STOCKHOLM ÖSTERÅKER. FREDSBORGS ÄNGAR Behagligt villaliv vid skogens kant

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "STOCKHOLM ÖSTERÅKER. FREDSBORGS ÄNGAR Behagligt villaliv vid skogens kant"

Transkript

1 STOCKHOLM ÖSTERÅKER FREDSBORGS ÄNGAR Behagligt villaliv vid skogens kant

2

3 Med skogsbrynet vid tomtgränsen Fredsborgs Ängar är Österåkers nya villastad. Mitt i det vackra kulturlandskapet bygger vi 38 rymliga hus i tre olika storlekar och planlösningar. Allt för att passa såväl den lilla familjen, som den riktigt stora. Vi har varit aktsamma om naturen i Fredsborgs Ängar husen harmonierar väl till både form och färg med det böljande land skapet. Vägarna slingrar sig runt de naturligt bevarade höjd skillnaderna medan naturen bildar en vacker fond till de smak fulla villorna. Här njuter du gärna av långa dagar från din solstänkta uteplats medan barnen leker på den fina villatomten. Variation för olika behov Såväl kedjehusen som de friliggande villorna har fasader i en lugn och samstämmig färgskala. Det skapar en enhetlighet samtidigt som området bjuder på variation med hus i storlekar från 144 till 181 kvadratmeter. Oavsett vilket hus du väljer får du samma gedigna koncept. Öppna planlösningar och generösa ljusinsläpp gör rummen stora och trivsamma. Sovrummen är i huvudsak koncentrerade till över våningen och badrummen är stora och fräscha. En annan detalj är bra förvaringsutrymmen, som vi vet är ett måste för den moderna familjen. Med bilen under tak i den egna carporten kan du åka torrskodd till jobbet och i det tillhörande förrådet ryms både cyklar och skid utrustning. Lekvänlig närhet Omgivningen vid Fredsborgs Ängar är spännande att upptäcka för en liten människa i utveckling. Här leker barnen gärna utomhus i en miljö som bjuder på såväl anlagda lekplatser som skogsstigar och klätterträd. När det är dags för de första små cykelutflykterna känns det tryggt att de sker i det egna, lugna villakvarteret.

4 UPPLANDS VÄSBY VALLENTUNA E18 ÅKERSBERGA SOLLENTUNA TÄBY ROSLAGS- BANAN JÄRFÄLLA DANDERYD SPÅNGA BROMMA SOLNA LIDINGÖ VASASTAN ÖSTERMALM SÖDERMALM NACKA EKERÖ ENSKEDE HUDDINGE TYRESÖ Idylliskt året om Platsen för Fredsborgs Ängar har ett stillsamt förflutet som idyll för sommargäster i åtskilliga decennier. Det är lätt att förstå när man ser det vidsträckta landskapet med hästhagar och ekbackar. Den nya villastaden ger dig möjlighet att uppleva den harmonin året om. Fritidsproblem uppstår aldrig i Österåker. Här är det verkligen enkelt att vara aktiv om man så önskar. Båtlivet blir säkert ett självklart val för många men Österåkers golfbana finns också på bekvämt avstånd, bara två kilometer från Fredsborgs Ängar. Cykelbanorna är väl utbyggda och de närbelägna skogarna bjuder självklart på såväl sköna löpturer som trivsamma hundpromenader. Skärgårdens huvudstad, Waxholm, ligger bara en halvtimme bort. Servicenära och skolnära Skärgårdskommunen Österåker växer, även när det gäller skolor och service. Vid Pil stuge torget, bara ett par kilometer bort, ligger bland annat Coop Extra och i Åkersberga centrum finns en galleria med all tänkbar shopping, restauranger och caféer. Det närbelägna föräldra koopera tivet Vildvittran med Ur och Skurpedagogik samt den kommunala för skolan Sjöbjörnen ligger i närområdet. Det gäller även Fredsborgskolan med klasser från F-5 och 6-9. Snabb förbindelse till stan Från Fredsborgs Ängar till Stockholm City tar det 30 minuter med Roslagsbanan. Med bil tar du dig snabbt ut på E18 och når Stockholm City inom 30 minuter. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

5 Domarudden NORRÖ SJÖKARBY Åkersberga Ridcenter 276 NYHAGEN STAVA SÄBY SMEDBY SKÅNSTA Handelsträdgård 276 Roslagsvägen Ishall Friluftsfrämjandet Roslagsvägen GOTTSUNDA FREDS- BORGS ÄNGAR Österåkers Golfbana Vildvittran HAGBY- HÖJDEN Fredsborgskolan Pilstugetorget ÅKERS RUNÖ RUNÖ ÅKERSBERGA Centrum Simhall Planerad skola och förskola TÄLJÖ TUNA TÄLJÖ NÄS MARGRETELUND Roslagsbanan ÖSTERSKÄR RYDBO Svinninge Marina Österskärs Havsbad 274 Trälhavet SVINNINGE Österåkers Golfbana RYDBO SALTSJÖBAD En aktiv klubb som är på banan så fort det är barmark och plusgrader. Här finns också den nyöppnade restaurangen 56 grader, som lagar mat från grunden. Åkersberga Ridcenter Ridskola med ett 40-tal hästar och ponnyer. Erbjuder även uppstallning för privathästar. Kommunikationer Fredsborg ligger bara en kilometer från stationerna Åkers-Runö och Täljö på Roslagsbanan. En bekväm tågresa till Stockholms City tar cirka 30 minuter. Flera bussar trafikerar området och busshållplatsen finns cirka 150 meter från Fredsborg. Pilstugetorget Närbelägen handelsplats med bland annat Coop Extra. En stor butik med generösa öppettider. 274 Åkersberga CentrumÖVERBY Bekväm galleria med service och shopping i ett 70-tal butiker inom allt från mode till heminredning och elektronik. Här finns också restauranger, caféer, pub och glassbar. YTTERBY Fredsborgskolan Resarö Kommunal skola i närområdet, med klasser från förskoleklass till årskurs 9. Även en befintlig förskola finns. Kommunen planerar att uppföra en ny skola och förskola i området Fredsborg. Österskärs Havsbad Vid inloppet till Tunafjärden kan du njuta av såväl solvarma Kullö klippor som sandstrand och brygga. Svinninge Marina Modern båtmarina med både sommar- och vinterplatser. Bryggplatser med y-bommar, färskvatten och eluttag. På området finns också flera serviceföretag som underlättar ett bekvämt båtliv.

