Protokoll för Utbildningskommittén för farmaci

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Protokoll för Utbildningskommittén för farmaci"

Transkript

1 SAHLGRENSKA AKADEMIN Protokoll för Utbildningskommittén för farmaci Datum: Tid: 12:00-14:00 Plats: Konferensrum 4757, Medicinaregatan 13, våning 4 Kallade Ordförande: Protokollförare:, ordförande Tove Hedenrud, vice ordförande Michael Ashton Dan Baeckström Anna Börje Kristina Luthman 1-15 Michael Winder Annie Arvidson, studentrepresentant Jasamin Akhoundipour, studentrepresentant Sara Sjöberg, avnämarrepresentant Helena Dahlbäck, avnämarrepresentant Närvaro- och yttranderätt: Maria Björkevik, administrativt stöd Thomas Carlsson, programkoordinator Lisette Petersson, utbildningsadministratör Maria Björkevik Frånvarande Aidan Barrett, studentrepresentant Sektionen för farmakologi 1 (6) Medicinaregatan 13, Box 431, Göteborg

2 Inledande ärenden Dagordning Beskrivning Beslut 1 Upprop Utbildningskommittén förrättar upprop. Utbildningskommittén befinns vara beslutsmässiga. 2 Föredragningslista Utbildningskommittén beslutar att fastställa föreslagen föredragningslista. 3 Justeringspersoner Utbildningskommittén beslutar 4 Protokoll från föregående sammanträde Protokoll från sammanträdet den 22 november har inte justerats ännu. att utse Michael Ashton samt Annie Arvidson att jämte ordförande justera protokollet vid dagens sammanträde. 5 E 2017/688 T 2017/81 Ordförandeåtgärd Meddelanden och ordförandeåtgärder Utlysning medel för pedagogisk utveckling SA ansök senast 9 februari. Beslut från Rådet för lokaler och utrustning: termin 1 ges nu behörighet till SA. Dan Baeckström UKF:s representant i nätverket för hållbar utveckling. Forskningsanslag, bidrag och stipendier från Svenska Läkaresällskapet. Handlingsplan för omställning av hälso- och sjukvården i VGregion. Filmer, presentationer och länkar från Högskoleforum 2017 i Linköping finns nu att tillgå på UKÄ:s hemsida: uka.se/hogskoleforum. Verksamhetsberättelse UKF till institutionen för neurovetenskap och fysiologi. 6 Fastställda kursplaner och litteraturlistor Fakulteten är vidtalad och UK farmaci kan gå vidare med att fastställa kursplanen för ITA (6)

3 Beslutsärenden 7 Handling bifogas Överenskommelse mellan institutionerna på apotekarprogrammet Utbildningskommittén beslutar att föreslå UR att fastställa överenskommelsen enligt bifogat förslag, och att paragrafen omedelbart justeras. 8 V 2017/869 Beslut: Farmacigruppen Utbildningskommittén föreslås besluta att fastställa uppdragsbeskrivningen enligt justerat bifogat förslag, med ändring i dokumentets första att-sats. Diskussionsärenden 9 Avstämning: Arbetsgruppen för reviderade förkunskapskrav Tove Hedenrud De förslag på förkunskapskrav inom programmet som arbetsgruppen skickade ut till kursledarna måste dras tillbaka och omarbetas. Arbetsgruppen bad om åsikter från mötesdeltagarna och mötet enades om: Skriv ut samtliga kurser i varje förkunskapskrav, bättre att vara övertydlig AFY401 placeras in som förkunskapskrav först till FAT730. Till PKM630 bör KEA210 läggas till som förkunskapskrav. Diskussion om inte bara skriva kurser som krävs utan även antal hp på lämpliga ställen för varje termin, för att värna om progressionen - och för att undvika taktikläsning från studenternas sida. Detta innebär att tidsplanen förskjuts och att det blir en rapport och diskussion vid nästa sammanträde, istället för ett beslut, som planerat. 10 Programmets utförande: nyheter/uppkomna problem Dan Baeckström rapporterar från sin uppföljning av studenter med tre eller fler tentamina efter sig på kurserna CEB210 och CEB220. Inbjudan skickades till 12 studenter från nya programmet. En av dessa studenter valde att tacka ja till ett personligt samtal som nu har genomförts och det gick bra. Nu ska inbjudan även skickas till studenter som har kvar tentamina på det gamla programmets cellbiologikurser. Tove Hedenrud rapporterar från första korta praktiken på termin 5 att det varit gott resultat, positiva kommentarer från studenterna att få komma ut i arbetslivet och fina rapporter från handledarna. Bra konstruktiva synpunkter från studenterna. Kursen har haft ett samarbete med enheten för akademiskt språk (ASK) för att förbättra det akademiska språket hos studenterna. Dan Baeckström inflikar att apropå generiska kunskaper har ett viktigt moment på CEB210 försvunnit, nämligen en introduktion inför grupparbete. Momenten har försvunnit på grund av brist på föreläsare, så en lämplig sådan efterlyses. 3 (6)

4 11 Rapport från studenterna Annie Arvidson, Jasamin Akhoundipour AUR har vid sitt möte utsett studentrepresentanter till UKF, dessa är Aidan Barrett, Annie Arvidson och Jasamin Akhondipour. Ersättare är: Sara Karlsson och Emma Danielsson. Representant till Farmacigruppen samt till arbetsgruppen för reviderade förkunskapskrav: Annie Arvidson. AUR-mötet diskuterade även stormötet om studiesocial hälsa som apotekarprogrammet bjöd in till tidigare under månaden och vill förtydliga något som många studenter tänkt på: Skrämselteknik vid introduktionen på många av kurserna, att tala om hur många studenter som misslyckats senast kursen gick, fungerar inte som morot. Ett bättre exempel är Anette Larsson som på KBT210 påmint studenterna om att alla inte får chansen att studera, men ni har det, så ta till vara på den chansen. Farmakoterapikursen FAT730 får av många studenter kritik liknande den som gavs förra året. De har funderingar över såväl kursens inriktning som nivå. Likaledes saknar man farmaciorientering hos föreläsarna, samt skulle önska att de som undervisar i högre utsträckning skulle ta reda på apotekarstudenters förkunskaper. Diskussion följer angående förra årets uppföljning och åtgärdsplan med kursledningen på kursen. Studenterna ombeds att sammanställa konkreta exempel på vad som brustit och vilka åtgärder man vill se till programledningen. Detta kommer att ligga till grund för program- och sektionsledningens fortsatta konstruktiva dialog med kursledningen. Ett förslag är att UK lägger en förtydligande beställning till kursledningen. 12 från ordförande För den som önskar ta del av minnesanteckningarna från konferensen i Australien, ASCEPT 2017, går det bra att kontakta Maria Björkevik. I stort handlade det om digitalisering, och att det är en viktig del i pedagogiken, men att det inte får ta över t.ex. av besparingsskäl. Det måste vara en pedagogisk tanke bakom. Men det måste också få kosta att ändra pedagogik vilket det verkar som att SA insett. Även att personlig feed-back är viktig i en digital miljö. En trend att färre lärare undervisar vid varje kurs kunde skönjas, vilket mötet uppfattade som positivt. Det månatliga HST-utfallet visar 3 procentenheter bättre än november förra året. 88 % av budgeterade HST (vid SA) har registrerats, att jämföra med 85 % föregående år. Påminnelse om att det är möjligt att skapa gästkonto för externa föreläsare. Angående det kunskapsprov som nyligen ägt rum i Uppsala för utländska apotekare som ska få svensk legitimation var det 27 personer som skrev provet och 37 % blev godkända. En testdelegation av apotekare i slutet av utbildningen eller nyligen utexaminerade visade resultatet 57 % godkända. Även två personer med läkarutbildning gjorde provet och ingen av dem klarade det. Anettes Larssons professorsföreläsning hölls förtjänstfullt och nu riktas ett grattis från UKF. 4 (6)

