Garantiservice. Garantera produktiviteten för din skogsmaskin

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Garantiservice. Garantera produktiviteten för din skogsmaskin"

Transkript

1 Garantiservice Garantera produktiviteten för din skogsmaskin

2 Hög produktivitet är nödvändig för ett lönsamt maskinavtal John Deere har tagit fram ett allsidigt garantiservicepaket, TimberCare, för de kunder som köper skogsmaskiner. Förutom de tjänster som redan fi nns, omfattar det även TimberLink maskinrapport och tillgängligt reservdelskit, som är inriktade på skickbaserat underhåll av maskinen och fjärrövervakning av maskinens skick. Dessa produkter hjälper maskinentreprenörer att bibehålla en hög utnyttjandegrad och produktivitet för sina maskiner. Du kan välja ett lämpigt kit ur vår produktserie för eftermarknaden, TimberCare: Maskinrapport Finjusteringsdag Teknisk support Utbildning Oljeservice Serviceavtal Utökad omfattning Reservdelstjänster Reservdelskit

3 Övervaka och öka skogsmaskinernas produktivitet och prestanda En nyckelfaktor för att bibehålla skogsmaskinens produktivitet är att övervaka dess prestanda och skick med TimberLink. Med hjälp av en maskinrapport är det enkelt att fastställa maskinens produktivitet, bränsleförbrukning och tekniska skick jämfört med andra maskiner som arbetar under liknande förhållanden. Bättre produktivitet med utbildning En skicklig skogsmaskinförare är en värdefull tillgång för maskinens ägare. Maskinens produktivitet kan ökas genom kontinuerlig vidareutbildning av föraren eller genom att ge föraren tips på arbetsmetoder under finjusteringsdagen. Ett steg mot konditionsbaserat underhåll av maskinen Oljeanalysrapporten visar mängden partiklar i oljan. Utgående från rapporten bestäms vilka korrigerande åtgärder som kan vara nödvändiga. Oljeanalysen hjälper till att maximera oljebytesintervallerna och därmed minskar underhållskostnaderna. Förbättrad upptid med rätt underhåll och reservdelar Underhåll i rätt tid med originalreservdelar garanterar ett gott tekniskt skick och en hög utnyttjandegrad av maskinen. Med SAFE med utökad omfattning får du mer stressfri arbetstid för din skogsmaskin.

4 Topproduktivitet genom att optimera maskinen Maskinrapporten ger en tydlig bild av maskinens produktivitet och bränsleförbrukning I TimberLinks maskinrapport kan du enkeltse skördarens produktivitet, bränsleförbrukning och tekniska skick jämfört med andra maskiner som arbetar under liknande förhållanden. Maskinrapporten görs under finjusteringsdagen Maskinrapporten kan sammanställas i skogen eller på kontoret. Den görs upp separat för varje förare, även om maskinrapporten huvudsakligen har att göra med skördarens skick och produktivitet. Baserat på rapporten kan varje förare får tips om arbetsmetoder och hur bränsleförbrukningen kan optimeras. Maskinrapporten TimberLink framhäver ev. skillnader med hänsyn till tidigare produktivitet och andra skördare som arbetar under liknande förhållanden. Det är också möjligt att finjustera maskinen och en konsekvent hög produktivitet blir möjlig. Maskinrapporten graderar och illustrerar både träbearbetningens och maskinprestandans förlopp.

5 Under finjusteringsdagen justeras maskinens produktionspotential till rätt nivå Under finjusteringsdagen antingen ökas eller återställs maskinens prestanda till en hög nivå. Finjusteringsdagen omfattar olika alternativ som kunden kan välja. Instruktören kan koncentrera sig på de tekniska aspekterna av maskinen eller på förarens arbetsmetoder - eller både och, helt enligt det utbildningsprogram man kommit överens om och satt ihop tillsammans med kunden. Normalt behandlas tre områden under finjusteringsdagen Allmän kontroll av maskinen Testkörning Dataanalys och maskinrapport från TimberLink Finjusteringsdagen omfattar också fritt valbara delar Uppdatering av TimberMatic -programmet Kontroll och justering av skördarens huvud och grundmaskinens hydrauliska tryck under arbete Kontroll och justering av det hydrauliska trycket i kranarmen, drivningen och annat hydrauliskt tryck Justering av styrsystemet TimberMatic Kontroll och kalibrering av mätsystemet Utbildning av maskinföraren i olika arbetsmetoder Utbildning i styrsystemet TimberMatic Maskinrapporten och dataanalysen från TimberLink är huvudpunkterna under finjusteringsdagen. TimberLink ger en tydlig bild av maskinens skick och produktivitet, såväl som av förändringar över en längre period. Tillsammans med maskinrapporten är TimberLink ett utmärkt verktyg för kontinuerlig uppföljning av maskinens skick och produktivitet. Teknisk support Våra tekniska supportspecialister är tillgängliga för att hjälpa dig med alla frågor som gäller maskinens drift. Vi tillhandahåller utbildning när vi levererar maskinen och längre fram en mer djupgående utbildning efter behov. Alla skördare och skotare i E-serien är utrustade med en standard-timberlink-skärm. Mer information, t.ex. om maskinens skick, finns under de andra menyerna i användargränssnittet.

6 Utbildning garanterar en hög produktivitet från klassrummet till skogen Den realistiska inlärningsmiljön i klassrummet ger eleverna den bästa möjligheten att förstärka och utöka sina färdigheter och lära sig nya färdigheter. Klassrumsutbildningen kan fokusera på frågor som är viktiga för förarna och underhållspersonalen, som t.ex.: Styrsystemet TimberMatic Kontroll och kalibrering av mätsystemet TimberLink Förarens arbetsmetoder Skogsmaskinens hydrauliska kontroller Schemalagt underhåll och kontroller Utbildning av maskinföraren En simulator är ett utmärkt verktyg för att utbilda maskinförare och servicepersonal. En simulator kan användas för att lära eleverna många uppgifter, inklusive olika arbetsmetoder, hur man använder mätsystemet och hur man justerar grundmaskinens inställningar. Vid behov kan övningarna upprepas flera gånger. Det går att öva sig i användningen av kontrollerna i TimberMatic-systemet i simulatorn, säkert och riskfritt. John Deere:s simulatorer är lämpliga för att öva på arbetsmetoder för maskiner av alla märken.

