar.skyltar banners.reklamtält tampotryck.planprint tillbehör.mm vrigstad flaggor & expo 2 SYMBOLFÖRKLARINGAR 3 min Den uppskattade

Läs mer

PRISLISTA PRODUKTION 4.4

PRISLISTA PRODUKTION 4.4 2011-02 PRISLISTA PRODUKTION 4.4 Vår specialitet är dekaler och storformat, men vi erbjuder även visitkort, broschyrer, foldrar, textiltryck, skyltar och bilreklam. Vi anser oss kunna hjälpa dig med de

Läs mer

Beachflaggor. 1. Beach Original

Beachflaggor. 1. Beach Original Beachflaggor abab Beachflaggor En beachflagga är en smidig reklambärare året om som gör att du direkt syns med ditt budskap. Det är ett utmärkt alternativ för kortare kampanjer och events på mässor, i

Läs mer

Visa ditt budskap med tryckta Expotält

Visa ditt budskap med tryckta Expotält Expotält Expotältet är det klassiska valet av eventtält som passar till de?esta typer av evenemang, både inomhus och utomhus. Enkelheten att montera tältet och möjligheten att få tryck på tältets alla

Läs mer

SOBER BEACHFLAGGOR. Beachflagga Droppen. Beachflagga Hajfena. Beachflagga Rak

SOBER BEACHFLAGGOR. Beachflagga Droppen. Beachflagga Hajfena. Beachflagga Rak EXPO2015 SOBER BEACHFLAGGOR Beachflaggan är det senaste tillskottet i Sobers sortiment. Kommer i alla standardstorlekar och format, alltid inklusive snygg textilväska för transport/förvaring. Beachflagga

Läs mer

Placera ditt budskap där din målgrupp finns.

Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Se till att du finns där din målgrupp finns.vi kallar det Pinpoint Media. Med Expands bärbara marknadsföringsdisplayer

Läs mer

Missa inte tillfället! Gör visningen till en professionell upplevelse. Visningskatalog

Missa inte tillfället! Gör visningen till en professionell upplevelse. Visningskatalog Missa inte tillfället! Gör visningen till en professionell upplevelse. Visningskatalog Våren 2010 Beachflag Droppen Roll-Up Eko Nu kan du visa upp dig i alla situationer. Flaggan håller sig alltid spänd

Läs mer

Expomaterial Januari 2016

Expomaterial Januari 2016 Januari 2016 Innehåll Expomaterial 3 Roll Up Classic 3 Roll Up Classic XL 3 Roll Up Classic PRO 4 Roll Up Vingen 4 Roll Up Cylinder 4 Roll Up Classic Basic 4 Roll Up Vingen Basic 4 Spotlight till Roll

Läs mer

ENKLA SÄTT ATT SYNAS

ENKLA SÄTT ATT SYNAS ENKLA SÄTT ATT SYNAS Vi säljer marknadsföringsprodukter inom Vi säljer marknadsföringsprodukter profilkläder och presentreklam. inom profilkläder och presentreklam. Produkter som stärker ditt varumärke

Läs mer

Reservation vid flaggtryck:

Reservation vid flaggtryck: 2018-1 SOBER BEACHFLAGGOR Beachflaggan är det senaste tillskottet i Sobers sortiment. Kommer i alla standardstorlekar och format, alltid inklusive snygg textilväska för transport/förvaring. Beachflagga

Läs mer

Inbjudan till utställare

Inbjudan till utställare Inbjudan till utställare 1-3 november Cupolen i Birsta, Sundsvall Mässan arrangeras i ett av Sveriges hetaste handelsområden! Arrangör: Vi ses på Hälsa & Skönhetsmässan Hälsa och Skönhetsmässan kommer

Läs mer

flaggor.banderoller vepor.dekaler.rollups affischer.triplesigns reklamdukar.skyltar banners.reklamtält tampotryck.planprint tillbehör.mm.

flaggor.banderoller vepor.dekaler.rollups affischer.triplesigns reklamdukar.skyltar banners.reklamtält tampotryck.planprint tillbehör.mm. flaggor.banderoller vepor.dekaler.rollups affischer.triplesigns reklamdukar.skyltar banners.reklamtält tampotryck.planprint tillbehör.mm. 2015 #1 2 flaggor Vår kvalitet Med hjälp av noggranna tester har

Läs mer

Flaggor Januari 2016

Flaggor Januari 2016 Flaggor Januari 2016 Innehåll Beachflaggor 3 Beach Original 3 Beach Sign 3 Beach Event 4 Tillbehör för Beachflaggor 5 Beachflagga Standardmotiv 5 Mini Beach Sign Bordsflagga 5 Ryggsäcksflagga Sign Flaggor

Läs mer

Produkter och priser 2009

Produkter och priser 2009 Print Reklam Skyltsystem Banderoller Original Dekaler Fordonsdekor Fönsterdekor Car Wrapping Roll-ups Hemsidor Snäppramar Ljuslådor Gatupratare m.m. Produkter och priser 2009 print reklam skyltsystem Chefen

Läs mer

PRINT Reklamdukar, Butiksvepor, Entrémattor m.m

PRINT Reklamdukar, Butiksvepor, Entrémattor m.m PRINT Reklamdukar, Butiksvepor, Entrémattor m.m Banderollstolpar VÄL FÖRAN KR BANDE AD ROLL! Banderollstolparna förankras med markskruv och de medföljande linorna. Trycket görs vanligtvis på textil- eller

Läs mer

Placera ditt budskap där din målgrupp finns.

Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Se till att du finns där din målgrupp finns. Vi kallar det Pinpoint Media. Med Expands bärbara marknadsföringsdisplayer

Läs mer

När det egentligen är för sent...

När det egentligen är för sent... När det egentligen är för sent... Välkommen till årets kaxigaste katalog! Pins Design har sedan 1995 en gedigen och välrenommerad ställning i svensk reklamvärld. Vår målsättning är att alltid leverera

Läs mer

NEW EXPO WORLD PORTABLE DISPLAY SYSTEMS & GRAPHICS

NEW EXPO WORLD PORTABLE DISPLAY SYSTEMS & GRAPHICS NEW EXPO WORLD PORTABLE DISPLAY SYSTEMS & GRAPHICS design & passion design & passion 2013 Display- Mäss- och Utställningsmaterial Textilprint Point-of-Sales NEW EXPO WORLD är specialisten på bärbara eventdisplayer,

Läs mer

easyfairs VAS-tjänster

easyfairs VAS-tjänster easyfairs VAS-tjänster Mervärdestjänster som ökar din exponering på mässan Bild/logo på mässans registrering online 50 % av besökarna förhandsregistrerar sig till mässan via mässans registreringssajt.

Läs mer

Prislista SKL Kommentus Möbler - 2013 Anbudsområde D

Prislista SKL Kommentus Möbler - 2013 Anbudsområde D lista SKL Kommentus Möbler - 2013 Anbudsområde D 1 Innehåll Ny prislista för SKL Kommentus Denna prislista är anpassad för och till för företag kopplade till SKL Kommentus ramavtal. Denna prislista har

Läs mer

flaggor.banderoller vepor.dekaler.rollups affischer.triplesigns reklamdukar.skyltar banners.reklamtält tampotryck.planprint tillbehör.mm.

flaggor.banderoller vepor.dekaler.rollups affischer.triplesigns reklamdukar.skyltar banners.reklamtält tampotryck.planprint tillbehör.mm. flaggor.banderoller vepor.dekaler.rollups affischer.triplesigns reklamdukar.skyltar banners.reklamtält tampotryck.planprint tillbehör.mm. 2 flaggor Vår kvalitet Med hjälp av noggranna tester har vi tagit

Läs mer

Prislista SKI Kommentus Möbler - 2013 Anbudsområde D

Prislista SKI Kommentus Möbler - 2013 Anbudsområde D lista SKI Kommentus Möbler - 2013 Anbudsområde D rev 2016:1 1 Ny prislista för SKI Kommentus Denna prislista är anpassad för och till för företag kopplade till SKI Kommentus ramavtal. Denna prislista har

Läs mer

Monterinspiration 2014

Monterinspiration 2014 Monterinspiration 2014 Inspiration 1. Syfte och mål Först och främst kan det vara bra att tänka igenom vad syftena och målen med att ställa ut på UF-mässan är. Exempel på tänkbara mål kan vara att ni ska

Läs mer

Våra monterlösningar

Våra monterlösningar Våra monterlösningar Genvägen till en lyckad mässa Har du tänkt på allt? Det har vi. Du behöver inte vara expert på design och layout för att ha mässans snyggaste monter. Faktum är att du till och med

Läs mer

25 ÅR I DIN TJÄNST

25 ÅR I DIN TJÄNST 2018-1 25 ÅR I DIN TJÄNST www.handelspunkten.se 2 EXPO Viktiga budskap kräver sin plats och utrymme. Och det finns faktiskt inget viktigare än ditt varumärke och det du vill att det ska kommunicera. I

Läs mer

Vit plast 76 x 38 mm. Art nr 6700906 Silver plast oval 63 x 32 mm. Art nr 6700911 Vit plast oval 63 x 32 mm. Art nr 6700909

Vit plast 76 x 38 mm. Art nr 6700906 Silver plast oval 63 x 32 mm. Art nr 6700911 Vit plast oval 63 x 32 mm. Art nr 6700909 Namnbrickor abab Namnbrickor Jobbar du i butik, skall på mässa eller ska representera ditt företag på konferens är sannolikheten stor att du behöver en namnbricka. Med vår lagerhållning och vårt smidiga

Läs mer

Reservation vid flaggtryck:

Reservation vid flaggtryck: 2017-1 SOBER BEACHFLAGGOR Beachflaggan är det senaste tillskottet i Sobers sortiment. Kommer i alla standardstorlekar och format, alltid inklusive snygg textilväska för transport/förvaring. Beachflagga

Läs mer

BeachFlaggor Rolluper Displayställ Broschyrställ SmartFrame Flaggor Hösterbjudanden

BeachFlaggor Rolluper Displayställ Broschyrställ SmartFrame Flaggor Hösterbjudanden BeachFlaggor Rolluper Displayställ Broschyrställ SmartFrame Flaggor 2011 Hösterbjudanden Giltig till och med 31/12-2011 HÖSTERBJUDANDEN Hösterbjudanden Beachflaggor Rolluper Flex-display Broschyrställ

Läs mer

Bärbara mediadisplayer från Expand.

