WESLEYKYRKAN. Malmö Metodistförsamling. PROGRAM Februari - April 2009

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "WESLEYKYRKAN. Malmö Metodistförsamling. PROGRAM Februari - April 2009"

Transkript

1 Under den här devisen kommer vi att mötas till Metodistkyrkans Årskonferens på Limhamn den maj Pastorer, ombud och tillresande från våra olika församlingar i Metodistkyrkan i Sverige kommer att närvara. Vi hoppas det blir en fest och en högtid för hela kyrkan. Det kommer att bli ett intensivt program för hela veckan. Där finns gudstjänster, gospelfest, festkväll, förhandlingar, morgon- och aftonbön m.m På annan plats i församlingsbladet finns ett preliminärt konferensprogram. Man kan också gå in på vår hemsida och se programmet samt övriga upplysningar om konferensen. I konferensen kommer även vår nye biskop att medverka. I skrivandets stund är det inte klart vem det blir. Biskopsvalet sker i Centralkonferensen i Strandby, Danmark den 20 februari. De flesta möten och samlingar är offentliga så man kan komma och vara med i festen och glädjen. Malmö Metodistförsamling WESLEYKYRKAN PROGRAM Februari - April 2009 WESLEYKYRKAN Linnégatan 27, Limhamn Pastor: Thore Hildingsson Linnégatan 27, Limhamn , , thore.hildingsson@metodistkyrkan.se Musikledare: Danijel Pogarcic Sallerupsvägen 15, Malmö , danijelp@hotmail.com Ordförande: Bengt Jacobsson Vasagatan 24, Limhamn Församlingens Tel. o Fax: Församlingens Postgiro: Bankgiro:

2 Mars Februari GUDSTJÄNSTER OCH SAMLINGAR Tisdag den 10 februari 18:30 Församlingsrådet. Handledare Sune Nordin Onsdag den 11 februari Torsdag den 12 februari Söndag den 15 februari 11:00 Gudstjänst. Thore Hildingsson. Karin Christensen. Organist: Christel Rosenberg Tisdag den 17 februari 12:00 Methodist Men Onsdag den 18 februari Torsdag den 19 februari Söndag den 22 februari 11:00 Gudstjänst. Rune Lundblad. Sång av Karl-Åke Olsson. Organist: Danijel Pogarcic 17:00 Bönetimma inför Årskonferensen Onsdag den 25 februari Torsdag den 26 februari Söndag den 1 mars 14:00 Sång på Tryggheten. Thore Hildingsson. Strängmusiken 17:00 Jazz i Wesley Ett tillfälle då du kan bjuda med någon till en härlig musikupplevelse och till mingel med tilltugg efter i Oasen. För mingelbiljett kontakta Mats Arebäck. Söndagsskola Tisdag den 3 mars 19:00 Trivselkväll. Besök av ordförande för MKK i Sverige, Gittan Eriksson från Trollhättan.. Årsmöte. Missionsoffer Onsdag den 4 mars Torsdag den 5 mars 14:30 Sångstund på Skogshill. Thore Hildingsson. Sångarna Fredag den 6 mars Världsböndagen 12:00 Församlingshuset, Limhamn 16:00 S:t Johannes Kyrka Söndag den 8 mars 11:00 Gudstjänst. Lennart Bengtsson. Hugo Malmsten. Sång av Sven Hansson. Organist: Peter Bengtsson Tisdag den 10 mars Onsdag den 11 mars Torsdag den 12 mars Lördag den 14 mars 11:00 Limhamns Gospels kördag

3 Söndag den 15 mars 11:00 Gudstjänst med NFU-inriktning. Visionsgruppen. Nattvard. Organist: Anette Mars Vid kyrkkaffet genomförs undersökning nr. 3. Tisdag den 17 mars 12:00 Methodist Men Onsdag den 18 mars 18:00 Café Oasen Torsdag den 19 mars 14:00 RPG-samling i Europaporten Söndag den 22 mars 11:00 Gudstjänst. Thore Hildingsson. Eva Vass. Strängmusiken. Organist: Danijel Pogarcic 13:00 Programkommittén 17:00 Årsmöte för Malmö Kristna Råd i Katolska kyrkan Tisdag den 24 mars 19:00 Konferenskören övar Onsdag den 25 mars Torsdag den 26 mars Lördag den 28 mars Familjedag med Utflykt. Samling vid kyrkan kl. 9:45. Mer information kommer. Söndag den 29 mars 11:00 Gudstjänst. Thore Hildingsson. Mia Jönsson. Organist: Christel Rosenberg Efter gudstjänsten har Ungdomsrådet Årsmöte 17:00 Bönetimma inför Årskonferensen Måndag den 30 mars 18:30 Församlingsrådet Tisdag den 31 mars April Onsdag den 1 april Torsdag den 2 april 14:00 Dagträff Söndag den 5 april 11:00 Årshögtid. Distriktsföreståndare Åke Svensson. Thore Hildingsson. Minimusikalen Jesus lever Invigning av lokalpredikanter. Våroffer. Organist: Peter Bengtsson. Kyrklunch (Anmälan) Årsmöte Tisdag den 7 april 19:00 Trivselkväll. Selma Lagerlöf och den kristna tron Kvällens gäst: George Perry Påskbuffé Onsdag den 8 april PÅSKEN Skärtorsdag den 9 april 14:30 Nattvardsgudstjänst på Skogshill. Thore Hildingsson. 19:00 Getsemanestund med Nattvard. Anna-Lena Janseus. Thore Hildingsson. Organist:Anna Blom Långfredag den 10 april 11:00 Högtidsgudstjänst. Thore Hildingsson. Sång av Birgitta Hildingsson. Organist: Danijel Pogarcic Påskafton den 11 april 23:30 Ekumenisk påsknattsgudstjänst i Limhamns Kyrka Påskdagen den 12 april 11:00 Påskens budskap för både små och stora Välkomna till familjegudstjänst med tal och sång m.m.

4 Onsdag den 15 april GUDSTJÄNSTER OCH SAMLINGAR Torsdag den 16 april 14:00 Dagträff Lördag den 18 april 17:00 Församlingsfest. Handledare Sune Nordin. Knyte. Söndag den 19 april 11:00 Gudstjänst med Nattvard. Thore Hildingsson. Maria Sparreskog. Sång av Stina Backlund. Projektet Clemens hus presenteras. Organist: Christel Rosenberg. Tisdag den 21 april 12:00 Methodist Men Onsdag den 22 april Torsdag den 23 april Söndag den 26 april 11:00 Gudstjänst. Johan Pernryd. Thore Hildingsson. Sång o musik: Anette Mars 17:00 Bönetimma inför Årskonferensen Onsdag den 29 april Café Oasen Vid kulturprogram och studiecirklar samarbetar Wesleykyrkan med Bilda Födelsedagar Britta Andersson fyller 80 år den 19 mars Maj-Gun Wallenberg fyller 80 år den 19 april Vi önskar Guds rika välsignelse! Årshögtid Söndagen den 5 april firar församlingen årshögtid. Distriktsföreståndare Åke Svensson är på besök. Han kommer att predika i högtiden. Dessutom leder han årsmötesförhandlingarna. I högtiden ingår även framförandet av en minimusikal, invigning av lokalpredikanter samt kyrklunch m.m. Vi hälsar alla välkomna till denna högtid för alla som brukar gå ut och in i vår kyrka. Jazz i Wesley Söndagen den 1 mars har vi ingen ordinarie gudstjänst på förmiddagen. Då inbjuder vi istället till en samling kl under temat Jazz i Wesley. Då blir det tillfälle att bjuda med någon till en härlig musikupplevelse. Efteråt blir det mingel med tilltugg i Oasen. För mingelbiljett kan man kontakta Mats Arebäck. Nu hälsas alla varmt välkomna till denna kväll fylld av musik, glädje och gemenskap. Vårofferdag Söndagen den 5 april är församlingens vårofferdag. Då hoppas vi att våren har börjat göra sig påmind. Vi är ju på väg nu mot denna härliga årstid nu. Denna söndag samlar vi in ett speciellt våroffer. Denna insamling är ett komplement till vårt offrande varje vecka. Vi vädjar om ett riktigt gott och generöst offer. Denna insamling är viktig för att vi ska kunna klara av våra ekonomiska åtaganden. Med detta församlingsblad finns ett offerkuvert där du kan lägga gåvan. Det går naturligtvis även bra att betala in på församlingen bank- eller plusgirokonto. Tack för att du vill vara med och bidraga till ett gott resultat! Konferenskören övar Tisdagen den 24 mars har vi en första övningskväll med konferenskören. Det är tanken att vi ska sjunga på inledningsgudstjänsten. Nu inbjuder vi alla sångare i kyrkan att vara med. Maria Orlovskaya kommer att leda kören och Peter Bengtsson spelar. Tag nu tillfället att vara med och sjunga i konferenskören vid öppningsmötet på onsdagskvällen.

