My time it s all about me. Bali 7 18 april 2013 GET INSP IRED

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "My time it s all about me. Bali 7 18 april 2013 GET INSP IRED"

Transkript

1 My time it s all about me Bali 7 18 april 2013 GET INSP IRED

2 Ewa Plagman och Frida Belfrage i samarbete med Monica Travel AB. Get Inspired är ett helhetskoncept med personlig utveckling i fokus. Bakom Get Inpired står de professionella coacherna Frida Belfrage och Ewa Plagman. I konceptet ingår personlig coaching och inspirationsfreläsningar. Under våren 2013 har vi den stora glädjen att anordna en resa till Bali i samarbete med Monica Travel AB som researrangr. Monica Travel AB gr sedan 1999 hgkvalitativa upplevelseresor till speciella platser. Varje resa skräddarsys och är unik. Monica är själv med och guidar oss på ett hgst personligt sätt genom ns historia, religion och kultur. Visst är vi en grupp, men Monicas fi losofi är att vi ska känna oss som ett gäng kompisar som är ute tillsammans även om vi inte känner varandra just nu. GET INSP IRED

3 My time it s all about me Flj med på en upplevelse och välbefinnande-resa till Bali. Kom hem med härliga reseminnen, men också med inre kraft att frverkliga dig själv. På denna resa till Gudarnas är vår målsättning att ge en helhetsupplevelse fr alla sinnen. Vårt koncept är dpt till My time it is all about me. Våra resor ska vara dagar där du är i fokus och du bara tänker på dig själv. Du är unik och ska få uppleva något alldeles speciellt. Bali är en, som de flesta kanske mest frknippar med bad och sol. Du kommer att upptäcka att Bali är så mycket mer. En med spännande historia, många intressanta sevärdheter och en plats fylld av harmoni och sknhet. Mt en dmjuk befolkning som bär en stolthet fr sin på ett sätt som lätt smittar av sig. Av alla ar i Indonesien är detta den enda som har hinduismen som sin huvudsakliga religion vilket gr n speciell. De flesta av oss är duktiga på att prioritera så mycket annat än oss själva. Vår filosofi är att alla människor måste ha tid att vara med sig själv. Tid fr fantastiska upplevelser tid fr reflektion och eftertanke. På denna erbjuder vi vårt professionella kunnande och vår erfarenhet. Med på resan finns Ewa Plagman och Frida Belfrage, certifierade coacher enligt ICF och Stress- och Friskvårdsterapeuter. Du kommer att få mjlighet till ett personligt coaching samtal, en utvecklande gruppcoachning/workshop samt vitaminkickar i form av inspirationsfreläsningar under resans gång. Självklart får du också material med dig hem som gr att du kan fortsätta utvecklas. Detta är resan fr dig som vill njuta av en fantastisk plats på jorden och där du mter dig själv. Today is a gift, that is why we call it present

4 En resa fr alla sinnen till Bali, 7 18 april april Avresa Avresa från Kpenhamn med mjlighet till anslutningsflyg från andra orter i Sverige. Ewa och Frida finns med från avresa från Kpenhamn. Thai Airways avgår kl från Kpenhamn. 8 april Ankomst till Bali (m) Thai Airways landar kl i Bangkok och färden går vidare kl med ankomst till Denpasar kl Efter tullområdet väntar Monica. Vi sätter vårt bagage på bussen och styr kursen norrut till en mysig liten stad som heter Ubud. Färden dit tar ca två timmar. Vårt hotell heter Maya Ubud och är ett frsta-klass-hotell med mysig atmosfär nästan som en egen värld. Kanske lockar ett dopp i poolen? Vi samlas tidig kväll fr en introduktion och presentation av den upplevelserika resa som vi ska gra tillsammans. Vi fortsätter med en gemensam middag med läckerheter ur det balinesiska kket. 9 april Yoga välsignelseceremoni Aptempel (f, l, m)* Vi brjar dagen med ett yogapass här på hotellet innan det är dags fr frukost. Därefter beger vi oss till det kungliga palatset fr en privat reningsceremoni utfrd av Hgste Prästen. Det blir en mäktig och stämningsfull frmiddag som ger insyn i den balinesiska vardagen där handling räknas som mer än ord. Efter frukosten bjuder Ewa och Frida in till en inspirationsfreläsning. Sund matmagi med njutning och Mentalt och fysiskt välbefinnande. Lunch kommer vi att avnjuta på en lokal restaurang som bjuder både vällagad mat och en genuin atmosfär. På Bali finns drygt tempel och vi kommer inte att hinna dem alla. Men denna eftermiddag tänker vi träda in i hinduismens värld där Hanoman är en av huvudpersonerna. Hanoman är apguden och på väg upp mot templet kommer du att stifta bekantskap med verklighetens apor.

5 Därefter bjuds på mjlighet till shopping, både längs en spännande affärsgata men också på den lokala marknaden. Aftonens middag intas på en av ns mest välrenommerade restauranger. 10 april Hantverk Besk på Ashram med meditation och freläsning Kecak (f, l, m) Redan med bokningsbekräftelsen får du frslag på vad just din frmiddag ska bjuda på. Vi ska träda in i hantverkstraditionen som är både stor och genuin här på n. Välj om du vill prova på silversmide, dekorera frukter, trädekoration eller kanske batik. Eftermiddagens tema heter Friskare och gladare enligt Ayurveda. Träd in i ayurvedans värld, det mångtusenåriga indiska hälsotänket. Idag kommer du att att få inblick i vad just din dosha (personlighet) behver i vardagen fr att hålla dig frisk. Dagens work-shop avslutas med en meditation som har som mål att skänka lycka och glädje. En enkel souvenir att ta med hem. Hela eftermiddagen tillbringas i ett sk Ashram. På kvällen kommer vi att stifta bekantskap med en alldeles speciell kultur här på n, nämligen Kecak. Du kommer att älska miljn, nästan lite mytisk. 11 april Yoga personlig coaching your time it is all about you (f) Morgonen brjar med ett yogapass sedan väntar en härlig frukost med allt vad du kan nska dig. På hotellet har man t o m en fruktkock som står redo att skära upp de exotiska frukterna bara till dig. Ewa och Frida kommer sedan att ta oss alla med på en spännande resa. I resan ingår nämligen trettio minuters personlig coaching. Så vart just din resa går idag, det tror vi vare sig du eller vi vet just nu. Här ges du mjlighet att fokusera på dig själv, dina mål och nskningar om frändring.