7 Mot skickbaserat underhåll av maskinen med oljeanalys Regelbunden analys av oljeprover är ett utmärkt verktyg för att övervaka maskinens tekniska skick och tillsammans med TimberLink är det en viktig del i det skickbaserade underhållet. Med hjälp av oljeanalysen kan maskinens pålitlighet ökas och underhålls- och driftskostnaderna minskas. Det går snabbt och enkelt att ta ett oljeprov på maskinerna i E-serien. Skär ner driftskostnaderna med längre intervaller mellan oljebyten Med John Deere oljeservice, som innefattar en oljeanalys, kan intervallerna mellan oljebytena förlängas. Oljan byts baserat på resultatet av oljeanalysen, medan filterbytet förblir en schemalagd serviceåtgärd. De förlängda intervallerna för byte av hydraul- och transmissionsolja garanteras bara när oljor och filter från John Deere används. Oljeanalysrapporten sammanfattar mängden partiklar i oljan och de korrigerande åtgärder som är nödvändiga.

8 Produktivitet, säkerhet och pålitlighet med ett avtal Låt återförsäljaren ta hand om servicen av din maskin Serviceavtalet John Deere SAFE är ett serviceavtal där en av John Deere:s serviceexperter kommer att ta hand om planerat underhåll vid rätt tid och med originalreservdelar. Regelbundet underhåll garanterar både ett gott teknisk skick och en hög utnyttjandegrad av maskinen. Man får också ett högre inbytesvärde på en välunderhållen maskin. Serviceavtalet SAFE är ett bekvämt sätt att ta hand om din maskin. Servicekostnaderna är kända på förhand och underlättar hanteringen av företagets ekonomi. Serviceavtalet omfattar allt underhållsarbete och alla delar som behövs för servicen, smörjmedel, filter osv.. Det gör att kunderna kan koncentrera sig på det de gör bäst - att driva eller transportera virke. Serviceavtalet SAFE kan anpassas efter kundens behov Ett SAFE-serviceavtal kan t.ex. omfatta följande: timmars underhåll enligt underhållsprogrammet (13 servicetillfällen). Den första 250-timmarsservicen (en service) utförs alltid som en underhållsservice som är godkänd av John Deere. 500-timmarsservicen (6 servicetillfällen) utförs antingen av John Deere eller av kunden. Oljan och de nödvändiga filtren levereras från en verkstad som är auktoriserad av John Deere för underhållsservice timmarsservicen (tre servicetillfällen) och timmarsservicen (tre servicetillfällen) utförs alltid vid en underhållsservice som godkänts av John Deere. Man kan också inkludera maskinrapporten från TimberLink, oljeanalysen, eller utökad omfattning för önskad tidsperiod i serviceavtalet. Be din återförsäljare om mer information om serviceavtalet SAFE. Serviceavtalet SAFE och den utökade omfattningen SAFE Plus kan inkluderas i köpet av maskinen.

9 för planerad service och utökad omfattning Mer stressfri arbetstid för din skogsmaskin med SAFE med utökad omfattning Den utökade omfattningen SAFE Plus ger dig trygghet för din maskin efter att standardgarantin har löpt ut. Du kan köpa den utökade omfattningen för din skördare eller skotare från John Deere, antingen när du köper den nya maskinen eller medan standardgarantin fortfarande gäller. Den utökade omfattningen SAFE Plus erbjuder ett antal alternativ som omfattar olika tidsperioder och olika system: Full omfattning för hela maskinen Omfattar transmission, motor och hydraulik Den utökade omfattningen för transmissionen och motorn kan gälla upp till timmar och den inkluderar alltid serviceavtalet SAFE. Den utökade omfattningen SAFE Plus inkluderar delar och reparationskostnader - förutom slitagedelar - för skador på grund av defekter i materialet eller tillverkningsfel. Ansökningsprocessen för den utökade omfattningen är snabb och enkel. Diskutera villkoren i avtalet med din återförsäljare. Den utökade omfattningen i SAFE Plus kan omfatta antingen 4 000, eller timmar.

10 Ett stort utbud av tillgängliga reservdelar är en hederssak för John Deere Skogsmaskiner används i tunga, krävande förhållanden och i ständigt växlande väder, vilket gör att det ställs höga krav på maskinerna. Därför är det klokt att sköta maskinen genom att välja produkter som förebygger eventuella problem. Du kan få alla reservdelar, tillbehör och smörjmedel till skogsmaskinen från samma John Deere Forestry-återförsäljare som tillhandahåller service och reservdelar. Några av John Deeres återförsäljare som sköter service och reservdelar erbjuder möjligheten att hämta reservdelar eller servicedelar även utanför normala öppettider. Denna tjänst gör det lättare att få tag på reservdelar, särskilt under högsäsong när maskinens utnyttjandegrad måste maximeras. Be din återförsäljare om mer information om att hämta reservdelar efter normala öppettider. John Deeres service- och reservdelar levereras som kit och innehållet är noggrant genomtänkt. Ett kit inkluderar alla nödvändiga delar för en specifik service eller en viss reparation. Några av de tillgängliga kitten inkluderar filter, boggilager och kranarmskit. Be din återförsäljare om mer information om de tillgängliga kitten.

11 Servicekittet inkluderar alla nödvändiga filter och packningar i en låda.

12 Vi stöder din avverkning från början till slut Varför är det klokt att använda omfattande skördarlösningar från en leverantör? Helt enkelt därför att det är praktiskt att ha John Deere som din samarbetspartner. Vi tillverkar redan mer än 100 tillförlitliga skogsmaskiner av hög kvalitet, byggda för ett särskilt syfte. Vårt globala distributionsnätverk garanterar att det alltid finns en återförsäljare i närheten som ger support till ditt företag när det gäller service och reservdelar. Vi har också gedigen kunskap om skogsindustrin och kan ge dig de resurser och det stöd som bara ett globalt företag kan ge. Mer information om John Deere Forestry får du av din lokala återförsäljare eller på vår webbplats på sv Den här broschyren/litteraturen har noggrant sammanställts för global distribution. Medan allmän information, bilder och beskrivningar anges kan vissa illustrationer och texter inkludera tillval och tillbehör som inte finns tillgängligt i alla regioner. V.g. kontakta din lokala återförsäljare för mer detaljerad information. John Deere förbehåller sig rätten att ändra specifikationer och design för produkter som beskrivs i denna broschyr utan förvarning. Vi ansvarar inte för fel eller utelämnanden. Tryckt i Finland, Offset Ulonen

John Deere ForestSight

John Deere ForestSight John Deere ForestSight OMVANDLA DATA TILL LÖSNINGAR MASKIN optimetring DRIFTSÄKERHETS optimetring OBJEKTS optimetring SAMMANFÖR maskiner, teknik och din återförsäljares tjänster 2 Gör ditt arbete mer lönsamt

Läs mer

Tillförlitlighet. Tillgänglighet. Expertis. Trane Select-avtal Omfattande serviceavtal för system för klimatstyrning

Tillförlitlighet. Tillgänglighet. Expertis. Trane Select-avtal Omfattande serviceavtal för system för klimatstyrning Tillförlitlighet Tillgänglighet Expertis Trane Select-avtal Omfattande serviceavtal för system för klimatstyrning Avgörande faktorer för ditt klimatsystem Optimerad drift av utrustningen Konstant prestanda

