Hållbar affärsutveckling. CV och brev för Ali Mohtadi Tabrizi

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Hållbar affärsutveckling. CV och brev för Ali Mohtadi Tabrizi"

Transkript

1 2011 Hållbar affärsutveckling CV och brev för Ali Mohtadi Tabrizi

2 03. Syftet Syftet med allt 04. Om Om Ali 05. Personalia Personuppgifter & kontakt 06. Brevet Kort intro NAVIGATION Du är här 07. Arbete Arbetsmeriter so far 09. Utbildning Utbildningar & kurser 10. Uppdrag Styrelse och andra förtroendeuppdrag. 12. Med mera Data och språkkunspaker, övrigt. 02.

3 03. Syftet med mitt arbete och allt jag gör Jag vill skapa innovativa lösningar, och utveckla unika idéer som gynnar fler än bara mig själv lokalt i den regionen jag bor i. Just att syssla med unika och nyskapande koncept är något som jag har fokus på och brinner för. Syftet med allt jag gör (eller den röda tråden), alla projekt som jag engagerar mig i och företag som jag startat är att bidra till global hållbar utveckling på ett lättförståeligt och intuitivt sätt. Samtidigt ser jag till att denna resa blir rolig och energifylld, både för mig och min omgivning. Jag vill skapa en säker, mångfaldig, frisk och rättvis värld med rent vatten, ren luft och ren jord. Där ekonomisk, ekologisk och moralisk rättvisa gäller och där vi lever eleganta liv. För mig är ekonomisk lönsamhet en underordnad självklarhet. SYFTE 03.

4 04. Om Ali Kreativ och driven ledare med fokus på att leverera lyckade projekt och med stor social och analytisk förmåga. Utmärkta ledaregenskaper, skicklig kommunikatör med sinne för detaljer och båda fötterna på jorden... Mitt specialintresse är hållbara affärsutveckling. Jag är resultatorienterad, vill leverera över förväntan och till yttersta kvalitet. Jag har stor erfarenhet av organisations och verksamhetsutveckling. Jag är en fysisk och skapande person som springer i högt tempo. Jag använder drömscenarion och storytelling, som är ett mycket bra verktyg för visualisering. OM 04.

5 PERSONALIA 05. Personalia Namn: Ali Mohtadi Tabrizi Född: 9 april 1975 Adress: Arkitektvägen Bromma Telefon: Epost: ali@3noll5.se 05.

6 06. Brevet I varje projekt försöker jag se människorna bakom verksamheten och skapa intresse. Jag ser mig själv som en reseledare med syfte att skapa goda förutsättningar under resans gång, allt för att projektet skall lyckas. Jag arbetar till största delen operativt och strategiskt med stort fokus på resultat. Min roll präglas av kommunikation av utvecklings och förändringsarbete som jag har ansvaret för att integrera i och utanför verksamheten. Jag har två högskoleutbildningar (Data/Marknad) samt många års arbetslivserfarenhet av verksamhetsutveckling och marknadsföring. För närvarande arbetar jag som projektledare och marknadsansvarig på Consumentor. Mina uppgifter är att få alla inblandade att lyfta blicken och besvara kärnfrågorna i den uppgift som vi alla står inför; Vad har vi kommit överens om för mål och vision? Hur ser nuläget ut? Vart vill vi komma och hur ska vi komma dit? Jag tillför inte bara struktur, jag tillför även hjärta! På så sätt kan jag påverka individerna, projektet och omvärlden i önskad riktning. I min professionella roll är mitt främsta arbetsverktyg min förmåga att motivera och inspirera genom kommunikation. Jag främjar en öppen och tydlig kommunikation och är duktig på att bygga relationer på alla nivåer. För att skapa denna kreativa atmosfär förutsätter det att jag är en god lyssnare som dessutom är lyhörd för omgivningen och trender. Jag är entusiasmerande, handlingskraftig och duktig på att hantera snabba förändringar och olika kravbilder startade jag och två vänner Katapult of Sweden (Katapult) som är en företagsinkubator för kreativa entreprenörer med inriktning på hållbar affärsutveckling, mångfald och kreatvitet. Katapult har vi delvis finansierat med regionala medel varför jag är bevandrad inom den offentliga sektorn och innovationssytemet. I min roll som nformationsansvarig stod strategisk kommunikation online i fokus. Sedan dess har jag arbetat med kommunikation och affärsutveckling i olika konstalationer. I mitt arbete har jag för närvarabde tre huvuduppgifter: Jag fokuserar, strukturerar samt engagerar, i syfte att tillföra mervärde. Som verksamhetsutvecklare möter jag entreprenörer, projekt och företag som är i behov av strukturell verksamhetsutveckling. Min uppgift är då att få alla inblandade att lyfta blicken och besvara kärnfrågorna i den uppgift som vi alla står inför; Vad har vi kommit överens om för mål och vision? Hur ser nuläget ut? Vart vill vi komma och hur ska vi komma dit? Och hur hänger allt ihop med lönsamheten? Jag tillför inte bara struktur, jag tillför även hjärta! På så sätt kan jag påverka människorna och projektet i önskad riktning. Mina tidigare och nuvarande förtroendeuppdrag består bl a av rollen somstyrelseordförande i CradleNet Sverige, styrelsearbete i bolag i näringslivet, sportchef för Lundby Basket, styrelseledamot Westra Sveriges BDF. Jag brinner för basketboll och har tränat ungdoms och seniorlag i över tretton år. Jag är sambo och bor Stockholm. BREVET 06.

7 ARBETE 2009 Consumentor ekonomisk förening Marknadsansvarig och projektledare Consumentor förmedlar kvalitétssäkrad konsumentinformation från etablerade och välrenommérade informatörer direkt till konsument i butik. Informationen presenteras mha. en egenutvecklad teknik Shopgun som enkelt och lättförståligt visualiserar komplex information. Målet är att erbjuda ett pedagogiskt konsumentredskap som gynnar en långsiktigt hållbar samhällsutveckling NevoSoft Business AB Marknadschef/Affärsutvecklare. Nevo utvecklar webbtjänster som svarar på utmaningen att öka tillväxten för konsultverksamheter som är knutna till enskilda personer och tillgodoser behovet av förädlade och anpassade tjänster för småföretagare inom tjänstesektorn Bittra Britta Affärsutvecklare BittraBritta är en designgrupp som arbetar med formgivning, inredning och event. Vi vill påverka människor till att se ett värde i produkter med krav på hållbarhet Zogaj.se Medlem i Advisory Board och affärsutvecklare Zogaj.se utvecklar verktyg för personlig utveckling, minnesträning, organisationsutveckling och kvalitetssäkring. SM i Minne Tävlingsansvarig för SM i Minne Minnestävlingen ägde rum för första gången i Sverige (Universeum i Göteborg) där även flera internationella minnesatleter deltog Nethouse Sverige AB Konsult inom verksamhets och organisationsutveckling Katapult of Sweden Informationschef företagsinkubator för kreativa entreprenörer med inriktning på hållbar affärsutveckling, främst inom IT/management. 07.

