Optimala lösningar. för alla behov inom industriell vägning

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Optimala lösningar. för alla behov inom industriell vägning"

Transkript

1 Optimala lösningar för alla behov inom industriell vägning

2 2 FLINTAB Vågar System Service Entreprenörerna som grundade företaget 1981 såg tidigt möjligheter och framtid i det som då hette ADB eller databehandling. Flintab var en pionjär i Sverige och även internationellt att tidigt anamma PC teknologi inom industriautomation generellt - och särskilt inom vägningssystem. Den andan lever i högsta grad kvar inom Flintab idag. Vi har som vision att vara produktledande och utmärka oss genom en tydlig differentiering som omfattar hela verksamheten. Höga krav Flintab fokuserar på verksamhetsområden som ställer höga krav på kvalitet och automatisering. En central del av vår affärsidé är att vi inom samtliga verksamhetsområden skall ha branschens mest kompetenta och välutbildade personal. Hos oss är det människor som gör jobbet. Våra interna processer för teknikutveckling, logistik, arbetsplanering och uppdragsrapportering stöds av moderna metoder och beslutsstöd som vi ytterligare anpassat för att möta våra egna och marknadens behov. Inre och yttre effektivitet samverkar med kunden i fokus.

3 FLINTAB 3 Rikstäckande Våra tjänster inom service och annan eftermarknad kännetecknas av en tydlig och stark regional närvaro. Våra regionala kontor och Help Desk är strategiskt placerade och nära våra kunder. På detta sätt kan vi möta våra egna och våra kunders krav på tillgänglighet för att säkerställa högsta möjliga driftsäkerhet på anläggningar och installationer. Flintab är certifierat enligt ISO 9001 och laboratoriet ackrediterat av SWEDAC, inom områdena kalibrering av industrivågar och återkommande kontroll av icke-automatiska vågar med kapacitet upp till 300 ton. Flintab har även erhållit Trippel-A rating hos kreditbedömningsföretaget Soliditet sedan Trippel-A rating är den högsta nivå för kreditgivning som går att erhålla.

4 4 FLINTAB Ledande inom industriell vägning Flintab är ett marknadsdrivet företag. Vi styrs av era önskemål och våra idéer om ännu bättre lösningar, med lång livslängd och som gör drift och underhåll kostnadseffektivt: optimala lösningar för alla behov inom industriell vägning. Inom nästan alla branscher förekommer vägning av något slag. Oavsett om det väger ett gram eller hundratals ton så har vi vågen som tillgodoser behovet. Flintab kan vägning och är därför en kvalificerad partner och informationskälla för alla frågor som rör vägning. System för alla branscher Flintabs erbjudande omfattar allt från standardlösningar till specialutvecklade applikationer, som planerats efter kundens behov. Vår långa erfarenhet gör att vi ligger i spetsen för utveckling av informationssystem kring vägning och vidare hur man integrerar dessa mot överordnande system t ex inom ekonomi, transport, produktion och logistik. Vi har ett stort antal referenser inom butik och handel, livsmedel, papper/massa, kemisk industri, återvinningsindustri och kraft- och värmeproduktion.

5 FLINTAB 5 Hög tillgänglighet är ordet Flintabs strävan är att erbjuda ett tryggt och bekymmersfritt ägande av våra system. Vår serviceorganisation är rikstäckande med en stark regional förankring för att snabbt och effektivt kunna tillhandahålla den hjälp kunden behöver. Vi erbjuder serviceavtal anpassade för var kunds behov och till fast pris. Förutom vår serviceassistans på fältet har Flintab en Help Desk som är bemannade med expertpersonal med djup produkt- och systemförståelse. Vi kan erbjuda telefon- och onlinesupport inklusive felsökning och uppdateringar genom Internet. Utbildning lyfter kunnandet Tekniken utvecklas hela tiden. Genom att kontinuerligt använda vårt utbildningskoncept ser vi till att ni använder er utrustning och system på bästa sätt. Ni får då tid över till att koncentrera er på ert företags kärnverksamhet. På vårt utbildningscenter i Jönköping anordnar vi kurser i vägning och handhavandet av våra system. Vi anordnar även företagsspecifika kurser som kan hållas ute på företagen.

6 6 FLINTAB Tillväxt, förändring och utveckling Flintab är en innovativ, självständig, stabil och kompetent partner för att lösa alla nu förekommande behov och framtida utmaningar. Centralt för Flintab är att bibehålla och öka utvecklingstakten med egen kraft. Detta har och kommer fortsättningsvis att betyda en kraftig satsning och stora investeringar på egen utveckling inom samtliga teknik- och tjänsteområden. Flintab står på egna ben vilket gör oss unika vad gäller anpassningsförmåga och möjlighet att möta komplexa och specifika krav. Vårt åtagande och erbjudande till marknaden begränsas inte av vad ANDRA kan erbjuda OSS. Företagets finansiella ställning gör det möjligt att investera i egen utveckling inom samtliga verksamhetsområden, genomföra större projekt och även finansiera specifik anskaffning åt våra kunder. Detta gör att vi kan erbjuda branschens mest innovativa och flexibla affärsupplägg. Vi arbetar konsekvent och fokuserat med omvärldsanalys inom vår bransch och våra kunders branscher. Det omfattar arbete inom ett antal intresseorganisationer och samverkan med lokala, regionala och nationella beslutsfattare.

7 FLINTAB 7 Utifrån våra grundläggande värderingar engagemang, kreativitet, och kvalitet ska all vår verksamhet bedrivas på ett sådant sätt att vi värnar om våra anställda, kunder, leverantörer, vårt samhälle och vår miljö. Våra värderingar ska inspirera och utmana oss i vårt dagliga arbete att skapa ett framgångsrikt företag, både ekonomiskt och miljömässigt. Våra gemensamma värderingar genomsyrar allt vi gör, men är också resultatet av allt vi har gjort.

8 8 FLINTAB Från ide till kompletta lösningar På Flintab låter vi kreativitet och kompetens samverka för att nå bästa resultat. Pålitlighet är ett av våra ledord och vi tar ansvar för hela projektgenomförandet - från idé till komplett lösning. Varje kund är unik och vi anstränger oss för att förstå varje kunds specifika behov för att därmed kunna erbjuda bättre tjänster. Vi försäkrar oss om att ha rätt kompetens hos våra medarbetare, partners och leverantörer för att kunna genomföra ett uppdrag och leverera produkter med rätt kvalitet. Idé Vi är lyhörda och lyssnar gärna på nya idéer. Ingen ide är för liten eller för stor för att utvärderas. Genom ett bra samarbete uppbyggt på ömsesidigt förtroende bygger vi långvariga kundrelationer. Det är det högsta betyget av alla att våra kunder vill samarbeta med oss om och om igen. Utformning Idéer som kommer upp formaliseras och ceras på ett sätt som gör att kraven blir Det är mycket viktigt att vara överens om ningen tidigt för att på så sätt minimera ri missförstånd. Vidareutveckling Efter en färdig installation tar produktvården vid. Vi har erfarenheten av att ett lyckat projekt ofta leder fram till nya idéer och då är vi gärna med och vidareutveckla lösningen. Cirkeln är sluten! Färdig produkt Den färdiga produkten är sedan klar att användas och vi har förhoppningen att den ska förbättra kundens affärsförmåga genom att effektivisera processer kring information och hantering av vägningar.