5 Naturlig Församlingsutveckling Under en lång följd av år har vi arbetat med NFU-Naturlig Församlingsutveckling. Detta program har varit till stor hjälp att utveckla vår församling och växa vidare. Den här våren kommer vi att göra ytterligare en enkät. Det är den tredje undersökningen. Den ska visa i vilken kondition vår församling är just nu. Söndagen den 15 mars har vi gudstjänst med inriktning på NFU. Det betyder att vi påminner om grundtanken i församlingsutveckling. Efter gudstjänsten möts vi i Oasen till kyrkkaffe. Där gör vi undersökningen. Därför välkomnar vi alla som går ut och in i vår kyrka att vara med både på gudstjänsten och i enkäten. Församlingsfest Lördagen den 18 april inbjuder vi till en församlingsfest i kyrkan. Då har vi fått svaren på NFU-enkäten. Då kan vi analysera och samtala om hur vi går vidare i vårt tänk för framtiden. Vår handledare Sune Nordin är med oss denna kväll. Han kommer att inspirera oss till fortsatt arbete i utveckling och tillväxt. Vid detta tillfälle har vi tänkt att ha knyte. Det ínnebär att vi alla tar med något i matväg så blir det en gemensam måltid då vi dukar upp till fest. Gästpredikant Söndagen den 26 april har vi inbjudit en gästpredikant till kyrkan. Då kommer nämligen Johan Pernryd att predika. Johan är en av pastorerna i Immanuelskyrkan i Malmö, en växande församling med människor från olika nationer och sammanhang. Vi minns Johan från en uppbyggelsehelg i vår kyrka för något år sedan. Nu har vi återigen tillfälle att lyssna till hans inspirerande förkunnelse. Evangeliebokens texter 15/2 Reformationsdagen - Det levande ordet Jes. 55:8-11, Luk. 8: /2 Fastlagssöndagen - Kärlekens väg Jes. 52:13-15, Luk. 18: /3 Första sönd. i fastan - Prövningens stund 1 Mos. 16:1-13, Matt. 4:1-11 8/3 Andra sönd. i fastan - Den kämpande tron 1 Mos. 32:22-31, Matt. 15: /3 Tredje sönd. i fastan - Kampen mot ondskan 1 Sam. 17:40-50, Luk. 11: /3 Jungfru Marie bebådelsedag - Guds mäktiga verk Jes. 7:10-14, Luk. 1: /3 Femte sönd. i fastan - Försonaren 3 Mos. 16:15-16, Joh. 11: /4 Palmsöndagen - Vägen till korset Jes. 56:6-8, Matt. 21: /4 Påskdagen - Kristus är uppstånden Jes. 25:6-9, Matt. 28: /4 Andra sönd. i påsktiden - Påskens vittnen Jes. 43:10-13, Joh. 21: /4 Tredje sönd. i påsktiden - Den gode herden Hes. 34:11-16, Joh. 10:1-10 Bönetimma inför årskonferensen En söndagskväll i månaden kommer vi att samlas till bön inför årskonferensen. Det är en viktig förberedelse att lyfta konferensen i bön inför Gud. Välkomna till dessa bönekvällar! Alpha-kurs Just nu pågår en Alpha-kurs. Den startade den 28 januari och pågår till maj. Till hösten räknar vi med att starta en ny kurs. Du som har tankar att gå en Alpha-kurs kan kontakta Lotti Jacobsson tel Ungdomsalpha Numera finns även ett speciellt koncept för ungdomsalpha. Snart startar även en kurs som inriktar sig på ungdomar. Det är Anna o Per-Olof Bergmark som håller i denna planering. Om du har frågor, kontakta Anna tel Regelbundna församlingsaktiviteter Limhamns Gospel (Varannan onsdag kl ) Kontaktperson: Bengt Jacobsson. Tel Torsdagsträffen och MKK Kontaktperson: Eva Vass Tel Alphakurser Kontaktperson: Lottie Jacobsson. Tel Söndagsskola (Varannan söndag) Kontaktperson: Eva Arebäck. Tel Smågrupper Kontaktperson: Thore Hildingsson. Tel Strängmusiken Kontaktperson: Birgitta Hildingsson. Tel Lovsångsteam Kontaktperson: Sara Ekdahl. Tel Maria Sparreskog. Tel Methodist men Kontaktperson: Sven Hansson. Tel

6 Onsd. 20/5 Preliminärt program för Metodistkyrkans Årskonferens på Limhamn den maj Incheckning vid konferensbyrån i Wesleykyrkan Inledningsgudstjänst i Wesleykyrkan. Predikan av vår nye biskop. Thore Hildingsson mfl. Sång av Konferenskören. Lovsångsteam. Nattvardsfirande Kvällsmat i Församlingshuset Aftonbön i Wesleykyrkan Torsd. 21/ Bibelstudium Därefter förhandlingar och utskottsarbete hela dagen Kvällsmat i Församlingshuset Kvällscafé i Oasen. Lovsång o bön m.m Fred. 22/ Bibelstudium Därefter förhandlingar, enskilda sessioner m.m Kvällsmat i Församlingshuset Stor Gospelfest. (Lokal ej fastställd) Limhamns Gospel. Sara Ekdahl m.fl Insamling till Yttre Missionen Aftonbön i Wesleykyrkan Lörd. 23/ Bibelstudium Därefter förhandlingar, högtidssession, Insaml till Inre Missionen m.m Samtal om vägen vidare för Metodistkyrkan i Sverige. Bimbi Ollberg. Malin Ljungdahl Festkväll i Folkets Hus, A-salen Dramagrupp, Jazzgrupp, Dansgruppen Avensis. Solosång, Intervjuer, Tre-rätters Meny, Aftonbön Lev i verkligheten. Många av oss kommer säkert ihåg den kände Radio- och TV-profilen Pekka Langer. Han började som en radioröst där han gjorde sig känd och omtyckt. Sedan tog han steget in i TV. Då fick man även se hans ansikte mitt i vardagsrummet. Han blev plötsligt en kändis och uppmärksammades där han visade sig i offentliga sammanhang. Pekka Langer har själv berättat att när en för honom okänd dam fick se honom i verkligheten så säger hon till sin väninna: Nu ser jag att det är inget fel på min TV-apparat! Det är bra att se saker och ting i verkligheten. Det är viktigt att säga, inte minst i denna tid då en omfattande teknik fyller vår värld. Barn och ungdomar sysslar idag med TV-spel som ligger långt från det verkliga livet. Vi vuxna ser ofta världen genom den bild som TV och andra medier målar upp för oss. Vi lever dock faktiskt i verkligheten. Vi kan inte bara se omvärlden genom TVrutan. Vi lever på riktigt här och nu! I verkligheten. Mitt ibland andra människor som lever under samma villkor som vi själva. Många av de människor vi möter behöver kanske ett leende, en uppmuntran eller en hjälpande hand. Vi lever nämligen helt på riktigt mitt ibland alla problem och behov som finns bland människor idag. När vi lever som kyrka så är det också viktigt att vi är förankrade i verkligheten. Som kyrka är vi till för alla människor som finns runt omkring oss. Därför sprider vi vårt församlingsblad. Vi inbjuder Dig till kyrkan! Till gemenskap och glädje. Det är på riktigt. Så välkommen till vår kyrka i fortsättningen! Thore Hildingsson Sönd. 24/ Minnesgudstjänst i Wesleykyrkan. Solveig Högberg, Pastorskören, Minnesteckningar Sändningsgudstjänst i Wesleykyrkan Predikan av den nye biskopen, Solosång, Lovsångsteam, Barnkonferensen, Ordination, Utnämningslistan (Programmet är fortfarande preliminärt. Det kommer att kompletteras med en hel del medverkande ytterligare)