5 13 Rapport från stormöte om studenthälsa Tove Hedenrud 19 studenter hade anmält sig, men det var 8 som dök upp på mötet. Dessa var från terminerna 5, 7 och 9. Mötet inleddes med kort information om vad rapporten visade. De närvarande delades därefter in i två grupper som fick diskutera utifrån tre premisser: vad kan universitetet och fakulteten göra för att förbättra den psykosociala hälsan för studenterna, vad kan apotekarprogrammet göra, och vad kan studenterna själva göra? Saker som togs upp var att det är viktigt med positiv kursintroduktion. Flera lärare säger den här kursen kräver mer än 40 timmars arbetsinsats per vecka och frågan är hur mycket läraren kan vi kräva. Anna Börje och Kristina Luthman inflikar att det har framgått av CSN att man ska räkna med 50 timmar per vecka. Vad man som student själv kan göra blev mest en diskussion om hur man söker hjälp. Tydligare information om ex. vis studenthälsan önskades. Några studenter angav att det inte förekom under kursintroduktioner att kursledaren tog upp vad som ändrats sedan förra gången kursen gavs. Studenterna bekräftade bilden att det är bättre med färre antal lärare det är en trygghet i att träffa samma person ofta. En fördjupning kommer ske på ett lärarkollegium under vårterminen. Thomas Carlsson föreslår ett forum där studenterna även efter mötet, och särskilt för de som inte kom, ska kunna berätta sitt. 14 Revidering av utbildningsplan Maria Björkevik Den nuvarande utbildningsplanen (programkod F2APP, fastställd 2014) läggs nu in i det nya datorsystemet Gubas Utbildningsplan. Den enda revideringen som planeras är att det ska framgå vilka institutioner som ger vilka kurser på programmet. I och med detta arbete har upptäckts att tre befintliga kurser inte är kopplade till det nya programmet: KEA310, PKM630, TOX640. Detta åtgärdas genom att i systemet Gubas Kursplan revidera kursplanerna för respektive kurs. De två senare behöver dessutom lägga till huvudområde farmaceutisk vetenskap i sina kursplaner. 15 Rapport från programkoordinator Thomas Carlsson Rebecca Thörnqvist blir apotekarprogrammets internationella koordinator efter Annelie Hyllner. De individuella samtalen från introduktionsveckan hade planerats att följas upp med ett nytt samtal efter första terminen. Mötet enas om att slutet av studenternas första år, är ett bra tillfälle, t.ex. för att ge råd inför sommaromtentor etc. April föreslås, eftersom maj ofta är fullbokat. Thomas Carlsson ges i uppdrag att följa upp detta. 5 (6)

6 16 Rapport från lärare med särskilt ansvar Dan Baeckström rapporterar att nätverket för hållbar utveckling på SA bland annat jobbar med att se över bemanningen. Dan har börjat intervjua de kursledare som han vet har HU-moment i sina kurser. I utkastet till utbildningsplan som skickades med kallelsen har SA:s särskilda mål om HU och mänskliga rättigheter försvunnit, vilket inte kan accepteras. Diskussion angående att eftersom det är den gemensamma formuleringen på SA som strukits bör programmet istället lägga till ett eget lokalt mål. Dan och Maria Björkevik återkommer angående detta med ordförande/programledningen. tackar för fint arbete under året god jul och gott nytt år! Nästa sammanträde är den 31 januari. Vid protokollet Maria Björkevik Justeras Michael Ashton Annie Arvidson, ordförande 6 (6)

Protokoll fört vid sammanträde med Utbildningskommittén för farmaci

Protokoll fört vid sammanträde med Utbildningskommittén för farmaci SAHLGRENSKA AKADEMIN Protokoll fört vid sammanträde med Utbildningskommittén för farmaci Datum: 2018-01-31 Tid: 12:05 till 13:25 Plats: Konferensrum 4757, Medicinaregatan 13, våning 4 Närvarande:, vice

Läs mer

Protokoll Fört vid utbildningskommittén för farmacis (UKF) sammanträde

Protokoll Fört vid utbildningskommittén för farmacis (UKF) sammanträde SAHLGRENSKA AKADEMIN Protokoll Fört vid utbildningskommittén för farmacis (UKF) sammanträde Datum: 2017-06-12 Tid: 09:05 - ca:10:05 Plats: Konferensrum 4757, Medicinaregatan 13, våning 4 Närvarande Ordförande

Läs mer

Protokoll fört vid utbildningskommittén för farmacis (UKF) sammanträde

Protokoll fört vid utbildningskommittén för farmacis (UKF) sammanträde SAHLGRENSKA AKADEMIN Protokoll fört vid utbildningskommittén för farmacis (UKF) sammanträde Datum: 2017-10-03 Tid: 12:00 14:10 Plats: Konferensrum 4757, Medicinaregatan 13, våning 4 Närvarande, ordförande

Läs mer

Protokoll fört vid utbildningskommittén för farmacis (UKF) sammanträde

Protokoll fört vid utbildningskommittén för farmacis (UKF) sammanträde SAHLGRENSKA AKADEMIN Protokoll fört vid utbildningskommittén för farmacis (UKF) sammanträde Datum: 2016-10-25 Tid: 12:00-13:45 Plats: Konferensrum Jörgen Lehmann, Medicinaregatan 3. Närvarande, ordförande

