Frågesport Bit för Bit. Huvudstäder i Europa

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Frågesport Bit för Bit. Huvudstäder i Europa"

Transkript

1 Frågesport Bit för Bit Huvudstäder i Europa

2 Fråga 1. 5 p Landet har den högsta andelen invånare som inte är medborgare i något EU-land, i Europa. 27, 8 %.

3 Landet har den högsta andelen invånare som inte är medborgare i något EU-land i Europa. 27, 8 %. Staden hette tidigare Reval.

4 2 p Landet har den högsta andelen invånare som inte är medborgare i något EU-land i Europa. 27, 8 %. Staden hette tidigare Reval. Stadens gamla stad finns med på Unescos världsarvslista.

5

6 2 p 1 p Landet har den högsta andelen invånare som inte är medborgare i något EU-land i Europa. 27, 8 %. Staden hette tidigare Reval. Stadens gamla stad finns med på Unescos världsarvslista. Fartyget Estonia trafikerade Östersjön mellan Stockholm och vår stad.

7 Rätt svar Tallin

8 Fråga 2. 5 p I denna stad kan du besöka Raul Wallenbergs fängelsecell.

9 I denna stad kan du besöka Raul Wallenbergs fängelsecell. Vår stad är känd som Wiens tvillingstad.

10 2 p I denna stad kan du besöka Raul Wallenbergs fängelsecell. Vår stad är känd som Wiens tvillingstad. Floden Donau rinner igenom staden.

11

12 2 p 1 p I denna stad kan du besöka Raul Wallenbergs fängelsecell. Vår stad är känd som Wiens tvillingstad. Floden Donau rinner igenom staden. Landet förknippas med Gulasch och användandet av paprika i matlagning.

13 Rätt svar Budapest

14 Fråga 3. 5 p Denna stad har kallats den första världsstaden samt utforskarnas stad.

15 Denna stad har kallats den första världsstaden samt utforskarnas stad. Stadens centrum är belägen på sju kullar, vilket gör att många gator är för branta för motorfordon.

16 2 p Denna stad har kallats den första världsstaden samt utforskarnas stad. Stadens centrum är belägen på sju kullar, vilket gör att många gator är för branta för motorfordon. EU:s senaste fördrag (lagtext) bär stadens namn.

17 2 p 1 p Denna stad har kallats den första världsstaden samt utforskarnas stad. Stadens centrum är belägen på sju kullar, vilket gör att många gator är för branta för motorfordon. EU:s senaste fördrag (lagtext) bär stadens namn. Hemmahamn för Vasco da Gama som kom från detta land.

18 Rätt svar Lissabon

19 Fråga 4. 5 p Vår stads mest kända symbol är också landets nationalsymbol. Det är en 125 cm hög staty som invigdes 1913.

20 Vår stads mest kända symbol är också landets nationalsymbol. Det är en 125 cm hög staty som invigdes Huvudstad i ett av de länder i EU som inte har Euron som valuta.

21 2 p Vår stads mest kända symbol är också landets nationalsymbol. Det är en 125 cm hög staty som invigdes Huvudstad i ett av de länder i EU som inte har Euron som valuta. Man brukar säga att landet har världens äldsta flagga.

22 2 p 1 p Vår stads mest kända symbol är också landets nationalsymbol. Det är en 125 cm hög staty som invigdes Huvudstad i ett av de länder i EU som inte har Euron som valuta. Man brukar säga att landet har världens äldsta flagga. Gå längs Ströget och strosa i Nyhavn i vår stad som har broförbindelse med Sverige

23 Rätt svar Köpenhamn

24 Fråga 5. 5 p Denna stad är efter Athen, Europas äldsta huvudstad.

25 Denna stad är efter Athen, Europas äldsta huvudstad. Ligger strategiskt i Europa då den kopplar samman Adriatiska havet med Svarta haver och Egeiska havet.

26 2 p Denna stad är efter Athen, Europas äldsta huvudstad. Ligger strategiskt i Europa då den kopplar samman Adriatiska havet med Svarta haver och Egeiska havet. Stadens katedral är en symbol och en av de största ortodoxa kyrkorna i världen.

27

28 2 p 1 p Denna stad är efter Athen, Europas äldsta huvudstad. Ligger strategiskt i Europa då den kopplar samman Adriatiska havet med Svarta haver och Egeiska havet. Stadens katedral är en symbol och en av de största ortodoxa kyrkorna i världen. Stadens namn är också ett populärt tilltalsnamn för kvinnor.

29 Rätt svar Sofia

30 Fråga 6. 5 p I denna stad ligger NATO:s högkvarter.

31 I denna stad ligger NATO:s högkvarter. I denna stad finns denna 102 m höga atom.

32 2 p I denna stad ligger NATO:s högkvarter. I denna stad finns denna 102 m höga atom. Här äter du musslor med pommes frites hos Chez Leon.

33 2 p I denna stad ligger NATO:s högkvarter. I denna stad finns denna 102 m höga atom. Här äter du musslor med pommes frites hos Chez Leon. 1 p Tintins upphovsman kommer från denna stad som också kallas EUs huvudstad.

34 Rätt svar Bryssel

35 Fråga 7. 5 p Är den tredje mest befolkade staden i EU efter London och Berlin.

36 Är den tredje mest befolkade staden i EU efter London och Berlin. Belägen på västra stranden av floden Manzanares.

37 2 p Är den tredje mest befolkade staden i EU efter London och Berlin. Belägen på västra stranden av floden Manzanares. Landets nya höghastighetståg AVE trafikerar staden. Här ligger även Pradomuséet.

38 2 p Är den tredje mest befolkade staden i EU efter London och Berlin. Belägen på västra stranden av floden Manzanares. Landets nya höghastighetståg AVE trafikerar staden. Här ligger även Pradomuséet. 1 p Stadens kända fotbollslag som heter liknande som staden spelar på Estadio Santiago Bernabeu.

39 Rätt svar Madrid

40 Fråga 8. 5 p Har ett maritimt tempererat klimat karaktäriserat av milda vintrar och lugna somrar.

41 Har ett maritimt tempererat klimat karaktäriserat av milda vintrar och lugna somrar. Grundades som en vikingabosättning och ligger vid floden Liffey.

42 2 p Har ett maritimt tempererat klimat karaktäriserat av milda vintrar och lugna somrar. Grundades som en vikingabosättning och ligger vid floden Liffey. Bilden visar stadens mest populära stråk med många barer och livligt nattliv.

