ÄLMHULTSBLADET. Grönt och skönt - och lärorikt på IKEA varuhuset i Älmhult. Vuxenklubben höll vårmöte s.3. Många är nya på jobbet s.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "ÄLMHULTSBLADET. Grönt och skönt - och lärorikt på IKEA varuhuset i Älmhult. Vuxenklubben höll vårmöte s.3. Många är nya på jobbet s."

Transkript

1 14 27 mars 2015 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Vuxenklubben höll vårmöte s.3 Många är nya på jobbet s.6 Familjefestivalens startfält är klart s.11 Grönt och skönt - och lärorikt på IKEA varuhuset i Älmhult Vi besökte IKEA varuhuset i Älmhult och fick vara med om en miljövänlig rundtur. Utan guidning från personal valde vi att mötas av informationen som finns för alla IKEAs kunder. Hur utbildar vi våra kunder? Läs mer på s.4

2 14 27 mars Vi träffar... Hej Peo Lavin! Efter 42 år på IKEA går du snart i pension. Hur känns det? -Det blir en rejäl omställning och jag kommer givetvis att sakna mina arbetskamrater, men jag tycker det känns bra. Du började på IKEA när du var 20 år. Vad arbetade du med då? -Jag började på mottagningscentralen, vi sorterade artiklar som kom blandade på pallar från olika leverantörer. Hur var det att börja på IKEA? Det kändes bra redan från min första arbetsdag och jag blev väldigt väl bemött på min första arbetsplats. Vilka roller har du haft sedan dess? -Jag har varit arbetsledare inom alla arbetsområden på vårt lager samt startat upp arbetsområdet Utleveranskontroll. Under 1994 blev jag ansvarig för nya inkommande artiklar, följt av ett sortimentsansvar. Fem år senare sökte jag tjänsten som ansvarig för våra 12 externa lager, den fick jag. Jag har även varit arbetsledare på vårt lager i Torsvik under två år, samt Hus 4 här i Älmhult. Avslutningsvis är jag nu SQkoordinator. Vad gör du som SQ-koordinator? -Jag är kontaktperson för alla våra Nordiska varuhus samt för alla handläggare i Dortmund. Men det är mycket annat som ingår i mitt arbete också. Jag ansvarar till exempel för den årliga inventeringen på DC. Jag håller koll på interna skador samt alla rapporter från varuhusen på våra lastningar och de rapporter vi utför vid lossning i Älmhult. Jag skapar manualer som används i utbildningssyfte och jag hjälper även vår processutvecklare med statistik. Utöver detta besöker jag också ca varuhus/år för att på plats kunna kontrollera våra lastningar. Den 31/3 går du i pension, hur vill du sammanfatta din tid på IKEA? -Jag har varit och är stolt över att ha arbetat på ett företag med så stark utveckling. Och att i min yrkesroll fått möjlighet att skifta mellan olika arbetsuppgifter. Tack Peo för dina 42 år på IKEA, och tack för att du ville dela med dig av dem till Älmhultsbladet och våra läsare! ÄLMHULTSBLADET Utgivare IKEA AB Ansvarig utgivare Mattias Lindqvist Redaktion Cecilia Petersson Manusstopp Tisdagar Utgivning Fredagar Tryckkostnad 3,80 SEK per ex Postnummer 05/15 Telefon Fax E-postadress redaktionen E-postadress Saker & Ting Älmhultsbladet på IKEA Inside Älmhultsbladet som webbtidning Tips! Webbtidningen når du hemifrån Älmhultsbladet in English Vad vill du läsa om i Älmhultsbladet? Hör av dig till redaktionen!

3 14 27 mars Carl Von Linné blommade på Vuxenklubbens vårmöte TEXT: CECILIA PETERSSON Då mars månad är förbi räknar vi med att våren har tagit sina stapplande steg fram, för att inte på ett bra tag falla bak. Vi lämnar vinter och tacksamt hälsar vi på solen med kisande ögon. Vad passar då bättre än ett vårmöte? Vuxenklubben arrangerade ett med just den titeln och passade på att bjuda in finfrämmat. Under sista veckan i mars hölls Vuxenklubbens vårmöte på Aktivitetshuset i Älmhult. Hela 200 medlemmar kom för att umgås och lyssna till mötets talare. Hälsokompassen samt Slektforskare i Elmhult höll föredrag i ämnen som namnen berör men höjdpunkten lät sig vänta till sist. Inför den fullsatta salen Storan steg en exemplariskt spelande Anton Härder in och gestaltade Carl Von Linné, bördig ifrån det naturvackra Råshult i Småland. Anton kom klädd likt växtrikets Carl brukade vara och håret låg i de rätta rullarna. Då han sedan talade och återlevde 1700-talet njöt publiken av historielektionen. Vuxenklubbens vårmöte bjöd även på landgång och kaffe med goda kanelbullar. Christer Blomqvist berättade även att två resor är planerade för de intresserade i Vuxenklubben, en med styrning till Danmark och en till Polen. Dessa roliga nyheter och de smaskiga tilltuggen var givetvis uppskattade och just för våren väl värd. Visst ska det väl firas att blommorna äntligen får chansen till blomning och övrigt grönt får möjligheten till färg. Vuxenklubbens vårmöte var en succé. På bilden nere till höger tackar Christer Blomqvist Anton Härder aka Carl Von Linné för sitt berättande.

4 14 27 mars På IKEA berättar vi för våra kunder vart kaffet kommer ifrån. Grönt och skönt - och lärorikt på IKEA varuhuset i Älmhult TEXT: CECILIA PETERSSON IKEA är ledande i frågan gällande att arbeta med hållbarhet. Vi vill värna om miljön och hela tiden ha ett långtidsperspektiv i det vi gör. För de många medarbetarnas och för de många människornas skull. Men även för vår planet i sin helhet. Vi besökte IKEA varuhuset i Älmhult och fick vara med om en miljövänlig rundtur. Utan guidning från personal valde vi att mötas av informationen som finns för alla IKEAs kunder. Hur utbildar vi våra kunder? Det blev en väldigt rolig tur då informationen om ett hållbart arbete för miljön och de många människorna var ständigt närvarande. Vilken kraftsamling IKEA! Kika igenom följande bildspel och känn stolthet över kommunkationen, produkterna och det hållbarhetstänk som hjälper vår planet och de många människorna. Bilderna visar enbart en del av den information som delas på IKEA varuhuset i Älmhult. PET-flaskor i platta paket. Slå dig ner i vad som förmodligen är världens mukaste PET-flaskor och avgör själv. Produkter av 100 % PET-flaskor är imponerande! Och måste väl få vem som helst att vilja panta sina flaskor. Win, win!

5 14 27 mars Givetvis känns det bra att veta IKEAs mål med LED. Och vad man som kund vinner på att använda just det. Det finns gott om inspirerande och lärorik kunskap genom hela varuhuset.

6 14 27 mars NY PÅ JOBBET MAIL: MANUSSTOPP TISDAGAR Maria Edvinsson, ny Team Manager, Customized Meetings på IKEA AB Vi är glada att meddela att Maria har tackat ja till jobbet som Team Manager, Customized Meetings på Meeting Services, IKEA AB. Maria kommer att arbeta med projektledning och koordinering av våra större möten parallellt med att leda utvecklingen av affären. Maria började hos oss den 16 mars. Maria har tidigare arbetat flera år med projektledning och koordinering av möten och events på Management Events i Stockholm och nu närmast på Hansen Eventbyrå i Växjö. Marias erfarenhet och härliga personlighet kommer att utveckla vår Meetingaffär ytterligare för att möta morgondagens behov. Välkommen till oss, Maria! Eva Nergård Function Manager Meeting Services IKEA AB Magnus Lindgren ny Facility Manager på DC Älmhult Jag är glad att meddela att Magnus tackat ja till tjänsten som Facility manager på DC Älmhult. Magnus kommer att börja sin nya tjänst den 7 april. Magnus kommer att bidra med personlighet, ledarskap och vilja att lära sig i sin nya roll och utveckla den vidare, för att göra DC Älmhult till en ännu bättre arbetsplats. Hans långa erfarenhet inom IKEA kommer att vara uppskattad på vår resa mot tillväxt. Tack Magnus för ditt fantastiska arbete inom CDOS! Hela CDOS-teamet och jag önskar dig all lycka med din nya, spännande utmaning! Olov Hjalmarsson DC Manager Älmhult IKEA DS North Europe Åsa Ekberg CDOS Area Mgr/DCG Ops Team Leader IKEA DS North Europe Jan Lundqvist, ny Operations Developer på Transport & Services North Europe, Älmhult Jan Lundqvist började sin tjänst som Operations Developer på Transport & Services i Älmhult den 1 mars. Han har under många år jobbat med transport och logistik på Postnord och har en mycket god kunskap om transport, vilket kommer att hjälpa oss att ytterligare utveckla vår verksamhet. Jan jobbar inom Skandinavien.teamet som leds av Charlotte Bonza. När Jan blivit varm i kläderna kommer Charlotte att fokusera på One IKEA Transportation (OIT) till 100%. Varmt välkommen till IKEA och Transport & Services North Europe Jan! Tomas Johansson Team Leader Transport & Services North Europe, Älmhult