8 ARBETE 2007 Hamsterpaj AB Styrelseordförande Cool Engineering AB Utvecklare, Cool är ett konsultbolag med Volvobolagen som huvudkundgrupp. Där utvecklade jag mät och styrsystem för hårdvara. 50% av tjänsten utgjordes av utveckling och underhåll av företagets webb, samt teknisk dokumentation Ord & Musik Göteborg Reklambyråverksamhet (copy, original, foto och webbutveckling) 9/2004 Saida Medical AB Projektledare, Saida utvecklade verktyg för automatisk explorativ dataanalys till läkemedelsbranschen. Då Saida var ett nystartat och relativt litet företag hade jag nöjet att arbeta med alla aspekter inom företaget såsom försäljning, kundkontakt, projektering och utveckling Acquire R&D Projekt i egen regi Förstudie, analys och affärsplan för ett webbaserat verktyg i syfte att korta ner ledtider inom läkemedelsutvecklingsprocessen Bartender Göteborg: Underbar, Noon, Hotell Riverton, Bar Kajak, Skål och Restaurang Norra Hamngatan. Trollhättan: Stadshotell Swania (Café Grand) 2002 AstraZeneca AB Mölndal, Examensarbete i datalogi: Design och utveckling av webbapplikation som är tänkt att användas vid kliniska studier för att spara, komma åt och extrahera frågeformulär ur en databas. nyckelord: UML, Java, JavaScript, JSP, Java Beans, HTML, SQL och JDBC. Under min akademiska utbildning har jag främst utvecklat mitt sinne för inlärning och jag kan obehin drat arbeta i nya miljöer och med nya verktyg. Detta har medfört att jag har lätt att arbeta i grupp, och är strukturerad och analytisk. Jag är väl förtrogen med processer inom läkemedelsutveckling Intermec Printers AB Mölndal. Datakonsult till supporten 08.

9 Exportrådet/Swedish Trade Council Steps to Export Kurs i internationalisering av småföretag UTBILDNING 2009 Westra Sveriges BDF Westras ledarskapsutbildning, steg 2 Nethouse Sverige AB Business Region Göteborgs Expedition Framåt Utbildningsseminarier i marknadsplanering samt utveckling av marknadsplan 2008 Katapult of Sweden AB Certifiering inom Sixsigma, Green beltnivå 2007 Växjö universitet Företagsekonomi, 60p 2006 SISU Idrottsutbildarna Diplomerande barnledarutbildning och Tejpkurs (för idrottsskador) 2005 Chalmers Tekniska Högskola Industriell Marknadsföring och Inköp, diplomerande påbyggnadsutbildning för yrkesverksamma 2004 KPMG Diplomerande projektledarutbildning 2003 KPMG Diplomerande bokslutskurs Göteborgs universitet Datavetenskapliga programmet, 120+p Komvux & Studiefrämjandet Spanska A och B, Fysik &Kemi B, Samhällskunskap och Matematik D och E, Fotografering Lundby Gymnasium 3årig Naturvetenskaplig linje i Göteborg 09.

10 Cradle Net (Stockholm) Ordförande Föreningens syfte är att bidra till skapandet och vidareutvecklandet av ett levande, rättvist, hälsosamt, säkert, mångfaldigt och hållbart samhälle. Ett samhälle med ren luft, vatten, jord och energi, som är ekono miskt, etiskt, ekologiskt och estetiskt njutbart för samtliga invånare och besökare. fttp:// Alvik Basket (Stockholm) Coach Damutvecklingslaget DU18/ Westra Sveriges BDF Coach distriktslaget flickor födda 1993 för Westra Basketbollförbundet 2010 Ordinaire styrelseledamot med ansvar för ungdom, EB & EBC Brf Framnäsgatan 46, Göteborg Styrelseordförande Lundby Basket Sportchef och styrelseledamot Lundby Baskets Webbmaster för klubbens community Lundby Basket Coach damer i division II med 80 procent segrar Lundby Basket Coach och spelare för herrlaget i division II 2008,2009 Lundby Basket Arrangör för Hisingen Open i egen regi i samarbete med Lundby Basket, en basketturnering i Göteborg Lundby Basket Coach flickor födda i Lundby Basket 2007 Westra Basketbollförbundet Medlem i Fair Playgruppen (styrgrupp) UPPDRAG 2007 Brf Framnäsgatan 46, Göteborg Ledamot Transfer Föreläsning på olika gymnasieskolor i Göteborg Starta eget (transfer.nu) Ung Företagsamhet Coaching för elever i Katrinelundsgymnasiet i Göteborg (ungforetagsamhet.se) 10.

11 UPPDRAG 2006 Brf Framnäsgatan 46, Göteborg Ininitiativagare vid ombildning och ordförande Lundby Basket Ledamot i styrelsen samt mottagere av Tommy Nilssons Minnesstipendium för extraordinära instaster i Lundby Basket 2005 Saida Medical AB Suppleant i styrelsen Lundby Basket Coach damer i Allsvenskan med 0 % segrar 2003 Ingenjörer och Naturvetare För Fred, INNF Medlem i den ideella organisationen 1997 Göteborgs Central Basketboll Klubb Grundare och ordförande McDonalds cup i Skövde Coaching: Guldmedaljör i basketturnering med pojkar födda Kvarnby Basket Spelare junior och herrlaget i div II 1994 Westra Sveriges BDF Coach distrikslaget pojkar födda 1980 för Westra Basketbollförbundet Ljungskile Tennis Open Assistant Tournoment Director Lundby Basket Coach pojkar födda 1980 med 75 procent segrar 11.

12 MED MERA 12. Datakunskaper Agile och SCRUM; systemutvecklingsmetoder Webbutvecklingsteknologier, JSP, JavaScript, PHP m m C, UML, SQL, HTML, XML Objektorienterad analys och design ( Java och C++) Jag är avancerad användare av Officepaketet och andrawindowsapplikationer samt Adobes utvecklingsverktyg för grafisk design och webb. Språkkunskaper Svenska Engelska Persiska Tyska Spanska Utmärkt Utmärkt Modersmål Studerat 5 år Pågående, Studerat 1 år Film och statistroller Långfilm Serier Kortfilm Reklam ZOZO (2005) av Josef Fares Bl a Orka orka (SVT), "En spricka i kristallen" (SVT) Kortfilmer "Moment of Clarity" av Karl Johan Larsson Bl a Kållereds Köpstad (TV4) 12.

