FÖRETAGSMOTOR SAMMANFATTNING AV NYHETER 1 FEBRUARI 2015

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "FÖRETAGSMOTOR SAMMANFATTNING AV NYHETER 1 FEBRUARI 2015"

Transkript

1 Nyheter FÖRETAGSMOTOR SAMMANFATTNING AV NYHETER 1 FEBRUARI 2015 Vi inför ny indelning av körsträcka för personbil och lätt lastbil. Vi har förbättrat villkoren på flera punkter, bl a gäller vagnförsäkringen nu för fler händelser. Det extra skyddet i Hyrbilsförsäkringen har utökat på flera sätt. Avbrottsförsäkringen för taxi har också utökats med extra skydd. I några fall har vi infört nya begränsningar. Nyheterna finns också sammanställda per fordonsslag i egna dokument som kan vara enklare att ta del av om du t ex bara vill se vad som är nytt för tung lastbil. NY INDELNING AV KÖRSTRÄCKAN Personbil- och lätt lastbil, dock inte uthyrningsbil. Vi har förbättrat vår prissättning så att premien blir bättre anpassad till var och ens årliga körsträcka enligt följande Högst mil mil mil mil mil mil mil Över mil Det kan följa med ett svarskort med förnyelsen som kan användas om den körsträcka vi föreslagit på försäkringsbrevet inte är riktig. Det går också bra att ringa och sända e-svarskort på NYA ALLMÄNNA FÖRSÄKRINGSVILLKOR FÖRETAGSMOTOR If-8183:42 Informationen är kortfattad! Nummer nedan avser villkorspunkt där du kan se hela texten. (+) innebär förbättring för den försäkrade. (<) pekar på ny väsentlig begränsning. Stöld - ny säkerhetsföreskrift för personbil och taxi (<) Krav på spårningsutrustning med larmcentralkoppling p.g.a. stöldrisken för bil med ett marknadsvärde i Sverige högre än kr. Om föreskriften inte följs minskas ersättningen i regel med 100 %. Brand - kortslutning Brand Försäkringen gäller inte längre för skada genom kortslutning, då det i praktiken visat sig svårt att fastställa om sådan händelse varit skadeorsaken. Detta gäller för andra fordon än buss, lastbil med totalvikt över 3,5 ton, släp med totalvikt från 3 ton och motorredskap. If Skadeförsäkring AB (publ), HK: Barks väg 15, Solna. PA: STOCKHOLM. Säte: STH, Org.nr: (6)

2 Maskin - personbil och lätt lastbil 3.5 Maskin Vi har höjt körsträckegränsen från till mil. Åldersgränsen är 8 år. (+) Gäller för fler komponenter, bl a omfattas drivningsbatteri i elbil nu. (+) h) Om man tankar fel bränsle gäller inte försäkringen längre för det tidigare var giltigheten begränsad p g a säkerhetsföreskrift. (<) Se också om våra nyheter för vagn- och hyrbilsförsäkringen längre ned Normalavdraget om säkerhetsföreskrifterna inte följs är höjt från 20 till 50 %. (<) Om försäkringstagaren inte kan visa att tidigare ägare av bilen har följt fabrikantens servicerekommendationer tillkommer en extra självrisk om 50 % av skadevärderingsbeloppet. (<) Vagn Lastanordning Skada som lastanordningen orsakar lastbil och släp genom lasten, utan att det är fel på lastanordningen, är nu undantaget. (<) Kan istället omfattas av Fellastning och fel i lasten. Flera inifrån kommande skador omfattas nu (+) Fellastning och fel i lasten i lastutrymme på lastbil Feltankning i personbil, lätt lastbil och husbil som inte används i yrkesmässig uthyrning eller sådan personoch godsbefordran Skada vid transport av djur i lastutrymme på lastbil avsedd för detta Interiörolycka - olyckshändelse i personbil, även taxi, lastbil, buss, husbil och husvagn, som inte används i yrkesmässig uthyrning, som leder till skada eller förorening på dess insida. Inte i lastutrymme för lastbil. Gäller inte om skadan omfattas av annan punkt i vagnvillkoren eller lösöre och vattenskada för husvagn och husbil. Skadevärderingsbeloppet är begränsat till 125 % av basbeloppet ( kr år 2015) Nytt undantag f) Lastförskjutning i lastbil och släp utan att fordonet kört av vägen eller först har skadats på annat sätt p.g.a. händelsen, hänförs genom undantaget till nya Fellastning och fel i lasten Nya säkerhetsföreskrifter j) Last, utom levande djur. k) Fordon som används för transport av levande djur Nya extra självrisker e) Fellastning och fel i lasten - höjs. f) Feltankning - höjs. g) Interiörolycka sänks utom för husvagn och husbil. If Skadeförsäkring AB (publ), HK: Barks väg 15, Solna. PA: STOCKHOLM. Säte: STH, Org.nr: (6)

3 Kasko Maskin för motorredskap Kasko t ex brand, stöld och vagn Avskrivning vid maskinskadereparation Vi har ändrat reglerna så att avskrivning inte längre görs för reparationskostnad (+) görs med lägre andel per driftstimme (+) görs p.g.a. ålder oavsett antal driftstimmar. (<) Begränsad ersättning För personbil, även taxi, som är yngre än 20 år är skadevärderingsbeloppet begränsat till kr om inte annat högre skadevärderingsbelopp anges på försäkringsbrevet. (<) För fordon som är 20 år och äldre är skadevärderingsbeloppet begränsat till 2 basbelopp för moped, motorcykel, terrängskoter, släp med totalvikt under 3 ton samt husvagn och 6 basbelopp för övriga fordon (2 Bb = kr, 6 Bb = kr år 2015). Begränsningen för äldre fordon är ny för alla slags fordon utom personbil, lastbil, husbil och MC. (<) Hyrbil & extra skydd Personbil och lätt lastbil inte uthyrningsbil. Hyrbilsförsäkringens avbrottsersättning (+) Gäller nu också vid maskinskada enligt maskinvillkoren även om bilen är för gammal eller har körts för långt och om den både är yngre än 15 år räknat från första registreringen samt har körts högst km. annat driftsstopp även i Sverige, utan begränsningar för bilens ålder och körsträcka! Högsta ersättningstid är som tidigare 45 dagar vid skada och vid driftsstopp högst 5 dagar Vid kontant avbrottsersättning beror ersättningen nu på vilken körsträcka det anges för försäkringen. Beloppen vid kontant avbrottsersättning har också höjts kraftigt och beror även på bilens totalvikt. Vi har också inflationssäkrat dem genom att koppla dem till basbeloppet Om det anges för försäkringen att bilen används i yrkesmässig godsbefordran eller trafikskola kan högre avbrottsersättning gälla. Hyrbilsförsäkringens extra skydd självriskreducering Egen bil Liksom tidigare gäller försäkringen vid kollision med djur uppsåtlig skadegörelse av tredje man annan händelse enligt vagn om den inträffar utanför Sverige. Ersättningen är högst kr för den del av självrisken som överstiger kr, gäller även vagnskadegarantisjälvrisk. Ersättning betalas också på samma sätt för skälig skadekostnad om både försäkring och vagnskadegaranti saknas Hyrd bil (+) Självriskreducering gäller nu också i vissa fall för den tilläggskostnad, motsvarande självrisk, som försäkringstagaren I-nytt - ny KKL och nya allmänna villkor v2.docx 3 (6)

