K.L. Photography. Fotograf Kimmo Lång Modell-Porträtt-Familje-Bröllop-Barn-Dop Reklam- Produkt

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "K.L. Photography. Fotograf Kimmo Lång Modell-Porträtt-Familje-Bröllop-Barn-Dop Reklam- Produkt"

Transkript

1 K.L. Photography Fotograf Kimmo Lång Modell-Porträtt-Familje-Bröllop-Barn-Dop Reklam- Produkt

2 Om, K.L. Photography och fotografen Kimmo Lång Fotografering handlar om att fånga ögonblicket. Att vara med där det händer. För mig har fotografering alltid varit något speciellt och något som jag vill göra. En passion, Mina uppdrag är vitt skilda, och det är såväl min målsättning som min styrka, förmågan att anpassa mig efter omständigheterna och ta fram det intressanta/unika i alla slags motiv. Uppdragen består bland annat av att fotografera företag och företagare, brudpar, barn, landskap och natur, reklam, husdjur. Det kan gälla allt från traditionella familjfoton till anpassade och skräddarsydda reklambilder. Produktfotograferingar med en associerande orientering. Bilder som bär ett budskap och förmedlar, och som verkligen kan förtydliga,poängtera och utmärka något. -Söker du eller dina samarbetspartners efter spännande och kreativa bilder av hög kvalitet till, magasin, reklam, årsredovisning? eller vill du bara bevara minnen? Då är jag rätt kontakt! Välkommen att kontakta Er fotograf! K.L.Photography Skepparevägen Södertälje Tel : info@kimmolang.com K.L. Photography,Kimmo Lång Medlem av SvenskaFotografersFörbund och PorträttfotografernasYrkesOrganisation

3 MODELLFOTOGRAFERING Ibland vill man bara ha en riktigt bra bild av sig själv. För eget bruk, eller skicka det till en modellagentur eller kanske för att ge bort det till någon man tycker om. Du kanske har en egen idé och vill uppfylla en dröm? Du kanske saknar några bilder i din portfolio och skulle vilja gå till en modellfotograf? Det kan ju också vara så att man själv skulle önska ett modellfoto av någon annan, då kan ju Du tipsa honom/henne lite diskret eller ge bort ett presentkort. Det finns många fler anledningar att komma till en modellfotograf än att låta bli! Kontakta mig så hjälper jag till med att skapa ditt modellfoto till portfolio eller promotionbilder. Jag ser alla jobb som en spännande utmaning oavsett om de är för att komplettera eller skapa hela portfolios.

4 Företag Behöver Ni komma i kontakta med en fotograf för att: - Få bildmaterial som presenterar och visualiserar verksamheten på ett proffessionellt sätt? -Få representativa presentationsbilder för års-rapporter etc.? -Ta fram produktbilder på era befintliga eller nya produkter för Reklam/ PR till brochyrer, foldrar etc.? Personalbilder för internet eller intranätet, -Hur är det egentligen med just personal fotograferingen? Kan man inte skapa en tillfällig studio på plats men ändå få en proffessionell prägel på bildmaterialet? -Absolut kan vi det, kontakta oss så löser vi detaljerna Det finns många orsaker till varför man behöver kontakta en proffessionell fotograf. I en business orienterad verksamhet så är bildspråket det som förmedlar företagets IMAGE Den är kritiskt för hur företagets firma namn,varumärke, produkt eller tjänst blir emottaget på marknaden. Jag både kan och vill självklart stå till tjänst med det ovanstående bildmaterialet, dessutom kan jag bidra med allt det som hör till, t.ex. hålla ihop hela reklam fotograferingar genom att kontakta modeller eller föreslå lämpliga miljöer o.s.v. Dokumentera små och stora företagsevent t.ex invigningar av nya lokaler eller projekt som blir en del av förtags-historien Inget uppdrag är för litet eller stort, jag har ett lika stort engagemang oavsett och kan anpassa mig i både tid och plats, nationellt eller internationellt. I Studio eller på plats - Korta deadlines med snäva tidsramar eller projekt med många faser och förändringar under projektets gång. Det mesta går att genomföra om man sätter till ett proffessionellt engagemang. -Vad det kostar? Det beror på och är från fall till fall -Fastpris på alltihop eller ta det vart efter? Kontakta mig och berätta ditt behov och vad ni har tänkt er så börjar vi där...