Läs mer

Protokoll för Utbildningskommittén för farmaci

Protokoll för Utbildningskommittén för farmaci 2017-11-22 SAHLGRENSKA AKADEMIN Protokoll för Utbildningskommittén för farmaci Datum: 2017-11-22 Tid: 12:00-14:00 Plats: Konferensrum 4757, Medicinaregatan 13, våning 4 Närvarande Övriga närvarande, ordförande

Läs mer

Protokoll för utbildningskommittén för farmacis (UKF) sammanträde

Protokoll för utbildningskommittén för farmacis (UKF) sammanträde SAHLGRENSKA AKADEMIN Protokoll för utbildningskommittén för farmacis (UKF) sammanträde Datum: 2017-03-29 Tid: 12:00-14:03 Plats: Konferensrum 4757, LNC-huset våning 4, Medicinaregatan 13. Närvarande Tove

Läs mer

Protokoll fört vid utbildningskommittén för farmacis (UKF) sammanträde

Protokoll fört vid utbildningskommittén för farmacis (UKF) sammanträde SAHLGRENSKA AKADEMIN Protokoll fört vid utbildningskommittén för farmacis (UKF) sammanträde Datum: 2015-10-21 Tid: 12:00-13:50 Plats: Mötesrum LNC-huset våning 4, Medicinaregatan 13 Närvarande Ordförande:

Läs mer

Protokoll från möte med Programkommittén för farmaci 15 december 2010, klockan :20 Lokal: Sammanträdesrummet, vån 4, Medicinaregatan 13

Protokoll från möte med Programkommittén för farmaci 15 december 2010, klockan :20 Lokal: Sammanträdesrummet, vån 4, Medicinaregatan 13 1(4) Protokoll från möte med Programkommittén för farmaci 15 december 2010, klockan 12.00 13:20 Lokal: Sammanträdesrummet, vån 4, Medicinaregatan 13 Närvarande ledamöter Gunnar Tobin, ordförande Michael

Läs mer

Protokoll fört vid utbildningskommittén för farmacis (UKF) sammanträde

Protokoll fört vid utbildningskommittén för farmacis (UKF) sammanträde SAHLGRENSKA AKADEMIN Protokoll fört vid utbildningskommittén för farmacis (UKF) sammanträde Datum: 2015-09-09 Tid: 12:05-14:22 Plats: Ingegerd Eriksson, Medicinaregatan 3 Närvarande Michael Ashton Angela

Läs mer

Protokoll vid utbildningskommittén för farmacis (UKF) sammanträde

Protokoll vid utbildningskommittén för farmacis (UKF) sammanträde SAHLGRENSKA AKADEMIN Protokoll vid utbildningskommittén för farmacis (UKF) sammanträde Datum: 2017-02-02 Tid: 12:00-14:10 Plats: Konferensrum 4757, LNC-huset våning 4, Medicinaregatan 13. Närvarande Tove

Läs mer

Minnesanteckningar vid sammanträde med utbildningskommittén för arbetsterapi och fysioterapi

Minnesanteckningar vid sammanträde med utbildningskommittén för arbetsterapi och fysioterapi Minnesanteckningar 180205 SAHLGRENSKA AKADEMIN Minnesanteckningar vid sammanträde med utbildningskommittén för arbetsterapi och fysioterapi Datum: 2018-02-05 Tid: 14:00-15:55 Plats: Konferensrummet HVB,

Läs mer

Protokoll fört vid utbildningskommittén för farmacis (UKF) sammanträde

Protokoll fört vid utbildningskommittén för farmacis (UKF) sammanträde SAHLGRENSKA AKADEMIN Protokoll fört vid utbildningskommittén för farmacis (UKF) sammanträde Datum: 2016-01-27 Tid: 12:00-13:45 Plats: Konferensrum, vån 4, LNC-huset, Medicinaregatan 13 Närvarande Michael

Läs mer

Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för audiologi och logopedi

Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för audiologi och logopedi SAHLGRENSKA AKADEMIN Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för audiologi och logopedi Datum: 2016-10-17 Tid: 15:00-17:00 Plats: Sal 7118, plan 1, hus 7, Arvid Wallgrens backe Närvarande ledamöter:

Läs mer

Utbildningskommittén för arbetsterapi och fysioterapi Jessica Engström

Utbildningskommittén för arbetsterapi och fysioterapi Jessica Engström Sida 1 av 5 Utbildningskommittén för arbetsterapi och fysioterapi PROTOKOLL Måndagen den 24 mars 2014, kl 14:00-16:15. Konferensrummet, plan 3, hus 2, Arvid Wallgrens backe Närvarande ledamöter Kajsa Eklund,

Läs mer

Protokoll fört vid utbildningskommittén för farmacis (UKF) sammanträde

Protokoll fört vid utbildningskommittén för farmacis (UKF) sammanträde SAHLGRENSKA AKADEMIN Protokoll fört vid utbildningskommittén för farmacis (UKF) sammanträde Datum: 2016-09-13 Tid: 12:00-14:05 Plats: Konferensrum 4757, LNC-huset våning 4, Medicinaregatan 13. Närvarande

Läs mer

PROTOKOLL Sammanträdesdatum: Måndagen den 25 februari, klockan 14:00 16:10. Lokal: konferensrummet, plan 3, hus 2, Arvid Wallgrens backe

PROTOKOLL Sammanträdesdatum: Måndagen den 25 februari, klockan 14:00 16:10. Lokal: konferensrummet, plan 3, hus 2, Arvid Wallgrens backe Utbildningskommittén för arbetsterapi och fysioterapi Evalise Wetterberg Johannisson Närvarande ledamöter Kajsa Eklund, ordförande Susanne Rosberg, vice ordförande Lena Mårtensson Christina Finsbäck Annelie

Läs mer

vid utbildningskommittén för farmacis (UKF) sammanträde

vid utbildningskommittén för farmacis (UKF) sammanträde SAHLGRENSKA AKADEMIN Protokoll fört vid utbildningskommittén för farmacis (UKF) sammanträde Datum: 2016-03-22 Tid: 12:10-14:10 Plats: Ingegerd Eriksson, Plan 3000, Medicinaregatan 13 Närvarande Ordförande

Läs mer

Minnesanteckningar från sammanträde med utbildningskommittén för audiologi och logopedi