7 14 27 mars NY PÅ JOBBET MAIL: MANUSSTOPP TISDAGAR Guy Lemaire ny Sales Responsible på AO Sovrum & Badrum, IKEA of Sweden Vi är glada att meddela att Guy börjar som Sales Responsible för HFB04 på AO Sovrum & Badrum 1 maj, Guy har en bred kommersiell bakgrund inom IKEA. Han började arbeta för den belgiska IKEA Guy kommer närmast från en tjänst som säljledare SSFA /Outdoor Living/Sales Location Management. Tack Guy för dina senaste 17 åren av bidrag till tillväxten av IKEA i Belgien i olika enheter och funktioner. Vi är väldigt glada för dig för den nya utmaningen! Varmt välkommen! Annemarieke Jansen Donna Ding Commercial Manager Country Sales Manager BA Bedroom & Bathroom IKEA Belgium IKEA of Sweden AB Malin Folkesson, ny HR & Competence mgr på Range & Supply, IKEA Purchasing Vi välkomnar Malin Folkesson som HR & Competence Manager för IKEA Purchasing. Vi är glada att du har anttagit denna roll i en spännande tid på Purchasing och HR då vi är mitt uppe i en förändring gällande arbetssätt och ledarskap. Malin startar i sin nya roll 1:a maj Malin började på IKEA 2000 och har en bred bakgrund inom HR området och som HR manager. Malin, tack så mycket för ditt oväderliga bidrag till Barnes IKEA de senaste åren. Varmt välkommer till Purchasing! Alenka Rosenqvist Cindy Andersen Henrik Elm HR/Competence Mgr Business Area Mgr CHD Global Purchase Mgr Range & Supply Range & Supply Purchasing Imran Halim, ny Product Requirement Engineer BA Textiles, IKEA of Sweden Det är med glädje vi välkomnar Imran Halim som ny Product Requirement Engineer för affärsområde Textil, IKEA of Sweden, från den 1 april. Imran kommer att jobba för HFB 11. Imran har många års erfarenhet av att jobba med textil både hos leverantörer och på IKEA som Quality Developer och ny senast som Category Quality Leader Asia Pacific för Category Textiles. Varmt välkommen till affärsområde Textil Imran! Lycka till i din nya roll Imran! Och stort tack för din enastående support i att stärka vår affär i South Asia. Charlotta Walse EQR Development Manager BA Textiles, IKEA of Sweden Rehan Ahmedani BDM Textiles IKEA Trading

8 14 27 mars NY PÅ JOBBET MAIL: MANUSSTOPP TISDAGAR Paulina Pajak ny Product Developer för BA Belysning, IKEA of Sweden Det är med glädje jag välkomnar Paulina till affärsområde Belysning. Paulina började på IKEA 2012 i rollen som Category Analyst inom Supply Chain, IKEA of Sweden. Under åren som gått har hon arbetat med många olika förbättringsprojekt inom affärsutveckling, inom flera olika inköpskategorier. Innan Paulina började på IKEA arbetade hon som projektledare inom inköp på Philips.Med hennes drivkraft och passion för belysning och utveckling, kommer hon bli ett värdefullt bidrag. Välkommen, Paulina! Tack Paulina för ditt bidragit till teamet och projekten som du rott i hamn i din roll som Category Analyst. Lycka till! Björn Block Simon Nilsson Range Manager Category Analyst Manager BA Lighting, IKEA of Sweden Supply Chain, IKEA of Sweden Petra Dahlin, ny Product Quality Leader, EQR Development matrix, IKEA of Sweden Vi välkomnar Petra som ny Product Quality Leader i Engineering, Quality & Requirements Development matrisen. Petra kommer närmast från en roll som PQ manager på IKEA Components. Som Product Quality Leader kommer Petra leda arbetet med att utveckla och etablera verktyg och arbetsmetoder som supporterar våra affärsområden att utveckla kvalitetsprodukter som alltid uppfyller våra kunders förväntningar. Tack Petra för ditt starka engagemang i kvalitetsförbättringsarbetet på IKEA Components. Välkommen till Development Matrix! Mats Jönsson Andreas Dahlqvist EQR Development Matrix Manager Regional Purchase ManageTAEU/NA Range, Design & Development IKEA Components IKEA of Sweden Richard Nilsson, ny Product Requirement Leader, EQR Development matrix, IKEA of Sweden Vi välkomnar Richard Nilsson som ny Product Requirement Leader till Engineering, Quality & Requirements Development matrisen. Richard kommer närmast från en roll som TQE manager på Barnens IKEA. Som Product Requirement Leader, kommer Richard att leda ett arbete med att säkerställa, utveckla och etablera giltiga produkt- och sortimentskrav i våra specifikationer, och att säkerställa att våra produkter fullföljer både legala krav och att de motsvarar våra kundförväntningar. Stor tack till dig Richard för ditt fantastiska engagemang hos oss på Barnens IKEA. Välkommen till Development matrisen! Mats Jönsson Cindy Andersen EQR Development Matrix Manager Business Area Manager CHD Range, Design & Development IKEA of Sweden IKEA of Sweden

9 14 27 mars NY PÅ JOBBET MAIL: MANUSSTOPP TISDAGAR Jeffery Chen, ny HR & Competence Manager för Affärsområde Sovrum & Badrum, IKEA of Sweden Jag är glad att kunna meddela att Jeffery har börjat på AO Sovrum & Badrum som HR & Competence Manager från den 9 mars Jeffery började på IKEA år 2006 inom Trading Area Greater China och Sydostasien. Sedan 2013 har han arbetat för LEGO Asien som HR chef. Med mer än 10 års erfarenhet inom HRområdet vet jag att du kommer att vara ett bra komplement till vårt Affärsområde och vår ledningsgrupp. Din passion för både människor och affärsutveckling kommer att vara av stor betydelse. Jeffery varmt välkommen till Sovrum & Badrum! Evamaria Rönnegård Business Area manager BA Bedroom & Bathroom IKEA of Sweden AB Jonas Martinsson ny Project Controller för AO Belysning, IKEA of Sweden Det är med glädje jag välkomnar Jonas Martinsson som Project Controller i teamet för ljuskällor från och med den 1 maj.jonas började på IKEA 2004 som säljare i Älmhultsvaruhuset. Sedan 2012 har Jonas haft olika roller inom affärsområde Livingroom & Workspace, senast som Project Controller. Med sin breda IKEA erfarenhet blir Jonas ett välkommet tillskott till affärsområde Belysning. Varmt välkommen, Jonas! Tack Jonas för ditt stora bidrag under de år du jobbat hos oss. Vi kommer att sakna din kompetens och positiva attityd, lycka till! Jeanette Skjelmose Johan Johansson Business Area Manager Range controller BA Lighting, IKEA of Sweden BA Living room & Workspaces, IKEA of Sweden Stéphanie Fornander, ny Sourcing Developer för BA Belysning, IKEA of Sweden Det är med glädje som jag kan meddela att Stéphanie Fornander har börjat hos oss på affärsområde Belysning, IKEA of Sweden. Hon startade den 16 februari i rollen som Sourcing Developer. Stéphanie kommer närmast från rollen som projektledare på SKF. Innan dess arbetade hon som strategisk inköpare på Sony Mobile. Med hennes personlighet och inköpserfarenheter blir Stéphanie ett välkommet tillskott till vårt team. Varm välkommen till affärsområde Belysning, Stéphanie! Mats Persson Supply Chain Manager BA Lighting, IKEA of Sweden

10 14 27 mars NY PÅ JOBBET MAIL: MANUSSTOPP TISDAGAR Kajsa Lüning ny Deputy Team Manager på Aktivitetshuset Vi är väldigt glada att meddela att Kajsa Lüning tackat ja till tjänsten som Deputy Manager på Aktivitetshuset. Kajsa är idag föräldraledig och kommer att börja sitt nya uppdrag från och med den 13 april. Kajsa har lång ledarerfarenhet från flera olika områden inom IKEA AB, en period som Unit Manager för dåvarande enheterna Meeting and Travel och senast som deputy Function Manager på Meeting Services. Tack Kajsa för ditt bidrag att utveckla både människor och affär kopplat till möten och resor. Din enorma struktur och erfarenhet kommer att vara en framgångsfaktor i den fortsatta utvecklingen av Aktivitetshuset. Jens Ahlstrand Eva Nergård Team Manager Function Manager Aktivitetshuset Meeting Services, IKEA AB Fredrik Åkesson ny Wellbeing coordinator på Aktivitetshuset Vi är väldigt glada att meddela att Fredrik Åkesson den 23 mars började arbeta som Wellbeing coordinator på Aktivitetshuset. Med sin breda kunskap och erfarenhet från träningsområdet ser vi att han kommer att stärka vårt team på ett utmärkt sätt. Fredrik kommer närmast från IKEA Fastigheter där han arbetat som Fastighets Tekniker under 8 år. Tack för ditt stora engagemang och noggrannhet samt den kamratskap som du delat med oss. Vi önskar Fredrik all lycka i sitt nya uppdrag! Jens Ahlstrand Håkan Strandmark Team Manager Förvaltare Aktivitetshuset IKEA Fastigheter Malin Gunnarsson ny textil tekniker, IKEA Test Lab Älmhult Vi hälsar Malin Gunnarsson välkommen till PR&C och IKEA Test Lab. Malin har sedan den 3 mars varit anställd på IKEA Test Lab som testtekniker textil. Malin är utbildad textil ingenjör i Borås och tar även med sig sina kunskaper och erfarenhet från tidigare arbeten då hon har jobbat som textilslöjdlärare och säljare hos H&M. Välkommen till IKEA Test Lab. Stefan Bertilsson Deputy Manager IKEA Testlab/IKEA of Sweden AB

11 14 27 mars ÄLMHULT INFO FÖR IKEA OCH IKANO MEDARBETARE Familjefestivalens sista artist klar och det är... Att Familjefestivalen ska gå av stapeln i augusti är sen länge känt men nu är den sista artisten är bokad och klar. Och det blir... (trumvirvel tack) Linda Pira. Anmälan för biljetter öppnar i maj och sker via Förmånsportalen. Mer information om hur du anmäler dig och din familj kommer! Som Älmhultsbladet tidigare skrivit så kommer alla medarbetare i Älmhult (IKEA gruppen, Ikano och Inter IKEA) samt medlemmar i Vuxenklubben i Älmhult erbjudas gratis entrébiljetter lördagen den 29 augusti, då Ola Salo, Måns Zelmerlöw, Viktor & Samir, Isa Tengblad och Linda Pira uppträder. Förutom artisterna blir det massor av aktiviteter för hela familjen, både i centrum och ute på Haganäsområdet under festivaldagarna. Senaste nytt om festivalen hittar du på Sjöstugan Restaurang Möckelsnäs Herrgård Nu börjar en ny säsong! Sjöstugan öppnar från och med 1 april. Öppetider varje dag: Vi organiserar olika mottagningar, tex grill eller brunchbuffé. Dagens lunch serveras från 1/5, måndag-fredag Ring eller maila föra att boka bord: , Varmt välkomna! Fira Påsk på Möckelsnäs Fira Påsk på Boka Herrgårdens Möckelsnäs Fira Påsk på Möckelnsnäs! Boka Påsklunch Herrgårdes eller Påsklunch eller kvällens kvällens meny Boka Herrgårdens Påsklunch eller Upplev kvällens Möckelsnäs! meny Upplev Tel Möckelsnäs! 00 Diö - Älmhult Tel Diö - Älmhult

