Begäran om tillgång till dina personuppgifter för anställda och före detta anställda. Nordeas policy för skydd av medarbetares data

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Begäran om tillgång till dina personuppgifter för anställda och före detta anställda. Nordeas policy för skydd av medarbetares data"

Transkript

1 Begäran om tillgång till dina personuppgifter för anställda och före detta anställda Om du är eller har varit anställd i Nordea (eller om du är eller har varit konsult i Nordea) kan du begära tillgång till dina personuppgifter rörande anställningen direkt från Group People. För anställda i de Nordiska länderna hänvisar vi till instruktionen på intranätet för hur du begär åtkomst till dina personuppgifter rörande din anställning. För anställda utanför de Nordisk länderna ber vi dig skicka din begäran via e-post till people.direct@nordea.com, eller ringa People Direct på telefon Nordeas policy för skydd av medarbetares data Nordea värnar skyddet av dina enskilda rättigheter och dina personuppgifter. Den här dataskyddspolicyn beskriver hur vi samlar in, använder, lagrar och delar personuppgifter. Inom Nordeakoncernen är det Nordea Bank Abp, filial i Sverige, och/eller det Nordeaföretag som du är anställd av. Vi behandlar medarbetares personuppgifter av flera skäl. När vi skriver du menar vi dig som är medarbetare, konsult eller en person som på liknande basis arbetar på uppdrag av Nordea. Dataskyddspolicyn innehåller följande delar: 1 Vilka personuppgifter vi samlar in 2 Hur vi kan komma att använda dina personuppgifter och på vilken laglig grund 3 Automatiserat beslutsfattande 4 Vem vi kan komma att lämna ut dina personuppgifter till 5 Hur vi skyddar dina personuppgifter 6 Dina rättigheter i fråga om dataskydd 7 Hur länge vi behåller dina personuppgifter 8 Hur förändringar görs i Nordeas dataskyddspolicy 9 Kontakta oss eller dataskyddsmyndigheten 1 Vilka personuppgifter vi samlar in Personuppgifter samlas in genom att vi får dem från dig direkt, eller genom att de genereras av dig när du använder program och kontorsutrustning, som din dator och olika ITapplikationer. Ibland samlar vi in kompletterande information för att verifiera eller uppdatera dina personuppgifter, till exempel genom att stämma av dem mot myndigheternas adressregister.

2 De personuppgifter som vi samlar in kan delas in i följande kategorier: Identitets- och bakgrundsinformation: exempelvis personnummer, namn, telefonnummer, mejladress, post- och/eller bostadsadress. Anställningsdata: exempelvis typ av anställningsavtal, befattning, jobbeskrivning. Rekryteringsdata: exempelvis cv och ansökan, intervju- och bedömningsdata. Information om ersättning och förmåner: lön, anställningsvillkor, kontouppgifter, skatteinformation, etc. Information relaterad till regelkrav: om skattehemvist, arbetsmiljö, semestrar, sjukledighet och rehabilitering, mm. Humankapitalinformation: exempelvis avslutade kurser, certifieringar, PLD-samtal, utvecklingsbehov och disciplinära åtgärder. Övervakningsdata: exempelvis systemloggar, inspelade samtal, register över behörighet till lokaler, loggar över internetanvändning. Särskilda personuppgiftskategorier: om hälsa, fackligt medlemskap, mm. Personuppgifter som vi kan komma att samla in från dig: Vi samlar in uppgifter du lämnar direkt till oss. När du exempelvis tecknar anställningsavtal med oss samlar vi in ID-uppgifter, kontaktuppgifter samt information om ersättning och förmåner. Nordea samlar också in information som du förser oss med via ditt dagliga arbete inom ramen för anställningsavtalet, till exempel när du använder Nordeas IT-applikationer, registrerar din arbetstid eller dina resekostnader, eller när du hanterar fakturor. För de befattningar som kräver att samtal och chattar med kunder spelas in gäller att inspelningarna omfattar även dina personuppgifter när du är part i samtalet. Av säkerhetsskäl har vi kameror i vissa delar av våra kontor. Nordea samlar också in personuppgifter när du använder dig av förmåner och tjänster som är tillgängliga för dig som medarbetare. Personuppgifter som vi kan komma att samla in från tredje part: Uppgifter från offentliga register och andra externa källor (såsom adressregister och skattemyndigheternas register) kan användas för att exempelvis uppdatera information om din bostadsadress eller skatteavdrag från din lön. Från andra företag inom Nordeakoncernern eller företag som vi samarbetar med kan vi samla in information som exempelvis vilka licenser du kan ha, om sådana krävs för vissa arbetsuppgifter (som att erbjuda kunder finansiell rådgivning, etc). Om du väljer att ta emot feedback från kollegor inom ramen för PLD-samtalet samlas den in i enlighet med den processen. 2 Hur vi kan komma att använda dina personuppgifter och på vilken laglig grund Vi använder dina personuppgifter för att administrera din anställning, uppfylla lagkrav och planera personalförsörjningen. Teckna och administrera anställningsavtal (fullgörande av avtal) Vårt huvudsyfte med att behandla dina personuppgifter är att uppfylla våra förpliktelser enligt anställningsavtalet och se till att du kan sköta dina arbetsuppgifter. Exempel på uppfyllande av avtal:

3 Processer som krävs för att rekrytera och ta emot den sökande/medarbetaren, och ge tillgång till de IT-applikationer som medarbetaren behöver för att göra sitt jobb Processer som behövs för att betala ut och följa upp löner, semestrar, pensionsadministration och resekostnader samt utvärdera prestation Processer för att hantera förfrågningar från medarbetare till People och erbjuda medarbetare tjänster. Uppfylla krav och förpliktelser enligt lagar, andra författningar eller beslut av myndigheter och tillsynsorgan (rättslig förpliktelse) Förutom för att fullgöra ett avtal behandlar vi också dina personuppgifter för att uppfylla de förpliktelser vi har enligt lag, andra författningar eller myndighetsbeslut. Exempel på behandling till följd av rättsliga förpliktelser: Rapportering till skatte- och tillsynsmyndigheter Administrering av sjukledighet och rehabilitering Uppfyllande av åtaganden till fackförening Dokumentera efterlevnad av lagar och regler, till exempel genom att föra insiderregister. Personalförsörjning: planering och analys (berättigat intresse) Behandling av uppgifter på berättigade grunder omfattar analys av personalstyrkan samt internt informationsutbyte. Nordea övervakar även användningen av kontorsutrustning, ITapplikationer och användningen av internet och e-post för att förebygga attacker genom virus eller skadlig programvara, samt för att se till att utrustningen används i överensstämmelse med interna policyer, däribland vår policy för informationssäkerhet. Vi har ett berättigat intresse att analysera personalstyrkan för att optimera våra affärsprocesser. Vi har också ett berättigat intresse att övervaka och följa upp användningen av Nordeas IT-utrustning, IT-applikationer och nätverk för att upptäcka otillbörlig användning och skydda Nordea från skadlig programvara, virus och liknande hot. Samtycke Det kan uppstå situationer när vi ber om ditt samtycke att behandla dina personuppgifter, exempelvis för att använda din profilbild i People Book eller andra applikationer. Om vi ber om ditt samtycke kan du läsa mer om just den behandlingen i själva begäran om samtycke. Du kan alltid återkalla ditt samtycke. Ditt samtycke som medarbetare används bara för att erbjuda tjänster som du kan vilja använda, men som du inte på något sätt måste eller förväntas använda. 3 Automatiserat beslutsfattande Tills vidare använder vi inte automatiserat beslutsfattande för medarbetare. I de fall när vi använder automatiserat beslutsfattande informerar vi dig om de beslutsfaktorer som används, vad detta betyder för dig och vilka konsekvenser det kan få.