Minnesanteckningar från sammanträde med utbildningskommittén för audiologi och logopedi SAHLGRENSKA AKADEMIN Minnesanteckningar från sammanträde med utbildningskommittén för audiologi och logopedi Datum: 2016-04-13 Tid: 15:00-16:00 Plats: Tal- och hörsellabb, enheterna för audiologi och logopedi,

Läs mer

Minnesanteckningar vid sammanträde med utbildningskommittén för audiologi och logopedi

Minnesanteckningar vid sammanträde med utbildningskommittén för audiologi och logopedi Minnesanteckningar 180919 SAHLGRENSKA AKADEMIN Minnesanteckningar vid sammanträde med utbildningskommittén för audiologi och logopedi Datum: 2018-09-19 Tid: 14:00-15:30 Plats: Konferensrummet plan 6, Medicinaregatan

Läs mer

Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för audiologi och logopedi

Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för audiologi och logopedi SAHLGRENSKA AKADEMIN Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för audiologi och logopedi Datum: 2015-06-03 Tid: 15:00-16:50 Plats: Tal- och hörsellab, enheterna för audiologi och logopedi, hus

Läs mer

PROTOKOLL Sammanträdesdatum: 27 januari 2015, kl. 12: Lokal: Mötesrum våning 4, LNC-huset Medicinaregatan 13

PROTOKOLL Sammanträdesdatum: 27 januari 2015, kl. 12: Lokal: Mötesrum våning 4, LNC-huset Medicinaregatan 13 Utbildningskommittén för farmaci (UKF) Maria Björkevik Institutionen för neurovetenskap och fysiologi PROTOKOLL Sammanträdesdatum: 27 januari 2015, kl. 12:00 14.00 Lokal: Mötesrum våning 4, LNC-huset Medicinaregatan

Läs mer

Protokoll från möte med Programkommittén för farmaci 22 september 2010, klockan :00 Lokal: Sammanträdesrummet, vån 4, Medicinaregatan 13

Protokoll från möte med Programkommittén för farmaci 22 september 2010, klockan :00 Lokal: Sammanträdesrummet, vån 4, Medicinaregatan 13 1(5) Protokoll från möte med Programkommittén för farmaci 22 september 2010, klockan 12.00 14:00 Lokal: Sammanträdesrummet, vån 4, Medicinaregatan 13 Närvarande ledamöter Michael Ashton, vice ordförande

Läs mer

Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för arbetsterapi och fysioterapi

Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för arbetsterapi och fysioterapi Protokoll 190114 SAHLGRENSKA AKADEMIN Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för arbetsterapi och fysioterapi Datum: 2019-01-14 Tid: 14:00-15:15 Plats: Konferensrummet HVB, plan 3, hus 2 Närvarande:,

Läs mer

Anna Gunnarsson, utbildningsavdelningen

Anna Gunnarsson, utbildningsavdelningen Anna Gunnarsson, utbildningsavdelningen Protokoll från sammanträde med Programkommittén för vårdvetenskap Tisdagen den 8 maj, klockan 13:00 16:00 Ingegerd Eriksson, Academicum, Medicinaregatan 3 Närvarande

Läs mer

Minnesanteckningar vid sammanträde med utbildningskommittén för arbetsterapi och fysioterapi

Minnesanteckningar vid sammanträde med utbildningskommittén för arbetsterapi och fysioterapi SAHLGRENSKA AKADEMIN Minnesanteckningar vid sammanträde med utbildningskommittén för arbetsterapi och fysioterapi Datum: 2017-02-06 Tid: 14:00-16:15 Plats: Konferensrummet plan 3, hus 2, Arvid Wallgrens

Läs mer

Protokoll från utbildningskommittén för farmacis (UKF) sammanträde

Protokoll från utbildningskommittén för farmacis (UKF) sammanträde SAHLGRENSKA AKADEMIN Protokoll från utbildningskommittén för farmacis (UKF) sammanträde Datum: 2015-03-24 Tid: 12:00-14:15 Plats: Jörgen Lehman, Academicum Närvarande ledamöter Ordförande: Vice ordförande:

Läs mer

Utbildningskommittén för arbetsterapi och fysioterapi Jessica Engström

Utbildningskommittén för arbetsterapi och fysioterapi Jessica Engström Sida 1 av 5 Utbildningskommittén för arbetsterapi och fysioterapi PROTOKOLL Måndagen den 28 april 2014, kl 14:00-16:00. Konferensrummet, plan 3, hus 2, Arvid Wallgrens backe Närvarande ledamöter Kajsa

Läs mer

Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för audiologi och logopedi

Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för audiologi och logopedi SAHLGRENSKA AKADEMIN Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för audiologi och logopedi Datum: 2015-11-12 Tid: 15:00-16:45 Plats: Sal 7140B, plan 1, hus 7, ingång A, Arvid Wallgrens backe Närvarande

Läs mer

Protokoll fört vid utbildningskommittén för farmacis (UKF) sammanträde

Protokoll fört vid utbildningskommittén för farmacis (UKF) sammanträde SAHLGRENSKA AKADEMIN Protokoll fört vid utbildningskommittén för farmacis (UKF) sammanträde Datum: 2015-12-08 Tid: 12:05-13:50 Plats: Birgit Thilander, Medicinaregatan 3 Närvarande Ordinarie ledamöter:

Läs mer

Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för audiologi och logopedi

Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för audiologi och logopedi Protokoll 180201 SAHLGRENSKA AKADEMIN Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för audiologi och logopedi Datum: 2018-02-01 Tid: 15:00-17:00 Plats: Konferensrummet plan 6, Medicinaregatan 8B

Läs mer

Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för arbetsterapi och fysioterapi

Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för arbetsterapi och fysioterapi SAHLGRENSKA AKADEMIN Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för arbetsterapi och fysioterapi Datum: 2015-04-22 Tid: 14:00-16:30 Plats: Konferensrummet plan 3, hus 2, Arvid Wallgrens backe Närvarande

Läs mer

Minnesanteckningar vid sammanträde med utbildningskommittén för arbetsterapi och fysioterapi

Minnesanteckningar vid sammanträde med utbildningskommittén för arbetsterapi och fysioterapi Minnesanteckningar 180312 SAHLGRENSKA AKADEMIN Minnesanteckningar vid sammanträde med utbildningskommittén för arbetsterapi och fysioterapi Datum: 2018-03-12 Tid: 14:00-15:40 Plats: Konferensrummet HVB,

Läs mer

Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för audiologi och logopedi

Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för audiologi och logopedi SAHLGRENSKA AKADEMIN Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för audiologi och logopedi Datum: 2016-06-21 Tid: 15:00-16:20 Plats: Tal- och hörsellabb, enheterna för audiologi och logopedi, hus