6 Resten av dagen är din kom-i-håg vårt tema fr resan; my time it is all about me. Upptäck hotellet och dess omgivning. Bor man på ett så underbart hotell som Maya Ubud så måste man ha tid att gå på upptäcktsfärd, ta ett dopp eller två och bara slappa. 12 april My time it is all about me...får sin verkliga frklaring idag (f, l) Idag ska vi åka rakt ut till ingenstans. Där man minst anar att finna ett paradis kommer det. Ta med badkläder fr idag är det verkligen välbefinnandets dag. I bussen bjuds härlig inspiration från Monica. Med detta i sinnet kommer vi att njuta av massage, bad och en mycket annorlunda lunch som verkligen twistar till begreppet Raw Food. 13 april Modertemplet Vulkan Elefanter (f, l, m) Idag checkar vi ut från Maya Ubud och tar oss med buss till ns modertempel. Monica kommer att guida dig igenom Balis historia, in i hinduismens värld, vidare ut i landskapets bljande rismarker, en av ns vulkaner och mycket annat som kommer att vara vyer som du kommer att minnas hela livet. Vi besker Modertemplet och känner historiens vingslag. På eftermiddagen checkar vi in på Elehant Safari Park & Luxury Lodge. En magisk kväll kan utlovas. 14 april Hiking Meditation Hanterk Seminyak (f, l, m) Efter en god frukost tar vi på oss gympadojjorna fr att ge oss ut på en vandring och komma vardagen nära. Vi besker lokala byar i området och du kommer att få en ny dimension av denna, Gudarnas Ö. Efter lunch kr vi sderver och stannar i några av hantverksbyarna ett ypperligt tillfälle att kpa annorlunda och prisvärda souvenirer med hem. Vårt mål är Seminyak, som ligger vid kusten och vi har rum bokade på ett hotell som heter Villa Lumbung. Vi äter gemensam middag på kvällen.

7 15 april Mte med en levnadskonstnär (f) Efter en frmiddag och tidig eftermiddag på egen hand tänkte vi att du skulle få träffa en sann levnadskonstnär. Hon tar oss med på en resa Hem till hjärtat, där vi alla hr hemma nu och fr alltid. Här finns vår själ, livets brjan och den rst som talar till dig hela livet Varfr gra det som alla frväntar sig av dig när du faktiskt har friheten att själv välja ditt liv? Varfr sätta gränser som inte egentligen finns istället fr att våga lyssna på sin inre rst? Under fyra timmar kommer vi att träffa en australiensisk kvinna som fr 32 år sedan lämnade Oceanien och gick sin egen väg. Hennes familj tycker hon är nuts men älskar henne ändå, säger hon med ett leende. En stark personlighet som bjuder på sig själv och sina insikter om livet. Ingen är oberrd efter ett mte med Ann! Ikväll vill vi ta dig med på en värld som visar ett helt annat Bali än vi tidigare upplevt under resan. Var och en betalar sin middag på plats. 16 april Gruppcoaching - tid på egen hand Tanah Loh (f, m) Kl är det dags fr Ewa och Frida att samla oss fr ett smakprov av gruppcoaching. Vi knyter ihop säcken med nya insikter, kunskaper, tankar och vad denna resa har gett just dig. Efter några timmar på egen hand åker vi till ett av ns mest kända landmärken, Tanah Loh. Att se solen går ner här är ett måste. När skymningen lagt sig beger vi oss mot vårt Seminyak igen och en middag som kommer att gå i det italienska kkets tecken!

8 17 april Hemresa (f) Fram till avresa tillbringar du dagen på egen hand. Vi blir krda till flygplatsen och färden mot Sverige påbrjas. Flyget avgår från Denpasar kl med ankomst till Bangkok kl april Hemma igen Thai Airways flyger från Bangkok kl med ankomst till Kpenhamn kl * frukost, lunch, middag.

9 I arrangemanget ingår: Flyg, Thai Airways, Kpenhamn/Stockholm/Gteborg Denpasar t/r via Bangkok i ekonomiklass Samtliga flygskatter och bränsletillägg 5 nätter på Maya Ubud****, i Ubud, del i dubbelrum inkl frukost 1 natt på Elephant Safari Park & Luxury Lodge****, i Taro, del i dubbelrum inkl frukost 3 nätter på Villa Lumbung****, i Seminyak, del i dubbelrum inkl frukost. 6 luncher och 5 middagar Dag fr dag program enligt beskrivning med utflykter inkl transport, entréavgifter och lokala skatter Kursprogram/freläsningar med Ewa och Frida enligt fljande: inspirationsfreläsningar Sund matmagi med njutning och Mentalt och fysiskt välbefinnande, 30 min personlig coaching, två timmars gruppcoaching samt vningar och verktyg med fokus på personlig utveckling och välbefinnande under resans gång. Fresläsning Friskare och gladare enligt Ayurveda Freläsning Hem till hjärtat, där vi alla hr hemma nu och fr alltid Monica Åberg från Monica Travel AB guidar hela arrangemanget på Bali Dricks till bärare och busschauffr Reseafton i Malm, cirka en månad fre avresa Pris per person: ,- Tillägg fr singelrum: 9 500,- Detta tillkommer: Visum till Indonesien, kps vid gränsen: 30 usd Måltidsdryck Ej nämnda måltider Besk hotellen redan idag: Maya Ubud, Ubud: Elephant Safari Park & Luxury Lodge, Taro: Villa Lumbung, Seminyak:

10 Anmäler dig till resan gr du till: MONICA TRAVEL AB, Tel Ewa Plagman, Frida Belfrage, Villkor fr arrangemanget: Minimum antal deltagare 18 personer, max 22 personer. Alla dagsprogram och tider är med reservation fr ändringar. Hotell kan komma att ändras pga faktorer som är utanfr vår kontroll, dock garanterar vi minst samma klass av hotell vid sådana tillfällen. Ej utnyttjade programpunkter återbetalas inte. Pris är med reservation fr ändring pga av valutafrändringar, ändringar av flygskatter och bränsletillägg, fram till 20 dagar fre avresa. Alla priser är baserade på kontantbetalning till vårt Bank- el Plusgiro eller med betalkort (OBS! Monica Travel tar inte emot kreditkort). Handpenning: 4 000,- per person inom 14 dagar från resan är bekräftad från Monica Travel. Handpenningen återbetalas inte vid avbokning. Slutbetalning: Senast 40 dagar fre avresa ska slutbetalningen finnas på Monica Travels konto. Passet måste vara giltigt minst tom 18 oktober 2013 fr att få åka in Indonesien. Passet måste innehålla ett tomt uppslag (2 sidor) Vid bokning ska de namn som finns i passen nämnas. Namnen bekräftas på faktura. Namnändringar därefter till flygbolagens självkostnadspris. Allmänna resevillkor gäller tillsammans med särskilda villkor gäller, vilka återfinns på Resegaranti är ställd till Kammarkollegiet

Resa til Sri Lanka med tidningen nära med vistelse på Ayurvedisk klinik 11 nov Avresa 12 nov Framme på Sri Lanka (m)

Resa til Sri Lanka med tidningen nära med vistelse på Ayurvedisk klinik 11 nov Avresa 12 nov Framme på Sri Lanka (m) Resa till Sri Lanka med tidningen nära med vistelse på Ayurvedisk klinik 11 nov Avresa Flygtider Arlanda: Avresa med Qatar från Stockholm kl. 21.30. Flygtider Göteborg: Avresa med SAS kl. 18.50 och ankomst

Läs mer

Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson

Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson 24-29 oktober 2015 Längtar du efter nya intryck, tid för eftertanke och gemenskap med likasinnade? Följ med oss till Marocko i höst! Den här gången är vårt fokus

Läs mer

REORIENT på Bali. Workshop 9-12 februari eller 3-6 mars

REORIENT på Bali. Workshop 9-12 februari eller 3-6 mars REORIENT på Bali Workshop 9-12 februari eller 3-6 mars REORIENT [def: to adjust or align something in a new or different way] Varmt välkommen till en inspirerande och utforskande workshop i fantastiska

Läs mer

REORIENT på Bali. Workshop Våren 2015

REORIENT på Bali. Workshop Våren 2015 REORIENT på Bali Workshop Våren 2015 REORIENT [def: to adjust or align something in a new or different way] Varmt välkommen till en inspirerande och utforskande workshop i fantastiska Ubud, Bali. Vi erbjuder

Läs mer

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016 Toughest OCR camp TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både fysiskt och

Läs mer

CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER 2015. Glädje - Gemenskap - Inspiration

CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER 2015. Glädje - Gemenskap - Inspiration CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER 2015 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både fysiskt och

Läs mer

HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016

HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016 HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016 Återhämtningsresa med Lise och Anna en härlig och inspirerande resa som passar både vana yogautövare och nybörjare. Tillsammans med Anna Hallén och Lise

Läs mer

Ayurvedaresa. till sydindiska Kerala. med hälsovägledaren Maria Bonnici Hemström

Ayurvedaresa. till sydindiska Kerala. med hälsovägledaren Maria Bonnici Hemström Ayurvedaresa till sydindiska Kerala med hälsovägledaren Maria Bonnici Hemström 21 november 3 december 2015 Kerala House Interiör Följ med på en välgörande resa för kropp och själ med ayurvedabehandlingar

Läs mer

Barcelona Training Camp

Barcelona Training Camp TUFFA TRÄNINGSPASS SOL RELAX GOD MAT BARCELONA - SPANIEN - 14-18 MAJ, 2016 Barcelona Training Camp Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare

Läs mer

Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017!

Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017! Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017! Landet som styrts av både Portugal och Indonesien innan det blev självständigt 1999 är en outforskad pärla i sydöstra Asien. På denna resa

Läs mer

Marbella Training Camp

Marbella Training Camp Marbella Training Camp TUFFA TRÄNINGSPASS STRANDLIV RELAX GOD MAT SPANIEN - 25 OKTOBER - 1 NOVEMBER, 2016 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du ska komma hem som dig själv men

Läs mer

Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande

Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande Kursresa till Zanzibar Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande 15-22 juni 2016 Privat tillägg: Safari i Masai Mara 21-28 juni Resprogram Håkmark 213 905 91 UMEÅ SWEDEN tel. +46(0)90-383

Läs mer

15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN

15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Stora Kina 15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Planerade avgångar 2013: 10/3, 16/3, 21/3, 26/3, 27/3, 28/3, 8/4, 9/4 (kontakta oss för senare avgångar) Det här är resan

Läs mer

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 Alla ryttares och hästälskares dröm besannas på denna resa Galoppera i vattenbrynet omgiven av vita stränder och turkosa dyningar som rullar in. Detta

Läs mer

Polen runt - 8 dagar 12 augusti

Polen runt - 8 dagar 12 augusti 2018 Polen runt - 8 dagar 12 augusti Warszawa Välkommen med på vår sommarresa 2018. Vi väljer att resa till Polen och till huvudstaden Warszawa. Vi hinner även med ett besök i staden Krakow. Polen har

Läs mer

Burmas gömda skatter

Burmas gömda skatter Burmas gömda skatter NYHET! 14 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY -BAGAN-NGAPALI BEACH Följ med på vår omfattande rundresa till ett av Asiens mest spännande länder. Vi får uppleva fantastiska sevärdheter

Läs mer

Besök Thailand bortom turiststråken och ta chansen att uppleva en vardag fjärran från din egen i Laos! Resperiod: 14 till 29 mars 2015

Besök Thailand bortom turiststråken och ta chansen att uppleva en vardag fjärran från din egen i Laos! Resperiod: 14 till 29 mars 2015 Res med Plan till Laos och Thailand! Besök Thailand bortom turiststråken och ta chansen att uppleva en vardag fjärran från din egen i Laos! 1 Resperiod: 14 till 29 mars 2015 Resans innehåll Vi reser till

Läs mer

Kon-tiki Resor. Costa Rica

Kon-tiki Resor. Costa Rica Costa Rica Efter varje dag framgår i kursiv stil vilket hotell och vilka måltider som ingår i resans pris. Transfers, transporter och utflykter genomförs i internationella grupper, med engelsktalande guider

Läs mer

Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland

Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland Under tre härliga sommardagar bjuds vi på det bästa Jämtland har att erbjuda gällande mat, dryck,

Läs mer

KROATIEN 26 september 1 oktober, 2015

KROATIEN 26 september 1 oktober, 2015 KROATIEN 26 september 1 oktober, 2015 Följ med på en resa där ni upplever Kroatiens historia och kultur. Vi färdas bekvämt runt i egen buss och besöker städerna Makarska, Trogir, Split, Zadar, Sibenik

Läs mer

Vietnam & Kambodja LIGHT

Vietnam & Kambodja LIGHT Vietnam & Kambodja LIGHT 12 DAGAR HO CHI MINH CITY - SIEM REAP - SIHANOUKVILLE - PHNOM PENH NYHET! Upplev södra Vietnam och Kambodjas allra främsta sevärdheter. Vi inleder vår resa i spännande Ho Chi Minh

Läs mer

Erbjudande till medlemmarna i Mölndals Golfklubb med vänner och bekanta och alla andra som åkt med oss de senaste åren till Spanien!