13 NYFIKEN PÅ MER? 13. Kontakta

AMT. Managementkonsult inom hållbar utveckling

AMT. Managementkonsult inom hållbar utveckling AMT Managementkonsult inom hållbar utveckling CV och brev för Ali Mohtadi Tabrizi 2010 03. Syftet Syftet med allt 04. Om Om Ali 05. Personalia Personuppgifter & kontakt 06. Brevet Kort intro NAVIGATION

Läs mer

Kreativ affärsutvecklare med fokus på hållbarhet

Kreativ affärsutvecklare med fokus på hållbarhet Kreativ affärsutvecklare med fokus på hållbarhet Om Ali Mohtadi: Kreativ och driven managementkonsult med fokus på hållbar verksamhetsutveckling och med stor social och analytisk förmåga. Utmärkta ledaregenskaper,

Läs mer

Kerstin Borglin Tantogatan 47, Stockholm Tel: 076 8333983 E-mail: iks.borglin@gmail.com

Kerstin Borglin Tantogatan 47, Stockholm Tel: 076 8333983 E-mail: iks.borglin@gmail.com CV Kerstin Borglin Tantogatan 47, Stockholm Tel: 076 8333983 E-mail: iks.borglin@gmail.com Karriärmål Mitt mål är att i kunna utnyttja alla de erfarenheter jag har för att ytterligare bygga verksamheter,

Läs mer

Prislista. för. Hermods Distansgymnasium. Prislista för program och enstaka kurser, läsåret 2017/18

Prislista. för. Hermods Distansgymnasium. Prislista för program och enstaka kurser, läsåret 2017/18 Prislista för Hermods Distansgymnasium Prislista för program och enstaka kurser, läsåret 2017/18 Pris i SEK för program Läsåret 2017/2018 Program Totalpris per Varav Elevavgift/läsår Inriktning läsår statsbidrag

Läs mer

En stad. 9000 medarbetare. En vision.

En stad. 9000 medarbetare. En vision. guide till År 2035 ska Helsingborg vara den skapande, pulserande, gemensamma, globala och balanserade staden för människor och företag. Helsingborg är staden för dig som vill något. En stad. 9000 medarbetare.

Läs mer

KONSULTPROFIL Rodrigo

KONSULTPROFIL Rodrigo KONSULTPROFIL Rodrigo Systemutvecklare.NET/EPiServer/SharePoint Sammanfattning Rodrigo är en utåtriktad och glad person med båda fötterna på jorden som trivs både med att leda och samarbeta. Har jobbat

Läs mer

Mathias Ericsson. Curriculum Vitae. Mathias Ericsson

Mathias Ericsson. Curriculum Vitae. Mathias Ericsson Curriculum Vitae Namn Födelseår E-post Adress Telefonnummer Kompetensinriktning Jag är en driven och social kille som tar mycket ansvar i mina arbetsgrupper. Jag strävar efter förbättring i mina och företagets

Läs mer

Curriculum Vitae S u s a n n e B r u c e

Curriculum Vitae S u s a n n e B r u c e Vad kan jag bidra med- personlig idé Min drivkraft är en stark vilja att utveckla och leda ett företags organisation till resultat utöver det vanliga. Jag gillar att tänka i nya banor framför allt på kundsidan.

Läs mer

Utbildning. Cathrine Gustavsson Födelsedata: 821003 Mobil: 070-665 23 20 Telefon hem: 054-20 31 393

Utbildning. Cathrine Gustavsson Födelsedata: 821003 Mobil: 070-665 23 20 Telefon hem: 054-20 31 393 Utbildning Universitetsutbildning Multimediaprogrammet (2002 2006) Magisterexamen i medie- och kommunikationsvetenskap, s Universitet Jag läste här kurser inom medie- och kommunikationsvetenskap där jag

Läs mer

ANNA ÅBERG. Häng med in i min värld och lär känna mig. Kanske är jag just den som ni söker... Jag är...

ANNA ÅBERG. Häng med in i min värld och lär känna mig. Kanske är jag just den som ni söker... Jag är... ANNA ÅBERG Häng med in i min värld och lär känna mig. Kanske är jag just den som ni söker... Jag är......en glad och ambitiös tjej som försöker stå med båda fötterna på jorden, CURRICULUM VITAE...positiv

Läs mer

ANNA LINDH POSITIV & KOMMUNIKATIV ENTREPRENÖR(D)

ANNA LINDH POSITIV & KOMMUNIKATIV ENTREPRENÖR(D) ANNA LINDH POSITIV & KOMMUNIKATIV ENTREPRENÖR(D) Hej! Det är jag som är Anna Lindh. Ska vi förändra världen tillsammans? KONTAKTUPPGIFTER ADRESS Anna Lindh Tyghusvägen 10 415 27 Göteborg TELEFON 0704-807

Läs mer

Hej! Min uppdaterade portfolio finns online på www.lindebrand.com. alindebrand@gmail.com +46 70 54 70 052 www.lindebrand.com

Hej! Min uppdaterade portfolio finns online på www.lindebrand.com. alindebrand@gmail.com +46 70 54 70 052 www.lindebrand.com Curriculum Vitae Hej! Jag heter Alexander Lindebrand och jag kallar mig ett kreativt allt-i-allo. Jag jobbar främst med grafisk design, webbdesign och fotografering men jag har erfarenhet i de flesta digitalt

Läs mer

Naturvetenskapsprogrammet

Naturvetenskapsprogrammet Naturvetenskapsprogrammet riksintag och internat Hvilan har ett nära samarbete med Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU) i skånska Alnarp. Läs NA-programmet I SAMARBETE MED UNIVERSITETET Hvilans Naturvetenskapsprogram

Läs mer

Utbildning för hållbar utveckling

Utbildning för hållbar utveckling Utbildning för hållbar utveckling Hur ser du på världen? Globala gymnasiet är till för dig som fått upp ögonen för orättvisor i världen och som vill påverka, förstå och lära dig mer om globala frågor.

Läs mer

Meritförteckning. Mer än 3 års professionell erfarenhet av PHP, SQL, C# och VB.NET,

Meritförteckning. Mer än 3 års professionell erfarenhet av PHP, SQL, C# och VB.NET, CvSwe 20080410.doc Niklas Rydén sida1/6 Meritförteckning Niklas Rydén 031-51 95 58 (hem) Slåttängsgatan 51 0709-40 66 49 (mobil) 415 07 Göteborg nikryden@gmail.com http://www.timeonline.se Mer än 3 års

Läs mer

Ekonomiprogrammet. Efter programmet

Ekonomiprogrammet. Efter programmet Ekonomiprogrammet EK Ekonomiprogrammet är ett program som vänder sig till dig som är intresserad av att få kunskaper i ekonomi, samhällsekonomi, entreprenörskap och juridik. Här får du en bred och attraktiv

Läs mer

Prislista. för. Hermods Distansgymnasium. Prislista för program och enstaka kurser, läsåret 2015/16

Prislista. för. Hermods Distansgymnasium. Prislista för program och enstaka kurser, läsåret 2015/16 Prislista för Hermods Distansgymnasium Prislista för program och enstaka kurser, läsåret 2015/16 Pris i SEK för program Läsåret 2015/2016 Program Totalpris per Varav Elevavgift/läsår Inriktning läsår statsbidrag

Läs mer

CONNECT Väst. Näring åt tillväxtföretag

CONNECT Väst. Näring åt tillväxtföretag CONNECT Väst Näring åt tillväxtföretag CONNECT Väst Vi är en ideell organisation, som stöder start ups och SME-företag i tillväxtfas. Vi stöds och finansieras av det lokala Näringslivet, VGR, Tillväxtverket,

