Hållbar affärsutveckling. CV och brev för Ali Mohtadi Tabrizi

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Hållbar affärsutveckling. CV och brev för Ali Mohtadi Tabrizi"

Transkript

1 2011 Hållbar affärsutveckling CV och brev för Ali Mohtadi Tabrizi

2 03. Syftet Syftet med allt 04. Om Om Ali 05. Personalia Personuppgifter & kontakt 06. Brevet Kort intro NAVIGATION Du är här 07. Arbete Arbetsmeriter so far 09. Utbildning Utbildningar & kurser 10. Uppdrag Styrelse och andra förtroendeuppdrag. 12. Med mera Data och språkkunspaker, övrigt. 02.

3 03. Syftet med mitt arbete och allt jag gör Jag vill skapa innovativa lösningar, och utveckla unika idéer som gynnar fler än bara mig själv lokalt i den regionen jag bor i. Just att syssla med unika och nyskapande koncept är något som jag har fokus på och brinner för. Syftet med allt jag gör (eller den röda tråden), alla projekt som jag engagerar mig i och företag som jag startat är att bidra till global hållbar utveckling på ett lättförståeligt och intuitivt sätt. Samtidigt ser jag till att denna resa blir rolig och energifylld, både för mig och min omgivning. Jag vill skapa en säker, mångfaldig, frisk och rättvis värld med rent vatten, ren luft och ren jord. Där ekonomisk, ekologisk och moralisk rättvisa gäller och där vi lever eleganta liv. För mig är ekonomisk lönsamhet en underordnad självklarhet. SYFTE 03.

4 04. Om Ali Kreativ och driven ledare med fokus på att leverera lyckade projekt och med stor social och analytisk förmåga. Utmärkta ledaregenskaper, skicklig kommunikatör med sinne för detaljer och båda fötterna på jorden... Mitt specialintresse är hållbara affärsutveckling. Jag är resultatorienterad, vill leverera över förväntan och till yttersta kvalitet. Jag har stor erfarenhet av organisations och verksamhetsutveckling. Jag är en fysisk och skapande person som springer i högt tempo. Jag använder drömscenarion och storytelling, som är ett mycket bra verktyg för visualisering. OM 04.

5 PERSONALIA 05. Personalia Namn: Ali Mohtadi Tabrizi Född: 9 april 1975 Adress: Arkitektvägen Bromma Telefon: Epost: 05.

6 06. Brevet I varje projekt försöker jag se människorna bakom verksamheten och skapa intresse. Jag ser mig själv som en reseledare med syfte att skapa goda förutsättningar under resans gång, allt för att projektet skall lyckas. Jag arbetar till största delen operativt och strategiskt med stort fokus på resultat. Min roll präglas av kommunikation av utvecklings och förändringsarbete som jag har ansvaret för att integrera i och utanför verksamheten. Jag har två högskoleutbildningar (Data/Marknad) samt många års arbetslivserfarenhet av verksamhetsutveckling och marknadsföring. För närvarande arbetar jag som projektledare och marknadsansvarig på Consumentor. Mina uppgifter är att få alla inblandade att lyfta blicken och besvara kärnfrågorna i den uppgift som vi alla står inför; Vad har vi kommit överens om för mål och vision? Hur ser nuläget ut? Vart vill vi komma och hur ska vi komma dit? Jag tillför inte bara struktur, jag tillför även hjärta! På så sätt kan jag påverka individerna, projektet och omvärlden i önskad riktning. I min professionella roll är mitt främsta arbetsverktyg min förmåga att motivera och inspirera genom kommunikation. Jag främjar en öppen och tydlig kommunikation och är duktig på att bygga relationer på alla nivåer. För att skapa denna kreativa atmosfär förutsätter det att jag är en god lyssnare som dessutom är lyhörd för omgivningen och trender. Jag är entusiasmerande, handlingskraftig och duktig på att hantera snabba förändringar och olika kravbilder startade jag och två vänner Katapult of Sweden (Katapult) som är en företagsinkubator för kreativa entreprenörer med inriktning på hållbar affärsutveckling, mångfald och kreatvitet. Katapult har vi delvis finansierat med regionala medel varför jag är bevandrad inom den offentliga sektorn och innovationssytemet. I min roll som nformationsansvarig stod strategisk kommunikation online i fokus. Sedan dess har jag arbetat med kommunikation och affärsutveckling i olika konstalationer. I mitt arbete har jag för närvarabde tre huvuduppgifter: Jag fokuserar, strukturerar samt engagerar, i syfte att tillföra mervärde. Som verksamhetsutvecklare möter jag entreprenörer, projekt och företag som är i behov av strukturell verksamhetsutveckling. Min uppgift är då att få alla inblandade att lyfta blicken och besvara kärnfrågorna i den uppgift som vi alla står inför; Vad har vi kommit överens om för mål och vision? Hur ser nuläget ut? Vart vill vi komma och hur ska vi komma dit? Och hur hänger allt ihop med lönsamheten? Jag tillför inte bara struktur, jag tillför även hjärta! På så sätt kan jag påverka människorna och projektet i önskad riktning. Mina tidigare och nuvarande förtroendeuppdrag består bl a av rollen somstyrelseordförande i CradleNet Sverige, styrelsearbete i bolag i näringslivet, sportchef för Lundby Basket, styrelseledamot Westra Sveriges BDF. Jag brinner för basketboll och har tränat ungdoms och seniorlag i över tretton år. Jag är sambo och bor Stockholm. BREVET 06.