Bärbara mediadisplayer från Expand. Bärbara mediadisplayer från Expand. Funktion, kvalitet och design i fokus Expand erbjuder högkvalitativa, användarvänliga displayer för marknadsföring, varumärkesbyggande, information och presentationer.

Läs mer

Vi kan RFID. www.areff.se

Vi kan RFID. www.areff.se Vi kan RFID Areff Systems är ett företag i branschen automatisk identifiering som specialiserar sig på RFID (Radio Frequency Identification). Areff Systems har erfarenhet av RFID-marknaden sedan 1994 och

Läs mer

PEN Katalog Standardmontrar. Utgåva 1

PEN Katalog Standardmontrar. Utgåva 1 PEN Katalog Standardmontrar Utgåva 1 BASIC Exempelyta: 5x3m BASIC A AL-väggar höjd 2,5 m i standardfärg Bardisk rak Oslo 1 st Logotyp Ljusblå Mörkblå Bild enligt önskemål Broschyrställ alu-zip Anpassningsbar

Läs mer

Anki Olsson Växel & ekonomi. Fredrik Simonsson Marknadsansvarig. Lasse Brink Produktion

Anki Olsson Växel & ekonomi. Fredrik Simonsson Marknadsansvarig. Lasse Brink Produktion Visningsmaterial Lennart Simonsson VD Hampus Simonsson Tillträdande VD Anki Olsson Växel & ekonomi Eva-Marie Lönn Lindqvist Key account manager Gunilla Westergren Säljare 035-17 17 73 lennart@tyloprint.se

Läs mer

SCREENIT A30 Träram fylld med A-klassad ljudabsorbent och klädd med skumlaminerat tyg.testad och A-klassad på SP enligt

SCREENIT A30 Träram fylld med A-klassad ljudabsorbent och klädd med skumlaminerat tyg.testad och A-klassad på SP enligt Bords- och golvskärmar Ett enkelt sätt att skapa en personlig sfär även i de öppnaste kontorslandskap. Våra bords- och golvskärmar ger dig ett bra skydd mot både ljud och insyn samtidigt som deras färg

Läs mer

INNEHÅLLSFÖRTECKNING

INNEHÅLLSFÖRTECKNING prislista 2012 INNEHÅLLSFÖRTECKNING A4-papper (budget)... 1 A4-papper (digital)... 2 A4-papper (offset)... 3 Affischer... 4 Almanackor... 5 Banderoller... 6 Block (budget)... 7-9 Block (digital)... 10-12

Läs mer

Grafisk Profil. Jeans in Business

Grafisk Profil. Jeans in Business Grafisk Profil Jeans in Business Grafisk desig och layout GRUPP 8 Mariell Arvidsson Madelene Bergling Ida Eklöf Kristina Jönsson Ameli Olsson Innehållsförteckning 4 Koncept 5 Logotyp 6 Jeans 7 Broderat

Läs mer

Vi bjuder på några idéer Hör av dig för mer inspiration. Välkommen!

Vi bjuder på några idéer Hör av dig för mer inspiration. Välkommen! En förpackning behöver inte vara brun Förpackningar behöver inte vara bruna De kan vara stora, små, långa och korta Skimrande eller matta Vadderade eller inte Det beror lite på innehållet Det är bara

Läs mer

Mattor med valfri design.

Mattor med valfri design. Mattor med valfri design. Mörkare och ofta gråa nyanser på en entrématta är så klart bra under hösten och vintern när mattan tar mycket stryk. Det är smutsigt ute och vi drar in både snö, slask och grus

Läs mer

PRISLISTA 2015/2016 SKYLTAR, DEKALER, FOLIEDEKOR, BANDEROLLER, PROFIL- OCH ARBETSKLÄDER M.M.

PRISLISTA 2015/2016 SKYLTAR, DEKALER, FOLIEDEKOR, BANDEROLLER, PROFIL- OCH ARBETSKLÄDER M.M. PRISLISTA 2015/2016 SKYLTAR, DEKALER, FOLIEDEKOR, BANDEROLLER, PROFIL- OCH ARBETSKLÄDER M.M. WWW.RCSPORTODESIGN.SE aluminiumskyltar (plåtskyltar) aluminiumskylt, plan Aluminiumskyltar (eller plåtskyltar

Läs mer

Visa dig för världen!

Visa dig för världen! Visa dig för världen! INSPIRATION 2014 Flaggfabriken Kronan i Helsingborg är ett familjeföretag med mer än 80-årig historia. Vår samlade erfarenhet har gjort oss till Sveriges ledande leverantör av företagsflaggor,

Läs mer

Vi vet att det krävs något extra som får budskapet att nå fram, och våra produkter är vårt viktigaste budskap.