6 Arkitektur mitt i kulturlandskapet Fredsborgs Ängar inramas av ett kuperat landskap där hästgårdar och gamla kulturbyggnader ligger inom synhåll. Själva villastaden ger ett lugnt och sammanhållet intryck genom den koncentrerade placeringen av husen, där såväl uteplats som carport och förråd har placerats nära husen. Tomterna är planerade för såväl uteplatser och trädgård som den omgivande naturen, som därmed lämnas så orörd som möjligt. Husens fasader i tre grundfärger går i en skala från vitt via varmgrått och till de grafitgrå villorna. De lugna och återhållsamma färgerna håller ihop villastaden, samtidigt som det lämnar större utrymme för personliga uttryck i det egna hemmet. Nära naturen En av de stora fördelarna med egen villa är självklart den egna trädgården, inte minst när omgivningen är så vacker. Trädgårdarna i Fredsborgs Ängar är därför generöst tilltagna och de flesta tomter gränsar direkt till skogsbrynet. Villorna har minst en uteplats i solläge och ett spännande tillval är pergola, som skapar möjlighet till ytterligare rumslighet i trädgården. Här blir det lätt att ha uppsikt över lekande barn från solstolen samtidigt som du sneglar i en bok eller bara njuter av tystnaden. Gott om plats Alla hus har rejäla och lättmöblerade rum och flexibiliteten i planlösningarna är stor. De mindre villorna har fyra sovrum på övervåningen, medan de större har utrustats med ytterligare ett i bottenplan. Det ger gott om utrymme för den moderna barnfamiljen med behov av många sovrum. Alla hus har dessutom ett bra allrum på övervåningen. Tänk att kunna bo i en modern villastad med kulturlandskapet bevarat ända in på knuten, bara en halvtimme från Stockholm. Med de generösa tomterna och de fina uteplatserna blir det enkelt att njuta av allt det vackra. Och oavsett vilket hus du väljer i Fredsborgs Ängar får du JMs ljusa och öppna planlösning, men med en smart flexibilitet som innebär att rummen kan varieras i samband med att familjen förändras. Helena Wennerström, arkitekt som stått för utformningen av de 38 villorna JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

7 Kedjevillan 144 kvm Det här välplanerade kedjehuset har gott om plats för hela familjen. Huset har ett öppet och ljust entréplan där vardagsrum och kök blir den självklara samlingsplatsen för familj och vänner. En härlig miljö för såväl familjemiddagar som kompisbjudningar. Lika skönt inne som ute Kedjevillans 144 kvadratmeter är fördelade på sex rum och kök i två fulla plan. Husens fasader är vackert grafitgrå och vita med kopparfärgade stup- och hängrännor som en fin accentfärg. Entréplan är stort och öppet och har ett modernt och välutrustat kök med bra arbetsytor. Köket är öppet mot vardagsrummet och har en stor matplats med en smart placerad bardisk. Intill köket ligger det stora och ljusa vardagsrummet med dörr mot trädgården. Här kommer du direkt ut till din fina uteplats med trädäck i västerläge. Plats för liten och stor På övervåningen finns fyra sovrum och ett gemensamt allrum där familjen kan samlas och koppla av i en lugn och skön miljö. Kedjevillan har två generösa, helkaklade badrum varav ett är med badkar. Husen har egen carport i direkt anslutning till huset och på den grusbelagda uppfarten finns plats för ytterligare en bil. Tomten med gräs- och naturmark gränsar till ett fint skogsparti.

8 Ängsvillan 144 kvm Den härliga friliggande villan smälter varsamt in i den omgivande naturen och ger ett varmt och vänligt mottagande i den nya villastaden. Enkelt och bekvämt parkerar du bilen i den egna carporten och ställer undan barnens cyklar i det intilliggande förrådet. Nu är du hemma. Gott om plats Entréplanet på den 144 kvadratmeter stora villan bjuder på öppna ytor där ljuset flödar in från generösa fönster. En självklar mötesplats med plats för både familj och vänner. I det moderna och välutrustade köket finns gott om utrymme för gemensam matlagning. Köket har stor matplats med en smart placerad bardisk, bra arbetsytor och gott om förvaring i ett stort antal köksskåp. Köket är öppet mot det stora vardagsrummet som har fönster och dörr mot uteplatsen. Njutning på alla plan De fyra sovrummen har vi samlat på övervåningen. Här finns också det härliga allrummet, där familjen kan samlas för gemensamma myskvällar i lugn och ro. Villan bjuder på två helkaklade badrum, av vilket det på övervåningen har badkar och gott om plats för både stora och små. På bottenplan drar du gärna av dig skorna och låter fötterna njuta av golvvärmen. Några av Ängs villorna har dubbla uteplatser i syd- och västläge. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

9 Skogsvillan 152 kvm Generös villa med planlösning som gör att huset kan anpassas efter familjens olika behov. De stora sociala ytorna på entréplan i omedelbar anslutning till köket blir en trivsam samlingspunkt för både familj och vänner. Skogsnära villor Skogsvillorna ligger längs Falkes Väg med närhet till både skog, äng och lek. Villan har sju rum och kök i originalutförande men kan anpassas och utökas med ytterligare ett rum på övre plan. Smart och enkelt för den moderna familjen. Entréplan i den 152 kvadratmeter stora villan är öppet och ljust med stora ljusinsläpp. Det lättmöblerade vardagsrummet har dörr ut till den trädäckade uteplatsen och en extra matsalsdel vid fint fönsterparti som vetter mot skogen. Det välutrustade köket som är öppet mot vardagsrummet, har en härlig bardisk och en trevlig matplats för sex personer. Smarta kvadrat Skogsvillans övre plan är välplanerat in i minsta detalj. Här finns fyra bra sovrum och ett trivsamt allrum. På övre plan finns också det största av de två helkaklade badrummen som dessutom är inrett med badkar ett riktigt njutarrum. Stora familjer kräver gott om förvaring och därför är Skogsvillan utrustad med en rejäl klädkammare på övre plan. För den yttre förvaringen finns ett förråd i omedelbar anslutning till carporten som ligger intill huset. På den grusade uppfarten finns plats för ytterligare en bil.

10 Gårdsvillan 152 kvm Här njuter du av sköna soldagar i sydvästläge från den fina uteplatsen. Gårdsvillan är ett charmigt hus i vinkel som skapar en ombonad trädgårdsmiljö. De fem husen ligger längs en lugn lokalgata och har baksidan mot fint skogsparti. Solig vinkel Gårdsvillans fem rum och kök ger gott om plats för den lite större familjen. Med 152 smarta kvadrat fördelat på två fulla plan får du bland annat ett riktigt generöst vardagsrum med matsal och ett extra sovrum på nedre plan. Med en flexibel planlösning kan du lätt anpassa villan efter dina speciella behov, kanske blir sovrummet på nedre plan ett arbetsrum eller bibliotek? Övriga fyra sovrum ligger på övre plan, där det även finns ett mysigt allrum för hela familjen. På övre plan finns också det största av de två helkaklade badrummen som dessutom är inrett med badkar. På entréplan finns det stora, lättmöblerade vardagsrummet med generösa ljusinsläpp. Genom sin genomtänkta planlösning får vardagsrummet i Gårdsvillan en extra matsalsdel vid fint fönsterparti mot skogen. Det här blir en central punkt i den trivsamma villan, med gott om plats för nära och kära. Köket är öppet mot vardagsrummet och har en trevlig matplats med plats för sex personer. Det välutrustade köket har bra arbetsytor och en bra placerad bardisk. Tvättstuga med groventré får vardagen att fungera extra smidigt, när smutsiga slitvargar kommer hem efter utelek i alla väder. Egen carport med tillhörande förråd ligger i villans närhet. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