7 ARBETE 2009 Consumentor ekonomisk förening Marknadsansvarig och projektledare Consumentor förmedlar kvalitétssäkrad konsumentinformation från etablerade och välrenommérade informatörer direkt till konsument i butik. Informationen presenteras mha. en egenutvecklad teknik Shopgun som enkelt och lättförståligt visualiserar komplex information. Målet är att erbjuda ett pedagogiskt konsumentredskap som gynnar en långsiktigt hållbar samhällsutveckling NevoSoft Business AB Marknadschef/Affärsutvecklare. Nevo utvecklar webbtjänster som svarar på utmaningen att öka tillväxten för konsultverksamheter som är knutna till enskilda personer och tillgodoser behovet av förädlade och anpassade tjänster för småföretagare inom tjänstesektorn Bittra Britta Affärsutvecklare BittraBritta är en designgrupp som arbetar med formgivning, inredning och event. Vi vill påverka människor till att se ett värde i produkter med krav på hållbarhet Zogaj.se Medlem i Advisory Board och affärsutvecklare Zogaj.se utvecklar verktyg för personlig utveckling, minnesträning, organisationsutveckling och kvalitetssäkring. SM i Minne Tävlingsansvarig för SM i Minne Minnestävlingen ägde rum för första gången i Sverige (Universeum i Göteborg) där även flera internationella minnesatleter deltog Nethouse Sverige AB Konsult inom verksamhets och organisationsutveckling Katapult of Sweden Informationschef företagsinkubator för kreativa entreprenörer med inriktning på hållbar affärsutveckling, främst inom IT/management. 07.

