Greppa nya möjligheter Elektriska palltruckar och staplare, modell 1152 och 1172

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Greppa nya möjligheter Elektriska palltruckar och staplare, modell 1152 och 1172"

Transkript

1 Greppa nya möjligheter Elektriska palltruckar och staplare, modell 1152 och 1172 Linde Material Handling

2 Nyckellösningen till att öka produktiviteten. Det nya, innovativa interfacet förare/truck, Sinergo, skapar en synergi mellan föraren och dessa motorlyftvagnar. Sinergo ger föraren fördelar på bästa sätt med dessa motorlyftvagnar när det gäller Säkerhet, Innovation och Ergonomi. En förare som använder Lindes nya palltruckar och staplare kommer att uppleva detta nya hanteringskoncept: Sinergo. De kommer att uppskatta den användarvänliga designen, som naturligtvis även är baserad på Lindes tidigare erfarenheter, allt för att öka effektiviteten, ett enkelt handhavande och säkerheten vid hanteringen. Lindes styrarm på dessa palltruckar och staplare kombinerar både ergonomiskt smart och intuitiv styrning. Lika innovativ som användarinterfacet är de material som används, t.ex. Grivory, en unik, mycket avancerad polymer med utmärkta egenskaper. Nya motor- och batterikåpor tillverkade av användarvänligt Exxtral -material med ergonomisk finish förhöjer interfacet förare/truck. Med dessa pålitliga och kraftfulla partners som Linde-truckarna är, maximeras produktiviteten på arbetsplatsen.

3

4 En ledstaplare som ger ett lyft bortom alla förväntningar. Lindes nya serie ledstaplare finns med lyftkapaciteterna 1,0t och 1,2t, där 1,0t-versionen är en basversion och 1,2t-versionen är mer allsidig. Dessa truckar är idealiska för att hantera pallar eller gitterboxar i lagerlokaler, hos detaljister eller i verkstäder.

5 En kompakt palltruck för att hantera dina uppdrag. Lindes nya serie motorlyftvagnar erbjuder tre olika modeller med lyftkapaciteterna: 1,6, 1,8 och 2,0t. Alla tre modellerna är den perfekta lösningen vid exempelvis lastning/lossning av lastbilar liksom transport på horisontellt underlag.

6 Lindes standard för pallstaplare Sidocentrerad styrarm. Modell 1172 har ett unikt utformat, sidocentrerat styrarmshuvud som låter föraren stå säkert innanför truckens konturer samtidigt som sikten är optimal genom stativet. Stabil och pålitlig. En robust konstruktion ger en en pålitlig truck. Truckens utmärkta stabilitet är resultatet av hjulkonstruktionen av 4-punktstyp. Låg tyngdpunkt och utmärkt restkapacitet för alla stativtyperna säkerställer höga prestanda och säkrare lasthantering, oavsett applikation. Inbyggd eller utbyggd gaffelvagn. Inbyggd eller utbyggd? Välj mellan flera olika gaffelvagnsutföranden för att skräddarsy dessa truckar till önskad situation. Oavsett om du hanterar pallar eller gitterboxar så hanteras varje last på bästa möjliga sätt med minsta möjliga nedböjning hos stativet för att säkerheten ska vara optimal.

7 Lindes standard : I hjärtat hos alla Linde-truckar Handskydd och hantering. Superbt handskydd: alla funktioner inom bekvämt räckhåll. Handtaget är praktiskt och bekvämt att använda, även när man bär handskar. Säkerhetsorienterad konstruktion. Kraftigt, gjutet stålchassi med låg chassikant garanterar förarens säkerhet genom att kanten förhindrar att någon fot fastnar under trucken. Lång styrarm med låg infästning. En lång styrarm med låg fästpunkt säkerställer en stor säkerhetsmarginal mellan förare och chassi, samtidigt som trucken har lätt att runda skarpa hörn.

8 Evolution och innovation är nyckelbegrepp bakom all produktutveckling hos Linde. När Lindes ingenjörer arbetar med nya förbättringar finns alltid äldre, välbeprövade detaljer från tidigare modeller med i bilden, samtidigt som de alltid håller högsta kvalitetsnivå. Dessa standarddrag från Linde är kärnan hos dessa motorlyftvagnar och staplare. Lindes standard innefattar robusthet, ergonomi, säkerhet och komfort för att underlätta det dagliga arbetet. Förvaringsfack. Varje truck har lättåtkomliga förvaringsfack för att optimera förarens arbete. I dessa breda och djupa fack kan olika saker säkert förvaras som krympfilm, pennor och annat som föraren behöver. Tålig, flexibel motorkåpa. Motorkåpan i kraftig, långlivad Exxtral -plast med minne skyddar motor och elsystem från slag. Detta mycket flexibla material motstår hårda slag och minskar ev. skadekostnader. Inbyggd laddare. Bägge truckarna kan utrustas med inbyggda laddare vilket ger stor flexibilitet genom att laddning kan ske var och när som helst. Laddkabel med kontaktdon ligger prydligt inlagt i ett lättåtkomligt fack. Laddaren kan ladda både gel- och blybatterier upp till 375 Ah, det är bara att slå på en strömbrytare.

9 Lindes standard för palltruckar Gafflar och gaffelspetsar. Kraftiga, stela gafflar underlättar lasthanteringen. De gjutna gaffelspetsarna av stål är mycket tåliga och kan klara 2 tons belastning på varje spets utan att böjas. Länkhjul. Hjulkonfiguration i trepunktsutförande med två ställbara länkhjul ger en perfekt framdrivning. Länkhjulen är större och monterade på stötdämpare för att ge trucken stabilitet vid godshanteringen.

10 Kompakt och kraftfull för att klara lastningsoch lossningsuppdragen med bravur. Denna truck används mestadels för lastning och lossning av lastbilar och är särskilt lämplig i trånga utrymmen, exempelvis inne i containers eller långtradare. Tack vare produktutvecklingen hos Linde är kompakthet en integrerad del i denna nya ergonomiska serie, vilket innebär exceptionellt goda manövreringsegenskaper i trånga utrymmen. Och Linde har sörjt för att ta fram en kraftfull och robust truck för att klara hanteringen i den här tuffa miljön. Både palltruckarna och staplarna klarar av trånga utrymmen genom sin reducerade längd, en styrarm med ny utformning och en innovativ krypkörningsfunktion. Lindes ingenjörer har även lagt till en AC-motor kopplad till en elektronisk kontrollenhet som kan ge en boosteffekt för att vid behov ge extra moment. Denna nya innovativa, pålitliga och effektiva truckserie med nya material som Grivory och Exxtral är robust och fungerar bra på rörliga lastramper och vid start i lutningar.