9 FLINTAB 9 specifitydliga. utformsken till Utveckling När utformningen av lösningen och/eller produkten är klar tar utvecklingsfasen vid. Flintab kan utföra uppdraget enligt flera utvecklingsmodeller, vi väljer tillsammans den metod som passar kunden bäst. Produktion Vår produktionsavdelning ser till att det som utvecklas produceras med krav på högsta kvalitet. Vi har noggrant utvalda underleverantörer och är givetvis själva ISO-certifierade. Logistik Vi ombesörjer att produkter och lösningar som tagits fram av Flintab kommer till kunden i utlovad tid och med bästa och mest kostnadseffektiva fraktlösningen. Installation Vi förfogar över skickliga servicetekniker och har en väl bemannad Help Desk som tar hand om installation och montage på ett professionellt sätt.

10 10 FLINTAB Produktguide Vågar Vårt vågsortiment är mycket omfattande, från små paketvågar till stora fordonsvågar. När du väljer en våg från oss kan du vara säker på att den kommer att väga rätt och fungera i många år. Fordonsvågar Vi är störst på den svenska marknaden när det gäller tung fordonsvägning. Robusta produkter tillsammans med en förstklassig serviceorganisation är ett vinnande koncept för dig som kund. Godsvågar En godsvåg som används i den dagliga verksamheten måste fungera utan onödiga driftstopp. Genom att välja en kvalitetsvåg från oss har du försäkrat dig om att din vägning blir enkel och säker. Mobil vägning Mobil vägning innebär en integrerad vägningsoperation under transport och förflyttning. I vårt sortiment finns marknadens bästa produkter för mobil vägning. Spårvågar Statisk och dynamisk vägning av spårbundna fordon. Vågen är robust med hög kapacitet och precision. Paketvågar När du hanterar paket behöver vikten ofta bestämmas. I vårt sortiment finns flera av marknadens bästa produkter för paketvägning. Räknevågar När dina detaljer behöver räknas i produktionen och på lagret sparar en räknevåg mycket tid. I vårt sortiment finns flera av marknadens bästa produkter för detaljräkning. Lastceller och applikations-enheter Vi erbjuder ett mycket stort utbud av högkvalitativa applikationsenheter och lastceller. Produkterna är applicerbara inom de flesta användningsområden. Viktindikatorer Hjärnan i en modern våg är en elektronisk viktindikator. Den har till uppgift att omvandla signaler från vågbryggor till siffror på en display. Vi erbjuder viktindikatorer för alla behov. Display Valet av display påverkas av många faktorer så som design, miljö och användningsområde. Vi har displayer för både inom- och utomhusbruk som fungerar inom de flesta områden.

11 FLINTAB 11 System Ända sedan starten 1981 är vi det vågföretag som ligger längst fram när det gäller utveckling av informationssystem kring vågar. Vår styrka är att kunna erbjuda både standardsystem och anpassningar för just dina behov. Service Vår strävan är att erbjuda ett tryggt och bekymmersfritt ägande av avancerade vågsystem. Hög tillgänglighet är nyckelordet. Ett effektivt serviceskydd är en lönsam investering. Vägningssystem Kompletta vägnings- och registreringssystem, konfigurerbart till flera branscher, som lätt kan integreras med överordnade system. Passersystem Registrering, styrning och kontroll av trafik och flöden. Ett vanligt tillämplingsområde är inpassering till återvinningscentral eller dirigering av fordon på en anläggning. Processystem System för fyllning, dosering, recepthantering och kontroll. Registreringsutrutning Vi är återförsäljare av PC, handdatorer, terminaler etc. Vi skräddarsyr även lösningar efter kundens behov. Finansiering Flintabs uthyrnings- och leasings service omfattar allt från små paketvågar till stora fordonsvågar. Fråga oss efter ett konkret finansieringsförslag. Du får en skräddarsydd paketlösning helt anpassat till ditt specifika behov. Hyra Hyra används när företaget vill åt nyttjandet/funktionen, inte ägandet av utrustningen. Hyresavtal har inget restvärde till skillnad från leasing. Reparationer Vår serviceassistans på fältet omfattar ca 35 tekniker som hjälper dig när du har problem med dina vågar och vägningssystem. Serviceavtal I våra serviceavtal kan ingå såväl förebyggande underhållsservice som ackrediterad kalibrering och återkommande kontroll (kröning) - allt för att ge optimal driftssäkerhet. Supportavtal Våra avtal består av telefon-och onlinesupport, där vi kan ge råd och tips i handhavandet av vågen eller systemet. Underhållsavtal Vi försäkrar genom våra underhållsavtal att kunden alltid har tillgång till senaste programuppdatering. Utbildning Genom att gå på våra utbildningar ser vi till att du använder vågutrustning och programvara på bästa sätt. Då får du tid över till att koncentrera dig på ditt företags kärnverksamhet Teknisk konsulting Vi tillhandahåller kvalificerade tekniska tjänster så som konstruktion, utredning, projektledning och införandestöd. Leasing Leasing är en form av långtidshyra där företaget fördelar kostnaden över tiden. Finansiären äger och företaget nyttjar objektet. Efter leasingtidens slut löser oftast företaget avtalet till förutbestämt restvärde.

12 12 FLINTAB Kundcase - Avfallsbolag i norra Stockholms län Snabbare och effektivare hantering av vägningsflöden med Flintabs vägningssystem Företaget hade tidigare ett manuellt system för att kontrollera viktflöden, vilket var både tid- och resurskrävande. Företaget bytte IT-system och det gjorde att det gamla vägningssystemet inte kunde användas. Med Flintabs vägningssystem blir hela vägningsrutinen mer effektiv och det tidsödande jobbet att manuellt administrera data är borta. Numera identifierar sig chauffören via ett beröringsfritt ID-kort som registreras via utomhusterminalen. Inne på området finns personal som via handdatorer kan kontrollera och även korrigera eventuella felaktiga uppgifter direkt i vägningssystemet. Efter utvägning skickas vägningsdata automatiskt vidare till affärssystemet för att ge underlag för fakturering. - I vårt tidigare system administrerade vi ID-korten separat för de tre anläggningarna. Nu gör vi det enkelt centralt på vårt huvudkontor, säger företagets representant. Systemet tillhandahåller även funktioner för att ta ut rapporter t ex till myndigheter. Flintabs vägningssystem är fullt anpassad för databas typ Microsoft SQL och kompatibel med de flesta av Windows operativsystem. Användaren kan själv anpassa inmatningsformulär och designa egna rapporter för att få ett unikt program. Vägningssystemet går att integrera mot överordnat system t ex affärssystem, transportbeställningssystem samt olika typer av produktionssystem. Systemet kan anpassas för en till flera användare som kan få åtkomst till systemet på ett flertal olika sätt, t ex via en handdator, en truck-pc eller en kontors-pc som ansluts som en klient till systemet. Möjlighet finns även att ansluta flera system/anläggningar till ett större Mastersystem, detta för att på ett enkelt sätt administrera flera anläggningar samtidigt från en plats.

13 FLINTAB 13 Kundcase -Kommun i Västsverige Med Flintabs ÅVC-system blir det enklare och mer kostnadseffektivt att lämna avfall till återvinning Med Flintabs system är tillvaron numera mycket enklare för både besökare och personal vid återvinningscentralerna i kommunen. Tidigare hade kommunen en mängd olika taxor som gällde ute på återvinningscentralerna. Nu har de bara en. Fördelarna med Flintabs ÅVC-system är många. Besökarna får en rättvisare sophämtningstaxa, mindre köer och bättre service från personalen på området. Personalen i sin tur får en bättre arbetsmiljö. Med Flintabs system behöver de inte längre skilja mellan privatperson och företag och besvär med kontanthantering är historia. Besökarna behöver bara visa upp sitt RFID-kort vid passageterminalen för att bli insläppta på området. Kortet är personligt och gäller bara för inpassage på kommunens eller samverkande kommuns anläggningar. Kommunen har valt att berättiga privatpersoner sex fria besök per år på återvinningscentralerna därefter utgår en avgift per besök. Företagare betalar alltid en avgift för samtliga besök. Antalet fria besök och avgifter bestäms av respektive kommun och systemet konfigureras enligt dessa riktlinjer. Flintabs ÅVC-system bygger på personliga RFID-kort samt terminaler med bomstyrning på anläggningarna. Registreringen sker beröringsfritt vid inpassage. Programvaran innehåller funktioner för registrering, administration och statistik. Systemet är även förberett för integration med övriga system i verksamheten t ex för fakturering. När ni väljer Flintab som leverantör kan ni räkna med ett bekymmerfritt ägande. Vi tillhandahåller ett komplett sortiment av tjänster för installation, idrifttagning, utskick till abonnenter, utbildning, support och programanpassning.