5

6 PORTRÄTTFOTOGRAF Ett foto visar hur någon ser ut. Ett porträttfotografi visar hur någon är. Ordspråket antyder skillnaden mellan att ta ett kort och konsten att fånga individuella egenskaper i ett porträttfotografi. Ett porträtt kan vara så mycket; en student, en go bild av ett glädjestrålande barn eller en händelse värd att minnas. Alla har vi väl sett det officiella porträttet av en välklädd man med stram min blicka tillbaka på oss med ett namn, titel och årtal nederst på ramen. Skillnaden mellan presenterande och representerande porträtt behöver inte vara stor, men den kan vara avgörande för vad bilden ska förmedla. När Du går till fotografen så gör Du det för att få de där speciella bilderna som bara en rutinerad porträttfotograf kan göra, med rätt framtoning och rätt bildkomposition.

7 Reklambild /Produktfotografering Reklambild Reklamfotografering ställer höga krav på kreativitet, bildsinne såväl som fototeknik. Min erfarenhet gör att jag kan hjälpa Er med reklamfoto från idé till tryckfärdigt original och allt däremellan. Jag ser till att produkten och miljön samverkar till en fungerande enhet som hjälper till att attrahera rätt målgrupp med just er reklambild Produktfotografering Att framhäva en produkts visuella egenskaper på ett fotografi ställer stora krav på ljus sättning för att få perfekt och optimal belysning, noggrann retuschering och många timmars omsorgsfullt efterarbete. Jag vet vad som krävs, från själva fotograferingen fram tills det tryckfärdiga digitala originalet. Ni som jobbar med reklam material vet ni hur viktigt det är med bra bilder. Jag jobbar professionellt med bl.a.produktfotografering och vågar påstå att jag kan det här med bra produktbilder. Jag hjälper er gärna med alla typer av bilder till annonser, kataloger eller för webbpublicering. Bilderna levereras enligt era önskemål, på film eller digitalt media. Jag fotograferar både med analog och digital kamera.

8

9 FAMILJEFOTOGRAFERING Är det dags för dop? Varför inte låta en proffsfotograf komma och dokumentera händelsen? Vi kommer och fotograferar Ert dop under själva dopakten samt bjuder in er till studion för ett barn alternativt familjefoto. Kanske har ni tänkt ta ett familjefoto? Jag har kompetensen och kreativiteten för att ta de bilder som ni drömt om. Ett förstorat familjeporträtt är dessutom en mycket uppskattad present, perfekt att ge bort i julklapp eller födelsedagspresent. Bröllopsfotograf / bröllopsbilder Det här med bröllop...det är något som brukar vara planerat in i minsta detalj, med program och hålltider i detalj med klockslag, gäster.när saker ska hända och i vilken ordningsföljd -Ganska hektiskt alltså med andra ord. Jag påstår att i en avslappnad miljö går det att ta Ert bröllopsfoto och få ut de bästa ur Era bröllopsbilder. Med lite planering och framförhållning så kan ni känna er trygg med mig som Er bröllopsfotograf. Vill Ni så fotar vi i studio eller så kommer jag till Er för att fotografera i hemmamiljö. Ute, inne eller kanske både och? Kommer Ni till studion eller kommer studion till Er? Valmöjligheterna är många. Därför erbjuder jag Er en helhetslösning! Vi gör upp om en tid då vi kan ta bröllopsbilderna i lugn och ro i studion för att sedan diskutera vad som kommer hända under Er dag. Tillsammans kommer vi fram till vad som är viktigast för Er att få förevigat.när dagen sedan kommer dokumenterar vi dessa delar nogsamt och metodiskt där vi försöker fånga det lilla extra i stunden. Tidsmässigt handlar det om att Ni bokar Er bröllopsfotograf ca: 6-8 timmar.

10 K.L. Photography Fotograf :Kimmo Lång Skepparevägen Södertälje Tel: Mail: info@kimmolang.com