Verksamhetsberättelse för Bottenhavskretsen

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Verksamhetsberättelse för Bottenhavskretsen 2003-2004"

Transkript

1 1 Verksamhetsberättelse för Bottenhavskretsen Målet med Svenska Kryssarklubbens och Bottenhavskretsens verksamhet är att stimulera och skapa goda förutsättningar för turist- och långfärder till sjöss. Kretsens styrelse har under året bestått av Anders Lind, ordförande, Bo Jonsson, vice ordförande, utbildningsnämnden, Gunnar Lundgren, hamn och farledsnämnden, Jessica Lundgren, sekreterare, infonämnden samt redaktör för Blänket, Tom Risberg, seglingsnämnden, May Näsman, kassör och representant för Svenska Sjö, Ulf Jansson, infonämnden, dataansvarig.. Styrelsesuppleanter har varit Lena Danell, klubbmästare, Elisabeth Bylund, Qvinna ombord och Claes Rödén, tekniska nämnden.vidare har Sven Näslund och Bosse Johansson varit suppleanter utan portfölj. Kretsen har under året haft en kontaktperson i Örnsköldsviksområdet, Björn Hägglund. Revisorer har varit Mats Bergström och Lars Lundberg med Torbjörn Lindahl som suppleant. Styrelsen har under året haft fem sammanträden och två informella flyttmöte och vårmöte. Kretsens funktionärer har deltagit i riksföreningens möten. Som framgår av bilagd ekonomisk rapport och redovisning är kretsens ekonomi god. Kretsen har erhållit bidrag och stöd från Timrå kommun till driften av Kattskär. Övriga intäkter utgörs av medlemsavgifter, kretsstöd från riksföreningen, hamnavgifter och sponsorbidrag. Samarbetet med Sundsvalls kommun angående en ny gästhamn i Sundsvall har fortsatt. Kretsen har under året bytt kanslilokal från Fridhemsgatan 29 i Sundsvall till Skönsbergsvägen 21 där vi delar lokal med Sundsvalls Segelsällskap.. Den nya lokalen har goda förutsättningar för olika medlemskontakter och övriga aktiviteter. Hyran för den nya lokalen är inte högre än för den gamla. Kretsens olika verksamhetsgrenar är av tradition uppdelade efter förebild av riksföreningens nämndindelning. Styrelsen arbetar dock sedan några år mer ändamålsinriktat och i olika, större, grupperingar. Nedan redovisas kretsen verksamhet för verksamhetsåret under respektive nämnd.

2 2 Tekniska nämnden 2003/04 Under året har ett antal träffar i klubblokalen hållits med teknisk anknytning. En kväll med PC navigation där vi diskuterade ihopkoppling av PC & GPS. Deltagarna gavs möjlighet att testa några olika på marknaden vanligt förekommande navigationsprogram för PC. Vid en annan träff behandlade vi båtbesiktning där vår representant, Reijo Rantanen deltog. En träff har hållits ute på Alnöbadet där säkerhetsfrågor belystes. Som gästföreläsare fanns personal från Hjertmans, Lars Lundberg. Han demonstrerade säkerhetsutrustning som nödsändare, räddningsstegar etc. Ett uppskattat inslag var att få se hur en livräddningsflotte fungerar i verkligheten. Alla deltagare kunde dessutom testa sin egen flytväst genom att helt enkelt hoppa i vattnet. Den som ville fick även prova en uppblåsbar flytväst. På riksplanet har vårt tekniska forum på riksföreningens hemsida uppdaterats under året. Den stora skillnaden är nu att även bilder kan bifogas till frågorna/diskussionerna. Jag vill också passa på att slå ett slag för denna sida, har du frågor om båtteknik? Under "Båtteknik" kan du söka efter färdiga artiklar om allt uppifrån satellitnavigering ner till ankring. Seglingsnämnden Deltagandet i årets 24-timmarsseglingar var mycket lågt = inga. Dock hade vi lite mer förfrågningar än tidigare år. Annars är det främst uppdateringen av riksreglerna som sysselsatt oss under detta verksamhetsår. De nya reglerna skall tas av SXK:s styrelse under hösten och skall vara klara för användning till våren. Mycket av ändringarna är rättelser för att stämma med ändringar som gjorts under de sista åren, till exempel i handikappsystemet. Utöver detta har kapitlet Avbrott i seglingen omarbetats och gjorts tydligare när det gäller hur ett avbrott bedöms. Vidare har kapitlet om bestraffning, numera kallat regelbrott förtydligats och plakettabellen anpassats till det nya handikappsystemet. Arbetet med att datorisera administrationen av seglingarna fortsätter. Förra säsongens prov framför allt i Stockholm gav viktiga erfarenheter. I år har även Västkustkretsen testat systemet och under hösten gör vi en ny utvärdering. De digitala punktkorten är klara och vi kommer att introducera dessa när omfattningen på seglingarna ökar i vår krets. Inför nästa säsong hoppas vi på några nya deltagare. Funderar du över hur en 24-timmars går till kan du alltid ringa Tom Risberg, och få lite information.

3 3 Hamn och Farledsnämnden En stor del av föreningens resurser har i år gått till vår södra uthamn Lill-lubban, resurser både iform av pengar men framför allt i form av arbete: Längre brygga,mera landgångar flera bojar samt allmänt trivselarbete. Kattskär har underhållits på sedvanligt vis med risröjning, mreparation av bojförankringar landgångar mm. HoF har i år gjort av med c:a 40000:- på anskaffning av framförallt :Bojar, Kätting,Tryckimpregnerat virke,en Motorsåg samt ett Elverk Dessa kostnader har finanserats genom äskanden från SXK med 28000:- Samt egen finansering i Bottenhavskretsen med 12000:- Utbildningsnämnden Följande utbildningsaktiviteter har bedrivits: Pubkvällar 1:a 17/2-04 Anders Strandin, Härnösand berättade i ord och bild om en segling till Västindien Tur och retur. Ca 35 deltagare 2:a 17/3-04 Gunnar och Brittmari Lundgren berättade och visar bilder från sin resa till Medelhavet via Europas kanalsystem. Ca 20 deltagare. Klubbkvällar.Enklare förtäring(fika och öl) till självkostnadspris ordnades samt kort information/diskussion kring följande ämnen med start kl 19:00. Tisdag 27/1 Elektronisk navigering(anders L och Ulf J ansvariga). Ca 15 deltagare Tisdag 3/2 Säkerhetsbesiktning(Bo Jonsson ansvarig)). Ca 20 deltagare. Anm. Utbildningarna Båtväder resp. Säkerhetsdag arrangerats av Kvinna Ombord rep. Tekniska Nämden.