8 ARBETE 2007 Hamsterpaj AB Styrelseordförande Cool Engineering AB Utvecklare, Cool är ett konsultbolag med Volvobolagen som huvudkundgrupp. Där utvecklade jag mät och styrsystem för hårdvara. 50% av tjänsten utgjordes av utveckling och underhåll av företagets webb, samt teknisk dokumentation Ord & Musik Göteborg Reklambyråverksamhet (copy, original, foto och webbutveckling) 9/2004 Saida Medical AB Projektledare, Saida utvecklade verktyg för automatisk explorativ dataanalys till läkemedelsbranschen. Då Saida var ett nystartat och relativt litet företag hade jag nöjet att arbeta med alla aspekter inom företaget såsom försäljning, kundkontakt, projektering och utveckling Acquire R&D Projekt i egen regi Förstudie, analys och affärsplan för ett webbaserat verktyg i syfte att korta ner ledtider inom läkemedelsutvecklingsprocessen Bartender Göteborg: Underbar, Noon, Hotell Riverton, Bar Kajak, Skål och Restaurang Norra Hamngatan. Trollhättan: Stadshotell Swania (Café Grand) 2002 AstraZeneca AB Mölndal, Examensarbete i datalogi: Design och utveckling av webbapplikation som är tänkt att användas vid kliniska studier för att spara, komma åt och extrahera frågeformulär ur en databas. nyckelord: UML, Java, JavaScript, JSP, Java Beans, HTML, SQL och JDBC. Under min akademiska utbildning har jag främst utvecklat mitt sinne för inlärning och jag kan obehin drat arbeta i nya miljöer och med nya verktyg. Detta har medfört att jag har lätt att arbeta i grupp, och är strukturerad och analytisk. Jag är väl förtrogen med processer inom läkemedelsutveckling Intermec Printers AB Mölndal. Datakonsult till supporten 08.

9 Exportrådet/Swedish Trade Council Steps to Export Kurs i internationalisering av småföretag UTBILDNING 2009 Westra Sveriges BDF Westras ledarskapsutbildning, steg 2 Nethouse Sverige AB Business Region Göteborgs Expedition Framåt Utbildningsseminarier i marknadsplanering samt utveckling av marknadsplan 2008 Katapult of Sweden AB Certifiering inom Sixsigma, Green beltnivå 2007 Växjö universitet Företagsekonomi, 60p 2006 SISU Idrottsutbildarna Diplomerande barnledarutbildning och Tejpkurs (för idrottsskador) 2005 Chalmers Tekniska Högskola Industriell Marknadsföring och Inköp, diplomerande påbyggnadsutbildning för yrkesverksamma 2004 KPMG Diplomerande projektledarutbildning 2003 KPMG Diplomerande bokslutskurs Göteborgs universitet Datavetenskapliga programmet, 120+p Komvux & Studiefrämjandet Spanska A och B, Fysik &Kemi B, Samhällskunskap och Matematik D och E, Fotografering Lundby Gymnasium 3årig Naturvetenskaplig linje i Göteborg 09.

10 Cradle Net (Stockholm) Ordförande Föreningens syfte är att bidra till skapandet och vidareutvecklandet av ett levande, rättvist, hälsosamt, säkert, mångfaldigt och hållbart samhälle. Ett samhälle med ren luft, vatten, jord och energi, som är ekono miskt, etiskt, ekologiskt och estetiskt njutbart för samtliga invånare och besökare. fttp://www.cradlenet.se/ Alvik Basket (Stockholm) Coach Damutvecklingslaget DU18/ Westra Sveriges BDF Coach distriktslaget flickor födda 1993 för Westra Basketbollförbundet 2010 Ordinaire styrelseledamot med ansvar för ungdom, EB & EBC Brf Framnäsgatan 46, Göteborg Styrelseordförande Lundby Basket Sportchef och styrelseledamot Lundby Baskets Webbmaster för klubbens community Lundby Basket Coach damer i division II med 80 procent segrar Lundby Basket Coach och spelare för herrlaget i division II 2008,2009 Lundby Basket Arrangör för Hisingen Open i egen regi i samarbete med Lundby Basket, en basketturnering i Göteborg Lundby Basket Coach flickor födda i Lundby Basket 2007 Westra Basketbollförbundet Medlem i Fair Playgruppen (styrgrupp) UPPDRAG 2007 Brf Framnäsgatan 46, Göteborg Ledamot Transfer Föreläsning på olika gymnasieskolor i Göteborg Starta eget (transfer.nu) Ung Företagsamhet Coaching för elever i Katrinelundsgymnasiet i Göteborg (ungforetagsamhet.se) 10.