Erbjudande till medlemmarna i Mölndals Golfklubb med vänner och bekanta och alla andra som åkt med oss de senaste åren till Spanien! Åk med på golfresa till Benidorm och Alicante i Spanien hösten 2012! (OBS: Nytt program avresa en dag senare än vad tidigare meddelats flygresenärer flyger nu med Norwegian Air Shuttle direkt Göteborg-Alicante

Läs mer

Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet

Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet 2011-07-21 Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet Resa till Peking, Zhengzhou och Shaolin den 16-29 november, 2011, 14 dagar Vår resa går till Peking och därefter direkt vidare till

Läs mer

Indiens pärlor. 12 DAGAR, DELHI-AGRA-FATEHPUR SIKRI-RANTHAMBORE- JAIPUR-MANDAWA Planerade avgångar 2012: 9-20/10, 5-16/11,

Indiens pärlor. 12 DAGAR, DELHI-AGRA-FATEHPUR SIKRI-RANTHAMBORE- JAIPUR-MANDAWA Planerade avgångar 2012: 9-20/10, 5-16/11, Indiens pärlor 12 DAGAR, DELHI-AGRA-FATEHPUR SIKRI-RANTHAMBORE- JAIPUR-MANDAWA Planerade avgångar 2012: 9-20/10, 5-16/11, På denna resa får du uppleva Indiens nästan overkliga blandning av överdådiga palats,

Läs mer

En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår

En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår Club Eriks noga utvalda upplevelser En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår Två avresedatum!! 17-24 & 20-27 november 2016 Sista minuten-erbjudande till Kina

Läs mer

Burmas gömda skatter - 2015

Burmas gömda skatter - 2015 Burmas gömda skatter - 2015 NYHET! 14 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY -BAGAN-NGAPALI BEACH 14 dagar Följ med på vår omfattande rundresa till ett av Asiens mest spännande länder. Vi får uppleva fantastiska

Läs mer

Tidningen nära till Argentina

Tidningen nära till Argentina Tidningen nära till Argentina Buenos Aires Iguazu vattenfall 21 april 2 maj 2018 21 april Avresa Stockholm: Avresa med Air France från Arlanda kl. 19.25 med ankomst till Charles De Gaulle kl. 22.05. Göteborg:

Läs mer

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t Golfresa till Norra Sydafrika 20-30 januari 2013 Måndag 21 Januari 2013 - Ankomst till Johannesburg kl 08.35 på morgonen med flyg SA 261. Er lokalguide möter upp på flygplatsen och visar vägen till bussen.

Läs mer

Ayurvedaresa. till sydindiska Kerala. med Ayurvedacoachen Eva Forsberg Schinkler speciellt utformad för Hälsas läsare

Ayurvedaresa. till sydindiska Kerala. med Ayurvedacoachen Eva Forsberg Schinkler speciellt utformad för Hälsas läsare Ayurvedaresa till sydindiska Kerala med Ayurvedacoachen Eva Forsberg Schinkler speciellt utformad för Hälsas läsare 15 27 mars 2014 Kerala House Interiör Följ med på en välgörande resa för kropp och själ

Läs mer

En resa för alla sinnen! 01-11 november 2015

En resa för alla sinnen! 01-11 november 2015 En resa för alla sinnen! 01-11 november 2015 Flera av Indiens viktigaste besöksmål ligger som ett pärlband, tvärs över norra Indien; Agra, Khajuraho, Varanasi. Detta är platser som alla gör ett djupt intryck

Läs mer

Bali Jimbaran och Ubud

Bali Jimbaran och Ubud Bali Jimbaran och Ubud Resa till Bali som passar dig som vill ha en romantisk och privat upplevelse med 5 dagar sol och bad blandat med 5 dagar exotisk upplevelse i regnskogen. 2 fantastiska hotell, Kupu

Läs mer

RESA TANZANIA & ZANZIBAR

RESA TANZANIA & ZANZIBAR RESA TANZANIA & ZANZIBAR SAFARI PÅ RIKTIGT I TANZANIA Tanzania är ett land som lockar allt fler äventyrslystna turister. För många är det en livslång dröm att få se och uppleva den afrikanska naturen och

Läs mer

Drömmarnas Indien NYTT PROGRAM 2016 13 DAGAR DELHI - VARANASI AGRA - JAIPUR - MUMBAI HÖJDPUNKTER

Drömmarnas Indien NYTT PROGRAM 2016 13 DAGAR DELHI - VARANASI AGRA - JAIPUR - MUMBAI HÖJDPUNKTER Drömmarnas Indien Upplev det bästa av Indien, sagornas land. Att se pilgrimerna bada i den heliga floden Ganges och beskåda det mytomspunna Taj Mahal, blir minnen för livet. Vi får också se fantastiskt

Läs mer

Sydafrika stadspuls, safari och historia

Sydafrika stadspuls, safari och historia Sydafrika stadspuls, safari och historia 12 dagar i Sydafrika med svensktalande reseledare Reskod: ZA-2 Antal resdagar: 14 (varav 12 i Sydafrika) Pris Pris per person: 26 500 kr Vad ingår i priset? Flyg

Läs mer

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013 Dag 1- ankomst 15.45 Avresa från Arlanda 19.40 Ankomst till Alicante Transfer tlll hotellet - incheckning 21.00 Lätt middag på hotellet Information

Läs mer

The Royal Tour. Dag 1. Avresa från Sverige. Ankomst New Delhi sent på kvällen. Ankomsttransfer och övernattning på Hyatt Regency(5-stjärnigt).