Malmö Metodistförsamling WESLEYKYRKAN. PROGRAM 4 September - 2 December 2007

Malmö Metodistförsamling WESLEYKYRKAN. PROGRAM 4 September - 2 December 2007 Malmö Metodistförsamling WESLEYKYRKAN PROGRAM 4 September - 2 December 2007 GUDSTJÄNSTER OCH SAMLINGAR September Tisdag 4 september 19.00 Trivselkväll. Gäst: Lena Svensson. Från Korea till Sverige. Onsdag

Läs mer

WESLEYKYRKA. Malmö Metodistförsamling. PROGRAM 16 februari - 15 april 2012. - en Oas på Limhamn. www.wesleykyrkan.se

WESLEYKYRKA. Malmö Metodistförsamling. PROGRAM 16 februari - 15 april 2012. - en Oas på Limhamn. www.wesleykyrkan.se WESLEYKYRKA Malmö Metodistförsamling PROGRAM 16 februari - 15 april 2012 www.wesleykyrkan.se Torsdag 16 februari WESLEYKYRKAN GUDSTJÄ STER OCH SAMLI GAR Söndag 19 februari 11:00 Gudstjänst med temat Trygghet

Läs mer

WESLEYKYRKAN. September Oktober November. Malmö Metodistförsamling. PROGRAM September - November 2008

WESLEYKYRKAN. September Oktober November. Malmö Metodistförsamling. PROGRAM September - November 2008 September Oktober November Fram skrider året i sin gång, nu gulna lund och lid. Farväl med all din lust och sång, du korta sommartid. Psalmer o Sånger 203:1 Visst är det fantastiskt med våra årstider här

Läs mer

WESLEYKYRKA. Malmö Metodistförsamling. PROGRAM 28 november februari en Oas på Limhamn.

WESLEYKYRKA. Malmö Metodistförsamling. PROGRAM 28 november februari en Oas på Limhamn. WESLEYKYRKA Malmö Metodistförsamling PROGRAM 28 november 2011-12 februari 2012 www.wesleykyrkan.se WESLEYKYRKAN Måndag 28 november Torsdag 1 december GUDSTJÄ STER OCH SAMLI GAR Söndag 4 december 11:00

Läs mer

PROGRAM 25 februari - 21 april

PROGRAM 25 februari - 21 april Wesleybladet 2019-1 PROGRAM 25 februari - 21 april 2019 www.wesleykyrkan.se Gudstjänster och samlingar 2019-1 Vad har du i dina händer? Bibeln om förvaltarskap Måndag 25 februari Tisdag 26 februari 14:00

Läs mer

PROGRAM 4 december februari

PROGRAM 4 december februari Wesleybladet 2018-5 PROGRAM 4 december 2018-25 februari 2019 www.wesleykyrkan.se Gudstjänster och samlingar 2018-5 Tisdag 4 december 14:00 Tisdagsträffen. Öppen gemenskap med kaffe, andakt, sång och musik

Läs mer

Wesleybladet PROGRAM. 28 februari - 25 april Konstnär och fotograf: Marita Andersson

Wesleybladet PROGRAM. 28 februari - 25 april Konstnär och fotograf: Marita Andersson Wesleybladet 2017-1 Konstnär och fotograf: Marita Andersson PROGRAM 28 februari - 25 april 2017 www.wesleykyrkan.se Gudstjänster och samlingar 2017-1 Tisdag 28 februari 14:00 Tisdagsträffen. Öppen gemenskap

Läs mer

PROGRAM. 3 juli - 25 september

PROGRAM. 3 juli - 25 september PROGRAM 3 juli - 25 september 2016 www.wesleykyrkan.se GUDSTJÄNSTER OCH SAMLINGAR Fr.o.m. den 10 juli är vi tillbaka i Wesleykyrkan Sommarens tema: Kristens resa 2016 Söndag 3 juli 18:00 Sommargudstjänst

Läs mer

PROGRAM 24 april - 24 juni

PROGRAM 24 april - 24 juni Wesleybladet 2018-2 PROGRAM 24 april - 24 juni 2018 www.wesleykyrkan.se Gudstjänster och samlingar 2018-2 Tisdag 24 april 14:00 Tisdagsträffen. Öppen gemenskap med kaffe, andakt, sång och musik m.m. Torsdag

Läs mer

Wesleybladet PROGRAM. 27 februari - 22 april 2018

Wesleybladet PROGRAM. 27 februari - 22 april 2018 Wesleybladet 2018-1 Simon Petrus svarade: Herre, till vem skulle vi gå? Du har det eviga livets ord, och vi tror och vi förstår att du är Guds helige. Joh. 6:68-69 Du har det eviga livets ord, sa Petrus

Läs mer

PROGRAM 2 juli - 24 september

PROGRAM 2 juli - 24 september Wesleybladet 2017-3 PROGRAM 2 juli - 24 september 2017 www.wesleykyrkan.se Gudstjänster och samlingar 2017-3 Sommartema: Abraham, Isak och Jakobs Gud Söndag 2 juli 18:00 Sommargudstjänst med nattvard Abrahams

Läs mer

PROGRAM. 24 september - 27 november

PROGRAM. 24 september - 27 november PROGRAM 24 september - 27 november 2016 www.wesleykyrkan.se GUDSTJÄNSTER OCH SAMLINGAR Nyinvigning 24-25 september Lördag 24 september 12:00-16:00 Öppet hus 19:00 Allsång med Limhamnsbandet Just for Fun

Läs mer

Välkommen till Missionskyrkan febr - april 2016

Välkommen till Missionskyrkan febr - april 2016 Välkommen till Missionskyrkan febr - april 2016 Husesyn Ockelbo Missionskyrka N. Åsgatan 26 816 31 Ockelbo 0297 423 37 ockelbo.missionskyrka@ telia.com Bg. 336 5772 Ungdom Bg. 5055-9103 www.equmeniakyrkan.se/

Läs mer

PROGRAM. 26 april - 26 juni

PROGRAM. 26 april - 26 juni PROGRAM 26 april - 26 juni 2016 www.wesleykyrkan.se GUDSTJÄNSTER OCH SAMLINGAR Tisdag 26 april 14:00 Tisdagsträffen. Öppen gemenskap med kaffe, sång och musik m.m. Lördag 30 april 18:00-20:00 Valborgsfirande

Läs mer

PROGRAM 1 juli - 23 september

PROGRAM 1 juli - 23 september Wesleybladet 2018-3 PROGRAM 1 juli - 23 september 2018 www.wesleykyrkan.se Gudstjänster och samlingar 2018-3 Tema: Vi är på resa genom Gamla Testamentet Söndag 1 juli 18:00 OBS tiden! Sommargudstjänst

Läs mer

PROGRAM.