12 14 27 mars ÄLMHULT INFO FÖR IKEA OCH IKANO MEDARBETARE Påsklov på IKEA Älmhult! Måndag Måla ägg Baka påskmuffins Måla disktrasor Tisdag Måla ägg Måla disktrasor Baka påskmuffins Onsdag Spela wii Gör marsipankycklingar Måla ägg Gör en påskblomma Torsdag Måla disktrasor Gör marsipankycklingar Måla ägg Baka kycklingsmuffins Fredag Måla ägg Gör en påskblomma Spela wii AKTIVITETSHUSET EN PLATS DÄR DU KAN HA ARBETSMÖTE, TA EN FIKA, TRÄNA ELLER BARA UMGÅS Ombyggnationen av gymmet börjar den 7 april! Nedräkningen har börjat, 11 dagar kvar innan ombyggnationen av gymmet drar igång! Under tiden gymmet byggs om kommer Cardiomaskiner och annan utrustning finnas tillgänglig här på Aktivitetshuset. Gruppträningspassen i Multihallen fortsätter också som vanligt och vid uppvisande av anställningskort, Aktivitetshusets familjekort eller Aktivitetshusets gröna kort är du även välkommen till Friskis&Svettis gym vid Handelsplatsområdet två gånger i veckan. Följande tider gäller på Friskis&Svettis gym: Mån-Tors 06-16, Fre Lör 08-15:30 Sön Varmt välkomna! Idag 180m 2 Ytterligare 80m 2

13 14 27 mars AKTIVITETSHUSET EN PLATS DÄR DU KAN HA ARBETSMÖTE, TA EN FIKA, TRÄNA ELLER BARA UMGÅS Specialerbjudande under ombyggnationen, ATC Wellness Card för endast 500 kr! Under perioden 1 april till 11 juni när Aktivitetshusets gym byggs om erbjuds alla IKEA medarbetare med familj att köpa ATC Wellness Card för 500 kr. ATC Wellness Card möjliggör träning tillsammans i grupp med dina kollegor ledda av ATC:s inspirerande coacher. Så ta tillfället i akt och ha kul tillsammans med andra. Du kommer märka skillnaden! Öppettider i påsk Torsdag den 2 april 7:00-18:00 Fredag den 3 april STÄNGT Lördag den 4 april 8:00-15:30 Söndag den 5 april Måndag den 6 april STÄNGT STÄNGT Multihallen och Funcgym håller öppet som vanligt, du kommer in genom att dra ditt IKEA id-kort. Trevlig påsk! Mästerskap i Bowling Nu börjar det närma sig Mästerskap för näst sista gången nu! Torsdagen den 2/4 (Skärtorsdag) mellan kl bowlar vi i Osby Bowlinghall. Kostnad 60kr/bana vid 2 spelare/bana. Anmälan görs senast tisdagen den 31/3 senast kl 12:00 till, com Hoppas vi får spela med lite nya kollegor. Varmt välkomna! Hälsar Bowlingsektionen Öppet: måndag-torsdag , fredag , lördag-söndag Som IKEA, Ikano och Inter IKEA medarbetare har du access till Multihallen alla dagar Telefon ,

14 14 27 mars LUNCHGUIDE MAIL: MANUSSTOPP TISDAGAR AKTIVITETSHUSET MÅN Krämig broccolisoppa med bacon TIS Röd currysoppa med kyckling ONS Stinas Puztasoppa TOR Indisk köttsoppa med kanel FRE STÄNGT Veckans vegetariska: Morotssoppa med apelsin Hemlagad soppa, 49:- Serveras med bröd och smör (Alla våra soppor är fria från gluten och laktos) Vi serverar även matiga sallader, wraps, sushi, och mackor. Kvällstid serverar vi belgisk våffla, grillade smörgåsar och toast från grillen. PER ANDERSENS MÅN Schnitzel med skysås, kokt potatis, ärtor och gelé. Pasta med skinka, ädelost och broccoli. TIS Stekt falukorv med stuvad blomkål och stekt potatis. Blodpudding med stekt fläsk och lingon. ONS Påsk buffé. TOR Svampsoppa. Dessert. Chili con carne med ris. FRE Stängt. Dagens stekta fisk 75:- Sallad 60:- IKEA gatan 8, tel , Öppet; mån-tor , fre , lör-sön IKEA RESTAURANGEN Tidtabell för lunchbussen: Från IoS Från varuhuset 11:35 11:55 12:05 12:25 12:35 12:45 13:00 13:10 Dagens rätt inklusive 3 dl mjölk eller ett glas dryck, sallad, smör, bröd och kaffe. Vid köp av häfte med 10 luncher 70:-/lunch Häfte med tio lunchkuponger: 700:- Bäckgatan, vid IKEA Distribution Centre. Ingång vid vakten. Tel , VÄRDSHUSET Ät så mycket du vill av vår lunchbuffé med massor av goda grönsaker, krispig sallad, läckra såser, flera hemlagade varmrätter med eller utan kött, hembakat bröd, flera olika tillbehör samt lingondricka, isvatten och kaffe. 75:- 85:- Måndag-fredag IKEA gatan 1, tel

15 14 27 mars SAKER & TING MAIL: MANUSSTOPP TISDAGAR SÄLJES Ikea bäddsoffa blå, bäddbredd 119cm, perfekt till ungdomsrum. Pris 200kr Stockholm vitrinskåp, björk med belysning. höjd 185 cm, bredd 75 cm, djup 40 cm. Pris 350 kr // Galant hörnskrivbord björk, bredd 80/150 cm, längd 280 cm. Pris 450 kr , Parabolantenn. Diameter 65 cm. Huvudet har 4 kabel anslutningar. Pris 500kr. Tel /Förtält Isababella Commodore. A-Size 925. Obs! Inte använt (enbart uppsatt för märkn, av stag) Färg/Royal Blue. Pris/ 7,000 sek Cykel Monark 7 vxl svart. I bra skick. Pris 1850 sek, st kompletta Pax Garderober 100*38*236 med lucka abstrakt vit - Högblank. Nypris: 2565 kr/ st. Säljes för 1250 kr/st i mycket fint skick. Telefonnummer Vårstädning. EU-moped Peugeot Speedfight 2, 2006, silver, 900 mil, Pris kr eller högstbjudande. Röjsåg Husqvarna 165R, diverse tillbehör, Pris 800 kr Veteranmoped Puch Alabama, Pris 7000 kr. Veteranmoped Crescent Trapper, Sachsmotor, Pris 2000 kr. Tel Grillsäsongen närmar sej! Närproducerat kvalitetskött! Lamm ca kg och hängmörat, benfritt nötkött i lådor om ca 13 eller 25 kg. Detaljstyckat, vakumpackat och tydligt uppmärkt. Mycket hög kvalitet. LUFTGEVÄR COMETA FUSION PREMIER CAL 5.5. Helt nytt och oanvänt i kartong. Valnötskolv. Utgångshastighet 250 m/s. 3,4 kg. 2800:- el. bud. Tele: En gallerbur för t.ex ved med perforerad botten så regnvatten rinner undan (95 bredd/117 långt/105 högt).pris 200 sek. Ring Thomas Skoda Octavia II Elegance 1,6 MPI. Year 2006, km, fully reconditioned and polished in very good shape! Pictures under following link: qqhul1. Price: sek. Tibi: yahoo.com Klyvd björkved säljes. 390:-/m3. Hemkörning kan ordnas. Magnus Fårnät galvaniserat 5.-/lpm. Tryckimpregnerade stolpar 150cm långa. Stolpar i plast resp fjäderstål samt batteridrivet aggregat till elstängsel. Allt använt till fårskötsel. Tel SÖKES Önskar hyra lägenhet i Älmhult/ Växjö gärna inflytt 1/5. 1:a eller 2:a. Ordningsam, rökfri djurfri. Korttidskontrakt går bra, Ring Hej! Vi är ett trevligt par som båda jobbar på IKEA och som söker en lägenhet med gångavstånd till varuhuset och kundtjänst där vi arbetar. Gärna tillgängligt för inflyttning från Maj men vi kan även flytta in tidigare. Vi berättar gärna mer om oss vid avtalad tid. Ring eller maila till I m looking to rent 3-room apartment or house in Älmhult Please contact me at after 5 pm or UTHYRES Litet möblerat rum med pentry uthyres i Älmhult till icke rökare fr o m 1/6 för 1700 kr /mån. tele nr Stort rum i möblerad våning centralt i Älmhult uthyres Må- Fre. Allt ingår. Delas med två andra veckopendlande. Tillgång 15/ kr/mån. Kontakta

16 14 27 mars 2015 Blodbussen kommer till IKEA 1 april Blodbussen Din insats är livsviktig för många människor. IKEA erbjuder därför alla anställda möjlighet att gå till blodbussen på arbetstid. Behovet av blod är större än tillgången och eftersom blod inte kan tillverkas på konstgjord väg är blodgivning nödvändigt för att den moderna sjukvården ska fungera. Ge blod Ge blod Ge liv Ge liv Blodbussen kommer till: Plats: IKEAgatan 4 Tid: kl Mer information hittar du på webbplatsen: Du behöver inte föranmäla dig, men tag med dig fotolegitimation och kom senast en kvart innan stängning. Mer info hittas på: behövs vid donation. Du som vill ge blod måste alltid stämma av med din närmsta chef eftersom det inte får störa den dagliga driften. Du får permission för den faktiska tid det tar att ge blod, dock max 1 timme. ÄLMHULTSBLADET GE BLOD, GE LIV! De flesta mellan 18 och 60 år som är friska och väger minst 50 kg, kan bli blodgivare! De flesta mellan 18 och 60 år som är friska och väger minst 50 kilo kan bli blodgivare. Kom ihåg fotolegitimation. OBS! Svenska språkkunskaper Vad vill du läsa om i Älmhultsbladet? Hör av dig till redaktionen på eller

ÄLMHULTSBLADET. Hej Designers Days. Jessica Anderen i karriärpodden s.2. VÅ 14 summeras med positivism s.6. IKEA designers på Instagram s.

