Bona Sportive System Maximala prestationer ger resultat

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Bona Sportive System Maximala prestationer ger resultat"

Transkript

1 Bona Sportive System Maximala prestationer ger resultat

2 Redo för en tuff match Ett komplett system för maximala prestationer Eftersom ett sportgolv ställer mycket höga krav på lack och färg är Bona Sportive System det perfekta valet. Bona Sportive System är ett system med produkter för installation, underhåll och renovering av trägolv i sporthallar. Då alla produkter kommer från en och samma leverantör kan du vara säker på att samtliga produkter i Bona Sportive System är optimerade för att fungera tillsammans eller med andra produkter från Bona. Med Bona Sportive System tillhör det här problemet det förflutna. När ett sportgolv installeras och ytbehandlas eller renoveras med hela Bona Sportive System, kommer golvet att hålla högsta möjliga prestanda. Och eftersom golvet underhålls med Bona Sportive System kommer golvet att fortsätta med det under mycket lång tid. Att installera eller renovera ett sportgolv av trä är en stor investering som förväntas hålla under många år. Ju längre golvets livslängd blir, desto sundare är investeringen. Bona Sportive System är designat för att säkra längsta möjliga livslängd för alla sportgolv av trä. Efter att golvet installerats kan det hantera allt dess ägare utsätter det för. Men smuts, svett och fett kan bygga upp en yta även om det finns en daglig rengöringsrutin. Det reducerar stegvis golvets prestanda och gör golvet halt. Eftersom processen sker gradvis händer det ofta obemärkt ända till den dåliga prestandan blir allt för tydlig. Med Bona Sportive System får du ett golv som presterar maximalt år efter år. Bona Sportive System förlänger golvets livslängd och försäkrar ett sportgolv som är både lättare att underhålla och mer lönsamt för ägaren.

3 Halkmotståndet måste vara exakt. För mycket kan leda till skador, för lite orsakar halka. Ett sportgolv är skapat för att röra sig under utövarens tyngd. Detta ställer höga krav på ytan. Att lägga rätt grund Golvet är ditt viktigaste redskap Golvet är lika viktigt för idrottsutövaren som hans/hennes egen utrustning är. Så varför skulle du inte ställa lika höga krav på golvet som du ställer på t ex tennisracket, skor och bollar? EN 14904:2006 är den officiella europeiska standarden för sportgolv inomhus. Det ställer höga krav på hur golvet ska reagera på olika typer av stress och situationer. Standarden ser till hela konstruktionen av golvet där en av de viktigaste parametrarna är ytans halkmotstånd. Ett sportgolv måste hålla hög prestanda på många områden. Det måste ta upp stötar för att minska risken för skador. Men det får inte vara för mjukt så att det blir tröttsamt för idrottsutövaren. Golvets friktionsegenskaper är kanske den viktigaste faktorn. För lite friktion ökar risken för halka medan för mycket friktion ökar risken för skador. Bona Sportive System lever inte bara upp till kraven gällande professionella sportgolv, utan överträffar dem. Och ett sportgolv behandlat med Bona Sportive System bibehåller dess egenskaper längre om det underhålls på rätt sätt.

4 Hitta den rätta lösningen för sportgolv Det är mycket att tänka på och ta hänsyn till när du ska planera för ett nytt sportgolv av trä. Till exempel: Vilka sporter utövas på golvet? Hur många timmar per dag används golvet? Kommer andra aktiviteter äga rum på golvet, t ex skoldanser, marknader, fester, mässor osv? Vilka linjemarkeringar kommer att behövas? Hur ser entremattorna ut? Hur stoppas smutsen redan i entrén? Vilken typ av rengöring och underhåll kommer att behövas? Med Bona Sportive System blir det lättare, oavsett om du är golventreprenör, golvägare eller en hängiven golvkonsult. Vi arbetar i nära relation med ledande tillverkare av sportgolv för att göra det lättarae för dig att välja rätt från början. Bona Sportive System är en helhetslösning för sportgolv av trä från början till slut!

5 Bona Sportive Finish Bona Sportive Paint Bona Sportive Finish Bona Sportive Primer Maximala prestationer från botten till toppen Bona Sportive System är det perfekta valet för att försäkra ett högpresterande golv och det kan kombineras med Bona UV-Sportive Finish; idag förser vi många sportgolv med UV-lack. Men Bona Sportive System fungerar lika bra på trärena, slipade golv. Väl slipat, försäkrar Bona rätt yta för idrottsprestationer. Bona Sportive Paint Bona Sportive Paint är en snabbtorkande färg som kan användas som linjemarkeringsfärg, zonfärg och till planramar. Ingen slipning mellan lagren är nödvändig vilket är en riktig tidssparare och risken att skada linjerna under slipning elimineras. Bona Sportive Primer Sportgolv är stora. Eftersom de är designade att röra sig över hela ytan utsätts grundlacken för höga påfrestningar. Bona Sportive Primer är baserad på samma formel som Bona Sportive Finish och ger bra vidhäftning till både Bona Sportive Finish och Bona Sportive Paint. Den har lång öppentid vilket underlättar appliceringen och garanterar en jämn och naturlig infärgning av träet. Lifetime Support Alla produkter i Bona Sportive System ingår i vårt Lifetime Support-program vilket innebär att vi står helt bakom de egenskaper våra produkter har under golvets hela livslängd, så länge de är färdigbehandlade med Bona UVlack eller behandlade med Bonas produkter från trärent. Var du än befinner dig har vår världsomspännande organisation möjlighet att hjälpa dig. Bona Sportive Finish Sportgolvens lackyta måste klara en hel del påfrestningar. Bona Sportive Finish har bra vidhäftning och precis rätt halkmotstånd. Tillsammans med Bona Sportive Primer skapar produkterna en film med väldigt låg genomtränglighet vilket har en lugnande effekt på golvet och gör det mindre känsligt för snabba förändringar i luftfuktigheten i hallen. FIBA Bona Sportive System rekommenderas av internationella basketförbundet FIBA för högsta nivån av tävlingar så som världsmästerskap och olympiska spel.