PROGRAM. & PROGRAM 29 november 2015-28 februari 2016 www.wesleykyrkan.se GUDSTJÄNSTER OCH SAMLINGAR Tema: Världens hopp Söndag 29 november 11:00 Adventsgudstjänst Varför sitta inne när allt hopp är ute? Förankra

Läs mer

PROGRAM. 27 november februari

PROGRAM. 27 november februari PROGRAM 27 november 2016-26 februari 2017 www.wesleykyrkan.se GUDSTJÄNSTER OCH SAMLINGAR Tema under december: Årets julklapp Söndag 27 november 11:00 Gudstjänst Första advent Årets julklapp Adventskör

Läs mer

PROGRAM 5 december februari

PROGRAM 5 december februari Wesleybladet 2017-5 PROGRAM 5 december 2017-25 februari 2018 www.wesleykyrkan.se Gudstjänster och samlingar 2017-5 Tisdag 5 december Torsdag 7 december Lördag 9 december 16:00 Församlingens julfest Anmälan

Läs mer

PROGRAM 29 april - 25 juni 2017

PROGRAM 29 april - 25 juni 2017 Wesleybladet 2017-2 PROGRAM 29 april - 25 juni 2017 www.wesleykyrkan.se Gudstjänster och samlingar 2017-2 Lördag 29 april 11:00 Streetchurch på RF Bergs plats Söndag 30 april Vem är den helige Ande? Anna

Läs mer

FÖRSAMLINGSBLAD FÖR EQUMENIAKYRKAN SÖDRA DAL Mars - Maj 2019

FÖRSAMLINGSBLAD FÖR EQUMENIAKYRKAN SÖDRA DAL Mars - Maj 2019 FÖRSAMLINGSBLAD FÖR EQUMENIAKYRKAN SÖDRA DAL Mars - Maj 2019 De hör ihop! Två bilder tätt ihop. Vinter och vår sida vid sida och så nära varandra att gränsen nästan har suddats ut. De hör ihop, det kramade

Läs mer

veckovy

veckovy veckovy 2018-12-31-2020-01-05 31 MÅNDAG december 1 1 TISDAG Nyårsdagen I Jesu namn Jes 49:13-16 Heb 13:5-8 Luk 13:6-9 Ps 121 2 ONSDAG 3 TORSDAG 1 I VECKAN: januari FREDAG 4 LÖRDAG 5 Trettondedag jul Guds

Läs mer

Januari. Ekumeniska böneveckan 18-25 januari Samlingar i Saronhuset varje dag kl. 18

Januari. Ekumeniska böneveckan 18-25 januari Samlingar i Saronhuset varje dag kl. 18 Januari Vecka 1 Torsdag 1 januari 11.00 Ekumenisk gudstjänst i Uddevalla kyrka Söndag 4 januari 11.00 Gudstjänst med nattvard Sönd. eft. nyår Guds hus Lars Widéll, Yvonne Eriksdotter Vecka 2 Tisdag 6 januari

Läs mer

PROGRAM 26 september - 3 december

PROGRAM 26 september - 3 december Wesleybladet 2017-4 PROGRAM 26 september - 3 december 2017 www.wesleykyrkan.se Gudstjänster och samlingar 2017-4 Tisdag 26 september 14:00 Tisdagsträffen. Öppen gemenskap med kaffe, andakt, sång och musik

Läs mer

Kalender för Pingstkyrkan Västervik

Kalender för Pingstkyrkan Västervik Kalender för Pingstkyrkan Västervik Februari 2019 Sön 17 01:00 Septuagesima ?nåd och tjänst Luk 17:7-10 Jon 3:10-4:11 Fil 1:3-11 Ps 25:4-11 Sön 17 16:00 Mån 18 09:00 Tis 19

Läs mer

november måndag 24 tisdag 25 onsdag 26 torsdag

november måndag 24 tisdag 25 onsdag 26 torsdag 23 måndag november 48 24 tisdag 25 onsdag 26 torsdag 48 november fredag 27 lördag 28 1:a sön. i advent 29 Ett nådens år Sak 9:9-10 Upp 3:20-22 Matt 21:1-9 Ps 24 30 måndag november 49 1 tisdag 2 onsdag

Läs mer

PROGRAM 22 april - 23 juni

PROGRAM 22 april - 23 juni Wesleybladet 2019-2 PROGRAM 22 april - 23 juni 2019 www.wesleykyrkan.se Gudstjänster och samlingar 2019-2 Tisdag 23 april 14:00 Tisdagsträffen. Öppen gemenskap med kaffe, andakt, sång och musik m.m. Onsdag

Läs mer

Aktuellt från Equmenia Region Mitt

Aktuellt från Equmenia Region Mitt Aktuellt från Equmenia Region Mitt Våga Välja Väg 7-9 mars UNGDOMSHELG I TIERP Temat för helgen är livsresor. Vi kommer att få höra om olika människors livsresor med Gud. Kanske att också din resa är intressant...

Läs mer

Datum Dag EV Kyrkoår 1/1/2016 Fredag Luk 13:6-9 Nyårsdagen 1/2/2016 Lördag Upp 19: /3/2016 Söndag Mark 11:15-19 Söndagen efter nyår 1/4/2016

Datum Dag EV Kyrkoår 1/1/2016 Fredag Luk 13:6-9 Nyårsdagen 1/2/2016 Lördag Upp 19: /3/2016 Söndag Mark 11:15-19 Söndagen efter nyår 1/4/2016 Datum Dag EV Kyrkoår 1/1/2016 Fredag Luk 13:6-9 Nyårsdagen 1/2/2016 Lördag Upp 19:11-16 1/3/2016 Söndag Mark 11:15-19 Söndagen efter nyår 1/4/2016 Måndag Ps 23 1/5/2016 Tisdag Ps 40:1-6 1/6/2016 Onsdag

Läs mer

PROGRAM. 1 mars - 24 april 2016. www.wesleykyrkan.se

PROGRAM. 1 mars - 24 april 2016. www.wesleykyrkan.se PROGRAM 1 mars - 24 april 2016 www.wesleykyrkan.se GUDSTJÄNSTER OCH SAMLINGAR Tisdag 1 mars 18:30 Temakväll. Vardagstro i ord och ton Kvällens gäster: Anna och Stefan Blom. Torsdag 3 mars 12:00 Wesleybröderna,

Läs mer

Program Dals-Eds Missionsförsamling

Program Dals-Eds Missionsförsamling Program Dals-Eds Missionsförsamling Februari - April 2019 Kyrkoårets söndagar Söndag Rubrik Gammaltestamentlig läsning Epistel 10 feb Sådd och 4:e Mosebok 11:24-30 Filipperbrevet skörd 1:12-18 17 feb Nåd

Läs mer

indelade efter kyrkoårets olika teman

indelade efter kyrkoårets olika teman indelade efter kyrkoårets olika teman Första söndagen i advent Ett nådens år Fast du som kommer Hosianna Här är det fest I advent Sång vid ljusbäraren Vi är så glada Juldagen Jesu födelse Julsång På natten

Läs mer

februari - april 2018 PINGSTKYRKAN Tollarp - Kristianstad

februari - april 2018 PINGSTKYRKAN Tollarp - Kristianstad februari - april 2018 PINGSTKYRKAN Tollarp - Kristianstad Efter drygt tjugotvå år som pastor och föreståndare för Pingstförsamlingen i Tollarp och Kristianstad kommer jag att avsluta min tjänst den första

Läs mer

TYDLIG. Älskad, förlåten och innesluten. Bibel och Frukost? Ingrid KÖREN INNEHÅLL

TYDLIG. Älskad, förlåten och innesluten. Bibel och Frukost? Ingrid KÖREN INNEHÅLL 2 11 Älskad, förlåten och innesluten På kyrkbladets framsida, ser du en hand som håller i ett kors. Korset är tillverkat för hand av olivträ från Betlehem. (från redan beskurna grenar). Det fungerar inte

