TELESKOPISKA ARBETSREDSKAP

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "TELESKOPISKA ARBETSREDSKAP"

Transkript

1 TELESKOPISKA ARBETSREDSKAP

2

3 ETT STEG FÖRE Stege som stege? Inte i Telesteps värld. Sedan starten 1996 har vi alltid tänkt lite annorlunda och det har tagit oss till en ledande position på marknaden. Med annorlunda menas att vi har lyckats kombinera den fl exibla teleskopiska funktionen på våra stegar och arbetsplattformar med hög säkerhet och hållbarhet. Det har ingen annan lyckats med på samma sätt. Våra produkter kanske ser lite obetydliga ut vid en första anblick, men det är liksom det som är hela grejen. Vi lovar att de växer med uppgiften.

4 ORIGINALET Det går att hitta många olika teleskopiska stegar på marknaden, men bara ett varumärke som kan kalla sig för originalet. Vi kallar oss för det eftersom Telesteps var först med en produkt som förändrade marknaden i ett slag. Och som originalet har vi marknadens klart längsta och bredaste erfarenhet av hur du tillverkar en säker kvalitetsstege. Vi är stolta över vår kultur där vi aldrig kompromissar med säkerhet eller kvalitet och där vi säkerställer att varje ingående komponent är testad, var för sig och tillsammans i en fungerande helhet innan leverans. Visst kan det vara smickrande när andra företag försöker härma våra patenterade lösningar. Problemet är att det aldrig blir mer än försök. I det här fallet är originalet testat och certifi erat enligt alla relevanta normer av oberoende parter. TELESTEPS Telesteps grundades 1996 och ingår som ett eget affärsområde i den internationella industrikoncernen Gunnebo, med totalt ca 1000 anställda och en omsättning om ca 1,6 miljarder kronor. Design, produktutveckling och kvalitetskontroll sker vid vårt huvudkontor i Tranås. Produkterna hittar nöjda användare genom distributörer och återförsäljare i 25 länder.

5 JU ENKLARE, DESTO SÄKRARE Enkelhet och fl exibilitet i all ära, men det är säkerheten vi sätter främst. Teleskopstegen dras enkelt ut till önskad längd och att säkra stegen före användning går lika snabbt. När de röda låsbyglarna har fällts ut under varje steg, signalerar dessa att stegen är låst och klar för användning med belastningar upp till 150 kg. Säkerheten sitter också i att alltid ha en stege med rätt längd för uppdraget. Den står stadigt tack vare gummifötter som optimerar friktionen mot underlaget och genom att justera längden kan du alltid få rätt vinkel mot väggen. Stegarna och plattformarna är tillverkade i hållfast aluminium med glasfi berförstärkta plastdetaljer som tål tuffa tag. Vi monterar stegarna för hand och testar alla, en efter en, innan leverans. Våra arbetsredskap är certifi erade enligt EN 131 och godkända av SP och TÜV.

6 TELESTEPS PRO Vi har alltid varit övertygade om att den bästa stegen är både kort och lång. De som regelbundet använder en stege i yrket håller säkert med. För innan och efter arbetet ska stegen ofta transporteras, bäras in i hissar eller uppför trappor. Då är det en stor fördel om den enkelt kan skjutas ihop och bli betydligt mindre. Vi vet också att det är fl er saker som måste klaffa när våra produkter ska användas dag efter dag. Säkerheten kommer alltid i första hand genom att vi använder hållfasta material och låter produkterna genomgå hårda tester. I kategorin PRO hittar den professionella användaren fl er arbetskamrater i form av stabila arbetsplattformar och smarta kombistegar.

7 TELESTEPS HOME En hemmafi xare kan ställas inför många olika situationer och hjälpmedlen kan variera från gång till gång beroende på vad som ska utföras. Men så fort det rör sig om arbete på höjden fi nns det en sak som är svår att klara sig utan en pålitlig stege. Telesteps stegar i kategorin Home är utvecklade för att göra allt hemma arbete så säkert och smidigt som möjligt. De är enkla att dra ut till önskad höjd och i ihopskjutet läge kan stegarna förvaras utan att stjäla för mycket utrymme.

8 TELESTEPS HUR MAN HANTERAR EN TELESTEPS STEGE Telesteps stege i ihopskjutet läge. Telesteps stegar är utrustade med Autosteps -funktionen som gör att stegen skjuts ihop automatiskt, genom att trycka på de två röda knapparna framtill. Telesteps stege i mellanlängd. När stegen blir för kort eller för lång, tryck på de röda knapparna framtill och börja från ihopskjutet läge. De stegen som ej ska användas ligger samlade överst. Telesteps stege i full längd. Börja att dra uppifrån sektion för sektion tills de röda låsbyglarna fällts ut under varje steg. Låsbyglarna signalerar att stegen är klar för användning.

9

10 TELESTEPS PRO ANLIGGANDE STEGAR Säker, funktionell och lätt att bära med sig - Telesteps PRO kompromissar inte med något. Telesteps PRO är perfekt för alla slags proffsarbetare. Stegen är liten och kompakt att förvara och transportera. Den trekantiga rörformen gör stegen stark och vridstyv och den är enkel att skjuta ihop. Klämskydd, toppstöd i gummi, vinklade och räffl ade steg gör också att du kan känna dig trygg i alla moment. PRO 3,2 M PRODUKTFAKTA 3,2 M Art.nr: Antal steg:...10 Stegbredd:...50 mm Max arbetshöjd:...4,4 m Längd, utdragen:...3,2 m Längd, ihopskjuten:...80 cm Bredd:...47 cm Vikt:...11,0 kg EAN: TILLBEHÖR Till dessa stegar fi nns det möjlighet att komplettera med säkerhetsfötter, och väska. Se alla tillbehör på tillbehörssidan.

11 TELESTEPS PRO PRO 3,8 M PRODUKTFAKTA 3,8 M Art.nr: Antal steg:...12 Stegbredd: mm Max arbetshöjd:...5,0 m Längd, utdragen:...3,8 m Längd, ihopskjuten:...87 cm Bredd:...47 cm Vikt:... 13,8 kg EAN: TILLBEHÖR Till dessa stegar fi nns det möjlighet att komplettera med säkerhetsfötter, och väska. Se alla tillbehör på tillbehörssidan.

12 TELESTEPS PRO ANLIGGANDE STEGAR Denna teleskopiska stege är perfekt för alla slags arbetare. Stegen som genom sin unika konstruktion kan expanderas från kompakt format till antingen full längd eller valfri mellanlängd, du har alltid rätt höjd med rätt lutning. Black Line stegen har breda 65 mm steg för att den ska bli mer bekväm, stabil och klättra på. BLACK LINE 3,3 M PRODUKTFAKTA 3,3 M Art.nr: Antal steg: st Stegbredd: mm Max arbetshöjd:...4,4 m Längd, utdragen:...3,3 m Längd, ihopskjuten:...78 cm Bredd:...49 cm Vikt:... 10,7 kg EAN: TILLBEHÖR Till dessa stegar fi nns det möjlighet att komplettera med säkerhetsfötter, toppstöd och väska. Se alla tillbehör på tillbehörssidorna.

13 TELESTEPS PRO BLACK LINE 3,8 M PRODUKTFAKTA 3,8 M Art.nr: Antal steg:...12 st Stegbredd:...65 mm Max arbetshöjd:...5,0 m Längd, utdragen:...3,8 m Längd, ihopskjuten:...84 cm Bredd:...49 cm Vikt:...13,5 kg EAN: TILLBEHÖR Till dessa stegar fi nns det möjlighet att komplettera med säkerhetsfötter, toppstöd och väska. Se alla tillbehör på tillbehörssidorna.

