DEN GRÖNA ÖN IRLAND 26 april - 2 maj 2016 i samarbete med Mariehamns pensionärsförening, Mariehamns församling och Norra Ålands pensionärer

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "DEN GRÖNA ÖN IRLAND 26 april - 2 maj 2016 i samarbete med Mariehamns pensionärsförening, Mariehamns församling och Norra Ålands pensionärer"

Transkript

1 DEN GRÖNA ÖN IRLAND 26 april - 2 maj 2016 i samarbete med Mariehamns pensionärsförening, Mariehamns församling och Norra Ålands pensionärer Naturen har tagit tusentals år på sig för att forma Irland, medan människans hand har påverkat land och natur under de sista av dem. Konstnärer, poeter, författare och musiker har inspirerats av landskapet och invånarna. Historier om jättar och andar, häxor och krigsherrar är mångtaliga och berikar vår upplevelse av land och folk. Välkommen till Irland! Dag 1: 26 april Åland - Stockholm - Dublin Vi samlas tillsammans med reseledaren Christian Pleijel vid Bussplan. Vi tar oss med buss och båt till Arlanda under eftermiddagen. SAS flyg har kvällsavgång till Dublin. Vid ankomst till Dublin möts vi av buss för transfer till vårt hotell i Dublin; vi checkar in på hotellet och äter ett lätt gemensamt kvällsmål. Dag 2 Dublin Efter en irländsk frukost möter vi vår svensktalande guide på morgonen och börjar med att bekanta oss med Dublin under en sightseeingtur i buss. Dublin är modernt och kosmopolitiskt, men har ändå bibehållit atmosfären och delvis arkitekturen från adertonhundratalet. I dag är det en vacker stad med breda georgiska torg och gator, offentliga byggnader som blivit kända landmärken och rader av bostadshus med kännspaka röda tegelfasader och färgglada dörrar. Under turen får vi en översikt över staden och passerar det storslagna Bank of Ireland som tidigare var det irländska parlamentet, slottet Dublin Castle, Christchurch och St Patricks katedraler, Dublins museer och Phoenix Park.

2 En av höjdpunkterna under Dublin-besöket är kanske det legendariska Trinity College, det äldsta universitetet i Irland. Trinity College på sina 40 tunnland mark behåller en del av sin gamla avskildhet med stenlagda torg, trädgårdar och parker och är känt för sina stora kulturskatter. Dessa inkluderar Book of Kells, ett då i tiden omvälvande manuskript från 900-talet, böcker av Durrow och Armagh och en tidig irländsk harpa. Utställningen The Book of Kells -Turning Darkness into Light förklarar bakgrunden och historien bakom det berömda manuskriptet och andra handskrifter. Vår stadsrundtur följs av en tvårätters lunch på Quays restaurang i Temple Bar. Restaurangen har ett utmärkt läge i hjärtat av Dublins kulturkvarter, erbjuder en fin utsikt över Temple Bar Square och är en av Dublins mest kända pubar. Ofta spelas livlig irländsk musik nere i baren, och traditionella irländska specialiteter står på menyn. Vi besöker även Christchurch katedralen som grundades cirka år 1030 av Sitric, kung av det vikingatida norska kungadömet Dublin. Christchurch är Dublins äldsta och mest erkända landmärke och katedral. I kryptan finns utställningen Skatterna i Christ Church som speglar 1000 år av historia, arkitektur och religion i Irland. Utställningen visar ett unikt utbud av manuskript, historiska artefakter och spektakulära föremål av guld och silver. Att notera är kanske också att Katedralkören räknar sitt ursprung tillbaka till år 1480 och är känd bland annat för att ha deltagit i uruppförandet av Händels Messias. I katedralen hålls många konserter, recitationer och föredrag. Dagens rundtur avslutas vid den världsberömda Guinness Storehouse, det bryggeri och museum som nyligen tilldelats titeln Europas ledande turistattraktion. Beläget i hjärtat av St James Gate Brewery, som har varit den svarta ölens hem sedan 1759, är Guinness Storehouse Irlands kanske mest besökta sevärdhet. Inrymt i en gammal jäsningsanläggning, nu renoverad för att likna ett gigantiskt glas en pint - av Guinness, får besökaren lära känna Guninness-ölets historia, dess framställningsprocedur och försäljning. Vandringen tar besökaren genom bryggeriets 250 åriga historia, för att avslutas i Gravity Bar där besökaren får njuta av en pint Guinness tillsammans med den spektakulära 360 graders vyn över Dublin. En nyhet som introducerats på Guinness Storehouse är ett rum där man får lära sig mer om själva ölprovningen; utforska de aromer och smaker som skall ingå i en Guinness och få veta var de kommer ifrån. Gästen tar sedan sitt lilla provningsglas till Velvet room, och här berättar personalen om det korrekta sättet att provsmaka öl.