Läs mer

FÖRSAMLINGSBLAD P I N G S T K Y R K A N. april - maj. februari T O L L A R P - K R I S T I A N S T A D

FÖRSAMLINGSBLAD P I N G S T K Y R K A N. april - maj. februari T O L L A R P - K R I S T I A N S T A D FÖRSAMLINGSBLAD april - maj februari 2015 P I N G S T K Y R K A N T O L L A R P - K R I S T I A N S T A D Det är femtio dagar mellan Påsk och Pingst, två av våra största kristna högtider. Tiden mellan

Läs mer

indelade efter kyrkoårets olika teman

indelade efter kyrkoårets olika teman indelade efter kyrkoårets olika teman Första söndagen i advent Ett nådens år Fast du som kommer Hosianna Här är det fest I advent Sång vid ljusbäraren Vi är så glada Marias advent Andra söndagen i advent

Läs mer

Välkommen till. Missionskyrkan. april - juni 2015

Välkommen till. Missionskyrkan. april - juni 2015 Välkommen till Missionskyrkan april - juni 2015 Sommartid Ockelbo Missionskyrka N. Åsgatan 26 816 31 Ockelbo 0297 423 37 Exp.tid tisd - onsd 10-12 ockelbo.missionskyrka@ telia.com Pg. 29 54 46-9 Bg. 336

Läs mer

indelade efter kyrkoårets olika teman

indelade efter kyrkoårets olika teman indelade efter kyrkoårets olika teman Första söndagen i advent Ett nådens år Fast du som kommer Hosianna Hosianna (kanon) Här är det fest I advent På en vanlig åsna Stenarna Tänd ett ljus Vi är så glada

Läs mer

Välkommen till Missionskyrkan april - juni 2017

Välkommen till Missionskyrkan april - juni 2017 Välkommen till Missionskyrkan april - juni 2017 Ockelbo Missionskyrka N. Åsgatan 26 816 31 Ockelbo 0297 423 37 Exp.tid tisdagar 9-13 ockelbo.missionskyrka@ telia.com Bg. 336 5772 Ungdom Bg. 5055-9103 www.equmeniakyrkan.se/

Läs mer

Håstenskyrkan Programblad för Equmeniakyrkan Varberg Nr 1 Vintern 2017

Håstenskyrkan Programblad för Equmeniakyrkan Varberg Nr 1 Vintern 2017 Håstenskyrkan Programblad för Equmeniakyrkan Varberg Nr 1 Vintern 2017 Equmeniakyrkan Varberg Post- och besöksadress: Håstens torg 432 30 Varberg Telefon 0340-10466 E-mail: info@hastenskyrkan.se Hemsida:

Läs mer

Pastorns tankar. Temagudstjänster om bön vårterminen Herre, lär oss att be!

Pastorns tankar. Temagudstjänster om bön vårterminen Herre, lär oss att be! Pastorns tankar Det himmelska hemmet! En dag tar vårt jordiska liv slut. Det vet vi alldeles säkert. Min gamla mor fick hembud för en tid sedan. Hon var nästan 91 år och vägde drygt 30 kilo. De sista åren

Läs mer

Programblad september oktober 2018 för UMEÅ KÅR

Programblad september oktober 2018 för UMEÅ KÅR Programblad september oktober 2018 för UMEÅ KÅR Frälsningsarmén Umeå Omslagsbild: Linnea Kampha, Umeå. SEPTEMBER Vecka 35 Fre 31/8 Lör 1/9 Sön 2/9 11.00 Gudstjänst. Enheten i Kristus. Vecka 36 Mån 3/9

Läs mer

Då förtryck och förnedring faller och befrielse och upprättelse blir segern.

Då förtryck och förnedring faller och befrielse och upprättelse blir segern. Församlingsblad för VISBY MISSIONSFÖRSAMLING April - maj 2018 Livet vänder - från död till liv Vi inleder denna period med att fira påsken. Då döden övergår till nytt liv. Då livet segrar över ondskans

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL EFS-KYRKAN HELSINGBORG

VÄLKOMMEN TILL EFS-KYRKAN HELSINGBORG TA GÄRNA MED MIG HEM! VÄLKOMMEN TILL EFS-KYRKAN HELSINGBORG EN GUIDE TILL EFS-KYRKAN HELSINGBORG Fr.o.m. september 2016 Jesus talade åter till dem och sade: Jag är världens ljus. Den som följer mig skall

Läs mer

Kalender för Missionskyrkan Upplands Väsby

Kalender för Missionskyrkan Upplands Väsby December 2018 Sön 23 11:00 Tema: Herrens moder. Ingemar Jarlebring leder, Göran Bondesson predikar, organist Olov Olofsson. Mån 24 20:00 Julbön julens evangelium i text och sång. Ellen Jernberg, sång,

Läs mer

Varsågod och sitt... SMU KÅLLERED. Hälsningar pastor Ingrid

Varsågod och sitt... SMU KÅLLERED. Hälsningar pastor Ingrid 1 Varsågod och sitt... upp och ner på Labackavägen med dess sega backe, så kanske det inte vore så dumt att få sätta sig på en bänk utanför kyrkan och vila en stund? En bland många olika uppgifter som

Läs mer

Vi ber under fastan. Bibelläsning och Bön under 8 veckor. 18 feb 12 april 2015 Kyrkan vid Brommaplan

Vi ber under fastan. Bibelläsning och Bön under 8 veckor. 18 feb 12 april 2015 Kyrkan vid Brommaplan 1 Vi ber under fastan Bibelläsning och Bön under 8 veckor 18 feb 12 april 2015 Kyrkan vid Brommaplan Bibelläsning och bön under fastan 2015 2 Fastan en tid för omvändelse bön och eftertanke. Sedan 300-talet

Läs mer

PROGRAMBLAD September December 2018

PROGRAMBLAD September December 2018 VÄSTERFÄRNEBO FLÄCKEBO FRIKYRKA ELIMKYRKAN Pastor: Håkan Hansson 072 938 03 56 Ordförande: Mats Vangbo PROGRAMBLAD September December 2018 073 673 31 31 Hemsida: kristengemenskap.org Bankgiro: 58489535

Läs mer

TYDLIG. hälsar din pastoringrid. sid 1 sid 2 sid 3 sid 4 sid 5-6 sid 7-8 sid 9. Gudstjänstkalendarium SMU-sidor...och däremellan kommer fastan...

TYDLIG. hälsar din pastoringrid. sid 1 sid 2 sid 3 sid 4 sid 5-6 sid 7-8 sid 9. Gudstjänstkalendarium SMU-sidor...och däremellan kommer fastan... 1 10 Sedan 1873 har församlingen funnits i Vart är vi på väg? Kållered, ett samhälle som är i ständig Kanske tillhör du dem som brukar se förändring och tillväxt. på det populära Tv programmet På Vi har

Läs mer

Vi ber under fastan. Bibelläsning och bön från askonsdagen till annandag påsk 5 mars 21 april 2014 Kyrkan vid Brommaplan

Vi ber under fastan. Bibelläsning och bön från askonsdagen till annandag påsk 5 mars 21 april 2014 Kyrkan vid Brommaplan Vi ber under fastan Bibelläsning och bön från askonsdagen till annandag påsk 5 mars 21 april 2014 Kyrkan vid Brommaplan 1 Bibelläsningsplan för fastan 2014 I år följer vi evangelisten Johannes berättelse

Läs mer

Varje vecka lägger jag ut någon bild från Equmeniakyrkan och från Huskvarna på Facebook. Du får gärna bli vän med mig också där!

