Falcon, kökets mästare... Spisar sedan 1830

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Falcon, kökets mästare... Spisar sedan 1830"

Transkript

1 Falcon, kökets mästare... Spisar sedan 1830

2 VRFÖR VÄLJ FLCON? HISTORI Världens första spis, Rangemaster är en del av G Rangemaster group där man hittar världens bästa spisar såsom, G, Rayburn, Redfyre, Stanley, Falcon, Mercury och La Cornue. Vår expertis på spisar är oöverträffbar vilket innebär att vi alltid är fokuserade på att varje spis tillverkas med exakthet och precision. DITT VL NO.1 Från Rangemaster, Englands spistillverkare No.1 erbjuder man dig fler möjligheter än någon annan spistillverkare. Man har upp till 700 olika produkter med genomgående kvalité och prestanda som erbjuder dig möjligheterna till att matcha din spis enligt dina önskemål när det gäller stil, storlek och färg. LEGENDRISK PRESTND lison Trinder, vår fantastiska hushållsekonom, spelar en viktig roll för oss. Hon ser till att våra produkter inom Rangemaster, är designade för att leverera de förväntningar våra kunder har på en spis. Oberoende av om du dagligen lagar mat till en stor familj, eller är en hängiven hemmabagare, har passion för siatisk matlagning eller helt enkelt älskar laga mat på din spis från Rangemaster. KVLITÉ På alla våra produkter är det två års garanti. Garantin omfattar internationell erkänd standard som garanterar att din produkt tillverkats med högsta kvalité. Detta inkluderar kvalitetsledningssystem BS EN ISO 9001 och BS EN ISO som bekräftar ett godkänt miljöhanteringssystem.

3 Innehåll Vilken storlek?... 6 Tre hällvarianter att välja mellan... 8 Falcons specialkomponenter Tillverkad i England Falcon stoltserar med sitt brittiska påbrå. I Royal Leamington Spa, Warwickshire i England, produceras vår fantastiska kollektion av spisar. Där de tillverkas med högsta kvalité och utvecklas med omsorg. TRDITIONELL Classic Classic Deluxe Elan Elise SE Elise MODERN Toledo Toledo XT Professional + FX / FXP Professional + FX Professional Professional Deluxe Excel Elite SEMIPROFESSIONELL Continental Single Cavity Deluxe CKR Mercury ETT FLCON KÖK TILL 100% Kåpor / Stänkskydd SxS DxD... 56

4 Kökets hjärta Oavsett om du önskar den traditionella stilen eller du hellre vill ha rena, sofistikerade linjer, kommer Falcon med sitt urval av modeller alltid att passa in i ditt kök. Utmärkande, effektiv, mångsidig och med sin höga standard, gör att din matlagning blir ett nöje. Stjärnan i ditt kök, Falcon spisen, är inte bara tillverkad för att tjänstgöra på högsta nivå utan även för att se ut som en!

5 Falcon spisen stjärnan i ditt kök, är inte bara tillverkad för att tjänstgöra på högsta nivå utan även för att se ut som en!

6 VILKEN STORLEK? 90 cm Perfekt för mindre kök. Våra modeller som är 90 cm breda, kan skryta med flera av de bredare modellernas utmärkande finesser. Välj denna storlek om du har begränsat med utrymme, men ändå vill ha möjlighet att laga mat som proffsen! 120 cm Det semiprofessionella sortimentet tar steget lite längre genom att erbjuda Mercuryspisen i 120 cm bredd. Kraft och extra bredd ger modern design och effektivitet. 100 cm Denna bredd på spis är populär och erbjuder en idealisk balans mellan funktion och stil. Med ytterligare 10 cm i bredd får du större ugnskapacitet och mer uttalande design. 110 cm En dröm för den ultimate kocken. Detta är vår bredaste modell och erbjuder ugnar med stor kapacitet och flexibla funktioner som slowoven sjudningsugn grader och förvaringslåda. En extra zon på hällen ger dig möjlighet att få plats med 6 kastruller samtidigt. *tillgänglig på vissa modeller

7 7 FUNGERR I LL KÖK Våra spisar är inte bara gjorda för dig som har tillgång till ett stort kök. Även du som har ett mindre kök ska också få möjlighet till en spis som är fullmatad med finess, funktion och inte minst design som är i ögonfallande. Om utrymmet tillåter en 90 cm bred spis, erbjuds man samma funktion och finess som de bredare modellerna.

8 TRE HÄLLVRINTER TT VÄLJ MELLN: Gas, keramisk eller induktionshäll Levereras för naturgas kan konverteras till gasol. Ej stadsgas! GSHÄLL OCH ELUGNR Kombinationsspis som kombinerar el och gas naturgas, konverterbar till gasol Kombinationsspisen är den populäraste modellen som kombinerar gasens direkthet i matlagningen samtidigt som den har den elektriska ugnens flexibilitet och värmefördelningsförmåga. lla våra produkter kan konverteras till gasol lla modeller med gashällar tillverkade av Falcon, är utrustade med FSD som standard. (Flame Supervision Devices) FSD, som är en del av systemet för gasbrännaren som automatiskt stänger av gastillförseln vid ex exempelvis överkok. Vilket gör din gasbrännare säker. Utförandet på gasbrännare varierar från modell till modell. KERMISK Keramiska hällar är det perfekta alternativet till gas med sina imponerande uppvärmningstider, känsliga reglage och den skarvfria ytan som är lätt att rengöra. INDUKTION Det blir allt populärare med snabb och varsam matlagning på induktionshäll som ger dig fullständig kontroll över tillagningen. Våra induktionshällar har många inbyggda säkerhetsskydd och de är det överlägset mest miljövänliga alternativet.

9 9 VRFÖR INDUKTION? Matlagnings proffsen har länge hyllat snabbheten och effektiviteten när det gäller matlagning på induktionshäll. Värmen genereras genom ett magnetfält och vatten kan kokas upp snabbare än på någon gas eller keramisk häll. Endast kokkärlet bli varmt inte värmezonen. Skulle det koka över, kan man med lätthet rengöra ytan under kärlet utan att det bränner vid. Endast vid extremt långvarig kokperiod blir induktionshällen varm för beröring. Residual Heat Indicator en restvärmeindikator visar när hällen blir varm. Det blir allt populärare med snabb och varsam matlagning på induktionshäll som ger dig fullständig kontroll över tillagningen. Våra induktionshällar har många inbyggda säkerhetsskydd och de är det överlägset mest miljövänliga alternativet.

10 FLCONS SPECILKOMPONENTER... STEKBORD Stekbord i helgjuten aluminium passar perfekt att placera ovanpå hällen vid behov. Den flata ytan passar utmärkt till bacon och varma mackor, medan den räfflade erbjuder flottavrinning och ett hälsosammare sätt att bryna kött, hamburgare och fisk. TEPPNYKISTEKBORD Laga nyttig mat med japansk touch på den unika teppanyakiinspirerade stekplattan som elegant kan passas in över brännarna. Även stekplattan har Teflonbeläggning för enkel rengöring. När den inte används kan stekplattan på bara några sekunder återställas till en vanlig spishäll med 5 brännare med hjälp av det medföljande stativet. WOKBRÄNNRE MED TRE RINGR Woken är mycket kraftfull och kontrollerbar och kan stoltsera med tre brännare som gör det möjligt att tillaga på full effekt eller bara sjuda. Den levereras med en praktisk gjutjärnshållare som gör det lättare att hålla woken på plats. UTDRGBR GRILL Den utdragbara grillen är placerad på mjukglidande teleskopiska glidskenor som gör det möjligt för grillen att just glida ut. Den gör det inte bara enklare att övervaka maten medan den grillas utan den gör även tillagningen säkrare eftersom den minskar risken att dra ut grillen för långt. HNDYKONSOL Denna innovativa grillbricka är unik för Falcon och sätts fast på ugnsluckans insida och dras fram i blickfånget när luckan öppnas så att grillningen kan utföras på ett säkert och lättåtkomligt sätt. HÖG UGN Upprätt och slank våra sinnrikt designade varmluftsugnar har utformats för att rymma fyra helstekta kycklingar vid samma tillfälle. De erbjuder det mest ekonomiska och samtidigt mest funktionella utrymmet någonsin. Justerbara galler bidrar med extra flexibilitet samtidigt som de slanka dimensionerna gör att du inte behöver offra något utrymme i huvudugnen. MULTIZON Välj mellan två keramiska tillagningszoner på 1,1 kw, eller placera ett tåligt nonstick stekbord ovanpå hällen för att skapa en yta för fettsnål tillagning.

11 11 FUNKTIONER MULTIFUNKTIONSUGN UPPTINING Ett mycket säkert och skonsamt sätt att tina upp maten detta med hjälp av en fläkt som cirkulerar omgivande luft. VRMLUFTSUGN En fläkt drar luft från insidan av ugnen värmer upp den genom ett element och pressar tillbaka luften och fördelar värmen jämnt möjliggör matlagning med flera plåtar samtidigt. GRILLNING MED FLÄKT Gör det möjligt att grilla med luckan stängd vilket ger en jämnare grillning och man undviker att matos sprids. UGN MED FLÄKT Denna ugn använder konventionella ugnselement som tillsammans med en fläkt möjliggör zonbaserad tillagning med den hetaste zonen överst i ugnen. Här tillagas med fördel middagssteken eller äppelpajen till efterrätten. KONVENTIONELL UGN Denna traditionella matlagningsmetod använder både under och övervärme som naturligt centrerar värmen till den övre delen av ugnen. BRYNELEMENT Utmärkt för gratinering av pasta eller maträtter som är toppade med ost för få den perfekta ytan. Brynelementet ger endast övervärme. Man kan med fördel varmhålla tillagad mat utan att den torkar ut. UNDERVÄRME Endast det undre värmeelementet används speciellt med fördel då man tillagar långkok eller en frasig pizza.

12 Krom eller mässingsdetaljer Kungsblå Krom eller mässingsdetaljer Krom eller mässingsdetaljer Raicing grön Krom eller mässingsdetaljer Krom eller mässingsdetaljer Helvit & Krom eller mässingsdetaljer Keramisk Välj din färg... Grill Häll Stekbord Ugn Multifunktionsugn se sidan 11 Varmluftsugn H H H V/H V/H V/H Konventionell ugn V V V Snabbuppvärmning Programmerbar ugn x1 x1 x1 x1 x1 x1 Handykonsol Stekbord Teppanyaki stekbord Multizon med stekbord ntal brännare Multizon Gjutjärnsgaller Trippelbrännare / wok med tre ringar Wokhållare Restvärmeindikator Enhandsstängning Utdragbar grill Grill med dubbla element Utdragbar grill med dropplåt Förvaringslåda Energiklass Produktegenskaper Keramisk Keramisk 90cm 110cm Produktspecifikation se sidorna H Ugn till höger V Ugn till vänster Tillval KEY Inkluderar Välj mellan gashäll eller induktionshäll... Inga fler brända händer på ugnsöppningen när du sträcker dig efter steken, Handykonsolen liknar Handygrillen och fästs vid ugnsluckan så plåten dras ut när luckan öppnas. Handykonsol

13 CLSSIC 110 GSHÄLL CLSSIC 90 & 110cm Med fasade dörrar, ugnsglas i elegant form samt handduksstång, erbjuder Classic allt du förväntar dig från en traditionell spis. Klassisk rakt igenom. Rymlig och programmerbar ugn, denna klassiska modell erbjuder även separat grill och varmluftsugn. Samt på modeller med gashäll, wokbrännare med hög effekt. TRDITIONELL

14 NYHET NYHET Krom eller mässingsdetaljer Krom eller mässingsdetaljer Krom eller mässingsdetaljer Latte Taupe Royal Pearl Choklad Krom eller mässingsdetaljer Olive Green 90cm 100cm 110cm Välj din färg... Välj mellan gashäll eller induktionshäll... Grill Häll Multifunktionsugn se sidan 11 V V V V V V V V Varmluftsugn H H H H H H H H Konventionell ugn Snabbuppvärmning Programmerbar ugn x1 x1 x1 x1 x1 x1 x1 x1 Handykonsol Stekbord Teppanyaki stekbord Multizon med stekbord ntal brännare Multizon Keramisk Gjutjärnsgaller Trippelbrännare / wok med tre ringar Wokhållare Restvärmeindikator Enhandsstängning Utdragbar grill med dubbla element Grill med dubbla element Utdragbar grill med dropplåt Förvaringslåda Energiklass Stekbord Ugn Produktegenskaper Keramisk Keramisk KEY Inkluderar Tillval V Ugn till vänster H Ugn till höger Produktspecifikation se sidorna Keramisk Den utdragbara grillen är placerad på mjukglidande teleskopiska glidskenor som gör det möjligt för grillen att just glida ut. Den gör det inte bara enklare att övervaka maten medan den grillas utan den gör även tillagningen säkrare eftersom den minskar risken att dra ut grillen för långt. Utdragbar grill