Läs mer

INVESTERA I DRIFTTID VOLVO PENTA SERVICEAVTAL TRYGGARE OCH ENKLARE ÄGANDE

INVESTERA I DRIFTTID VOLVO PENTA SERVICEAVTAL TRYGGARE OCH ENKLARE ÄGANDE INVESTERA I DRIFTTID VOLVO PENTA SERVICEAVTAL TRYGGARE OCH ENKLARE ÄGANDE FYRA NIVÅER AV SERVICE EN AFFÄRSRELATION MED DIN VOLVO PENTA ÅTERFÖRSÄLJARE Du har nyligen investerat i en Volvo Pentaprodukt som

Läs mer

Skördare 1070E/1170E VOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS

Skördare 1070E/1170E VOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS Skördare 1070E/1170E PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS REVOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME REVOLUTIO VOLUTION ON John Deeres nya skördare 1070E och 1170 E är både smidiga och högpresterande,

Läs mer

Skördare 1270E/1470E VOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS

Skördare 1270E/1470E VOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS Skördare 1270E/1470E PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS REVOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME REVOLUTIO VOLUTION ON Den avancerade tekniken i John Deeres E-serieskördare ger en mycket hög

Läs mer

utmärkt renhet Miljömärkt tvättkemikaliesystem 413-097 TAMMERMATIC-TJÄNSTER

utmärkt renhet Miljömärkt tvättkemikaliesystem 413-097 TAMMERMATIC-TJÄNSTER TAMMERMATIC-TJÄNSTER utmärkt renhet Du har till ditt förfogande produkter som har utvecklats för förhållandena i Norden och som är lämpliga för användning året runt i alla fordonstvättar och vattenåtervinningssystem.

Läs mer

By-pass-flitren finns i flera olika modeller och storlekar anpassade till olika fordon/maskiner och användningsområden.

By-pass-flitren finns i flera olika modeller och storlekar anpassade till olika fordon/maskiner och användningsområden. Undvik driftstopp och minska By-pass-flitren finns i flera olika modeller och storlekar anpassade till olika fordon/maskiner och användningsområden. Föroreningarna samlas i filterpatronen som byts ut med

Läs mer

AutoTrac Universalsats 200

AutoTrac Universalsats 200 AutoTrac Universalsats 200 Introduktion till guidning John Deere GreenStar guidesystem ökar inte bara värdet på dina maskiner, det hjälper dig också att effektivisera din tid på fältet. John Deere erbjuder

Läs mer

Skotarna 1510E/1910E VOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS

Skotarna 1510E/1910E VOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS Skotarna 1510E/1910E PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS REVOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME REVOLUTIO VOLUTION ON Den revolutionerande E-serien ger dig högre produktivitet än någonsin

Läs mer

OLJEBYTE CITROËN GER RÅD FÖR BÄTTRE UNDERHÅLL

OLJEBYTE CITROËN GER RÅD FÖR BÄTTRE UNDERHÅLL OLJEBYTE CITROËN GER RÅD FÖR BÄTTRE UNDERHÅLL VARFÖR SKA MAN SMÖRJA MOTORN? 1. OLJA Minskar friktion. Begränsar slitage på rörliga delar i motorn (vevaxel, kamaxel ) Möjliggör effektiv kylning av motorn.

Läs mer

HP Next Day Hardware Support HP Care Pack Services

HP Next Day Hardware Support HP Care Pack Services HP Next Day Hardware Support HP Care Pack Services Med HP Hardware Support Onsite får du support av hög kvalitet för dina hårdvaruprodukter från HP och Compaq, både på distans och på plats hos dig. Du

Läs mer

GEA PHE Systems EcoServe Värmeväxlarservice och reservdelar

GEA PHE Systems EcoServe Värmeväxlarservice och reservdelar GEA PHE Systems EcoServe Värmeväxlarservice och reservdelar engineering for a better world GEA Heat Exchangers För många år av problemfri drift finns GEA EcoServe alltid tillhands När våra plattvärmeväxlare

Läs mer

H2O kundservice. Effektiv och säker.

H2O kundservice. Effektiv och säker. Experter för avloppsfri produktion German Engineering H2O kundservice. Effektiv och säker. www.h2o-de.com Vår ambition är att i möjligaste mån minska din arbetsbörda. Därför har kundservice så hög prioritet

Läs mer

Balpackningsprodukter. Maximerar värdet på varje bal

Balpackningsprodukter. Maximerar värdet på varje bal Balpackningsprodukter Maximerar värdet på varje bal 2 Balpackningsprodukter Balpackningsprodukter 3 Perfekta balar. Varje gång. Det finns många anledningar till att välja balpackningsprodukter i original

Läs mer

SÄKERSTÄLLER MAXIMAL PRODUKTIVITET PONSSE ACTIVE CARE

SÄKERSTÄLLER MAXIMAL PRODUKTIVITET PONSSE ACTIVE CARE SÄKERSTÄLLER MAXIMAL PRODUKTIVITET PONSSE ACTIVE CARE 1 2 PÅLITLIGHET En trasig maskin mitt i skogen kan innebära ett tungt ekonomiskt avbräck för en skogsmaskinentreprenör. PONSSEs serviceavtal håller

Läs mer

din starkaste maskinpartner NORRMASKINER Luleå - Skellefteå - Umeå

din starkaste maskinpartner NORRMASKINER Luleå - Skellefteå - Umeå din starkaste maskinpartner NORRMASKINER Luleå - Skellefteå - Umeå Tillsammans är man starkare LULEÅ SKELLEFTEÅ UMEÅ 2 Välkommen till din starkaste maskinpartner Tillsammans är man starkare därför har

Läs mer

Getinge Care. Service med omsorg

Getinge Care. Service med omsorg Getinge Care Service med omsorg Peace of mind från början till slut Namnet Getinge Care valdes med största omsorg. Vi vill uppfylla dina behov och maximera värdet av din investering. Reservdelar Försäljning

Läs mer

Kalmar elektrisk gaffeltruck Electric evolution

Kalmar elektrisk gaffeltruck Electric evolution Kalmar elektrisk gaffeltruck Electric evolution 5 9 tons kapacitet Har du råd att inte välja Kalmar? Slutsatsen är densamma oavsett om du är användare eller ägare. En totallösning från Kalmar ger lägre

Läs mer

DÖRR-PANEL APPLICERING. Mixon Dörr-Panel applicering 2500 Serien

DÖRR-PANEL APPLICERING. Mixon Dörr-Panel applicering 2500 Serien DÖRR-PANEL APPLICERING Mixons system för dörr- och panelapplicering används för olika produkter där träpaneler eller dörrblad limmas fast ovanpå föregående skiva eller ovanpå honeycomb -materialet som