Läs mer

Kursutbud distans Gymnasiekurser

Kursutbud distans Gymnasiekurser Kursutbud distans Gymnasiekurser Kursstarter Sökperioder Ansökan görs via www.falun.se/vux 8 januari 18 november - 14 december 12 februari 6 januari 25 januari 19 mars 10 februari 1 mars 23 april 17 mars

Läs mer

Tove Carlsund Systemutvecklare

Tove Carlsund Systemutvecklare OM MIG Under mina yrkesverksamma år som systemutvecklare har jag jobbat mycket med olika Content Management System, CMS. Dels med utveckling av själva systemen, mestadels frontend. Men också med transformation

Läs mer

CV för Birgitta Olofson, SteP Education AB

CV för Birgitta Olofson, SteP Education AB CV för Birgitta Olofson, SteP Education AB VAD kan jag? HUR delar jag med mig? VILKEN är Affärsnyttan? VARFÖR har mina kunder valt mig? www.stepeducation.se olofson@stepeducation.se 070 208 67 88 St Lars

Läs mer

För dig som vill vidare. Mycket vidare.

För dig som vill vidare. Mycket vidare. För dig som vill vidare. Mycket vidare. 2013 Jag ska bli jurist och jobba med jämställdhetsfrågor För att veta vad man ska bli, så måste man förstå hur man ska bli det Jag vill jobba med finansiella lösningar

Läs mer

Utomhuspedagogik. En hållbar pedagogik för en hållbar utveckling

Utomhuspedagogik. En hållbar pedagogik för en hållbar utveckling Na onellt centrum för utomhuspedagogik Utomhuspedagogik En hållbar pedagogik för en hållbar utveckling Nyfiken och öppen för nya intryck Genom etableringen av NCU i Vimmerby vill vi stärka kontakten med

Läs mer

Kursutbud distans Gymnasiekurser

Kursutbud distans Gymnasiekurser Kursstarter Kursutbud distans Gymnasiekurser Sökperioder Ansökan görs via www.falun.se/vux 20 augusti 12 maj 7 augusti 24 september 11 augusti 4 september 29 oktober 15 september 9 oktober 3 december 20

Läs mer

Kursutbud distans Gymnasiekurser

Kursutbud distans Gymnasiekurser Kursutbud distans Gymnasiekurser Kursstarter Sökperioder Ansökan görs via www.falun.se/vux 24 april 18 mars 6 april 29 maj 22 april 11 maj 3 juli 22 april 11 maj 21 augusti 29 april 3 augusti 25 september

Läs mer

ANNA LINDH POSITIV & KOMMUNIKATIV ENTREPRENÖR(D)

ANNA LINDH POSITIV & KOMMUNIKATIV ENTREPRENÖR(D) ANNA LINDH POSITIV & KOMMUNIKATIV ENTREPRENÖR(D) Hej! Det är jag som är Anna Lindh. Ska vi förändra världen tillsammans? KONTAKTUPPGIFTER ADRESS Anna Lindh Tyghusvägen 10 415 27 Göteborg TELEFON 0704-807

Läs mer

Curriculum Vitae Jenni Wallin

Curriculum Vitae Jenni Wallin Curriculum Vitae Jenni Wallin Jag är en erfaren teknisk skribent som arbetar främst inom data- och telekomområdet, men jag arbetar även med material för andra tekniska produkter som mätinstrument, dataspel,

Läs mer

CURRICULUM VITAE. Dan Eriksson Samordnare Autokatalogen. Mob. 076-145 32 89 Tel. 08-92 32 89 Mail. dan@daneriksson.se

CURRICULUM VITAE. Dan Eriksson Samordnare Autokatalogen. Mob. 076-145 32 89 Tel. 08-92 32 89 Mail. dan@daneriksson.se CURRICULUM VITAE Dan Eriksson Samordnare Autokatalogen Mob. 076-145 32 89 Tel. 08-92 32 89 Mail. dan@daneriksson.se En optimal mix Mitt mål med arbetslivet har alltid varit att få jobba i bilbranschen

Läs mer

Affärsutvecklingsprogram för företag i besöksnäringen

Affärsutvecklingsprogram för företag i besöksnäringen Affärsutvecklingsprogram för företag i besöksnäringen Kurbits hjälper företagare att tjäna mer på det de brinner för. Våra affärsutvecklingsprogram är utvecklade och designade specifikt för företag inom

Läs mer

VÄLJ HANDELSPROGRAMMET och bli EVENTARRANGÖR E-HANDLARE MARKNADSFÖRARE PROJEKTLEDARE

VÄLJ HANDELSPROGRAMMET och bli EVENTARRANGÖR E-HANDLARE MARKNADSFÖRARE PROJEKTLEDARE Kvalitetsutbildningar sedan 1968 VÄLJ HANDELSPROGRAMMET och bli EVENTARRANGÖR E-HANDLARE MARKNADSFÖRARE PROJEKTLEDARE EGEN FÖRETAGARE med mera.. ALLTID GARANTERAD MÖJLIGHET TILL HÖGSKOLE- BEHÖRIGHET! HA

Läs mer

Målmedveten, kreativ och professionell

Målmedveten, kreativ och professionell Joacim Petersson 070-865 72 23 Joacim Petersson Erikdahlbergs väg 8 39235 Kalmar Privat 070-865 72 23 Arbete 070-234 26 70 info@joacimpetersson.se The best from all! Här hittar du mig på webben: www.joacimpetersson.se

Läs mer

Roligare att lära. - lättare att lyckas!

Roligare att lära. - lättare att lyckas! Roligare att lära - lättare att lyckas! På Johannes Hedberggymnasiet kommer vi att förbereda dig inför framtiden, med fokus på fortsatta studier, men även ett framtida yrkesliv. Du får arbeta ämnesövergripande

Läs mer

Roligare att lära. - lättare att lyckas!

Roligare att lära. - lättare att lyckas! Roligare att lära - lättare att lyckas! På Johannes Hedberggymnasiet kommer vi att förbereda dig inför framtiden, med fokus på fortsatta studier, men även ett framtida yrkesliv. Du får arbeta ämnesövergripande

Läs mer

Vässa ditt CV inför Högvarv och ha bra frågor till arbetsgivarna!

