ÄLMHULTSBLADET. Grönt och skönt - och lärorikt på IKEA varuhuset i Älmhult. Vuxenklubben höll vårmöte s.3. Många är nya på jobbet s.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "ÄLMHULTSBLADET. Grönt och skönt - och lärorikt på IKEA varuhuset i Älmhult. Vuxenklubben höll vårmöte s.3. Många är nya på jobbet s."

Transkript

1 14 27 mars 2015 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Vuxenklubben höll vårmöte s.3 Många är nya på jobbet s.6 Familjefestivalens startfält är klart s.11 Grönt och skönt - och lärorikt på IKEA varuhuset i Älmhult Vi besökte IKEA varuhuset i Älmhult och fick vara med om en miljövänlig rundtur. Utan guidning från personal valde vi att mötas av informationen som finns för alla IKEAs kunder. Hur utbildar vi våra kunder? Läs mer på s.4

2 14 27 mars Vi träffar... Hej Peo Lavin! Efter 42 år på IKEA går du snart i pension. Hur känns det? -Det blir en rejäl omställning och jag kommer givetvis att sakna mina arbetskamrater, men jag tycker det känns bra. Du började på IKEA när du var 20 år. Vad arbetade du med då? -Jag började på mottagningscentralen, vi sorterade artiklar som kom blandade på pallar från olika leverantörer. Hur var det att börja på IKEA? Det kändes bra redan från min första arbetsdag och jag blev väldigt väl bemött på min första arbetsplats. Vilka roller har du haft sedan dess? -Jag har varit arbetsledare inom alla arbetsområden på vårt lager samt startat upp arbetsområdet Utleveranskontroll. Under 1994 blev jag ansvarig för nya inkommande artiklar, följt av ett sortimentsansvar. Fem år senare sökte jag tjänsten som ansvarig för våra 12 externa lager, den fick jag. Jag har även varit arbetsledare på vårt lager i Torsvik under två år, samt Hus 4 här i Älmhult. Avslutningsvis är jag nu SQkoordinator. Vad gör du som SQ-koordinator? -Jag är kontaktperson för alla våra Nordiska varuhus samt för alla handläggare i Dortmund. Men det är mycket annat som ingår i mitt arbete också. Jag ansvarar till exempel för den årliga inventeringen på DC. Jag håller koll på interna skador samt alla rapporter från varuhusen på våra lastningar och de rapporter vi utför vid lossning i Älmhult. Jag skapar manualer som används i utbildningssyfte och jag hjälper även vår processutvecklare med statistik. Utöver detta besöker jag också ca varuhus/år för att på plats kunna kontrollera våra lastningar. Den 31/3 går du i pension, hur vill du sammanfatta din tid på IKEA? -Jag har varit och är stolt över att ha arbetat på ett företag med så stark utveckling. Och att i min yrkesroll fått möjlighet att skifta mellan olika arbetsuppgifter. Tack Peo för dina 42 år på IKEA, och tack för att du ville dela med dig av dem till Älmhultsbladet och våra läsare! ÄLMHULTSBLADET Utgivare IKEA AB Ansvarig utgivare Mattias Lindqvist Redaktion Cecilia Petersson Manusstopp Tisdagar Utgivning Fredagar Tryckkostnad 3,80 SEK per ex Postnummer 05/15 Telefon Fax E-postadress redaktionen E-postadress Saker & Ting Älmhultsbladet på IKEA Inside Älmhultsbladet som webbtidning Tips! Webbtidningen når du hemifrån Älmhultsbladet in English Vad vill du läsa om i Älmhultsbladet? Hör av dig till redaktionen!

3 14 27 mars Carl Von Linné blommade på Vuxenklubbens vårmöte TEXT: CECILIA PETERSSON Då mars månad är förbi räknar vi med att våren har tagit sina stapplande steg fram, för att inte på ett bra tag falla bak. Vi lämnar vinter och tacksamt hälsar vi på solen med kisande ögon. Vad passar då bättre än ett vårmöte? Vuxenklubben arrangerade ett med just den titeln och passade på att bjuda in finfrämmat. Under sista veckan i mars hölls Vuxenklubbens vårmöte på Aktivitetshuset i Älmhult. Hela 200 medlemmar kom för att umgås och lyssna till mötets talare. Hälsokompassen samt Slektforskare i Elmhult höll föredrag i ämnen som namnen berör men höjdpunkten lät sig vänta till sist. Inför den fullsatta salen Storan steg en exemplariskt spelande Anton Härder in och gestaltade Carl Von Linné, bördig ifrån det naturvackra Råshult i Småland. Anton kom klädd likt växtrikets Carl brukade vara och håret låg i de rätta rullarna. Då han sedan talade och återlevde 1700-talet njöt publiken av historielektionen. Vuxenklubbens vårmöte bjöd även på landgång och kaffe med goda kanelbullar. Christer Blomqvist berättade även att två resor är planerade för de intresserade i Vuxenklubben, en med styrning till Danmark och en till Polen. Dessa roliga nyheter och de smaskiga tilltuggen var givetvis uppskattade och just för våren väl värd. Visst ska det väl firas att blommorna äntligen får chansen till blomning och övrigt grönt får möjligheten till färg. Vuxenklubbens vårmöte var en succé. På bilden nere till höger tackar Christer Blomqvist Anton Härder aka Carl Von Linné för sitt berättande.

4 14 27 mars På IKEA berättar vi för våra kunder vart kaffet kommer ifrån. Grönt och skönt - och lärorikt på IKEA varuhuset i Älmhult TEXT: CECILIA PETERSSON IKEA är ledande i frågan gällande att arbeta med hållbarhet. Vi vill värna om miljön och hela tiden ha ett långtidsperspektiv i det vi gör. För de många medarbetarnas och för de många människornas skull. Men även för vår planet i sin helhet. Vi besökte IKEA varuhuset i Älmhult och fick vara med om en miljövänlig rundtur. Utan guidning från personal valde vi att mötas av informationen som finns för alla IKEAs kunder. Hur utbildar vi våra kunder? Det blev en väldigt rolig tur då informationen om ett hållbart arbete för miljön och de många människorna var ständigt närvarande. Vilken kraftsamling IKEA! Kika igenom följande bildspel och känn stolthet över kommunkationen, produkterna och det hållbarhetstänk som hjälper vår planet och de många människorna. Bilderna visar enbart en del av den information som delas på IKEA varuhuset i Älmhult. PET-flaskor i platta paket. Slå dig ner i vad som förmodligen är världens mukaste PET-flaskor och avgör själv. Produkter av 100 % PET-flaskor är imponerande! Och måste väl få vem som helst att vilja panta sina flaskor. Win, win!

5 14 27 mars Givetvis känns det bra att veta IKEAs mål med LED. Och vad man som kund vinner på att använda just det. Det finns gott om inspirerande och lärorik kunskap genom hela varuhuset.

6 14 27 mars NY PÅ JOBBET MAIL: MANUSSTOPP TISDAGAR Maria Edvinsson, ny Team Manager, Customized Meetings på IKEA AB Vi är glada att meddela att Maria har tackat ja till jobbet som Team Manager, Customized Meetings på Meeting Services, IKEA AB. Maria kommer att arbeta med projektledning och koordinering av våra större möten parallellt med att leda utvecklingen av affären. Maria började hos oss den 16 mars. Maria har tidigare arbetat flera år med projektledning och koordinering av möten och events på Management Events i Stockholm och nu närmast på Hansen Eventbyrå i Växjö. Marias erfarenhet och härliga personlighet kommer att utveckla vår Meetingaffär ytterligare för att möta morgondagens behov. Välkommen till oss, Maria! Eva Nergård Function Manager Meeting Services IKEA AB Magnus Lindgren ny Facility Manager på DC Älmhult Jag är glad att meddela att Magnus tackat ja till tjänsten som Facility manager på DC Älmhult. Magnus kommer att börja sin nya tjänst den 7 april. Magnus kommer att bidra med personlighet, ledarskap och vilja att lära sig i sin nya roll och utveckla den vidare, för att göra DC Älmhult till en ännu bättre arbetsplats. Hans långa erfarenhet inom IKEA kommer att vara uppskattad på vår resa mot tillväxt. Tack Magnus för ditt fantastiska arbete inom CDOS! Hela CDOS-teamet och jag önskar dig all lycka med din nya, spännande utmaning! Olov Hjalmarsson DC Manager Älmhult IKEA DS North Europe Åsa Ekberg CDOS Area Mgr/DCG Ops Team Leader IKEA DS North Europe Jan Lundqvist, ny Operations Developer på Transport & Services North Europe, Älmhult Jan Lundqvist började sin tjänst som Operations Developer på Transport & Services i Älmhult den 1 mars. Han har under många år jobbat med transport och logistik på Postnord och har en mycket god kunskap om transport, vilket kommer att hjälpa oss att ytterligare utveckla vår verksamhet. Jan jobbar inom Skandinavien.teamet som leds av Charlotte Bonza. När Jan blivit varm i kläderna kommer Charlotte att fokusera på One IKEA Transportation (OIT) till 100%. Varmt välkommen till IKEA och Transport & Services North Europe Jan! Tomas Johansson Team Leader Transport & Services North Europe, Älmhult