11 UPPDRAG 2006 Brf Framnäsgatan 46, Göteborg Ininitiativagare vid ombildning och ordförande Lundby Basket Ledamot i styrelsen samt mottagere av Tommy Nilssons Minnesstipendium för extraordinära instaster i Lundby Basket 2005 Saida Medical AB Suppleant i styrelsen Lundby Basket Coach damer i Allsvenskan med 0 % segrar 2003 Ingenjörer och Naturvetare För Fred, INNF Medlem i den ideella organisationen 1997 Göteborgs Central Basketboll Klubb Grundare och ordförande McDonalds cup i Skövde Coaching: Guldmedaljör i basketturnering med pojkar födda Kvarnby Basket Spelare junior och herrlaget i div II 1994 Westra Sveriges BDF Coach distrikslaget pojkar födda 1980 för Westra Basketbollförbundet Ljungskile Tennis Open Assistant Tournoment Director Lundby Basket Coach pojkar födda 1980 med 75 procent segrar 11.

12 MED MERA 12. Datakunskaper Agile och SCRUM; systemutvecklingsmetoder Webbutvecklingsteknologier, JSP, JavaScript, PHP m m C, UML, SQL, HTML, XML Objektorienterad analys och design ( Java och C++) Jag är avancerad användare av Officepaketet och andrawindowsapplikationer samt Adobes utvecklingsverktyg för grafisk design och webb. Språkkunskaper Svenska Engelska Persiska Tyska Spanska Utmärkt Utmärkt Modersmål Studerat 5 år Pågående, Studerat 1 år Film och statistroller Långfilm Serier Kortfilm Reklam ZOZO (2005) av Josef Fares Bl a Orka orka (SVT), "En spricka i kristallen" (SVT) Kortfilmer "Moment of Clarity" av Karl Johan Larsson Bl a Kållereds Köpstad (TV4) 12.

13 NYFIKEN PÅ MER? 13. Kontakta

Handlingar till LinTeks fullmäktige 2011-04-09

Handlingar till LinTeks fullmäktige 2011-04-09 1 Handlingar till LinTeks fullmäktige 2011-04-09 Svensk/engelsk ordlista med förkortningar Förkortningar Svenska Engelska Reftec Samarbetsorgan för de sju stora teknologkårerna Cooperation between the

Läs mer

Affärsutveckling ger tillväxt exempel från 21 län

Affärsutveckling ger tillväxt exempel från 21 län Affärsutveckling ger tillväxt exempel från 21 län Fler broschyrer kan beställas från tillvaxtverket.se/publikationer Har du frågor om denna publikation, kontakta: Gunilla Thorstensson Telefon växel, 08-681

Läs mer

Redesign låna och laga

Redesign låna och laga DESTINATION INSPIRATION, FAKTA OCH TIPS FRÅN UNGAS INNOVATIONS- KRAFT Redesign låna och laga Plaggiat har gått från idé till handling Knepen för att bli mer kreativ Metoderna för att få innovationskraft

Läs mer

DÄR KUNSKAP MÖTER FRAMTID

DÄR KUNSKAP MÖTER FRAMTID DÄR KUNSKAP MÖTER FRAMTID VÄLKOMMEN TILL NÖSNÄSGYMNASIET! Välkommen till en gymnasieskola med stort utbildningsutbud och många möjligheter. INNEHÅLL: Här möter du en trygg atmosfär med god stämning och

Läs mer

Diplomerad Företagsledare Dunensis. En utbildning för dig som är etablerad företagsledare eller siktar på att bli det.

Diplomerad Företagsledare Dunensis. En utbildning för dig som är etablerad företagsledare eller siktar på att bli det. Diplomerad Företagsledare Dunensis En utbildning för dig som är etablerad företagsledare eller siktar på att bli det. Att leda ett företag handlar om att ha en tydlig vision men också om förmågan att få

Läs mer

Öka dina chanser att få jobbet. Råd och tips när du ska söka jobb

Öka dina chanser att få jobbet. Råd och tips när du ska söka jobb Öka dina chanser att få jobbet Råd och tips när du ska söka jobb Innehåll Att söka jobb Ta reda på vad du vill 3 Kompetenskartläggning 3 Omvärldsbevaka 3 Personlig marknadsföring 3 Vägar till lediga jobb

Läs mer

2011/2012 Möjligheter

2011/2012 Möjligheter 2011/2012 Möjligheter för medlemmar som arbetar inom teknik, naturvetenskap eller studerar till ingenjör och är anslutna till Unionen, ST, Vision, Finansförbundet eller Försvarsförbundet och vill utvecklas

Läs mer

10 tips. Små förändringar ger högre betyg.

