ett modernt flerfamiljshus med 13 lägenheter på brukspatronens tomt.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "ett modernt flerfamiljshus med 13 lägenheter på brukspatronens tomt."

Transkript

1 Kyrkvägen 28

2 Optimalt läge I början av förra seklet skulle ett boende på den första skärgårdsön ligga nära bron. Det är alltså lätt att föreställa sig brukspatron revillis glädje när han fick syn på den välbelägna tomten på Kyrkvägen och kunde bygga sig en rejäl patriciervilla. Nu ska Brf revilli i samarbete med Fastighets AB Ropsten uppföra ett modernt flerfamiljshus med 13 lägenheter på brukspatronens tomt. De som bosätter sig här har nära till det mesta. På bekvämt promenadavstånd ligger Lidingö centrum med affärer, restauranger, systembolag och bibliotek. I närområdet finns skolor, daghem, och småbåtshamnen i Kyrkviken är bara ett stenkast bort. Busshållplats, cykelvägar och fina promenadstråk är praktiskt taget runt knuten. Allt detta får du på Kyrkvägen 28, tio minuter med bil från Stureplan.

3 Bilderna i broschyren är exempel. Avvikelser kan förekomma. Modern form genomtänkt funktion I Brf revilli kan de flesta hitta en lägenhet som passar. Högst upp skapas en magnifik 176 kvm stor vindsvåning med hiss rätt in i lägenheten och en fantastisk altan på 30 kvm i sydväst. En generös våning med stora umgängesytor som passar lika bra för fest som representation. I suterrängplanet finns en enrummare med 42 effektiva kvadratmetrar. Ett perfekt val för dig som ska flytta hemifrån eller behöver en övernattningslägenhet. Totalt får huset 13 lägenheter. En etta, tre tvåor, fyra fyror och fem femmor. Många av lägenheterna har en tilltalande genomgående planlösning, flertalet av 4-5 rok är hörnlägenheter och praktiskt taget alla har breda fönster och burspråk i kök och/eller vardagsrum som släpper in ljus och ger bra kontakt med trädgården. Längst ner finns soprum, förråd, cykelrum och barnvagnsrum. Utanför entrén ned mot Kyrkvägen kan varje lägenhet få en egen p-plats. Dessutom blir det två handikapplatser.

4

5 Hus i harmoni Arkitekt SAR/MSA Sune Lindkvist och landskapsarkitekt MSA Matilda Sabel, Nyréns arkitektkontor, har ritat hus och trädgård. Idén var att skapa en byggnad som smälter in i omgivningen, men samtidigt utmärker sig med stora fönster och balkonger som rundar hörnen. I omgivningen finns putsade flerfamiljshus i en strikt, rak stil och Brf revilli blir inget undantag men med ett väsentligt modernare formspråk. Tomtens höjdskillnader har utnyttjats till att skapa fina sollägen för uteplatser och balkonger. ranitmuren korresponderar med andra murar i området och ger karaktär. Entrén blir välkomnande med dagsljusinsläpp från takfönster och ett omsorgsfullt utformat trapphus som andas kvalitet och har en rymlig hiss. Vacker trädgård med plats för umgänge, växter och lek Tomten ligger i en lummig omgivning och är fint varierad med berg i dagen och uppvuxna träd som i möjligaste mån skall bevaras. I den nya trädgården planteras växter som harmonierar med omgivningen. Vid den södra sida finns en gräsyta med plats för såväl lek som grillning och odling i en liten örtagård. Formklippta häckar inramar uteplatserna. Entréplatsen beläggs med smågatsten och får planteringar med klätterväxter längs murarna. Där planteras också ett vårdträd i en matta av marktäckare och vårblommande lökväxter. Med perenner som blommar från maj till sen höst blir entréplatsen ett välkomnande trädgårdsrum med sköna soffor, avgränsat ifrån parkeringen av den låga granitmuren. Bilderna i broschyren är exempel. Avvikelser kan förekomma.

6 Ordning och reda när du ska köpa en ny bostadsrätt Att äga en bostadsrätt till en lägenhet innebär att vara medlem i en bostadsrättsförening och ha rätt att nyttja lägenheten på obegränsad tid. Innehavaren av bostadsrätten äger en andel i bostadsrättsföreningen som i sin tur äger fastigheten. När en bostadsrättsförening bildas upprättas en kostnadskalkyl och ekonomisk plan. I dessa anges bl.a. till vilket värde föreningen förvärvar fastigheten, hur förvärvet finansieras, föreningens beräknade årliga kostnader, respektive lägenhets insats, andelstal och månadsavgift. Oberoende intygsgivare, godkända av Boverket, granskar siffrorna och intygar att de vilar på tillförlitliga grunder. Som medlem betalar du en månadsavgift som ska täcka lägenhetens andel av föreningens gemensamma kostnader typ drifts- och underhållskostnader samt räntor och amorteringar på föreningens lån. Förhandsavtal När du bestämt dig för en lägenhet upprättas ett förhandsavtal och inom 5 dagar efter undertecknandet betalar du 10 % av insatsen som förskott. Avtalet innebär att Brf revilli förbinder sig att upplåta bostadsrätten till lägenheten åt dig och du förbinder sig att efter sedvanlig prövning upplåta bostadsrätten. Förskottet avräknas mot insatsen som återstår. Förhandsavtalet är bindande för båda parter. Upplåtelseavtal Senare upprättas ett upplåtelseavtal, vilket tecknas av dig och Brf revilli. I detta upplåtes bostadsrätten till lägenheten till dig, och det framgår hur köpeskillingen fördelas mellan insats och upplåtelseavgift för ev. tillval. Uppgifterna baseras på den ekonomiska planen. Slutbetalning Återstående 90 % av insatsen betalas ca 7 dagar före inflyttning. För att du ska få nycklarna på tillträdesdagen, måste du ha betalat hela köpeskillingen. Inflyttning och besiktning I samband med inflyttningen genomför en oberoende besiktningsman en besiktning av din lägenhet för att säkerställa att den uppfyller alla regler och normer, samtidigt kan du kontrollera att eventuella tillval är utförda och installerade. Finns det fel åtgärdas dessa. Efter cirka två år, genomförs en ny besiktning. Efter cirka två år, när garantitiden går ut, genomförs en ny besiktning för att kontrollera om några brister uppkommit under garantitiden.