14 14 FLINTAB Kundcase - Större Energibolag i Sverige Säkrare och mer effektivt flöde med Flintabs Transportstyrningssystem (TSS) Företaget är i energibranschen med stort inflöde av bränsle i form av avfall. Man upplevde att det ökade inflödet gav olika typer av problem som olyckstillbud p g a för många olika fordon på samma plats. Dessutom förekom det att den manuella registreringen av containers blev fel vilket resulterade i felfakturering. För att komma tillrätta med detta tog Flintab fram ett system som löste kundens problem. Systemet baserar sig på beröringsfri identifiering av såväl fordon som containers. Detta leder till ökad säkerhet då möjligheterna till att ange fel uppgifter minimeras. När väl fordonet är inloggat i systemet hänvisas det till nästa lediga plats i tipphallen med hjälp av en stor och tydlig display. Den visar registreringsnummer och vilken tippficka föraren har blivit tilldelad. Är det fullt i tipphallen uppmanas föraren att vänta i en väntzon tills ledig tippficka erhålls. När föraren kommer in i tipphallen finns den tilldelade tippfickan anvisad genom en tydlig display. På detta vis får man ett bättre flöde inom anläggningen och minimerar även risken för olyckor och tillbud. Flintabs Transportstyrningssystem är fullt anpassad för databas typ Microsoft SQL och kompatibel med de flesta Windows operativsystem. Systemet är ett komplement till vägningssystemet. Vägningssystemet går att integrera mot överordnat system t ex affärssystem, transportbeställningssystem samt olika typer av produktionssystem.

15 FLINTAB 15 Kundcase - Marknadsledande distributör av byggmaterial Optimal produktion med Flintabs mobila vågsystem Företaget tillverkar isolerprodukter för byggindustrin. Vid tillverkning av isoleringsmaterial blev en del av materialet kasserat genom spill, vilket innebar en kostnadsförlust då spillet inte återvanns. Företaget kontaktade Flintab för att hitta en lösning på problemet. Flintab hittade lösningen inom sitt segment för Mobil vägning. Genom att installera vågsystem i ett antal av företagets motviktstruckar har företaget nu full kontroll över produktionsspillet. Vågsystemet består av ett hydrauliskt ventilblock med tryckgivare integrerad i trycksystemet. Oljetrycksgivaren är inte känslig för några mekaniska krafter och är därmed i princip oförstörbar, vilket är särskilt viktigt i företagets verksamhet. Numera samlar man ihop produktionsspillet på pall för att sedan kunna göra en viktregistrering med truckarna. Vikten från trucken registreras trådlöst i en handdator. Informationen integreras sedan med företagets produktionssystem. Genom att ha kontroll på produktionsspillets vikt kan man nu enkelt återföra spillet i tillverkningsprocessen. Inget material kasseras - Inga kostnadsförluster. Företaget kan även enkelt föra statistik över hur mycket spill som återförs i produktion och kan därmed se omedelbara kostnadseffekter Mobil vägning innebär en integrerad vägningsoperation under transport och förflyttning. Vikt på transporterat gods visas omedelbart och någon särskild vägningsoperation behöver ej utföras. - Du väger när du vill och när du behöver det utan extra manöver - Du sparar tid och pengar - Du sparar utrymme - Du ökar kapacitetsgraden

16 Luleå Sundsvall Avesta Stockholm Karlstad Eskilstuna Göteborg Huvudkontor Jönköping Malmö Rikstäckande försäljningsoch serviceorganisation Huvudkontor: Flintab AB Kabelvägen 4, JÖNKÖPING Tel , Fax Distriktskontor: Sundsvall Stockholm Eskilstuna Göteborg Malmö

FORDONSVÄGNING MED FLINTAB

FORDONSVÄGNING MED FLINTAB www.flintab.se FORDONSVÄGNING MED FLINTAB En säker vågfunktion för högt ställda krav Fordonsvåg 14-15 Vägningssystem Viktoria Service & Support Delad vägning Fordonsvåg 14-15 är den första fordonsvågen

Läs mer

Jean Lindroos. Försäljningschef Syd AO-ansvarig Miljö & Återvinning AO-ansvarig Energi Flintab AB

Jean Lindroos. Försäljningschef Syd AO-ansvarig Miljö & Återvinning AO-ansvarig Energi Flintab AB Inte bara vågar Jean Lindroos Försäljningschef Syd AO-ansvarig Miljö & Återvinning AO-ansvarig Energi Flintab AB FLINTAB Inte bara vågar Disposition av föredraget: 5 min Flintab allmänt 10 min Viktoria

Läs mer

Funktionslösningar. Pro ID har lösningar genom hela kedjan och följer de standarder som branscherna har uppsatta.

Funktionslösningar. Pro ID har lösningar genom hela kedjan och följer de standarder som branscherna har uppsatta. Funktionslösningar Pro ID har lång erfarenhet av funktionslösningar, där vi effektiviserar funktioner på företag med hjälp av streckkoder. Det kan gälla märkningskrav från kunder eller myndigheter, effektivare

Läs mer

MEDICINSKA VÅGAR. Sortiment 2014. www.flintab.se. Kabelvägen 4 553 02 Jönköping Tfn 036-31 42 00 Fax 036-18 50 79 info@flintab.se

MEDICINSKA VÅGAR. Sortiment 2014. www.flintab.se. Kabelvägen 4 553 02 Jönköping Tfn 036-31 42 00 Fax 036-18 50 79 info@flintab.se MEDICINSKA VÅGAR Sortiment 2014 www.flintab.se Kabelvägen 4 553 02 Jönköping Tfn 036-31 42 00 Fax 036-18 50 79 info@flintab.se Spädbarnsvåg M101-15K/20K-MR M101-15K-MR: 15 kg M101-20K-MR: 20 kg M101-15K-M:

Läs mer

Helhetslösningar för Print & Apply skräddarsydda för din verksamhet

Helhetslösningar för Print & Apply skräddarsydda för din verksamhet Helhetslösningar för Print & Apply skräddarsydda för din verksamhet Endast fantasin sätter gränser Din verksamhet är unik. Det borde din lösning för Print & Apply också vara. Print & Apply lösningar för

Läs mer

H2O kundservice. Effektiv och säker.

