ambio Nackstödet är ställbart i höjd och djup. Den mjuka dynan och formen som är anpassad efter nacke och huvud, ger bekväm avlastning.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "ambio Nackstödet är ställbart i höjd och djup. Den mjuka dynan och formen som är anpassad efter nacke och huvud, ger bekväm avlastning."

Transkript

1 rh ambio

2 RH Ambio är en helt ny typ av stol med ventilation. Med tanke på hur mycket tid vi människor sitter i våra arbetsstolar mår vi nämligen bättre av att göra det i en stol som alltid håller en jämn, behaglig temperatur och som alltid är fräsch. I en stol med en ergonomi som dessutom gör att du sitter upprätt och därför andas bättre. Vilket förbättrar din prestation. En stol som dessutom är lika skön att se på som att sitta i. Upptäck RH Ambio. Stolen som andas. Nackstödet är ställbart i höjd och djup. Den mjuka dynan och formen som är anpassad efter nacke och huvud, ger bekväm avlastning. Ryggstödet är formgivet för att ge stöd och avlastning hela vägen från svanken upp till skulderbladen. Ryggstödets avsmalnande överdel ger full rörelsefrihet åt armarna. Ryggstödet är ställbart i höjdled och kan precis som sitsen enkelt tas loss och bytas ut. Dessutom är det möjligt att ta loss och byta ryggdynan. Bra om du vill ha en ny färg, eller om den är sliten och smutsig. Ryggstödets dyna består av Ventec. Vår filosofi om ergonomi På RH Stolen har vi en egen filosofi om ergonomi. Den grundar sig på vikten av en upprätt kroppshållning och rörelse i sittandet. En upprätt kroppshållning underlättar andning och blodcirkulation, medan rörelse stimulerar musklerna. Den filosofin finns översatt till RH Ambio genom det vi kallar Tvåpunktsprincipen, eller 2PP. Tekniken i 2PP gör att kroppen får ordentligt med variation och avlastning. Det är därför RH Ambio följer din minsta rörelse. Det är också därför RH Ambio helt och fullt lever upp till vår filosofi om ergonomi. Reglagen är samlade på höger sida av stolen och nås medan du sitter. Det gör att RH Ambio är mycket enkel att ställa in och ställa om. Reglagen är greppvänliga och lätta att justera. De är även försedda med pictogram som tydligt beskriver hur du höjer och sänker stolen, ställer om ryggstödets vinkel separat från sitsen samt justerar sittdjupet. Med gungreglaget öppnar och stänger du gungfunktionen. Gungan är steglöst låsbar i valfri vinkel. Fotkrysset i aluminium är formgivet speciellt för RH Ambio. Den breda ytan på kryssets vingar erbjuder skön avlastning för fötterna. ambio Hjulen är speciellt designade för RH Ambio och finns för både mjuka och hårda golv (tillval).

3 Armstöden är ställbara i höjd, bredd och går även att rotera. Det ger möjlighet till flexibel användning. Genom att rotera armstödsplattan ett halvt varv justerar du deras längd. På så sätt kan du till exempel göra dem kortare så att du kan komma närmare bordet. Dessutom är de mjuka och ger bra avlastning. Sitsens form ger bra stöd och avlastning. Den sluttande framkanten gör att trycket mot lårens undersida minimeras. Sittdynan består av Ventec, vårt unika material som andas. Dessutom är sittdynan enkel att ta loss och byta ut. Bra om du vill ha en ny färg, eller om de är slitna och smutsiga. Med reglaget som justerar gungans kraft ställer du in gungan med hänsyn till din längd och vikt. På så sätt kan du använda den öppen vilket ger mer rörelse i sittandet.

4 En arbetsstol med full flexibilitet RH Ambio kan anpassas till vilken arbetsmiljö och användare som helst. Stolen finns i fyra grundutföranden och dessutom med en rad tillval. Form Zenit Design Group RH Ambio 220 RH Ambio 220 har en gunga och rygg som justeras separat. Genom att reglera knäledsgungan kan du variera ditt sittande mellan framåtlutat, bakåtlutat eller helt rörligt allt med bibehållna grundinställningar. Ryggbrickan kan vinklas exakt som du vill ha den. Det ger ett bra svankstöd och avlastning för hela ryggen. Fördelen blir också att du kan öppna upp vinkeln mellan sitsen och ryggen. Stolen är höjoch sänkbar precis som rygg-, arm- och nackstöd. Gungan är steglöst låsbar. Sitsen kan fås i varianterna medium och large. RH Ambio 120 I en RH Ambio 120 rör sig rygg och sits samtidigt när du lutar dig framåt eller bakåt. Med hjälp av knäledsgungan kan du variera ditt sittande mellan framåtlutat, bakåtlutat eller helt rörligt allt med bibehållna grundinställningar. Vinkeln på ryggstödet och sittdjupet ställs in med samma reglage. Ett praktiskt alternativ för dig som vill minimera antalet inställningar men ändå ha en komplett arbetsstol. Stolen är höj- och sänkbar precis som rygg-, arm- och nackstöd. Gungan är steglöst låsbar. Sitsen kan fås i varianterna medium och large. RH Ambio 200 Samma stol som RH Ambio 220 fast med lägre rygg. RH Ambio 100 Samma stol som RH Ambio 120 fast med lägre rygg.

5 Ovanligt användarvänlig RH Ambio är enkel att anpassa till dina fysiska förutsättningar och till din arbetsmiljö. Alla reglage är samlade på höger sida av stolen och nås sittande. Tack vare pictogrammen ser du direkt hur stolen ska användas. När du väl gjort grundinställningarna av höjden på stol, rygg och armstöd samt av sittdjup och gungans hårdhet, behöver de praktiskt taget aldrig ändras. Enklare kan det knappast bli. Med ett och samma reglage, gungreglaget, varierar du dessutom ditt sittande mellan framåtlutat, bakåtlutat eller helt rörligt allt med bibehållna grundinställningar. Besök får du en snabb och enkel beskrivning av hur du ställer in RH Ambio och får ut det mesta av din stol. Ventec : Så att RH Ambio andas Sitsen och ryggen i RH Ambio består av Ventec, en unik produkt utvecklad av oss på RH. Ventec har en enastående förmåga att transportera fukt och värme* att andas. Det gör att din RH Ambio håller sig fräschare. Vilket ökar komforten. Dessutom är sitsen och ryggdynan enkla att ta loss och byta ut. Bra av hygieniska skäl, om du vill ha en ny färg, om de är slitna eller smutsiga. Dessutom är Ventec biologiskt nedbrytbart. Vilket gläder vår miljö. Med rörligt sittande presterar du bättre När du sitter i en RH Ambio gör Tvåpunktsprincipen, eller 2PP, att knäledens och höftens naturliga balansarbete återskapas. Sitsens framkant rör sig minimalt i höjdled när du gungar och fötterna lyfter aldrig från golvet. Trycket mot benens undersida minimeras och blodflödet är hela tiden normalt. Ryggstödet rör sig aldrig i höjdled när du vinklar det, och svankstödet hamnar därför alltid på rätt plats. Det gör att du behåller en upprätt kroppshållning, att du andas bättre och presterar därefter. Allt enligt 2PP och vår filosofi om ergonomi. Helt återvinningsbar RH Ambio är miljövänlig ner till minsta detalj. Stoppningen i sits- och ryggdyna består av naturfiber som är komposterbart. Det gäller även det omslutande ulltyget. Övriga delar av stolen består av helt återvinningsbara aluminium-, stål- och plastmaterial. * Undersökningar genomförda av det oberoende testinstitutet IFP Research AB.

6 Tillval Funktionella tillval Nackstöd (finns både tyg- och läderklätt), gaspelare för högre sitthöjder, hjul för hårda golv, armstöd Visuella tillval Silverfärgade lister, läderklätt nackstöd, läderklätt armstöd, klädd rygg för RH Ambio 220/200, klädd rygg för RH Ambio 120/100 Accessoarer Galge, låsbar box, löstagbar ryggväska Paket Paket Elegans Om du valt tyg som grundklädsel har du möjlighet att göra din RH Ambio lite extra elegant. Paketet innehåller: Silverlister, klädd baksida, läderklätt nackstöd, läderklätt armstöd. Paket Accessoarer Ett paket med praktiska och snygga accessoarer till din RH Ambio 220 eller 200: Galge för kavaj, kappa och jacka, låsbar Box för till exempel plånbok och Mp3-spelare, löstagbar Ryggväska med gott om plats.

7 Läs gärna mer om RH Ambio Visit och de övriga stolarna i RH Ambio-serien på Tyget är ingen tillfällighet Tyget i RH Ambio är gjort av ull. Det har extremt goda ventilerande och fuktabsorberande förmågor vilket gör att Ventec fungerar fullt ut. Det stöter även bort större koncentrationer av vatten och vätska, bra om du till exempel spiller. Dessutom är tyget antistatiskt och flamsäkert. Och eftersom ull är ett naturmaterial, är tyget miljövänligt. Med sin slitstyrka gör det även att din RH Ambio håller sig snygg längre. Läder som framhäver formerna RH Ambio kan även fås läderklädd. Och inte heller vårt val av läder är någon tillfällighet. Med sin höga kvalitet, sin tunnhet och smidighet ger det rättvisa åt RH Ambios kraftfulla former. Lädret är pikerat och har små hål så att fukt och värmetransport underlättas. Färgskala Bold 5101 Lime 4103 Orange 4101 Röd 3102 Blå Classic 2102 Grå 9102 Gråsvart 9104 Vinröd 9101 Mörkblå Natural 9103 Brun 2101 Beige 2103 Grön 1101 Vit Läder Svart Grått Vinrött Blått Observera att färgerna inte är exakt återgivna. Besök gärna och beställ dina tygprover. ISO BUREAU VERITAS Certification Vårt miljö- och kvalitetsarbete Alla stolar från RH är 100% återvinningsbara. Dessutom erbjuder vi hjälp med själva återvinningen. Kontakta oss så sköter vi resten. Hur många andra stolföretag erbjuder det? Så självklart är RH Form AB miljöcertifierat enligt ISO Dessutom är vi kvalitetscertifierade enligt ISO-9001.

8 Återförsäljare: fyra punkter SE RH Ambio 100, 200 Måttangivelser i mm RH Ambio 120, Huvudkontor RH Stolen Vallgatan 1, Box Nässjö Tel Fax info@rh.se Försäljning och Showroom Regeringsgatan 12 Box Stockholm Tel Fax stockholm@rh.se Stolsmodell Sittdjup* Sitsens djup* Sitsens bredd Sitthöjd** Vinklingsbarhet sits Svankstödets höjd över sits Ryggbrickans höjd Ryggbrickans höjd från sits Ryggbrickans bredd Vinklingsbarhet rygg Armstödets höjd över sits Fritt avstånd mellan armstöd Kryssets diameter Ambio mm 430 mm 465 mm mm mm 480 mm mm 440 mm mm mm 660 mm *Avser medium sits. För large sits ökar samtliga djupmått med 55 mm. **Kan även fås i varianterna mm, samt mm. Ambio mm 430 mm 465 mm mm mm 480 mm mm 440 mm mm mm 660 mm Ambio mm 430 mm 465 mm mm mm 600 mm mm 440 mm mm mm 660 mm Ambio mm 430 mm 465 mm mm mm 600 mm mm 440 mm mm mm 660 mm