15 TRDITIONELL 15 CLSSIC DELUXE 90, 100 & 110cm Trogen den klassiska stilen, står Classic Deluxe för en mängd funktioner och finesser. Med sin chicka stil, blir denna modell en favorit för dem som vill hålla sig till det traditionella. Man kan välja mellan tre olika bredder vilket gör att denna spis kan placeras i alla kök. Classic Deluxe finns dessutom i flera underbara färger. Nyheter är Taupe och Latté. CLSSIC DELUXE 100 GSHÄLL

16 NYHET NYHET NYHET Raicing grön Royal Pearl Olive Green Välj din färg... Grill Häll Stekbord Ugn Multifunktionsugn se sidan 11 V V V V V V Varmluftsugn H H H H H H Konventionell ugn Snabbuppvärmning Programmerbar ugn x1 x1 x1 x1 x1 x1 Handykonsol Stekbord Teppanyaki stekbord Multizon med stekbord ntal brännare Multizon Gjutjärnsgaller Trippelbrännare / wok med tre ringar Wokhållare Restvärmeindikator Enhandsstängning Utdragbar grill med dubbla element Grill med dubbla element Utdragbar grill med dropplåt Förvaringslåda Energiklass Produktegenskaper Keramisk Keramisk 90cm 110cm KEY Inkluderar Tillval V Ugn till vänster H Ugn till höger Produktspecifikation se sidorna Välj mellan gashäll eller induktionshäll... Keramisk Stekbord i helgjuten aluminium passar perfekt att placera ovanpå hällen vid behov. Den flata ytan passar utmärkt till bacon och varma mackor, medan den räfflade erbjuder flottavrinning och ett hälsosammare sätt att bryna kött, hamburgare och fisk. Stekbord

17 TRDITIONELL 17 ELN 90 & 110cm Denna modell symboliserar den traditionella Falcon spisen med sin speciella look och enastående flexibilitet. Spiralformade handtag av krom och kurviga ugnsdörrar är några av detaljerna som gör Elan speciell. Med det klasiska utseendet kommer också praktiskhet. Elan 110 har två wokbrännare med tre ringar på varje brännare som är placerade på varsin sida av gashällen. Med ytterligare fyra gasbrännare i centrum ger det en fördelaktig mix av effekt och utrymme. ELN 90 GSHÄLL

18 Körsbärsröd Porslinsblå Choklad NYHET Välj din färg... Grill Häll Multifunktionsugn se sidan 11 V Varmluftsugn H Konventionell ugn Snabbuppvärmning Programmerbar ugn Handykonsol Stekbord Teppanyaki stekbord Multizon med stekbord ntal brännare 6 Multizon Gjutjärnsgaller Trippelbrännare / wok med tre ringar Wokhållare Restvärmeindikator Enhandsstängning Utdragbar grill med dubbla element Grill med dubbla element Utdragbar grill med dropplåt Förvaringslåda Energiklass Stekbord Ugn Produktegenskaper KEY Inkluderar Tillval V Ugn till vänster H Ugn till höger Produktspecifikation se sidorna Orange 110cm Välj mellan gashäll eller induktionshäll... Elise SE har en imponerande ugnskapacitet på hela 129 liter. Elise SE är utrustad och byggd för matlagningsetuiaster samt för att klara av den stora familjens behov. Den vänstra ugnen är utrustad med flera praktiska funktioner, såsom upptiningsfunktion, varmluftsugn, konventionell ugn, undervärme samt brynelement. Den högra ugnen är en varmluftsugn med stor volym för effektiv matlagning. Matlagning med hög kapacitet

19 TRDITIONELL 19 ELISE SE 110cm En ny kollektion med eleganta retrolinjer från Falcon... Stjärnformade reglage, rena linjer Elise SE bjuder in till det ljuva livet "à la française". Med sina två ugnar (en multifunktionsugn och en varmluftsugn) och spishäll med sex plattor, varav två trippelbrännare, är denna modell verkligen flexibel och effektiv. Elise SE finns i 8 kulörer med detaljer i borstad aluminium. ELISE SE 110 GSHÄLL

20 Produktegenskaper Ugn Stekbord Häll Grill Multifunktionsugn se sidan 11 V V V Varmluftsugn H H H Konventionell ugn Snabbuppvärmning Programmerbar ugn Handykonsol Stekbord Teppanyaki stekbord Multizon med stekbord ntal brännare Multizon Gjutjärnsgaller Trippelbrännare / wok med tre ringar Wokhållare Restvärmeindikator Enhandsstängning Utdragbar grill med dubbla element Grill med dubbla element Utdragbar grill med dropplåt Förvaringslåda Energiklass KEY Inkluderar V H Tillval French design Rena linjer, välbearbetade ytor i borstad krom, stjärnformade reglage och extra hög effektivitet: vår French Collection välkomnar alla att göra en djupdykning i den franska matkonsten. Välj din färg... Välj mellan gashäll eller induktionshäll cm Ugn till vänster Ugn till höger Produktspecifikation se sidorna cm NYHET Körsbärsröd Porslinsblå Choklad Orange

21 TRDITIONELL 21 ELISE 100 & 110cm Elise med sina eleganta retrolinjer, stjärnformade reglage och sidohängda ugnsluckor som tillsammans ger den riktiga känslan och utseendet av chic elegans. Vår modell Elise inspirerar till en djupdykning i den kulinariska matkonsten och väcker din gastronomiska ådra. Med detaljer i mjukt borstat aluminium ger det en elegant sofistikerad känsla av design. Sex gasbrännare på en häll utan skarvar som du rengör lätt och smidigt. Elise går nu även att få i utförandet med induktionshäll. Spisen finns förutom i rostfritt stål även i flera härliga och trendiga färger. ELISE 110 GSHÄLL

22 Välj din färg... Grill Häll Stekbord Ugn Multifunktionsugn se sidan 11 Varmluftsugn H H H V/H V/H V/H Konventionell ugn V V V Snabbuppvärmning Programmerbar ugn x1 x1 x1 x1 x1 x1 Handykonsol Stekbord Teppanyaki stekbord Multizon med stekbord ntal brännare Multizon Gjutjärnsgaller Trippelbrännare / wok med tre ringar Wokhållare Restvärmeindikator Enhandsstängning Utdragbar grill Grill med dubbla element Utdragbar grill med dropplåt Förvaringslåda Energiklass Detaljer i Satin Champagne Detaljer i Satin Silver Stålgrå Produktegenskaper Keramisk Keramisk 90cm 110cm KEY Inkluderar Tillval V Ugn till vänster H Ugn till höger Produktspecifikation se sidorna Välj mellan gashäll eller induktionshäll... Keramisk Upprätt och slank våra sinnrikt designade varmluftsugnar har utformats för att rymma fyra helstekta kycklingar vid samma tillfälle. De erbjuder det mest ekonomiska och samtidigt mest funktionella utrymmet någonsin. Justerbara galler bidrar med extra flexibilitet samtidigt som de slanka dimensionerna gör att du inte behöver offra något utrymme i huvudugnen. Hög ugn

23 TOLEDO 90 & 110cm Sofistikerad och enkel att använda därför blir Toledo en dröm för alla. MODERN Med sin slitstarka emalj samtida handtag och ergonomiskt utformade vred och handtag ger det Toledo ett imponerande elegant utseende. Spisen har två programmerbara ugnar med stor volym detta utöver en separat grillugn. en erbjuder fyra brännare och en wokbrännare med tre ringar samt stekbord. Modell med induktionshäll ger dig fullständig kontroll över tillagningen. Med dess geniala finish gör det även det enkelt att hålla spisen ren och fri från smuts och fingeravtryck. TOLEDO 110 GSHÄLL

24 Detaljer i Satin Champagne Detaljer i Satin Silver Stålgrå Välj din färg... Grill Multifunktionsugn se sidan 11 V V V Varmluftsugn H H H Konventionell ugn Snabbuppvärmning Programmerbar ugn x1 x1 x1 Handykonsol Stekbord Teppanyaki stekbord Multizon med stekbord ntal brännare Multizon Gjutjärnsgaller Trippelbrännare / wok med tre ringar Wokhållare Restvärmeindikator Enhandsstängning Utdragbar grill med dubbla element Grill med dubbla element Utdragbar grill med dropplåt Förvaringslåda Energiklass Häll Stekbord Ugn Produktegenskaper Keramisk 90cm 110cm KEY Inkluderar Tillval V Ugn till vänster H Ugn till höger Produktspecifikation se sidorna Välj mellan gashäll eller induktionshäll... Keramisk Denna innovativa grillplåt för enkel och säker grillning med stängd lucka unik för Falcon sätts fast på ugnsluckans insida och ger god överblick när ugnsluckan öppnas och den dras ut i blickfånget. Handygrill

25 MODERN 25 TOLEDO XT 110cm TOLEDO XT KERMISK Chick, symmetrisk elegans Toleda XT kombinerar en uppsättning användbara finesser med en stor, praktisk förvaringslåda. Toledo XT kombinerar en fembrännarhäll, inklusive wokbrännare med tre ringar och uppvärmningszon, med de extra fördelar som en multifunktionsugn erbjuder. Den erbjuder grillning bakom stängd lucka liksom ett antal andra funktioner med en andra varmluftsugn för fullständig flexibilitet. Det moderna utförandet av Toledo XT förhöjs av de två ugnarnas placering bredvid varandra och den inkluderar en rymlig förvaringslåda som löper längs med hela framsidan.

26 Silver (endast FX) Elfenben (endast FX) Välj din färg... Grill Multifunktionsugn se sidan 11 Varmluftsugn Konventionell ugn Snabbuppvärmning Programmerbar ugn Handykonsol Pyrolytisk rengöring Stekbord Teppanyaki stekbord Multizon med stekbord ntal brännare Multizon Gjutjärnsgaller Trippelbrännare / wok med tre ringar Wokhållare Restvärmeindikator Enhandsstängning Utdragbar grill med dropplåt Förvaringslåda Energiklass Grill med dubbla element Utdragbar grill med dubbla element Häll Stekbord Ugn Produktegenskaper FX 90 FX 90 FXP with pyrolytic cleaning FXP FX KEY Inkluderar Tillval V Ugn till vänster H Ugn till höger ESP ett enkelt och genialt energisparande system En ugn med kapacitet på 108 liter som ger plats för matlagning i modell XXL ESP * används för att avgränsa ugnsutrymmet till hälften och spara energi ESP ger multifunktionsugnen kapacitet på 49 liter perfekt vid behov av matlagning till 1 eller 2 personer * Energisparande panel Välj mellan gashäll eller induktionshäll... Pyroltisk självrengöring är en revolutionerande nyhet. Ställ in spisen för rengöring, så gör den nära nog ren sig själv. Ugnen hettas upp till 450 C, en temperatur vid vilken allt matspill förkolnas och blir till fin aska. När programmet kört färdigt återstår endast att torka bort askan med en fuktig trasa. Så fungerar pyrolytisk rengöring

27 MODERN 27 PROFESSIONL + FX & FXP 90cm Mycket energieffektiv och mångsidig. Den revolutionära Professional+FX har alla innovativa kvalitéer från Falcon. Ännu en gång är vi ledarna när det kommer till design. I hjärtat av den unika Proffesional + FX finns en internationellt patenterad skiljevägg som delar upp ugnsområdet i två delar en enorm 108 liters ugn och en praktisk 49 liters ugn. Inspirerad av vår populära Professional + är denna vackert utformade spis en Falcon rakt igenom. PROFESSIONL + FX GSHÄLL

28 Välj din färg... Grill Häll Stekbord Multifunktionsugn ntal funktioner Konventionell ugn Snabbuppvärmning Programmerbar ugn x1 Handykonsol Stekbord Teppanyaki stekbord Multizon med stekbord ntal brännare 5 Multizon Gjutjärnsgaller Trippelbrännare / wok med tre ringar Wokhållare Restvärmeindikator Enhandsstängning Utdragbar grill Grill med dubbla element Utdragbar grill med dropplåt Förvaringslåda Energiklass Ugn V 7 H 4 Produktegenskaper KEY Inkluderar Tillval V Ugn till vänster H Ugn till höger Produktspecifikation se sidorna cm Välj mellan gashäll eller induktionshäll... Två multifunktionsugnar Den första av våra spisar som erbjuder två multifunktionsugnar. Med en bredd på 100 cm får spisen en fantastisk ugnskapacitet på hela 126 liter! Som är uppdelat på en ugn till vänster med sju funktioner och kapacitet för 74 liter och en ugn till höger som erbjuder fyra funktioner och 52 liter. Spisen har energiklass och maximal prestanda som gör att matlagning blir en underhållning.