H2O kundservice. Effektiv och säker. Experter för avloppsfri produktion German Engineering H2O kundservice. Effektiv och säker. www.h2o-de.com Vår ambition är att i möjligaste mån minska din arbetsbörda. Därför har kundservice så hög prioritet

Läs mer

FunktionsIT Lönsamt, enkelt och tryggt

FunktionsIT Lönsamt, enkelt och tryggt FunktionsIT FunktionsIT Lönsamt, enkelt och tryggt Vad är FunktionsIT? FunktionsIT är vårt koncept för att paketera IT som tjänst. Det ger dig som kund en centraliserad och automatiserad hantering av

Läs mer

Optimal prestation. Scanvaegt Service FÖREBYGGANDE UNDERHÅLL HÖG DRIFTSÄKERHET ÖKAD KONKURRENS- KRAFT

Optimal prestation. Scanvaegt Service FÖREBYGGANDE UNDERHÅLL HÖG DRIFTSÄKERHET ÖKAD KONKURRENS- KRAFT Scanvaegt Service Optimal prestation FÖREBYGGANDE UNDERHÅLL HÖG DRIFTSÄKERHET ÖKAD KONKURRENS- KRAFT Scanvaegt Systems är en stark servicepartner som erbjuder förebyggande underhåll - det förhindrar produktionsstopp

Läs mer

Kalmar Care Making sure your business never stops

Kalmar Care Making sure your business never stops Kalmar Care Making sure your business never stops Serviceavtal för materialhantering Vi säkerställer tillgänglig Vi vet att er verksamhet kräver att allt görs så effektivt som möjligt. Varje liten detalj

Läs mer

+ Kunder berättar. Alfredsson Transport AB

+ Kunder berättar. Alfredsson Transport AB Kunder berättar + Alfredsson Transport AB Kontaktperson: Erik Alfredsson Kvicksilvergatan 5 602 23 Norrköping Tel: 011-31 26 20 Fax: 011-31 26 24 E- post: info@alfredssontransport.com Alfredsson Transport

Läs mer

Service. Teknik och kunskap till din fördel TILLQUIST / SERVICE 1

Service. Teknik och kunskap till din fördel TILLQUIST / SERVICE 1 Service Teknik och kunskap till din fördel TILLQUIST / SERVICE 1 Tillquist säljer och marknadsför vågar av branschledande varumärken till laboratorium, industri och handel. Vi är en kompetent leverantör

Läs mer

prestanda som affärsidé.

prestanda som affärsidé. prestanda som affärsidé. abl Ett av världens ledande företag finns nära. Speciellt för dig som har höga krav på prestanda, säkerhet och anpassning av fästen och redskap till dina entreprenadmaskiner. Vi

Läs mer

Logistik som du vill ha den

Logistik som du vill ha den Logistik som du vill ha den Kundanpassade lösningar regionalt, nationellt och internationellt AkkaFrakt Bas: Malmö Antal delägare: 260 Antal enheter: 650 Centralen Bas: Trollhättan (Trestadsområdet) Antal

Läs mer

Sov gott! SICK LifeTime Service - Tjänster för en god nattsömn

Sov gott! SICK LifeTime Service - Tjänster för en god nattsömn Sov gott! SICK LifeTime Service - Tjänster för en god nattsömn KONSULTATION 2011 2012 2013 2014 2015 Från dröm till verklighet Med läget under kontroll får du en säker och effektiv produktion. Då kan du

Läs mer

Välj rätt affärssystem för att din. organisation ska blomstra!

Välj rätt affärssystem för att din. organisation ska blomstra! Välj rätt affärssystem för att din organisation ska blomstra! - En guide till dig som funderar på att byta eller investera i ett ERP system. Innehåll Därför är ett affärssystem viktigt för tillväxten...

Läs mer

Hitta guldgruvor och jaga tidstjuvar. Kompletta affärssystem för bemanning och rekrytering.

Hitta guldgruvor och jaga tidstjuvar. Kompletta affärssystem för bemanning och rekrytering. Hitta guldgruvor och jaga tidstjuvar. Kompletta affärssystem för bemanning och rekrytering. intelliplan intelliplan Intelliplan Om företaget Vi hjälper kunder att hitta gömda guldgruvor. 2 Intelliplan

Läs mer

Kontrollerad mobilitet

Kontrollerad mobilitet Kontrollerad mobilitet Kommunala fordon Med fokus på Arbetsmaskiner Lant- och skogsbruk Transport och logistik Övertygande Mobil styrteknik fungerar tack vare att alla komponenter är perfekt samtrimmade.

Läs mer

S K O L A. Flexibla lokaler för en bra skolmiljö. Med skolmoduler från Indus löser du lokalbehoven snabbt och lätt

S K O L A. Flexibla lokaler för en bra skolmiljö. Med skolmoduler från Indus löser du lokalbehoven snabbt och lätt S K O L A Flexibla lokaler för en bra skolmiljö Med skolmoduler från Indus löser du lokalbehoven snabbt och lätt Stabil konstruktion och hög kvalitet Om elevantalet förändras eller om förutsättningarna

Läs mer

Temperaturgivare för industri och forskning

Temperaturgivare för industri och forskning Temperaturgivare för industri och forskning Pentronic din partner för säker temperaturmätning 1 Pentronic Det här är Pentronic Pentronic är en av Europas största tillverkare av industriella temperaturgivare.

Läs mer

Säkra låssystem. Trygg leverantör av låssystem sedan 1946. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Säkra låssystem. Trygg leverantör av låssystem sedan 1946. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Säkra låssystem Trygg leverantör av låssystem sedan 1946 ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ASSA AB är ett företag med djupa rötter i svensk industri. Vår bakgrund ger oss styrka i

Läs mer

Hissar & rulltrappor för alla miljöer.

Hissar & rulltrappor för alla miljöer. Hissar & rulltrappor för alla miljöer. Bostäder. Kontor. Butiker. Lager. Industrier. Skolor. Sjukhus. www.alt.se 0472-390 700 Svenskproducerade hissar från Småland Energiklass A på alla våra hissar Tillgänglighetsanpassat

Läs mer

Optimal prestation. Med ett starkt service- och supportteam. Servicetjänster:

Optimal prestation. Med ett starkt service- och supportteam. Servicetjänster: Optimal prestation Med ett starkt service- och supportteam Servicetjänster: Förebyggande underhåll Driftsoptimering Remote Online Support Reparationer på plats Utbildning och instruktion Kalibrering och

Läs mer

Störst sortiment och bäst kompetens i lager

Störst sortiment och bäst kompetens i lager Störst sortiment och bäst kompetens i lager 1 Värdeskapande kundanpassning Lundgrens representerar några av världens ledande tillverkare av produkter inom flödesteknik och industrigummi. Tack vare detta

Läs mer

ASSA passersystem. ARX, RX och Smartair. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions.

ASSA passersystem. ARX, RX och Smartair. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. ASSA passersystem ARX, RX och Smartair ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. ASSA passersystem ASSA är kanske inte det första företag du tänker på när det är dags att installera passersystem?

Läs mer

Snabbaste sättet att få kontoret att växa. Lös tillfälliga lokalbehov med flexibla kontorsmoduler från Indus

Snabbaste sättet att få kontoret att växa. Lös tillfälliga lokalbehov med flexibla kontorsmoduler från Indus K O N T O R Snabbaste sättet att få kontoret att växa Lös tillfälliga lokalbehov med flexibla kontorsmoduler från Indus Enkelt och bekymmersfritt Att hyra moduler är den idealiska lösningen på tillfälliga

Läs mer

IT SOM TJÄNST IT SOM TJÄNST - IT-DRIFT - SÄKERHET - LAGRING - E-POST - BACKUP - MJUKVARA - OFFICE IT-ARBETSPLATS IT SOM TJÄNST. www.office.