14

15

16 TELESTEPS PRO KOMBISTEGAR En kombistege kan som namnet antyder användas på mer än ett sätt. När båda steg sidorna är utfällda är den en stabil och helt fristående trappstege. Med några enkla handgrepp kan den sedan ställas om till en anliggande stege mot exempelvis en vägg. Extra breda steg 90 mm, liten och kompakt med inkluderat handtag. För att skjuta ihop en kombistege trycks de fyra röda knapparna in på de näst understa stegen, hela stegen kan skjutas ihop. En teleskopisk stege istället för två otympliga stegar, vilken skillnad! KOMBISTEGE 1,7 M KOMBISTEGE 1,7 M PRODUKTFAKTA 1,7 M Art.nr: Antal steg: Stegbredd:...90 mm Max arbetshöjd:... 3,0 m Längd, utdragen:... 1,7 m Längd, ihopskjuten:...67 cm Bredd:...62 cm Vikt:...10,0 kg EAN: KOMBISTEGE 2,3 M PRODUKTFAKTA 2,3 M Art.nr: Antal steg: Stegbredd:...90 mm Max arbetshöjd:... 3,6 m Längd, utdragen:... 2,3 m Längd, ihopskjuten:...71 cm Bredd:...69 cm Vikt:...14,5 kg EAN:

17 TELESTEPS PRO KOMBISTEGE 3,0 M PRODUKTFAKTA 3,0 M Art.nr: Antal steg: Stegbredd: mm Max arbetshöjd:...4,2 m Längd, utdragen:...3,0 m Längd, ihopskjuten:...78 cm Bredd:...77 cm Vikt:... 20,0 kg EAN: VARIANTER TILLBEHÖR Till dessa stegar fi nns det möjlighet att komplettera med arbetsbricka. Se arbetsbrickan på tillbehörssidorna.

18 TELESTEPS PRO ARBETSPLATTFORM Ibland fi nns behovet av att både nå en högre arbetsposition och samtidigt kunna jobba över lite större ytor. Med Telesteps arbetsplattform kan höjden justeras i tre olika höjder utan att ge avkall på stabilitet och säkerhet. Att den går snabbt att fälla ihop, är enkel att bära och tar liten plats är fördelar som du får på köpet. Den har även ett inbyggt handtag så du smidigt kan bära iväg den. Och precis som våra stegar är den tillverkad i hållfast aluminium som klarar rejäla utmaningar. ARBETSPLATTFORM PRODUKTFAKTA ARBETSPLATTFORM Art.nr: Antal steg:...3 Stegbredd: mm Max arbetshöjd:...260/240/220 cm Höjd:...50/68/88 cm Längd, ihopskjuten:...74x28x62 cm Bredd:...62 cm Vikt:... 16,5 kg EAN:

19 TELESTEPS PRO

20 TELESTEPS PRO TILLBEHÖR TILL PRO 3,2 M OCH 3,8 M Det fi nns ett sätt att göra våra smarta stegar ännu smartare. Våra olika tillbehör, som säkerhetsfötter och väska, utökar stegens funktionalitet och säkerhet när situationen kräver något extra. Trappor, ojämnt underlag eller utskjutande hinder behöver då inte längre ses som ett problem. JUSTERBARA SÄKERHETSFÖTTER Säkerhetsfot med en extra stark gummibussning för maximalt grepp - hindrar stegen från att glida. De justerbara säkerhetsfötterna är ett förträffl igt hjälpmedel i t ex trappor, eller ojämna ytor. Steglöst justerbara mellan 0-22 cm. De justerbara fötterna på stegen gör ditt arbete enklare. PRODUKTFAKTA SÄKERHETSFÖTTER Art.nr: 9190 Vikt: 2,0 kg Justerbar höjd: 0-22 cm EAN: TILLBEHÖR TILL SÄKERHETSFÖTTERNA Ispiggar är ett bra tillbehör till de justerbara säkerhetsfötterna. Används när säkerhetsfötterna behöver ett bättre grepp vid is och halka. Art.nr VÄSKA Förenklar förfl yttningen av stegen mellan olika jobb och skyddar vid förvaring. PRODUKTFAKTA VÄSKA Art.nr: 9193 Vikt: 0,8 kg EAN:

21 TELESTEPS PRO TILLBEHÖR TILL BLACK LINE STEGARNA Det fi nns ett sätt att göra våra smarta stegar ännu smartare. Våra olika tillbehör, som säkerhetsfötter, toppstöd, arbetsbricka och väska, utökar stegens funktionalitet och säkerhet när situationen kräver något extra. Trappor, ojämnt underlag eller utskjutande hinder behöver då inte längre ses som ett problem. TOPPSTÖD TILL BLACK LINE 3,3 M OCH 3,8 M Med toppstödet får stegen fl er anläggningspunkter och blir bredare upptill. Toppstödet gör det även möjligt att arbeta säkert mot hörn i olika vinklar eller runda föremål såsom träd, pelare eller stolpar. PRODUKTFAKTA TOPPSTÖD Art.nr: 9160 Vikt: 1,5 kg EAN: JUSTERBARA SÄKERHETSFÖTTER TILL BLACK LINE 3,3 M OCH 3,8 M Säkerhetsfot med en extra stark gummibussning för maximalt grepp - hindrar stegen från att glida. Justerbar säkerhetsfot är ett förträffl igt hjälpmedel i t ex trappor eller ojämna ytor. Steglöst justerbara mellan 0-22 cm. De justerbara fötterna på stegen gör ditt arbete enklare. PRODUKTFAKTA SÄKERHETSFÖTTER Art.nr: 9170 Vikt: 1,9 kg Justerbar höjd: 0-22 cm EAN: TILLBEHÖR TILL SÄKERHETSFÖTTERNA Ispiggar är ett bra tillbehör till de justerbara säkerhetsfötterna. Används när säkerhetsfötterna behöver ett bättre grepp vid is och halka. Art.nr VÄSKA TILL BLACK LINE 3,3 M OCH 3,8 M Förenklar förfl yttningen av stegen mellan olika jobb och skyddar vid förvaring. TILLBEHÖR TILL KOMBISTEGARNA Gör dina verktyg mer lättillgängliga. PRODUKTFAKTA VÄSKA Art.nr: 9193 Vikt: 0,8 kg EAN: PRODUKTFAKTA ARBETSBRICKA Art.nr: 9180 Bredd: 42 cm Vikt: 0,4 kg EAN:

22

23 TELESTEPS HOME

24 TELESTEPS HOME ANLIGGANDE STEGAR Denna teleskopiska stege är idealisk för hemmafi xaren för att t ex tvätta fönster och måla. Stegen kan expanderas från ett kompakt format till full längd eller till en mellanlängd, du har alltid rätt längd med rätt lutning. Stegen skjuts automatiskt ihop när du trycker på de två röda knapparna på framsidan. Det inbyggda klämskyddet ser till att det alltid sker kontrollerat. BLUE LINE 2,6 M PRODUKTFAKTA 2,6 M Art.nr: Antal steg:... 8 Stegbredd:...40 mm Max arbetshöjd:...3,8 m Längd, utdragen:...2,6 m Längd, ihopskjuten:...72 cm Bredd:...47 cm Vikt:...8,1 kg EAN:

25 TELESTEPS HOME BLUE LINE 3,0 M PRODUKTFAKTA 3,0 M Art.nr: Antal steg:...9 Stegbredd: mm Max arbetshöjd:...4,1 m Längd, utdragen:...3,0 m Längd, ihopskjuten:...75 cm Bredd:...47 cm Vikt:...8,8 kg EAN:

26 TELESTEPS HOME BLUE LINE 3,5 M PRODUKTFAKTA 3,5 M Art.nr: Antal steg: Stegbredd:...40 mm Max arbetshöjd:...4,7 m Längd, utdragen:...3,5 m Längd, ihopskjuten:...81 cm Bredd:...51 cm Vikt:...11,6 kg EAN: TILLBEHÖR Till denna stege fi nns det möjlighet att komplettera med säkerhetsfötter, dessa passar bara Blue Line 3,5 m. Att arbeta på ojämna ytor eller i trappor är inte längre ett problem med Telesteps justerbara säkerhetsfötter. Steglös justerbarhet 0-22 cm ger maximal stabilitet på alla underlag. PRODUKTFAKTA SÄKERHETSFÖTTER Art.nr.: 9176 Vikt: 1,5 kg Justerbar höjd: 0-22 cm EAN:

27

28

29

30 TELESTEPS HOME VINDSSTEGAR Stora vindsluckor och en platskrävande stege är ofta ett nödvändigt ont för att kunna ta sig upp på vinden. Det gäller inte för en vindsstege från Telesteps. Samtidigt som de är enkla att montera och använda, tar de upp minimalt med plats på vinden och kräver en mycket liten vindslucka. OBS, vindslucka ingår ej! TELESKOPISK VINDSSTEGE MINI PRODUKTFAKTA VINDSSTEGE MINI Art.nr: Antal steg:...9 Stegbredd: mm Längd, ihopskjuten:...1 m Vikt:... 13,0 kg EAN:

31 TELESTEPS HOME JUSTERBAR TELESKOPISK VINDSSTEGE 2,7 M PRODUKTFAKTA VINDSSTEGE 2,7 M Art.nr: Antal steg: Stegbredd:...90 mm Längd, ihopskjuten:...1 m Vikt:...16,8 kg EAN:

32 TELESTEPS HOME MONTERINGSFÖRUTSÄTTNINGAR VINDSSTEGE MINI, A 2 C B A 1 Mått monteringsområde A 1 A 2 B C mm mm 520 mm 600 mm Denna modell passar vindsöppningar så små som 520 x 600 mm. Monteringsområdet från golvet är mm samt mm från balkens eller vindsgolvets överkant. Måtten beräknas med utgångspunkt från infästningsplattans underkant. C A B D Storlek infästningsområde A 105 mm B 440 mm Vindsstegens yttermått C 265 mm D 760 mm

33 TELESTEPS HOME MONTERINGSFÖRUTSÄTTNINGAR VINDSSTEGE 2,7 M, C B A Mått monteringsområde A mm B 520 mm C mm Telesteps justerbara vindsstege passar vid högre takhöjd och större vindsöppningar än vad som gäller för den mindre varianten. Vindsstegen förvaras helt i lucköppningen när den är ihopskjuten. För denna justerbara modell beror minsta mått på vindsöppningen på den inställda steglängden. Se måttabell till höger. Minsta vindsöppning för 2,7 m, Monteringsområde: golv till B C underkant på infästningen, A mm 520 mm 920 mm mm 520 mm 950 mm mm 520 mm mm mm 520 mm mm mm 520 mm mm A C B Storlek infästningsområde A 105 mm B 440 mm Vindsstegens yttermått C 207 mm

34 TELESTEPS SERVICE Vårt erbjudande vilar på produkternas stadiga och pålitliga ben, men också på det stöd som fi nns för dig som redan är kund. Är din stege eller arbetsplattform i behov av service eller om något oväntat har inträffat, fi nns vår kompetens alltid nära till hands i form av support och reservdelar. Alla våra produkter går att reparera. Har du mer allmänna funderingar fi nns vi också till hands allt för att du ska känna dig så säker som möjligt när det gäller användning och funktioner.

35 TELESTEPS HANDHAVANDE OCH SKÖTSEL Teleskopsstegen dras enkelt ut med ett grepp och att säkra stegen före användning går lika snabbt. När de röda låsbyglarna har fällts ut under varje steg, signalerar dessa att stegen är klar för användning och klarar belastningar upp till 150 kg. Den vanligaste orsaken till att olyckor sker med en stege är att stegen glider iväg mot underlaget. För att undvika detta är det av största vikt att stegen står stabilt och används i rätt vinkel (75 grader). I ihopskjutet läge är våra produkter lätta och smidiga att transportera. Se dessutom till att stegen hålls ren för optimerad funktion. Och om något mot förmodan skulle gå sönder är hjälpen nära, i form av support och reservdelar. Du vill ju inte vara utan en trogen jobbarkompis mer än absolut nödvändigt.

36 FÖR ATT GÖRA EN LÅNG HISTORIA KORT: Telesteps skapade för länge sedan en ikon som ännu idag är världsledande och unik på marknaden för teleskopiska arbetsredskap. Det vet tusentals kloka hantverkare runt om i världen sedan många år. De vet att Telesteps sätter säkerhet och funktion högst. Tel Zinkgatan 3, SE Tranås, Sweden

Störst på teleskopiska arbetsredskap. Världens smartaste stegar

Störst på teleskopiska arbetsredskap. Världens smartaste stegar Störst på teleskopiska arbetsredskap Världens smartaste stegar 2007 En dum stege är bara lång. Alla kan göra en lång stege. Vi tror du har större nytta av en liten. Alla kan göra en lång stege. Vi tror

Läs mer

Världens bredaste sortiment av teleskopiska stegar

Världens bredaste sortiment av teleskopiska stegar Världens bredaste sortiment av teleskopiska stegar VÄRLDENS LÄNGSTA TELESKOPISKA STEGE MED VÄRLDENS MINSTA SVÄNGRADIE TELESTEPS Stegar Nu finns TELESTEPS stege i en ännu längre modell max 3,8 meter, för

Läs mer

TELESTEPS TELESKOPISKA VINDSSTEGE

TELESTEPS TELESKOPISKA VINDSSTEGE TELESTEPS TELESKOPISKA VINDSSTEGE En smart lösning! Vill du ha en säker vindsstege som upptar minimal plats på vinden? Då är Telesteps teleskopiska vindsstegar lösningen för dig. Genom den smarta konstruktionen

Läs mer

Klippet Nyhet Fasadställning i aluminium

Klippet Nyhet Fasadställning i aluminium w Besök oss på Nordbygg i monter B14:19 Klippet Nyhet Fasadställning i aluminium w 1 10 www.zarges.se w Kampanjpriser på stegar och ställningar. w Gäller till 2010-06-30. w Alla priser exkl moms. Hantverksställning

Läs mer

NOVIPro TELESKOPSTEGE

NOVIPro TELESKOPSTEGE NOVIPro TELESKOPSTEGE TELESKOPSTEGE AV ALUMINIUM, 3,20 M SP typkontrollsnr SC2299-12 Godkänd enligt: SS 2091 Tillverkad enligt: EN 131-1:2007 Tack för att du bestämde dig för att köpa vår produkt! Vi gör

Läs mer

MODUL-SYSTEM EXTRA LÅNGA LÅDOR FÖR TUNG OCH OTYMPLIG LAST

MODUL-SYSTEM EXTRA LÅNGA LÅDOR FÖR TUNG OCH OTYMPLIG LAST MODUL-SYSTEM EXTRA LÅNGA LÅDOR FÖR TUNG OCH OTYMLIG LAST LÖSNINGEN FÖR ICK-US,VANS OCH ERSONBILAR Som professionell användare ställer du säkert höga krav på effektivitet under din arbetsdag och ofta ingår

Läs mer

Montage- och bruksanvisning FLEXY Trappställning

Montage- och bruksanvisning FLEXY Trappställning Montage- och bruksanvisning FLEXY Trappställning För din egen och andras säkerhet läs igenom anvisningarna för korrekt montering och säker användning. Ni som ägare ansvarar för att de personer som monterar

Läs mer

GRUPPEN. www.big-gruppen.com ZARGESKLIPPET.SE. Gäller till 2014-06-30 Priser exkl. moms www.zarges.se

GRUPPEN. www.big-gruppen.com ZARGESKLIPPET.SE. Gäller till 2014-06-30 Priser exkl. moms www.zarges.se GRUPPEN www.big-gruppen.com 1 14 Kampanjpriser ZARGESKLIPPET.SE från Zarges Gäller till 2014-06-30 Priser exkl. moms www.zarges.se Teletower Tack vare dess unika patenterade teleskopfunktion är Teletower