Läs mer

GÄLLER ALLA TYPER AV MASKINER SERVICE RESERVDELAR SERVICEAVTAL SUPPORT

GÄLLER ALLA TYPER AV MASKINER SERVICE RESERVDELAR SERVICEAVTAL SUPPORT GÄLLER ALLA TYPER AV MASKINER SERVICE RESERVDELAR SERVICEAVTAL SUPPORT SERVICE Vi utför service och underhåll på alla typer av maskiner; anläggnings-, materialhanteringsmaskiner och liftar. Något som också

Läs mer

Mångsidig staplare för alla dina behov... PSP Ledstaplare med plattform

Mångsidig staplare för alla dina behov... PSP Ledstaplare med plattform Mångsidig staplare för alla dina behov... PSP Ledstaplare med plattform 24/7 support worldwide network 2 modeller PSP Modell PSP 125 PSP 160 Lyfthöjd 2690 4190 mm 1670 5400 mm Lyftkapacitet 1250 kg 1600

Läs mer

PARKETTAPPLICERING. Mixon Lösningar för parkettapplicering 3000 Serien

PARKETTAPPLICERING. Mixon Lösningar för parkettapplicering 3000 Serien PARKETTAPPLICERING Mixons systemlösning för parkettapplicering används för olika produkter där trälameller limmas ovanpå varandra genom att applicera lim på det horisontella fältet på träets ovansida.

Läs mer

AP&T CUSTOMER SERVICE. Utbildning som ger utdelning

AP&T CUSTOMER SERVICE. Utbildning som ger utdelning AP&T CUSTOMER SERVICE Utbildning som ger utdelning Möt framtiden med rätt kompetens Att satsa på kompetensutveckling för dina medarbetare är förmodligen den bästa investering du kan göra. Med aktuella

Läs mer

TOYOTA I_SITE Mer än fleet management

TOYOTA I_SITE Mer än fleet management EMPOWERING YOUR BUSINESS TOYOTA I_SITE Mer än fleet management www.toyota-forklifts.se TOYOTA I_SITE Mer än fleet management Toyota I_Site är ett kontinuerligt partnerskap för effektiv materialhantering.

Läs mer

HP Hardware Support Offsite med returservice

HP Hardware Support Offsite med returservice HP Hardware Support Offsite med returservice HP:s kundsupportavtal Tjänster av hög kvalitet som omfattar retur till HP, fjärrsupport via telefon och reparation. HP Hardware Support Offsite med returservice

Läs mer

Hiab Multilift Den lätta serien XR lastväxlare

Hiab Multilift Den lätta serien XR lastväxlare Hiab Multilift Den lätta serien XR lastväxlare Produktbroschyr Hiab Multilift XR ger dig ett enastående utförande Maximera din mångsidighet Montering av Hiab Multilift XR lätta lastväxlare på vilken lastbil

Läs mer

4 SERVICE + SUPPORT. Lokal expertis

4 SERVICE + SUPPORT. Lokal expertis SERVICE + SUPPORT 4 SERVICE + SUPPORT Lokal expertis Bystronic har representanter på plats över hela världen och talar ditt språk. Vi förstår ditt företags behov och tar fram de lösningar som passar

Läs mer

Atlas Copco. Kompressorer för medicinsk luft GA 5-22 MED / GA 5-15 VSD MED (5-22 kw / 7,5-30 hk)

Atlas Copco. Kompressorer för medicinsk luft GA 5-22 MED / GA 5-15 VSD MED (5-22 kw / 7,5-30 hk) Atlas Copco Kompressorer för medicinsk luft (5-22 kw / 7,5-30 hk) Medicinsk luft: Renhet och precision i krävande sjukvårdsmiljöer Inom det viktiga området patientvård krävs en tillförlitlig tryckluftskälla

Läs mer

FORDONSVÄGNING MED FLINTAB

FORDONSVÄGNING MED FLINTAB www.flintab.se FORDONSVÄGNING MED FLINTAB En säker vågfunktion för högt ställda krav Fordonsvåg 14-15 Vägningssystem Viktoria Service & Support Delad vägning Fordonsvåg 14-15 är den första fordonsvågen

Läs mer

Omfattande Innovativt Affärsorienterat

Omfattande Innovativt Affärsorienterat Omfattande Innovativt Affärsorienterat Världsledande leverantör av teknisk information för fordonseftermarknaden www.autodata-group.com VÄRLDLEDANDE LEVERANTÖR av teknisk information för fordonseftermarknaden

Läs mer

SAND/SALT SPRIDARE. Manual

SAND/SALT SPRIDARE. Manual SAND/SALT SPRIDARE Manual Tillverkare: IRON BALTIC OÜ Põldmäe tee 1, Vatsla 76915 Estland 2 1. Introduktion... 2 2. Avsedda ändamål och arbetssätt... 2 3. Säkerhetsinstruktioner... 2 4.Användande... 3

Läs mer

För operationssalen OPERATIONSSAL DAGKIRURGI

För operationssalen OPERATIONSSAL DAGKIRURGI För operationssalen OPERATIONSSAL DAGKIRURGI Vad är Merivaara INTEGRA? Servicekoncept för att skapa funktionella arbetsplatser tillsammans Integrerar utrustning och system Förbättrar arbetsflödet, ökar

Läs mer

FORUS F 400 Den nya generationens kross är här!

FORUS F 400 Den nya generationens kross är här! FORUS F 400 Den nya generationens kross är här! FORUS Förkrossar är specialanpassade för alla typer av trä och avfall. Med en F400 krossar ni utan några problem returträ, rivningsvirke, avkap, grenar och

Läs mer

Kalmar Care Making sure your business never stops

Kalmar Care Making sure your business never stops Kalmar Care Making sure your business never stops Serviceavtal för materialhantering Vi säkerställer tillgänglig Vi vet att er verksamhet kräver att allt görs så effektivt som möjligt. Varje liten detalj

Läs mer

PRESENTATION AV MOFFETT M5 NX MER ÄN BARA TOPPRESTANDA

PRESENTATION AV MOFFETT M5 NX MER ÄN BARA TOPPRESTANDA PRESENTATION AV MOFFETT M5 NX MER ÄN BARA TOPPRESTANDA PRODUKTBROSCHYR M5 MÖT DEN NYA GENERATIONENS MOFFETT M5 NX Produkterna som visas i den här broschyren ingår i Hiabs globala produktsortiment. Avvikelser

Läs mer

Produktpresentation. Service, Support och Underhåll

Produktpresentation. Service, Support och Underhåll Produktpresentation Service, Support och Underhåll 2 Snabb och säker hjälp Sveba-Dahlen erbjuder dig ett serviceutbud som inkluderar allt från telefonsupport till underhåll, service och reparationer vid

Läs mer

Leica Geosystems Active Customer Care Vårt åtagande din framgång.