7 14 27 mars NY PÅ JOBBET MAIL: MANUSSTOPP TISDAGAR Guy Lemaire ny Sales Responsible på AO Sovrum & Badrum, IKEA of Sweden Vi är glada att meddela att Guy börjar som Sales Responsible för HFB04 på AO Sovrum & Badrum 1 maj, Guy har en bred kommersiell bakgrund inom IKEA. Han började arbeta för den belgiska IKEA Guy kommer närmast från en tjänst som säljledare SSFA /Outdoor Living/Sales Location Management. Tack Guy för dina senaste 17 åren av bidrag till tillväxten av IKEA i Belgien i olika enheter och funktioner. Vi är väldigt glada för dig för den nya utmaningen! Varmt välkommen! Annemarieke Jansen Donna Ding Commercial Manager Country Sales Manager BA Bedroom & Bathroom IKEA Belgium IKEA of Sweden AB Malin Folkesson, ny HR & Competence mgr på Range & Supply, IKEA Purchasing Vi välkomnar Malin Folkesson som HR & Competence Manager för IKEA Purchasing. Vi är glada att du har anttagit denna roll i en spännande tid på Purchasing och HR då vi är mitt uppe i en förändring gällande arbetssätt och ledarskap. Malin startar i sin nya roll 1:a maj Malin började på IKEA 2000 och har en bred bakgrund inom HR området och som HR manager. Malin, tack så mycket för ditt oväderliga bidrag till Barnes IKEA de senaste åren. Varmt välkommer till Purchasing! Alenka Rosenqvist Cindy Andersen Henrik Elm HR/Competence Mgr Business Area Mgr CHD Global Purchase Mgr Range & Supply Range & Supply Purchasing Imran Halim, ny Product Requirement Engineer BA Textiles, IKEA of Sweden Det är med glädje vi välkomnar Imran Halim som ny Product Requirement Engineer för affärsområde Textil, IKEA of Sweden, från den 1 april. Imran kommer att jobba för HFB 11. Imran har många års erfarenhet av att jobba med textil både hos leverantörer och på IKEA som Quality Developer och ny senast som Category Quality Leader Asia Pacific för Category Textiles. Varmt välkommen till affärsområde Textil Imran! Lycka till i din nya roll Imran! Och stort tack för din enastående support i att stärka vår affär i South Asia. Charlotta Walse EQR Development Manager BA Textiles, IKEA of Sweden Rehan Ahmedani BDM Textiles IKEA Trading

8 14 27 mars NY PÅ JOBBET MAIL: MANUSSTOPP TISDAGAR Paulina Pajak ny Product Developer för BA Belysning, IKEA of Sweden Det är med glädje jag välkomnar Paulina till affärsområde Belysning. Paulina började på IKEA 2012 i rollen som Category Analyst inom Supply Chain, IKEA of Sweden. Under åren som gått har hon arbetat med många olika förbättringsprojekt inom affärsutveckling, inom flera olika inköpskategorier. Innan Paulina började på IKEA arbetade hon som projektledare inom inköp på Philips.Med hennes drivkraft och passion för belysning och utveckling, kommer hon bli ett värdefullt bidrag. Välkommen, Paulina! Tack Paulina för ditt bidragit till teamet och projekten som du rott i hamn i din roll som Category Analyst. Lycka till! Björn Block Simon Nilsson Range Manager Category Analyst Manager BA Lighting, IKEA of Sweden Supply Chain, IKEA of Sweden Petra Dahlin, ny Product Quality Leader, EQR Development matrix, IKEA of Sweden Vi välkomnar Petra som ny Product Quality Leader i Engineering, Quality & Requirements Development matrisen. Petra kommer närmast från en roll som PQ manager på IKEA Components. Som Product Quality Leader kommer Petra leda arbetet med att utveckla och etablera verktyg och arbetsmetoder som supporterar våra affärsområden att utveckla kvalitetsprodukter som alltid uppfyller våra kunders förväntningar. Tack Petra för ditt starka engagemang i kvalitetsförbättringsarbetet på IKEA Components. Välkommen till Development Matrix! Mats Jönsson Andreas Dahlqvist EQR Development Matrix Manager Regional Purchase ManageTAEU/NA Range, Design & Development IKEA Components IKEA of Sweden Richard Nilsson, ny Product Requirement Leader, EQR Development matrix, IKEA of Sweden Vi välkomnar Richard Nilsson som ny Product Requirement Leader till Engineering, Quality & Requirements Development matrisen. Richard kommer närmast från en roll som TQE manager på Barnens IKEA. Som Product Requirement Leader, kommer Richard att leda ett arbete med att säkerställa, utveckla och etablera giltiga produkt- och sortimentskrav i våra specifikationer, och att säkerställa att våra produkter fullföljer både legala krav och att de motsvarar våra kundförväntningar. Stor tack till dig Richard för ditt fantastiska engagemang hos oss på Barnens IKEA. Välkommen till Development matrisen! Mats Jönsson Cindy Andersen EQR Development Matrix Manager Business Area Manager CHD Range, Design & Development IKEA of Sweden IKEA of Sweden

9 14 27 mars NY PÅ JOBBET MAIL: MANUSSTOPP TISDAGAR Jeffery Chen, ny HR & Competence Manager för Affärsområde Sovrum & Badrum, IKEA of Sweden Jag är glad att kunna meddela att Jeffery har börjat på AO Sovrum & Badrum som HR & Competence Manager från den 9 mars Jeffery började på IKEA år 2006 inom Trading Area Greater China och Sydostasien. Sedan 2013 har han arbetat för LEGO Asien som HR chef. Med mer än 10 års erfarenhet inom HRområdet vet jag att du kommer att vara ett bra komplement till vårt Affärsområde och vår ledningsgrupp. Din passion för både människor och affärsutveckling kommer att vara av stor betydelse. Jeffery varmt välkommen till Sovrum & Badrum! Evamaria Rönnegård Business Area manager BA Bedroom & Bathroom IKEA of Sweden AB Jonas Martinsson ny Project Controller för AO Belysning, IKEA of Sweden Det är med glädje jag välkomnar Jonas Martinsson som Project Controller i teamet för ljuskällor från och med den 1 maj.jonas började på IKEA 2004 som säljare i Älmhultsvaruhuset. Sedan 2012 har Jonas haft olika roller inom affärsområde Livingroom & Workspace, senast som Project Controller. Med sin breda IKEA erfarenhet blir Jonas ett välkommet tillskott till affärsområde Belysning. Varmt välkommen, Jonas! Tack Jonas för ditt stora bidrag under de år du jobbat hos oss. Vi kommer att sakna din kompetens och positiva attityd, lycka till! Jeanette Skjelmose Johan Johansson Business Area Manager Range controller BA Lighting, IKEA of Sweden BA Living room & Workspaces, IKEA of Sweden Stéphanie Fornander, ny Sourcing Developer för BA Belysning, IKEA of Sweden Det är med glädje som jag kan meddela att Stéphanie Fornander har börjat hos oss på affärsområde Belysning, IKEA of Sweden. Hon startade den 16 februari i rollen som Sourcing Developer. Stéphanie kommer närmast från rollen som projektledare på SKF. Innan dess arbetade hon som strategisk inköpare på Sony Mobile. Med hennes personlighet och inköpserfarenheter blir Stéphanie ett välkommet tillskott till vårt team. Varm välkommen till affärsområde Belysning, Stéphanie! Mats Persson Supply Chain Manager BA Lighting, IKEA of Sweden

10 14 27 mars NY PÅ JOBBET MAIL: MANUSSTOPP TISDAGAR Kajsa Lüning ny Deputy Team Manager på Aktivitetshuset Vi är väldigt glada att meddela att Kajsa Lüning tackat ja till tjänsten som Deputy Manager på Aktivitetshuset. Kajsa är idag föräldraledig och kommer att börja sitt nya uppdrag från och med den 13 april. Kajsa har lång ledarerfarenhet från flera olika områden inom IKEA AB, en period som Unit Manager för dåvarande enheterna Meeting and Travel och senast som deputy Function Manager på Meeting Services. Tack Kajsa för ditt bidrag att utveckla både människor och affär kopplat till möten och resor. Din enorma struktur och erfarenhet kommer att vara en framgångsfaktor i den fortsatta utvecklingen av Aktivitetshuset. Jens Ahlstrand Eva Nergård Team Manager Function Manager Aktivitetshuset Meeting Services, IKEA AB Fredrik Åkesson ny Wellbeing coordinator på Aktivitetshuset Vi är väldigt glada att meddela att Fredrik Åkesson den 23 mars började arbeta som Wellbeing coordinator på Aktivitetshuset. Med sin breda kunskap och erfarenhet från träningsområdet ser vi att han kommer att stärka vårt team på ett utmärkt sätt. Fredrik kommer närmast från IKEA Fastigheter där han arbetat som Fastighets Tekniker under 8 år. Tack för ditt stora engagemang och noggrannhet samt den kamratskap som du delat med oss. Vi önskar Fredrik all lycka i sitt nya uppdrag! Jens Ahlstrand Håkan Strandmark Team Manager Förvaltare Aktivitetshuset IKEA Fastigheter Malin Gunnarsson ny textil tekniker, IKEA Test Lab Älmhult Vi hälsar Malin Gunnarsson välkommen till PR&C och IKEA Test Lab. Malin har sedan den 3 mars varit anställd på IKEA Test Lab som testtekniker textil. Malin är utbildad textil ingenjör i Borås och tar även med sig sina kunskaper och erfarenhet från tidigare arbeten då hon har jobbat som textilslöjdlärare och säljare hos H&M. Välkommen till IKEA Test Lab. Stefan Bertilsson Deputy Manager IKEA Testlab/IKEA of Sweden AB