Läs mer

STEGEN SKEPPSHULT ALUMINIUM STÄLLNINGAR SKEPPSHULTS PRESS & SVETS AB SVETSGATAN 1, SE SKEPPSHULT, SWEDEN

STEGEN SKEPPSHULT ALUMINIUM STÄLLNINGAR SKEPPSHULTS PRESS & SVETS AB SVETSGATAN 1, SE SKEPPSHULT, SWEDEN 204600_Alu_Stalln_8_sid 05-04-04 11.36 Sida 1 SKEPPSHULT SKEPPSHULTS PRESS & SVETS AB SVETSGATAN 1, SE-333 93 SKEPPSHULT, SWEDEN TEL. +46(0)371-362 90 FAX. +46(0)371-360 95 STEGEN www.skeppshultstegen.se

Läs mer

LagerKomponenter AB Vxl: Webb: PREFERENS

LagerKomponenter AB Vxl: Webb: PREFERENS Entresol ME250 Entresolen ger ett extra våningsplan En kundanpassad entresol ger din fastighet ett extra våningsplan. Välkomna kvadratmeter i lokaler där golvyta är en bristvara men där utrymme ges på

Läs mer

Aritco 4000, Aritco 6000

Aritco 4000, Aritco 6000 Aritco 4000, Aritco 6000 TM När var det senast du funderade på att skaffa hiss till villan? Fördelarna med att ha hiss hemma är något de flesta ännu inte har insett. Men intresset från villaägare ökar

Läs mer

TOALETTARMSTÖD ROPOX PRODUKTEN KOMMER ATT UTGÅ OCH ERSÄTTAS AV ARMSTÖD MED GRÅ PLASTDETALJER. FAKTA

TOALETTARMSTÖD ROPOX PRODUKTEN KOMMER ATT UTGÅ OCH ERSÄTTAS AV ARMSTÖD MED GRÅ PLASTDETALJER. FAKTA PRODUKTEN KOMMER ATT UTGÅ OCH ERSÄTTAS AV ARMSTÖD MED GRÅ PLASTDETALJER. Armstöden med den ovanliga ovala profilen ger användaren ett stadigt och bra grepp. Konstruktionen ger god stabilitet och armstöden

Läs mer

ANVÄNDARMANUAL. VIKTIGT! Vänligen läs denna manual noggrant före användning. Behåll för framtida bruk.

ANVÄNDARMANUAL. VIKTIGT! Vänligen läs denna manual noggrant före användning. Behåll för framtida bruk. ANVÄNDARMANUAL VIKTIGT! Vänligen läs denna manual noggrant före användning. Behåll för framtida bruk. Vaggaro bekväm för både vuxna och barn Vaggaro är en hopfällbar kombinationsmöbel som snabbt blir oumbärlig

Läs mer

Produktblad K&M Ståstol

Produktblad K&M Ståstol K&M 14045 Ståstol Hopfällbar ståstol. Sits: 380 x 350 mm Höjd: 600-900 mm Vikt 5.6 kg 25514045 K&M 14045 Ståstol 1975 kr inklusive moms Caymon CKB005/B Keyboardstativ Caymon CK005 ett snabbriggat dubbelkryss

Läs mer

Produktblad K&M Hyllplan. Produktblad K&M Hyllplan. Produktblad K&M Spider Pro

Produktblad K&M Hyllplan. Produktblad K&M Hyllplan. Produktblad K&M Spider Pro K&M 18866 Hyllplan Extra hyllplan med justerbar längd och 15º vinkel för 18860 Spider Pro. Inkl. hållare. XL25518866B 18866B Färg:Svart, XL25518866S 18866S Färg:Silver, Lagerstatus: Finns i lager 750 kr

Läs mer

Ideen bewegen mehr PRODUKTÖVERSIKT REHABTEKNIK TRANSPORTTEKNIK MEDICINTEKNIK

Ideen bewegen mehr PRODUKTÖVERSIKT REHABTEKNIK TRANSPORTTEKNIK MEDICINTEKNIK Ideen bewegen mehr > PRODUKTÖVERSIKT REHABTEKNIK TRANSPORTTEKNIK MEDICINTEKNIK AAT Alber Antriebstechnik GmbH Ehestetter Weg 11 D-72458 Albstadt Tfn.: 0049 74 31.12 95-0 Fax: 12 95-35 www.aat-online.de

Läs mer

Produktblad/ Broschyr, Bruksanvisning samt teknisk information

Produktblad/ Broschyr, Bruksanvisning samt teknisk information Produktblad/ Broschyr, Bruksanvisning samt teknisk information Armbågskrycka är en hjälp för personer med nedsatt gångförmåga av olika anledningar, bör ej användas till annat ändamål. Kryckorna går lika

Läs mer

Produktblad/ Broschyr, Bruksanvisning samt teknisk information

Produktblad/ Broschyr, Bruksanvisning samt teknisk information Produktblad/ Broschyr, Bruksanvisning samt teknisk information Armbågskrycka är en hjälp för personer med nedsatt gångförmåga av olika anledningar, bör ej användas till annat ändamål. Kryckorna går lika

Läs mer

Bärbara mediadisplayer från Expand.

Bärbara mediadisplayer från Expand. Bärbara mediadisplayer från Expand. Funktion, kvalitet och design i fokus Expand erbjuder högkvalitativa, användarvänliga displayer för marknadsföring, varumärkesbyggande, information och presentationer.

Läs mer

KVALITET SÄKERHET FUNKTION MONTERINGS ANVISNING FLEXY ALUMINIUM STÄLLNINGAR. SNABB och ENKEL MONTERING

KVALITET SÄKERHET FUNKTION MONTERINGS ANVISNING FLEXY ALUMINIUM STÄLLNINGAR. SNABB och ENKEL MONTERING KVALITET SÄKERHET FUNKTION MONTERINGS ANVISNING FLEXY ALUMINIUM STÄLLNINGAR SNABB och ENKEL MONTERING Monteringsanvisning FLEXY Steens Mekaniska har lång erfarenhet och stora kunskaper om byggbranschen

Läs mer

WIBE BRAND & RÄDDNINGSSTEGAR SBEF76 NOV 2003

WIBE BRAND & RÄDDNINGSSTEGAR SBEF76 NOV 2003 WIBE BRAND & RÄDDNINGSSTEGAR SBEF76 NOV 2003 Med WIBE finns ing WIBE Stegar AB är Nordens ledande stegtillverkare mot professionella användare och samtidigt ledande i Europa på tillverkning av brand- och

Läs mer

QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM

QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM Den eleganta öppningslösningen för standardhörnskåp. Ergonomisk, bekväm och funktionell. www.grass.at Quaturis S HÖRNSKÅPSYSTEM Quaturis S: Varje hörna blir en kurva. Att utnyttja

Läs mer

PM-fästen. Pedestal Mounts

PM-fästen. Pedestal Mounts PM-fästen Pedestal Mounts Set: Justerbara PM-Fästen Fyrkantig monteringsplatta Kombinera färdiga set med lösa delar och skapa din egen unika konstrutkion efter behov. Vinkeln mellan PM-fästets delar kan

Läs mer

Belysningsmaster framtagna för och

Belysningsmaster framtagna för och Belysningsmaster framtagna för och med användaren General 7M Kapten 5M Säker Enkel Smidig Belysningsmast 7 meter med fäste för 3 st strålkastare. Teleskop konstruktion tillverkad i aluminium. Utfällbara

Läs mer

SKYDDSANVISNING FÖR STÄLNNINGSARBETE

SKYDDSANVISNING FÖR STÄLNNINGSARBETE Din säkerhet och framgång är viktigt för oss. Vänligen skriv ut denna skyddsanvisning, läs noggrant och om du har några frågor angående anvisningarna kan du be om hjälp. Vi är här för att tjäna dig. SKYDDSANVISNING

Läs mer

FALLSKYDDSSYSTEM STANDARD

FALLSKYDDSSYSTEM STANDARD ANVÄNDARMANUAL FALLSKYDDSSYSTEM STANDARD INSTRUKTION ENLIGT EN 13374 www.safetyrespect.se info@safetyrespect.se Tel 063-130400 INNEHÅLLSFÖRTECKNING 3. Säkerhetsföreskrifter 4. Infästningar 5. Bultfot 6.