IT SOM TJÄNST IT SOM TJÄNST - IT-DRIFT - SÄKERHET - LAGRING - E-POST - BACKUP - MJUKVARA - OFFICE IT-ARBETSPLATS IT SOM TJÄNST. www.office. IT SOM TJÄNST - IT-DRIFT - SÄKERHET - LAGRING - E-POST - BACKUP - MJUKVARA - OFFICE IT-ARBETSPLATS IT SOM TJÄNST Vi vågar säga att en fungerande IT-drift är nyckeln till en fungerande verksamhet, och det

Läs mer

Effektiv och smidig kommunikation

Effektiv och smidig kommunikation Effektiv och smidig kommunikation TAL TEXT VIDEO TAL TEXT VIDEO Ökad tillgänglighet, förbättrad kundservice och effek tivare försäljning. Med våra unika kommunikationslösningar är det möjligt. Vi har en

Läs mer

STF SVENSKA TEXTILFILTER AB

STF SVENSKA TEXTILFILTER AB SVENSKTILLVERKAT SEDAN 1972 STF SVENSKA TEXTILFILTER AB VENTILATION RÖKGASRENING VÅT F ILT RERING STOFTAVSKILJNING SERVICE VI TILLVERKAR FILTER Så enkelt skulle vi kunna förklara vad vi gör här på Svenska

Läs mer

Syfte Mål Värderingar

Syfte Mål Värderingar Syfte Mål Värderingar xzzhjhzx AF Gruppen ASA Telefon +47 22 89 11 00 afgruppen.se 2 kingdesign.no / 0614 6 Syfte Vision Affärsidé 12 Mål Ägare Medarbetare Kunder Leverantörer Samhället Hälsa, miljö och

Läs mer

EN PARTNER MED HELHETSSYN

EN PARTNER MED HELHETSSYN INTERNORDIC AR... 3 EN PARTNER MED HELHETSSYN Med huvudkontor och lager i Nässjö, säljkontor i Stockholm och Umeå, finns vi tillgängliga för hela den nordiska marknaden. Sedan 1997 är vi en del av börsnoterade

Läs mer

B O S T A D. Trivsamma lokaler för alternativ boende. Lös lokalbehoven snabbt och lätt med moduler från Indus

B O S T A D. Trivsamma lokaler för alternativ boende. Lös lokalbehoven snabbt och lätt med moduler från Indus B O S T A D Trivsamma lokaler för alternativ boende Lös lokalbehoven snabbt och lätt med moduler från Indus Tryggt boende med god kvalitet Hyrmoduler kan många gånger vara den idealiska lösningen vid olika

Läs mer

Tre avtal för stabila temperaturer

Tre avtal för stabila temperaturer Inventering och genomgång av status på anläggningen Spolning av kylare och kondensorer Rengöring av teknik i apparatrum Rådgivning Miljöexpertis Elektronisk databank Huurre Kontroll Jourservice Huurre

Läs mer

ENGAGEMANG KUNNANDE SERVICE ANDERS PETTERSSON VD INTERCUT SVERIGE AB A ANDERS Det är med oerhörd stolthet och glädje jag ser att Intercut de senaste åren, tillsammans med vårt systerföretag Areg, har

Läs mer

IT SOM TJÄNST IT SOM TJÄNST - IT-DRIFT - SÄKERHET - LAGRING - E-POST - BACKUP - MJUKVARA - OFFICE IT-ARBETSPLATS IT SOM TJÄNST. www.office.

IT SOM TJÄNST IT SOM TJÄNST - IT-DRIFT - SÄKERHET - LAGRING - E-POST - BACKUP - MJUKVARA - OFFICE IT-ARBETSPLATS IT SOM TJÄNST. www.office. IT SOM TJÄNST - IT-DRIFT - SÄKERHET - LAGRING - E-POST - BACKUP - MJUKVARA - OFFICE IT-ARBETSPLATS IT SOM TJÄNST Vi vågar säga att en fungerande IT-drift är nyckeln till en fungerande verksamhet, och det

Läs mer

Accountor Online Effektiv ekonomiadministration

Accountor Online Effektiv ekonomiadministration DIN GUIDE TILL Accountor Online Effektiv ekonomiadministration 99 % av företagsledarna föredrar en redovisningskonsult som förstår deras verksamhet. 1 % före detta företagsledare. SPARA TID, INGA TÅRAR

Läs mer

Företagspresentation. PreconalHansen

Företagspresentation. PreconalHansen Företagspresentation PreconalHansen Aluminium och glas skapar förutsättningar för nya konstruktiva lösningar. Preconal har skapat sig en stark position på marknaden genom stor kompetens, flexibilitet,

Läs mer

P&P AB Företagspresentation. ...ger dig konkurrenskraft

P&P AB Företagspresentation. ...ger dig konkurrenskraft P&P AB Företagspresentation...ger dig konkurrenskraft P & P A B P&P AB är ett tillverkande företag inom pappersbranschen. Produktionen sker idag i en modern maskinpark där vi producerar rullprodukter och

Läs mer

Introduktion till MultiQ International AB

Introduktion till MultiQ International AB Introduktion till MultiQ International AB Vad gör MultiQ? MultiQ är ett ledande företag inom Digital Signage och bildskärmslösningar för publika miljöer - Kunder över hela världen men främst norra Europa

Läs mer

Service. Teknik och kunskap till din fördel

Service. Teknik och kunskap till din fördel Service Teknik och kunskap till din fördel TI L L QUI S T / S E R V I C E 1 2 T I L L Q UI ST / S ER VIC E Tillquist säljer och marknadsför vågar av branschledande varumärken till laboratorium, industri

Läs mer

A Good Connection. Connect IT Connect Office Connect Finans

A Good Connection. Connect IT Connect Office Connect Finans A Good Connection Connect IT Connect Office Connect Finans Det bästa av tre världar Connect är den enda samarbetspartnern ni behöver inom IT, kontorsmaskiner och finansiering. Genom oss har ni tillgång

Läs mer

ASSA RX WEB. Snabbt - Enkelt - Kostnadseffektivt passersystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. 1

ASSA RX WEB. Snabbt - Enkelt - Kostnadseffektivt passersystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. 1 ASSA RX WEB Snabbt - Enkelt - Kostnadseffektivt passersystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. 1 En tryggare arbetsplats för alla En person som känner sig trygg på sin arbetsplats

Läs mer

AB Hüllert Maskin. Vi är stolta!

AB Hüllert Maskin. Vi är stolta! AB Hüllert Maskin Vi är stolta! Kunderna är AB Hüllert Maskins viktigaste personer Kunderna står i fokus hos oss på AB Hüllert Maskin varje dag! Vårt mål är att de som investerar i nya eller begagnade

Läs mer

WIPAB & ALLKAL. Avancerade plåtarbeten, maskinskydd och kvalificerad metallrengöring.

WIPAB & ALLKAL. Avancerade plåtarbeten, maskinskydd och kvalificerad metallrengöring. WIPAB & ALLKAL Avancerade plåtarbeten, maskinskydd och kvalificerad metallrengöring. Kvalitet, kunskap och erfarenhet i ett starkt samarbete. WIPAB är ett plåtbearbetningsföretag med inriktning på legotillverkning.

Läs mer

Atlas Copco Eftermarknadstjänster. Trygga servicelösningar för din verksamhet

Atlas Copco Eftermarknadstjänster. Trygga servicelösningar för din verksamhet Atlas Copco Eftermarknadstjänster Trygga servicelösningar för din verksamhet Air-tjänster för optimal energibesparing Våra energibesparande Air-tjänster kan radikalt minska livscykelkostnaden för din tryckluftanläggning.

Läs mer

SÄKRA DIN AFFÄR VART DEN ÄN TAR DIG. Protection Service for Business

SÄKRA DIN AFFÄR VART DEN ÄN TAR DIG. Protection Service for Business SÄKRA DIN AFFÄR VART DEN ÄN TAR DIG Protection Service for Business DET ÄR EN MOBIL VÄRLD Wifi Fotgängare Idag använder vi fler enheter med fler anslutningar än någonsin tidigare. Att då kunna välja var

Läs mer

IT SOM TJÄNST IT SOM TJÄNST - IT-DRIFT - SÄKERHET - LAGRING - E-POST - BACKUP - MJUKVARA - OFFICE IT-ARBETSPLATS IT SOM TJÄNST. www.office.