43 2 p Har ett maritimt tempererat klimat karaktäriserat av milda vintrar och lugna somrar. Grundades som en vikingabosättning och ligger vid floden Liffey. Bilden visar stadens mest populära stråk med många barer och livligt nattliv. 1 p Grönt är färgen som förknippas med staden såväl som landet. S:t Patrik är deras kända skyddshelgon.

44 Rätt svar Dublin

Olika typer av kartor Tematiska kartor Topografiska kartor En karta kan visa olika saker Europas födelse Jordens tektoniska plattor Europas utseende Naturlandskap Landskap som naturen format Kulturlandskap

Läs mer

EUROPA PÅ KARTAN. Till läraren. Landområdeskartorna

EUROPA PÅ KARTAN. Till läraren. Landområdeskartorna EUROPA PÅ KARTAN Till läraren Europa på kartan riktar sig mot det centrala innehållet Geografins metoder, begrepp och arbetssätt i ämnet geografi i Lgr11. Framförallt passar materialet för åk 4-6 då Europas

Läs mer

Ungern RESEFAKTA BESKRIVNING

Ungern RESEFAKTA BESKRIVNING Ungern BESKRIVNING Ungern 8 dagar Med Györ som utgångspunkt upplever vi Ungern. Vi åker till Ungerns hav Balatonsjön, längs den vackra Donau till dess drottning Budapest. Det blir en dagsutflykt till kejsarstaden

Läs mer

SAS- Destinationer och avreseorter Europa

SAS- Destinationer och avreseorter Europa SAS- Destinationer och avreseorter Europa Nedan framgår rabatt för respektive bokningsklass per destination och avreseort. Vid förfrågan kan Ramavtalsleverantören erbjuda högre rabatt. Sid 1 (12) Rabatten

Läs mer

Studiematerial från riksdagen. Det här är EU. Teds tröja en fråga för EU

Studiematerial från riksdagen. Det här är EU. Teds tröja en fråga för EU Studiematerial från riksdagen Det här är EU Teds tröja en fråga för EU EU påverkar dig EU beslutar om mycket som påverkar dig och dina kompisars vardag. Du behöver bara vända på din väckarklocka eller

Läs mer

Österrike. Österrikes huvudstad är Wien, några andra stora städer är Salzburg, Linz, Graz och Innsbruck.

Österrike. Österrikes huvudstad är Wien, några andra stora städer är Salzburg, Linz, Graz och Innsbruck. Österrike Österrike Österrike ligger i den centrala delen av Europa och grannländerna är Tyskland, Schweiz, Italien, Liechtenstein, Slovenien, Ungern, Slovakien och Tjeckien. Österrikes huvudstad är Wien,

Läs mer

Norwegian Air Shuttle - Destinationer och avreseorter Europa

Norwegian Air Shuttle - Destinationer och avreseorter Europa Norwegian Air Shuttle - Destinationer och avreseorter Europa Nedan framgår rabatt för respektive bokningsklass per destination och avreseort. Sid 1 (6) Vid förfrågan kan Ramavtalsleverantören erbjuda högre

Läs mer

Snittpriser på flygbiljetter 2011 2014

Snittpriser på flygbiljetter 2011 2014 Snittpriser på flygbiljetter 2011 2014 Travellink har jämfört snittpriserna på tur- och returbiljetter till de mest populära resmålen mellan 2011 och 2014. Sista kolumnen visar förändringen i procent mellan

Läs mer

Studiematerial från riksdagen. Det här är EU. Teds tröja en fråga för EU

Studiematerial från riksdagen. Det här är EU. Teds tröja en fråga för EU Studiematerial från riksdagen Det här är EU Teds tröja en fråga för EU EU påverkar dig EU beslutar om mycket som påverkar vardagen för dig och dina kompisar. Du behöver bara vända på din väckarklocka eller

Läs mer

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Vi gör en härlig kryssning längs den magnifika dalmatiska kusten och dess vackra öar. Under tre dagar på Adriatiska havet åker vi från en ö till en annan

Läs mer

Berlitz och Första Klass 25% Topp 10 15% Period 10/3-15/5

Berlitz och Första Klass 25% Topp 10 15% Period 10/3-15/5 SPRÅKKURSER MED CD-SKIVOR BERLITZ Engelska för nybörjare 9789174252958 190 25% Franska för nybörjare 9789174252965 190 25% Italienska för nybörjare 9789174252972 190 25% Spanska för nybörjare 9789174252989

Läs mer

MADRID. BE RESOR AB Björkhagavägen 8

MADRID. BE RESOR AB Björkhagavägen 8 Invånare: 3,1 miljoner Valuta: - Euro Öppettider: 10-22 dagligen med vissa undantag och siesta MADRID FOTBOLLSRESA TILL MADRID En av världens största fotbollsklubbar, Real Madrid, är baserade i Madrid

Läs mer

Varför är prisstabilitet viktigt för dig? Elevhäfte

Varför är prisstabilitet viktigt för dig? Elevhäfte Varför är prisstabilitet viktigt för dig? Elevhäfte Vad kan du köpa för tio euro? Kanske två cd-singlar, eller varför inte din favorittidning i en månad? Har du någonsin tänkt på varför det är så? Hur

Läs mer

Ortstilläggens grundvärden i ordinarie tjänsteförhållanden. Tjänstebenämning eller uppgift euro per år. Beskickningschef (kravnivå 1-3)

Ortstilläggens grundvärden i ordinarie tjänsteförhållanden. Tjänstebenämning eller uppgift euro per år. Beskickningschef (kravnivå 1-3) 970 Nr 308 Bilaga 1 Ortstilläggens grundvärden i ordinarie tjänsteförhållanden Tjänstebenämning eller uppgift Grundvärde euro per år Beskickningschef (kravnivå 1-3) 36 950 Beskickningschef (kravnivå 4-7)

Läs mer

278/2011 MAXIMIBELOPPEN FÖR HYRORNA (HYRESTAKET) PER STATIONERINGSORT SOM BETALAS I BOSTADSERSÄTTNING

278/2011 MAXIMIBELOPPEN FÖR HYRORNA (HYRESTAKET) PER STATIONERINGSORT SOM BETALAS I BOSTADSERSÄTTNING 278/2011 11 Bilaga 9 MAXIMIBELOPPEN FÖR HYRORNA (HYRESTAKET) PER STATIONERINGSORT SOM BETALAS I BOSTADSERSÄTTNING Representation i hemmet = representation i hemmet möjlig i liten skala Beskickning Respresentation

Läs mer

Guide för din fotbollsresa till Real Madrid

Guide för din fotbollsresa till Real Madrid Guide för din fotbollsresa till Real Madrid Har du på att boka en fotbollsresa till Real Madrid så ska du läsa den här guiden först. Du kommer att få väldigt mycket tips och råd på hur du får ut det mesta

Läs mer

U T R I K E S M I N I S T E R I E T S F Ö R E S K R I F T E R. Ändrar bilaga 7 av utrikesministeriets beslut (nr 86/03) utfärdat den 16.12.