Läs mer

BRUKSANVISNING HS Fåtöljen

BRUKSANVISNING HS Fåtöljen BRUKSANVISNING HS Fåtöljen Version 1 2014 HS fåtöljen 2 Innehållsförteckning Sida Introduktion till HS Fåtöljen 3 Vad är HS Fåtöljen? 3 Varför behövs HS Fåtöljen? 3 Vem bör använda HS Fåtöljen? 4 Produktinformation

Läs mer

S1401. Scando. Arbete på höjd. Scandoprodukter som uppfyller: EN-131. scando.se 1

S1401. Scando. Arbete på höjd. Scandoprodukter som uppfyller: EN-131. scando.se 1 Scando Arbete på höjd S1401 Scandoprodukter som uppfyller: EN-131 scando.se 1 Scando uppfyller RS-Gruppens säkerhetsstandard I februari 2011 införde RS-Gruppen (bestående av NCC, Veidekke, Svevia, Skanska,

Läs mer

TRANSPORTVAGNAR TRANSPORTVAGNAR. Grundutförande

TRANSPORTVAGNAR TRANSPORTVAGNAR. Grundutförande TRANSPORTVAGNAR TRANSPORTVAGNAR Kraftiga vagnar i absolut högsta kvalitet. Väl anpassade för tung och frekvent hantering av gods inom industri, lager, butik mm. Flexibel, välj utformning efter eget behov.

Läs mer

SOLSKYDD. kvalitetsprodukter från

SOLSKYDD. kvalitetsprodukter från SOLSKYDD 2011 kvalitetsprodukter från FÖNSTERMARKISER FÖNSTERMARKISER STOPPAR 80 TILL 90 PROCENT AV SOLENS STRÅLNING. De ger ett svalt och skönt klimat inomhus samtidigt som de skonar inredning, golv,

Läs mer

MASKINSKYDD. och andra skydds- och tillgänglighetslösningar

MASKINSKYDD. och andra skydds- och tillgänglighetslösningar MASKINSKYDD och andra skydds- och tillgänglighetslösningar Maskinskydd minskar olycksrisken Varje år orsakar olyckor på våra arbetsplatser, förutom lidande för de drabbade, också långs sjukskrivningar

Läs mer

Tips och råd. När du ska köpa skjutdörrar och inredning från Mirro.

Tips och råd. När du ska köpa skjutdörrar och inredning från Mirro. Tips och råd När du ska köpa skjutdörrar och inredning från Mirro. Gör drömmen till verklighet! Den här broschyren är till dig som funderar på att köpa skjutdörrar och inredning från Mirro. Vi förklarar

Läs mer

QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM

QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM Den eleganta öppningslösningen för standardhörnskåp. Ergonomisk, bekväm och funktionell. www.grass.eu Quaturis S: Varje hörna blir en kurva. Att utnyttja utrymmet är en av de

Läs mer

Bruksanvisning/Produktinformation/ Justeringsanvisning/Teknisk specifikation/ Rekonditioneringsinformation

Bruksanvisning/Produktinformation/ Justeringsanvisning/Teknisk specifikation/ Rekonditioneringsinformation Bruksanvisning/Produktinformation/ Justeringsanvisning/Teknisk specifikation/ Rekonditioneringsinformation Armbågskrycka S tunga brukare 105 cm med isdubb OBS! Läs anvisningarna noga innan kryckan tas

Läs mer

ALGOT Förvaring för hela hemmet

ALGOT Förvaring för hela hemmet Bygg hela vägen upp till taket för att utnyttja varenda kvadratcentimeter, utan att använda så mycket golvyta. Välj metallhyllplan vid förvaring av tunga saker. Metallhyllplan med måtten 80x38 tål belastning

Läs mer

KALEA TWO DIN DISKRETA STOLTRAPPHISS

KALEA TWO DIN DISKRETA STOLTRAPPHISS KALEA TWO DIN DISKRETA STOLTRAPPHISS INNEHÅLL 4 KALEA two Det första du märker med Kalea TWO är hur liten plats den tar. Trapphissen är kompakt men har en säker konstruktion. 6 du kan fortfarande använda

Läs mer

Helena. Kontroll av funktion. Läs alltid manualen. SystemRoMedic TM. Manual - Svenska

Helena. Kontroll av funktion. Läs alltid manualen. SystemRoMedic TM. Manual - Svenska Helena SystemRoMedic TM Manual - Svenska Helena 3x3, art. nr: 50300009 Helena 4x3, art. nr: 50300010 Helena 5x4, art. nr: 50300011 SWL = 285kg / 628lbs Helena är en fristående lyftställning som tillsammans

Läs mer

Jag är precis som du. Kanske lite äldre, kanske inte så smidig. Benen är långsamma, men jag är snabb i tanken. Har en karriär, eller har i alla fall

Jag är precis som du. Kanske lite äldre, kanske inte så smidig. Benen är långsamma, men jag är snabb i tanken. Har en karriär, eller har i alla fall 1 Rollatorer Jag är precis som du. Kanske lite äldre, kanske inte så smidig. Benen är långsamma, men jag är snabb i tanken. Har en karriär, eller har i alla fall haft en. Men jag slår inte av på takten.

Läs mer

Vi har barnasinnet kvar!

Vi har barnasinnet kvar! REAL-STOLARNA ÄR MEDICINTEKNISKA PRODUKTER OCH CE-MÄRKTA I ENLIGHET MED LÄKEMEDELSVERKETS FÖRESKRIFTER 2003:11. Vi har barnasinnet kvar! 140916 / 070601 AKTIVT SITTANDE MED STORA MÖJLIGHETER Många barn

Läs mer

Varje produkt är noga utformad för att understryka och bli en del av budskapet.

Varje produkt är noga utformad för att understryka och bli en del av budskapet. SPENNARE GUIDEN 1 jodå, spennare fortsätter att skapa en ny standard för portabla displaysystem. I den här broschyren hittar du nya tekniska lösningar som går hand i hand med prisbelönt design. Varje produkt

Läs mer

System 144. För åkare med krav på hög flexibilitet.

System 144. För åkare med krav på hög flexibilitet. System 144. För åkare med krav på hög flexibilitet. Lastförankring är ett begrepp. Vi uppfann det. Beprövade produkter utvecklade för säkra och lönsamma transporter. Världsledande produkter. ExTe Fabriks

Läs mer

Hjullistställage - lösningen för lagring och plockning av smågods SELECTAFLO HJULLIST

Hjullistställage - lösningen för lagring och plockning av smågods SELECTAFLO HJULLIST Hjullistställage - lösningen för lagring och plockning av smågods SELECTAFLO HJULLIST Kompakt lagersystem för effektivt plock till så många detaljer som möjligt samtidigt. Kort avstånd innebär tids- och

Läs mer

Artikelnummer 803316 Senast ändrad 130412 Giltig från 070601 REAL 9000 PLUS VUXEN. skräddarsydda arbetsstolar

Artikelnummer 803316 Senast ändrad 130412 Giltig från 070601 REAL 9000 PLUS VUXEN. skräddarsydda arbetsstolar Artikelnummer 803316 Senast ändrad 130412 Giltig från 070601 REAL 9000 PLUS VUXEN skräddarsydda arbetsstolar REAL 9000 PLUS REAL 9000 PLUS EL ETT modulsystem fyra basmodeller En modern arbets-/specialstol

Läs mer

Etac presenterar: S.P.A. Kollektion. Säker. Personlig. Assistans. S.P.A. Collection

Etac presenterar: S.P.A. Kollektion. Säker. Personlig. Assistans.  S.P.A. Collection Etac presenterar: S.P.A. Kollektion Säker. Personlig. Assistans. www.etac.se 1 S.P.A. Collection S.P.A. Collection 2 Lean on us. Stay yourself. Lean on us. Stay yourself. För de flesta av oss så kommer