7 Kvalitet in i minsta detalj Bostäderna på Kyrkvägen är utrustade med hög standard och moderna material redan från början. Vi hämtar snickerier till kök och badrum från Sveriges största familjeägda köks- och badrumsföretag, Vedum, som startades av snickaren Viktor Lindberg redan På golven i hall, kök, vardagsrum och sovrum är det en enstavig ekparkett från Tarkett. Äkta vara. I köket sitter energisnåla vitvaror i rostfri finish från Siemens. Till köksskåpen har vi valt vitlackade Vedum Annika. Helintegrerad diskmaskin, glaskeramikhäll, inbyggnadsugn och mikro i över- skåp är standard. I fyror och femmor finns två badrum, ett större med inkaklat badkar samt dusch och ett mindre med dusch. Snickerierna i badrummen heter Flow, en av Vedums finaste luckor med en känsla av rena linjer som ger ett sobert intryck. Badrummen har exklusiva klinkergolv med skön golvvärme och helkaklade väggar. Badrumsskåp med belysning och kommod med tvättställ. Infällda spotlights i taket. I fyror och femmor finns två badrum, ett större med inkaklat badkar samt dusch och ett mindre med dusch. Snickerierna heter Flow, en av Vedums finaste luckor med rena linjer som ger ett sobert intryck. Både badkar och tvättställ har snygga Mora REXX blandare. Alla lägenheter har dessutom tvättmaskin och torktumlare som standard. ästtoalett med dusch, klinkergolv, kaklade väggar och infällda spotlights i taket. Bilderna i broschyren är exempel. Avvikelser kan förekomma.

8

9 Bilderna i broschyren är exempel. Avvikelser kan förekomma.

10 Lgh RoK, ca 176 kvm. Unik paradvåning med en fantastisk ca 30 kvm stor takterrass i sydväst. I denna exklusiva bostad som omfattar hela vindsplanet går hissen rätt in i lägenheten. Köket och vardagsrummet som tillsammans är på ca 83 kvm har roterbar öppen spis från Ergo Focus samt ett underbart panoramafönster i väster som omfattar i princip hela gaveln. Dessutom finns två bra sovrum, badrum med bubbelbadkar och gäst wc med dusch. Härligt kök i svartbetsad ek och vitvaror från Miéle. Plan 6, vind Preliminär insats kr Avgift kr/mån Andelstal 11,36% TERRASS KLK TF HISS KÖK ÖS TF TF TM TT TF BADRUM HALL TF WC/D VARDASRUM m N Broschyren är framtagen samtidigt som de sista detaljerna i husets utformning och utrustning finslipas. Därför kan slutprodukten avvika en del från presentationen i broschyren.

11 Lgh 5, 8 och RoK, ca 133 kvm enomgående hörnlägenhet med tre eller fyra sovrum. Tilltalande vardagsrum som tillsammans med köket är nästan 51 kvm. Från vardagsrummet kommer man ut på den stora balkongen i söder mot den grönskande baksidan. Här finns två badrum. Det ena med inkaklat badkar och dusch. Det andra har dusch, tvättmaskin och torktumlare. Plan 3, 4 resp. 5. Preliminär insats kr, kr, resp kr Avgift kr/mån Andelstal 8,87% KÖK TM WC/D TT KLK HALL BADRUM VARDASRUM BALKON m N Broschyren är framtagen samtidigt som de sista detaljerna i husets utformning och utrustning finslipas. Därför kan slutprodukten avvika en del från presentationen i broschyren.

12 Lgh 4, 7 och RoK, ca 65 kvm En mycket tilltalande tvåa som ligger i rakt söderläge med en stor balkong. Köket är integrerat i det stora vardagsrummet som har en fantastisk fönstervägg och burspråk som ger mycket ljus och fin kontakt. Lägg märke till sovrummet med burspråk. Stort badrum med såväl inkaklat badkar som dusch. Plan 3, 4 resp. 5 Preliminär insats kr, kr, resp kr Avgift kr/mån Andelstal 4,92% TTTM BADRUM HALL KÖK VARDASRUM BALKON m N Lgh rum med kokvrå, ca 42 kvm* En utmärkt bostad lämplig som övernattningslägenhet eller första egna bostaden. Stort rum med köksvägg, bra matplats, en rejäl sovalkov och stort badrum. Utgång till uteplats. * inkl biarea Plan 1 Preliminär insats kr Avgift kr/mån Andelstal 3,59% Andelstal 3,59% UTEPLATS RUM HÄCK SOVALKOV KÖK HALL TTTM m N Broschyren är framtagen samtidigt som de sista detaljerna i husets utformning och utrustning finslipas. Därför kan slutprodukten avvika en del från presentationen i broschyren.

13 Lgh 3, 6 och 9. 4 RoK, ca 114 kvm 114 välplanerade kvadratmetrar med genomgående planlösning. Stora generösa sällskapsytor, tre bra sovrum med gott om garderober, separat klädkammare. Stort badrum med inkaklat badkar samt dusch. ästtoalett med dusch i entrén. Utgång till den trevliga balkongen i söderläge från vardagsrummet. Plan 3, 4 resp. 5 Preliminär insats kr, kr resp kr Avgift kr/mån Andelstal 7,76% WC/D HALL KÖK VARDASRUM TM TT KLK BADRUM BALKON m N Broschyren är framtagen samtidigt som de sista detaljerna i husets utformning och utrustning finslipas. Därför kan slutprodukten avvika en del från presentationen i broschyren.

14 Lgh 2. 5 RoK, ca 170 kvm* Hörnlägenhet med väl tilltagen terrass. Öppen och flexibel planlösning med möjlighet till många sovrum 3-4 stycken eller vardagsrum med fönster i två väderstreck. Stort badrum med bastu, dusch samt inkaklat badkar. äst wc med dusch. Två rejäla klädkammare. Separat utrymme för en hemmabio. *inkl biarea Plan 2 Preliminär insats kr Avgift kr/mån Andelstal 11,01% TERRASS VARDASRUM (SOV/ ARB) HALL KÖK WC/D KLK TM TT BASTU BADRUM KLK HEMMABIO m N Broschyren är framtagen samtidigt som de sista detaljerna i husets utformning och utrustning finslipas. Därför kan slutprodukten avvika en del från presentationen i broschyren.

15 Lgh 1. 5 RoK, ca 142 kvm* En väldigt trevlig hörnlägenhet med stor terrass. Tilltalande öppen planlösning, många fönster, burspråk. 2-3 sovrum. Stort badrum med bastu samt gäst wc med dusch. ott om garderober samt klädkammare. Separat utrymme för en hemmabio * ink biarea Plan 2 Preliminär insats Avgift kr/mån Andelstal 9,39% TERRASS VARDASRUM (SOV/ ARB) HALL WC/D KÖK HEMMABIO KLK TM TT BASTU BADRUM m N Broschyren är framtagen samtidigt som de sista detaljerna i husets utformning och utrustning finslipas. Därför kan slutprodukten avvika en del från presentationen i broschyren.

16 Fördel nyproduktion Alla borde någon gång få vara den första som flyttar in i en nybyggd lägenhet. Den första att använda köksmaskiner, badkar och torktumlaren. Få göra de första hålen för tavlor och få vara den första som ställer in matvaror i kylen. Men nyproducerat är mycket mer än så. Nyproducerat betyder också moderna, miljövänliga material och maskiner med garantier. Dessutom finns inga renoveringsbehov i sikte på lång tid. Skeppsholmen Fastighetsmäkleri Bostadsrätterna i Brf revilli säljs av Skeppsholmens Fastighetsmäkleri som har stor erfarenhet av att sälja nyproducerade lägenheter. De lotsar dig genom hela processen och hanterar alla formalia. ivetvis hjälper de även gärna till om du behöver få din nuvarande bostad värderad och såld. Skeppsholmens Fastighetsmäkleri Karlavägen Stockholm Tel: Fax: E-post: info@skeppsholmen.se Broschyren är framtagen samtidigt som de sista detaljerna i husets utformning och utrustning finslipas. Därför kan slutprodukten avvika en del från presentationen i broschyren.