11 Terrassvillan 181 kvm En rymlig villa med gott om plats för den stora familjen. Huset har fem bra sovrum med möjlighet till ett sjätte och stora generösa sociala ytor som gör det enkelt att umgås både i familjen och med goda vänner. Lugnt och skyddat Med sina 181 kvadratmeter är Terassvillan det största huset i den nya villastaden Fredsborg. Husen är samlade på en lugn gata, längst upp vid vändplan med fri utsikt över skogen. Tomten är rejäl och uteplatsen med trädäck ligger i fint västläge. Villan har egen carport med vidhängt förråd och en grusbelagd uppfart med plats för ytterligare en bil. Den vattenburna golvvärmen i bottenplan skapar ett behagligt inomhusklimat och de radiatorfria väggarna på bottenplan gör det möjligt att möblera rummen helt fritt. Extra allt Köket har stora arbetsytor och en stor och härlig matplats som ligger vackert innanför altandörren. Intill köket ligger det stora ljusa vardagsrummet med generösa fönster och dörr mot uteplatsen. Här finns även plats för en extra matsalsdel vid fint fönsterparti med skogskontakt, en härlig miljö som blir den självklara sam lings platsen i huset. Dessutom finns en privat del med sovrum/arbetsrum och WC/ dusch. Den separata tvättstugan med groventré är utrustad med energisnål tvättmaskin och torktumlare och bidrar ytterligare till att skapa ett praktiskt och trivsamt hem. Walk-in-closet På övervåningen ryms fyra sovrum, där master bedroom har egen klädkammare. Ytterligare en klädkammare finns på övre plan. Det stora gemensamma allrummet är så rymligt att det enkelt kan delas av till ytterligare sovrum om så önskas. Det helkaklade badrummet med skön golvvärme är utrustat med både badkar och dusch. Bastu finns som tillval.

12 Naturligt skönt även på insidan För Fredsborgs Ängar har vi valt en inredning som lånat drag från landskapet utanför. Naturmaterial som trä, sten och kakel tillsammans med en lätt färgskala, utgör grunden i inredningen. Den mattlackade ekparketten och de vitmålade väggarna gör att naturens egna nyanser kommer fram i sitt rätta ljus. När vi inreder ett nytt hem gör vi det med omsorg. Höga krav ställs på funktion, design och hållbarhet och vi väljer helst naturmaterial som är snälla mot både människor och miljö. Våra noggrant utvalda och genomtänkta materialval och formspråk har vi samlat i ett inredningssortiment som vi kallar JM Original. Ur detta har vi omsorgsfullt valt detaljer som passar till Fredsborgs Ängar. Vi förstår vikten av god förvaring och väljer därför skjutdörrsgarderober och klädkammare med flexibel inredning. Fönsterbänkar i kalksten och helkaklade badrum är fler exempel på tidlösa kvaliteter i ditt nya hem. Familjemiddag med plats för alla Visst är köket själva hjärtat i hemmet? En plats där vi inte bara lagar gemensam middag, men där också skolbarnen gör sina läxor vid köksbordet medan småsyskonen leker på golvet. Vi har gett köket en smakfull stil med vita släta luckor från Vedum och handtag i rostfritt. Fullutdragslådor och genomtänkt källsortering är smarta detaljer, liksom gott om avställningsytor. Den heltäckande diskbänken kompletteras med en grå laminatbänkskiva. Köket är utrustat med induktionshäll, varmluftsugn, micro, diskmaskin samt kyl och frys i rostfritt från Siemens Lyxrum för stor och liten Det finns inget som går upp emot ett nytt, fräscht badrum. Här bjuder vi på vardagslyx med plats för både stora och små i morgonruschen. Den naturstensliknande grå klinkern på golvet och väggarnas vita, matta väggkakel i stora plattor kommer från Höganäs. Badrummet är utrustat med duschvägg i glas, tvättställ med vit kommod från Aspen samt spegel med belysning. I de största villorna har vi utrustat badrummet på övre plan med både dusch och badkar. Den egna tvättstugan är utrustad med tvättmaskin och torktumlare från Siemens som vi har placerat under en praktisk arbetsbänk. Ovanför denna finns ytterligare förvaring i vita väggskåp med handtagslös klicköppning.

13

14 Därför ska du välja JM Det tar tid att bygga förtroenden. Efter drygt 60 år vet vi att det krävs både kunskap, erfarenhet och engagemang. Och inte minst en dos lyhördhet. En konstant och nära dialog med våra kunder har bland annat resulterat i följande: Trivsel i kvadrat Vi bygger bara ljusa, luftiga och funktionella bostäder med genomtänkta planlösningar och praktiska detaljer. Smarta kvadrat helt enkelt. För att inte säga fräscha kvadrat. Här har ju ingen annan bott! Allt är nybyggt och färdigt, så det är bara att flytta in och börja trivas. Om du vill får du dessutom vara med och påverka slutresultatet. Med tillval som vitvaror, skåpluckor, kakel och mycket mer, sätter du enkelt din egen prägel på ditt hem. Helhetstänk För oss är det viktigt att varenda detalj, liten som stor, i ditt nya hem är fulländad. Det är bara så man kan bygga en oslagbar helhet, med gott om plats för trivsel och bekvämlighet. Inne likväl som ute; vem vill inte ha en genomtänkt balkong eller trädgård? Det är här framtiden håller hus Vi sätter dessutom det personliga boendet i ett större sammanhang. Många kan bygga miljövänliga hus, men alla kan inte bygga samtliga sina hus miljövänliga. Det faktum att vi bara bygger lågenergihus, gynnar till exempel både ekonomin, klimatet och nästa generation. Men att ta ansvar för miljön är inte bara en klimatfråga. För oss handlar det också om miljövänliga transporter, att undvika farliga kemi kalier och att så mycket som möjligt av byggmaterialen går att återvinna, med mera. Vi tar kort sagt ansvar för hela byggprocessen, från förvärv till förvaltning. Och när vi utvecklar bostadsområden, så bygger vi samtidigt samhällen, vilket ställer krav på ekologisk hållbarhet och socialt ansvar. Då är varje krona hemma Att köpa ett nytt hem är förmodligen den största affären man gör i sitt liv. Därför guidar vi dig hela vägen, från första visningen till första flyttkartongen. Med oss slipper du dessutom påfrestande budgivningar. Lägg därtill ett trygghetspaket så ska du se att din största affär också kan bli den bästa, och inte minst den mest trivsamma. Välkommen hem. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