4 kan vara skyldig att betala vid skada enligt hyresavtalet. Ersättning betalas för den del av tilläggskostnaderna som överstiger summan av de självrisker, inkl vagnskadegarantisjälvrisk, som skulle ha gällt för den försäkrade bilen om samma sak hade hänt med den. Ersättningsbeloppet är högst kr. Hyrbilsförsäkringens extra skydd nyckelförlust (+) Gäller förlust av bilens startnyckel respektive nyckelkort som innehåller elektronisk startspärrfunktion vid högst ett tillfälle under försäkringsåret. Ersättning lämnas för kostnad för ny nyckel samt in- och avprogrammering av nycklarna hos auktoriserad märkesverkstad eller återförsäljare, med den del av kostnaden som överstiger kr. Högsta ersättning är kr. Hyrbilsförsäkringens extra skydd garantikomplettering (+) Om Ifs vagnförsäkring är bättre bilens vagnskadegaranti kan ersättningen i vissa fall kompletteras genom detta extra skydd. Det kan t ex gälla feltankning och interiörskada i våra villkor. Skadevärderingsbeloppet enligt vagnvillkoren är begränsat till 125 % av basbeloppet. Självrisken är kr. Extra självrisk kan tillkomma enligt vagnvillkoren. Avbrott för tung lastbil och släp Ersättningsbelopp (+) Vi har höjt ersättningsbeloppen med 12 %. Avbrott för buss (+) Vi har sänkt antalet karensdagar i vissa fall. Om försäkringstagaren omfattas av både allmän ansvars och egendomsförsäkring i If (t.ex. Åkarförsäkring), så minskas karenstiden med 2 dagar. Om det är första avbrottsskadan på 24 månader med fordonet, där If ska betala ersättning, så minskas karenstiden med 2 dagar. Är bägge förutsättningarna uppfyllda så sänks karenstiden med 4 dagar I-nytt - ny KKL och nya allmänna villkor v2.docx 4 (6)

5 Avbrott & Extra skydd för taxi Avbrottsförsäkringens avbrottsersättning (+) Vi har sänkt antalet karensdagar i vissa fall. Om försäkringstagaren omfattas av både allmän ansvars- och egendomsförsäkring i If (t.ex. Åkarförsäkring), så minskas karenstiden med 1 dygn. Om det är första avbrottsskadan på 24 månader med bilen, där If ska betala ersättning, så minskas karenstiden med 1 dygn. Är bägge förutsättningarna uppfyllda så sänks karenstiden med 1 dygn. Avbrottsförsäkringens extra skydd självriskreducering (+) Försäkringen gäller vid kollision med djur. Ersättningen är högst kr för den del av självrisken som överstiger kr, gäller även vagnskadegarantisjälvrisk. Ersättning betalas också på samma sätt för skälig skadekostnad om både försäkring och vagnskadegaranti saknas. Avbrottsförsäkringens extra skydd nyckelförlust (+) Gäller förlust av bilens startnyckel respektive nyckelkort som innehåller elektronisk startspärrfunktion vid högst ett tillfälle under försäkringsåret. Ersättning lämnas för kostnad för ny nyckel samt in- och avprogrammering av nycklarna hos auktoriserad märkesverkstad eller återförsäljare, med den del av kostnaden som överstiger kr. Högsta ersättning är kr. Avbrottsförsäkringens extra skydd garantikomplettering (+) Om Ifs vagnförsäkring är bättre bilens vagnskadegaranti kan ersättningen i vissa fall kompletteras genom detta extra skydd. Det kan t ex gälla interiörskada i våra villkor. Skadevärderingsbeloppet enligt vagnvillkoren är begränsat till 125 % av basbeloppet ( kr år 2015). Självrisken är kr. Extra självrisk kan tillkomma enligt vagnvillkoren. Bulkansvar via motor Tung lastbil Var försäkringen gäller Försäkringen gäller i Sverige, Danmark, Finland och Norge. Endast rättning. Giltighetsområdet har fallit bort i edition 40 och 41 av villkoret I-nytt - ny KKL och nya allmänna villkor v2.docx 5 (6)

6 Åkarförsäkring försäkring för företagets ansvar och egendom via motor Taxi, buss, tung lastbil och motorredskap Företagsförsäkring på fordonets försäkringsbrev med ansvars-, rättsskydds-, egendoms- och oljeskadeförsäkring avsedd för åkerier och maskinentreprenörer som har högst två åkerifordon respektive motorredskap. Passar även om företaget har flera sådana fordon om 3 basbelopp i försäkringsbelopp för egendom är tillräckligt Vi har höjt försäkringsbeloppet i egendomsförsäkringen från 1 till 2 basbelopp vid en försäkring och från 2 till 3 basbelopp vid flera (2 Bb = , 3 Bb = kr år 2015). Åkarförsäkringen måste dock ingå i försäkringen för alla sådana fordon, som försäkringstagaren har, om de inte är avställda, annars uppstår underförsäkring. If Skadeförsäkring (publ) Företag, Pris & Produkt motor I-nytt - ny KKL och nya allmänna villkor v2.docx 6 (6)

Viktiga begränsningar

Viktiga begränsningar Taxi Försäkringen för taxi är flexibelt utformad för att täcka varje taxiföretags försäkringsbehov. Den kan omfatta allt från enbart trafikförsäkring till ett omfattande skydd för bilen och företaget.