10 tips. Små förändringar ger högre betyg. 10 tips Små förändringar ger högre betyg. Ekonomiprogrammet inriktningarna ekonomi och juridik Samhällsvetenskapsprogrammet inriktningarna beteendevetenskap och samhällsvetenskap Är du intresserad av företagande

Läs mer

Öka dina chanser att få jobbet. Råd och tips när du ska söka jobb

Öka dina chanser att få jobbet. Råd och tips när du ska söka jobb Öka dina chanser att få jobbet Råd och tips när du ska söka jobb 1 Innehåll Att söka jobb Ta reda på vad du vill 3 Kompetenskartläggning 3 Omvärldsbevaka 3 Personlig marknadsföring 3 Vägar till lediga

Läs mer

STARTA & DRIVA företag

STARTA & DRIVA företag STARTA & DRIVA företag januari 2011 Revisionsplikten slopad för små aktiebolag Experternas bästa tips till egna företagare Franchise ett lyckat koncept Cecilia Dahlgren om entreprenörskap och Venture Cup

Läs mer

Framtidens Karriär. Ekonomer medskapar morgondagens samhälle

Framtidens Karriär. Ekonomer medskapar morgondagens samhälle Foto: SEB I en fullservicebank finns enormt varierande uppgifter för civilekonomer. Vi ser gärna att man vågar byta uppgift när man söker sig vidare och på så sätt breddar sin kompetens. Annika Falkengren,

Läs mer

4TIPS FRAMGÅNGSRIK PROJEKTLEDNING. Nordiskt forum 2011 Konferens i ledarskap för stora projekt

4TIPS FRAMGÅNGSRIK PROJEKTLEDNING. Nordiskt forum 2011 Konferens i ledarskap för stora projekt ANNONS HELA DENNA TEMATIDNING ÄR EN ANNONS FRÅN MEDIAPLANET ANNONS November 2011 Med dagstidningens räckvidd och facktidningens fokus Nr. 1 FRAMGÅNGSRIK PROJEKTLEDNING 4TIPS FRAMTIDENS TUNGVIKTARE Elisabeth

Läs mer

VVS Akademin Lyft dig själv och ditt företag till nya nivåer!

VVS Akademin Lyft dig själv och ditt företag till nya nivåer! PREMIÄR! Ny ledarskapsutbildning för dig inom VVS-branschen! VVS Akademin Lyft dig själv och ditt företag till nya nivåer! 1 Utmanande tider VVS-branschen utmanas och förändras. Det ställs allt högre krav

Läs mer

Hösten 2011. Gymnasiala yrkesutbildningar Gymnasiala kurser SFI Svenska för invandrare Grundläggande vuxenutbildning. www.jensenvuxenutbildning.

Hösten 2011. Gymnasiala yrkesutbildningar Gymnasiala kurser SFI Svenska för invandrare Grundläggande vuxenutbildning. www.jensenvuxenutbildning. Hösten 2011 Gymnasiala yrkesutbildningar Gymnasiala kurser SFI Svenska för invandrare Grundläggande vuxenutbildning www.jensenvuxenutbildning.se 08-450 22 30 1 Välkommen till JENSEN vuxenutbildning JENSEN

Läs mer

LUFT VATTEN. nytt. blir UTMANA DIG SJÄLV OCH ANDRA. Böcker som byter skepnad. Från idé till eget företag. Jonas och Fredrik mjölkar luften

LUFT VATTEN. nytt. blir UTMANA DIG SJÄLV OCH ANDRA. Böcker som byter skepnad. Från idé till eget företag. Jonas och Fredrik mjölkar luften FORSKNING o INNOVATION o TILLVÄXT No 2 APRIL 2012 nytt Från idé till eget företag Böcker som byter skepnad UTMANA DIG SJÄLV OCH ANDRA LUFT VATTEN blir Jonas och Fredrik mjölkar luften LEDARE Ung innovation

Läs mer

KARRIÄR & STUDIER. Google SATSAR PÅ FRIHET UNDER ANSVAR GUIDE. Sveriges största a-kassa för akademiker anställda och företagare www.aea.