4 4 Qvinna Ombord Verksamhetsåret inleddes i februari med en vinprovning med 12 deltagare. Informationskväll om båtväder från SMHI i mars Vi fortsatte med skeppsslöjd där vi hade 5 träffar med May som ledare. Antal deltagare 9 st. Skeppsslöjden avslutades i början av juni med en gemensam grillkväll på Klampenborg. Seglarkvällarna startade med tre seglingar i juni och avslutades med tre seglingar i augusti. Birgitta Åström och Gun-Britt Lundström var ledare. Antal deltagare varierade mellan 5-8 st. Vid två av tillfällena övade vi också navigation, lade ut kurser och gjorde diverse beräkningar. Sökt bidrag från SISU. I september inleddes inneverksamheten i form av glasmålning med Kerstin Eskel som ledare. Den kommer att pågå november månad ut. Antal deltagare 9 st Sökt bidrag från SISU Infonämnden Infonämnden har under året arbetat med kretstidningen Blänket och ett antal informationsutskick. I januari drabbades arbetsgruppen för Blänket av ett avhopp vilket medförde att vi inte haft möjlighet att producera några nummer av Blänket sedan dess. Istället har informationsutskick med kalendarium och annan aktuell information distribuerats till medlemmar vid två tillfällen under året. En annons efter ny redaktör för Blänket har legat på hemsidan under ca tre månader utan resultat. Hemsidan har kontinuerligt uppdaterats med senaste nytt. Många medlemmar är anslutna till den elektroniska utskickslistan för att få information via mail. Infonämnden har också deltagit i infonämndens funktionärsmöte på riksnivå vid Malma Kvarn. Klubbmästeriet Under året har olika aktiviteter ordnats, i de flesta fall gemensamt av styrelsen så som pubkvällar på Brittas och klubbkvällar i sxk lokalen. Det har varit rätt välbesökt och trevligt informellt. Ett försök till medlemsfest tillsammans med SNBK har också gjorts men vi tvingades tyvärr ställa in på grund av för få anmälningar!

5 5 Trots viss efterfrågan på festarrangemang så verkar intresset från medlemmarna vara svalt när det blir dags. Kanske är det så att vi behöver komma på nya former att mötas på under vinterhalvåret när vi är på land! Den ständigt återkommande frågan om hur vi vinner nya medlemmar och behåller de gamla har också stötts och blötts. Under sommaren har det blivit några träffar i uthamnarna som tex Midsommarfirande. Nu tar vi nya tag och jobbar på för det vi tycker är roligt och viktigt omkring båtlivet! Eskadernämnden Medlemmarnas intresse för eskaderverksamhet verkar vara begränsad. Styrelsen har därför detta verksamhetsår inte haft någon speciellt utsedd eskaderansvarig. Även om inte Bottenhavskretsen arrangerar några egna eskadrar så är kretsens medlemmar välkomna att delta i andra kretsars eskadrar. Information om dessa kan fås på riksföreningens hemsida Styrelsen

Verksamhetsberättelse för Bottenhavskretsen 2002-2003

Verksamhetsberättelse för Bottenhavskretsen 2002-2003 1 Verksamhetsberättelse för Bottenhavskretsen 2002-2003 Målet med Svenska Kryssarklubbens och Bottenhavskretsen verksamhet är att stimulera och skapa goda förutsättningar för turist- och långfärder till

Läs mer

STYRELSE ------------------- Vid årsmöte 21/10 1995 förättades val till kretsens styrelse.

STYRELSE ------------------- Vid årsmöte 21/10 1995 förättades val till kretsens styrelse. VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR VERKSAMHETSÅRET 1995-09-01-1996-08-31 STYRELSE ------------------- Vid årsmöte 21/10 1995 förättades val till kretsens styrelse. Vid konstituerande styrelsemöte 30/10 1995 fick

Läs mer

Höstsäsongen inleddes på numera sedvanligt sätt med en träff för funktionärer och respektive med enkel buffé och samvaro samt information om hösten.

Höstsäsongen inleddes på numera sedvanligt sätt med en träff för funktionärer och respektive med enkel buffé och samvaro samt information om hösten. 1 Täby Seniorbridge Verksamhetsberättelse för året 2013 Styrelsens redogörelse för året lämnas nedan. Styrelse, revisorer och valberedning. På årsmötet 11 mars 2013 omvaldes Ulla Eriksson som ordförande.

Läs mer

Årsmöte Trollhättesektionen 2015-01-30

Årsmöte Trollhättesektionen 2015-01-30 Årsmöte Trollhättesektionen 2015-01-30 DAGORDNING vid årsmötet fredagen den 30 januari 2015 1 Mötets öppnande 2 Fråga om mötets behöriga utlysande 3 Val av ordförande och sekreterare för mötet 4 Val av

Läs mer

Årsmöte Trollhättesektionen 2014-01-31

Årsmöte Trollhättesektionen 2014-01-31 Årsmöte Trollhättesektionen 2014-01-31 DAGORDNING vid årsmötet fredagen den 31 januari 2014 1 Mötets öppnande 2 Fråga om mötets behöriga utlysande 3 Val av ordförande och sekreterare för mötet 4 Val av

Läs mer

Qvinna Ombord Handbok

Qvinna Ombord Handbok Qvinna Ombord Handbok Tips och underlag för utvecklingen av verksamheten Reviderad vid s möte på Malma Kvarn 2014-10-18 (rev 3) Utgiven 2015-01-17/MHa Sid: 1(8) INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1. KORT OM QVINNA OMBORDNÄMNDEN

Läs mer

Nummer 3 Oktober 2003 Årg. 6

Nummer 3 Oktober 2003 Årg. 6 Nummer 3 Oktober 2003 Årg. 6 Innehåll Vid rodret......................................... 3 Kallelse till årsmöte................................ 4 Brämön en doldis............................. 6-9 Hamn-

Läs mer

Dagsprogram för Kryssarklubbens Forum Monter A10:42

Dagsprogram för Kryssarklubbens Forum Monter A10:42 Fredagen den 2 mars 13.00 Tips inför sjösättningen Bo Hermansson är säkerhetsbesiktningsman i SBU och har ett förflutet som båtchef i Kustartilleriet och utbildad av Räddningsverket. Här ger han oss tips

Läs mer

Tävlingsledarutbildning för spelledare m.fl anordnades under våren med lärare från bridgeförbundet.