29 MODERN 29 PROFESSIONL + FX 100cm Med två multifunktionsugnar som har en sammanlagd kapacitet på 126 liter ger det fantastiska möjligheter när matlagning kräver volym och kapacitet. Med 100 cm bredd i kombination med en kontinental stilren design möter här den klassiska Falcon spisen en modern livsstil. Finesser och hög prestanda hjälper dig att skapa kulinariska mästerverk. Finns i fem kulörer där vår nya eleganta blank vit och mustig tranbär ingår. PROFESSIONL + FX 100 GSHÄLL

30 90cm 100cm 110cm Välj din färg... Grill Häll Stekbord Ugn Välj mellan gashäll eller induktionshäll... Multifunktionsugn se sidan 11 Varmluftsugn H H H V/H V/H V/H V/H V/H Konventionell ugn V V V Snabbuppvärmning Programmerbar ugn x1 x1 x1 x1 x1 x1 x1 x1 Handykonsol Stekbord Teppanyaki stekbord Multizon med stekbord ntal brännare Multizon Gjutjärnsgaller Trippelbrännare / wok med tre ringar Wokhållare Restvärmeindikator Enhandsstängning Utdragbar grill med dubbla element Grill med dubbla element Utdragbar grill med dropplåt Förvaringslåda Energiklass Produktegenskaper Keramisk Keramisk KEY Inkluderar Tillval V Ugn till vänster H Ugn till höger Produktspecifikation se sidorna Keramisk Den utdragbara grillen är placerad på mjukglidande teleskopiska skenor. Den gör det inte bara enklare att titta till maten medan den grillas utan den gör även tillagningen säkrare eftersom den minskar risken att dra ut grillen för långt. Utdragbar grill

31 MODERN 31 PROFESSIONL + 90, 100 & 110cm När en spis har fått namnet Professional kan du förvänta dig att resultatet inte blir annat än professionellt. Om du tar matlagning seriöst behöver du en seriös spis. Vår serie Professional + spisar erbjuder en kontinental stilren design med vacker finish och många finesser. Med en mängd funktioner och två rymliga ugnar utöver vår välkända grill med mjukglidande teleskopiska glidskenor, erbjuder spisen expertkompetens som en expert behöver. PROFESSIONL + 90 GSHÄLL

32 Välj din färg... Grill Häll Stekbord Ugn Multifunktionsugn se sidan 11 V V V V Varmluftsugn H H H H Konventionell ugn Snabbuppvärmning Programmerbar ugn x1 x1 x1 x1 Handykonsol Stekbord Teppanyaki stekbord Multizon med stekbord ntal brännare Multizon Keramisk Gjutjärnsgaller Trippelbrännare / wok med tre ringar Wokhållare Restvärmeindikator Enhandsstängning Utdragbar grill med dubbla element Grill med dubbla element Utdragbar grill med dropplåt Förvaringslåda Energiklass Produktegenskaper cm 100cm 110cm KEY Inkluderar Tillval V Ugn till vänster H Ugn till höger Produktspecifikation se sidorna Välj mellan gashäll eller induktionshäll... Snabbuppvärmning värmer upp ugnen 30 % snabbare än en varmluftsugn, så du behöver inte förlora tid på att vänta tills lampan slocknar innan du kan börja med tillagningen. Våra tester visar att du kan placera kall mat i en kall ugn, välja snabbstart, och få exakt samma resultat som när du börjar med en uppvärmd ugn. Snabbuppvärmning

33 MODERN 33 PROFESSIONL DELUXE 90, 100 & 110cm Njut av modern design och extra lyx. Nya Deluxe i vår populära serie Professional + tar din matlagning till nya nivåer. Denna eleganta spis levererar både stil och prestanda. Vi har tagit det bästa från vår serie Professional + och lagt till lite extra. Professional Deluxe är full med högpresterande funktioner som Rapid Response funktionen denna gör att ugnen uppnår önskad temperatur 30% snabbare. PROFESSIONL DELUXE 100 GSHÄLL

34 Produktegenskaper Keramisk Ugn Stekbord Häll Grill Multifunktionsugn se sidan 11 V V V Varmluftsugn H H H Konventionell ugn Sjudningsugn Snabbuppvärmning Programmerbar ugn x1 x1 x1 Handykonsol Stekbord Teppanyaki stekbord Multizon med stekbord ntal brännare Multizon Keramisk Gjutjärnsgaller Trippelbrännare / wok med tre ringar Wokhållare Restvärmeindikator Enhandsstängning Utdragbar grill med dubbla element Grill med dubbla element Utdragbar grill med dropplåt Förvaringslåda Energiklass KEY Inkluderar V H Multizon Välj mellan två keramiska tillagningszoner på 1,1 kw, eller placera ett tåligt nonstick stekbord ovanpå hällen för att skapa en yta för fettsnål tillagning. Välj din färg... Välj mellan gashäll eller induktionshäll... Keramisk 110cm Tillval Ugn till vänster Ugn till höger Produktspecifikation se sidorna Elfenben Silver

35 MODERN 35 EXCEL 110cm Den perfekta balansen mellan design och funktion. Excel är den första av våra spisar som erbjuder tillagning med två ugnar och flexibiliteten med en separat grill och en ugn avsedd för långkok. En termostat som extra inslag gör den idealisk för mustiga grytor, varmhållning eller uppvärmning av tallrikar. Det moderna utförandet omfattar snygga vred och långa kromhandtag som löper ovanför de översta två avdelningarna och bildar en dekorativ handdukshängare. EXCEL 110 GSHÄLL

36 Välj din färg... Grill Häll Multifunktionsugn se sidan 11 V Varmluftsugn H Konventionell ugn Snabbuppvärmning Programmerbar ugn x1 Handykonsol Stekbord Teppanyaki stekbord Multizon med stekbord ntal brännare 6 Multizon Gjutjärnsgaller Trippelbrännare / wok med tre ringar Wokhållare Restvärmeindikator Enhandsstängning Utdragbar grill med dubbla element Grill med dubbla element Utdragbar grill med dropplåt Förvaringslåda Energiklass Stekbord Ugn Produktegenskaper KEY Inkluderar Tillval V Ugn till vänster H Ugn till höger Produktspecifikation se sidorna cm Välj mellan gashäll eller induktionshäll... Med 6 brännare inkluderat 2 kraftfulla 3650 kw trippelring brännare vilket ger dig full frihet. Det är bara din fantasi som sätter gränserna! En häll designad för dig

37 MODERN 37 ELITE 110cm Elite SE blir med sin anslående stil, individualitet och mångsidighet varje hems samlingsplats och samtalsämne. Elite SE är en unik och modern designspis med en rikedom av funktioner som gör den utomordentligt mångsidig. Den är en av de mest fantastiska spisar som finns på marknaden idag. Elite SE 110 erbjuder en häll med sex gasbrännare med enhandsstängning, två elektriska ugnar, en varmluftsoch en flerfunktionsugn som inkluderar vår nya Handygrill, samt en fullbred förvaringslåda. ELITE 110 GSHÄLL

38 Produktegenskaper Oven Griddle Multifunktionsugn se sidan 11 V V Varmluftsugn H H Konventionell ugn Programmerbar ugn Heavy duty oven shelves Stekbord Teppanyaki stekbord Multizon med stekbord ntal brännare 5 5 Kokkärlshållare i gjutjärn Gjutjärnsgaller 5 kw central effektzon Wokhållare Restvärmeindikator Enhandsstängning Utdragbar grill Grillning med stängd dörr Förvaringslåda Energiklass KEY Inkluderar V H Tillval Ugn till vänster Ugn till höger Wokhållare Wokhållaren har tagits fram för att passa perfekt mitt på plattan vilket ger en säker och stabil wok. Hållare ingår som tillbehör till alla kombinationsspismodeller. Välj din färg... Välj mellan gashäll eller induktionshäll Hob Grill Elfenben Detaljer i borstad krom Detaljer i borstad krom Körsbärsröd Detaljer i borstad krom Detaljer i borstad krom Porslinsblå Detaljer i borstad krom

39 1092 CONTINENTL Prestanda och enkelhet Continental representerar en ny standard för det moderna köket genom att den kombinerar designstyrd estetik och ett bredare färgurval med den professionella kvaliteten, finesserna och prestandan som blivit synonymt med Falcons varumärke. SEMIPROFESSIONELL 1092 CONTINENTL GSHÄLL

40 Välj din färg... Multifunktionsugn se sidan 11 Varmluftsugn Konventionell ugn Programmerbar ugn Heavy duty oven shelves Stekbord Teppanyaki stekbord Multizon med stekbord ntal brännare 5 5 Kokkärlshållare i gjutjärn Gjutjärnsgaller 4 kw central effektzon Wokhållare Restvärmeindikator Enhandsstängning Utdragbar grill Grillning med stängd dörr Förvaringslåda Energiklass Krom eller mässingsdetaljer (1000 Deluxe est disponible avec une uniquement) Krom eller mässingsdetaljer (1000 Deluxe est disponible avec une uniquement) Körsbärsröd Detaljer i borstad krom Detaljer i borstad krom Porslinsblå Detaljer i borstad krom Grill Hob Griddle Oven Produktegenskaper S 900S KEY Inkluderar Tillval V Ugn till vänster H Ugn till höger Produktspecifikation se sidorna Detaljer i borstad krom 900 Välj mellan gashäll eller induktionshäll... Med ESP kan den högra delen av ugnen brukas med exakt samma funktioner som när hela ugnen används. Oavsett om du använder hela eller halva ugnen, har du tillgång till samtliga sju funktioner. Denna fantastiska spis med total ugnskapacitet på 108 liter vilket är en av de största i Europa håller energiklass. Energisparande panel

41 SEMIPROFESSIONELL S SINGLE CVITY Nyskapande: Flexibilitet med det bästa från två världar! Vår nya revolutionerande 900 mm breda kombinationsugn har en unik energisparande panel (E.S.P.), vilket gör att du kan dela ugnen på mitten och få en mycket flexibel enhet som erbjuder det bästa av två världar. Den 108 liter stora ugnen (full kapacitet) är perfekt för stora familjemiddagar och kan snabbt omvandlas till en kompakt, ekonomisk enkelugn för mindre måltider. 900S INDUKTION

42 Krom eller mässingsdetaljer (1000 Deluxe est disponible avec une uniquement) Krom eller mässingsdetaljer (1000 Deluxe est disponible avec une uniquement) Detaljer i borstad krom Körsbärsröd Detaljer i borstad krom Detaljer i borstad krom Porslinsblå Detaljer i borstad krom Välj din färg... Grill Hob Griddle Oven Multifunktionsugn se sidan 11 V V V V V V Varmluftsugn H H H H H H Konventionell ugn Programmerbar ugn Heavy duty oven shelves Stekbord Teppanyaki stekbord Multizon med stekbord ntal brännare Kokkärlshållare i gjutjärn Gjutjärnsgaller 5 kw central effektzon Wokhållare Restvärmeindikator Enhandsstängning Utdragbar grill Grillning med stängd dörr Förvaringslåda Energiklass Produktegenskaper Välj mellan gashäll eller induktionshäll... KEY Inkluderar Tillval V Ugn till vänster H Ugn till höger Produktspecifikation se sidorna Cook Top "Min kärleksaffär med Falcon"! Nick Nairn kock med skotskt påbrå och respekterad i Storbritannien dels för sin stjärna i Guide Michelin men även sin kockskola som ligger i Port of Menteith. Han startade skolan med spisar från Falcon. Han har aldrig lämnat märket inte heller skolan som idag har 12 spisar från Falcon. En ny skola kommer snart att slå upp sina portar i berdeen och naturligtvis väljer Nick Narin ännu en gång sina spisar från Falcon nu med induktion!

43 SEMIPROFESSIONELL , 1000 & 1092 DELUXE Deluxe serien från Falcon är inte bara design den är byggd för att leverera. Vårt imponerande utbud av spisar erbjuder en stilfull serie av färger från körsbärsröd till klassiskt gräddvit. Varierande bredder samt gashäll eller induktion beroende på ditt önskemål. Som stjärnan i ditt kök har detta semi professionella sortiment en överlägsen utdragbar grill som gör det enklare och säkrare att övervaka maten samtidigt som den erbjuder fyra inställningsmöjligheter. Även två separata ugnar multifunktionsugn och varmluftsugn gör det möjligt till varierande matlagning och bakning. Gedigna vred och panel gör Falcon Deluxe serien till en dröm i köket DELUXE GSHÄLL Körsbärsröd

44 Finition nickel Välj din färg... Grill Hob Griddle Oven Multifunktionsugn se sidan 11 V Varmluftsugn H Konventionell ugn Programmerbar ugn Heavy duty oven shelves Stekbord Teppanyaki stekbord Multizon med stekbord ntal brännare 5 Kokkärlshållare i gjutjärn Gjutjärnsgaller 5 kw central effektzon Wokhållare Restvärmeindikator Enhandsstängning Utdragbar grill Grillning med stängd dörr Förvaringslåda Energiklass Produktegenskaper CKR KEY Inkluderar Tillval V Ugn till vänster H Ugn till höger Produktspecifikation se sidorna Välj mellan gashäll eller induktionshäll... Våra professionella köksspisar har en kraftfull trippelringsbrännare på Watt som bryner maten perfekt och förstärker de delikataste smaker. Prestanda och precision

45 SEMIPROFESSIONELL CKR Kraft och stil kännetecknar Falcons proffsspisar. Man har ofta sagt att en Falconspis erbjuder det närmaste man kan komma restaurangköket i sitt eget hem CKR förkroppsligar Falcons bredare restaurangarv och levererar en spis på vilken man inte bara kan laga mat som ett proffs utan en spis som också ser ut som en äkta restaurangspis CKR GSHÄLL

46 Välj din färg... Grill Hob Griddle Oven Multifunktionsugn se sidan 11 V V V V V V Varmluftsugn H H H H H H Konventionell ugn Programmerbar ugn Stekbord Teppanyaki stekbord Multizon med stekbord ntal brännare Kokkärlshållare i gjutjärn Gjutjärnsgaller 5 kw central effektzon Wokhållare Restvärmeindikator Enhandsstängning Utdragbar grill Grillning med stängd dörr Förvaringslåda Energiklass sksvart Blanksvart Blåbär Taupe Latte Elfenben Isvit Produktegenskaper Välj mellan gashäll eller induktionshäll... KEY Inkluderar Tillval V Ugn till vänster H Ugn till höger Produktspecifikation se sidorna Mercurymodellens reglage har en unik precision som närmast påminner om reglagen på hifi utrustningar. Det ger en vink om den högteknologi som döljer sig bakom denna exceptionella spis Exceptionell

47 SEMIPROFESSIONELL 47 MERCURY 1000, 1082 & 1200 Design när den är som bäst! Designad för perfektion. Mercury levererar en perfekt blandning av kompromisslös kvalitet, innovativ design och hög prestanda. Utformad med noggrann uppmärksamhet på detaljer i levande färger och banbrytande stil blir Mercury en djärv exceptionell mästare i köket. MERCURY 1200 GSHÄLL

48 ETT FLCON KÖK TILL 100% Falcon köket erbjuder dig kunskap och de bästa produkterna för att göra ditt liv enkelt. Vår serie med kylskåp men också fläktkåpor och stänkskydd är ett måste när det kommer till kökets accessoarer och för att göra ditt kök praktiskt men även effektivt med ett fantastiskt utseende.