U T R I K E S M I N I S T E R I E T S F Ö R E S K R I F T E R. Ändrar bilaga 7 av utrikesministeriets beslut (nr 86/03) utfärdat den 16.12. AVDELNING Administrativa avdelningen FÖRESKRIFT ANVISNING NR 96 MÅLGRUPP DATUM 22.6.2004 GILTIGHETSTID 1.7.2004 - tillsvidare BEFOGENHET 11 förordningen om ersättningar på grund av de lokala särförhållandena

Läs mer

W A L L N E R S B U S S

W A L L N E R S B U S S W A L L N E R S B U S S ÖSTERSJÖKRYSSNING TALLINN - ST PETERSBURG - HELSINGFORS Dag 1 Avresa från Gävle/Sandviken 18:00 Färjan MS Princess Anastasia avgår från Stockholm mot Tallinn, St Petersburg och

Läs mer

U T R I K E S M I N I S T E R I E T S F Ö R E S K R I F T E R. Ändrar bilaga 7 av utrikesministeriets beslut (nr 96/04) utfärdat den 22.6.

U T R I K E S M I N I S T E R I E T S F Ö R E S K R I F T E R. Ändrar bilaga 7 av utrikesministeriets beslut (nr 96/04) utfärdat den 22.6. AVDELNING Administrativa avdelningen FÖRESKRIFT ANVISNING NR 102 MÅLGRUPP DATUM 20.12.2004 GILTIGHETSTID 1.1.2005 - tillsvidare BEFOGENHET 11 förordningen om ersättningar på grund av de lokala särförhållandena

Läs mer

FINLANDS FÖRFATTNINGSSAMLING

FINLANDS FÖRFATTNINGSSAMLING FINLANDS FÖRFATTNINGSSAMLING Utgiven i Helsingfors den 27 augusti 2014 693/2014 Utrikesministeriets förordning om ändring av utrikesministeriets förordning om ersättningar inom utrikesrepresentationen

Läs mer

Statens inköpscentral vid Kammarkollegiet Bilaga 1. Prisbilaga Upphandling Flyg utrikes 2012 Diarienr: 96-60-2012

Statens inköpscentral vid Kammarkollegiet Bilaga 1. Prisbilaga Upphandling Flyg utrikes 2012 Diarienr: 96-60-2012 ir France KLM Royal Dutch irlines - Destinationer och avreseorter Europa Nedan framgår rabatt för respektive per destination och avreseort. Vid förfrågan kan Ramavtalsleverantören erbjuda högre rabatt.

Läs mer

FINLANDS FÖRFATTNINGSSAMLING

FINLANDS FÖRFATTNINGSSAMLING FINLANDS FÖRFATTNINGSSAMLING Utgiven i Helsingfors den 29 februari 2012 95/2012 Utrikesministeriets förordning om ändring av utrikesministeriets förordning om ersättningar inom utrikesrepresentationen

Läs mer

Värt att veta om. Jordanien. Res med hjärta, hjärna och omtanke

Värt att veta om. Jordanien. Res med hjärta, hjärna och omtanke Värt att veta om Jordanien Res med hjärta, hjärna och omtanke Fakta Jordanien Huvudstad Invånarantal Språk Amman 8,1 milj. Arabiska Religion Valuta Yta Sunni-islam Dinar 97.740 km2 Nedanför kan du få praktiska

Läs mer

Värt att veta om. Spanien. Res med hjärta, hjärna och omtanke

Värt att veta om. Spanien. Res med hjärta, hjärna och omtanke Värt att veta om Spanien Res med hjärta, hjärna och omtanke Fakta Spanien Huvudstad Invånare Språk Madrid 48 milj. Spanska, katalanska, galiciska och baskiska Religion Valuta Areal Romerskkatolicism Euro

Läs mer

RUTTFÖRSLAG FÖR EN VECKAS SEGLING NORR OCH SÖDER FRÅN SPLIT

RUTTFÖRSLAG FÖR EN VECKAS SEGLING NORR OCH SÖDER FRÅN SPLIT RUTTFÖRSLAG FÖR EN VECKAS SEGLING NORR OCH SÖDER FRÅN SPLIT 7 DAGAR SÖDER UT: Dag 1 - Trogir Vi rekommenderar er att segla norr ut er under första dag till staden Trogir. Trogir är en riktig pärla och

Läs mer

Europa - vår egen världsdel GRUNDBOKEN sid. 5-9

Europa - vår egen världsdel GRUNDBOKEN sid. 5-9 Europa - vår egen världsdel GRUNDBOKEN sid. 5-9 Våra världsdelar och kontinenter 1. Hur många är de stora kontinenterna och vad heter de? 2. Hur många världsdelar finns det? 3. Vilka två världsdelar ligger

Läs mer

BJÖRN AXÉN på mallorca

BJÖRN AXÉN på mallorca BJÖRN AXÉN på mallorca välkommen till mallorca 15 19 MAJ 2016 Upplev Mallorca när ön är som bäst och fyll på med uppsättnings- och stylinginspiration tillsammans med Johan Hellström och Peter Hägelstam.