Läs mer

Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för audiologi och logopedi

Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för audiologi och logopedi SAHLGRENSKA AKADEMIN Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för audiologi och logopedi Datum: 2016-12-20 Tid: 15:00-16:40 Plats: Sal 7243, plan 2, hus 7, Arvid Wallgrens backe Närvarande ledamöter:

Läs mer

Utbildningsrådet Karin Wikeby, utbildningsavdelningen

Utbildningsrådet Karin Wikeby, utbildningsavdelningen Utbildningsrådet Karin Wikeby, utbildningsavdelningen PROTOKOLL Tisdag den 3 december 2013, kl 14:00 17:00 Ingegerd Eriksson, Academicum, Medicinaregatan 3 Närvarande ledamöter Kerstin Nilsson, ordförande

Läs mer

Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för audiologi och logopedi

Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för audiologi och logopedi SAHLGRENSKA AKADEMIN Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för audiologi och logopedi Datum: 2017-09-19 Tid: 15:00-17:00 Plats: Konferensrummet plan 6, Medicinaregatan 8B Närvarande ledamöter:

Läs mer

Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för audiologi och logopedi

Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för audiologi och logopedi Protokoll 181218 SAHLGRENSKA AKADEMIN Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för audiologi och logopedi Datum: 2018-12-18 Tid: 14:00-15:40 Plats: Konferensrummet plan 6, Medicinaregatan 8B

Läs mer

Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för arbetsterapi och fysioterapi

Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för arbetsterapi och fysioterapi Protokoll 180911 SAHLGRENSKA AKADEMIN Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för arbetsterapi och fysioterapi Datum: 2018-09-11 Tid: 14:10-16:10 Plats: Konferensrummet HVB, plan 3, hus 2 Närvarande:

Läs mer

Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för medicin

Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för medicin SAHLGRENSKA AKADEMIN INSTITUTIONEN FÖR MEDICIN Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för medicin Datum: 2017-12-05 Tid: kl. 13:00-15:30 Plats: Ingegerd Eriksson, Academicum, plan 3 Närvarande

Läs mer

Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för arbetsterapi och fysioterapi samt audiologi och logopedi

Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för arbetsterapi och fysioterapi samt audiologi och logopedi Protokoll 171120 SAHLGRENSKA AKADEMIN Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för arbetsterapi och fysioterapi samt audiologi och logopedi Datum: 2017-11-20 Tid: 15:00-16:30 Plats: Konferensrummet

Läs mer

Närvaro- och yttranderätt Johan Pontén Anna Carin Lindberg Helen Ziser

Närvaro- och yttranderätt Johan Pontén Anna Carin Lindberg Helen Ziser Ewa Melin, utbildningsavdelningen Protokoll fört vid sammanträde med Läkarprogramkommittén 7 maj 2013, klockan 15.00 17.20 Lokal: Ingegerd Eriksson, Academicum, plan 3000, Medicinaregatan 3 Närvarande

Läs mer

Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för audiologi och logopedi

Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för audiologi och logopedi Protokoll 190130 SAHLGRENSKA AKADEMIN Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för audiologi och logopedi Datum: 2019-01-30 Tid: 14:00-15:40 Plats: Konferensrummet plan 6, Medicinaregatan 8B

Läs mer

Evalise Wetterberg Johannisson, utbildningsavdelningen

Evalise Wetterberg Johannisson, utbildningsavdelningen Evalise Wetterberg Johannisson, utbildningsavdelningen Protokoll fört vid sammanträde med Programkommittén för odontologi Måndag den 26 mars 2012, klockan 14:00-17:15 Lokal: Sessionssalen, vån 8, Institutionen

Läs mer

Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för arbetsterapi och fysioterapi

Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för arbetsterapi och fysioterapi SAHLGRENSKA AKADEMIN Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för arbetsterapi och fysioterapi Datum: 2017-09-11 Tid: 14:00-16:40 Plats: Konferensrummet plan 3, hus 2, Arvid Wallgrens backe Närvarande

Läs mer

Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för kliniska vetenskaper

Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för kliniska vetenskaper SAHLGRENSKA AKADEMIN Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för kliniska vetenskaper Datum: 2015-04-13 Tid: kl. 14:40-16:00 Plats: Lars Öberg, Academicum Närvarande Ledamöter:, ordförande Cecilia

Läs mer

Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för medicin

Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för medicin SAHLGRENSKA AKADEMIN INSTITUTIONEN FÖR MEDICIN Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för medicin Datum: 2019-06-11 Tid: 13.30-16.10 Plats: Ingegerd Eriksson, Academicum Närvarande ledamöter:

Läs mer

Ewa Melin, utbildningsavdelningen

Ewa Melin, utbildningsavdelningen Ewa Melin, utbildningsavdelningen Protokoll fört vid sammanträde med Läkarprogramkommittén 22 oktober 2013, klockan 15.00 16.55 Lokal: Ingegerd Eriksson, Academicum, plan 3000, Medicinaregatan 3 Närvarande

Läs mer

PROTOKOLL Sammanträdesdatum: 28 maj 2014, kl 12:00 ca Lokal: Konferensrum, LNC, våning 4

PROTOKOLL Sammanträdesdatum: 28 maj 2014, kl 12:00 ca Lokal: Konferensrum, LNC, våning 4 Utbildningskommittén för farmaci (UKF) Maria Björkevik Institutionen för neurovetenskap och fysiologi PROTOKOLL Sammanträdesdatum: 28 maj 2014, kl 12:00 ca 14.00 Lokal: Konferensrum, LNC, våning 4 Inledande

Läs mer

PROTOKOLL Sammanträdesdatum: 12 februari 2014, kl 12: Lokal: Sammanträdesrum vån 4, LNC

PROTOKOLL Sammanträdesdatum: 12 februari 2014, kl 12: Lokal: Sammanträdesrum vån 4, LNC Utbildningskommittén för farmaci (UKF) Maria Björkevik Institutionen för neurovetenskap och fysiologi PROTOKOLL Sammanträdesdatum: 12 februari 2014, kl 12:00 14.00 Lokal: Sammanträdesrum vån 4, LNC Inledande

Läs mer

Utbildningsrådet Karin Wikeby, utbildningsavdelningen

Utbildningsrådet Karin Wikeby, utbildningsavdelningen Utbildningsrådet Karin Wikeby, utbildningsavdelningen PROTOKOLL Måndag den 3 mars 2014, kl 14:00 17:00 Ingegerd Eriksson, Academicum, Medicinaregatan 3 Närvarande ledamöter Silvana Naredi, ordförande Patrik