15

16 JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt kvalitets- och miljöarbete. Vi omsätter cirka 9 miljarder kronor och har cirka medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ OMX Stockholm, segmentet Mid Cap. Design & produktion: NollNio Visualiseringsbilder: Carbonwhite Foto: Gustav Kaiser, Kristofer Johnsson, Richard Hammarskiöld, Shutterstock Tryck: Ljungbergs Tryckeri Produktionsår: 2014 JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. JM AB Postadress Stockholm I Besöksadress Gustav III:s boulevard 64, Solna I Telefon I Internet I Mobil mobil.jm.se JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL Brf Solslingan Inredningsstilar Våra inredningsstilar är noga utvalda. I bilderna längre fram ser du exempel på våra stilar som du kan göra som egna val. Vårt grundutförande

Läs mer

Tornet Kapellgärdet. En skön oas i Uppsala City. Kapellgärdet Uppsala

Tornet Kapellgärdet. En skön oas i Uppsala City. Kapellgärdet Uppsala Tornet Kapellgärdet En skön oas i Uppsala City Kapellgärdet Uppsala Stadspuls runt hörnet Vi bygger vidare i den norra delen av Uppsala City, passa på att förvärva ett populärt boende i ett mycket uppskattat

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINGAN. Radhus att trivas i

Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINGAN. Radhus att trivas i Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINAN Radhus att trivas i En adress nära natur och bekvämlighet Välkommen till Brf Solslingan - ett modernt och behagligt boende på Norra Stockfallet. På en fin tomt

Läs mer

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

MALMÖ LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN. Vackra bostäder vid hav och hamn

MALMÖ LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN. Vackra bostäder vid hav och hamn MALMÖ LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN Vackra bostäder vid hav och hamn När du väljer ett boende på Limhamnskajen får du en bit av det goda livet. Här bor du furstligt på bästa kajplats i bostäder som vi kryddat

Läs mer

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd Brf lomma läge Bofakta 6,2 takhöjd Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

STOCKHOLM TYRESÖ SKOGSSTAD. SKOGSLUNDEN Livskvalitet i husen runt kullen

STOCKHOLM TYRESÖ SKOGSSTAD. SKOGSLUNDEN Livskvalitet i husen runt kullen STOCKHOLM TYRESÖ SKOGSSTAD SKOGSLUNDEN Livskvalitet i husen runt kullen Där natur möter nybyggt Först ut i det nya bostadsområdet Tyresö Skogsstad är punkthusen i Skogslunden. Här förenas den vilda, lummiga

Läs mer

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse 6 JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse Penthouse nr våning r.o.k boyta terrass sid 5101 98 62 8 9 6101 98 65 40 41 41401 4 4 125 74+10 42 4 71401 4 4 14

Läs mer

Terrassvillan. 7 rok, kvm

Terrassvillan. 7 rok, kvm Terrassvillan 7 rok, 8 kvm 9 Hällmarksbacken Fredsborgsvägen 9 5 6 Hällmarksbacken Fredsborgsvägen 8 7 N N 8 JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografi er och illustrationer är

Läs mer

NYA BJÖRKHAGA. Österåkers kommun, med Åkersberga som centralort, är kommunen där vacker roslagsnatur möter skärgård i skön harmoni.

NYA BJÖRKHAGA. Österåkers kommun, med Åkersberga som centralort, är kommunen där vacker roslagsnatur möter skärgård i skön harmoni. NYA BJÖRKHAGA Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden. Husens moderna formspråk, materialval och färgsättning

Läs mer

Slussvaktaren Åhlin & Ekeroth bygger 16 vackra parhus i Heda Ljungsbro. Unikt läge vid Göta kanal

Slussvaktaren Åhlin & Ekeroth bygger 16 vackra parhus i Heda Ljungsbro. Unikt läge vid Göta kanal Slussvaktaren Åhlin & Ekeroth bygger 16 vackra parhus i Heda jungsbro Unikt läge vid öta kanal Vardagsrummets yttre del har extra takhöjd på ca fem meter och med generösa fönsterytor över två plan. Vardagsrummet

Läs mer

STOCKHOLM ÖSTERÅKER. LOKALFAKTA Östra Kanalstaden Fullriggaren

STOCKHOLM ÖSTERÅKER. LOKALFAKTA Östra Kanalstaden Fullriggaren STOCKHOLM ÖSTERÅKER LOKALFAKTA Östra Kanalstaden Fullriggaren Byggnadsår: 05 Lediga lokaler: 5-95 m Tillträdesdatum: Hösten 06 Kontakter: JM AB, Fastighetsutveckling Maritha Högvik Uthyrare kommersiella

Läs mer

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL INNEHÅLL Mjuklandning i ditt nya hem...3 Linköping gammal anrik stad som blir allt yngre...5 Stadsvillor punkthus med känsla av större villor...6 En frisk fläkt i Valla...7 Många smarta kvadrat med naturlig

Läs mer

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal Inredningsstandard för ditt nya hem Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal INNEHÅLL Inledning............................. 3 Kök för alla livets middagar................ 5 Detaljerna i köket......................

Läs mer

Det ska vara enkelt att bo i hus.

Det ska vara enkelt att bo i hus. Det ska vara enkelt att bo i hus. Ett liv i hus ska inte behöva vara ett val mellan stad och natur. Det är därför är beläget precis på gränsen mellan Älvsjöskogen och kommunikation till staden. För precis

Läs mer

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr LINDBACKEN Storstensvägen 51-87, - UPPSALA Storlek: Byggår: 113,5 kvm 2015/2016 Antal rum: 5 rum & kök Pris: 2 900 000-3 100 000 kr Nybyggt bostadsrättsradhus i attraktiva Lindbacken! Detta moderna och

Läs mer

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Midsommarkransen bästa läget vid Svandammsparken. Nyproduktion bostadsrätter -5 rok med balkong, uteplats eller härliga

Läs mer

Trasthagen Sunnersta. Attraktiva radhus nära Mälaren. Uppsala Sunnersta Trasthagen

Trasthagen Sunnersta. Attraktiva radhus nära Mälaren. Uppsala Sunnersta Trasthagen Trasthagen Sunnersta Attraktiva radhus nära Mälaren Uppsala Sunnersta Trasthagen Husen har målade träfasader som smälter in i den vackra omgivningen. Många aktiviteter runt hörnet Utöver lugnet erbjuder

Läs mer

Vackra villor på Hovshagas soligaste sida

Vackra villor på Hovshagas soligaste sida v ä x j ö h o v s h ö j d Vackra villor på Hovshagas soligaste sida Inspirationsbild interiör Johanna, 124 kvm d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t Klara och Maria de vackra husen på

Läs mer

Brf Hertigen. Förstklassig pärla i historiska Vasastan. Örebro Hertigen

Brf Hertigen. Förstklassig pärla i historiska Vasastan. Örebro Hertigen Brf Hertigen Förstklassig pärla i historiska Vasastan Örebro Hertigen Modern klassiker i anrik stadsmiljö Nu bygger M ett vackert femvåningshus i sekelskiftesstil strax intill Svartån i centrala Örebro.