11 14 27 mars ÄLMHULT INFO FÖR IKEA OCH IKANO MEDARBETARE Familjefestivalens sista artist klar och det är... Att Familjefestivalen ska gå av stapeln i augusti är sen länge känt men nu är den sista artisten är bokad och klar. Och det blir... (trumvirvel tack) Linda Pira. Anmälan för biljetter öppnar i maj och sker via Förmånsportalen. Mer information om hur du anmäler dig och din familj kommer! Som Älmhultsbladet tidigare skrivit så kommer alla medarbetare i Älmhult (IKEA gruppen, Ikano och Inter IKEA) samt medlemmar i Vuxenklubben i Älmhult erbjudas gratis entrébiljetter lördagen den 29 augusti, då Ola Salo, Måns Zelmerlöw, Viktor & Samir, Isa Tengblad och Linda Pira uppträder. Förutom artisterna blir det massor av aktiviteter för hela familjen, både i centrum och ute på Haganäsområdet under festivaldagarna. Senaste nytt om festivalen hittar du på Sjöstugan Restaurang Möckelsnäs Herrgård Nu börjar en ny säsong! Sjöstugan öppnar från och med 1 april. Öppetider varje dag: Vi organiserar olika mottagningar, tex grill eller brunchbuffé. Dagens lunch serveras från 1/5, måndag-fredag Ring eller maila föra att boka bord: , Varmt välkomna! Fira Påsk på Möckelsnäs Fira Påsk på Boka Herrgårdens Möckelsnäs Fira Påsk på Möckelnsnäs! Boka Påsklunch Herrgårdes eller Påsklunch eller kvällens kvällens meny Boka Herrgårdens Påsklunch eller Upplev kvällens Möckelsnäs! meny Upplev Tel Möckelsnäs! 00 Diö - Älmhult Tel Diö - Älmhult

12 14 27 mars ÄLMHULT INFO FÖR IKEA OCH IKANO MEDARBETARE Påsklov på IKEA Älmhult! Måndag Måla ägg Baka påskmuffins Måla disktrasor Tisdag Måla ägg Måla disktrasor Baka påskmuffins Onsdag Spela wii Gör marsipankycklingar Måla ägg Gör en påskblomma Torsdag Måla disktrasor Gör marsipankycklingar Måla ägg Baka kycklingsmuffins Fredag Måla ägg Gör en påskblomma Spela wii AKTIVITETSHUSET EN PLATS DÄR DU KAN HA ARBETSMÖTE, TA EN FIKA, TRÄNA ELLER BARA UMGÅS Ombyggnationen av gymmet börjar den 7 april! Nedräkningen har börjat, 11 dagar kvar innan ombyggnationen av gymmet drar igång! Under tiden gymmet byggs om kommer Cardiomaskiner och annan utrustning finnas tillgänglig här på Aktivitetshuset. Gruppträningspassen i Multihallen fortsätter också som vanligt och vid uppvisande av anställningskort, Aktivitetshusets familjekort eller Aktivitetshusets gröna kort är du även välkommen till Friskis&Svettis gym vid Handelsplatsområdet två gånger i veckan. Följande tider gäller på Friskis&Svettis gym: Mån-Tors 06-16, Fre Lör 08-15:30 Sön Varmt välkomna! Idag 180m 2 Ytterligare 80m 2

13 14 27 mars AKTIVITETSHUSET EN PLATS DÄR DU KAN HA ARBETSMÖTE, TA EN FIKA, TRÄNA ELLER BARA UMGÅS Specialerbjudande under ombyggnationen, ATC Wellness Card för endast 500 kr! Under perioden 1 april till 11 juni när Aktivitetshusets gym byggs om erbjuds alla IKEA medarbetare med familj att köpa ATC Wellness Card för 500 kr. ATC Wellness Card möjliggör träning tillsammans i grupp med dina kollegor ledda av ATC:s inspirerande coacher. Så ta tillfället i akt och ha kul tillsammans med andra. Du kommer märka skillnaden! Öppettider i påsk Torsdag den 2 april 7:00-18:00 Fredag den 3 april STÄNGT Lördag den 4 april 8:00-15:30 Söndag den 5 april Måndag den 6 april STÄNGT STÄNGT Multihallen och Funcgym håller öppet som vanligt, du kommer in genom att dra ditt IKEA id-kort. Trevlig påsk! Mästerskap i Bowling Nu börjar det närma sig Mästerskap för näst sista gången nu! Torsdagen den 2/4 (Skärtorsdag) mellan kl bowlar vi i Osby Bowlinghall. Kostnad 60kr/bana vid 2 spelare/bana. Anmälan görs senast tisdagen den 31/3 senast kl 12:00 till, com Hoppas vi får spela med lite nya kollegor. Varmt välkomna! Hälsar Bowlingsektionen Öppet: måndag-torsdag , fredag , lördag-söndag Som IKEA, Ikano och Inter IKEA medarbetare har du access till Multihallen alla dagar Telefon ,

14 14 27 mars LUNCHGUIDE MAIL: MANUSSTOPP TISDAGAR AKTIVITETSHUSET MÅN Krämig broccolisoppa med bacon TIS Röd currysoppa med kyckling ONS Stinas Puztasoppa TOR Indisk köttsoppa med kanel FRE STÄNGT Veckans vegetariska: Morotssoppa med apelsin Hemlagad soppa, 49:- Serveras med bröd och smör (Alla våra soppor är fria från gluten och laktos) Vi serverar även matiga sallader, wraps, sushi, och mackor. Kvällstid serverar vi belgisk våffla, grillade smörgåsar och toast från grillen. PER ANDERSENS MÅN Schnitzel med skysås, kokt potatis, ärtor och gelé. Pasta med skinka, ädelost och broccoli. TIS Stekt falukorv med stuvad blomkål och stekt potatis. Blodpudding med stekt fläsk och lingon. ONS Påsk buffé. TOR Svampsoppa. Dessert. Chili con carne med ris. FRE Stängt. Dagens stekta fisk 75:- Sallad 60:- IKEA gatan 8, tel , Öppet; mån-tor , fre , lör-sön IKEA RESTAURANGEN Tidtabell för lunchbussen: Från IoS Från varuhuset 11:35 11:55 12:05 12:25 12:35 12:45 13:00 13:10 Dagens rätt inklusive 3 dl mjölk eller ett glas dryck, sallad, smör, bröd och kaffe. Vid köp av häfte med 10 luncher 70:-/lunch Häfte med tio lunchkuponger: 700:- Bäckgatan, vid IKEA Distribution Centre. Ingång vid vakten. Tel , VÄRDSHUSET Ät så mycket du vill av vår lunchbuffé med massor av goda grönsaker, krispig sallad, läckra såser, flera hemlagade varmrätter med eller utan kött, hembakat bröd, flera olika tillbehör samt lingondricka, isvatten och kaffe. 75:- 85:- Måndag-fredag IKEA gatan 1, tel

15 14 27 mars SAKER & TING MAIL: MANUSSTOPP TISDAGAR SÄLJES Ikea bäddsoffa blå, bäddbredd 119cm, perfekt till ungdomsrum. Pris 200kr Stockholm vitrinskåp, björk med belysning. höjd 185 cm, bredd 75 cm, djup 40 cm. Pris 350 kr // Galant hörnskrivbord björk, bredd 80/150 cm, längd 280 cm. Pris 450 kr , Parabolantenn. Diameter 65 cm. Huvudet har 4 kabel anslutningar. Pris 500kr. Tel /Förtält Isababella Commodore. A-Size 925. Obs! Inte använt (enbart uppsatt för märkn, av stag) Färg/Royal Blue. Pris/ 7,000 sek Cykel Monark 7 vxl svart. I bra skick. Pris 1850 sek, st kompletta Pax Garderober 100*38*236 med lucka abstrakt vit - Högblank. Nypris: 2565 kr/ st. Säljes för 1250 kr/st i mycket fint skick. Telefonnummer Vårstädning. EU-moped Peugeot Speedfight 2, 2006, silver, 900 mil, Pris kr eller högstbjudande. Röjsåg Husqvarna 165R, diverse tillbehör, Pris 800 kr Veteranmoped Puch Alabama, Pris 7000 kr. Veteranmoped Crescent Trapper, Sachsmotor, Pris 2000 kr. Tel Grillsäsongen närmar sej! Närproducerat kvalitetskött! Lamm ca kg och hängmörat, benfritt nötkött i lådor om ca 13 eller 25 kg. Detaljstyckat, vakumpackat och tydligt uppmärkt. Mycket hög kvalitet. LUFTGEVÄR COMETA FUSION PREMIER CAL 5.5. Helt nytt och oanvänt i kartong. Valnötskolv. Utgångshastighet 250 m/s. 3,4 kg. 2800:- el. bud. Tele: En gallerbur för t.ex ved med perforerad botten så regnvatten rinner undan (95 bredd/117 långt/105 högt).pris 200 sek. Ring Thomas Skoda Octavia II Elegance 1,6 MPI. Year 2006, km, fully reconditioned and polished in very good shape! Pictures under following link: qqhul1. Price: sek. Tibi: yahoo.com Klyvd björkved säljes. 390:-/m3. Hemkörning kan ordnas. Magnus Fårnät galvaniserat 5.-/lpm. Tryckimpregnerade stolpar 150cm långa. Stolpar i plast resp fjäderstål samt batteridrivet aggregat till elstängsel. Allt använt till fårskötsel. Tel SÖKES Önskar hyra lägenhet i Älmhult/ Växjö gärna inflytt 1/5. 1:a eller 2:a. Ordningsam, rökfri djurfri. Korttidskontrakt går bra, Ring Hej! Vi är ett trevligt par som båda jobbar på IKEA och som söker en lägenhet med gångavstånd till varuhuset och kundtjänst där vi arbetar. Gärna tillgängligt för inflyttning från Maj men vi kan även flytta in tidigare. Vi berättar gärna mer om oss vid avtalad tid. Ring eller maila till I m looking to rent 3-room apartment or house in Älmhult Please contact me at after 5 pm or UTHYRES Litet möblerat rum med pentry uthyres i Älmhult till icke rökare fr o m 1/6 för 1700 kr /mån. tele nr Stort rum i möblerad våning centralt i Älmhult uthyres Må- Fre. Allt ingår. Delas med två andra veckopendlande. Tillgång 15/ kr/mån. Kontakta

