Caroline, Henrik, Iris och Olle gillar det goda livet i Karlshamn. Du med?

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Caroline, Henrik, Iris och Olle gillar det goda livet i Karlshamn. Du med?"

Transkript

1 Caroline, Henrik, Iris och Olle gillar det goda livet i Karlshamn. Du med? Just nu erbjuder vi byggklara tomter i natursköna, havsnära och stadsnära lägen.

2

3 Hej! Vi har flyttat hem igen, men vi fick bo i såväl Göteborg och Skåne som Frankrike innan vi förstod hur fantastiskt Karlshamn är. Hur underbart det är att växa upp med äventyret precis runt knuten ja, skogen med sina kojor, alla skärgårdsöar och badvikar, Vägga med guppande småbåtar och fiskerestauranger. Och så alla mysiga bakgårdar, förstås. Hela familjen gillar livet här. För tänk att kunna gå till förskolan och cykla till jobbet. Att bjuda med vännerna till Nytorpet för att basta, ta ett dopp och grilla. Tänk att åka båt till Kastellet och se på teater bland blommande syrener. Eller att ta tvåtimmars-trippen till Köpenhamn. Det är så vi har det och det är så du kan få det om du flyttar hit. Kram från Caroline, Henrik, Iris och Olle Stadsliv? Havsbad? Skogsluft? Du behöver inte välja. Låt oss presentera några familjer som vill få ut det mesta av både vardag och fritid. Som vill slippa långa resor till jobb och skola, utflykten i skogen eller badet i havet. Så de gör det enkelt för sig: De väljer Karlshamn. Här har de nära till allt och får mer tid tillsammans.

4 Värdefull vardag Läget, bra kommunikationer och stans härliga känsla fick Annica med familj att flytta hit. Här är det enkelt att få vardagen att gå ihop och barnomsorgen är fantastisk. Allt är så lätt att nå. Till och med andra städer. 12 Nog är det här ett bra ställe att kasta sitt ankare. Karlshamn har 12 småbåtshamnar och brygganläggningar. Efter skolan När det ringt ut finns det många möjligheter till att träna och ha kul: fotboll, simning i badhus, skateboard, ridning, hockey, segling och mycket mer.

5 Teaterpuls Teatern lever verkligen i Karlshamn. Särskilt på sommaren. Möt Pippi Långstrump på en bakgård mitt i centrum. Eller ta skärgårdsbåten till en spännande föreställning på Kastellet. Utforska världen Klura och busa på Kreativum ett Science center för alla åldrar. Res på safari i Eriksbergs viltreservat. Eller kliv in i den exotiska världen och möt djur som egentligen inte hör hemma här. Nära till förskola och skola Ur och skur eller någon annan förskola. De finns i olika storlekar i alla delar av kommunen. För de lite större barnen står dörren öppen till 14 grundskolor. 491 Karlshamns kommun är 491 kvadratkilometer stor. Kanske kan några av alla kvadratmetrarna bli grunden till din dröm? Är du intresserad är det läge att börja leta nu. Det finns lediga tomter i natursköna, havsnära eller stadsnära lägen.

6 Nära till allt I Karlshamn är det korta avstånd som gäller vare sig du vill till fiskebryggan, butikerna eller färjan som går österut. Och det är inte långt till badviken, kulturella nöjen eller kantarellskogen. Det ger dig snabbt och enkelt tillgång till en stor variation av upplevelser. En miljö utan Här är livet gott att leva. 300 Du behöver aldrig vara sysslolös i Karlshamn om du inte vill. Här finns över 300 aktiva föreningar. Kika in på bakgården Kullerstensgator och gamla trähus intill en fantastisk skärgård. Det är vår stad i ett nötskal. Men det finns mer att upptäcka. Mellan husen gömmer sig många mysiga bakgårdar. Några är bara roliga att utforska medan andra bjuder in till mat och dryck eller teater och musik.