6 Maximala prestationer kommer inte av sig själv När ett golv installeras eller renoveras med Bona Sportive System är det viktigt att det underhålls enligt underhållsguiden för Bona Sportive System och med Bona Sportive-produkter. I guiden hittar du mycket information om hur du håller ditt golv fint länge. Bona Sportive Cleaner Plus Ett tuffare rengöringsmedel för att avlägsna det lager av svett och hudfetter som byggs upp och drar ner golvets prestanda. Bona Sportive Cleaner Plus är också utmärkt för att ta bort märken från svarta sulor och skrapmärken. Bona Sportive Cleaner För den dagliga rengöringen är Bona Sportive Cleaner tillräckligt stark för att hålla ditt golv rent samtidigt som den är lagom mild så den inte skadar lacken. DÅLIGT UTMÄRKT Ett golv som inte underhålls med rätt produkter förlorar sin prestanda. DÅLIGT UTMÄRKT Ett golv som underhålls med Bona Sportive System behåller sin kvalitet under lång tid. Ett golv som är ytbehandlat och underhålls med Bona Sportive System kommer hålla längre än andra sportgolv. Men ett sportgolv kan behöva ytterligare underhåll, förutom städning, för att undvika en kostsam renovering. Bona Sportive System garanterar ett smidigt jobb med minsta möjliga avbrott för de dagliga aktivitererna i hallen. Kortast möjliga tid hallen behöver hållas stängd innebär minsta möjliga ekonomiska förlust för ägaren. Bona Sportive Finish garanterar god vidhäftning om golvet tidigare behandlats med Bonas produkter. Genom periodisk överlackering av golvet återställs halkmotståndet och golvet kommer inte bara hålla längre utan kommer även se bättre ut längre. Om du är osäker på vad golvet behandlats med tidigare bör vidhäftningen testas före lackering. När golvet behöver en totalrenovering är proceduren enligt följande: slipa golvet trärent, applicera grundlack och topplack. Måla sedan linjer och applicera slutligen ytterligare ett lager topplack. Genom att använda hela Bona Sportive System är du garanterad ett utmärkt resultat, riktiga underhållsprodukter och riktlinjer för underhåll och support. Tid innan renovering Bona Sportive System floor Ordinary floor Ett Bona Sportivegolv behåller prestandan och har en längre livslängd om det underhålls på rätt sätt.

7 Det är inte en kostnad, det är en investering Högre prestanda Längre livslängd Lägre kostnader En investering för en lägre livscykelkostnad En av de största fördelarna med Bona Sportive System är de låga långsiktiga kostnaderna för golvägaren. Installation och renovering av ett sportgolv är en stor investering och med Bona Sportive System kommer den investeringen att betala av sig under många kommande år. Multiplicera dessa fördelar med en livslängd på mer än 25 år så kommer den höga kostnaden vid arbtetets utförande att betalas tillbaka, ofta flera gånger om.

8 Bona Sportive System testad av de bästa Pepsi Center Denver, Colorado Beläget i centrala Denver är Pepsi Center områdets nyaste sport- och evenemangsarena. I Pepsi Center arrangeras mer än 200 sportevenemang, konserter och andra event varje år. Arenan är hem till NBAs Denver Nuggets och tar in mellan 500 och åskådare vid konserter och andra evenemang. Pepsi Center är en av USAs finaste sport- och evenemangsarenor som representerar det bästa av Colorado och västra Klippiga bergen. New Orleans Arena New Orleans, Louisiana New Orleans Arena är hem till det berömda NBA-laget New Orleans Hornets men används också till konserter, kongresser och andra evenemang. Arenan öppnades i oktober 1999 och rymmer sittande åskådare vid konserter, över åkskådare vid basketmatcher och här finns även 56 lyxsviter. Arenan har gästats av stora och prestigefyllda amerikanska evenemang som ArenaBowl XXI 2007 och 2008 och 2008 års NBA All Starmatch.

9 Beijing Dong Jiong Badminton Club Beijing, P.R. China Dong Jiong är silvermedaljör i herrarnas singel i Badminton vid OS i Atlanta 1996, världsmästare 1997, vinnare av All England Badminton Champion 1998 och asiatisk mästare Tillsammans med sin bror har han en badmintonanklubb i Peking. De har ca 1000 medlemmar i åldrarna 7-16 år och runt om i stan har de 4 hallar. I hallarna ligger trägolv behandlade med Bona Sportive och över allt annat gillar Dong den matta ytan som inte speglar lamporna i taket och dess halkegenskaper vilket knappast behöver nämnas, är väldigt viktigt för badmintonspelare. Och när det kommer från en välrdsmästare kan man inte annat än tro på det.

10 Ett vinnande lag Ett komplett system för sportgolvets hela livslängd Bona är ett globalt företag som jobbat länge med ytbehandling för trägolv. Och med Bona System har vi använt vår långa efarenhet av trägolv för att skapa de starkaste produkterna på marknaden. Alla produkter i Bona Sportive system är optimerade för att fungera tillsammans eller med andra produkter från Bona. Därför rekommenderar vi Bonas slipmaskiner, slipapper, lim mm vid nyinstallation och renovering. Bona Sportive Primer Bona Sportive Primer är en 1-komponent vattenburen grundlack för sportgolv av trä. Den har lång öppentid vilket förenklar appliceringen och ger en jämn infärgning av träet med minimal risk för sidlimning. Bona Sportive Finish Bona Sportive Finish är en 2-komponent vattenburen 100% polyuretanlacklack för ytbehandling av trägolv i sporthallar. Bona Sportive Finish uppfyller kraven på halkmotstånd enligt EN 14904:2006 och DIN 18032:2. Den har god tålighet mot slitage, slag och repor. Bona Sportive Paint En snabbtorkande 1-komponent vattenburen färg, avsedd för målning av såväl linjemarkeringar som hela zoner och sargar. Bona Sportive Paint appliceras mellan två lager av Bona Sportive Finish och finns i åtta olika kulörer. Bona Sportive Cleaner Bona Sportive Cleaner är ett koncentrerat, lätt basiskt rengöringsmedel speciellt avsett för frekvent rengöring av lackerade sportgolv. Bona Sportive Cleaner Plus Bona Sportive Cleaner Plus är ett alkaliskt grovrengöringsmedel speciellt avsett för kraftig rengöring av sportgolv för att avlägsna kroppsfetter och andra orenheter. Det kan också användas till att ta bort svarta märken från skor och skrapmärken. Bonas slipmaskiner Sportgolv är stora vilket betyder att de tar lång tid att slipa. Lyckligtvis erbjuder Bona några av de bästa verktygen för golvslipning. Bona 8700 keramiska slipband gör slipningen av de största sportgolven till ett lätt jobb. Vårt dammfria slipsystem gör slipningen av sportgolvet lättare, snabbare och mer behagligt att slipa än någonsin förut.

11 Linjemarkeringsfärg Nyhet En i laget Ny linjemarkeringsfärg Kort torktid Ingen slipning behövs mellan lagren Utmärkt vidhäftning Goda täckegenskaper Lätt att applicera Flyter inte ut under tejpen

12 Passion för trägolv Bona grundades 1919 och är nu världsledande genom att vara ett innovativt ledande företag med ett unikt system för ytbehandling av trägolv. Våra dotterbolag och distributörer i mer än 50 länder världen över ger oss möjlighet till en nära kontakt med återförsäljare och hantverkare. Vårt stora engagemang och vår passion för trägolv har möjliggjort ständiga förbättringar och hållbara produkter för professionella hantverkare och golvläggare.