16 14 27 mars 2015 Blodbussen kommer till IKEA 1 april Blodbussen Din insats är livsviktig för många människor. IKEA erbjuder därför alla anställda möjlighet att gå till blodbussen på arbetstid. Behovet av blod är större än tillgången och eftersom blod inte kan tillverkas på konstgjord väg är blodgivning nödvändigt för att den moderna sjukvården ska fungera. Ge blod Ge blod Ge liv Ge liv Blodbussen kommer till: Plats: IKEAgatan 4 Tid: kl Mer information hittar du på webbplatsen: Du behöver inte föranmäla dig, men tag med dig fotolegitimation och kom senast en kvart innan stängning. Mer info hittas på: behövs vid donation. Du som vill ge blod måste alltid stämma av med din närmsta chef eftersom det inte får störa den dagliga driften. Du får permission för den faktiska tid det tar att ge blod, dock max 1 timme. ÄLMHULTSBLADET GE BLOD, GE LIV! De flesta mellan 18 och 60 år som är friska och väger minst 50 kg, kan bli blodgivare! De flesta mellan 18 och 60 år som är friska och väger minst 50 kilo kan bli blodgivare. Kom ihåg fotolegitimation. OBS! Svenska språkkunskaper Vad vill du läsa om i Älmhultsbladet? Hör av dig till redaktionen på eller

Celiakinytt NUMMER 2 2014. Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa!

Celiakinytt NUMMER 2 2014. Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa! Celiakinytt NUMMER 2 2014 Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa! INNEHÅLL/ NUMMER 1 Innehåll 3 KOMMANDE AKTIVITET ICA veteranernas handelsbod 4 KOMMANDE AKTIVITET Julbak för hela familjen 5 AKTUELL

Läs mer

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. Jespers julsamlingspoesi S.4

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. Jespers julsamlingspoesi S.4 03 10 januari 2014 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Sextionde julsamlingen S.3 Jespers julsamlingspoesi S.4 Fler frontveckor på varuhuset S.6 Tätare samarbete med ny

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. Hej Designers Days. Jessica Anderen i karriärpodden s.2. VÅ 14 summeras med positivism s.6. IKEA designers på Instagram s.

ÄLMHULTSBLADET. Hej Designers Days. Jessica Anderen i karriärpodden s.2. VÅ 14 summeras med positivism s.6. IKEA designers på Instagram s. 06 30 januari 2015 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Jessica Anderen i karriärpodden s.2 VÅ 14 summeras med positivism s.6 IKEA designers på Instagram s.8 Hej Designers

Läs mer

Matsedel. Stödboendet Stolpvretens LSS och psyk Vegetariskt beställs senast dagen innan 0223-445 53

Matsedel. Stödboendet Stolpvretens LSS och psyk Vegetariskt beställs senast dagen innan 0223-445 53 Vecka 53 1-3 januari Fredag Lunch Fläskfilé, rosépeppar-sås, klyft-potatis Veg Vegetarisk schnitzel, rosépeppar-sås, klyft-potatis Middag Janssons frestelse Lördag Lunch Fläsk-kotletter i ugn, potatis

Läs mer

Meny Trollkrubbets Skolrestaurang

Meny Trollkrubbets Skolrestaurang Meny Trollkrubbets Skolrestaurang Vårterminen 2016 skola Välkommen till en ny termin Vi hoppas maten ska smaka Vecka 1 Torsdag 7/1 Korvstroganoff med ris Blodpudding med baconkross och lingonsylt Fredag

Läs mer

ROSENLUNDS RESTAURANG

ROSENLUNDS RESTAURANG Missa inte vår varierade och goda salladsbuffé! Måndag:29/9 Tisdag:30/9 Onsdag: 01/10 Stekt fläsk med löksås potatis lingonsylt Köttgryta med ris Blåbärssoppa med skorpor Laxlåda med rödlökssmör ärtor

Läs mer

Restaurang Blåklinten. Champinjonsoppa smaksatt med ädelost. Morotsbiff, kall citronsås, potatismos

Restaurang Blåklinten. Champinjonsoppa smaksatt med ädelost. Morotsbiff, kall citronsås, potatismos Restaurang Blåklinten Meny vecka 51 Måndag Nordiskt Internationellt Sallad Veckans soppa Vegetarisk Chiligratinerad falukorv, potatismos Italiensk fiskgratäng, fänkål, zucchini, paprika, lök, basilikasås

Läs mer

Matsedel till Skolan 2014. Älvdalens kommun

Matsedel till Skolan 2014. Älvdalens kommun Matsedel till Skolan 2014 Älvdalens kommun Välkommen till kostenheten i Älvdalen Vårt mål är att ge er ca 35 % av dagsintaget. Det är viktigt att äta Frukost lunch och middag. Mellanmål som frukt eller

Läs mer

Matsedel v.15. Dagligt Tillbehör. Sallad, Måltids dryck eller mjölk,hårt bröd,smör

Matsedel v.15. Dagligt Tillbehör. Sallad, Måltids dryck eller mjölk,hårt bröd,smör Matsedel v.15 Måndag Husman 1 Köttbullar m. Gräddsås, Lingon & Potatis Husman 2 Ugnsfalu m. Potatismos Vegetarisk Qournstroganoff serveras m. Ris Soppa Krämig Parikasoppa Tisdag Husman 1 Sprödbakad La

Läs mer

ALLAKTIVITETSHUSET ÄLVKULLEN TEL. 0413-28152

ALLAKTIVITETSHUSET ÄLVKULLEN TEL. 0413-28152 ALLAKTIVITETSHUSET ÄLVKULLEN TEL. 0413-28152 1 ÄLVKULLEN TISDAG 17/2 kl. 19.00 åk.7-9 Kom och spela FIFA 09 på storbild i stora salen! ONSDAG 18/2 kl. 15.00 åk.4-6 Kom och testa WII Fit på storbild i stora

Läs mer

MATSEDEL VECKA 10. Köttfärslimpa, gräddsås, smörgåsgurka, potatis

MATSEDEL VECKA 10. Köttfärslimpa, gräddsås, smörgåsgurka, potatis MATSEDEL VECKA 10 Måndag 4/3; Pasta med krämig lax sås Tisdag 5/3; Köttfärslimpa, gräddsås, smörgåsgurka, potatis Onsdag 6/3; Torsk med äggsås och potatis Torsdag 7/3; Kyckling, thai sås med ris Fredag

Läs mer

ROSENLUNDS RESTAURANG

ROSENLUNDS RESTAURANG Måndag: 24/3 Sommarkorvgryta med dill o morötter, potatis Pastaspiraler med krämig ost o skinksås Blåbärssoppa med glass Tisdag: 25/3 Onsdag: 26/3 Torsdag: 27/3 Fredag:28/3 Lördag:29/3 Söndag:30/3 Fisk

Läs mer

KOSTNADSFRITT FÖR DIG OCH DINA KOLLEGOR KARLSTAD KARLSTAD CCC FREDAG 12 MAJ

KOSTNADSFRITT FÖR DIG OCH DINA KOLLEGOR KARLSTAD KARLSTAD CCC FREDAG 12 MAJ KOSTNADSFRITT FÖR DIG OCH DINA KOLLEGOR Du är inbjuden till... 2017 KARLSTAD KARLSTAD CCC FREDAG 12 MAJ NYA INSIKTER & NYA IDÉER! Fredagen den 12 maj är det dags för HR-Dagen på Karlstad CCC i Karlstad.

Läs mer

DET HÄR ÄR POCKET PARKEN. ALLTID NÅGOT PÅ GÅNG Korvklubben på tisdagar Champagneonsdag After work Matlagningskurser

DET HÄR ÄR POCKET PARKEN. ALLTID NÅGOT PÅ GÅNG Korvklubben på tisdagar Champagneonsdag After work Matlagningskurser 2014 Här har vi samlat ihop allt vi tycker att du bör och allt vi tror att du vill veta, om vad restaurangen erbjuder. Det är en hel del. Stort eller smått, snabbt eller långsamt, här eller där, tidigt

Läs mer

Festfixaren 2015. Restaurang OvanPå Bilia-huset Midhem 040-311 399 www.ovanpa.se

Festfixaren 2015. Restaurang OvanPå Bilia-huset Midhem 040-311 399 www.ovanpa.se Festfixaren 2015 Restaurangen har öppet vardagar 7.00-15.00 då frukost och fika serveras. Lunch där det ingår bröd, smör, salladsbord, valfri dryck samt kaffe serveras mellan 11.00-14.00. Vi serverar även

Läs mer

Tidtabell. 1 september - 4 januari 2015

Tidtabell. 1 september - 4 januari 2015 Tidtabell 1 september - 4 januari 2015 flysmåland Ett aktivt miljöval Vi lyfter och landar på Stockholm Bromma Airport. Det citynära läget gör att miljökraven är extra hårda. Bara de allra miljövänligaste

Läs mer

Sportlov. Hörby 16-20 februari 2015

Sportlov. Hörby 16-20 februari 2015 Sportlov 2015 2015 Hörby 16-20 februari 2015 Skapa på museet och se den fantastiska utställningen Undrien Kom till Undrien, hälsa på i Trottoarien! Se den fantastiska utställningen och låt fantasin flöda

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. IKEA medarbetare på TV4 s.4. IKEA Art Event 2015