9 rhextend

10 RHExtendärlikaanvändarvänligsom ergonomiskochslitstark.därf rpassar denperfektf rreceptioner,utbildningsmilj erochkontorsarbete.eftersomrh Extendärenkelattställainochställaom, ärdenävenextralämpligf rarbetsplatser där erapersoneranvändersammastol ochmansnabbtvillkunnag raindividuella justeringar.allareglagesitterp h ger sida,hartydligasymbolerochpictogram medanallastolensjusterbaradelarär tydligtmarkerade.ochnaturligtvisutg r RHExtendheltochh lletfr n2pp,v r egen loso omergonomi.enstolsom h llerlängrebeh verdessutomintebytas likaofta,brab def rekonominochmilj n. F r exibilitetensskull nnsrhextenditv olikautf randenochmedenradolikatillbeh r. V r loso omergonomi P RHStolenharvienegen loso omergonomi.dengrundarsigp viktenavenupprättkroppsh llningochr relseisittandet.enupprätt kroppsh llningunderlättarandningochblodcirkulationmedanr relse stimulerarmusklerna.den loso n nns versatttillrhextendgenom detvikallartv punktsprincipen,eller2pp.teknikeni2pp g ratt kroppenf rordentligtmedvariationochavlastningävennärdur rdig eftersomstolensgrundinställningaralltidärdesamma.alltdetg rattdu orkarmerochkankoncentreradigbättre.vilketf rbättrarprestationen. Nackst detärställbartih jd-ochdjupled ochgerbekvämavlastning. Ryggst detärextrakraftigtochdessutom utrustatmedens kalladtvedtskudde vilketgergodavlastningf rsvank,br stkorg ochaxlar.sk lningenbidrartillextrakomfortmedandenavsmalnandeformeng rdet enklareattr raarmarna.h jdenjusteras medettenkeltknapptryck.ryggst d nnsi tv storlekar. Reglagef rh jd-ochsittdjupsamtf r ryggst detsvinkelrhextend220/200är allaplaceradep h gersidaavstolenoch ärlättaattkomma tävennärdusitter.rätt h jdgerbättreblod deibenenmedanrätt sittdjupgerbättreavlastningochbättrest d. Inställningavryggst detsvinkel karm jlighetenattanpassastolenefterindividuella behov.pictogrammeng rdetenkeltatt f rst hurvarjereglageskaanvändas. Gunganärstegl smenkanl sasivalfritt lägeochstolenf ljerdinminstar relse oavsettarbetsposition.detinnebärett r rligtsittandemedfulltst diryggenvilket isinturg rattdualltidsitterupprättoch andasordentligt. Fotkryss nnsiolikautf randen:silver,svart elleripolerataluminium. Hjul nnsf rb demjukaochh rdagolv. rhextend

11 Armst därtillvalmenrekommenderas varmteftersomdetg rattduavlastar axlarna.naturligtvisärdeställbarai bredd,djup-ochh jdled.armst den nnsitv varianter. Sitsenhargodavlastningsf rm gaoch sluttariframkantf rattminskatrycket p l rensundersidavilketunderlättar blodcirkulationen.denärävenutformad s attdualltidsitterkvarmittp sätet ävennärsitsenärmaximaltfram tlutad. Gungansmotst ndjusterasenkeltmed hänsyntilldinkroppsviktochlängds attstolensbalansblirdenrätta.detg r attdenf ljerdinar relserutanattdu beh veranvändan gonmuskelkraft f rattpressastolentillnyapositioner. Reglagetärplaceratunderstolen.

12 Olikautf randenf rolika arbetssituationer RHExtend100 SammafunktionersomRHExtend120fastmedlägrerygg. RHExtend200 SammafunktionersomRHExtend220fastmedlägrerygg. RHExtend120 IenRHExtend120r rsigrygg-ochsitsvinkelnsamtidigtnär dulutardig.stolenbeh llersinagrundinställningaroavsettom dulutardigfram tellerbak tochomdujobbarmed ppeneller l stgunga.ettpraktisktochenkeltalternativomniär ersom användersammastol. RHExtend220 RHExtend220harengungaochryggsomkanjusterasseparat.Även ryggbrickankanvinklasprecissomduvillhaden.sammantagetger detenstolmedoptimalam jlighetertillindividuellanpassningoch avlastning dockutanavkallp användarvänlighet.

13 Enmilj smartstol M letärattallastolarfr nrhskavaralikaergonomiska, somskonsammaf rmilj n.därf rärrhextendprecis somallav rastolar100 tervinningsbar.dessutom tillverkasm ngakomponenteravdet tervunnamaterialet.ochnärdinrhextendhargjortsitt,ärdetbara attkontaktaosss hämtaroch tervinnervidennertill minstadetalj.vitarocks storhänsyntillenergif rbrukningenisjälvatillverkningen. Garanti EnRHstolärbyggdf rattt lap frestningochf ratt h llalänge.innandenlämnarv rfabrikhardengenomg tttuffatesterochkontroller.därf rgerviocks 5 rs garantip RHExtend.DessutomärRHExtendtestad ochgodkändenligtm belfaktaen Utbytbaradynor V rastolarärtillf rattanvändas.gärnamycketoch länge.f rattduskaslippabytastolbaraf rattrygg- ochsitsslitsut,ärdynornadärf renklaattbytaut. Brab def rekonominochmilj n.

14 Tillval RHExtend F r exibilitetensskull nnsenrad olikatillbeh rtillrhextend.och sjlvklartkanduk pastolenigrundutf randef rattsedankomplettera medtillbeh rallteftersom Nackst d Galge Utbytbaradynor Dekors m Armst d8e,djupled Armst d8s,roterbara Hjul7H,h rdagolv Fotkryss5MP,blankpoleradaluminium Gaspelare Standard,ca mm 4P,ca mm

15 RHExtend100,200 RHExtend120, Extend Extend Extend Extend Extend mm 470mm 460mm mm mm 510mm mm 440mm mm mm 660mm Extend mm 470mm 465mm mm mm 510mm mm 440mm mm mm 660mm Extend mm 470mm 460mm mm mm 620mm mm 440mm mm mm 660mm Extend mm 470mm 460mm mm mm 620mm mm 440mm mm mm 660mm Extend Extend Extend Extend M ttangivelserimm Stolsmodell Sittdjup Sitsensdjup Sitsensbredd Sitth jd Vinklingsbarhetsits Svankst detsh jd versits Ryggbrickansh jd Ryggbrickansh jdfr nsits Ryggbrickansbredd Vinklingsbarhetrygg Armst detsh jd versits Frittavst ndmellanarmst d Kryssetsdiameter RHsproduktersutformningochspeci kationerutvecklasfortl pandeochovanst endeformuleringarska inteuppfattassomheltslutgiltiga.

16 ISO Fyra Punkter 08 RA SE Foto: Studio Wahlgren Huvudkontor RHStolen Vallgatan1,Box Nässj Tel Fax F rsljningoch Showroom Regeringsgatan12 Box Stockholm Tel Fax stockholm@rh.se BUREAU VERITAS Certification V rtmilj -ochkvalitetsarbete Allastolarfr nrhär100 tervinningsbara.dessutomerbjudervihjälpmed själva tervinningen.kontaktaosss sk ter viresten.hurm ngaandrastolf retag erbjuderdet?s självklartärrhformab milj certi eratenligtiso dessutom ärvikvalitetscerti eradeenligtiso-9001.

17 rhlogic400/300

18 RHLogic400/300ärenavv ramestpopulära stolserier.delstackvareergonominochkomforten,delstackvaredenl ngalivslängden. RHLogic400harenh gryggochrhlogic300 enlägre.b dabyggerp 2PP,v r loso om r rligtsittande.f rattenkeltkunnaanpassas tillindividuellabehov nnsrhlogic400/300i olikautf randen.tillexempelolikatygeroch tillbeh r,ibevakningsutf randeochiesdgodkäntutf randesamtmedextrakomfortabeldyna.logic400/300ärenkelattställa inochställaomochreglagenärlättaatt komma t.ryggvinkelnkanjusterasseparat medanstolenbeh llerallasinagrundinställningarävennärduanvändergungan. Kortsagtenstolattsittask nti.länge. Nackst däretttillbeh rviverkligen rekommenderar.detgerst d tnacken och karp s visavlastningenf rhela kroppen.naturligtvisställbartidjup-och h jdled. Ryggst detharettordentligttilltagetsvankst dsomg rattryggenavlastasfr nb rjan tillslut.dureglerarsjälvsvankst dets att detpassarkroppen.ryggst detsavsmalnande formg rattarmarnar rsigfritt.p ryggens verdelsitterdens kalladetvedtskudde,en innovationfr nrhsomhjälperdigattsträcka p kroppenordentligt. Instllningavryggst detsvinkelkang ras separatvilket karm jlighetenattanpassa stolenefterindividuellabehovochdärmed till kadbekvämlighetochavlastning. V r loso omergonomi P RHStolenharvienegen loso omergonomi.dengrundarsigp vikten avenupprättkroppsh llningochr relseisittandet.detunderlättarandning ochblodcirkulationmedanr relsestimulerarmusklerna.den loso n nns versatttillrhlogic400/300genomdetvikallartv punktsprincipen,eller 2PP.Teknikeni2PP g rattkroppenf rordentligtmedvariationoch avlastningävennärdur rdigeftersomstolensgrundinställningaralltid ärdesamma.alltdetg rattduorkarmerochkankoncentreradigbättre. Vilketf rbättrardinprestation. Sitth jdochsittdjupreglerasgenomenkla handgrepp.reglagenärenklaattn även närdusitteristolen.rätth jdgerbättre blod deibenenmedanrättsittdjupger bättreavlastningochbättrest d.pictogrammenp reglagenf rtydligarhurdeska användas. Svankst detgerextrast d tsvankoch därmed thelaryggen.pumpenluftfyller enkuddeisvankensomgerextrast d. Gungansmotst ndjusterasenkeltmed hänsyntilldinkroppsviktochlängds att stolensbalansblirdenrätta.detg ratt denf ljerdinar relserutanattdubeh ver användan gonmuskelkraftf rattpressa stolentillnyapositioner.reglagetärplacerat understolen. Fotkryss nnsitv olikautf randen. rhlogic400/300 Hjul nnsf rb deh rdaochmjukagolv.

19 Armst därtillvalmenrekommenderas varmteftersomdeg rattduavlastar axlarna.armst den nnsitv varianter. B daärjusterbaraih jdochbredd, medandetenakanjusterasidjupled ochdetandraärvridbart360grader. Sitseninneh llersomtillvalettskikt avullsomgerf rbättradventilationsf rm ga.detg rattdenär2-3grader svalarejämf rtmedandradynor.b de hygienisktochmerbehagligtnärarbetsdagarnablirl nga.sitsenssluttande formg rattduslippertryckmotl rens undersidavilketunderlättarblodcirkulationen.väljmellantv olikasitsstorlekar. Sitsdjupetkanjusterasseparat.B de sits-ochryggdynaärenklaattbytaut. Braf rhygienenmenävenf rmilj n eftersomduslipperbytahelastolen baraf rattdynornablirslitna.eller kanskevilldubarabytademd och d avestetiskaskäl? Gunganärstegl sochharjämng ng. Gungankanl sasivalfrittlägeochstolen f ljerdinminstar relse oavsettarbetsposition.detinnebärettr rligtsittande medfulltst diryggenvilketisintur g rattdualltidsitterupprättochandas ordentligt.

20 Olikautf randenf r olikaanvndare RHLogic400/300 nnsi f ljandegrundutf randen: Standard,Komfort,Elegans ochbevakning.rhlogic 400harh gryggochrh Logic300enlgre.ElegansochKomfortversionerna rextrautrustademedan Bevakningrlitet ligare. Allakandef rsesmeden radtillbeh r. RHLogic300 RHLogic300äristandardutf randeutrustadmedhjulf rmjuka golvochfotkryssigr lackerataluminiummedgr verliggarei plast.svankst d nnssomtillval. RHLogic300Komfort RHLogic300Komfortäristandardutf randeutrustadmedextra stoppningsomgerf rbättradventilationsf rm ga,hjulf rmjukagolv ochfotkryssigr lackerataluminiummedgr verliggareiplast. RHLogic400 RHLogic400äristandardutf randeutrustadmedluftreglerat svankst d,hjulf rmjukagolvochfotkryssigr lackerat aluminiummedgr verliggareiplast. RHLogic400Elegans RHLogic400Elegansäristandardutf randeutrustad medluftregleratsvankst d,kläddryggbaksida,hjul f rmjukagolvochfotkryssigr lackerataluminium medgr verliggareiplast.

21 Enmilj smartstol M letärattallastolarfr nrhskavaralikaergonomiska, somskonsammaf rmilj n.därf rärrhlogic400/300 precissomallav rastolar100 tervinningsbar.dessutomtillverkasm ngakomponenteravdet tervunna materialet.ochnärdinrhlogic400/300hargjortsitt, ärdetbaraattkontaktaosss hämtaroch tervinner vidennertillminstadetalj.vitarocks storhänsyntill energif rbrukningenisjälvatillverkningen. Utbytbaradynoriull V rastolarärtillf rattanvändas.gärnamycketoch länge.f rattduskaslippabytastolbaraf rattrygg- ochsitsslitsut,ärdynornaenklaattbytaut.brab de f rekonominochmilj n.dessutominneh llerdynorna irhlogic400/300komfortettullskiktsomf rbättrar fukt-ochvärmetransporten.detbetyderattb dedu ochdinstolh llererfräscharelängre. RHLogic400ESD IgrundensammastolsomRHLogic400fastanpassad tillesd-milj er.kanejlevererasmednackst d. RHLogic400Bevakning Stolarmansitterdygnetrunti,m stenaturligtvisvara extrask naocht liga.rhlogic400ärsombevakningsstolutrustadmedennatur berdynaf rryggochsits. Tackvaredetf rstolenmaximalventilation.tygetär extraslitstarkt.f r vrigtharbevakningsstolensamma egenskapersomkontorsstolen.rhlogic400ärtestad ochgodkändenligtgällandeeu-normen1335med tilläggaviso7173f rbevakningsstolar.rhlogic400 Bevakningäristandardutf randeutrustadmedluftregleratsvankst d,hjulf rmjukagolvochfotkryssi gr lackerataluminium. Garanti EnRHstolärbyggdf rattt lap frestningochf ratt h llalänge.innandenlämnarv rfabrikhardengenomg tttuffatesterochkontroller.därf rgerviocks 5 rs garantip RHLogic400/300.DessutomärRHLogic 400/300testadochgodkändenligtM belfaktaen-1335.