11 AC-motor med boosteffekt. Den nya serien palltruckar och staplare har nu avancerad ACteknik som ger bättre prestanda och ökar momentet när en truck kör över en rörlig lastramp eller uppför en fast ramp. Standardboosteffekten ger automatiskt ett extra momenttillskott vid en svår situation, som exempelvis vid körning ur ett potthål, över små upphöjningar eller när en pall med krympfilm behöver dras loss i en lastbil. Föraren kan med lätthet få loss trucken i alla situationer, samtidigt som han/hon har läget helt under kontroll. Grivory - och Exxtral -plaster. Med det nya plastmaterialet Grivory med utmärkta egenskaper som finns i styrarmen och styrarmshuvudet tar Linde ytterligare ett steg genom att ersätta metall med Grivory. Lätt och varmt, helt kompromisslöst när det gäller robusthet, styvhet eller rostskydd, vilket ger truckarna ett mycket motståndkraftigt yttre. För de nya motoroch batterikåporna valde Linde Exxtral, ett användarvänligt, mjukt material med ergonomisk finish. Samtidigt är materialet robust och färgresistent och rostfritt med ett minne som skyddar de interna komponenterna. Dessa två nya material ger en längre livslängd vid tuffa applikationer. Krypkörning. Lindes krypkörningsfunktion tillåter trucken att manövrera i trånga utrymmen med styrarmen i upprätt läge, vilket normalt är en av bromszonerna. Trycker man på krypkörningsknappen, som man når enkelt med valfri hand, kan trucken köras i upp till 1,5 km/h. Föraren kan sedan köra fritt och manövrera trucken enkelt på en bakgavellyft vid lastning och lossning.

12 Lastförflyttning, hela vägen fram.

13 Denna omfattande serie av Lindes motorlyftvagnar och ledstaplare innebär en konkurrenskraftig innovation för dagens tidskänsliga lastförflyttningar. Hos Linde ställs förarens säkerhet och komfort i fokus. Detta gäller särskilt motorlyftvagnar som transporterar laster över korta till medellånga avstånd, ofta under svåra förhållanden. Lindes truckar har även förbättrade säkerhetsfunktioner som proportionell körhastighet och ett nytt styrarmskoncept som innebär motstånd vid ändlägena och mjuk återgång. Förarna värderar förtroendet de får för Lindes truckar i kombination med ett intuitivt och ergonomiskt handtag när de ger sig i kast med sitt arbete. Ny styrarm: motstånd vid ändlägena och mjuk återgång. Den nya, ergonomiskt utformade styrarmen har fått ytterligare säkerhetsfunktioner med motstånd vid ändlägena. Denna funktion ger en ytterligare barriär vid slutet av styrarmens rörelseområde innan den går in i säkerhetsbromsens zon. Ovanpå detta förhindrar funktionen som ger mjuk återgång att styrarmen flyger tillbaka mot kåpan. Dessa kompletterande säkerhetsfunktioner bidrar till en säkrare lasthantering. Proportionell hastighet. Truckens körhastighet anpassas automatiskt till styrarmsvinkeln. När föraren kommer närmare trucken, rör sig styrarmen uppåt mot vertikalplanet. Samtidigt minskar truckens hastighet tills den stannar mjukt med styrarmen helt upprätt och den elektromagnetiska bromsen slår till. Detta innovativa koncept är ett annat exempel på att Linde prioriterar förarens komfort och säkerhet mycket högt.

14

15 Brett applikationsområde och höga prestanda med precision. Lindes nya serie ledstaplare täcker medelstora till stora lagringsområden tack vare ett brett stativutbud, alla kännetecknade av utmärkt sikt. Traditionell Linde-stabilitet och restkapacitet som är av bästa klass förbättrar prestanda samtidigt som en mycket hög säkerhet upprätthålls. För att ta hänsyn till många olika arbetsmiljöer, kräver kunderna hantering med hög precision i kombination med mångsidighet för att nå bortom den kapacitet som vanliga ledstaplare har. Linde OptiLift svarar mot förarnas högsta förväntningar när de hanterar pallar högt upp med mjuka, exakta lyft- och sänkrörelser. Allt detta, kombinerat med mjuk nedsättning av gafflarna och en initial lyftversion, gör Lindes ledstaplare till det bästa valet och den mest pålitliga partnern i lagret. OptiLift och mjuk nedsättning av gafflarna. Linde OptiLift är ett helproportionellt lyftsystem som aktiveras direkt av hydraulpumpen. OptiLift hjälper föraren att uppnå högre noggrannhet och produktivitet med exakt styrning av gafflarna och energibesparing. Lindes automatiska funktion för mjuk nedsättning skyddar lasten under varje nedsättningsmoment genom att bromsa gafflarnas sänkhastighet innan de når golvet. Initialt lyft. I dagens lager kräver man att ledstaplarna ska vara mer och mer mångsidiga. Denna splitternya truckmodell från Linde har en initial lyftfunktion för 1,2t-modellen för att den ska nå bortom alla vanliga applikationer. Den kör säkert och exakt på ramper, rörliga lastramper och uppför sig stabilt på ojämna underlag.

16 Truckövervakning, truck access och ytterligare säkerhetsfunktioner. Att vara skyddad - på alla sidor och i varje applikation - formar andan hos Lindes truckar. Det gäller inte enbart att hantera en last säkert utan även att skydda användarna, folk i närheten och trucken själv. Eftersom skyddsfrågan alltid står i fokus är Lindes lösningar utformade för att vara säkra och enkla att använda. En multifunktionsdisplay ger föraren information om aktuell truckstatus. Utan någon extra kostnad ingår en PIN-kodfunktion som ger extra säkerhet i form av skydd mot obehörig användning. Lindes truckar erbjuder ett brett urval optioner för att ge din arbetsplats en hög nivå avseende säkerhet och kontroll.

17 Multifunktionsdisplay. Lindes digitala multifunktionsdisplay visar ett stort antal funktioner som är enkla att läsa av. Via denna display kan du läsa av truckstatus som uppdateras kontinuerligt som timmätare, piktogram eller larm och felkoder, vilket säkerställer ett bra förebyggande underhåll. Batteriindikatorn visar när det är tid att ladda batteriet. Displaypanelen är också ett annat sätt att få ut det mesta ur din Lindetruck - nu och i framtiden. Kontrollerad åtkomst, nyckel eller knappsats. Du väljer hur du vill starta trucken. Antingen med en traditionell nyckel eller genom att mata in en 5-siffrig PIN-kod på LFMgo (tillval utan kostnad). Antalet kodvarianter är stort så varje förare kan få sin individuella kod så att ingen obehörig användning kan ske. Enkelt batteribyte från sidan. Batteribyte från sidan (tillval) gör det lätt att byta batteri. Enkelt att göra och säkert. Denna konstruktion gör att batteriet kan rullas av från trucken på valfri sida. Det speciella låssystemet ser till att batteriet hålls säkert på plats. Som standard går det även att lyfta batteriet rakt upp.

18 Snabbt och enkelt underhåll med en enda blick Håll nere tiden till ett minimum och öka produktiviteten, det är Lindes målsättning. Lindes underhållsfria AC-motor och ett CAN-bussystem hjälper till att infria dessa behov samtidigt som strömlinjeformade servicekoder och lättåtkomliga komponenter hjälper Lindes serviceteam att göra snabbare ingrepp. Detta är ytterligare ett exempel på hur Lindes innovativa tänkande håller ner underhållskostnaderna och truckens stillestånd så att dess höga prestanda kan vidmakthållas. CAN-bussystemets uppbyggnad. Förutom snabba justeringar av olika drift-parametrar, innebär den intelligenta CAN-busstekniken även ett brett spektrum av toppmoderna funktioner för truck-diagnostik och underhåll. Systemet övervakar noga alla nyckel-funktioner så att en servicetekniker snabbt och enkelt kan göra en diagnos. Snabb åtkomst, minskat slitage. Motorkåpan ger snabb och enkel åtkomst till alla interna komponenter. Eftersom alla elkablar är mantlade, kan servicearbetet genomföras snabbt. Det elektromagnetiska bromssystemet ger längre underhållsintervall genom att slitaget reduceras. Underhållsfri AC-motor. Tack vare ny teknik i AC-drivmotorn kan Linde tillåta att tiden mellan service ökar till 1000 drifttimmar, eller en gång per år, beroende på hur skiften är upplagda.