Bona Sportive System En komplett guide

Bona Sportive System En komplett guide INSTALLATION UNDERHÅLL RENGÖRING Bona Sportive System En komplett guide Installation Installation Förberedelser för maximala prestationer UV-behandlad färdigparkett Färdigparkett behandlad med Bona Sportive

Läs mer

UNDERHÅLLSHANDBOK BOSTÄDER OCH KOMMERSIELLA LOKALER. AB Gustaf Kähr Box 805 382 28 Nybro Tel 0481-460 00 Fax 0481-178 31 info@kahrs.se www.kahrs.

UNDERHÅLLSHANDBOK BOSTÄDER OCH KOMMERSIELLA LOKALER. AB Gustaf Kähr Box 805 382 28 Nybro Tel 0481-460 00 Fax 0481-178 31 info@kahrs.se www.kahrs. 2014-10 SE UNDERHÅLLSHANDBOK BOSTÄDER OCH KOMMERSIELLA LOKALER AB Gustaf Kähr Box 805 382 28 Nybro Tel 0481-460 00 Fax 0481-178 31 info@kahrs.se www.kahrs.se UNDERHÅLL AV KÄHRS TRÄGOLV 2 INNEHÅLL UNDERHÅLL

Läs mer

Bona Floor Treatment Program

Bona Floor Treatment Program Silver Brons Guld Bona Floor Treatment Program Rätt svar till trägolvens olika förutsättningar Mitt hårdvaxoljade golv är skitigt och fläckigt. Mitt lackade golv börjar se matt och livlöst ut. Mitt oljade

Läs mer

Kärleken till ett golv

Kärleken till ett golv Kärleken till ett golv Kärleken till ett golv Visst kan man bli förälskad i vackra ting. I synnerhet om de består i all oändlighet och bara blir vackrare med åren. Ett trägolv är ett levande material som

Läs mer

Ready Play Tennis i Växjö valde tennisunderlag. Unisport. Taraflex Tennismatta Konstgräs ProCourt - Syntetiskt rödgrus Greenset PU Proflex.

Ready Play Tennis i Växjö valde tennisunderlag. Unisport. Taraflex Tennismatta Konstgräs ProCourt - Syntetiskt rödgrus Greenset PU Proflex. Tennisunderlag 04 06 08 Ready Play Tennis i Växjö valde tennisunderlag från Unisport Taraflex Tennismatta Konstgräs ProCourt - Syntetiskt rödgrus Greenset PU Proflex 04 06 08 10 12 10 Claytech 14 04 12

Läs mer

ZAR Oljebaserad Träbets

ZAR Oljebaserad Träbets Produktbeskrivning ZAR Oljebaserad Träbets är en oljebaserad bets som tillför trä en skyddande och enhetligt betston. ZAR Oljebaserad Träbets appliceras enkelt med en ren tygtrasa och kan användas på all

Läs mer

ONE. Tillsammans, för alltid. Bona Mega ONE ONE promise, ONE partner

ONE. Tillsammans, för alltid. Bona Mega ONE ONE promise, ONE partner Bona Mega ONE Simplicity, Speed, Build Tillsammans, för alltid Bona Mega ONE ONE promise, ONE partner Bona Mega ONE I och med lanseringen av Bona Mega ONE, fortsätter vi driva golvindustrin framåt och

Läs mer

Välkommen in! Entrésystem som förstärker din image

Välkommen in! Entrésystem som förstärker din image Välkommen in! Entrésystem som förstärker din image Welcome W Velkommen Välko Accueil illkommen Tervetuloa mmen Första intrycket består Du får aldrig en andra chans att göra ett första intryck. Det första

Läs mer

Måla golv Arbetsråd för Studio, Entré och Hangar Golvfärg.

Måla golv Arbetsråd för Studio, Entré och Hangar Golvfärg. Måla golv Arbetsråd för Studio, Entré och Hangar Golvfärg. 2 Alcros färger ger slitstarka golv. Studio Golvfärg är en vattenburen golvfärg för målning av trä- och parkettgolv inomhus. Färgen är lämplig

Läs mer

Ta trädäcket till en högre nivå

Ta trädäcket till en högre nivå Powerful system Long-lasting protection Ta trädäcket till en högre nivå Bona Decking System Smidigt och effektivt Inga märken Varaktigt skydd Snabb och effektiv trädäcksrengöring Ett trädäck utsätts ständigt

Läs mer

Vi drivs av en enkel filosofi. Med moderna trappor och designade räcken kan man skapa vackrare hem och offentliga miljöer.

Vi drivs av en enkel filosofi. Med moderna trappor och designade räcken kan man skapa vackrare hem och offentliga miljöer. Vi drivs av en enkel filosofi. Med moderna trappor och designade räcken kan man skapa vackrare hem och offentliga miljöer. Efterdragning Den miljö som en trappa är placerad i ändrar sig regelbundet avseende

Läs mer

Vackra trägolv för användning i generationer

Vackra trägolv för användning i generationer Vackra trägolv för användning i generationer Omslagsbild: Furu massiv ljusgrå slät Ovan: Furu massiv obehandlad slät (samma utseende får du om du väljer klarvax) En av världens viktigaste och mest fantastiska

Läs mer

FINGERSKARVSAPPLICERING SEPARAT APPLICERING GENOM KONTAKTLÖST SYSTEM. Mixon Fingerskarvning separat applicering 2400 CL Serie

FINGERSKARVSAPPLICERING SEPARAT APPLICERING GENOM KONTAKTLÖST SYSTEM. Mixon Fingerskarvning separat applicering 2400 CL Serie FINGERSKARVSAPPLICERING SEPARAT APPLICERING GENOM KONTAKTLÖST SYSTEM Mixons fingerskarvningssystem med separat applicering används för olika produkter där trälameller limmas ihop i kortändarna. Detta görs

Läs mer

Massiv. Ditt eget unika golv. Inga kopior CREATING EXCEPTIONAL SPACES

Massiv. Ditt eget unika golv. Inga kopior CREATING EXCEPTIONAL SPACES Massiv Ditt eget unika golv. Inga kopior CREATING EXCEPTIONAL SPACES Ett golv som är lika personligt som du. Vår stavparkett i massivt trä ger alla utrymmen en exklusiv känsla. Varje unik stav kommer från

Läs mer

SKÖTSELANVISNINGAR. Bostadsmiljö Oljade golv sid 2-3 Lackerade golv sid 4. Offentlig miljö Lackerade golv sid 5 Oljade golv sid 6-7

SKÖTSELANVISNINGAR. Bostadsmiljö Oljade golv sid 2-3 Lackerade golv sid 4. Offentlig miljö Lackerade golv sid 5 Oljade golv sid 6-7 SKÖTSELANVISNINGAR Bostadsmiljö Oljade golv sid 2-3 Lackerade golv sid 4 Offentlig miljö Lackerade golv sid 5 Oljade golv sid 6-7 BOSTADSMILJÖ Skötsel och underhåll av Kährs färdigoljade trägolv Kährs

Läs mer

Vissa saker är bättre tillsammans.