Leica Geosystems Active Customer Care Vårt åtagande din framgång. Leica Geosystems Active Customer Care Vårt åtagande din framgång. Active Customer Care Vårt åtagande din framgång. Förhållandet som Leica Geosystems har med sina kunder kan definieras med ett ord: partnerskap.

Läs mer

SCANIA TOURING. Välkommen ombord

SCANIA TOURING. Välkommen ombord Välkommen ombord Berätta om din verksamhet Möt Scania Touring. Med sin kraftfullt formade exteriör är den här allsidiga turistbussen skapad för att motsvara kraven för charter trafik och reguljärtrafik

Läs mer

Kärcher Fleet. Fokusera på att nå skinande resultat. Vi sammanfattar de åt dig.

Kärcher Fleet. Fokusera på att nå skinande resultat. Vi sammanfattar de åt dig. Kärcher Fleet Fokusera på att nå skinande resultat. Vi sammanfattar de åt dig. Ökat perspektiv för större framgång. Från den globala marknadsledaren inom rengöringsteknik kommer Kärcher Fleet - det innovativa

Läs mer

Den intelligenta hanteringen av Managed Print Services

Den intelligenta hanteringen av Managed Print Services Sharp Optimised Services kontroll l effektivitet I produktivitet Den intelligenta hanteringen av Managed Print Services Möjligheterna med Managed Print Services Fakta: upp till 5 % av ett företags avkastning

Läs mer

Optimal prestation. Med ett starkt service- och supportteam. Servicetjänster:

Optimal prestation. Med ett starkt service- och supportteam. Servicetjänster: Optimal prestation Med ett starkt service- och supportteam Servicetjänster: Förebyggande underhåll Driftsoptimering Remote Online Support Reparationer på plats Utbildning och instruktion Kalibrering och

Läs mer

Virtuell Svetsning. Framtidens utbildningsmetod

Virtuell Svetsning. Framtidens utbildningsmetod Virtuell Svetsning Framtidens utbildningsmetod Realistisk övning i simulatorn Inga säkerhetsrisker Resurssparande Framgångspaketet INLEDNING Framtidens svetsutbildning heter Fronius Virtual Welding. Elever

Läs mer

Optimal prestation. Scanvaegt Service FÖREBYGGANDE UNDERHÅLL HÖG DRIFTSÄKERHET ÖKAD KONKURRENS- KRAFT

Optimal prestation. Scanvaegt Service FÖREBYGGANDE UNDERHÅLL HÖG DRIFTSÄKERHET ÖKAD KONKURRENS- KRAFT Scanvaegt Service Optimal prestation FÖREBYGGANDE UNDERHÅLL HÖG DRIFTSÄKERHET ÖKAD KONKURRENS- KRAFT Scanvaegt Systems är en stark servicepartner som erbjuder förebyggande underhåll - det förhindrar produktionsstopp

Läs mer

Teckna ett serviceavtal Trygga din investering och maximera din besparing!

Teckna ett serviceavtal Trygga din investering och maximera din besparing! Teckna ett serviceavtal Trygga din investering och maximera din besparing! För att säkerställa att din värmepump arbetar optimalt år efter år och levererar den maximala energibesparingen, krävs det regelbunden

Läs mer

För smartare belysning

För smartare belysning För smartare belysning CityTouch LightPoint Lighting Asset Management. CityTouch LightPoint / Asset Management 3 Välkommen till framtidens smarta belysning Professionell hantering av offentlig belysning

Läs mer

Syntetiska Mobil-industrismörjmedel. Designade för att prestera

Syntetiska Mobil-industrismörjmedel. Designade för att prestera Syntetiska Mobil-industrismörjmedel Designade för att prestera En utmärkt smörjningslösning som du blir nöjd med och kan lita på... Banbrytande teknologi Syntetiska Mobil-smörjmedel har utvecklats för

Läs mer

TRUCONNECT FJÄRRSERVICE ERBJUDER SERVICE I REALTID UNDER HELA LIVSCYKELN

TRUCONNECT FJÄRRSERVICE ERBJUDER SERVICE I REALTID UNDER HELA LIVSCYKELN INDUSTRIKRANAR KÄRNKRAFTSKRANAR HAMNKRANAR TUNGA GAFFELTRUCKAR SERVICE SERVICE AV VERKTYGSMASKINER FJÄRRSERVICE TRUCONNECT FJÄRRSERVICE ERBJUDER SERVICE I REALTID UNDER HELA LIVSCYKELN 2 Konecranes Konecranes

Läs mer

VOLVO HJULLASTARE BRANDSKYDDSSYSTEM

VOLVO HJULLASTARE BRANDSKYDDSSYSTEM VOLVO HJULLASTARE BRANDSKYDDSSYSTEM Ett skräddarsytt brandskyddssystem som uppfyller alla behov Ännu en gång leder Volvo utvecklingen när det gäller säkerhet med ett helt integrerat och fabriksmonterat

Läs mer

VOLVO är partnern du kan lita på för kompletta demoleringslösningar.

VOLVO är partnern du kan lita på för kompletta demoleringslösningar. VOLVO är partnern du kan lita på för kompletta demoleringslösningar. Demolering. En viktig del på vägen till framgång. Nedmontering av byggnader, broar, och andra konstruktioner är tuffa och smutsiga jobb.

Läs mer

TILLSAMMANS FÖRVERKLIGAR VI DIN DRÖMSKOG UPM SKOG

TILLSAMMANS FÖRVERKLIGAR VI DIN DRÖMSKOG UPM SKOG TILLSAMMANS FÖRVERKLIGAR VI DIN DRÖMSKOG UPM SKOG Vad behöver din skog? Vilket av exemplen påminner mest om din situation? Exemplen hjälper dig att hitta rätt servicenivå. Jag har inte gjort just några

Läs mer

HB100, HB150, HB200 HB300, HB440, HB450

HB100, HB150, HB200 HB300, HB440, HB450 More care. Built in. VOLVOS KOMPAKTUTRUSTNING HYDRAULISKA RIVNINGSAGGREGAT HB100, HB150, HB200 HB300, HB440, HB450 DE ENDA RIVNINGSAGGREGAT SOM BYGGTS EFTER VOLVOS KRAV Volvos serie med rivningsaggregat

Läs mer

Vi sänker kostnaderna för högt tryck i er verksamhet!