19 , den ultimata länken mellan förare och truck OptiLift och mjuk gaffelnedsättning Krypkörning Handskydd och hantering Grivory -material Lång styrarm och låg infästning Motstånd vid ändlägen och mjuk återgång Proportionell hastighet Sidocentrerad styrarm Förvaringsfack Exxtral -material Kraftig, flexibel motorkåpa Säkerhetsorienterad konstruktion 1172 series

20 Med en årlig försäljning på mer än gaffeltruckar och lagertruckar är Linde en av världens största tillverkare. Det är en rättvis placering. Lindes truckar framstår som vinnare inte bara på grund av deras innovativa teknik utan i synnerhet på grund av de låga energi- och driftkostnaderna, som kan vara upp till 40% lägre än konkurrenternas. Hög tillverkningskvalitet matchas av nivån på de tjänster vi tillhandahåller. Med våra tio fabriker och ett omfattande nätverk av lokala servicepartners finns vi tillgängliga dygnet runt, över hela världen. Din lokala Linde-partner erbjuder dig ett komplett paket från en enda leverantör. Från kvalificerad rådgivning före köpet till eftermarknadstjänsten, inklusive finansieringspaket som anpassas till dina affärsmässiga behov. Leasing, hyra eller hyrköp. Du har full flexibilitet i dina drift- och beslutsprocesser. Hammarö Tryckeri AB Excellence at work. Linde Material Handling AB Linde Material Handling AB, Box 1305, ÖREBRO Telefon , Fax , info@linde-mh.se Linde Material Handling

Dubbel funktion för dubbel vinst Linde staplare / 2-pallstruck L12 L14, L12L L14L, L12LHP. Linde Material Handling

Dubbel funktion för dubbel vinst Linde staplare / 2-pallstruck L12 L14, L12L L14L, L12LHP. Linde Material Handling Dubbel funktion för dubbel vinst Linde staplare / 2-pallstruck L12 L14, L12L L14L, L12LHP Linde Material Handling Dubbel funktion för dubbel vinst Linde staplare / 2-pallstruck L12 L14, L12L L14L, L12LHP

Läs mer

En truck för alla behov Ny låglyftande orderplocktruck N20/ N20/24HP. Linde Material Handling

En truck för alla behov Ny låglyftande orderplocktruck N20/ N20/24HP. Linde Material Handling En truck för alla behov Ny låglyftande orderplocktruck N20/ N20/24HP Linde Material Handling Nya N 20/24 orderplocktruck För att uppnå ökad plockhastighet måste man börja med att effektivisera arbetsflödet.

Läs mer

Atlet Balance Eldrivna motviktstruckar ET EF EH 1,25 3 ton

Atlet Balance Eldrivna motviktstruckar ET EF EH 1,25 3 ton Atlet Balance Eldrivna motviktstruckar ET EF EH 1,25 3 ton 3 modeller. Harmoniskt samarbete. Säkra din verksamhet från beställning till leverans med Atlet Balance eldrivna motviktstruckar Atlet Balance

Läs mer

Mångsidig staplare för alla dina behov... PSP Ledstaplare med plattform

Mångsidig staplare för alla dina behov... PSP Ledstaplare med plattform Mångsidig staplare för alla dina behov... PSP Ledstaplare med plattform 24/7 support worldwide network 2 modeller PSP Modell PSP 125 PSP 160 Lyfthöjd 2690 4190 mm 1670 5400 mm Lyftkapacitet 1250 kg 1600

Läs mer

Pushing Limits: Den nya generationens skjutstativtruckar R14 R20

Pushing Limits: Den nya generationens skjutstativtruckar R14 R20 Pushing Limits: Den nya generationens skjutstativtruckar R14 R20 1 2 Pushing limits Den nya generationens skjutstativtruckar från Linde flyttar fram gränserna i sin klass på fler än ett sätt: De nya truckarna

Läs mer

PALIFT Lastväxlare. Kundernas behov är vår prioritet

PALIFT Lastväxlare. Kundernas behov är vår prioritet PALIFT Lastväxlare Kundernas behov är vår prioritet TELESCOPIC T 17 T 20 T 22 Den kraftiga allväxlaren Våra lastväxlare är kända för optimal balans mellan vikt och lyftkapacitet såväl som för det utmärka

Läs mer

Den första motviktstrucken som stavas med tre E

Den första motviktstrucken som stavas med tre E Den första motviktstrucken som stavas med tre E UPPTÄCK DEN HELT NYA TX-GENERATIONEN Quiet Operation ProVision Concept Energy Saving Den nya TX-generationen: Lägre Energiförbrukning Den nya TX-serien är

Läs mer

Eldrivna motviktstruckar

Eldrivna motviktstruckar Eldrivna motviktstruckar 24/7 support worldwide network TX3 TX4 QX2 Säkra din verksamhet från beställning till leverans med UniCarriers eldriv motviktstruckar THE BEST OF UniCarriers utformar, tillverkar

Läs mer

Låglyftare. modeller. 24/7 Support. worldwide network PLL PLE PMR PLP ERGO ALL/XLL

Låglyftare. modeller. 24/7 Support. worldwide network PLL PLE PMR PLP ERGO ALL/XLL Låglyftare 6 modeller worldwide network 24/7 Support PLL PLE PMR PLP ERGO ALL/XLL En serie med låglyftande truckar för höga produktivitetskrav THE BEST OF UniCarriers designar, tillverkar och servar mycket

Läs mer

Application Picture to follow

Application Picture to follow 1,0 till 1,5 ton Eldrivna motviktstruckar Informationen i denna broschyr har fastställts baserat på våra standardtestvillkor. Driftsprestandan kan variera beroende på faktisk specifikation och tillstånd

Läs mer

MINI DUMPER C08. YANMAR LN 100 AE 10 HK 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Effekt Arbetsvikt Mått

MINI DUMPER C08. YANMAR LN 100 AE 10 HK 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Effekt Arbetsvikt Mått MINI DUMPER C08 Motor Effekt Arbetsvikt Mått YANMAR LN 100 AE 10 HK 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm C08 EFFEKTIVITET I ALLA KOMPAKT Reducerad totalbredd och en liten svängradie för att passa i trånga ytor.