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad INNEHÅLL Inledning............................. 3 Kök för alla livets middagar................ 5 Detaljerna i köket......................

Läs mer

12 våningar högt och klätt i vitt skärmtegel

12 våningar högt och klätt i vitt skärmtegel Ett nytt landmärke Längst upp på resliga Högmasten breder några av stadsdelens mest exklusiva penthouse våningar ut sig. På Dockans högsta höjder har vi gjort särskilt utrymme för tre rymliga fyror och

Läs mer

Med sikte på ett bra boende

Med sikte på ett bra boende Vi erbjuder 7 byggklara tomter i Velanda, Trollhättans kommun. Med sikte på ett bra boende I Kvarteret Blacken i Velanda 8 kilometer från Trollhättan erbjuder vi nu 7 byggklara tomter. Tomtstorlekarna

Läs mer

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil www.karnhem.se Bastasjö 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil Nära till Centrum, 9 km Skola, 2 km Förskola, intill Mataffär, 2 km Cykelväg, intill Mitt i naturen! Bastasjö friluftsområde med elljusspår

Läs mer

För valfrihet och närhet och kanske för gott

För valfrihet och närhet och kanske för gott För valfrihet och närhet och kanske för gott Bostadsområdet Tyresö Skogsstad har på kort tid vunnit Tyresöbornas hjärtan. Nu bygger vi därför den andra etappen i den gröna delen av Tyresö, i form av kvarteret

Läs mer

VÄSTERÅS ÖSTERMALM. Östermalm I Mälarstadens hjärta

VÄSTERÅS ÖSTERMALM. Östermalm I Mälarstadens hjärta VÄSTERÅS ÖSTERMALM Östermalm I Mälarstadens hjärta JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Av de uppskattningsvis

Läs mer

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum!

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Välkommen till kvarteret Lampan i Helsingborg. Perfekt läge i Olympiakvarteren. Välkommen hem till kvarteret Lampan! Tänk dig att cykla ner till

Läs mer

västerås östermalm Österport Bo historiskt mitt i city

västerås östermalm Österport Bo historiskt mitt i city västerås östermalm Österport Bo historiskt mitt i city JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Nynostalgi

Läs mer

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Anmäl ditt Hyllie Allé intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Välkommen till Hyllie I Hyllie skapas en ny levande stadsdel med färgstark arkitektur, spännande torg och all slags service. Samtidigt finns

Läs mer

Ängsvillan. 6 rok, kvm

Ängsvillan. 6 rok, kvm Ängsvillan rok, kvm 9 Hällmarksbacken Fredsborgsvägen 9 Hällmarksbacken Fredsborgsvägen N N JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografi er och illustrationer är idébilder som kan

Läs mer

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM 42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM PROJEKTFAKTA ANTAL LÄGENHETER BERÄKNAD INFLYTTNING MÄKLARE BOSTADSUTVECKLARE MER INFORMATION 42 HÖSTEN 2015 SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING MAGNOLIA BOSTAD AB

Läs mer

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort Solrosen Johannelund/Vällingby Familjevänliga radhus i västerort Familjen Dahlberg flyttade in i ett liknande radhus 2012 och trivs jättebra. Med några egna tillval som golvvärme både uppe och nere samt

Läs mer

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem Brf Enavallen, Munksundet Inredningsstandard för ditt nya hem INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök...................... 6 Ditt Badrum...........................

Läs mer

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum FRESTA Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum Prisvärda och ljusa bostadsrätter med ljust läge några minuter från Sollentuna Centrum. Nära vatten och grönska precis bredvid det

Läs mer

stockholm telefonplan Planritningar 3 rok Monoliten

stockholm telefonplan Planritningar 3 rok Monoliten stockholm telefonplan Planritningar rok Monoliten rum & kök, 6 m² rum & kök, 6 kvm rum kök, 6 m² Yteffektiv YTEFFEKTIV UTEPATS Uteplats YTEFFEKTIV i väster I VÄER enomgående EOMÅEDE UTEPATS I lägenhet

Läs mer

eriksberg dockan skeppsbyggaren Moderna hem i äkta varvsmiljö

eriksberg dockan skeppsbyggaren Moderna hem i äkta varvsmiljö eriksberg dockan skeppsbyggaren Moderna hem i äkta varvsmiljö Sydostlig vy från sjunde våningen med utsikt över älven och hela staden. Värdiga varvshus På ett av Eriksbergs bästa hamnlägen kommer Skeppsbyggaren

Läs mer

SKOGSIDYLL I KORTEDALA ETAPP

SKOGSIDYLL I KORTEDALA ETAPP SKOGSIDYLL I KORTEDALA ETAPP 02 Området PILGRIMSPARKEN Pilgrimsparken är ett populärt nybyggt bostadsområde i Kortedala. Husen i första etappen sålde slut på nolltid och nu är det dags för nästa etapp

Läs mer

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Nyproduktion av bostadsrätter 1-4 rok med balkong, uteplats eller härliga takterrasser. I Kv. Brage

Läs mer

Furulund. Naturnära boende i lugn miljö

Furulund. Naturnära boende i lugn miljö Furulund Naturnära boende i lugn miljö bo inbäddad i grönskan utan att vara långt från stan Det finns ett lugn och en trygghet vi mår bra av och det är den man finner i sitt hem. En del föredrar att söka

Läs mer

Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad

Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Ett kvarter som förenklar livet och förgyller vardagen Nyproducerade hyresrätter i Åby Ängar, Vallentuna Tänk vad bekvämt att bo alldeles intill Vallentuna

Läs mer

Bofakta MALMÖ LIVING 20 VÅN 1TÅGSTATIONEN MIN TILL HÖGT I CITY M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN

Bofakta MALMÖ LIVING 20 VÅN 1TÅGSTATIONEN MIN TILL HÖGT I CITY M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN Bofakta MALMÖ LIVING MIN TILL 1TÅGSTATIONEN 20 VÅN HÖGT I CITY 340 M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN Stig in och lev upp i Malmö Living Mitt i Malmö börjar nu något helt nytt. Det är stadsdelen Nyhamnen som växer

Läs mer

Gotö källa. den nya trädgårdsstaden i Barkarö. Etapp 1 Vårbackegatan

Gotö källa. den nya trädgårdsstaden i Barkarö. Etapp 1 Vårbackegatan Gotö källa den nya trädgårdsstaden i Barkarö Etapp 1 Vårbackegatan Aroseken Alla tiders boende Sedan 1956 har vi på Aroseken gjort människor hemmastadda i Västerås. Med en stark lokal närvaro och som stadens

