Vad är en personuppgift och vad omfattas av begreppet behandling?

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Vad är en personuppgift och vad omfattas av begreppet behandling?"

Transkript

1 INTEGRITETSPOLICY Fastighetsförädlarna i Mälardalen AB, org.nr ( FFAB, vi, oss ) värnar om din personliga integritet och eftersträvar en hög nivå av dataskydd. FFAB vidtar därför tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter och för att säkerställa att behandlingen sker i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning, våra interna riktlinjer, policys och rutiner för hantering av personuppgifter. Det innebär bland annat att FFAB skyddar dina personuppgifter med nödvändiga åtgärder och att du har rätt att kontakta oss för att få reda på vilka personuppgifter vi har sparade om dig. Detta för att du ska känna dig så trygg som möjligt med vår behandling av dina personuppgifter. I denna integritetspolicy, som gäller för alla som på något sätt nyttjar FFAB:s tjänster eller på annat sätt har kontakt med oss, redogör vi bland annat för hur och varför vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har utifrån gällande dataskyddslagstiftning. Personuppgiftsansvarig FFAB, med koncernbolag, är personuppgiftsansvarigt för de uppgifter som lämnas via och som i övrigt sparas vid kontakt och avtalsförhållande med FFAB eller de bostadsrättsföreningar som står under dess förvaltning. Vad är en personuppgift och vad omfattas av begreppet behandling? En personuppgift är all information som avser en identifierad eller identifierbar fysisk, levande person. Exempelvis namn, e-postadresser, IP-nummer m.m. utgör personuppgifter. Även krypterad information kan utgöra personuppgifter om de går att koppla till en fysisk person. Begreppet behandling är mycket brett och omfattar i princip all hantering av personuppgifter, dvs. allt från insamling och lagring till ändring, användning eller radering. När samlar vi in personuppgifter om dig? FFAB samlar in personuppgifter som du själv lämnar till oss exempelvis när du kontaktar oss via vår hemsida eller per e-post, köper en tjänst, ansöker om arbete hos oss eller i övrigt använder dig av våra tjänster. FFAB kan också få personuppgifter från andra källor än direkt från dig. De kan till exempel komma från bostadsrättsföreningar för vilka FFAB är förvaltare. Uppgifterna kan även komma från exempelvis Bolagsverket, Skatteverket eller Kronofogden. Fastighetsförädlarna i Mälardalen AB Kungsholmstorg 1 SE Stockholm, Sweden Phone: + 46 (0) info@ff-ab.se Reg. No: Registered office: Stockholm

2 Vilka personuppgifter behandlar vi och varför? För att vi ska kunna tillhandahålla tjänster till dig eller ditt företag, för att fullgöra ett avtal vi har med dig, eller för att identifiera medlemmar och administrera medlemsverksamheten i bostadsrättsföreningarna måste vi behandla dina personuppgifter. Behandlingen sker huvudsakligen för att: Fullgöra förpliktelser i avtal avseende överlåtelse av fastigheter och mark m.m.; Fullgöra förpliktelser i avtal med dig som företrädare för en leverantör av tjänster eller material; Fullgöra förpliktelser i avtal med dig som företrädare för en kund till FFAB; Fullgöra förpliktelser i anställningsavtal med dig, t.ex. löneutbetalning, tillhandahålla företagshälsovård, utvärdering av prestationer m.m.; Administrera och tillhandahålla tjänster, bostäder och lokaler; Hantera och besvara förfrågningar från dig; Kommunicera kring ett befintligt avtal, internt och externt; Förbereda, ingå och administrera avtal samt fullgöra förpliktelser enligt befintliga avtal; Pröva och avgöra förutsättningar för medlemskap och andra avtal; Efterleva rättsliga förpliktelser; Säkerställa verifiering av identitet; Förhindra missbruk av en bostadsrättsförenings resurser och tjänster och säkerställa lämpliga villkor för tillgång och användning; och Lämna information och marknadsföra tjänster som du har anmält intresse för samt föra statistik i syfte att utveckla och analysera verksamheten. Behandlingen kommer huvudsakligen utgöras av följande personuppgifter: Identifikationsuppgifter såsom namn, personnummer, födelsedatum, uppgifter om ID-handling (t.ex. kopia av ID-handling), lägenhetsnummer eller samordningsnummer; Kontaktuppgifter såsom adress, telefonnummer och e-postadress; Finansiella uppgifter, såsom konton, ägande, transaktioner, krediter, inkomster, arvoden, skulder, betalningsbeteende och kreditupplysning; Uppgifter relaterade till FFAB:s skyldigheter avseende förebyggande av penningtvätt och finansiering av terrorism, liksom att upprätthålla kundkännedom och kunskap om personer i politiskt utsatt ställning; 2(5)

3 Uppgifter relaterade till föreningens rättsliga förpliktelser i förhållande till lag och vid förfrågningar från t.ex. kommun eller myndighet såsom Skatteverket, domstol eller Kronofogdemyndigheten; Uppgifter om bostadssociala förhållanden, såsom t.ex. aktuell och historisk förekomst av störningar i fastighet, vanvård, andrahandsupplåtelse, dröjsmål med betalning och uppgifter om brott; och Karriärsrelaterade uppgifter såsom kvalifikationer, erfarenhet och utveckling, sjukdom och eventuell rehabilitering. När har FFAB rätt att behandla dina personuppgifter? FFAB har rätt att behandla de personuppgifter som krävs för fullgörandet av vårt åtagande mot dig enligt avtal, inklusive medlemskap i bostadsrättsförening, eller om du samtyckt till behandlingen. Vidare kan FFAB ha rätt att behandla dina personuppgifter på grund av en rättslig förpliktelse. Den rättsliga grunden för behandling av personuppgifter kan vidare vara ett berättigat intresse hos FFAB att: Följa upp, utvärdera, utveckla, utbilda och på annat sätt kvalitetssäkra och främja verksamheten; Förebygga, begränsa och utreda missbruk eller olaglig användning eller störning av FFAB:s tjänster; Upprätthålla en sund riskhantering och bolagsstyrning; Ha kontroll över åtkomster och funktionalitet samt förbättra tekniska system och ITinfrastruktur; Vidta åtgärder för att beivra, fastställa, utöva och försvara rättsliga anspråk; eller Lämna information om erbjudanden och tillgodose vårt intresse av att marknadsföra FFAB, dess bostadsrättsföreningar och verksamhet. Vem har tillgång till dina personuppgifter? Vi kan komma att dela dina personuppgifter med andra bolag inom samma koncern, andra närstående parter eller en efterföljande ägare, delägare och dess rådgivare i samband med en företagsfusion, omstrukturering eller försäljning av väsentligen alla aktier och/eller tillgångar eller annan omorganisation. I vissa fall kan vi även komma att behöva dela dina personuppgifter med företag och leverantörer som tillhandahåller tjänster för oss, dvs. företag som behandlar personuppgifter åt FFAB på något sätt, såsom IT-systemleverantörer, banker och andra samarbetspartners som 3(5)