ÄLMHULTSBLADET. IKEA medarbetare på TV4 s.4. IKEA Art Event 2015 18 24 april 2015 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Intervju med Karin Bergman, HR-chef, IKEA Sverige s.3 IKEA medarbetare på TV4 s.4 Ett besök på IKEA Tillsammans s.6

Läs mer

Evenemang våren 2012. Biblioteken i Lessebo kommun

Evenemang våren 2012. Biblioteken i Lessebo kommun Evenemang våren 2012 Biblioteken i Lessebo kommun Kurt Henriksson Boda Kurre berättar om sitt artistliv Glasblåsaren från Boda blev rikskändis som akrobaten Boda-Kurre. Tid. måndag 9/1 kl. 17.00 LCHF:

Läs mer

Heldagsmeny Förskolan Ugglan, Backen & Ambjörnsgården

Heldagsmeny Förskolan Ugglan, Backen & Ambjörnsgården 7 Vecka: 47 Datum: 16/11-22/11 Måndag: Frukost Fil, corn flakes, frukt & smörgås Lunch Fiskpinnar, serveras med potatis & dillmajonnäs samt äpplekräm Tisdag: Frukost Varm choklad, ägg & smörgås Lunch Korv

Läs mer

Matsedel förskola VT 2014

Matsedel förskola VT 2014 Datum: Dnr: Sida: 1 (5) Matsedel förskola VT 2014 Till varje måltid serveras salladsbuffé, dryck, bröd, smör och tillbehör Reservation för eventuella ändringar Vecka 2 Vecka 3 : Vecka 4 Vecka 5, sås och

Läs mer

MATSEDEL skola/förskola HT V.34 44 2014

MATSEDEL skola/förskola HT V.34 44 2014 MATSEDEL skola/förskola HT V.34 44 2014 Vecka 34 18/8 22/8 Måndag: Köttfärssås beat och spaghetti Rotfruktssås och spaghetti Grönsaksoppa Tisdag: Kokt fisk med persiljesås, hackat ägg och kokt potatis

Läs mer

MATSEDEL VECKA 3. Till varje måltid serveras en salladsbuffé med minst 6 sorters grönsaker efter säsong.

MATSEDEL VECKA 3. Till varje måltid serveras en salladsbuffé med minst 6 sorters grönsaker efter säsong. MATSEDEL VECKA 3 Måndag 12/1; Lunchkorv med pepparotssås och potatis. Tisdag 13/1; Pasta med köttfärssås. Onsdag 14/1; Fiskgryta med aioli och potatis. Torsdag 15/1; Italiensk kycklingfilé och ris. Fredag

Läs mer

Dfs fsk 1-15,2017 Vecka 1

Dfs fsk 1-15,2017 Vecka 1 Vecka 1 Måndag 2 Jan Tisdag 3 Jan Onsdag 4 Jan Fredag 6 Jan Potatisbullar bacon lingonsylt Kokt fisk, äggsås, potatis, varma grönsaker Färsbiffar, gräddsås potatis och kokta grönsaker Örtkryddad kyckling,

Läs mer

Meny för Avesta kommuns för förskolor Vårterminen 2015

Meny för Avesta kommuns för förskolor Vårterminen 2015 BILDNINGFÖRVALTNING/KOSTENHETEN Meny för Avesta kommuns för förskolor Vårterminen 2015 Vecka 2 8 januari -9 januari 2015 Torsdag Ugnstekt fisk med örtagårdssås, potatis Fredag Pasta och köttfärssås Vecka

Läs mer

Matsedel våren 2011. för äldre- och handikappomsorgen. Välkommen till restauranger i Lessebo kommun

Matsedel våren 2011. för äldre- och handikappomsorgen. Välkommen till restauranger i Lessebo kommun Matsedel våren 2011 för äldre- och handikappomsorgen Välkommen till restauranger i Lessebo kommun Om matsedeln Frukost Frukosten innehåller förutom menyn enligt nedan även fil/yoghurt, flingor, frukt/bärmos,

Läs mer

Program barn & unga. Våren Öppettider: Mån kl Tis kl Ons kl

Program barn & unga. Våren Öppettider: Mån kl Tis kl Ons kl Älmhults Bibliotek Program barn & unga Våren 2017 http://bibliotek.almhult.se Öppettider: Mån kl. 9.00 19.00 Tis kl. 9.00 19.00 Ons kl. 11.00 19.00 Tors kl. 9.00 19.00 Fre kl. 9.00 17.00 Lör kl. 10.00

Läs mer

Sportlov. Hörby februari 2016

Sportlov. Hörby februari 2016 Sportlov 2016 2016 Hörby 22-26 februari 2016 Skapa och pyssla: Sportlov på museet Sporta inomhus på museet. Hos oss kan du sporta med andra redskap; sax, penna, garn, färger och mycket annat. Du gör utsmyckningar

Läs mer

SKOLMATSEDLN UMEÅ KOMMUN Hagas matsedel våren 2008

SKOLMATSEDLN UMEÅ KOMMUN Hagas matsedel våren 2008 SKOLMATSEDLN UMEÅ KOMMUN Hagas matsedel våren 2008 Till lunchen varje dag serveras bordsmargarin och hårt bröd, varav ett är ekologiskt. Att dricka finns lättmjölk och vatten att välja mellan. Vår salladsbuffé

Läs mer

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. En lyckad insamling S.6

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. En lyckad insamling S.6 42 10 oktober 2014 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Nytt kassasystem på IKEA S.3 En lyckad insamling S.6 Nytt hotell påbörjas 2015 S.8 Demokratisk Design - för att

Läs mer

Matsedel Tranäng, Gymnasiet, Solhagen och Skattkammaren vecka 34-43 Vill du veta mer om maten, fråga gärna oss!

Matsedel Tranäng, Gymnasiet, Solhagen och Skattkammaren vecka 34-43 Vill du veta mer om maten, fråga gärna oss! Vecka Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag 34 LOVDAG SKOLA Stekt kyckling, grönsaker och kall vitlökssås. Kokt ris. Timjanskryddad köttfärsgratäng. Kökets fisk Italiensk ostsoppa. STÄNGD DAG FÖRSKOLA/FRITIDS

Läs mer

Grundskolan Gymnasieskolan. Meny. Vårterminen 2016. Linköpings kommun Leanlink Kost & Restaurang leanlink.se

Grundskolan Gymnasieskolan. Meny. Vårterminen 2016. Linköpings kommun Leanlink Kost & Restaurang leanlink.se Grundskolan Gymnasieskolan Meny Vårterminen 2016 Linköpings kommun Leanlink Kost & Restaurang leanlink.se Välkommen till din skolrestaurang! Vår mat. Vi vill servera mat som är lagad av råvaror med hög

Läs mer

Höstlov 2015. Höstlov. Hörby 26 oktober 1 november 2015

Höstlov 2015. Höstlov. Hörby 26 oktober 1 november 2015 Höstlov 2015 Hörby 26 oktober 1 november 2015 Prova på karate med Hörby Karateklubb Kom och prova karate med oss på Älvdalsskolan. 7-12 år tisdag 27/10 och torsdag 29/10 18.00-19.00. 13 år och uppåt tisdag

Läs mer

Matsedel. Stödboendet Stolpvretens LSS och psyk Vegetariskt beställs senast dagen innan

Matsedel. Stödboendet Stolpvretens LSS och psyk Vegetariskt beställs senast dagen innan Vecka 6 6-12 februari Måndag Lunch Korv Stroganoff, ris Veg Rotfrukts-stroganoff, ris Middag Kropp-kakor, skirat smör Tisdag Lunch Kött-bullar, stuvade makaroner Veg Vegetariskt kött-bullar, stuvade makaroner

Läs mer

MATSEDEL V.47. Måndag Husman 1 Korvstroganoff m. Ris Husman 2 Chicken nuggets m. Tomatsås & Ris Vegetarisk Linsgryta m. Tomat, Paprika & Grädde

MATSEDEL V.47. Måndag Husman 1 Korvstroganoff m. Ris Husman 2 Chicken nuggets m. Tomatsås & Ris Vegetarisk Linsgryta m. Tomat, Paprika & Grädde MATSEDEL V.47 Måndag Husman 1 Korvstroganoff m. Ris Husman 2 Chicken nuggets m. Tomatsås & Ris Vegetarisk Linsgryta m. Tomat, Paprika & Grädde Soppa Gulaschsoppa Tisdag Husman 1 Köttbullar & stuvade makaroner

Läs mer

Eckerö infoblad Februari 2016

Eckerö infoblad Februari 2016 Eckerö infoblad Februari 2016 Kommunfullmäktige sammankallas torsdagen den 25 februari kl 19.00 Mötet hålls på kommunkansliet och är öppet för allmänheten. Nya kommunfullmäktige sammanträdde för första

Läs mer

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. DC firar 50 år S.2

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. DC firar 50 år S.2 18 25 april 2014 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Ett lysande resultat S.3 DC firar 50 år S.2 Medarbetarutbyte S.6 Vinnaren av hållbarhetsturnén hållbar stol vägen

Läs mer

Matsedel Nybo Vegetariskt beställs senast dagen innan Vecka februari

Matsedel Nybo Vegetariskt beställs senast dagen innan Vecka februari etariskt beställs senast dagen innan 0223-445 53 Vecka 6 6-12 februari Måndag Lunch Korv Stroganoff, ris Rotfrukts-stroganoff, ris Dessert Päron-soppa Tisdag Lunch Kött-bullar, stuvade makaroner etariskt

Läs mer

Fritidsnytt Augusti-September 2017

Fritidsnytt Augusti-September 2017 Augusti-September 2017 2015-03-24 Länsdans Datum: Plats: Tid: Avresa: Kostnad: : Fredag 25 augusti ABB, Magneten Västerås 19.30-23.00 18.45 från Q8 100 kr inträde och 100 kr buss Senast tisdag 22 augusti

Läs mer

TV-SPELSTURNERING! BARNFILMKLUBB SPÖKVANDRING... PROVA PÅ TENNIS!