The Royal Tour. Dag 1. Avresa från Sverige. Ankomst New Delhi sent på kvällen. Ankomsttransfer och övernattning på Hyatt Regency(5-stjärnigt). Dag 1 Avresa från Sverige. Ankomst New Delhi sent på kvällen. Ankomsttransfer och övernattning på Hyatt Regency(5-stjärnigt). Hyatt Regency Hotel Dag 2 Informationsträff om dagens olika aktiviteter. Bland

Läs mer

MAURITIUS 22 oktober 3 november, 2015

MAURITIUS 22 oktober 3 november, 2015 MAURITIUS 22 oktober 3 november, 2015 Följ med på en specialdesignad resa till den tropiska ön Mauritius! Med oss på hela resan har vi interkulturutbildaren Christine Beckman uppväxt på Mauritius som ger

Läs mer

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade.

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. ISLANDSRESA ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. Än i dag syns spåren tydligt efter hur naturen har format

Läs mer

MAURITIUS 14 november 27 november, 2018

MAURITIUS 14 november 27 november, 2018 MAURITIUS 14 november 27 november, 2018 Följ med på en specialdesignad resa till den tropiska ön Mauritius! Med oss på hela resan har vi interkulturutbildaren Christine Beckman uppväxt på Mauritius som

Läs mer

Traditionell medicin och odontologi

Traditionell medicin och odontologi Traditionell medicin och odontologi Kursresa till Mongoliet 20-29 augusti 2012 Privat tilläggsresa: Vandring med kameler i Gobi 17-22 augusti 2012 Resplan Resan kan kombineras med FDI-kongressen i Hongkong

Läs mer

Anna Hallén & Maria Helanders hälsoresa till Kreta - med fokus på hållbar viktminskning 6-13 oktober 2016

Anna Hallén & Maria Helanders hälsoresa till Kreta - med fokus på hållbar viktminskning 6-13 oktober 2016 Anna Hallén & Maria Helanders hälsoresa till Kreta - med fokus på hållbar viktminskning 6-13 oktober 2016 Du är varmt välkommen på höstens hälsoresa i att nå ditt bästa jag och fokus kommer att ligga på

Läs mer

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019.

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019. Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa 18 24 september 2019. Följ med Mimosa kulturresa genom Europas moderna historia Onsdag 18 september Avresa från Arlanda till Wien (direktflyg

Läs mer

Naturäventyr i Zimbabwe Med allt inkluderat, klappat och klart

Naturäventyr i Zimbabwe Med allt inkluderat, klappat och klart Naturäventyr i Zimbabwe Med allt inkluderat, klappat och klart 29 juli 11 augusti 2017 Zambezi National Park Hwange National Park Gorges Victoria Falls Nu har du chansen att följa med på en alldeles speciell

Läs mer

Välkommen till en andlig utvecklingsresa till Malta 10-17 okt 2015.

Välkommen till en andlig utvecklingsresa till Malta 10-17 okt 2015. Välkommen till en andlig utvecklingsresa till Malta 10-17 okt 2015. Detta är en starkt utvecklande resa som ger dig ett lyft och höjer ditt medvetande och din vibration till en ny nivå. Vi besöker urgamla

Läs mer

Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009,

Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009, Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009, Flyg: Med Ryan Air från Skavsta flygplats (Nyköping) 22/4 Skavsta Treviso 17.25-19.50 29/4 Treviso Skavsta 20.15-22.45 Pris och plats

Läs mer

Ayurvedaresa. till sydindiska Kerala. med hälsorådgivaren Peter Ljungsberg

Ayurvedaresa. till sydindiska Kerala. med hälsorådgivaren Peter Ljungsberg Ayurvedaresa till sydindiska Kerala med hälsorådgivaren Peter Ljungsberg 21 mars till 2 april 2015 Kerala House Interiör Följ med på en välgörande resa för kropp och själ med ayurvedabehandlingar i sydindiska

Läs mer

Dag 4 Vid frukosten på terrassen kan vi njuta av utsikten innan vi återvänder till Kathamndu och Harati. Fri eftermiddag.

Dag 4 Vid frukosten på terrassen kan vi njuta av utsikten innan vi återvänder till Kathamndu och Harati. Fri eftermiddag. Himalaya 2015 Att vandra i Nepal hör till en av livets höjdpunkter. På denna resa gör vi en vandring längs Himalayas sluttningar från by till by under 5 dagar. Därutöver besöker vi Djungelområdet Chitwan,

Läs mer

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Vi gör en härlig kryssning längs den magnifika dalmatiska kusten och dess vackra öar. Under tre dagar på Adriatiska havet åker vi från en ö till en annan

Läs mer

YOGARESA TILL SARDINIEN

YOGARESA TILL SARDINIEN YOGARESA TILL SARDINIEN Med Tina HEDRÉN och Mitt i Medelhavet 13 20/10 2018 Denna yoga resa kommer att ge dig avslappning till kropp, själ och alla sinnen. Dagarna inleds med underbar träning för att stärka

Läs mer

SPA- och hälsoresa till estniska Pärnu 7 dagar eller 9 dagar

SPA- och hälsoresa till estniska Pärnu 7 dagar eller 9 dagar 04220 25 96 / 070623 37 60 Harmoni och balans, inspiration och nystart, vila och positiva upplevelser det är spa! SPA- och hälsoresa till estniska Pärnu 7 dagar eller 9 dagar Följ med Asplunds Buss på

Läs mer

Anki Adventures Tanzania och Zanzibar gruppresa 7 november 2019

Anki Adventures Tanzania och Zanzibar gruppresa 7 november 2019 15/10 2018 Anki Adventures Tanzania och Zanzibar gruppresa 7 november 2019 Flyg med KLM från Stockholm KL1104 ARNAMS HK1 2 0630 0840 73H E 0 S KL 571 AMSJRO HK1 1015 2040 772 E 0 M PW 423 ARKZNZ HK1 1250

Läs mer

!!!!!!Följ med på vår nästa Kunskapsresa till Berlin 24 26 april 2013

!!!!!!Följ med på vår nästa Kunskapsresa till Berlin 24 26 april 2013 !!!!!!Följ med på vår nästa Kunskapsresa till Berlin 24 26 april 2013 Att förstå vad som händer i vår värld blir allt mer angeläget i takt med att konkurrensen ökar och nya ekonomier växer fram. Att läsa