4 FFAB anlitar. Dessa företag får endast behandla dina personuppgifter enligt våra instruktioner och får inte använda dina uppgifter för egna ändamål. Vi kan även komma att dela sådana personuppgifter som är nödvändiga för att fastställa, göra gällande och utöva FFAB:s rättsliga intressen, exempelvis med inkassobolag. Vi kan också komma att dela dina personuppgifter om det följer av lag eller myndighetsföreskrift, exempelvis om vi är tvungna att lämna ut uppgifter till Skatteverket av bokföringsskäl. Överföring till tredje land FFAB överför som utgångspunkt inte dina personuppgifter till länder utanför EU/EES. Personuppgiftsbiträden kan dock p.g.a. exempelvis datahantering i globala IT-system få FFAB:s godkännande att behandla personuppgifter utanför EU/ESS i enlighet med standardklausuler, som utfärdas av EU-kommissionen, vilka innehåller bestämmelser avsedda att säkerställa att personuppgifter rörande personer inom EU är tillräckligt skyddade vid internationella överföringar och är en rättslig mekanism för att legitimera gränsöverskridande överföringar av personuppgifter. Hur länge sparar FFAB dina personuppgifter? Dina personuppgifter raderas eller anonymiseras när de inte längre är relevanta för de ändamål som de har samlats in för exempelvis så länge det krävs för att vi ska kunna fullfölja de skyldigheter som vi har med anledning av ett avtal med dig. Under förutsättning att personuppgifterna inte behöver sparas på grund av en rättslig förpliktelse, t.ex. av bokförings- eller arbetsrättsliga skäl, eller för att bevaka våra rättsliga intressen, dvs. om det t.ex. pågår en rättslig process, raderas personuppgifterna så fort de inte längre är nödvändiga för respektive ändamål. Exempelvis raderas uppgifter vi fått av dig för ett visst avtalsförhållande sedan samtliga förehavanden mellan avtalsparterna är avklarade. Dina rättigheter Du har rätt att när som helst (kostnadsfritt en gång om året) begära ut information om vilka personuppgifter vi har sparat om dig. Din begäran ska vara skriftlig och egenhändigt undertecknad samt innehålla uppgift om namn och personnummer. Detta behöver vi för att säkerställa att vi lämnar uppgifterna till rätt person. Om dina uppgifter är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta, kan du begära att få dem rättade. Vi kan inte radera dina uppgifter om det föreligger ett lagstadgat krav på lagring, exempelvis bokföringsregler eller när det finns andra legitima skäl till varför uppgifterna måste sparas. 4(5)

5 För det fall du vill flytta dina uppgifter från oss har du även rätt att få en kopia på de personuppgifter som rör dig samlade i ett strukturerat, maskinläsbart format (rätten till dataportabilitet). Denna rätt omfattar endast uppgifter som du själv har delat med oss. I den utsträckning vi behandlar dina personuppgifter med stöd av ditt samtycke har du rätt att, när som helst, återkalla ditt samtycke till behandling med framtida verkan. Hur skyddas dina uppgifter? FFAB arbetar ständigt med att vidta alla lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder som i varje enskilt fall krävs för att skydda dina personuppgifter och i övrigt för att säkerställa att behandlingen sker enligt gällande lagstiftning för personuppgifter. Särskilt om cookies FFAB:s hemsida, använder små textfiler, så kallade cookies, för att förenkla ditt besök på webbplatsen. Vi använder framförallt cookies för att samla in statistik om användarnas besök och för att förbättra användarupplevelsen. Det kan exempelvis handla om att val du gör på webbplatsen sparas. Du kan läsa mer om vår användning av cookies på vår hemsida Kontaktuppgifter till personuppgiftsansvarig Fastighetsförädlarna i Mälardalen AB, org. nr , Kungsholmstorg 1, Stockholm, Tel , är personuppgiftsansvarig och ansvarar därmed för behandlingen av dina personuppgifter. Vid frågor om dataskydd eller om du vill utnyttja dina rättigheter enligt ovan når du oss lättast på info@ff-ab.se. Klagomål avseende vår behandling av dina personuppgifter Skulle du vara missnöjd med vårt sätt att behandla dina personuppgifter ber vi dig att i första hand kontakta oss på info@ff-ab.se. Om du inte är nöjd med vårt sätt att hantera ditt klagomål på kan du framföra ditt klagomål till behörig tillsynsmyndighet, för närvarande Datainspektionen. Ändringar i integritetspolicyn Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar i vår integritetspolicy. Du hittar alltid den senaste versionen på webbplatsen. Vid uppdateringar som är av avgörande betydelse för vår behandling av personuppgifter (exempelvis ändring av angivna ändamål) kommer detta att kommuniceras till dig. 5(5)

6 Senast uppdaterad: 24 maj (5)

InfraGeoTech AB INTEGRITETSPOLICY

InfraGeoTech AB INTEGRITETSPOLICY InfraGeoTech AB INTEGRITETSPOLICY ALLMÄNT Vi på InfraGeoTech värnar om dig och din personliga integritet. Det är viktigt för oss att du ska känna dig trygg när du lämnar dina uppgifter till oss. Vi behandlar

Läs mer

Integritetspolicy behandling av dina personuppgifter

Integritetspolicy behandling av dina personuppgifter Integritetspolicy behandling av dina personuppgifter Nossebro Energis (Innefattar Nossebroortens Energi Ek För samt dotterbolagen Nossebro Energi Försäljnings AB, Nossebro Elservice AB, Nossebro Energi

Läs mer

INTEGRITETSSKYDDSPOLICY

INTEGRITETSSKYDDSPOLICY INTEGRITETSSKYDDSPOLICY Visono Media AB Vi på Visono Media AB värnar om dig och din personliga integritet. Det är viktigt för oss att du ska känna dig trygg när du lämnar dina uppgifter till oss. Vi behandlar

Läs mer

Ändamål Kategorier av uppgifter Laglig grund Hantering av en förfrågan om värderingsuppdrag

Ändamål Kategorier av uppgifter Laglig grund Hantering av en förfrågan om värderingsuppdrag Gäller from 2018-05-25 INTEGRITETSPOLICY Ditt förtroende är viktigt för oss på Valvet. Vi vidtar därför tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter och för att säkerställa

Läs mer

Integritetspolicy, Valvet Förvaltning AB

Integritetspolicy, Valvet Förvaltning AB Integritetspolicy, Valvet Förvaltning AB För att kunna erbjuda våra produkter och tjänster och i övrigt bedriva vår verksamhet behöver vi, Valvet Förvaltning, behandla dina personuppgifter. Detta gör vi

Läs mer

I samband med att du som säljare anlitar 3ETAGE för att förmedla en bostad behandlar vi dina personuppgifter enligt nedan.