3 Dag 3: Dublin Efter frukost får vi njuta av en båttur genom hjärtat av Dublin på floden Liffey. Det för alla väder specialbyggda fartyget, Spirit of Docklands, tar upp till 48 passagerare och erbjuder passagerarna en inblick i Dublins och framförallt floden Liffeys historia från den första ankomsten av vikingar för över 1000 år sedan, till den snabba utvecklingen av staden på 18- och 1900-talen, under vilka Dublin blev en europeisk huvudstad av betydelse. Efter turen på Liffey njuter vi av en rejäl lunch på JW Sweetmans; en charmig pub mitt i hjärtat av Dublin med utsikt över O'Connell Bridge. Puben var ursprungligen en byggnad som byggdes som för försäljning av hampa, lin och rep till de fartyg som dockade utanför dörren. Nere i källaren på No.1 fanns redan puben Corn Exchange Tavern som serverade whisky och porter till sjömän, passagerare, hamnarbetare och köpmän när de behövde en välförtjänt vila. Idag inhyser JW Sweetman ett bryggeri, två kaffebarer, en källarkrog, ett bibliotek, en samling av samtida irländska målningar och en restaurang som serverar en fusion av irländska, kontinentala och internationella rätter. Eftermiddagen är fri för egna strövtåg innan vi på kvällen samlas för en Celtic Night upplevelse som utlovar mycket craic - ett ord som man möter ofta på Irland. På kvällen går vi till närliggande hotell Arlington för en Irländsk folklorekväll! Deras irländska shower har lång tradition och detta anses vara en av de bästa platserna i Dublin för att uppleva den irländska dansen och musiken. Vi äter en 3 rätters middag och ser dansare av världsklass som bland annat visar den traditionella sopborste-dansen och andra sean nos - traditionella - danser. Åter till hotellet och övernattning. Dag 4: Ennis Efter frukost lämnar vi Dublin och styr mot den charmiga staden Ennis, i regionen Clare. På vägen stannar vi vid det storslagna Rock of Cashel. Orten Cashel var redan i tiderna före den normandiska invasionen säte för kungahuset Munster. Staden blomstrade i nära samband med Rock Cashel, vars kluster av medeltida byggnader tronar över staden i landskapet Tipperarys Golden Vale, känt för sina gröna böljande beteskullar. Byggnaderna på Rock of Cashel omfattar bland annat det runda tornet från 1200-talet, stenkors, ett romanskt kapell, den gotiska katedralen från 1300-talet, slottet och det restaurerade Hall of the Vicars Choral. Det finns tid för lunch på egen hand i Cashel innan vi fortsätter till Ennis.

4 Ennis är regionen County Clares kommersiella nav och ligger invid den smala men delvis strida floden Fergus som först löper österut och sedan söderut till Shannon Estuary. Från Ennis når man varje del av Clare på mindre än två timmar, och staden bjuder på god mat, trevlig logi och traditionell underhållning i sina pubar. I centrum finns smala, fotgängarvänliga gator med ett gott urval butiker. Ankomst till Ennis och incheckning på Old Ground Hotel i centrum av staden. Vi har en gemensam middag på hotellet innan kvällen är fri för att utforska pubar och gator. Dag 5 Arranöarna Innis Oir och Cliffs of Moher Vi gör en minnesvärd heldagsutfärd till en av Arranöarna som är belägna mitt i Galwaybukten. Här möter vi en livsstil som svunnit i största delen av det övriga Irland, och besökarna imponeras av naturens skönhet och omväxlande sidor med stränder, klippor och fält. Förutom intrycksfulla vyer finns lämningar från olika tidsperioder: prehistoriska stenborgar, kyrkliga ruiner från tidig kristen tid och medeltida slott. Dessutom en rik folklore som befolkningen med rätt är stolt över. Här talas irländska som huvudspråk, vilket inte är vanligt mer. På morgonen tar vi färjan från Doolin ut till den förtrollande ön Inis Oirr eller Östra Ön - endast en 30 minuters färjresa från kusten. Detta är den minsta av de tre öarna, med en befolkning på cirka 300 personer. Vi företar en guidad rundtur på ön i traktordragen kärra för att bese öns huvudsakliga sevärdheter, som fornborg, ett strandat skepp, fyren och en av Irlands vackraste stränder. På ön finns flera fina pubar och kaféer; på alla tre pubar serveras god lokal mat och vanligtvis spelas traditionell irländsk musik. Tid för lunch på egen hand innan vi återvänder till fasta Irland via Cliffs of Moher: Det är en spektakulär timmes resa som tar oss under dessa världsberömda klippor som tornar upp sig över 200 meter rakt upp. April och maj är en fantastisk tid att besöka Inis Oirr för att se det unika djur- och fågellivet inklusive färgglada lunnefåglar. Day 6 Ennis The Burren - Dublin Vi börjar dagen med en färd i ostlig riktning. Vi kommer till ett unikt område som kalls för The Burren, ordet kommer från det gaeliska ordet boireann som betyder klippigt land. Det är ett lämpligt namn för denna kalkstensplatå i regionen Clare. Få träd växer här, men många andra växter hittar platser att frodas på. Från april till augusti pryder förvånande många blomarter det karga landskapet. När vi fortsätter mot söder ger kalkstenen vika för den svarta skiffern och sandstenen som formar det dramatiska Cliffs of Moher. Klipporna sträcker sig cirka 8 kilometer långt längs Atlanten, och nu ser vi utsikten från ovan istället för underifrån! Det finns tid för lunch på egen hand invid Cliffs of Moher innan vi startar vår återfärd mot Dublin.

5 På vägen stannar vi till vid Kilbeggan Old Distillery. Whiskydestilleriet grundades 1757, och är det sista kvarvarande exemplet på ett mindre irländskt destilleri som fortfarande är i bruk. Destilleriet har tillverkat sin Single Pot Still Irish Malt Whisky i nästan 200 år. Kilbeggan destilleriet är nu öppet som ett industriellt museum, och visar hur whisky producerades i gångna tider. Guiden tar oss igenom de ursprungliga destilleribyggnaderna. Över 90% av de ursprungliga maskinerna har restaurerats och kan ses i arbete varje dag. Följ förfarandet från malning av spannmål till tappning på fat av den slutliga produkten. Se även den restaurerade ångpannan från 1887, vattenhjul från 1800 talet som driver maskiner eller kika ned i nio meter höga jäsningskärl. Vi lär oss om livet och arbetsvillkoren för arbetarna i destilleriet innan turen avslutas med en whisky provning. Efter en rätt sen framkomst till hotell Academy Plaza i Dublin checkar vi in på hotellet och har en gemensam middag. Dag 7 Dublin Stockholm - Åland Efter en gedigen frukost har vi transfer till flygfältet, flyg hemåt till Stockholm och transfer till Åland. SLAN ABHAILE säker hemfärd på gaeliska