Varje vecka lägger jag ut någon bild från Equmeniakyrkan och från Huskvarna på Facebook. Du får gärna bli vän med mig också där! Vecka 13 2016 Glad Påsk Påsktiden är en god tid med vårens ankomst och alla goda bibeltexter om hur den uppståndne möter sina vänner och lärjungar och de blir påskens vittnen. Och liksom julen varar intill

Läs mer

Program mars - juni 2019

Program mars - juni 2019 Program mars - juni 2019 Hej kära församlingsmedlemmar och vänner till församlingen! Jag heter Ann-Christin, (kallas för Anki) och är Centrumkyrkans nya församlingsföreståndare sedan årsskiftet. Jag kommer

Läs mer

februari mars 2017 T O L L A R P - K R I S T I A N S T A D

februari mars 2017 T O L L A R P - K R I S T I A N S T A D februari mars 2017 PINGSTKYRKAN T O L L A R P - K R I S T I A N S T A D "Vad vill du att jag skall göra för dig?" Den här frågan är ställd utav Jesus till en man som var blind, du kan läsa hela berättelsen

Läs mer

Välkommen att ta del av ett nytt församlingsblad men framför allt välkommen att dela gudstjänst, tro och liv och att mötas i kyrkan.

Välkommen att ta del av ett nytt församlingsblad men framför allt välkommen att dela gudstjänst, tro och liv och att mötas i kyrkan. FÖRSAMLINGSBLAD FÖR EQUMENIAKYRKAN PÅ SÖDRA DAL April - maj 2017 Ibland hör vi någon säga; Du äger den frågan Jag förstår tanken bakom orden men undrar samtidigt vad vi egentligen kan äga. Vitsippan på

Läs mer

December Vecka 48 Söndag 2/ Adventsgudstjänst. Henrik Bergenholtz. Sång av Adventskör.

December Vecka 48 Söndag 2/ Adventsgudstjänst. Henrik Bergenholtz. Sång av Adventskör. December Vecka 48 Söndag 2/12 10.00 Adventsgudstjänst. Henrik Bergenholtz. Sång av Adventskör. Vecka 49 Tisdag 4/12 10.00 Barnsång i Hamnkyrkan Onsdag 5/12 18.30 Bibel och bön Torsdag 6/12 10.00 Gemensam

Läs mer

i Centrumkyrkan Tumba händer nr , 2 september 14 oktober

i Centrumkyrkan Tumba händer nr , 2 september 14 oktober i Centrumkyrkan Tumba händer nr 3 2012, 2 september 14 oktober DETTA PROGRAMBLAD är en hälsning till dig från Centrumkyrkan i Tumba. Du hittar den i centrum, Gröndalsvägen 10. Du är varmt välkommen till

Läs mer

CENTRUMKYRKAN. i Skånes Fagerhult MARS-MAJ 2012 VÄLKOMMEN

CENTRUMKYRKAN. i Skånes Fagerhult MARS-MAJ 2012 VÄLKOMMEN CENTRUMKYRKAN i Skånes Fagerhult MARS-MAJ 2012 VÄLKOMMEN TÄNKVÄRT Har du förstått Min Gud, har jag funnit min Glädje Min Gud, han har gett oss av sin Fröjd Av nåden så måste jag medge, att har man Jesus

Läs mer

IMMANUELSKYRKAN SKÖVDE. September - November Equmeniakyrkan

IMMANUELSKYRKAN SKÖVDE. September - November Equmeniakyrkan IMMANUELSKYRKAN SKÖVDE September - November 2016 Equmeniakyrkan www.imkskovde.se Omslagsbilden: Välsignelsen foto: Daniel Demming Immanuelskyrkan Skövde & Equmenia Skövde Kungsgatan 17, 541 31 SKÖVDE Telefon:

Läs mer

DET HÄNDER I KYRKAN. Mars - April S. Kyrkogatan 10, Strömstad mån, ons-fre kl

DET HÄNDER I KYRKAN. Mars - April S. Kyrkogatan 10, Strömstad mån, ons-fre kl DET HÄNDER I KYRKAN Mars - April 2017 S. Kyrkogatan 10, Strömstad 0526-183 00 mån, ons-fre kl. 10-12 www.svenskakyrkan.se/stromstad N är våren kommer med nytt liv efter den kalla vintern så firar vi påsk.

Läs mer

Program våren Välkommen!

Program våren Välkommen! Program våren 2018 Välkommen! Allt har sin tid. Så står det i Predikaren 3. Texten fortsätter med flera exempel på motsatta saker som var och en har sin tid. Det beskriver en allmän mänsklig erfarenhet

Läs mer

September Vecka 36. Herre, förbarma dig!

September Vecka 36. Herre, förbarma dig! September 2018 Vecka 36 Herre, förbarma dig! Herre förbarma dig över Huskvarna, över oss som bor här, över våra skolor och över den situation som råder när en människa mördats i en av våra parker. Herre

Läs mer

På gång i Centrumkyrkan September 2015-Januari 2016

På gång i Centrumkyrkan September 2015-Januari 2016 - Vi vill hjälpa människor hitta fram - På gång i Centrumkyrkan September 2015-Januari 2016 Frukta inte, ty jag är med dig, se dig inte ängsligt om, ty jag är din Gud. Jag styrker dig, jag hjälper dig,

Läs mer

FÖRSAMLINGSBLAD FÖR EQUMENIAKYRKAN SÖDRA DAL Juni September 2019

FÖRSAMLINGSBLAD FÖR EQUMENIAKYRKAN SÖDRA DAL Juni September 2019 FÖRSAMLINGSBLAD FÖR EQUMENIAKYRKAN SÖDRA DAL Juni September 2019 Delad passion! Det vetenskapliga namnet på blomman är Passiflora, vi kallar den Passionsblomma och det finns bortåt 500 arter av den. Jag

Läs mer

IMMANUELSKYRKAN. www.imkskovde.se. December 2014 - Februari 2015 SKÖVDE. Equmeniakyrkan

IMMANUELSKYRKAN. www.imkskovde.se. December 2014 - Februari 2015 SKÖVDE. Equmeniakyrkan IMMANUELSKYRKAN SKÖVDE December 2014 - Februari 2015 Equmeniakyrkan www.imkskovde.se Omslagsbilden: Välkommen in i värmen i Immanuelskyrkan! Skövde Missionsförsamling & Equmenia Skövde Kungsgatan 17, 541

Läs mer

Programblad för december 2015 & januari 2016

Programblad för december 2015 & januari 2016 Programblad för december 2015 & januari 2016 Det folk som vandrar i mörkret ser ett stort ljus, över dem som bor i mörkrets land strålar ljuset fram. Du låter jublet stiga, du gör glädjen stor. De gläds

Läs mer

PINGSTKYRKAN I SANDVIKEN PROGRAMBLAD. Vår VISION:

PINGSTKYRKAN I SANDVIKEN PROGRAMBLAD. Vår VISION: PINGSTKYRKAN I SANDVIKEN PROGRAMBLAD SEPTEMBER - DECEMBER 2018 Vår VISION: Vi vill vara en Jesuscentrerad församling som skapar en gemenskap mellan Gud och människor, där alla blir sedda och bekräftade,

Läs mer

KALENDER. December 2015 augusti 2016. VECKA 50 Tis 8/12 09.00 Morgonmässa. VECKA 51 Tis 15/12 09.00 Morgonmässa

KALENDER. December 2015 augusti 2016. VECKA 50 Tis 8/12 09.00 Morgonmässa. VECKA 51 Tis 15/12 09.00 Morgonmässa 2015-12-08 med reservation för ändringar KALENDER December 2015 augusti 2016 _ VECKA 50 Tis 8/12 09.00 Morgonmässa Ons 9/12 14.00 Bön mitt i veckan Tors 10/12 11.30-12.30 Gottemat Sön 13/12, Daniel Svensson,

Läs mer

Ett enklare och mer logiskt kyrkoår. Förslag till kyrkomötesbeslut. Motivering. Kyrkomötet Motion 2012:33 av Per Ingvarsson

Ett enklare och mer logiskt kyrkoår. Förslag till kyrkomötesbeslut. Motivering. Kyrkomötet Motion 2012:33 av Per Ingvarsson Kyrkomötet Mot 2012:33 Kyrkomötet Motion 2012:33 av Per Ingvarsson Ett enklare och mer logiskt kyrkoår Förslag till kyrkomötesbeslut Kyrkomötet beslutar att uppdra till kyrkostyrelsen att inför nästa evangeliebok

Läs mer

Älska Sörmlands dag 19/3 kl Församlingsledardygn. Läger för Äventyret 17-19/4. Glöm inte att råden är öppna för dem som är intresserade!