Läs mer

Personbil och lätt lastbil

Personbil och lätt lastbil Personbil och lätt lastbil Försäkringen för personbil och lätt lastbil är flexibelt utformad för att täcka varje företags försäkringsbehov. Den kan omfatta allt från enbart trafikförsäkring till ett omfattande

Läs mer

Personbil och lätt lastbil för uthyrning

Personbil och lätt lastbil för uthyrning Personbil och lätt lastbil för uthyrning En försäkring för personbilar och lätta lastbilar som används i yrkesmässig uthyrning. Den är flexibelt utformad för att täcka både stora och mindre uthyrningsföretags

Läs mer

Försäkring för lätta släp, husvagn och husbil

Försäkring för lätta släp, husvagn och husbil Försäkring för lätta släp, husvagn och husbil Våra försäkringar är flexibelt utformade för att täcka varje företags försäkringsbehov. De kan omfatta allt från enbart trafikförsäkring och kaskoförsäkring

Läs mer

Motorfordonsförsäkring special

Motorfordonsförsäkring special Motorfordonsförsäkring special särskilda villkor företagsmotor 1 januari 2006 För försäkringen gäller också de andra försäkringsvillkor som följer av den fordonsklass och de försäkringsformer som gäller

Läs mer

Motorlinan. försäkring för personbil, lätt lastbil, lätt släp och truck

Motorlinan. försäkring för personbil, lätt lastbil, lätt släp och truck Motorlinan försäkring för personbil, lätt lastbil, lätt släp och truck Försäkringen är framtagen i samarbete mellan If och Göteborgs Försäkringsmäklare Per Dahlkvist AB. Samtliga företagskunder har rätt

Läs mer

Försäkring för MC, moped, terräng- och specialfordon

Försäkring för MC, moped, terräng- och specialfordon Försäkring för MC, moped, terräng- och specialfordon Försäkringarna är utformade för att täcka varje företags försäkringsbehov. De kan omfatta allt från enbart trafikförsäkring till ett mer omfattande

Läs mer

Flytande motorfordonsförsäkring

Flytande motorfordonsförsäkring Flytande motorfordonsförsäkring Försäkringen är speciellt utformad för bilhandlare, bilverkstäder och andra företag som ansvarar för egna och kunders fordon. Flytande motorfordonsförsäkring är tvådelad

Läs mer

SG Equipment Finance

SG Equipment Finance SG Equipment Finance entreprenad skogs- och grävmaskin samt övriga motorredskap Försäkringen för motorredskap är flexibelt utformad för att täcka varje företags försäkringsbehov. Den kan omfatta allt från

Läs mer

SG Equipment Finance

SG Equipment Finance SG Equipment Finance transport tung lastbil och släp Försäkringen för tung lastbil och släp är flexibelt utformad för att täcka varje företags försäkringsbehov. Den kan omfatta allt från enbart trafikförsäkring

Läs mer

Viktiga begränsningar

Viktiga begränsningar Buss Ifs försäkring för buss är utformad för att passa varje bussägares försäkringsbehov. Försäkringen är flexibelt uppbyggd och kan omfatta allt från enbart trafikförsäkring till ett omfattande skydd

Läs mer

FÖRSÄKRING FÖR TJÄNSTEBIL

FÖRSÄKRING FÖR TJÄNSTEBIL FÖRSÄKRING FÖR TJÄNSTEBIL förköpsinformation Här finner du en kortfattad information om vår försäkring för Tjänste bil. Informationen förklarar innehållet i försäkringen och vilka tillvalsmöjligheter som

Läs mer

BUDBIL. Geografisk omfattning

BUDBIL. Geografisk omfattning BUDBIL förköpsinformation Här finner du en kortfattad information om vår försäkring för Budbil. Informationen förklarar innehållet i försäkringen och vilka tillvalsmöjlig heter som finns för att anpassa

Läs mer

Företagets egendom och ansvar m.m.

Företagets egendom och ansvar m.m. Företagets egendom och ansvar m.m. företagsmotor åkarförsäkring, rörelseförsäkring, transportöransvarsförsäkring, bulkansvarsförsäkring och entreprenöransvarsförsäkring. Åkerier och maskinentreprenörer

Läs mer

Viktig information om villkoren Fordon i Storkundsavtal 1 februari 2015

Viktig information om villkoren Fordon i Storkundsavtal 1 februari 2015 Viktig information om villkoren Fordon i Storkundsavtal 1 februari 2015 Här beskriver vi kortfattat den försäkringsomfattning som kan tecknas för fordon av olika slag och för delar av "företagets egendom

Läs mer

1: 15/ 2: 20/ 15/ 50 % 15/ 50 % 1+2: 5/ 3+4: 10/ 5+6+7: 15 %, (200 rep) 35 % sk, (200 rep)/ { ingår inte } 35 % sk, (200 rep)/ { ingår inte }

1: 15/ 2: 20/ 15/ 50 % 15/ 50 % 1+2: 5/ 3+4: 10/ 5+6+7: 15 %, (200 rep) 35 % sk, (200 rep)/ { ingår inte } 35 % sk, (200 rep)/ { ingår inte } Våra försäkringsalternativ 1 maj 2015 Översikt för alla fordon för dig med förkunskap! Detta är en förenklad beskrivning. Vad som framgår av försäkringsbrev och villkor gäller. Om inte annat framgår gäller

Läs mer

Kontaktuppgifter: If Kundcenter Företag Telefon: 0771-56 00 00 D1. Nu förnyas er försäkring

Kontaktuppgifter: If Kundcenter Företag Telefon: 0771-56 00 00 D1. Nu förnyas er försäkring Badrumsmannen AB Aprikosgatan 32 165 60 HÄSSELBY Nu förnyas er försäkring Om ni råkar ut för något, kontakta oss på eller ring 0771-815 818. De flesta ärenden löser vi direkt! Ni är alltid välkomna att

Läs mer

Välkommen som försäkringstagare av vår medlemsförsäkring

Välkommen som försäkringstagare av vår medlemsförsäkring PER-Försäkring Bygg Express Gbg Stad AB Wallinsgatan 21 C 431 41 MÖLNDAL Välkommen som försäkringstagare av vår medlemsförsäkring Om ni råkar ut för något, kontakta oss på eller ring 0771-815 818. De flesta

Läs mer

100 % fokus på dig som kör Ford.

100 % fokus på dig som kör Ford. 100 % fokus på dig som kör Ford. Vill du ha ett bra pris på din bilförsäkring utan att dra ner på trygghet, kvalitet och service? Då ligger Ford Försäkring bra till. Som en del av varumärket Ford ser vi

Läs mer

Försäkringar för ditt företag

Försäkringar för ditt företag Försäkringar för ditt företag Vad händer med verksamheten och ekonomin i ditt företag om du råkar ut för oförutsedda händelser som en vattenskada, ett inbrott eller en rättstvist? Vi har försäkringarna

Läs mer

Om ni råkar ut för något, kontakta oss på eller ring De flesta ärenden löser vi direkt!

Om ni råkar ut för något, kontakta oss på   eller ring De flesta ärenden löser vi direkt! Stockholms Golv Och Inredning AB Armaturvägen 3 B 136 50 JORDBRO Nu är ändringarna genomförda På följande sidor ser ni de ändringar som vi har kommit överens om. Om ni råkar ut för något, kontakta oss

Läs mer

Bilhandel och bilverkstad

Bilhandel och bilverkstad Bilhandel och bilverkstad 2 Bilhandel och bilverkstad Varje bransch och varje företag har sina speciella förutsättningar, risker och behov av försäkringsskydd. Det är utgångspunkten för oss på Trygg-Hansa

Läs mer

DIN BIL ÄR. med TryggaMil Försäkring. 50 % rabatt första halvåret!