6 Pris: 1475 euro per person i dubbelrum enkelrumstillägg 240 euro I priset ingår: 4 nätter på Academy Plaza Hotel Dublin 2 nätter på Old Ground Hotel Ennis irländsk frukost varje morgon busstransporter och chaufförens tjänster enligt programmet svensktalande guide för alla utfärdsdagar inträden, båtfärder, traktorflakfärd, provsmakningar enligt program 3 middagar och 2 luncher i Irland middag ombord på hemresan Reseledare Christian Pleijel medföljer från Åland Tillkommer: Ej nämnda måltider, måltidsdrycker, personliga utgifter, reseförsäkring och avbeställningsskydd (skall tecknas i samband med bokningen, Axtours förmedlar Alandiabolagens reseförsäkringar) Bokningsvillkor: Anmälningsavgift 250 euro erläggs vid bokningstillfället. Slutfakturan förfaller 4 veckor före avresa. Avbokningsvillkor: före den 26.2 avbokningskostnad 250 euro, före den %, före den %, därefter 100% av resepriset. Academy Plaza Hotel 3 *** Hotellet är beläget i Dublins centrum, precis utanför huvudgatan O'Connell Street, bara 5 minuters promenad till berömda Henry Street - shopping gatan som erbjuder stora och mindre butiker, pubar och restauranger. Hotellet har 285 luftkonditionerade rum med platt-tv, värdeskåp och gratis trådlöst internet. De allmänna utrymmena inkluderar två restauranger som erbjuder bistro-meny och internationellt kök. Spelrum och gym finns också tillgängliga för gästerna. Old Ground Hotel**** Ett vackert restaurerat herrgårdshotell från 1800-talet som ligger i Ennis centrum som ger gästen ett varmt välkomnande och ett lyxigt boende och en uppskattad kulinarisk upplevelse som bygger på lokala råvaror. Engagerad och erfaren personal ser till att gästen trivs på Old Ground Hotel. Alla rum är rökfria och har hårtork, byxpress, kaffe/vattenvärmare, air condition, TV med 16 kanaler, fritt WIFI.

DEN GRÖNA ÖN IRLAND med SPF 8-15 september 2014

DEN GRÖNA ÖN IRLAND med SPF 8-15 september 2014 DEN GRÖNA ÖN IRLAND med SPF 8-15 september 2014 Naturen har tagit tusentals år på sig för att forma Irland, medan människans hand har påverkat land och natur under de sista av dem. Konstnärer, poeter,

Läs mer

IRLAND. Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018!

IRLAND. Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018! IRLAND Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018! Vi reser med buss till Köpenhamn och flyg vidare till Dublin. Under rundresan på Irland,

Läs mer

Hotell. ARLINGTON HOTEL *** Bachelors Walk, O`Connell Bridge Dublin 1

Hotell. ARLINGTON HOTEL *** Bachelors Walk, O`Connell Bridge Dublin 1 MUSIKFEST I DUBLIN Tradfest är en musikfestival som arrangeras varje år i Dublin, med konserter och musikaliska upplevelser i hela fem dagar! Tradfest är en folkmusikfestival med fokus på irländsk folkmusik.

Läs mer

Hotell. ARLINGTON HOTEL *** Bachelors Walk, O`Connell Bridge Dublin 1

Hotell. ARLINGTON HOTEL *** Bachelors Walk, O`Connell Bridge Dublin 1 MUSIKFEST I DUBLIN Tradfest är en musikfestival som arrangeras varje år i Dublin, med konserter och musikaliska upplevelser i hela fem dagar! Tradfest är en folkmusikfestival med fokus på irländsk folkmusik.

Läs mer

Upplev Dublin i full feststämning!

Upplev Dublin i full feststämning! Upplev Dublin i full feststämning! Tradfest är en musikfestival som arrangeras varje år i Dublin, med konserter och musikaliska upplevelser i hela fem dagar! Tradfest är en folkmusikfestival med fokus

Läs mer

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen.

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen. VACKRA PRAG Följ med och upplev vackra Prag! Staden som bjuder på allt vi förväntar oss av en storstad i form av historia, kultur, restauranger och goda shoppingmöjligheter. Under våra dagar i Prag lär

Läs mer

Den lite annorlunda Irlandsresan: Nordöstra Irlands kust, Dublin och Belfast 25 september 1 oktober 2016 med SPF

Den lite annorlunda Irlandsresan: Nordöstra Irlands kust, Dublin och Belfast 25 september 1 oktober 2016 med SPF Den lite annorlunda Irlandsresan: Nordöstra Irlands kust, Dublin och Belfast 25 september 1 oktober 2016 med SPF Städerna Dublin och Belfast är de två hållpunkterna under vår resa. Men resan tar oss även

Läs mer

UPPLEV DUBLIN & IRLAND TILLSAMMANS MED FÖRETAGARNA SUNDSVALL & TIMRÅ 22-25 OKTOBER 2015

UPPLEV DUBLIN & IRLAND TILLSAMMANS MED FÖRETAGARNA SUNDSVALL & TIMRÅ 22-25 OKTOBER 2015 UPPLEV DUBLIN & IRLAND TILLSAMMANS MED FÖRETAGARNA SUNDSVALL & TIMRÅ 22-25 OKTOBER 2015 Dublin är som ett komprimerat London. Lika bra shopping och nöjesliv, fast med allt inom behagligt gångavstånd. Att

Läs mer

EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA

EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA Följ med till Edinburgh i hjärtat av Skottland. Bekanta dig med den skotska kulturen, storstadens attraktioner, den skotska gästfriheten och smaken av världens bästa whisky.