Tävlingsledarutbildning för spelledare m.fl anordnades under våren med lärare från bridgeförbundet. 1 Täby Seniorbridge Verksamhetsberättelse för året 2011 Styrelsens redogörelse för året lämnas nedan. Styrelse, revisorer och valberedning. På årsmötet 7 mars omvaldes Ulla Eriksson som ordförande. Till

Läs mer

Kamratföreningen F 21

Kamratföreningen F 21 Sida 1 Kamratföreningen F 21 Årsmöte den 3 april 2014 Kamratföreningen F 21 2014-04-03 Sida 2 FÖRSLAG TILL DAGORDNING 1. Årsmötet öppnas. 2. Parentation. 3. Val av ordförande för mötet. 4. Val av sekreterare

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Rädda Barnens lokalförening i Trelleborg 2014

Verksamhetsberättelse för Rädda Barnens lokalförening i Trelleborg 2014 Verksamhetsberättelse för Rädda Barnens lokalförening i Trelleborg 2014 Rädda Barnens lokalförening i Trelleborg har Trelleborgs kommun som sitt verksamhetsområde. Styrelsen under verksamhetsåret 2014

Läs mer

Kamratföreningen F 21

Kamratföreningen F 21 Sida 1 Kamratföreningen F 21 Årsmöte den 7 april 2016 Kamratföreningen F 21 2016-04-07 Sida 2 FÖRSLAG TILL DAGORDNING 1. Årsmötet öppnas. 2. Parentation. 3. Val av ordförande för mötet. 4. Val av sekreterare

Läs mer

Klubbafton torsdag 26 mars kl 19:00. Bildtittartra ff. Rorkulten. Medlemsblad för Väster Mälarkretsen, Svenska Kryssarklubben Årgång 20 nr 1 mars 2015

Klubbafton torsdag 26 mars kl 19:00. Bildtittartra ff. Rorkulten. Medlemsblad för Väster Mälarkretsen, Svenska Kryssarklubben Årgång 20 nr 1 mars 2015 Medlemsblad för Väster Mälarkretsen, Svenska Kryssarklubben Årgång 20 nr 1 mars 2015 Rorkulten. Ett nytt båtår med en ny seglingssäsong står för dörren. Det är dessutom jubileumsår för Väster Mälarkretsen

Läs mer

Qvinna Ombord Handbok

Qvinna Ombord Handbok Qvinna Ombord Handbok Tips och underlag för utveckling av verksamheten Reviderad vid Qvinna Ombordnämndens möte på Kolmårdsgården 2017-10-21 (rev 4) Utgiven 1999 Sid: 1(6) INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1. KORT

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 2017-01-01 2017-12-31 Styrelsens sammansättning: Ordförande Bo Birgersson Vice ordförande Eva Nordell Kassör Lars-Erik Carlsson Falkenberg Sekreterare Lars-Erik Carlsson Falkenberg

Läs mer

Nummer 1 Januari 2002 Årg. 5

Nummer 1 Januari 2002 Årg. 5 Nummer 1 Januari 2002 Årg. 5 Innehåll Vid rodret Blänket utges av Svenska Kryssarklubben Bottenhavskretsen c/o Jessika Lundgren Ericsson Parkgatan 11, 852 38 Sundsvall Tel 060-15 06 27 Postgiro 11 56 80-1

Läs mer

Midsommar Garphyttan 2015 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014/2015. Kultisgänget Örebro Verksamhetsberättelse 2014-2015 Sida 1

Midsommar Garphyttan 2015 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014/2015. Kultisgänget Örebro Verksamhetsberättelse 2014-2015 Sida 1 Midsommar Garphyttan 2015 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014/2015 Kultisgänget Örebro Verksamhetsberättelse 2014-2015 Sida 1 Årsmöte torsdagen den 8 oktober 2014 i samband med dansen. Plats: Södermalmshemmet Dagordning:

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte med Färjestadens segelsällskap, En båtklubb för alla, den 25 oktober 2013

Protokoll fört vid årsmöte med Färjestadens segelsällskap, En båtklubb för alla, den 25 oktober 2013 Protokoll fört vid årsmöte med Färjestadens segelsällskap, En båtklubb för alla, den 25 oktober 2013 Närvarande 22 medlemmar 1. Mötets öppnande Ordförande Per Malmqvist hälsade alla hjärtligt välkomna

Läs mer

DIS-Bergslagen. Regionförening i DIS - föreningen för datorhjälp i släktforskningen. Verksamhetsberättelse 2012

DIS-Bergslagen. Regionförening i DIS - föreningen för datorhjälp i släktforskningen. Verksamhetsberättelse 2012 DIS-Bergslagen Regionförening i DIS - föreningen för datorhjälp i släktforskningen Verksamhetsberättelse 2012 Årsmöte DIS-Bergslagen Söndagen den 24 februari 2013 kl. 15.00 Culturen, Västerås. Förslag

Läs mer

Kamratföreningen F 21

Kamratföreningen F 21 Sida 1 Kamratföreningen F 21 Årsmöte den 4 april 2019 Kamratföreningen F 21 2019-04-04 Sida 2 FÖRSLAG TILL DAGORDNING 1. Årsmötet öppnas. 2. Parentation. 3. Val av ordförande för mötet. 4. Val av sekreterare

Läs mer

Protokoll Konstituering styrelsemöte 12/13:04 den 4 december 2012

Protokoll Konstituering styrelsemöte 12/13:04 den 4 december 2012 Protokoll Konstituering styrelsemöte 12/13:04 den 4 december 2012 1 öppnade mötet och utsågs att föra protokoll. 2 och Olof Nordell utsågs att justera protokollet. 3 Protokollet över rösträkningen, dok

Läs mer

Årsmöte Dis-Bergslagen

Årsmöte Dis-Bergslagen Årsmöte Dis-Bergslagen Söndagen den 28 februari 2010 kl. 14.00 Culturen, Västerås. Förslag till dagordning: 1. Mötet öppnas. 2. Val av ordförande och sekreterare för mötet. 3. Val av två personer, tillika

Läs mer

Verksamhetsplan Svenska Kryssarklubben 2010-2011

Verksamhetsplan Svenska Kryssarklubben 2010-2011 Verksamhetsplan Svenska Kryssarklubben 2010-2011 Kryssarklubben bedriver en omfattande verksamhet och för verksamhetsåret 2010-2011 kommer extra resurser att läggas på utvecklingen av en ny webbsida, översyn

Läs mer

Protokoll fört vid Askrike Segelsällskaps årsmöte den 29 januari 2009.