Vi sänker kostnaderna för högt tryck i er verksamhet! Vi sänker kostnaderna för högt tryck i er verksamhet! Minimum Size Maximum Power Varför investera i kostsamma högtryckspumpar, när ni kan få högtryckshydraulik med ert redan befintliga låga hydraultryck

Läs mer

KANTLIMNINGSAPPLICERING. Mixon Kantlimningsapplicering 2300 Serien

KANTLIMNINGSAPPLICERING. Mixon Kantlimningsapplicering 2300 Serien KANTLIMNINGSAPPLICERING Mixons kantlimningsystem används för olika produkter där trälameller limmas ihop på den vertikala kanten av träet. Fördelar med vår kantlimningssystem: Kan användas vid alla typer

Läs mer

H200-seriens skördaraggregat

H200-seriens skördaraggregat H200-seriens skördaraggregat PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS REVOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME REVOLUTION Kännetecken för hög produktivitet och mätprecision John Deere är världens

Läs mer

GreenStar Business Pack Dokumentering ger framgång.

GreenStar Business Pack Dokumentering ger framgång. GreenStar Business Pack Dokumentering ger framgång. Maximal produktivitet. En allt-i-ett lösning. Vill du hitta ett sätt att administrera din verksamhet, med mindre krångel och ansträngning? GreenStar

Läs mer

Atlas Copco. Oljetätade vakuumpumpar med roterande ledskena GV 20-300, 20-365 m 3 /h, 12-215 kubikfot/min

Atlas Copco. Oljetätade vakuumpumpar med roterande ledskena GV 20-300, 20-365 m 3 /h, 12-215 kubikfot/min Atlas Copco Oljetätade vakuumpumpar med roterande ledskena GV 20-300, 20-365 m 3 /h, 12-215 kubikfot/min Atlas Copco Din vakuumspecialist På Atlas Copco har vi utvecklat högtekniska vakuumpumpar i många

Läs mer

PRODUKTÖVERSIKT FÖR TUNGA FORDON

PRODUKTÖVERSIKT FÖR TUNGA FORDON BÄTTRE DÄR DET GÖR SOM MEST SKILLNAD Oväntade haverier medför stora tidsförluster och höga kostnader. Om oönskade förseningar ska undvikas måste reservdelarna fungera pålitligt och problemfritt. Gates

Läs mer

EN SKÖRDARE MED VERKLIG RÅSTYRKA PONSSE SCORPION

EN SKÖRDARE MED VERKLIG RÅSTYRKA PONSSE SCORPION EN SKÖRDARE MED VERKLIG RÅSTYRKA PONSSE SCORPION SKÖRDAREN PONSSE SCORPION ÖVERLÄGSEN KRAFT OCH ERGONOMI Otrolig sikt och styrförmåga, oslagbar stabilitet, kraft och produktivitet med miljön i åtanke och

Läs mer

Mereta-serien Syntetiska cirkulations- och växellådsoljor för industrin

Mereta-serien Syntetiska cirkulations- och växellådsoljor för industrin Mereta-serien Syntetiska cirkulations- och växellådsoljor för industrin Mereta-serien Innehåll Inledning 4 Produktintroduktion och användningsområde 5 Egenskaper och fördelar 5 Temperaturområden 6 Livslängd,

Läs mer

Kaeser AirServices Marknadens BÄsTa service Med InTeLLIGenTare TrYCkLUFT

Kaeser AirServices Marknadens BÄsTa service Med InTeLLIGenTare TrYCkLUFT Kaeser AirServices Marknadens BÄSTA SERVICE MED INTELLIGENTARE TRYCKLUFT Bra service handlar inte bara om att byta olja och filter. För oss innebär det att ha en helhetssyn på dina behov. Teamet som befriar

Läs mer

FINGERSKARVSAPPLICERING LÖSNINGAR FÖR SEPARAT LIMNING. Mixon Fingerskarvning S Separatserien

FINGERSKARVSAPPLICERING LÖSNINGAR FÖR SEPARAT LIMNING. Mixon Fingerskarvning S Separatserien FINGERSKARVSAPPLICERING LÖSNINGAR FÖR SEPARAT LIMNING Mixons 2400-2S fingerskarvsystem används för olika produkter där trälameller limmas ihop i kortändarna. Detta görs för att minska spillet vid kvistar

Läs mer

Balhantering. Maximera värdet på varje bal

Balhantering. Maximera värdet på varje bal Balhantering Maximera värdet på varje bal Perfekta balar. Varje gång Det finns många anledningar att välja original John Deere balhanteringsprodukter. De är framtagna och testade för din John Deere balpress

Läs mer

LF vibratorplattor Född till stordåd - nya Dynapac LF-vibratorplattor med enastående prestanda på jord och asfalt.

LF vibratorplattor Född till stordåd - nya Dynapac LF-vibratorplattor med enastående prestanda på jord och asfalt. Framåtgående vibratorplattor för jord och asfalt LF vibratorplattor Född till stordåd - nya Dynapac LF-vibratorplattor med enastående prestanda på jord och asfalt. En ny generation med gemensamma gener

Läs mer

I över 50 år har vi trotsat tyngdlagen

I över 50 år har vi trotsat tyngdlagen I över 50 år har vi trotsat tyngdlagen )a Komplett leverantör Simson Power Tools tillverkar och säljer hydrauliska kraftverktyg med hög kvalitet, god säkerhet, flexibilitet och hög prestanda. I kombination

Läs mer

TILLFÖRLITLIG TEKNISK INFORMATION TILL FORDONSEFTERMARKNADEN

TILLFÖRLITLIG TEKNISK INFORMATION TILL FORDONSEFTERMARKNADEN DISTRIBUTOR TILLFÖRLITLIG TEKNISK INFORMATION TILL FORDONSEFTERMARKNADEN OMFATTANDE - INNOVATIVT - AFFÄRSINRIKTAT Om oss Nyckeltal Vad vi gör Autodata är Europas ledande leverantör av teknisk information

Läs mer

www.kaeser.com KAESER AIR SERVICES Våra tjänster

www.kaeser.com KAESER AIR SERVICES Våra tjänster KAESER AIR SERVICES Våra tjänster KAESER AIR SERVICES Därför väger våra servicebussar 3 ton 100 % kvalitet och 100 % service Ett av de viktigaste kraven när det gäller tryckluftsförsörjning är högsta möjliga

Läs mer

Vårt viktiga arbete med: Miljö Kvalitet och Säkerhet

Vårt viktiga arbete med: Miljö Kvalitet och Säkerhet Vårt viktiga arbete med: Miljö Kvalitet och Säkerhet Kvalitet & Arbetsmiljö Så här arbetar vi med kvalitet & arbetsmiljö Vi på Swea Energi och Qstar Oil har en grundfilosofi när det gäller att arbeta med

Läs mer

För att du ska kunna lita på ditt Waratah-aggregat/utrustning i det dagliga arbetet

För att du ska kunna lita på ditt Waratah-aggregat/utrustning i det dagliga arbetet TimberRite MÄT- OCH STYRSYSTEM För att du ska kunna lita på ditt Waratah-aggregat/utrustning i det dagliga arbetet måste du kunna vara säker på att din investering ger maximal produktivitet. TimberRite-mätsystemen

