Infobrev Ungern, nr 4

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Infobrev Ungern, nr 4"

Transkript

1 Infobrev Ungern, nr 4 /Gert Henningsson Nu var de bokat o klart Nu börjar det mesta att klarna kring resan till Ungern! Bokning av buss är gjord och bekräftad tillbaka, boendet på samma sätt bokat och klart SKÖNT! Jag har pratat med några av er föräldrar i hallen under veckan, varav ganska många har önskemål om boende på pensionatet, fler än det finns rum till! Antal lediga bäddar på pensionatet räcker till, det vet jag sedan tidigare, däremot är det stor spridning på rum och bäddar, vissa rum har extrabäddar. Kvalitén på dessa extrabäddar har jag försökt ta reda på, det svar jag fått är att det är vanliga sängar. Om NI som ska åka med, vet med er att ni gärna går ihop och bor tillsammans 4, 5 eller 6 st, så vore det tacksamt! (Det finns en förteckning på aktuella rumstyper senare i detta infobrev.) Annars är ju frågan vem som ska få välja först, dvs få just det boende man vill ha? Eller ska vi lotta ut rummen? Vem ska annars bo i större rum tillsammans med någon annan? Eller väljer man då hellre att bo på hotellet? Ja, det finns en del frågor att ta ställning till, dessa ska vi försöka reda ut på infomötet. Här kommer åtminstone all information som hittills finns kring resan, eventuella frågor får ni ställa på infomötet. Söndag 1/8 Söndag eftermiddag kliver vi på bussen. Bussbolaget som kommer att ansvara för våra transporter är: Ett företag som är specialister på företagsarrangemang, sport- och aktivitetsresor och även specialister på just Ungern. Så här beskriver företaget sig själv, rörande Ungern: Här kan vi erbjuda en service som är utöver det vanliga och här har vi en kompetens som är unik. För i Budapest har vi våra rötter, vi kan språket, vi har kontakterna, vi känner den ungerska kulturen och framför allt kan vi kombinera det ungerska med det svenska, så att upplevelsen i Ungern blir optimal.

2 Avfärd från Hörby söndag eftermiddag, via Malmö o Danmark, färjan ner till Tyskland. Bussresa från Hörby, via Malmö till Öresundsbron, Köpenhamn och söderut genom Danmark, till Gedser (kan bli Rödby också, ej bestämt) Båtresa till Rostock i Tyskland, förslagsvis passar man på att äta kvällsmat på båten, därefter blir det ett kort stopp för nattoalett. Välkommen ombord på linjen Gedser-Rostock. Här får du en skön paus på vägen till ditt mål. Ät middag i vår à la carte-restaurang eller ta en macka och pilsner i cafeterian innan du tar en lönsam shoppingtur i butiken ombord. Resan över tar 1 tim o 45 minuter. Därefter kör bussen hela natten. För de som kan hålla sig vakna (eller inte kan sova) kan det kanske vara av intresse att vi passerar utanför Berlin, vidare ner genom Tjeckien och Prag. Därefter fortsätter vi vidare söderut via Slovakien innan vi framåt måndag förmiddag anländer till Ungern, Budapest och slutligen Szolnok. Szolnok ligger ca 10 mil sydost om Budapest. Måndag 2/8 Senast vid lunchtid (förhoppningsvis förmiddag) är vi framme och incheckade på våra boenden. Här ser ni del av staden som är aktuell för vår del! Szolnok Centrum Kollegium, boende för våra spelare Parkområde vid floden, Restauranger! Hotell och pensionat för medföljande Sportbad! Sporthallar!

3 Hotellet som är byggt vägg i vägg med pensionatet!

4 Pensionat TROJKA PANZIO, Szolnok Szolnok har ca invånare, ligger i området Cumania. Här är det inte så vanligt med turister, och lagen blir därför väl mottagna. Måndag kväll Stor invigning av Kun Cup, parad genom staden för alla lag! Ledarna är därefter inbjudna till Borgmästaren för en trevlig välkomstmottagning med champagne och mat, samt fina tal! (ingår i avgiften till cupen) medan spelarna får gå hem och ladda för morgondagens första match!

5 Tisdag 3/8 torsdag 5/8 Hanbollsmatcher väntar! Spelprogram får vi inte förrän några veckor före avresan, tyvärr. Matcher i gamla omoderna hallar väntar, dåliga trägolv, dåliga domare men mycket hjärta och mycket glädje. Vi kan förvänta oss märkliga domslut, men det är bara att le..! Fredag 6/8 Om våra lag klarar att ta sig till finalspel får de spela även på fredagen, då alla finaler avgörs! Lördag 7/8 Avresa hemåt igen, samma väg som på nerresan. Tidpunkt för avresan är inte bestämd, vi har möjlighet att påverka detta själva. Åker vi vid lunchtid kan vi vara hemma söndag morgon, väntar vi att åka till framåt kvällen så kommer vi hem efter lunch. Detta beror på om vi lyckats göra Budapest under veckan, eller stannar till där under lördagen. Söndag 8/8 Hemma igen! Lite info om cupen Samtidigt med handbollscupen arrangeras också Kun Cup i fotboll, så vissa festligheter som invigning och disco är gemensamt för båda sporterna. Cupen arrangeras för 19:e gången i år. Alla lag är garanterade minst 5 matcher. Spelschema är klart först i mitten av juni. Varje lag får använda maximalt 15 spelare per match. Speltid 2 x 15 minuter. Cupen spelas i tre olika hallar i Szolnok och en hall i Szajol (7 km från Szolnok). Parkettgolv i tre hallar och plastgolv i en hall. Alla spelare ska kunna legitimera sig, jag förutsätter att alla tar pass med sig! För mer info om cupen, gå in på denna länk: Följande gäller för deltagande lag För pojklaget har vi taget höjd i lagkassan, att ledarna har 400 kr per spelare att använda för mat under nerresan respektive hemresan (middag o frukost), så slipper spelarna tänka på detta. Tyvärr vet jag inte hur det är på flicksidan, det får Stefan o Håkan informera om. Båda lagen bor på en skolanläggning som heter Kollegium, i vanliga fall någon slags inackordering av elever som kommer från andra orter. Flerbäddsrum med 4-10 bäddar.