Protokoll fört vid Askrike Segelsällskaps årsmöte den 29 januari 2009. ASS 432. Protokoll fört vid Askrike Segelsällskaps årsmöte den 29 januari 2009. 1. Mötets öppnande och val av mötesordförande 2. Val av mötesordförande och sekreterare 3. Frågan om kallelse till mötet

Läs mer

SVENSKA TURISTFÖRENINGEN

SVENSKA TURISTFÖRENINGEN SVENSKA TURISTFÖRENINGEN Sydvästra Skåne ÅRSBERÄTTELSE FÖR VERKSAMHETSÅRET 2017 Styrelsen för Svenska Turistföreningen Sydvästra Skåne får härmed avge följande berättelse för verksamheten under år 2017.

Läs mer

Förhandlingsverksamheten

Förhandlingsverksamheten Förhandlingsverksamheten Avtalsförhandlingarna sköter Ledarna centralt. Det så kallade Ledaravtalet har fortfarande diskuterats och ifrågasatts om det fungerar som det var tänkt ute bland våra medlemmar.

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2014-2015

Verksamhetsberättelse 2014-2015 Verksamhetsberättelse 2014-2015 Styrelsen har bestått av följande personer; Ordförande Krister Söderstam, avgick på egen begäran 27/8 Vice Ordförande/utställningsansvarig Helena Kvarnström, TF ord fr.o.m

Läs mer

Verksamhetsberättelse för år 2018

Verksamhetsberättelse för år 2018 Verksamhetsberättelse för år 2018 Styrelsen för SeniorNet Södermalm får avge följande redogörelse för verksamhetsåret 2018. 1. FUNKTIONÄRER Styrelsen Lars Bogren, ordförande Elizabeth Ehrby, vice ordförande

Läs mer

HEMSLÖJDSBLADET. Nr 1. Februari 2014

HEMSLÖJDSBLADET. Nr 1. Februari 2014 HEMSLÖJDSBLADET Nr 1 Februari 2014 Ansvarig utgivare Birgitta Mauritzon STYRELSEN Telefon Ordförande Olle Laurell 532 552 74 Vice ordförande Else Eklöf 550 670 28 Sekreterare Birgitta Mauritzon 730 31

Läs mer

Verksamhetsberättelse 1 april 2010 31 december 2010

Verksamhetsberättelse 1 april 2010 31 december 2010 Verksamhetsberättelse 1 april 2010 31 december 2010 Seglingssektionen har detta år haft sitt verksamhetsår från den 1 april till den 31 december vilket således är den period som omfattas av denna verksamhetsbeskrivning.

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Åkers Hembygdsförening år 2006

Verksamhetsberättelse för Åkers Hembygdsförening år 2006 Sida 1 (5) Verksamhetsberättelse för Åkers Hembygdsförening år 2006 Åkers Hembygdsförenings styrelse lämnar för verksamhetsåret 2006 följande verksamhetsberättelse. Årsmötet genomfördes den 29 mars 2006

Läs mer

Protokoll Kristinehamns JVK Årsstämma

Protokoll Kristinehamns JVK Årsstämma Protokoll Kristinehamns JVK Årsstämma 2017-02-13 1. Fastställande av röstlängd - Godkändes. 2. Årsmötesfunktionärer a) Val av ordförande - Tommy Sander b) Val av två personer att jämte ordförande justera

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014 Årsmötet hölls i Studiefrämjandets lokal Kronohallen i Falun den 15 mars. Mötet avslutades med att Ida Otterholm berättade om hur det är att leva med ett barn med NPF-diagnos.

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2012/2013 med ekonomisk redovisning för 2012

Verksamhetsberättelse 2012/2013 med ekonomisk redovisning för 2012 Verksamhetsberättelse 2012/2013 med ekonomisk redovisning för 2012 Styrelsens sammansättning och arbete Vid årsmötet 2012 fick undertecknad förtroendet att ta över som ordförande i föreningen efter Ingemar

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2011

Verksamhetsberättelse 2011 Verksamhetsberättelse 20 Härmed lämnas redogörelse för föreningens verksamhet under ovanstående period. Föreningens styrelse har under verksamhetsåret 20 haft följande sammansättning: Ordförande Marinette

Läs mer

PROTOKOLL. Göteborgspolisens Pensionärsförening (GPP) Styrelsen. sidan. Saken Styrelsemöte sidan 1 (5 ) Tid klockan

PROTOKOLL. Göteborgspolisens Pensionärsförening (GPP) Styrelsen. sidan. Saken Styrelsemöte sidan 1 (5 ) Tid klockan 1 Göteborgspolisens Pensionärsförening (GPP) Styrelsen PROTOKOLL sidan Saken Styrelsemöte sidan 1 (5 ) Tid 2015-06-09 klockan 09.30-14.15 Plats Polishuset, rum 6532, Ernst Fontells Plats, Göteborg Närvarande

Läs mer

Protokoll fört vid Ljustorps Hembygdsförenings Årsmöte den 16 mars 2014 kl. 18.00 i Ljustorps Hembygdsgård.

Protokoll fört vid Ljustorps Hembygdsförenings Årsmöte den 16 mars 2014 kl. 18.00 i Ljustorps Hembygdsgård. Protokoll fört vid Ljustorps Hembygdsförenings Årsmöte den 16 mars 2014 kl. 18.00 i Ljustorps Hembygdsgård. Mötesdeltagare: ca; 18 st. 1 Årsmötet öppnades. 2 Fastställdes att kallelsen till mötet gjorts

Läs mer

Sida 1. Kamratföreningen F 21

Sida 1. Kamratföreningen F 21 Sida 1 Kamratföreningen F 21 Årsmöte den 16 april 2015 Kamratföreningen F 21 2015-04-16 Sida 2 FÖRSLAG TILL DAGORDNING 1. Årsmötet öppnas. 2. Parentation. 3. Val av ordförande för mötet. 4. Val av sekreterare

Läs mer

ÅRSMÖTE 2015. Torsdag 9 april kl. 18,00. Tevsjö Destilleri Järvsö

ÅRSMÖTE 2015. Torsdag 9 april kl. 18,00. Tevsjö Destilleri Järvsö ÅRSMÖTE 2015 Torsdag 9 april kl. 18,00 Tevsjö Destilleri Järvsö ÅRSMÖTE 2015-04-09 DAGORDNING 1. Öppnande av mötet genom styrelsens ordförande. 2. Anteckning av närvarande och upprättande av röstlängd.