4 Om automatiserat beslutsfattande används kan du alltid begära manuellt beslutsfattande istället, uttrycka din åsikt eller bestrida beslut som enbart grundas på automatiserad behandling, inbegripet profileringen, om beslutet skulle få rättsliga följder eller på liknande sätt i betydande grad påverka din situation. 4 Vem vi kan komma att lämna ut dina personuppgifter till Vi delar dina personuppgifter med andra, till exempel myndigheter, företag i Nordeakoncernen, leverantörer, fackföreningar, pensionsbolag och affärspartners. Tredje parter och Nordeas koncernföretag Vi lämnar ut personuppgifter till myndigheter och fackföreningar i den omfattning vi har en skyldighet att göra det. Här avses exempelvis skattemyndigheter och tillsynsmyndigheter i berörda länder. Vi kan även sända personuppgifter till försäkringsbolag och företag som erbjuder tjänstepensioner och -förmåner. Vi har tecknat avtal med utvalda leverantörer, och dessa avtal innefattar bestämmelser om behandling av personuppgifter för vår räkning. Det kan röra sig om leveranser av tjänster som löneregister, förmåner, resor, fakturor, utbildning samt IT-tjänster. Exempel på mottagare av medarbetares personuppgifter är: Zalaris ASA, PO Box 1053 Hoff, 0218 Oslo, Norway Benify AB, Box 24101, Stockholm, Sweden Överföring av personuppgifter till tredje land I vissa fall kan vi också överföra personuppgifter till organisationer i s.k. tredjeländer (länder utanför Europeiska ekonomiska samarbetsområdet, EES). Sådana överföringar kan göras om något av följande villkor uppfylls: - EU-kommissionen har beslutat att det finns en adekvat skyddsnivå i det aktuella landet, eller - andra lämpliga skyddsåtgärder har vidtagits, till exempel att standardavtalsklausuler (EU:s modellklausuler) som godkänts av EU-kommissionen används eller att mottagaren har bindande företagsbestämmelser (sk. Binding Corporate Rules, BCRs), eller - det rör sig om ett undantag i en särskild situation, till exempel för att fullgöra ett avtal med dig eller om du ger ditt samtycke till den specifika överföringen. Du kan ta del av en kopia av de relevanta EU:s modellklausuler som Nordea använder för överföringar genom att gå in på och söka på 32010D Hur vi skyddar dina personuppgifter Att förvara dina personuppgifter på ett tryggt och säkert sätt är en central del i hur vi gör affärer. Vi har vidtagit lämpliga tekniska, organisatoriska och administrativa säkerhetsåtgärder för att skydda de uppgifter vi har mot förlust, missbruk och obehörig åtkomst, röjande, ändring och förstöring.

5 6 Dina rättigheter i fråga om dataskydd Som registrerad person har du rättigheter i fråga om de personuppgifter vi har om dig. Du har följande rättigheter: a) begära åtkomst till dina personuppgifter. Du har rätt att få åtkomst till de personuppgifter som vi har om dig. I många fall finns dessa uppgifter redan i de onlinetjänster vi erbjuder dig. Din rätt till åtkomst kan emellertid begränsas av lagstiftning, skydd av annan persons privatliv samt hänsyn till skydd av Nordeakoncernens affärskoncept och affärsrutiner. När det gäller Nordeakoncernens know-how, affärshemligheter liksom interna bedömningar och underlag kan din rätt till åtkomst vara begränsad. b) begära rättelse av felaktiga eller ofullständiga personuppgifter. Om personuppgifterna är felaktiga eller ofullständiga har du rätt att begära rättelse av uppgifterna, med de begränsningar som stipuleras i lag eller annan författning. c) begära radering. Du har rätt att begära att dina personuppgifter raderas om du återkallar ditt samtycke till behandlingen och det inte finns något annat rättslig grund för behandlingen du invänder mot behandlingen och det inte finns något berättigat skäl för fortsatt behandling du invänder mot behandling för direkt marknadsföring behandlingen är olaglig. d) begränsning av behandling av personuppgifter. Om du motsätter dig riktigheten i de uppgifter som vi har registrerade om dig eller lagligheten för behandling av uppgifterna, eller om du utnyttjat din rätt till invändningar mot behandlingen av uppgifterna, kan du begära att vi begränsar behandlingen av dessa uppgifter till endast lagring. Behandlingen begränsas då till att endast avse lagring tills rättelsen av uppgifterna har genomförts, eller tills det går att fastställa att våra berättigade intressen har företräde framför dina intressen. Om du inte har rätt till radering av de uppgifter som vi har registrerade om dig kan du istället begära att behandlingen av dessa uppgifter begränsas till endast lagring. Om behandlingen av de uppgifter som vi har registrerade om dig endast behövs för att hävda ett rättsligt anspråk, kan du också kräva att all annan behandling av dessa uppgifter begränsas till lagring. Vi får behandla dina uppgifter i andra syften om det är nödvändigt för att hävda ett rättsligt anspråk eller om du har lämnat ditt samtycke. e) invända mot behandling utifrån Nordeas berättigade intresse. Du kan alltid invända mot behandlingen av personuppgifter om dig för direkt marknadsföring och för profilering i samband med sådan marknadsföring. f) dataportabilitet. Du har rätt att få ut personuppgifter som du har lämnat till oss, i ett maskinläsbart format. Detta gäller endast personuppgifter som endast behandlas automatiserat med stöd av samtycke eller för att fullgöra ett avtal. Om det är säkert och tekniskt möjligt kan vi också föra över personuppgifterna till en annan personuppgiftsansvarig. Din begäran om att utöva dina rättigheter ovan bedöms från fall till fall utifrån rådande omständigheter. Observera att vi också kan behålla och använda dina uppgifter om det behövs för att uppfylla rättsliga förpliktelser, hävda ett rättsligt anspråk eller genomdriva våra avtal.