Älska Sörmlands dag 19/3 kl Församlingsledardygn. Läger för Äventyret 17-19/4. Glöm inte att råden är öppna för dem som är intresserade! församlingsbl ade t mars -april 20 09 2 REDAKTION / FÖRSAMLINGSKONTAKT Stefan Beimark - Ansv.utg...016-702 22 Therese Ehrlin - Redaktör...016-42 43 11 Caroline & Kristoffer Colling - Foto...0157-212 20

Läs mer

FÖRSAMLINGSBLAD FÖR EQUMENIAKYRKAN SÖDRA DAL December 2018 Februari 2019

FÖRSAMLINGSBLAD FÖR EQUMENIAKYRKAN SÖDRA DAL December 2018 Februari 2019 FÖRSAMLINGSBLAD FÖR EQUMENIAKYRKAN SÖDRA DAL December 2018 Februari 2019 Alla behövs! Hur ska det gå? Kommer vi att klara det här? Det är klart att vi ställer oss de frågorna, inte minst då utmaningarna

Läs mer

Bibelordet. Känn dig alltid välkommen på våra samlingar!

Bibelordet. Känn dig alltid välkommen på våra samlingar! P r o g r a m december januari februari 2016/17 Bibelordet Rom. 5: 1-2 Då vi nu har gjorts rättfärdiga genom tro, har vi frid med Gud genom vår herre Jesus Kristus. Han har gett oss tillträde till den

Läs mer

Program för EFS i Töllsjö. Program för EFS i Töllsjö. Januari April Januari April 2017

Program för EFS i Töllsjö. Program för EFS i Töllsjö. Januari April Januari April 2017 Program för EFS i Töllsjö Program för EFS i Töllsjö Januari April 2017 Januari April 2017 Januari Servering Vaktmästare Söndag 1/1 Töllsjö kl 17.00 Grupp 1 Lars Töllenius Jonas Ljunggren Solveig mfl Elisabeth

Läs mer

i Svenska kyrkan Kalmar

i Svenska kyrkan Kalmar Barn & Unga i Svenska kyrkan Kalmar MÅND AG GUD, PASTA OCH SÅNG - HÄR ÄR DET HÅLLIGÅNG 10.00-12.00, Kalmar domkyrka Föräldrar tillsammans med barn 0-5 år. Vi börjar med en samling i kyrkan och därefter

Läs mer

VÄLKOMMEN till Pingstkyrkan Smålandsstenar

VÄLKOMMEN till Pingstkyrkan Smålandsstenar VÄLKOMMEN till Pingstkyrkan Smålandsstenar Program Mars April - Maj 2019 Vi vill vara en välkomnande, kärleksfull och växande gemenskap med Jesus och varandra MARS 3 Söndag 10.00 FÖRSAMLINGSMÖTE Nattvard

Läs mer

Februari Maj 2015 INTERVJU MED MARTA KARLSSON

Februari Maj 2015 INTERVJU MED MARTA KARLSSON Februari Maj 2015 INTERVJU MED MARTA KARLSSON Marta, du är anställd på Equmeniakyrkans Region Nord. När började du där och vad har du för arbetsuppgifter? - Jag började jobba i september, men tjuvstartade

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

Välkommen till gamla och nya mötesplatser!

Välkommen till gamla och nya mötesplatser! Församlingsblad för VISBY MISSIONSFÖRSAMLING Januari - mars 2018 Välkommen till gamla och nya mötesplatser! Vi har fått börja ytterligare ett år! Ett år då vi som församling och kyrka får vara en mötesplats

Läs mer

Med tillstånd av fotografen Linda Jarl, Hyra Gotland

Med tillstånd av fotografen Linda Jarl, Hyra Gotland Med tillstånd av fotografen Linda Jarl, Hyra Gotland Församlingsblad för VISBY MISSIONSFÖRSAMLING September - oktober 2018 Varmt välkommen till gemenskapen i Tjelvarkyrkan! Välkommen med på gudstjänster,

Läs mer

FÖRSAMLINGSBLAD P I N G S T K Y R K A N. september 2015 T O L L A R P - K R I S T I A N S T A D

FÖRSAMLINGSBLAD P I N G S T K Y R K A N. september 2015 T O L L A R P - K R I S T I A N S T A D FÖRSAMLINGSBLAD september 2015 P I N G S T K Y R K A N T O L L A R P - K R I S T I A N S T A D Som lamm in bland vargar I Luk 10 kan man läsa om hur Jesus sände ut sjuttio andra och sände dem två och två

Läs mer

LERKIL. Hälsning från pastorn. Axplock ur innehållet: Varmt och hjärtligt välkommen till kyrkan. Alla samlingar är självklart öppna för alla.

LERKIL. Hälsning från pastorn. Axplock ur innehållet: Varmt och hjärtligt välkommen till kyrkan. Alla samlingar är självklart öppna för alla. LERKIL Hälsning från pastorn I bibeln i Predikaren kap. 3:11 så står det så här: Allt vad Gud har gjort är skönt i rättan stund. Han låter människor urskilja ett sammanhang, men aldrig kan de fatta Guds

Läs mer

Församlings. januari februari mars. bladet. NÄSSJÖ. Allians & Baptist FÖRSAMLING

Församlings. januari februari mars. bladet.   NÄSSJÖ. Allians & Baptist FÖRSAMLING Församlings bladet www.nabf.se NÄSSJÖ Allians & Baptist FÖRSAMLING januari februari mars 2013 Nässjö Allians- och Baptistförsamling Pastor Anders Meyer tel: 076-94 222 70 e-post: anders.meyer@spray.se

Läs mer

Håstenskyrkan Programblad för Equmeniakyrkan Varberg Nr 4 Hösten 2014

Håstenskyrkan Programblad för Equmeniakyrkan Varberg Nr 4 Hösten 2014 Håstenskyrkan Programblad för Equmeniakyrkan Varberg Nr 4 Hösten 2014 Equmeniakyrkan Varberg Post- och besöksadress: Håstens torg 432 30 Varberg Telefon 0340-104 66 E-mail: hastenskyrkan@telia.com Hemsida:

Läs mer

IMMANUELSKYRKAN SKÖVDE. Mars Maj 2014. www.imkskovde.se. Equmeniakyrkan

IMMANUELSKYRKAN SKÖVDE. Mars Maj 2014. www.imkskovde.se. Equmeniakyrkan IMMANUELSKYRKAN SKÖVDE Mars Maj 2014 Equmeniakyrkan www.imkskovde.se Skövde Missionsförsamling & Equmenia Skövde Kungsgatan 17, 541 31 SKÖVDE Telefon: 0500-41 04 21 Hemsida: www.imkskovde.se Pastor & Församlingsföreståndare

Läs mer

befriad äventyret Snäckan Klintehamn 16-19 juli barnkonferensen talare Robert Eriksson Britta Hermansson Viktor Paulsson sång & musik Jenny Wahlström

befriad äventyret Snäckan Klintehamn 16-19 juli barnkonferensen talare Robert Eriksson Britta Hermansson Viktor Paulsson sång & musik Jenny Wahlström befriad 2015 16-19 juli Snäckan Klintehamn talare Robert Eriksson Britta Hermansson Viktor Paulsson sång & musik Jenny Wahlström konsert med A Treehouse Wait barnkonferensen äventyret GOTLAND Pingstförsamlingarna