Götaland Kommun Alingsås Storlek 3 rum (2 sovrum) / 96 m² Tillträde tidigast

Götaland Kommun Alingsås Storlek 3 rum (2 sovrum) / 96 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Alingsås Storlek 3 rum (2 sovrum) / 96 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Mycket trevligt område med fin natur, vattendrag och parker runt knuten. Lägenheten

Läs mer

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Midsommarkransen bästa läget vid Svandammsparken. Nyproduktion bostadsrätter -5 rok med balkong, uteplats eller härliga

Läs mer

BRF BACKA LYCKA 18 RADHUS LÄN: VÄSTRA GÖTALAND KOMMUN: ALE DATUM 2015-03-17

BRF BACKA LYCKA 18 RADHUS LÄN: VÄSTRA GÖTALAND KOMMUN: ALE DATUM 2015-03-17 BRF BACKA LYCKA 18 RADHUS LÄN: VÄSTRA GÖTALAND KOMMUN: ALE DATUM 2015-03-17 VI BYGGER HUS SOM TÅL LIVET Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma, familjemiddagar,

Läs mer

Lägenhet N4-1001 N5-1001. Storlek Placering. 4 rok, 106 kvm Hus N4, N5, våning 1

Lägenhet N4-1001 N5-1001. Storlek Placering. 4 rok, 106 kvm Hus N4, N5, våning 1 4-1001 5-1001 4 rok, 106 kvm Hus 4, 5, våning 1 Lägenhet i markplan med fönster i tre väderstreck som ger utblickar mot gården och Drottninggatan Stor uteplats på 22 kvm i förlängning av vardagsrum Balkong

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Län Västmanland Gatuadress Kommun Västerås Storlek 4 rum (3 sovrum) / 142 m² Område Lillåudden Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Exklusivt boende på Lillåudden i centrala Västerås. Högt och fritt

Läs mer

Inbjudande tvåa i omtyckta Storgärdan, Mariehamn

Inbjudande tvåa i omtyckta Storgärdan, Mariehamn Inbjudande tvåa i omtyckta Storgärdan, Mariehamn Välkommen till denna fräscha 2:a från 2013, bekvämt belägen i första våningen i det populära bostadsområdet Storgärdan, vid Gröna Udden i södra Mariehamn.

Läs mer

Stuvaregatan 30B. Stuvaregatan 30B. www.hemverket.se - Sida 1 av 14

Stuvaregatan 30B. Stuvaregatan 30B. www.hemverket.se - Sida 1 av 14 Län Gävleborg Gatuadress Kommun Gävle Storlek 4 rum (3 sovrum) / 101 m² Område Gävle Strand Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Söderläge med vacker utsikt mot Gavleån, ut mot havet och in mot

Läs mer

Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 65.7 m² Tillträde tidigast

Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 65.7 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 65.7 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Öppen och ljus lägenhet med gångavstånd till Avenyn, Centralstationen och Nordstan.

Läs mer

Nära hav och stad. Brf Tallbyn, Åhus. ett bättre läge

Nära hav och stad. Brf Tallbyn, Åhus. ett bättre läge Nära hav och stad. Brf Tallbyn, Åhus ett bättre läge Ett riktigt gott liv Tänk att kunna promenera till stranden och samtidigt andas skogsluft från den omkringliggande tallskogen. Att ha naturen nära,

Läs mer

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse 6 JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse Penthouse nr våning r.o.k boyta terrass sid 5101 98 62 8 9 6101 98 65 40 41 41401 4 4 125 74+10 42 4 71401 4 4 14

Läs mer

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr LINDBACKEN Storstensvägen 51-87, - UPPSALA Storlek: Byggår: 113,5 kvm 2015/2016 Antal rum: 5 rum & kök Pris: 2 900 000-3 100 000 kr Nybyggt bostadsrättsradhus i attraktiva Lindbacken! Detta moderna och

Läs mer

Län Stockholm Gatuadress Eriksdalsgatan 54 Kommun Stockholm Storlek 4 rum (3 sovrum) / 86.5 m² Område Södermalm - Katarina. Tillträde tidigast

Län Stockholm Gatuadress Eriksdalsgatan 54 Kommun Stockholm Storlek 4 rum (3 sovrum) / 86.5 m² Område Södermalm - Katarina. Tillträde tidigast Län Stockholm Gatuadress Kommun Stockholm Storlek 4 rum (3 sovrum) / 86.5 m² Område Södermalm - Katarina " Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Härligt, grönt och barnvänligt område med direkt närhet

Läs mer

Hallsbergsgatan 22. Lägenheten erbjuder hög standard och fri utsikt! -- Nikolaos Tzikas, säljare. Hallsbergsgatan 22. www.hemverket.

Hallsbergsgatan 22. Lägenheten erbjuder hög standard och fri utsikt! -- Nikolaos Tzikas, säljare. Hallsbergsgatan 22. www.hemverket. Län Stockholm Gatuadress Kommun Stockholm Storlek 2 rum (1 sovrum) / 49 m² Område Hagsätra Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lägenheten erbjuder hög standard och fri utsikt! -- Nikolaos Tzikas,

Läs mer

Välkommen. Bostadsrättslägenhet, Fruängen - Hägersten. Acceptpris: kr, Boarea: ca 69 m²

Välkommen. Bostadsrättslägenhet, Fruängen - Hägersten. Acceptpris: kr, Boarea: ca 69 m² Objektbeskrivning Välkommen Bostadsrättslägenhet, Fruängen - Hägersten Acceptpris: 1 295 000 kr, Boarea: ca 69 m² Mäklare: Zabina Lodhi Telefon: 08-708 88 52, Mobiltelefon: 070-19 03 944 e-post: zabina.lodhi@maklarhuset.se

Läs mer

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Nyproduktion av bostadsrätter 1-4 rok med balkong, uteplats eller härliga takterrasser. I Kv. Brage

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL AMHULTS BY

VÄLKOMMEN TILL AMHULTS BY AMHULTS BY GÖTEBORG Gatuvy över området VÄLKOMMEN TILL AMHULTS BY Det första jag tänkte när jag såg denna sydvästsluttning var, - Vilket härligt område! Här skulle det vara underbart att bo! Här har man

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Rinnbovägen 31

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Rinnbovägen 31 Län Skåne Gatuadress Kommun Kävlinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 77,5 m² Område Rinnbo Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Området känns lugnt och tryggt. Det finns både grönområden med vackra promenadstråk

Läs mer

Nybyggd lägenhet med bekvämt läge i Västernäs

Nybyggd lägenhet med bekvämt läge i Västernäs Nybyggd lägenhet med bekvämt läge i Västernäs Ditt nya hem har generösa ljusinsläpp från alla väderstreck och gott om öppna ytor att umgås på. Lägenheten ligger i första våningsplanet i detta nyproducerade