Läs mer

Version 2. Sondex WP pumpar. Dränkta, torruppställda och portabla avloppsvattenpumpar - 50 Hz

Version 2. Sondex WP pumpar. Dränkta, torruppställda och portabla avloppsvattenpumpar - 50 Hz Version 2 Sondex WP pumpar Dränkta, torruppställda och portabla avloppsvattenpumpar - 50 Hz Sondex-WN Sondex-WP1 Sondex-WP4 Sondex pumpar för avloppsvatten Sondex Avloppsvattenprogram Sondex WP-serie kombinerar

Läs mer

GA310 Vibration Steering Wheel RS-100

GA310 Vibration Steering Wheel RS-100 GA310 Vibration Steering Wheel RS-100 OBS! Utsätt inte Vibration Steering Wheel RS-100 för extrema temperaturer. Placera inte enheten i direkt solljus eller i närheten av värmeelement. Använd inte Vibration

Läs mer

AquaLamell & AquaGuard

AquaLamell & AquaGuard AquaLamell & AquaGuard Pahléns automatiska poolskydd i elegant och anpassningsbar design. Sänker dina uppvärmningskostnader med upp till 80% som gynnar både miljö och dina driftskostnader. Säkerhet Godkänd

Läs mer

Nu tar vi aptering till en helt ny nivå!

Nu tar vi aptering till en helt ny nivå! Nu tar vi aptering till en helt ny nivå! Modern förarmiljö och förbättrad aptering ger högre produktivitet och större virkesvärde. Nu tar vi aptering till en helt ny nivå! Möt framtiden med Forester Dagens

Läs mer

Atlas Copco Eftermarknadstjänster. Trygga servicelösningar för din verksamhet

Atlas Copco Eftermarknadstjänster. Trygga servicelösningar för din verksamhet Atlas Copco Eftermarknadstjänster Trygga servicelösningar för din verksamhet Air-tjänster för optimal energibesparing Våra energibesparande Air-tjänster kan radikalt minska livscykelkostnaden för din tryckluftanläggning.

Läs mer

Sov gott! SICK LifeTime Service - Tjänster för en god nattsömn

Sov gott! SICK LifeTime Service - Tjänster för en god nattsömn Sov gott! SICK LifeTime Service - Tjänster för en god nattsömn KONSULTATION 2011 2012 2013 2014 2015 Från dröm till verklighet Med läget under kontroll får du en säker och effektiv produktion. Då kan du

Läs mer

TEKNISKA LÖSNINGAR FÖR BÄRANDE KONSTRUKTIONER. Mixon Separat limning av bärande konstruktioner 2800 Serien

TEKNISKA LÖSNINGAR FÖR BÄRANDE KONSTRUKTIONER. Mixon Separat limning av bärande konstruktioner 2800 Serien TEKNISKA LÖSNINGAR FÖR BÄRANDE KONSTRUKTIONER Mixons system för separat limning av bärande konstruktioner används för olika produkter där trälameller limmas ovanpå varandra genom att applicera lim på det

Läs mer

Bättre för miljön. Bra för affärerna. Här och nu.

Bättre för miljön. Bra för affärerna. Här och nu. Ecolution by Scania Bättre för miljön. Bra för affärerna. Här och nu. by Scania Ecolution by Scania utan tunga transporter stannar världen. De är en grundläggande nödvändighet för att vi till exempel ska

Läs mer

Installationsanvisning och bruksanvisning. Reningsgrad standard 100 micron (0,1mm)

Installationsanvisning och bruksanvisning. Reningsgrad standard 100 micron (0,1mm) Installationsanvisning och bruksanvisning JPF AT ¾ " 2 Reningsgrad standard 100 micron (0,1mm) Obs! Läs noga igenom installation och bruksanvisning innan ni monterar och driftsätter detta filter. Viktigt

Läs mer

SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING. PONSSE fox

SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING. PONSSE fox SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING PONSSE fox PONSSE FOX-SKÖRDAREN JÄMN PRODUKTIVITET PONSSE Fox-skördaren har den senaste tekniken och tillförlitliga baslösningar för utmärkt övergripande effektivitet. En innovativ

Läs mer

PROFIPRO PROFI 50 HARVESTER

PROFIPRO PROFI 50 HARVESTER PROFIPRO PROFI 50 HARVESTER PROFI 50 Effektiv Profi 50 är en skogsmaskin som lämpar sig för varierande terränger. Skogsmaskinen går på ett obehindrat och skonsamt sätt även på mjuka marker. Tack vare en

Läs mer

Sweepmaster 900 / 980 R/RH

Sweepmaster 900 / 980 R/RH Sweepmaster 900 / 980 R/RH För effektiv sopsugning av medelstora ytor Åkbara sopsugmaskiner med ytkapacitet på upp till 7,200 m 2 /tim Effektiv sopning snabbt och rent Sweepmaster 900/980 R effektiv helt

Läs mer

Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar

Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Ger ett enkelt, centralstyrt underhåll av skrivare och multifunktionssystem HANTERING AV ARBETSFLÖDET ETT ENKELT SÄTT ATT UNDERHÅLLA

Läs mer

ETT HELT UPPGRADERAT KRAFTPAKET PONSSE BEAR

ETT HELT UPPGRADERAT KRAFTPAKET PONSSE BEAR ETT HELT UPPGRADERAT KRAFTPAKET PONSSE BEAR NYA PONSSE BEAR KRAFT, PRODUKTIVITET OCH ARBETSGLÄDJE Helt nya PONSSE Bear är en sann skogens konung. Den representerar bästa tänkbara prestanda, produktivitet

Läs mer

OPTIMER 103-, 103R- och 1003-serien

OPTIMER 103-, 103R- och 1003-serien Tallrikskultivatorer med individuellt upphängda tallrikar för stubbearbetning + OPTIMER 103-, 103R- och 1003-serien www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 OPTIMER+ 1000 103-, 103R- OCH 1003-SERIEN EFFEKTIV

Läs mer

Fiber ger företaget nya möjligheter. Magnus Ekman Anders Wahlbom Thomas Berggren

Fiber ger företaget nya möjligheter. Magnus Ekman Anders Wahlbom Thomas Berggren Fiber ger företaget nya möjligheter Magnus Ekman Anders Wahlbom Thomas Berggren Regeringens målsättning:...år 2020 bör 90 procent av alla hushåll och företag ha tillgång till bredband om minst 100 Mbit/s.

Läs mer

Ett effektivt filter mot höga kostnader.