TV-SPELSTURNERING! BARNFILMKLUBB SPÖKVANDRING... PROVA PÅ TENNIS! TVSPELSTURNERING! BARNFILMKLUBB SPÖKVANDRING... PROVA PÅ TENNIS! HÖSTLOVSPROGRAM 2014! 1 Hej! I din hand håller du ett program med spännande aktiviteter som du kan ta del av under höstlovet. Om det inte

Läs mer

Påsklov Påsklov. Hörby mars 2016

Påsklov Påsklov. Hörby mars 2016 Påsklov 2016 Hörby 19-28 mars 2016 Bada och lek på Lågedammsbadet Vi kommer ha vår populära leksak i vattnet måndag-torsdag 11.00-15.30 (ingen motionssimning denna tid). Måndag-onsdag öppet 10.00-19.30

Läs mer

Matsedel. Nybo Vegetariskt beställs senast dagen innan 0223-445 53

Matsedel. Nybo Vegetariskt beställs senast dagen innan 0223-445 53 Vecka 53 1-3 januari Fredag Lunch Fläskfilé, rosépeppar-sås, klyft-potatis Dessert Maräng-swiss etarisk schnitzel, rosépeppar-sås, klyft-potatis Lördag Lunch Fläsk-kotletter i ugn, potatis Dessert Cheese-cake,

Läs mer

Uppskattade måltidsdrycker med enkel hantering

Uppskattade måltidsdrycker med enkel hantering Uppskattade måltidsdrycker med enkel hantering God mat och dryck, men också god ekonomi. Självklart ska dina matgäster få vällagad och god mat med passande måltidsdrycker. Det är grunden. Men att servera

Läs mer

Fr 09 Ugnstekt sejfilé med Tzatziki potatis och ärtor. To 15 Sprödbakad skädda, sås och kokt potatis. Fr 16 Tacosoppa serveras med bröd och ost

Fr 09 Ugnstekt sejfilé med Tzatziki potatis och ärtor. To 15 Sprödbakad skädda, sås och kokt potatis. Fr 16 Tacosoppa serveras med bröd och ost Vecka 2 Må 05 Ti 06 On 07 To 08 Köttfärssås med spagetti Fr 09 Ugnstekt sejfilé med Tzatziki potatis och ärtor Vecka 3 Må 12 Djungelkyckling med ris Ti 13 Grillkorv med potatismos On 14 Köttbullar och

Läs mer

Kärnan. Meny- och aktivitetshäfte November

Kärnan. Meny- och aktivitetshäfte November Kärnan Meny- och aktivitetshäfte November Välkomna! Alla seniorer boende i Sjöbo kommun är välkomna till oss på mötesplats Kärnan. Du är välkommen till våra lokaler där du kan träffa andra människor och

Läs mer

KOSTNADSFRITT FÖR DIG OCH EN KOLLEGA ÖREBRO MÄSSA FÖRELÄSNINGAR INSPIRERAS AV JENNY ANDERSSON

KOSTNADSFRITT FÖR DIG OCH EN KOLLEGA ÖREBRO MÄSSA FÖRELÄSNINGAR INSPIRERAS AV JENNY ANDERSSON KOSTNADSFRITT FÖR DIG OCH EN KOLLEGA Du är inbjuden till... 2016 ÖREBRO MÄSSA FÖRELÄSNINGAR INSPIRERAS AV JENNY ANDERSSON CITY KONFERENSCENTER FREDAG 30 SEPTEMBER NYA INSIKTER & NYA IDÉER! Fredagen den

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. Meeting Services, en service bakom kulisserna. Aktivitetshuset bygger för framtiden s.2

ÄLMHULTSBLADET. Meeting Services, en service bakom kulisserna. Aktivitetshuset bygger för framtiden s.2 12 13 mars 2015 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Aktivitetshuset bygger för framtiden s.2 Share your story: om miljövänliga duschar på IKEA s.3 IKEA IT, våra moderna

Läs mer

MATSEDEL skola/förskola VT 2014 V. 12-24

MATSEDEL skola/förskola VT 2014 V. 12-24 MATSEDEL skola/förskola VT 2014 V. 12-24 Vecka 12 17/3 21/3 Måndag: Köttfärssås beat (oxfärs) med spaghetti Vegetarisk pastasås med champinjoner Tisdag: Dragonfisk med kokt potatis/ris Ostgratinerad blomkål

Läs mer

Styrelsen Frösåker GK, Christer Ral, Matz, Håkan, Krogen WWW.FGCC.SE. Sida 1 av 6

Styrelsen Frösåker GK, Christer Ral, Matz, Håkan, Krogen WWW.FGCC.SE. Sida 1 av 6 Nyhetsbrev #2 2015 Sida 1 av 6 Hej Vänner, Säsongen är i full gång även om värmen ännu uteblivit. Verksamheten är också i full gång och ni har väl inte missat alla träningar, tävlingar och andra roliga

Läs mer

NÄR-VAR-HUR Vecka 13-14 2006

NÄR-VAR-HUR Vecka 13-14 2006 Osbecksgymnasiet NÄR-VAR-HUR Vecka 13-14 2006 Matsedel v 13 Må: Falukorv, sås, potatis Ti: Pasta med laxsås On: Indisk kycklinggryta, ris To: Gulaschsoppa Fr: Fläskpannkaka, lingon Matsedel v 14 Må: Spagetti,

Läs mer

Tidtabell. 31 mars - 31 augusti 2014

Tidtabell. 31 mars - 31 augusti 2014 Tidtabell 31 mars - 31 augusti 2014 flysmåland Ett aktivt miljöval Vi lyfter och landar på Stockholm Bromma Airport. Det citynära läget gör att miljökraven är extra hårda. Bara de allra miljövänligaste

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. Nyhet på IKEA -en kollektion med stor INVERKAN. Operation Bridge övervakar all IT S.3. Program för framtida ledare S.

ÄLMHULTSBLADET. Nyhet på IKEA -en kollektion med stor INVERKAN. Operation Bridge övervakar all IT S.3. Program för framtida ledare S. 43 17 oktober 2014 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Operation Bridge övervakar all IT S.3 Program för framtida ledare S.6 Nytt IKEA museum på gång S.12 Nyhet på IKEA

Läs mer

MATSEDEL V. 3. E post: Hemsida:www.leverans.eu. Tel: Fax:

MATSEDEL V. 3. E post: Hemsida:www.leverans.eu. Tel: Fax: MATSEDEL V. 3 Måndag Husman 1 Tomat &Ost gratinerad Kassler serveras m. kokt Potatis Husman 2 Kåldolmar serveras m. Skysås & kokt potatis, Lingonsylt Vegetarisk Fetaostgratinerad Blomkål serveras m. grönsaksris

Läs mer

Matsedel äldreomsorgen vecka 14-22

Matsedel äldreomsorgen vecka 14-22 Vecka 14 Måndag 4/4 Tisdag 5/4 Onsdag 6/4 Torsdag 7/4 Fredag 8/4 Lördag 9/4 Söndag 10/4 Köttbullar med sås och kokt potatis, lingonsylt Sylta, rödbetssallad och kokt potatis Fiskgratäng och kokt potatis

Läs mer

Skolan V 34-52 2015 Vecka 34

Skolan V 34-52 2015 Vecka 34 Vecka 34 Måndag 17 aug Tisdag 18 aug Onsdag 19 aug Torsdag 20 aug Fredag 21 aug Kökets val Kökets val Köttbullar, pasta Falafel tomatsås pasta Stekt fisk, kall sås, potatis Grönsaksbiff, potatis, kall

Läs mer

Matsedel. Solliden Malmens boende - Mitt Hjärta Bergslagssjukhuset

Matsedel. Solliden Malmens boende - Mitt Hjärta Bergslagssjukhuset Vecka 25 15-21 juni Måndag Lunch Kokt falukorv, pepparots-sås, kokt potatis, Middag Potatis-bullar med bacon Tisdag Lunch Skink-sås, pasta, kräm Middag Blomkåls-soppa Onsdag Lunch Spätta-filé, citron,

Läs mer

FÄRS FISK JÄRN/LEVE R

FÄRS FISK JÄRN/LEVE R Vårens grundskolematsedel på remiss till matråden på Gökstens- och Edvardslundsskolan Enligt riktlinjerna skall fördelningen av livsmedel till måltiderna under en 4 veckors period se ut så här och följa

Läs mer

Sommarkul med Ungdomsgården Fenix!