49 Falcon tillbehör: idealisk till din Falcon spis. KÅPOR OCH STÄNKSKYDD

50 110, 100 & 90cm KÅPOR Classic Spiskåpa Svart med mässings eller kromemblem och dekorativ stång. & med kromemblem och dekorativ stång. Falcon Plus 90 och 110 cm Kraftfull spiskåpa med en uppsugningsförmåga på 1000 m3/tim Svart med mässings eller kromemblem eller rostfritt stål med kromemblem Falcon Galaxy 1 90cm och glas Falcon Spiskåpa Svart med mässings eller kromemblem. Rostfritt, & med kromemblem och dekorativ stång. Elite Kåpa 110 och glas med isblå ljuslist Falcon Galaxy 4 90cm och glas Spiskåpa Platt 110 cm Falcon Galaxy 2 90cm

51 STÄNKSKYDD Classic Stänkskydd Svart med klassiskt mässings eller kromemblem Falcon stänkskydd Raindrop stänkskydd Svart härdat glas i lagunutförande Falcon stänkskydd Svart Elite stänkskydd Svart härdat glas i metalliskt granitutförande Toledo 110 Stänkskydd Svart härdat glas med metallisk granitliknande yta. Granite Stänkskydd Svart härdat glas i granitutförande Lagoon stänkskydd Svart härdat glas i regndroppsutförande

52 FLÄKTKÅPOR OCH STÄNKSKYDD PROFESSIONL Speciellt konstruerad för att klara den kraftfulla värmen som alstras från Falcon spisarna och en professionellt stylad köksfläkt som inte bara kompletterar utseendet på ditt kök, utan är också mycket effektiv när det gäller att avlägsna matos. Fläktkåpan super extract En professionellt formgiven fläktkåpa, specialdesignad för Falcons spisar. Fläktkåpan Contemporary Contemporary passar perfekt in i Falcons köksutbud med sina rena, geometriska linjer i kombination med ultimat hållbarhet och prestanda. Falcon 900XT och 1200XT Falcons fläktkåpor sköter hygienen i köket genom att avlägsna flott, ånga och matos. Fläktkåpa Falcon Super Flat Denna strömlinjeformade moderna modell är en nykomling i Falconfamiljen. Den är också ett vackert tillskott i varje kök. SemiProfessional Splashback 90, 100 & 110 cm Stilfull och praktisk kompletterar din professionella stil i köket Högpresterande kåpor För att skydda mot fettstänk och matos, är vårt urval av fläktkåpor och splashbacks särskilt utformade för att komplettera vårt sortiment av spisar

53 53 MERCURY Fläktkåporna från Mercury är kraftfulla men samtidigt tysta som en viskning. lla har en centrifugalfläkt med variabel hastighet, flyttbara luftfilter och integrerade lampor för en överlägsen och mycket effektiv spisbelysning. 1000m3 1000m3 SC 1000, 1082 & 1200 Denna moderna fläktkåpa finns i samma kulörer som spisarna. PC 1000, 1082 & 1200 Denna klassiska fläktkåpa finns i samma kulörer som spisarna. Mercury Splashback 1000, 1082 & 1200 Stilfull och praktisk splashback i rostfritt stål

54 Produkt funktioner: Superfrys Falcons superfrysfunktion är framtagen för att bevara matvarornas näringsinnehåll genom att frysa ned dem på kortast möjliga tid. Temperaturkontroll Ett elektroniskt larm varnar om dörrarna inte är helt stängda, och det digitala temperaturreglaget ser till att du kan göra exakta inställningar. Det finns rymliga frostfria fack där maten bevaras under exakt rätt förhållande oavsett vilken temperatur det är utanför. Filtrerat vatten & is Falcons dryckesautomat levererar rent, filtrerat * och avkylt vatten. llt du behöver göra är att trycka på knappen. Du kan välja mellan krossad is eller isbitar, och den tillverkar 10 kg is per dygn. Justerbara hyllor i härdat glas Både kylskåpet och frysen är utrustade med justerbara hyllor i härdat glas som är lätta att rengöra, de är hållbara och erbjuder dessutom en fullständigt flexibel förvaring. ntispillfunktionen ser till att eventuella läckor från mat eller dryck stannar på samma hylla, så att rengöringsbehoven begränsas maximalt. Helt frostfritt Ismaskin Hyllor med full vidd och inbyggda spillbrickor Förbättrad klassad energiförbrukning Slitstark dörrinredning Premium interiörbelysning Lådor för grönsaker Två genomskinliga grönsakslådor i plast håller frukt och grönsaker färska längre, och minimerar avfall och antalet turer till affären. *Filtret behöver bytas vart annat år. Välj din färg... Kylzoner

55 55 SxS Kylskåp & Frys Falcon SxS ett sidebyside högkvalitativt kylskåp med frys finns i svart, rostfritt och gräddvit. Falcon SxS är ett tekniskt avancerat, högkvalitativt kylskåp med frys i sidebysideutförande, som särskilt utvecklats för att fungera tillsammans med våra spisar. Det tillverkas i våra 3 populäraste färger. KYLSKÅP & FRYS

56 Produkt funktioner: Ergonomisk förvaring Den smarta fyradörrarsdesignen innehåller två fryslådor vilket ger en fantasisk överblick. Kyldelen har ingen mellanvägg vilket ger möjlighet att utnyttja bredden maximalt. utomatisk ismaskin En elektronisk ismaskin tillverkar snabbt isbitar och vid behov kan den stängas av för att skapa extra frysutrymme. Stora fryslådor Utdragbara lådor är mycket lättare att komma åt än hyllor här kan man se hela innehållet utan att behöva böja sig ner. Våra sinnrikt designade DxDmodeller har två rymliga fryslådor med en imponerande kapacitet på sammanlagt 160 liter. De är frostfria för enklast möjliga underhåll, med fem sinsemellan utbytbara fack. Fuktkontroll Grönsakslådor med fuktkontroll förlänger hållbarheten för frukt och grönsaker, samt minskar antalet turer till affären. Imponerande nettokapacitet på 557 liter Energiklass + Helt frostfri kyl och frys Digitalt temperaturreglage på insidan Elektroniskt temperaturlarm Europastandard för perfekt inpassning med skåpsinredning Fyrstjärnig frys (*/***) Extra djupa dörrar Våra dörrar är formgivna för att undvika irriterande och kostsamt spill från horisontellt förvarade flaskor och kartonger, och de djupa hyllorna har dimensionerats för att de vanligaste flaskorna i familjestorlek ska få plats. De är fullt justerbara för höga eller låga förpackningar och kan lätt tas bort för rengöring. Välj din färg... Flexibel förvaring

57 57 DxD Kylskåp & Frys Fyrdörrars flexibilitet som utnyttjar varje millimeter av kyl och frys utrymmet. Kyldelen har ingen mellanvägg vilket ger möjlighet att utnyttja bredden maximalt. Det nya fyradörrars kyl och frysskåpet DxD är ett genombrott i ergonomisk design. Det erbjuder rymliga förvaringsmöjligheter, allt elegant inhyst i snygg, modern form. DxD finns i rostfritt stål, gräddvit eller svart för att matcha din spis, och den har tillräckligt med plats även för de största familjer..

58 SPECIFIKTIONER Innan montering vänligen läs installationsguiden Classic 90 Classic 90 Keramisk Classic 90 Classic 110 Classic 110 Keramisk Classic 110 Classic Deluxe 90 Classic Deluxe 90 Keramisk Classic Deluxe 90 Classic Deluxe 100 Classic Deluxe 100 Classic Deluxe 110 Bredd (mm) Djup (mm) Höjd (Upp till kokplattan) (mm) Prestanda häll * 1 x 1kW * 2 x 1.1kW * 2 x kW * 1 x 1kW * 3 x 1.1kW * 2 x 1.4kW * 1 x 1kW * 2 x 1.1kW * 2 x kW * 1 x 1kW * 2 x kW * 1 x 1kW 2 x 1.7kW 1 x 1.56kW 2 x kW 2 x 1.7kW 1 x 1.56kW 3 x 2.3kW 2 x 1.7kW 1 x 1.56kW 2 x kW 2 x 1.7kW 2 x kW 2 x 1.7kW 1 x 3.0kW 1 x 1.65kW 1 x kW 1 x 3.0kW 1 x 1.65kW 1 x 3.0kW 1 x 1.65kW 1 x kW 1 x 3.5kW 1 x kW 1 x 3.65kW Keramisk brännare (Multizon) Häll total 230V 230 V Ugnskapacitet (V) Ugnskapacitet (H) Ugnskapacitet (övre) Elektrisk varmluftsugn (V) Elektrisk varmluftsugn (H) Elektrisk grill med dubbla kretsar Lagg Wokhållare Brynelement Uppvärmningszon Kokkärlshållare i gjutjärn Programmerbar timer 1 x 3.5kW 10.9kW 7.4kW 66 l utomatisk 1 x 2.02kW 7.43kW 15kW 66 l utomatisk 7.4kW 17.4kW 66 l utomatisk 1 x 3.5kW 1 x 0.16kW värmhållningsplatta 10.9kW 7.2kW 67 l utomatisk 1 x 2.02kW 8.53kW 15.6kW 67 l utomatisk 9.7kW 17.4kW 67 l utomatisk 1 x 3.5kW 10.9kW 8.8kW 66 l utomatisk 1 x 2.02kW 7.43kW 15kW 66 l utomatisk 7.4kW 18.2kW 66 l utomatisk 1 x 3.0kW 10.9kW 8.6kW 81 l utomatisk 7.4kW 16kW 81 l utomatisk 1 x 3.0kW 2 x 1.1kW 13.25kW 11.1kW Multizon utomatisk Handykonsol Lucka (V) Lucka (H) Ugnslampa Långkoksmodul Förvaringslåda Färger x1 Raicing grön x1 Raicing grön x1 Raicing grön Raicing grön Raicing grön Raicing grön x1 x1 x1 x1 x1 Kungsblå Kungsblå Kungsblå Kungsblå Kungsblå Kungsblå Taupe Taupe Taupe Taupe Taupe Taupe Latte Latte Latte Latte Latte Latte Gris Perle Gris Perle Gris Perle Gris Perle Gris Perle Gris Perle integral integral Vert Olive Vert Olive Vert Olive Vert Olive Vert Olive Vert Olive Choklad Choklad Choklad Choklad Choklad Choklad * Justerbar höjd