Läs mer

Dag 02: Ho Chi Minh Staden, Saigon Cu Chi Tunnlarna. Kort beskrivning. Dag 01: Ankomst Ho Chi Minh Staden, Saigon. Detta ingår

Dag 02: Ho Chi Minh Staden, Saigon Cu Chi Tunnlarna. Kort beskrivning. Dag 01: Ankomst Ho Chi Minh Staden, Saigon. Detta ingår Kort beskrivning Avresedatum enligt kundens önskemål (Flyg till och från Vietnam ingår ej) Detta ingår Inrikes flyg i Vietnam Engelsktalande guide under utflykterna 14 nätter med del i dubbelrum på hotell

Läs mer

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti Följ med Equi Tours på mästerskapsresa till Aachen, Tyskland för ett spektakulärt Europamästerskap! Här väntas fantastiska

Läs mer

Skattehuset Mauritius 2015

Skattehuset Mauritius 2015 Skattehuset Mauritius 2015 Den välkända paradisön Mauritius breder vackert ut sina tropiska sandtränder i Indiska Oceanen. Vattnet är turkosfärgat och snorklingen är i världsklass. För den som stannar

Läs mer

Burmas Underverk. Resan inkluderar NYHET! 15 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY- MOUNT POPA-BAGAN-NGAPALI BEACH

Burmas Underverk. Resan inkluderar NYHET! 15 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY- MOUNT POPA-BAGAN-NGAPALI BEACH Burmas Underverk NYHET! 15 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY- MOUNT POPA-BAGAN-NGAPALI BEACH Planerad avgång 2013 Denna resa är just nu under produktion. Kontakta oss gärna så sätter vi upp dig på en intresselista.

Läs mer

Bali Jimbaran och Ubud

Bali Jimbaran och Ubud Bali Jimbaran och Ubud Resa till Bali som passar dig som vill ha en romantisk och privat upplevelse med 5 dagar sol och bad blandat med 5 dagar exotisk upplevelse i regnskogen. 2 fantastiska hotell, Kupu

Läs mer

Vattenfall, safari & waterfront

Vattenfall, safari & waterfront Vattenfall, safari & waterfront Upplev tre fantastiska sevärdheter i tre olika länder på denna resa till det södra Afrika. Se de mäktiga Victoriafallen i Zimbabwe, upplev safari i Chobe National Park i

Läs mer

Ett bättre sätt att uppleva Grekland & Aten finns inte! - 2, 9 & 16 Juli -

Ett bättre sätt att uppleva Grekland & Aten finns inte! - 2, 9 & 16 Juli - Ett bättre sätt att uppleva Grekland & Aten finns inte! - 2, 9 & 16 Juli - För sjunde året i rad förläggs sommarens äventyrssegling till den Grekland övärlden. Vi reser tillsammans mot blått vatten, ljumma

Läs mer

Sydafrikas kultur & vilda djur

Sydafrikas kultur & vilda djur s kultur & vilda djur Denna resa till som börjar och slutar i Durban tar er till östra delarna av landet med St Lucia, zulukultur, sol & strand samt självklart Big-5 safari. Delar av resan kör ni själva

Läs mer

3 LÄNDER 3 HISTORIER

3 LÄNDER 3 HISTORIER 3 LÄNDER 3 HISTORIER Den dalmatiska kusten räknas som en av Europas vackraste. Följ med oss på en spännande resa där vi bor både i Split och i Dubrovnik och dessutom tar oss till historiskt intressanta

Läs mer

Stora Kina. 15 DAGAR - PEKING-SUZHOU-TONGLI-SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Planerade avgångar 2016: 21/3 (kontakta oss för senare avgångar)

Stora Kina. 15 DAGAR - PEKING-SUZHOU-TONGLI-SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Planerade avgångar 2016: 21/3 (kontakta oss för senare avgångar) Stora Kina 15 DAGAR - PEKING-SUZHOU-TONGLI-SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Planerade avgångar 2016: 21/3 (kontakta oss för senare avgångar) Pris i delat dubbel: 26250kr med Air China, 28750kr med Finnair

Läs mer

La Manga Training Camp

La Manga Training Camp TUFFA TRÄNINGSPASS SOL RELAX GOD MAT SPANIEN - 21-28 SEPTEMBER, 2016 La Manga Training Camp Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både

Läs mer

Burmas Underverk. Planerad avgång 2012 21/11 Pris 29950kr, enkelrumstillägg 5995kr

Burmas Underverk. Planerad avgång 2012 21/11 Pris 29950kr, enkelrumstillägg 5995kr Burmas Underverk NYHET! 15 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY- MOUNT POPA-BAGAN-NGAPALI BEACH Planerad avgång 2012 21/11 Pris 29950kr, enkelrumstillägg 5995kr Burma är landet som länge varit stängt för besökare,

Läs mer

Här kommer en inbjudan att följa med till Italien på en härlig vandring och yogaresa 27/9-1/

Här kommer en inbjudan att följa med till Italien på en härlig vandring och yogaresa 27/9-1/ Här kommer en inbjudan att följa med till Italien på en härlig vandring och yogaresa 27/9-1/10 2017. Saint- Rhémy- en Bosses är en magisk plats under sommar och höst. Här kommer vi att kunna njuta av de

Läs mer

Konstresa Venedig aug 2019

Konstresa Venedig aug 2019 Namn: Venedig Professionell Antal: Ca 10-24 personer Resmål: Venedig Datum: Guide: Martin Schibli Venedig En resa till alla som arbetat med konst och kultur i stora eller små organisationer. Den 58:e Venedigbiennalen

Läs mer

Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014.

Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014. Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014. Reseprogram: Dag 1-2 Avresa från Kastrup med mellanlandning i Doha. Ankomst till Entebbe. Vi spenderar dagen och natten

Läs mer

Grönland Midnattssol, valar och mäktiga isberg

Grönland Midnattssol, valar och mäktiga isberg Grönland 2016 Grönland Midnattssol, valar och mäktiga isberg Trackers erbjuder som enda researrangör i Europa en unik paddlingsresa i ett av Grönlands mest spektakulära områden Uummannaqfjorden på nordvästra

Läs mer

MÅ-BRA-RESA FÖR HELHETEN NERJA maj, 2018

MÅ-BRA-RESA FÖR HELHETEN NERJA maj, 2018 MÅ-BRA-RESA FÖR HELHETEN NERJA 16 20 maj, 2018 En resa som vänder sig till dig som vill må bra från insidan och ut. En liten grupp på 14 deltagare reser tillsammans med Helena Hellström och Annette Gadd

Läs mer

La Manga Training Camp

La Manga Training Camp TUFFA TRÄNINGSPASS SOL RELAX GOD MAT SPANIEN - 28 APRIL - 5 MAJ, 2016 La Manga Training Camp Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både

Läs mer

Varmt välkommen till villa Hydroussa! Träningsresa till Andros- Grekland 9 maj till 16 maj 2015

Varmt välkommen till villa Hydroussa! Träningsresa till Andros- Grekland 9 maj till 16 maj 2015 Varmt välkommen till villa Hydroussa! Träningsresa till Andros- Grekland 9 maj till 16 maj 2015 Reseinformation och resevillkor Flyg & Transfer: Flygbolag som flyger direkt Köpenhamn till Aten tur och

Läs mer

YOGAKURS I SOLEN med Yoga Evita den 19-25 april, 2015

YOGAKURS I SOLEN med Yoga Evita den 19-25 april, 2015 Välkommen till... YOGAKURS I SOLEN med Yoga Evita den 19-25 april, 2015 Jag, EVITA, har haft yogakurser på detta underbara ställe i flera år och står som arrangör för denna vecka. Om du vill uppleva en

Läs mer

Jazzresa till New Orleans French Quarter Festival 2017 med Bosse Scherman 4-14 april

Jazzresa till New Orleans French Quarter Festival 2017 med Bosse Scherman 4-14 april Jazzresa till New Orleans French Quarter Festival 2017 med Bosse Scherman 4-14 april The Travel Gallery AB E-mail: res@travelgallery.se Org.nr: 556519-2795 Jörgen Ankersgatan 12 www.travelgallery.se 21145

Läs mer

Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april

Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Andalusien. Den 9-16 april

Läs mer

SPAIN TRAINING CAMP 8-15 okt. 2017

SPAIN TRAINING CAMP 8-15 okt. 2017 SPAIN TRAINING CAMP 8-15 okt. 2017 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Målsättningen är att du ska komma hem som dig själv men starkare både fysiskt och mentalt. You. Just stronger

Läs mer

Sydafrika. East London och Kapstaden. Avresa: 7/3 2012 15 dagar

Sydafrika. East London och Kapstaden. Avresa: 7/3 2012 15 dagar Sydafrika East London och Kapstaden Avresa: 7/3 2012 15 dagar Dag 1 (Sandviken) - Gävle - Johannesburg Vår resa börjar kl 11.30 med att hämta resenärer i Sandviken. Vi åker vidare via Gävle till Arlanda

Läs mer

Kreta 7-14 maj. Hälsoresa med Maria och Anna -en resa full av energi, kraft och balans.

Kreta 7-14 maj. Hälsoresa med Maria och Anna -en resa full av energi, kraft och balans. Kreta 7-14 maj Hälsoresa med Maria och Anna -en resa full av energi, kraft och balans. Tillsammans med Anna Hallén och Maria Helander får du hjälp och inspiration att skapa balans i ditt liv, samla kraft

Läs mer

MAURITIUS 3 november 16 november, 2018

MAURITIUS 3 november 16 november, 2018 MAURITIUS 3 november 16 november, 2018 Följ med på en specialdesignad resa till den tropiska ön Mauritius! Med oss på hela resan har vi interkulturutbildaren Christine Beckman uppväxt på Mauritius som

Läs mer

ROADTRIP FLORIDA. 2015-05-18 (14 dagar)

ROADTRIP FLORIDA. 2015-05-18 (14 dagar) ROADTRIP FLORIDA 2015-05-18 (14 dagar) DELSTATER: FLORIDA, GEORGIA, S och N CAROLINA, TENNESSEE, KENTUCKY, INDIANA, ILLINOIS, IOWA, WISCONSIN OCH MINNESOTA Våra tankar om resan Saxentorp Tours har arrangerat

Läs mer

Body and Soul retreat i. Marocko

Body and Soul retreat i. Marocko Body and Soul retreat i Magiska Marocko 22-29 april 2015 Längtar du efter nya äventyr, stillhet och livsglädje? Behöver du komma bort från vardagen och dyka in en ny värld, fylld med Mindfulness, Yoga,

Läs mer

YOGA FUNKTIONELL TRÄNING LÖPNING MENTAL TRÄNING SOL RELAX GOD MAT COSTA DE VALENCIA, SPANIEN - 2016

YOGA FUNKTIONELL TRÄNING LÖPNING MENTAL TRÄNING SOL RELAX GOD MAT COSTA DE VALENCIA, SPANIEN - 2016 YOGA FUNKTIONELL TRÄNING LÖPNING MENTAL TRÄNING SOL RELAX GOD MAT COSTA DE VALENCIA, SPANIEN - 2016 Yoga & training camp 15-22 SEPTEMBER 2016 Yoga- och meditationspass Funktionell träning CrossNature Löpteknik

Läs mer

Yogaresa till Turkiet

Yogaresa till Turkiet Yogaresa till Turkiet Fri från stress Full med liv 30 april till 3 maj 2015 Liat Michaeli Upplever du att du lever med stress och press runt omkring dig? Vill du fylla på med ny energi och livskraft? Då

Läs mer

v YOGA, DANS & TRUMMOR I GAMBIA - ETT SAMARBETE MELLAN MYMALA, YOGACENTER UPPSALA OCH DABO MUSIC

v YOGA, DANS & TRUMMOR I GAMBIA - ETT SAMARBETE MELLAN MYMALA, YOGACENTER UPPSALA OCH DABO MUSIC v.7-8 2019 YOGA, DANS & TRUMMOR I GAMBIA - ETT SAMARBETE MELLAN MYMALA, YOGACENTER UPPSALA OCH DABO MUSIC YOGA, DANS & TRUMMOR TA CHANSEN OCH FÖLJ MED TILL DET SOLIGA OCH VÄNLIGA LANDET GAMBIA. BOKA IN

Läs mer

Habsburgarnas imperium Wien Bratislava Budapest med Andreas Danielsen den 2 6 juni 2016

Habsburgarnas imperium Wien Bratislava Budapest med Andreas Danielsen den 2 6 juni 2016 Habsburgarnas imperium Wien Bratislava Budapest med Andreas Danielsen den 2 6 juni 2016 I sällskap med vår ciceron Andreas Danielsen, författare till Hederskriget Hur Österrike-Ungern startade det första

Läs mer

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen.