ÄLMHULTSBLADET. Hej Designers Days. Jessica Anderen i karriärpodden s.2. VÅ 14 summeras med positivism s.6. IKEA designers på Instagram s. 06 30 januari 2015 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Jessica Anderen i karriärpodden s.2 VÅ 14 summeras med positivism s.6 IKEA designers på Instagram s.8 Hej Designers

Läs mer

Celiakinytt NUMMER 2 2014. Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa!

Celiakinytt NUMMER 2 2014. Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa! Celiakinytt NUMMER 2 2014 Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa! INNEHÅLL/ NUMMER 1 Innehåll 3 KOMMANDE AKTIVITET ICA veteranernas handelsbod 4 KOMMANDE AKTIVITET Julbak för hela familjen 5 AKTUELL

Läs mer

Matsedel till Skolan 2014. Älvdalens kommun

Matsedel till Skolan 2014. Älvdalens kommun Matsedel till Skolan 2014 Älvdalens kommun Välkommen till kostenheten i Älvdalen Vårt mål är att ge er ca 35 % av dagsintaget. Det är viktigt att äta Frukost lunch och middag. Mellanmål som frukt eller

Läs mer

ROSENLUNDS RESTAURANG

ROSENLUNDS RESTAURANG Missa inte vår varierade och goda salladsbuffé! Måndag:29/9 Tisdag:30/9 Onsdag: 01/10 Stekt fläsk med löksås potatis lingonsylt Köttgryta med ris Blåbärssoppa med skorpor Laxlåda med rödlökssmör ärtor

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. IKEA medarbetare på TV4 s.4. IKEA Art Event 2015

ÄLMHULTSBLADET. IKEA medarbetare på TV4 s.4. IKEA Art Event 2015 18 24 april 2015 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Intervju med Karin Bergman, HR-chef, IKEA Sverige s.3 IKEA medarbetare på TV4 s.4 Ett besök på IKEA Tillsammans s.6

Läs mer

ALLAKTIVITETSHUSET ÄLVKULLEN TEL. 0413-28152

ALLAKTIVITETSHUSET ÄLVKULLEN TEL. 0413-28152 ALLAKTIVITETSHUSET ÄLVKULLEN TEL. 0413-28152 1 ÄLVKULLEN TISDAG 17/2 kl. 19.00 åk.7-9 Kom och spela FIFA 09 på storbild i stora salen! ONSDAG 18/2 kl. 15.00 åk.4-6 Kom och testa WII Fit på storbild i stora

Läs mer

Festfixaren 2015. Restaurang OvanPå Bilia-huset Midhem 040-311 399 www.ovanpa.se

Festfixaren 2015. Restaurang OvanPå Bilia-huset Midhem 040-311 399 www.ovanpa.se Festfixaren 2015 Restaurangen har öppet vardagar 7.00-15.00 då frukost och fika serveras. Lunch där det ingår bröd, smör, salladsbord, valfri dryck samt kaffe serveras mellan 11.00-14.00. Vi serverar även

Läs mer

MATSEDEL skola/förskola HT V.34 44 2014

MATSEDEL skola/förskola HT V.34 44 2014 MATSEDEL skola/förskola HT V.34 44 2014 Vecka 34 18/8 22/8 Måndag: Köttfärssås beat och spaghetti Rotfruktssås och spaghetti Grönsaksoppa Tisdag: Kokt fisk med persiljesås, hackat ägg och kokt potatis

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. Nyhet på IKEA -en kollektion med stor INVERKAN. Operation Bridge övervakar all IT S.3. Program för framtida ledare S.

ÄLMHULTSBLADET. Nyhet på IKEA -en kollektion med stor INVERKAN. Operation Bridge övervakar all IT S.3. Program för framtida ledare S. 43 17 oktober 2014 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Operation Bridge övervakar all IT S.3 Program för framtida ledare S.6 Nytt IKEA museum på gång S.12 Nyhet på IKEA

Läs mer

MATSEDEL V.47. Måndag Husman 1 Korvstroganoff m. Ris Husman 2 Chicken nuggets m. Tomatsås & Ris Vegetarisk Linsgryta m. Tomat, Paprika & Grädde

MATSEDEL V.47. Måndag Husman 1 Korvstroganoff m. Ris Husman 2 Chicken nuggets m. Tomatsås & Ris Vegetarisk Linsgryta m. Tomat, Paprika & Grädde MATSEDEL V.47 Måndag Husman 1 Korvstroganoff m. Ris Husman 2 Chicken nuggets m. Tomatsås & Ris Vegetarisk Linsgryta m. Tomat, Paprika & Grädde Soppa Gulaschsoppa Tisdag Husman 1 Köttbullar & stuvade makaroner

Läs mer

Matsedel Tranäng, Gymnasiet, Solhagen och Skattkammaren vecka 34-43 Vill du veta mer om maten, fråga gärna oss!

Matsedel Tranäng, Gymnasiet, Solhagen och Skattkammaren vecka 34-43 Vill du veta mer om maten, fråga gärna oss! Vecka Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag 34 LOVDAG SKOLA Stekt kyckling, grönsaker och kall vitlökssås. Kokt ris. Timjanskryddad köttfärsgratäng. Kökets fisk Italiensk ostsoppa. STÄNGD DAG FÖRSKOLA/FRITIDS

Läs mer

HT 2013. Föräldrar är välkomna till vår matsal att äta lunch med sitt barn en gång per termin

HT 2013. Föräldrar är välkomna till vår matsal att äta lunch med sitt barn en gång per termin HT 2013 Föräldrar är välkomna till vår matsal att äta lunch med sitt barn en gång per termin Till varje måltid serveras ekologisk mjölk och kylt vatten, knäckebröd och salladsbuffe där ekologiskt odlade

Läs mer

Skolan V 34-52 2015 Vecka 34

Skolan V 34-52 2015 Vecka 34 Vecka 34 Måndag 17 aug Tisdag 18 aug Onsdag 19 aug Torsdag 20 aug Fredag 21 aug Kökets val Kökets val Köttbullar, pasta Falafel tomatsås pasta Stekt fisk, kall sås, potatis Grönsaksbiff, potatis, kall

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET s.2 s.3 s.10 Co-worker engagement project leder till ett hållbart liv hemma Läs mer på s. 5

ÄLMHULTSBLADET s.2 s.3 s.10 Co-worker engagement project leder till ett hållbart liv hemma Läs mer på s. 5 05 23 januari 2015 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Mjukdjurskampanjen en succé s.2 2015 års första IKEA TALKS berörde s.3 Glöm inte din julklapp! s.10 Co-worker engagement

Läs mer

ROSENLUNDS RESTAURANG

ROSENLUNDS RESTAURANG ! ROSENLUNDS RESTAURANG Måndag: 24/2 Stekt fläsk med löksås, lingon Stekt Blodkorv Äpple/päronsoppa, skorpa Tisdag:25/2 Medelhavsfisk på hokifilé, ärter och potatismos Krögarbiff med jägersås Chokladpudding,

Läs mer

Fr 09 Ugnstekt sejfilé med Tzatziki potatis och ärtor. To 15 Sprödbakad skädda, sås och kokt potatis. Fr 16 Tacosoppa serveras med bröd och ost

Fr 09 Ugnstekt sejfilé med Tzatziki potatis och ärtor. To 15 Sprödbakad skädda, sås och kokt potatis. Fr 16 Tacosoppa serveras med bröd och ost Vecka 2 Må 05 Ti 06 On 07 To 08 Köttfärssås med spagetti Fr 09 Ugnstekt sejfilé med Tzatziki potatis och ärtor Vecka 3 Må 12 Djungelkyckling med ris Ti 13 Grillkorv med potatismos On 14 Köttbullar och

Läs mer

Matsedel Skolan Vecka 2. Kaneldoftande quorngryta serveras med bulgur (Quorn grytbitar, matlagningsyoughurt, vitlök, garam marsala, kryddor)

Matsedel Skolan Vecka 2. Kaneldoftande quorngryta serveras med bulgur (Quorn grytbitar, matlagningsyoughurt, vitlök, garam marsala, kryddor) 1 Tekniska förvaltningen Vecka 2 Måndag 10/1 * Pytt i panna serveras med rödbetor Kaneldoftande quorngryta serveras med bulgur (Quorn grytbitar, matlagningsyoughurt, vitlök, garam marsala, kryddor) Tisdag

Läs mer

Samvaro NYHETER FÖR SÖRLIDEN-VALLA SAMVERKANSFÖRENING NUMMER 2 2015. Sörliden/Valla samverkansförenings nya lokal

Samvaro NYHETER FÖR SÖRLIDEN-VALLA SAMVERKANSFÖRENING NUMMER 2 2015. Sörliden/Valla samverkansförenings nya lokal Samvaro NYHETER FÖR SÖRLIDEN-VALLA SAMVERKANSFÖRENING NUMMER 2 2015 Sörliden/Valla samverkansförenings nya lokal HÖSTENS och VINTERNS 2 AKTIVITETER 2014-2015 Lär dig cykla! Sörliden Valla ordnar i samarbete

Läs mer

Matsedel Skolan Vecka 34

Matsedel Skolan Vecka 34 Vecka 34 Måndag 22/8 Pytt i panna serveras med rödbetor Vegetarisk Gulaschsoppa Tisdag 23/8 Onsdag 24/8 Chicken á la King serveras med bulgur (Kyckling, champinjoner, paprika, grädde, buljong) Röd linsgryta

Läs mer

Höstlov 2015. Höstlov. Hörby 26 oktober 1 november 2015

Höstlov 2015. Höstlov. Hörby 26 oktober 1 november 2015 Höstlov 2015 Hörby 26 oktober 1 november 2015 Prova på karate med Hörby Karateklubb Kom och prova karate med oss på Älvdalsskolan. 7-12 år tisdag 27/10 och torsdag 29/10 18.00-19.00. 13 år och uppåt tisdag

Läs mer

NÄR-VAR-HUR Vecka 13-14 2006

NÄR-VAR-HUR Vecka 13-14 2006 Osbecksgymnasiet NÄR-VAR-HUR Vecka 13-14 2006 Matsedel v 13 Må: Falukorv, sås, potatis Ti: Pasta med laxsås On: Indisk kycklinggryta, ris To: Gulaschsoppa Fr: Fläskpannkaka, lingon Matsedel v 14 Må: Spagetti,

Läs mer

VT 2013. Föräldrar är välkomna till vår matsal att äta lunch med sitt barn en gång per termin.