IT SOM TJÄNST IT SOM TJÄNST - IT-DRIFT - SÄKERHET - LAGRING - E-POST - BACKUP - MJUKVARA - OFFICE IT-ARBETSPLATS IT SOM TJÄNST. www.office. - IT-DRIFT - SÄKERHET - LAGRING - E-POST - BACKUP - MJUKVARA - OFFICE IT-ARBETSPLATS Vi vågar säga att en fungerande IT-drift är nyckeln till en fungerande verksamhet, och det vi också vet är att frågan

Läs mer

CHESS Chemical Health Environment Safety System

CHESS Chemical Health Environment Safety System CHESS Chemical Health Environment Safety System Bureau Veritas En kort översikt 180 år av expertis inom kvalitet, hälsa och säkerhet, miljö och socialt ansvar "Att söka sanningen och berätta den utan rädsla

Läs mer

Vi är med er hela vägen.

Vi är med er hela vägen. Vi är med er hela vägen. Assemblin ny servicepartner för Pivabs lackboxar Assemblin är auktoriserad servicepartner åt Pivab. Det betyder att vi tar hand om alla servicekunder i Sverige. Vi vet vad varje

Läs mer

SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR INOM PLÅTBEARBETNING

SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR INOM PLÅTBEARBETNING SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR INOM PLÅTBEARBETNING 1 2 KOMPETENTA MEDARBETARE MED AVANCERAD MASKINPARK STARKA SKÄL ATT VÄLJA WERMLANDS TUNNPLÅT Framgångsrika industritillverkare kräver professionella partners.

Läs mer

Service, Tjänster & Finansiering

Service, Tjänster & Finansiering Service, Tjänster & Finansiering Välkommen till Etac Etac är ett expansivt företag som erbjuder produkter för personer med nedsatt rörelseförmåga samt produkter och tjänster till sjukhus och sjukhem. Vi

Läs mer

Bekymmersfri IT-vardag

Bekymmersfri IT-vardag Bekymmersfri IT-vardag VD har ordet Långsiktighet, nytänkande och hög tillförlitlighet är kärnvärden för CoreIT Min och mina fantastiska medarbetares absoluta strävan är att CoreIT ska vara den bästa partnern

Läs mer

Vårt ord håller hela vägen

Vårt ord håller hela vägen Vårt ord håller hela vägen Vår KundWEBB förenklar din vardag Ett förtroende byggt av pålitlighet, kompetens och kapacitet Med hjälp av AkkaFRAKTs KundWEBB kan du minska tiden du lägger på administration

Läs mer

E D G E T E C H N O L O G Y A B Människor som gör skillnad

E D G E T E C H N O L O G Y A B Människor som gör skillnad E D G E T E C H N O L O G Y A B Människor som gör skillnad Vi skapar tid och rum Edge Technology AB är en ledande leverantör av produktivitetshöjande system i Sverige. Mer än 700 företag från norr till

Läs mer

The Battery Replacement Programme

The Battery Replacement Programme Vår vision Underlätta batteribyten för våra kunder...din framtid Nya kunder, förbättrad lönsamhet och anpassning till marknaden Synergy Battery Replacement Programme The Battery Replacement Programme Vi

Läs mer

DIGITAL KOMMUNIKATION

DIGITAL KOMMUNIKATION DIGITAL KOMMUNIKATION SIGNEX Lyft blicken och se möjligheterna... DIGITAL KOMMUNIKATION NÄR DEN ÄR SOM BÄST -INVESTERING FÖR FRAMTIDEN Inom detaljhandeln har man sett att rörliga bilder i butiken ökar

Läs mer

QUICK 42. Den optimala lösningen för kosmetiska och strukturella reparationer

QUICK 42. Den optimala lösningen för kosmetiska och strukturella reparationer SE E QUICK 42 Den optimala lösningen för kosmetiska och strukturella reparationer f Ö R L E D A N D E V E R S T Ä D E R Effektiva lösningar för ledande verkstäder Innovativa och värdehöjande lösningar

Läs mer

Kontrollera din mobila anläggning!

Kontrollera din mobila anläggning! Kontrollera din mobila anläggning! Mobil Styrning Partners Vår idé Erbjuda en driftad manageringslösning för kundens mobilanläggning vilket ger kontroll, styrning och besparingar Tjänsten köps per användare

Läs mer

Fyra gånger Nolia. Mässor Konferens Event Uthyrning

Fyra gånger Nolia. Mässor Konferens Event Uthyrning Fyra gånger Nolia. Mässor Konferens Event Uthyrning Kreativitet Personlighet Mässor Konferens Event Uthyrning Lust Nyskapande När människor och idéer möts. Det är då det händer. Tankar utbyts, erfarenheter

Läs mer

Produktion utan avbrott med rätt reservkraft

Produktion utan avbrott med rätt reservkraft Produktion utan avbrott med rätt reservkraft Våra installationer tryggar din reservkraft i alla väder Sedan starten 1950 har elektriciteten varit i fokus på Olssons Elektromekaniska. I början reparerade

Läs mer

FORDONSVÅGAR, INDUSTRIVÅGAR OCH SYSTEMLÖSNINGAR

FORDONSVÅGAR, INDUSTRIVÅGAR OCH SYSTEMLÖSNINGAR FORDONSVÅGAR, INDUSTRIVÅGAR OCH SYSTEMLÖSNINGAR VI STÄRKER DIN VERKSAMHET Scanvaegt Systems är mer än bara en marknadsledande producent och leverantör av högteknologiska koncept och lösningar för vägning,

Läs mer

Du har behoven. Vi har lösningarna.

Du har behoven. Vi har lösningarna. Du har behoven. Vi har lösningarna. Sekå en allt vanligare syn på våra vägar. Kundanpassning och helhetstänkande. Det är och har alltid varit vår styrka under alla år som vi levererat påbyggnader till

Läs mer

TEKNISK SPECIFIKATION. för TIDOMAT Portal version 1.3.1

TEKNISK SPECIFIKATION. för TIDOMAT Portal version 1.3.1 för version 1.3.1 Copyright information 2011 Tidomat AB. Med ensamrätt. Ingen del av detta dokument får återges, lagras i dokumentsökningssystem eller vidaresändas i någon form utan ett skriftligt godkännande

Läs mer

VD har ordet; En spännande höst går mot sitt slut. NEWS

VD har ordet; En spännande höst går mot sitt slut. NEWS PROCLIENT NEWS I ÅRGÅNG 3 1 NEWS VD har ordet; En spännande höst går mot sitt slut. Det har varit en mycket händelserik höst, både för oss på Proclient och för omvärlden i stort. Flera bedömare anser nu

Läs mer

TotalCare service ETT HELTÄCKANDE TJÄNSTEUTBUD FÖR ÖKAD DRIFTSSÄKERHET

TotalCare service ETT HELTÄCKANDE TJÄNSTEUTBUD FÖR ÖKAD DRIFTSSÄKERHET TotalCare service ETT HELTÄCKANDE TJÄNSTEUTBUD FÖR ÖKAD DRIFTSSÄKERHET När du tar Xylem TotalCare till hjälp får du säker och optimal drift, och kontroll på dina vatten- och avloppsapplikationer. Om Xylem

Läs mer

Smarta möteslösningar för alla arbetsplatser. Kompletta konferensrum. Installerat och klart.