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen. VACKRA PRAG Följ med och upplev vackra Prag! Staden som bjuder på allt vi förväntar oss av en storstad i form av historia, kultur, restauranger och goda shoppingmöjligheter. Under våra dagar i Prag lär

Läs mer

Hockeyresa USA, 28 feb. > 7 mars 2014

Hockeyresa USA, 28 feb. > 7 mars 2014 Hockeyresa USA, 28 feb. > 7 mars 2014 Häng med Hesa Fredrik till Phoenix och upplev Oliver Ekman Larsson, bröderna Sedin och flera andra NHL svenskar Live! Det preliminära programmet för resan ser ut enligt

Läs mer

Ä V E N T Y R S R E S A I KROATIEN

Ä V E N T Y R S R E S A I KROATIEN Ä V E N T Y R S R E S A I KROATIEN MULTISPORTRESA 10 DAGAR Denna resa tar dig till hjärtat av Dalmatien som ska utforskas med kajak, mountainbike och vandring. Kajak är det perfekta färdmedlet för att

Läs mer

Konstresa Berlin april 2019

Konstresa Berlin april 2019 Namn: Berlin Exklusiv Antal: Ca 10-14 personer Resmål: Berlin Datum: Guide: Martin Schibli Berlin Berlin är en av den globala konstscenens metropoler. Här finns flera stora och mindre institutioner, flera

Läs mer

Grönskande Kerala med höga berg, kryddor och långa stränder

Grönskande Kerala med höga berg, kryddor och långa stränder Grönskande Kerala med höga berg, kryddor och långa stränder 01-12 oktober 2015 Följ med till Kerala och upplev ett grönskande och prunkande Indien, som bjuder på kryddor och nyplockat te, kakao och färsk

Läs mer

Costa Brava, Roses Llançà, 5 nätter 1(5) Vandra i Spanien. Costa Brava, 5 nätter Roses Llançà, 4 vandringsdagar

Costa Brava, Roses Llançà, 5 nätter 1(5) Vandra i Spanien. Costa Brava, 5 nätter Roses Llançà, 4 vandringsdagar Costa Brava, Roses Llançà, 5 nätter 1(5) Vandra i Spanien Costa Brava, 5 nätter Roses Llançà, 4 vandringsdagar Costa Brava bjuder på variationsrik vandring både längs kusten och lite längre inåt land.

Läs mer

Jordanien. 3-12 november 2014. Karin Nilsson, Elovsbyn 30, 670 10 Töcksfors Tel: +46 (0)70-270 46 93 E-mail: kani@telia.com www.kanicare.

Jordanien. 3-12 november 2014. Karin Nilsson, Elovsbyn 30, 670 10 Töcksfors Tel: +46 (0)70-270 46 93 E-mail: kani@telia.com www.kanicare. Jordanien Rundresa genom Jordanien Vi besöker Amman, Jerash, Anjon, berget Nebo, Madaba, Kerak och klippstaden Petra. Jeepsafari i Wadi Rum. Sol och bad får vi vid Döda havet och i Aqaba vid Röda havet.

Läs mer

Program SPF Maj TOSCANA

Program SPF Maj TOSCANA Program SPF 17-22 Maj - 2018 - TOSCANA Efter en lyckad Toscanaresa i september i fjol är det nu dags för en repris till våren 2018. Programmet har i stort sätt samma upplägg utom att det inte är vinfestival

Läs mer

The Spirit of real Crete!!

The Spirit of real Crete!! The Spirit of real Crete!! Dag 1 Dag 2 Avgång från Malmö/sturup Airport den 26 maj-2016 kl. 16,40 med ankomst Chania flygplats kl. 20,55 Transfer till Sunny Bay Hotel, Kissamos på Västra Kreta för incheckning.

Läs mer

Karibien i Privatflyg

Karibien i Privatflyg Karibien i Privatflyg Efter succén med Privatflyg i Västra & Östra USA lanserar nu MyPlanet Karibien i Privatflyg - ett helt nytt fantastiskt sätt att uppleva Karibien. Huvuddestinationerna i denna resa

Läs mer

Färöarna 5 dagar aug. 2019

Färöarna 5 dagar aug. 2019 Färöarna 5 dagar 22-26 aug. 2019 Dag 1-22 augusti Avgång från Köpenhamn med SAS 11:00 ankomst Torshavn 12:15. Guiden möter upp på flygplatsen. Vi börjar med lunch på Café Fjørðoy in Sørvágur. Efter lunch,

Läs mer

Benessere 5-12 Oktober 2013

Benessere 5-12 Oktober 2013 Benessere 5-12 Oktober 2013 I ett arrangemang med välmående på den prestigefyllda vingården Villa Sparina i Italien, välkomnar vi Dig att boka plats till nästa resa där programmet består av avkoppling,

Läs mer

ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP REYKJAVIK EN MÅNGSIDIG STAD

ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP REYKJAVIK EN MÅNGSIDIG STAD RESA ISLAND ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. Än i dag syns spåren tydligt efter hur naturen har format

Läs mer

Australien och Dubai. Australien och Dubai. Resan i korthet. Australien

Australien och Dubai. Australien och Dubai. Resan i korthet. Australien och Dubai och Dubai Härlig kombinationsresa till med fantastiska Sydney, sol i Cairns samt stopover i Dubai på vägen. Under denna härliga resa till får ni uppleva de 2 av de bästa områdena i, 5 dagar i

Läs mer

Yoga & Spa i Spanien med YogaByLink

Yoga & Spa i Spanien med YogaByLink Yoga & Spa i Spanien med YogaByLink La Manga Club, Murcia Spanien 15-22 oktober För att skapa energi i höstens mörka dagar och hålla träningslusten vid liv, bjuder vi nu in dig till en härlig gruppresa

Läs mer