Läs mer

Värt att veta om. Italien. Res med hjärta, hjärna och omtanke

Värt att veta om. Italien. Res med hjärta, hjärna och omtanke Värt att veta om Italien Res med hjärta, hjärna och omtanke Fakta Italien Huvudstad Invånarantal Språk Rom 62 milj. Italienska Religion Valuta Yta Romerskkatolicism Euro Här nedan hittar du praktisk information

Läs mer

KARTÖVNINGAR för kartbok

KARTÖVNINGAR för kartbok 1 KARTÖVNINGAR för kartbok Instruktioner Använd endast kartboken för att lösa uppgifterna. Skriv alla svaren i häftet och använd de tomma kartorna för att skriva och färglägga enligt uppgifterna. Arbeta

Läs mer

DEN STORA AMERIKARESAN 7-9, GY

DEN STORA AMERIKARESAN 7-9, GY Filmhandledning DEN STORA AMERIKARESAN 7-9, GY USA:s geografi USA är ett stort land och täcker stora delar av Nordamerika. Befolkningen är nästan 320 miljoner till antalet och landets geografi skiljer

Läs mer

FINLANDS FÖRFATTNINGSSAMLING

FINLANDS FÖRFATTNINGSSAMLING INLANS ÖRATTNINGSSAMLING Utgiven i Helsingfors den 30 mars 2011 Utrikesministeriets förordning om ändring av utrikesministeriets förordning om ersättningar inom utrikesrepresentationen Given i Helsingfors

Läs mer

Värt att veta om. Tyskland. Res med hjärta, hjärna och omtanke

Värt att veta om. Tyskland. Res med hjärta, hjärna och omtanke Värt att veta om Tyskland Res med hjärta, hjärna och omtanke Fakta Tyskland Huvudstad Invånarantal Språk Berlin 80,5 milj. Tyska Religion Valuta Yta Romerskkatolsk och protestantisk Euro Här nedan hittar

Läs mer

2012 Portugal. Lägerområde. Bad

2012 Portugal. Lägerområde. Bad 2012 Portugal Lägerområde Bad Portugal Portugal är ett land som är beläget i sydvästra Europa. Portugal ligger intryckt i det sydvästra hörnet av liberiska halvön som de delar med Spanien. Portugal är

Läs mer

Kontorsindex. Fler anställda och ett ökat lokalbehov. Vårens mätning 2006 ILLUSTRATION: THOMAS PALMBÄCK

Kontorsindex. Fler anställda och ett ökat lokalbehov. Vårens mätning 2006 ILLUSTRATION: THOMAS PALMBÄCK 1 Kontorsindex ILLUSTRATION: THOMAS PALMBÄCK Vårens mätning 2006 Fler anställda och ett ökat lokalbehov Fakta om Kontorsindex 2 12:e undersökningen Svarsfrekvens 180 bolag, motsvarande ca 50% av panelen

Läs mer

Jet Set för 2-6 spelare, ålder: från 10 år.

Jet Set för 2-6 spelare, ålder: från 10 år. [page 1] Jet Set för 2-6 spelare, ålder: från 10 år. Lyft på egna vingar! Bli rik och berömd med eget internationellt flygbolag! Europa svämmar över av resmöjligheter och du kan vara med och skapa resorna.

Läs mer

Vi kryssar runt Östersjön med Jewel of the Seas

Vi kryssar runt Östersjön med Jewel of the Seas Club Eriks noga utvalda upplevelser Vi kryssar runt Östersjön med Jewel of the Seas Sthlm - St. Petersburg - Helsingfors - Tallinn - Visby - Sthlm Under denna kryssning med Jewel of the Seas kommer vi

Läs mer

Välkommen till årsstämma 2008 HUFVUDSTADEN

Välkommen till årsstämma 2008 HUFVUDSTADEN Välkommen till årsstämma 2008 Året i korthet Positivt i Stockholm och i Göteborg Bruttoresultat jämförbart bestånd +14% Nettoomsättning jämförbart bestånd +10% Minskade vakanser Året i korthet Omförhandlingar

Läs mer

Julmarknadskryssning längs med Donau

Julmarknadskryssning längs med Donau Julmarknadskryssning längs med Donau Följ med och upplev den magiska stämningen på några av Europas vackraste julmarknader. Ombord på vår mysiga älvkryssningsbåt, Der Kleine Prinz, får du julstämning och

Läs mer

Värt att veta om. Jordanien. Res med hjärta, hjärna och omtanke

Värt att veta om. Jordanien. Res med hjärta, hjärna och omtanke Värt att veta om Jordanien Res med hjärta, hjärna och omtanke Fakta Jordanien Huvudstad Invånarantal Språk Amman 8,1 milj. Arabiska Religion Valuta Yta Sunni-islam Dinar 97.740 km2 Nedanför kan du få praktiska

Läs mer

Sommarkryssning 10 dagar ombord Norwegian Breakaway

Sommarkryssning 10 dagar ombord Norwegian Breakaway Club Eriks noga utvalda upplevelser Sommarkryssning 10 dagar ombord Norwegian Breakaway Köpenhamn Warnemünde St. Petersburg Helsingfors Stockholm Köpenhamn Följ med oss under 10 dagar, ombord på Norwegian

Läs mer

Värt att veta om. Grekland. Res med hjärta, hjärna och omtanke

Värt att veta om. Grekland. Res med hjärta, hjärna och omtanke Värt att veta om Grekland Res med hjärta, hjärna och omtanke Fakta Grekland Huvudstad Invånare Språk Aten 10,7 milj. Grekiska Religion Valuta Areal Grekiskortodox Värt att veta Euro 131.957 km2 Tidsskillnad

Läs mer

SPF Tibbleseniorernas resa till två baltiska pärlor

SPF Tibbleseniorernas resa till två baltiska pärlor SPF Tibbleseniorernas resa till två baltiska pärlor Den soliga vårdagen 5 maj samlades en grupp förväntansfulla tibbleseniorer för en femdagarsresa till Lettland och Litauen. De båda ländernas kultur och

Läs mer

FRÅGA 1: 1900-TALSHISTORIA / AKTUELLT VUXEN Krimhalvön har varit i världens fokus förrut. 1944 hade de allierade en konferens i 1 Jalta Jedda 2 Jubda

FRÅGA 1: 1900-TALSHISTORIA / AKTUELLT VUXEN Krimhalvön har varit i världens fokus förrut. 1944 hade de allierade en konferens i 1 Jalta Jedda 2 Jubda ips- och Bingopromenaden i Hembygdsparken 7 23 60 85 FRÅGA 1: 1900-TALSHISTORIA / AKTUELLT VUEN Krimhalvön har varit i världens fokus förrut. 1944 hade de allierade en konferens i 1 Jalta Jedda 2 Jubda

Läs mer

Portugal RESEFAKTA BESKRIVNING

Portugal RESEFAKTA BESKRIVNING Portugal BESKRIVNING Rundresa Portugal flyg t/r 8 dagar En resa till Europas västligaste land, med sin långa Atlanthavskust som alltid betytt mycket för portugiserna. Den gjorde Portugal till en stor sjöfararnation