KARRIÄR & STUDIER. Google SATSAR PÅ FRIHET UNDER ANSVAR GUIDE. Sveriges största a-kassa för akademiker anställda och företagare www.aea. ANNONS HELA DENNA TEMATIDNING ÄR EN ANNONS FRÅN MEDIAPLANET ANNONS Mars 2013 Med dagstidningens räckvidd och facktidningens fokus LÄS TIDNINGEN I DIN IPAD ELLER IPHONE. LADDA NER APPEN FRÅN QIOZK! LADDA

Läs mer

2010/2011 - UTBILDNINGSINSPIRATION FÖR DIG SOM ÄR LEDARE OCH CHEF

2010/2011 - UTBILDNINGSINSPIRATION FÖR DIG SOM ÄR LEDARE OCH CHEF 2010/2011 - UTBILDNINGSINSPIRATION FÖR DIG SOM ÄR LEDARE OCH CHEF Har du planerat in dina sex utbildningsdagar? Snittarbetstagaren i Sverige får sex betalda utbildningsdagar per år av sin arbetsgivare.

Läs mer

UTBILDNINGSKATALOG. För utveckling av besöksnäringen ALUN

UTBILDNINGSKATALOG. För utveckling av besöksnäringen ALUN UTBILDNINGSKATALOG F Ö R E L Ä S N I N G W O R K S H O P A F F Ä R S U T V E C K L I N G För utveckling av besöksnäringen ALUN VIKTEN AV ATT UTVECKLAS! I framtiden gäller det inte bara att ha rätt kunskaper

Läs mer

Kompetens & Utveckling NOVEMBER 2005

Kompetens & Utveckling NOVEMBER 2005 ANNONS HELA DENNA TEMATIDNING OM KOMPETENS & UTVECKLING ÄR EN ANNONS FRÅN MEDIAPLANET ANNONS Kompetens & Utveckling NOVEMBER 2005 Jakten på den perfekta chefen Professor Rikard Larsson vet vad som gör

Läs mer

XXXprogrammet. Innehåll

XXXprogrammet. Innehåll Ekonomi XXXprogrammet Innehåll Ekonomer växer här 3 Framtidens ekonomutbildning 4 Civilekonomprogrammet 6 Detaljhandel och Service Management 8 Ekonomprogrammet 10 Enterprising & Business Development 12

Läs mer

Tack för att du har köpt den här boken om hur du som företagare kan paketera din kunskap, sälja den och tjäna mer pengar.

Tack för att du har köpt den här boken om hur du som företagare kan paketera din kunskap, sälja den och tjäna mer pengar. Tack för att du har köpt den här boken om hur du som företagare kan paketera din kunskap, sälja den och tjäna mer pengar. Jag hoppas att boken ger dig nya perspektiv på hur du på bästa sätt kan ta vara

Läs mer

LEAN VERKSAMHETSUTVECKLING. Joseph Grenny: Bästsäljande experten om hur man 10-faldigar chanserna att lyckas med lean.