6 Gemensamma duschar och toaletter som man delar på. Sänglinne finns, men man bör ta med egna handdukar, toalettpapper och tvål. (not. Detta kan vi nog fixa via ledarna, så att inte alla behöver ta med eget) Frukost, lunch och middag ingår i priset från och med middag 2/8 till frukost 7/8, och serveras på anläggningen. I lagkassan har vi tagit höjd för att ledarna ska ha möjlighet att köpa in frukt och vatten, så att spelarna har fri tillgång till mellanmål och vätska hela veckan. Vi har anmält att våra två lag ska bo nära varandra (fast slippa dela dusch förstås, eller det kanske de vill?). Lagen har tillgång till fri transport med lokala bussar mellan boendet och sportanläggningen. Inträde till Kun Cup disco på kvällarna ingår också i priset, liksom en cup t-shirt. Äventyrsbad finns strax intill sporthallarna i Szolnok, det är inte klarlagt om entrén ingår för deltagande lag, men entré avgiften är annars ca 25 kr. Här finns både vanliga pooler, vattenrutschkanor och thermalbad. Info för medföljande Boende för medföljande, se bilder tidigare i dokumentet Som ni redan fått information finns det två boenden att välja på, med följande kostnader: Pensionat Kostnad per person för 5 nätter i dubbelrum (el fler bäddar), inkl frukost: 870 kr Kostnad per person i extrabädd, samma som vanliga bäddar Enkelbäddstillägg, dvs enligt ovan, men endast 1 person i rummet : kr Hotell (alla rum med luftkonditionering, safebox och minibar) Kostnad per person för 5 nätter i dubbelrum (el fler bäddar), inkl frukost: kr Kostnad per person i extrabädd för 5 nätter: Tillkommer 975 kr Enkelbäddstillägg, dvs enligt ovan, men endast 1 person i rummet: kr Följande rum o bäddar finns att tillgå: Pensionatet (tills vidare är alla rum o bäddar uppbokade av oss): - 3 rum med 2 bäddar - 3 rum med 3 bäddar (varav två rum redan är bokade av andra gäster 6-8/8) - 1 rum med bäddar - 2 rum med bäddar Hotellet: - 4 rum med 2 bäddar - 1 rum med bädd - 5 rum med bäddar

7 Buss och bussbolag Bekräftade kostnader från bussbolaget: 55 personer kr/pp 60 personer kr/pp Vi kommer att åka med en stor buss, exakt storlek avgörs inte förrän en månad innan avfärd men det verkar inte bli någon dubbeldäckare. I kostnaden för bussen ingår allt som har med buss och chaufförer att göra, som färje- och vägavgifter, skatter, kost och logi för chaufförerna. Dessutom: - Utfärd med svensktalande guide till Budapest! Budapest är en stad som stimulerar fantasin. Borghöjden är som en sagokuliss med sina kullerstensgator, charmiga medeltida hus, Fiskarbastionen och den vackra nygotiska Matthiaskyrkan. - Tillgång till bussen under veckan om detta behövs - Möjlighet att göra ytterligare en eller två utfärder under veckan, förslagsvis till nationalparken Pusztan och kanske till vindistriktet i Eger, eller thermalbad. Om vi tycker detta låter intressant kan vi få tillgång till svensktalande guide även här. Det verkar som att cuparrangören gärna ser att vi gör utflykter i Ungern och passar på att se landet när vi ändå är på plats. Därför kommer de att försöka lösa detta på bästa sätt. Jag har lämnat förslag att vi spelar 2 matcher tisdag och torsdag, men endast 1 match på onsdag. Dessutom vill jag ha denna match färdigspelad senast så att vi därefter kan åka in till Budapest på ett rejält besök. Får vi igenom denna tur på onsdagen, kan vi i så fall behålla vår guide även under torsdagen. Mitt förslag går då ut på att vi åker på en ny utflykt under torsdagseftermiddagen, endera till Pusztan eller till vindistriktet, och gärna avslutar kvällen med vinprovning i kombination med ungersk afton och ungerskt kök. I så fall får detta ske utan våra lag, vi kan diskutera detta på mötet för att höra vad alla tycker. Vi lär väl missa en av lagens matcher, men det kan det kanske vara värt/eller inte?

8 Valuta och pengavärde Valutan i Ungern heter Forint, och idag ser värdet ut så här: Forint = 39 sek = = = 580 Prisnivån i Ungern är väldigt låg om vi jämför med Sverige. Om jag förstått Bosse N rätt kan man käka betydligt billigare än man gör här hemma. Betalning av resan Lagen Slutbetalning för lagen ska betalas in senast den 1 juli, avseende boende och deltagande. Efter att vi redan betalat in en preliminär avgift återstår att betala kr pp. Lagansvarig för respektive lag ansvarar för detta. Medföljande Så fort vi bestämt oss för rumsindelning kommer alla att få reda på exakt vad man ska betala. Vi kommer att öppna ett eget konto för inbetalningar på Färs o Frosta, så att Kerstin på kansliet slipper hantera alla in- och utgående pengar. Ni kommer att få reda på kontonr. Senast 30 april ska alla därefter ha betalt in 30 % av boendekostnaden. Senast 15 juni ska alla betala in resterande del av kostnaden för boende, samt även för bussen. (vill någon passa på att betala hela beloppet på en gång är det helt ok) Inför resan Pass! Vi rör oss enbart genom eu-länder. Förmodligen behöver vi inte visa några pass, men själv kommer jag att ta med mitt pass. Är ni osäkra ber jag er själva ta erf kontakter och kolla detta. Spelarna måste oavsett vilket kunna identifiera sig när man anmäler sig till cupen. Försäkringsbesked! Tänk på att ta med europeiska sjukförsäkringskortet som du får via Försäkringskassan. Hemförsäkringen! Ta med den del som beskriver vad villkoren för resor. Pengar! Det brukar gå bra att använda svenska kr på tysklandsbåten, även om kursen blir sämre. Om ni vill, så växla lite euro. Kan vara bra att ha när vi gör korta stopp på vägen genom Tyskland och Slovakien (dock har Tjeckien kvar sin kurona, men det går förmodligen att använda euro även här om det skulle bli aktuellt). Beträffande Ungern så är det alltså Forint som gäller här, se till att beställa valuta i tid på banken, de brukar inte ha dessa ovanliga valutor hemma. Annars tror jag det går bra att använda kort också.