Vissa saker är bättre tillsammans. Vissa saker är bättre tillsammans. Bona Lacksystem. Vi introducerar Bona Lacksystem. Världens bästa skydd för trägolv. VISSA SAKER ÄR BÄTTRE TILLSAMMANS. På Bona utvecklar vi överlägsna produkter, sen

Läs mer

Rengöringsanvisningar

Rengöringsanvisningar och skötsel av lackade och oljade Pergo-parkettgolv HÅLLBART ANVÄNDARVÄNLIGT EFFEKTIVT Varför? Genom att rengöra ditt golv på rätt sätt kan du garantera att ditt köp underhålls på bästa sätt. Produkterna

Läs mer

premium Förberedelser 1 INSTALLATION INFORMATION

premium Förberedelser 1 INSTALLATION INFORMATION Förberedelser 1 Pergo Premium klickgolv levereras med läggningsinstruktioner i form av illustrationer. Texten nedan förklarar dessa illustrationer och är indelad i tre delar: Förberedelser, Läggning och

Läs mer

Bona dammfri golvslipning. Maskiner för professionell golvslipning

Bona dammfri golvslipning. Maskiner för professionell golvslipning Bona dammfri golvslipning Maskiner för professionell golvslipning Dammfri Golvslipning Bona DCS 70 Öka din verksamhet med dammfri slipning Bona DCS 70 har ett filter som håller länge och en dammpåse som

Läs mer

Användning av torkande olja i sprutbox.

Användning av torkande olja i sprutbox. Användning av torkande olja i sprutbox. Användning av torkande oljor medför alltid fara för brand genom självantändning. Självantändningen orsakas av den värmeutveckling som sker när bindemedlet reagerar

Läs mer

MÅLADE VÄGGAR OCH TAK. Glöm allt du vet om spackling, slipning, målning och tapetsering!

MÅLADE VÄGGAR OCH TAK. Glöm allt du vet om spackling, slipning, målning och tapetsering! MÅLADE VÄGGAR OCH TAK Glöm allt du vet om spackling, slipning, målning och tapetsering! Våra färdigmålade innertak passar också i badrummet. Våra innertak tillverkas i miljövänlig, slitstark, hårt sammanpressad

Läs mer

Proffsig mopptvätt gör stor skillnad

Proffsig mopptvätt gör stor skillnad Electrolux Professional Facility Management/Städ Proffsig mopptvätt gör stor skillnad En lönsam investering som innebär renare ytor och en bättre arbetsmiljö Electrolux Professional Facility Management/Städ

Läs mer

Välkommen till Heimdall Industrigolv

Välkommen till Heimdall Industrigolv Välkommen till Heimdall Industrigolv Om företaget Heimdall Industrigolv öppnade 2003 i Gävle och har sedan dess levererat polerad betong, massagolv, flytspackling och slipning i olika miljöer och infrastrukturer

Läs mer

En naturprodukt. Jute Cork Trämjöl Harts

En naturprodukt. Jute Cork Trämjöl Harts Lino Art Linea Lino Art Linea 01. Linoleum, en naturprodukt 02. DLW golvmaterial En stolt tradition 03. Kollektionen Lino Art Linea 04. Tekniska data 05. LPX Enkel rengöring 06. Användningsområden 07.

Läs mer

OBS!!! DESSA PRODUKTER INNEHÅLLER lösningsmedel och är giftiga. De får inte konsumeras, hällas ut i avloppet eller på ett annat sätt förtäras.

OBS!!! DESSA PRODUKTER INNEHÅLLER lösningsmedel och är giftiga. De får inte konsumeras, hällas ut i avloppet eller på ett annat sätt förtäras. Bruksanvisning för OLEO SEALER samt TERAZZO SEALER för cement plattor Golvet ska vara absolut RENT och TORRT innan man ytbehandlar 1:a gången (tvättas med rent varmt vatten o ev. svag rengöringsmedel,ej

Läs mer

Värme att längta hem till

Värme att längta hem till LK Golvvärme LK GOLVVÄRME KOMPLETTA SYSTEM INDIVIDUELL RUMSREGLERING Värme att längta hem till Lättlagda och smarta lösningar för vattenburen golvvärme Ett golv som sprider värme och välbehag Om du är

Läs mer

SEX STARKA SKÄL ATT VÄLJA KÄHRS

SEX STARKA SKÄL ATT VÄLJA KÄHRS SEX STARKA SKÄL ATT VÄLJA KÄHRS QUALITY IN WOOD SINCE 1857 TRADITION INNOVATION DESIGN 1 2 3 Trä är det mest miljövänliga, vackraste och mest flexibla golvmaterial som finns. Det är därför som vi bara

Läs mer

Installation. Kvik kök

Installation. Kvik kök Installation. Kvik kök Grattis till ditt nya Kvik-kök! Innan du kan börja laga den första maten i ditt nya kök måste du först klara av installationen. Med hjälp av den här guiden vill vi förbereda dig

Läs mer

VÅRD & OMSORG HYGIENSKA & SLITSTARKA GOLVLÖSNINGAR

VÅRD & OMSORG HYGIENSKA & SLITSTARKA GOLVLÖSNINGAR VÅRD & OMSORG HYGIENSKA & SLITSTARKA GOLVLÖSNINGAR Säkerheten går alltid i första hand Vi har golv anpassade till alla rum på sjukhus och vårdhem. Det är stor skillnad mellan golv och golv. Kulvert, akutmottagning,

Läs mer

GLASRESTAURERING DISTORTIONSFRITT FÖRDELAR OCH ÖVERSIKT. Tar Bort Repor Och Graffiti. 80% Billigare Än Att Byta Glas. Inga Kemikalier.

GLASRESTAURERING DISTORTIONSFRITT FÖRDELAR OCH ÖVERSIKT. Tar Bort Repor Och Graffiti. 80% Billigare Än Att Byta Glas. Inga Kemikalier. REPBORTTAGNING OCH SKYDD AV GLAS. FÖRDELAR OCH ÖVERSIKT GLASRESTAURERING Chicago Glass systemet är anpassat för dig med stora krav på renlighet, tidsoptimering och vill göra stora ekonomiska besparingar

Läs mer

Enkel Digital Skyltning. på några minuter...