Läs mer

Minnet bästa läget centralt på Väster

Minnet bästa läget centralt på Väster Minnet bästa läget centralt på Väster Stadsdelen Väster från ovan. Från Minnet tar du dig snabbt in till city. Lummigt och lugnt på Regementsgatan. Nytt boende i gammal stadsdel I utkanten av Väster, med

Läs mer

VÄLKOMMEN HEM TILL NYA CENTRALPALATSET

VÄLKOMMEN HEM TILL NYA CENTRALPALATSET c VÄLKOMMEN HEM TILL NYA CENTRALPALATSET VI ERBJUDER DIG RUM FÖR FRAMTID TOPPMODERNA LÄGENHETER I CITY-LÄGE Skaffa dig ett unikt läge mitt i centrala Östersund, i en fastighet som värnar om människors

Läs mer

Kom närmare naturen, utan att lämna staden

Kom närmare naturen, utan att lämna staden Kom närmare naturen, utan att lämna staden Det speciella med är inte enbart hur nära du kommer naturen, utan även hur nära du fortfarande är staden. Våra unika radhus i trä är noggrant belägna mellan Nackareservatets

Läs mer

NYA HEM ATT LÄNGTA TILL.

NYA HEM ATT LÄNGTA TILL. Vikingavallen NYA HEM ATT LÄNGTA TILL. Nu bygger vi den andra etappen bostäder på Vikingavallen. 56 trivsamma lägenheter med planerad inflyttning våren 2019. Vissa bilder i denna broschyr är inspirationsbilder

Läs mer

Bergkristallsgatan 44

Bergkristallsgatan 44 Bergkristallsgatan 44 Tynnered, Göteborg Ansvarig mäklare Fastighetsmäklare Att arbeta med människor är något jag trivs med och har erfarenhet av. RUM: 3 rum + Kök TYP: Lägenhet 031-7344950 BOAREA: 77

Läs mer

Guntorp By en modern familjeidyll

Guntorp By en modern familjeidyll 29 trivsamma villor och parhus i Kode Guntorp By en modern familjeidyll Något utöver det vanliga Guntorp By en modern familjeidyll www.sverigehuset.se Ett tryggt boende i lantlig miljö med närhet till

Läs mer

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök.

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. 4 Oakhouapplese GENOMTÄNKTA BOSTÄDER Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. fasaden 7 Oakhouapplese Bild område I Ektorp har

Läs mer

VÄSTERÅS ÖSTERMALM. ÖSTERPORT Bo historiskt mitt i city

VÄSTERÅS ÖSTERMALM. ÖSTERPORT Bo historiskt mitt i city VÄSTERÅS ÖSTERMALM ÖSTERPORT Bo historiskt mitt i city JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Nynostalgi

Läs mer

Välkommen hem till Gotö!

Välkommen hem till Gotö! Välkommen hem till Gotö! Byggt för var dag Bara minuters promenad från både skog och badplats bygger vi det nya bostadsområdet Gotö. Totalt handlar det om ungefär 100 hus, varav 20 under första etappen.

Läs mer

Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN

Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN HSB Är INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika stilar,

Läs mer

stockholm långbro park grindstugorna Parkliv på första parkett

stockholm långbro park grindstugorna Parkliv på första parkett stockholm långbro park grindstugorna Parkliv på första parkett JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. När

Läs mer

Farsta strand Ett rikare kvartersliv

Farsta strand Ett rikare kvartersliv stockholm farsta strand Farsta strand Ett rikare kvartersliv JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. JM reserverar

Läs mer

KVARTERET ÄNGHOLMEN 1

KVARTERET ÄNGHOLMEN 1 KVARTERET ÄNHOLMEN 1 RYDEBÄCK STATION, HELSINBOR 74 HYRESLÄENHETER VARAV 55 ÄR TRYHETSBOSTÄDER HELSINBOR RAMLÖSA KVARTERET ÄNHOLMEN RYDEBÄCK LUMSLÖV HVEN LANDSKRONA HITTA HEM I RYDEBÄCK Kvarteret Ängholmen

Läs mer

NYA HEM ATT LÄNGTA TILL.

NYA HEM ATT LÄNGTA TILL. Vikingavallen NYA HEM ATT LÄNGTA TILL. Nu bygger vi den andra etappen bostäder på Vikingavallen med 56 trivsamma lägenheter och planerad inflyttning våren 2019. 56 LÄGENHETER MED INBJUDANDE PLANLÖSNINGAR.

Läs mer

December 2013. En tidning till dig i Småa-kön. i detta nummer. kövisning Kv Lobelian i Södra Hedvigslund Visningshus i Kv Anemonen

December 2013. En tidning till dig i Småa-kön. i detta nummer. kövisning Kv Lobelian i Södra Hedvigslund Visningshus i Kv Anemonen December 2013 En tidning till dig i Småa-kön i detta nummer kövisning Kv Lobelian i Södra Hedvigslund Visningshus i Kv Anemonen 1 Kövisning Kv Lobelian - Södra Hedvigslund kövisning 15 december kl 13-14

Läs mer

Åkersberga Kanalstaden. Briggen Här börjar skärgården

Åkersberga Kanalstaden. Briggen Här börjar skärgården Åkersberga Kanalstaden Briggen Här börjar skärgården 3d_bild: terrass Fika, presenter, delikatesser eller ett restaurang besök. Från Briggen har du gång avstånd till shopping och service i det nyrenoverade

Läs mer

BRF NATURLYCKAN NORRA HALLSÅS, LERUM. Vill du bo i vacker arkitektur ovan träden. Utforska hur ditt nya boende ser ut.

BRF NATURLYCKAN NORRA HALLSÅS, LERUM. Vill du bo i vacker arkitektur ovan träden. Utforska hur ditt nya boende ser ut. BRF NATURLYCKAN NORRA ALLSÅS, LERUM Vill du bo i vacker arkitektur ovan träden Utforska hur ditt nya boende ser ut. Arkitekten och naturen Brf Naturlyckan är en spektakulär byggnad som i en vacker sträckning

Läs mer

Mostigen 2. Län Skåne Gatuadress Mostigen 2 Kommun Lund Storlek 5.0 rum (4 sovrum) / 160 m² Område Genarp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Mostigen 2. Län Skåne Gatuadress Mostigen 2 Kommun Lund Storlek 5.0 rum (4 sovrum) / 160 m² Område Genarp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Lund Storlek 5.0 rum (4 sovrum) / 160 m² Område Genarp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning TOPPRENOVERAD VILLA! Ett kvalitetsboende