Läs mer

Irland Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com

Irland Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com Irland Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - I r l a n d Guidad Rundresa Irland Upptäck Irlands unik kulturarv genom naturliga underverk och längs dramatiska

Läs mer

Höstresa till Dublin, 2-5 oktober 2015 - i litteraturens tecken

Höstresa till Dublin, 2-5 oktober 2015 - i litteraturens tecken Höstresa till Dublin, 2-5 oktober 2015 - i litteraturens tecken Fredag 2 oktober Ankomst till Dublins flygplats. Den svensktalande guiden och chauffören möter gruppen i ankomsthallen med en välkomstskylt.

Läs mer

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017 Följ med på en konst- och kulturresa till de vackra kustpärlorna i Kroatien Split och Dubrovnik! Kroatien lockar många besökare med sin slående vackra och skiftande natur mäktiga berg, kuperande landskap,

Läs mer

WIEN MUSIK & KULTUR. Upplev våren med oss i musikens huvudstad!

WIEN MUSIK & KULTUR. Upplev våren med oss i musikens huvudstad! WIEN MUSIK & KULTUR Vackra Wien är en raffinerad pärla med mycket att se och göra. Klassisk musik, imponerande arkitektur och den charmiga kafékulturen är bara lite av vad vi får uppleva. Donau delar staden

Läs mer

I r l a n d - S ö d e r

I r l a n d - S ö d e r I r l a n d - S ö d e r Upplev historiska slott, fascinerande klosterstäder och charmiga fiskebyar längs ett pittoresk landskap och spektakulära kuster på vår 8-dagars rundresa i Irland. Fri entré till

Läs mer

Alsace & Bourgogne. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Alsace & Bourgogne. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Alsace & Bourgogne Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e o c h B o u r g o g n e Alsace och Bourgogne - Guidad Rundresa Upptäck de pittoreska vinregionerna

Läs mer

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER RESA FLORENS FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER Florens är utan tvekan en av världens mest omtalade och lovsjungna Det är en svindlande känsla att upptäcka det övermått av sevärdheter städer. Staden är

Läs mer

HOLLAND I BLOMNING. Man måste ha sett det med egna ögon för att förstå hur stor, varierad och fantastisk den här parken är.

HOLLAND I BLOMNING. Man måste ha sett det med egna ögon för att förstå hur stor, varierad och fantastisk den här parken är. HOLLAND I BLOMNING När det i början av maj fortfarande kan vara lite ostadigt väder här hemma i Sverige har som regel Nederländerna haft härlig vår ett tag. Uteserveringarna är öppna och vårblommor finns

Läs mer

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Vi gör en härlig kryssning längs den magnifika dalmatiska kusten och dess vackra öar. Under tre dagar på Adriatiska havet åker vi från en ö till en annan

Läs mer

Alsace & Bourgogne Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer

Alsace & Bourgogne Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer Alsace & Bourgogne Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e o c h B o u r g o g n e Alsace och Bourgogne - Guidad Rundresa Upptäck pittoreska

Läs mer

Tjeckien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Tjeckien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Tjeckien Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - T j e c k i e n Tjeckien - Guidad Resa Upplev arkitektoniska mästerverk från medeltida, renässans och barocktiden

Läs mer

Skottland Guidad Kulturrundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com

Skottland Guidad Kulturrundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com Skottland Guidad Kulturrundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - S k o t t l a n d Kulturrundresa Skottland - Guidad Resa Upplev de pittoreska högländerna med majestätiska

Läs mer

Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh

Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh Club Eriks noga utvalda upplevelser Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh Karaktäristiska whiskydestillerier i vackra miljöer Följ med Club Eriks på vår välkomponerade whiskyresa

Läs mer

Julmarknadskryssning längs med Donau

Julmarknadskryssning längs med Donau Julmarknadskryssning längs med Donau Följ med och upplev den magiska stämningen på några av Europas vackraste julmarknader. Ombord på vår mysiga älvkryssningsbåt, Der Kleine Prinz, får du julstämning och

Läs mer

Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer

Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e o c h B o u r g o g n e Alsace - Guidad Rundresa Upptäck charmiga bergbyar, pittoreska vinbergar

Läs mer

3 LÄNDER 3 HISTORIER

3 LÄNDER 3 HISTORIER 3 LÄNDER 3 HISTORIER Den dalmatiska kusten räknas som en av Europas vackraste. Följ med oss på en spännande resa där vi bor både i Split och i Dubrovnik och dessutom tar oss till historiskt intressanta

Läs mer

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019.

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019. Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa 18 24 september 2019. Följ med Mimosa kulturresa genom Europas moderna historia Onsdag 18 september Avresa från Arlanda till Wien (direktflyg

Läs mer

Club Eriks rundresor i Europa Sagornas och legendernas Irland

Club Eriks rundresor i Europa Sagornas och legendernas Irland Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks rundresor i Europa Sagornas och legendernas Irland Irland Följ med oss på en resa genom sagornas och legendernas Irland. Tillsammans besöker vi Georgianska

Läs mer

Polen runt - 8 dagar 12 augusti

Polen runt - 8 dagar 12 augusti 2018 Polen runt - 8 dagar 12 augusti Warszawa Välkommen med på vår sommarresa 2018. Vi väljer att resa till Polen och till huvudstaden Warszawa. Vi hinner även med ett besök i staden Krakow. Polen har

Läs mer

Irlandsresan MMWS 12-17 maj 2010. Resedokument MMWS Irlandsresa 2010. Agenda. Onsdag 12 maj

Irlandsresan MMWS 12-17 maj 2010. Resedokument MMWS Irlandsresa 2010. Agenda. Onsdag 12 maj Resedokument MMWS Irlandsresa 2010 Agenda Onsdag 12 maj Samling Kastrup 08:30, Terminal 2. GLÖM IINTE PASSET!!!!!!!!!! Flyg Köpenhamn Dublin 10:30 11:40 Flight DY3692 Norwegian Airlines Incheckat bagage

Läs mer

Skottland Guidad Whisky-Rundresa på svenska Max. 8 resenärer

Skottland Guidad Whisky-Rundresa på svenska Max. 8 resenärer Skottland Guidad Whisky-Rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R u n d r e s a - S k o t t l a n d Guidad Rundresa - Whiskyrundresa Skottland - (max. 8 resenärer) Upptäck

Läs mer

I r l a n d - I n t e n s i v. charmiga byar Kenmare eller Killarney.