Vässa ditt CV inför Högvarv och ha bra frågor till arbetsgivarna! Vässa ditt CV inför Högvarv och ha bra frågor till arbetsgivarna! CV Namn Adress Tfn bostad: Mobil: E-Mail: XXXXXXXX@com KARRIÄRMÅL Kort presentation som visar din AMBITION.VAD du VILL göra och VAD du

Läs mer

Företagsidé & Konsultprofil Martin Winstrand

Företagsidé & Konsultprofil Martin Winstrand Företagsidé & Konsultprofil Martin Winstrand Affärsidé Forcewebs Forcewebs är en webbyrå som skapar del eller totallösningar med allt från planering, projektledning, kodskrivning, design, layout, funktionstest

Läs mer

Kvinnors företagsamhet får Kalmar län att växa

Kvinnors företagsamhet får Kalmar län att växa KVINNORS VÄXTKRAFT Kvinnors företagsamhet får Kalmar län att växa Kalmar län behöver fler företagare och fler kvinnor som driver företag. Med fler kvinnor som företagare kommer fler affärsidéer fram och

Läs mer

Engelska grund, steg 4 - Kväll... ABF Vux, Cuben utbildning, Lernia, Studium, Vuxenskolan

Engelska grund, steg 4 - Kväll... ABF Vux, Cuben utbildning, Lernia, Studium, Vuxenskolan Sök till komvux! börja studera 7 JANUARI Sök mellan 1-29 Okt FRISTÅENDE KURSER PÅ GRUNDLÄGGANDE NIVÅ ENGELSKA Engelska grund, nybörjare... ABF Vux, Cuben utbildning, Vuxenskolan Engelska grund, nybörjare

Läs mer

Guide till HELSINGBORG

Guide till HELSINGBORG Guide till HELSINGBORG 2035 År 2035 ska Helsingborg vara den skapande, pulserande, gemensamma, globala och balanserade staden för människor och företag. Helsingborg är staden för dig som vill något. En

Läs mer

Är du intresserad av en bra affär?

Är du intresserad av en bra affär? Är du intresserad av en bra affär? IUC i Kalmar län erbjuder coachning inom strategiarbete för produktionsutveckling och affärsutveckling med fokus på produkter och marknader. Strategier för hållbar tillväxt

Läs mer

Common Core vid Högskolan i Halmstad om att skapa en relation till sin egen framtid. Jeanette Sjöberg Jenny Ståhl Högskolan i Halmstad

Common Core vid Högskolan i Halmstad om att skapa en relation till sin egen framtid. Jeanette Sjöberg Jenny Ståhl Högskolan i Halmstad Common Core vid Högskolan i Halmstad om att skapa en relation till sin egen framtid Jeanette Sjöberg Jenny Ståhl Högskolan i Halmstad Framtiden? Hur ser framtidens jobb ut? Vad behöver dagens studenter?

Läs mer

Programkatalog. Uddevalla Öppet hus Torsdag 22 november NATUR NATUR SAMHÄLL SAMHÄLL. Natur Natur & samhälle Samhäll Beteendevetenskap

Programkatalog. Uddevalla Öppet hus Torsdag 22 november NATUR NATUR SAMHÄLL SAMHÄLL. Natur Natur & samhälle Samhäll Beteendevetenskap Programkatalog Uddevalla 2019 Öppet hus Torsdag 22 november UDDEVALLA GYMNASIEUTBILDNING 2019 NATUR NATUR SAMHÄLL SAMHÄLL Natur Natur & samhälle Samhäll Beteendevetenskap Gör skillnad för världen redan

Läs mer

Daniel Persson. Födelsedatum: 1986-02- 08 Vindragaregatan 3B, 417 03 Göteborg Telefon: 070 839 51 88 Email: info@danielp.se Portfolio: www.danielp.

Daniel Persson. Födelsedatum: 1986-02- 08 Vindragaregatan 3B, 417 03 Göteborg Telefon: 070 839 51 88 Email: info@danielp.se Portfolio: www.danielp. 1 Daniel Persson Front end utvecklare Födelsedatum: 1986-02- 08 Vindragaregatan 3B, 417 03 Göteborg Telefon: 070 839 51 88 Email: info@danielp.se Portfolio: www.danielp.se CURRICULUM VITAE Yrkesmässiga

Läs mer

Teknikprogrammet (TE)

Teknikprogrammet (TE) Teknikprogrammet (TE) Teknikprogrammet (TE) ska utveckla elevernas kunskaper om och färdigheter i teknik och teknisk utveckling. Efter examen från programmet ska eleverna ha kunskaper för högskolestudier

Läs mer

Jag gillar att röra på mig och är väldigt äventyrlig, jag har mycket mod och säger aldrig nej till något nytt och spännande

Jag gillar att röra på mig och är väldigt äventyrlig, jag har mycket mod och säger aldrig nej till något nytt och spännande CV PERSONUPPGIFTER Claes Thornblad Vasagatan 34 B 54131 Skövde Sverige Telefon (mobil): 0734-255905 E-post: claes.thornblad@gmail.com Födelsedatum: 830605-5990 MÅLSÄTTNING Min målsättning är att hitta

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL AoSu - AFFÄRS- OCH SÄLJUTVECKLING AB. AoSu är ett konsultföretag som tillsammans med sina kunder. Innehåll

VÄLKOMMEN TILL AoSu - AFFÄRS- OCH SÄLJUTVECKLING AB. AoSu är ett konsultföretag som tillsammans med sina kunder. Innehåll sid 1/9 VÄLKOMMEN TILL AoSu - AFFÄRS- OCH SÄLJUTVECKLING AB AoSu är ett konsultföretag som tillsammans med sina kunder identifierar och tydliggör förbättringsbehov samt planerar, genomför och följer upp

Läs mer

B A C K A S K O L A N S P E D A G O G I S K A P L A T T F O R M

B A C K A S K O L A N S P E D A G O G I S K A P L A T T F O R M B A C K A S K O L A N S P E D A G O G I S K A P L A T T F O R M Du läser just nu Backaskolans pedagogiska plattform - vår skolas vision och verksamhetsidé. I denna text berättar vi vad vi vill ska utmärka

Läs mer

VAD DRÖMMER DU OM? PROGRAM STOCKHOLM TEKNIKPROGRAMMET SAMHÄLLSBYGGANDE & MILJÖ DESIGN & PRODUKTUTVECKLING

VAD DRÖMMER DU OM? PROGRAM STOCKHOLM TEKNIKPROGRAMMET SAMHÄLLSBYGGANDE & MILJÖ DESIGN & PRODUKTUTVECKLING VAD DRÖMMER DU OM? PROGRAM STOCKHOLM TEKNIKPROGRAMMET SAMHÄLLSBYGGANDE & MILJÖ DESIGN & PRODUKTUTVECKLING SAMHÄLLSVETENSKAPSPROGRAMMET BETEENDEVETENSKAP ESTETISKA PROGRAMMET BILD & FORMGIVNING HOTELL-

Läs mer

Roligt att du vill göra ditt exjobb hos oss!

Roligt att du vill göra ditt exjobb hos oss! EX JOB B20 16 Roligt att du vill göra ditt exjobb hos oss! Knowit är ett av nordens ledande konsultbolag med 1800 specialister. Vi erbjuder spetskompetens inom Decision, Design & Digital, It och Management.