Läs mer

BRUNNBY PARK SKOGSGLÄNTAN

BRUNNBY PARK SKOGSGLÄNTAN BRUNNBY PARK SKOGSGLÄNTAN VÄLKOMMEN TILL BRUNNBY PARK. Här bor du i ett lugnt område nära naturen. Parkmiljön med uppväxt grönska, träd som blommar om våren och de bevarade stengärdsgårdarna gör det lätt

Läs mer

Göingegården. kv. Aroma

Göingegården. kv. Aroma Göingegården kv. Aroma VILLOR Välkommen till Göingegården! Precis invid en genuin gammal äppelodling växer en helt ny stadsdel fram, centralt belägen nära stan och med utmärkta förbindelser till både Halmstad

Läs mer

LUNDS SÖDRA Nya bostäder i klassiska kvarter

LUNDS SÖDRA Nya bostäder i klassiska kvarter LUNDS SÖDRA Nya bostäder i klassiska kvarter Varför välja? I Lunds Södra bor du på centralt läge nära nöjen och service samtidigt som du har Stadsparken som granne. JM reserverar sig för eventuella ändringar

Läs mer

40 LÄGENHETER I ÖREBRO

40 LÄGENHETER I ÖREBRO KVARTERET Vetelängden Hållbart boende med skogen som trädgård 40 LÄGENHETER I ÖREBRO Hållbart boende med skogen som trädgård. Har du alltid drömt om att kunna odla grönsaker eller plocka blåbär direkt

Läs mer

KRYDDHYLLAN nybyggnation. 1,5-planshus på Kryddhyllan

KRYDDHYLLAN nybyggnation. 1,5-planshus på Kryddhyllan KRYDDHYLLAN nybyggnation 1,5-planshus på Kryddhyllan 2 KRYDDHYLLAN NYBYGGNATION Välkommen till Kryddhyllan 64 På lugn återvändsgata ligger detta nya och fräcka 1,5-planshus om ca 150 kvm med bl a påkostat

Läs mer

BRF Kevingestrand INREDNINGSKONCEPT

BRF Kevingestrand INREDNINGSKONCEPT BRF Kevingestrand ÄRMILJÖ -ETRÉSIDA Omsorg om material Ståltrappor med smidesräcken. Röda mattan Träd Egen uteplats Träd som insynsskydd och rumsdefinierare Trappa blir till skärmtak Belyst träd markerar

Läs mer

Exklusiv medelhavsinspirerad 3:a i Kista

Exklusiv medelhavsinspirerad 3:a i Kista Objektbeskrivning Exklusiv medelhavsinspirerad 3:a i Kista Stockholm, Kista Sorögatan 117 Boarea: 80 m 2 Avgift: Utgångspris: 4 100 kr 1 500 000 kr Budgivning e-bud: Ange objektnr 639 -använd länken i

Läs mer

TÖRNÄSET 2 MALUNG-SÄLENS KOMMUN. MARIKA DALMANS

TÖRNÄSET 2 MALUNG-SÄLENS KOMMUN. MARIKA DALMANS TÖRNÄSET 2 MALUNG-SÄLENS KOMMUN MARIKA DALMANS WWW.TORNASET.SE Marika.dalmans@live.se TÖRNÄSET Sjönära hus för den som älskar naturen. Här har du närhet till djur och natur året om då området erbjudet

Läs mer

KVARTERET SÖDERHÖJDEN

KVARTERET SÖDERHÖJDEN KVARTERET SÖDERHÖJDEN SNAPPHANEVÄGEN, JÄRFÄLLA 120 LÄGENHETER VÄLKOMMEN TILL KVARTERET SÖDERHÖJDEN HAR DU FUNDERAT PÅ ATT BO I JÄRFÄLLA OM INTE, GÖR DET NU. JÄRFÄLLA ÄR ETT LÄTT VAL FÖR DIG SOM VILL BO

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Ett lite enklare sätt att hitta hem.

Ett lite enklare sätt att hitta hem. EGNAHEM Ett lite enklare sätt att hitta hem. EGNAHEM- är en husserie framtagen för att göra ditt husköp lite enklare och därmed också lite billigare. Det betyder inte att vi tummat på kvaliteten. Egnahem

Läs mer

Nya bostäder i klassiska kvarter

Nya bostäder i klassiska kvarter Nya bostäder i klassiska kvarter På klassisk mark, strax söder om Lunds stadskärna, bygger vi ett nytt, trivsamt bostadskvarter med moderna lägenheter. Vare sig du vill byta till något bekvämare, eller

Läs mer

Kvarteret LOTTEN 3. Unika lägenheter i kvarter vars gränder för tankarna till charmiga stadskärnor

Kvarteret LOTTEN 3. Unika lägenheter i kvarter vars gränder för tankarna till charmiga stadskärnor Kvarteret LOTTEN 3 Unika lägenheter i kvarter vars gränder för tankarna till charmiga stadskärnor Våra sex väldesignade tvåplanshus i kvarteret Lotten 3 erbjuder bekväma och genomgående hyreslägenheter,

Läs mer

Grönstensvägen 4. Län Norrbotten Gatuadress Grönstensvägen 4 Kommun Kiruna Storlek 5 rum (4 sovrum) / 145 m² Tillträde tidigast 2013-05-01

Grönstensvägen 4. Län Norrbotten Gatuadress Grönstensvägen 4 Kommun Kiruna Storlek 5 rum (4 sovrum) / 145 m² Tillträde tidigast 2013-05-01 Län Norrbotten Gatuadress Kommun Kiruna Storlek 5 rum (4 sovrum) / 145 m² Tillträde tidigast 2013-05-01 " Huset ligger vackert beläget nära Kiruna centrum med utsikt mot Kebnekaise. Området är lugnt och

Läs mer

Hagabo. Älmhult Haganäs. Här bygger vi livskvalitet

Hagabo. Älmhult Haganäs. Här bygger vi livskvalitet Hagabo Älmhult Haganäs Här bygger vi livskvalitet Hagabo» Ett rogivande boende med närhet till centrum « Ett boende att älska I Älmhults nya och naturnära bostadsområde Hagabo planerar vi för tolv moderna

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

inbyggd omtanke 1 och 1½-planshus med havsnära läge

inbyggd omtanke 1 och 1½-planshus med havsnära läge inbyggd omtanke S V A N S H A L L 1 och 1½-planshus med havsnära läge Bo i vänlig bymiljö nära till hav och strand S VA N S H A L L Antal bostäder 9 Storlekar 120 och 134 kvm Svanshall ligger naturskönt

Läs mer

Tallbacken Öjersjö - Partille

Tallbacken Öjersjö - Partille Tallbacken Öjersjö - Partille BOFAKTA Ett projekt ritat och genomfört av Studor projektutveckling & arkitektur Nu säljstartar vi Tallbacken I natursköna Hossaberget i Öjersjö ligger det nya villaområdet

Läs mer

BRF GREENROOF. Bofakta

BRF GREENROOF. Bofakta BRF GREENROOF Bofakta Välkommen till Brf Greenroof Att flytta till ett helt nybyggt hem är väldigt speciellt. Som på ett oskrivet blad sätter du din signatur på varje liten del av bostaden. Det är med