Läs mer

Kontorsindex. Fler anställda men konjunkturen vänder. Höstens mätning 2006 ILLUSTRATION: THOMAS PALMBÄCK

Kontorsindex. Fler anställda men konjunkturen vänder. Höstens mätning 2006 ILLUSTRATION: THOMAS PALMBÄCK Kontorsindex 1 ILLUSTRATION: THOMAS PALMBÄCK Höstens mätning 2006 Fler anställda men konjunkturen vänder Program 7 december 2 Kontorsindex Peter Gimbe, presschef, Skanska AB. Kontorslokalerna en viktig

Läs mer

Värt att veta om Estland. Res med hjärta, hjärna och omtanke

Värt att veta om Estland. Res med hjärta, hjärna och omtanke Värt att veta om Estland Res med hjärta, hjärna och omtanke Fakta Estland Huvudstad Invånarantal Språk Tallinn 1,3 miljoner Estniska Religion Valuta Yta Olika former av kristendom Euro Här hittar du praktisk

Läs mer

DYRORTSKLASSERNA FÖR UTRIKESREPRESENTATIONENS STATIO- NERINGSORTER OCH KOEFFICIENTERNA

DYRORTSKLASSERNA FÖR UTRIKESREPRESENTATIONENS STATIO- NERINGSORTER OCH KOEFFICIENTERNA 2 Bilaga 3 YRORTSKLASSERNA ÖR UTRIKESREPRESENTATIONENS STATIO- NERINGSORTER OCH KOEICIENTERNA 1.3.2013 Stationeringsort Koefficient Tokyo 1,700 Oslo 1,450 Moskva 1,350 Bern 1,300 Genève Köpenhamn Abuja

Läs mer

Republikens presidents förordning

Republikens presidents förordning Republikens presidents förordning om placeringsorterna för Finlands beskickningar i utlandet och ordnandet av konsulära tjänster i utrikesförvaltningen I enlighet med republikens presidents beslut föreskrivs

Läs mer

Värt att veta om. Österrike. Res med hjärta, hjärna och omtanke

Värt att veta om. Österrike. Res med hjärta, hjärna och omtanke Värt att veta om Österrike Res med hjärta, hjärna och omtanke Fakta Österrike Huvudstad Invånarantal Språk Wien 8,5 milj. Tyska Religion Valuta Yta Romerskkatolicism Euro 83 859 km2 Här nedan hittar du

Läs mer

Välkommen till årsstämma 2007 HUFVUDSTADEN

Välkommen till årsstämma 2007 HUFVUDSTADEN Välkommen till årsstämma 2007 Året i korthet Positivt i Stockholm, stabilt i Göteborg Nyuthyrningar och omförhandlingar prioriteras Hyresnivå i årets omförhandlingar +/-0 procent Minskade vakanser Året

Läs mer

Värt att veta om. Turkiet. Res med hjärta, hjärna och omtanke

Värt att veta om. Turkiet. Res med hjärta, hjärna och omtanke Värt att veta om Turkiet Res med hjärta, hjärna och omtanke Fakta Turkiet Huvudstad Invånare Språk Ankara 81 milj. Turkiska Religion Valuta Areal Islam Här kan du läsa spännande fakta om Turkiet Turkisk

Läs mer

Världens stora städer. Lärarhandledning: Författad av Jenny Karlsson

Världens stora städer. Lärarhandledning: Författad av Jenny Karlsson Lärarhandledning: Världens stora städer Författad av Jenny Karlsson Artikelnummer: KU49118, KU49218, KU49318, KU49418, KU41218, KU41318 Ämnen: Geografi Målgrupp: Grundskola åk 7-9 Speltid: 5 min per stad.

Läs mer

Fantastiska Georgien. 12 dagars rundresa

Fantastiska Georgien. 12 dagars rundresa Ltd georgien Fantastiska Georgien 12 dagars rundresa Dag 1: avresa: Från Stockholm eller Köpenhamn. Dag 2: Tbilisi Tidigt på morgonen anländer vi till Georgien och huvudstaden Tbilisi. Vi möts på flygplatsen

Läs mer

Hej svejs bland tackel och tåg.

Hej svejs bland tackel och tåg. Nr 2 2009 Årgång 27 Hej svejs bland tackel och tåg. Detta blir den sista tidning, som kommer från min dator. Jag har skrivit i tidningen sedan 1996. Det känns som om nya idéer och bättre datakunskaper

Läs mer

APULIEN MATERA NATUR -, KULTUR& SPRÅKRESA UPPLEV DET GENUINA ITALIEN TILLSAMMANS MED SANDRA TROEDSSON MASTROLEO

APULIEN MATERA NATUR -, KULTUR& SPRÅKRESA UPPLEV DET GENUINA ITALIEN TILLSAMMANS MED SANDRA TROEDSSON MASTROLEO NATUR -, KULTUR& SPRÅKRESA UPPLEV DET GENUINA ITALIEN TILLSAMMANS MED SANDRA TROEDSSON MASTROLEO APULIEN & MATERA E U : S K U LT U R H U V U D S TA D 2019 TRANI, SASSI DI MATERA, BARI, GRAVINA DI PUGLIA,

Läs mer

PORTUGAL. Valutan är Euro. Huvudstaden i Portugal är Lissabon.Största staden i Portugal är Lissabon. Det bor 10,6 miljoner i Portugal.