7 Hudterapeuten Freia-Mai Franck från Stockholm och Hans Henning från Danmark älskar sin nya hemstad: dess like Atmosfären är vänlig och naturen är spännande att utforska. Här kan vi stressa av och ha roligt inte minst i Lions där vi är medlemmar. Dessutom är det nära till Danmark och kontinenten. Naturskönt på många sätt Kontraster. Det är det som gör naturen i Karlshamn så spännande och underbar. Lummiga lövskogar möter karga klippor. Gula rapsfält sluter upp mot mörka granskogar. Hundratals skärgårdsöar lockar till upptäckt medan sjöar och åar stillsamt manar till mete och dopp. 130 Nya upptäckter kan även göras i gamla spår. Vad sägs om totalt 130 km vandringsled att traska på? Prova vårt stora utbud av natur- och kulturleder längs åar och hav, genom städer, skogar och på öar.

8 Jobbet är guld värt Mattias är VD för framgångsrika spelföretaget Tarsier Studios: I Karlshamn är det lätt att hitta fördelar. Konkurrenskraftiga hyror och korta avstånd gör att vi kan arbeta i centrum precis intill havet, bo på landet och ändå cykla till jobbet om vi vill. After work vid havet Något gott att dricka och småprat med trevligt sällskap en vanlig vardag. Här finns en rad pubar att afterworka på bara några meter från havet. Karlshamn satsar Karlshamn är inte bara en härlig miljö. Vi har ett strategiskt läge i en av EU:s snabbast växande regioner också. Det är värt att satsa på ur ett långsiktigt perspektiv. Därför arbetar vi hårt för ett hållbart Karlshamn, det vill säga socialt, ekologiskt och ekonomiskt hållbar utveckling.

9 Engagemanget i näringslivet underlättar både nyföretagande och produktutveckling. Ta cykeln till jobbet NetPort Science Park Starkare ben, friskare luft och en tjockare spargris. I Karlshamn vill vi att det ska vara lätt att cykla till jobbet. NetPort Science Park är en utvecklingsmiljö för människor och idéer, kunskap och kreativitet. Här samarbetar forskare och studenter samt kommun och näringsliv för att skapa nya produkter och lösningar och företag. NetPorts två fokusområden är valda med tanke på framtiden: Digitala medier och Intelligent logistik/intelligenta transportsystem (ITS). Bara en timme till Stockholm Inte ens Stockholm ligger långt bort om vi räknar i timmar och minuter. Till Ronneby Airport är det cirka tre mil, sedan flyger du i knappt en timme innan du landar i Stockholm. Köp fredagsblomman på torget Karlshamn har en blomstrande torghandel. Här hittar du färggrann och vitaminrik shopping sex dagar i veckan året om Mattias Nygren från Tarsier Studios blev årets företagare i Sverige Karlshamns kommun ligger i Blekinge län och har cirka invånare. Av dem bor ungefär personer på landsbygden och här bedrivs spännande verksamheter som gårdsbutiker, viltpark, laxfiske med mera. Kommunen består av Asarum, Mörrum, Svängsta, Hällaryd, Åryd och centralorten Karlshamn.

10 Närhet till stad, Vettekulla Västra När du öppnar dörren ligger skärgården där. Vettekulla Västra ligger i det blekingska kustlandskapet alldeles intill havet. Ändå är det inte längre till stad, skolor, affärer eller annan service än att du kan cykla dit. Väljer du bilen tar det bara några minuter. Skärgårdsliv året om Runt om Vettekulla samsas lövskogar med beteshagar och där havet tar vid finner du klipphällar, kobbar och skär. I Matvik, bara en bit bort, lägger skärgårdsbåtarna ut för att ta dig till någon av öarna. Och i Väggahamnen finns den där genuina känslan här kan du handla godsaker i något rökeri, flanera i småbåtshamnen eller slå dig ner i fiskrestaurangen. Vi erbjuder 11 generösa tomter. Valfriheten är stor, tomterna är inte knutna till någon speciell husleverantör. STAD: 5 km HAV: 150 m NATUR: 0 m