I samband med att du som säljare anlitar 3ETAGE för att förmedla en bostad behandlar vi dina personuppgifter enligt nedan. Gäller from 2018-05-25 INTEGRITETSPOLICY Ditt förtroende är viktigt för oss på 3ETAGE. Vi vidtar därför tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter och för att säkerställa

Läs mer

Integritetspolicy för Helsingborgs Stängsel AB

Integritetspolicy för Helsingborgs Stängsel AB Integritetspolicy för Helsingborgs Stängsel AB Denna Integritetspolicy publicerades 2018-05-22 Innehållsförteckning 1. Bakgrund 2. Definitioner 3. Varför Behandlar vi dina Personuppgifter? 4. Vilka Personuppgifter

Läs mer

1. Vem ansvarar för mina personuppgifter?

1. Vem ansvarar för mina personuppgifter? Integritetspolicy - Restaurang Helsingborg 1. Vem ansvarar för mina personuppgifter? Restaurang Helsingborg är personuppgiftsansvariga för Restaurang Helsingborg behandling av dina personuppgifter och

Läs mer

Integritet och behandling av personuppgifter

Integritet och behandling av personuppgifter Integritet och behandling av personuppgifter För Svenskt Trätekniskt Forum är personlig integritet något vi tycker är viktigt. Vi vill därför alltid eftersträva en hög nivå av dataskydd. I denna policy

Läs mer

Integritetspolicy för Tryckakuten Sverige AB, nedan kallat Tryckakuten.

Integritetspolicy för Tryckakuten Sverige AB, nedan kallat Tryckakuten. Integritetspolicy för Tryckakuten Sverige AB, nedan kallat Tryckakuten. För oss på Tryckakuten är det viktigt att du och dina personuppgifter behandlas ansvarsfullt med hänsyn till din integritet och att

Läs mer

INTEGRITETSPOLICY 2. VILKA PERSONER BEHANDLAR VI PERSONUPPGIFTER OM? Vi behandlar personuppgifter om följande kategorier av personer:

INTEGRITETSPOLICY 2. VILKA PERSONER BEHANDLAR VI PERSONUPPGIFTER OM? Vi behandlar personuppgifter om följande kategorier av personer: INTEGRITETSPOLICY Denna integritetspolicy beskriver hur MiL Institute AB, org.nr 556991-3071 och MiL Foundation, org.nr. 845000-9017, ( MiL ), behandlar dina personuppgifter. MiL kommer i alla lägen se

Läs mer

LANTEAMS INTEGRITETSPOLICY

LANTEAMS INTEGRITETSPOLICY LANTEAMS INTEGRITETSPOLICY 2018-10-08 INNEHÅLL Lanteams Integritetspolicy... 0 Innehåll... 1 Versionshantering... 2 Lanteam Integritetspolicy... 2 Syfte och bakgrund... 2 Så skyddar vi dina uppgifter...

Läs mer

FUNDERAR DU PÅ SÄKERHET OCH INTEGRITET KRING DINA PERSONUPPGIFTER? PERSONUPPGIFTER OCH HUR VI BEHANDLAR DEM

FUNDERAR DU PÅ SÄKERHET OCH INTEGRITET KRING DINA PERSONUPPGIFTER? PERSONUPPGIFTER OCH HUR VI BEHANDLAR DEM FUNDERAR DU PÅ SÄKERHET OCH INTEGRITET KRING DINA PERSONUPPGIFTER? Vi på Telia Finance värdesätter att vi fått ditt förtroende att behandla dina personuppgifter. Vi vill här förklara hur behandlingen går

Läs mer

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter. Kontaktuppgifter står sist i denna text.

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter. Kontaktuppgifter står sist i denna text. Integritetspolicy AB Selins Glasmästeri För Selins Glasmästeri är personlig integritet viktigt. Vi eftersträvar en hög nivå av dataskydd. I denna policy förklarar vi hur vi samlar in och använder personuppgifter.

Läs mer

INTEGRITETSPOLICY SOTENÄS TRÄVARU AB

INTEGRITETSPOLICY SOTENÄS TRÄVARU AB INTEGRITETSPOLICY SOTENÄS TRÄVARU AB Denna integritetpolicy beskriver hur Sotenäs Trävaru AB, org.nr 556082-7031, ( Sotenäs Trä ), behandlar dina personuppgifter. Sotenäs Trä kommer i alla lägen se till

Läs mer

Personuppgiftspolicy

Personuppgiftspolicy Personuppgiftspolicy Denna personuppgiftspolicy beskriver hur NORLA AB, org.nr 556869-7550, ( NORLA ), behandlar dina personuppgifter. NORLA kommer i alla lägen se till att personuppgifter behandlas på

Läs mer

I samband med att du söker arbete hos oss och lämnar personuppgifter till oss.

I samband med att du söker arbete hos oss och lämnar personuppgifter till oss. INTEGRITETSPOLICY Din personliga integritet och säkerhet är viktig för oss. Den här integritetspolicyn förklarar hur IP-Only samlar in, behandlar och lagrar dina personuppgifter (i) inför försäljning,

Läs mer

PERSONUPPGIFTSPOLICY. Vi behandlar personuppgifter om följande kategorier av personer: Besökare, dvs. den privatperson som besöker vår webbplats.

PERSONUPPGIFTSPOLICY. Vi behandlar personuppgifter om följande kategorier av personer: Besökare, dvs. den privatperson som besöker vår webbplats. PERSONUPPGIFTSPOLICY Denna personuppgiftspolicy beskriver hur Orange Box AB, org.nr 556714-7771, ( Bolaget eller vi ), behandlar dina personuppgifter. Vi kommer i alla lägen se till att personuppgifter

Läs mer

EXTERN INTEGRITETSPOLICY

EXTERN INTEGRITETSPOLICY EXTERN INTEGRITETSPOLICY 1 ALLMÄNT I denna integritetspolicy ( Integritetspolicyn ) redogör vi närmare för hur Beijer Alma AB, org. nr. 556229-7480, Box 1747, 751 47 Sverige ( Beijer Alma eller Bolaget

Läs mer

I samband med att du som säljare av en bostad anlitar Stigbertils för att förmedla bostaden behandlar vi dina personuppgifter enligt nedan.