Läs mer

Län Västernorrland Gatuadress Bölevägen 15 L Kommun Sundsvall Storlek 3 rum (2 sovrum) / 109 m² Område Sidsjö-Böle Tillträde tidigast

Län Västernorrland Gatuadress Bölevägen 15 L Kommun Sundsvall Storlek 3 rum (2 sovrum) / 109 m² Område Sidsjö-Böle Tillträde tidigast Län Västernorrland Gatuadress Kommun Sundsvall Storlek 3 rum (2 sovrum) / 109 m² Område Sidsjö-Böle Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Naturskönt boende med sjöutsikt. -- Lotta Kalin, säljare

Läs mer

Län Värmland Gatuadress Kanotvägen 10 Kommun Arvika Storlek 5 rum (2 sovrum) / 128,3 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Värmland Gatuadress Kanotvägen 10 Kommun Arvika Storlek 5 rum (2 sovrum) / 128,3 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Värmland Gatuadress Kommun Arvika Storlek 5 rum (2 sovrum) / 128,3 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Underbart läge med en utsikt man aldrig får nog av. Vill man ha närhet till vatten

Läs mer

BOSTADSRÄTT - NÄSET - ACCEPTPRIS: :-

BOSTADSRÄTT - NÄSET - ACCEPTPRIS: :- BOSTADSRÄTT - NÄSET - ACCEPTPRIS: 5 250 000:- Beskrivning 5:a med öppna ytor och stor insynsskyddad balkong i söder. Ljus och luftig våning med stor insynsskyddad balkong i söder Fastigheten är belägen

Läs mer

Västra Gatuadress Fjällkroken 1 Götaland Kommun Borås Storlek 3 rum (1 sovrum) / 72 m² Område Tullen Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Fjällkroken 1 Götaland Kommun Borås Storlek 3 rum (1 sovrum) / 72 m² Område Tullen Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Borås Storlek 3 rum (1 sovrum) / 72 m² Område Tullen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " erbjuder ett underbart boende för den lilla familjen! -- Peter Nyman,

Läs mer

GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala

GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala Presentation Stilfullt inredd gavellägenhet med modern och kvalitativ inredning om 3 R+K (83 m 2 ) samt stor inglasad

Läs mer

Län Halland Gatuadress Stenfalksvägen 25 E Kommun Falkenberg Storlek 3 rum / 80 m² Område Stenfalken Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Halland Gatuadress Stenfalksvägen 25 E Kommun Falkenberg Storlek 3 rum / 80 m² Område Stenfalken Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Halland Gatuadress Kommun Falkenberg Storlek 3 rum / 80 m² Område Stenfalken Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Förutom att allt i lägenheten är i princip splitternytt så är det väldigt trivsamt

Läs mer

Götaland Kommun Alingsås Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Centralt Tillträde tidigast

Götaland Kommun Alingsås Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Centralt Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Alingsås Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det bästa är det centrala läget med tillgång till det mesta,

Läs mer

2:a Brevik Hövdingevägen 11, 2tr

2:a Brevik Hövdingevägen 11, 2tr 2:a Brevik Hövdingevägen 11, 2tr Planlösning Hövdingevägen 11, 2tr MÄKLARENS UTLÅTANDE Trevlig och välplanerad med balkong i bästa sydvästläge. Fri utsikt och ogenerat läge på balkongen. Lägenheten är

Läs mer

Minnet bästa läget centralt på Väster

Minnet bästa läget centralt på Väster Minnet bästa läget centralt på Väster Stadsdelen Väster från ovan. Från Minnet tar du dig snabbt in till city. Lummigt och lugnt på Regementsgatan. Nytt boende i gammal stadsdel I utkanten av Väster, med

Läs mer

Kungsgårdsvägen 16 C. Kungsgårdsvägen 16 C. www.hemverket.se - Sida 1 av 16

Kungsgårdsvägen 16 C. Kungsgårdsvägen 16 C. www.hemverket.se - Sida 1 av 16 Län Kalmar Gatuadress Kommun Kalmar Storlek 4 rum (2 sovrum) / 90 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 16 Välkomna till www.hemverket.se - Sida 2 av 16 Hall Stor hall

Läs mer

Västra Gatuadress Gyllenstensgatan 1 Götaland Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 66 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Gyllenstensgatan 1 Götaland Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 66 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 66 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det bästa med denna bostad är läget, med närhet till både natur med möjligheter

Läs mer

Dagon Skönvik AB. Kaserngården 13 Tel. 023-693 20 791 40 FALUN info@dalark.se. 0225-537 42 www.dagon.se

Dagon Skönvik AB. Kaserngården 13 Tel. 023-693 20 791 40 FALUN info@dalark.se. 0225-537 42 www.dagon.se Objektbeskrivning BJÖRKBACKEN, Skönvik Säter Fastigheten Skönvik 1:6, Jönshyttevägen 1, 783 32 Säter. Belägen i Säters kommun, Säters församling, skattesats 2008; 35,02. Bostadskoncept Beskrivna lägenheter

Läs mer

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd Brf lomma läge Bofakta 6,2 takhöjd Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Västra Gatuadress Östra Eriksbergsgatan 79 Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.6 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Östra Eriksbergsgatan 79 Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.6 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.6 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En ljus, välplanerad och väl ljudisolerad lägenhet med härlig balkong i rätt

Läs mer

Smakfullt renoverad tvåa med bekvämt läge på Klinten

Smakfullt renoverad tvåa med bekvämt läge på Klinten Smakfullt renoverad tvåa med bekvämt läge på Klinten Fräsch lägenhet i andra våningen med högt till tak i ett bekvämt läge på Klinten. Utmärkt för dig som vill bo modernt och slippa ta bilen till jobbet

Läs mer

Esplanaden 2. Län Skåne Gatuadress Esplanaden 2 Kommun Lomma Storlek 2.0 rum / 58 m² Tillträde tidigast

Esplanaden 2. Län Skåne Gatuadress Esplanaden 2 Kommun Lomma Storlek 2.0 rum / 58 m² Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Lomma Storlek 2.0 rum / 58 m² Tillträde tidigast 2012-11-01 www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Drömboende på enastående läge med fantastiskt utsikt mot hamn och hav.

Läs mer

Hallsbergsgatan 22. Lägenheten erbjuder hög standard och fri utsikt! -- Nikolaos Tzikas, säljare. Hallsbergsgatan 22.