Läs mer

Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för audiologi och logopedi

Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för audiologi och logopedi SAHLGRENSKA AKADEMIN Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för audiologi och logopedi Datum: 2016-11-24 Tid: 15:00-17:00 Plats: Sal 7140B, plan 1, hus 7, Arvid Wallgrens backe Närvarande ledamöter:

Läs mer

Ewa Melin, utbildningsavdelningen

Ewa Melin, utbildningsavdelningen Ewa Melin, utbildningsavdelningen Protokoll fört vid sammanträde med Programkommittén för medicin 23 oktober 2012, klockan 15.00 17.25 Lokal: Ingegerd Eriksson, Academicum, plan 3000, Medicinaregatan 3

Läs mer

Protokoll fört vid utbildningskommittén för farmacis (UKF) sammanträde

Protokoll fört vid utbildningskommittén för farmacis (UKF) sammanträde SAHLGRENSKA AKADEMIN Protokoll fört vid utbildningskommittén för farmacis (UKF) sammanträde Datum: 2015-05-19 Tid: 12:00-14:15 Plats: Jörgen Lehman, Academicum Närvarande: Tove Hedenrud 1-22 Michael Ashton

Läs mer

André Sadeghi Lars Rönnbäck

André Sadeghi Lars Rönnbäck Anna Gunnarsson, utbildningsavdelningen Protokoll från sammanträde med Programkommittén för audiologi och logopedi Torsdagen den 26 april 2012, klockan 15:15 17:15 Lokal: sal 7021, hus 7, Arvid Wallgrens

Läs mer

Robin Holmér. Stina Ringdahl

Robin Holmér. Stina Ringdahl Utbildningskommittén Institutionen för biomedicin Närvarande Magnus Braide Erika Lindberg Camilla Hesse Dan Backström Marianne Jertborn Studentrepresentanter Sofia Neergaard-Möller BUR Alice Rundqvist

Läs mer

Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för arbetsterapi och fysioterapi

Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för arbetsterapi och fysioterapi Protokoll 181008 SAHLGRENSKA AKADEMIN Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för arbetsterapi och fysioterapi Datum: 2018-10-08 Tid: 14:00-16:30 Plats: Konferensrummet HVB, plan 3, hus 2 Närvarande:

Läs mer

Anna Gunnarsson, utbildningsavdelningen

Anna Gunnarsson, utbildningsavdelningen Anna Gunnarsson, utbildningsavdelningen Protokoll från sammanträde med Programkommittén för vårdvetenskap Tisdagen den 13 december 2011, gemensam lunch 12:00 13:00, sammanträde 13:00 16:30 Microvågen,

Läs mer

SAHLGRENSKA AKADEMIN. Protokoll från utbildningsrådets (UR) sammanträde. Datum: Tid: kl 14:00 - ca 17:15 Ingegerd Eriksson

SAHLGRENSKA AKADEMIN. Protokoll från utbildningsrådets (UR) sammanträde. Datum: Tid: kl 14:00 - ca 17:15 Ingegerd Eriksson SAHLGRENSKA AKADEMIN Protokoll från utbildningsrådets (UR) sammanträde Datum: 2015-09-30 Tid: kl 14:00 - ca 17:15 Plats: Ingegerd Eriksson Närvarande ledamöter, inst kliniska vetenskaper, ordförande Peter

Läs mer

1 Upprop Utbildningskommittén för medicin förrättar upprop och konstaterar att den inte är beslutsmässig.

1 Upprop Utbildningskommittén för medicin förrättar upprop och konstaterar att den inte är beslutsmässig. Utbildningskommittén för medicin Annika Göök, utbildningshandläggare Närvarande ledamöter Annika Jakobsson, ordförande Henriette Philipson 1-13 Karin Wingstrand Karl Maack Protokoll Onsdagen den 29 januari

Läs mer

Programkommittén för medicinsk diagnostik och teknik Närvarande ledamöter Ej närvarande Studentrepresentanter Övriga närvarande

Programkommittén för medicinsk diagnostik och teknik Närvarande ledamöter Ej närvarande Studentrepresentanter Övriga närvarande Protokoll fört vid sammanträde med Programkommittén för medicinsk diagnostik och teknik 23 mars 2009, klockan 14.00 16:30 Ingegerd Eriksson, Academicum, Medicinaregatan 3 Närvarande ledamöter Ingalill

Läs mer

Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för medicin Datum: 2015-03-11 Tid: kl 13:05 15:30 Jörgen Lehman, Academicum

Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för medicin Datum: 2015-03-11 Tid: kl 13:05 15:30 Jörgen Lehman, Academicum Protokoll 2015-03-11 SAHLGRENSKA AKADEMIN Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för medicin Datum: 2015-03-11 Tid: kl 13:05 15:30 Plats: Jörgen Lehman, Academicum Närvarande ledamöter:, ordförande

Läs mer

Protokoll fört vid sammanträde med utbildningskommittén för odontologi

Protokoll fört vid sammanträde med utbildningskommittén för odontologi SAHLGRENSKA AKADEMIN Protokoll fört vid sammanträde med utbildningskommittén för odontologi Datum: 2016-02-08 Tid: 14.00 16.10 Plats: Institutionen för odontologi, Medicinaregatan 12 F, Sessionssalen våning

Läs mer

Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för arbetsterapi och fysioterapi

Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för arbetsterapi och fysioterapi Protokoll 180604 SAHLGRENSKA AKADEMIN Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för arbetsterapi och fysioterapi Datum: 2018-06-04 Tid: 14:00-16:20 Plats: Konferensrummet HVB, plan 3, hus 2 Kallade:

Läs mer

Agneta Robertson Ted Lundgren Ulf Dahlgren Harriet Hedegård Anders Molander Anna Wenneberg

Agneta Robertson Ted Lundgren Ulf Dahlgren Harriet Hedegård Anders Molander Anna Wenneberg iáåç~oáåöü~öéiìíäáäçåáåöë~îçéäåáåöéå Protokoll fört vid sammanträde med Programkommittén för odontologi 14 september 2009, klockan 15.00 17.25 Lokal: Sessionssalen, vån 8, Institutionen för odontologi

Läs mer

1 Upprop Utbildningskommittén för medicin förrättar upprop och konstaterar att den är beslutsmässig.

1 Upprop Utbildningskommittén för medicin förrättar upprop och konstaterar att den är beslutsmässig. Utbildningskommittén för medicin Annika Göök, utbildningshandläggare Närvarande ledamöter Annika Jakobsson, ordförande Anna Kjellström Aslak Felin 5-22 Karl Maack Frode Slinde, vice ordförande Protokoll