I samband med att du som säljare av en bostad anlitar Stigbertils för att förmedla bostaden behandlar vi dina personuppgifter enligt nedan. INTEGRITETSPOLICY Ditt förtroende är viktigt för oss på Stigbertils. Vi vidtar därför tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter och för att säkerställa att behandlingen

Läs mer

PERSONUPPGIFTSPOLICY

PERSONUPPGIFTSPOLICY PERSONUPPGIFTSPOLICY Denna personuppgiftspolicy beskriver hur, Boat Consult Cardell Aktiebolag, org.nr 556080-6308, (gemensamt benämnda Bolagen och var för sig benämnda Bolag ), behandlar dina personuppgifter.

Läs mer

INTEGRITETSSKYDDS-POLICY Version

INTEGRITETSSKYDDS-POLICY Version INTEGRITETSSKYDDS-POLICY Version 2018-05-24 Avseende behandling av personuppgifter inom N.A. Gruppen AB (Moderbolaget) 556575-1186 Tehran Grill AB 556409-7912 Raw Sushi & Grill Restaurang Sverige AB 556504-8500

Läs mer

PERSONUPPGIFTSPOLICY FÖR MOBILL SCANDINAVIA AB:S TJÄNSTER Version:

PERSONUPPGIFTSPOLICY FÖR MOBILL SCANDINAVIA AB:S TJÄNSTER Version: PERSONUPPGIFTSPOLICY FÖR MOBILL SCANDINAVIA AB:S TJÄNSTER Version: 2018.10 1. PERSONUPPGIFTSPOLICY... 1 2. VEM ANSVARAR FÖR DINA PERSONUPPGIFTER?... 1 3. VILKA PERSONER BEHANDLAR VI PERSONUPPGIFTER OM?...

Läs mer

Dataskydd i Svea Bank

Dataskydd i Svea Bank Gäller från 2018-05-25 Distribution Öppen Dataskydd i Detta dokument beskriver hur vi på behandlar dina personuppgifter. är personuppgiftsansvarig för den data som vi behandlar. Kontaktuppgifter till Personuppgiftsansvarig

Läs mer

Behandling av personuppgifter - Maskinentreprenörerna

Behandling av personuppgifter - Maskinentreprenörerna INTEGRITETSPOLICY Behandling av personuppgifter - Maskinentreprenörerna För Maskinentreprenörerna (ME) är personlig integritet viktigt. Vi eftersträvar en hög nivå av dataskydd. I denna policy förklarar

Läs mer

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter. Kontaktuppgifter står sist i denna text.

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter. Kontaktuppgifter står sist i denna text. Integritet och behandling av personuppgifter För Swedecote AB är personlig integritet något vi tycker är viktigt. Vi vill därför alltid eftersträva en hög nivå av dataskydd. I denna policy förklarar vi

Läs mer

PERSONUPPGIFTSPOLICY

PERSONUPPGIFTSPOLICY PERSONUPPGIFTSPOLICY Denna personuppgiftspolicy beskriver hur Camrer Ordning & Reda AB, org.nr 556865-5905, behandlar dina personuppgifter. Camrer Ordning & Reda AB kommer i alla lägen se till att personuppgifter

Läs mer

INTEGRITET OCH BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

INTEGRITET OCH BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER INTEGRITET OCH BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER Livsmedelsföretagen och Li Service AB / maj 2018 För Livsmedelsföretagen och Li Service AB är personlig integritet mycket viktigt. Vi eftersträvar därför alltid

Läs mer

DATASKYDDSPOLICY FÖR HAGMANS NORDIC AB - FÖRETAGSKONTAKTER

DATASKYDDSPOLICY FÖR HAGMANS NORDIC AB - FÖRETAGSKONTAKTER DATASKYDDSPOLICY FÖR HAGMANS NORDIC AB - FÖRETAGSKONTAKTER 1 ALLMÄNT Hagmans Nordic AB, 556071-4890, Förläggarevägen 2, 511 72 Fritsla ( vi eller Hagmans ) värnar om din integritet. Denna dataskyddspolicy

Läs mer

Rödfärgarna. Rödfärgarnas integritetspolicy. Gäller fr.o.m

Rödfärgarna. Rödfärgarnas integritetspolicy. Gäller fr.o.m s integritetspolicy Gäller fr.o.m. 2018-05-25 På värnar vi om din personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd (t.ex. skulle vi aldrig sälja dina personuppgifter till ett annat

Läs mer

Wingårdhs Personuppgiftspolicy

Wingårdhs Personuppgiftspolicy Wingårdhs Personuppgiftspolicy Wingårdhs behandlar personuppgifter för affärsmässiga ändamål och enligt tillämpad lagstiftning. Denna personuppgiftspolicy beskriver hur Wingårdh Arkitektkontor AB, org.nr.

Läs mer

Dataskyddspolicy för Svensk Hypotekspension AB i enlighet med dataskyddsförordningen (EU (2016/679)

Dataskyddspolicy för Svensk Hypotekspension AB i enlighet med dataskyddsförordningen (EU (2016/679) Dataskyddspolicy för Svensk Hypotekspension AB i enlighet med dataskyddsförordningen (EU (2016/679) Gäller från 2018-05-25 Den här policyn beskriver hur Svensk Hypotekspension AB (SHP) behandlar personuppgifter.

Läs mer

INTEGRITETSPOLICY SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING

INTEGRITETSPOLICY SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING INTEGRITETSPOLICY SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING Ditt förtroende är viktigt för oss. Svensk Fastighetsförmedling vidtar därför tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter och

Läs mer

Integritetspolicy för Kemihuset Sverige AB, nedan kallat Kemihuset.

Integritetspolicy för Kemihuset Sverige AB, nedan kallat Kemihuset. Integritetspolicy för Kemihuset Sverige AB, nedan kallat Kemihuset. För oss på Kemihuset är det viktigt att du och dina personuppgifter behandlas ansvarsfullt med hänsyn till din integritet och att du

Läs mer

Baltics personuppgiftspolicy

Baltics personuppgiftspolicy Baltics personuppgiftspolicy 1. Inledning Vi är Baltic Safety Products AB med org. nr 556200-0777 ( Baltic ) och är ansvariga såsom personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina. Alla referenser i denna

Läs mer

RYDS GLAS INTEGRITETSPOLICY VI VÄRNAR OM DIN PERSONLIGA INTEGRITET

RYDS GLAS INTEGRITETSPOLICY VI VÄRNAR OM DIN PERSONLIGA INTEGRITET RYDS GLAS INTEGRITETSPOLICY VI VÄRNAR OM DIN PERSONLIGA INTEGRITET Ryds Glas AB (nedan Ryds Glas ) respekterar din personliga integritet och ser till att du kan känna dig trygg med hur dina personuppgifter

Läs mer

Fortnox Finans Integritetspolicy

Fortnox Finans Integritetspolicy Fortnox Finans Integritetspolicy För oss på Fortnox Finans är det viktigt att du och dina personuppgifter behandlas ansvarsfullt med hänsyn till din integritet och att du får reda på vilken information

Läs mer

Integritetspolicy. Om du har frågor om hur vi använder dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss på.