LEAN VERKSAMHETSUTVECKLING. Joseph Grenny: Bästsäljande experten om hur man 10-faldigar chanserna att lyckas med lean. ANNONS HELA DENNA TEMATIDNING ÄR EN ANNONS FRÅN MEDIAPLANET ANNONS Mars 2012 Med dagstidningens räckvidd och facktidningens fokus LEAN VERKSAMHETSUTVECKLING Nr. 8 3 TIPS FÖRBÄTTRA OCH SKAPA DELAKTIGHET

Läs mer

inte bara nollor och ettor

inte bara nollor och ettor inte bara nollor och ettor Entreprenörer inom IKT Power Lake AB a d r e s s Stagneliusvägen 23, 6tr,SE-11259 Stockholm tel+46 (0)8-6562775 mobil +46 (0)70-6730790 www.powerlake.se barbro.fransson@powerlake.se

Läs mer

Lägg grunden för ditt drömjobb och sök till P- riks styrelse 2015!

Lägg grunden för ditt drömjobb och sök till P- riks styrelse 2015! Lägg grunden för ditt drömjobb och sök till P- riks styrelse 2015! Senast uppdaterad: 1 september år 2014 Är du P-riks nya styrelsemedlem? Vi i valberedningen är stolta att över att officiellt utlysa styrelseposterna

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE DRIVHUSET UPPSALA

VERKSAMHETSBERÄTTELSE DRIVHUSET UPPSALA VERKSAMHETSBERÄTTELSE DRIVHUSET UPPSALA 2014 www.drivhuset.se/uppsala VD HAR ORDET Inte sällan får jag frågan vad tror du om min affärsidé? Och det är alltid lika lätt att svara på: en spännande idé med

Läs mer

Lund, 2015. Små skolor, STOR gemenskap EN MODERN. gymnasieskola. med gamla anor. Teknikprogrammet. El- och energiprogrammet

Lund, 2015. Små skolor, STOR gemenskap EN MODERN. gymnasieskola. med gamla anor. Teknikprogrammet. El- och energiprogrammet , 2015 Små skolor, STOR gemenskap EN MODERN gymnasieskola med gamla anor TE Teknikprogrammet EE El- och energiprogrammet Vår historia En modern gymnasieskola med gamla anor är Mikael Elias startade NTI-skolan

Läs mer

Lättläst om. Sociala företag. 14-1037_bok_socialafo retag_laẗtla st_final.indd 1 2014-11-10 06:31

Lättläst om. Sociala företag. 14-1037_bok_socialafo retag_laẗtla st_final.indd 1 2014-11-10 06:31 Lättläst om Sociala företag 14-1037_bok_socialafo retag_laẗtla st_final.indd 1 2014-11-10 06:31 Visionen för projekt Östgötamodellen arbete för alla Rapporten som du nu läser handlar om arbetsintegrerande

Läs mer

Informatik, Medieteknik 12. Elektroteknik, Fysik, Matematik 17. Fristående kurser 22. Förberedande utbildningar 22.

Informatik, Medieteknik 12. Elektroteknik, Fysik, Matematik 17. Fristående kurser 22. Förberedande utbildningar 22. Data/IT XXXprogrammet 2 Innehåll Datavetenskap 4 Informatik, Medieteknik 12 Elektroteknik, Fysik, Matematik 17 Distansstudier 21 Fristående kurser 22 Förberedande utbildningar 22 Studera vidare 22 Var

Läs mer

UTNYTTJA AFFÄRSMÖJLIGHETERNA I SOCIALA MEDIER

UTNYTTJA AFFÄRSMÖJLIGHETERNA I SOCIALA MEDIER ISMAgazine Nr 2/2011 EN KUNDTIDNING FRÅN VISMA Ny fakturalösning: Registrera fakturan på nätet Sociala medier: Att vara eller inte vara Bättre beslut med Business Intelligence Mediagurun Maggie Fox: UTNYTTJA

Läs mer

Behöver du hjälp att starta eget? En guide till organisationer och nätverk i Malmö.

Behöver du hjälp att starta eget? En guide till organisationer och nätverk i Malmö. Behöver du hjälp att starta eget? En guide till organisationer och nätverk i Malmö. 5 Förord 6 ALMI Företagspartner Skåne 8 ALMI IFS / ALMI Innovation Skåne 10 Arbetsförmedlingen i Malmö 12 Connect Skåne

Läs mer