PORTUGAL. Valutan är Euro. Huvudstaden i Portugal är Lissabon.Största staden i Portugal är Lissabon. Det bor 10,6 miljoner i Portugal. PORTUGAL Huvudstaden i Portugal är Lissabon.Största staden i Portugal är Lissabon. Valutan är Euro Det bor 10,6 miljoner i Portugal Språk i Portugal är Portugisiska Statsskick i Portugal är republik. Religion

Läs mer

Portugal 2012. Lägerområde. Bad

Portugal 2012. Lägerområde. Bad Portugal 2012 Lägerområde Bad Portugal Portugal är ett land som är beläget i sydvästra Europa. Portugal ligger intryckt i det sydvästra hörnet av liberiska halvön som de delar med Spanien. Portugal är

Läs mer

Abbekås - omgivningen

Abbekås - omgivningen ! Abbekås - omgivningen I Abbekås är man Söder om Landsvägen, som det heter i Edward Perssonfilmen från 1936. Där sjunger han om Abbekåsgåsen Joakim, som står staty i Hamnen och på vår framsida. Området

Läs mer

Värt att veta om. Rumänien. Res med hjärta, hjärna och omtanke

Värt att veta om. Rumänien. Res med hjärta, hjärna och omtanke Värt att veta om Rumänien Res med hjärta, hjärna och omtanke Fakta om Rumänien Huvudstad Invånarantal Språk Bukarest 21,5 milj. Rumänska Religion Valuta Yta Rumänskortodoxa kyrkan Rumänska lei 238 391

Läs mer

Budapest, Wien & Prag 2-8/4 2019

Budapest, Wien & Prag 2-8/4 2019 Budapest, Wien & Prag 2-8/4 2019 Tisdag 2/4: Luleå Budapest Avresa från Luleå kl 07:25 och ankomst till Budapest kl 14:00 Busstransfer in till centrum och guidad stadsrundtur i Budapest. Stadsrundtur i

Läs mer

PLANERAT UTBUD I LINJEFART PÅ SVENSKA FLYGPLATSER. Januari 2011

PLANERAT UTBUD I LINJEFART PÅ SVENSKA FLYGPLATSER. Januari 2011 PLANERAT UTBUD I LINJEFART PÅ SVENSKA FLYGPLATSER Januari 2011 Belgien Göteborg City Bryssel S. Charleroi 13 2457 Göteborg Landvetter Bryssel 75 7005 Stockholm/Arlanda Bryssel 42 5271 Stockholm/Bromma

Läs mer

Värt att veta om Mongoliet. Res med hjärta, hjärna och omtanke

Värt att veta om Mongoliet. Res med hjärta, hjärna och omtanke Värt att veta om Mongoliet Res med hjärta, hjärna och omtanke Fakta Mongoliet Huvudstad Invånare Språk Ulan Bator 3 miljoner Mongoliska Religion Valuta Yta Taoism, konfucianism och buddhism Mongoliska

Läs mer

Geografi är kunskapen om vår jord. Om hur den ser ut och hur vi lever på jorden. Man brukar skilja mellan naturgeografi och kulturgeografi.

Geografi är kunskapen om vår jord. Om hur den ser ut och hur vi lever på jorden. Man brukar skilja mellan naturgeografi och kulturgeografi. De flesta skolämnen är lätta att förstå vad de handlar om - det hörs ju på namnet (t.ex. historia och engelska), men vad lär man sig om när man läser geografi? Geografi är kunskapen om vår jord. Om hur

Läs mer

Värt att veta om. England. Res med hjärta, hjärna och omtanke

Värt att veta om. England. Res med hjärta, hjärna och omtanke Värt att veta om England Res med hjärta, hjärna och omtanke Fakta England Huvudstad Invånarantal Språk London 64 milj. Engelska Religion Valuta Yta Kristendom Brittiskt pund 130 395 km2 Här nedan hittar

Läs mer

Vandra i Spanien. Porriño Den portugisiska vägen, 8 nätter Tui Santiago de Compostela, 6 vandringsdagar

Vandra i Spanien. Porriño Den portugisiska vägen, 8 nätter Tui Santiago de Compostela, 6 vandringsdagar Den Portugisika vägen/camino Portugués, Tui Santiago de Compostela, 8 nätter 1(6) Vandra i Spanien Porriño Den portugisiska vägen, 8 nätter Tui Santiago de Compostela, 6 vandringsdagar Efter Den franska

Läs mer

Båtuthyrning vid Dodekaneserna (Tolvöarna)

Båtuthyrning vid Dodekaneserna (Tolvöarna) Tolvöarna Båtuthyrning vid Dodekaneserna (Tolvöarna) Dodekaneserna, eller Tolvöarna som de också kallas, ligger utanför den västra delen av Egeiska havet, nära den turkiska kusten. Kos är en av skärgårdens

Läs mer

BE RESOR AB Björkhagavägen 8. Invånare: 7,4 miljoner. Valuta: GBP Brittisk Pund.

BE RESOR AB Björkhagavägen 8. Invånare: 7,4 miljoner. Valuta: GBP Brittisk Pund. Invånare: 7,4 miljoner Valuta: GBP Brittisk Pund. Öppettider: Affärer har vanligtvis öppet dagligen 9-18 med vissa avvikelser. Shopping: Oxford Street Londons mest kända shoppinggata. LONDON FOTBOLLSRESA

Läs mer

Vandra i Portugal. Camino Portugués da Central, 7 nätter Porto Tui, 6 vandringsdagar

Vandra i Portugal. Camino Portugués da Central, 7 nätter Porto Tui, 6 vandringsdagar Camino Portugués da Central, Porto Tui, 7 nätter 1(7) Vandra i Portugal Bro bygd av Romare i Ponte da Lima Camino Portugués da Central, 7 nätter Porto Tui, 6 vandringsdagar Efter Camino Francés genom Spanien

Läs mer

Resa till Polen september 2017

Resa till Polen september 2017 Resa till Polen 11 16 september 2017 Närheten, möjligheten att återuppleva kultur och gemensam historia och mycket mera gör Polen till ett land värt att besöka. Polen har enormt mycket att erbjuda mellan

Läs mer

Naturen i Nepal. Nationalparker

Naturen i Nepal. Nationalparker Naturen i Nepal Nepal ligger i Sydasien på de sydliga sluttningarna av Himalaya. Landet ligger på samma breddgrader som Nordafrika och Florida (omkring 28 grader nordlig bredd). Nepals norra granne är

Läs mer

Vandra i Spanien. Porriño Den portugisiska vägen, 8 nätter Tui Santiago de Compostela, 6 vandringsdagar

Vandra i Spanien. Porriño Den portugisiska vägen, 8 nätter Tui Santiago de Compostela, 6 vandringsdagar Den Portugisika vägen/camino Portugués, Tui Santiago de Compostela, 8 nätter 1(5) Vandra i Spanien Porriño Den portugisiska vägen, 8 nätter Tui Santiago de Compostela, 6 vandringsdagar Efter Den franska

Läs mer

Min fiskebok en faktabok om allt man behöver veta om våra vanligaste fiskar.