59 Classic Deluxe 110 Keramisk Classic Deluxe 110 Elan 90 Elan 90 Keramisk Elan 90 Elan 110 Elan 110 Keramisk Elan 110 Elise SE Elise 110 Elise 110 Elise 100 Bredd (mm) Djup (mm) Höjd (Upp till kokplattan) (mm) Prestanda häll Keramisk brännare (Multizon) Häll total 230V 230 V Ugnskapacitet (V) Ugnskapacitet (H) Ugnskapacitet (övre) Elektrisk varmluftsugn (V) Elektrisk varmluftsugn (H) Elektrisk grill med dubbla kretsar Lagg Wokhållare Brynelement Uppvärmningszon Kokkärlshållare i gjutjärn Programmerbar timer * 3 x 1.1kW 1 x 1.56kW 1 x 1.65kW 1 x 2.02kW 8.53kW 15.6kW utomatisk * 2 x 1.4kW 3 x 2.3kW 9.7kW 18.2kW utomatisk * 1 x 1kW 2 x 1.7kW 1 x 3.0kW 1 x 3.5kW 10.9kW 7.4kW 66 l utomatisk * 2 x 1.1kW 1 x 1.56kW 1 x 1.65kW 1 x 2.02kW 7.43kW 15kW 66 l utomatisk * 2 x kW 2 x kW 1 x kW 7.4kW 17.4kW 66 l utomatisk * 1 x 1kW 2 x 1.7kW 1 x 3.0kW 2 x 3.5kW 14.4kW 7.5kW 67 l utomatisk * 3 x 1.1kW 1 x 1.56kW 1 x 1.65kW 1 x 2.02kW 8.53kW 15.6kW 67 l utomatisk * 2 x 1.4kW 3 x 2.3kW 9.7kW 17.4kW 67 l utomatisk * 1 x 1kW 2 x 1.7kW 1 x 3.0kW 2 x 3.5kW 14.4kW 5.1kW Four gril électrique ventilé * 1 x 1kW 2 x 1.7kW 1 x 3.0kW 2 x 3.5kW 14.4kW 7.4kW * 2 x kW 2 x kW 1 x kW 7.4kW 14.8kW * 2 x kW 2 x kW 1 x kW 7.4kW 14.8kW 81 l Handykonsol Lucka (V) Lucka (H) Ugnslampa Långkoksmodul Förvaringslåda Färger * Justerbar höjd Taupe Latte Gris Perle Vert Olive Choklad Taupe Latte Gris Perle Vert Olive Choklad x1 Raicing grön Gris Perle Vert Olive x1 Raicing grön Gris Perle Vert Olive x1 Raicing grön Gris Perle Vert Olive Raicing grön Gris Perle Vert Olive Raicing grön Gris Perle Vert Olive Raicing grön Gris Perle Vert Olive Handygrill Porslinsblå Körsbärsröd Choklad Orange Porslinsblå Körsbärsröd Choklad Orange Porslinsblå Körsbärsröd Choklad Orange Porslinsblå Körsbärsröd Choklad Orange SPECIFIKTIONER

60 Innan montering vänligen läs installationsguiden Toledo 90 Toledo 90 Keramisk Toledo 90 Toledo 110 Toledo 110 Keramisk Toledo 110 Toledo XT Toledo XT Keramisk Toledo XT Professional + FXP Professional + FX Professional + FX Bredd (mm) Djup (mm) 603 Höjd (Upp till kokplattan) (mm) * * * * * * * * * * * * Prestanda häll 1 x 1kW 2 x 1.1kW 3 x 2.3kW 1 x 1kW 3 x 1.1kW 3 x 2.3kW 1 x 1kW 3 x 1.1kW 3 x 2.3kW 1 x 1.0kW 1 x 1.0kW 2 x kW 2 x 1.7kW 1 x 1.56kW 2 x 1.4kW 2 x 1.7kW 1 x 1.56kW 2 x 1.4kW 2 x 1.7kW 1 x 1.56kW 2 x 1.4kW 2 x 1.7kW 2 x 1.7kW 2 x kW 1 x 3.0kW 1 x 1.65kW 1 x 3.0kW 1 x 1.65kW 1 x 3.0kW 1 x 1.65kW 1 x 3.0kW 1 x 3.0kW 1 x kW 1 x 3.5kW 1 x 2.02kW 1 x 3.5kW 1 x 2.02kW 1 x 3.5kW 1 x 2.02kW 1 x 3.5kW 1 x 3.5kW Keramisk brännare (Multizon) Häll total 230V 1 x 0.16kW chauffeplat 10.9kW 7.43kW 9.7kW 11.6kW 8.53kW 9.7kW 1 x 0.16kW chauffeplat 10.9kW 8.53kW 9.7kW 10.9kW 10.9kW 7.4kW 230 V 7.2kW 15kW 17.4kW 7.2kW 15.6kW 17.4kW 5.1kW 13.63kW 14.8kW 3.6kW 3.6kW 17.4kW Ugnskapacitet (V) 67 l 67 l 67 l (Hela) 115 l (Hela) 115 l (Full oven) 115 l Ugnskapacitet (H) 66 l 66 l 66 l (Med ESP) 49 l (Med ESP) 49 l (with ESP) 49 l Ugnskapacitet (övre) Elektrisk varmluftsugn (V) Elektrisk varmluftsugn (H) Elektrisk grill med dubbla kretsar Four gril électrique ventilé Four gril électrique ventilé Four gril électrique ventilé Lagg Style Teppan Yaki Style Teppan Yaki Wokhållare Brynelement Uppvärmningszon Kokkärlshållare i gjutjärn Programmerbar timer utomatisk utomatisk utomatisk utomatisk utomatisk utomatisk utomatisk utomatisk utomatisk utomatisk utomatisk utomatisk Handykonsol Handy Grill Handy Grill Handy Grill Lucka (V) battante battante battante Lucka (H) Ugnslampa x1 x1 x1 Långkoksmodul Förvaringslåda Färger Silver Silver Silver Silver Silver Silver Silver Silver Silver Silver Stålgrå Stålgrå Stålgrå Stålgrå Stålgrå Stålgrå Stålgrå Stålgrå Stålgrå Elfenben Champagne Champagne Champagne Champagne Champagne Champagne Champagne Champagne Champagne * Justerbar höjd

61 Professional+ 100 FX Professional+ 90 Professional+ 90 Keramisk Professional+ 90 Professional+ 100 Professional+ 100 Professional+ 110 Professional+ 110 Keramisk Professional+ 110 Professional 90 Deluxe Professional 90 Deluxe Professional 100 Deluxe Bredd (mm) Djup (mm) Höjd (Upp till kokplattan) (mm) Prestanda häll Keramisk brännare (Multizon) Häll total 230V 230 V Ugnskapacitet (V) Ugnskapacitet (H) Ugnskapacitet (övre) Elektrisk varmluftsugn (V) Elektrisk varmluftsugn (H) Elektrisk grill med dubbla kretsar Lagg Wokhållare Brynelement Uppvärmningszon Kokkärlshållare i gjutjärn Programmerbar timer * 1 x 1kW 2 x 1.7kW 1 x 3.5kW 1 x 3.0kW 10.9kW 10.9kW 74 l 52 l utomatisk * 1 x 1kW 2 x 1.7kW 1 x 3.0kW 1 x 3.5kW 10.9kW 7.4kW 66 l utomatisk * 2 x 1.1kW 1 x 1.56kW 1 x 1.65kW 1 x 2.02kW 7.43kW 15kW 66 l utomatisk * 2 x kW 2 x kW 1 x kW 7.4kW 17.4kW 66 l utomatisk * 1 x 1kW 2 x 1.7kW 1 x 3.5kW 1 x 3.0kW 10.9kW 7.6kW 81 l utomatisk * 2 x kW 2 x kW 1 x kW 7.4kW 14.76kW 81 l utomatisk * 1 x 1kW 2 x 1.7kW 2 x 3.0kW 1 x 3.5kW 13.9kW 7.1kW 67 l utomatisk * 3 x 1.1kW 1 x 1.56kW 1 x 1.65kW 1 x 2.02kW 8.53kW 15.6kW 67 l utomatisk * 2 x 1.4kW 3 x 2.3kW 9.7kW 17.4kW 67 l utomatisk * 1 x 1kW 2 x 1.7kW 1 x 3.65kW 1 x 3.0kW 11.05kW 8.6kW 66 l utomatisk * 2 x kW 2 x kW 1 x kW 7.4kW 8.6kW 66 l utomatisk * 1 x 1kW 2 x 1.7kW 1 x 3.65kW 1 x 3.0kW 11.05kW 8.6kW 81 l utomatisk Handykonsol Lucka (V) Lucka (H) Ugnslampa Långkoksmodul Förvaringslåda Färger x1 x1 x1 x1 x1 x1 x1 x1 * Justerbar höjd

120 CM OPERA SPIS MED DUBBELUGN (EN MULTIFUNKTIONSUGN) OCH GASHÄLL MED ELEKTRISK PLÅT, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A STORA UGNEN - B LILLA UGNEN

120 CM OPERA SPIS MED DUBBELUGN (EN MULTIFUNKTIONSUGN) OCH GASHÄLL MED ELEKTRISK PLÅT, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A STORA UGNEN - B LILLA UGNEN CS120-6 120 CM OPERA SPIS MED DUBBELUGN (EN MULTIFUNKTIONSUGN) OCH GASHÄLL MED ELEKTRISK PLÅT, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A STORA UGNEN - B LILLA UGNEN EAN13: 8017709111182 Gashäll med 6 brännare: Vänster

Läs mer

Välj rätt spis, häll och ugn

Välj rätt spis, häll och ugn Välj rätt spis, häll och ugn 1 Som alternativ till en hel spis kan du välja att köpa häll och ugn separat. Du kan då placera ugnen i en bekväm arbetshöjd. Spishällen kan antingen bestå av enskilda gjutjärnsplattor

Läs mer

A CM OPERASPIS MED DUBBLA MULTIFUNKTIONSUGNAR OCH GASHÄLL MED STEKBORD, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS STORA UGNEN: A LILLA UGNEN: A

A CM OPERASPIS MED DUBBLA MULTIFUNKTIONSUGNAR OCH GASHÄLL MED STEKBORD, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS STORA UGNEN: A LILLA UGNEN: A A5-8 150 CM OPERASPIS MED DUBBLA MULTIFUNKTIONSUGNAR OCH GASHÄLL MED STEKBORD, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS STORA UGNEN: A LILLA UGNEN: A EAN13: 8017709154844 Gashäll med 7 brännare: Vänster bak: 1800 W

Läs mer

SCP112-8. linea 60 CM PYROLYTISK MULTIFUNKTIONSUGN ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS A

SCP112-8. linea 60 CM PYROLYTISK MULTIFUNKTIONSUGN ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS A SCP112-8 60 CM PYROLYTISK MULTIFUNKTIONSUGN ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS A EAN13: 8017709130046 12 funktioner 12 recept varav 3 programmerbara Ugnskapacitet: 68 liter (+35%) Temperaturer mellan 30 280 C

Läs mer

CE92GPX 90 CM SPIS MED DUBBELUGN (EN PYROLYTISK) OCH GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A

CE92GPX 90 CM SPIS MED DUBBELUGN (EN PYROLYTISK) OCH GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A CE92GPX 90 CM SPIS MED DUBBELUGN (EN PYROLYTISK) OCH GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A EAN13: 8017709113889 HÄLL Gashäll med 6 brännare: Vänster bak - fram: 1,00 kw - snabb 4,00 kw Mitten bak - fram:

Läs mer

A2PYID-6 100 CM OPERA SPIS MED DUBBELUGN (EN PYROLYTISK) OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A STORA UGNEN - A LILLA UGNEN

A2PYID-6 100 CM OPERA SPIS MED DUBBELUGN (EN PYROLYTISK) OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A STORA UGNEN - A LILLA UGNEN A2PYID-6 100 CM OPERA SPIS MED DUBBELUGN (EN PYROLYTISK) OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A STORA UGNEN - A LILLA UGNEN EAN13: 8017709145804 Induktionshäll med 5 induktionszoner Vänster

Läs mer

C92IPX8. classic 90 CM SPIS MED DUBBLA UGNAR,VARAV EN MED PYROLYS INDUKTIONSHÄLL ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A

C92IPX8. classic 90 CM SPIS MED DUBBLA UGNAR,VARAV EN MED PYROLYS INDUKTIONSHÄLL ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A C92IPX8 90 CM SPIS MED DUBBLA UGNAR,VARAV EN MED PYROLYS INDUKTIONSHÄLL ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A EAN13: 8017709150129 Induktionshäll med 5 induktionszoner Vänster bak: Ø 180 mm, 1850 W - Turbo 3000

Läs mer

CE92IMX 90 CM SPIS MED DUBBELUGN OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A STORA UGNEN - A LILLA UGNEN

CE92IMX 90 CM SPIS MED DUBBELUGN OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A STORA UGNEN - A LILLA UGNEN CE92IMX 90 CM SPIS MED DUBBELUGN OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A STORA UGNEN - A LILLA UGNEN EAN13: 8017709117719 HÄLL Induktionshäll med 5 induktionszoner: Höger fram: Ø 145, 1,40 kw-turbo

Läs mer

Dual Control 100 % AGA, UPP TILL HALVA DRIFTSKOSTNADEN

Dual Control 100 % AGA, UPP TILL HALVA DRIFTSKOSTNADEN Dual Control 100 % AGA, UPP TILL HALVA DRIFTSKOSTNADEN Vi presenterar nya AGA Dual Control Finns i 3-ugns- och 5-ugnsmodeller Nya elektriska AGA Dual Control har allt du älskar hos AGAspisen, men med extra

Läs mer

A2BL CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR VARAV EN MULTIFUNKTIONSUGN, GASHÄLL, HÖGBLANK SVART, ENERGIKLASS STORA UGNEN: A LILLA UGNEN: B

A2BL CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR VARAV EN MULTIFUNKTIONSUGN, GASHÄLL, HÖGBLANK SVART, ENERGIKLASS STORA UGNEN: A LILLA UGNEN: B A2BL-8 100 CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR VARAV EN MULTIFUNKTIONSUGN, GASHÄLL, HÖGBLANK SVART, ENERGIKLASS STORA UGNEN: A LILLA UGNEN: B EAN13: 8017709155100 Gashäll med 6 brännare Vänster bak: extra snabb