Hallsbergsgatan 22. Lägenheten erbjuder hög standard och fri utsikt! -- Nikolaos Tzikas, säljare. Hallsbergsgatan 22. Län Stockholm Gatuadress Kommun Stockholm Storlek 2 rum (1 sovrum) / 49 m² Område Hagsätra Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lägenheten erbjuder hög standard och fri utsikt! -- Nikolaos Tzikas,

Läs mer

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Län Stockholm Gatuadress Hamngatan 26 Kommun Sundbyberg Storlek 1 rum / 34 m². Tillträde tidigast

Län Stockholm Gatuadress Hamngatan 26 Kommun Sundbyberg Storlek 1 rum / 34 m². Tillträde tidigast Län Stockholm Gatuadress Kommun Sundbyberg Storlek 1 rum / 34 m² Område Sundbybergs strand Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Här har du en välplanerad, modern, etta i en bra förening. Läget är

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Lövbrunnavägen 11

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Lövbrunnavägen 11 Län Stockholm Gatuadress Kommun Täby Storlek 3 rum (2 sovrum) / 85 m² Område Lövbrunna Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Funktionell och påkostad bostad i ett mycket trevligt område! För den

Läs mer

Län Västra Götaland Gatuadress Färgfabriksgatan 16 Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 58 m² Område Centrala Hisingen Kvillebäcken

Län Västra Götaland Gatuadress Färgfabriksgatan 16 Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 58 m² Område Centrala Hisingen Kvillebäcken Län Västra Götaland Gatuadress Färgfabriksgatan 16 Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 58 m² Område Centrala Hisingen Kvillebäcken " Tillträde tidigast Enligt överenskommelse En ljus och välplanerad

Läs mer

BRF ÅKARPS LYCKA 16 ATRIUMHUS LÄN: SKÅNE KOMMUN: BURLÖV DATUM 2015-02-19

BRF ÅKARPS LYCKA 16 ATRIUMHUS LÄN: SKÅNE KOMMUN: BURLÖV DATUM 2015-02-19 BRF ÅKARPS LYCKA 16 ATRIUMHUS LÄN: SKÅNE KOMMUN: BURLÖV DATUM 2015-02-19 1 2 VI BYGGER HUS SOM TÅL LIVET Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma, familjemiddagar,

Läs mer

Län Stockholm Typ Lägenhet Kommun Sollentuna Storlek 34 m2 Område Tureberg Tillträde tidigast Gatuadress Tellusvägen 2 C

Län Stockholm Typ Lägenhet Kommun Sollentuna Storlek 34 m2 Område Tureberg Tillträde tidigast Gatuadress Tellusvägen 2 C Tellusvägen 2 C Län Stockholm Typ Lägenhet Kommun Sollentuna Storlek 34 m2 Område Tureberg Tillträde tidigast Gatuadress Tellusvägen 2 C Yteffektiv 2:a! Yteffektiv lägenhet i mindre förening belägen i

Läs mer

HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER Brf ROTTNEROS, FARSTA NYA BOSTÄDER MED RADHUSKÄNSLA, HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE I korsningen Värmlandsvägen/Rottnerosbacken i Farsta planerar vi att uppföra två hus med totalt

Läs mer

Bergkristallsgatan 44

Bergkristallsgatan 44 Bergkristallsgatan 44 Tynnered, Göteborg Ansvarig mäklare Fastighetsmäklare Att arbeta med människor är något jag trivs med och har erfarenhet av. RUM: 3 rum + Kök TYP: Lägenhet 031-7344950 BOAREA: 77

Läs mer

Lenvädersgatan 11. Län. Västra Gatuadress Lenvädersgatan 11. Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 0 m² Område Biskopsgården Tillträde tidigast

Lenvädersgatan 11. Län. Västra Gatuadress Lenvädersgatan 11. Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 0 m² Område Biskopsgården Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 0 m² Område Biskopsgården Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Väldigt lugnt område i bra och välskött förening! Bra förbindelser

Läs mer

Västra Gatuadress Cederflychts gata 5 Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 66.1 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Cederflychts gata 5 Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 66.1 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 66.1 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En bostad med öppna och ljusa ytor. Belägen i mycket lugnt område med närhet

Läs mer

Modern och smakfull 3:a med gavelläge och uteplats

Modern och smakfull 3:a med gavelläge och uteplats Modern och smakfull 3:a med gavelläge och uteplats Välkommen till denna moderna gavel-3:a med fantastiskt läge i naturskönt område. Smakfullt i fint skick med genomgående ekparkett och spotlightbelysning.

Läs mer

Län Västernorrland Gatuadress Storgatan 52A Kommun Sundsvall Storlek 4 rum (3 sovrum) / 109 m² Område Centralt Tillträde tidigast

Län Västernorrland Gatuadress Storgatan 52A Kommun Sundsvall Storlek 4 rum (3 sovrum) / 109 m² Område Centralt Tillträde tidigast Län Västernorrland Gatuadress Kommun Sundsvall Storlek 4 rum (3 sovrum) / 109 m² Område Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Centralt läge, toppfräsch lägenhet och hög standard med påkostade

Läs mer

Län Östergötland Gatuadress Almstagatan 6 Kommun Norrköping Storlek 3 rum (2 sovrum) / 77 m² Område Norr Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Östergötland Gatuadress Almstagatan 6 Kommun Norrköping Storlek 3 rum (2 sovrum) / 77 m² Område Norr Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Östergötland Gatuadress Kommun Norrköping Storlek 3 rum (2 sovrum) / 77 m² Område Norr Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och tyst läge centralt i Norrköping. Stor gemensam trädgård

Läs mer

Län Östergötland Gatuadress Almstagatan 6 Kommun Norrköping Storlek 3 rum (2 sovrum) / 77 m² Område Norr Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Östergötland Gatuadress Almstagatan 6 Kommun Norrköping Storlek 3 rum (2 sovrum) / 77 m² Område Norr Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Östergötland Gatuadress Kommun Norrköping Storlek 3 rum (2 sovrum) / 77 m² Område Norr Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och tyst läge centralt i Norrköping. Stor gemensam trädgård

Läs mer

Län Stockholm Gatuadress Ugglevägen 25 Kommun Nacka Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53 m² Område Ekängen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Stockholm Gatuadress Ugglevägen 25 Kommun Nacka Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53 m² Område Ekängen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Stockholm Gatuadress Kommun Nacka Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53 m² Område Ekängen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Attraktivt läge med närhet till både natur och stad - promenadavstånd till

Läs mer

FORNMINNESVÄGENS TRYGGHETSBOENDE Kv. Vallentuna-Mörby 1:310, Fornminnesvägen 10 A-B BOFAKTA 2014-04-16 rev. 2014-07-03

FORNMINNESVÄGENS TRYGGHETSBOENDE Kv. Vallentuna-Mörby 1:310, Fornminnesvägen 10 A-B BOFAKTA 2014-04-16 rev. 2014-07-03 Fasad mot väster PLATSEN Fornminnesvägens trygghetsboende ligger i ett lugnt beläget bostadsområde i utkanten av Vallentuna centrum, med närhet till grönska, service och kommunikationer. HUSET OCH TOMTEN

Läs mer

24 Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 83 m² Tillträde tidigast

24 Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 83 m² Tillträde tidigast Län Västra Götaland Gatuadress Norra Dragspelsgatan 24 Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 83 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En fräsch bostad i ett mycket lugnt läge nära Frölunda

Läs mer

Ansvarig mäklare: Göran Sundberg Mobil: 070-3199969 E-post: goran.sundberg@privatmaklaren.se