Min fiskebok en faktabok om allt man behöver veta om våra vanligaste fiskar. Min fiskebok en faktabok om allt man behöver veta om våra vanligaste fiskar. Av Abborre Abborren är en av våra allra vanligaste sötvattenfiskar. Hon-abborren kan väga över 4,5 kilo medan hanarna sällan

Läs mer

Stena Line Bilsemester 2014 TOTAL Total Kvinna Man 18 30 år 31 40 år 41 50 år 51 65 år

Stena Line Bilsemester 2014 TOTAL Total Kvinna Man 18 30 år 31 40 år 41 50 år 51 65 år Stena Line Bilsemester 2014 TOTAL Kön Ålder Total Kvinna Man 18 30 år 31 40 år 41 50 år 51 65 år Q4 Har du någon gång varit på bilsemester? Base: Alla respondenter n=1063 n=531 n=532 n=279 n=211 n=260

Läs mer

Lättläst svenska. FOTO: Fanny Oldenburg.

Lättläst svenska. FOTO: Fanny Oldenburg. Lättläst svenska Utställningen handlar om musik-instrument i olika länder. Olika instrument är viktiga i olika länder. De är symboler för sitt land. De är national-symboler. 1 Alla länder har en national-sång.

Läs mer

PLANERAT UTBUD I LINJEFART PÅ SVENSKA FLYGPLATSER

PLANERAT UTBUD I LINJEFART PÅ SVENSKA FLYGPLATSER PLANERAT UTBUD I LINJEFART PÅ SVENSKA FLYGPLATSER Vecka 37 2010 Belgien Göteborg-Landvetter Bryssel 18 1662 Stockholm/Arlanda Bryssel 15 1933 Stockholm/Bromma Bryssel 23 2057 Stockholm/Skavsta Bryssel

Läs mer

Östersjökryssning under en vecka ombord lyxkryssaren Serenade of the Seas

Östersjökryssning under en vecka ombord lyxkryssaren Serenade of the Seas Club Eriks noga utvalda upplevelser Östersjökryssning under en vecka ombord lyxkryssaren Serenade of the Seas Stockholm Helsingfors St. Petersburg Tallin - Riga Följ med oss under en härlig vecka ombord

Läs mer

PLANERAT UTBUD I LINJEFART PÅ SVENSKA FLYGPLATSER. Januari 2013

PLANERAT UTBUD I LINJEFART PÅ SVENSKA FLYGPLATSER. Januari 2013 PLANERAT UTBUD I LINJEFART PÅ SVENSKA FLYGPLATSER Januari 2013 Belgien Göteborg/Landvetter Bryssel Airport 75 9858 Stockholm/Arlanda Bryssel Airport 51 7164 Stockholm/Bromma Bryssel Airport 76 7144 Stockholm/Skavsta

Läs mer

Dublin. London. Rom. Milano. Barcelona. Madrid. Prag. Budapest. Krakow. Reykjavik. New York

Dublin. London. Rom. Milano. Barcelona. Madrid. Prag. Budapest. Krakow. Reykjavik. New York Dublin London Rom Milano Barcelona Madrid Prag Budapest Krakow Reykjavik New York Action Travel är ett eventföretag inom resebyråbranschen. Vi arrangerar skräddarsydda temaresor för företag och grupper.

Läs mer

PLANERAT UTBUD I LINJEFART PÅ SVENSKA FLYGPLATSER

PLANERAT UTBUD I LINJEFART PÅ SVENSKA FLYGPLATSER PLANERAT UTBUD I LINJEFART PÅ SVENSKA FLYGPLATSER Vecka 28 2010 Belgien Göteborg-Landvetter Bryssel 16 1459 Stockholm/Arlanda Bryssel 7 905 Stockholm/Bromma Bryssel 18 1662 Stockholm/Skavsta Bryssel S.

Läs mer

Värt att veta om. Polen. Res med hjärta, hjärna och omtanke

Värt att veta om. Polen. Res med hjärta, hjärna och omtanke Värt att veta om Polen Res med hjärta, hjärna och omtanke Fakta Polen Huvudstad Invånarantal Språk Warszawa 38 milj. Polska Religion Valuta Yta Katolicismen Zloty 312 000 km2 Här nedan hittar du praktisk

Läs mer

Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest

Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest 2015 07 17 Inga kommentarer Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest Ska du åka på Formel 1 resa till Ungern & Budapest med BE Resor kommer du vekligen

Läs mer

Destination Bokningsklass F 1 Bokningsklass F 2 Bokningsklass F 3 Bokningsklass R 1 Bokningsklass R 2 Bokningsklass R 3 Rabatt Flex Rabatt Rest.

Destination Bokningsklass F 1 Bokningsklass F 2 Bokningsklass F 3 Bokningsklass R 1 Bokningsklass R 2 Bokningsklass R 3 Rabatt Flex Rabatt Rest. Destination Bokningsklass F 1 Bokningsklass F 2 Bokningsklass F 3 Bokningsklass R 1 Bokningsklass R 2 Bokningsklass R 3 Rabatt Flex Rabatt Rest. Stockholm Arlanda - Amsterdam, Europa, PE Y S B P 10,0%

Läs mer

PLANERAT UTBUD I LINJEFART PÅ SVENSKA FLYGPLATSER. December 2011

PLANERAT UTBUD I LINJEFART PÅ SVENSKA FLYGPLATSER. December 2011 PLANERAT UTBUD I LINJEFART PÅ SVENSKA FLYGPLATSER December 2011 Belgien Göteborg/Landvetter Bryssel Airport 71 8580 Göteborg/Säve Bryssel S. Charleroi 12 2268 Stockholm/Arlanda Bryssel Airport 45 6613

Läs mer

Norden. Du kommer att få lära dig mer om:

Norden. Du kommer att få lära dig mer om: Norden Nu har det blivit dags att lära oss mer om våra nordiska grannländer. Vi får följa med Holger och Mårtensson på deras resa genom Norden. Vi kommer att arbeta med likheter och skillnader mellan de

Läs mer

Flyttningsersättning enligt flyttningsrätt och flyttningsväg

Flyttningsersättning enligt flyttningsrätt och flyttningsväg 4 ilaga 6 lyttningsersättningarna och flyttningsvägarna lyttningsersättning enligt flyttningsrätt och flyttningsväg lyttningsersättning enligt väggrupp lyttningsrätt m3 60-7 369 10 376 11 928 13 667 16

Läs mer

Telemark Döveförening till Bulgarien 8 dagar 2016

Telemark Döveförening till Bulgarien 8 dagar 2016 Telemark Döveförening till Bulgarien 8 dagar 2016 Dag 1: Vi flyger till Burgas Vår reseledare möter upp på Oslo Flygplats/Gardermoen. Flyg till Burgas. Efter ett par timmar i luften, landar vi i Bulgarien

Läs mer

PLANERAT UTBUD I LINJEFART PÅ SVENSKA FLYGPLATSER

PLANERAT UTBUD I LINJEFART PÅ SVENSKA FLYGPLATSER PLANERAT UTBUD I LINJEFART PÅ SVENSKA FLYGPLATSER Vecka 33 2010 Belgien Göteborg-Landvetter Bryssel 16 1399 Stockholm/Arlanda Bryssel 6 848 Stockholm/Bromma Bryssel 18 1572 Stockholm/Skavsta Bryssel S.