Läs mer

CV2014 WYNONA EKESRYD

CV2014 WYNONA EKESRYD PERSONUPPGIFTER Jag heter Wynona Ekesryd och är 40+. Då IT är i ständig utveckling har jag lång erfarenhet och utmaningar för mig är tillfredsställande. Jag har arbetat med IT de senaste 20 åren och har

Läs mer

Grundskolans. Elevens Val 2015-16

Grundskolans. Elevens Val 2015-16 Grundskolans Elevens Val 2015-16 Textilslöjd (TX) Har du lust att skapa och vara kreativ, välj elevens val i textil. Här får du möjlighet att blomma ut med dina idéer och fördjupa dig i hantverkstekniker.

Läs mer

Innehållsförteckning Sida 3 Om IT-Högskolan Sida 4-5.NET-utvecklare Sida 6-7 Applikationsutvecklare till iphone och Android Sida 8-9 Mjukvarutestare

Innehållsförteckning Sida 3 Om IT-Högskolan Sida 4-5.NET-utvecklare Sida 6-7 Applikationsutvecklare till iphone och Android Sida 8-9 Mjukvarutestare YH-utbildningar 2016 Innehållsförteckning Sida 3 Om IT-Högskolan Sida 4-5.NET-utvecklare Sida 6-7 Applikationsutvecklare till iphone och Android Sida 8-9 Mjukvarutestare Sida 10-11 Webbutvecklare CMS 2

Läs mer

Hållbara familjer 2010-2011

Hållbara familjer 2010-2011 Hållbara familjer 2010-2011 Varför vill ni delta i Hållbar VarDag i Gävle? Familjen Axelson Vi har ett stort intresse för natur och miljö och tycker det är viktigt att påverka barnen i rätt riktning. Det

Läs mer

Företagsidé & Konsultprofil Anders Magnusson

Företagsidé & Konsultprofil Anders Magnusson Företagsidé & Konsultprofil Anders Magnusson Affärsidé Forcewebs Forcewebs är en webbyrå som skapar del eller totallösningar med allt från planering, projektledning, kodskrivning, design, layout, funktionstest

Läs mer

Tio saker att tänka på när du bygger ditt företag

Tio saker att tänka på när du bygger ditt företag Tio saker att tänka på när du bygger ditt företag www.kpmg.se Du vet bäst För oss på KPMG finns ingenting mer inspirerande än unga människor med spännande idéer. Vi vet hur det känns att vara där du är

Läs mer

Utbildning för hållbar utveckling

Utbildning för hållbar utveckling Utbildning för hållbar utveckling Hur ser du på världen? Globala gymnasiet är till för dig som fått upp ögonen för orättvisor i världen och som vill påverka, förstå och lära dig mer om globala frågor.

Läs mer

SAMVERKAN KTP DALARNA

SAMVERKAN KTP DALARNA SAMVERKAN KTP DALARNA FRAMTIDENS SÄTT ATT REKRYTERA DE FRÄMSTA HÖGSKOLESTUDENTERNA TILL FÖRETAGEN! Inledning KTP Dalarna är ett pilotprojekt som går ut på att för första gången i Sverige praktiskt testa

Läs mer

PROGRAM STOCKHOLM TEKNIKPROGRAMMET SAMHÄLLSBYGGNAD & MILJÖ DESIGN & PRODUKTUTVECKLING ESTETISKA PROGRAMMET BILD & FORMGIVNING

PROGRAM STOCKHOLM TEKNIKPROGRAMMET SAMHÄLLSBYGGNAD & MILJÖ DESIGN & PRODUKTUTVECKLING ESTETISKA PROGRAMMET BILD & FORMGIVNING Vad drömmer du om? PROGRAM STOCKHOLM TEKNIKPROGRAMMET SAMHÄLLSBYGGNAD & MILJÖ DESIGN & PRODUKTUTVECKLING Samhällsvetenskapsprogrammet medier, information & kommunikation ESTETISKA PROGRAMMET BILD & FORMGIVNING

Läs mer

KLIMATET. Du gör skillnad! Projektbeskrivning och tidsplan

KLIMATET. Du gör skillnad! Projektbeskrivning och tidsplan KLIMATET Du gör skillnad! Projektbeskrivning och tidsplan Unga spekulerar och klimatet Universeum och Göteborgs Stad samarbetar kring satsningen KLIMATET. Tillsammans vill vi inspirera lärare och elever

Läs mer

Samhällsvetenskapsprogrammet

Samhällsvetenskapsprogrammet Samhällsvetenskapsprogrammet Inriktningar Beteendevetenskap Medier, information och kommunikation Samhällsvetenskap PER BRAHEGYMNASIET Enda skolan jag besökte, jag har kompisar som gått här. Jag gillar

Läs mer

COLL. Ali Tabrizi. Affärsutvecklare & rådgivare. Dag 1; Introduktion & grunderna i hållbarhet

COLL. Ali Tabrizi. Affärsutvecklare & rådgivare. Dag 1; Introduktion & grunderna i hållbarhet COLL Dag 1; Introduktion & grunderna i hållbarhet Ali Tabrizi Affärsutvecklare & rådgivare Ali Tabrizi ali@coompanion.se +46 703 103 304 9 april 1975 Mina fynd: teman i korthet Presentation av Coompanion

Läs mer

Studier och anställningsdokumentation

Studier och anställningsdokumentation Studier och anställningsdokumentation Carlos Oldenburg Björkhultsvägen 13b 63229 Eskilstuna UTBILDNINGAR Typ av utbildning Omfattning Påbörjad Avslutad Yrkesinrik. eftergymnasial Heltid 2002-08 2004-01

Läs mer

Kursutbud distans Gymnasiekurser

Kursutbud distans Gymnasiekurser Kursutbud distans Gymnasiekurser Kursstarter Sökperioder Ansökan görs via www.falun.se/vux 9 januari 28 november 15 december (21 december NTI) 13 februari 7 januari 26 januari 20 mars 11 februari 2 mars

Läs mer

Med kunden i fokus Kurshäfte 2011

Med kunden i fokus Kurshäfte 2011 Med kunden i fokus Kurshäfte 2011 Skylttextning Sälj mer med service! Praktisk butiksekonomi Skapa en egen hemsida Mera - sälj mer med service! Utveckla din befintliga hemsida Marknadsföring & marknadsplanering

Läs mer

Promemoria om kompletterande handlingar

Promemoria om kompletterande handlingar PM Bilaga fumf13-7.5a Umeå, 2014-04-28 Promemoria om kompletterande handlingar De kompletterande handlingarna till FUM 7 2013/2014 utgörs av Bilaga fumf13-7.5a, denna PM Bilaga fumm13-7.3b, Meddelandebilaga

Läs mer

INITIATIVET FÖR SOCIALT ANSVAR

INITIATIVET FÖR SOCIALT ANSVAR INITIATIVET FÖR SOCIALT ANSVAR INITIATIVET FÖR SOCIALT ANSVAR Initiativet för Socialt ansvar är en av CSR Västsveriges tipslistor för ökat ansvarstagande, lokalt och globalt. Det är tänkt att kunna fungera