Vi vet att det krävs något extra som får budskapet att nå fram, och våra produkter är vårt viktigaste budskap. Vi på Grotvikform gör det vi kan bäst och det är tidningsställ. Därför är vi mycket stolta och nöjda över en hel serie ställ för broschyrer, tidningar och magasin. Vi vet att det krävs något extra som

Läs mer

Utomhusevent. Lyktstolpsvepor. Fästen kan även monteras på väggen. Pop Flag. Art nr 7609057. Art nr 7603957 Art nr 7603958.

Utomhusevent. Lyktstolpsvepor. Fästen kan även monteras på väggen. Pop Flag. Art nr 7609057. Art nr 7603957 Art nr 7603958. Utomhusevent Utomhusevent Planerar ni ett utomhusevent? Vi har olika typer av displayer, avspärrningar, köband och flaggor som passar både stora och små events. Vi har även tält och banners av olika format.

Läs mer

Barnmässan. 25-27 oktober 2013. Missa inte årets barn & ungdomsmässa Kom och delta på Barnmässan 2013. Inbjudan till utställare

Barnmässan. 25-27 oktober 2013. Missa inte årets barn & ungdomsmässa Kom och delta på Barnmässan 2013. Inbjudan till utställare Barnmässan 25-27 oktober 2013 Missa inte årets barn & ungdomsmässa Kom och delta på Barnmässan 2013 Inbjudan till utställare Mässan arrangeras i ett av Sveriges hetaste handelsområden, Begränsat antal

Läs mer

Förvaring. Prislista

Förvaring. Prislista Förvaring Prislista Om du inte hittar rätt lösning specialbygger vi en åt dig! Här presenteras våra serier förvaringsmöbler Jalle, Julle, Hjulius och Boa. Du kan koppla ihop dem var för sig i en mängd

Läs mer

Trycksaker. Visitkort. Visitkortsask i stål. Plats för upp till 20 visitkort. Art nr 4900860 Storlek: 60 x 95 x 12 mm.

Trycksaker. Visitkort. Visitkortsask i stål. Plats för upp till 20 visitkort. Art nr 4900860 Storlek: 60 x 95 x 12 mm. Trycksaker Trycksaker Trycksaker Antalet varianter på vad en kund kan önska sig när det gäller trycksaker är väldigt stort. På det här produktbladet har vi bara tagit upp ett urval av vad vi kan hjälpa

Läs mer

Give-aways. abab. Give-aways

Give-aways. abab. Give-aways abab uppskattas alltid av mottagaren, framförallt när produkterna är väl genomtänkta tillsammans med din logo. Det är väldigt viktigt att dessa produkter håller samma stil och kvalitet som de övriga marknadsföringsinsatserna

Läs mer

Varumärkesfrämjande. möjligheter. Årets viktigaste mässa för restaurangbranschen. Nordens största fastfood- & cafémässa

Varumärkesfrämjande. möjligheter. Årets viktigaste mässa för restaurangbranschen. Nordens största fastfood- & cafémässa Varumärkesfrämjande möjligheter Nordens största fastfood- & cafémässa Årets viktigaste mässa för restaurangbranschen 2 Guldpartner Som Guldpartner har du en unik möjlighet att markera din position på marknaden

Läs mer

Roll-up och väggar. Classic Light Roll Up. Tillval: Spotlight (se sidan 3). Art nr 7604881. Art nr 7604074. Art nr 7603981.

Roll-up och väggar. Classic Light Roll Up. Tillval: Spotlight (se sidan 3). Art nr 7604881. Art nr 7604074. Art nr 7603981. Roll up och Väggar abab Roll-up och väggar Roll-up och väggar är suveräna budskapsbärare när du vill synas och nå ut med ditt budskap på ett bra sätt. De är enkla att transportera, sätta upp, ta ned och

Läs mer

Arena reklam! Arenareklam Förstärk din exponering Flera slagkraftiga alternativ.

Arena reklam! Arenareklam Förstärk din exponering Flera slagkraftiga alternativ. Med Svenska Mässans Arenareklam syns du ännu mer av ännu fler! Förstärk din exponering med våra olika strategiska reklamplatser. Till en mycket låg kontaktkostnad drar du med hjälp av Arena reklam ännu

Läs mer

Expo material. abab. Pop Flag. Parasoll

Expo material. abab. Pop Flag. Parasoll Expo material abab Expo material När man deltar på en mässa eller anordnar ett event är det viktigt att man syns ordentligt. Målet är att nå ut med sitt budskap på snabbast möjliga sätt. UniGraphics hjälper

Läs mer

Roll-up och väggar. Classic Light Roll Up. Tillval: Spotlight (se sidan 3). Art nr 7604881. Art nr 7604074. Art nr 7603981.