Sommarkul med Ungdomsgården Fenix! snämnden Sommarkul med! Anmäl dig idag till sommarens roligaste veckor! Tillsammans provar vi på nya spännande ativiteter, träffar nya kompisar och lär oss nya saker. Kom och var med på sommarens absolut

Läs mer

PRIS: 1:- BÄCKA NYTT. Servicehus i Skanör

PRIS: 1:- BÄCKA NYTT. Servicehus i Skanör PRIS: 1:- BÄCKA NYTT Servicehus i Skanör Januari 2017 God fortsättning på det nya året. Januari månad är årets första månad i den gregorianska kalendern och har 31 dagar. Namnet kommer från Januarius helgad

Läs mer

ROSENLUNDS RESTAURANG

ROSENLUNDS RESTAURANG Måndag: 25/3 Baconlindad wienerkorv med potatismos, grillgurka Soppa med skorpa Tisdag:26/3 Citronfisk med gröna ärter Chokladpudding med vispgrädde Onsdag:27/3 Torsdag:28/3 Farfars köttbullar med lingon

Läs mer

V.34 17/8 23/8. Måndag Frukost: Havregrynsgröt Lunch: Korv Stroganoff, Ris Mellanmål: Smörgås, Mjölk, Frukt

V.34 17/8 23/8. Måndag Frukost: Havregrynsgröt Lunch: Korv Stroganoff, Ris Mellanmål: Smörgås, Mjölk, Frukt V.34 17/8 23/8 Lunch: Korv Stroganoff, Ris Lunch: Stekt fisk, Sås, Potatis Mellanmål: Kräm, Grovt bröd, Pålägg, Frukt Lunch: Köttbullar, Stuvade makaroner Lunch: Fiskbullar, Sås, Potatis Lunch: Ugnstekt

Läs mer

Klara. Meny. Höstterminen 2016. Linköpings kommun Leanlink Kost & Restaurang leanlink.se

Klara. Meny. Höstterminen 2016. Linköpings kommun Leanlink Kost & Restaurang leanlink.se Klara Meny Höstterminen 2016 Linköpings kommun Leanlink Kost & Restaurang leanlink.se Välkommen till din skolrestaurang! Vår mat. Vi vill servera mat som är lagad av råvaror med hög kvalitet och med så

Läs mer

Välkommen till Ljungby skolmåltider. 29 februari - 15 april 2016

Välkommen till Ljungby skolmåltider. 29 februari - 15 april 2016 Vecka.9 Måndag 29/2 Alt. 1 Ugnstekt kyckling med mangoschutneytäcke, serveras med bulgur Chili con quorn serveras med bulgur Tisdag 1/3 Alt. 1 Lasagne Ugnsomelett med champinjonstuvning Onsdag 2/3 Alt.

Läs mer

Matsedel till Skolan 2014. Älvdalens kommun

Matsedel till Skolan 2014. Älvdalens kommun Matsedel till Skolan 2014 Älvdalens kommun Välkommen till kostenheten i Älvdalen Vårt mål är att ge er ca 35 % av dagsintaget. Det är viktigt att äta Frukost lunch och middag. Mellanmål som frukt eller

Läs mer

HT 2013. Föräldrar är välkomna till vår matsal att äta lunch med sitt barn en gång per termin

HT 2013. Föräldrar är välkomna till vår matsal att äta lunch med sitt barn en gång per termin HT 2013 Föräldrar är välkomna till vår matsal att äta lunch med sitt barn en gång per termin Till varje måltid serveras ekologisk mjölk och kylt vatten, knäckebröd och salladsbuffe där ekologiskt odlade

Läs mer

MATSEDEL V.12. Torsdag Husman 1 Pannbiff serveras m. Tomatgräddsås & kokt Potatis Husman 2 Pannkakor & Sylt Vegetarisk Zucchini Ragu Ärtsoppa m.

MATSEDEL V.12. Torsdag Husman 1 Pannbiff serveras m. Tomatgräddsås & kokt Potatis Husman 2 Pannkakor & Sylt Vegetarisk Zucchini Ragu Ärtsoppa m. MATSEDEL V.12 Måndag Husman 1 Korvstroganoff serveras m. Ris Husman 2 Potatisbullar serveras m Bacon & Lingonylt Vegetarisk Bönmosaik serveras. Ris & Gräddfil Soppa Skogssvampsoppa Tisdag Husman 1 Sprödbakad

Läs mer

Tidtabell. 5 augusti - 8 december 2013

Tidtabell. 5 augusti - 8 december 2013 Tidtabell 5 augusti - 8 december 2013 flysmåland Ett aktivt miljöval Vi lyfter och landar på Bromma Airport. Det citynära läget gör att miljökraven är extra hårda. Bara de allra miljövänligaste och tystaste

Läs mer

Matsedel Skolan Vecka 2. Kaneldoftande quorngryta serveras med bulgur (Quorn grytbitar, matlagningsyoughurt, vitlök, garam marsala, kryddor)

Matsedel Skolan Vecka 2. Kaneldoftande quorngryta serveras med bulgur (Quorn grytbitar, matlagningsyoughurt, vitlök, garam marsala, kryddor) 1 Tekniska förvaltningen Vecka 2 Måndag 10/1 * Pytt i panna serveras med rödbetor Kaneldoftande quorngryta serveras med bulgur (Quorn grytbitar, matlagningsyoughurt, vitlök, garam marsala, kryddor) Tisdag

Läs mer

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9 2014

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9 2014 Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9 2014 Har glädjen att kunna erbjuda en en vecka med YOGA på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga, Andalusien.

Läs mer

Så här beställer du catering från Malmborgs

Så här beställer du catering från Malmborgs Så här beställer du catering från Malmborgs I samtliga våra butiker finns ett kök med kunniga kallskänkor. Allt du behöver göra för att beställa är att besöka delidisken i din närmsta Malmborgsbutik eller

Läs mer

Program barn & unga. Våren 2015. Öppettider: Mån kl. 9.00 19.00 Tis kl. 9.00 19.00 Ons kl. 11.00 19.00

Program barn & unga. Våren 2015. Öppettider: Mån kl. 9.00 19.00 Tis kl. 9.00 19.00 Ons kl. 11.00 19.00 Älmhlts Bibliotek Program barn & nga Våren 2015 http://bibliotek.almhlt.se Öppettider: Mån kl. 9.00 19.00 Tis kl. 9.00 19.00 Ons kl. 11.00 19.00 Tors kl. 9.00 19.00 Fre kl. 9.00 17.00 Lör kl. 10.00 14.00

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. Ett vildare liv - ute! För varenda unge 2. 10-års firande 4-5. Nyöppning av nya mötesplatsen. Aktivitetshuset. Läs mer på sida 6.

ÄLMHULTSBLADET. Ett vildare liv - ute! För varenda unge 2. 10-års firande 4-5. Nyöppning av nya mötesplatsen. Aktivitetshuset. Läs mer på sida 6. ÄLMHULTSBLADET IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 26 april 18 2013 För varenda unge 2 10-års firande 4-5 Nyöppning av nya mötesplatsen på Aktivitetshuset. Läs mer på sida 6. Ett vildare

Läs mer

Matsedel Skolan Vecka 34

Matsedel Skolan Vecka 34 Vecka 34 Måndag 22/8 Pytt i panna serveras med rödbetor Vegetarisk Gulaschsoppa Tisdag 23/8 Onsdag 24/8 Chicken á la King serveras med bulgur (Kyckling, champinjoner, paprika, grädde, buljong) Röd linsgryta

Läs mer

Programblad formtoppen

Programblad formtoppen er ÄN n Än! m ING u UTETR Programblad formtoppen SOMMAR 2012 18 JUNI - 19 AUGUSTI innehåll årets gym i sverige sid 2 Innehåll Sommarträna på Årets Gym! sid 3 Sommarkort Midsommar Sid 4-5 Veckoschema Höllviken

Läs mer

PROGRAMBLAD FORMTOPPEN SOMMAR 2012 18 JUNI - 19 AUGUSTI

PROGRAMBLAD FORMTOPPEN SOMMAR 2012 18 JUNI - 19 AUGUSTI er G! m IN u N nn RÄ Ä T E UT PROGRAMBLAD FORMTOPPEN SOMMAR 2012 18 JUNI - 19 AUGUSTI INNEHÅLL ÅRETS GYM I SVERIGE SID 2 Innehåll Sommarträna på Årets Gym! SID 3 Sommarkort Midsommar SID 4-5 Veckoschema

Läs mer

Tidtabell. 31 mars - 31 augusti 2014

Tidtabell. 31 mars - 31 augusti 2014 Tidtabell 31 mars - 31 augusti 2014 kalmarflyg Ett aktivt miljöval Vi lyfter och landar på Stockholm Bromma Airport. Det citynära läget gör att miljökraven är extra hårda. Bara de allra miljövänligaste

Läs mer

Program barn & unga. Våren Öppettider: Mån kl Tis kl Ons kl

Program barn & unga. Våren Öppettider: Mån kl Tis kl Ons kl Älmhults Bibliotek Program barn & unga Våren 2016 http://bibliotek.almhult.se Öppettider: Mån kl. 9.00 19.00 Tis kl. 9.00 19.00 Ons kl. 11.00 19.00 Tors kl. 9.00 19.00 Fre kl. 9.00 17.00 Lör kl. 10.00

Läs mer

Celiakinytt NY STYRELSE. Celiakiföreningen i Kronoberg har en. Boka in dig redan idag till höstens aktiviteter! NUMMER

Celiakinytt NY STYRELSE. Celiakiföreningen i Kronoberg har en. Boka in dig redan idag till höstens aktiviteter! NUMMER Celiakinytt NUMMER 2 2016 Celiakiföreningen i Kronoberg har en NY STYRELSE Boka in dig redan idag till höstens aktiviteter! INFO/AKTUELLT Tack! Vi lämnar över... Det var en vår fylld av ovisshet, och det

Läs mer

MALMÖ SCANDIC TRIANGELN FREDAG 22 JANUARI

MALMÖ SCANDIC TRIANGELN FREDAG 22 JANUARI Du är inbjuden till... 2016 MALMÖ SCANDIC TRIANGELN FREDAG 22 JANUARI NYA INSIKTER & NYA IDÉER! Fredagen den 22 januari är det dags för HR-Dagen på Scandic Triangeln i Malmö. Vi hälsar er varmt välkomna

Läs mer

PRIS: 1:- BÄCKA NYTT. Servicehus i Skanör

PRIS: 1:- BÄCKA NYTT. Servicehus i Skanör PRIS: 1:- BÄCKA NYTT Servicehus i Skanör September 2016 Oväder i senare hälften av september efterföljs nästan alltid av starka stormar. Våt september ger torr oktober. Dimma på aftonen betyder regn på

Läs mer

För er hyresgäster och närstående som är nya så vill vi önska er Varmt Välkomna till oss.