DIN BIL ÄR. med TryggaMil Försäkring. 50 % rabatt första halvåret! DIN BIL ÄR EXTRAUTRUSTAD med TryggaMil Försäkring 50 % rabatt första halvåret! Fördelar med TryggaMil Helförsäkring ingår i två veckor Tillsammans med din bilåterförsäljare har vi utrustat din nya bil

Läs mer

Om ni råkar ut för något, kontakta oss på www.if.se eller ring 0771-815 818. De flesta ärenden löser vi direkt!

Om ni råkar ut för något, kontakta oss på www.if.se eller ring 0771-815 818. De flesta ärenden löser vi direkt! SAMFÄLLIGHETEN FÖR UDDARED III ÅKE ANDERSSON TRANBÄRSV 119 448 37 FLODA Nu förnyas er försäkring Denna försäkring är grundad på de försäkringsuppgifter er försäkringsförmedlare har lämnat till If. Försäkringsförmedlaren

Läs mer

SWECON MASKINFÖRSÄKRING

SWECON MASKINFÖRSÄKRING SWECON MASKINFÖRSÄKRING Swecon Maskinförsäkring är utvecklad i samarbete mellan tre branschledande företag. Söderberg & Partners grundades 2004 och är en av Sveriges ledande förmedlare av pension- och

Läs mer

Försäkringar för ditt företag

Försäkringar för ditt företag Försäkringar för ditt företag Vad händer med verksamheten och ekonomin i ditt företag om du råkar ut för oförutsedda händelser som en vattenskada, ett inbrott eller en rättstvist? Vi har försäkringarna

Läs mer

Stockholm, Ostmästaren 4, Byängsgränd 14 1 Maskinerier/Inventarier 100 000 kr

Stockholm, Ostmästaren 4, Byängsgränd 14 1 Maskinerier/Inventarier 100 000 kr Sid 1 (7) Vid förfrågan kontakta Christian Jungefeldt, Sörman & Partners AB Telefon 08-54443597 Mobil 070-4525602 Assistent Marie Karlsson & Carl Kylengren 08-54443080 Epost:förnamn.efternamn@lansforsakringar.se

Läs mer

Här kommer försäkringshandlingar

Här kommer försäkringshandlingar Norrtälje Trädvård AB Tomta-Ekevägen 118 B 761 75 Norrtälje Här kommer försäkringshandlingar Om ni råkar ut för något, kontakta oss på eller ring 0771-815 818. De flesta ärenden löser vi direkt! För skada

Läs mer

En skräddarsydd försäkring för dig som kör Subaru.

En skräddarsydd försäkring för dig som kör Subaru. En skräddarsydd försäkring för dig som kör Subaru. Oslagbart pris i sex månader för nya och begagnade bilar. Bara fördelar med Subaru försäkring. Du som kör Subaru har möjlighet att välja en försäkring

Läs mer

SNAPPINSURANCE FÖR SNAPPCAR SVERIGE

SNAPPINSURANCE FÖR SNAPPCAR SVERIGE SNAPPINSURANCE FÖR SNAPPCAR SVERIGE För SnappInsurance gäller detta särskilda villkor i första hand och i övrigt Ifs allmänna motorförsäkringsvillkor för företag (if.se/villkorfordon alla villkor 8183)

Läs mer

Mekonomen BilLivetförsäkring. Villkorssammanfattning Husvagnsförsäkring

Mekonomen BilLivetförsäkring. Villkorssammanfattning Husvagnsförsäkring Villkorssammanfattning Husvagnsförsäkring Mekonomen BilLivetförsäkring Vår husvagnsförsäkring ger ett bra skydd för din husvagn. Du kan välja mellan halv- och helförsäkring. Dragfordonets trafikförsäkring

Läs mer

Transporterad egendom motor

Transporterad egendom motor Transporterad egendom motor särskilda villkor företagsmotor 1 maj 2008 För försäkringen gäller också våra allmänna motorförsäkringsvillkor för företag (If-8183). Skador ersätts alltid enligt gällande villkor

Läs mer

Kortfattad information om din Husbilsförsäkring Fullständiga villkor finns på www.vardiaforsakring.se. Premien

Kortfattad information om din Husbilsförsäkring Fullständiga villkor finns på www.vardiaforsakring.se. Premien Husbilsförsäkring Kortfattad information om din Husbilsförsäkring Fullständiga villkor finns på www.vardiaforsakring.se Vår husbilförsäkring ger ett bra skydd för dig, din husbil och dina medtrafikanter.

Läs mer

FLERFORDONSAVTAL. Försäkringsomfattning Självrisk Styckepremie Antal Summa kr

FLERFORDONSAVTAL. Försäkringsomfattning Självrisk Styckepremie Antal Summa kr Försäkrad: REGIONSERVICE 699080-7254 Koncern: Region Skåne Försäkringsförmedlare: Söderberg & Partners Försäkringsperiod: 2018-01-01-2018-12-31 Utskriftsdatum: 2018-03-21 FLERFORDONSAVTAL Försäkringsgrupp:

Läs mer

Personbilsförsäkring. Kortfattad information om din försäkring för Företagsägd personbil

Personbilsförsäkring. Kortfattad information om din försäkring för Företagsägd personbil Personbilsförsäkring Kortfattad information om din försäkring för Företagsägd personbil Vår bilförsäkring ger ett bra skydd för dig, din bil och dina medtrafikanter. Försäkringen gäller för bilar och lätta

Läs mer

En smartare försäkring.

En smartare försäkring. En smartare försäkring. Det finns ett smart sätt att ta hand om din bil. Opel Försäkring. Det är en försäkring som lever upp till både dina och våra högt ställda krav på säkerhet och kvalitet. Vi som har

Läs mer

En skräddarsydd försäkring för dig

En skräddarsydd försäkring för dig En skräddarsydd försäkring för dig som kör KIA Bara fördelar Du som kör KIA har möjlighet att välja en försäkring som är skräddarsydd för din bil och som därför ger dig många fördelar. Vi har nära kontakt

Läs mer

Vår försäkring för taxi kan anpassas för den enskilda åkaren eller det stora åkeriet, och skydda fordon, förare och företag.