Läs mer

RACKSKÅP FÖR INSTALLATION

RACKSKÅP FÖR INSTALLATION RACKSKÅP FÖR INSTALLATION Installationsrackskåp 445 djup Lättmonterade och stabila rackskåp i svart (grått fi nns som tillval) förberedda för de smarta avlastningsvinklarna. Racken levereras med justerbara

Läs mer

medemagruppen Niga En småbarnsstol - för varierat sittande! Niga bruksanvisning Ver. 2012-12-18

medemagruppen Niga En småbarnsstol - för varierat sittande! Niga bruksanvisning Ver. 2012-12-18 Niga En småbarnsstol - för varierat sittande! medemagruppen Ver. 2012-12-18 medemagruppen Niga bruksanvisning Vad är NIGAstolen? NIGAstolen är en småbarnstol för barn upp till ca 4 år och utformningen

Läs mer

Paketpostlådor för dig som handlar på nätet. Vi tar hand om din post

Paketpostlådor för dig som handlar på nätet. Vi tar hand om din post Paketpostlådor för dig som handlar på nätet Vi tar hand om din post 1 En historia om dig En paketpostlåda är något av det första som dina gäster, grannar eller förbipasserande lägger märke till vid ditt

Läs mer

NYA UNIVERSALKNIVAR FRÅN BAHCO. A registered trademark of SNA Europe Group

NYA UNIVERSALKNIVAR FRÅN BAHCO. A registered trademark of SNA Europe Group NYA UNIVERSALKNIVAR FRÅN BAHCO A registered trademark of SNA Europe Group Bahcos första verktyg i ERGO -serien lanserades 1982. Vår övertygelse är det är viktigt att anpassa verktygen till människans anatomi,

Läs mer

Roll-up och väggar. Classic Light Roll Up. Tillval: Spotlight (se sidan 3). Art nr 7604881. Art nr 7604074. Art nr 7603981.

Roll-up och väggar. Classic Light Roll Up. Tillval: Spotlight (se sidan 3). Art nr 7604881. Art nr 7604074. Art nr 7603981. Roll up och Väggar abab Roll-up och väggar Roll-up och väggar är suveräna budskapsbärare när du vill synas och nå ut med ditt budskap på ett bra sätt. De är enkla att transportera, sätta upp, ta ned och

Läs mer

Tre smarta alternativ när du ska byta garageport

Tre smarta alternativ när du ska byta garageport Från Sveriges största expert på garageportar Tre smarta alternativ när du ska byta garageport GPE 200/300/400 takskjutportar www.garageportexperten.se Tre speciellt utvalda och prisvärda garageportar.

Läs mer

SLIMLIFT 6250. Väggmonterad Bänklyftare GRANBERG

SLIMLIFT 6250. Väggmonterad Bänklyftare GRANBERG SLIMLIFT 6250 Väggmonterad Bänklyftare GRANBERG Slimlift 6250 Väggmonterad Bänklyftare SLIMLIFT 6250 är en väggmonterad bänklyftare med stor flexibilitet för anpassning till olika behov. Utrustningen i

Läs mer

Flexibla lösningar för din arbetsplats

Flexibla lösningar för din arbetsplats Flexibla lösningar för din arbetsplats Produktkatalog Idema tillverkar produkter för arbetsplatsen. Produkterna är utformade efter våra kunders krav. Flexibilitet: Med profilsystem i aluminium är det enkelt

Läs mer

ARBETE PÅ HÖJD SÄKERHET I VARJE STEG. www.wibeladders.se. SÄKERHET I VARJE STEG wibeladders.se

ARBETE PÅ HÖJD SÄKERHET I VARJE STEG. www.wibeladders.se. SÄKERHET I VARJE STEG wibeladders.se ARBETE PÅ HÖJD PRODUKTER FRÅN WIBE LADDERS MÄRKTA MED BRA ARBETSMILJÖVAL SÄKERHET I VARJE STEG www.wibeladders.se SÄKERHET I VARJE STEG wibeladders.se Arbete på höjd wibe.indd 1 5/6/01 10:37:08 AM MÅLET

Läs mer

ErgoPack. det smarta sättet att banda. Forankra ABT AB, Telefon: +46 322 667800 ergopack@forankra.se

ErgoPack. det smarta sättet att banda. Forankra ABT AB, Telefon: +46 322 667800 ergopack@forankra.se ErgoPack det smarta sättet att banda Rulla ErgoPack fram till pallen, kedjelansen... för bandet in under pallen ErgoPack-systemet ErgoPack är alltid det rätta beslutet: Stora, små, breda, höga, långa och

Läs mer

Ett pris tusentals starka möjligheter!

Ett pris tusentals starka möjligheter! INSPIRATION OCH KÖK Det är vad du får hos oss. Vår business är enkel. Vi skräddarsyr ditt kök till ett fast pris och med massor av möjligheter till anpassningar, allt i ett material som håller i längden.

Läs mer

x:panda nu i 4 storlekar och med flera nya underreden

x:panda nu i 4 storlekar och med flera nya underreden x:panda nu i 4 storlekar och med flera nya underreden Design, flexibilitet och kvalitet Om du letar efter ett sittsystem med flexibilitet och hög kvalitet så är x:panda ett självklart val. Den gör det

Läs mer

SÄKERHETSINSTRUKTIONER SKALL LÄSAS FÖRE ANVÄNDNING

SÄKERHETSINSTRUKTIONER SKALL LÄSAS FÖRE ANVÄNDNING Anvisningar och säkerhetsinstruktioner för brukare av Mini Crosser med brukarvikt över 150 kg Tillägg till bruksanvisning för Mini Crosser 130T vid brukarvikt över 150 kg SÄKERHETSINSTRUKTIONER SKALL LÄSAS

Läs mer

Roll-up och väggar. Classic Light Roll Up. Tillval: Spotlight (se sidan 3). Art nr 7604881. Art nr 7604074. Art nr 7603981.

Roll-up och väggar. Classic Light Roll Up. Tillval: Spotlight (se sidan 3). Art nr 7604881. Art nr 7604074. Art nr 7603981. Roll up och Väggar abab Roll-up och väggar Roll-up och väggar är suveräna budskapsbärare när du vill synas och nå ut med ditt budskap på ett bra sätt. De är enkla att transportera, sätta upp, ta ned och

Läs mer

Roll-up och väggar. Classic Light Roll Up. Tillval: Spotlight (se sidan 3). Art nr 7604881. Art nr 7604074. Art nr 7603981.

Roll-up och väggar. Classic Light Roll Up. Tillval: Spotlight (se sidan 3). Art nr 7604881. Art nr 7604074. Art nr 7603981. abab Roll-up och väggar Roll-up och väggar är suveräna budskapsbärare när du vill synas och nå ut med ditt budskap på ett bra sätt. De är enkla att transportera, sätta upp, ta ned och kan placeras även

Läs mer

SKEPPSHULT STEGEN ALUMINIUM- TRAPPOR. SVETSGATAN 1, SE SKEPPSHULT, SWEDEN

SKEPPSHULT STEGEN ALUMINIUM- TRAPPOR.    SVETSGATAN 1, SE SKEPPSHULT, SWEDEN SKEPPSHULT STEGEN SKEPPSHULTS PRESS & SVETS AB SVETSGATAN 1, SE-333 93 SKEPPSHULT, SWEDEN TEL. +46(0)371-362 90 FAX. +46(0)371-360 95 www.skeppshultstegen.se E-mail: info@skeppshultstegen.se ALUMINIUM-

Läs mer

Edition BRA ARBETSMILJÖVAL. Arbete på höjd. Bra arbetsmiljöval

Edition BRA ARBETSMILJÖVAL. Arbete på höjd. Bra arbetsmiljöval Edition 1 2 BRA ARBETSMILJÖVAL Arbete på höjd Stegutrustning för professionellt arbete Godkänt enligt bl a SKANSKA:s nya krav "" www.zarges.se Plattformsstege Varför ska jag köpa en produkt? Din säkerhet