VT 2013. Föräldrar är välkomna till vår matsal att äta lunch med sitt barn en gång per termin. VT 2013 Föräldrar är välkomna till vår matsal att äta lunch med sitt barn en gång per termin. Till varje måltid serveras ekologisk mjölk och kylt vatten, knäckebröd och salladsbuffé där ekologiskt odlade

Läs mer

Välkommen till Ljungby skolmåltider. 16 februari - 17 april 2015

Välkommen till Ljungby skolmåltider. 16 februari - 17 april 2015 Vecka.8 Måndag 16/2 SPORTLOV Tisdag 17/2 SPORTLOV Onsdag 18/2 SPORTLOV Torsdag 19/2 SPORTLOV Fredag 20/2 SPORTLOV Vecka.9 Måndag 23/2 Alt.1 Köttfärssås med spagetti Quornstroganoff med pasta Tisdag 24/2

Läs mer

Onsdag 18/9 Lunch Fiskfilé med ägg-persiljesås, potatis Dessert Soppa Middag Bruna bönor med köttbullar, potatis

Onsdag 18/9 Lunch Fiskfilé med ägg-persiljesås, potatis Dessert Soppa Middag Bruna bönor med köttbullar, potatis VECKA-38 Måndag 16/9 Lunch Raggmunk med stekt fläsk Middag Kesokaka med sylt, skinksmörgås Tisdag 17/9 Lunch Köttfärssås med makaroner Middag Ost-skinkomelett, smörgås Onsdag 18/9 Lunch Fiskfilé med ägg-persiljesås,

Läs mer

Matsedel för Hofors/Torsåkers äldreomsorg sommaren 2015

Matsedel för Hofors/Torsåkers äldreomsorg sommaren 2015 Vecka 23 LUNCH KVÄLLSMAT 1/6 Köttfärslåda á la Lindström, sås, pot. gröns. Kalvsylta,, rödbetor, 2/6 Köttgryta med rotsaker, Spenatsoppa, ägghalva, 3/6 Kokt falukorv, pepparrotssås,, Skepparströmming,

Läs mer

Tidtabell. 1 september - 4 januari 2015

Tidtabell. 1 september - 4 januari 2015 Tidtabell 1 september - 4 januari 2015 flysmåland Ett aktivt miljöval Vi lyfter och landar på Stockholm Bromma Airport. Det citynära läget gör att miljökraven är extra hårda. Bara de allra miljövänligaste

Läs mer

Friskis&Svettis IF Kalmar Protokoll 130507 Art: Styrelsemöte Plats: F&S Konferensrum Tid: 18.00-20.30

Friskis&Svettis IF Kalmar Protokoll 130507 Art: Styrelsemöte Plats: F&S Konferensrum Tid: 18.00-20.30 Friskis&Svettis IF Kalmar Protokoll 130507 Art: Styrelsemöte Plats: F&S Konferensrum Tid: 18.00-20.30 Närvarande: Frånvarande: Styrelse: Övriga: Bengt Sjöstedt ordf Staffan Marmelin 22 Hussein Darwiche

Läs mer

Floby och Odensberg skolor. Köttfärssås, spagetti. Risgrynsgröt, ostsmörgås. Köttbullar, sås, potatis, lingon

Floby och Odensberg skolor. Köttfärssås, spagetti. Risgrynsgröt, ostsmörgås. Köttbullar, sås, potatis, lingon SAKNAR V11-15 V 09 Tis Ons 25 febr 26 febr 27 febr Ishavscpie, dillsås/stuvad spenat, Klar grönsakssoppa, mjuk Fiskpanetter, sås, Skinkfrestelse Risgrynsgröt, Kassler, gratäng Tors 28 febr Korv Stroganoff

Läs mer

ROSENLUNDS RESTAURANG

ROSENLUNDS RESTAURANG Måndag: 25/8 Persiljestuvad blomkål med prinskorvar, potatis Pasta med ost och skinksås Bärkräm med kaffegrädde Tisdag:26/8 Onsdag:27/8 Torsdag:28/8 Fredag:29/8 Lördag:30/8 Söndag:31/8 Fiskbiffar med citronhollandaise,

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET G L A D P Å S K. Detta är IKEA Components s.4. What s cooking? kökskampanj. Aktivitetshusets träningsschema s.13

ÄLMHULTSBLADET G L A D P Å S K. Detta är IKEA Components s.4. What s cooking? kökskampanj. Aktivitetshusets träningsschema s.13 15 2 april 2015 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET What s cooking? kökskampanj på gång s.2 Detta är IKEA Components s.4 Aktivitetshusets träningsschema s.13 G L A D P

Läs mer

PROGRAMBLAD FORMTOPPEN SOMMAR 2012 18 JUNI - 19 AUGUSTI

PROGRAMBLAD FORMTOPPEN SOMMAR 2012 18 JUNI - 19 AUGUSTI er G! m IN u N nn RÄ Ä T E UT PROGRAMBLAD FORMTOPPEN SOMMAR 2012 18 JUNI - 19 AUGUSTI INNEHÅLL ÅRETS GYM I SVERIGE SID 2 Innehåll Sommarträna på Årets Gym! SID 3 Sommarkort Midsommar SID 4-5 Veckoschema

Läs mer

SKOLNYTT Röbroskolan 2013/2014 Vecka 12

SKOLNYTT Röbroskolan 2013/2014 Vecka 12 SKOLNYTT Röbroskolan 2013/2014 Vecka 12 MATSEDEL vecka 12 Måndag Varmkorv, potatismos Tisdag Fiskgratäng, potatis Onsdag Pasta, skinksås Torsdag Chili con carne, ris Fredag Kycklingsoppa, mjukt bröd Öppet

Läs mer

Matsedel våren 2014 Skola

Matsedel våren 2014 Skola Vecka 2 8/1-10/1 Broccoligratinerad fiskfilé, potatis, råkost Korv Stroganoff med ris, råkost Pannkaka med sylt och keso råkost Vecka 3 13/1-17/1 Stekt falukorv, makaroner, råkost Stekt fisk, gräddfilssås

Läs mer

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9 2014

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9 2014 Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9 2014 Har glädjen att kunna erbjuda en en vecka med YOGA på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga, Andalusien.

Läs mer

Hälsans hus. Herrgärdets Mötesplats. Månadsprogram oktober. MÅNADSPROGRAM Oktober

Hälsans hus. Herrgärdets Mötesplats. Månadsprogram oktober. MÅNADSPROGRAM Oktober MÅNADSPROGRAM Oktober Herrgärdets Mötesplats Hälsans hus 2015 Månadsprogram oktober Herrgärdets mötesplats Knutsgatan 2D Telefon: 021-39 03 06 Dagverksamhet: 021-39 03 06 Reception: 021-39 03 00 Restaurang:

Läs mer

Matsedel Skolan Vecka 34. Kaneldoftande quorngryta serveras med matkorn. Grönsaksbiff serveras med kokt potatis och kall sås

Matsedel Skolan Vecka 34. Kaneldoftande quorngryta serveras med matkorn. Grönsaksbiff serveras med kokt potatis och kall sås Vecka 34 Måndag 19/8 Pytt i panna serveras med rödbetor Kaneldoftande quorngryta serveras med matkorn Tisdag 20/8 Chicken a la King serveras med ris Grönsaksbiff serveras med kokt potatis och kall sås

Läs mer

... Måndag 8/12 Lunch-1 Lasagnett med kyckling Lunch-2 Lasagnett med ost/broccoli

... Måndag 8/12 Lunch-1 Lasagnett med kyckling Lunch-2 Lasagnett med ost/broccoli VECKA 50 Måndag 8/12 Lunch-1 Lasagnett med kyckling Lunch-2 Lasagnett med ost/broccoli Tisdag 9/12 Lunch-1 Chilifisk med kokt potatis Lunch-2 Quornfilé med chilisås och kokt potatis Onsdag 10/12 Lunch-1

Läs mer

Lektion nr 5 Bra för mig bra för miljön

Lektion nr 5 Bra för mig bra för miljön Lektion nr 5 Bra för mig bra för miljön Copyright ICA AB 2011. 5 om dan gör kroppen glad Intervjua kompisen, skolsköterskan, personalen i matsalen, vaktmästaren, en annan lärare, syskon, föräldrar, idrottstränare

Läs mer

Skolrestaurangernas meny i Finspångs kommun

Skolrestaurangernas meny i Finspångs kommun Augusti 2015 Vecka 34 Mån 17 Fläskkalops, potatis, inlagda rödbetor, salladsbuffé Tis 18 Köttbullar, spaghetti, ketchup, salladsbuffé Ons 19 Sejpanett (MSC märkt), potatis, remouladsås, salladsbuffé Tor

Läs mer

Matsedel för Klockares kök skola/förskola Våren 2015

Matsedel för Klockares kök skola/förskola Våren 2015 Sida 1(6) Barn och skola Matsedel för Klockares kök skola/förskola Våren 2015 Klockares kök serverar frukost, lunch och mellanmål. Frukost Våra 5 frukostalternativ som vi serverar rullande är: Havregrynsgröt,

Läs mer

TV-SPELSTURNERING! BARNFILMKLUBB SPÖKVANDRING... PROVA PÅ TENNIS!