Vår försäkring för taxi kan anpassas för den enskilda åkaren eller det stora åkeriet, och skydda fordon, förare och företag. Taxi Vår försäkring för taxi kan anpassas för den enskilda åkaren eller det stora åkeriet, och skydda fordon, förare och företag. Så här fungerar din försäkring: Vår ambition är att du alltid ska vara

Läs mer

Försäkringsavtal. Försäkringsnummer SP Sveriges Modellflygförbund Organisationsnummer Verksamhet: Modellflygklubb 1 (10)

Försäkringsavtal. Försäkringsnummer SP Sveriges Modellflygförbund Organisationsnummer Verksamhet: Modellflygklubb 1 (10) Försäkringsavtal 1 (10) Sveriges Modellflygförbund Organisationsnummer 825000-8532 Verksamhet: Modellflygklubb Avtalstid fr.o.m. 13 december 2016 t.o.m. 12 december 2017 Uppgifter om eventuella avvikande

Läs mer

Försäkringsvillkor för privat personbil, lätt lastbil, släpvagn, husbil och husvagn

Försäkringsvillkor för privat personbil, lätt lastbil, släpvagn, husbil och husvagn Innehåll Försäkringsvillkor för privat personbil, lätt lastbil, släpvagn, husbil och husvagn Hur din försäkring gäller A1 Vilka fordon försäkringen gäller för A2 Vem försäkringen gäller för A3 Var försäkringen

Läs mer

CITROËN FÖRSÄKRING FÖRSÄKRA DIG OM EN RIKTIGT BRA AFFÄR

CITROËN FÖRSÄKRING FÖRSÄKRA DIG OM EN RIKTIGT BRA AFFÄR CITROËN FÖRSÄKRING FÖRSÄKRA DIG OM EN RIKTIGT BRA AFFÄR Du som kör Citroën kan konsten att få valuta för pengarna. Du har dessutom valt en bil med en alldeles egen karaktär. För dig finns Citroën Försäkring

Läs mer

MARK OCH VA- BRANSCHEN

MARK OCH VA- BRANSCHEN Försäkring för MARK OCH VA- BRANSCHEN för medlemmar i Dig IT Genom samarbete med Dig IT erbjuder vi dig en förmånlig och branschanpassad företagsförsäkring, som ger ett väl anpassat skydd för ditt företag

Läs mer

Tung lastbil och släp Villkorssammanfattning

Tung lastbil och släp Villkorssammanfattning Tung lastbil och släp Villkorssammanfattning Tung lastbil och släp Villkorssammanfattning Vår lastbilsförsäkring ger ett bra skydd för dig, din lastbil, ditt släp och dina medtrafikanter. Försäkringen

Läs mer

Försäkringsvillkor. För personbil och lätt lastbil. Gäller från 2009-11-01. För företagskunder

Försäkringsvillkor. För personbil och lätt lastbil. Gäller från 2009-11-01. För företagskunder Försäkringsvillkor För personbil och lätt lastbil Gäller från 2009-11-01 För företagskunder Innehållsförteckning A. Förutsättning för NonStop... 3 B.. Premiebetalning... 4 C. Giltighetstid... 4 D. Uppsägning...

Läs mer

Volkswagen Försäkring

Volkswagen Försäkring Volkswagen Försäkring VOLKSWAGEN erbjuder prisvärda och innovativa bilmodeller. Volkswagen Försäkring är också unik på många sätt, med en service-, garanti-, och ersättningsnivå utöver det vanliga. Dessutom

Läs mer

Försäkringsvillkor hyresförlust- försäkring

Försäkringsvillkor hyresförlust- försäkring Försäkringsvillkor hyresförlust- försäkring GL 125:4 Dessa villkor ingår i en serie villkor för Företagsförsäkring. Villkoret gäller from 2015-01-01. Försäkrings AB Göta Lejon Stora Badhusgatan 6 411 21

Läs mer

Försäkringsvillkor extrakostnadsförsäkring

Försäkringsvillkor extrakostnadsförsäkring Försäkringsvillkor extrakostnadsförsäkring GL 110:4 Dessa villkor ingår i en serie villkor för Företagsförsäkring. Villkoret gäller from 2015-01-01. Försäkrings AB Göta Lejon Stora Badhusgatan 6 411 21

Läs mer

MODEBUTIKERNAS MEDLEMSFÖRSÄKRING

MODEBUTIKERNAS MEDLEMSFÖRSÄKRING FÖRETAGSFÖRSÄKRING MODEBUTIKERNAS MEDLEMSFÖRSÄKRING Denna skräddarsydda försäkringsprodukt erbjuds Modebutikernas medlemmar och den ger dig som modeaffär/textilhandlare en heltäckande och förmånlig affärsförsäkring.

Läs mer

FÄRG MÖBLER OCH INTERIÖR MEDLEMSFÖRSÄKRING

FÄRG MÖBLER OCH INTERIÖR MEDLEMSFÖRSÄKRING FÖRETAGSFÖRSÄKRING Färg Möbler och Interiörs företagsförsäkring FÄRG MÖBLER OCH INTERIÖR MEDLEMSFÖRSÄKRING Denna skräddarsydda försäkringsprodukt erbjuds Färg Möbler och Interiörs medlemmar och den ger

Läs mer

Personbil & lätt lastbil

Personbil & lätt lastbil Personbil & lätt lastbil Vår ambition är att du alltid ska vara rätt försäkrad. Därför kan vår försäkring för företagsägda personbilar, lätta lastbilar och släp anpassas efter din verksamhet. Vi håller

Läs mer

Endast för dig som kör BMW.

Endast för dig som kör BMW. Endast för dig som kör BMW. Du har valt din bil med omsorg. För oss är bilaffären bara början på en lång relation där försäkringen är en viktig och självklar del. Därför har vi skapat en försäkring till

Läs mer

Mekonomen BilLivetförsäkring. Villkorssammanfattning Husbilsförsäkring

Mekonomen BilLivetförsäkring. Villkorssammanfattning Husbilsförsäkring Villkorssammanfattning Husbilsförsäkring Mekonomen BilLivetförsäkring Vår husbilförsäkring ger ett bra skydd för dig, din husbil och dina medtrafikanter. Du kan välja mellan trafik-, halv- och helförsäkring

Läs mer

Bilhandel och bilverkstad

Bilhandel och bilverkstad Bilhandel och bilverkstad Sidan 2 Varje bransch och varje företag har sina speciella förutsättningar, risker och behov av försäkringsskydd. Det är utgångspunkten för oss på Trygg-Hansa när vi utformar

Läs mer

Crawford & Company (Sweden) AB är ett fristående skaderegleringsföretag som på uppdrag av GAF mottagit följande formulerade uppdrag:

Crawford & Company (Sweden) AB är ett fristående skaderegleringsföretag som på uppdrag av GAF mottagit följande formulerade uppdrag: Crawford & Company (Sweden) AB är ett fristående skaderegleringsföretag som på uppdrag av GAF mottagit följande formulerade uppdrag: Genomgång av villkor enligt nedan med inriktning på att identifiera

Läs mer

Husbilsförsäkring. Premien. Vem gäller försäkringen för? Försäkringens giltighetstid. Var gäller försäkringen?