Smarta möteslösningar för alla arbetsplatser. Kompletta konferensrum. Installerat och klart. Smarta möteslösningar för alla arbetsplatser Kompletta konferensrum. Installerat och klart. Våra gedigna kunskaper och långa erfarenhet borgar för att allting fungerar som planerat. Låt oss hjälpa er att

Läs mer

Vi kan RFID. www.areff.se

Vi kan RFID. www.areff.se Vi kan RFID Areff Systems är ett företag i branschen automatisk identifiering som specialiserar sig på RFID (Radio Frequency Identification). Areff Systems har erfarenhet av RFID-marknaden sedan 1994 och

Läs mer

RubberShell Självhäftande gummiduk

RubberShell Självhäftande gummiduk RubberShell Självhäftande gummiduk RubberShell Ny teknologi för snabbare, enklare och säkrare tätning av byggnader. RubberShell är en nyutvecklad, kraftfull och självhäftande gummiduk i EPDM för byggnaders

Läs mer

Våra kärnvärden din trygghet

Våra kärnvärden din trygghet Våra kärnvärden din trygghet JUPP är en förkortning av våra kärnvärden; Jordnära, Utvecklande, Personliga och Pålitliga. Dessa värden är viktiga för oss och vi jobbar ständigt med dem, till och med när

Läs mer

Ombyggnader Vi ger din gamla press ett nytt, produktivt liv. Oavsett fabrikat.

Ombyggnader Vi ger din gamla press ett nytt, produktivt liv. Oavsett fabrikat. AP&T CUSTOMER SERVICE Ombyggnader Vi ger din gamla press ett nytt, produktivt liv. Oavsett fabrikat. Börjar din gamla press eller produktionslinje att tappa stinget, kan det vara dags att fundera på en

Läs mer

TEMA UTGÅVA FISK ACTPORTALEN NEWSLETTER. Allt inom industriell märkning, kontroll & systemlösningar

TEMA UTGÅVA FISK ACTPORTALEN NEWSLETTER. Allt inom industriell märkning, kontroll & systemlösningar TEMA UTGÅVA FISK ACTPORTALEN ACT NEWSLETTER ACT NEWSLETTER www.act-gruppen.com Allt inom industriell märkning, kontroll & systemlösningar Innovative Solutions Since 1990 Produkt- och emballagemärkning

Läs mer

Handbok Produktionssystem NPS

Handbok Produktionssystem NPS Handbok Produktionssystem KUNDFOKUS INDIVID PRODUKTIVITET LEDARSKAP ORGANISATION Affärsidé Nimo förser marknaden med högkvalitativa, energieffektiva och innovativa produkter för klädvårdsrummet. Vision

Läs mer

GLOBAL KOMPETENS LOKAL NÄRVARO SWECON OCH VOLVO TRUCK CENTER EN UNIK ALLIANS I PROJEKT FÖRBIFART STOCKHOLM

GLOBAL KOMPETENS LOKAL NÄRVARO SWECON OCH VOLVO TRUCK CENTER EN UNIK ALLIANS I PROJEKT FÖRBIFART STOCKHOLM GLOBAL KOMPETENS LOKAL NÄRVARO SWECON OCH VOLVO TRUCK CENTER EN UNIK ALLIANS I PROJEKT FÖRBIFART STOCKHOLM Rätt tjänst på rätt plats och i rätt tid Som ett av Sveriges största infrastrukturprojekt någonsin

Läs mer

En snabbare och starkare affärspartner

En snabbare och starkare affärspartner En snabbare och starkare affärspartner Varför blir vissa företag mer framgångsrika än andra? Beror det på kortare time to market, innovationstakten eller produktionskostnaden? Svaret är ovillkorligen ja

Läs mer

TEKNISK SPECIFIKATION. för TIDOMAT Portal version 1.6.0

TEKNISK SPECIFIKATION. för TIDOMAT Portal version 1.6.0 för version 1.6.0 Innehållsförteckning Innehållsförteckning...2 Krav för...3 Systemskiss...3 Systemkrav Server...4 Operativsystem*...4 Program i servern...4 Databas...5 Backup...5 Systemrekommendation

Läs mer

När du har höga krav

När du har höga krav När du har höga krav Vi kan tunnplåtsbearbetning Plåtspecialisten är ett familjeägt företag som sedan 1948 utvecklats från ett gediget hantverksföretag till en modern kontraktstillverkare. Våra kunder

Läs mer

TEMA UTGÅVA LIVSMEDEL ACTPORTALEN NEWSLETTER. Allt inom industriell märkning, kontroll & systemlösningar

TEMA UTGÅVA LIVSMEDEL ACTPORTALEN NEWSLETTER. Allt inom industriell märkning, kontroll & systemlösningar TEMA UTGÅVA LIVSMEDEL ACTPORTALEN ACT NEWSLETTER ACT NEWSLETTER www.act-gruppen.com Allt inom industriell märkning, kontroll & systemlösningar Innovative Solutions Since 1990 Innovative Solutions Produkt-

Läs mer

+ Kunder berättar. Älvsbyhus AB. Kontaktperson: Magnus Burström IT chef Besöksadress: Ställverksvägen 6 942 81 Älvsbyn Telefon: 0929-162 00

+ Kunder berättar. Älvsbyhus AB. Kontaktperson: Magnus Burström IT chef Besöksadress: Ställverksvägen 6 942 81 Älvsbyn Telefon: 0929-162 00 + Kunder berättar + AB Kontaktperson: Magnus Burström IT chef Besöksadress: Ställverksvägen 6 942 81 Älvsbyn Telefon: 0929-162 00 Hustillverkaren som gör det möjligt för fler att bygga nyckelfärdiga hus

Läs mer

VÄRDET AV EN VÄL FUNGERANDE VERKSAMHET

VÄRDET AV EN VÄL FUNGERANDE VERKSAMHET VÄRDET AV EN VÄL FUNGERANDE VERKSAMHET VI FÖREBYGGER OCH LÖSER PROBLEM Trenden är att utvecklingstiden för nya produkter och en produkts livscykel blir allt kortare. Det gäller att ligga i framkanten på

Läs mer

UtvecklingavErIT-miljö. Hjälp med datorproblem Allmän IT-support

UtvecklingavErIT-miljö. Hjälp med datorproblem Allmän IT-support UtvecklingavErIT-miljö Hjälp med datorproblem Allmän IT-support Affärsidé TMD Technology har som affärsidé att erbjuda våra kunder prisvärda datorlösningar. Vi kan finna lösningar på Era datorproblem,

Läs mer

Sveriges ledande leverantör av områdesskydd & passagelösningar

Sveriges ledande leverantör av områdesskydd & passagelösningar Sveriges ledande leverantör av områdesskydd & passagelösningar Kompletta lösningar för maximal trygghet och säkerhet! Som Sveriges största och ledande leverantör av områdesskydd erbjuder vi marknadens

Läs mer

Ett steg längre inom Print och IT

Ett steg längre inom Print och IT Ett steg längre inom Print och IT TDO som IT-partner. Alla företag är i behov av IT-kompetens, men det är inte alla företag som kan eller vill anställa en IT-specialist. Låt oss berätta hur vi kan ta över

Läs mer

TOYOTA I_SITE Mer än fleet management

TOYOTA I_SITE Mer än fleet management EMPOWERING YOUR BUSINESS TOYOTA I_SITE Mer än fleet management www.toyota-forklifts.se TOYOTA I_SITE Mer än fleet management Toyota I_Site är ett kontinuerligt partnerskap för effektiv materialhantering.