6 7 Hur länge vi behåller dina personuppgifter Vi sparar dina uppgifter så länge det behövs för de ändamål de samlades in och behandlades för eller så länge som krävs enligt lagar och andra författningar. Detta innebär att vi sparar dina uppgifter så länge som det är nödvändigt för att fullgöra ett avtal och länge det krävs enligt gällande minimikrav på lagringstider i lagar och andra författningar. I de fall där vi behåller dina uppgifter i annat syfte än för att fullgöra ett avtal, till exempel för krav gällande bokföring och andra tvingande regler, behåller vi endast uppgifterna om det är nödvändigt och/eller krävs för ändamålet i fråga enligt vad som framgår av respektive lag eller annan författning. Kraven på lagringstider ser olika ut i Nordeakoncernen beroende på nationell lagstiftning. Några exempel på situationer som kräver datalagring: Redovisningslagstiftning: upp till tio år. Ersättningskrav: upp till tio år efter att lön eller annan ersättning betalats ut. Kompetenskrav för befattningshavare som omfattar information eller rådgivning om finansiella instrument: minst fem år efter arbetsförhållandets upphörande. Pensionsadministration: så länge som personen eller förmånstagarna lever eller uppbär kompensation. Dokument hänförliga till rekrytering: ansöknings- och andra relaterade dokument i upp till två år, testresultat i ett år. Exemplen ovan är endast förklaringar och minimikraven för lagringstid kan se olika ut från land till land. 8 Hur förändringar görs i Nordeas dataskyddspolicy Vi försöker hela tiden förbättra och utveckla våra tjänster och vårt sätt att arbeta, och därför kan innehållet i denna dataskyddspolicy ändras över tid. Vi kommer inte att inskränka dina rättigheter enligt den här dataskyddspolicyn eller gällande dataskyddslagar i de länder där vi har verksamhet. Om förändringarna är betydande meddelar vi detta på ett tydligare sätt, när vi är skyldiga att göra det enligt tillämplig lag. Läs gärna dataskyddspolicyn emellanåt för att hålla dig uppdaterad om eventuella ändringar. 9 Kontakta oss eller dataskyddsmyndigheten Om du har frågor om Nordeas policy för skydd av medarbetarnas data kan du alltid kontakta People Direct i Group People. Nordeakoncernen har även utsett ett dataskyddsombud (Data Protection Officer) som du kan kontakta genom att mejla till dataprotectionoffice@nordea.com eller skicka brev till Nordea, Dataskyddsombud, Group Data Protection Officer, M200, Stockholm. Du kan också lämna in ett klagomål eller kontakta dataskyddmyndigheten i det land där du bor, där du är anställd, eller där överträdelsen har inträffat.

Global Invests dataskyddspolicy

Global Invests dataskyddspolicy Global Invests dataskyddspolicy (Global Invest) värnar skyddet av den enskildes rättigheter och personuppgifter. Den här dataskyddspolicyn beskriver hur vi samlar in, använder, lagrar och delar personuppgifter.

Läs mer

Information om behandling av personuppgifter

Information om behandling av personuppgifter Information om behandling Innehåll 1. Bakgrund och syfte... 1 2. Vilka personuppgifter vi samlar in... 1 3. Hur vi kan komma att använda dina personuppgifter och på vilken laglig grund... 2 4. Vem vi kan

Läs mer

Dataskyddspolicy för Svensk Hypotekspension AB i enlighet med dataskyddsförordningen (EU (2016/679)

Dataskyddspolicy för Svensk Hypotekspension AB i enlighet med dataskyddsförordningen (EU (2016/679) Dataskyddspolicy för Svensk Hypotekspension AB i enlighet med dataskyddsförordningen (EU (2016/679) Gäller från 2018-05-25 Den här policyn beskriver hur Svensk Hypotekspension AB (SHP) behandlar personuppgifter.

Läs mer

Integritetspolicy - För dig som nyttjar tjänsten Sjukanmälan

Integritetspolicy - För dig som nyttjar tjänsten Sjukanmälan Integritetspolicy - För dig som nyttjar tjänsten Sjukanmälan Euro Accident Health Services AB ("Euro Accident"), är personuppgiftsansvarig för dina personuppgifter vilka kommer behandlas i enlighet med

Läs mer

Information om personuppgiftsbehandling

Information om personuppgiftsbehandling Origo Capital AB värnar om din personliga integritet. När du investerar i vår fond eller annars använder våra tjänster anförtror du oss dina uppgifter. Här förklarar vi hur vi samlar in och använder dessa

Läs mer

Integritetspolicy för behandling av personuppgifter

Integritetspolicy för behandling av personuppgifter Integritetspolicy för behandling av personuppgifter Innehåll Inledning... 3 Parter och ansvar för behandlingen av dina personuppgifter... 3 Varför behandlar vi dina personuppgifter?... 3 Vilken laglig

Läs mer

BlueStep Banks AB (publ) Integritetspolicy

BlueStep Banks AB (publ) Integritetspolicy BlueStep Banks AB (publ) Integritetspolicy Giltigt från och med 20180525 BlueSteps behandling av personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (General Data Protection Regulation, GDPR). Definitioner Personuppgiftsansvarig:

Läs mer

Så här behandlar Hedemora Näringsliv AB dina personuppgifter

Så här behandlar Hedemora Näringsliv AB dina personuppgifter Så här behandlar Hedemora äringsliv AB dina personuppgifter Hedemora äringsliv AB värnar om din personliga integritet. Därför sker all behandling av personuppgifter enligt gällande lagstiftning. Det innebär

Läs mer

Integritetspolicy För dig som söker tjänst hos Euro Accident

Integritetspolicy För dig som söker tjänst hos Euro Accident Integritetspolicy För dig som söker tjänst hos Euro Accident Euro Accident Livförsäkring AB ("Euro Accident"), är personuppgiftsansvarig för dina personuppgifter vilka kommer behandlas i enlighet med vid

Läs mer

INTEGRITETSPOLICY för Webcap i Sverige AB

INTEGRITETSPOLICY för Webcap i Sverige AB INTEGRITETSPOLICY för Webcap i Sverige AB 1. ALLMÄNT 1.1 Vi på Webcap tar din personliga integritet på stort allvar och en hög nivå av dataskydd är alltid prioriterad. Denna integritetspolicy förklarar

Läs mer

Så här behandlar V-Dala överförmyndarsamverkan dina personuppgifter

Så här behandlar V-Dala överförmyndarsamverkan dina personuppgifter Version 1, 2018-05-22 Information till den registrerade Så här behandlar V-Dala överförmyndarsamverkan dina personuppgifter V-Dala överförmyndarsamverkan värnar om din personliga integritet. Därför sker

Läs mer

ASBRA - Dataskyddspolicy

ASBRA - Dataskyddspolicy Vi värnar om skyddet av dina enskilda rättigheter och dina personuppgifter. Den här Dataskyddspolicyn beskriver hur vi samlar in, använder, lagrar och delar personuppgifter. Policyn är ett komplement till

Läs mer

PERSONUPPGIFTSPOLICY FÖR DIG SOM SÖKER JOBB ELLER EXAMENSARBETE HOS TB-GRUPPEN

PERSONUPPGIFTSPOLICY FÖR DIG SOM SÖKER JOBB ELLER EXAMENSARBETE HOS TB-GRUPPEN PERSONUPPGIFTSPOLICY FÖR DIG SOM SÖKER JOBB ELLER EXAMENSARBETE HOS TB-GRUPPEN 1. Inledning TB-Gruppen AB, 556613-3897 (nedan benämnd TB-Gruppen) är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Läs mer

Generell information Personuppgiftsansvarig Vilka personuppgifter samlar vi in? Varifrån har vi fått tillgång till uppgifterna?