Enkel Digital Skyltning. på några minuter... Enkel Digital Skyltning på några minuter... Enkel Digital Skyltning 105mm i litet format... Det finns enkel digital skyltning, med enkla genomtänkta system... Paketen Vi har tagit fram tre färdiga paket

Läs mer

YTBEHANDLING MED TJÄRLEK LJUS TJÄROLJA

YTBEHANDLING MED TJÄRLEK LJUS TJÄROLJA YTBEHANDLING MED TJÄRLEK LJUS TJÄROLJA HÅLLBART ALTANSKYDD EN KÄRLEKSAFFÄR EN REN NATURPRODUKT Auson Ljus Tjärolja är naturens eget träskydd. Metoden att använda trätjära för att ge skydd åt trädetaljer

Läs mer

BerryAlloc Kitchen Wall

BerryAlloc Kitchen Wall warm grey BerryAlloc Kitchen Wall BerryAlloc, wonderwalls Ett unikt sortiment väggpaneler som är både vackert och praktiskt; BerryAlloc. Modernt, retro eller klassiskt? Vi har många olika strukturer, kakeleffekter

Läs mer

Sportgolv från SportgolvSpecialisten AB. Arbets Beskrivning Pulastic FL Extra. FaceLift

Sportgolv från SportgolvSpecialisten AB. Arbets Beskrivning Pulastic FL Extra. FaceLift FaceLift Arbets Beskrivning Pulastic FL Extra PULASTIC FL Extra är en slitstark, mycket högkvalitativt sportgolv för renovering av befintliga PULASTIC sportgolv med tydliga tecken på hård användning och

Läs mer

Ett liv på trä. Bonas ytbehandlingar Ett möte med livet på trägolv

Ett liv på trä. Bonas ytbehandlingar Ett möte med livet på trägolv Ett liv på trä Bonas ytbehandlingar Ett möte med livet på trägolv En livshistoria Trägolv är levande golv Ingenting gör så mycket för ett rums personlighet som ett trägolv. Trä är ett härligt material,

Läs mer

Sortimentsbroschyr Cascol trälim. Limning av trä och andra material

Sortimentsbroschyr Cascol trälim. Limning av trä och andra material Sortimentsbroschyr Cascol trälim Limning av trä och andra material Cascol trälim en ikon på marknaden 1953 lanserade Casco ett trälim som så småningom skulle bli det mest erkända trälimmet på marknaden.

Läs mer

05 SE. Grundbehandling. och skötsel. Vägledning

05 SE. Grundbehandling. och skötsel. Vägledning 05 SE Vägledning Grundbehandling och skötsel Grundbehandling och skötsel av Dinesen golv Februari 2011 Dinesen Douglas och Dinesen Ek Sida 3 Innehåll Val av behandlingsmetod av Dinesen golv Slipning 5

Läs mer

Lita Laminatgolv. LitA amazone Lita mega Lita dynamic lita basic

Lita Laminatgolv. LitA amazone Lita mega Lita dynamic lita basic Lita Laminatgolv LitA amazone Lita mega Lita dynamic lita basic Lita amazone Detta är golvet för den stilmedvetne, klassiskt och elegant med mörka träslag som bas. Lita Amazone har smalare brädor för att

Läs mer

UPOFLOOR ZERO INGEN PVC

UPOFLOOR ZERO INGEN PVC ZERO PVC -FRITT GOLV UPOFLOOR ZERO PVC-FRITT GOLV Fritt från PVC, klor och mjukgörare Fritt från ftalater, halogener och tungmetaller Homogen sammansättning Utmärkt hållbarhet Lätt att lägga Ingen vaxning,

Läs mer

Monteringsanvisning Underhåll Leveransbestämmelser Lagring på byggarbetsplatser Garantier INNERDÖRR WWW.DOORIA.SE 2011-04

Monteringsanvisning Underhåll Leveransbestämmelser Lagring på byggarbetsplatser Garantier INNERDÖRR WWW.DOORIA.SE 2011-04 Monteringsanvisning Underhåll Leveransbestämmelser Lagring på byggarbetsplatser Garantier INNERDÖRR Förberedande montering av karm Du behöver: skruvmejsel och en vinkelhake. 1. Vänd karmsidorna rätt och

Läs mer

Plisségardiner. Unika uttryck för en personlig stil

Plisségardiner. Unika uttryck för en personlig stil Plisségardiner Unika uttryck för en personlig stil Förnya och förändra med vackra veck En plisségardin kombinerar på ett skönt sätt strama, raka linjer med mjuka och vackra tyger. Därför passar gardinen

Läs mer

Införliva. Få liv i leken

Införliva. Få liv i leken Införliva Få liv i leken Ytor med säkerhet och snyggt utseende Playtops stötdämpande lekunderlag ger säkrare lekplatser runt om i världen. Det är den mest avancerade produkten inom sitt område. Efter att

Läs mer

Sil}an TRÄgolv den nya generationen

Sil}an TRÄgolv den nya generationen Sil}an TRÄgolv den nya generationen etablerat 1897 Våra massiva trägolv den nya generationen Det finns trägolv och det finns trägolv. Vi törs påstå att ett trägolv från Siljan är något extra. Våra massiva

Läs mer

Vackra trägolv med Bona Oil System. Visuella effekter, skydd och underhåll

Vackra trägolv med Bona Oil System. Visuella effekter, skydd och underhåll Vackra trägolv med Bona Oil System Visuella effekter, skydd och underhåll The Unique Effects of Oiled Wooden Floors Vi tar passionen ett steg längre Det är något oemotståndligt med ett oljat golv. Den

Läs mer

Tack för ditt val. Vi hoppas att du kommer att bli nöjd med din nya sittmöbel från

Tack för ditt val. Vi hoppas att du kommer att bli nöjd med din nya sittmöbel från Skötselråd Tack för ditt val Vi hoppas att du kommer att bli nöjd med din nya sittmöbel från OFFECCT. Den är formgiven för din livsstil och tillverkad av de allra bästa materialen. Våra möbler tål att

Läs mer

Tvätteri skapar delaktighet och sysselsättning

Tvätteri skapar delaktighet och sysselsättning Tvätteri skapar delaktighet och sysselsättning En affärsmöjlighet som innebär stora besparingar Electrolux Professional Kommunal verksamhet Electrolux Professional Kommunal verksamhet Egen tvättenhet ökar

Läs mer

DELLS GUIDE TILL MOBILITET

DELLS GUIDE TILL MOBILITET DELLS GUIDE TILL MOBILITET SOM BÄRBARA DATORER SKA VARA. Du vill ha en bärbar dator som inte kompromissar. Du vill minska din inaktiva tid med system som klarar en hård dag på fältet. Du vill maximera

Läs mer

HUS Vi bygger på era Villkor!