Läs mer

Naturvetenskapsprogrammet

Naturvetenskapsprogrammet sprogrammet Inriktningar och musik och samhälle Nyhet! PER BRAHEGYMNASIET Det är en cool miljö på PB med en trevlig stämning. Jag var på öppet hus och hade också hört mycket bra om skolan. Det var också

Läs mer

Idrott och social hållbarhet

Idrott och social hållbarhet Idrott och social hållbarhet Malmö 27 maj 2015 Janne Carlstedt, Riksidrottsförbundet Jenny Hellberg, Skåneidrotten Idrott och social hållbarhet (A6 och B6) Idrotten engagerar många människor i vårt samhälle

Läs mer

Vår vision Vi skapar öppna vägar till kunskap för ett gott samhälle

Vår vision Vi skapar öppna vägar till kunskap för ett gott samhälle Vår vision Vi skapar öppna vägar till kunskap för ett gott samhälle Den högre utbildningen i Dalarna har långa traditioner inom ingenjörsutbildning (Fahlu Bergsskola 1822), lärarutbildning (Folkskolelärarinneseminariet

Läs mer

STOCKHOLM IT TEKNIK IT DESIGN

STOCKHOLM IT TEKNIK IT DESIGN STOCKHOLM IT TEKNIK IT DESIGN BYGG FRAMTIDEN. På IT-Gymnasiet utvecklas du från att konsumera IT till ha kunskapen att producera den nya teknologin. IT-Gymnasiet utbildar inom olika områden av den nya

Läs mer

Magister- och masterutbildningar. Pedagogik, ämnesdidaktik och specialpedagogik

Magister- och masterutbildningar. Pedagogik, ämnesdidaktik och specialpedagogik Magister- och masterutbildningar Pedagogik, ämnesdidaktik och specialpedagogik Magister- och masterutbildningar i pedagogik, ämnesdidaktik och specialpedagogik Malmö högskola erbjuder vidareutbildningar

Läs mer

Utvärdering av utvecklingsinsatser för strategiskt styrelsearbete. Sammanfattning

Utvärdering av utvecklingsinsatser för strategiskt styrelsearbete. Sammanfattning Utvärdering av utvecklingsinsatser för strategiskt styrelsearbete Sammanfattning Sammanfattning av rapporten Utvärdering av utvecklingsinsatser för strategiskt styrelsearbete Förord Tillväxtverket arbetar

Läs mer

Nytt år - nya möjligheter

Nytt år - nya möjligheter Nytt år - nya möjligheter Under våren 2008 finns flera smarta möjligheter att ge ert miljöarbete en skjuts framåt. Samtidigt hjälper ni studenter från de ledande universiteten och högskolorna att nå ut

Läs mer

Företagspresentation

Företagspresentation Företagspresentation delaktighet Medarbetare information kunskap kompetens komplex försäljning enkel försäljning Strategiskt Inköp hälsa vision målbild syfte mål strategi effektivitet lönsamhet Varför

Läs mer

Ja, vi är annorlunda! Om Altran och ett annat sätt att vara IT-konsult.

Ja, vi är annorlunda! Om Altran och ett annat sätt att vara IT-konsult. Ja, vi är annorlunda! Om Altran och ett annat sätt att vara IT-konsult. Hade du inte tänkt bli IT-konsult? I så fall vill vi gärna ha ditt CV. Hur får man folk att trivas på jobbet? På Altran bygger vi

Läs mer

EXPORTRÅDET 2009-05-27

EXPORTRÅDET 2009-05-27 EXPORTRÅDET VI GÖR DET ENKLARE FÖR SVENSKA FÖRETAG ATT VÄXA INTERNATIONELLT EXPORTRÅDET VI FINNS NÄRA DIG VI ÄR HEMMA PÅ DIN BORTAMARKNAD 500 anställda tälld 66 kontor i 57 länder 630 MK i omsättning 3

Läs mer

Starka viljor, tydlig inriktning och företagsanda i räddningstjänsten. Kvalitativt jämställdhetsarbete

Starka viljor, tydlig inriktning och företagsanda i räddningstjänsten. Kvalitativt jämställdhetsarbete Starka viljor, tydlig inriktning och företagsanda i räddningstjänsten Kvalitativt jämställdhetsarbete Varför fick jag uppdraget att prata på denna konferens? Vad kan kommunala räddningstjänster lära av

Läs mer

Utveckla ditt ledarskap som chef. Branschanpassat ledarskapsprogram i samarbete med IHM Business School

Utveckla ditt ledarskap som chef. Branschanpassat ledarskapsprogram i samarbete med IHM Business School Utveckla ditt ledarskap som chef Branschanpassat ledarskapsprogram i samarbete med IHM Business School Lär dig leda ditt företag till tillväxt Du som är eller ska bli ledare i ett företag som är medlem

Läs mer

Valberedningens förslag på nya ledamöter och suppleanter

Valberedningens förslag på nya ledamöter och suppleanter Valberedningens förslag på styrelseledamöter inför extrastämman 1 dec 2014 Valberedningen föreslår att styrelsen ska bestå av sju ordinarie ledamöter och tre suppleanter. Nuvarande styrelse har två suppleanter,

Läs mer

Engelska grund, steg 4 - Kväll... ABF Vux, Cuben utbildning, Lernia, Studium, Vuxenskolan

Engelska grund, steg 4 - Kväll... ABF Vux, Cuben utbildning, Lernia, Studium, Vuxenskolan Sök till komvux! börja studera 21 OKTOBER Sök senast 27/8-13 FRISTÅENDE KURSER PÅ GRUNDLÄGGANDE NIVÅ ENGELSKA Engelska grund, nybörjare... ABF Vux, Cuben utbildning, Vuxenskolan Engelska grund, nybörjare

Läs mer

FRI KONST INRIKTNING PROFILER

FRI KONST INRIKTNING PROFILER På Bryggeriets gymnasium läser du estetiska programmet med inriktning mot bild och formgivning samt estetik och media. Du får dessutom profilera din utbildning mot foto och film, bild och form, serieteckning

Läs mer

De unga entreprenörerna! Wallumni. - Anders Walls stiftelses stipendienätverk. Kenneth Alness 58år!!!!