Generell information Personuppgiftsansvarig Vilka personuppgifter samlar vi in? Varifrån har vi fått tillgång till uppgifterna? INTEGRITETSPOLICY Din personliga integritet är viktig för oss på Market Cap. Vi vill att du ska känna dig trygg i att vi hanterar dina personuppgifter på bästa sätt och följa gällande lagar och regler

Läs mer

INTEGRITETSPOLICY Anställda

INTEGRITETSPOLICY Anställda INTEGRITETSPOLICY Anställda Kablageproduktion i Västerås AB Version 1.0, uppdaterad den 2018-05-21 1 INLEDNING Kablageproduktion i Västerås AB ( Bolaget ) behandlar vissa personuppgifter om dig som anställd.

Läs mer

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter. Kontaktuppgifter står sist i denna text.

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter. Kontaktuppgifter står sist i denna text. Integritet och behandling av personuppgifter För Swedecote AB är personlig integritet något vi tycker är viktigt. Vi vill därför alltid eftersträva en hög nivå av dataskydd. I denna policy förklarar vi

Läs mer

Integritetspolicy Vilka personuppgifter behandlar vi? När behandlar vi personuppgifter? Vad använder vi personuppgifter till?

Integritetspolicy Vilka personuppgifter behandlar vi? När behandlar vi personuppgifter? Vad använder vi personuppgifter till? Integritetspolicy Vilka personuppgifter behandlar vi? Vi behandlar exempelvis person- och kontaktinformation och betalningsinformation om dig i samband med att du använder dig av våra tjänster. Typisk

Läs mer

Därför behandlar vi dina personuppgifter Vi behandlar dina personuppgifter för följande ändamål och med stöd av följande lagliga grunder:

Därför behandlar vi dina personuppgifter Vi behandlar dina personuppgifter för följande ändamål och med stöd av följande lagliga grunder: Integritetspolicy Skyddet för dina personuppgifter är viktigt för Kroppefjäll Bed&Breakfast (nedan Kroppefjäll B&B). I integritetspolicyn kan du läsa om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka

Läs mer

Kährs Groups dataskyddspolicy

Kährs Groups dataskyddspolicy Syfte och omfattning Kährs Group värnar om individers personliga integritet och genom denna informationstext förklarar vi hur Kährs Group samlar in och använder personuppgifter. Den beskriver också individers

Läs mer

12. Klar och tydlig information och kommunikation samt klara och tydliga villkor för utövandet av den registrerades rättigheter

12. Klar och tydlig information och kommunikation samt klara och tydliga villkor för utövandet av den registrerades rättigheter 1 Avsnitt 1 Insyn och villkor 12. Klar och tydlig information och kommunikation samt klara och tydliga villkor för utövandet av den registrerades rättigheter 1. Den personuppgiftsansvarige ska vidta lämpliga

Läs mer

Integritetsmeddelande

Integritetsmeddelande Integritetsmeddelande 1 Allmänt om integritetsmeddelandet Tredje AP-fonden (AP3) respekterar och värnar om din personliga integritet. AP3 behöver dock behandla vissa personuppgifter för att kunna bedriva

Läs mer

Du kan alltid kontakta oss vid frågor om integritets- och dataskydd genom att skicka ett e-postmeddelande till

Du kan alltid kontakta oss vid frågor om integritets- och dataskydd genom att skicka ett e-postmeddelande till Vi värnar om den personliga integriteten Vi vill att alla våra kunder ska känna sig trygga med att vi hanterar deras personuppgifter på ett ansvarsfullt sätt. I alla sammanhang där personuppgifter eller

Läs mer

INFORMATION OM BEHANDLING AV DINA PERSONUPPGIFTER

INFORMATION OM BEHANDLING AV DINA PERSONUPPGIFTER INFORMATION OM BEHANDLING AV DINA PERSONUPPGIFTER Sammanfattning 1. Vad är detta för dokument 2. Vilka personuppgifter vi behandlar 3. Varför vi behandlar dina personuppgifter 4. Vilka har tillgång till

Läs mer

Anticimex integritetspolicy för försäkringsförmedlare

Anticimex integritetspolicy för försäkringsförmedlare Anticimex integritetspolicy för försäkringsförmedlare Din integritet är viktig för oss och vi hanterar alltid uppgifter om dig på ett pålitligt och lagligt sätt. I denna integritetspolicy finns mer information

Läs mer

I de fall vi har utsett ett dataskyddsombud (DPO) kan du kontakta vår DPO via kontaktuppgifterna som finns i "Frågor och funderingar" nedan.

I de fall vi har utsett ett dataskyddsombud (DPO) kan du kontakta vår DPO via kontaktuppgifterna som finns i Frågor och funderingar nedan. JOBmeal Integritetspolicy för kunder och leverantörer I denna integritetspolicy för anställda ( Policy ), kommer hänvisningar till JOBmeal vi, oss och vår att innebära det bolag inom JOBmeal koncern (för

Läs mer

INFORMATION OM BEHANDLING AV DINA PERSONUPPGIFTER

INFORMATION OM BEHANDLING AV DINA PERSONUPPGIFTER INFORMATION OM BEHANDLING AV DINA PERSONUPPGIFTER Sammanfattning 1. Vad är detta för dokument 2. Vilka personuppgifter vi behandlar 3. Varför vi behandlar dina personuppgifter 4. Vilka har tillgång till

Läs mer

DATASKYDDSPOLICY FÖR HAGMANS NORDIC AB - FÖRETAGSKONTAKTER

DATASKYDDSPOLICY FÖR HAGMANS NORDIC AB - FÖRETAGSKONTAKTER DATASKYDDSPOLICY FÖR HAGMANS NORDIC AB - FÖRETAGSKONTAKTER 1 ALLMÄNT Hagmans Nordic AB, 556071-4890, Förläggarevägen 2, 511 72 Fritsla ( vi eller Hagmans ) värnar om din integritet. Denna dataskyddspolicy

Läs mer

Integritetsbeskrivning

Integritetsbeskrivning Integritetsbeskrivning 1 Allmänt om integritet Sjätte AP-fonden (AP6) respekterar och värnar om personlig integritet. AP6 behöver dock behandla vissa personuppgifter för att kunna bedriva sin dagliga verksamhet.

Läs mer

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter. Kontaktuppgifter står sist i denna text.

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter. Kontaktuppgifter står sist i denna text. PERSONUPPGIFTSPOLICY SWETIC värnar om din personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd. Denna personuppgiftspolicy förklarar hur vi samlar in och använder din personliga information.

Läs mer

PERSONUPPGIFTSANSVARIG OCH DATASKYDDSOMBUD

PERSONUPPGIFTSANSVARIG OCH DATASKYDDSOMBUD INTEGRITETSPOLICY 1. ALLMÄNT 1.1 Forso Nordic AB, org.nr. 556739-4894, är ett konsumentkreditinstitut som agerar under det licensierade varumärket Ford Credit. Forso Nordic AB benämns nedan Ford Credit.