Husbilsförsäkring. Premien. Vem gäller försäkringen för? Försäkringens giltighetstid. Var gäller försäkringen? Husbilsförsäkring Vår husbilförsäkring ger ett bra skydd för dig, din husbil och dina medtrafikanter. Du kan välja mellan trafik, halv- och helförsäkring och kan lägga till tilläggsförsäkringar. Vem gäller

Läs mer

en skräddarsydd Försäkring för dig som kör M{zd{. M{zd{ Försäkring

en skräddarsydd Försäkring för dig som kör M{zd{. M{zd{ Försäkring en skräddarsydd Försäkring för dig som kör M{zd{. M{zd{ Försäkring zoo}-zoo} o} zoo}-zoo} Bara fördelar med M{zd{ Försäkring Du som kör Mazda har möjlighet att välja en försäkring som är skräddarsydd för

Läs mer

Mekonomen BilLivetförsäkring. Villkorssammanfattning Personbilsförsäkring

Mekonomen BilLivetförsäkring. Villkorssammanfattning Personbilsförsäkring Villkorssammanfattning Personbilsförsäkring Mekonomen BilLivetförsäkring Vår bilförsäkring ger ett bra skydd för dig, din bil och dina medtrafikanter. Försäkringen gäller för bilar och lätta lastbilar

Läs mer

Den självklara försäkringen för dig som kör Saab.

Den självklara försäkringen för dig som kör Saab. Den självklara försäkringen för dig som kör Saab. Allt börjar i Trollhättan. Varje gång en ny Saab ligger på ritbordet i Trollhättan åker vi dit. Vi vet var lås ska placeras för att minska inbrottsrisken,

Läs mer

Husbilsförsäkring FÖRSÄKRING. Vardia Försäkring har utsetts till Årets sakförsäkringsbolag på Insurance Awards 2012.

Husbilsförsäkring FÖRSÄKRING. Vardia Försäkring har utsetts till Årets sakförsäkringsbolag på Insurance Awards 2012. FÖRSÄKRING Husbilsförsäkring Vår husbilförsäkring ger ett bra skydd för dig, din husbil och dina medtrafikanter. Du kan välja mellan trafik, halv- och helförsäkring och kan lägga till tilläggsförsäkringar.

Läs mer

En bra bil ska ha en lika bra försäkring

En bra bil ska ha en lika bra försäkring En bra bil ska ha en lika bra försäkring Livet kan när som helst ta nya vägar och då är det bra med en bil som är redo att hänga med. Och en bilförsäkring. Vi har nära kontakt med Nissans egna verkstäder

Läs mer

Som åkare är det viktigt att vara rätt försäkrad. Därför kan vår försäkring för lastbil anpassas efter just din verksamhet, oavsett storlek och

Som åkare är det viktigt att vara rätt försäkrad. Därför kan vår försäkring för lastbil anpassas efter just din verksamhet, oavsett storlek och Lastbil Som åkare är det viktigt att vara rätt försäkrad. Därför kan vår försäkring för lastbil anpassas efter just din verksamhet, oavsett storlek och inriktning. Så här fungerar din försäkring: Vår ambition

Läs mer

Försäkringspaket för UF-företag. Ett samarbete mellan Ung Företagsamhet, Nordic Försäkring och Riskhantering samt Protector Försäkring

Försäkringspaket för UF-företag. Ett samarbete mellan Ung Företagsamhet, Nordic Försäkring och Riskhantering samt Protector Försäkring Försäkringspaket för UF-företag Ett samarbete mellan Ung Företagsamhet, Nordic Försäkring och Riskhantering samt Protector Försäkring Ung Företagsamhet Företagsförsäkring Den här försäkringslösningen är

Läs mer

Försäkring för budbil

Försäkring för budbil Försäkring för budbil Förköpsinformation - villkor Motorfordonsförsäkring Gäller från 2017-05-01 För- och efterköpsinformation Försäkring för budbil Här får du information om Gjensidiges Försäkring för

Läs mer

Försäkringsnummer SP Egendom Verksamhetsansvar, Produktansvar, Rättsskydd, Brottsskydd, Ledningens ansvar Olycksfall

Försäkringsnummer SP Egendom Verksamhetsansvar, Produktansvar, Rättsskydd, Brottsskydd, Ledningens ansvar Olycksfall Försäkringsavtal 1 (9) BRF Lund Väster 3 Organisationsnummer 769623-4579 Verksamhet: Bostadsrättsförening Avtalstid fr.o.m. 1 oktober 2016 t.o.m. 30 september 2017 Uppgifter om eventuella avvikande avtalstider

Läs mer

Taxi. Vår försäkring för taxi kan anpassas för den enskilda åkaren eller det stora åkeriet, och skydda fordon, förare och företag.

Taxi. Vår försäkring för taxi kan anpassas för den enskilda åkaren eller det stora åkeriet, och skydda fordon, förare och företag. Taxi Vår försäkring för taxi kan anpassas för den enskilda åkaren eller det stora åkeriet, och skydda fordon, förare och företag. Vi håller ditt företag rullande. På Moderna Försäkringar gör vi bara det

Läs mer

Försäkring för tjänstebil

Försäkring för tjänstebil Försäkring för tjänstebil Förköpsinformation - villkor Motorfordonsförsäkring Gäller från 2018-04-01 För- och efterköpsinformation Försäkring för tjänstebil Här får du information om Gjensidiges Försäkring

Läs mer

Mekonomen BilLivetförsäkring. Villkorssammanfattning Personbilsförsäkring

Mekonomen BilLivetförsäkring. Villkorssammanfattning Personbilsförsäkring Villkorssammanfattning Personbilsförsäkring Mekonomen BilLivetförsäkring Vår bilförsäkring ger ett bra skydd för dig, din bil och dina medtrafikanter. Försäkringen gäller för bilar och lätta lastbilar

Läs mer

Förköpsinformation Bilförsäkring

Förköpsinformation Bilförsäkring Förköpsinformation Bilförsäkring För- och efterköpsinformation Här finner du en kortfattad beskrivning av försäkringen, som du enligt lag har rätt till. Fullständiga villkor finner du på vår hemsida eller

Läs mer

Husvagnsförsäkring. Delmoment som ingår i respektive Husvagnsförsäkring. Egendomsskydd Ansvar. Semesteravbrott. Rättsskydd. Personlig lösegendom

Husvagnsförsäkring. Delmoment som ingår i respektive Husvagnsförsäkring. Egendomsskydd Ansvar. Semesteravbrott. Rättsskydd. Personlig lösegendom Husvagnsförsäkring Skattebetalarnas Medlemsförsäkring erbjuder trygga försäkringar till förmånliga priser och bra service. Självklart ska du ha en bra försäkring som gör att du kan känna dig fullständigt