22 Tillval RHLogic400/300 F r exibilitetensskullhar RHLogic400/300ettextremt gener sttillbeh rsprogram. Ochsjlvklartkanduk pastolen igrundutf randef rattsedan kompletteramedtillbeh r allteftersom Nackst d Galge Armst d8e,djupled Armst d8s,roterbara Utbytbaradynor Extrastorsits Dekors m Hjul7H,h rdagolv Fotkryss5MB,svartlackeradaluminium Gaspelare Standard,ca mm 4P,ca mm

23 RHLogic300 RHLogic Logic mm 470mm 460mm mm mm 510mm mm 440mm mm mm 660mm Logic mm 470mm 460mm mm mm 620mm mm 440mm mm mm 660mm RHsproduktersutformningochspeci kationerutvecklasfortl pandeoch ovanst endeformuleringarskainteuppfattassomheltslutgiltiga. Stolsmodell Sittdjup Sitsensdjup Sitsensbredd Sitth jd Vinklingsbarhetsits Svankst detsh jd versits Ryggbrickansh jd Ryggbrickansh jdfr nsits Ryggbrickansbredd Vinklingsbarhetrygg Armst detsh jd versits Frittavst ndmellanarmst d Kryssetsdiameter M ttangivelserimm

24 ISO Fyra Punkter 08 RA SE Foto: Studio Wahlgren Huvudkontor RHStolen Vallgatan1,Box Nässj Tel Fax F rsljningoch Showroom Regeringsgatan12 Box Stockholm Tel Fax stockholm@rh.se BUREAU VERITAS Certification V rtmilj -ochkvalitetsarbete Allastolarfr nrhär100 tervinningsbara.dessutomerbjudervihjälpmed själva tervinningen.kontaktaosss sk ter viresten.hurm ngaandrastolf retag erbjuderdet?s självklartärrhformab milj certi eratenligtiso dessutom ärvikvalitetscerti eradeenligtiso-9001.

25 rhlogic

26 RHLogicärenseriestolarf rdensomsitter mycketiarbetet.därf rärdenheltochh llet designadutifr n2pp,v r loso omvikten avr relseisittandetf rattorkameddagar medl ngaarbetspass tillexempelframf r datornellervidbevakningsarbete.dessutom ärrhlogicväldigtrobustsamtidigtsomden ärenkelattställainochställaom.ryggst det kanjusterasseparatmedanallagrundinställningarbeh llsävennärduanvändergungan. RHLogicharävenettreglerbartsvankst d. RHLogic nnsitv storlekar.egenskapersom sammantagetg rattrhlogicblivitpopulär im ngaolikatyperavkontorsmilj er. Nackst däretttillbeh rviverkligen rekommenderar.detgerst d tnacken och karp s visavlastningenf rhela kroppen.naturligtvisjusterbartih jd- ochdjupled. Ryggst detharettordentligtsvankst d somg rattryggenavlastasfr nb rjantill slut.dureglerarsjälvsvankst dets attdet passarkroppen.ryggst detsavsmalnande formg rattarmarnar rsigfritt.p ryggens verdelsitterdens kalladetvedtskudde, eninnovationfr nrhsomhjälperdigatt sträckap kroppenordentligt.inställning avryggst detsvinkelkang rasseparat vilket karm jlighetenattanpassastolen efterindividuellabehov. V r loso omergonomi P RHStolenharvienegen loso omergonomi.dengrundarsigp vikten avenupprättkroppsh llningochr relseisittandet.detunderlättarandning ochblodcirkulationmedanr relsestimulerarmusklerna.den loso n nns versatttillrhlogicgenomdetvikallartv punktsprincipen,eller2pp. Teknikeni2PP g rattkroppenf rordentligtmedvariationochavlastning ävennärdur rdigeftersomstolensgrundinställningaralltidärdesamma. Alltdetg rattduorkarmerochkankoncentreradigbättre.vilketf rbättrar dinprestation. Svankst detställsinmedenpumpsomluftfyllerkuddenisvankensomgerextrast d. Gungansmotst ndjusterasenkeltmed hänsyntilldinkroppsviktochlängds att stolensbalansblirdenrätta.detg ratt denf ljerdinar relserutanattdubeh ver användan gonmuskelkraftf rattpressa stolentillnyapositioner.reglagetärplacerat understolen. Fotkryss nnsiolikautf randen:silver,svart elleripolerataluminium. rhlogic Hjul nnsf rb deh rdaochmjukagolv.du kanocks väljaglidknappiställetf rhjul.

27 Armst därtillvalmenrekommenderas varmteftersomdeg rattduavlastar axlarna.armst den nnsitv varianter. B daärjusterbaraih jdochbredd,medan detenakanjusterasidjupledochdetandra ärvridbart360grader. Sitsenssluttandeformg rattduslipper tryckmotl rensundersidavilketunderlättar blodcirkulationen. Sitth jdochsittdjupreglerasgenomenkla handgrepp.reglagenärenklaattn även närdusitteristolen.rätth jdgerbättre blod deibenenmedanrättsittdjupger bättreavlastningochbättrest d. Gunganärstegl sochharjämng ng.gungan kanl sasivalfrittlägeochstolenf ljerdin minstar relse oavsettarbetsposition.det innebärettr rligtsittandemedfulltst di ryggenvilketisinturg rattdualltidsitter upprättochandasordentligt.

28 Olikautf randenf r olikaanvndare RHLogic nnsiettantal olikagrundutf randen. Allakandef rsesmed enradtillbeh roch extrautrustning. RHLogic3 RHLogic3harsk ladryggbrickamedkraftigtmarkeratsvankst dsamt extrastoppningupptillf rst dmellanskulderbladen.avsmalnande ryggbrickaupptillf r kadr relsefrihet.stolenäristandardutf rande utrustadmedskjutbarsits,fotkryssigr lackerataluminiumsamthjul f rmjukagolv.finnsävenmedsvankst dsomtillval. RHLogic4 RHLogic4istandardutf randeharh gtryggst dochstarktmarkerat svankst df rgodavlastningochsittkomfort.ryggst detäravsmalnande f r kadr relsefrihetf rarmarna.stolenäristandardutf randeutrustad medluftregleratsvankst d,skjutbarsits,fotkryssigr lackerataluminium ochhjulf rmjukagolv. RHLogic4Exklusiv RHLogic4Exklusivharsitsochryggst dmedtjockarestoppning ochärävenf rseddmedettgedigets mnadsarbete.h gtryggst d medstoppningmellanskulderbladengergodavlastning.stolenhar luftregleratsvankst d,skjutbarsits,fotkryssigr lackerataluminium ochhjulf rmjukagolv.is kallatkombiutf randekantygochskinn kombinerasenligtegna nskem l.stolen nnsäveniexklusivkombi medsitsochryggikombineratklädselmaterial. RHLogic4Elegans RHLogic4Elegansharsitsochryggst dmedtjockarestoppning ochärävenf rseddmedkläddryggbaksida.h gtryggst dmed stoppningmellanskulderbladengergodavlastning.stolenhar justerbartnackst d,luftregleratsvankst d,skjutbarsits,fotkryss igr lackerataluminiumochhjulf rmjukagolv.is kallatkombiutf randekantygochskinnkombinerasenligtegna nskem l.

29 Enmilj smartstol M letärattallastolarfr nrhskavaralikaergonomiska, somskonsammaf rmilj n.därf rärrhlogicprecissom allav rastolar100 tervinningsbar.dessutomtillverkas m ngakomponenteravdet tervunnamaterialet.och närdinrhlogichargjortsitt,ärdetbaraattkontakta osss hämtaroch tervinnervidennertillminstadetalj. Vitarocks storhänsyntillenergif rbrukningenisjälva tillverkningen. Garanti EnRHstolärbyggdf rattt lap frestningochf ratt h llalänge.innandenlämnarv rfabrikhardengenomg tttuffatesterochkontroller.därf rgerviocks 5 rs garantip RHLogic.DessutomärRHLogictestadoch godkändenligtm belfaktaen-1335.

30 Tillval RHLogic F r exibilitetensskullharrhlogic ettgener sttillbeh rsprogram.och sjlvklartkanduk pastolenigrundutf randef rattsedankomplettera medtillbeh rallteftersom Nackst d Armst d8e,djupled Armst d8s,roterbara Fotkryss5K, svartlackeradaluminium Fotkryss5J, blankpoleradaluminium Glidknapp7K Hjul7H,h rdagolv Hjul7G,l servidbelastning Gaspelare Standard,ca mm 4FL,ca mm 4FH,ca mm

31 RHLogic3 RHLogic Logic mm 455mm 480mm mm mm 465mm mm 410mm mm mm 660mm Logic mm 465mm 465mm mm mm 630mm mm 450mm mm mm 660mm M ttangivelserimm Stolsmodell Sittdjup Sitsensdjup Sitsensbredd Sitth jd Vinklingsbarhetsits Svankst detsh jd versits Ryggbrickansh jd Ryggbrickansh jdfr nsits Ryggbrickansbredd Vinklingsbarhetrygg Armst detsh jd versits Frittavst ndmellanarmst d Kryssetsdiameter RHsproduktersutformningochspeci kationerutvecklasfortl pandeochovanst endeformuleringarskainteuppfattassomheltslutgiltiga.

32 ISO Fyra Punkter 08 RA SE Foto: Studio Wahlgren Huvudkontor RHStolen Vallgatan1,Box Nässj Tel Fax F rsljningoch Showroom Regeringsgatan12 Box Stockholm Tel Fax stockholm@rh.se BUREAU VERITAS Certification V rtmilj -ochkvalitetsarbete Allastolarfr nrhär100 tervinningsbara.dessutomerbjudervihjälpmed själva tervinningen.kontaktaosss sk ter viresten.hurm ngaandrastolf retag erbjuderdet?s självklartärrhformab milj certi eratenligtiso dessutom ärvikvalitetscerti eradeenligtiso-9001.

33 rhactiv

34 RHActivärn gotavv rbasmodell.den inneh llerallergonomidubeh verochär samtidigtf red mligt exibelochenkelatt använda.väljmellantreolikaryggar,olika h jdgaspelareochtv olikasitsar.dessutom nnsettstorttillbeh rsprogram.alltdetg r attrhactivkananpassastillistortsettvilken användareocharbetsmilj somhelst.n gra exempelärkontor,utbildning,kassa,reception, ESD-milj er,industri,sjukv rd,tandv rdoch laboratorier.eftersomrhactivbaraharett reglagesomg rstolenenkelattställain ochställaom,fungerardenävenbrasom eranvändarstol.dessutomärdenovanligt enkelattanvända.grundprogrammetutg rs avrhactiv1,rhactiv2ochrhactiv3. Ryggenärlättr rligochdärmedf ljsam. Denavsmalnandeformeng rattarmarna kanr rasigfrittmedandetkraftigasvankst detg rattduf rbrast df rhelaryggen. Ryggst detsh jdställsinmedettenkelt handgrepp. V r loso omergonomi P RHStolenharvienegen loso omergonomi.dengrundarsigp viktenav enupprättkroppsh llningochr relseisittandet.detunderlättarandningoch blodcirkulationmedanr relsestimulerarmusklerna.den loso n nns versatttillrhactivgenomdetvikallartv punktsprincipen,eller2pp.tekniken i2pp g rattkroppenf rordentligtmedvariationochavlastningävennärdu r rdigeftersomstolensgrundinställningaralltidärdesamma.alltdetg ratt duorkarmerochkankoncentreradigbättre.vilketf rbättrardinprestation. Reglagenärplaceradep h gersidaochär därf rmycketlättaattkomma tävennär dusitteristolen.rätth jdgerbättreblod- deibenenmedanrättsitsvinkelgerbättre avlastningochbättrest d. Fotkryss nnsiolikautf randen:silver,svart elleripolerataluminium. Hjul nnsf rb deh rdaochmjukagolv. rhactiv

35 Armst därtillvalmenrekommenderas varmteftersomdeg rattduavlastar axlarna.armst den nnsitv varianter. B daärjusterbaraih jdochbredd, medandetenakanjusterasidjupled ochdetandraärvridbart360grader. Sitsenbest ravkallskumsomformar sigefterkroppen.sitsensavfasning g rattduslippertryckp l rens undersidorvilketunderlättarblodcirkulationen.sittdjupetjusteras enkeltmedhjälpavreglagetsom sitterp vänstersida. B desits-ochryggdynaärenklaatt bytaut.braf rhygienenmenävenf r milj neftersomduslipperbytahela stolenbaraf rattdynornablirslitna. Ellerkanskevilldubarabytademd ochd avestetiskaskäl?