Läs mer

Integritetsmeddelande

Integritetsmeddelande Integritetsmeddelande 1 Allmänt om integritetsmeddelandet Tredje AP-fonden (AP3) respekterar och värnar om din personliga integritet. AP3 behöver dock behandla vissa personuppgifter för att kunna bedriva

Läs mer

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter. Dataskyddspolicy För Intinor är personlig integritet viktigt. För oss är det viktigt att du kan känna dig trygg med hur dina personuppgifter behandlas hos oss. Vi vill därför alltid eftersträva en hög

Läs mer

Integritet och behandling av personuppgifter. Näringslivets Regelnämnd samt Näringslivets Regelnämnd NNR AB

Integritet och behandling av personuppgifter. Näringslivets Regelnämnd samt Näringslivets Regelnämnd NNR AB Integritet och behandling av personuppgifter Näringslivets Regelnämnd samt Näringslivets Regelnämnd NNR AB För Näringslivets Regelnämnd samt Näringslivets Regelnämnd NNR AB (nedan NNR ) är personlig integritet

Läs mer

1. Vad är en personuppgift och vad är en behandling av personuppgifter?

1. Vad är en personuppgift och vad är en behandling av personuppgifter? Innehåll Integritetspolicy... 2 1. Vad är en personuppgift och vad är en behandling av personuppgifter?... 2 2. Vem är ansvarig för de personuppgifter vi samlar in?... 2 3. Vilka personuppgifter samlar

Läs mer

Information om integritetskydd Alfred Bergs Integritetsskyddspolicy

Information om integritetskydd Alfred Bergs Integritetsskyddspolicy Information om integritetskydd Alfred Bergs Integritetsskyddspolicy Alfred Berg Kapitalförvaltning AB och Alfred Berg Fonder AB ( Alfred Berg, oss, vi ) är en del av BNP Paribas Group (BNPP Group). För

Läs mer

Vilka personuppgifter samlar vi in om dig som medarbetare och i vilket ändamål (varför)?

Vilka personuppgifter samlar vi in om dig som medarbetare och i vilket ändamål (varför)? Integritetspolicy På ) värnar vi om din personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd (t.ex. skulle vi aldrig sälja dina personuppgifter till ett annat företag). Denna integritetspolicy

Läs mer

1.2. Advokatfirman Carler är personuppgiftsansvarig för den behandling som utförs av Advokatfirman Carler i enlighet med denna personuppgiftspolicy.

1.2. Advokatfirman Carler är personuppgiftsansvarig för den behandling som utförs av Advokatfirman Carler i enlighet med denna personuppgiftspolicy. ADVOKATFIRMAN CARLERS PERSONUPPGIFTSPOLICY 1. Inledning 1.1. Advokatfirman Carler värnar om sina klienters och andra registrerades integritet. Denna personuppgiftspolicy innehåller information om hur Advokatfirman

Läs mer

PERSONUPPGIFTSPOLICY CLAESSON KONSULT & VÄRDERING I BORÅS AB

PERSONUPPGIFTSPOLICY CLAESSON KONSULT & VÄRDERING I BORÅS AB PERSONUPPGIFTSPOLICY CLAESSON KONSULT & VÄRDERING I BORÅS AB 1 1 ALLMÄNT 1.1 Inledning Din integritet är viktig för Claesson Konsult & Värdering i Borås AB ( Claesson ) och Claesson är angelägna om att

Läs mer

Mertzig Asset Management AB

Mertzig Asset Management AB Mertzig Asset Management AB INTEGRITETSPOLICY Fastställd av styrelsen den 22 maj 2018 1(9) 1 INLEDNING OCH SYFTE Mertzig Asset Management AB ( Bolaget ) värnar om din personliga integritet och eftersträvar

Läs mer

Rödfärgarna. Rödfärgarnas integritetspolicy. Gäller fr.o.m

Rödfärgarna. Rödfärgarnas integritetspolicy. Gäller fr.o.m s integritetspolicy Gäller fr.o.m. 2018-05-25 På värnar vi om din personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd (t.ex. skulle vi aldrig sälja dina personuppgifter till ett annat

Läs mer

Integritet och behandling av personuppgifter

Integritet och behandling av personuppgifter Integritet och behandling av personuppgifter För Arbio AB (ett samarbete mellan Skogsindustrierna, Grafiska Företagen, Skogs- och Lantarbetsgivarförbundet och Trä- och Möbelföretagen) är personlig integritet

Läs mer

INTEGRITET OCH BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

INTEGRITET OCH BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER INTEGRITET OCH BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER Livsmedelsföretagen och Li Service AB / maj 2018 För Livsmedelsföretagen och Li Service AB är personlig integritet mycket viktigt. Vi eftersträvar därför alltid

Läs mer

Gunnebo Industriers Integritetspolicy för kunder och leverantörer

Gunnebo Industriers Integritetspolicy för kunder och leverantörer Gunnebo Industriers Integritetspolicy för kunder och leverantörer I denna integritetspolicy för kunder och leverantörer ( Policy ), kommer hänvisningar till Gunnebo Industrier vi, oss och vår att innebära

Läs mer

Integritetspolicy Upplev Norrköping

Integritetspolicy Upplev Norrköping Integritetspolicy Senast uppdaterad: 2018-05-23 På Upplev Norrköping AB värnar vi om din personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd (till exempel skulle vi aldrig sälja dina

Läs mer

Upprätthållandet av korrekta och uppdaterade uppgifter. Skicka relevant information och erbjudanden

Upprätthållandet av korrekta och uppdaterade uppgifter. Skicka relevant information och erbjudanden SWEDMA värnar om din personliga integritet eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd (t.ex. skulle vi aldrig sälja dina till ett annat företag för marknadsföringsändamål). Denna integritetspolicy förklarar

Läs mer

Sjömarkens integritetspolicy

Sjömarkens integritetspolicy Sjömarkens Isolering AB och övriga koncernbolag värnar om din integritet. I denna integritetspolicy beskrivs din rätt till integritet och vårt åtagande att skydda dina personuppgifter. Sjömarkens Isolering

Läs mer

Behandling av personuppgifter - Maskinentreprenörerna

Behandling av personuppgifter - Maskinentreprenörerna INTEGRITETSPOLICY Behandling av personuppgifter - Maskinentreprenörerna För Maskinentreprenörerna (ME) är personlig integritet viktigt. Vi eftersträvar en hög nivå av dataskydd. I denna policy förklarar

Läs mer

Vad är en personuppgift och vad är en behandling av personuppgifter? Vilka personuppgifter samlar vi in om dig och varför?