Roll-up och väggar. Classic Light Roll Up. Tillval: Spotlight (se sidan 3). Art nr 7604881. Art nr 7604074. Art nr 7603981. Roll up och Väggar abab Roll-up och väggar Roll-up och väggar är suveräna budskapsbärare när du vill synas och nå ut med ditt budskap på ett bra sätt. De är enkla att transportera, sätta upp, ta ned och

Läs mer

PRISLISTA 2015/2016 SKYLTAR, DEKALER, FOLIEDEKOR, BANDEROLLER, PROFIL- OCH ARBETSKLÄDER M.M.

PRISLISTA 2015/2016 SKYLTAR, DEKALER, FOLIEDEKOR, BANDEROLLER, PROFIL- OCH ARBETSKLÄDER M.M. PRISLISTA 2015/2016 SKYLTAR, DEKALER, FOLIEDEKOR, BANDEROLLER, PROFIL- OCH ARBETSKLÄDER M.M. WWW.RCSPORTODESIGN.SE aluminiumskyltar (plåtskyltar) aluminiumskylt, plan Aluminiumskyltar (eller plåtskyltar

Läs mer

som är upp till 40 mm tjocka. Vi hoppas att SYNAS & SÄLJA ska inspirera och ge idéer till hur ditt företag kan exponeras i storformat.

som är upp till 40 mm tjocka. Vi hoppas att SYNAS & SÄLJA ska inspirera och ge idéer till hur ditt företag kan exponeras i storformat. C O M M U N I C A T I O N Vill du att ditt företag ska synas? Och att det ska synas ofta? Oavsett om du har många kvadratmeter till förfogande eller bara har plats för en enda skylt gäller det att ge ett

Läs mer

Mässor och event. Art nr 7604070 Bredd: 85 cm. Höjd: 200 cm. Art nr 7604072 Bredd: 100 cm. Höjd: 200 cm. Art nr 7604071 Bredd: 85 cm. Höjd: 200 cm.

Mässor och event. Art nr 7604070 Bredd: 85 cm. Höjd: 200 cm. Art nr 7604072 Bredd: 100 cm. Höjd: 200 cm. Art nr 7604071 Bredd: 85 cm. Höjd: 200 cm. Mässor och event Mässor & event När man deltar på en mässa eller anordnar ett event är det viktigt att man syns ordentligt. Målet är att nå ut med sitt budskap på snabbast möjliga sätt. Vi hjälper er att

Läs mer

Arena reklam! Arenareklam Förstärk din exponering Flera slagkraftiga alternativ.

Arena reklam! Arenareklam Förstärk din exponering Flera slagkraftiga alternativ. Med Svenska Mässans Arenareklam syns du ännu mer av ännu fler! Förstärk din exponering med våra olika strategiska reklamplatser. Till en mycket låg kontaktkostnad drar du med hjälp av Arena reklam ännu

Läs mer

vrigstad flaggor.banderoller vepor.dekaler.rollups affischer.triplesigns reklamdukar.skyltar banners.reklamtält tampotryck.planprint tillbehör.

vrigstad flaggor.banderoller vepor.dekaler.rollups affischer.triplesigns reklamdukar.skyltar banners.reklamtält tampotryck.planprint tillbehör. flaggor.banderoller vepor.dekaler.rollups affischer.triplesigns reklamdukar.skyltar banners.reklamtält tampotryck.planprint tillbehör.mm vrigstad flaggor & expo 2 SYMBOLFÖRKLARINGAR 3 min Den uppskattade

Läs mer

SKANDINAVIENS LEDANDE SKYLTAKTÖR

SKANDINAVIENS LEDANDE SKYLTAKTÖR SKANDINAVIENS LEDANDE SKYLTAKTÖR SKYLTAR ALUMINIUM AKRYL ROS PLAST FRIGOLIT BILDEKOR DEKAL BANDEROLLER ROLLUPS MÄSSM VEPOR DEKALER TAPETER FÖNST D SKYLTAR BEACHFLAGS FLAGGOR REFLEX VÄGGDEKOR DEKALER BA

Läs mer

Kommunicera med dina kunder och bygg ditt varumärke... med hjälp av vårt nya sortiment Informationsställ

Kommunicera med dina kunder och bygg ditt varumärke... med hjälp av vårt nya sortiment Informationsställ Kommunicera med dina kunder och bygg ditt varumärke... med hjälp av vårt nya sortiment Informationsställ Butikskommunikation Fånga konsumentens intresse och bygg ditt varumärke Spenderar ditt företag stora

Läs mer

Vill du synas lite mer än alla andra under eventet?