HUS Vi bygger på era Villkor! HUS Vi bygger på ERA villkor! Vi bygger på ERA villkor! Vi bygger våra hus på dina villkor helt och hållet. Du har en husdröm vi förverkligar den med hjälp av dina skisser, samt våra erfarna säljare och

Läs mer

Alla mått är i mm. Summa 46 152 kr. Ritningens namn kök 25/11 Ritningsnummer 0000-8909-3071. Inkluderat i totalpriset Vitvaror 19 059 kr

Alla mått är i mm. Summa 46 152 kr. Ritningens namn kök 25/11 Ritningsnummer 0000-8909-3071. Inkluderat i totalpriset Vitvaror 19 059 kr Alla mått är i mm Ritningens namn kök 25/11 Ritningsnummer 0000-8909-3071 Inkluderat i totalpriset Vitvaror 19 059 kr Summa 46 152 kr Användarnamn (E-postadress eller IKEA FAMILYnummer) Ledtråd till ditt

Läs mer

INSTRUKTIONER FÖR INSTALLATION AV QS MAJESTIC UNICLIC X-GOLVET

INSTRUKTIONER FÖR INSTALLATION AV QS MAJESTIC UNICLIC X-GOLVET INSTRUKTIONER FÖR INSTALLATION AV QS MAJESTIC UNICLIC X-GOLVET 1) Allmänt Uniclic X-systemet: Klicksystemet som innebär att du kan ersätta en skadad bräda i mitten av rummet snabbt,kvickt och lätt, utan

Läs mer

2015-09-14. Utvärdering Fysprofilen Regionala tester. Fredrik Johansson Fystränare SVTF Resursperson Tennis SOK

2015-09-14. Utvärdering Fysprofilen Regionala tester. Fredrik Johansson Fystränare SVTF Resursperson Tennis SOK 2015-09-14 Utvärdering Fysprofilen Regionala tester Fredrik Johansson Fystränare SVTF Resursperson Tennis SOK Utvärdering Fysprofilen Regionala tester Inledning SvTF har sedan januari 2007 utvärderat tester

Läs mer

Oljegrundering. www.zinkvit.se

Oljegrundering. www.zinkvit.se Oljegrundering När vi använder oss av en oljebaserad grund måste vi först isolera den obehandlade duken, så den inte suger ur all bindeolja ur färgen. Gör man inte det, skulle det resultera i en matt färg

Läs mer

Tempo 22 mm och 25 mm

Tempo 22 mm och 25 mm Tempo 22 mm och 25 mm Monteringsanvisning för Byggelit Tempo värmegolvsystem TEMPO ett komplett golvsystem för vattenburen värme Förberedelser Tack för att du valt Byggelit Tempo värmegolvsystem! Innan

Läs mer

NU LÖNAR DET SIG ÄNNU MER ATT VARA energismart

NU LÖNAR DET SIG ÄNNU MER ATT VARA energismart NU LÖNAR DET SIG ÄNNU MER ATT VARA energismart En ny fjärrvärmeprismodell för NÄRINGSIDKARE Den som sparar mest energi vinner Du som valt fjärrvärme har helt klart gjort det miljöklokaste valet på marknaden.

Läs mer

Spackling. Arbetsråd för spackling inomhus.

Spackling. Arbetsråd för spackling inomhus. Spackling Arbetsråd för spackling inomhus. En lyckad renovering börjar med ett noggrant spacklingsarbete. Du vet det säkert. Att det är viktigt att vara noggrann. Men när det gäller förarbetet innan målning

Läs mer

Herdins golvguide. Golvlut Golvolja Golvsåpa Golvlack. Ytbehandla ditt trägolv

Herdins golvguide. Golvlut Golvolja Golvsåpa Golvlack. Ytbehandla ditt trägolv Herdins golvguide Golvlut Golvolja Golvsåpa Golvlack Ytbehandla ditt trägolv När du vill ha ett ljust och vackert trägolv Herdins Golvlut vit Lutbehandling med Golvlut, görs för att bromsa träets mörkergulning

Läs mer

Brokett- och svampmålning Arbetsråd för Sober Natur Täckfärg, Kashmir Täckfärg, Tålig Täckfärg, Tät Täckfärg och Brokett Dekorfärg

Brokett- och svampmålning Arbetsråd för Sober Natur Täckfärg, Kashmir Täckfärg, Tålig Täckfärg, Tät Täckfärg och Brokett Dekorfärg Brokett- och svampmålning Arbetsråd för Sober Natur Täckfärg, Kashmir Täckfärg, Tålig Täckfärg, Tät Täckfärg och Brokett Dekorfärg Svampmålning. Svampmålning är en gammaldags målningsteknik som användes

Läs mer

by Lindquist Heating

by Lindquist Heating by Lindquist Heating En smart investering -nya generationen RB Grand Lux Driftsäkerhet, underhållsfritt och tillgänglighet var ledorden vid utvecklingen av nya RB Grand Lux serien. Nya RB Grand Lux serien

Läs mer

Arbetsråd inomhus, konsument. Hur gör man? Måla tak och väggar

Arbetsråd inomhus, konsument. Hur gör man? Måla tak och väggar Arbetsråd inomhus, konsument Hur gör man? Måla tak och väggar Så målar du tak och väggar 1. 4. 7. 11. 12. 5. 13. 8. 2. 9. 14. 3. 10. Har du bestämt dig för att måla om? Kul! Oavsett om du ska måla taket,

Läs mer

SVERIGES MEST PRISVÄRDA BRASKAMINER SE HELA AKTUELLA UTBUDET PÅ WWW.NORDICBRASKAMINER.SE

SVERIGES MEST PRISVÄRDA BRASKAMINER SE HELA AKTUELLA UTBUDET PÅ WWW.NORDICBRASKAMINER.SE 1 SVERIGES MEST PRISVÄRDA BRASKAMINER 2 NJUT AV ELDENS VÄRME OCH LÅGORNAS SKEN I årtusenden har människan hänförts av elden och vad den kan erbjuda oss. I vår moderna tid är det kanske främst möjligheten

Läs mer

Balpackningsprodukter. Maximerar värdet på varje bal

Balpackningsprodukter. Maximerar värdet på varje bal Balpackningsprodukter Maximerar värdet på varje bal 2 Balpackningsprodukter Balpackningsprodukter 3 Perfekta balar. Varje gång. Det finns många anledningar till att välja balpackningsprodukter i original

Läs mer

Linjefrässystem FÖRDELAR MED GRINDLAZER

Linjefrässystem FÖRDELAR MED GRINDLAZER Linjefrässystem FÖRDELAR MED GRINDLAZER InstaCut -tekniken möjliggör avstängning och påslagning av skärsystemet under körning. Du kan flyta med skärsystemet när ojämnheter uppstår utan att behöva andra

Läs mer

SE 102-12. care. Badrum för livet

SE 102-12. care. Badrum för livet SE 102-12 care Badrum för livet Välj ett badrum som matchar dig. De flesta av oss vill givetvis bo hemma så länge som möjligt. Idag är vi också ofta piggare och friskare lite längre än förr. Det är nu

Läs mer

Lighting the future...