I r l a n d - I n t e n s i v. charmiga byar Kenmare eller Killarney. Upplev Irlands naturliga underverk och kulturarv på vår 10-dagars rundresa längs spektakulära kuster och ett pittoreskt landskap. Fri entré till 30 sevärdheter, en gratis ölbryggerivisning följt av en

Läs mer

BERGEN STADEN MELLAN DE 7 FJÄLLEN

BERGEN STADEN MELLAN DE 7 FJÄLLEN BERGEN STADEN MELLAN DE 7 FJÄLLEN Följ med till Norge och Bergen staden mellan de sju fjällen. Upplev historia i en trevlig blandning med fantastisk natur, djupa fjordar och höga fjäll. Bergen är Norges

Läs mer

Skottland Guidad Kulturrundresa på svenska Max. 8 resenärer

Skottland Guidad Kulturrundresa på svenska Max. 8 resenärer Skottland Guidad Kulturrundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - S k o t t l a n d Guidad Rundresa - Kulturrundresa Skottland - (max. 8 resenärer) Upplev de pittoreska

Läs mer

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner - Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa till Bryssel där ni under en

Läs mer

PROVENCE & MONACO När hösten är som vackrast går vår resa till Provence och den franska rivieran.

PROVENCE & MONACO När hösten är som vackrast går vår resa till Provence och den franska rivieran. PROVENCE & MONACO När hösten är som vackrast går vår resa till Provence och den franska rivieran. Följ med till södra Frankrike där vi ska uppleva storstaden Nice, furstliga Monaco och flera charmiga provensalska

Läs mer

PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015

PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015 PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015 Bourgogne namnet känner man igen och förknippar med vin. Och, naturligtvis finns här mycket och gott av den varan. Men, Bourgogne är inte bara vin! Här finns fantastiska

Läs mer

Irland. individuella rundresor.

Irland. individuella rundresor. Irland individuella rundresor www.vespucci-tours.com Upplev Irlands spektakulära natur och fascinerande kulturarv på vår 10-dagars rundresa längs ett pittoreskt landskap, majestätiska slott och charmiga

Läs mer

Skottland Guidad Whisky-Rundresa på svenska Max. 8 resenärer

Skottland Guidad Whisky-Rundresa på svenska Max. 8 resenärer Skottland Guidad Whisky-Rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - S k o t t l a n d Guidad Rundresa - Whiskyrundresa Skottland - (max. 8 resenärer) Upptäck Skottlands

Läs mer

En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår

En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår Club Eriks noga utvalda upplevelser En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår Två avresedatum!! 17-24 & 20-27 november 2016 Sista minuten-erbjudande till Kina

Läs mer

Provence. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Provence. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Provence Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - P r o v e n c e Provence - Guidad Rundresa Uppfyll din dröm om pittoreska lavendelfält, fantastiska vingårdar och

Läs mer

LAS VEGAS NÖJENAS STAD

LAS VEGAS NÖJENAS STAD MÄSSRESA LAS VEGAS LAS VEGAS NÖJENAS STAD Las Vegas är den största staden i delstaten Nevada i sydvästra USA. Staden är ett centrum för alla möjliga upplevelser och aktiviteter. Las Vegas är ett av världens

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

Vinresa till Niederösterreich Österrike

Vinresa till Niederösterreich Österrike Vinresa till Niederösterreich Österrike Slutet av september, början på oktober 2015 med Munskänkarna Otterbäcken 2015 är Niederösterreich i Österrike utsedd till årets vinort/region av Munskänkarna centralt.

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA RESA MALTA VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA Den vackra östaten Malta ligger i mellersta Medelhavet, mellan Libyen i söder och Italien i norr. Malta är Europas sydligaste stat och har drygt 400 000 invånare.

Läs mer

BALTIKUM. med Estland, Lettland och Litauen. Tid: 2-8 juni Avresa: 2 juni kl 08.20 från: Träffpunkten i Färjestaden

BALTIKUM. med Estland, Lettland och Litauen. Tid: 2-8 juni Avresa: 2 juni kl 08.20 från: Träffpunkten i Färjestaden SPF SENIORERNA SOLVÄNDAN OCH SYD ÖLAND BALTIKUM LÄS, LÄR OCH RES med Estland, Lettland och Litauen Tid: 2-8 juni Avresa: 2 juni kl 08.20 från: Träffpunkten i Färjestaden Pris: 7.200 kr i dubbelrum. Enkelrum:

Läs mer

Burmas gömda skatter - 2015

Burmas gömda skatter - 2015 Burmas gömda skatter - 2015 NYHET! 14 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY -BAGAN-NGAPALI BEACH 14 dagar Följ med på vår omfattande rundresa till ett av Asiens mest spännande länder. Vi får uppleva fantastiska

Läs mer

Portugal RESEFAKTA BESKRIVNING

Portugal RESEFAKTA BESKRIVNING Portugal BESKRIVNING Rundresa Portugal flyg t/r 8 dagar En resa till Europas västligaste land, med sin långa Atlanthavskust som alltid betytt mycket för portugiserna. Den gjorde Portugal till en stor sjöfararnation

Läs mer

Resa till Irland sep Telefon : Telefon :