36 Ettbrettprogramf r bredauppgifter RHActiv1 RHActiv1harenmindreochplansitsmedstarktavfasadframkant samtryggbrickasomärsk ladochharkraftigtmarkeratsvankst d. Stolenäristandardutf randeutrustadmedfotkryssigr lackerat aluminiumsamthjulf rmjukagolv. RHActiv2 RHActiv2harenst rresitsochenmellanstorryggbrickasom ärsk lad,harkraftigtmarkeratsvankst dochäravsmalnande f r kadr relsefrihet.stolenäristandardutf randeutrustad medfotkryssigr lackerataluminiumsamthjulf rmjukagolv. RHActiv3 RHActiv3harstorsitsochstorryggbrickasomärsk ladochhar markeratsvankst dsamtextrastoppningupptillf rst dmellan skulderbladen.avsmalnanderyggbrickaupptillf r kadr relsefrihet. Stolenäristandardutf randeutrustadmedfotkryssigr lackerat aluminiumsamthjulf rmjukagolv. RHActiv2 RHActivmedh ggaspelareochfotringsom lämparsigbraf rarbetep h greh jd.

37 Fullkomligtfexibel RHActivärmedsinam ngaolikamodeller,valm jligheterochtillbeh rv rmest exiblastolfamilj. Ochnaturligtvishjälpervigärnatillattsättaihopett stolprogramsombästpassarerarbetsplatsochera arbetsuppgifter. Enmilj smartstol M letärattallastolarfr nrhskavaralikaergonomiska,somskonsammaf rmilj n.därf rärrhactiv precissomallav rastolar100 tervinningsbar. Dessutomtillverkasm ngakomponenteravdet tervunnamaterialet.ochnärdinrhactivhargjortsitt,är detbaraattkontaktaosss hämtaroch tervinnervi dennertillminstadetalj.vitarocks storhänsyntill energif rbrukningenisjälvatillverkningen. Utbytbaradynor RHActivärtillf rattanvändas.gärnamycketoch länge.f rattduskaslippabytastolbaraf rattrygg- ochsitsslitsut,ärdynornadärf renklaattbytaut. Brab def rekonominochmilj n. Garanti EnRHstolärbyggdf rattt lap frestningochf ratt h llalänge.innandenlämnarv rfabrikhardengenomg tttuffatesterochkontroller.därf rgerviocks 5 rs garantip RHActiv. RHActivESD10/20 Enmodellsomärframtagenf rattpassaimilj ermed elektrostatisktavledandeinredning,s kalladesd. GodkändenligtIEC61340.

38 Tillval RHActiv F r exibilitetensskullhar RHActivettextremtgener sttillbeh rsprogram.och sjlvklartkanduk pastoleni grundutf randef rattsedan kompletteramedtillbeh rallt eftersom Utbytbaradynor F rstrktkant Armst d8e,djupled Armst d8s,roterbara Kryss5E,svartpolyamid Kryss5J,blankpoleradaluminium Kryss5K,svartlackeradaluminium Fotring6F Glidknapp7K Hjul7G,l servidbelastning Hjul7H,h rdagolv Gaspelare Standard,ca mm 4A,ca mm 4C,ca mm 4FH,ca mm 4FL,ca mm

39 Activ mm 415mm 465mm mm mm 295mm 350mm mm mm 620mm Activ mm 455mm 480mm mm mm 355mm 400mm mm mm 620mm Activ mm 455mm 480mm mm mm 435mm 410mm mm mm 620mm RHActiv1 RHActiv2 RHActiv M ttangivelserimm Stolsmodell Sittdjup Sitsensdjup Sitsensbredd Sitth jd Vinklingsbarhetsits Svankst detsh jd versits Ryggbrickansh jd Ryggbrickansbredd Vinklingsbarhetrygg Armst detsh jd versits Frittavst ndmellanarmst d Kryssetsdiameter RHsproduktersutformningochspeci kationerutvecklasfortl pandeochovanst endeformuleringarska inteuppfattassomheltslutgiltiga.

40 ISO Fyra Punkter 08 RA SE Foto: Studio Wahlgren Huvudkontor RHStolen Vallgatan1,Box Nässj Tel Fax F rsljningoch Showroom Regeringsgatan12 Box Stockholm Tel Fax stockholm@rh.se BUREAU VERITAS Certification V rtmilj -ochkvalitetsarbete Allastolarfr nrhär100 tervinningsbara.dessutomerbjudervihjälpmed själva tervinningen.kontaktaosss sk ter viresten.hurm ngaandrastolf retag erbjuderdet?s självklartärrhformab milj certi eratenligtiso dessutom ärvikvalitetscerti eradeenligtiso-9001.

41 rh190

42 RH190ärenovanligt exibelstolfamiljmed storaanpassningsm jligheter.enseriemycket ergonomiskastolarfrämstavseddaf rindustri-, laboratorie-,dental-ochsjukv rdsmilj er. Iserien nnstv grundmodeller:rh191med rygg-ochsitsvinklarsomkanställasinseparat, samtrh192medsamtidiginställningavsits- ochryggvinkel.dem ngatillbeh reng rdet enkeltattanpassastolenefterindividuella behovocharbetsuppgifter.tillexempel nns treolikaryggarochtv olikasitsarattvälja mellan.allareglageärf renkelhetensskull samladep h gersida. Ryggbrickanärledadf rattgeoptimal avlastningävennärryggst detvinklasbak t. V r loso omergonomi P RHStolenharvienegen loso omergonomi.dengrundarsigp vikten avenupprättkroppsh llningochr relseisittandet.detunderlättarandning ochblodcirkulationmedanr relsestimulerarmusklerna.den loso n nns versatttillrh190.detg rattkroppenf rordentligtmedvariation ochavlastningävennärdur rdig.alltdetg rattduorkarmerochkan koncentreradigbättre.vilketf rbättrardinprestation. H jdenp stolenställsenkeltinnärdusitter istolen.rätth jdärviktigtf rblod deti benen.stolenkanävenanpassastillh gre arbetslägen. Sits-ochryggvinkelnkanställasinstegl st. Braomdusnabbtvillkunnaändrainställning. Rättvinklargerbättreavlastningochbättre st d.reglagensitterp h gersidaochär enklaattkomma t. Detstabilafotkrysset nnsiolikautf randen: svartpolyamid,svartlackerat,gr lackerad aluminiumellerblankpoleradaluminium. Stolenkanävenutrustasmedfotringeller fotst d. Hjul nnsi eraolikavarianter,blandannat f rh rdaochmjukagolv.dukanocks utrusta stolenmedglidknappariställetf rhjul. rh190

43 Sitsensdynaäravformgjutetkallskumoch utformadf rattunderlättaettvarieratoch r rligtsittande.densluttandeformenminskar trycketp benensundersidavilketunderlättar blodcirkulationen.somtillval nnsävensits ochryggiintegralavseddaf rtuffaremilj er. B desits-ochryggdynaärenklaattbytaut. Braf rhygienenmenävenf rmilj neftersom duslipperbytahelastolenbaraf rattdynorna blirslitna.ellerkanskevilldubarabytadem d ochd avestetiskaskäl?

44 Olikautf randenf r olikaarbetsuppgifter RH190 nnsiettantal olikagrundutf randen somallakanf rsesmed enradolikatillbeh r. SkillnadenmellanRH 191ochRH192rattden f rstnmndaharseparata spakarf rvarjefunktion medandensistnmnda harengemensamspak f rinstllningavsits- ochryggst dsvinkeln. Somtillval nnsf rstrkt framkantp sitsochrygg. RH191 Sk ladryggbrickaf rbrast d.sitsenärutformadf rgottsittst d ochmaximalr relsefrihet.stolenäristandardutf randeutrustad medfotkryssisvartpolyamidochhjulf rmjukagolv. RH191RH1/RH1 Sk ladryggbrickamedmarkeratsvankst d.stolenäristandardutf randeutrustadmedfotkryssisvartpolyamidochhjulf rmjuka golv.kananpassasf rarbetep h gh jdmedhjälpavolikagaspelare. Avsmalnanderyggbrickaupptillf r kadr relsefrihet. RH192 Sk ladryggbrickaf rbrast d.sitsenärutformadf rgottsittst d ochmaximalr relsefrihet.stolenäristandardutf randeutrustad medfotkryssisvartpolyamidochhjulf rmjukagolv.enochsamma spakf rinställningavsits-ochryggst dsvinkeln. RH192RH2/RH2 Sk ladryggbrickamedkraftigtmarkeratsvankst d.avsmalnande ryggbrickaupptillf r kadr relsefrihet.dennamodellharst rrerygg ochsits.stolenäristandardutf randeutrustadmedfotkryssisvart polyamidochhjulf rmjukagolv.enochsammaspakf rinställning avsits-ochryggst dsvinkeln.

45 Fullkomligt exibel RH190ärmedsinam ngaolikamodeller, valm jligheterochtillbeh renovanligt exibel stolserie.ochnaturligtvishjälpervigärnatill attsättaihopettstolprogramsombästpassar erarbetsplatsocheraarbetsuppgifter. Enmilj smartstol M letärattallastolarfr nrhskavaralika ergonomiska,somskonsammaf rmilj n. Därf rärrh190precissomallav rastolar 100 tervinningsbar.dessutomtillverkas m ngakomponenteravdet tervunnamaterialet. OchnärdinRH190hargjortsitt,ärdetbaraatt kontaktaosss hämtaroch tervinnerviden nertillminstadetalj.vitarocks storhänsyn tillenergif rbrukningenisjälvatillverkningen. Utbytbaradynor V rastolarärtillf rattanvändas.gärnamycketoch länge.f rattduskaslippabytastolbaraf rattrygg- ochsitsslitsut,ärdynornadärf renklaattbytaut. Brab def rekonominochmilj n. Garanti EnRHstolärbyggdf rattt lap frestningochf ratt h llalänge.innandenlämnarv rfabrikhardengenomg tttuffatesterochkontroller.därf rgerviocks 3 rs garantip RH190.

46 Tillval RH190 Harettextremtgener st tillbeh rsprogramsomg r detlttattanpassavarjestol utifr nindividuellakravoch behov.ochsjlvklartkandu k pastolenigrundutf rande f rattsedankomplettera medtillbeh rallteftersom Utbytbaradynor F rstrktkant Armst d8e,djupled Armst d8s,roterbara Kryss5L,gr lackeradaluminium Kryss5J,blankpoleradaluminium Kryss5K,svartlackeradaluminium Fotring6F Fotst d6c Glidknapp7K Hjul7G,l servidbelastning Hjul7H,h rdagolv Gaspelare Standard,ca mm 4A,ca mm 4C,ca mm 4FH,ca mm 4FL,ca mm

47 RH191/RH192 RH1/RH RH191/ mm 460mm mm 230mm 380mm 605mm RH1/RH1 420mm 460mm mm 300mm 360mm 605mm RH2/RH2 460mm 480mm mm 360mm 410mm 605mm RH2/RH M ttangivelserimm Stolsmodell Sitsensdjup Sitsensbredd Sitth jdstandard Ryggbrickansh jd Ryggbrickansbredd Kryssetsdiameter RHsproduktersutformningochspeci kationerutvecklasfortl pandeochovanst endeformuleringarska inteuppfattassomheltslutgiltiga.

48 ISO Fyra Punkter 08 RA SE Foto: Studio Wahlgren Huvudkontor RHStolen Vallgatan1,Box Nässj Tel Fax F rsljningoch Showroom Regeringsgatan12 Box Stockholm Tel Fax stockholm@rh.se BUREAU VERITAS Certification V rtmilj -ochkvalitetsarbete Allastolarfr nrhär100 tervinningsbara.dessutomerbjudervihjälpmed själva tervinningen.kontaktaosss sk ter viresten.hurm ngaandrastolf retag erbjuderdet?s självklartärrhformab milj certi eratenligtiso dessutom ärvikvalitetscerti eradeenligtiso-9001.