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014 Bröstcancerföreningen i Örebro län är en ideell, partipolitiskt och religiöst obunden förening, vars medlemmar huvudsakligen utgörs av bröstcancerbehandlade. MEDLEMSKAP Bröstcancerföreningen

Läs mer

Kallelse till Svenska IF-båtförbundets årsmöte DAGORDNING

Kallelse till Svenska IF-båtförbundets årsmöte DAGORDNING Kallelse till Svenska IF-båtförbundets årsmöte Tid: Lördagen den 13 februari 2010 klockan 10:00 till 14 (cirka) Plats: Stockholm, Fridhemsgatan 16, in på gården, bostadsrättsföreningens samlingslokal.

Läs mer

Nummer 1 Januari 2001 Årg. 4

Nummer 1 Januari 2001 Årg. 4 Nummer 1 Januari 2001 Årg. 4 Vid rodret I årets första nummer av Blänket finner du bland allt annat vintern och vårens program. Jag vill särskilt puffa för våra vinteraktiviteter som förutom att de behandlar

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Tyresö Förenings Råd för året 2009

Verksamhetsberättelse för Tyresö Förenings Råd för året 2009 Verksamhetsberättelse för Tyresö Förenings Råd för året 2009 Tyresö Förenings Råd till gagn för Tyresös kultur- och idrottsliv Så här har föreningsrådet tagit form Under en föreningskonferens till Åland

Läs mer

Mötesprotokoll/Konstituerande möte samt Styrelsemöte Mellannorrlands Simförbund

Mötesprotokoll/Konstituerande möte samt Styrelsemöte Mellannorrlands Simförbund Sid 1 (5) Mötesprotokoll/Konstituerande möte samt Styrelsemöte Mellannorrlands Simförbund Plats: Sundsvall Tidpunkt: Närvarande Ej närvarande X Birgitta Westerlind birgitta.westerling@harnosand.se X Ulf

Läs mer

Medlemmar i Svalövs Golfklubb kallas till Årsmöte 2014 på. Svalövs Golfrestaurang, Torsdagen den 27 mars kl 18:00

Medlemmar i Svalövs Golfklubb kallas till Årsmöte 2014 på. Svalövs Golfrestaurang, Torsdagen den 27 mars kl 18:00 Medlemmar i Svalövs Golfklubb kallas till Årsmöte 2014 på Svalövs Golfrestaurang, Torsdagen den 27 mars kl 18:00 Motioner skall vara styrelsen tillhanda senast 2 veckor före Årsmötet. Klubbens verksamhets-

Läs mer

Verksamhetsberättelse år 2018

Verksamhetsberättelse år 2018 Verksamhetsberättelse år 2018 Bilaga 2 Styrelsen har under 2018 bestått av följande ledamöter. Stefan Morin (24) ordförande Björn Lindquist (63) sekreterare Ulf Härnström (96) Kassör Peter Lundgren (78)

Läs mer

4. Val av två justeringspersoner att jämte ordförande justera protokollet

4. Val av två justeringspersoner att jämte ordförande justera protokollet Askims Bridgeklubbs årsmöte 24/9 2018 Föredragningslista 1. Godkännande av föredragningslista. 2. Val av ordförande för mötet 3. Val av sekreterare för mötet 4. Val av två justeringspersoner att jämte

Läs mer

Verksamhetsberättelse för FUB Uppsala År 2015

Verksamhetsberättelse för FUB Uppsala År 2015 Verksamhetsberättelse för FUB Uppsala År 2015 Styrelsen Styrelsen för FUB, Föreningen för barn, unga och vuxna med utvecklingsstörning i Uppsala får härmed avge följande verksamhetsberättelse för verksamhetsåret

Läs mer

Verksamhetsplan PCS Racing Club 2003

Verksamhetsplan PCS Racing Club 2003 Verksamhetsplan PCS Racing Club 2003 Styrelsen för Porsche Racing Club förelägger årsmötet följande förslag till verksamhetsplan för verksamhetsåret 2003. Tävlingar och andra aktiviteter Feb 26 Michelin

Läs mer

ÅRSMÖTE DALARÖ KULTUR och FÖRENINGSCENTRUM

ÅRSMÖTE DALARÖ KULTUR och FÖRENINGSCENTRUM ÅRSMÖTE DALARÖ KULTUR och FÖRENINGSCENTRUM Protokoll fört vid årsmöte på Tullhuset 2016 04 06 1 Öppnande Mötet öppnades av ordförande Richard Nordgård som hälsar alla välkomna. 2 Fastställande av dagordning

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2015

Verksamhetsberättelse 2015 DIS-Bergslagen Regionförening i DIS - föreningen för datorhjälp i släktforskningen Verksamhetsberättelse 2015 Göran Thomasson och Gun Utterström redovisar sitt arbete med nya kursmaterialet vid funktionärskonferens

Läs mer

1. Mötets öppnande Ordförande Stefan Johansson hälsade de närvarande välkomna och förklarade mötet öppnat.

1. Mötets öppnande Ordförande Stefan Johansson hälsade de närvarande välkomna och förklarade mötet öppnat. 1 Protokoll fört vid föreningsstämma med Hökerum Öndarps, 2017-09-30 Plats: Församlingshemmet Hökerum Närvarande: 37 medlemmar representerande 28 fastigheter 1. Mötets öppnande Ordförande Stefan Johansson

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse Verksamhetsåret 2015 Dagordning för årsmötet den 16 februari 2016 1 Mötets öppnande 2 Parentation 3 Godkännande av dagordning 4 Nya medlemmar hälsas välkomna 5 Val av ordförande för

Läs mer

Verksamhetsberättelse för SMC Gotland

Verksamhetsberättelse för SMC Gotland Verksamhetsberättelse för SMC Gotland Verksamhetsåret omfattar tiden 1 september 2012 t.o.m. 31 augusti 2013 Styrelse Styrelsen har under det gångna året bestått av följande personer: Ordförande Vice ordförande

Läs mer

Protokoll 8-2014 fört vid styrelsemöte med Svenska Pudelklubbens Centralstyrelse den 30 augusti 2014, SPK Mellansvenskas lokal, Gubbängen

Protokoll 8-2014 fört vid styrelsemöte med Svenska Pudelklubbens Centralstyrelse den 30 augusti 2014, SPK Mellansvenskas lokal, Gubbängen Protokoll 8-2014 fört vid styrelsemöte med Svenska Pudelklubbens Centralstyrelse den 30 augusti 2014, SPK Mellansvenskas lokal, Gubbängen Närvarande: Madeleine Bergendahl, ordförande Barbro Teglöf, vice