Läs mer

GL5 GLS5. Guldmanns golvlyftar produktutbud

GL5 GLS5. Guldmanns golvlyftar produktutbud GL5 GLS5 Guldmanns golvlyftar produktutbud GL5 Mobila lyftar GL5 Mobila lyftar är golvbaserade alternativ till Guldmanns takmonterade lyftsystem. Vi har lyssnat pa vara anvandares rad och aterkoppling

Läs mer

PRODUKT KATALOG DANSK DESIGN PRODUCERAT I EU

PRODUKT KATALOG DANSK DESIGN PRODUCERAT I EU PRODUKT KATALOG DANSK DESIGN PRODUCERAT I EU M 80 TVÅNGSBLANDARE (80L) Baron M80 tvångsblandare är kraftfull och effektiv. M80 ger en optimal blandning av allt från jordfuktig betong till spackel. En användarvänlig

Läs mer

Hiab Multilift Den lätta serien XR lastväxlare

Hiab Multilift Den lätta serien XR lastväxlare Hiab Multilift Den lätta serien XR lastväxlare Produktbroschyr Hiab Multilift XR ger dig ett enastående utförande Maximera din mångsidighet Montering av Hiab Multilift XR lätta lastväxlare på vilken lastbil

Läs mer

TERGO UFW Fyrvägstruck

TERGO UFW Fyrvägstruck TERGO UFW Fyrvägstruck 24/7 support worldwide network reach trucks UFW Fyrvägstrucken UFW 200/250 Maximal flexibilitet Nya UFW är flexibel och effektiv med långgods och även en fantastisk skjutstativtruck

Läs mer

NYHET ONSITE NEWS NUMMER 2 MAJ-AUGUSTI 2012 BATTERIDRIVNA VERKTYG METALLBEARBETNING TRÄBEARBETNING BETONG- OCH NY VINKELSLIP, 18 V XR SE SIDAN 4

NYHET ONSITE NEWS NUMMER 2 MAJ-AUGUSTI 2012 BATTERIDRIVNA VERKTYG METALLBEARBETNING TRÄBEARBETNING BETONG- OCH NY VINKELSLIP, 18 V XR SE SIDAN 4 BATTERIDRIVNA VERKTYG NY VINKELSLIP, 18 V XR SE SIDAN 4 NY BORDS-/GERINGSSÅG SE SIDAN 5 BETONG- OCH METALLBEARBETNING TRÄBEARBETNING NY STICKSÅG, 18 V XR SE SIDAN 4 ONSITE NEWS NUMMER 2 MAJ-AUGUSTI 2012

Läs mer

Plocktruck för nivå ett och två 1.0 ton

Plocktruck för nivå ett och två 1.0 ton Plocktruck för nivå ett och två 1.0 ton OPBM10K Egenskaper 1.1 Tillverkare Mitsubishi 1.2 Modellbeteckning OPBM10K 1.3 1.4 1.5 Drivmedel (batteri, diesel, LP gas, bensin) Förarens placering (gång, stående,

Läs mer

Kalmar elektrisk gaffeltruck Electric evolution

Kalmar elektrisk gaffeltruck Electric evolution Kalmar elektrisk gaffeltruck Electric evolution 5 9 tons kapacitet Har du råd att inte välja Kalmar? Slutsatsen är densamma oavsett om du är användare eller ägare. En totallösning från Kalmar ger lägre

Läs mer

Söker du en lättstyrd och energisnål truck?

Söker du en lättstyrd och energisnål truck? Söker du en lättstyrd och energisnål truck? Välj då någon av våra tre- eller fyrhjuliga elektriska motviktstruckar med energiåtervinning och kapaciteter på upp till 2 000 kg. 2 Valet är ditt. Tre eller

Läs mer

Det finns en Nilfisk för alla rengöringsuppgifter

Det finns en Nilfisk för alla rengöringsuppgifter Det finns en Nilfisk för alla rengöringsuppgifter TEKNISKA SPECIFIKATIONER SINGELSKURMASKINER Beskrivning Enhet PS 333A SD 43-165 SDM 43-180 421AC 510B/510B3 Kabellängd m 10 12,5 12,5 12 12/25 Kapslingsklass/

Läs mer

Zhafir Zeres Serie. 400-2,300 kn

Zhafir Zeres Serie. 400-2,300 kn Zhafir Zeres Serie 400-2,300 kn Utökade funktioner som standard Zhafir ZERES Serie Zhafir har utvecklat den nya elektriska maskinserien Zeres, för att bli en flexibel formsprutningsmaskin baserad på det

Läs mer

RollerForks. En revolution inom pallfri godshantering

RollerForks. En revolution inom pallfri godshantering RollerForks En revolution inom pallfri godshantering RollerForks Pallar är en nödvändighet för lagerhantering. Men tänk om du kunde spara tid och utrymme genom att skicka gods utan pallar. Nu finns MSE

Läs mer

Svenska. Twin Demolition. Ett nytt koncept för demolering

Svenska. Twin Demolition. Ett nytt koncept för demolering Svenska Twin Demolition Ett nytt koncept för demolering ROBOT 185 Nytänkande inom rivningsrobotar Teleskopbom ger 46 cm extra räckvidd och anpassning vid krävande applikationer Speciella polykarbonatskydd

Läs mer

Ideen bewegen mehr PRODUKTÖVERSIKT REHABTEKNIK TRANSPORTTEKNIK MEDICINTEKNIK

Ideen bewegen mehr PRODUKTÖVERSIKT REHABTEKNIK TRANSPORTTEKNIK MEDICINTEKNIK Ideen bewegen mehr > PRODUKTÖVERSIKT REHABTEKNIK TRANSPORTTEKNIK MEDICINTEKNIK AAT Alber Antriebstechnik GmbH Ehestetter Weg 11 D-72458 Albstadt Tfn.: 0049 74 31.12 95-0 Fax: 12 95-35 www.aat-online.de

Läs mer

51 40 N, 116 27 W KORREKT PARKERING? PRECIS VAR NI VILL. Manöversystem Truma Mover. Nyhet: Mover TE R4

51 40 N, 116 27 W KORREKT PARKERING? PRECIS VAR NI VILL. Manöversystem Truma Mover. Nyhet: Mover TE R4 51 40 N, 116 27 W KORREKT PARKERING? PRECIS VAR NI VILL. Nyhet: Mover TE R4 Manöversystem Enkel och bekväm resa Med Truma blir varje utflykt en semester De bästa platserna är ofta de mest svårtillgängliga.

Läs mer

HIAB 220 C Kapacitet 21 tm

HIAB 220 C Kapacitet 21 tm HIAB 220 C Kapacitet 21 tm Produktbroschyr www.hiab.se För hastighet och effektivitet HIAB 220 C tillhandahåller prestanda Den enastående HIAB 220 C kombinerar kraften och styrkan hos en större kran med

Läs mer

Sweepmaster 900 / 980 R/RH

Sweepmaster 900 / 980 R/RH Sweepmaster 900 / 980 R/RH För effektiv sopsugning av medelstora ytor Åkbara sopsugmaskiner med ytkapacitet på upp till 7,200 m 2 /tim Effektiv sopning snabbt och rent Sweepmaster 900/980 R effektiv helt

Läs mer

NYHET! Scrubmaster B75 R Kompakt åkbar skurmaskin. För en bekväm rengöring av trånga utrymmen

NYHET! Scrubmaster B75 R Kompakt åkbar skurmaskin. För en bekväm rengöring av trånga utrymmen NYHET! Scrubmaster B75 R Kompakt åkbar skurmaskin För en bekväm rengöring av trånga utrymmen 1 Effektiv och användarvänlig Kostnadseffektivitet möter ergonomi Ergonomisk & bekväm Förarplatsen har designats

Läs mer

Atlet Balance Diesel- eller gasdriven motviktstruck GL/DL och GH/DH 1,5 5 ton

Atlet Balance Diesel- eller gasdriven motviktstruck GL/DL och GH/DH 1,5 5 ton Atlet Balance Diesel- eller gasdriven motviktstruck GL/DL och GH/DH 1,5 5 ton 2 2 modeller. Styr upp din produktivitet. Diesel- eller gasdriven Atlet Balance arbetshäst med precision Kraftfull, pålitlig