49 rhsupport

50 RHSupportärenseriest dstolarspeciellt framtagnaf rdigsombeh verextraavlastning f rryggochbennärduarbetarst endeiolika h jder.stolenssits-ochryggvinklarkanställas instegl st.detbredatillbeh rsprogrammet g rdetm jligtattanpassarhsupportefter individuellabehovocharbetsuppgifter bland annat nnsenradolikasitsarochgaspelare attväljamellan.dukanocks väljamellan tv olikabeslag.f ranvändarvänlighetens skullsitterallareglagep h gersida.tack varesin exibilitetfungerarrhsupportäven utmärktsom eranvändarstol.exempelp användningsomr denärindustri,matningsstol barn-ochäldreomsorg,tandläkare,kontor, kassa,laboratorierochreception.naturligtvis nnsrhsupportäveniesd-godkäntutf rande. Ryggbrickangerordentligtst d tsvanken ochkannaturligtvisenkeltjusterasih jdled. Sits-ochryggvinkelnkanställasinstegl st. Braomdusnabbtvillkunnaändrainställning. Reglagensitterp h gersidaochärenkla attkomma t.rättvinkelärviktigtf ratt avlastningochbekvämlighetskablis god somm jligt. V r loso omergonomi P RHStolenharvienegen loso omergonomi.dengrundarsigp vikten avenupprättkroppsh llningochr relseisittandet.detunderlättarandning ochblodcirkulationmedanr relsestimulerarmusklerna.den loso n nns versatttillrhsupport.detg rattkroppenf rordentligtmedvariation ochavlastningävennärdur rdig.alltdetg rattduorkarmerochkan koncentreradigbättre.vilketf rbättrardinprestation. Fotkryss nnsi eraolikautf randen:svartlackerat,blanktellergr lackeradaluminium, poleradaluminiumellersvartpolyamid.som tillval nnsävenettbekvämtfotst d. rhsupport Hjul nnsi eraolikavarianter,bland annatf rh rdaochmjukagolv.dukan ocks utrustastolenmedglidknappar iställetf rhjul.

51 Vljmellanolikasitsarmedhänsyntill behovochf rutsättningar.ävenutbudet avolikaklädslarärstort. H jdenp stolenavg rsavvilkengaspelare duväljer.f rattenkeltkunnaanpassa stolentillolikaanvändareocharbetsmilj er nnsfemolikapelareattväljamellan.

52 Stolarsomgerst diarbetet RHSupport nnsienradolika utf randen.isjlvaverketkan denfaktisktskrddarsysf ratt passade estaolikamilj eroch arbetssituationer.hrserdudock ettantalolikagrundutf randen avrhsupport.allakanvenf s iesd-godkntutf rande.omdu vljerettutf randeutanrygg, kandusomtillvalvljaettenkelt beslagsomendastjusterar stolensh jd. RHSupportAlternativ Användbarsomst st d-respektivebr stst dstol.detsmalabr stst detgeravlastningoch storr relsefrihet tarmarna.standardutrustad medfotkryssisvartpolyamidochglidknappar. RHSupportSadel St dstolmedsadelformadsits.kanf s medettenklarebeslagsomendastjusterar h jden.finnsävenmedtaburett-eller Limpan -sits. RHSupportFroli St dstolmedsits Froli avgjutet integralskum.standardutrustadmed fotkryssisvartpolyamidochglidknappar. Frolikanintef smedrygg. RHSupportLimpan St dstolmedsits Limpan.Finnsäven utanryggst d.standardutrustadmed fotkryssisvartpolyamidochglidknappar. RHSupportSadel St dstolmedsadelformadsits.finnsäven utanryggst d.standardutrustadmed fotkryssisvartpolyamidochglidknappar. RHSupportTaburett St dstolmedtaburettsits.finnsäven utanryggst d.standardutrustadmed fotkryssisvartpolyamidochglidknappar.

53 Fullkomligt exibel RHSupportärmedsinam ngaolikamodeller,valm jligheterochtillbeh renovanligt exibelstolserie. Ochnaturligtvishjälpervigärnatillattsättaihopett stolprogramsombästpassarerarbetsplatsochera arbetsuppgifter. Garanti EnRHstolärbyggdf rattt lap frestningochf ratt h llalänge.innandenlämnarv rfabrikhardengenomg tttuffatesterochkontroller.därf rgerviocks 3 rs garantip RHSupport. Enmilj smartstol M letärattallastolarfr nrhskavaralikaergonomiska, somskonsammaf rmilj n.därf rärrhsupportprecis somallav rastolar100 tervinningsbar.dessutom tillverkasm ngakomponenteravdet tervunnamaterialet.ochnärdinrhsupporthargjortsitt,ärdetbara attkontaktaosss hämtaroch tervinnervidennertill minstadetalj.vitarocks storhänsyntillenergif rbrukningenisjälvatillverkningen. RHSupportESD RHSupportESDärframtagenf rattpassaimilj er medelektrostatisktavledandeinredning,s kalladesd, ochärgodkändenligtiec61340.

54 Tillval RHSupport RHSupportharettextremt gener sttillbeh rsprogram. Ochsjlvklartkanduk pastolen igrundutf randef rattsedan kompletteramedtillbeh rallt eftersom Fotring6F Fotkryss5N,f rkromatst l Fotkryss5L,gr lackeradaluminium Fotkryss5J,blankpoleradaluminium Fotkryss5K,svartlackeradaluminium Hjul7D,mjukagolv f rkryss5n Hjul7HN,h rdagolv f rkryss5n Hjul7G,l servidbelastning Hjul7P,mjukagolv Hjul7H,h rdagolv Gaspelare Standard4A,ca mm 4C,ca mm 4FH,ca mm 4F,ca mm 4FL,ca mm

55 RHsproduktersutformningochspeci kationerutvecklasfortl pandeochovanst endeformuleringarskainte uppfattassomheltslutgiltiga. SupportTaburett Ø350mm Ø350mm mm 230mm 380mm 605mm SupportAlternativ 460mm 350mm mm 260mm 220mm 605mm SupportSadel 380mm 410mm mm 230mm 380mm 605mm M ttangivelserimm Stolsmodell Sitsensdjup Sitsensbredd Sitth jdstandard Ryggbrickansh jd Ryggbrickansbredd Kryssetsdiameter RHSupportSadel,Taburett RHSupportLimpan,Alternativ SupportLimpan 240mm 450mm mm 230mm 380mm 605mm

56 ISO Fyra Punkter 08 RA SE Foto: Studio Wahlgren Huvudkontor RHStolen Vallgatan1,Box Nässj Tel Fax F rsljningoch Showroom Regeringsgatan12 Box Stockholm Tel Fax stockholm@rh.se BUREAU VERITAS Certification V rtmilj -ochkvalitetsarbete Allastolarfr nrhär100 tervinningsbara.dessutomerbjudervihjälpmed själva tervinningen.kontaktaosss sk ter viresten.hurm ngaandrastolf retag erbjuderdet?s självklartärrhformab milj certi eratenligtiso dessutom ärvikvalitetscerti eradeenligtiso-9001.

ambio Nackstödet är ställbart i höjd och djup. Den mjuka dynan och formen som är anpassad efter nacke och huvud, ger bekväm avlastning.

ambio Nackstödet är ställbart i höjd och djup. Den mjuka dynan och formen som är anpassad efter nacke och huvud, ger bekväm avlastning. rh ambio RH Ambio är en helt ny typ av stol med ventilation. Med tanke på hur mycket tid vi människor sitter i våra arbetsstolar mår vi nämligen bättre av att göra det i en stol som alltid håller en jämn,

Läs mer

RH Ambio Visit finns med två olika benstativ: RH Ambio Visit med fyra ben. RH Ambio Visit med Cantilever.

RH Ambio Visit finns med två olika benstativ: RH Ambio Visit med fyra ben. RH Ambio Visit med Cantilever. rh ambio visit Med rörelse i stolen orkar du längre Är det någon gång man förtjänar att sitta skönt så är det under långa möten och konferenser. I RH Ambio Visit har vi byggt in de viktigaste delarna från

Läs mer

Med gungreglaget öppnar och stänger du gungfunktionen. Gungan är steglöst låsbar i valfri vinkel.

Med gungreglaget öppnar och stänger du gungfunktionen. Gungan är steglöst låsbar i valfri vinkel. RH Ambio RH Ambio är en helt ny typ av stol med ventilation. Med tanke på hur mycket tid vi människor sitter i våra arbetsstolar mår vi nämligen bättre av att göra det i en stol som alltid håller en jämn,

Läs mer

ambio Nackstödet är ställbart i höjd och djup. Den mjuka dynan och formen som är anpassad efter nacke och huvud, ger bekväm avlastning.

ambio Nackstödet är ställbart i höjd och djup. Den mjuka dynan och formen som är anpassad efter nacke och huvud, ger bekväm avlastning. rh ambio RH Ambio är en helt ny typ av stol med ventilation. Med tanke på hur mycket tid vi människor sitter i våra arbetsstolar mår vi nämligen bättre av att göra det i en stol som alltid håller en jämn,

Läs mer

Tillbehör för RH Ambio Lounge: Armstöd i antracitgrått lackerat trä med läderklädd armstödsplatta.

Tillbehör för RH Ambio Lounge: Armstöd i antracitgrått lackerat trä med läderklädd armstödsplatta. rh ambio lounge En stol för avslappnade stunder RH Ambio Lounge är en stol för mer informella möten och för pauserna mellan de hårdare arbetspassen. Självklart designad med god ergonomi i åtanke. Ryggstödet

Läs mer

Ryggstödets höjd ställs in med ett enkelt knapptryck.

Ryggstödets höjd ställs in med ett enkelt knapptryck. rh activ RH Activ är något av vår basmodell. Men det betyder inte att vi sparat på krutet. RH Activ är en allt igenom ergonomisk och föredömligt flexibel stol som är enkel att använda och anpassa. Välj

Läs mer

Svankstödet ger extra stöd åt svank och därmed åt hela ryggen. Pumpen luftfyller en kudde i svanken som ger extra stöd.

Svankstödet ger extra stöd åt svank och därmed åt hela ryggen. Pumpen luftfyller en kudde i svanken som ger extra stöd. RH Logic 400/300 RH Logic 400/300 är en av våra mest populära stolserier. Dels tack vare ergonomin och komforten, dels tack vare den långa livslängden. RH Logic 400 har en hög rygg och RH Logic 300 en

Läs mer

Svankstödet ställs in med en pump som luftfyller kudden i svanken som ger extra stöd.

Svankstödet ställs in med en pump som luftfyller kudden i svanken som ger extra stöd. RH Logic RH Logic är en serie stolar för den som sitter mycket i arbetet. Därför är den helt och hållet designad utifrån 2PP, vår filosofi om vikten av rörelse i sittandet för att orka med dagar med långa

Läs mer

Fotkryss finns i olika utföranden: silver, svart eller i polerat aluminium. Hjul finns för både mjuka och hårda golv.

Fotkryss finns i olika utföranden: silver, svart eller i polerat aluminium. Hjul finns för både mjuka och hårda golv. RH Extend RH Extend är lika användarvänlig som ergonomisk och slitstark. Därför passar den perfekt för receptioner, utbildningsmiljöer och kontorsarbete. Eftersom RH Extend är enkel att ställa in och ställa

Läs mer

Svankstödet ger extra stöd åt svank och därmed åt hela ryggen. Pumpen luftfyller en kudde i svanken som ger extra stöd.

Svankstödet ger extra stöd åt svank och därmed åt hela ryggen. Pumpen luftfyller en kudde i svanken som ger extra stöd. RH Logic 400/300 The RH Logic 400/300 är en av våra mest populära stolserier. Dels tack vare ergonomin och komforten, dels tack vare den långa livslängden. RH Logic 400 har en hög rygg och RH Logic 300

Läs mer

Fotkryss finns i olika utföranden: silver, svart eller i polerat aluminium. Hjul finns för både mjuka och hårda golv.