9 Packning! Överlåter jag till var och en. Tänk bara på att det stora bagaget hamnar i bagageutrymmet längst ner i bussen, och ska helst inte behöva användas förrän vi är framme. Därför ta med ett enkelt handbagage där du förvarar lite mellanmål, värdesaker, I-pod (som om jag har en så n!) samt toalettsaker för kväll och morgon. Själv ska jag ta på mig ett par stödstrumpor (eftersom jag snart är 50+), och ta med min snuttekudde, en filt och en bra bok. Åksjuktablett kanske kan behövas för vissa. Alla resenärer: Första namn avser spelare/ledare i P 95 Jonas Hansson Stefan o Katrin Filip Valfridsson Christer, Hanna Hampus Henningsson Kjell o Ingegärd Philip Henningsson Gert o Lena, Viktoria Casper Lundh Ola o Lena, Cajsa Marcus Lindström Jan o Malin, Hanna Markus Fridh Thomas o Annette Christoffer Larsson Katarina Tobias Olsson Gert och Cilla, ev Philip Anton Svensson Joakim Sandell Mattias Andersson Första namn avser spelare/ledare i F 95 Elin Svensson Rikard o Malin, Vilma Emma Petersson Marie Anja Vernersson Susanne Frida Månsson Jessica Ellen Anehov Helen Elin Olofsson Carina Julia Nordström Emelie Vernersson Dalila Sirbubalo Elina Nilsson Emelie Olandersson Sofie Olsson Louise Rasmusson Stefan Wernersson Håkan Olandersson

10 Nille Svensson

Infobrev Ungern, nr 5

Infobrev Ungern, nr 5 Infobrev Ungern, nr 5 /Gert Henningsson 2010-06-22 Resklara! Nu har nästan alla pusselbitar fallit på plats, så här kommer mitt sista infobrev inför avresan till Ungern. Söndag 1/8 Samling utanför Lågehallen

Läs mer

Borlänge Skolors Musikkår

Borlänge Skolors Musikkår Borlänge Skolors Musikkår 27 juni 8 juli 2013 Nu är det snart dags att stiga på bussarna och åka till Lido di Jesolo! Vi ledare ser fram emot ett par härliga veckor tillsammans med er och hoppas att allt

Läs mer

Erbjudande till medlemmarna i Mölndals Golfklubb med vänner och bekanta och alla andra som åkt med oss de senaste åren till Spanien!

Erbjudande till medlemmarna i Mölndals Golfklubb med vänner och bekanta och alla andra som åkt med oss de senaste åren till Spanien! Åk med på golfresa till Benidorm och Alicante i Spanien hösten 2012! (OBS: Nytt program avresa en dag senare än vad tidigare meddelats flygresenärer flyger nu med Norwegian Air Shuttle direkt Göteborg-Alicante

Läs mer

Hej, här kommer ett fantastiskt händelserikt och roligt program för Slovenienresan.

Hej, här kommer ett fantastiskt händelserikt och roligt program för Slovenienresan. Slovenienresan 2011 Hej, här kommer ett fantastiskt händelserikt och roligt program för Slovenienresan. Under resan representerar alla medföljande Varbergs Kommun. Det innebär att vi tar ansvar och följer

Läs mer

SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till "Temaresa Vin 2017". Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/

SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till Temaresa Vin 2017. Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/ SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till "Temaresa Vin 2017". Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/9 2017. Ungerns huvudstad Budapest består av två stadshalvor. Dessa var

Läs mer

Dagbok. från. resan till Brno 2008

Dagbok. från. resan till Brno 2008 Dagbok från resan till Brno 2008 Vi som åkte var: Johanna Engström Nora Ericsson Olga Fürst Värild Linnéa Gahm Charlie Hillbom Linda Holmström Sofie Holmström Angelica Härnlöv Johanna Larsson Prinz Felicia

Läs mer

Resedagbok. Studieresa Limousin- och Blondeföreningen

Resedagbok. Studieresa Limousin- och Blondeföreningen Resedagbok Studieresa Limousin- och Blondeföreningen - onsdag 24 juli 2013 07:59 Äntligen på väg! Några hade hoppat på redan i Varberg och resten hoppade på på Erikslund utanför Ängelholm. Totalt är 26

Läs mer

Sommarsemester. Arrangeras av Fritidsverksamheten Stöd- och serviceenheten

Sommarsemester. Arrangeras av Fritidsverksamheten Stöd- och serviceenheten Sommarsemester 2010 Arrangeras av Stöd- och serviceenheten Dagsemester vid scoutstugan i Åhus I år finns det möjlighet att åka till Scoutstugan under dagtid lördag till onsdag vecka 27-28. Du kan söka

Läs mer

Resor och Läger Sommaren 2013

Resor och Läger Sommaren 2013 Resor och Läger Sommaren 2013 Fritid LSS i Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Tomelilla och Ystad har ett gemensamt utbud av resor och lägerverksamhet. et är anpassat till hur många som följer med eller får plats

Läs mer

Berlin fredag 30/9 - lördag 8/10

Berlin fredag 30/9 - lördag 8/10 Berlin 2016 fredag 30/9 - lördag 8/10 Studieresan fre 30/9 - lör 8/10 lör - fre i Berlin, 6 nätter acama Schöneberg 40 elever 5 lärare BERLIN 2016 Kristin Magnus Karin Anita 073-5096136 070-3371487 073-8061548

Läs mer

Vad gör ni den 26:e till 30:e september?

Vad gör ni den 26:e till 30:e september? Vad gör ni den 26:e till 30:e september? För en tid sedan träffade jag Claes Claesson, f.d. mycket erkänd krögare i Karlstad, som numera tillsammans med hustrun Titti bl.a. arrangerar Njutningsresor se

Läs mer

Polen runt - 8 dagar 12 augusti

Polen runt - 8 dagar 12 augusti 2018 Polen runt - 8 dagar 12 augusti Warszawa Välkommen med på vår sommarresa 2018. Vi väljer att resa till Polen och till huvudstaden Warszawa. Vi hinner även med ett besök i staden Krakow. Polen har

Läs mer

Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015

Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015 Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015 Välkomna med på en resa till Österrike och Slovakien. Vi börjar i Salzburg de första två dagarna. Staden där så många berömdheter

Läs mer

Gardasjön 9 dagar 25/7-2/8 2015

Gardasjön 9 dagar 25/7-2/8 2015 Gardasjön 9 dagar 25/7-2/8 2015 2015 GARDASJÖN Italiens största sjö, den azurblå Gardasjön med sitt kristallklara vatten, omgärdas av flera medeltida, pittoreska städer med smala gränder och charmiga stadskärnor.