Läs mer

Scrubmaster B120 R Kompakt åkbar kombiskurmaskin

Scrubmaster B120 R Kompakt åkbar kombiskurmaskin Scrubmaster B120 R Kompakt åkbar kombiskurmaskin Bekväm, kraftfull och effektivt för ett renare resultat Säkert och bekvämt arbete: Det ergonomiska och ryggvänliga sätet garanterar att föraren kan arbeta

Läs mer

Contractor Världens effektivaste minidumper UNIKT STYRSYSTEM SUVERÄNA KÖREGENSKAPER

Contractor Världens effektivaste minidumper UNIKT STYRSYSTEM SUVERÄNA KÖREGENSKAPER Contractor Världens effektivaste minidumper UNIKT STYRSYSTEM SUVERÄNA KÖREGENSKAPER Styr ett ton med en hand Twinca A/S utvecklar, producerar och förhandlar hydrauliska minidumprar till kunder över hela

Läs mer

X-Range för ökad bekvämlighet, prestanda och säkerhet.

X-Range för ökad bekvämlighet, prestanda och säkerhet. Linde R 14 - R 17 -range X-Range för ökad bekvämlighet, prestanda och säkerhet. Linde Material Handling Det går inte att bromsa utvecklingen. Lindes skjutstativtruckar har alltid varit tongivande när det

Läs mer

TRYCKLUFT. Slang- och kabelupprullare. Suverän prestanda, robust konstruktion och användarvänlig

TRYCKLUFT. Slang- och kabelupprullare. Suverän prestanda, robust konstruktion och användarvänlig TRYCKLUFT Slang- och kabelupprullare Suverän prestanda, robust konstruktion och användarvänlig 2 För yrkesmässigt användande i industrimiljö. Tillfredställer de behov som finns i professionella arbetsmiljöer

Läs mer

Designed for both. Prova så märker du skillnaden.

Designed for both. Prova så märker du skillnaden. Designed for both Designed for both Föreställ dig det enklaste möjliga sättet att flytta en patient. En så bekväm ställning som möjligt för patienten. En rörelsebana som minimerar belastningen på den som

Läs mer

VÄRLDSLEDANDE AVFUKTARE MED UNIKA FÖRDELAR

VÄRLDSLEDANDE AVFUKTARE MED UNIKA FÖRDELAR VÄRLDSLEDANDE AVFUKTARE MED UNIKA FÖRDELAR ENERGIEFFEKTIVA ES-FAMILJEN MED EXTRA MYCKET IQ 1 ES-FAMILJEN ÄR DEN MEST INTELLIGENTA, FLEXIBLA, KOMPAKTA OCH ENERGISNÅLA PRODUKTLINJE VI HAR TAGIT FRAM. SAMTIDIGT

Läs mer

Bad Boy MTV. Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården

Bad Boy MTV. Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården Bad Boy MTV Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården 5 starka skäl för Bad Boy Marknadens starkaste stål i svetsad konstruktion 4-punkts fjädring och stelbakaxel Rå motorstyrka el eller bensin Körkomfort

Läs mer

Berco XTR Ett helt nytt, extremt starkt och lättjobbat skåp för tunga fordon.

Berco XTR Ett helt nytt, extremt starkt och lättjobbat skåp för tunga fordon. Berco XTR Ett helt nytt, extremt starkt och lättjobbat skåp för tunga fordon. Unik kompetens med unika mervärden Berco är en av Sveriges större och mer erfarna tillverkare av påbyggnadsskåp och specialskåp,

Läs mer

AX 310/410 ett måste för professionell mattrengöring

AX 310/410 ett måste för professionell mattrengöring AX 310/410 ett måste för professionell mattrengöring Två rengöringslägen (renovering eller underhåll) för bästa resultat (AX 410) Robust och driftsäker utan en massa finesser, enkel att använda (AX 310)

Läs mer

Aktiv sittställning för alla. Justera efter dina behov

Aktiv sittställning för alla. Justera efter dina behov RH Mereo RH Mereo Nu lanserar RH en stol som också är ett arbetsredskap och ett affärsverktyg på samma gång. RH Mereo är konstruerad för att höja kapaciteten, både din egen och på hela arbetsplatsen. Den

Läs mer

Stig Enter in the i E-zonen. E-zone. Nya Linde elmotviktstruck. typ E 12 E 20. Linde Material Handling

Stig Enter in the i E-zonen. E-zone. Nya Linde elmotviktstruck. typ E 12 E 20. Linde Material Handling Stig Enter in the i E-zonen. E-zone. Nya Linde elmotviktstruck Nya Linde E elmotviktstruck 12 E 20. typ E 12 E 20. Linde Material Handling En självklarhet för Linde. Med denna nya serie höjer Linde ribban

Läs mer

GENIE gasflaska. För en bättre arbetsmiljö. AGA PREMIUM

GENIE gasflaska. För en bättre arbetsmiljö. AGA PREMIUM GENIE gasflaska. För en bättre arbetsmiljö. AGA PREMIUM Smart Praktisk Bärbar Gör livet enkelt. GENIE gasflaskan är en revolutionerande ny produkt från AGA. Med en elegant, bärbar design och smarta innehållsindikatorer

Läs mer

Trappklättrare för rullstolar. Ett kraftfullt, säkert och bekvämt sätt att ta dig upp och ner för trappor. www.aat-online.de

Trappklättrare för rullstolar. Ett kraftfullt, säkert och bekvämt sätt att ta dig upp och ner för trappor. www.aat-online.de Trappklättrare för rullstolar Ett kraftfullt, säkert och bekvämt sätt att ta dig upp och ner för trappor www.aat-online.de Trappor utgör ett problem i vardagen för många människor. Oavsett om man ska till

Läs mer

Ideen bewegen mehr. CargoMaster. The Stair Climber for Professionals. Made in Germany

Ideen bewegen mehr.   CargoMaster. The Stair Climber for Professionals. Made in Germany Ideen bewegen mehr www.cargomaster.org CargoMaster The Stair Climber for Professionals Made in Germany AAT Alber Antriebstechnik GmbH Ehestetter Weg 11 72458 Albstadt Tel.: +49.74 31.12 95-0 Fax: 12 95-35

Läs mer

JONSERED 1188S KAPACITET 12 tonmeter

JONSERED 1188S KAPACITET 12 tonmeter JONSERED 1188S KAPACITET 12 tonmeter PRODUKTBROSCHYR LOGLIFT 118S EN ARBETSHÄST PÅ 12 tonmeter Denna kran för hantering av kortvirke finns tillgänglig i flera olika räckvidder från 7,9 upp till 10,1 meter.