De unga entreprenörerna! Wallumni. - Anders Walls stiftelses stipendienätverk. Kenneth Alness 58år!!!! De unga entreprenörerna! Wallumni - Anders Walls stiftelses stipendienätverk Kenneth Alness 58år!!!! Vad är Wallumni? Anders Walls Stiftelse grundades 1981 och delar årligen ut stipendier till unga begåvningar

Läs mer

Snilleblixtarna i Sverige

Snilleblixtarna i Sverige Snilleblixtinformation Bakgrund Snilleblixtarna i Sverige är en ideell förening som bildades våren 2006. Syftet med föreningen är att sprida Snilleblixtkonceptet till så många grundskolor som möjligt runt

Läs mer

Hur blir vi ett framgångsrikt företag? Hur skapar vi helhet i verksamheten? Hur kan vi utveckla våra affärsflöden? Vilka verktyg och strukturer

Hur blir vi ett framgångsrikt företag? Hur skapar vi helhet i verksamheten? Hur kan vi utveckla våra affärsflöden? Vilka verktyg och strukturer Hur blir vi ett framgångsrikt företag? Hur skapar vi helhet i verksamheten? Hur kan vi utveckla våra affärsflöden? Vilka verktyg och strukturer behövs? 1 Vinnande Flöden Verksamhetens affärsflöde är ditt

Läs mer

Vad blir jag? Tidigare studenter på Högskolans miljö- och naturprogram berättar om arbetslivet efter examen

Vad blir jag? Tidigare studenter på Högskolans miljö- och naturprogram berättar om arbetslivet efter examen Vad blir jag? Tidigare studenter på Högskolans miljö- och naturprogram berättar om arbetslivet efter examen FÖRVERKLIGA DINA DRÖMMAR PÅ HÖGSKOLAN I HALMSTAD Med en akademisk examen i bagaget ökar dina

Läs mer

Produktchef. Kontaktuppgifter:

Produktchef. Kontaktuppgifter: Produktchef Kontaktuppgifter: Sven Haglund Anders Renström RT Generationsskifte VD TreCe AB +46 708 572 572 +46 11 211460 e-mail: sven@g15e.se e-mail: anders.renstrom@trece.se Om TreCe TreCe är en av nordens

Läs mer

Naturvetenskapsprogrammet.

Naturvetenskapsprogrammet. Naturvetenskapsprogrammet www.hvitfeldtska.se Naturvetenskapsprogrammet med både bredd och spets Naturvetenskapsprogrammet på Hvitfeldtska gymnasiet ger dig en spännande och stimulerande utbildning som

Läs mer

MEDARBETAR- OCH LEDARPOLICY Medarbetare och ledare i samspel

MEDARBETAR- OCH LEDARPOLICY Medarbetare och ledare i samspel JAG SAMSPELAR JAG VILL LYCKAS JAG SKAPAR VÄRDE JAG LEDER MIG SJÄLV MEDARBETAR- OCH LEDARPOLICY Medarbetare och ledare i samspel sid 1 av 8 Medarbetar- och ledarpolicy Medarbetare och ledare i samspel Syfte

Läs mer

CV för Birgitta Olofson, SteP Education AB

CV för Birgitta Olofson, SteP Education AB CV för Birgitta Olofson, SteP Education AB VAD kan jag? HUR delar jag med mig? VILKEN är affärsnyttan? VARFÖR har mina kunder valt mig? www.stepeducation.se olofson@stepeducation.se 070 208 67 88 St Lars

Läs mer

DR SANNAS NU OCH FRAMÅT

DR SANNAS NU OCH FRAMÅT DR SANNAS NU OCH FRAMÅT Grundare & Styrelseordföranden i Dr Sannas Sweden AB har ordet Jag är väldigt glad och tacksam för det vi har byggt upp tillsamman med Dr Sannas AB för mitt mål är att förena kunskap

Läs mer

Rapport: Organisationsutveckling för en starkare besöksnäring på Värmdö

Rapport: Organisationsutveckling för en starkare besöksnäring på Värmdö Rapport: Organisationsutveckling för en starkare besöksnäring på Värmdö Uppdrag Se över hur det lokala besöksnäringssamarbetet för Värmdö bör organiseras För att skapa lokalt engagemang och mervärde åt

Läs mer

TEKNIKPROGRAMMET: DESIGN OCH PRODUKTUTVECKLING KURSÖVERSIKT 2016/2017*

TEKNIKPROGRAMMET: DESIGN OCH PRODUKTUTVECKLING KURSÖVERSIKT 2016/2017* TEKNIKPROGRAMMET: DESIGN OCH PRODUKTUTVECKLING Cad 1 + Bild och form 1a1 100 Design 1 100 Design 2 100 Grafisk kommunikation** 100 Fysik 2 / Entreprenörskap 100 Konstruktion 1 100 Visuell kommunikation**

Läs mer

Höll i intervjuer, och rekryteringsprocessen till de värvningsteam som verkade i västkustområdet (Tre-stad, Göteborg och Halland).

Höll i intervjuer, och rekryteringsprocessen till de värvningsteam som verkade i västkustområdet (Tre-stad, Göteborg och Halland). Säljare IKEA Bäckebol Tidsperiod 06/2010 - Rekryterare CV Huvudsakliga arbetsuppgifter: Lagerpåfyllare för logistik, sängförsäljning på Sovrumsavdelningen, samt generell kundkontakt och försäljning på

Läs mer

Finansieringsmöjligheter 2017

Finansieringsmöjligheter 2017 Finansieringsmöjligheter 2017 Listan är ej en komplett sammanställning. Den kommer att fyllas på allteftersom nya finansieringsmöjligheter kommer till min kännedom. Stämmer någon in på din idé, behöver

Läs mer

ATT SKRIVA SITT CV. En guide och lathund för att skriva sitt CV så att det blir läst. Valentino Berti. Rekryteringskonsult på MSemploy Sweden

ATT SKRIVA SITT CV. En guide och lathund för att skriva sitt CV så att det blir läst. Valentino Berti. Rekryteringskonsult på MSemploy Sweden ATT SKRIVA SITT CV En guide och lathund för att skriva sitt CV så att det blir läst Av Valentino Berti Rekryteringskonsult på MSemploy Sweden Grunder Ett CV skall på ett enkelt och lättförståeligt sätt

Läs mer

EXPEDITION FRAMÅT GÅ!

EXPEDITION FRAMÅT GÅ! EXPEDITION FRAMÅT Hej företagare! Vi har ett tillväxtprogram för just er. Programmet heter Expedition Framåt. Ja, vi vet att tillväxt kan kännas som ett ganska uttjatat ord. (En sökning på Google ger 9

Läs mer

Finn upp gör problemlösning roligt!

Finn upp gör problemlösning roligt! Vad är det här? Finn upp gör problemlösning roligt! Finn upp är en pedagogisk metod för alla lärare i skolår sex till nio som vill väcka elevernas lust att upptäcka kunskap. I Finn upp används uppfinnande

Läs mer

Utbildning för hållbar utveckling

Utbildning för hållbar utveckling Utbildning för hållbar utveckling Hur ser du på världen? Globala gymnasiet är till för dig som fått upp ögonen för orättvisor i världen och som vill påverka, förstå och lära dig mer om globala frågor.

Läs mer

Utbildning för hållbar utveckling

Utbildning för hållbar utveckling Utbildning för hållbar utveckling Hur ser du på världen? Globala gymnasiet är till för dig som fått upp ögonen för orättvisor i världen och som vill påverka, förstå och lära dig mer om globala frågor.

Läs mer

Produktchef. Kontaktuppgifter:

Produktchef. Kontaktuppgifter: Produktchef Kontaktuppgifter: Sven Haglund Anders Renström RT Generationsskifte VD TreCe AB +46 708 572 572 +46 11 211460 e-mail: sven@g15e.se e-mail: anders.renstrom@trece.se Om TreCe TreCe är en av nordens

Läs mer