Läs mer

PROTOKOLL. Inledande ärenden: 1-4 Beslutsärenden: 5-7 Informations- och diskussionsärenden: 8-22

PROTOKOLL. Inledande ärenden: 1-4 Beslutsärenden: 5-7 Informations- och diskussionsärenden: 8-22 PROTOKOLL Ordinarie sammanträde med Utbildningskommittén för farmaci 11 december 2013, klockan 12.00 14.00 Lokal: Konferensrum vån 4, Medicinaregatan 13 (sektionen för farmakologi) Inledande ärenden: 1-4

Läs mer

Protokoll vid utbildningskommittén för farmacis (UKF) sammanträde

Protokoll vid utbildningskommittén för farmacis (UKF) sammanträde SAHLGRENSKA AKADEMIN Protokoll vid utbildningskommittén för farmacis (UKF) sammanträde Datum: 2017-05-17 Tid: 12:00-14:06 Plats: Konferensrum 4757, LNC-huset våning 4, Medicinaregatan 13. Närvarande Tove

Läs mer

Protokoll fört vid sammanträde med Programkommittén för medicinsk utbildning 1 april 2008, klockan Lokal: Jörgen Lehmann, Academicum

Protokoll fört vid sammanträde med Programkommittén för medicinsk utbildning 1 april 2008, klockan Lokal: Jörgen Lehmann, Academicum Protokoll fört vid sammanträde med Programkommittén för medicinsk utbildning 1 april 2008, klockan 15.00-17.40 Lokal: Jörgen Lehmann, Academicum Närvarande ledamöter Svante Nordgren, ordförande Susann

Läs mer

Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för medicin

Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för medicin SAHLGRENSKA AKADEMIN INSTITUTIONEN FÖR MEDICIN Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för medicin Datum: 2017-10-19 Tid: kl. 13:00 15:00 Plats: Ingegerd Eriksson, Academicum, plan 3 Närvarande

Läs mer

Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för audiologi och logopedi

Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för audiologi och logopedi SAHLGRENSKA AKADEMIN Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för audiologi och logopedi Datum: 2017-02-08 Tid: 15:00-17:00 Plats: Sal 7119, plan 1, hus 7, Arvid Wallgrens backe Närvarande ledamöter:

Läs mer

Linda Ringhage, utbildningsavdelningen Dnr: A 2 103/09

Linda Ringhage, utbildningsavdelningen Dnr: A 2 103/09 Linda Ringhage, utbildningsavdelningen Dnr: A 2 103/09 Protokoll fört vid sammanträde med Programkommittén för odontologi 18 maj 2010, klockan 14.30 17.05 Lokal: Sessionssalen, vån 8, Institutionen för

Läs mer

MINNESANTECKNINGAR Sammanträdesdatum: 18 september 2014, kl. 12: Lokal: 2409E Nils Wedel

MINNESANTECKNINGAR Sammanträdesdatum: 18 september 2014, kl. 12: Lokal: 2409E Nils Wedel Utbildningskommittén för farmaci (UKF) Maria Björkevik Institutionen för neurovetenskap och fysiologi MINNESANTECKNINGAR Sammanträdesdatum: 18 september 2014, kl. 12:00 14.00 Lokal: 2409E Nils Wedel Inledande

Läs mer

Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för medicin

Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för medicin SAHLGRENSKA AKADEMIN Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för medicin Datum: 2015-09-15 Tid: kl. 13:00 15:15 Plats: Jörgen Lehman, Academicum Närvarande Ledamöter: Närvaro- och yttranderätt:

Läs mer

Utbildningsrådet Karin Wikeby, utbildningsavdelningen. PROTOKOLL Tisdag den 2 september 2014, kl 15:00 17:00 Radiovågen, Wallenberg konferenscentrum

Utbildningsrådet Karin Wikeby, utbildningsavdelningen. PROTOKOLL Tisdag den 2 september 2014, kl 15:00 17:00 Radiovågen, Wallenberg konferenscentrum Utbildningsrådet Karin Wikeby, utbildningsavdelningen PROTOKOLL Tisdag den 2 september 2014, kl 15:00 17:00 Radiovågen, Wallenberg konferenscentrum Närvarande ledamöter Silvana Naredi, ordförande Patrik

Läs mer

Protokoll AUR möte /2016

Protokoll AUR möte /2016 Protokoll AUR möte 8 2015/2016 Fört vid sammanträde med Apotekarutbildningsrådet (AUR) Tid:, 18:00 Plats: Biblioteket, Villan Närvarande ledamöter Waleed Warsame, T2 Anas Soueidan, T2 Aidan Barrett, T2

Läs mer

Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för medicin

Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för medicin SAHLGRENSKA AKADEMIN Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för medicin Datum: 2015-04-21 Tid: kl. 13:00 15:20 Plats: Ingegerd Eriksson, Academicum Närvarande Ledamöter: Närvaro- och yttranderätt:

Läs mer

Utbildningskommittén för arbetsterapi och fysioterapi Jessica Engström

Utbildningskommittén för arbetsterapi och fysioterapi Jessica Engström Utbildningskommittén för arbetsterapi och fysioterapi PROTOKOLL Torsdag 12 mars 2015, kl. 14:00-16:15 Lokal: Konferensrummet plan 3, hus 2, Arvid Wallgrens backe Närvarande ledamöter Kajsa Eklund, ordförande

Läs mer

Protokoll fört vid sammanträde med utbildningskommittén för odontologi

Protokoll fört vid sammanträde med utbildningskommittén för odontologi SAHLGRENSKA AKADEMIN Protokoll fört vid sammanträde med utbildningskommittén för odontologi Datum: 2016-03-17 Tid: 14.00 16.30 Plats: Institutionen för odontologi, Medicinaregatan 12 F, Seminarierummet

Läs mer

Ewa Melin, utbildningsavdelningen

Ewa Melin, utbildningsavdelningen Ewa Melin, utbildningsavdelningen Protokoll fört vid sammanträde med Programkommittén för medicin 15 december 2011, klockan 15.00 17.25 Lokal: Ingegerd Eriksson, Academicum, plan 3000, Medicinaregatan

Läs mer

Minnesanteckningar vid sammanträde med utbildningskommittén för audiologi och logopedi

Minnesanteckningar vid sammanträde med utbildningskommittén för audiologi och logopedi Minnesanteckningar 180320 SAHLGRENSKA AKADEMIN Minnesanteckningar vid sammanträde med utbildningskommittén för audiologi och logopedi Datum: 2018-03-20 Tid: 15:00-16:45 Plats: Konferensrummet plan 6, Medicinaregatan