Läs mer

VÄSTRA ERIKSBERG KAJEN. Där alla får bäst utsikt

VÄSTRA ERIKSBERG KAJEN. Där alla får bäst utsikt VÄSTRA ERIKSBERG KAJEN Där alla får bäst utsikt JÖRGEN HINDER M JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. MÅSTE

Läs mer

BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM

BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM VISSA AV BILDERNA I DENNA BROSCHYR ÄR DIGITALA MONTAGE. RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR OCH EV TRYCKFEL. BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM besqab.se/studion TÄBY KEMISTVÄGEN 17 BOX 1328 183 13 TÄBY TELEFON 08-409

Läs mer

DITT NYA HEM I EKÄNGEN

DITT NYA HEM I EKÄNGEN DITT NYA HEM I EKÄNGEN bo BLAND EKAR I EKÄNGEN Välkommen till det nya området Björksäter i omtyckta Ekängen. Sedan det började byggas i Ekängen för 30 år sedan så har området gått från nästan noll till

Läs mer

HILLS VILLASTAD SÖDERLÄGET. Bofakta

HILLS VILLASTAD SÖDERLÄGET. Bofakta HILLS VILLAAD SÖDERLÄET ofakta HUS 5 2 3 Välkommen till Söderläget Söderläget består av fem huskroppar med tolv lägenheter i varje hus. Parkering finns på gatan utanför och det finns lättillgängliga förråd

Läs mer

Bäckbornas väg 11 Bromma Beckomberga - Söderberga

Bäckbornas väg 11 Bromma Beckomberga - Söderberga Bäckbornas väg 11 Bromma Beckomberga - Söderberga VÄLKOMMEN HEM Välkommen till denna ljusa 2:a högst upp i huset och med balkong ut mot gården. Här får du en rymlig och möblerbar hall med klinkers, ett

Läs mer

Välkommen till ditt nya boende.

Välkommen till ditt nya boende. KVARTERET RÖLLEKAN BRF Cederhuset Välkommen till ditt nya boende. KVARTERET RÖLLEKAN BRF Cederhuset Högt beläget, rymligt och med promenadavstånd till centrum. Välkommen hem. BRF Cederhuset uppför sex

Läs mer

Mjuklandning i ditt nya hem

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL Mjuklandning i ditt nya hem...3 Linköping - en stad i förändring...5 Gottfridsberg - en plats nära hjärtat...6 Livskvalitet för många smaker...7 Därför bor du bättre hos oss... 10 Mjuklandning

Läs mer

Attraktiva Råtorp nära Klarälven

Attraktiva Råtorp nära Klarälven Sverigehuset bygger 24 lägenheter med bostadsrätt Attraktiva Råtorp nära Klarälven Något utöver det vanliga Ett tryggt boende med närhet till Klarälven och centrala Karlstad I det attraktiva och centrala

Läs mer

Toltorpsgatan. Storgatan. Frölundagatan. Infart. Åbyvägen. Infart

Toltorpsgatan. Storgatan. Frölundagatan. Infart. Åbyvägen. Infart Innehåll 5... På Stallbacken 6... Situationsplan 8... Exteriör 10... Enplanshus 16... Tvåplanshus 21... Interiör 24... Treplanshus 31... Byggnadsbeskrivning 32... Att köpa småhus 33... Våra miljötankar

Läs mer

Stockholm norra djurgårdsstaden. laduviken Strålande stadskvarter med parkläge

Stockholm norra djurgårdsstaden. laduviken Strålande stadskvarter med parkläge Stockholm norra djurgårdsstaden laduviken Strålande stadskvarter med parkläge Laduvikens centrala läge i Norra Djurgårdsstaden gör det möjligt att få ut det mesta av både stad och natur. Skönare hem på

Läs mer

Skryt upp dig. Hos oss kan du skryta med rent samvete. K v Pä r l l ö K e n

Skryt upp dig. Hos oss kan du skryta med rent samvete. K v Pä r l l ö K e n K v Pä r l l ö K e n Skryt upp dig. Kvarteret Pärllöken, mellan Ladugårdsängen och Sörbyängen, är ett modernt och centralt boende med många klimatsmarta lösningar. Ny teknik sänker energiförbrukningen

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1006

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1006 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1006 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Modern och smakfull 3:a med gavelläge och uteplats

Modern och smakfull 3:a med gavelläge och uteplats Modern och smakfull 3:a med gavelläge och uteplats Välkommen till denna moderna gavel-3:a med fantastiskt läge i naturskönt område. Smakfullt i fint skick med genomgående ekparkett och spotlightbelysning.

Läs mer

GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala

GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala Presentation Stilfullt inredd gavellägenhet med modern och kvalitativ inredning om 3 R+K (83 m 2 ) samt stor inglasad

Läs mer

Beckombergavägen 213 Bromma Beckomberga

Beckombergavägen 213 Bromma Beckomberga Beckombergavägen 213 Bromma Beckomberga VÄLKOMMEN HEM Välkommen till ett av områdets mest fria läge! Här får du en härligt ljus gavel-lägenhet om 5 rum rum och kök med dubbla badrum i toppskick. Samtidigt

Läs mer

Söndrum, Halmstad. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen.

Söndrum, Halmstad. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen. www.karnhem.se Foto: Hovs By, Växjö Söndrum, Halmstad Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen. Nära till Centrum, 5 km Skolor F-9, 1 km Vårdcentral, 300 m Närbutik, 900

Läs mer

Med havet som granne. Öland Björkviken

Med havet som granne. Öland Björkviken Med havet som granne Öland Björkviken Nära havet. Nära naturen. I idylliska Björkviken bor du mitt i det öländska lugnet med gemenskap och bekvämlighet om hörnet. Ta cykeln tio minuter längs havet och

Läs mer

Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden.

Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden. Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden. Husens moderna formspråk, materialval och färgsättning är

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem

Inredningsval för ditt nya hem Inredningsval för ditt nya hem Bahcostaden, en modern stadsdel i hjärtat av Fanna. INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök......................

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL AMHULTS BY

VÄLKOMMEN TILL AMHULTS BY AMHULTS BY GÖTEBORG Gatuvy över området VÄLKOMMEN TILL AMHULTS BY Det första jag tänkte när jag såg denna sydvästsluttning var, - Vilket härligt område! Här skulle det vara underbart att bo! Här har man

Läs mer

DITT NYA HEM I EKÄNGEN

DITT NYA HEM I EKÄNGEN DITT NYA HEM I EKÄNGEN bo BLAND EKAR I EKÄNGEN Välkommen till det nya området Björksäter i omtyckta Ekängen. Sedan det började byggas i Ekängen för 30 år sedan så har området gått från nästan noll till

Läs mer