Läs mer

TRAPPROLLATOR Det perfekta stödet i trappan

TRAPPROLLATOR Det perfekta stödet i trappan www.trident.se TRAPPROLLATOR Det perfekta stödet i trappan Minimalistisk, aktiv, skandinavisk design AssiStep hjälper dig som känner dig osäker när du går i trappor hemma eller borta. Äntligen kan jag

Läs mer

Tillträdeskontroll 84

Tillträdeskontroll 84 84 Tillträdeskontroll Parkeringsbommar och stolpar 2 BPE Kraftfull, enskild parkeringsbom med robust -benssystem. Classic och BPE-modellerna används för att säkra enskilda parkeringsrutor och är tillverkade

Läs mer

Beachflaggor. 1. Beach Original

Beachflaggor. 1. Beach Original Beachflaggor abab Beachflaggor En beachflagga är en smidig reklambärare året om som gör att du direkt syns med ditt budskap. Det är ett utmärkt alternativ för kortare kampanjer och events på mässor, i

Läs mer

Vår styrka - den kompletta lösningen

Vår styrka - den kompletta lösningen hissar hissar 1 Vår styrka - den kompletta lösningen P DAHL har sedan starten specialiserat sig på hissystem och sedan många år har vi varit Norra Europas största leverantör och tillverkare av hisselektronik.

Läs mer

Flexibelt förvaringssystem i kromat stål 1

Flexibelt förvaringssystem i kromat stål 1 MOSYS Flexibelt förvaringssystem i kromat stål 1 MOSYS Förvaringssystem Med MOSYS modulsystem kan vilket vagn- eller hyllsystem som helst byggas. Tack vare stor variantion av tillbehör kan MOSYS anpassas

Läs mer

Silentia Silver Line S K Ä R M A A V U T A N AT T S T Ä N G A I N

Silentia Silver Line S K Ä R M A A V U T A N AT T S T Ä N G A I N Silentia Silver Line S K Ä R M A A V U T A N AT T S T Ä N G A I N Ett unikt avskärmningssystem lika enkelt som användbart Silentia Silver Line är ett patenterat avskärmningssystem, som utvecklats för att

Läs mer

Utomhusevent. Lyktstolpsvepor. Fästen kan även monteras på väggen. Pop Flag. Art nr 7609057. Art nr 7603957 Art nr 7603958.

Utomhusevent. Lyktstolpsvepor. Fästen kan även monteras på väggen. Pop Flag. Art nr 7609057. Art nr 7603957 Art nr 7603958. Utomhusevent Utomhusevent Planerar ni ett utomhusevent? Vi har olika typer av displayer, avspärrningar, köband och flaggor som passar både stora och små events. Vi har även tält och banners av olika format.

Läs mer

Placera ditt budskap där din målgrupp finns.

Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Se till att du finns där din målgrupp finns. Vi kallar det Pinpoint Media. Med Expands bärbara marknadsföringsdisplayer

Läs mer

SE Handbok för teleskopiska/hopfällbara stegar...40. www.altrex.com 752939-A-0810. Relax. It s an Altrex.

SE Handbok för teleskopiska/hopfällbara stegar...40. www.altrex.com 752939-A-0810. Relax. It s an Altrex. SE Handbok för teleskopiska/hopfällbara stegar...40 752939-A-0810 www.altrex.com 1 2 3 1 m 4 5 6 8 7 Open Locked 9 Open Locked 10 1 A B 11 C 1 Säker användning av en teleskopisk/hopfällbar stege Gratulerar

Läs mer

Span 300 Montageanvisning

Span 300 Montageanvisning Span 300 Montageanvisning BETECKNING: SPAN 300 Dubbel bredd EN1004 3-8/12 XXCX SPAN 300 Enkel bredd EN1004-3 8/8 XXCX Ställningar i enlighet med AFS 2013:4 SP typkontrollintyg 144201 daterat den 30:e januari

Läs mer

Måttanpassade pooltak

Måttanpassade pooltak Måttanpassade pooltak Med perfekt passning till alla pooler PRODUKTKATALOG specialisten - kvalitet i minsta detalj Kanalplast (PC 10 mm) UV behandlad på båda sidor. Z-Line Z-Line Handtag med spärr och

Läs mer

Bo hemma längre. GRIPO ALU - Stödstången för en lättare vardag. Se våra produkter på svancare.se FUNKTIONELLA HJÄLPMEDEL FÖR ÖKAD LIVSKVALITET

Bo hemma längre. GRIPO ALU - Stödstången för en lättare vardag. Se våra produkter på svancare.se FUNKTIONELLA HJÄLPMEDEL FÖR ÖKAD LIVSKVALITET Bo hemma längre GRIPO ALU - Stödstången för en lättare vardag FUNKTIONELLA HJÄLPMEDEL FÖR ÖKAD LIVSKVALITET Se våra produkter på svancare.se Ett system - oändliga möjligheter GRIPO ALU ett tryggt stöd

Läs mer

Bo hemma längre. GRIPO ALU - Stödstången för en lättare vardag. Se våra produkter på svancare.se FUNKTIONELLA HJÄLPMEDEL FÖR ÖKAD LIVSKVALITET

Bo hemma längre. GRIPO ALU - Stödstången för en lättare vardag. Se våra produkter på svancare.se FUNKTIONELLA HJÄLPMEDEL FÖR ÖKAD LIVSKVALITET Bo hemma längre GRIPO ALU - Stödstången för en lättare vardag FUNKTIONELLA HJÄLPMEDEL FÖR ÖKAD LIVSKVALITET Se våra produkter på svancare.se Triangelhandtag Klätt med gummi, med universalkoppling. ART.

Läs mer

Snabbt upp. Och snabbt ner.

Snabbt upp. Och snabbt ner. Snabbt upp. Och snabbt ner. Ingen annan ställning är så snabb och enkel att montera som HAKI Ram. Du sparar dyrbar tid. Klara, färdiga, klart! HAKI Ram är snabbast av alla ställningar. Du bara lägger planet

Läs mer

Fastighetsanpassning Produkter och Lösningar

Fastighetsanpassning Produkter och Lösningar Fastighetsanpassning Produkter och Lösningar Välkommen till Etac Etac är ett expansivt företag som erbjuder produkter för personer med nedsatt rörelseförmåga samt produkter och tjänster till sjukhus och

Läs mer

Montage- och bruksanvisning FLEXY Aluminiumställningar 0,70 m/1,40 m

Montage- och bruksanvisning FLEXY Aluminiumställningar 0,70 m/1,40 m Montage- och bruksanvisning FLEXY Aluminiumställningar 0,70 m/1,40 m För din egen och andras säkerhet läs igenom anvisningarna för korrekt montering och säker användning. Ni som ägare ansvarar för att

Läs mer

Montage- och bruksanvisning FLEXY Rullställning

Montage- och bruksanvisning FLEXY Rullställning Montage- och bruksanvisning FLEXY Rullställning Gäller för 0,7m och 1,4m stegramsbredd och längderna 1,7m, 2,4m, 3,0m För din egen och andras säkerhet läs igenom anvisningarna för korrekt montering och

Läs mer

R82 x:panda. Flexibelt och dynamiskt sittsystem med flera nya underreden.