11 hav och natur Bo nytt och modernt med bykänsla. STAD: 3 km HAV: 5 km NATUR: 0 km Övre Asarumsdalen Om du har barn eller bara vill bo naturskönt och bekvämt då passar Övre Asarumsdalen särskilt bra. Du har ängar och skog precis utanför knuten, skolan runt hörnet och affärerna kan du cykla till om du vill. Att fylla fritiden är inte heller något problem. Vid idrottsplatsen löper elljusspår som passar både flanören och joggaren. Ett stenkast bort har en ny bangolfhall byggts upp. Dessutom har du både ridskola och Kreativum inom kort avstånd. Badar och fiskar gör du i Långasjönäs eller i havet, 5 kilometer bort. Här finns 17 tomter på cirka m 2 och du är inte bunden till någon husleverantör.

12 Östra Skogsborg Älskar du den skira grönskan från ekar och bokar? Den utsikten kan bli din. Tomterna i Östra Skogsborg ligger nämligen i en skog med hundraåriga träd, stora stenblock och kuperad terräng. Trots att området är så naturskönt är det bara en och en halv kilometer till innerstaden och du cyklar snabbt både till skärgård och flera skolor. Vill du grilla eller bada från klipporna i Lindenborgssjön kan du promenera dit. Här får du gott om tid Östra Skogsborg erbjuder även korta avstånd till service, fritid och nöjen. Det är bara 500 meter till närmaste dagligvaruaffär och i närheten finns simhall, idrottshall och tempererat utomhusbad. De 15 tomterna är på cirka 800 m 2. Det här är ett mysigt område där du själv väljer husleverantör. STAD: 1,5 km HAV: 1 km NATUR: 0 km Mitt bland gamla ekar och bokar med skolor och fritidsaktiviteter alldeles intill.

13 Prova på Karlshamn! Är du nyfiken på Karlshamn och funderar på att flytta hit? Då vill vi gärna visa dig Karlshamns alla möjligheter för boende i stan, vid havet eller på landet. Här behöver du inte välja, du får nära till allt och mer tid tillsammans. Det är så vi har det och det är så du kan få det om du flyttar hit. Anmäl ditt intresse och läs mer om rundturen på eller ring

14 HAPPIEND Tryckeri: Mixi Print 2013 Kolla in alla våra byggklara tomter på karlshamn.se Karlshamns kommun Karlshamn Tel karlshamn.se

Välkommen till Österåker

Välkommen till Österåker Välkommen till Österåker Välkommen till oss i skärgårdskommunen Österåker! Antal invånare: 43 400 (fördubblas under sommaren) Medelålder: 40 år Företag: Drygt 6 600 registrerade företag, Österåkers kommun

Läs mer

Unikt boende. Hyresrätter i Västerviks skärgård

Unikt boende. Hyresrätter i Västerviks skärgård Unikt boende Hyresrätter i Västerviks skärgård Bo i hyresrätt året runt på Hasselö! För dig som vill stanna kvar i skärgården även när sommaren är slut kan detta bli verklighet. Genom ett unikt projekt

Läs mer

Unikt boende. Hyresrätter i Västerviks skärgård

Unikt boende. Hyresrätter i Västerviks skärgård Unikt boende Hyresrätter i Västerviks skärgård Bo i hyresrätt året runt på Hasselö! För dig som vill stanna kvar i skärgården även när sommaren är slut kan detta bli verklighet. Genom ett unikt projekt

Läs mer

falun.se/ VÄLKOMMEN TILL FALUN!

falun.se/ VÄLKOMMEN TILL FALUN! falun.se/ VÄLKOMMEN TILL FALUN! Upplev världsarvsstaden Falun. Strosa i faluröda kvarter, slå dig ner på ett café, shoppa eller gå på konsert. Vi har alltid spännande saker på gång, välkommen! 1 3 2 4

Läs mer

BättRe liv i Skåne Skåne. Region Skåne

BättRe liv i Skåne Skåne. Region Skåne Bättre liv i Skåne Bättre liv i Skåne Grafisk formgivning: Annelie Christensen, Enheten för kommunikation, Region Skåne Fotograf: Kasper Dudzik, Ingram, Dan Ljungsvik, Håkan Sandbring Tryck: AM-Tryck &