Läs mer

SC112PZ. Funktioner 60 CM ELEKTRISK MULTIFUNKTIONSUGN, ROSTFRITT STÅL MED PIZZAFUNKTION ENERGIKLASS A

SC112PZ. Funktioner 60 CM ELEKTRISK MULTIFUNKTIONSUGN, ROSTFRITT STÅL MED PIZZAFUNKTION ENERGIKLASS A 60 CM ELEKTRISK MULTIFUNKTIONSUGN, ROSTFRITT STÅL MED PIZZAFUNKTION ENERGIKLASS A EAN13: 8017709107345 12 funktioner 12 recept varav 3 programmerbara Ugnskapacitet: 46 liter Temperaturer mellan 40 280

Läs mer

A CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR VARAV 1 MULTIFUNKTIONSUGN OCH GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL, ENERGIKLASS STORA UGNEN: B LILLA UGNEN: B

A CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR VARAV 1 MULTIFUNKTIONSUGN OCH GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL, ENERGIKLASS STORA UGNEN: B LILLA UGNEN: B A3-7 120 CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR VARAV 1 MULTIFUNKTIONSUGN OCH GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL, ENERGIKLASS STORA UGNEN: B LILLA UGNEN: B EAN13: 8017709162375 Gashäll med 6 brännare: Vänster bak: 1800 W

Läs mer

A1PYID-7 90 CM OPERASPIS MED MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS OCH INDUKTIONSHÄLL ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: B

A1PYID-7 90 CM OPERASPIS MED MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS OCH INDUKTIONSHÄLL ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: B A1PYID-7 90 CM OPERASPIS MED MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS OCH INDUKTIONSHÄLL ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: B EAN13: 8017709164232 Induktionshäll med 5 zoner: Vänster bak: Ø 180 mm, 1850 W - Turbo 3000 W

Läs mer

SFP140. linea 60 CM MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS TOUCH SCREEN I FÄRG ROSTFRITT STÅL MED SILVERGLAS ENERGIKLASS: A

SFP140. linea 60 CM MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS TOUCH SCREEN I FÄRG ROSTFRITT STÅL MED SILVERGLAS ENERGIKLASS: A SFP140 60 CM MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS TOUCH SCREEN I FÄRG ROSTFRITT STÅL MED SILVERGLAS ENERGIKLASS: A EAN13: 8017709172015 Ugnsvolym: Netto: 70 liter Brutto: 79 liter Temperatur: 30-280ºC Digital

Läs mer

C9IMX9. Funktioner. Tillbehör. classic. Stora ugnen 90 CM SPIS MED MULTIFUNKTIONSUGN OCH INDUKTIONSHÄLL ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A

C9IMX9. Funktioner. Tillbehör. classic. Stora ugnen 90 CM SPIS MED MULTIFUNKTIONSUGN OCH INDUKTIONSHÄLL ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A C9IMX9 90 CM SPIS MED MULTIFUNKTIONSUGN OCH INDUKTIONSHÄLL ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A EAN13: 8017709222888 Induktionshäll med 5 zoner: Vänster bak: Ø 180 mm, 1850 W - Turbo 3000 W Vänster fram: Ø 145

Läs mer

SCP112NE2. linea 60 CM PYROLYTISK MULTIFUNKTIONSUGN, SVART ENERGIKLASS A

SCP112NE2. linea 60 CM PYROLYTISK MULTIFUNKTIONSUGN, SVART ENERGIKLASS A 60 CM PYROLYTISK MULTIFUNKTIONSUGN, SVART ENERGIKLASS A EAN13: 8017709117429 12 funktioner 12 recept varav 3 programmerbara Ugnskapacitet: 54 liter Temperaturer mellan 50 280 C Dubbel digital display (separat

Läs mer

TR4110IP. Victoria 110 CM SPIS MED 3 UGNAR OCH INDUKTIONSHÄLL GRÄDDFÄRGAD ENERGIKLASS:A

TR4110IP. Victoria 110 CM SPIS MED 3 UGNAR OCH INDUKTIONSHÄLL GRÄDDFÄRGAD ENERGIKLASS:A 110 CM SPIS MED 3 UGNAR OCH INDUKTIONSHÄLL GRÄDDFÄRGAD ENERGIKLASS:A EAN13: 8017709195069 Induktionshäll med 5 zoner: Vänster bak: Ø 215 mm, 2300 W Vänster fram: 1300 W Mitten: Ø 265 mm, 2300 W Höger bak:

Läs mer

Kyl/frys, 201 cm och bredd 70 cm Rostfritt stål easyclean KG 49EBI40. Produktegenskaper

Kyl/frys, 201 cm och bredd 70 cm Rostfritt stål easyclean KG 49EBI40. Produktegenskaper easyclean Produktegenskaper Förbrukning och prestanda k Energiklass: A+++, 175 kwh/år k Nettovolym total: 413 l Design och komfort k Dörr i rostfritt stål easyclean, sidor i krom-inox-metallic k Elektronisk

Läs mer

GÄLLER FRÅN 2015-01- 15 t.v. Med reservation för feltryck och ändringar.

GÄLLER FRÅN 2015-01- 15 t.v. Med reservation för feltryck och ändringar. Prislista Sverige 2015-01- 15 SPISAR Denna prislista gäller från 2015-01- 15 för leveranser inom Sverige. Alla priser är inkl. moms och inkl ev konvertering. Ev transportskador skall anmälas inom 5 dagar

Läs mer

A2PYID CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR, VARAV EN MED PYROLYS OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A

A2PYID CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR, VARAV EN MED PYROLYS OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A A2PYID-8 100 CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR, VARAV EN MED PYROLYS OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A EAN13: 8017709155025 Induktionshäll med 5 zoner: Vänster bak: Ø 180 mm, 1850 W - Turbo

Läs mer

C92IPX8. classic 90 CM SPIS MED DUBBELUGN (EN PYROLYTISK) OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A

C92IPX8. classic 90 CM SPIS MED DUBBELUGN (EN PYROLYTISK) OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A C92IPX8 90 CM SPIS MED DUBBELUGN (EN PYROLYTISK) OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A EAN13: 8017709150129 Induktionshäll med 5 induktionszoner Höger fram: Ø 145, 1,1 kw-turbo 2,2 kw Höger

Läs mer

Spisguide [Namn] Elektroskandia Sverige AB [år-månad-dag]

Spisguide [Namn] Elektroskandia Sverige AB [år-månad-dag] Spisguide [Namn] Elektroskandia Sverige AB [år-månad-dag] Spisguide Vilken spis ska du välja? Naturligtvis är det utrymmet som är det första att ta hänsyn till. Vanligast bredd är 60 cm, men även andra

Läs mer

Pressmeddelande. Förutom design är även ergonomi och funktion viktiga element i ett

Pressmeddelande. Förutom design är även ergonomi och funktion viktiga element i ett Inbyggnad för alla personligheter! Förutom design är även ergonomi och funktion viktiga element i ett BPR maj 2007 kök. Detta har Bosch tagit fasta på med sin nya ugnsserie för inbyggnad. Vad som gör det

Läs mer

6 TH SENSE UGN MED UNIKA STARCLEAN - EN TALANGFULL STJÄRNA SOM DU ENKELT OCH MILJÖVÄNLIGT HÅLLER SKINANDE REN

6 TH SENSE UGN MED UNIKA STARCLEAN - EN TALANGFULL STJÄRNA SOM DU ENKELT OCH MILJÖVÄNLIGT HÅLLER SKINANDE REN 6 TH SENSE UGN MED UNIKA STARCLEAN - EN TALANGFULL STJÄRNA SOM DU ENKELT OCH MILJÖVÄNLIGT HÅLLER SKINANDE REN EN NY STJÄRNA ÄR FÖDD WHIRLPOOLS GREEN GENERATION STARCLEAN UGN Om din kärlek till matlagning

Läs mer

Produktpresentation. S-serien Ministickugnar

Produktpresentation. S-serien Ministickugnar Produktpresentation S-serien Ministickugnar S-serien stora små ugnar för ett perfekt bakresultat För att baka gott bröd med hög kvalitet krävs inte bara råvaror eller bake-off produkter av hög kvalitet.

Läs mer

Den mest flexibla kyl/frysen i världen

Den mest flexibla kyl/frysen i världen ASKO KYL Den mest flexibla kyl/frysen i världen 7 C 6 C 5 C 4 C 3 C 2 C 1 C Hur ofta dörren öppnas Med den nya (adaptiv temperaturreglering) anpassas ditt ASKO-kylskåp till dina vanor och ger optimal temperaturhantering.

Läs mer

DOSC36X. classic 60 CM DUBBEL MULTIFUNKTIONSUGN ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A

DOSC36X. classic 60 CM DUBBEL MULTIFUNKTIONSUGN ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A DOSC36X 60 CM DUBBEL MULTIFUNKTIONSUGN ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A EAN13: 8017709149642 STORA UGNEN 6 funktioner Ugnsvolym: Netto: 70 liter Brutto: 79 liter Temperatur: 50-250 C 5 tillagningsnivåer Digital

Läs mer

1. Viktigt till att börja med din spis.

1. Viktigt till att börja med din spis. HETA TIPS 1 Ett kök kan se ut nästan hur som helst. Ljust eller mörkt, gammalt eller nytt spelar ingen roll där finns nästan alltid en spis. Har du sedan en stekpanna eller två, några kastruller och grytor

Läs mer

SF6390XE. Funktioner. Tillbehör. classic 60 CM MULTIFUNKTIONSUGN SOFT CLOSE ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A+

SF6390XE. Funktioner. Tillbehör. classic 60 CM MULTIFUNKTIONSUGN SOFT CLOSE ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A+ SF6390XE 60 CM MULTIFUNKTIONSUGN SOFT CLOSE ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A+ EAN13: 8017709212155 Anti fingerprint 12 funktioner Ugnsvolym: Netto: 70 liter Brutto: 79 liter Temperatur: 30-280 C 5 tillagningsnivåer

Läs mer

CS150-6 150 CM "OPERA"SPIS MED DUBBELUGN (MULTIFUNKTIONSUGNAR) OCH GASHÄLL MED ELEKTRISK PLÅT, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A

CS150-6 150 CM OPERASPIS MED DUBBELUGN (MULTIFUNKTIONSUGNAR) OCH GASHÄLL MED ELEKTRISK PLÅT, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A CS150-6 150 CM "OPERA"SPIS MED DUBBELUGN (MULTIFUNKTIONSUGNAR) OCH GASHÄLL MED ELEKTRISK PLÅT, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A EAN13: 8017709118464 Gashäll med 7 brännare Vänster bak: 1,80 kw Vänster fram:

Läs mer

Cold Line Bänkar. För mat- och dryckesförvaring. Enkla att använda, låg energiförbrukning

Cold Line Bänkar. För mat- och dryckesförvaring. Enkla att använda, låg energiförbrukning Cold Line Bänkar För mat- och dryckesförvaring Enkla att använda, låg energiförbrukning Cold Line för professionell förvaring av livsmedel och drycker Cold Line-produkterna är designade och tillverkade

Läs mer

CS120-7 120 CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR, VARAV 1 MULTIFUNKTIONSUGN OCH GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS STORA UGNEN: A LILLA UGNEN:B

CS120-7 120 CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR, VARAV 1 MULTIFUNKTIONSUGN OCH GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS STORA UGNEN: A LILLA UGNEN:B CS120-7 120 CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR, VARAV 1 MULTIFUNKTIONSUGN OCH GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS STORA UGNEN: A LILLA UGNEN:B EAN13: 8017709162870 Gashäll med 6 brännare: Vänster bak: 1800

Läs mer

SF4920VCX Nyheter. Funktioner. Tillbehör. Versioner. Victoria 60 CM KOMPAKT KOMBINATIONSÅNGSUGN ROSTFRITT STÅL SOFT CLOSE ENERGIKLASS: A+

SF4920VCX Nyheter. Funktioner. Tillbehör. Versioner. Victoria 60 CM KOMPAKT KOMBINATIONSÅNGSUGN ROSTFRITT STÅL SOFT CLOSE ENERGIKLASS: A+ SF4920VCX Nyheter 60 CM KOMPAKT KOMBINATIONSÅNGSUGN ROSTFRITT STÅL SOFT CLOSE ENERGIKLASS: A+ EAN13: 8017709211073 Anti fingerprint 45 cm hög kompaktugn 15 funktioner Ugnsvolym: Netto: 41 liter Brutto:

Läs mer

Electrolux Varmkök 900

Electrolux Varmkök 900 Electrolux nya Varmkök 900 är en modulserie, som är anpassad för hårt belastade institutionskök, större restauranger och hotell. Flexibiliteten med fristående enheter samt bordsmodeller, som kan kompletteras

Läs mer

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag.