Fotkryss finns i olika utföranden: silver, svart eller i polerat aluminium. Hjul finns för både mjuka och hårda golv. RH Extend RH Extend är lika användarvänlig som ergonomisk och slitstark. Därför passar den perfekt för receptioner, utbildningsmiljöer och kontorsarbete. Eftersom RH Extend är enkel att ställa in och ställa

Läs mer

EN SKANDINAVISK SENSATION DESIGNAD FÖR DIG

EN SKANDINAVISK SENSATION DESIGNAD FÖR DIG RH Mereo EN SKANDINAVISK SENSATION DESIGNAD FÖR DIG Den eleganta arbetsstolen RH Mereo erbjuder en aktiv sittställning och gör din arbetsdag bättre medan arbetsplatsen får ett estetiskt lyft. Med en kombination

Läs mer

TIO ÅR AV KOMPROMISSLÖS ERGONOMI

TIO ÅR AV KOMPROMISSLÖS ERGONOMI RH Logic 400/300 TIO ÅR AV KOMPROMISSLÖS ERGONOMI RH Logic har en lång historia av att vara bäst i sin klass. För tio år sedan utvecklades RH Logic och finjusterades till den stolen som den är idag. Vi

Läs mer

Sits- och ryggvinkeln kan ställas in steglöst.

Sits- och ryggvinkeln kan ställas in steglöst. RH Support RH Support är en serie stödstolar speciellt framtagna för dig som behöver extra avlastning för rygg och ben när du arbetar stående i olika höjder. Stolens sits- och ryggvinklar kan ställas in

Läs mer

En och samma arbetsstol kan inte passa alla, då varje

En och samma arbetsstol kan inte passa alla, då varje arbetsstolar En och samma arbetsstol kan inte passa alla, då varje människa är unik. Vi är fysiskt olika och har olika behov. Dessutom arbetar vi med olika saker och sitter olika länge på våra arbeten.

Läs mer

RH Lounge RH Session RH Visit

RH Lounge RH Session RH Visit RH Lounge RH Session RH Visit RH Lounge, RH Session och RH Visit. I den här broschyren presenterar vi tre stolar som förhöjer sittupplevelsen i rum avsedda för väntan, besök, konferenser, utbildning och

Läs mer

ComfortControl 01 GUNGLÅS 02 GUNGMOTSTÅND 05 RYGGHÖJD 03 SITTDJUP 06 RYGGVINKEL 04 RYGGHÖJD 07 ARMSTÖD HÖJD 08 ARMSTÖD BREDD 09 ARMSTÖD DJUPLED

ComfortControl 01 GUNGLÅS 02 GUNGMOTSTÅND 05 RYGGHÖJD 03 SITTDJUP 06 RYGGVINKEL 04 RYGGHÖJD 07 ARMSTÖD HÖJD 08 ARMSTÖD BREDD 09 ARMSTÖD DJUPLED Steg 1: Öppna din stol. 01 GUNGLÅS Steg 2: Ställ in stolen efter din kropp. 02 GUNGMOTSTÅND 03 SITTDJUP 04 RYGGHÖJD Steg 3: Ställ in stolen efter ditt arbete. 05 RYGGHÖJD 06 RYGGVINKEL 07 ARMSTÖD HÖJD

Läs mer

MED KÄNSLA FÖR DETALJER

MED KÄNSLA FÖR DETALJER ESENCIA 2 Esencia Esencia 3 ESENCIA När Daniel Figueroa designade Esencia gav han stolen både själ och personlighet. Vi gav den namnet Esencia från latinets essentia. Det betyder det väsentliga, tingets

Läs mer

FLEXIBEL OCH ENKEL ATT ANVÄNDA

FLEXIBEL OCH ENKEL ATT ANVÄNDA RH Activ FLEXIBEL OCH ENKEL ATT ANVÄNDA Om du letar efter en standardstol som kan anpassas för olika personer samt olika miljöer, är RH Activ det naturliga valet. RH Activ är bekväm, ergonomisk och enkel

Läs mer

Ryggstödets höjd ställs in med ett enkelt knapptryck.

Ryggstödets höjd ställs in med ett enkelt knapptryck. RH Activ RH Activ är något av vår basmodell. Men det betyder inte att vi sparat på krutet. RH Activ är en allt igenom ergonomisk och föredömligt flexibel stol som är enkel att använda och anpassa. Välj

Läs mer

ENTRADA II. Entrada II 3

ENTRADA II. Entrada II 3 ENTRADA II 2 Entrada II Entrada II 3 ENTRADA II Nu öppnar vi dörren till något nytt. Tar något bra och gör det ännu bättre. Entrada II är en vidareutveckling av en populär arbetsstol. Ett nytt kapitel

Läs mer

Hjul finns i flera olika varianter, bland annat för hårda och mjuka golv. Du kan också utrusta stolen med glidknappar istället för hjul.

Hjul finns i flera olika varianter, bland annat för hårda och mjuka golv. Du kan också utrusta stolen med glidknappar istället för hjul. RH Support RH Support är en serie stödstolar speciellt framtagna för dig som behöver extra avlastning för rygg och ben när du arbetar stående i olika höjder. Stolens sits- och ryggvinklar kan ställas in

Läs mer

LD 62- & 63-SERIEN ERGONOMISK SITS SVANKSTÖD ARMSTÖD STEGLÖS HÖJDREGLERING ANPASSADE HJUL

LD 62- & 63-SERIEN ERGONOMISK SITS SVANKSTÖD ARMSTÖD STEGLÖS HÖJDREGLERING ANPASSADE HJUL LD 62- & 63-SERIEN LD 62- & 63-SERIEN Lika viktigt som det är att sitta skönt och ergonomiskt, lika viktigt är det att ofta variera sin arbetsställning för att undvika ensidig belastning av kroppen. Välj

Läs mer

6000 & &

6000 & & 6000&8000 2 6000 & 8000 6000 & 8000 3 6000 & 8000 Arbetsstolarna 8000 har gemensam design och delar komponenter med 6000-stolarna. Skillnaden dem emellan är gungfunktionen. 8000 har en Synchrone -mekanism

Läs mer

Care. Ergonomi i krävande miljöer.

Care. Ergonomi i krävande miljöer. Care. Ergonomi i krävande miljöer. Care-sortimentet består av sadelstolar och pallar lämpade för alla miljöer och branscher. Care 2017 www.officeline.se PRODUKTION & GRAFISK DESIGN Wolfgang, www.wolfgang.se

Läs mer

FÖR DITT AKTIVA SITTANDE

FÖR DITT AKTIVA SITTANDE CAPELLA 02 Capella Capella 03 CAPELLA Capella är en arbetsstol skapad just för dig. Oavsett vem du är eller vad du arbetar med så sitter du bekvämt på denna unika och innovativa stol. Den är född ur all

Läs mer

w w w. u l l m a n s t o l e n. s e i n f o @ u l l m a n s t o l e n. s e

w w w. u l l m a n s t o l e n. s e i n f o @ u l l m a n s t o l e n. s e G Ö T E B O R G H u v u d ko n t o r Johannebergsgatan 30, 412 55 Göteborg T E L 031-708 26 00 S T O C K H O L M S keppsbron 26, 111 30 Stockholm T E L 08-20 15 20 U M E Å R e g i o n k o n t o r Kungsgatan

Läs mer

Höganäs För att vi alla är olika.

Höganäs För att vi alla är olika. Höganäs För att vi alla är olika. Alla är vi skapta olika. Därför skapade vi Höganäs. Ingen människa är den andra lik. Vissa av oss är långa, andra korta, några smala medan andra hunnit samla på sig lite

Läs mer

Aktiv sittställning för alla. Justera efter dina behov

Aktiv sittställning för alla. Justera efter dina behov RH Mereo RH Mereo Nu lanserar RH en stol som också är ett arbetsredskap och ett affärsverktyg på samma gång. RH Mereo är konstruerad för att höja kapaciteten, både din egen och på hela arbetsplatsen. Den

Läs mer

Aktiv sittställning för alla. Justera efter dina behov

Aktiv sittställning för alla. Justera efter dina behov RH Mereo RH Mereo Nu lanserar RH en stol som också är ett arbetsredskap och ett affärsverktyg på samma gång. RH Mereo är konstruerad för att höja kapaciteten, både din egen och på hela arbetsplatsen. Den

Läs mer

Personlig ergonomi OH-Serie

Personlig ergonomi OH-Serie Personlig ergonomi OH-Serie Olika kroppsmått. Stående arbete Kvinnan är 159 cm. Mannen är 199 cm. 95% av kvinnorna är längre än kvinnan på bilden. 95% männen är kortare än mannen på bilden. Hon har bordet

Läs mer

H - Arbetsstolar. SKL Kommentus Inköpscentral AB Projektnummer: Version: 1

H - Arbetsstolar. SKL Kommentus Inköpscentral AB Projektnummer: Version: 1 2018-11-02 H - Arbetsstolar SKL Kommentus Inköpscentral AB Projektnummer: 10348 Version: 1 Modell 7000 - Hög H232 Senab Malmstolen AB 7000 Hög Arbetsstol 1 2 Ryggstöd Hög: 61 cm, B: 42 cm Säte: D: 46 cm,

Läs mer

Design, flexibilitet och kvalitet

Design, flexibilitet och kvalitet x:panda Design, flexibilitet och kvalitet Om du letar efter ett sittsystem med flexibilitet och hög kvalitet så är x:panda ett självklart val. Den gör det möjligt att ge barnet en bekväm och avslappnad

Läs mer

INNEHÅLL KOLLEKTION. RH Historia 4 RH Design 8 RH Miljö 10 RH Kvalitet 12 RH Ergonomi 14 No design without function 16 Chalmersstudien 18

INNEHÅLL KOLLEKTION. RH Historia 4 RH Design 8 RH Miljö 10 RH Kvalitet 12 RH Ergonomi 14 No design without function 16 Chalmersstudien 18 INNEHÅLL RH Historia 4 RH Design 8 RH Miljö 10 RH Kvalitet 12 RH Ergonomi 14 No design without function 16 Chalmersstudien 18 KOLLEKTION RH Logic 20 RH Mereo 24 RH Extend 28 RH Activ 32 RH Support 36 RH

Läs mer

Höganäs. Skräddarsytt för dig.

Höganäs. Skräddarsytt för dig. Höganäs. Skräddarsytt för dig. Individuellt anpassade arbetsstolar för ett ergonomiskt och bekvämt sittande. Höganäs 2016 www.officeline.se PRODUKTION & GRAFISK DESIGN Wolfgang, www.wolfgang.se Copyright

Läs mer

Junior Sitta. R82 Wombat Living. Funktionell arbetsstol för barn i förskola, skola och hemmet.

Junior Sitta. R82 Wombat Living. Funktionell arbetsstol för barn i förskola, skola och hemmet. Junior Sitta R82 Wombat Living Funktionell arbetsstol för barn i förskola, skola och hemmet. R82 Wombat Living R82 Wombat Living är en smart arbetsstol för barn i förskola, skolbarn, tonåringar och övergången

Läs mer

MÅNGA TILLTALANDE UTTRYCK

MÅNGA TILLTALANDE UTTRYCK MONROE 2 Monroe Monroe 3 MONROE Med Monroe har varje kurva en mening. Varje linje ett syfte. Formgiven av Idesign och namngiven efter en klassisk skönhet. En vacker stol som är enkel att tycka om. Med

Läs mer

R82 Wombat Living. Funktionell arbetsstol för barn i förskola, skola och hemmet

R82 Wombat Living. Funktionell arbetsstol för barn i förskola, skola och hemmet R82 Wombat Living Funktionell arbetsstol för barn i förskola, skola och hemmet R82 Wombat Living R82 Wombat Living är en smart arbetsstol för barn i förskola, skolbarn, tonåringar och övergången till vuxen.

Läs mer

x:panda nu i 4 storlekar och med flera nya underreden

x:panda nu i 4 storlekar och med flera nya underreden x:panda nu i 4 storlekar och med flera nya underreden Design, flexibilitet och kvalitet Om du letar efter ett sittsystem med flexibilitet och hög kvalitet så är x:panda ett självklart val. Den gör det

Läs mer

HÖGANÄS Premium

HÖGANÄS Premium HÖGANÄS +1 Höganäs +1, stolen som kombinerar smidighet och enkelhet utan att dra ner på det ergonomiska tänkandet och komforten. Höganäs +1 är en smidig och bekväm stol med ett justerbart stöd för ryggen.

Läs mer

Bruksanvisning

Bruksanvisning 2 1 3 4 6 5 8 9 7 Bruksanvisning Tack... för att du har valt en Svenstol! Svenstols 24-timmarsstolar är specialutvecklade för permanent användning dygnet runt. Alla delar är därför utformade för kontinuerligt

Läs mer

Care. Ergonomi i krävande miljöer.