Läs mer

Maximal snabbhet, minimal bredd Dubbelstaplaren PDP 200

Maximal snabbhet, minimal bredd Dubbelstaplaren PDP 200 Maximal snabbhet, minimal bredd Dubbelstaplaren PDP 200 24/7 support worldwide network Double Stacker PDP Dubbelstaplaren PDP 200 är smalare än en EURpall, har en kapacitet på 2000 kg (1000 kg + 1000 kg

Läs mer

Kraftfull, bekväm, låga avgasutsläpp

Kraftfull, bekväm, låga avgasutsläpp Pressinformation Pressrelease Den nya 5 till 8 tonnaren i 39x-serien från Linde Material Handling Kraftfull, bekväm, låga avgasutsläpp De visas för första gången för fackpubliken på CeMAT 2008: de nya

Läs mer

Atlas Copco. Oljetätade vakuumpumpar med roterande ledskena GV 20-300, 20-365 m 3 /h, 12-215 kubikfot/min

Atlas Copco. Oljetätade vakuumpumpar med roterande ledskena GV 20-300, 20-365 m 3 /h, 12-215 kubikfot/min Atlas Copco Oljetätade vakuumpumpar med roterande ledskena GV 20-300, 20-365 m 3 /h, 12-215 kubikfot/min Atlas Copco Din vakuumspecialist På Atlas Copco har vi utvecklat högtekniska vakuumpumpar i många

Läs mer

Den traditionella spisen

Den traditionella spisen MK och MKM Den traditionella spisen Serien tillåter kombination av olika typer av kokplattor. Mycket robust spis Stor och flexibel kapacitet tack vare stor, slät kokyta Lång livslängd Stativ helt i rostfritt

Läs mer

Vi har utvecklat rullstolar i 30 år. Nu lyfter vi blicken.

Vi har utvecklat rullstolar i 30 år. Nu lyfter vi blicken. Vi har utvecklat rullstolar i 30 år. Nu lyfter vi blicken. Vår erfarenhet och historia hjälper oss att lyckas inom överflyttning Sedan 80-talet har vi på Etac varit erkända för våra rullstolar och rollatorer.

Läs mer

Hiab XS 022 Klass 2,2 2,6 tm

Hiab XS 022 Klass 2,2 2,6 tm Hiab XS 022 Klass 2,2 2,6 tm Produktbroschyr Enkelhet och prestanda Hiab XS 022 förenklar ditt dagliga arbete Hiab XS 022 är en liten, kompakt och flexibel kran med många användningsområden. Den monteras

Läs mer

AIR COMPRESSORS ROLLAIR

AIR COMPRESSORS ROLLAIR AIR COMPRESSORS ROLLAIR 380-430 - 480 RLR 380-430-480: Tillförlitlighet och effektivitet Under många år har Worthington Creyssensac utvecklat nya produkter och förbättrat deras konstruktion och prestanda

Läs mer

Modernisera ditt garage. Nya innovativa Pacific LED Green Parking.

Modernisera ditt garage. Nya innovativa Pacific LED Green Parking. Garageytor Pacific LED Green Parking Modernisera ditt garage. Nya innovativa. Stora energibesparingar, minskat underhåll, längre livslängd och enkel installation. 80 Besparingar besparingar* *Reducerade

Läs mer

Maximal snabbhet, minimal bredd

Maximal snabbhet, minimal bredd Maximal snabbhet, minimal bredd Dubbelstaplaren PDP 200 27/7 support worldwide network Double Stacker PDP Modell PDP 200 Lyfthöjd Lyftkapacitet Truckbredd Åkhastighet Standardutrustning Extrautrustning

Läs mer

Maskininformation vm-1200

Maskininformation vm-1200 VM-1200 INFO AMADA MACHINE TOOLS är ett välkänt begrepp för industriaktörer världen över. Företaget leder utvecklingen av såväl sågmaskiner som sågblad och har ett av världens största sortiment av bimetall-

Läs mer

PARKETTAPPLICERING. Mixon Lösningar för parkettapplicering 3000 Serien

PARKETTAPPLICERING. Mixon Lösningar för parkettapplicering 3000 Serien PARKETTAPPLICERING Mixons systemlösning för parkettapplicering används för olika produkter där trälameller limmas ovanpå varandra genom att applicera lim på det horisontella fältet på träets ovansida.

Läs mer

svenska Inverter strömkällor för svetsning och plasmaskärning

svenska Inverter strömkällor för svetsning och plasmaskärning svenska Inverter strömkällor för svetsning och plasmaskärning www.selcoweld.com www.selcoweld.com Selco har tillverkat inverters i 30 år Selco har utformat, utvecklat och producerat inverters för svetsning

Läs mer

GARANTI. FEIN Plus. FEIN sladdlösa skruvdragare extremt kraftfulla.

GARANTI. FEIN Plus. FEIN sladdlösa skruvdragare extremt kraftfulla. FEIN sladdlösa skruvdragare extremt kraftfulla. Optimala avverkningshastigheter samt höga vridmoment för perfekta borr- och skruvresultat. ÅR FEIN Plus GARANTI 3inkl. litiumjonbatterier De starkaste FEIN

Läs mer

QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM

QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM Den eleganta öppningslösningen för standardhörnskåp. Ergonomisk, bekväm och funktionell. www.grass.at Quaturis S HÖRNSKÅPSYSTEM Quaturis S: Varje hörna blir en kurva. Att utnyttja

Läs mer

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging TRANSSTEEL. Verktyget för stålsvetsning

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging TRANSSTEEL. Verktyget för stålsvetsning Perfect Welding Solar Energy Perfect Charging TRANSSTEEL Verktyget för stålsvetsning STÅLEXPERTEN FRÅN FRONIUS För rationell svetsning av stål i mekaniska konstruktioner, pipelines, rullande järnvägsmateriel,

Läs mer

by Lindquist Heating

by Lindquist Heating by Lindquist Heating En smart investering -nya generationen RB Grand Lux Driftsäkerhet, underhållsfritt och tillgänglighet var ledorden vid utvecklingen av nya RB Grand Lux serien. Nya RB Grand Lux serien

Läs mer

Skruvkompressorer över 30 kw. Människor. Passion. Prestanda.

Skruvkompressorer över 30 kw. Människor. Passion. Prestanda. Skruvkompressorer över 30 kw Människor. Passion. Prestanda. Människor. Passion. Prestanda. Definiera dina behov så Vårt utbud av oljeinsprutade skruvkompressorer på 30-90 kw är omfattande och hela serien

Läs mer

LOGSET TH skördaraggregat

LOGSET TH skördaraggregat LOGSET TH skördaraggregat 2 Effektivitet utan kompromisser TH75 kan utrustas med en barkningssats för eukalyptusträd. Den synkroniserade matarkretsen, de parallellstyrda kvistningsknivarna och matarhjulen

Läs mer

Elektriska dränkbara länspumpar. Medelstora och stora WEDA-pumpar (50 Hz)

Elektriska dränkbara länspumpar. Medelstora och stora WEDA-pumpar (50 Hz) Elektriska dränkbara länspumpar Medelstora och stora WEDA-pumpar (5 Hz) WEDA länspumpar Pumpar i WEDA-serien och deras tillbehör är konstruerade för en mängd olika applikationer för avvattning. De ger

Läs mer

Framtiden för effektiv desinfektion

Framtiden för effektiv desinfektion Framtiden för effektiv desinfektion Intelligent kvalitet framtiden för effektiv desinfektion Avancerad hygienteknik Uppdraget för den nya KEN IQ-serien är att presentera den ultimata intelligenta hygienlösningen

Läs mer

Instruktion. E-Green Medio

Instruktion. E-Green Medio Instruktion E-Green Medio Innehållsförteckning 1. Introduktion... 3 2. Produktbeskrivning... 4 2.1 Ramnummer... 4 3. Funktioner/inställningar... 5 3.1 Batteri -/felindikator... 5 3.2 Assistans funktion...