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag. SKÄRGÅRD -ett badrum som passar! Camargue Skärgård möbelkoncept kompletterar vårt breda utbud av badrumslösningar. Vi vill göra det enklare för dig att sätta ihop ett unikt och individuellt badrum som

Läs mer

A42-6 70 CM OPERA SPIS MED DUBBELUGN (EN MULTIFUNKTIONSUGN) OCH GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS A (STORA UGNEN) ENERGIKLASS B (LILLA UGNEN)

A42-6 70 CM OPERA SPIS MED DUBBELUGN (EN MULTIFUNKTIONSUGN) OCH GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS A (STORA UGNEN) ENERGIKLASS B (LILLA UGNEN) A42-6 70 CM OPERA SPIS MED DUBBELUGN (EN MULTIFUNKTIONSUGN) OCH GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS A (STORA UGNEN) ENERGIKLASS B (LILLA UGNEN) EAN13: 8017709122171 Gashäll med 4 brännare Vänster bak:

Läs mer

SFP6925BPZ NYHET. Funktioner. Tillbehör. Victoria 60 CM MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS VIT ENERGIKLASS: A

SFP6925BPZ NYHET. Funktioner. Tillbehör. Victoria 60 CM MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS VIT ENERGIKLASS: A SFP6925BPZ NYHET 60 CM MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS VIT ENERGIKLASS: A EAN13: 8017709204327 Anti fingerprint 13 funktioner Ugnsvolym: Netto: 65 liter Brutto: 79 liter Temperatur: 30-280 C 5 tillagningsnivåer

Läs mer

GRILLSERIE. Maximal matlagning på minimalt utrymme

GRILLSERIE. Maximal matlagning på minimalt utrymme GRILLSERIE Maximal matlagning på minimalt utrye S t e k h ä l l Tillverkas i bredderna 40, 60 och 100 cm i flertal utföranden: slät, räfflad samt kombination av båda. Stekytan är tillverkad i extra kraftigt

Läs mer

Kyl/frys, 201 cm Rostfritt stål easyclean KG 39EBI40. Produktegenskaper

Kyl/frys, 201 cm Rostfritt stål easyclean KG 39EBI40. Produktegenskaper KG 39EBW40 easyclean vit Produktegenskaper Förbrukning och prestanda k Energieffektivitetsklass: A+++ k Energiförbrukning: 156 kwh/år k Nettovolym total: 339 l Design och komfort k Dörr i rostfritt stål

Läs mer

Torricella Felix Royal

Torricella Felix Royal Torricella Felix Royal Ett fullutrustat visningskök, aktuellt för försäljning, som finns att se i vårt Showroom i Höör. Köket har tidigare visats upp på den prestigefyllda mässan Abitare il Tempo i Verona,

Läs mer

Produktkatalog 2013 / 1. Välja nytt kök?

Produktkatalog 2013 / 1. Välja nytt kök? Produktkatalog 2013 / 1 Välja nytt kök? ENKELT ATT VÄLJA RÄTT: DET ÄR ENKELT 1 Klara svar Storlekar, funktioner och program Att välja en modell som är perfekt för dig och ditt kök kan vara en utmaning.

Läs mer

BARBECUE. Smegs grillar ur Top-serien har tre matlagningsfunktioner: grillgaller/platta, spett eller ugn. Detta tack vare den dubbelmantlade huven.

BARBECUE. Smegs grillar ur Top-serien har tre matlagningsfunktioner: grillgaller/platta, spett eller ugn. Detta tack vare den dubbelmantlade huven. MATLAGNING UTAN GRÄNSER Smegs grillar är fristående och godkända för både naturgas och gasol. Grillarna kan användas separat eller placeras på en praktisk vagn helt utifrån användarens krav. Smegs grillar

Läs mer

Ugn med mikrofunktion och tillsatt ånga rostfritt stål, svart HN 878G4S1

Ugn med mikrofunktion och tillsatt ånga rostfritt stål, svart HN 878G4S1 svart/rostfri 30989 kr* *Rekommenderat cirkapris inkl. moms och miljöavgift Miljöavgift ingår med 5 kr (exklusive moms) Produktegenskaper Ugnstyp / Ugnsfunktioner k Ugnsvolym: 67 l k 15 ugnsfunktioner:

Läs mer

Välkommen till en värld av dörrar WIŚNIOWSKI

Välkommen till en värld av dörrar WIŚNIOWSKI Dörrar WIŚNIOWSKI Välkommen till en värld av dörrar WIŚNIOWSKI Under 25 år har vi tillverkat stängsel med passion. Firmans namn WIŚNIOWSKI kommer från namnet på dess grundare och ägare - Andrzej Wiśniowski.

Läs mer

KATALOG 2016 DOLCEVITA. En liten bit av Italien rakt hem i ditt kök! MADE IN ITALY

KATALOG 2016 DOLCEVITA. En liten bit av Italien rakt hem i ditt kök! MADE IN ITALY KATALOG 2016 MADE IN ITALY En liten bit av Italien rakt hem i ditt kök! SYMBOLER Förklaring av symboler som används i produktspecifikationerna. Ugnslampa Grill (liten) Undervärme Grill (medium) Övervärme

Läs mer

A2-8 100 CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR, VARAV EN MULTIFUNKTIONSUGN GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS STORA UGNEN: A LILLA UGNEN: B

A2-8 100 CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR, VARAV EN MULTIFUNKTIONSUGN GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS STORA UGNEN: A LILLA UGNEN: B A2-8 100 CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR, VARAV EN MULTIFUNKTIONSUGN GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS STORA UGNEN: A LILLA UGNEN: B EAN13: 8017709155001 Gashäll med 6 brännare Vänster bak: extra snabb

Läs mer

DO81CSS-5. classic 60 CM ELEKTRISK DUBBEL MULTIFUNKTIONSUGN ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS AA

DO81CSS-5. classic 60 CM ELEKTRISK DUBBEL MULTIFUNKTIONSUGN ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS AA 60 CM ELEKTRISK DUBBEL MULTIFUNKTIONSUGN ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS AA EAN13: 8017709080853 STORA UGNEN 8 funktioner Ugnskapacitet: 51 liter Temperaturer mellan 50-250 C Digital analog klocka med elektronisk

Läs mer

Så här används Cylinda spisar

Så här används Cylinda spisar Så här används Cylinda spisar Modellerna med emaljhäll SE 512 SE 514 Viktigt! Läs hela bruksanvisningen innan Du börjar använda spisen. Då lär Du Dig använda och sköta den rätt från början Läs hela bruksanvisningen

Läs mer

Prislista 2012-09-01

Prislista 2012-09-01 Produkt/ kategori SID Spisar 2 INBYGGNADSUGNAR 3 MIKRO 3 INBYGGNADSHÄLLAR 4 INDUKTIONSHÄLLAR 4 DISKMASKINER 5 KYL-FRYSAR KOMBI 6 kyl-frysar design 6 KYLSKÅP 7 VINKYLAR 7 FRYSAR 8 FRYSBOXAR 8 KÖKSFLÄKTAR

Läs mer

Ger filtrerat, ångande hett vatten med ett enkelt handgrepp från samma blandare som ditt vanliga varma och uppfriskande kalla vatten.

Ger filtrerat, ångande hett vatten med ett enkelt handgrepp från samma blandare som ditt vanliga varma och uppfriskande kalla vatten. Ger filtrerat, ångande hett vatten med ett enkelt handgrepp från samma blandare som ditt vanliga varma och uppfriskande kalla vatten. Det moderna köket är hjärtat i hemmet, platsen där vi alla älskar att

Läs mer

TP-UGN. Tunnelpizzaugn mångsidig och snabb för stora volymer

TP-UGN. Tunnelpizzaugn mångsidig och snabb för stora volymer TP-UGN Tunnelpizzaugn mångsidig och snabb för stora volymer TP-UGN Tunnelpizzaugn utvecklad för att erbjuda stor flexibilitet och effektiv bakning av pizzor. Pizzaugnen passar också perfekt för bakning

Läs mer

Enheten är avsedd att placeras på Wery stativ/underskåp/kylbänk men kan även placeras på annan bänk/kylbänk då enheten är utrustad med gummifötter.

Enheten är avsedd att placeras på Wery stativ/underskåp/kylbänk men kan även placeras på annan bänk/kylbänk då enheten är utrustad med gummifötter. Vattenbadsvärmeri BME64 Wery elektriskt vattenbadsvärmeri har bassäng pressad i ett stycke rostfritt stål, med rundade hörn och dolda element vilket förenklar rengöring. Enheten är utrustad med avtappningskran

Läs mer

Trinette. Produktkatalog 2015-2016. Trinette. Snyggt, smart, flexibelt och funktionellt

Trinette. Produktkatalog 2015-2016. Trinette. Snyggt, smart, flexibelt och funktionellt Trinette Produktkatalog 2015-2016 Trinette Snyggt, smart, flexibelt och funktionellt Trinette Litet kök med stort svängrum Trinette - Snyggt, smart, flexibelt och funktionellt Trinette Innehåll Trinette...4-5

Läs mer

Konservativ och traditionell eller snarare modern och öppen för nya utmaningar... Vilken typ av personlighet är du?

Konservativ och traditionell eller snarare modern och öppen för nya utmaningar... Vilken typ av personlighet är du? -ett badrum som passar! Konservativ och traditionell eller snarare modern och öppen för nya utmaningar... Vilken typ av personlighet är du? Camargue Skärgård möbelkoncept kompletterar vårt breda utbud

Läs mer

FM Mattsson. Kök. Trycksak nr 251/3

FM Mattsson. Kök. Trycksak nr 251/3 FM Mattsson Kök Trycksak nr 251/3 Tillgång på sand och kunskapen om metallbearbetning var en förutsättning när FM Mattsson grundades i mitten av 1800-talet. Kunskapen har gått i arv och sanden är fortfarande

Läs mer

KVALITET TILL ett RIMLIGT PRIS! BastuUGNAR VEDELDADE PRODUKTER 2012 2013

KVALITET TILL ett RIMLIGT PRIS! BastuUGNAR VEDELDADE PRODUKTER 2012 2013 KVALITET TILL ett RIMLIGT PRIS! BastuUGNAR VEDELDADE PRODUKTER 2012 2013 1 TRADITIONELLT Under nästan ett halvt sekel, har Kota bastuugnar och murgrytor erbjudit aktiva bastubadare kvalitet till ett rimligt

Läs mer

Dekorativa radiatorer

Dekorativa radiatorer InspiratioN Dekorativa radiatorer PURMO PURMO RADIATORER PURMO PURMO RADIATORER Vi bryr oss om stil. Passionerat. En personlig touch Dagens trender inom inredning handlar om att skapa ett rum med individuella

Läs mer

Cold Line Bänkar. För mat- och dryckesförvaring. Enkla att använda med låg energiförbrukning

Cold Line Bänkar. För mat- och dryckesförvaring. Enkla att använda med låg energiförbrukning Cold Line Bänkar För mat- och dryckesförvaring Enkla att använda med låg energiförbrukning Cold Line för professionell förv Cold Line-produkterna är designade och tillverkade för att uppfylla de strängaste

Läs mer

Att laga mat med DEMEYERE FEMSTJÄRNIG MATLAGNING

Att laga mat med DEMEYERE FEMSTJÄRNIG MATLAGNING Att laga mat med DEMEYERE FEMSTJÄRNIG MATLAGNING Tryckkokare Skaldjursgryta Varför skall man köpa Demeyere produkter? Demeyere har som affärsidé att tillverka världens bästa stek- och kokkärl i rostfritt

Läs mer

SKÖTSELRÅD

SKÖTSELRÅD www.lecabfastigheter.se SKÖTSELRÅD FÖNSTER INDUKTIONSHÄLL DINA FÖNSTER DIN INDUKTIONSHÄLL ÖPPNING BESKRIVNING AV HÄLL BESKRIVNING AV KONTROLLPANEL 1. Tryck in knapparna i över och underkant handtag. 1.

Läs mer

Thermoplan Black&White

Thermoplan Black&White Thermoplan Black&White Thermoplan BLACK&WHITE DET SENASTE INOM KAFFEMASKINER Två bönbehållare: möjlighet att erbjuda specialkaffe och bryggkaffe eller två olika sorters espresso. Modellen med två kvarnar

Läs mer

FEMSTJÄRNIG MATLAGNING ATT LAGA MAT MED DEMEYERE

FEMSTJÄRNIG MATLAGNING ATT LAGA MAT MED DEMEYERE FEMSTJÄRNIG MATLAGNING ATT LAGA MAT MED DEMEYERE Varför skall man köpa Demeyere produkter? Demeyere tillverkar stek- och kokkärl i rostfritt stål som håller hela livet. Många av världens stjärnkockar använder

Läs mer

Diskar där det passar dig bäst.