TV-SPELSTURNERING! BARNFILMKLUBB SPÖKVANDRING... PROVA PÅ TENNIS! TVSPELSTURNERING! BARNFILMKLUBB SPÖKVANDRING... PROVA PÅ TENNIS! HÖSTLOVSPROGRAM 2014! 1 Hej! I din hand håller du ett program med spännande aktiviteter som du kan ta del av under höstlovet. Om det inte

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET S.3 S.6 S.2 Det är svårt att inte bli imponerad av IKEA

ÄLMHULTSBLADET S.3 S.6 S.2 Det är svårt att inte bli imponerad av IKEA 04 17 januari 2014 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Ny mastersutbildning S.3 En ny hantverksgrupp S.6 Ett ljusare liv för flyktingar S.2 Det är svårt att inte bli imponerad

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. Tekniskt, snyggt och nytt! Säljstart av Wireless Charging. Bingo med Vuxenklubben s.2. Han blir ny VD för IKEA AB s.

ÄLMHULTSBLADET. Tekniskt, snyggt och nytt! Säljstart av Wireless Charging. Bingo med Vuxenklubben s.2. Han blir ny VD för IKEA AB s. 17 17 april 2015 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Bingo med Vuxenklubben s.2 Han blir ny VD för IKEA AB s.3 Ett besök på IKEA Industry s.6 Tekniskt, snyggt och nytt!

Läs mer

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. Globala försäljningssiffror S.3. The Bridge inspirerar

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. Globala försäljningssiffror S.3. The Bridge inspirerar 38 12 september 2014 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Insamling för behövande S.2 Globala försäljningssiffror S.3 Blodbussen kommer till IKEA S.16 The Bridge inspirerar

Läs mer

Kycklingryta Tandoori med ris och yoghurt Broccoligratäng med Grana Padano och kokt potatis

Kycklingryta Tandoori med ris och yoghurt Broccoligratäng med Grana Padano och kokt potatis Vecka 34 Måndag 17 aug Tisdag 18 aug Onsdag 19 aug Torsdag 20 aug Fredag 21 aug Kyckling nuggets med sötsur sås och ris Pastasallad med skinka Kycklingryta Tandoori med ris och yoghurt Broccoligratäng

Läs mer

Skolan V 40-51 2014 Vecka 40

Skolan V 40-51 2014 Vecka 40 Vecka 40 Måndag 29 sep Tisdag 30 sep Onsdag 1 okt Torsdag 2 okt Fredag 3 okt BBQ Fajitas med tortillabröd, dressing BBQ Quornfajitas med tortillabröd, dressing Köttbullar, gräddsås,potatis, lingon, kokta

Läs mer

MENY VECKA 37. Måndag 7/9 Tisdag 8/9 Onsdag 9/9 Torsdag 10/9 Fredag 11/9 Lördag 12/9 Söndag 13/9. Mannagrynsvälling sill, ägg, ost

MENY VECKA 37. Måndag 7/9 Tisdag 8/9 Onsdag 9/9 Torsdag 10/9 Fredag 11/9 Lördag 12/9 Söndag 13/9. Mannagrynsvälling sill, ägg, ost MENY VECKA 37 Måndag 7/9 Tisdag 8/9 Onsdag 9/9 Torsdag 10/9 Fredag 11/9 Lördag 12/9 Söndag 13/9 äppelmos, kött, ost, Mannagrynsvälling sill, ägg, ost lingon, leverpastej, ost, ägg, kaviar, ost äppelmos,

Läs mer

Fritidsnytt. Nr 1/2015

Fritidsnytt. Nr 1/2015 Fritidsnytt Nr 1/2015 Här kommer vårens program! Här kommer en del av de aktiviteter som erbjuds denna termin. Det finns aktiviteter som du känner igen sedan innan, och vi erbjuder nya cirklar som vi hoppas

Läs mer

Restaurang Stekoteket Målgrupp att kommunicera med: Lunchgäster Ton: Personlig, lättsam med lite humor

Restaurang Stekoteket Målgrupp att kommunicera med: Lunchgäster Ton: Personlig, lättsam med lite humor Övningsuppgift v.43 - Copyrighting för sociala medier och webb Restaurang Stekoteket Målgrupp att kommunicera med: Lunchgäster Ton: Personlig, lättsam med lite humor Facebookstatusar: 1. Hos oss på Stekoteket

Läs mer

VAD HÄNDER PÅ SPORTLOVET V.8?

VAD HÄNDER PÅ SPORTLOVET V.8? VAD HÄNDER PÅ SPORTLOVET V.8? HÖRBY KARATE KLUBB Kom och testa karate med oss på Älvdalsskolan! Tisdag 19/2 och Torsdag 21/2 18.00-19.00, Lördag 23/2 10.00-11.30 Medtag gympakläder! SATSERUPS IDROTTS/BYAFÖRENING

Läs mer

Matsedel för skolorna

Matsedel för skolorna VECKA 34 Måndag Tisdag 19/8 Kycklinggryta med tillbehör Onsdag 20/8 Köttfärssås, pasta & grönsaker Torsdag 21/8 Fiskpanetter, kall sås, potatis & grönsaker Fredag 22/8 Regnbågssoppa VECKA 35 Måndag 25/8

Läs mer

effektiva Centralhuset Konferens i Göteborg Varje anläggning är unik, det som förenar är vår fokus på värdskap och detaljer.

effektiva Centralhuset Konferens i Göteborg Varje anläggning är unik, det som förenar är vår fokus på värdskap och detaljer. Låt Teknikparken Gävle arrangera ditt nästa möte. konferensanläggningar finns på olika platser runt om i Sverige. effektiva Centralhuset Konferens i Göteborg Varje anläggning är unik, det som förenar är

Läs mer

Kärnan. Meny- & Aktivitetshäfte Maj

Kärnan. Meny- & Aktivitetshäfte Maj Kärnan Meny- & Aktivitetshäfte Maj Välkomna! Alla seniorer boende i Sjöbo kommun är välkomna till oss på mötesplats Kärnan. Du är välkommen till våra lokaler där du kan träffa andra människor och känna

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. Säljcoacher till varuhusen. Ikano donerar till Kampradstiftelse 3. Inter IKEA bygger i London 2

ÄLMHULTSBLADET. Säljcoacher till varuhusen. Ikano donerar till Kampradstiftelse 3. Inter IKEA bygger i London 2 ÄLMHULTSBLADET IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 1 juni 23 2012 Inter IKEA bygger i London 2 Ikano donerar till Kampradstiftelse 3 Säljcoacher till varuhusen Låt oss bli personliga

Läs mer

Lunchmeny för Forsen, Hökensås, Fröjered, Ekedalen, Valstad och Rudbecksgymnasiet vt 2015

Lunchmeny för Forsen, Hökensås, Fröjered, Ekedalen, Valstad och Rudbecksgymnasiet vt 2015 Lunchmeny för Forsen, Hökensås, Fröjered, Ekedalen, Valstad och Rudbecksgymnasiet vt 2015 Gäller för vecka 14 Påsklov Påsklov Färsrätt Påsklov Påsklov Påsklov Påsklov Fiskrätt Korvrätt Blandrätt Ledigt

Läs mer

Förskolans meny i Finspångs kommun

Förskolans meny i Finspångs kommun Augusti 2014 vecka 31 Fre 1 Köttfärsgryta,ris, haricots verts, råkost vecka 32 Mån 4 Stekt falu korv, m akaroner am.gr.bl. råkost Tis 5 Panerad fisk (MSC m ärkt), kall sås, potatis, som m arbland ning,

Läs mer

Praktisk Information

Praktisk Information Praktisk Information 3-5 oktober 2014 1 september Praktisk information mailas till monteransvarig Gå in på www.harmoniochenergi.se under utställare och anmäl dina uppgifter. Det är de uppgifter som du

Läs mer

Matsedel. Fredrika Bremergymnasiet RESTAURANGEN. 20/8 Köttbullar med potatismos och lingonsylt. Orientalisk fiskgratäng med potatis.

Matsedel. Fredrika Bremergymnasiet RESTAURANGEN. 20/8 Köttbullar med potatismos och lingonsylt. Orientalisk fiskgratäng med potatis. Vecka 34 Matsedel Fredrika Bremergymnasiet RESTAURANGEN 19/8 Överrasknings lunch för ettor. 20/8 Köttbullar med potatismos och lingonsylt. Orientalisk fiskgratäng med potatis. 21/8 Kycklingsallad dressing

Läs mer

Sommarkul med Ungdomsgården Fenix!

Sommarkul med Ungdomsgården Fenix! snämnden Sommarkul med! Anmäl dig idag till sommarens roligaste veckor! Tillsammans provar vi på nya spännande ativiteter, träffar nya kompisar och lär oss nya saker. Kom och var med på sommarens absolut

Läs mer

Stödundervisning Stödundervisning för mer information besök Rudbeckianska gymnasiets hemsida.

Stödundervisning Stödundervisning för mer information besök Rudbeckianska gymnasiets hemsida. Extraspanska Extraspanskan äger rum i sal 412 mellan 13.30 och 16.30 på onsdagar samt på måndagar från 15.00 till 16.00 (ibland längre) i sal 927. Hälsningar Boel & Linus Stödundervisning Stödundervisning

Läs mer

Centralskolan. 1. Jag är. f % tjej 81 49 Kille 85 51. Antal EAS: 0. Antal svarande: 166.