R82 x:panda. Flexibelt och dynamiskt sittsystem med flera nya underreden. R82 Flexibelt och dynamiskt sittsystem med flera nya underreden. R82 design och flexibilitet Om du letar efter ett sittsystem med hög kvalitet och flexibilitet så är ett självklart val. Den gör det möjligt

Läs mer

Produkt broschyr 2012

Produkt broschyr 2012 Produkt broschyr 2012 Hyr-Lift AB finns idag Örebro, Eskilstuna, Västerås och Hallsberg med ca 25st anställda och över 700st liftar. Vi har även återuthyrare/partners i Katrineholm. Vi är en av regionens

Läs mer

GEKA PLÅT & PROFILSTÅLSAXAR HYDRACROP S / SD

GEKA PLÅT & PROFILSTÅLSAXAR HYDRACROP S / SD HYDRACROP S / SD SD-modell med stort gapdjup Hydrauliska maskiner med två separata cylindrar för stans- resp. klippenheter. Maskinen har bl. a fotpedal med dubbla lägen och ett hydraulsystem som gör det

Läs mer

EAGLE RULLSTÄLLNING SKEPPSHULTS PRESS & SVETS AB SVETSGATAN SE-333 93 SKEPPSHULT SWEDEN TEL. 0371-362 90 TELEFAX 0371-360 95

EAGLE RULLSTÄLLNING SKEPPSHULTS PRESS & SVETS AB SVETSGATAN SE-333 93 SKEPPSHULT SWEDEN TEL. 0371-362 90 TELEFAX 0371-360 95 EAGLE RULLSTÄLLNNG SKEPPSHULTS PRESS & SVETS AB SVETSGATAN SE-333 93 SKEPPSHULT SWEDEN TEL. 0371-362 90 TELEFAX 0371-360 95 1 S TEKNSKA DATA EAGLE rullställning Max plattformshöjd 4,7 m Uppfyller europeisk

Läs mer

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbord Alla våra skötbordsmodeller är ergonomiska och snälla mot din rygg. I denna broschyr ger vi dig en överblick samt en kort presentation av skötbordsmodeller

Läs mer

Electrolux Diskrumsutrustning

Electrolux Diskrumsutrustning I kombination med kan Electrolux Diskmaskiner utnyttjas till sin fulla kapacitet. Modulsystemet gör att man kan utforma diskrummet på ett ekonomiskt och ergonomiskt fulländat sätt med kompletta lösningar

Läs mer

Design, flexibilitet och kvalitet

Design, flexibilitet och kvalitet x:panda Design, flexibilitet och kvalitet Om du letar efter ett sittsystem med flexibilitet och hög kvalitet så är x:panda ett självklart val. Den gör det möjligt att ge barnet en bekväm och avslappnad

Läs mer

Trappklättrare för rullstolar. Ett kraftfullt, säkert och bekvämt sätt att ta dig upp och ner för trappor. www.aat-online.de

Trappklättrare för rullstolar. Ett kraftfullt, säkert och bekvämt sätt att ta dig upp och ner för trappor. www.aat-online.de Trappklättrare för rullstolar Ett kraftfullt, säkert och bekvämt sätt att ta dig upp och ner för trappor www.aat-online.de Trappor utgör ett problem i vardagen för många människor. Oavsett om man ska till

Läs mer

MONTERINGSINSTRUKTION

MONTERINGSINSTRUKTION Tillverkad av aluminium. Layher Rullställning är typkontrollerad av SP, Sveriges Provnings- och Forskningsinstitut. Typkontrollintyg nr 15 48 05 Rullställning MONTERINGSINSTRUKTION Layher är Europas ledande

Läs mer

PÄRMSKÅP / SMÅFACKSKÅP

PÄRMSKÅP / SMÅFACKSKÅP PÄRMSKÅP / SMÅFACKSKÅP Art.nr 71100 PÄRMSKÅP SWED 5 Kompakt stålskåp för optimerad förvaring och arkivering av pärmar. Levereras omonterat i platt paket för bästa och billigaste transport.genom en smart

Läs mer

Pallställ. Utdragsenheter, Grenställ, Listställ, Stålpall

Pallställ. Utdragsenheter, Grenställ, Listställ, Stålpall Pallställ Utdragsenheter, Grenställ, Listställ, Stålpall Weland för säkra och rationella lager Pallställ Sid. 3-6 Utdragsenheter Sid. 7 Grenställ Sid. 8-9 Listställ Sid. 10 SVENSKTILLVERKADE KVALITETSPRODUKTER

Läs mer

Monitorarmar för LCD-monitorer

Monitorarmar för LCD-monitorer Monitorarmar för LCD-monitorer 438-LA61 Kompromisslös design Design i förening med funktion och prestanda när det är som bäst. En elgant 2-armad monitorarm med fem vridbara leder för stor flexibilitet.

Läs mer

och du når högre än andra!

och du når högre än andra! och du når högre än andra! A Yhdystie 40, 62 800 Vimpeli Finland tfn +358 207 609 250 fax + 358 207 609 251 e-post förnamn.efternamn @ tikli.com www.tikli.com Säkerhet 2 Trappstegar 3 Yrkesstegar 4 Utskjutsstegar

Läs mer

Azalea -familjen. En stor familj

Azalea -familjen. En stor familj Azalea -familjen En stor familj Invacare Rea komfortrullstolar erbjuder brukarna individuella lösningar och ett komfortabelt sittande, med ett stort urval av modeller, tillbehör och kompatibilitet inom

Läs mer

Förebyggande av fallrisk vid lossning av betongelement

Förebyggande av fallrisk vid lossning av betongelement Förebyggande av fallrisk vid lossning av betongelement Arbete på två meters höjd eller mer vid lossning av betongelement Vid projekterings- och planeringsarbetet grundläggs förutsättningarna för att åstadkomma

Läs mer

Det finns en Nilfisk för alla rengöringsuppgifter

Det finns en Nilfisk för alla rengöringsuppgifter Det finns en Nilfisk för alla rengöringsuppgifter TEKNISKA SPECIFIKATIONER SINGELSKURMASKINER Beskrivning Enhet PS 333A SD 43-165 SDM 43-180 421AC 510B/510B3 Kabellängd m 10 12,5 12,5 12 12/25 Kapslingsklass/

Läs mer

NOVA PRO utdragssystem

NOVA PRO utdragssystem NOVA PRO utdragssystem Det kompletta programmet för lådor med precision och individualitet. www.grass.eu NOVA PRO utdragssystem Nova Pro Originalet Klassikern som inspirerar även morgondagens design. Hur

Läs mer

maximal funktionalitet

maximal funktionalitet mervärde HÖGRE SÄKERHET maximal funktionalitet tillbehör för utökad funktionalitet Till EdmoLift s lyftbord finns en mängd olika tillbehör som ger ett mervärde på Er investering. I den här broschyren ser

Läs mer

SKEPPSHULT S3 TREHJULIGA CYKLAR

SKEPPSHULT S3 TREHJULIGA CYKLAR SKEPPSHULT S3 TREHJULIGA CYKLAR Det fina med tre hjul eller hur ALLA ska kunna cykla. Varför ska man sluta cykla när man blir äldre? Eller varför ska man inte få möjligheten att uppleva en cykeltur om

Läs mer

Import: www.ghevent.se 0176-20 61 50

Import: www.ghevent.se 0176-20 61 50 Import: www.ghevent.se 0176-20 61 50 TECHNI STAGE den lätta, robusta och flexibla scenen. Begreppet att utföra snabba och säkra montage, är TECHNI STAGE den perfekta lösningen där du skapar alla dina teatrala

Läs mer

Nyhet! Nyhet! En lysande liten storhet

Nyhet! Nyhet! En lysande liten storhet 800 Nyhet! Nyhet! En lysande liten storhet MILJÖMÄRKT 378 001 1 En stor kamin i kompakt format Contura 800 har hittat sin inspiration i den berömda superellipsen. Formen gör denna kamin kompakt och trevlig;

Läs mer

Svenska. Arbetsplattformar. Föregångaren - 125 Allt i ett - 135 Solid och stabil - 160. Member of AVANT Group

Svenska. Arbetsplattformar. Föregångaren - 125 Allt i ett - 135 Solid och stabil - 160. Member of AVANT Group Svenska Arbetsplattformar Föregångaren - 125 Allt i ett - 135 Solid och stabil - 160 Member of AVANT Group Leguan arbetsplattformar är konstruerade för tunga professionella jobb och för uthyrning. Det

Läs mer