Läs mer

Sveriges bästa cykelstad

Sveriges bästa cykelstad Miljöpartiets förslag för hur Uppsala kan bli Sveriges bästa cykelstad Att fler cyklar är bra för både människor och miljön. För en bråkdel av vad det kostar att bygga nya bilvägar kan satsningar på cykeltrafiken

Läs mer

PLANERAT UTBUD I LINJEFART PÅ SVENSKA FLYGPLATSER. Januari 2012

PLANERAT UTBUD I LINJEFART PÅ SVENSKA FLYGPLATSER. Januari 2012 PLANERAT UTBUD I LINJEFART PÅ SVENSKA FLYGPLATSER Januari 2012 Belgien Göteborg/Landvetter Bryssel Airport 69 8206 Göteborg/Säve Bryssel S. Charleroi 13 2457 Stockholm/Arlanda Bryssel Airport 43 5447 Stockholm/Bromma

Läs mer

Vandra i England. Cotswold Way (södra delen), 6 nätter Painswick - Bath, 5 vandringsdagar

Vandra i England. Cotswold Way (södra delen), 6 nätter Painswick - Bath, 5 vandringsdagar Cotswold way, Painswick Bath, 6 nätter 1(5) Vandra i England Cotswold Way (södra delen), 6 nätter Painswick - Bath, 5 vandringsdagar Cotswold Way är en av Englands finaste nationella vandringsleder. Nästan

Läs mer

Norra halvklotet. Norden Sverige, Norge, Finland, Island och Danmark Norr om 52:a breddgraden Fyra årstider Vår, sommar, höst och vinter

Norra halvklotet. Norden Sverige, Norge, Finland, Island och Danmark Norr om 52:a breddgraden Fyra årstider Vår, sommar, höst och vinter Norra halvklotet Norden Sverige, Norge, Finland, Island och Danmark Norr om 52:a breddgraden Fyra årstider Vår, sommar, höst och vinter Klimatet Milt Atlanten Golfströmmen Fungerar som en värmebehållare

Läs mer

PLANERAT UTBUD I LINJEFART PÅ SVENSKA FLYGPLATSER. Februari 2012

PLANERAT UTBUD I LINJEFART PÅ SVENSKA FLYGPLATSER. Februari 2012 PLANERAT UTBUD I LINJEFART PÅ SVENSKA FLYGPLATSER Februari 2012 Belgien Göteborg/Landvetter Bryssel Airport 73 8934 Göteborg/Säve Bryssel Charleroi 13 2457 Stockholm/Arlanda Bryssel Airport 65 9250 Stockholm/Bromma

Läs mer

Andalusien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Andalusien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Andalusien Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A n d a l u s i e n Andalusien - Guidad Resa Upplev det kulturella och historiska arvet i Andalusien på vår 8-dagars

Läs mer

Kryssning Greklands ö-värld 28 augusti 5 september 2016

Kryssning Greklands ö-värld 28 augusti 5 september 2016 Kryssning Greklands ö-värld 28 augusti 5 september 2016 Rederi: Royal Caribbean Cruise Line Fartyg: Jewel of the Seas Resrutt kryssning: 28/8 Rom (Civitavecchia), Italien 17:00 29/8 Till havs 30/8 Santorini,

Läs mer

7 destinationer för Working Holiday-visum

7 destinationer för Working Holiday-visum 7 destinationer för Working Holiday-visum Sommaren kan kännas avlägsen, men det är dags att börja planera för nya äventyr som väntar. För många som avslutar sina studier under året kan ett avbrott från

Läs mer

Vandra i Spanien. Den portugisiska vägen, 8 nätter Tui Santiago de Compostela, 6 vandringsdagar

Vandra i Spanien. Den portugisiska vägen, 8 nätter Tui Santiago de Compostela, 6 vandringsdagar Camino Portugués da Central, Tui Santiago de Compostela, 8 nätter 1(7) Vandra i Spanien Porriño Den portugisiska vägen, 8 nätter Tui Santiago de Compostela, 6 vandringsdagar Camino Portugués da Central,

Läs mer

Reseprogram Moheda SPF Seniorerna Budapest med Pusztan, Ungern 6-11 september 2017

Reseprogram Moheda SPF Seniorerna Budapest med Pusztan, Ungern 6-11 september 2017 Ungerns huvudstad Budapest består av två stadshalvor. Dessa var tidigare två självständiga städer. Buda ligger på vänstra sidan av floden Donau och Pest på den högra. År 1873 blev de till en stad som idag

Läs mer

PLANERAT UTBUD I LINJEFART PÅ SVENSKA FLYGPLATSER. Maj 2012

PLANERAT UTBUD I LINJEFART PÅ SVENSKA FLYGPLATSER. Maj 2012 PLANERAT UTBUD I LINJEFART PÅ SVENSKA FLYGPLATSER Maj 2012 Belgien Göteborg Landvetter Bryssel Airport 76 9043 Göteborg Säve Bryssel S. Charleroi 14 2646 Stockholm/Arlanda Bryssel Airport 65 9287 Stockholm/Bromma

Läs mer

PLANERAT UTBUD I LINJEFART PÅ SVENSKA FLYGPLATSER. Vecka

PLANERAT UTBUD I LINJEFART PÅ SVENSKA FLYGPLATSER. Vecka PLANERAT UTBUD I LINJEFART PÅ SVENSKA FLYGPLATSER Vecka 50 2010 Belgien Bryssel Airport 18 1692 Bryssel Airport 11 1410 Bryssel Airport 23 1997 Bryssel S. Charleroi 3 567 Bryssel S. Charleroi 7 1323 Summa

Läs mer