Vill du synas lite mer än alla andra under eventet? Vill du synas lite mer än alla andra under eventet? Vi hjälper dig att göra din dröm till verklighet. Beställ en cirkelformad vepa i taket från oss på Stockholmsmässan. I våra paketlösningar ingår allt

Läs mer

Skjutdörr Aluminiumprofil Diamant i silver, fyllning av betong melamin

Skjutdörr Aluminiumprofil Diamant i silver, fyllning av betong melamin lista 2015 Skjutdörr Aluminiumprofil Diamant i silver, fyllning av betong melamin SKJUTDÖRRAR Skjutdörrar & profi ler Opal Rubin Diamant Titan Symmetric Nordica Solid Belysning Avslutningssidor, paneler

Läs mer

Expo material. abab. Pop Flag. Parasoll

Expo material. abab. Pop Flag. Parasoll Expo material abab Expo material När man deltar på en mässa eller anordnar ett event är det viktigt att man syns ordentligt. Målet är att nå ut med sitt budskap på snabbast möjliga sätt. UniGraphics hjälper

Läs mer

Roll-up och väggar. Classic Light Roll Up. Tillval: Spotlight (se sidan 3). Art nr 7604881. Art nr 7604074. Art nr 7603981.

Roll-up och väggar. Classic Light Roll Up. Tillval: Spotlight (se sidan 3). Art nr 7604881. Art nr 7604074. Art nr 7603981. abab Roll-up och väggar Roll-up och väggar är suveräna budskapsbärare när du vill synas och nå ut med ditt budskap på ett bra sätt. De är enkla att transportera, sätta upp, ta ned och kan placeras även

Läs mer

ÖVRIGT Glasskyltar, Skyltdistanser, tampotryck m.m.

ÖVRIGT Glasskyltar, Skyltdistanser, tampotryck m.m. ÖVRIGT Glasskyltar, Skyltdistanser, tampotryck m.m. SKYLTDISTANSER BORDSSKYLTAR / GLASSKYLTAR KONTURSKUREN CELLPLAST 72 Vrigstad Skyltfabrik_NEUTRAL_Produktkatalog 2016 80s.indd 72 2016-07-07 17:09:52

Läs mer

Bärbara displayer från Expand.

Bärbara displayer från Expand. Bärbara displayer från Expand. Funktion, kvalitet och design. Expand erbjuder högkvalitativa, användarvänliga displayer för marknadsföring, varumärkesbyggande, information och presentationer. Med Expands

Läs mer

Index: Affischramar. Beachflaggor. Broschyrställ. Gatupratare. Ljuslådor. Mässdiskar. Rollups. Skyltskåp. Smidesskyltar. Tillbehör: Skyddsplast.

Index: Affischramar. Beachflaggor. Broschyrställ. Gatupratare. Ljuslådor. Mässdiskar. Rollups. Skyltskåp. Smidesskyltar. Tillbehör: Skyddsplast. Produktkatalog 2014 Index: Affischramar Sid 3 Beachflaggor Sid 5 Broschyrställ Sid 6 Gatupratare Sid 11 Ljuslådor Sid 16 Mässdiskar Sid 17 Rollups Sid 18 Skyltskåp Sid 19 Smidesskyltar Sid 21 Tillbehör:

Läs mer

Hyngry Dubbelsidig W1013 Grundmodul med hel dörr för rullkärl W1014 Grundmodul med dörr ovantill och lådutdrag undertill

Hyngry Dubbelsidig W1013 Grundmodul med hel dörr för rullkärl W1014 Grundmodul med dörr ovantill och lådutdrag undertill waste wasteintro 1 2 wastehungry wastehungry 3 Hungry 140 l 190 l 724 724 828 828 879 724 623 724 983 724 778 724 623 778 1314 1314 1314 1314 Hyngry Enkelsidig W1011 Grundmodul med hel dörr för rullkärl

Läs mer

New Wave Profile. Skandinaviens största kedja inom profil.

New Wave Profile. Skandinaviens största kedja inom profil. New Wave Profile. Skandinaviens största kedja inom profil. 2019 Vi trycker och efterbearbetar alla våra produkter i Bankeryd, Sverige. Produktionen sker i ISO- och Svanen-certifierad miljö. Detta gör att

Läs mer

SLIMLIFT 6250. Väggmonterad Bänklyftare GRANBERG

SLIMLIFT 6250. Väggmonterad Bänklyftare GRANBERG SLIMLIFT 6250 Väggmonterad Bänklyftare GRANBERG Slimlift 6250 Väggmonterad Bänklyftare SLIMLIFT 6250 är en väggmonterad bänklyftare med stor flexibilitet för anpassning till olika behov. Utrustningen i

Läs mer

Beachflaggor. 1. Beach Original

Beachflaggor. 1. Beach Original abab En beachflagga är en smidig reklambärare året om som gör att du direkt syns med ditt budskap. Det är ett utmärkt alternativ för kortare kampanjer och events på mässor, i butiker eller torgmöten. De

Läs mer

Maxibit Prislista.

Maxibit Prislista. Maxibit Prislista www.maxibit.com Maxibits miljöutvecklingspolicy För att skapa en hållbar miljö måste både konsument och producent göra gröna val. Den miljömedvetna kunden väljer att minimera sina inköp

Läs mer

Lycka till! Innehåll: Inredningsförslag s. 4-7. Vägghängd inredning s. 8-12. Fristående inredning s. 13. Garderobsinredning s.