Läs mer

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar 2016 Österrike Wien Salzburg - 9 dagar Schönbrunn Palace Wien Wien Välkommen med på vår sommarresa 2016. Vi väljer att resa till Österrike och till huvudstaden Wien. Vi hinner även med ett besök i Mozarts

Läs mer

Följa Giro d`italia 2016

Följa Giro d`italia 2016 Följa Giro d`italia 2016 Under några dagar i maj får du en fantastisk möjlighet att följa Giro d`italia på plats, mitt i de vackra Dolomiterna i Sydtyrolen. Du kommer inte bara att få prova banorna och

Läs mer

Frölunda OL:s Klubbresa 2010 Lägesinformation april 2010

Frölunda OL:s Klubbresa 2010 Lägesinformation april 2010 Frölunda OL:s Klubbresa 2010 Lägesinformation april 2010 Bindande anmälan Nu är det dags! Du anmäler ditt definitiva deltagande i resan med ett e-brev till resa@frolundaol.se där du anger ålder på eventuella

Läs mer

Sommarsemester. Arrangeras av Fritidsverksamheten Stöd- och serviceenheten

Sommarsemester. Arrangeras av Fritidsverksamheten Stöd- och serviceenheten Sommarsemester 2011 Arrangeras av Stöd- och serviceenheten Vi möts Sommarkurs på Önnestads folkhögskola 4 8 juli 2011 Spela teater. Spela trumma. Spela boll. Spela roll Du ska ta plats! Sjunga, dansa och

Läs mer

Gambia tour 5-10 februari 2014. Upplev det bästa av Gambia tillsammans med mig och vår fina personal på One World Village Guesthouse!

Gambia tour 5-10 februari 2014. Upplev det bästa av Gambia tillsammans med mig och vår fina personal på One World Village Guesthouse! Gambia tour 5-10 februari 2014 Upplev det bästa av Gambia tillsammans med mig och vår fina personal på One World Village Guesthouse! Onsdag 5/2 Bakau tour. Vi promenerar i omgivningarna, besöker Crocodile

Läs mer

Vinresa till Niederösterreich Österrike

Vinresa till Niederösterreich Österrike Vinresa till Niederösterreich Österrike Slutet av september, början på oktober 2015 med Munskänkarna Otterbäcken 2015 är Niederösterreich i Österrike utsedd till årets vinort/region av Munskänkarna centralt.

Läs mer

ARVIKA CUP JUNI

ARVIKA CUP JUNI ARVIKA CUP 16-18 JUNI - ÅRETS SOMMARCUP 2017 ARVIKA CUP - ÅRETS SOMMARCUP 2017! SPELARTRUPP Victor, Christoffer, Neo, Joel, Hannes E, Arman, Julius, David, Hannes L, Ludvig L, Wilmer, Benjamin, Philip

Läs mer

Efter en god natts sömn så packade vi ihop och drog oss ner mot Färjan i Rödby. Vi åkte rätt tidigt på Torsdag morgon, käkade frukost på båten för vi

Efter en god natts sömn så packade vi ihop och drog oss ner mot Färjan i Rödby. Vi åkte rätt tidigt på Torsdag morgon, käkade frukost på båten för vi MOTOGP 2015 Tänkte berätta om en till resa på 11 dagar som jag och 3 vänner gjorde sommaren 2015. Syftet med resan var at åka till Assen, Holland och kolla på Moto gp. Jag började min resa tisdag morgon

Läs mer

Höstresa med Café Opera Golf 5-13/11, 2011 till Punta Cana, Dominikanska republiken

Höstresa med Café Opera Golf 5-13/11, 2011 till Punta Cana, Dominikanska republiken Höstresa med Café Opera Golf 5-13/11, 2011 till Punta Cana, Dominikanska republiken En specialresa för Café Opera Golfs medlemmar som också är öppen för Hang Arounds. Vi bor på bra hotell och spelar golf

Läs mer

KDFF till Ishöj 25 28 juli 2013

KDFF till Ishöj 25 28 juli 2013 Hej, Här kommer nyttig och viktig information inför kommande cup-läger i Ishöj. Spelare och ledare åker tillsammans färja/tåg/buss till och från Ishöj. Biljetter fås vid samlingen 25/7 och inför avresa

Läs mer

Sprint-SM och TSK elitsommarläger 2015

Sprint-SM och TSK elitsommarläger 2015 PROGRAM Sprint-SM och TSK elitsommarläger 2015 Lördag 27/6 Avresedag 10:00 Tintin hämtar upp hyrbilen. Elin och Ida handlar kvällsmat + frukost för söndagen. 10:45 Samling på parkeringen bredvid St1-macken,

Läs mer

Dolomiterna 2010. Vi kommer att bo på landstypiska hotell ( två hotellbyten ), med halvpension, d.v.s. frukost och middag ingår.

Dolomiterna 2010. Vi kommer att bo på landstypiska hotell ( två hotellbyten ), med halvpension, d.v.s. frukost och middag ingår. Dolomiterna 2010 Kurvor och bergspass i mängder, bra vägar, fantastisk natur, och mat i toppklass. Dolomiterna är med andra ord det perfekta motorcykelresmålet. Bergspassen, vägarna och naturen i Sydtyrolen

Läs mer

Bekräftelse nr 1 2015

Bekräftelse nr 1 2015 Bekräftelse nr 1 2015 Det är en glädje för oss att bekräfta att vi har tagit emot er anmälan och att ni har kommit med till den 26:e upplagan av Piteå Summer Games. Mångfalden av turneringens deltagare

Läs mer

Karlsbron Prag (tjeckiska: Praha)

Karlsbron Prag (tjeckiska: Praha) Karlsbron Prag (tjeckiska: Praha) är huvudstad och största stad i Tjeckien samt är belägen vid floden Moldau (tjeckiska Vltava). Staden har drygt 1,2 miljoner invånare. Prags universitet, Karlsuniversitetet,

Läs mer

Personalresan till Amsterdam

Personalresan till Amsterdam Personalresan till Amsterdam Jag har det stora nöjet att hälsa dig välkommen till personalresan som 2010 går till Holland och vackra Amsterdam. Vi kommer att starta avresan tidigt så det blir en lång,

Läs mer

Sommarvecka med Yoga i Nerja 9-16 Juni

Sommarvecka med Yoga i Nerja 9-16 Juni Sommarvecka med Yoga i Nerja 9-16 Juni Har glädjen att kunna erbjuda en en vecka med YOGA på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga, Andalusien. Den 9-16 juni 2014 med

Läs mer

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti Följ med Equi Tours på mästerskapsresa till Aachen, Tyskland för ett spektakulärt Europamästerskap! Här väntas fantastiska

Läs mer

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9 2014

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9 2014 Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9 2014 Har glädjen att kunna erbjuda en en vecka med YOGA på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga, Andalusien.