Läs mer

Q-System materialhantering

Q-System materialhantering Q-System materialhantering Vägen till framtiden går genom intern materialhantering och logistik En totalleverantör som har kunskap om din produktionsprocess och dina problemställningar och därför kan diskutera

Läs mer

Oslagbara affärsmöjligheter med. Software. Mamut Partnerprogram Nå dina mål bli en del av vinnarlaget

Oslagbara affärsmöjligheter med. Software. Mamut Partnerprogram Nå dina mål bli en del av vinnarlaget Oslagbara affärsmöjligheter med Mamut Business Software Mamut Partnerprogram Nå dina mål bli en del av vinnarlaget 3 Nå dina mål bli en del av vinnarlaget 3 Prisbelönta affärssystem som dina kunder kan

Läs mer

Stärk konkurrenskraften med effektiv HRM.

Stärk konkurrenskraften med effektiv HRM. Stärk konkurrenskraften med effektiv HRM. Välkommen till Bluegarden HR-plus. Vad behöver du för att jobba smartare med HR och lön? Arbetar du på en stor offentlig eller privat verksamhet med höga krav

Läs mer

SWARCO NORDIC INTELLIGENTA TRANSPORTSYSTEM ITS LÖSNINGAR FÖR KOLLEKTIVTRAFIKEN. SWARCO I First in Traffic Solutions.

SWARCO NORDIC INTELLIGENTA TRANSPORTSYSTEM ITS LÖSNINGAR FÖR KOLLEKTIVTRAFIKEN. SWARCO I First in Traffic Solutions. SWARCO NORDIC INTELLIGENTA TRANSPORTSYSTEM ITS LÖSNINGAR FÖR KOLLEKTIVTRAFIKEN SWARCO I First in Traffic Solutions. NYCKELFÄRDIGA ITS LÖSNINGAR FÖR KOLLEKTIVTRAFIKEN KOLLEKTIV PRIORITET RESE- PLANERARE

Läs mer

Inbjudan till dialog avseende drift och kundstöd

Inbjudan till dialog avseende drift och kundstöd samhällsskydd och beredskap 1 (5) Myndigheten för samhällsskydd och beredskap 651 81 KARLSTAD Telefonväxel: 0771-240 240 E-post: registrator@msb.se Inbjudan till dialog avseende drift och kundstöd Inledning

Läs mer

Agera Affärsstöd Webb - integrerad lösning

Agera Affärsstöd Webb - integrerad lösning Agera Affärsstöd Webb - integrerad lösning Störst på lagom stora systemlösningar Vad är Agera Affärsstöd Webb? Montania har med utgångspunkt från det egenutvecklade affärssystemet Agera Affärsstöd 9 tagit

Läs mer

150 år av erfarenhet och nytänkande

150 år av erfarenhet och nytänkande 150 år av erfarenhet och nytänkande 1 Lyhörda och proaktiva Vi har valt Beijer Industri som huvudleverantör eftersom de är lyhörda och proaktiva. De har det tekniska kunnandet som krävs för att hålla vår

Läs mer

Syfte Mål Värderingar

Syfte Mål Värderingar Syfte Mål Värderingar November 2017 1 kingdesign.no / 1117 / 1000 / forsidefoto: Werner Anderson AF Gruppen ASA Telefon +47 22 89 11 00 afgruppen.no AF Gruppen Sverige AB Telefon +46 31 762 40 00 afgruppen.se

Läs mer

More than leasing. CIO + CFO Peter Onstrand 2012-08-29

More than leasing. CIO + CFO Peter Onstrand 2012-08-29 More than leasing CIO + CFO Peter Onstrand 2012-08-29 3 Step IT Vi är ett tjänsteföretag som finansierar, administrerar och återtar IT-utrustning. OM OSS Ett internationellt företag Fakta Totalt ca 225

Läs mer

Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem.

Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem. Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem. Foto www.willanordic.se 2 Höj livskvalitén. En villahiss betyder så mycket mer än att transportera sig från en våning till en annan. Det handlar om att njuta

Läs mer

VIDEOKONFERENS SMARTA LÖSNINGAR FÖR MÖTEN 898 KR PER MÅNAD VIDEOMÖTEN I MOLNET VIDEOKONFERENS FRÅN. www.office.se

VIDEOKONFERENS SMARTA LÖSNINGAR FÖR MÖTEN 898 KR PER MÅNAD VIDEOMÖTEN I MOLNET VIDEOKONFERENS FRÅN. www.office.se VIDEOKONFERENS VIDEOMÖTEN I MOLNET VIDEOKONFERENS 898 KR SMARTA LÖSNINGAR FÖR MÖTEN VIDEO KONFERENS VIDEOKONFERENSSYSTEM För det professionella videomötet krävs ett kraftfullt videokonferenssystem som

Läs mer

Körklar buss hela vägen!

Körklar buss hela vägen! Körklar buss hela vägen! Välkommen till en modern bussterminal* Ensam är stark men tillsammans blir vi oslagbara. På Gullbergsvass, endast 7 minuters promenadväg från Göteborgs största knutpunkt för kollektivtrafik,

Läs mer

LEGA ONLINE. Du blir lönsammare med Lega Online. www.legaonline.se. - Sveriges största bokningssystem. Kraftfullt och enkelt att använda

LEGA ONLINE. Du blir lönsammare med Lega Online. www.legaonline.se. - Sveriges största bokningssystem. Kraftfullt och enkelt att använda - Sveriges största bokningssystem Du blir lönsammare med Lega Online Tänk om alla dina bokningar, kunder och artiklar fanns samlade i ett system, med fullständig statistik och möjlighet till fakturering?

Läs mer

FÖRETAGSPRESENTATION. www.gyllix.com. Gyllix Fönsterputs AB -

FÖRETAGSPRESENTATION. www.gyllix.com. Gyllix Fönsterputs AB - FÖRETAGSPRESENTATION 2015 www.gyllix.com Gyllix Fönsterputs AB - 1 INNEHÅLLSFÖRTECKNING INLEDNING SID 3 OM OSS SID 4 REFERENSER SID 5 MILJÖ- OCH KVALITETSPOLICY SID 6 SÄKERHET OCH ARBETSMILJÖ SID 7 KONTAKTUPPGIFTER

Läs mer

MÄNNISKAN & MASKINEN

MÄNNISKAN & MASKINEN MÄNNISKAN & MASKINEN VARFÖR HYRA? Att enkelt säga vad som är smartast, är svårt. En sak kan vi dock med säkerhet säga - det finns ett antal parametrar som spelar in och här är de viktigaste: MÄNNISKAN

Läs mer

Praesideo digitalt högtalar- och utrymningslarmssystem Få fram ert budskap vad som än händer

Praesideo digitalt högtalar- och utrymningslarmssystem Få fram ert budskap vad som än händer Praesideo digitalt högtalar- och utrymningslarmssystem Få fram ert budskap vad som än händer 2 Praesideo högtalar- och utrymningslarmssystem från Bosch Hålla allmänheten informerad och skyddad Med fler

Läs mer

GETINGE ONLINE FÅ TILLGÅNG TILL INFORMATION VAR DU ÄN BEFINNER DIG. Always with you

GETINGE ONLINE FÅ TILLGÅNG TILL INFORMATION VAR DU ÄN BEFINNER DIG. Always with you GETINGE ONLINE FÅ TILLGÅNG TILL INFORMATION VAR DU ÄN BEFINNER DIG Always with you 2 Getinge Online ARBETA SMARTARE OCH FÅ ÖKAD DRIFTTID Traditionellt görs en manuell översyn av statusen på steril- och

Läs mer

En ledande nordisk gasleverantör

En ledande nordisk gasleverantör En ledande nordisk gasleverantör www.airliquide.se Ett världsomspännande industrigasföretag Air Liquide är världsledande inom gaser, teknik och tjänster för industri och sjukvård. Företaget finns representerat

Läs mer