Lycka till! Innehåll: Inredningsförslag s. 4-7. Vägghängd inredning s. 8-12. Fristående inredning s. 13. Garderobsinredning s. Garderobsinredning och skjutdörrar 2016 2 Pelly har tillverkat smart garderobsinredning i småländska Hillerstorp sedan 1947. Vi gör helt enkelt bra förvaring baserad på skandinavisk designtradition. Med

Läs mer

Tavlor, whiteboards och broschyrställ Kvalitet säkerhet service

Tavlor, whiteboards och broschyrställ Kvalitet säkerhet service Tavlor, whiteboards och broschyrställ Kvalitet säkerhet service Glasskrivtavla Vision Glasskrivtavla Vision Skrivtavla i 6 mm härdat glas med keramisk baksida och mattslipad kant. Upphängningslist med

Läs mer

STORE CONCEPT ETT FLEXIBELT BUTIKSKONCEPT BÅDE FÖR DEN LILLA OCH STORA BUTIKEN

STORE CONCEPT ETT FLEXIBELT BUTIKSKONCEPT BÅDE FÖR DEN LILLA OCH STORA BUTIKEN STORE CONCEPT ETT FLEXIBELT BUTIKSKONCEPT BÅDE FÖR DEN LILLA OCH STORA BUTIKEN 2 I butiken tar kunden beslutet att köpa produkten. En tydlig, enkel och inspirerande butiksmiljö är därför grundförutsättningen

Läs mer

Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem.

Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem. Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem. Foto www.willanordic.se 2 Höj livskvalitén. En villahiss betyder så mycket mer än att transportera sig från en våning till en annan. Det handlar om att njuta

Läs mer

Bärbara mediadisplayer från Expand.

Bärbara mediadisplayer från Expand. Bärbara mediadisplayer från Expand. Funktion, kvalitet och design i fokus Expand erbjuder högkvalitativa, användarvänliga displayer för marknadsföring, varumärkesbyggande, information och presentationer.

Läs mer

Skjutdörrar och inredning 2013-09

Skjutdörrar och inredning 2013-09 Skjutdörrar och inredning 2013-09 Bygg ett bibliotek precis som du vill ha det. Här har vi använt bärlist, hängskena och hyllor som är 275 mm djupa. Innehåll: Skjutdörrar 4-11 Inspiration - inredning 12-15

Läs mer

Tel Expo 2017

Tel Expo 2017 Tel. 08-601 05 00 www.rodem.se Expo 2017 1 beachflags Beachfl ag Small 2011 0101 Stång 290 cm 1 st 1 080 kr Stång, fl agga, väska och markplatta för inomhusbruk ingår i kit. 5 st 1 010 kr 10 st 925 kr

Läs mer

Innehåll. Index: Affischramar. Banderoller. Beachflaggor. Broschyrställ. Gatupratare. Ljuslådor. Mässdiskar. Rollups. Skyltskåp.

Innehåll. Index: Affischramar. Banderoller. Beachflaggor. Broschyrställ. Gatupratare. Ljuslådor. Mässdiskar. Rollups. Skyltskåp. Produktkatalog 2014 Innehåll Index: Affischramar Sid 3 Banderoller Sid 6 Beachflaggor Sid 7 Broschyrställ Sid 8 Gatupratare Sid 13 Ljuslådor Sid 18 Mässdiskar Sid 19 Rollups Sid 20 Skyltskåp Sid 21 Smidesskyltar

Läs mer

Checkpoint Display Elektrisk Roll-up

Checkpoint Display Elektrisk Roll-up Checkpoint Display Elektrisk Roll-up När du vill komma med dubbla budskap. Spotlight 50W/220V kan köpas till för 350 kronor. 4 900: Elektrisk motor med pausfunktion. Snygg förvaringsväska i tyg ingår i

Läs mer

Import: www.ghevent.se 0176-20 61 50

Import: www.ghevent.se 0176-20 61 50 Import: www.ghevent.se 0176-20 61 50 TECHNI STAGE den lätta, robusta och flexibla scenen. Begreppet att utföra snabba och säkra montage, är TECHNI STAGE den perfekta lösningen där du skapar alla dina teatrala

Läs mer

Inredning för skolan. Matsal & uppehållsrum

Inredning för skolan. Matsal & uppehållsrum Inredning för skolan Matsal & uppehållsrum fika skoja mötas pausa återhämta planera Bänk Pausa Bord Pausa Äntligen paus... Såväl elever som lärare behöver pausa mellan lektionerna för att hämta ny energi.

Läs mer

TRESPÅRIG SKENA Välj en trespårig skena i silver vid 3-dörrars lösningar. Praktisk för full öppning och enkel åtkomst.