Integritetspolicy. Om du har frågor om hur vi använder dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss på. Integritetspolicy Datema, det vill säga Datema AB, Datema Mobility AB, Datema Retail Solutions AB, Datema ERP Integration AB, Datema Danmark A/S och Datema Norge AS, värnar om skyddet av personuppgifter

Läs mer

PERSONUPPGIFTSANSVARIG OCH DATASKYDDSOMBUD

PERSONUPPGIFTSANSVARIG OCH DATASKYDDSOMBUD INTEGRITETSPOLICY 1. ALLMÄNT 1.1 Forso Nordic AB, org.nr. 556739-4894, är ett konsumentkreditinstitut som agerar under det licensierade varumärket Ford Credit. Forso Nordic AB benämns nedan Ford Credit.

Läs mer

Integritetspolicy. Varifrån får vi dina personuppgifter?

Integritetspolicy. Varifrån får vi dina personuppgifter? Integritetspolicy Serneke Allanit AB ( Serneke Allanit, vi, våra och oss ) värnar om din integritet. I denna integritetspolicy informerar vi därför dig om hur vi behandlar dina och vilka rättigheter du

Läs mer

1.2. Advokatfirman Carler är personuppgiftsansvarig för den behandling som utförs av Advokatfirman Carler i enlighet med denna personuppgiftspolicy.

1.2. Advokatfirman Carler är personuppgiftsansvarig för den behandling som utförs av Advokatfirman Carler i enlighet med denna personuppgiftspolicy. ADVOKATFIRMAN CARLERS PERSONUPPGIFTSPOLICY 1. Inledning 1.1. Advokatfirman Carler värnar om sina klienters och andra registrerades integritet. Denna personuppgiftspolicy innehåller information om hur Advokatfirman

Läs mer

Integritetspolicy. Skogsviolens Förskola Gulriskagatan Enköping Tel Skogsviolensforskola.

Integritetspolicy. Skogsviolens Förskola Gulriskagatan Enköping Tel Skogsviolensforskola. Integritetspolicy Skogsviolens Förskola Gulriskagatan 24 749 44 Enköping Tel. 073 566 91 71 fsk.skogsviolen@telia.com Skogsviolensforskola.se 1 1 Integritetspolicy Skogsviolens Förskola vet att personlig

Läs mer

Integritetspolicy. Vad är personuppgifter och vad är en behandling av personuppgifter? Hur använder vi personuppgifter?

Integritetspolicy. Vad är personuppgifter och vad är en behandling av personuppgifter? Hur använder vi personuppgifter? Integritetspolicy Vi värnar om din integritet och strävar efter att personuppgifter alltid hanteras på bästa sätt och i enlighet med gällande dataskyddsbestämmelser. Vi står också under tillsyn av Sveriges

Läs mer

INTEGRITETSPOLICY Max Mitteregger Kapitalförvaltning AB. INTEGRITETSPOLICY Den 25 maj 2018

INTEGRITETSPOLICY Max Mitteregger Kapitalförvaltning AB. INTEGRITETSPOLICY Den 25 maj 2018 INTEGRITETSPOLICY Max Mitteregger Kapitalförvaltning AB den 25 maj 2018 INTEGRITETSPOLICY Den 25 maj 2018 1(9) 1 INLEDNING OCH SYFTE 1.1 Max Mitteregger Kapitalförvaltning AB ( Bolaget ) värnar om din

Läs mer

Integritetspolicy Mölndal Energi

Integritetspolicy Mölndal Energi Integritetspolicy Mölndal Energi På Mölndal Energi värnar vi om din personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd. Denna integritetspolicy förklarar hur vi samlar in och använder

Läs mer

GUSTAF FAGERBERG AB - INTEGRITETSPOLICY

GUSTAF FAGERBERG AB - INTEGRITETSPOLICY GUSTAF FAGERBERG AB - INTEGRITETSPOLICY Denna integritetspolicy beskriver hur Gustaf Fagerberg AB, org. nr. 556023-6407, Klangfärgsgatan 25-27, 426 52 Västra Frölunda ( Fagerberg ) behandlar dina personuppgifter.

Läs mer

PERSONUPPGIFTSPOLICY FÖR DIG SOM SÖKER JOBB ELLER EXAMENSARBETE HOS TB-GRUPPEN

PERSONUPPGIFTSPOLICY FÖR DIG SOM SÖKER JOBB ELLER EXAMENSARBETE HOS TB-GRUPPEN PERSONUPPGIFTSPOLICY FÖR DIG SOM SÖKER JOBB ELLER EXAMENSARBETE HOS TB-GRUPPEN 1. Inledning TB-Gruppen AB, 556613-3897 (nedan benämnd TB-Gruppen) är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Läs mer

Vad är en personuppgift och behandling av personuppgifter?

Vad är en personuppgift och behandling av personuppgifter? Dataskydd Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy för digitala tjänster från Handelskammaren i Jönköpings län. För närvarande omfattas följande digitala tjänster: Webbplatsen www.handelskammarenjonkoping.se

Läs mer

Onslip Cloud ABs integritetspolicy

Onslip Cloud ABs integritetspolicy Onslip Cloud ABs integritetspolicy Denna integritetspolicy uppdaterades senast den 2018-10-02. När Onslip Cloud AB är personuppgiftsansvarig Denna integritetspolicy förklarar hur Onslip Cloud AB, 559118-1200,

Läs mer

INTEGRITETSPOLICY LISENSTEDT FASTIGHETSFÖRMEDLING

INTEGRITETSPOLICY LISENSTEDT FASTIGHETSFÖRMEDLING INTEGRITETSPOLICY LISENSTEDT FASTIGHETSFÖRMEDLING Ditt förtroende är viktigt för oss. Lisenstedt Fastighetsförmedling vidtar därför tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter

Läs mer

1. Integritetsmeddelande för Danish Crownkoncernen

1. Integritetsmeddelande för Danish Crownkoncernen Integritetspolicy KLS App Gäller från Januari 2019 Appen er administrerad av och ansvarig for data is: Danish Crown A/S Marsvej 43 8960 Randers SØ Denmark CVR nr. 26121264 Tel. 89191919 Email: dc@danishcrown.dk

Läs mer

Personuppgiftspolicy för Tommy Byggares kunder

Personuppgiftspolicy för Tommy Byggares kunder Personuppgiftspolicy för Tommy Byggares kunder 1. Inledning Tommy Byggare AB, 556678-1943 (nedan benämnd Tommy Byggare) är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Du hittar våra

Läs mer

Integritetspolicy. VaccinDirekt i Sverige AB

Integritetspolicy. VaccinDirekt i Sverige AB Integritetspolicy VaccinDirekt i Sverige AB 1 Integritetspolicy VaccinDirekt i Sverige AB vet att personlig integritet är viktig för våra kunder, leverantörer och webbplatsbesökare och vårt mål med denna

Läs mer

INTEGRITETSPOLICY VAD ÄR PERSONUPPGIFTER OCH VAD ÄR EN BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER?