Läs mer

OBS! Sista anmälningsdagen 25 juli till Anna-Lena Kullman,

OBS! Sista anmälningsdagen 25 juli till Anna-Lena Kullman, Resa till Frankrike och Alsace 15-21 september, 7 dagar. OBS! Sista anmälningsdagen 25 juli till Anna-Lena Kullman, annalenakullman09@gmail.com, 0730-687838 Resan genomförs med en modern turistbuss med

Läs mer

Förläng våren med en ALLA KAN VECKA Yoga & Sång i Nerja 9-16 April 2014

Förläng våren med en ALLA KAN VECKA Yoga & Sång i Nerja 9-16 April 2014 Förläng våren med en ALLA KAN VECKA Yoga & Sång i Nerja 9-16 April 2014 Nu är det möjligt! För Alla som vill! Har vi glädjen att kunna erbjuda en yogakurs kombinerat med Alla kan sjunga på din resa till

Läs mer

KrakowLila 28/10-2/11

KrakowLila 28/10-2/11 KrakowLila 28/10-2/11 Schema Söndag 28/10 14.30 Avresa från Varberg Nord. Bussen börjar rulla 14:30 så var i god tid. 17.00 Vi äter kvällsmat på Carlssons Taverna i Kristianstad (ingår) 21:00 Färjan avgår

Läs mer

ORDFÖRANDE HAR ORDET

ORDFÖRANDE HAR ORDET VINTER 2011 ORDFÖRANDE HAR ORDET Det gamla året är snart slut och det nya hälsar vi välkommet. Jag tackar er alla för det gångna året och för allt ni har gjort för föreningen. Jag hoppas mycket på ert

Läs mer

Varmt välkommen till villa Hydroussa! Träningsresa till Andros- Grekland 9 maj till 16 maj 2015

Varmt välkommen till villa Hydroussa! Träningsresa till Andros- Grekland 9 maj till 16 maj 2015 Varmt välkommen till villa Hydroussa! Träningsresa till Andros- Grekland 9 maj till 16 maj 2015 Reseinformation och resevillkor Flyg & Transfer: Flygbolag som flyger direkt Köpenhamn till Aten tur och

Läs mer

Stora Opelträffen 21-25 juli

Stora Opelträffen 21-25 juli Inbjudan Stora Opelträffen 21-25 juli Välkomna till årets stora 25 års jubileum! Vi firar detta i sagolika Sunne som ligger i Värmland.Platsen vi ska vara på är i Sunne Swecamp i Kolsnäs. Campingen är

Läs mer

YOGAKURS I SOLEN med Yoga Evita den 19-25 april, 2015

YOGAKURS I SOLEN med Yoga Evita den 19-25 april, 2015 Välkommen till... YOGAKURS I SOLEN med Yoga Evita den 19-25 april, 2015 Jag, EVITA, har haft yogakurser på detta underbara ställe i flera år och står som arrangör för denna vecka. Om du vill uppleva en

Läs mer

& Sång i Nerja 9-16 April 2015

& Sång i Nerja 9-16 April 2015 Låt sommaren börja med en vårvecka Yoga & Sång i Nerja 9-16 April 2015 Nu är det möjligt! För Alla som vill! Har vi glädjen att kunna erbjuda en yogakurs kombinerat med Alla kan sjunga på din resa till

Läs mer

OBS!!!!!!! Detta är ett preliminärt körschema och vissa punkter kommer att ändras!!!!!!!

OBS!!!!!!! Detta är ett preliminärt körschema och vissa punkter kommer att ändras!!!!!!! OBS!!!!!!! Detta är ett preliminärt körschema och vissa punkter kommer att ändras!!!!!!!!!!!dessa ändringar meddelas vid samlingarna som vi har morgon och kväll varje dag!!!!! Måndag 22/6 05.30 Samling

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet

Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet 2011-07-21 Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet Resa till Peking, Zhengzhou och Shaolin den 16-29 november, 2011, 14 dagar Vår resa går till Peking och därefter direkt vidare till

Läs mer

Reseprogram Moheda SPF Seniorerna Budapest med Pusztan, Ungern 6-11 september 2017

Reseprogram Moheda SPF Seniorerna Budapest med Pusztan, Ungern 6-11 september 2017 Ungerns huvudstad Budapest består av två stadshalvor. Dessa var tidigare två självständiga städer. Buda ligger på vänstra sidan av floden Donau och Pest på den högra. År 1873 blev de till en stad som idag

Läs mer

Hälsar alla hjärtligt välkomna till YARA CUP

Hälsar alla hjärtligt välkomna till YARA CUP Hälsar alla hjärtligt välkomna till YARA CUP 13-15/3-2015 Välkomna till Köping och YARA cup 2015 YARA cup 2015 spelas den 13-15 mars och vi håller som vanligt till på Kristenlunds sportfält där ishallen

Läs mer

Socialpsykiatri LÅNGRESOR 2015. med CCS resor. Träffpunkter och sysselsättning

Socialpsykiatri LÅNGRESOR 2015. med CCS resor. Träffpunkter och sysselsättning Socialpsykiatri LÅNGRESOR 2015 med CCS resor Träffpunkter och sysselsättning LÅNGRESOR 2015 Ullared 17-19 mars Prag 20-23 april Helsingborg 17-21 maj Göteborg 8-11 juni Piteå 16-21 augusti Norrköping 25-27

Läs mer

FJÄLLVECKA 6-13 mars 2011 Hotell Tänndalen. Tänndalen, Härjedalen

FJÄLLVECKA 6-13 mars 2011 Hotell Tänndalen. Tänndalen, Härjedalen FJÄLLVECKA 6-13 mars 2011 Hotell Tänndalen Tänndalen, Härjedalen Välkommen till Frisksportarnas fjällvecka! Den 6 13 mars 2011 (söndag - söndag) åker vi till Hotell Tänndalen i Härjedalen. Hotellet har

Läs mer

Träna svenska A och B. Häfte 7 Klockan

Träna svenska A och B. Häfte 7 Klockan Träna svenska A och B Häfte Klockan 0 Del analog klocka Vad är klockan? Läs klockan är tolv klockan är ett klockan är två klockan är tre klockan är fyra klockan är fem klockan är sex klockan är sju klockan

Läs mer

Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april

Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Andalusien. Den 9-16 april

Läs mer

Förläng våren med en Yogavecka i vackra Nerja 9-16 April 2014

Förläng våren med en Yogavecka i vackra Nerja 9-16 April 2014 Förläng våren med en Yogavecka i vackra Nerja 9-16 April 2014 Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs kombinerat med Alla kan sjunga på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol,

Läs mer

Resa med Moheda SPF till Gdansk med Vargskansen 8/5 11/5 2015.

Resa med Moheda SPF till Gdansk med Vargskansen 8/5 11/5 2015. Resa med Moheda SPF till Gdansk med Vargskansen 8/5 11/5 2015. Fredag 8/5 18.00 Samling på Stena terminalen i Karlskrona. 19.00 Stena Vision lägger ut med kurs mot Gdynia. 20.00 Kvällens stora buffémiddag

Läs mer

Resa Island 22-26 augusti 2012

Resa Island 22-26 augusti 2012 Resa Island 22-26 augusti 2012 Här kommer ett kortfattat program om vår Islands resa. Detta är en kursresa där vi lyckats att få Islands mest eftertraktade föreläsare Bjarni Pjetursson att hålla en exklusive

Läs mer

Utsikt över Europapark från ett torn.