Läs mer

1: 15/ 2: 20/ 15/ 50 % 15/ 50 % 1+2: 5/ 3+4: 10/ 5+6+7: 15 %, (200 rep) 35 % sk, (200 rep)/ { ingår inte } 35 % sk, (200 rep)/ { ingår inte }

1: 15/ 2: 20/ 15/ 50 % 15/ 50 % 1+2: 5/ 3+4: 10/ 5+6+7: 15 %, (200 rep) 35 % sk, (200 rep)/ { ingår inte } 35 % sk, (200 rep)/ { ingår inte } Våra försäkringsalternativ 1 maj 2015 (2:a utgåvan) Översikt för alla fordon för dig med förkunskap! Detta är en förenklad beskrivning. Vad som framgår av försäkringsbrev och villkor gäller. Om inte annat

Läs mer

Personbilsförsäkring. Var gäller försäkringen? Vem gäller försäkringen för? Premien. Försäkringens giltighetstid

Personbilsförsäkring. Var gäller försäkringen? Vem gäller försäkringen för? Premien. Försäkringens giltighetstid Personbilsförsäkring Vår bilförsäkring ger ett bra skydd för dig, din bil och dina medtrafikanter. Försäkringen gäller för bilar och lätta lastbilar med en totalvikt på maximalt 3,5 ton. Du kan välja mellan

Läs mer

Villkorssammanfattning Personbilsförsäkring

Villkorssammanfattning Personbilsförsäkring Villkorssammanfattning Personbilsförsäkring Vår bilförsäkring ger ett bra skydd för dig, din bil och dina medtrafikanter. Försäkringen gäller för bilar och lätta lastbilar med en totalvikt på maximalt

Läs mer

SWECON ANLÄGGNINGSMASKINER

SWECON ANLÄGGNINGSMASKINER swecon maskinförsäkring SWECON ANLÄGGNINGSMASKINER omtanke säkert och bekvämt ENKELT TRYGGT OCH FLEXIBELT Vårt grundpaket ger dig ett utmärkt skydd utan krångliga tillägg. Du kan enkelt komplettera den

Läs mer

Villkorssammanfattning för bilförsäkring

Villkorssammanfattning för bilförsäkring Villkorssammanfattning för bilförsäkring MARS 2018 Vad roligt att du är intresserad av vår bilförsäkring! Det här är en kortfattad sammanfattning av försäkringens skydd och de undantag som finns. Det fullständiga

Läs mer

Personbilsförsäkring

Personbilsförsäkring Personbilsförsäkring Vår bilförsäkring ger ett bra skydd för dig, din bil och dina medtrafikanter. Försäkringen gäller för bilar och lätta lastbilar med en totalvikt på maximalt 3,5 ton. Du kan välja mellan

Läs mer

oihsaill 11 Försäkringsbrev Brf Hagen Försäkringstagare Brf Hagen Utfärdat på grund av Förnyelse av försäkringsavtal

oihsaill 11 Försäkringsbrev Brf Hagen Försäkringstagare Brf Hagen Utfärdat på grund av Förnyelse av försäkringsavtal oihsaill 2 Förmedlare: Norrflnans Brf Hagen Inträffad skada: 0771-960 960 1 7 7 23 Järfälla 20 2 2014-11-25 06.01.43 261 o 1944 7 1 Utfärdat på grund av Förnyelse av försäkringsavtal Försäkringstagare

Läs mer

Vagnskadegaranti. mässig trafik (t.ex. taxi och budbilar).

Vagnskadegaranti. mässig trafik (t.ex. taxi och budbilar). Vagnskadegaranti Vagnskadegaranti Vagnskadegarantivillkor Vagnskadegarantin gäller i tre år, för denna fabriksnya Porsche, från och med första registreringsdatum enligt registreringsbeviset. Om bilen skadas

Läs mer

FLYTANDE FÖRSÄKRING MOTOR

FLYTANDE FÖRSÄKRING MOTOR GJ 4:3 FLYTANDE FÖRSÄKRING MOTOR FORDONSHANDEL, VERKSTADS- OCH GARAGEFÖRSÄKRING Tilläggsvillkor 1 maj 2010 För försäkringen gäller också villkor för Motor fordonsförsäkring Villkoret är indelat i tre delar:

Läs mer

Försäkringspaket för UF-företag. Ett samarbete mellan Ung Företagsamhet, Nordic Försäkring och Riskhantering samt Protector Försäkring

Försäkringspaket för UF-företag. Ett samarbete mellan Ung Företagsamhet, Nordic Försäkring och Riskhantering samt Protector Försäkring Försäkringspaket för UF-företag Ett samarbete mellan Ung Företagsamhet, Nordic Försäkring och Riskhantering samt Protector Försäkring Ung Företagsamhet Företagsförsäkring Den här försäkringslösningen är

Läs mer

Personbilsförsäkring FÖRSÄKRING. Var gäller försäkringen? Vem gäller försäkringen för? Premien. Försäkringens giltighetstid

Personbilsförsäkring FÖRSÄKRING. Var gäller försäkringen? Vem gäller försäkringen för? Premien. Försäkringens giltighetstid FÖRSÄKRING Personbilsförsäkring Vår bilförsäkring ger ett bra skydd för dig, din bil och dina medtrafikanter. Försäkringen gäller för bilar och lätta lastbilar med en totalvikt på maximalt 3,5 ton. Du

Läs mer

Bilförsäkringen som för våra medlemmar framåt

Bilförsäkringen som för våra medlemmar framåt GARANT Bil Bilförsäkringen som för våra medlemmar framåt När bilen är mer eller mindre ditt kontor, din verkstad eller om du använder den för ren transport, drabbas affärerna hårt när något händer med

Läs mer

PSE_Garanti_Vagnskada_1010.qxp:Vagnskadegaranti 10-10-07 09.21 Sida 1. Vagnskadegaranti

PSE_Garanti_Vagnskada_1010.qxp:Vagnskadegaranti 10-10-07 09.21 Sida 1. Vagnskadegaranti PSE_Garanti_Vagnskada_1010.qxp:Vagnskadegaranti 10-10-07 09.21 Sida 1 Vagnskadegaranti PSE_Garanti_Vagnskada_1010.qxp:Vagnskadegaranti 10-10-07 09.21 Sida 2 Vagnskadegaranti Vagnskadegarantivillkor reparationskostnaden,

Läs mer

Husbilsförsäkring. Premien. Vem gäller försäkringen för? Försäkringens giltighetstid. Var gäller försäkringen?