Läs mer

Stålnäs Stugförening Verksamhetsberättelse 2011

Stålnäs Stugförening Verksamhetsberättelse 2011 Storstenen på Stålnäs, (fiskeläget) så finns en gubbe inristat. Den upptäcktes av Peter Norman från Riksantikvarieämbetet 1982, då han genomförde en fornminnesinventering i Söderhamns Skärgård. Mer om

Läs mer

SÄFFLEBYGDENS HEMBYGDSFÖRENING

SÄFFLEBYGDENS HEMBYGDSFÖRENING SÄFFLEBYGDENS HEMBYGDSFÖRENING VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2017 VERKSAMHETSPLAN 2018 Re Allsångskväll med Visklubb 67 och Mandelbrus Be sö ka re io lik a ng å t s mar m o s Mid åld ra r ri n g e v no Säfflebygdens

Läs mer

Årsredovisning 2007-01-01 2007-12-31 Östra Stranden i Halmstad Ekonomisk förening

Årsredovisning 2007-01-01 2007-12-31 Östra Stranden i Halmstad Ekonomisk förening Årsredovisning 2007-01-01 2007-12-31 Östra Stranden i Halmstad Ekonomisk förening Årsredovisning 2007 Östra Stranden i Halmstad ekonomisk förening Styrelse Ordförande Lars Elmqvist Kassör Ingvar Bengtsson

Läs mer

http://www.brattvallsjaktskytteklubb.ac.se

http://www.brattvallsjaktskytteklubb.ac.se 1(7) (2005-12-31 2006-12-31) http://www.brattvallsjaktskytteklubb.ac.se Brattvalls jaktskytteklubb c/o Roland Johansson Gullsjöäng 10 911 91 Vännäs Postgiro: 403047-4 2(7) VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2006 Styrelsen

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE FÖR ALBIN 25 KLUBBEN (ORG.NR 874001-9727)

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE FÖR ALBIN 25 KLUBBEN (ORG.NR 874001-9727) PROTOKOLL STYRELSEMÖTE FÖR ALBIN 25 KLUBBEN (ORG.NR 874001-9727) Tid: 18 februari 20 kl 19.00 Plats: Telefonkonferens mellan närvarande styrelsemedlemmar Närvarande: Ledamot / vice ordförande Tommy Malmgren

Läs mer

RFSL REGNBÅGEN. Verksamhetsberättelse 2018 INLEDNING MEDLEMMAR STADGEÄNDRING

RFSL REGNBÅGEN. Verksamhetsberättelse 2018 INLEDNING MEDLEMMAR STADGEÄNDRING RFSL REGNBÅGEN Verksamhetsberättelse 2018 INLEDNING Organisationen bildades den 8 augusti 1982 som Föreningen Regnbågen Skandinavien, fram till liknande föreningar bildades i Danmark och Norge. År 2000

Läs mer

Protokoll Konstituering styrelsemöte 13/14:05 den 27 november 2013

Protokoll Konstituering styrelsemöte 13/14:05 den 27 november 2013 Protokoll Konstituering styrelsemöte 13/14:05 den 27 november 2013 1 öppnade mötet och utsågs att föra protokoll. 2 och utsågs att justera protokollet. 3 Protokollet över rösträkningen, dok nr 671 anmäldes.

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Båtsällskapet Karlslund 2015/2016

Verksamhetsberättelse för Båtsällskapet Karlslund 2015/2016 Verksamhetsberättelse för Båtsällskapet Karlslund 2015/2016 Styrelsen för Båtsällskapet Karlslund får avge följande berättelse för verksamhetsåret 1 september 2015 till 31 augusti 2016. Vid årsmötet den

Läs mer

Playstars årsmöte 2014-03-30

Playstars årsmöte 2014-03-30 Playstars årsmöte 2014-03-30 Dagordning: 1. Mötets öppnande 2. Mötets behörighet 3. Val av mötets ordförande 4. Val av mötets sekreterare 5. Val av två personer att justera protokollet 6. Val av rösträknare

Läs mer

Protokoll från. Årsmöte i Orkesta Hembygdsförening. 4 mars 2018 kl i Orkesta bygdegård

Protokoll från. Årsmöte i Orkesta Hembygdsförening. 4 mars 2018 kl i Orkesta bygdegård Protokoll från Årsmöte i Orkesta Hembygdsförening 4 mars 2018 kl. 18.00 i Orkesta bygdegård 1. Årsmötet öppnas. Mötet öppnades och ordförande Marie-Louise Jansson hälsade mötesdeltagarna välkomna till

Läs mer

Verksamhetsberättelse. Västra Regionen 2011

Verksamhetsberättelse. Västra Regionen 2011 Verksamhetsberättelse Västra Regionen 2011 Västra Regionen omfattar Hallands län, Jönköpings kommun samt hela Västra Götaland utom Göteborg och Mölndal Verksamhetsberättelse för 2011 Styrelsen för Västra

Läs mer

Förslag KD 2012-06-02 Rev 2012-06-07. Verksamhetsberättelse Verksamhetsåret 2011-2012

Förslag KD 2012-06-02 Rev 2012-06-07. Verksamhetsberättelse Verksamhetsåret 2011-2012 Förslag KD 2012-06-02 Rev 2012-06-07 Verksamhetsberättelse Verksamhetsåret 2011-2012 1 Verksamhetsberättelse Föregående årsmöte hölls den 26 oktober 2011 på Pilängskolan i Lomma. Årsmötet öppnades av ordföranden

Läs mer

Verksamhetsplan för Svenska Kryssarklubben 09/10

Verksamhetsplan för Svenska Kryssarklubben 09/10 Verksamhetsplan för Svenska Kryssarklubben 09/10 Kryssarklubben har en bred verksamhet som genomförs på nationell och kretsnivå. För verksamhetsåret 09-10 fokuseras på att behålla medlemmar och rekrytera

Läs mer

NORRA GOTLANDS BRUKSHUNDKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016

NORRA GOTLANDS BRUKSHUNDKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 NORRA GOTLANDS BRUKSHUNDKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 Styrelsen för Norra Gotlands Brukshundklubb avger härmed verksamhetsberättelsen för verksamhetsåret 2016. Styrelsen har under året haft 10 stycken

Läs mer

HKK-NYTT Januari 2011

HKK-NYTT Januari 2011 HKK-NYTT Januari 2011 Hej HKK:are! Förra året avslutades med en bra luciaträff med stort deltagande trots isläget. Seglarna har just haft pubkväll där planerna smidits och bedrifterna målats ut. Nu siktar