Vad är en personuppgift och vad är en behandling av personuppgifter? Vilka personuppgifter samlar vi in om dig och varför? Integpros personuppgiftspolicy Vad är en personuppgift och vad är en behandling av personuppgifter? Allt som direkt eller indirekt kan härledas till en fysisk person som är i livet omfattas av begreppet

Läs mer

INFORMATION OM BEHANDLING AV DINA PERSONUPPGIFTER VID REKRYTERING

INFORMATION OM BEHANDLING AV DINA PERSONUPPGIFTER VID REKRYTERING INFORMATION OM BEHANDLING AV DINA PERSONUPPGIFTER VID REKRYTERING Varför får du detta dokument? Attendo bryr sig om och prioriterar din integritet. Det är därför en självklarhet för oss att alltid sträva

Läs mer

Svenska Diabetesförbundets Dataskyddspolicy. Vad är en personuppgift och vad är en behandling av personuppgift?

Svenska Diabetesförbundets Dataskyddspolicy. Vad är en personuppgift och vad är en behandling av personuppgift? Svenska Diabetesförbundets Dataskyddspolicy För Svenska Diabetesförbundet är personlig integritet viktigt och du ska kunna känna dig trygg med hur dina personuppgifter behandlas hos oss. Vi eftersträvar

Läs mer

Integritetsmeddelande. Fjärde AP-fonden

Integritetsmeddelande. Fjärde AP-fonden Fjärde AP-fonden Innehåll 1. Allmänt...2 2. Tillämpningsområde...2 3. Personuppgiftsansvarig...2 4. Insamling och behandling av personuppgifter...2 4.1 Insamling av personuppgifter...2 4.2 För vilka ändamål

Läs mer

INTEGRITETSPOLICY. Kandidater som har registrerat sig i vår bemanningsdatabas kallas i denna Policy för Kandidater.

INTEGRITETSPOLICY. Kandidater som har registrerat sig i vår bemanningsdatabas kallas i denna Policy för Kandidater. INTEGRITETSPOLICY 1 INLEDNING Socionomuthyrning i Sverige AB ( Bolaget ) kommer att behandla vissa personuppgifter om dig om du (i) har registrerat dig i vår bemanningsdatabas, och/eller (ii) vi har ingått

Läs mer

Integritetspolicy. Vad är personuppgifter och vad är en behandling av personuppgifter? Hur använder vi personuppgifter?

Integritetspolicy. Vad är personuppgifter och vad är en behandling av personuppgifter? Hur använder vi personuppgifter? Integritetspolicy Vi värnar om din integritet och strävar efter att personuppgifter alltid hanteras på bästa sätt och i enlighet med gällande dataskyddsbestämmelser. Vi står också under tillsyn av Sveriges

Läs mer

1. INLEDNING 2. PERSONUPPGIFTSANSVARIG 3. INSAMLING OCH ÄNDAMÅL

1. INLEDNING 2. PERSONUPPGIFTSANSVARIG 3. INSAMLING OCH ÄNDAMÅL Integritetspolicy 1. INLEDNING... 2 1.1 VÅRA PRINCIPER... 2 2. PERSONUPPGIFTSANSVARIG... 2 3. INSAMLING OCH ÄNDAMÅL... 2 3.1 HUR SAMLAR VI IN DINA PERSONUPPGIFTER?... 2 3.2 VILKA PERSONUPPGIFTER BEHANDLAR

Läs mer

Integritetsskyddsinformation leverantör

Integritetsskyddsinformation leverantör Bakgrund Syftet med denna information är att på ett tydligt och öppet sätt informera om s personuppgiftsbehandling avseende dig som är kontaktperson eller annan affärskontakt till hos en till. Omfattning

Läs mer

Integritetspolicy Affärsadvokaterna

Integritetspolicy Affärsadvokaterna Integritetspolicy Affärsadvokaterna Syftet med integritetspolicyn Det är viktigt att du kan känna dig säker på att ( Affärsadvokaterna ) behandlar dina personuppgifter på ett ansvarsfullt sätt och i enlighet

Läs mer

Axholmen:s Integritetspolicy

Axholmen:s Integritetspolicy Axholmen:s Integritetspolicy 1. Bakgrund Axholmen AB behandlar personuppgifter i sin dagliga verksamhet. Syftet med denna policy är att förklara hur vi samlar in, lagrar och använder dina personuppgifter

Läs mer

Dataskyddspolicy. Vilka personuppgifter samlar vi in och varför? Reform Society som personuppgiftsansvarig. Reform Society som personuppgiftsbiträde

Dataskyddspolicy. Vilka personuppgifter samlar vi in och varför? Reform Society som personuppgiftsansvarig. Reform Society som personuppgiftsbiträde Dataskyddspolicy Reform Society är en federation av specialistbyråer som arbetar med strategisk kommunikation och politiskt reformarbete. Tillsammans utvecklar vi varumärken, genomför datadrivna analyser,

Läs mer

Dataskyddsförordningen GDPR

Dataskyddsförordningen GDPR Dataskyddsförordningen GDPR Personlig integritet är något Plåt & Ventföretagen anser är viktigt och vill beskydda. Vi vill därför alltid eftersträva en hög nivå av dataskydd. I denna policy förklarar vi

Läs mer

Integritetspolicy leverantör

Integritetspolicy leverantör Integritetspolicy leverantör Innehåll 1 Inledning... 1 1.1 Målgrupp... 2 1.2 Ändringsnotering... 2 2 Sammanfattning... 2 3 Vad är personuppgifter?... 2 4 Vad är känsliga personuppgifter?... 2 5 Vad är

Läs mer

Information om personuppgiftsbehandling

Information om personuppgiftsbehandling Information om personuppgiftsbehandling Inom Olink Proteomics behandlar vi olika slags personuppgifter bland annat om dig och hur du använda våra tjänster. Olink Proteomics AB är personuppgiftsansvarig

Läs mer

Integritetspolicy för Kemihuset Sverige AB, nedan kallat Kemihuset.

Integritetspolicy för Kemihuset Sverige AB, nedan kallat Kemihuset. Integritetspolicy för Kemihuset Sverige AB, nedan kallat Kemihuset. För oss på Kemihuset är det viktigt att du och dina personuppgifter behandlas ansvarsfullt med hänsyn till din integritet och att du

Läs mer

IK Ymer och dess sektioner kan komma att hantera personuppgifter om medlemmar, tävlingsdeltagare och medarbetare inom följande områden

IK Ymer och dess sektioner kan komma att hantera personuppgifter om medlemmar, tävlingsdeltagare och medarbetare inom följande områden Integritetspolicy IK Ymer Det är viktigt för IK Ymer att alla medlemmar och medarbetare känner sig trygga och litar på att vi hanterar deras uppgifter på ett korrekt, säkert och ansvarsfullt sätt. I IK

Läs mer

INTEGRITETSPOLICY

INTEGRITETSPOLICY INTEGRITETSPOLICY Lesley Cosmetics Aktiebolag, org.nr 556437-2190 med adress Alfagatan 1, 431 49 Mölndal, e-postadress gdpr@lesley.se och telefonnummer 031-914060 ( Lesley, vi ) värnar om din integritet.