Lighting the future... Lighting the future... LITE Sverige AB (Light Innovation Technology) grundades 2013 för att erbjuda nästa generation av LED belysning. Bolaget har goda kontakter i Danmark, genom vilka starka kontakter

Läs mer

Produktblad - Birdie

Produktblad - Birdie Produktblad - Birdie NYHET MILJÖSORTERING BIRDIE Formgivning: Skapa Design Studio Birdie 750 med skaft och fotplatta 1. Birdie 500 med skaft och fotplatta 1. 3 st Birdie 750 med skaft på fotplatta 3. 38

Läs mer

Fuktsäkra golvet med Floor Screedry

Fuktsäkra golvet med Floor Screedry Fuktsäkra golvet med Floor Screedry Innehållsförteckning Förord 3 Vad är fukt? 4 Floor Screedry Konceptet 5 Floor Screedry Produkten 6 Floor Screedry Användning 7 Floor Screedry Utplacering 8 Utbildning

Läs mer

HTC Diamond Cleaning System Tillsätt bara vatten

HTC Diamond Cleaning System Tillsätt bara vatten SE HTC Diamond Cleaning System Tillsätt bara vatten www.htc-twister.com www.htc-twister.com HTC introducerar ett revolutionerande sätt att rengöra golv DCS Diamond Cleaning System är ett nytt sätt att

Läs mer

SMARTA TIPS. husbil, van eller inredda skåpbil. till din. www.jaghyrminhusbil.com

SMARTA TIPS. husbil, van eller inredda skåpbil. till din. www.jaghyrminhusbil.com 20 till din SMARTA TIPS husbil, van eller inredda skåpbil www.jaghyrminhusbil.com Världen är precis som en bok, den som inte har rest har bara läst första sidan..com 20 till din SMARTA TIPS husbil, van

Läs mer

Bättre Självförtroende NU!

Bättre Självförtroende NU! Bättre Självförtroende NU! AV: Dennis Danielsson En bok om att hitta, skapa eller ta tillbaka ett självförtroende på topp. Boktitel: Bättre Självförtroende NU! Copyright 2012, Dennis Danielsson Omslagsdesign:

Läs mer

TUNING. Skydd, dekoration och design. Liquid Gum. Sprayfolie

TUNING. Skydd, dekoration och design. Liquid Gum. Sprayfolie TUNING Skydd, dekoration och design Liquid Gum Sprayfolie Nyhet! Tuning & Design med Liquid Gum Den avdragbara sprayfolien med Grepp-effekt* Liquid Gum hjälper dig att skapa en högkvalitativ beläggning

Läs mer

NYA IFÖ SPIRA ART. Formad av Skandinavien

NYA IFÖ SPIRA ART. Formad av Skandinavien NYA IFÖ SPIRA ART Formad av Skandinavien Vi har tillverkat porslin i Bromölla i långt mer än 100 år, produkter för badrum i 80 år. Därför är det inte konstigt att Skandinavien inspirerade oss när vi utformade

Läs mer

Varför är jag domare. Roller och förväntningar

Varför är jag domare. Roller och förväntningar Domarskap Steg1 1 2 Varför är jag domare Två domare reagerar inte lika i en likartad situation under matchen. Två människor är inte lika. Alltså finns det inget facit till hur vi bör förbereda oss inför

Läs mer

Lock-Tile Sweden AB. Lock-Tile golv Installation Instruktioner. www.lock-tile.se. 011 13 65 70 eller info@lock-tile.se

Lock-Tile Sweden AB. Lock-Tile golv Installation Instruktioner. www.lock-tile.se. 011 13 65 70 eller info@lock-tile.se Om du har några frågor angående installationen av ett Lock-Tile golv tveka inte att konkakta oss på 011 13 65 70 eller info@lock-tile.se Lock-Tile golv Installation Instruktioner Lock-Tile Sweden AB www.lock-tile.se

Läs mer

Helt enkelt rent. Geberit designbrunnar.

Helt enkelt rent. Geberit designbrunnar. Helt enkelt rent. Geberit designbrunnar. Strålande tider för designbrunnar. Fler och fler föredrar en ren design i duschen. Våra designbrunnar möjliggör individuella lösningar som uppfyller detta önskemål.

Läs mer

www.sisuidrottsutbildarna.se/orebro

www.sisuidrottsutbildarna.se/orebro Face to Face Skapa utbildning i världsklass! Idrottsrörelsen har drygt 3 miljoner medlemmar i Sverige och är landets största och kanske viktigaste folkrörelse. Idrottens vision är: Svensk idrott världens

Läs mer

Oslagbar Prestanda. Bona Abrasives Slitstarkt och effektivt speciellt för trägolv

Oslagbar Prestanda. Bona Abrasives Slitstarkt och effektivt speciellt för trägolv Oslagbar Prestanda Bona Abrasives Slitstarkt och effektivt speciellt för trägolv Oslagbar slipprestanda Med mer än 90 års erfarenhet av att ta fram skönheten hos trägolv, erbjuder Bona ett unikt sortiment

Läs mer

Klor och Bromin manuellt tillsatt

Klor och Bromin manuellt tillsatt Klor och Bromin manuellt tillsatt Det absolut viktigaste i all rening av vatten är att vi har ett korrekt ph värde. Om ph är för lågt eller för högt, så kan inte klor eller Bromin arbeta på ett bra sätt.

Läs mer

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag.

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag. SKÄRGÅRD -ett badrum som passar! Camargue Skärgård möbelkoncept kompletterar vårt breda utbud av badrumslösningar. Vi vill göra det enklare för dig att sätta ihop ett unikt och individuellt badrum som

Läs mer

FÄRG förnyar ditt hem

FÄRG förnyar ditt hem FÄRG förnyar ditt hem Innehåll FÄRG Inred med färger Sida 5 Nordisk svalka - naturlig stillhet Sida 7 New York stil - en lite råare miljö Sida 9 DOMESTIC Standard Sida 11 Målning - grundläggande råd Sida

Läs mer

Vi har släppt lös ängeln i rummet -

Vi har släppt lös ängeln i rummet - Vi har släppt lös ängeln i rummet - Dynamisk Funktion Tidigt i processen. Kunskapen om Connecto Pro Image och att produkten ritas in i ett tidigt skede, möjliggör inte bara estitiska - utan också ekonomiska,

Läs mer

2008-04-22. Med reservation för tryckfel och förändringar. Kronstrands sortiment revb.doc

2008-04-22. Med reservation för tryckfel och förändringar. Kronstrands sortiment revb.doc Jonathan Kronstrands meriter... 2 Några bra regler och förklaringar... 3 Klubbans längd... 3 Left eller right... 3 Flex... 3 Blad... 4 Ctrl4... 4 Outwit7... 4 Vanish4... 5 Klubbor säsongen 04/05... 6 Legend

Läs mer

BILAGA KARTLÄGGNING SOCIALSEKRETERARE STOCKHOLM (MELLAN)

BILAGA KARTLÄGGNING SOCIALSEKRETERARE STOCKHOLM (MELLAN) BILAGA KARTLÄGGNING SOCIALSEKRETERARE STOCKHOLM (MELLAN) Arbetssituation 2 Typ av ärenden Fråga: Vilken typ av ärenden arbetar du med? Är det? Barn och ungdomar 43% 55% Ekonomiskt bistånd Vuxna 3 27% 19%

Läs mer

MONOLIGHT NXT. en ny generation takduk. Täcker stora ytor snabbt!