Resa till Irland sep Telefon : Telefon : Resa till Irland 25-30 sep 2017 Teknisk arrangör : Travel Arena Kontakt : Suzanne Aronsson Telefon : 010-4952931 Kontakt hos SPF : Lilian Spång Telefon : 076-1614371 MÅNDAG 25 SEPTEMBER 00.00 Västanhede

Läs mer

Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer

Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e Guidad Rundresa - Alsace - (max. 8 resenärer) Upptäck charmiga bergsbyar, pittoreska vinberberg,

Läs mer

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner - Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa till Bryssel där ni under en

Läs mer

Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015

Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015 Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015 Välkomna med på en resa till Österrike och Slovakien. Vi börjar i Salzburg de första två dagarna. Staden där så många berömdheter

Läs mer

Weekend i Washington DC

Weekend i Washington DC Weekend i Washington DC Weekendresa till Washington D.C. med besök till stadens alla sevärdheter. På denna resa till Washington D.C. får ni åka båt på Potomacfloden till Mount Vernon, ni ser kända monument

Läs mer

Ölprovning i Prag. 15-17 april 2015 Möt våren i Prag med Ann Fogelberg. Vill du lära dig mer om öl? Ja, då

Ölprovning i Prag. 15-17 april 2015 Möt våren i Prag med Ann Fogelberg. Vill du lära dig mer om öl? Ja, då Ölprovning i Prag 15-17 april 2015 Möt våren i Prag med Ann Fogelberg Vill du lära dig mer om öl? Ja, då Vill du lära dig mer om öl? Ja, då är detta bästa resan för dig. Följ med till Tjeckien, landet

Läs mer

Weekend i Washington DC

Weekend i Washington DC Weekend i Washington DC Weekendresa till Washington D.C. med besök till stadens alla sevärdheter. På denna resa till Washington D.C. får ni åka båt på Potomacfloden till Mount Vernon, ni ser kända monument

Läs mer

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t Golfresa till Norra Sydafrika 20-30 januari 2013 Måndag 21 Januari 2013 - Ankomst till Johannesburg kl 08.35 på morgonen med flyg SA 261. Er lokalguide möter upp på flygplatsen och visar vägen till bussen.

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

RIGA BALTIKUMS PARIS

RIGA BALTIKUMS PARIS RIGA BALTIKUMS PARIS Riga; en vacker, modern och historisk stad. Lettlands huvudstad Riga är inte bara ett populärt resmål för oss i Norden, Riga lockar nämligen folk från hela världen. Vi förstår precis

Läs mer

Dag 02: Ho Chi Minh Staden, Saigon Cu Chi Tunnlarna. Kort beskrivning. Dag 01: Ankomst Ho Chi Minh Staden, Saigon. Detta ingår

Dag 02: Ho Chi Minh Staden, Saigon Cu Chi Tunnlarna. Kort beskrivning. Dag 01: Ankomst Ho Chi Minh Staden, Saigon. Detta ingår Kort beskrivning Avresedatum enligt kundens önskemål (Flyg till och från Vietnam ingår ej) Detta ingår Inrikes flyg i Vietnam Engelsktalande guide under utflykterna 14 nätter med del i dubbelrum på hotell

Läs mer

PARIS EN STAD MED MÅNGA SIDOR SEVÄRDHETERNAS STAD PARIS SAINT-GERMAINE

PARIS EN STAD MED MÅNGA SIDOR SEVÄRDHETERNAS STAD PARIS SAINT-GERMAINE RESA PARIS PARIS EN STAD MED MÅNGA SIDOR Den vackra staden Paris, Frankrikes huvudstad, är en stad med många sidor och lager. Staden är full av storslagna och välkända monument och sevärdheter, men här

Läs mer

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar 2016 Österrike Wien Salzburg - 9 dagar Schönbrunn Palace Wien Wien Välkommen med på vår sommarresa 2016. Vi väljer att resa till Österrike och till huvudstaden Wien. Vi hinner även med ett besök i Mozarts

Läs mer

Andalusien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Andalusien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Andalusien Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A n d a l u s i e n Andalusien - Guidad Resa Upplev det kulturella och historiska arvet i Andalusien på vår 8-dagars

Läs mer

Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017!

Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017! Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017! Landet som styrts av både Portugal och Indonesien innan det blev självständigt 1999 är en outforskad pärla i sydöstra Asien. På denna resa

Läs mer

Skottland Guidad Rundresa på svenska Max. 8 resenärer

Skottland Guidad Rundresa på svenska Max. 8 resenärer Skottland Guidad Rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - S k o t t l a n d Guidad Rundresa - Kulturrundresa Skottland - (max. 8 resenärer) Upplev de pittoreska

Läs mer

Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet

Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet 2011-07-21 Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet Resa till Peking, Zhengzhou och Shaolin den 16-29 november, 2011, 14 dagar Vår resa går till Peking och därefter direkt vidare till

Läs mer

Östersjön runt Baltikum och Polen

Östersjön runt Baltikum och Polen Östersjön runt Baltikum och Polen Följ med och upptäck; Estland-Lettland-Litauen-Polen den 9 17 maj 2014 Rundresa från Öland/Kalmar via Stockholm Tallinn - Riga - Vilnius - Warmia/Mazurien- Gdansk/Gdynia

Läs mer

Vandring på Maria Island

Vandring på Maria Island Vandring på Maria Island Den tasmanska naturen är något helt speciellt och upplevs allra bäst på plats i någon av nationalparkerna. Önskar ni några avkopplande dagar omgivna av en natur i en klass för

Läs mer

MAKARSKA DEN KROATISKA RIVIERAN

MAKARSKA DEN KROATISKA RIVIERAN MAKARSKA DEN KROATISKA RIVIERAN Makarska har en rik historia som sträcker sig tillbaka ända till Romarriket. I området finns fler vackra kyrkor som speglar stadens historia, inte minst genom bevarade konstverk