TRESPÅRIG SKENA Välj en trespårig skena i silver vid 3-dörrars lösningar. Praktisk för full öppning och enkel åtkomst. lista 2016 TRESPÅRIG SKENA Välj en trespårig skena i silver vid 3-dörrars lösningar. Praktisk för full öppning och enkel åtkomst. SKJUTDÖRRAR Skjutdörrar & profiler Diamant Titan Symmetric Opal Rubin Nordica

Läs mer

PRISLISTA TRYCKNING VI INFÖR ETT PRISSTOPP SOM GÄLLER UNDER HELA 2016 MED VISS RESERVATION PRISLISTA 2015-2016

PRISLISTA TRYCKNING VI INFÖR ETT PRISSTOPP SOM GÄLLER UNDER HELA 2016 MED VISS RESERVATION PRISLISTA 2015-2016 VI INFÖR ETT PRISSTOPP SOM GÄLLER UNDER HELA 2016 MED VISS RESERVATION PRISLISTA 2015-2016 FÖR OLIKA KAMPANJERBJUDANDE UNDER PERIODEN GÅ IN PÅ VÅR HEMSIDA OCH TITTA DÅ OCH DÅ. för mer info www.arktryck.se

Läs mer

Från enkel till avancerad monter -Vi hjälper dig!

Från enkel till avancerad monter -Vi hjälper dig! MonterpaketKATALOG Från enkel till avancerad monter -Vi hjälper dig! Elmia utställarservice Kontakta oss så hjälper vi dig med ditt mässdeltagande. Vi tar hand om allt från el och inredning till en nyckelfärdig

Läs mer

Trycksaker i små serier med riktigt snabba leveranser!

Trycksaker i små serier med riktigt snabba leveranser! Trycksaker abab Trycksaker i små serier med riktigt snabba leveranser! Antalet varianter på vad en kund kan önska sig när det gäller trycksaker är väldigt stort. På det här produktbladet har vi bara tagit

Läs mer

Stenskottsskydd, Solfilm. Vid behov utöver det som finns på prislistan, kontakta oss eller besök vår hemsida. Samtliga priser exkl. moms.

Stenskottsskydd, Solfilm. Vid behov utöver det som finns på prislistan, kontakta oss eller besök vår hemsida. Samtliga priser exkl. moms. Affischer 2 Antibacskydd 3 Banderoll 4 Banderollhållare 5 Beachflagg 6 Banderollhiss, bildhiss 7 Broschyrställ 8 Byggskyltar 9 Dekaler 10 Fordonsfoliering 11 Gatupratare 12 Ljuslådor 13 Magnetdekaler 14

Läs mer

Skapa din egen Touch. tillsammans med Magasin friend of brands

Skapa din egen Touch. tillsammans med Magasin friend of brands Skapa din egen Touch tillsammans med Magasin friend of brands Från idé till verklighet ett koncept som stärker ert varumärke Vår affärsidé är att jobba för och med våra kunder och tillsammans stärka ert

Läs mer

SOLSKYDD INOMHUS ALUMINIUMPERSIENNER TRÄPERSIENNER TEXTILGARDINER

SOLSKYDD INOMHUS ALUMINIUMPERSIENNER TRÄPERSIENNER TEXTILGARDINER SOLSKYDD INOMHUS ALUMINIUMPERSIENNER TRÄPERSIENNER TEXTILGARDINER Classic 50 Alu Breda lameller är lika snyggt som det är populärt. Classic 50 Alu är en frihängande persienn med 50 mm breda lameller som

Läs mer

Innehållsförteckning: Lycka till!

Innehållsförteckning: Lycka till! Inredning och skjutdörrar 2015 Pelly har tillverkat smart garderobsinredning i småländska Hillerstorp sedan 1947. Vi gör helt enkelt bra förvaring baserad på Skandinavisk designtradition. Med vårt fl exibla

Läs mer

EXPO XTRA MARKNADSFÖRINGSYTOR OCH REKLAMPLATSER PÅ KISTAMÄSSAN EKOBYGG 30 SEPTEMBER - 1 OKTOBER 2015. www.ekobyggmassan.com

EXPO XTRA MARKNADSFÖRINGSYTOR OCH REKLAMPLATSER PÅ KISTAMÄSSAN EKOBYGG 30 SEPTEMBER - 1 OKTOBER 2015. www.ekobyggmassan.com EXPO XTRA MARKNADSFÖRINGSYTOR OCH REKLAMPLATSER PÅ KISTAMÄSSAN EKOBYGG 30 SEPTEMBER - 1 OKTOBER 2015 KISTAMÄSSAN - MÖJLIGHETERNAS ARENA 20 15 På Kistamässan anstränger vi oss för att skapa bästa möjliga

Läs mer

NAMNBRICKOR. >> Namnbrickor

NAMNBRICKOR. >> Namnbrickor 2017 NAMNBRICKOR >> Namnbrickor + namnbrickor tryckta i metall/plast graverade i metall/plast namnbrickor med möjlighet att byta ut namn standardbrickor specialutförande tillbehör mm. INNEHÅLL NAMNBRICKOR

Läs mer

www.sifa.se Mäklarskyltning Sifa AB

www.sifa.se Mäklarskyltning Sifa AB Mäklarskyltning Sifa AB 2010 Vi erbjuder det mesta i skyltningsväg för mäklare - allt ifrån posterfickor i kroksystem till ljustavlor och trottoarpratare och annat samt övrig butiksinredning. Låt oss ta

Läs mer