Utsikt över Europapark från ett torn. DE SISTA DAGARNA I fredags morgon packade alla sina väskor och steg på bussen för att åka till Europapark! Bussresan gick ganska snabbt och väl framme fanns det massvis med olika attraktioner, allt från

Läs mer

Du borde bli ombud! Riksmöte 2009. 20-22 november - Stockholm. Fyra bra anledningar: - Du får lära känna massor av intressanta

Du borde bli ombud! Riksmöte 2009. 20-22 november - Stockholm. Fyra bra anledningar: - Du får lära känna massor av intressanta Riksmöte 2009 20-22 november - Stockholm Du borde bli ombud! Fyra bra anledningar: - Du får lära känna massor av intressanta människor som har samma intressen som dig. - Du får tre dagars intensiv och

Läs mer

Yogavecka i solen i Nerja 9-16 April 2015

Yogavecka i solen i Nerja 9-16 April 2015 Låt sommaren börja redan i april med en Yogavecka i solen i Nerja 9-16 April 2015 Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga,

Läs mer

Välkommen att köra med på årets största ryssmotorcykelutflykt

Välkommen att köra med på årets största ryssmotorcykelutflykt RESEPLAN Välkommen att köra med på årets största ryssmotorcykelutflykt BERLIN Vi hoppas att du vill följa med oss till Berlin och uppleva både staden kamratskapet och resan ner med våra järnhästar. Med

Läs mer

Vi ser fram emot en kul, rolig, spännande och upplevelserik vistelse i Göteborg och tänk på vi åker dit för att ha kul och spela bra innebandy.

Vi ser fram emot en kul, rolig, spännande och upplevelserik vistelse i Göteborg och tänk på vi åker dit för att ha kul och spela bra innebandy. Så närmar vi oss vårt innebandyäventyr, Gothia Innebandy Cup i Göteborg, mellan den 5 9 januari 2011. Tänk nu på att ni, både spelare och medföljande vuxna håller er friska, inte äter för mycket julmat,

Läs mer

Resor och Läger 2012

Resor och Läger 2012 Resor och Läger 2012 Fritid LSS i Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Tomelilla och Ystad har gjort ett gemensamt utbud av resor och läger. Priset är anpassat till hur många som följer med eller får plats i buss

Läs mer

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen.

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen. VACKRA PRAG Följ med och upplev vackra Prag! Staden som bjuder på allt vi förväntar oss av en storstad i form av historia, kultur, restauranger och goda shoppingmöjligheter. Under våra dagar i Prag lär

Läs mer

BALTIKUM. med Estland, Lettland och Litauen. Tid: 2-8 juni Avresa: 2 juni kl 08.20 från: Träffpunkten i Färjestaden

BALTIKUM. med Estland, Lettland och Litauen. Tid: 2-8 juni Avresa: 2 juni kl 08.20 från: Träffpunkten i Färjestaden SPF SENIORERNA SOLVÄNDAN OCH SYD ÖLAND BALTIKUM LÄS, LÄR OCH RES med Estland, Lettland och Litauen Tid: 2-8 juni Avresa: 2 juni kl 08.20 från: Träffpunkten i Färjestaden Pris: 7.200 kr i dubbelrum. Enkelrum:

Läs mer

POSTTRAMPET LUDVIKA 10 september 2005

POSTTRAMPET LUDVIKA 10 september 2005 POSTTRAMPET LUDVIKA 10 september 2005 Postens IF Ludvika och Postens Idrottsförbund inbjuder till POSTTRAMPET. Motionsklassen kommer att cykla på natursköna cykelbanor anlagda på gamla järnvägsbankar på

Läs mer

Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009,

Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009, Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009, Flyg: Med Ryan Air från Skavsta flygplats (Nyköping) 22/4 Skavsta Treviso 17.25-19.50 29/4 Treviso Skavsta 20.15-22.45 Pris och plats

Läs mer

Tältning vid Boserups scoutstuga 21-22 juni

Tältning vid Boserups scoutstuga 21-22 juni Tältning vid Boserups scoutstuga 21-22 juni Avfärd: Onsdagen den 21 juni klockan 9:00 från fritids. Vi cyklar till scoutstugan och har en paus efter halva vägen. Vi har med en bil som barnen kan lägga

Läs mer

Ungern RESEFAKTA BESKRIVNING

Ungern RESEFAKTA BESKRIVNING Ungern BESKRIVNING Ungern 8 dagar Med Györ som utgångspunkt upplever vi Ungern. Vi åker till Ungerns hav Balatonsjön, längs den vackra Donau till dess drottning Budapest. Det blir en dagsutflykt till kejsarstaden

Läs mer

Resa till Polen september 2017

Resa till Polen september 2017 Resa till Polen 11 16 september 2017 Närheten, möjligheten att återuppleva kultur och gemensam historia och mycket mera gör Polen till ett land värt att besöka. Polen har enormt mycket att erbjuda mellan

Läs mer

På vintern: flyger vi från Arjeplog. Stannar 1-5 dagar Båten är utbytt mot snöskoter. 1 skoter/2 personer. Frivikt 30kg.

På vintern: flyger vi från Arjeplog. Stannar 1-5 dagar Båten är utbytt mot snöskoter. 1 skoter/2 personer. Frivikt 30kg. PAKET/PRISER Miekak kan erbjuda dig ett digert smörgåsbord av högkvalitativa upplevelser i Arjeplogsfjällens hjärta. Vi erbjuder alternativ och upplevelser paketerat så att du oavsett om du är en långväga

Läs mer

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9.

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9. Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9. Har glädjen att kunna erbjuda en yogaresa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga, Andalusien. Den 9-16 september

Läs mer

Gothia Innebandy Cup

Gothia Innebandy Cup Gothia Innebandy Cup Snart bär det av mot Gothia Innebandy Cup och här kommer lite information. Saknar ni någon info så hör av er. Reseinfo: Resa från Rimbo och hem samt eventuell bussresa i GBG bekostas

Läs mer

Handledning för arrangör av Regionslägret

Handledning för arrangör av Regionslägret Handledning för arrangör av Regionslägret Förord Grundiden med Regionslägret är att det skall vara ett socialt läger med kvalificerad träning för respektive distrikts 5 bästa killar respektive tjejer det

Läs mer

Välkommen till SFF-kongress 2012 i Borås

Välkommen till SFF-kongress 2012 i Borås Välkommen till SFF-kongress 2012 i Borås Som framgått av annons i SFF-Filatelisten och vårt nyhetsbrev är det förbundskongress i Borås 21 och 22 april 2012 plus att den föregås av en filatelidag. Det är

Läs mer

POLEN 2011. Jesper Hulterström. V10 s

POLEN 2011. Jesper Hulterström. V10 s POLEN 2011 Jesper Hulterström V10 s 1 Jag heter Jesper Hulterström och Har varit på utlandspraktik 5/5 25/5 i Polen i en stad vid namn Tuchola. Resan varade i 3 veckor och den gjorde jag med John Pettersson

Läs mer

JIPEEEEE, SNART ÄR DET DAGS ATT ÅKA TILL SNOWCAMP!!