Läs mer

Funktion Ordinarie ledamöter Suppleanter

Funktion Ordinarie ledamöter Suppleanter FUB Sundsvall VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014 Funktion Ordinarie ledamöter Suppleanter Ordförande Vakant Vice ordf Carin Mellberg Rita Carlsson Ann-Britt Sundström Mikael Svedberg Daniel Jönsson Elin Vesterlund

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2012

Verksamhetsberättelse 2012 Verksamhetsberättelse 2012 Styrelsen Ordförande Kassör Sekreterare Ledamöter Suppleant Revisorer Revisorssuppleant Valberedning Jan Löfgren Hans Jonsson Per-Anders Björk Birgitta Dignell (Vice ordf.) Dag

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Svenska Jeanneauklubben år 2014

Verksamhetsberättelse för Svenska Jeanneauklubben år 2014 Verksamhetsberättelse för Svenska Jeanneauklubben år 2014 Styrelse, valberedning och revisor under verksamhetsåret 2014 har bestått av: Jimmy Westerlund Christer Lindström Leif Tüll Ander Lindberg Göran

Läs mer

SMC Kronoberg. Verksamhetsberättelse

SMC Kronoberg. Verksamhetsberättelse SMC Kronoberg Verksamhetsberättelse 2012-2013 Årsmöte SMC Kronoberg 131006 DAGORDNING 1. Mötets Öppnande. 2. Val av mötesordförande. 3. Val av mötessekreterare. 4. Val av 2st justeringspersoner, tillika

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2010. Verksamhetsberättelse behandlad av årsmötet 2010-09-07

Verksamhetsberättelse 2010. Verksamhetsberättelse behandlad av årsmötet 2010-09-07 Verksamhetsberättelse 2010 Verksamhetsberättelse behandlad av årsmötet 2010-09-07 Innehåll Inledning Medlemmar Verksamhet Hemsidan Styrelsen Omslagsbild: Micke A serverar skumpa under klubbens 10-års jubileum.

Läs mer

PRO Husie. Verksamhetsberättelse för 2013. Inledning

PRO Husie. Verksamhetsberättelse för 2013. Inledning PRO Husie Verksamhetsberättelse för 2013 Inledning Föreningens huvuduppgift är att ta tillvara på medlemmarnas intressen och skapa gemenskap i föreningen. Detta ska ske genom att föreningen har ett omfattande

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2009 Antal medlemmar Vid hade kretsen 402 medlemmar varav 244 var fullt betalande och 157 var familjemedlemmar.

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2009 Antal medlemmar Vid hade kretsen 402 medlemmar varav 244 var fullt betalande och 157 var familjemedlemmar. VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2009 Antal medlemmar Vid 091231 hade kretsen 402 medlemmar varav 244 var fullt betalande och 157 var familjemedlemmar. Årsmötet 2009-03-25 Sedan årsmötet har styrelsen bestått av

Läs mer

Årsmöte West Coast Jitterbugs. Mötets öppnande Föreningens ordförande Elisabeth Axelsson öppnade årsmötet kl. 19.10

Årsmöte West Coast Jitterbugs. Mötets öppnande Föreningens ordförande Elisabeth Axelsson öppnade årsmötet kl. 19.10 Årsmöte West Coast Jitterbugs 19 oktober 212 Mötets öppnande Föreningens ordförande Elisabeth Axelsson öppnade årsmötet kl. 19.1 1 Fastställande av röstlängd Medlemmar som betalat medlemsavgiften prickas

Läs mer

Svenska Kryssarklubben Bottenhavskretsen

Svenska Kryssarklubben Bottenhavskretsen Svenska Kryssarklubben Bottenhavskretsen KUSTSTRÄCKANS STÖRSTA OCH MEST AKTIVA BÅTKLUBB BOTTENHAV V SKRETSEN Vi är en lokal krets inom Svenska Kryssarklubben. i gör skärgården mer tillgänglig. Vi placerar

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2018

Verksamhetsberättelse 2018 Verksamhetsberättelse 2018 1 Inledning Funktionsrätt Norrbotten består av 41 länstäckande medlemsföreningar. Det är partipolitiskt och religiöst obundet. Genom Funktionsrätt arbetar medlemsförbunden tillsammans

Läs mer

Styrelsemöte 15 juni 2015

Styrelsemöte 15 juni 2015 SANDSBRO SKOLAS FÖRÄLDRAFÖRENING Styrelsemöte 15 juni 2015 Ordförande: Vice ordförande: Sekreterare: Kassör: Ledamöter: Jessica Karlsson Christina Björnfot Caroline Högfeldt Coucher Linda Bülow Jana Friberg,Camilla

Läs mer

Protokoll årsmöte Tjärnö Samhällsförening

Protokoll årsmöte Tjärnö Samhällsförening Protokoll årsmöte Tjärnö Samhällsförening Tid och plats: Söndag den 2 oktober, kl: 13-15 Församlingshemmet Tjärnö Närvarande: 57 personer. Ordförande Anna-Karin Ring öppnar mötet och hälsar alla välkomna.

Läs mer

Verksamhetsberättelse för år 2015

Verksamhetsberättelse för år 2015 Verksamhetsberättelse för år 2015 Styrelsen för SeniorNet Södermalm får avge följande redogörelse för verksamhetsåret 2015. 1. FUNKTIONÄRER Styrelsen Lars Bogren, ordförande Bengt Könberg, vice ordförande

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2015

Verksamhetsberättelse 2015 Verksamhetsberättelse 2015 Styrelsen Ordförande Kassör Sekreterare Ledamöter Suppleant Revisorer Revisorssuppleant Valberedning Mikael Schander Ann Berglund Birgitta Dignell Björn Johansson (vice ordf.)

Läs mer

senast den 4 september 2006

senast den 4 september 2006 Till Sunda Takters medlemmar Härmed kallas du till årsmöte med STs idrottsförening SUNDA TAKTER Torsdagen den 7 septemberl 2006 kl 14.00 i Lönnkrogen. Vi bjuder även på lite att äta därför är det viktigt

Läs mer

Årsmötesprotokoll 2011 Härjedalens SnöSkoterförening, HSSF. Lofsdalen 2011-11-15

Årsmötesprotokoll 2011 Härjedalens SnöSkoterförening, HSSF. Lofsdalen 2011-11-15 Årsmötesprotokoll 2011 Härjedalens SnöSkoterförening, HSSF Lofsdalen 2011-11-15 1 - Ordföranden öppnade mötet, tackade Bruno Sjöberg, Lofsdalsspår ek. förening för värdskapet och hälsade alla välkomna.