Ansvarig mäklare: Göran Sundberg Mobil: 070-3199969 E-post: goran.sundberg@privatmaklaren.se Objektbeskrivning 2:a i centrala Alingsås Nolhagagatan 4c, Alingsås, Alingsås Boarea: 66 m 2 Avgift: 3 757 kr Pris: 1 210 000 kr Ansvarig mäklare: Göran Sundberg Mobil: 070-3199969 E-post: goran.sundberg@privatmaklaren.se

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Bjerehov 7 A Kommun Lomma Storlek 4 rum (3 sovrum) / 100 m² Område Bjärred Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Bjerehov 7 A Kommun Lomma Storlek 4 rum (3 sovrum) / 100 m² Område Bjärred Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Lomma Storlek 4 rum (3 sovrum) / 100 m² Område Bjärred Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lägenheten har det bästa läget i föreningen med fri utsikt och inga hus som

Läs mer

Västra Gatuadress Ljungs Berg 249 Götaland Kommun Uddevalla Storlek 5 rum (2 sovrum) / 94.2 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Ljungs Berg 249 Götaland Kommun Uddevalla Storlek 5 rum (2 sovrum) / 94.2 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Uddevalla Storlek 5 rum (2 sovrum) / 94.2 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Hemtrevlig och välplanerad bostad med fin utsikt. Nära till härliga havsbad,

Läs mer

Ljus och fin lägenhet med stort kök som inbjuder till matlagning och fest. Fina rum med vackra trägolv. -- Lisa Thunström, säljare

Ljus och fin lägenhet med stort kök som inbjuder till matlagning och fest. Fina rum med vackra trägolv. -- Lisa Thunström, säljare Län Uppsala Gatuadress Kommun Uppsala Storlek 3 rum (1 sovrum) / 59 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ljus och fin lägenhet med stort kök som inbjuder till matlagning och fest. Fina rum med

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Lindövägen 6C

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Lindövägen 6C Län Kalmar Gatuadress Kommun Kalmar Storlek 4 rum (3 sovrum) / 140 m² Område Lindö Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Området känns tryggt och bra med närhet till både centrum, skola och grönområden.

Läs mer

BOSTADSRÄTT - BREVIK - ACCEPTPRIS: 2 250 000:-

BOSTADSRÄTT - BREVIK - ACCEPTPRIS: 2 250 000:- BOSTADSRÄTT - BREVIK - ACCEPTPRIS: 2 250 000:- Bekvämt boende! Lägenhet med ljust och generöst vardagsrum med utgång till inglasad balkong med sjöglimt. Ljust kök med rejäl plats för matbord. Ett sovrum

Läs mer

Bofakta MALMÖ LIVING 20 VÅN 1TÅGSTATIONEN MIN TILL HÖGT I CITY M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN

Bofakta MALMÖ LIVING 20 VÅN 1TÅGSTATIONEN MIN TILL HÖGT I CITY M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN Bofakta MALMÖ LIVING MIN TILL 1TÅGSTATIONEN 20 VÅN HÖGT I CITY 340 M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN Stig in och lev upp i Malmö Living Mitt i Malmö börjar nu något helt nytt. Det är stadsdelen Nyhamnen som växer

Läs mer

NYPRODUCERAD 2:A MED MAGNIFIK UTSIKT - SOLNA/JÄRVASTADEN

NYPRODUCERAD 2:A MED MAGNIFIK UTSIKT - SOLNA/JÄRVASTADEN 08 27 26 00 171 43 SOLNA WWW.SKANDIAMAKLARNA.SE PRIS: 1 750 000 KR SOM ACCEPTPRIS AVGIFT: 3 898 KR/MÅN RUM: 2 RUM, VARAV 1 SOVRUM BOAREA: 57 KVM VÅNING: 3 AV 4, HISS FINNS BYGGÅR: 2008 OBJ.TYP: ADRESS:

Läs mer

Skryt upp dig. Hos oss kan du skryta med rent samvete. K v Pä r l l ö K e n

Skryt upp dig. Hos oss kan du skryta med rent samvete. K v Pä r l l ö K e n K v Pä r l l ö K e n Skryt upp dig. Kvarteret Pärllöken, mellan Ladugårdsängen och Sörbyängen, är ett modernt och centralt boende med många klimatsmarta lösningar. Ny teknik sänker energiförbrukningen

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Stralsundsvägen 76 Kommun Lund Storlek 4 rum (2 sovrum) / 93 m² Område Östra Torn Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Stralsundsvägen 76 Kommun Lund Storlek 4 rum (2 sovrum) / 93 m² Område Östra Torn Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Lund Storlek 4 rum (2 sovrum) / 93 m² Område Östra Torn Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ett av de bästa lägena i föreningen med fri utsikt åt båda hållen och ingen

Läs mer

Län Kalmar Gatuadress Jurastigen 32 B Kommun Västervik Storlek 3 rum (2 sovrum) / 81.5 m² Område Kvännaren Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Kalmar Gatuadress Jurastigen 32 B Kommun Västervik Storlek 3 rum (2 sovrum) / 81.5 m² Område Kvännaren Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Kalmar Gatuadress Kommun Västervik Storlek 3 rum (2 sovrum) / 81.5 m² Område Kvännaren Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt läge med bilfria gårdar! Familjevänligt boende med kort promenadavstånd

Läs mer

Aftongatan 54. Aftongatan 54. www.hemverket.se - Sida 1 av 12

Aftongatan 54. Aftongatan 54. www.hemverket.se - Sida 1 av 12 Län Östergötland Gatuadress Kommun Linköping Storlek 3 rum (2 sovrum) / 84.5 m² Område Haninge Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt läge på entréplan med radhuskänsla. Stor uteplats med trädäckad

Läs mer

Götaland Kommun Strömstad Storlek 1.5 rum / 41 m² Tillträde tidigast

Götaland Kommun Strömstad Storlek 1.5 rum / 41 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Strömstad Storlek 1.5 rum / 41 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En nyrenoverad lägenhet, centralt belägen och med fantastisk utsikt över staden och havet.