Ett effektivt filter mot höga kostnader. Ett effektivt filter mot höga kostnader. ETT FÖRETAG I INDUTRADE InnovativA lösningar ger stor effekt. Colly, en komplett samarbetspartner. Colly erbjuder dig innovativa kostnadseffektiva helhetslösningar.

Läs mer

ETT STABILT OCH ERGONOMISKT KRAFTPAKET PONSSE ERGO

ETT STABILT OCH ERGONOMISKT KRAFTPAKET PONSSE ERGO ETT STABILT OCH ERGONOMISKT KRAFTPAKET PONSSE ERGO PRODUKTIVITET, EKONOMI OCH ERGONOMI I ET PAKET Mångsidiga och kraftfulla PONSSE Ergo har genomgått en omfattande uppgradering. Ännu mer produktiva, komfortabla

Läs mer

SWOG. Scandinavian way of grouting. Beslutsamhet ger resultat för våra kunder

SWOG. Scandinavian way of grouting. Beslutsamhet ger resultat för våra kunder SWOG Scandinavian way of grouting Beslutsamhet ger resultat för våra kunder 2 SWOG Scandinavian way of grouting SWOG -serien erbjuder injekteringsanläggningar i varierande storlek och kombinationer för

Läs mer

GETINGE FD1600 FRONTMATAD SPOLDESINFEKTOR. Always with you

GETINGE FD1600 FRONTMATAD SPOLDESINFEKTOR. Always with you GETINGE FD1600 FRONTMATAD SPOLDESINFEKTOR Always with you 2 Getinge FD1600 Getinge FD1600 3 ENKELT & EFFEKTIVT Med sin tilltalande och moderna design, enkla drift och utmärkta desinfektionsprestanda spelar

Läs mer

MarkVision skrivarhanteringsprogram

MarkVision skrivarhanteringsprogram Skrivarprogramvara och hjälpprogram 1 MarkVision skrivarhanteringsprogram MarkVision för Windows 95/98/2000, Windows NT 4.0 och Macintosh levereras med skrivaren på CD-skivan Drivrutiner, MarkVision och

Läs mer

Ombyggnader Vi ger din gamla press ett nytt, produktivt liv. Oavsett fabrikat.

Ombyggnader Vi ger din gamla press ett nytt, produktivt liv. Oavsett fabrikat. AP&T CUSTOMER SERVICE Ombyggnader Vi ger din gamla press ett nytt, produktivt liv. Oavsett fabrikat. Börjar din gamla press eller produktionslinje att tappa stinget, kan det vara dags att fundera på en

Läs mer

FINGERSKARVNING MIXAD APPLICERING. Mixon Fingerskarvning mixad applicering 2400 Serien

FINGERSKARVNING MIXAD APPLICERING. Mixon Fingerskarvning mixad applicering 2400 Serien FINGERSKARVNING MIXAD APPLICERING Mixon Fingerskarvning mixad applicering 2400 Serien Mixon 2400 Serien fingerskarvningssystem används för olika produkter där trälameller limmas ihop i kortändarna. Detta

Läs mer

GETINGES DA VINCI-LÖSNING

GETINGES DA VINCI-LÖSNING GETINGES DA VINCI-LÖSNING 2 GETINGES DA VINCI-LÖSNING TOPPMODERN LÖSNING, VALIDERAD OCH KLAR FÖR ROBOTASSISTERAD KIRURGI I mer än 100 år har Getinge genomgående levererat högeffektiva produkter för behandling

Läs mer

TIPS FÖR ATT ÖKA 3DIN FÖRSÄLJNING

TIPS FÖR ATT ÖKA 3DIN FÖRSÄLJNING TIPS FÖR ATT ÖKA 3DIN FÖRSÄLJNING Alla kontakter bidrar till nya affärer Genom ett förändrat tankesätt kring försäljning, och genom att värdera sina kontakter som potentiella kunder över en längre tidshorisont,

Läs mer

Högre Mekanikerutbildning

Högre Mekanikerutbildning Högre Mekanikerutbildning En utbildning för SGAs medlemmar med tyngdpunkt på hydraulik, elteknik och slipning. Tele: 044-24 86 60 Web: www.sgariks.se Innehållsförteckning Högre Mekanikerutbildning (HMU)...

Läs mer

NOKIAS BEGRÄNSADE TILLVERKARGARANTI FÖR NOKIA MED WINDOWS-TELEFON

NOKIAS BEGRÄNSADE TILLVERKARGARANTI FÖR NOKIA MED WINDOWS-TELEFON NOKIAS BEGRÄNSADE TILLVERKARGARANTI FÖR NOKIA MED WINDOWS-TELEFON OBS! Den begränsade tillverkargarantin (nedan kallad garantin) gäller endast för äkta Nokia-produkter med Windows-telefoner som säljs via

Läs mer

MONTAGEANVISNING MICROPROP DC2

MONTAGEANVISNING MICROPROP DC2 REVISION: 201401 DOC: 841603 MONTAGEANVISNING MICROPROP DC2 EXPANSION INNEHÅLL 1. Säkerhetsföreskrifter 6 1.1. Allmänt 6 1.2. Checklista säkerhet 6 2. Kontroll av leveransinnehåll 8 2.1. 841401 maskinelsats

Läs mer

FINGERSKARVSAPPLICERING SEPARAT APPLICERING GENOM KONTAKTLÖST SYSTEM. Mixon Fingerskarvning separat applicering 2400 CL Serie

FINGERSKARVSAPPLICERING SEPARAT APPLICERING GENOM KONTAKTLÖST SYSTEM. Mixon Fingerskarvning separat applicering 2400 CL Serie FINGERSKARVSAPPLICERING SEPARAT APPLICERING GENOM KONTAKTLÖST SYSTEM Mixons fingerskarvningssystem med separat applicering används för olika produkter där trälameller limmas ihop i kortändarna. Detta görs

Läs mer

T30 11/14 bar. Kolvkompressorer

T30 11/14 bar. Kolvkompressorer T30 11/14 bar Kolvkompressorer Ingersoll Rand T30 har varit ledare i sin klass ända sedan den kom år 1929. Ingen annan kompressor kan mäta sig med den, vare sig beträffande pålitlighet, effektivitet, robust

Läs mer

Svar på inkomna frågor 5

Svar på inkomna frågor 5 1 (8) Datum 02.00 2015-06-11 Diarienr (åberopas) A.216.917/2014 Polismyndigheten Ekonomiavdelningen Inköpsenheten Handläggare Linda Johansson E-post linda-m.johansson@polisen.se Svar på inkomna frågor

Läs mer

Naturligt steg för lönsam förädling

Naturligt steg för lönsam förädling Naturligt steg för lönsam förädling 1 2 3 Automatiserade processer, hög kvalitet, leveranssäkerhet och tillgänglighet gör ALMAB till ett naturligt val när sågverk och hyvlerier söker en partner. Målet

Läs mer