Centralskolan. 1. Jag är. f % tjej 81 49 Kille 85 51. Antal EAS: 0. Antal svarande: 166. Centralskolan 1. Jag är f % tjej 81 49 Kille 85 51 Antal EAS: 0. Antal svarande: 166. 2. Jag går på... skola f % Förskoleklass 1 1 Årskurs 1-3 0 0 Årskurs 4-6 0 0 Årskurs 7-9 165 99 Gymnasiet 0 0 Antal

Läs mer

MENY MENY SKOLA. TÄBY VECKA 10, 3-7/3 2014. FREDAG Kyckling Tandoori med ris Lemonatokryddad quorn med vitlökssås och ugnsrostad potatis

MENY MENY SKOLA. TÄBY VECKA 10, 3-7/3 2014. FREDAG Kyckling Tandoori med ris Lemonatokryddad quorn med vitlökssås och ugnsrostad potatis MENY SKOLA. TÄBY VECKA 10, 3-7/3 2014 Köttbullar med gräddsås, lingon samt kokt potatis Böngryta med ris Kökets val Kökets val Pasta Penne med Laxsås Broccolimedaljong med kall örtsås och kokt potatis

Läs mer

Årgång 8 Nr 1 Februari 2005 SKOTERCAFÉT AFTERWORK ÅRSMÖTEN VARGHOPPET MÅNADSERBJUDANDE HOS VARGEN KARELENS FOLK. Sida 1

Årgång 8 Nr 1 Februari 2005 SKOTERCAFÉT AFTERWORK ÅRSMÖTEN VARGHOPPET MÅNADSERBJUDANDE HOS VARGEN KARELENS FOLK. Sida 1 Årgång 8 Nr 1 Februari 2005 SKOTERCAFÉT AFTERWORK ÅRSMÖTEN VARGHOPPET MÅNADSERBJUDANDE HOS VARGEN KARELENS FOLK Sida 1 MANUSSTOPP DEN 20:E I VARJE MÅNAD MATERIAL TILL REDAKTIONEN SKICKAS TILL: Carina Segerlund

Läs mer

Stödundervisning Stödundervisning för mer information besök Rudbeckianska gymnasiets hemsida.

Stödundervisning Stödundervisning för mer information besök Rudbeckianska gymnasiets hemsida. Stödundervisning Stödundervisning för mer information besök Rudbeckianska gymnasiets hemsida. Veckans ordspråk Livet är en serie av tusentals små mirakel. Lägg märke till dem. /Mike Greenberg Ambassadörsträff

Läs mer

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. Ett steg mot energioberoende S.2

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. Ett steg mot energioberoende S.2 37 6 september 2013 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Borlänge öppnar 25 oktober! S.2 Ett steg mot energioberoende S.2 Festival i dagarna två S.3 Det finns ett stort

Läs mer

BOVISTA BJUDER PÅ TILL VÅRA HYRESGÄSTER: KÄGELSPEL OCH MACKA!

BOVISTA BJUDER PÅ TILL VÅRA HYRESGÄSTER: KÄGELSPEL OCH MACKA! TILL VÅRA HYRESGÄSTER: BOVISTA BJUDER PÅ KÄGELSPEL OCH MACKA! Bovista bjuder på kägel och matig macka! Lördagen 23/11 kl 16.00 och kl 18.00 bjuder vi våra hyresgäster på kägelspel och matig macka. Kom

Läs mer

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. Vuxenklubben på julbord S.6

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. Vuxenklubben på julbord S.6 48 21 november 2014 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Kungens Kurva kan omlokaliseras S.3 Vuxenklubben på julbord S.6 Luciafirandets hålltider S.10 Aktivitetshuset spänner

Läs mer

Varmkorv med hemlagat potatismos, sallad. Kallskuret med mimosasallad och kokt potatis, sallad. Husets Fiskgratäng, kokt potatis, kokta grönsaker

Varmkorv med hemlagat potatismos, sallad. Kallskuret med mimosasallad och kokt potatis, sallad. Husets Fiskgratäng, kokt potatis, kokta grönsaker MENY FÖR ÄLDREOMSORGEN VECKA 18-25, 2015 Äldreomsorgen Vecka 26, 22/6 28/6 Broccolisoppa med, smörgås Pannkaka med söt sylt Varmkorv med hemlagat potatismos, sallad Smakrik köttfärssås med kokt pasta,

Läs mer

Matsedel äldreomsorgen vecka 17-25

Matsedel äldreomsorgen vecka 17-25 Vecka 17 Måndag 26/4 Tisdag 27/4 Onsdag 28/4 Torsdag 29/4 Fredag 30/4 Lördag 1/5 Söndag 2/5 Paltbröd med sås och fläsk Husets pytt Lax med sås och kokt potatis Tisdagssoppa Köttfärssås och makaroner Blodpudding

Läs mer

Ugnsstekt fisk med sås & potatismos Cowboysoppa med mjukt bröd & frukt Flygande Jacob(kycklinggratäng) med ris

Ugnsstekt fisk med sås & potatismos Cowboysoppa med mjukt bröd & frukt Flygande Jacob(kycklinggratäng) med ris 1 [5] Matsedel våren 2013 Vecka 2 Tisd 8/1 Onsd 9/1 Torsd 10/1 Fred 11/1 Kökets egna val Ugnsstekt fisk med sås & potatismos Cowboysoppa med mjukt bröd & frukt Flygande Jacob(kycklinggratäng) med ris Vecka

Läs mer

SOMMARBLADET. Ingvar flyttar hem! Digitalt lönebesked 5. Spännande kampanj 6. Sommarkul 7-8

SOMMARBLADET. Ingvar flyttar hem! Digitalt lönebesked 5. Spännande kampanj 6. Sommarkul 7-8 SOMMARBLADET IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 26 juni 27 2013 Ingvar flyttar hem! Digitalt lönebesked 5 Spännande kampanj 6 Sommarkul 7-8 Ingvar Kamprad flyttade från Sverige för

Läs mer

Nr 03 2013. Årg. 6 21/2-6/3. ung i fokus

Nr 03 2013. Årg. 6 21/2-6/3. ung i fokus Nr 03 2013 Årg. 6 21/2-6/3 ung i fokus FINSPÅNG 10181 10181 Jantzen Reclinerfåtölj 4.895:- Kampanj Komplett kontinentalsäng Gäller t.o.m. 10/3-2013 Nu 8.985:- FINSPÅNG AUDIO VIDEO - FInspång Stora Allén

Läs mer

Välkommen till Motala Expo 2015 vårens stora mötesplats för det lokala näringslivet

Välkommen till Motala Expo 2015 vårens stora mötesplats för det lokala näringslivet DATUM: 2015.02.18 Välkommen till Motala Expo 2015 vårens stora mötesplats för det lokala näringslivet Motala Expo är fulltecknat med över 120 företag och ni tillhör de anmälda som fått plats. Detta utskick

Läs mer

Styrelsen Frösåker GK, Christer Ral, Matz, Håkan, Krogen WWW.FGCC.SE. Sida 1 av 6

Styrelsen Frösåker GK, Christer Ral, Matz, Håkan, Krogen WWW.FGCC.SE. Sida 1 av 6 Nyhetsbrev #2 2015 Sida 1 av 6 Hej Vänner, Säsongen är i full gång även om värmen ännu uteblivit. Verksamheten är också i full gång och ni har väl inte missat alla träningar, tävlingar och andra roliga

Läs mer

CATERING. För alla tillfällen och på vårt vis. FÄLTÖVERSTEN

CATERING. För alla tillfällen och på vårt vis. FÄLTÖVERSTEN CATERING För alla tillfällen och på vårt vis. FÄLTÖVERSTEN VÄLKOMMEN TILL SVERIGES MEST PRISBELÖNTA MATBUTIK! Vår butik har belönats med bl a Arlas Guldko för Bästa Matglädjebutik och med utmärkelsen Årets

Läs mer

Stödundervisning Stödundervisning för mer information besök Rudbeckianska gymnasiets hemsida.

Stödundervisning Stödundervisning för mer information besök Rudbeckianska gymnasiets hemsida. Stödundervisning Stödundervisning för mer information besök Rudbeckianska gymnasiets hemsida. Skolrestaurangen Visste du att: Bönor innehåller mer proteiner än kött. Bäste bönan är sojabönor 34 gram/100gram.

Läs mer

Pastasallad med quorn och soltorkade tomater och mjukt bröd Pastasallad med kyckling och soltorkade tomater och mjukt bröd

Pastasallad med quorn och soltorkade tomater och mjukt bröd Pastasallad med kyckling och soltorkade tomater och mjukt bröd Vecka 34 Måndag 17 aug Tisdag 18 aug Onsdag 19 aug Torsdag 20 aug Fredag 21 aug Falafel och makaroner Köttbullar och makaroner Pasta penne med champinjon- och ostsås Pasta penne med skink- och ostsås Potatisbullar

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. Nytt samarbete för nöjdare kunder. Designstipendiater. Var med och bilda Sveriges största flyttkedja! 4

ÄLMHULTSBLADET. Nytt samarbete för nöjdare kunder. Designstipendiater. Var med och bilda Sveriges största flyttkedja! 4 ÄLMHULTSBLADET IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 12 okt 42 2012 Designstipendiater 3 Var med och bilda Sveriges största flyttkedja! 4 Nytt samarbete för nöjdare kunder Ett samarbete

Läs mer

Restaurang Viet-Thai Take away i Motala. Smakrik & Hälsosam Viet-Thai mat Tar dig ett steg närmare Asien. Öppettider

Restaurang Viet-Thai Take away i Motala. Smakrik & Hälsosam Viet-Thai mat Tar dig ett steg närmare Asien. Öppettider Restaurang Viet-Thai Take away i Motala Smakrik & Hälsosam Viet-Thai mat Tar dig ett steg närmare Asien Öppettider Måndag Fredag 11.30 21.00 Lördag 12.00 21.00 Söndag 15.00 21.00 Lunchtider Måndag Fredag

Läs mer

Höstterminen 2015 Tyresö SK Vecka 34

Höstterminen 2015 Tyresö SK Vecka 34 Vecka 34 Måndag 17 aug Tisdag 18 aug Extra val Onsdag 19 aug Torsdag 20 aug Fredag 21 aug Köttfärssås med pasta fusilli Quornfärssås med pasta fusilli Potatisbullar med bacon och lingonsylt Rotsakspytt

Läs mer

Påsklov. varje enhet har egen meny. Linköpings kommun Leanlink leanlink.se

Påsklov. varje enhet har egen meny. Linköpings kommun Leanlink leanlink.se Påsklov varje enhet har egen meny Mån 21: Annandag påsk Tis 22: Kycklinggryta à la Gottfrid, ris/bulgur Quorngryta med wokgrönsaker, ris/bulgur Broccoli, rivna morötter, hummus Ons 23: Laxlasagnette Vegetarisk

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. För de viktigaste människorna i världen S.4-5. Hjälp till södra Afrika S.2. Fixa till hemma med AINA! S.2. Att leva med barn S.