Läs mer

Blomstervägen 13. Blomstervägen Sida 1 av 13

Blomstervägen 13. Blomstervägen Sida 1 av 13 Län Stockholm Gatuadress Kommun Upplands-Bro Storlek 2 rum (1 sovrum) / 71 m² Område Bro Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt boende i välskött förening. Bokstavligen ett stenkast

Läs mer

HARMONIHUSET PÅ VARVSBERGET

HARMONIHUSET PÅ VARVSBERGET HARMONIHUSET PÅ VARVSBERGET Magnifikt boende vid Hörnsjön med vinterträdgård och strålande utsikt! Vinterträdgård med Medelhavsklimat Stora balkonger Bastu och relaxavdelning Övernattningslägenhet Parkering

Läs mer

LÄGENHETSDRÖM. Toppmodernt med mycket hög standard mitt i city. Brf Oscar C, Örebro

LÄGENHETSDRÖM. Toppmodernt med mycket hög standard mitt i city. Brf Oscar C, Örebro LÄGENHETSDRÖM Toppmodernt med mycket hög standard mitt i city. Brf Oscar C, Örebro För dig som söker en bostad långt utöver det vanliga Nu finns ett unikt tillfälle att förvärva en nybyggd lägenhet med

Läs mer

Län Stockholm Gatuadress Vikingavägen 3 Kommun Huddinge Storlek 2 rum (1 sovrum) / 58 m² Område Kvarnbergsplan Tillträde tidigast

Län Stockholm Gatuadress Vikingavägen 3 Kommun Huddinge Storlek 2 rum (1 sovrum) / 58 m² Område Kvarnbergsplan Tillträde tidigast Län Stockholm Gatuadress Kommun Huddinge Storlek 2 rum (1 sovrum) / 58 m² Område Kvarnbergsplan Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Fräsch och inflyttningsklar lägenhet med stambytt och helrenoverat

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Kalkstensvägen 17

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Kalkstensvägen 17 Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 46 m² Område Victoria Park Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Njut av all komfort som Victoria Park kan erbjuda; restaurang, inom-

Läs mer

Nybyggt bostadshus i bra läge på Klintvägen 4 B i Mariehamn

Nybyggt bostadshus i bra läge på Klintvägen 4 B i Mariehamn Nybyggt bostadshus i bra läge på Klintvägen 4 B i Mariehamn Presentation Ett nybyggt bostadshus som är uppfört under 2014 och slutsynat i oktober 2014. Huset är uppfört såsom nyckelfärdigt av Konsens Hus

Läs mer

Län Uppsala Gatuadress Stationsgatan 36 Kommun Uppsala Storlek 3 rum (2 sovrum) / 104 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Uppsala Gatuadress Stationsgatan 36 Kommun Uppsala Storlek 3 rum (2 sovrum) / 104 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Uppsala Gatuadress Kommun Uppsala Storlek 3 rum (2 sovrum) / 104 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Tillfälle att förvärva en ljus trerummare på 104 kvm på fjärde våningen,

Läs mer

Totalrenoverad trea med inglasad balkong i Västernäs

Totalrenoverad trea med inglasad balkong i Västernäs Totalrenoverad trea med inglasad balkong i Västernäs Perfekt planerad trea med balkong i ett mycket bra läge på Skrakvägen 1 i Västernäs. Lägenheten om 76,6 m 2 är ljus och trivsam med stor inglasad balkong

Läs mer

Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 59 m² Område Masthugget Tillträde tidigast

Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 59 m² Område Masthugget Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 59 m² Område Masthugget Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Välplanerad 2:a med härlig inglasad uterum. Med kommunikationer

Läs mer

Adler ÖLLSJÖVÄGEN 2, VÄ. 16 bostäder med generösa uteplatser eller balkonger mitt i Vä.

Adler ÖLLSJÖVÄGEN 2, VÄ. 16 bostäder med generösa uteplatser eller balkonger mitt i Vä. Adler ÖLLSJÖVÄGEN 2, VÄ 16 bostäder med generösa uteplatser eller balkonger mitt i Vä. 2 lats att umgås Kvarteret Adler ligger mitt i Vä bara sju kilometer från Kristianstads stadskärna. De 16 bostäderna

Läs mer

Län Södermanland Gatuadress Gredbyvägen 6 C Kommun Eskilstuna Storlek 3 rum (2 sovrum) / 87.3 m² Område Rinmansparken Tillträde tidigast

Län Södermanland Gatuadress Gredbyvägen 6 C Kommun Eskilstuna Storlek 3 rum (2 sovrum) / 87.3 m² Område Rinmansparken Tillträde tidigast Län Södermanland Gatuadress Kommun Eskilstuna Storlek 3 rum (2 sovrum) / 87.3 m² Område Rinmansparken Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Totalrenoverad och unik hörnlägenhet. Lugnt centralt läge

Läs mer

Brohuset 1020. 1,5-plan - Ljungbyhed! Län Skåne Typ Villa Kommun Klippan Storlek 135 m2 Område Ljungbyhed Tillträde tidigast. enligt överenskommelse

Brohuset 1020. 1,5-plan - Ljungbyhed! Län Skåne Typ Villa Kommun Klippan Storlek 135 m2 Område Ljungbyhed Tillträde tidigast. enligt överenskommelse Brohuset 1020 Län Skåne Typ Villa Kommun Klippan Storlek 135 m2 Område Ljungbyhed Tillträde tidigast Gatuadress Brohuset 1020 enligt överenskommelse 1,5-plan - Ljungbyhed! Välkomna till en charmig 1,5-plansvilla

Läs mer

BOSTADSRÄTTSLÄGENHET - SKÄRSÄTRA - ACCEPTPRIS: :-

BOSTADSRÄTTSLÄGENHET - SKÄRSÄTRA - ACCEPTPRIS: :- BOSTADSRÄTTSLÄGENHET - SKÄRSÄTRA - ACCEPTPRIS: 2 375 000:- Beskrivning 2:a med härlig balkong utan insyn och utsikt mot grönskan. Välplanerad lägenhet med balkong i bästa solläge i sydväst. Välskött förening

Läs mer

Modernt BOSTADSHUS i 1,5 plan i populärt bostadsområde på Ottefågelvägen i Kalmarnäs

Modernt BOSTADSHUS i 1,5 plan i populärt bostadsområde på Ottefågelvägen i Kalmarnäs Köpmansgatan 12, 22 100 Mariehamn Tel. 018-23510, 018-23507 Modernt BOSTADSHUS i 1,5 plan i populärt bostadsområde på Ottefågelvägen i Kalmarnäs Presentation Modernt, rejält och välbyggt bostadshus med

Läs mer

MATERIALBESKRIVNING A1302

MATERIALBESKRIVNING A1302 MATERIALBESKRIVNING A1302 Karlaplan är navet i Östermalms esplanadsystem. Platsen började att anläggas 1896 och här möts fem gator som bildar en stjärnform av alléer: Karlavägen, Narvavägen, Östermalmsgatan,

Läs mer

Västra varvsgatan 18A. Län Skåne Gatuadress Västra varvsgatan 18A Kommun Malmö Storlek 2,5 rum (1 sovrum) / 65 m². Tillträde tidigast

Västra varvsgatan 18A. Län Skåne Gatuadress Västra varvsgatan 18A Kommun Malmö Storlek 2,5 rum (1 sovrum) / 65 m². Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 2,5 rum (1 sovrum) / 65 m² Område Västra Hamnen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 14 Terrass Stor och härlig takterrass om

Läs mer

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM 42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM PROJEKTFAKTA ANTAL LÄGENHETER BERÄKNAD INFLYTTNING MÄKLARE BOSTADSUTVECKLARE MER INFORMATION 42 HÖSTEN 2015 SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING MAGNOLIA BOSTAD AB

Läs mer

Län Halland Gatuadress Linimentvägen 17 B Kommun Kungsbacka Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Halland Gatuadress Linimentvägen 17 B Kommun Kungsbacka Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Halland Gatuadress Kommun Kungsbacka Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Att bostaden ligger på markplan ger en radhuskänsla med direkt utgång till trädgård.