Läs mer

MIC Series 550 Tålig pan-tilt-zoom-kamera för utomhusbruk

MIC Series 550 Tålig pan-tilt-zoom-kamera för utomhusbruk MIC Series 550 Tålig pan-tilt-zoom-kamera för utomhusbruk 2 MIC Series 550 Sätter standarden inom övervakning Tilltalande, kompakt design för diskret integrering i övervakningsmiljöer Tålig, vandalsäker

Läs mer

Automatiska slagdörröppnare

Automatiska slagdörröppnare Automatiska slagdörröppnare Kvalitet är vår drivkraft Tillsammans med pålitliga partners över hela världen erbjuder TORMAX slagdörrslösningar för många olika behov. Själva hjärnan i systemet består av

Läs mer

ADSORPTIONS- AVFUKTARE

ADSORPTIONS- AVFUKTARE Vattenskador // Adsorptionsavfuktare VATTENSKADOR ADSORPTIONS- AVFUKTARE Våra adsorptionsavfuktare har länge varit riktmärke i branschen när det gäller torkresultat, energieffektivitet och kvalitet. Med

Läs mer

HIAB T-kranar Klass 0,9-3,3 tm

HIAB T-kranar Klass 0,9-3,3 tm HIAB T-kranar Klass 0,9-3,3 tm Lätta teleskopkranar www.hiab.com Lättvikslösningen T-kranar Klass 0,9-3,3 tm Lätta och kraftfulla T-kranar T-kranarna från HIAB har mycket låg vikt och är dessutom små

Läs mer

Silent Gliss Rullgardiner

Silent Gliss Rullgardiner Silent Gliss Rullgardiner Silent Gliss fördelar De rena linjerna kompletterar modern arkitektur och inredning perfekt. Rullgardiner ger maximal avbländning och kan vid behov döljas helt. Kvalitet och garanti

Läs mer

HomeGlide-trapphiss FÖR RAKA TRAPPOR

HomeGlide-trapphiss FÖR RAKA TRAPPOR HomeGlide-trapphiss FÖR RAKA TRAPPOR Access BDD är en av Europas ledande leverantörer av trapphissar, plattformshissar samt hissar för privata och offentliga miljöer. 2 Access BDD HomeGlide-trapphiss FÖR

Läs mer

MK MKM KE 800 KE 700 KSF InFlex

MK MKM KE 800 KE 700 KSF InFlex MK MKM KE 800 KE 700 KSF InFlex Användarvänliga kvalitetsprodukter för professionella storkök Driftsäkerhet, ergonomi, hygien Index InFlex 4-5 KE 800 6-7 KE 700 8-9 MK och MKM 10-11 KSF 12-13 Tekniska

Läs mer

Hiab XS 044 Klass 3,7 4,0 tm

Hiab XS 044 Klass 3,7 4,0 tm Hiab XS 044 Klass 3,7 4,0 tm Produktbroschyr Utmärkt räckvidd Total kranupplevelse med Hiab XS 044 Hiab har alltid varit synonymt med hög kvalité och ständigt utvecklingsarbete. Hiab XS 044 är speciellt

Läs mer

Hiab Multilift XR18SL Pro Future Enastående effektivitet

Hiab Multilift XR18SL Pro Future Enastående effektivitet Hiab Multilift XR18SL Pro Future Enastående effektivitet Produktbroschyr Förbättra effektiviteten, transportera mer last och minska miljöpåverkan Lastväxlaren Hiab Multilift XR18SL Pro Future passar perfekt

Läs mer

ISODOOR INDUSTRI TAKSKJUTPORTAR. www.demex.se

ISODOOR INDUSTRI TAKSKJUTPORTAR. www.demex.se ISODOOR INDUSTRI TAKSKJUTPORTAR www.demex.se ISO-omfånget på takskjutportarna är resultatet av den mest moderna design och tillverkningsteknik som för närvarande finns tillgänglig. Dessa dörrar är robusta

Läs mer

Atlas Copco. Kompressorer för medicinsk luft GA 5-22 MED / GA 5-15 VSD MED (5-22 kw / 7,5-30 hk)

Atlas Copco. Kompressorer för medicinsk luft GA 5-22 MED / GA 5-15 VSD MED (5-22 kw / 7,5-30 hk) Atlas Copco Kompressorer för medicinsk luft (5-22 kw / 7,5-30 hk) Medicinsk luft: Renhet och precision i krävande sjukvårdsmiljöer Inom det viktiga området patientvård krävs en tillförlitlig tryckluftskälla

Läs mer

Lean produktion. -arbetsstationer och plockfasader. Vi gör ditt lager smartare!

Lean produktion. -arbetsstationer och plockfasader. Vi gör ditt lager smartare! Vi gör ditt lager smartare! Du får lägre lagringskostnader, högre säkerhet och bättre arbetsergonomi. Utdragsenheter för olika belastningskrav Plockfasader Rullistplan Lutande plan och pallutningsenheter

Läs mer

CCS 900 Ultro-diskussionssystem Effektiv mötesteknik

CCS 900 Ultro-diskussionssystem Effektiv mötesteknik Tradition av kvalitet och innovation I mer än 0 år har namnet Bosch borgat för kvalitet och pålitlighet. Bosch Security Systems är stolta över att kunna erbjuda en mängd olika säkerhetssystem inom brandlarm,

Läs mer

Hiab Moffett Lastbilsmonterade gaffeltruckar

Hiab Moffett Lastbilsmonterade gaffeltruckar Hiab Moffett Lastbilsmonterade gaffeltruckar TEKNISK INFORMATION M4 Hiab Moffett lastbilsmonterade gaffeltruckar Godshanterings- och leveranslösningar Lastbilsmonterade gaffeltruckar är en viktig tillgång

Läs mer

Lean produktion. -arbetsstationer och plockfasader. Vi gör ditt lager smartare!

Lean produktion. -arbetsstationer och plockfasader. Vi gör ditt lager smartare! Vi gör ditt lager smartare! Du får lägre lagringskostnader, högre säkerhet och bättre arbetsergonomi. Utdragsenheter för olika belastningskrav Plockfasader Rullistplan Lutande plan och pallutningsenheter

Läs mer

AERO 21/26/31. Kompakta våt-/torrsugare för produktivitet på en helt ny nivå

AERO 21/26/31. Kompakta våt-/torrsugare för produktivitet på en helt ny nivå AERO 21/26/31 Kompakta våt-/torrsugare för produktivitet på en helt ny nivå Push&Clean Njut av en bättre arbetsmiljö När du arbetar med elektriska borrmaskiner, slipmaskiner eller skärverktyg är det kraftiga

Läs mer

Robotklippare. En robot som klipper gräset? Smart.

Robotklippare. En robot som klipper gräset? Smart. AUTOCLIP 2014 1 Robotklippare En robot som klipper gräset? Smart. Du ser den jobba oförtröttligt i din trädgård medan du spenderar kvalitetstid med familjen. Eller så är du inte ens hemma. En sak är säker:

Läs mer

Hiab T-kranar Klass 0,9 3,3 tm

Hiab T-kranar Klass 0,9 3,3 tm Hiab T-kranar Klass 0,9 3,3 tm Produktbroschyr Lättviktslösningen Hiab T-kranar Klass 0,9 3,3 tm Lätta och kraftfulla T-kranar T-kranarna från Hiab har mycket låg vikt och är dessutom små och kompakta.