Läs mer

Nordic Waterproofings AB Integritetspolicy 1 Inledning Vilka personuppgifter samlar vi in om dig och varför?... 2

Nordic Waterproofings AB Integritetspolicy 1 Inledning Vilka personuppgifter samlar vi in om dig och varför?... 2 INTEGRITETSPOLICY Höganäs, 21 maj 2018 INTEGRITETSPOLICY Nordic Waterproofings AB 1 Inledning... 1 2 Vilka personuppgifter samlar vi in om dig och varför?... 2 2.1 Allmänt 2.2 Hur hantera vi dina personuppgifter

Läs mer

PERSONUPPGIFTSPOLICY WILDO SWEDEN AB

PERSONUPPGIFTSPOLICY WILDO SWEDEN AB PERSONUPPGIFTSPOLICY WILDO SWEDEN AB 1 (8) 1. ALLMÄNT 1.1. Inledning 1.1.1. Din integritet är viktig för Wildo Sweden AB ( Wildo ) och Wildo är angelägna om att de personuppgifter som samlas in om dig

Läs mer

Golvpartner i Göteborg AB är personuppgiftsansvarig och ansvarar för att dina personuppgifter behandlas i enlighet med tillämplig lagstiftning.

Golvpartner i Göteborg AB är personuppgiftsansvarig och ansvarar för att dina personuppgifter behandlas i enlighet med tillämplig lagstiftning. Integritetspolicy 1. Allmänt Denna policy avseende integritet ( Integritetspolicy ) beskriver hur Golvpartner i Göteborg AB, org. nr. 556815-9825 ( Golvpartner, vi ) jocke@golvpartnerab.se samlar in, använder,

Läs mer

Intern integritetspolicy för NetOnNet

Intern integritetspolicy för NetOnNet Intern integritetspolicy för NetOnNet För oss på NetOnNet är vi måna om att du och dina personuppgifter behandlas ansvarsfullt med hänsyn till din integritet. Det är viktigt för oss att du får reda på

Läs mer

STROMMAS INTEGRITETSPOLICY

STROMMAS INTEGRITETSPOLICY STROMMAS INTEGRITETSPOLICY 1. ALLMÄNT 1.1 Strömma Turism & Sjöfart AB ( Stromma ) respekterar och värnar om din personliga integritet. Vi vill att du ska känna dig trygg när vi behandlar dina personuppgifter.

Läs mer

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter. Dataskyddspolicy Vi på ComCenter har alltid värnat om att den information du delar med oss förvaltas tryggt och säkert. I vår dataskyddspolicy informerar vi om hur vi samlar in och använder dina personuppgifter.

Läs mer

Denna webbplats använder även cookies, se avsnitt "Hur använder vi cookies" nedan.

Denna webbplats använder även cookies, se avsnitt Hur använder vi cookies nedan. INTEGRITETSPOLICY Vi på Resebemanning värnar om din personliga integritet och tar frågor om dataskydd på största allvar. Nedan finner du vår allmänna integritetspolicy som täcker hemsidan, kandidatdatabasen

Läs mer

Integritetspolicy För dig som är vårdgivare eller samarbetspartner

Integritetspolicy För dig som är vårdgivare eller samarbetspartner Integritetspolicy För dig som är vårdgivare eller samarbetspartner Euro Accident Livförsäkring AB ("Euro Accident"), är personuppgiftsansvarig för dina personuppgifter vilka kommer behandlas i enlighet

Läs mer

Dataskyddspolicy

Dataskyddspolicy Vårt dataskyddsarbete För att vi på Noas Sweden ska kunna bedriva vår verksamhet behöver vi behandla personuppgifter. Vi värnar om din personliga integritet och vi eftersträvar en hög nivå på säkerheten

Läs mer

Strand Kapitalförvaltning AB:s integritetspolicy

Strand Kapitalförvaltning AB:s integritetspolicy Strand Kapitalförvaltning AB:s integritetspolicy Strand Kapitalförvaltning AB ser våra kunders och övriga intressenters förtroende som vår största tillgång. Detta förtroende utgör grunden för vår verksamhet

Läs mer

Dataskyddspolicy. Vilken information samlar vi in och vad gör vi med den?

Dataskyddspolicy. Vilken information samlar vi in och vad gör vi med den? Inledning Dataskyddspolicy Din personliga integritet är viktig för oss och behandlingen av dina personuppgifter ska ske säkert. Den här Dataskyddspolicyn förklarar hur Sambla samlar in och använder dina

Läs mer

Behandling av personuppgifter på Ecster

Behandling av personuppgifter på Ecster Behandling av personuppgifter på Ecster Hur vi på Ecster behandlar dina personuppgifter För Ecster är din rätt till skydd av den personliga integriteten viktig och medvetenhet om banksekretess och integritet

Läs mer

INTEGRITETSPOLICY REKRYTERING

INTEGRITETSPOLICY REKRYTERING INTEGRITETSPOLICY REKRYTERING Information Mekonomen Group är en koncern som verkar inom flera olika branscher och affärsområden. När personal rekryteras till våra respektive verksamheter behandlar våra

Läs mer

IT Systems policy avseende behandling av personuppgifter

IT Systems policy avseende behandling av personuppgifter IT Systems policy avseende behandling av personuppgifter 1. Allmänt Denna policy avseende behandling av personuppgifter och marknadsföring ( Integritetspolicy ) beskriver hur IT System i Dalarna AB, org.

Läs mer

Så här behandlar vi dina personuppgifter

Så här behandlar vi dina personuppgifter Box 195 42 SE-113 65 Stockholm Sweden Visiting address: Solnavägen 4, plan 10 Tel: +46 (0)8 464 00 00 www.mekonomen.com D 1(5) Så här behandlar vi dina personuppgifter Vi värnar vi om din personliga integritet

Läs mer

Integritetspolicy EOV Sverige AB

Integritetspolicy EOV Sverige AB Integritetspolicy EOV Sverige AB 1. Allmänt Denna policy avseende integritet och marknadsföring ( Integritetspolicy ) beskriver hur EOV Sverige AB, org. nr. 556885-6180 ( EOV, vi, oss ) info@eldochvatten.se

Läs mer

Integritetspolicy för Tryckakuten Sverige AB, nedan kallat Tryckakuten.

Integritetspolicy för Tryckakuten Sverige AB, nedan kallat Tryckakuten. Integritetspolicy för Tryckakuten Sverige AB, nedan kallat Tryckakuten. För oss på Tryckakuten är det viktigt att du och dina personuppgifter behandlas ansvarsfullt med hänsyn till din integritet och att

Läs mer

I denna integritetspolicy beskriver vi vår behandling av personuppgifter om våra arbetssökande och medarbetare.