Läs mer

Välkommen till Ivöstrand!

Välkommen till Ivöstrand! Välkommen till Ivöstrand! För dig som fyllt 70 år och vill b På Ivöstrand bygger vi ett modernt trygghetsboende för dig som är över 70 år. Här bor du lugnt och skönt, nära naturen med strandpromenad, boulebana

Läs mer

Radhuskänsla på Nybodahöjden

Radhuskänsla på Nybodahöjden Radhuskänsla på Nybodahöjden m2 rum kr/mån Pris kr NYBODARINGEN 37,tr Radhuskänsla på Nybodahöjden där ljuset flödar in. Lägenheterna består av 3-4 rok med snyggt och stilrent kök i vitt från HTH med infällda

Läs mer

NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE

NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE MODERNT BOENDE NÄRA DET MESTA Preliminära skisser på terrassradhusen Nyproducerat hem - Terrassradhus I korsningen Blåsippsbacken/ Blåeldsvägen i Hässelby Villastad planerar vi

Läs mer

Uddeholmsgatan 32 C. Persborg

Uddeholmsgatan 32 C. Persborg Uddeholmsgatan 32 C Persborg Snygg och välhållen lägenhet på attraktivt läge, i närheten av city och kommunikationer! Helkaklat badrum, modernt och stilrent kök och bra planlösning med ljusinsläpp från

Läs mer

Vi gillar den inglasade balkongen, den känns nästan som ett extra rum och man kan sitta ute även när det regnar. -- Rickard Lundblad, säljare

Vi gillar den inglasade balkongen, den känns nästan som ett extra rum och man kan sitta ute även när det regnar. -- Rickard Lundblad, säljare Län Skåne Gatuadress Kommun Kristianstad Storlek 3 rum (2 sovrum) / 87 m² Område Vilan Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Vi gillar den inglasade balkongen, den känns nästan som ett extra rum

Läs mer

BRF MARIELUNDSVIKEN MARIEFRED NYA LÄGENHETER MED SJÖUTSIKT OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

BRF MARIELUNDSVIKEN MARIEFRED NYA LÄGENHETER MED SJÖUTSIKT OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER BRF MARIELUNDSVIKEN MARIEFRED NYA LÄGENHETER MED SJÖUTSIKT OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Nyproduktion av bostadsrätter 2-4 rok med sjöläge, balkong och uteplats! I Brf Marielundsviken

Läs mer

Kristinagatan 15 B. Kristinagatan 15 B. www.hemverket.se - Sida 1 av 16

Kristinagatan 15 B. Kristinagatan 15 B. www.hemverket.se - Sida 1 av 16 Län Västmanland Gatuadress Kommun Västerås Storlek 4 rum (2 sovrum) / 141 m² Område Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Välkommen till en modern och trevlig lägenhet i en fastighet som

Läs mer

Län Blekinge Gatuadress Utövägen 10B Kommun Karlskrona Storlek 2 rum (1 sovrum) / 65 m² Område Saltö Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Blekinge Gatuadress Utövägen 10B Kommun Karlskrona Storlek 2 rum (1 sovrum) / 65 m² Område Saltö Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Blekinge Gatuadress Kommun Karlskrona Storlek 2 rum (1 sovrum) / 65 m² Område Saltö Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Vi gillar att det är öppen planlösning, det gör att lägenheten känns

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Mellankullagatan 10 C Kommun Hässleholm Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Område Hässleholm/Väster Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Mellankullagatan 10 C Kommun Hässleholm Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Område Hässleholm/Väster Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Hässleholm Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Område Hässleholm/Väster Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt läge nära centrum med ca 10 min promenad till tågstationen.

Läs mer

Län Kalmar Gatuadress Lötvägen 83 Kommun Kalmar Storlek 5 rum (4 sovrum) / 113.5 m² Område Kalmar Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Kalmar Gatuadress Lötvägen 83 Kommun Kalmar Storlek 5 rum (4 sovrum) / 113.5 m² Område Kalmar Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Kalmar Gatuadress Kommun Kalmar Storlek 5 rum (4 sovrum) / 113.5 m² Område Kalmar Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Mycket nära till bra kommunikationer och kommande station för pendeltåg.

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Ellen Keys Gata 24

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Ellen Keys Gata 24 Län Stockholm Gatuadress Kommun Stockholm Storlek 2 rum (1 sovrum) / 63 m² Område Fruängen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Högst upp i huset med vidsträckt utsikt! Fritt och ostört läge på

Läs mer

KALLHÄLLSPARKEN. Bofakta etapp 2

KALLHÄLLSPARKEN. Bofakta etapp 2 KAHÄSPARKE Bofakta etapp 2 Välkommen till Kallhällsparken I bofaktabroschyren hittar du alla planritningar för lägenheterna i hus 2 och 3. Bofaktabladet visar lägenhetens storlek, placering i huset samt

Läs mer

Kvadratsmart tvåa i Johannebo, Mariehamn

Kvadratsmart tvåa i Johannebo, Mariehamn Kvadratsmart tvåa i Johannebo, Mariehamn Välkomna till denna ljusa och trivsamma tvårummare, i andra våningen på Knappelstensvägen 13. Lägenheten om 65 m2 har totalrenoverats 2009 och erbjuder ett bekvämt

Läs mer

ETAGELÄGENHET, 3 R+K+B, 82 m2 med inglasad balkong och storslagen utsikt över Slemmern

ETAGELÄGENHET, 3 R+K+B, 82 m2 med inglasad balkong och storslagen utsikt över Slemmern Köpmansgatan 12, 22 100 Mariehamn Tel. 018-23 510, 018-23 507 ETAGELÄGENHET, 3 R+K+B, 82 m2 med inglasad balkong och storslagen utsikt över Slemmern Presentation Trevlig ETAGELÄGENHET om 3 R+K+B med inglasad

Läs mer

Län Stockholm Typ Lägenhet Kommun Stockholm Område Nockebyhov Tillträde tidigast

Län Stockholm Typ Lägenhet Kommun Stockholm Område Nockebyhov Tillträde tidigast Nockeby Backe 2 G Län Stockholm Typ Lägenhet Kommun Stockholm Område Nockebyhov Tillträde tidigast Storlek enligt överenskommelse 52 m2 Gatuadress Nockeby Backe 2 G Nyproducerad 2:a! Välkommen till denna

Läs mer

Götaland Kommun Mölndal Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Tillträde tidigast

Götaland Kommun Mölndal Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Mölndal Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ljus och högt belägen lägenhet i lugnt och barnvänligt område med fina omgivningar.

Läs mer

Tomtebogatan 10 C. Tomtebogatan 10 C. - Sida 1 av 15

Tomtebogatan 10 C. Tomtebogatan 10 C.  - Sida 1 av 15 Län Södermanland Gatuadress Kommun Eskilstuna Storlek 3 rum (2 sovrum) / 78 m² Område Måsta Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Trevligt område med närhet till naturen med skog och motionsslingor.

Läs mer