Läs mer

bärkraft Snäckan Klintehamn Ida-Maria Brengesjö Peter Halldorf Klintehamn Terese Fredenwall Terese Fredenwall sång musik talare sång & musik GOTLAND

bärkraft Snäckan Klintehamn Ida-Maria Brengesjö Peter Halldorf Klintehamn Terese Fredenwall Terese Fredenwall sång musik talare sång & musik GOTLAND bärkraft 2014 2014 Ida-Maria Brengesjö Peter Halldorf talare 18-20 17-20 juli Snäckan Klintehamn Klintehamn sång & musik sång musik Hanna Hanna Lewin Lewin Samuel Samuel Hector Hector konsert konsert med:

Läs mer

Församlingsblad. Equmeniakyrkan Östhammar och. Gimo-Vattensta Missionsförsamling

Församlingsblad. Equmeniakyrkan Östhammar och. Gimo-Vattensta Missionsförsamling Församlingsblad Equmeniakyrkan Östhammar och Gimo-Vattensta Missionsförsamling April juni 2018 Tacksamhet Livet har sina sidor. Det finns mycket att vara orolig inför. Var och en av oss har en hel uppsättning

Läs mer

ÄLSKA GUD - ÄLSKA MÄNNISKOR

ÄLSKA GUD - ÄLSKA MÄNNISKOR ÄLSKA GUD - ÄLSKA MÄNNISKOR församlingsbl ade t mars -april 2010 2 fö r sa m lingsb l ade t m ar s - apr i l 2010 REDAKTION / FÖRSAMLINGSKONTAKT Stefan Beimark - Ansv.utg...016-702 22 Therese Ehrlin -

Läs mer

FLUXEN Söndag 3 februari kl Gudstjänst, Stig Strömbergsson. Kyrkkaffe

FLUXEN Söndag 3 februari kl Gudstjänst, Stig Strömbergsson. Kyrkkaffe Februari 2019 GUDSTJÄNSTER 1-28 februari Gudstjänster firas varje söndag och ofta andra dagar i veckan. Gudstjänsten är alltid öppen för alla, oavsett vem du är, var du kommer ifrån eller vad du tror på.

Läs mer

Livet vann! En helt ny möjlighet öppnades för allt skapat! För dig, mig och hela världen.

Livet vann! En helt ny möjlighet öppnades för allt skapat! För dig, mig och hela världen. Församlingsblad för VISBY MISSIONSFÖRSAMLING April - Maj 2017 Att fira och bejaka livet Det otroliga blev troligt! Natten ljusnade och blev dag. Döden vände om och övergick i liv. Livet vann! En helt ny

Läs mer

Vecka En vanlig vecka BIBELPLAN FÖR Januari 8 Markus 3 9 Lukas 3: Psalm 89

Vecka En vanlig vecka BIBELPLAN FÖR Januari 8 Markus 3 9 Lukas 3: Psalm 89 Vecka 1 2016 En vanlig vecka Efter alla helgdagar och alla festligheter kan man längta efter en helt vanlig vecka. Det blev en mycket god julfest på Trettondagen. Tack ni alla som kom och medverkade på

Läs mer

December. Januari 2017

December. Januari 2017 December Vecka 48 Tisdag 29/11 18,30 Tonår Onsdag 30/11 19,00 Bibel och Bön Torsdag 1/12 10,00 Gemensam bön i Hamnkyrkan Söndag 4/12 10,00 Gudstjänst. Nattvard. Mats Sturesson Sång Annie Lennartsson, Sara

Läs mer

EFS - Kyrkan Alingsås

EFS - Kyrkan Alingsås Programblad EFS - Kyrkan Alingsås Februari - April 2012 - kyrkan Alingsås V Kyrkogatan 4 441 30 Alingsås F 0322 198 60 www.efskyrkan.se V. Ringgatan V. Kyrkogatan N. Ringggatan Drottninggatan Christinae

Läs mer

Vision. Pingstkyrkan Alingsås Landskyrkoallén 4

Vision. Pingstkyrkan Alingsås Landskyrkoallén 4 Pingstkyrkans Vision Vi vill forma Alingsås framtid genom att vara en stor kyrka som har avgörande betydelse i stan. I vardagen vill vi lyssna, höras och vara en given tillgång. Söndagens gudstjänst och

Läs mer

Söndag plus. Mer än bara söndagar. "Och detta är tecknet för er: ni skall finna ett nyfött barn som är lindat och ligger i en krubba.

Söndag plus. Mer än bara söndagar. Och detta är tecknet för er: ni skall finna ett nyfött barn som är lindat och ligger i en krubba. Mer än bara söndagar Dec 2018 feb 2019 "Och detta är tecknet för er: ni skall finna ett nyfött barn som är lindat och ligger i en krubba." Programblad för EFS, Mission och Pingst Sollefteå1 Gud vill komma

Läs mer

i Centrumkyrkan Tumba händer nr 1 2014, 23 februari 25 maj

i Centrumkyrkan Tumba händer nr 1 2014, 23 februari 25 maj i Centrumkyrkan Tumba händer nr 1 2014, 23 februari 25 maj DETTA PROGRAMBLAD är en hälsning till dig från Centrumkyrkan i Tumba, som du hittar i centrum, Gröndalsvägen 10. Du är varmt välkommen till de

Läs mer

indelade efter kyrkoårets olika teman

indelade efter kyrkoårets olika teman indelade efter kyrkoårets olika teman Första söndagen i advent Ett nådens år Du är den som kommer Ett nådens år Fast du som kommer Hosianna Hosianna (kanon) Här är det fest I advent På en vanlig åsna Stenarna

Läs mer

FÖRSAMLINGSBLAD P I N G S T K Y R K A N. oktober november 2015 T O L L A R P - K R I S T I A N S T A D

FÖRSAMLINGSBLAD P I N G S T K Y R K A N. oktober november 2015 T O L L A R P - K R I S T I A N S T A D FÖRSAMLINGSBLAD oktober november 2015 P I N G S T K Y R K A N T O L L A R P - K R I S T I A N S T A D BOTAR JESUS SJUKA? När man i Bibeln följer Jesu verksamhet på jorden så är det ständigt återkommande

Läs mer

Livet. i Mikaelikyrkan. - en missionsförsamling ansluten till Equmeniakyrkan mars - maj 2019

Livet. i Mikaelikyrkan. - en missionsförsamling ansluten till Equmeniakyrkan mars - maj 2019 Livet i Mikaelikyrkan - en missionsförsamling ansluten till Equmeniakyrkan mars - maj 2019 Klimatfasta Under fastetiden inför påsken 2019 går Equmeniakyrkan in i en klimatfasta. Equmeniakyrkan är en del

Läs mer

Det händer i. IMMANUELSKYRKAN SKÖVDE Mars Maj 2013. Foto: Daniel Demming. www.imkskovde.se

Det händer i. IMMANUELSKYRKAN SKÖVDE Mars Maj 2013. Foto: Daniel Demming. www.imkskovde.se Det händer i IMMANUELSKYRKAN SKÖVDE Mars Maj 2013 Foto: Daniel Demming www.imkskovde.se Skövde Missionsförsamling & Skövde SMU Kungsgatan 17, 541 31 SKÖVDE Telefon: 0500-41 04 21 Hemsida: www.imkskovde.se

Läs mer

Förändring är möjlig!

Förändring är möjlig! FÖRSAMLINGSBLAD FÖR EQUMENIAKYRKAN PÅ SÖDRA DAL December 2017 Februari 2018 Förändring är möjlig! Visst känner vi en viss tvekan inför det påståendet. Det är som att de sidor av vår erfarenhet som säger;

Läs mer