Läs mer

Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för medicin

Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för medicin SAHLGRENSKA AKADEMIN Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för medicin Datum: 2016-04-26 Tid: kl. 13:00 15:00 Plats: Ingegerd Eriksson, Academicum Närvarande Ledamöter: Närvaro- och yttranderätt:,

Läs mer

Utbildningsrådet Karin Wikeby, utbildningsavdelningen

Utbildningsrådet Karin Wikeby, utbildningsavdelningen Utbildningsrådet Karin Wikeby, utbildningsavdelningen PROTOKOLL Onsdag den 9 april 2014, kl 14:00 17:00 Ingegerd Eriksson, Academicum, Medicinaregatan 3 Närvarande ledamöter Silvana Naredi, ordförande

Läs mer

Protokoll från läkarprogramkommitténs sammanträde

Protokoll från läkarprogramkommitténs sammanträde SAHLGRENSKA AKADEMIN Protokoll från läkarprogramkommitténs sammanträde Datum: 2015-03-11 Tid: 15.00-17.20 Plats: Lars Öberg, Academicum plan 4000 Närvarande ledamöter Ordförande: Vice ordförande:, inst

Läs mer

Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för audiologi och logopedi

Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för audiologi och logopedi SAHLGRENSKA AKADEMIN Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för audiologi och logopedi Datum: 2019-03-21 Tid: 14:00-15:45 Plats: Konferensrummet plan 6, Medicinaregatan 8B Närvarande:, ordförande

Läs mer

Programkommittén för nutrition och folkhälsa Evalise Wetterberg Johannisson, utbildningshandläggare

Programkommittén för nutrition och folkhälsa Evalise Wetterberg Johannisson, utbildningshandläggare Programkommittén för nutrition och folkhälsa Evalise Wetterberg Johannisson, utbildningshandläggare Närvarande ledamöter Gunilla Krantz, ordförande Lena Hulthén, vice ordförande Annika Jakobsson Henriette

Läs mer

Studentrepresentanter. Tim Bengtsson, ersättare. Närvaro- och yttranderätt Angela Falk, stud. repr.

Studentrepresentanter. Tim Bengtsson, ersättare. Närvaro- och yttranderätt Angela Falk, stud. repr. Protokoll fört vid sammanträde med Programkommittén för medicin 15 december 2009, klockan 15.00 ca 17.20 Lokal: Jörgen Lehmann, Academicum, Medicinaregatan 3 Närvarande ledamöter Svante Nordgren, ordförande

Läs mer

1 Upprop Utbildningskommittén för medicin förrättar upprop och konstaterar att den är beslutsmässig.

1 Upprop Utbildningskommittén för medicin förrättar upprop och konstaterar att den är beslutsmässig. Utbildningskommittén för medicin Annika Göök, utbildningshandläggare Närvarande ledamöter Annika Jakobsson, ordförande Karin Wingstrand Anna Kjellström Annika Nilsson-Green Karl Maack Jun Mei Miao Jonasson

Läs mer

Protokoll Måndagen den 17 maj :00 17:20 Ingegerd Eriksson Academicum

Protokoll Måndagen den 17 maj :00 17:20 Ingegerd Eriksson Academicum Programkommittén för medicinsk diagnostik och teknik Anna Gunnarsson, utbildningshandläggare Närvarande ledamöter Ingalill Nordin, ordförande Yvonne Magnusson, vice ordförande Maria Falkenberg 1-16 Peter

Läs mer

Ingeborg Herbertsson Eva Forsell-Aronsson Lars Jacobsson

Ingeborg Herbertsson Eva Forsell-Aronsson Lars Jacobsson Minnesanteckningar/Protokoll från sammanträde med Programkommittén för medicinsk diagnostik och teknik Torsdagen den 13 september, kl 13:00 14:50 Ingegerd Eriksson, Academicum, Medicinaregatan 3 Närvarande

Läs mer

Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för arbetsterapi och fysioterapi

Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för arbetsterapi och fysioterapi SAHLGRENSKA AKADEMIN Protokoll vid sammanträde med utbildningskommittén för arbetsterapi och fysioterapi Datum: 2017-03-20 Tid: 14:00-16:00 Plats: Konferensrummet plan 3, hus 2, Arvid Wallgrens backe Närvarande

Läs mer

Ewa Melin, utbildningsavdelningen

Ewa Melin, utbildningsavdelningen Ewa Melin, utbildningsavdelningen Protokoll fört vid sammanträde med Läkarprogramkommittén 7 februari 2013, klockan 15.00 17.45 Lokal: Ingegerd Eriksson, Academicum, plan 3000, Medicinaregatan 3 Närvarande

Läs mer

Linda Ringhage, utbildningsavdelningen

Linda Ringhage, utbildningsavdelningen Linda Ringhage, utbildningsavdelningen Protokoll fört vid sammanträde med Programkommittén för odontologi 17 oktober 2011, klockan 14.30 17.00 Lokal: Sessionssalen, vån 8, Institutionen för odontologi

Läs mer

Evalise Wetterberg Johannisson, utbildningsavdelningen

Evalise Wetterberg Johannisson, utbildningsavdelningen Evalise Wetterberg Johannisson, utbildningsavdelningen Protokoll från sammanträde med Programkommittén för medicinsk diagnostik och teknik Måndagen den 12 december 2011, 13.10 16.00 Ingegerd Eriksson,

Läs mer

Utbildningsrådet Karin Wikeby, utbildningsavdelningen

Utbildningsrådet Karin Wikeby, utbildningsavdelningen Utbildningsrådet Karin Wikeby, utbildningsavdelningen PROTOKOLL Måndag den 27 maj 2013, kl 14:00 17:00 Ingegerd Eriksson, Academicum, Medicinaregatan 3 Närvarande ledamöter Kerstin Nilsson, ordförande

Läs mer

1 Upprop Utbildningskommittén för kliniska vetenskaper förrättar upprop och konstaterar att den är beslutsmässig. Silvana Naredi hälsas välkommen.

1 Upprop Utbildningskommittén för kliniska vetenskaper förrättar upprop och konstaterar att den är beslutsmässig. Silvana Naredi hälsas välkommen. Utbildningskommittén för kliniska vetenskaper Annika Göök, utbildningshandläggare Närvarande ledamöter Ralph Peeker, ordförande Ulrika Smedh, vice ordförande Mats Isaksson 5-24 Åse Johnsson Bo Jacobsson

Läs mer