Diskar där det passar dig bäst. Diskar där det passar dig bäst. De nya speedmatic Modular-diskmaskinerna från Siemens. Framtiden flyttar in. Den första inbyggda diskmaskinen som hänger med på alla köksidéer. För det egna drömköket finns

Läs mer

TA EN VINNARE I HANDEN P21 K LOVE AT FIRST SLICE. Den är bäst i test och populärast i. kock-vm, Bocuse d Or. Den. rekommenderas av Knivakademien

TA EN VINNARE I HANDEN P21 K LOVE AT FIRST SLICE. Den är bäst i test och populärast i. kock-vm, Bocuse d Or. Den. rekommenderas av Knivakademien KN P21 K VA ADEM EN TA EN VNNARE HANDEN REKOMMENDERAR Den är bäst i test och populärast i kock-vm, Bocuse d Or. Den rekommenderas av Knivakademien och förenar design och funktion till perfektion. Som brittiska

Läs mer

Muurikka Sommarkök Gasol. Muurikka Sommarkök El. Endast sommarköksvagn. Muurikka Sommarköksvagn Profi

Muurikka Sommarkök Gasol. Muurikka Sommarkök El. Endast sommarköksvagn. Muurikka Sommarköksvagn Profi Muurikka Sommarkök Gasol Sommarkök Gas är snabbt, mångsidigt och trevligt. Innehåller Storlek: 48 cm - Muurikka stekhäll 48 cm inkl. 3 st korta och 3 st långa ben - Grillvagn av trä - Gasbrännare D-300

Läs mer

5 ÅRS GARANTI Midea M idea nordic nordic v är v M är epu M Mpska M t pska alog t alog 2012

5 ÅRS GARANTI Midea M idea nordic nordic v är v M är epu M Mpska M t pska alog t alog 2012 5 ÅRS GARANTI Midea nordic värmepumpskatalog 2012 nordic värmepumpskatalog 2012 Midea Design Series 5.05 20 db 5 ÅRS GARANTI Premier Nordic Premier Nordic Heatpump Heatpump Premier Nordic Premier Nordic

Läs mer

Helt enkelt rent. Geberit designbrunnar.

Helt enkelt rent. Geberit designbrunnar. Helt enkelt rent. Geberit designbrunnar. Detaljer som gör skillnad Designbrunnar har blivit populära inslag i moderna badrum. Oavsett om det gäller väggbrunnar eller golvrännor urvalet gör det möjligt

Läs mer

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016)

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 Prismedvetna lösningar Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 - prismedvetet val Inifrån och ut Med Crawford Smart 42 får du en garageport,

Läs mer

Spis, gas, 6/8 brännare med gasugn

Spis, gas, 6/8 brännare med gasugn 900XP är en modulserie, som är anpassad för hårt belastade institutionskök, större restauranger och hotell. Flexibiliteten med fristående enheter samt bordsmodeller, som kan kompletteras med underskåp

Läs mer

Den traditionella spisen

Den traditionella spisen MK och MKM Den traditionella spisen Serien tillåter kombination av olika typer av kokplattor. Mycket robust spis Stor och flexibel kapacitet tack vare stor, slät kokyta Lång livslängd Stativ helt i rostfritt

Läs mer

Välkommen till en värld av dörrar WIŚNIOWSKI

Välkommen till en värld av dörrar WIŚNIOWSKI Dörrar WIŚNIOWSKI Välkommen till en värld av dörrar WIŚNIOWSKI Under 25 år har vi tillverkat stängsel med passion. Firmans namn WIŚNIOWSKI kommer från namnet på dess grundare och ägare - Andrzej Wiśniowski.

Läs mer

med nya ögon Vi har alltid fokuserat på att utmana mönster.

med nya ögon Vi har alltid fokuserat på att utmana mönster. 2012 NY HET ER Se ditt kök med nya ögon Utmana dig själv. Utmana dina föreställningar. Låt dig inspireras på nytt. Hos HTH är vi experter på att se kök i helt nya perspektiv och att ge dig inspirerande

Läs mer

Ångtvättar SC 2.500 C - NYHET!

Ångtvättar SC 2.500 C - NYHET! Ångtvättar SC 2.500 C - NYHET! Liten, kompakt och kontinuerligt påfyllningsbar ångtvätt i modern design. Kraftfull maskin för rengöring av alla hårda ytor utan kemikalier tack vare sitt 3,2 bar ångtryck

Läs mer

Örtkruka rund / OVAL. Pris: rund - kr. 99 / oval - kr. 129

Örtkruka rund / OVAL. Pris: rund - kr. 99 / oval - kr. 129 Örtkruka rund / OVAL Färska örter ger en fantastisk smak vare sig du gör en läcker sallad, pasta, dressing eller gryta. Förläng livslängden på dina örter med RIG-TIGs örtkrukor, som med sin stiliga design

Läs mer

Gåvokort med fin bonusgåva

Gåvokort med fin bonusgåva Julen 2013 Gåvokort med fin bonusgåva bonusgåva värde: 360:- 219:- på köpet I år har vi glädjen att kunna erbjuda tolv bonusgåvor ur sortimentet Selected by Mannerström. Som vanligt väljer mottagaren själv

Läs mer

Högre mysfaktor. Mikael och Markus, Josef Davidssons Eftr.

Högre mysfaktor. Mikael och Markus, Josef Davidssons Eftr. Köksmästaren Högre mysfaktor Sedan Josef Davidssons Eftr. startade produktion av Smålandsspisen 1896, har vi tagit vedspistraditionen in i 2000-talet och har idag fler järn i elden än någonsin. I vår fabrik

Läs mer

Vackra bestick med hantag i rosewood. Leif Mannerström

Vackra bestick med hantag i rosewood. Leif Mannerström Leif tipsar Det finaste man kan ge bort är saker som verkligen används. Varje dag. Om du som jag älskar att stå vid spisen så lönar det sig alltid att satsa på bra grejer i köket. Du skall kunna slita

Läs mer

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016)

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 Prismedvetna lösningar Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 - prismedvetet val Inifrån och ut Med Crawford Smart 42 får du en garageport,

Läs mer

Skräddarsy din garderob

Skräddarsy din garderob skjutdörrar Skräddarsy din garderob pacific >> Oändliga möjligheter >> Kraftig aluminiumprofil >> Urspårningsskydd >> Hög kvalitet Tengberts Pacific ger ditt hem en elegant möbel av högsta kvalitet som

Läs mer

Möbler & Speglar.... design... kvalité... nytänkande.... inte lika fyrkantiga

Möbler & Speglar.... design... kvalité... nytänkande.... inte lika fyrkantiga Möbler & Speglar... design... kvalité... nytänkande... inte lika fyrkantiga ... design... kvalité... nytänkande Möbler... Snygga möbler... Praktiska möbler... Våra möbler finns i de populäraste storlekarna

Läs mer

UNDERHÅLL OCH RENGÖRING AV APPARATEN

UNDERHÅLL OCH RENGÖRING AV APPARATEN VID FÖRSTA ANVÄNDNING Anslut stickkontakten till eluttaget. På vissa modeller kan en ljudsignal höras, detta betyder att temperaturlarmet har aktiverats: Tryck på knappen som tystar ljudlarmet. Anmärkning:

Läs mer

Nu när du planerar att installera en brasvärme-möbel...

Nu när du planerar att installera en brasvärme-möbel... BRASVÄRME 2 Nu när du planerar att installera en brasvärme-möbel......skulle vi kunna skriva rader om hur mysigt och underbart det är att sitta framför kaminens varma lågor och njuta, med en kopp te, till

Läs mer

Maskiner och tillbehör för proffs

Maskiner och tillbehör för proffs askiner och tillbehör för proffs En motor Olika funktioner som tillval otorn och de olika enheterna säljs separat. 6HP 3.8L 20cm Ø 3150min -1 2.4KW 230V (16A) (50Hz) 10.5A (230V) BS4343 AC 175 Bar 6m

Läs mer

Ångtvättar SC 2.500 C

Ångtvättar SC 2.500 C Ångtvättar SC 2.500 C Liten, kompakt och kontinuerligt påfyllningsbar ångtvätt i modern design. Kraftfull maskin för rengöring av alla hårda ytor utan kemikalier tack vare sitt 3,2 bar ångtryck och 1500

Läs mer

Hällen för kockar utan gränser!

Hällen för kockar utan gränser! Hällen för kockar utan gränser! Siemens freeinduction med en enda heltäckande kokzon. siemens-home.se Siemens. Framtiden flyttar in. En häll. Fullständig frihet. Nya Siemens freeinduction är en helt gränslös

Läs mer

MK MKM KE 800 KE 700 KSF InFlex

MK MKM KE 800 KE 700 KSF InFlex MK MKM KE 800 KE 700 KSF InFlex Användarvänliga kvalitetsprodukter för professionella storkök Driftsäkerhet, ergonomi, hygien Index InFlex 4-5 KE 800 6-7 KE 700 8-9 MK och MKM 10-11 KSF 12-13 Tekniska

Läs mer

Produktpresentation. Classic däckugnar

Produktpresentation. Classic däckugnar Produktpresentation Classic däckugnar En mängd olika att välja mellan - Classic är tillgänglig i fem standardbredder Sveba-Dahlen Classic däckugn har en mängd olika storlekar och konfigurationer att välja

Läs mer

STÖrrE ugn och BäTTrE resultat

STÖrrE ugn och BäTTrE resultat STÖrrE ugn och BäTTrE resultat Våra nya spisar har extra stora plåtar och på modeller med varmluft kan du dessutom grädda på flera nivåer samtidigt! SpISNYHETEr 2011 En katalog fylld av våra nya spisar

Läs mer

Det italienska köket. Art.nr: 8502 008

Det italienska köket. Art.nr: 8502 008 2009 Pentry ombord Det italienska köket Det är lätt att känna igen italiensk pentryutrustning. Inte minst på designen. Italienarnas alldeles speciella känsla för vackra material och fina former är närvarande

Läs mer

Kök & Spisar för Gasol

Kök & Spisar för Gasol Spisar & Kök Kök & Spisar för Gasol Det franska köket står för finess och yttersta kvalitet världen över. Detsamma gäller Eno spisar och kök som är tillverkade för att ge dig livsnjutning och säker funktion,

Läs mer

För båtfolkets bästa sedan 1972

För båtfolkets bästa sedan 1972 För båtfolkets bästa sedan 1972 Wallas är finländska kvalitetsprodukter framtagna för de kalla skandinaviska farvattnen. Säkerhet och pålitlighet är egenskaper som alla båtägare uppskattar. Genom kontinuerligt

Läs mer

VIONARO lådsystem. www.grass.eu

VIONARO lådsystem. www.grass.eu VIONARO lådsystem De kubistiska lådsidorna i minimalistisk design bildar i kombination med Dynapro utdragsskenor ett modern och elegant lådsystem. www.grass.eu Funktion. Fulländad form. Vionaro. Öppna

Läs mer

Den kyla som behövs. Kylfrysar Kylskåp för hemmabruk Frysskåp Vinkylar

Den kyla som behövs. Kylfrysar Kylskåp för hemmabruk Frysskåp Vinkylar Den kyla som behövs Kylfrysar Kylskåp för hemmabruk Frysskåp Vinkylar 47 Kylfrysar 811 Kylskåp för hemmabruk 121 Frysskåp 1415 Vinkylar Välj bara utseende, kylen sköter resten Festivo Cold System är ett

Läs mer

TRANSPORT & FÖRVARING AV KYLD MAT SDX THERMOBOX ORIGINALET SEDAN 1969

TRANSPORT & FÖRVARING AV KYLD MAT SDX THERMOBOX ORIGINALET SEDAN 1969 TRANSPORT & FÖRVARING AV KYLD MAT SDX THERMOBOX ORIGINALET SEDAN 1969 SDX välkända kvalitet och livslängd Insidan helt i rostfritt Extremt hög driftsäkerhet Pressade gejdrar, enkel rengöring och ökad säkerheten

Läs mer

Utvalt med omsorg och kärlek

Utvalt med omsorg och kärlek Utvalt med omsorg och kärlek I din hand håller du en julklapp från någon som vill visa sin uppskattning. För att du skall få något som passar just dig, får du bland följande sidor välja en julklapp som

Läs mer

Impressivo Ger dig valmöjligheter

Impressivo Ger dig valmöjligheter Impressivo Ger dig valmöjligheter BUSCH-JAEGER ABBs installationsprodukter har en lösning för alla hem och offentliga byggnader. Urvalet utvidgas ständigt med nya produkter, för att bibehålla kompatibilitet

Läs mer

Santoku kockkniv. Brödkniv. Skal- & grönsakskniv.

Santoku kockkniv. Brödkniv. Skal- & grönsakskniv. Vår historia Birka kallas i folkmun för Sveriges första stad och grundades i mitten av 700-talet. Birka var en viktig central handelsplats. Hit kom handelsmän från fjärran öster med exklusiva produkter.

Läs mer

OFFICIAL GUIDE. Välkommen. Hem till AGA. Beskrivning av AGA:s alla modeller, färger och drivmedel

OFFICIAL GUIDE. Välkommen. Hem till AGA. Beskrivning av AGA:s alla modeller, färger och drivmedel AGA OFFICIAL GUIDE Välkommen Hem till AGA Beskrivning av AGA:s alla modeller, färger och drivmedel Den moderna AGA-spisen innehåller spjutspetsteknik och lever upp till hårda kvalitetskrav och de senaste

Läs mer

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbord Alla våra skötbordsmodeller är ergonomiska och snälla mot din rygg. I denna broschyr ger vi dig en överblick samt en kort presentation av skötbordsmodeller

Läs mer

Inledning. Metod. Val av maskin. Vanliga funktioner som lätt blir fel

Inledning. Metod. Val av maskin. Vanliga funktioner som lätt blir fel Inledning Studenterna i Id-00 har fått i uppgift att analysera vars en apparat. Vår grupp har valt att analysera en mikrovågsugn, Whirlpool MT 257, som finns på en studentkorridor på Michael Hansens Kollegium

Läs mer