Läs mer

QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM

QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM Den eleganta öppningslösningen för standardhörnskåp. Ergonomisk, bekväm och funktionell. www.grass.eu Quaturis S: Varje hörna blir en kurva. Att utnyttja utrymmet är en av de

Läs mer

DOSERINGS- SYSTEM FÖR FASTA MATERIAL

DOSERINGS- SYSTEM FÖR FASTA MATERIAL DOSERINGS- SYSTEM FÖR FASTA MATERIAL PÅLITLIG UTMATNING HÖGSTA NOGGRANNHET TOMAL - Doseringssystem för fasta material Pålitlig och noggrann dosering bidrar till högre säkerhet i Era processer Ett komplett

Läs mer

PRESENTATION AV MOFFETT M5 NX MER ÄN BARA TOPPRESTANDA

PRESENTATION AV MOFFETT M5 NX MER ÄN BARA TOPPRESTANDA PRESENTATION AV MOFFETT M5 NX MER ÄN BARA TOPPRESTANDA PRODUKTBROSCHYR M5 MÖT DEN NYA GENERATIONENS MOFFETT M5 NX Produkterna som visas i den här broschyren ingår i Hiabs globala produktsortiment. Avvikelser

Läs mer

System 144. För åkare med krav på hög flexibilitet.

System 144. För åkare med krav på hög flexibilitet. System 144. För åkare med krav på hög flexibilitet. Lastförankring är ett begrepp. Vi uppfann det. Beprövade produkter utvecklade för säkra och lönsamma transporter. Världsledande produkter. ExTe Fabriks

Läs mer

Siwa. Finsnittvagnar Ensilagevagnar. foderproduktion

Siwa. Finsnittvagnar Ensilagevagnar. foderproduktion Rapide Siwa Finsnittvagnar Ensilagevagnar foderproduktion Schuitemaker Machines BV etablerades 1919 som tillverkare av maskiner för lantbruk och industri. Tack vare många års erfarenhet har Schuitemaker

Läs mer

STRÄNGLÄGGARE. fella.eu. Strängläggare med en rotor. Hållbar konstruktion Enastående räfsning Enkel att hantera

STRÄNGLÄGGARE. fella.eu. Strängläggare med en rotor. Hållbar konstruktion Enastående räfsning Enkel att hantera STRÄNGLÄGGARE Strängläggare med en rotor Hållbar konstruktion Enastående räfsning Enkel att hantera fella.eu 2 FÖRSTKLASSIG SKÖRD I mer än 90 år har FELLA varit likställt med innovativ teknik, enastående

Läs mer

Motordrivna palltruckar

Motordrivna palltruckar Motordrivna palltruckar 1.6 2.5 ton kvalitet driftsäkerhet valuta för pengarna lagersystem det är vår specialitet Det är knappast någon överraskning att Mitsubishi kan uppfylla alla dina behov när det

Läs mer

MIRANTI. Lyftbadvagn. with people in mind

MIRANTI. Lyftbadvagn. with people in mind MIRANTI Lyftbadvagn with people in mind Miranti 3 MIRANTI-KRAFT ERSÄTTER MUSKELKRAFT Bad ger en känsla av välbefinnande. Människan har upplevt fördelarna för kropp och själ ända sedan forntiden, och idag

Läs mer

därför behöver båten batterier

därför behöver båten batterier för alla behov därför behöver båten batterier Starteffekt En båt som är utrustad med en motor behöver ett eller flera startbatterier för att motorn ska kunna starta. Ett startbatteri är specialutformat

Läs mer

Det handlar om hybrid. HybrId systemet

Det handlar om hybrid. HybrId systemet Det handlar om hybrid HybrId systemet det HaNdLar Om HybrId sedan 2003 geesinknorba erbjuder hybridsystem för sina geesinknorba baklastare. under 2009 vann Hybrid plug-in systemet CIWm recycling Award

Läs mer

& HÖGT LÅGT LIFTAR STAVDAL.SE

& HÖGT LÅGT LIFTAR STAVDAL.SE & HÖGT LÅGT LIFTAR LIFTAR Stavdal har ett komplett sortiment av liftar och teleskoptruckar för allt från små till stora projekt. I vår liftpark hittar du saxliftar, bomliftar, billiftar, släpvagnsliftar,

Läs mer

VOLVO GRÄVMASKINER EC210 EC240

VOLVO GRÄVMASKINER EC210 EC240 VOLVO GRÄVMASKINER EC210 EC240 Avancerad teknik har fört fram Volvos grävmaskiner till toppen när det gäller effektivitet och produktivitet. Oberoende av hur krävande arbetsplatsen än är har Volvos grävmaskiner

Läs mer

KALEA TWO DIN DISKRETA STOLTRAPPHISS

KALEA TWO DIN DISKRETA STOLTRAPPHISS KALEA TWO DIN DISKRETA STOLTRAPPHISS INNEHÅLL 4 KALEA two Det första du märker med Kalea TWO är hur liten plats den tar. Trapphissen är kompakt men har en säker konstruktion. 6 du kan fortfarande använda

Läs mer

Enkel hantering även för en ovan användare. maximal produktivitet spar tid och kostnader. professionell, utför försändelser av högsta kvalitet

Enkel hantering även för en ovan användare. maximal produktivitet spar tid och kostnader. professionell, utför försändelser av högsta kvalitet Enkel hantering även för en ovan användare maximal produktivitet spar tid och kostnader professionell, utför försändelser av högsta kvalitet kostnadsbesparande i dag och i framtiden God åtkomlighet - ergonomisk

Läs mer

Suverän offroad prestanda Lång fjädringsväg Hög markfrigång Övre A-armar smidda i aluminium Låg vikt Lättmanövrerad Utmärkt balans och stabilitet

Suverän offroad prestanda Lång fjädringsväg Hög markfrigång Övre A-armar smidda i aluminium Låg vikt Lättmanövrerad Utmärkt balans och stabilitet FUN TO RIDE I kommer innovationen från vår passion att göra ATV-körandet bekvämt och roligt. Vi har byggt den mest innovativa ATV som du kommer att njuta av att åka på. Framtidens ATV har blivit utrustad,

Läs mer

Tekniska specifikationer Användningsområden Teknologi. Sporadisk (plus) användning. 180-340 l/min. 1,5 3 Hk. Effekt. 8-10 bar.

Tekniska specifikationer Användningsområden Teknologi. Sporadisk (plus) användning. 180-340 l/min. 1,5 3 Hk. Effekt. 8-10 bar. Kolvkompressorer Människor. Passion. Prestanda. Människor. Passion. Prestanda. Ett differentierat erbjudande som matchar ditt behov av tryckluft Vår produktportfölj med kolvkompressorer omfattar ett brett

Läs mer

Modernisera ditt garage. Nya innovativa Pacific LED Green Parking.

Modernisera ditt garage. Nya innovativa Pacific LED Green Parking. Garageytor Pacific LED Green Parking Modernisera ditt garage. Nya innovativa Pacific LED Green Parking. Stora energibesparingar, minskat underhåll, längre livslängd och enkel installation. 80 besparingar*

Läs mer