Care. Ergonomi i krävande miljöer. Care. Ergonomi i krävande miljöer. Care-sortimentet består av sadelstolar och pallar lämpade för alla miljöer och branscher. Care 2016 www.officeline.se PRODUKTION & GRAFISK DESIGN Wolfgang, www.wolfgang.se

Läs mer

Vi har barnasinnet kvar!

Vi har barnasinnet kvar! REAL-STOLARNA ÄR MEDICINTEKNISKA PRODUKTER OCH CE-MÄRKTA I ENLIGHET MED LÄKEMEDELSVERKETS FÖRESKRIFTER 2003:11. Vi har barnasinnet kvar! 140916 / 070601 AKTIVT SITTANDE MED STORA MÖJLIGHETER Många barn

Läs mer

luta dig tillbaka och njut av skillnaden

luta dig tillbaka och njut av skillnaden Savo s3 luta dig tillbaka och njut av skillnaden Sätt dig i en Savo S3. Justera sitthöjden och luta dig sedan tillbaka. Du känner skillnad direkt. Känner hur stolens ledade rygg följer din egen rygg och

Läs mer

Care for those who care.

Care for those who care. Care for those who care. www.officeline.se Säg hej till Officeline Care Med mer än 50 års erfarenhet från kontorsstolsbranschen tar vi nu steget och utvidgar vårt sortiment. Ergonomi och komfort hamnar

Läs mer

Prislista Kontorsstolar 2015:1

Prislista Kontorsstolar 2015:1 Prislista Kontorsstolar 2015:1 INDEX ER TYGVAL 4000-SERIEN 5000-SERIEN SID 3 SID 4 SID 5 9000-SERIEN 8000-SERIEN 6000-SERIEN SID 6 SID 7 SID 8 TILLBEHÖR & RESERVDELAR LEVERANSVILLKOR SID 9 SID 12 KONTORSSTOLAR

Läs mer

SAGA Kontor och Konferens möbler för kontor och hemmiljö

SAGA Kontor och Konferens möbler för kontor och hemmiljö SAGA Kontor och Konferens möbler för kontor och hemmiljö Stockholm Furniture Fair 2014 Bruno Mathsson ritade sits och rygg till våra stolar med avsikten att man obehindrat skall kunna ha en god kroppshållning

Läs mer

DET ENKLA ÄR DET SVÅRA

DET ENKLA ÄR DET SVÅRA SAVO SOUL 2 SAVO SOUL SAVO SOUL 3 DET ENKLA ÄR DET SVÅRA 4 SAVO SOUL SAVO SOUL 5 DET ENKLA ÄR DET SKÖNA 6 SAVO SOUL SAVO SOUL 7 DET ENKLA ÄR DET RÄTTA 8 SAVO SOUL SAVO SOUL 9 DET SKA VARA LÄTT ATT SITTA

Läs mer

DET ENKLA ÄR DET SVÅRA SAVO SOUL 3

DET ENKLA ÄR DET SVÅRA SAVO SOUL 3 SAVO SOUL 2 SAVO SOUL DET ENKLA ÄR DET SVÅRA SAVO SOUL 3 4 SAVO SOUL DET ENKLA ÄR DET SKÖNA SAVO SOUL 5 6 SAVO SOUL DET ENKLA ÄR DET RÄTTA SAVO SOUL 7 8 SAVO SOUL SAVO SOUL 9 DET SKA VARA LÄTT ATT SITTA

Läs mer

Junior Sitta. R82 Wombat Living. Funktionell arbetsstol för barn i förskola, skola och hemmet.

Junior Sitta. R82 Wombat Living. Funktionell arbetsstol för barn i förskola, skola och hemmet. Junior Sitta R82 Wombat Living Funktionell arbetsstol för barn i förskola, skola och hemmet. R82 Wombat Living R82 Wombat Living är en smart arbetsstol för barn i förskola, skolbarn, tonåringar och övergången

Läs mer

Innehåll. Arbetsstolar Collection B...5-6 Collection C...7-8. Stolar Collection B...14 Collection C...15 Collection E...16-17

Innehåll. Arbetsstolar Collection B...5-6 Collection C...7-8. Stolar Collection B...14 Collection C...15 Collection E...16-17 PRISLISTA 2015 SEK Nr. 151 Innehåll Arbetsstolar Collection B...5-6 Collection C...7-8 Stolar Collection B...14 Collection C...15 Collection E...16-17 Collection TEC... 9-11 Fenix... 12 Collection TEC...

Läs mer

UPPMUNTRAR TILL RÖRELSE

UPPMUNTRAR TILL RÖRELSE XACT Xact 3 XACT Den multifunktionella och ergonomiska elevstolen Xact i två storlekar Xact och Xact Start. Det innebär att den kan användas i hela skolan, från förskoleklasser till lärarrum, och den

Läs mer

Basic. Innehåll. Sid. Basic Jenna Jenna Synkron Ronna Slim Soft Lite. Tillbehör. Kontakt. Leveransvillkor

Basic. Innehåll. Sid. Basic Jenna Jenna Synkron Ronna Slim Soft Lite. Tillbehör. Kontakt. Leveransvillkor Basic 2013 Basic Jenna Jenna Synkron Ronna Slim Soft Lite Innehåll Sid. Basic Jenna Jenna Synkron Ronna Slim Soft Lite 4 6 7 8 10 11 Tillbehör Kontakt Leveransvillkor 12 14 15 Officelines kollektion Basic

Läs mer

Tillbehör RiEye Mk2. Tillbehör OPERATIONSBORD RiEye Mk2 MIKROKIRURGI

Tillbehör RiEye Mk2. Tillbehör OPERATIONSBORD RiEye Mk2 MIKROKIRURGI Tillbehör OPERATIONSBORD RiEye Mk2 MIKROKIRURGI Tillbehör RiEye Mk2 Utöver operationsbordets standardutrustning så finns det en mängd tillbehör som är framtagna i nära samarbete med sjukhus och kliniker.

Läs mer

Produktinformation. Kari

Produktinformation. Kari Produktinformation Kari Fakta Sits, djup x bredd Stoppning Ryggstöd, djup x bredd Ryggstöd Hjul för hårda golv 3-spaks mekanik Sits, tjock dyna Vikt Max belastning Garanti 45x44 cm Formgjuten polyuretan

Läs mer

C A R I T A C H A I R C A R I T A S I T T M Ö B L E R

C A R I T A C H A I R C A R I T A S I T T M Ö B L E R CARITA SITTMÖBLER 2 Carita Sittmöbler Carita Sittmöbler 3 CARITA Sittmöbler Det är viktigt att på bästa sätt ta hand om de som behöver det allra mest. Vi har därför gett vår möbelserie Carita alla de fördelar

Läs mer

Innehåll Försäljnings- och leveransvillkor RH Logic 300 RH Logic 400 RH Mereo Silver RH Mereo Svart RH Extend RH Activ RH Activ 300 RH Support

Innehåll Försäljnings- och leveransvillkor RH Logic 300 RH Logic 400 RH Mereo Silver RH Mereo Svart RH Extend RH Activ RH Activ 300 RH Support Innehåll Försäljnings- och leveransvillkor 4 RH Logic 300 6 RH Logic 400 8 RH Mereo Silver 10 RH Mereo Svart 12 RH Extend 14 RH Activ 16 RH Activ 300 18 RH Support 19 RH Visit 22 RH Lounge 23 RH Logic

Läs mer

R82 x:panda. Flexibelt och dynamiskt sittsystem med flera nya underreden.

R82 x:panda. Flexibelt och dynamiskt sittsystem med flera nya underreden. R82 Flexibelt och dynamiskt sittsystem med flera nya underreden. R82 design och flexibilitet Om du letar efter ett sittsystem med hög kvalitet och flexibilitet så är ett självklart val. Den gör det möjligt

Läs mer

NU I UTFÖRANDE. Svenstol Manager

NU I UTFÖRANDE. Svenstol Manager NU I UTFÖRANDE Svenstol Manager Kalla den inte direktörsstol Låt dig inte luras av första anblicken. Klassiska direktörsstolar är i och för sig stora och snygga. Men de är inte särskilt lämpliga för långa,

Läs mer

WORKSPACE SOLUTIONS LEIA

WORKSPACE SOLUTIONS LEIA WORKSPACE SOLUTIONS LEIA ALLA VILL BLI VÄN MED LEIA. HON ÄR LEKFULL, KREATIV OCH ENKEL ATT TYCKA OM. EN FUNKTIONELL MÖTES- STOL SOM ÄR ENKEL ATT PLACERA UT I STÖRRE ELLER MINDRE GRUPPER OCH SOM ÄR BÅDE

Läs mer

Innehåll Försäljnings- och leveransvillkor RH Logic 300 RH Logic 400 RH Mereo Silver RH Mereo Svart RH Mereo Silver/grey RH Extend RH Activ

Innehåll Försäljnings- och leveransvillkor RH Logic 300 RH Logic 400 RH Mereo Silver RH Mereo Svart RH Mereo Silver/grey RH Extend RH Activ Innehåll Försäljnings- och leveransvillkor 4 RH Logic 300 6 RH Logic 400 8 RH Mereo Silver 10 RH Mereo Svart 12 RH Mereo Silver/grey 14 RH Extend 16 RH Activ 18 RH Activ 300 20 RH Support 22 RH Logic &

Läs mer

Harry, Heathfieldstol

Harry, Heathfieldstol Harry, Heathfieldstol Denna bruksanvisning ger information om användningsområde och skötselråd för Harry, Heathfield stolen samt beskrivning av några av de vanligaste tillbehören. Genom att läsa igenom

Läs mer

Basic. Innehåll. Sid. Ramavtal. Basic Jenna Jenna Synkron Ronna Slim Soft Lite. Tillbehör. Kontakt

Basic. Innehåll. Sid. Ramavtal. Basic Jenna Jenna Synkron Ronna Slim Soft Lite. Tillbehör. Kontakt Basic 2014 SKL Basic Jenna Jenna Synkron Ronna Slim Soft Lite Innehåll Sid. Ramavtal Basic Jenna Jenna Synkron Ronna Slim Soft Lite 4 6 8 9 10 12 13 Tillbehör Kontakt 14 16 Ramavtal Möbler Arbetsstolar

Läs mer

INNEHÅLLSFÖRTECKNING. Be-Ge 9080 24h HD KLG

INNEHÅLLSFÖRTECKNING. Be-Ge 9080 24h HD KLG INNEHÅLLSFÖRTECKNING Be-Ge 300 24h (3 sidor) Be-Ge 852 24h (3 sidor) Be-Ge 9080 24h HD KLG (3 sidor) Be-Ge 800 24h (3 sidor) Be-Ge är en familjeägd företagsgrupp med verksamhet i Sverige, Danmark, England

Läs mer

Arbetsstolar för det aktiva kontoret.

Arbetsstolar för det aktiva kontoret. Arbetsstolar för det aktiva kontoret. Stolar baserade på individuella, verkliga behov. Arbetet har blivit en funktion, inte en fysisk plats. Allt fler kontorsmiljöer är uppbyggda efter principen att människor

Läs mer

Produktlista Område H - Arbetsstolar

Produktlista Område H - Arbetsstolar Produktlista Område H - Arbetsstolar EFG Kontorsmöbler AB Org.nr. 556279-4403 PRISLISTA TYPFALL Produktinformation om nedan prissatta produkter hittar du i produktbladen på kommande sidor. Typfall nummer

Läs mer

EMBRACE BETYDER OMFAMNING

EMBRACE BETYDER OMFAMNING EMBRACE Embrace 3 EMBRACE Gör dig redo att bli omsluten. Av Embrace. En ny typ av stol. Utformad med omsorg och eftertanke. Med känsla. Skapad inte bara för olika möten. Utan även besök. Eget arbete.

Läs mer

Eve. Arbetsstolar.