INTEGRITETSPOLICY VAD ÄR PERSONUPPGIFTER OCH VAD ÄR EN BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER? INTEGRITETSPOLICY Vi på ConEra värnar om dig som kund, vilket bland annat innebär att vi hanterar dina personuppgifter på ett sätt som tar hänsyn till din integritet. I denna integritetspolicy beskrivs

Läs mer

GDPR Brizy extern integritetspolicy

GDPR Brizy extern integritetspolicy GDPR Brizy extern integritetspolicy Vi på Brizy värnar om dig som kund, intressent, leverantör och aktiv inom travsporten, vilket bland annat gör att vi hanterar dina personuppgifter på ett sätt som tar

Läs mer

Personuppgiftspolicy för Hallmans Skomakeri & Skor AB. Vilken information samlar vi in?

Personuppgiftspolicy för Hallmans Skomakeri & Skor AB. Vilken information samlar vi in? Personuppgiftspolicy för Hallmans Skomakeri & Skor AB Målet med denna policy är att vi på ett tydligt och transparent sätt ska beskriva för dig hur vi samlar in, använder, visar, överför och lagrar din

Läs mer

Integritet och behandling av personuppgifter. Näringslivets Regelnämnd samt Näringslivets Regelnämnd NNR AB

Integritet och behandling av personuppgifter. Näringslivets Regelnämnd samt Näringslivets Regelnämnd NNR AB Integritet och behandling av personuppgifter Näringslivets Regelnämnd samt Näringslivets Regelnämnd NNR AB För Näringslivets Regelnämnd samt Näringslivets Regelnämnd NNR AB (nedan NNR ) är personlig integritet

Läs mer

Integritetspolicy SYFTE & BAKGRUND PERSONUPPGIFTER VI BEHANDLAR. Örebro BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

Integritetspolicy SYFTE & BAKGRUND PERSONUPPGIFTER VI BEHANDLAR. Örebro BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER Integritetspolicy BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER Denna policy har upprättats för Alfred Nobel Science Park AB (fortsättningsvis kallat ANSP) och tydliggör regler och riktlinjer för kunder, partners och

Läs mer

Om personuppgiftshantering

Om personuppgiftshantering Om personuppgiftshantering Vi vill informera dig om hur AcuCort AB använder dina personuppgifter och vilka rättigheter du har. Du hittar informationen i nedanstående integritetspolicy. Dataskyddsombud

Läs mer

INTEGRITETSPOLICY ID06

INTEGRITETSPOLICY ID06 INTEGRITETSPOLICY ID06 1. INLEDNING ID06 AB ( ID06 ) värnar om din personliga integritet. Denna integritetspolicy förklarar hur vi samlar in och använder dina i anslutning till ID06-systemet. Den beskriver

Läs mer

Integritetspolicy. Med anledning av ny lagstiftning den 25/ GDPR. General Data Protection Regulation

Integritetspolicy. Med anledning av ny lagstiftning den 25/ GDPR. General Data Protection Regulation Integritetspolicy Med anledning av ny lagstiftning den 25/5-2018 GDPR General Data Protection Regulation Integritetspolicy Ion Silver AB, i detta dokument benämnt företaget eller vi, tar seriöst på den

Läs mer

Svensk Artistfaktura AB, , är personuppgiftsansvarig för företagets behandling av personuppgifter.

Svensk Artistfaktura AB, , är personuppgiftsansvarig för företagets behandling av personuppgifter. Integritetspolicy För att kunna erbjuda dig våra tjänster behöver vi behandla dina personuppgifter. Vi på Svensk ArtistFaktura AB (SAFAB) vill att du ska känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter

Läs mer

Vad är en personuppgift och vad är en behandling av personuppgifter? Vilka personuppgifter samlar vi in om dig och varför?

Vad är en personuppgift och vad är en behandling av personuppgifter? Vilka personuppgifter samlar vi in om dig och varför? Integpros personuppgiftspolicy Vad är en personuppgift och vad är en behandling av personuppgifter? Allt som direkt eller indirekt kan härledas till en fysisk person som är i livet omfattas av begreppet

Läs mer

Integritetspolicy

Integritetspolicy Integritetspolicy 2018-05-25 Sammanfattning Den här policyn gäller mellan Linkle och dig som användare av denna tjänst. När du registrerar ett konto hos Linkle så accepterar du våra villkor och regler.

Läs mer

Integritet och behandling av personuppgifter

Integritet och behandling av personuppgifter Integritet och behandling av personuppgifter För Arbio AB (ett samarbete mellan Skogsindustrierna, Grafiska Företagen, Skogs- och Lantarbetsgivarförbundet och Trä- och Möbelföretagen) är personlig integritet

Läs mer

INTEGRITETSPOLICY FÖR HUFVUDSTADENS HYRESGÄSTER

INTEGRITETSPOLICY FÖR HUFVUDSTADENS HYRESGÄSTER INTEGRITETSPOLICY FÖR HUFVUDSTADENS HYRESGÄSTER 2018-05-03 1. Allmänt Denna policy avseende integritet beskriver hur koncernen Hufvudstaden AB, org. nr 556012 8240, NK 100, 111 77 Stockholm, samlar in,

Läs mer

Riktlinjer avseende integritet och marknadsföring

Riktlinjer avseende integritet och marknadsföring Riktlinjer avseende integritet och marknadsföring 1. Allmänt Denna policy avseende integritet och marknadsföring ( Integritetspolicy ) beskriver hur Pharma Industry Publishing AB (Pharma Industry), Org.

Läs mer

Privacy Notice Principer för behandling av personuppgifter

Privacy Notice Principer för behandling av personuppgifter Privacy Notice Principer för behandling av personuppgifter Giltig från och med 25 maj 2018 Principerna om hur PayEx behandlar personuppgifter beskrivs i dessa Principer för behandling av Personuppgifter,

Läs mer

Integritetspolicy Vilka personuppgifter behandlar vi? När behandlar vi personuppgifter? Vad använder vi personuppgifter till?