För er hyresgäster och närstående som är nya så vill vi önska er Varmt Välkomna till oss. Mars 2015 Information till hyresgäster och närstående mars 2015 Hej här kommer mars månads brev till dig som bor på Brunnbäcksgatan 20 eller är närstående till någon av våra hyresgäster. Här berättar vi

Läs mer

ROSENLUNDS RESTAURANG

ROSENLUNDS RESTAURANG ! ROSENLUNDS RESTAURANG Måndag: 24/2 Stekt fläsk med löksås, lingon Stekt Blodkorv Äpple/päronsoppa, skorpa Tisdag:25/2 Medelhavsfisk på hokifilé, ärter och potatismos Krögarbiff med jägersås Chokladpudding,

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. Möte om framtida Älmhult -2016 väntas.. Tack! firar en första avsättning s.3. 2014 års julbord - en delikatess S.4

ÄLMHULTSBLADET. Möte om framtida Älmhult -2016 väntas.. Tack! firar en första avsättning s.3. 2014 års julbord - en delikatess S.4 49 28 november 2014 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Tack! firar en första avsättning s.3 2014 års julbord - en delikatess S.4 Testkörning av elbil i Älmhult S.8 Möte

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. Ny kollektion med fokus på äldre barn S.4. IKEA Årets Innovatör S.3. De vann Give Twice S.6. KLIPPAN och BILLY historier sökes S.

ÄLMHULTSBLADET. Ny kollektion med fokus på äldre barn S.4. IKEA Årets Innovatör S.3. De vann Give Twice S.6. KLIPPAN och BILLY historier sökes S. 05 24 januari 2014 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET IKEA Årets Innovatör S.3 De vann Give Twice S.6 KLIPPAN och BILLY historier sökes S.7 Ny kollektion med fokus på

Läs mer

Restaurang Väst Gyllen Veckomeny Öppettider 11.15-13.30 samtliga veckodagar. Vecka: 30

Restaurang Väst Gyllen Veckomeny Öppettider 11.15-13.30 samtliga veckodagar. Vecka: 30 Vecka: 30 Måndag 22/7 Dagens husman Dillkött i sås serveras med kokt potatis Köttbullar serveras med stuvade makaroner Potatisbullar med cloe slaw Tomatsoppa Sallad med rökt kalkon & rostade solrosfrön

Läs mer

Varmt välkomna till Naturkunskap- och geografistugan

Varmt välkomna till Naturkunskap- och geografistugan Spanskastöd Spanskstöd - onsdagar i sal 401 mellan 14.30 och 15.30 Måndagar kl. 15.00-16.00 i sal 505. Alla som vill är välkomna. Hälsningar Boel Nohre Carlsten Mattecentrum på skolan Mattecentrum har

Läs mer

KLARA. Meny. Vårterminen 2016. Linköpings kommun Leanlink Kost & Restaurang leanlink.se

KLARA. Meny. Vårterminen 2016. Linköpings kommun Leanlink Kost & Restaurang leanlink.se KLARA Meny Vårterminen 2016 Linköpings kommun Leanlink Kost & Restaurang leanlink.se Välkommen till din skolrestaurang! Vår mat. Vi vill servera mat som är lagad av råvaror med hög kvalitet och med så

Läs mer

SOMMARENS AKTIVITETER FÖR BARN OCH UNGA

SOMMARENS AKTIVITETER FÖR BARN OCH UNGA SOMMARENS AKTIVITETER FÖR BARN OCH UNGA 1 Sommarläsning på Biblioteken i Borås Är du mellan 7 12 år och gillar du att prata och tipsa om böcker du lyssnat på eller läst, träffa kompisar och fika? Biblioteken

Läs mer

Restaurang Stekoteket Målgrupp att kommunicera med: Lunchgäster Ton: Personlig, lättsam med lite humor

Restaurang Stekoteket Målgrupp att kommunicera med: Lunchgäster Ton: Personlig, lättsam med lite humor Övningsuppgift v.43 - Copyrighting för sociala medier och webb Restaurang Stekoteket Målgrupp att kommunicera med: Lunchgäster Ton: Personlig, lättsam med lite humor Facebookstatusar: 1. Hos oss på Stekoteket

Läs mer

Hösten 2015. Dans. Bowling. Musikcafé. Simning. Disco. Grillning vid Glänninge. Och annat kul

Hösten 2015. Dans. Bowling. Musikcafé. Simning. Disco. Grillning vid Glänninge. Och annat kul Hösten 2015 Dans Bowling Musikcafé Simning Disco Grillning vid Glänninge Och annat kul I Samarbete med bl a Fub Laholm, Höks Hi, Fritid Halmstad, m fl. Hej! Från och med den 1:e januari 2015 finns fritidsprogrammet

Läs mer

Heldagsmeny Förskolan Ugglan, Backen & Ambjörnsgården

Heldagsmeny Förskolan Ugglan, Backen & Ambjörnsgården 2 Vecka: 32 Datum: 8/8-14/8 Måndag: Frukost Fil, musli, frukt & smörgås Lunch Kökets val Korvrätt Tisdag: Frukost Varm choklad, kokt ägg & smörgås Lunch Kökets val Fiskrätt Mellanmål Fruktsoppa samt smörgås

Läs mer

Påsklovsaktiviteter vecka 14

Påsklovsaktiviteter vecka 14 Påsklovsaktiviteter vecka 14 29/3 Långfredag WE träning för UA kl 12.30 o 13.30 Pris: 80 kr Cickis extra träning kl 11.00 Miniknattar o Knattar kl 9.15 o 13.00 Pris: 350 kr Pris: 240 kr 30/3 Påskafton

Läs mer

Hälsans hus. Herrgärdets Mötesplats. Månadsprogram oktober. MÅNADSPROGRAM Oktober

Hälsans hus. Herrgärdets Mötesplats. Månadsprogram oktober. MÅNADSPROGRAM Oktober MÅNADSPROGRAM Oktober Herrgärdets Mötesplats Hälsans hus 2015 Månadsprogram oktober Herrgärdets mötesplats Knutsgatan 2D Telefon: 021-39 03 06 Dagverksamhet: 021-39 03 06 Reception: 021-39 03 00 Restaurang:

Läs mer

Föreningsbladet Program våren 2017

Föreningsbladet Program våren 2017 Föreningsbladet Program våren 2017 Foto: Per-Arne Andersson Producerat av Daglig Verksamhet Mediakontoret 2016-12-01 SOMMAR PÅ POPPEL I Motala kommun finns en arbetsgrupp som arbetar inom LSS för att du

Läs mer

Heldagsmeny Förskolan Ugglan, Backen & Ambjörnsgården

Heldagsmeny Förskolan Ugglan, Backen & Ambjörnsgården 2 Vecka: 2 Datum: 9/1 15/1 Måndag: Frukost: Stängt Tisdag: Frukost: Varm choklad, kokt ägg & smörgås Kökets val Onsdag: Frukost: Havregrynsgröt & smörgås Korv stroganoff, serveras med ris Torsdag: Frukost:

Läs mer

Onsdag 1 Feb Lunch 1 Köttfärs Africana serveras med ris, kall sås och grönsaker Lunch 2 Ansjovispaj Dessert Färsk frukt Kväll -

Onsdag 1 Feb Lunch 1 Köttfärs Africana serveras med ris, kall sås och grönsaker Lunch 2 Ansjovispaj Dessert Färsk frukt Kväll - Vecka 5 Måndag 30 Jan Lunch 1 Ost & tomatgratinerad falukorv med potatismos och grönsaker Lunch 2 Chili con Carne med ris och varma grönsaker Dessert Björnbärskräm Tisdag 31 Jan Lunch 1 Fiskgratäng med

Läs mer

för mer info. se www.skanesdjurpark.se

för mer info. se www.skanesdjurpark.se 1 Lär dig paddla kajak och ha kul i kanotskola! Åk. 3 - uppåt Tid: Mån 14 juni - tors 17 juni, kl.l10.00-15.00. Söndag 13 juni k.l15.00 har vi föräldraträff med information om kanotskolan. Kostnad: 500kr

Läs mer

Förskola. Meny. Vårterminen 2016. Linköpings kommun Leanlink Kost & Restaurang leanlink.se

Förskola. Meny. Vårterminen 2016. Linköpings kommun Leanlink Kost & Restaurang leanlink.se Förskola Meny Vårterminen 2016 Linköpings kommun Leanlink Kost & Restaurang leanlink.se Välkommen till din skolrestaurang! Vår mat. Vi vill servera mat som är lagad av råvaror med hög kvalitet och med

Läs mer

Hunden i Söderköping. Nyhetsbrev vintern 2012

Hunden i Söderköping. Nyhetsbrev vintern 2012 Hunden i Söderköping Hundföretagare i samarbete Det mesta för din hunds bästa AlphaOhm Fysioterapi Carinas Hundvård Catharinas Agilitycenter Hundforum Hund & Katt shopen Pensionat Tass & Hov Nyhetsbrev

Läs mer

Matsedel Serviceboende 8 juni - 23 augusti 2015

Matsedel Serviceboende 8 juni - 23 augusti 2015 Matsedel Serviceboende 8 juni - 23 augusti 2015 Vecka 24, 8 14 juni Måndag Middag Isterband, dillstuvade potatis, rödbetor Kvällsmat Nubbesallad Tisdag Middag Stekt sej, potatis, remouladsås Kvällsmat

Läs mer