JIPEEEEE, SNART ÄR DET DAGS ATT ÅKA TILL SNOWCAMP!! Snowcamp 2015-05-27 JIPEEEEE, SNART ÄR DET DAGS ATT ÅKA TILL SNOWCAMP!! Först och viktigast. Vi är superglada att ni har valt att komma till oss på camp och vi ska göra allt vi kan för att det ska bli

Läs mer

Kap.1 Packning. - Ok, säger Elin nu måste vi sätta fart för båten går om fem timmar!

Kap.1 Packning. - Ok, säger Elin nu måste vi sätta fart för båten går om fem timmar! Kap.1 Packning Hej jag heter Elin. Jag och min pojkvän Jonathan ska till Gotland med våra kompisar Madde och Markus. Vi håller på att packa. Vi hade tänkt att vi skulle tälta och bada sedan ska vi hälsa

Läs mer

Midnattsboule i Midnattssol

Midnattsboule i Midnattssol Midnattsboule i Midnattssol Så är det dags, boule kommer till Luleå. Som vanligt försöker vi i Luleå att erbjuda en upplevelse med det lilla extra eftersom en del av de som kommer hit aldrig varit ovanför

Läs mer

Gretzky Tournament. toronto, kanada EXEMPEL PROGRAM. Mondag-Tisdag / 28-29.12. Frukost

Gretzky Tournament. toronto, kanada EXEMPEL PROGRAM. Mondag-Tisdag / 28-29.12. Frukost EXEMPEL PROGRAM Lördag / 26.12 13:35-15:45 Flyg Stockholm - Reykjavik (Icelandair) 17:00-17:55 Flyg Reykjavik - Toronto (Icelandair) Buss till hotel, check-in Kvällsmat, info session Söndag / 27.12 Träning

Läs mer

Årets vinresa med Nordiska Gästabudsgruppen

Årets vinresa med Nordiska Gästabudsgruppen ZxÇâ Ç ÅtàÄtzÇ Çz 9 Årets vinresa med Nordiska Gästabudsgruppen Fredagen den 26 April till lördagen den 4 Maj 2013 ZxÇâ Ç ÅtàÄtzÇ Çz 9 Följ med oss till Italien i glädjens tecken med underbara naturupplevelser

Läs mer

Östersjön runt Baltikum och Polen

Östersjön runt Baltikum och Polen Östersjön runt Baltikum och Polen Följ med och upptäck; Estland-Lettland-Litauen-Polen den 9 17 maj 2014 Rundresa från Öland/Kalmar via Stockholm Tallinn - Riga - Vilnius - Warmia/Mazurien- Gdansk/Gdynia

Läs mer

European Masters Athletics 2010 15-24. juli

European Masters Athletics 2010 15-24. juli Del af Holstebro RejseCenter K/S Gartnerivej 11-7500 Holstebro Danmark www.holstebrorejsecenter.dk CVR 26927021 Tilsluttet Rejsegarantifonden nr 1525 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening Udvidet ansvarsforsikring

Läs mer

Programmet kommer bli roligt och vi hoppas att solen lyser på oss och att det är varmare i vattnet.

Programmet kommer bli roligt och vi hoppas att solen lyser på oss och att det är varmare i vattnet. Lägerbrev 2 Hej Det kommer bli ett toppen läger med mycket scouter vi blir ca 80 st när vi är som flest. På Vässarö kommer det vara nästan 2 000 scouter totalt under delar av den tid vi är där. Programmet

Läs mer

Välkommen till Örebro och Postmästerskap i Bowling.

Välkommen till Örebro och Postmästerskap i Bowling. Välkommen till Örebro och Postmästerskap i Bowling. På uppdrag av Postens Idrottsförbund har vi fått nöjet att arrangera 2011 års Postmästerskap i Bowling. Tävlingen äger rum den 4-6 mars och spelplatsen

Läs mer

Reseguide till London

Reseguide till London Reseguide till London Alla nödvändigheter för din London resa Nicholas Harrison Vill du åka till London utan att spendera allt för mycket pengar? Denna guide hjälper dig boka alla nödvändigheter för en

Läs mer

Pilgrimsvandring 2013. Camino Francés Sarria Santiago de Compostela

Pilgrimsvandring 2013. Camino Francés Sarria Santiago de Compostela 1(6) Pilgrimsvandring 2013 Resa 24 september 2 oktober 2013 Pris 11 070: -/person i dubbelrum 12 585: -/person i enkelrum Camino Francés Sarria Santiago de Compostela Priset är baserat på 16 deltagare

Läs mer

Föräldramöte ÖIF P

Föräldramöte ÖIF P Föräldramöte ÖIF P07 2018-03-24 Agenda Föräldrafolder Upplägget 2018 Träningar Träningsläger DK Seriespel Ulvacupen Öjersjöcupen Kommunikation Övrigt Föräldrafolder Upplägget Tränarna: Henrik Augustsson

Läs mer

T Ä N K M I L J Ö S M A R T ÅK B U S S M E D O S S P Å V A N D R I N G S R E S A T I L L Ö S T E R R I K E

T Ä N K M I L J Ö S M A R T ÅK B U S S M E D O S S P Å V A N D R I N G S R E S A T I L L Ö S T E R R I K E T Ä N K M I L J Ö S M A R T ÅK B U S S M E D O S S P Å V A N D R I N G S R E S A T I L L Ö S T E R R I K E V A N D R I N G S R E S A T I L L H O P F G A R T E N 7 1 5 S E P T E M B E R H O P F G A R T

Läs mer

Whiskyresa till Skottland 21 29 augusti 2010

Whiskyresa till Skottland 21 29 augusti 2010 Whiskyresa till Skottland 21 29 augusti 2010 Mitt namn är Jocum Wigerup, Dooleys Whiskysällskap & Lugnets Whiskyklubb. Tillsammans med Robert van Hal, Whisky Society Skåne, organiserar jag en resa på temat

Läs mer

PM SkåneSim SwimTeam INTERNATIONAL SWIM MEETING ISM 2014

PM SkåneSim SwimTeam INTERNATIONAL SWIM MEETING ISM 2014 PM SkåneSim SwimTeam INTERNATIONAL SWIM MEETING ISM 2014 Skånesim gratulerar Er till uttagningen till den internationella simtävlingen ISM 2014. Tävling samlar startande från många länder och i år är även