Integritetspolicy Vilka personuppgifter behandlar vi? När behandlar vi personuppgifter? Vad använder vi personuppgifter till? Integritetspolicy Vilka personuppgifter behandlar vi? Vi behandlar exempelvis person- och kontaktinformation och betalningsinformation om dig i samband med att du använder dig av våra tjänster. Typisk

Läs mer

INTEGRITETSPOLICY 1 ALLMÄNT 2 PERSONUPPGIFTSANSVARIG 3 VILKA PERSONUPPGIFTER SAMLAS IN? Kunder:

INTEGRITETSPOLICY 1 ALLMÄNT 2 PERSONUPPGIFTSANSVARIG 3 VILKA PERSONUPPGIFTER SAMLAS IN? Kunder: INTEGRITETSPOLICY 1 ALLMÄNT Denna integritetspolicy beskriver hur Umeå Stadsbud AB ( Bolaget eller USB ) behandlar och använder personuppgifter om dig i egenskap av kund eller att du representerar ett

Läs mer

Integritetspolicy. Järntorget Byggintressenter Aktiebolag (publ)

Integritetspolicy. Järntorget Byggintressenter Aktiebolag (publ) Integritetspolicy Järntorget Byggintressenter Aktiebolag (publ) 1 Integritetspolicy Järntorget Byggintressenter Aktiebolag (publ), org. nr 556501-2522, vet att personlig integritet är viktig för våra kunder,

Läs mer

Fortnox Finans Integritetspolicy

Fortnox Finans Integritetspolicy Fortnox Finans Integritetspolicy För oss på Fortnox Finans är det viktigt att du och dina personuppgifter behandlas ansvarsfullt med hänsyn till din integritet och att du får reda på vilken information

Läs mer

INTEGRITETSPOLICY FÖR ROSENDAL106 AB OCH DOTTERBOLAG

INTEGRITETSPOLICY FÖR ROSENDAL106 AB OCH DOTTERBOLAG 2018-05-24 INTEGRITETSPOLICY FÖR ROSENDAL106 AB OCH DOTTERBOLAG 1. Inledning och syfte Denna integritetspolicy beskriver hur: Rosendal106 AB, 559126-4139, jämte dotterbolag enligt Bilaga 1, nedan gemensamt

Läs mer

Dafo Brand, Integritetspolicy

Dafo Brand, Integritetspolicy Dafo Brand, Integritetspolicy 1. Allmänt Denna policy gällande integritet och marknadsföring ( Integritetspolicy ) beskriver hur Dafo Brand AB, org. nr 556079-0957, Box 683, 135 26 Tyresö, e-post: kundtjanst@dafo.se,

Läs mer

Policy avseende integritet och marknadsföring

Policy avseende integritet och marknadsföring 2018-04-20 1 (6) Policy avseende integritet och marknadsföring 1. Allmänt Denna policy avseende integritet och marknadsföring ( Integritetspolicy ) beskriver hur Inpipe Sweden AB, org. nr 556397 6710,

Läs mer

Integritetspolicy SMIF

Integritetspolicy SMIF Integritetspolicy SMIF Allmänt om personuppgiftsbehandling Vi på Svenska Marknadsundersökningsföretag (SMIF) tar den personliga integriteten på fullaste allvar och värnar om dina personuppgifter. Vi följer

Läs mer

PERSONUPPGIFTSPOLICY FÖR DIG SOM LÄMNAR INTRESSEANMÄLAN PÅ TB-GRUPPENS HEMSIDA

PERSONUPPGIFTSPOLICY FÖR DIG SOM LÄMNAR INTRESSEANMÄLAN PÅ TB-GRUPPENS HEMSIDA PERSONUPPGIFTSPOLICY FÖR DIG SOM LÄMNAR INTRESSEANMÄLAN PÅ TB-GRUPPENS HEMSIDA 1. Inledning TB-Gruppen AB, 556613-3897 (nedan benämnd TB-Gruppen) är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina. Du

Läs mer

Integritetspolicy Oncorena AB

Integritetspolicy Oncorena AB Integritetspolicy Oncorena AB Denna Integritetspolicy publicerades 2018-11-02. Innehållsförteckning 1. Bakgrund 2. Definitioner 3. Varför Behandlar vi dina Personuppgifter? 4. Vilka Personuppgifter Behandlas

Läs mer

Vad är en personuppgift och vad är behandling av personuppgift?

Vad är en personuppgift och vad är behandling av personuppgift? Dataskyddspolicy För att kunna erbjuda dig våra tjänster behöver vi behandla dina personuppgifter. Vi på T.A. Redovisning AB vill att du ska känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss.

Läs mer

Att. GDPR Humlegårdsgatan , Stockholm. Besök oss gärna på

Att. GDPR Humlegårdsgatan , Stockholm. Besök oss gärna på INTEGRITETSPOLICY Advokatfirman Titov & Partners KB, organisationsnummer 969784-0099 ( Titov & Partners, vi eller oss ) värnar om din personliga integritet och strävar därför efter att all insamling och

Läs mer

INTEGRITETSPOLICY 1 ALLMÄNT 2 PERSONUPPGIFTSANSVARIG 3 VILKA PERSONUPPGIFTER SAMLAS IN?

INTEGRITETSPOLICY 1 ALLMÄNT 2 PERSONUPPGIFTSANSVARIG 3 VILKA PERSONUPPGIFTER SAMLAS IN? INTEGRITETSPOLICY 1 ALLMÄNT Denna integritetspolicy beskriver hur Allt i transport och spedition 018 AB ( Bolaget eller Allt i Transport ) behandlar och använder personuppgifter om dig i egenskap av kund

Läs mer

INTEGRITETSPOLICY. Ballou - Hosting Intelligence Ronnebygatan 36, SE Karlskrona

INTEGRITETSPOLICY. Ballou - Hosting Intelligence Ronnebygatan 36, SE Karlskrona INTEGRITETSPOLICY Ballou Internet Services AB, org.nr 556520-1984, med adress Ronnebygatan 36, 371 33 Karlskrona, telefonnummer 0455-555 88 och e-postadress support@ballou.se ( vi ) är ansvarig för behandlingen

Läs mer

Integritetspolicy - Integritet och behandling av personuppgifter

Integritetspolicy - Integritet och behandling av personuppgifter Sida 1 av 5 Integritetspolicy - Integritet och behandling av personuppgifter För är personlig integritet viktigt. Vi eftersträvar därför en hög nivå av dataskydd. I denna policy informerar vi om hur vi

Läs mer

INTEGRITETSPOLICY 1 ALLMÄNT 2 PERSONUPPGIFTSANSVARIG 3 VILKA PERSONUPPGIFTER SAMLAS IN?