ÄLMHULTSBLADET. För de viktigaste människorna i världen S.4-5. Hjälp till södra Afrika S.2. Fixa till hemma med AINA! S.2. Att leva med barn S. 39 20 september 2013 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Hjälp till södra Afrika S.2 Fixa till hemma med AINA! S.2 Att leva med barn S.3 För de viktigaste människorna

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. Det nya gymmet invigdes. Vi frågar våra kunder, vad handlar ni på IKEA? s.2. Ägarförändringar för att stärka IKEA s.

ÄLMHULTSBLADET. Det nya gymmet invigdes. Vi frågar våra kunder, vad handlar ni på IKEA? s.2. Ägarförändringar för att stärka IKEA s. 24 5 juni 2015 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Vi frågar våra kunder, vad handlar ni på IKEA? s.2 Ägarförändringar för att stärka IKEA s.6 Semesterinformation från

Läs mer

CATERINGMENY 2012 Klassisk frukostbuffé 91: - Sund och god - lilla fiberfrukostpaketet 79: -

CATERINGMENY 2012 Klassisk frukostbuffé 91: - Sund och god - lilla fiberfrukostpaketet 79: - CATERINGMENY 2012 Klassisk frukostbuffé 91: - Kaffe, Te, apelsinjuice, ägg, kaviar, smör, ost, skinka, salami, grönsaker, Yoghurt med bär/alternativ smoothie, ljust och mörkt bröd och knäckebröd. Sund

Läs mer

Skola vecka 34-40, 2014 Vecka 34

Skola vecka 34-40, 2014 Vecka 34 Vecka 34 Måndag 18 aug Tisdag 19 aug Onsdag 20 aug Torsdag 21 aug Fredag 22 aug Köttbullar med pasta, morotstzatziki och ketchup Broccolisoppa och smörgås med mjukost Kikärtsbullar med tomatsås och ris

Läs mer

SKOLMATSEDEL HÖSTTERMINEN 2015. Till lunch serveras råkostbord, mjölk, hårt bröd och bordsmargarin

SKOLMATSEDEL HÖSTTERMINEN 2015. Till lunch serveras råkostbord, mjölk, hårt bröd och bordsmargarin VILHELMINA KOMMUN Kostverksamheten SKOLMATSEDEL HÖSTTERMINEN 2015 Till lunch serveras råkostbord, mjölk, hårt bröd och bordsmargarin Vecka 35 Vecka 36 Vecka 37 24-aug Köttfärssås, spagetti Raggmunk, lingonsylt

Läs mer

Lättuggad kost Konsistensanpassad kost

Lättuggad kost Konsistensanpassad kost Lättuggad kost Konsistensanpassad kost Lättuggad kost är lämplig till patienter med lätta tugg- och sväljsvårigheter, den passar även till patienter med motoriska problem eller orkeslöshet. Den lättuggade

Läs mer

MENY. 19/1-25/1 Vecka 4 Middag. Måndag. Tisdag. Onsdag. Torsdag. Dagens special. Fredag. Lördag. Söndag

MENY. 19/1-25/1 Vecka 4 Middag. Måndag. Tisdag. Onsdag. Torsdag. Dagens special. Fredag. Lördag. Söndag 19/1-25/1 Vecka 4 Korv Stroganoff med ris/potatis alt Broccoli- och blomkålsgratäng med skinka, kokt potatis alt Exotiskglaserad kassler med mangochutney, potatis Pannbiff med stekt lök, brunsås, kokt

Läs mer

Matsedel. TISDAG F Mannagrynsgröt, mjölk, smörgås L Örtkryddad fisk, potatis, sås Mm Mjölk, smörgås

Matsedel. TISDAG F Mannagrynsgröt, mjölk, smörgås L Örtkryddad fisk, potatis, sås Mm Mjölk, smörgås MÅNDAG F Fil, müsli/flingor, smörgås L Spaghetti, köttfärssås TISDAG F Mannagrynsgröt, mjölk, smörgås L Örtkryddad fisk, potatis, sås Mm Mjölk, smörgås ONSDAG F Havregrynsgröt, mjölk, smörgås L Grönsakssoppa,

Läs mer

Rikstruppen 2 och Rikscupen Mixed 3-4/5 i Halmstad

Rikstruppen 2 och Rikscupen Mixed 3-4/5 i Halmstad och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté välkomnar dig till Rikstruppen 2 och Rikscupen Mixed 3-4/5 i Halmstad PM 1 Information Information och upplysningar lämnas av vår tävlingskommitté eller kansliet.

Läs mer

Tillfälliga klipp till kanonpriser! Telefon 042-22 13 73

Tillfälliga klipp till kanonpriser! Telefon 042-22 13 73 Utkommer onsdagar 45 gånger om året www.rydebacksbladet.nu Nummer 28 Råå:Rydebäck Annons & Distributions AB 14 augusti 2013 Rååvägen 39, 252 70 RÅÅ. E-post: prepress@pingvinpress.se Årgång 43 Telefon 042-26

Läs mer

12 smaskiga enkla recept på Findus Grönsaker Perfekta till

12 smaskiga enkla recept på Findus Grönsaker Perfekta till 12 smaskiga enkla recept på Findus Grönsaker Perfekta till Grönsaker perfekta till fisk är en härlig blandning gjord på grillad aubergine, svarta bönor, sugar snap peas och tomater. FISK I FOLIE 1 portion

Läs mer

Meny Höstterminen 2015

Meny Höstterminen 2015 Vecka 34 Torsdag 20/8 Potatisbullar med bacon lingonsylt Blodpudding baconkross lingonsylt Potatisbullar lingonsylt Fredag 21/8 Vecka 35 Måndag 24/8 Tisdag 25/8 Onsdag 26/8 Torsdag 27/8 Tacobuffé med nötfärsröra

Läs mer

Tidtabell. 5 januari - 29 mars 2015

Tidtabell. 5 januari - 29 mars 2015 Tidtabell 5 januari - 29 mars 2015 kalmarflyg kalmarflyg Tack alla som väljer att flyga med oss! Med pressade priser och bra avgångar till och från Stockholm fortsätter vi att jobba med vår målsättning

Läs mer

Smaklig måltid! Vård matsedel. Vård matsedel. Reservation för eventuella ändringar. Du hittar matsedeln på www.aivomeny.se. Vecka 25, 16/6-22/6 2014

Smaklig måltid! Vård matsedel. Vård matsedel. Reservation för eventuella ändringar. Du hittar matsedeln på www.aivomeny.se. Vecka 25, 16/6-22/6 2014 Vecka 25, 16/6-22/6 2014 Måndag Lunch: Kokt fisk, äggsås, potatis, grönsaker Middag: Biff Stroganoff, kokt ris, grönsaker Dessert: Fruktsallad, vispgrädde Tisdag Lunch: Bondomelett, skirat smör, grönsaker

Läs mer

Matsedel för Klockares kök skola/förskola Osby Kommun vårterminen 2013

Matsedel för Klockares kök skola/förskola Osby Kommun vårterminen 2013 Sida 1(6) Utbildningsförvaltningen Matsedel för Klockares kök skola/förskola Osby Kommun vårterminen 2013 Till maten serveras salladsbord, knäckebröd och mjölk/vatten reservation för eventuella ändringar.

Läs mer

Tisdag: Makaronipudding med kalkon veg: Makaronipudding med röda bönor och ketchup

Tisdag: Makaronipudding med kalkon veg: Makaronipudding med röda bönor och ketchup MENY Vecka 5 Måndag: Thaigryta med kyckling och jasminris veg: Thaigryta med quorn och jasminris Tisdag: Makaronipudding med kalkon veg: Makaronipudding med röda bönor och ketchup Onsdag: Kalkonschnitzel

Läs mer

Meny Grundskola och förskola 2015 Januari

Meny Grundskola och förskola 2015 Januari Januari Vecka 2 Måndag: Tisdag: SKOLSTART 7/1 Onsdag: 7 Köttbullar med kokt potatis & brunsås Torsdag: 8 Korv forsell med ris Fredag: 9 Kall kotlettrad med potatisgratäng & gelé Vecka 3 Måndag: 12 Kassler

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. 25 timmar långt 25 års firande. Prototyper för en främjande hälsa s.3. Rekrytering påbörjad. Välkomna till IKEA 1 s.

ÄLMHULTSBLADET. 25 timmar långt 25 års firande. Prototyper för en främjande hälsa s.3. Rekrytering påbörjad. Välkomna till IKEA 1 s. 04 16 januari 2015 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Prototyper för en främjande hälsa s.3 Rekrytering påbörjad i Umeå s.9 Välkomna till IKEA 1 s.10 25 timmar långt

Läs mer