Eve. Arbetsstolar. www.ergoff.se Eve Arbetsstolar Med EVE kan vi erbjuda ett brett program med arbetsstolar, som ger dig möjligheter att välja en stol som känns rätt för din kropp och passar ditt arbete. Stolarna finns i

Läs mer

TEMPUR. PRODUKT GUIDE www.tempur.com PRODUKT GUIDE // TEMPUR SVERIGE AB

TEMPUR. PRODUKT GUIDE www.tempur.com PRODUKT GUIDE // TEMPUR SVERIGE AB TEMPUR PRODUKT GUIDE www.tempur.com PRODUKT GUIDE // TEMPUR SVERIGE AB 1 MADRASSER 80 x 200 x 15 cm 90 x 200 x 15 cm 105 x 200 x 15 cm 120 x 200 x 15 cm 140 x 200 x 15 cm 1 Övre skikt 7 cm viskoelastiskt

Läs mer

Basic Classic Premium Lab & Support

Basic Classic Premium Lab & Support Basic Classic Premium Lab & Support 2012 Ergonomi, funktion och innovativ design till bra pris är drivkraften för Officeline. Sedan starten 1984 har vi målmedvetet arbetat med att utveckla och skapa ett

Läs mer

Koncerninköp IT och allmänt material

Koncerninköp IT och allmänt material Koncerninköp IT och allmänt material Otto Andersson Inköpare 046 755 01 23 Otto.Andersson@skane.se BILAGA 1 Datum 2010-11-17 Avtalsnr 0900472-03 Ver 2; Priser är gällande från 2011-01-01 1 (8) Upphandlingscirkulär

Läs mer

ARBETSSTOLAR. SKL Nettoprislista

ARBETSSTOLAR. SKL Nettoprislista ARBETSSTOLAR SKL Nettoprislista 2014 RAMAVTAL SKL Kommentus Våra arbetsstolar är utvecklade för att ge bästa möjliga komfort i arbetet. Stolarna är ergonomiskt utformade och kan anpassas till användaren

Läs mer

Frapett. Produktion. Stödstolar

Frapett. Produktion. Stödstolar Frapett Produktion Stödstolar Stödstolar för skola, kontor, vård och industri Frapetts sortiment av stödstolar kan användas i alla tänkbara miljöer, exempelvis vård/omsorg, skola/dagis, industri och kontor.

Läs mer

Professional Seating. KONTOR vård och omsorg CARELINE

Professional Seating. KONTOR vård och omsorg CARELINE Professional Seating KONTOR vård och omsorg CARELINE saddelstolar Global Stole har många varianter av sadelstolar Vi erbjuder olika storlekar och design: PINTO LUX, vår mest exklusiva sadelstol MINI, extra

Läs mer

Koppla av med stil TIMEOUT ERGONOMISKT RIKTIG

Koppla av med stil TIMEOUT ERGONOMISKT RIKTIG Koppla av med stil TIMEOUT ERGONOMISKT RIKTIG BYGGBARA TIMEOUT Söker du efter den perfekta byggbara fåtöljen kommer du antagligen att landa i en Timeout. Här finns en mängd olika valmöjligheter som gör

Läs mer

Följ HÅG på Facebook.

Följ HÅG på Facebook. THE HÅG MOVEMENT 2 Följ HÅG på Facebook. Vi är inte gjorda för att sitta still, vi är gjorda för att röra på oss. Vår moderna livsstil innebär dock ofta långa stillasittande dagar på jobbet. HÅG vet hur

Läs mer

Bruksanvisning. Keezone ECE R44 / 04. Bältesstol 15-25 kg. Bälteskudde 9-36 kg. Testad och godkänd enligt

Bruksanvisning. Keezone ECE R44 / 04. Bältesstol 15-25 kg. Bälteskudde 9-36 kg. Testad och godkänd enligt Bruksanvisning Keezone Bältesstol 15-25 kg Bälteskudde 9-36 kg Testad och godkänd enligt ECE R44 / 04 Viktig information Tack för att du har valt en bilbarnstol från Axon Kids. Teamet bakom Kidzofix har

Läs mer

Lab & Support. Speciellt framtagna för unika arbetsplatser.

Lab & Support. Speciellt framtagna för unika arbetsplatser. Lab & Support. Speciellt framtagna för unika arbetsplatser. Speciellt utformade för de krav unika arbetsplatser som laboratoriemiljöer, kassor och tandläkarmottagningar ställer på det dagliga sittandet.

Läs mer

Tack för ditt val. Vi hoppas att du kommer att bli nöjd med din nya sittmöbel från

Tack för ditt val. Vi hoppas att du kommer att bli nöjd med din nya sittmöbel från Skötselråd Tack för ditt val Vi hoppas att du kommer att bli nöjd med din nya sittmöbel från OFFECCT. Den är formgiven för din livsstil och tillverkad av de allra bästa materialen. Våra möbler tål att

Läs mer

13 steg till en bra sittställning Komfortrullstolar

13 steg till en bra sittställning Komfortrullstolar Introduktion Denna checklista är ett hjälpmedel för att kunna göra de basinställningar och anpassningar som behövs för brukaren av en komfortrullstol. Det finns flertalet tillbehör tillgängliga för denna

Läs mer

Prislistor Arbetsstolar, Stolar m.m.

Prislistor Arbetsstolar, Stolar m.m. Prislistor Arbetsstolar, Stolar m.m. Bifogar prislistor från leverantörer där vi erbjuder deras produkter till Er. På prislistorna RH-stolen och RBM (Rabami) erbjuder Vi Er, Kramfors Kommun, en rabatt

Läs mer

Ergonomiska stolar. För aktivitet, träning, arbete och vård

Ergonomiska stolar. För aktivitet, träning, arbete och vård www.vela-stolar.se Ergonomiska stolar För aktivitet, träning, arbete och vård Stolar från VELA ger personer med funktionshinder möjlighet att fortsätta vara aktiva, inkluderade och självständiga www.vela-stolar.se

Läs mer

Statligt Ramavtal - Möbler och inredning. Lanab. Delområde - Arbetsstolar. Input interiör Stockholm AB 556475-1492

Statligt Ramavtal - Möbler och inredning. Lanab. Delområde - Arbetsstolar. Input interiör Stockholm AB 556475-1492 Statligt Ramavtal - Möbler och inredning Delområde - Arbetsstolar Lanab Input interiör Stockholm AB 556475-1492 Avropsproduktlista nr 1 - Avtalsnummer 96-73-2014:005 Input interiör avrop@inputinterior.se

Läs mer

SEK - gäller fr o m 2014-01-01

SEK - gäller fr o m 2014-01-01 2014 Prislista SEK - gäller fr o m 2014-01-01 Försäljnings- och leveransvillkor Normal leveranstid från fabrik Arbetsdagar RH Fast (efter att ordern har blivit registrerad) 5 RH Total Colour Standard 10-15

Läs mer

Specialframställda hjälpmedel

Specialframställda hjälpmedel Specialframställda hjälpmedel Inget är omöjligt 1 Det händer ofta att man som terapeut står i en situation, där man bara har lust att ge upp. Man har provat alla hjälpmedel man har til rådighet, men det

Läs mer

Nyhet! funktionell och smidig. Benstöd som följer sits i höjd och rotation. För mer information, se sida 7.

Nyhet! funktionell och smidig. Benstöd som följer sits i höjd och rotation. För mer information, se sida 7. REAL-STOLARNA ÄR MEDICINTEKNISKA PRODUKTER OCH CE-MÄRKTA I ENLIGHET MED LÄKEMEDELSVERKETS FÖRESKRIFTER 2003:11. 20 funktionell och smidig Nyhet! Benstöd som följer sits i höjd och rotation. För mer information,

Läs mer

Professional Seating. KONTOR vård och omsorg CARELINE

Professional Seating. KONTOR vård och omsorg CARELINE Professional Seating KONTOR vård och omsorg CARELINE saddelstolar Global Stole har många varianter av sadelstolar Vi erbjuder olika storlekar och design: PINTO LUX, vår mest exklusiva sadelstol MINI, extra

Läs mer

stolar utan hjul 2011

stolar utan hjul 2011 stolar utan hjul 2011 www.ncpab.com 3 NCP skall leverera möbler med bra kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Våra produkter finns i de flesta städer i Norge, och i stora delar av Skandinavien. Därigenom

Läs mer

2. Inställningshöjder samt placering av bildskärm, tangentbord och datormus

2. Inställningshöjder samt placering av bildskärm, tangentbord och datormus Verktygslådan SMART Titel Utgåva Skyddsrond för datorarbetsplatsen 2011-12-05 Riskbedömningen kan användas som en egenkontroll för arbete vid bildskärm. Den kan även användas vid skyddsronder där man går

Läs mer

EFG Basprislista 2012 Arbetsstolar

EFG Basprislista 2012 Arbetsstolar EFG Basprislista 2012 Arbetsstolar Arbetsstolar till nytta. EFGs arbetsstolar har vad som förväntas av riktigt bra och nyttiga arbetsstolar. Nyttiga både för användaren och för arbetsgivaren. Till nytta

Läs mer

Etac presenterar: Familjen Clean A cleaner clean

Etac presenterar: Familjen Clean A cleaner clean Etac presenterar: Familjen Clean A cleaner clean Upptäck familjen Clean I snart 20 år har Etac Clean varit en storsäljande mobil dusch- och toalettstol. Det har kommit kopior och imitatörer, men originalet

Läs mer

Patientstolar UNDERSÖKNINGSSTOLAR BEHANDLINGSSTOLAR

Patientstolar UNDERSÖKNINGSSTOLAR BEHANDLINGSSTOLAR Patientstolar UNDERSÖKNINGSSTOLAR BEHANDLINGSSTOLAR 1 PRODUKTION GREINERs fabrik på ca 16,000 kvadratmeter hittar du i byn Pleidelsheim I södra Tyskland. Datorstödd automation har länge varit en del av

Läs mer

STATLIGT RAMAVTAL MÖBLER OCH INREDNING Delområde: Arbetsstolar (C) Avtalsnr :014 Produktlista nr 2

STATLIGT RAMAVTAL MÖBLER OCH INREDNING Delområde: Arbetsstolar (C) Avtalsnr :014 Produktlista nr 2 1 STATLIGT RAMAVTAL MÖBLER OCH INREDNING Delområde: Arbetsstolar (C) Avtalsnr 96-73-20:0 Produktlista nr 2 Senab AB Org.nr. 5569-47 Kontaktuppgifter INNEHÅLL Arbetsstolar Eve... Färger och material...

Läs mer

MODULSTOLEN REAL 9000

MODULSTOLEN REAL 9000 MODULSTOLEN REAL 9000 Artikelnr: 803336 Mercado 0811 Giltig från 960601 REAL 9000 - Den svenska kvalitetsstolen ett system där behoven bestämmer utförandet När benen är svaga behöver man en stol både

Läs mer

M2 Multi-tip. Elektriskt höjd-och sänkbara dusch/toalettstol stol i rostfritt stål med elektrisk-tip funktion. HMN a/s

M2 Multi-tip. Elektriskt höjd-och sänkbara dusch/toalettstol stol i rostfritt stål med elektrisk-tip funktion. HMN a/s M2 Multi-tip Elektriskt höjd-och sänkbara dusch/toalettstol stol i rostfritt stål med elektrisk-tip funktion M2 Multi-tip M2 Multi-tip är HMN unika bad stol som lever upp till framtiden för dusch / toalettstol

Läs mer

AVROPSPRISLISTA. Produktområde Arbetsstolar

AVROPSPRISLISTA. Produktområde Arbetsstolar AVROPSPRISLISTA Produktområde Arbetsstolar Blekinge län Dalarnas län Gotlands län Gävleborgs län Hallands län Jämtlands län Jönköpings län Kalmar län Kronobergs län Norrbottens län Skåne län Stockholms

Läs mer

Officeline / Höganäsmöbler Tillverkning, showroom Verkstadsgatan Höganäs Tel:

Officeline / Höganäsmöbler Tillverkning, showroom Verkstadsgatan Höganäs Tel: PRISLISTA 2010 1 Leveransvillkor Leveransvillkoren tillämpas automatiskt om ej annat överenskommits skriftligen. Priser: Samtliga priser är exkl. moms och gäller under 2010 eller till dess ny prislista

Läs mer

Kimba Neo. För ett aktivt liv. Storlek 1 & 2

Kimba Neo. För ett aktivt liv. Storlek 1 & 2 Kimba Neo För ett aktivt liv Storlek 1 & 2 Det bästa för ditt liv: Nya Kimba Neo Föräldrar vill alltid att deras barn ska få det bästa. En rehabiliteringssulky ska uppfylla såväl barnets behov som familjens

Läs mer

Inredning för skolan. Matsal & uppehållsrum

Inredning för skolan. Matsal & uppehållsrum Inredning för skolan Matsal & uppehållsrum fika skoja mötas pausa återhämta planera Bänk Pausa Bord Pausa Äntligen paus... Såväl elever som lärare behöver pausa mellan lektionerna för att hämta ny energi.

Läs mer

Beta ISO Samba Espacio Axo Staccato

Beta ISO Samba Espacio Axo Staccato MÖBLER FÖR OFFENTLIG MILJÖ Industrivägen 12, 191 62 Sollentuna; Tel 08 35 66 32; Fax 08 594 973 03 www.mrinredning.com; info@mrinredning.com Konferensstolar med skrivplatta MRI Collection Beta ISO Samba

Läs mer