Husbilsförsäkring. Premien. Vem gäller försäkringen för? Försäkringens giltighetstid. Var gäller försäkringen? Husbilsförsäkring Vår husbilförsäkring ger ett bra skydd för dig, din husbil och dina medtrafikanter. Du kan välja mellan trafik, halv- och helförsäkring och kan lägga till tilläggsförsäkringar. Vem gäller

Läs mer

Personbilsförsäkring. Omfattning

Personbilsförsäkring. Omfattning Personbilsförsäkring Vår bilförsäkring ger ett bra skydd för dig, din bil och dina medtrafikanter. Försäkringen gäller för bilar och lätta lastbilar med en totalvikt på maximalt 3,5 ton. Du kan välja mellan

Läs mer

Vi håller ditt företag rullande.

Vi håller ditt företag rullande. Maskin Vår försäkring för maskiner täcker inte bara tunga lastare och lättare motorredskap. Den kan också anpassas för att skydda både förare och företagets verksamhet vid oförutsedda händelser. Vi håller

Läs mer

Branschanpassad försäkring för TEKNISKA KONSULTER

Branschanpassad försäkring för TEKNISKA KONSULTER Branschanpassad försäkring för TEKNISKA KONSULTER Ett ovanligt bra GRUNDSKYDD med tillvalsmöjligheter Alla branscher har sina utmaningar och risker, men det som förenar alla företagare är vikten av att

Läs mer

Personbilsförsäkring. Var gäller försäkringen? Vem gäller försäkringen för? Premien. Försäkringens giltighetstid

Personbilsförsäkring. Var gäller försäkringen? Vem gäller försäkringen för? Premien. Försäkringens giltighetstid Personbilsförsäkring Vår bilförsäkring ger ett bra skydd för dig, din bil och dina medtrafikanter. Försäkringen gäller för bilar och lätta lastbilar med en totalvikt på maximalt 3,5 ton. Du kan välja mellan

Läs mer

På goda villkor. Audi Försäkring

På goda villkor. Audi Försäkring På goda villkor. Audi Försäkring Privatperson: Fri kvalitetsförsäkring i 3 månader. När du köper din Audi hos någon av våra återförsäljare kan du samtidigt teckna Audis egen bilförsäkring kostnadsfritt

Läs mer

12 november 2014. Omsättningen. Försäkringen är beloppslös

12 november 2014. Omsättningen. Försäkringen är beloppslös Försäkringsbevis 1 (6) Fritzes Måleri & Golv AB Lavettvägen 45 174 59 Sundbyberg Försäkringstagare: Organisationsnummer: Försäkringsnummer: Avtalstid: Omfattning: Fritzes Måleri & Golv AB 556978-7632 SP880598

Läs mer

Guide: ME-medlemsförsäkring

Guide: ME-medlemsförsäkring Guide: ME-medlemsförsäkring Branschförsäkringen som tryggar medlemmens hela verksamhet I SAMARBETE MED Sidan 2 Jobbet som görs Varje bransch och varje företag har sina speciella förutsättningar, risker

Läs mer

Försäkring för tjänstebil

Försäkring för tjänstebil Försäkring för tjänstebil Förköpsinformation - villkor Motorfordonsförsäkring Gäller från 2017-05-01 För- och efterköpsinformation Försäkring för tjänstebil Här får du information om Gjensidiges Försäkring

Läs mer

Rätt försäkring håller företaget rullande. Därför kan vår försäkring för buss anpassas efter just din verksamhet, oavsett storlek och inriktning.

Rätt försäkring håller företaget rullande. Därför kan vår försäkring för buss anpassas efter just din verksamhet, oavsett storlek och inriktning. Buss Rätt försäkring håller företaget rullande. Därför kan vår försäkring för buss anpassas efter just din verksamhet, oavsett storlek och inriktning. Så här fungerar din försäkring: Vår ambition är att

Läs mer

LEKSAKSBRANSCHENS MEDLEMSFÖRSÄKRING

LEKSAKSBRANSCHENS MEDLEMSFÖRSÄKRING FÖRETAGSFÖRSÄKRING LEKSAKSBRANSCHENS MEDLEMSFÖRSÄKRING Leksaksbranschens medlemmar erbjuds denna skräddarsydda försäkring som ger dig som handlare inom vår bransch ett heltäckande försäkringsskydd. Vid

Läs mer

Försäkring för tjänsteföretag

Försäkring för tjänsteföretag Försäkring för tjänsteföretag Det här är en branschanpassad försäkring för tjänsteföretag. Försäkringen ger ett väl anpassat försäkringsskydd för ditt företag och dina anställda och kan byggas på med olika

Läs mer

Mekonomen BilLivetförsäkring. Villkorssammanfattning Bilförsäkring

Mekonomen BilLivetförsäkring. Villkorssammanfattning Bilförsäkring Villkorssammanfattning Bilförsäkring Mekonomen BilLivetförsäkring Vår bilförsäkring ger ett bra skydd för dig, din bil och dina medtrafikanter. Försäkringen gäller för personbilar och lätta lastbilar med

Läs mer

Fråga Försäkringshjälpen gratis! Försäkringen som gör det enklare att vara proffs

Fråga Försäkringshjälpen gratis! Försäkringen som gör det enklare att vara proffs Fråga Försäkringshjälpen gratis! Försäkringen som gör det enklare att vara proffs Skräddarsydda försäkringar för dig som är kund hos Ahlsell Enkelt, tryggt och skräddarsytt till ett riktigt bra pris Du

Läs mer

Fastighetsförvaltning

Fastighetsförvaltning Fö.fv 1:1 Särskilt villkor Fastighetsförvaltning Försäkring för Fastighetsförvaltning omfattar Egendomsförsäkring, Extrakostnadsförsäkring, Ansvarsförsäkring samt, i den mån så anges i försäkringsbrevet,

Läs mer

Villkorssammanfattning för bilförsäkring

Villkorssammanfattning för bilförsäkring Villkorssammanfattning för bilförsäkring JANUARI 2019 Vad roligt att du är intresserad av vår bilförsäkring! Har du några frågor, kontakta oss gärna på 0771-160 190 eller kundnavet@svedea.se. Detta är

Läs mer

Villkorssammanfattning för bilförsäkring för Saab

Villkorssammanfattning för bilförsäkring för Saab Villkorssammanfattning för bilförsäkring för Saab MARS 2019 Vad roligt att du är intresserad av vår bilförsäkring för Saab! Har du några frågor, kontakta oss gärna på 0771-160 190 eller kundnavet@svedea.se.

Läs mer

Försäkring för serviceverksamhet

Försäkring för serviceverksamhet Försäkring för serviceverksamhet Det här är en branschanpassad försäkring för serviceverksamhet. Försäkringen ger ett väl anpassat skydd för ditt företag och dina anställda och kan byggas på med olika

Läs mer