Läs mer

Månd 2 juni: Vi anländer till Skottland Tisd 3 juni: Islay med Laphroaig, Lagavulin, Ardbeg och Bruichladdich

Månd 2 juni: Vi anländer till Skottland Tisd 3 juni: Islay med Laphroaig, Lagavulin, Ardbeg och Bruichladdich 31 maj 8 juni 2014 Följ med på en fantastisk whiskyresa till Skottland. I denna underbara miljö får du prova denna ädla dryck på flera av världens mest uppskattade destillerier. Vi åker över till Islay

Läs mer

LAS VEGAS NÖJENAS STAD

LAS VEGAS NÖJENAS STAD MÄSSRESA LAS VEGAS LAS VEGAS NÖJENAS STAD Las Vegas är den största staden i delstaten Nevada i sydvästra USA. Staden är ett centrum för alla möjliga upplevelser och aktiviteter. Las Vegas är ett av världens

Läs mer

Program för Fältjägarresa till Irland med Belfast och Dublin den 16 maj till 23 maj 2016.

Program för Fältjägarresa till Irland med Belfast och Dublin den 16 maj till 23 maj 2016. Program för Fältjägarresa till Irland med Belfast och Dublin den 16 maj till 23 maj 2016. Välkomna med på en resa till Irland, den gröna ön. Vi börjar i Nordirland, som ingår i Storbritannien och har som

Läs mer

MAGNIFIKA LOFOTEN ETT SAGOLIKT LANDSKAP

MAGNIFIKA LOFOTEN ETT SAGOLIKT LANDSKAP RESA LOFOTEN MAGNIFIKA LOFOTEN ETT SAGOLIKT LANDSKAP Lofoten är en ögrupp vid Norges nordvästra kust. Huvudöarna Lofoten har en total landyta på 1227 km² och en befolkning på cirka är Austvågøy, Gimsøy,

Läs mer

Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland

Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland Under tre härliga sommardagar bjuds vi på det bästa Jämtland har att erbjuda gällande mat, dryck,

Läs mer

Ungern RESEFAKTA BESKRIVNING

Ungern RESEFAKTA BESKRIVNING Ungern BESKRIVNING Ungern 8 dagar Med Györ som utgångspunkt upplever vi Ungern. Vi åker till Ungerns hav Balatonsjön, längs den vackra Donau till dess drottning Budapest. Det blir en dagsutflykt till kejsarstaden

Läs mer

Gardasjön 9 dagar 25/7-2/8 2015

Gardasjön 9 dagar 25/7-2/8 2015 Gardasjön 9 dagar 25/7-2/8 2015 2015 GARDASJÖN Italiens största sjö, den azurblå Gardasjön med sitt kristallklara vatten, omgärdas av flera medeltida, pittoreska städer med smala gränder och charmiga stadskärnor.

Läs mer

New Jersey San Jose NY Rangers Boston. Matcher: New Jersey Devils-NY Rangers New Jersey Devils-Toronto Maple Leafs NY Rangers-Phoenix Coyotes

New Jersey San Jose NY Rangers Boston. Matcher: New Jersey Devils-NY Rangers New Jersey Devils-Toronto Maple Leafs NY Rangers-Phoenix Coyotes Resa 1 27 Februari Matcher: NY Rangers Chicago New Jersey San Jose NY Rangers Boston Resa 2 21 Mars Matcher: New Jersey Devils-NY Rangers New Jersey Devils-Toronto Maple Leafs NY Rangers-Phoenix Coyotes

Läs mer

Fantastiska Georgien. 12 dagars rundresa

Fantastiska Georgien. 12 dagars rundresa Ltd georgien Fantastiska Georgien 12 dagars rundresa Dag 1: avresa: Från Stockholm eller Köpenhamn. Dag 2: Tbilisi Tidigt på morgonen anländer vi till Georgien och huvudstaden Tbilisi. Vi möts på flygplatsen

Läs mer

Estland. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Estland. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Estland Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - E s t l a n d Estland Intensiv - Guidad Rundresa Utforksa det kulturella och historiska arvet i Estland på vår 8-dagars

Läs mer

Möten, Event & Konferens

Möten, Event & Konferens Ängelholms Reumatiker Förening Kära medlemmar, känns detta tilltalande. Vi skulle behöva intresse anmälan till den 1 nov. av hur många som är intresserade. Möten, Event & Konferens Offert Ängelholms Reumatiker

Läs mer

Karlsbron Prag (tjeckiska: Praha)

Karlsbron Prag (tjeckiska: Praha) Karlsbron Prag (tjeckiska: Praha) är huvudstad och största stad i Tjeckien samt är belägen vid floden Moldau (tjeckiska Vltava). Staden har drygt 1,2 miljoner invånare. Prags universitet, Karlsuniversitetet,

Läs mer

Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten

Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten Höga kusten är ett unikt kustområde i Ångermanland som sedan istiden haft en landhöjning på 800 meter, vilket är världsunikt,

Läs mer

Vad gör ni den 26:e till 30:e september?

Vad gör ni den 26:e till 30:e september? Vad gör ni den 26:e till 30:e september? För en tid sedan träffade jag Claes Claesson, f.d. mycket erkänd krögare i Karlstad, som numera tillsammans med hustrun Titti bl.a. arrangerar Njutningsresor se

Läs mer

Reseledare Nina Holmlund och Folke West

Reseledare Nina Holmlund och Folke West Folke West Travelclub och Resans Vänner presenterar: Den visumfria kryssningsresan i Peter den Stores fotspår: Helsingfors - St. Petersburg - Helsingfors 26.6. -30.6.2019 Reseledare Nina Holmlund och Folke

Läs mer

BTF inbjuder till studieresa till Berlin 3 6 oktober 2014

BTF inbjuder till studieresa till Berlin 3 6 oktober 2014 BTF inbjuder till studieresa till Berlin 3 6 oktober 2014 TREPTOW CREMATORIUM FLUGHAFEN BERLIN BRANDENBURG Tyskland är världsledande på grönt och högteknologiskt byggande. Dessutom är de världsmästare

Läs mer

Baltikum. Guidad Rundresa på svenska Max. 8 resenärer.