I denna integritetspolicy beskriver vi vår behandling av personuppgifter om våra arbetssökande och medarbetare. Integritetspolicy Arbetssökande och medarbetare hos Flügger AB Som personuppgiftsansvarig ligger dataskydd oss varmt om hjärtat. Vi värnar om de personuppgifter som vi behandlar och säkerställer att vi

Läs mer

Dataskyddsmeddelande enligt Dataskyddsförordningen (GDPR)

Dataskyddsmeddelande enligt Dataskyddsförordningen (GDPR) Dataskyddsmeddelande enligt Dataskyddsförordningen (GDPR) Endress+Hauser Group ("Endress+Hauser") fäster stor vikt vid skyddet av dina personuppgifter. Vi bedriver därför vår verksamhet i enlighet med

Läs mer

Version INTEGRITETSPOLICY. gällande rekrytering av personal, volontärer och praktikanter Enligt Dataskyddsförordningen

Version INTEGRITETSPOLICY. gällande rekrytering av personal, volontärer och praktikanter Enligt Dataskyddsförordningen Version 1.0 2018-10-16 INTEGRITETSPOLICY gällande rekrytering av personal, volontärer och praktikanter Enligt Dataskyddsförordningen Version 1.0 2018-10-16 1. ALLMÄNT... 2 1.1 PERSONUPPGIFTSANSVARIG...

Läs mer

Information om Sveriges Psykologförbunds behandling av dina personuppgifter

Information om Sveriges Psykologförbunds behandling av dina personuppgifter Information om Sveriges Psykologförbunds behandling av dina personuppgifter Allmänt Sveriges Psykologförbund behandlar dina personuppgifter på ett sådant sätt att du kan känna dig trygg. Utgångspunkten

Läs mer

Storebrand Livforsikring Sverige Filial till Storebrand Livforsikring AS (Norge) Integritetspolicy

Storebrand Livforsikring Sverige Filial till Storebrand Livforsikring AS (Norge) Integritetspolicy Storebrand Livforsikring Sverige Filial till Storebrand Livforsikring AS (Norge) Integritetspolicy 2018-05-25 Innehåll Komprimerad information... 2 Allmänt... 2 Tillämpningsområde... 2 Insamlade personuppgifter...

Läs mer

Integritetspolicy. Version:

Integritetspolicy. Version: Integritetspolicy Version: 2018-05-22 Clio Den historiska bokklubben AB, i fortsättningen kallat Clio eller Vi, värnar om din personliga integritet. Denna integritetspolicy förklarar hur vi samlar in och

Läs mer

PERSONUPPGIFTSPOLICY FÖR DIG SOM LÄMNAR INTRESSEANMÄLAN PÅ TB-GRUPPENS HEMSIDA

PERSONUPPGIFTSPOLICY FÖR DIG SOM LÄMNAR INTRESSEANMÄLAN PÅ TB-GRUPPENS HEMSIDA PERSONUPPGIFTSPOLICY FÖR DIG SOM LÄMNAR INTRESSEANMÄLAN PÅ TB-GRUPPENS HEMSIDA 1. Inledning TB-Gruppen AB, 556613-3897 (nedan benämnd TB-Gruppen) är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina. Du

Läs mer

Dataskyddspolicy. Carve Capital AB

Dataskyddspolicy. Carve Capital AB Dataskyddspolicy Carve Capital AB Innehållsförteckning Introduktion... 3 Typer av personuppgifter vi samlar in och använder... 3 Hur vi samlar in personuppgifter... 3 Användning av dina personuppgifter:

Läs mer

1. Allmänt 2. Personuppgiftsansvarig 3. Varför vi behandlar personuppgifter

1. Allmänt 2. Personuppgiftsansvarig 3. Varför vi behandlar personuppgifter Integritetspolicy GDPR 1. Allmänt I samband med att du registrerar dig som kund hos Cassel & Co AB 556671-1262 så kommer vi spara dina kontaktuppgifter. Du kan känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter

Läs mer

GUSTAF FAGERBERG AB - INTEGRITETSPOLICY

GUSTAF FAGERBERG AB - INTEGRITETSPOLICY GUSTAF FAGERBERG AB - INTEGRITETSPOLICY Denna integritetspolicy beskriver hur Gustaf Fagerberg AB, org. nr. 556023-6407, Klangfärgsgatan 25-27, 426 52 Västra Frölunda ( Fagerberg ) behandlar dina personuppgifter.

Läs mer

Integritetspolicy för Attentec AB

Integritetspolicy för Attentec AB Integritetspolicy för Attentec AB 1. Inledning Denna integritetspolicy förklarar hur och varför Attentec AB (nedan Attentec, vi, vår eller oss ) behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du

Läs mer

Integritetspolicy. Anställda Q-linea har utarbetat en särskild integritetspolicy som tillämpas på bolagets anställda, konsulter och förtroendevalda.

Integritetspolicy. Anställda Q-linea har utarbetat en särskild integritetspolicy som tillämpas på bolagets anställda, konsulter och förtroendevalda. Integritetspolicy Q-linea upprätthåller den högsta nivån av respekt för din integritet. För att främja vårt engagemang för att upprätthålla dina rättigheter i enlighet med Europaparlamentets och rådets

Läs mer

Baltics personuppgiftspolicy

Baltics personuppgiftspolicy Baltics personuppgiftspolicy 1. Inledning Vi är Baltic Safety Products AB med org. nr 556200-0777 ( Baltic ) och är ansvariga såsom personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina. Alla referenser i denna

Läs mer

Integritetspolicy, Valvet Förvaltning AB

Integritetspolicy, Valvet Förvaltning AB Integritetspolicy, Valvet Förvaltning AB För att kunna erbjuda våra produkter och tjänster och i övrigt bedriva vår verksamhet behöver vi, Valvet Förvaltning, behandla dina personuppgifter. Detta gör vi

Läs mer

Om personuppgiftshantering

Om personuppgiftshantering Om personuppgiftshantering Vi vill informera dig om hur AcuCort AB använder dina personuppgifter och vilka rättigheter du har. Du hittar informationen i nedanstående integritetspolicy. Dataskyddsombud

Läs mer

Att. GDPR Humlegårdsgatan , Stockholm. Besök oss gärna på

Att. GDPR Humlegårdsgatan , Stockholm. Besök oss gärna på INTEGRITETSPOLICY Advokatfirman Titov & Partners KB, organisationsnummer 969784-0099 ( Titov & Partners, vi eller oss ) värnar om din personliga integritet och strävar därför efter att all insamling och

Läs mer

Pedensia Graphics Distribution KB policy avseende behandling av personuppgifter

Pedensia Graphics Distribution KB policy avseende behandling av personuppgifter Pedensia Graphics Distribution KB policy avseende behandling av personuppgifter 1. Allmänt Denna policy avseende behandling av personuppgifter och marknadsföring ( Integritetspolicy ) beskriver hur Pedensia

Läs mer

Integritetspolicy. Vårt dataskyddsarbete

Integritetspolicy. Vårt dataskyddsarbete Integritetspolicy Vårt dataskyddsarbete För att vi på Anne Blom Städ & Service AB ska kunna bedriva vår verksamhet behöver vi behandla personuppgifter. Vi värnar om just din personliga integritet, och

Läs mer

Victoria Behandlingscenter AB Integritetspolicy

Victoria Behandlingscenter AB Integritetspolicy Victoria Behandlingscenter AB Integritetspolicy Victoria Behandlingscenter AB (företaget) värnar om personlig integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd. Denna integritetspolicy förklarar

Läs mer