Läs mer

Fullmäktigesammanträdet öppnas av styrelsens ordförande Bo Nilsson som hälsar alla välkomna.

Fullmäktigesammanträdet öppnas av styrelsens ordförande Bo Nilsson som hälsar alla välkomna. HSB Mitt Protokoll Sundsvall, 2011-04-09 Ordinarie föreningsstämma 1. Öppnande 2. Ordförande 3. Protokollförare 4. Närvarande fullmäktige och röstlängd (bil.) Fullmäktigesammanträdet öppnas av styrelsens

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Västbodals scoutdistrikt 2016

Verksamhetsberättelse för Västbodals scoutdistrikt 2016 Verksamhetsberättelse för Västbodals scoutdistrikt 2016 Verksamhetsberättelsen är utformad efter den målsättning för 2015-2020 som antogs vid Distriktsstämman våren 2015. Kårstöd Skapa mötesplatser mellan

Läs mer

Protokoll 303 fört vid möte med HAK den

Protokoll 303 fört vid möte med HAK den Svenska Kryssarklubben 2011-11-10 Västkustkretsen Hamn och Ankarplatskommiteén Protokoll 303 fört vid möte med HAK den 2011-11-09 Närvarande Axelsson Sture, Billig Jan, Carlsson Sven, Ericson L-E, Hammer

Läs mer

SeniorNet Örebro Årsmöte 23 mars 2015 kl 14.00-16.00

SeniorNet Örebro Årsmöte 23 mars 2015 kl 14.00-16.00 SeniorNet Örebro Årsmöte 23 mars 2015 kl 14.00-16.00 Plats: SV:s lokaler, Fabriksgatan 8, Örebro Innehållsförteckning Sid Föredragningslista 1 Styrelsen 2 Revisorer 2 Verksamhet 2 Seniorfestivalen 2 SeniorNet

Läs mer

Svenska IF-båtförbundet Swedish IF-boat Association KALLELSE TILL SVENSKA IF-BÅTFÖRBUNDETS ÅRSMÖTE

Svenska IF-båtförbundet Swedish IF-boat Association KALLELSE TILL SVENSKA IF-BÅTFÖRBUNDETS ÅRSMÖTE KALLELSE TILL SVENSKA IF-BÅTFÖRBUNDETS ÅRSMÖTE Tid: Söndagen den 20 februari 2011 klockan 12:00 till 16.30 (cirka) Plats: Fridhemsgatan 16, in på gården, bostadsrättsföreningens samlingslokal Ring: Ragnar

Läs mer

M-båtsförbundets årsmöte 2012

M-båtsförbundets årsmöte 2012 Protokoll 2012-11-25 M-båtsförbundets årsmöte 2012 Innan mötet öppnas informerar nästa års SM arrangörer om SM i Uppsala 2013. Tävlingarna går av stapeln 4-6 juli. Ankomst och registrering sker den 2a

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Abrahamsbergsskolans Föräldraförening

Verksamhetsberättelse för Abrahamsbergsskolans Föräldraförening Verksamhetsberättelse för Abrahamsbergsskolans Föräldraförening Verksamhetsåret 2013-11-27 -- 2014-09-23 Styrelsen lämnar följande redogörelse för året. Föreningens verksamhet Abrahamsbersskolans Föräldraförening,

Läs mer

DAGORDNING VID FAMYs ÅRSMÖTE MÅNDAG DEN 4 Mars 2013, kl. 19.00

DAGORDNING VID FAMYs ÅRSMÖTE MÅNDAG DEN 4 Mars 2013, kl. 19.00 DAGORDNING VID FAMYs ÅRSMÖTE MÅNDAG DEN 4 Mars 2013, kl. 19.00 1. Årsmötets öppnande. 2. Parentation 3. Val av presidium a) mötesordförande b) sekreterare. c) protokolljusterare tillika rösträknare. 4.

Läs mer

SVENSK IDROTTSPSYKOLOGISK FÖRENING VERKSAMHETSBERÄTTELSE 1 januari 31 december 2014

SVENSK IDROTTSPSYKOLOGISK FÖRENING VERKSAMHETSBERÄTTELSE 1 januari 31 december 2014 SVENSK IDROTTSPSYKOLOGISK FÖRENING VERKSAMHETSBERÄTTELSE 1 januari 31 december 2014 INNEHÅLL 1. Ordföranden har ordet 2. Styrelsens berättelse Styrelsens sammansättning och organisation 3. Styrelsemöten

Läs mer

Playstars årsmöte

Playstars årsmöte Playstars årsmöte 2015-03-29 Dagordning: 1. Mötets öppnande 2. Mötets behörighet 3. Val av mötets ordförande 4. Val av mötets sekreterare 5. Val av två personer att justera protokollet 6. Val av rösträknare

Läs mer

STÅNGA-LYE Ekonomisk förening. Org.nr VERKSAMHETSBERÄTTELSE och ÅRSREDOVINING

STÅNGA-LYE Ekonomisk förening. Org.nr VERKSAMHETSBERÄTTELSE och ÅRSREDOVINING STÅNGA-LYE Ekonomisk förening Org.nr. 769623-2482 VERKSAMHETSBERÄTTELSE och ÅRSREDOVINING 2011 Stånga/Lye fiber ekonomiska förening Styrelsens förvaltningsberättelse för verksamhetsåret 2011. 2011 är föreningens

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN 2010

VERKSAMHETSPLAN 2010 VERKSAMHETSPLAN 2010 Enligt styrelsebeslut 2010-02-05 1(8) INNEHÅLLSFÖRTECKNING Kapitelrubrik Sid nr FRAMSIDA 1 INNEHÅLLSFÖRTECKNING 2 FÖRENINGENS SYFTE OCH MÅL 3 ORGANISATION 3 EKONOMI 4 KOMMITTÉERNA

Läs mer

Års m ö t e 09030 1 Skä str a byaf ör e n i n g

Års m ö t e 09030 1 Skä str a byaf ör e n i n g Till årsmötet anlände ett 25tal medlemmar 1 Helena Hälsar alla välkommna till årsmötet och öppnar mötet 2 Fråga om mötet är behörigt utlyst: ja 3 Val av ordförande och sekreterare för mötet: Ordförand

Läs mer

Playstars årsmöte 2013-03-30

Playstars årsmöte 2013-03-30 Playstars årsmöte 2013-03-30 Dagordning: 1. Mötets öppnande 2. Mötets behörighet 3. Val av mötets ordförande 4. Val av mötets sekreterare 5. Val av två personer att justera protokollet 6. Val av rösträknare

Läs mer