MONOLIGHT NXT. en ny generation takduk. Täcker stora ytor snabbt! MONOLIGHT NXT en ny generation takduk Täcker stora ytor snabbt! En ny generation takduk för rationell taktäckning Monolight NXT är ett nytt tätskiktssystem från Icopal. Det är utvecklat för rationell logistik

Läs mer

Långsamtgående omrörare. En serie med överlägsen prestanda

Långsamtgående omrörare. En serie med överlägsen prestanda Långsamtgående omrörare En serie med överlägsen prestanda 2 Effektivare omrörning och lägre effektförbrukning Dränkbar omrörning Om jetstrålen får utbredas så långt och obehindrat som möjligt leder det

Läs mer

Installationsbeskrivning. deviheat deviflex Rot 10 värmekabel för förläggning i tunna golv

Installationsbeskrivning. deviheat deviflex Rot 10 värmekabel för förläggning i tunna golv SE Installationsbeskrivning deviheat deviflex Rot värmekabel för förläggning i tunna golv Ž Produktfakta Förutsättning Tvåledare värmekabel med 2,5 m kallkabel. 230 Volt, effekt W/m. 1. Golvet skall vara

Läs mer

SÄKERHETSLÖSNINGAR TJÄNSTEFIERAD SÄKERHET

SÄKERHETSLÖSNINGAR TJÄNSTEFIERAD SÄKERHET SÄKERHETSLÖSNINGAR TJÄNSTEFIERAD SÄKERHET Tjänstefiering av säkerhet är ett kostnadseffektivt alternativ med lägre risk för dig som strävar efter att din kärnverksamhet ska kunna bedrivas utan driftstörningar.

Läs mer

Altro Aquarius. 16 nya färger nu med AltroBead Technology. som ger ett unikt, mjukt och hemtrevligt utseende! www.altro.se

Altro Aquarius. 16 nya färger nu med AltroBead Technology. som ger ett unikt, mjukt och hemtrevligt utseende! www.altro.se 16 nya färger nu med AltroBead Technology som ger ett unikt, mjukt och hemtrevligt utseende! Altro Aquarius Säkerhetsgolv för våta miljöer för både skor och barfota finns nu i 16 nya färger som har alla

Läs mer

i 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Polering 10 11 12 kap10-sv 3 06-04-19, 10.22

i 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Polering 10 11 12 kap10-sv 3 06-04-19, 10.22 kap-sv 0-0-,. Polering kap-sv 0-0-,. Polering M Finkornig Slipfilm 0L Hookit och -hål M Finesse-it mikron Slipfilm Tekniskt avancerat slipmaterial för lackjustering, används tillsammans med en mjuk distansplatta

Läs mer

Skyddsutrustning. Skyddsutrustning för professionell användning

Skyddsutrustning. Skyddsutrustning för professionell användning Skyddsutrustning Skyddsutrustning för professionell användning Extra säkert. Extra elegant. Kärchers nya arbetsutrustning sätter nya riktlinjer för säkerhet och utseende. Våra produkter skyddar mot smuts,

Läs mer

Helt enkelt rent. Geberit designbrunnar.

Helt enkelt rent. Geberit designbrunnar. Helt enkelt rent. Geberit designbrunnar. Detaljer som gör skillnad Designbrunnar har blivit populära inslag i moderna badrum. Oavsett om det gäller väggbrunnar eller golvrännor urvalet gör det möjligt

Läs mer

Tekniskt faktablad StoSilent Sil AP

Tekniskt faktablad StoSilent Sil AP Flerskiktig silikat-akustikputs Karakteristik Användning Egenskaper Utseende Teknisk data Underlag Krav invändigt för innertak och övre delen av väggar ljudgenomsläpplig dekorativ beläggning svårantändlig

Läs mer

SKÖTSEL- OCH MONTERINGSANVISNING

SKÖTSEL- OCH MONTERINGSANVISNING 1 Version/datum 2007-01-15 SKÖTSEL- OCH MONTERINGSANVISNING AV FUNCTION Tack för att du valde AV Function som din förvaringsmöbel för din audio- och videoutrustning. Den tillverkas i Litauen av skickliga

Läs mer

Monteringsanvisning Leveransbestämmelser Lagring på byggarbetsplatser Garantier

Monteringsanvisning Leveransbestämmelser Lagring på byggarbetsplatser Garantier Monteringsanvisning Leveransbestämmelser Lagring på byggarbetsplatser arantier POKTKARM ÖR SKJUTÖRR 122 mm modul 21 ör 1 lager väggskiva på båda sidor WWW.OORIA.S etaljlista A Antal x H x L 1 st 122 x

Läs mer

Kompatibelt golv- och väggbeklädnadssystem. Som gjorda för varandra

Kompatibelt golv- och väggbeklädnadssystem. Som gjorda för varandra Altros golv och väggbeklädnad den kompletta lösningen Kompatibelt golv- och väggbeklädnadssystem Lothingland Community Unit Som gjorda för varandra Romeo och Julia. Filip och Fredrik. Korv och mos. Vissa

Läs mer

Lovord för kvalitetskänsla och hantverk i Düsseldorf

Lovord för kvalitetskänsla och hantverk i Düsseldorf Nyhetsbrev april-maj 2016 Lovord för kvalitetskänsla och hantverk i Düsseldorf Vi är mycket glada över det varma mottagande som vår monter och presentationen av Najad 570 CC fick under boot i Düsseldorf,

Läs mer

Läggningsanvisning Vinylgolv

Läggningsanvisning Vinylgolv VINYL-Golv... För ett perfekt resultat 1. Mätning Mät den maximala längden och bredden på rummet inklusive alla gångar och dörröppningar. Lägg på en extra bredd om 10cm på varje sida. 2. Förberedelse Kontrollera

Läs mer

BJOORN PARKETTSTAV PARALLELLA RADER PARKETTGOLV

BJOORN PARKETTSTAV PARALLELLA RADER PARKETTGOLV LÄGGNINGSANVISNING BJOORN PARKETTSTAV PARALLELLA RADER PARKETTGOLV PRODUKTINFORMATION Europeisk ekstav med ca. 3,6 mm slitskikt, färdigslipad till 120 korn. Stavformat L=340 mm, B=68 mm, T=13 mm. 1st fp.

Läs mer

Låt drömmen bli verklighet

Låt drömmen bli verklighet Låt drömmen bli verklighet Ett mer personligt hem med Plusval Vi vill att du ska trivas i din lägenhet. Med Plusval får du fler valmöjligheter och kan själv bestämma över vad som är viktigt för att ge

Läs mer

Tekniskt faktablad Sto Akustikputs

Tekniskt faktablad Sto Akustikputs Flerskiktig silikat-akustikputs Karakteristik Användning Egenskaper Utseende Teknisk data invändigt för tak och övre delen av väggar svårantändlig ljudabsorberande W = 0,45 finstrukturerad yta många färgmöjligheter

Läs mer