Läs mer

Avfärd: Klockan 8:00 från fritids (samling senast 7:45) Hemkomst: Ca klockan 16:00 (vi åker från Höör ca 15:00)

Avfärd: Klockan 8:00 från fritids (samling senast 7:45) Hemkomst: Ca klockan 16:00 (vi åker från Höör ca 15:00) Utflykt till Skånes Djurpark 28 juni Avfärd: Klockan 8:00 från fritids (samling senast 7:45) Hemkomst: Ca klockan 16:00 (vi åker från Höör ca 15:00) Ströva i djurparken (kolla matningen av vissa djur)

Läs mer

Inbjudan till. Träningsläger. Österrike Wipptal. 8-16 augusti 2015

Inbjudan till. Träningsläger. Österrike Wipptal. 8-16 augusti 2015 Inbjudan till Träningsläger Österrike Wipptal 8-16 augusti 2015 Info: Den andra veckan i augusti är det dags för årets stora klubb-händelse. Då drar nämligen OK Hammaren till Wipptal i Österrikiska alperna

Läs mer

Läger Sommar 2014. Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Tomelilla och Ystad

Läger Sommar 2014. Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Tomelilla och Ystad Läger Sommar 2014 Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Tomelilla och Ystad & Tomelilla, Simrishamn, Skurup, Sjöbo och Ystads kommun Arrangerar läger för ungdomar med högfungerande Autism/AS 23 juni-28 juni 2014

Läs mer

Lite information avseende Gothia cup för GIF P01 (uppdaterad )

Lite information avseende Gothia cup för GIF P01 (uppdaterad ) 1 Lite information avseende Gothia cup för GIF P01 (uppdaterad 2014-06-23) Som bekant så har vi anmält ett lag till Gothia cup som äger rum mellan den 13-19 juli. Vi har nedan sammaställt lite information

Läs mer

PM SkåneSim SwimTeam INTERNATIONAL SWIM MEETING ISM 2015

PM SkåneSim SwimTeam INTERNATIONAL SWIM MEETING ISM 2015 PM SkåneSim SwimTeam INTERNATIONAL SWIM MEETING ISM 2015 Skånesim gratulerar Er till uttagningen till den internationella simtävlingen ISM 2015. Tävling samlar startande från många länder och i år är SkåneSim

Läs mer

Junior Cup Våren 2010

Junior Cup Våren 2010 Välkomna Skövde IK, J18 anordnar en tvådagarscup våren 2010, efter säsongsslut. Vi ser framemot en två dagar fyllda av hockey. Nedan följer lite information kring cupen, med avgifter, boende, mm. Mer exakt

Läs mer

FEBRUARI 2012. JVM-Distans. den 22 februari 2012

FEBRUARI 2012. JVM-Distans. den 22 februari 2012 FEBRUARI 2012 JVM-Distans den 22 februari 2012 Då var första tävlingen avklarad för oss äldre igår, resultatet från min egen sida var inte alls suveränt, faktiskt inte ens i närheten.. Men med tanke på

Läs mer

PROGRAM 2015. Tallinnkryssningar. Sparesor till Pärnu. Hotellövernattningar i Tallinn. Temaresor till Estland

PROGRAM 2015. Tallinnkryssningar. Sparesor till Pärnu. Hotellövernattningar i Tallinn. Temaresor till Estland PROGRAM 2015 Tallinnkryssningar Sparesor till Pärnu Hotellövernattningar i Tallinn Temaresor till Estland Välkomna med på resan vi hoppas att ni hittar någon resa som passar just er Vi som jobbar på Peters

Läs mer

Priser Grundpaketet 101 - (avser per person) Höst Höst Höst Vinter. Sommar 6 dgr. Sommar 3 dgr 1/7-18/8 1/7-18/8 19/8-29/8 30/8-5/9 6/9-14/2-4/5

Priser Grundpaketet 101 - (avser per person) Höst Höst Höst Vinter. Sommar 6 dgr. Sommar 3 dgr 1/7-18/8 1/7-18/8 19/8-29/8 30/8-5/9 6/9-14/2-4/5 Miekak kan erbjuda dig ett digert smörgåsbord av högkvalitativa upplevelser i Arjeplogsfjällens hjärta. Vi erbjuder alternativ och upplevelser paketerat så att du oavsett om du är en långväga gäst eller

Läs mer

Danderyds församling pilgrimsvandring 2014. Camino Portugués Tui Santiago de Compostela

Danderyds församling pilgrimsvandring 2014. Camino Portugués Tui Santiago de Compostela 1(7) Danderyds församling pilgrimsvandring 2014 Camino Portugués Tui Santiago de Compostela Den portugisiska pilgrimsvägen är den näst mest populära pilgrimsleden efter Den franska vägen. En led som slingrar

Läs mer

Turneringsinfo TÄVLINGSFORM

Turneringsinfo TÄVLINGSFORM Turneringsinfo TÄVLINGSFORM Till Gothia Cup är alla klubblag välkomna. Enda förbehållet är att föreningen är registrerad hos sitt lands FIFA-anslutna fotbollsförbund. I de länder där skolfotboll är en

Läs mer

3. Hur var maten som ingick i resans pris?: mycket bra Kommentar maten: -Fantastiskt! Vi behövde verkligen inte ga hungriga :)

3. Hur var maten som ingick i resans pris?: mycket bra Kommentar maten: -Fantastiskt! Vi behövde verkligen inte ga hungriga :) Namn: Malin Mauritsen Resa: Portugal - Atlantkusten langritt Datum: 26.4-3.5 2014 1. Hur blev du mottagen vid ankomsten?: mycket bra Kommentar mottagande: -Enda var en missuppfattning om upphämtningstid

Läs mer

WWOP resor 24 okt 14 nov, 2014

WWOP resor 24 okt 14 nov, 2014 WWOP resor 24 okt 14 nov, 2014 till Chile, Argentina och Uruguay, till Veteran-VM 1-8 Nov vid Porto Alegre i Södra Brasilien samt till Iguasso Vattenfallen i Argentina, Brasilien och Paraguay. WWOP-resan

Läs mer

Aktiviteter 1 juli 31 december 2013

Aktiviteter 1 juli 31 december 2013 Anhörigcenter Foto: Sofia Sabel Kartan är beskuren och lånad från broschyren Innerstaden Kungsbacka, smakfulla upplevelser Du är välkommen att kontakta oss. Telefon: 0300-83 42 29 E-post: anhorigstod-ao@kungsbacka.se

Läs mer