Baltikum. Guidad Rundresa på svenska Max. 8 resenärer. Baltikum Guidad Rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - B a l t i k u m Guidad Rundresa - Baltikum - Estland och Lettland (max. 8 resenärer) Upplev historiska

Läs mer

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade.

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. ISLANDSRESA ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. Än i dag syns spåren tydligt efter hur naturen har format

Läs mer

Telemark Döveförening till Bulgarien 8 dagar 2016

Telemark Döveförening till Bulgarien 8 dagar 2016 Telemark Döveförening till Bulgarien 8 dagar 2016 Dag 1: Vi flyger till Burgas Vår reseledare möter upp på Oslo Flygplats/Gardermoen. Flyg till Burgas. Efter ett par timmar i luften, landar vi i Bulgarien

Läs mer

DRÖMRESAN TILL PROVENCE

DRÖMRESAN TILL PROVENCE DRÖMRESAN TILL PROVENCE Följ med till Provence och njut av det goda livet! Vår reseledare, Finn Emilsen, jobbar till vardags som vinimportör, med fokus på vin från Provence. Det började med ett vinslott

Läs mer

Baltikum. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Baltikum. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Baltikum Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - B a l t i k u m Baltikum - Guidad Rundresa Upplev det kulturella och historiska arvet i Lettland och Estland på vår

Läs mer

Hotellbokning CPUP-dagarna 24-25 oktober 2016

Hotellbokning CPUP-dagarna 24-25 oktober 2016 Hotellbokning CPUP-dagarna 24-25 oktober 2016 Nedanstående hotell erbjuder rum för kongressdeltagarna för bokning före 2016-09-24. Priserna är per rum och natt och inkluderar frukost och moms. Alla bokningar,

Läs mer

Kon-tiki resor. Kirgizistan

Kon-tiki resor. Kirgizistan Kirgizistan Efter varje dag framgår vilket hotell samt vilka måltider som är inkluderade i resans pris. Transfers, transporter och utflykter sker med privat transport och engelsktalande guide/chaufför,

Läs mer

Vietnam & Kambodja LIGHT

Vietnam & Kambodja LIGHT Vietnam & Kambodja LIGHT 12 DAGAR HO CHI MINH CITY - SIEM REAP - SIHANOUKVILLE - PHNOM PENH NYHET! Upplev södra Vietnam och Kambodjas allra främsta sevärdheter. Vi inleder vår resa i spännande Ho Chi Minh

Läs mer

UFC 120 London UFC 120

UFC 120 London UFC 120 London UFC 120 London Åk till London för UFC 120 med Ciceron och FIghtplay och upplev MMA-världens största organisation live i en av världens mest dynamiska storstäder! London är staden som har allt, mat,

Läs mer

W A L L N E R S B U S S

W A L L N E R S B U S S W A L L N E R S B U S S ÖSTERSJÖKRYSSNING TALLINN - ST PETERSBURG - HELSINGFORS Dag 1 Avresa från Gävle/Sandviken 18:00 Färjan MS Princess Anastasia avgår från Stockholm mot Tallinn, St Petersburg och

Läs mer

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti Följ med Equi Tours på mästerskapsresa till Aachen, Tyskland för ett spektakulärt Europamästerskap! Här väntas fantastiska

Läs mer

Rundresa i Kina - 20-29 mars 2015, (10 dagar )

Rundresa i Kina - 20-29 mars 2015, (10 dagar ) Rundresa i Kina - 20-29 mars 2015, (10 dagar ) PEKING - GUILIN YANGSHOU - PEKING Under denna resa besöker vi Peking, Guilin och Yangshuo och njuter av deras olikheter. I Peking ser vi majestätiska kejsarpalats

Läs mer

Andalusien. Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer.

Andalusien. Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer. Andalusien Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A n d a l u s i e n Andalusien - Guidad Resa (max. 8 resenärer) Upplev Andalusiens kulturella och historiska

Läs mer

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST RESA TILL ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST Istanbul metropolen vid Bosporen är gräns och smältdegel på samma gång. Här tycks Europa möta Asien inför en slutgiltig kraftmätning. Öst mot väst. Ur denna

Läs mer

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST RESA TILL ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST Istanbul metropolen vid Bosporen är gräns och smältdegel på samma gång. Här tycks Europa möta Asien inför en slutgiltig kraftmätning. Öst mot väst. Ur denna

Läs mer

ITALIEN MED LJUVLIGA TOSCANA. Tid: 13-20 september, avresa: kl.01.50 från: Träffpunkten Färjestaden

ITALIEN MED LJUVLIGA TOSCANA. Tid: 13-20 september, avresa: kl.01.50 från: Träffpunkten Färjestaden SPF SENIORERNA SOLVÄNDAN OCH SYD ÖLAND ITALIEN MED LJUVLIGA TOSCANA LÄS, LÄR OCH RES Tid: 13-20 september, avresa: kl.01.50 från: Träffpunkten Färjestaden Pris: c:a 9500 kr/ person i dubbelrum, enkelrum:

Läs mer

Höstresa september 2018

Höstresa september 2018 Höstresa 10 13 september 2018 Har man en gång besökt Tjeckiens huvudstad Prag, måste man återvända. Prag är en av Europas absolut vackraste huvudstäder. Stadens små gator, som bildar ett slags labyrinter

Läs mer