INTEGRITETSPOLICY 1 ALLMÄNT 2 PERSONUPPGIFTSANSVARIG 3 VILKA PERSONUPPGIFTER SAMLAS IN? 1 ALLMÄNT INTEGRITETSPOLICY Denna integritetspolicy beskriver hur Global Mobility Moving AB ( Bolaget eller ) behandlar och använder personuppgifter om dig i egenskap av kund eller att du representerar

Läs mer

Så här behandlar Hedemora Näringsliv AB dina personuppgifter

Så här behandlar Hedemora Näringsliv AB dina personuppgifter Så här behandlar Hedemora äringsliv AB dina personuppgifter Hedemora äringsliv AB värnar om din personliga integritet. Därför sker all behandling av personuppgifter enligt gällande lagstiftning. Det innebär

Läs mer

INTEGRITETSTSPOLICY AVSEENDE RESTAURANGGÄSTER MED FLERA

INTEGRITETSTSPOLICY AVSEENDE RESTAURANGGÄSTER MED FLERA RESTAURANG AB SVARTENGRENS INTEGRITETSTSPOLICY AVSEENDE RESTAURANGGÄSTER MED FLERA Svartengrens värnar om Din personliga integritet och eftersträvar alltid att skydda Dina personuppgifter i största möjliga

Läs mer

Alla Kvinnors Hus integritetspolicy i enlighet med GDPR så här hanterar vi dina personuppgifter

Alla Kvinnors Hus integritetspolicy i enlighet med GDPR så här hanterar vi dina personuppgifter 1978-2018 40 år integritetspolicy i enlighet med GDPR så här hanterar vi dina personuppgifter 1. Inledning Du ska alltid kunna känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till Alla Kvinnors Hus

Läs mer

INTEGRITETSPOLICY JOBSAFE SVERIGE AB

INTEGRITETSPOLICY JOBSAFE SVERIGE AB 1357923.4 INTEGRITETSPOLICY JOBSAFE SVERIGE AB Jobsafe Sverige AB ( Jobsafe eller vi ) värnar om din integritet. Vi vill därför informera dig om hur vi behandlar dina personuppgifter samt vilka rättigheter

Läs mer

INFORMATION OM BEHANDLING AV DINA PERSONUPPGIFTER

INFORMATION OM BEHANDLING AV DINA PERSONUPPGIFTER INFORMATION OM BEHANDLING AV DINA PERSONUPPGIFTER Sammanfattning 1. Vad är detta för dokument 2. Vilka personuppgifter vi behandlar 3. Varför vi behandlar dina personuppgifter 4. Vilka har tillgång till

Läs mer

Dataskyddsförordningen GDPR

Dataskyddsförordningen GDPR Dataskyddsförordningen GDPR Personlig integritet är något Plåt & Ventföretagen anser är viktigt och vill beskydda. Vi vill därför alltid eftersträva en hög nivå av dataskydd. I denna policy förklarar vi

Läs mer

Sammanfattning hur behandlar Box Office dina personuppgifter?

Sammanfattning hur behandlar Box Office dina personuppgifter? Sammanfattning hur behandlar Box Office dina personuppgifter? I vår integritetspolicy förklarar vi vilka personuppgifter vi behandlar om dig som konsument som gjort ett köp hos oss. Sammanfattningsvis

Läs mer

Golvpartner i Göteborg AB är personuppgiftsansvarig och ansvarar för att dina personuppgifter behandlas i enlighet med tillämplig lagstiftning.

Golvpartner i Göteborg AB är personuppgiftsansvarig och ansvarar för att dina personuppgifter behandlas i enlighet med tillämplig lagstiftning. Integritetspolicy 1. Allmänt Denna policy avseende integritet ( Integritetspolicy ) beskriver hur Golvpartner i Göteborg AB, org. nr. 556815-9825 ( Golvpartner, vi ) jocke@golvpartnerab.se samlar in, använder,

Läs mer

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter. Dataskyddspolicy För Intinor är personlig integritet viktigt. För oss är det viktigt att du kan känna dig trygg med hur dina personuppgifter behandlas hos oss. Vi vill därför alltid eftersträva en hög

Läs mer

IK Ymer och dess sektioner kan komma att hantera personuppgifter om medlemmar, tävlingsdeltagare och medarbetare inom följande områden

IK Ymer och dess sektioner kan komma att hantera personuppgifter om medlemmar, tävlingsdeltagare och medarbetare inom följande områden Integritetspolicy IK Ymer Det är viktigt för IK Ymer att alla medlemmar och medarbetare känner sig trygga och litar på att vi hanterar deras uppgifter på ett korrekt, säkert och ansvarsfullt sätt. I IK

Läs mer

Dalatrafiks hantering av personuppgifter

Dalatrafiks hantering av personuppgifter Dalatrafiks hantering av personuppgifter För Dalatrafik är det viktigt att du ska känna dig trygg med att vi behandlar dina personuppgifter på ett säkert och lagligt sätt. På den här sidan beskriver vi

Läs mer

Integritetspolicy. Aktiva i Södermalmskyrkan

Integritetspolicy. Aktiva i Södermalmskyrkan Integritetspolicy Aktiva i Södermalmskyrkan Definition Aktiva Med aktiva menas alla som mer eller mindre nyttjar Södermalmskyrkans utbud och tjänster. Exempelvis besökare, gåvogivare, volontärer, hjälptjänster,

Läs mer

Version Integritetspolicy

Version Integritetspolicy Version 2018-11-28 Integritetspolicy Allmänt Denna policy avser integritet och beskriver hur Feiff Revision & Redovisning AB org. nr 556987-4737 Kungsängsvägen 19 753 23 Uppsala e-post: info@feiff.se samlar

Läs mer

Gernandt & Danielsson Advokatbyrå KBs Integritetspolicy

Gernandt & Danielsson Advokatbyrå KBs Integritetspolicy Gernandt & Danielsson Advokatbyrå KBs Integritetspolicy 1 Information om behandling av dina personuppgifter 1.1 Gernandt & Danielsson Advokatbyrå KB, organisationsnummer 969695-3703, ( Gernandt & Danielsson

Läs mer

1. Vad är en personuppgift och vad är en behandling av personuppgifter?

1. Vad är en personuppgift och vad är en behandling av personuppgifter? Innehåll Integritetspolicy... 2 1. Vad är en personuppgift och vad är en behandling av personuppgifter?... 2 2. Vem är ansvarig för de personuppgifter vi samlar in?... 2 3. Vilka personuppgifter samlar

Läs mer