Läs mer

A-hus erbjuder härliga villatomter med närhet till Klarälven. JÄRPETAN 17 nya hem i ett fantastiskt naturskönt område vid Klarälven

A-hus erbjuder härliga villatomter med närhet till Klarälven. JÄRPETAN 17 nya hem i ett fantastiskt naturskönt område vid Klarälven A-hus erbjuder härliga villatomter med närhet till Klarälven JÄRPETAN 17 nya hem i ett fantastiskt naturskönt område vid Klarälven ETT NYTT VILLAOMRÅDE VID KLARÄLVEN A-hus kan nu erbjuda 17 byggklara villatomter

Läs mer

LIVSKVALITET KARLSTAD 100 000

LIVSKVALITET KARLSTAD 100 000 Antagen av kommunfullmäktige i januari 2008. Bygger vidare på kommunfullmäktiges utvecklingsprogram från 1998. VISION FÖR KARLSTADS KOMMUN Karlstads kommun, 651 84 Karlstad LIVSKVALITET KARLSTAD 100 000

Läs mer

En samlad vision för Karlshamns kommun

En samlad vision för Karlshamns kommun En samlad vision för Karlshamns kommun En vision är en positivt laddad uppfattning om en önskad framtid. En bra vision har två sidor. Dels ger den mening och identitet, förhoppningar, ledning och inspiration.

Läs mer

du skulle behöva flytta från Stockholm.

du skulle behöva flytta från Stockholm. Tänk om du skulle behöva flytta från Stockholm. du kunde resa tillbaks på två timmar. Marianne Cordes. du kunde bo i den lilla staden, men ändå dra nytta av storstadens fördelar. du kunde få ett hus i

Läs mer

Näringslivsprogram Karlshamns kommun

Näringslivsprogram Karlshamns kommun Programmet antaget av kommunfullmäktige 2014-04-07 Näringslivsprogram Karlshamns kommun 1 (7) Karlshamns kommun Kommunledningsförvaltningen Näringslivsenheten Rådhuset 374 81 Karlshamn Tel +46 454-810

Läs mer

Ett drömboende vid havet Välkommen till Notholmen i Nordmaling

Ett drömboende vid havet Välkommen till Notholmen i Nordmaling Ett drömboende vid havet Välkommen till Notholmen i Nordmaling Reservation för eventuella ändringar och tryckfel. 1 Välkommen till ditt Notholmen Morgonkaffe med havsutsikt? Vill du bo i ett idylliskt

Läs mer

Det är viktigast för svensken på semestern

Det är viktigast för svensken på semestern Det är viktigast för svensken på semestern Om undersökningen En webbenkät har i samarbete med Mind Research skickats ut till urval av SJ Prio-medlemmar i: - Stockholm - Göteborg - Malmö - Karlstad - Linköping

Läs mer

VÄSTRA HALLERNA STENUNGSUND

VÄSTRA HALLERNA STENUNGSUND VÄSTRA HALLERNA STENUNGSUND BO HAVSNÄRA I STENUNGSUND Stenungsund är en av Sveriges snabbast växande orter. Det är inte förvånande här finns det mesta blomstrande företag, härlig natur, bryggliv, pendelavstånd

Läs mer

VÄLKOMEN TILL ETT UNIKT BOENDE MED NATURUPPLEVELSER OCH LIVSKVALITETER I CENTRUM

VÄLKOMEN TILL ETT UNIKT BOENDE MED NATURUPPLEVELSER OCH LIVSKVALITETER I CENTRUM VÄLKOMEN TILL ETT UNIKT BOENDE MED NATURUPPLEVELSER OCH LIVSKVALITETER I CENTRUM Ydre kommun Ydre är en av Sveriges minsta kommuner med en befolkning på ca 4000 personer, vilket samtidigt kanske är den

Läs mer

HERRGÅRDSÄNGEN Förverkliga drömmen om ett lantligt boende www.longvalley.se

HERRGÅRDSÄNGEN Förverkliga drömmen om ett lantligt boende www.longvalley.se HERRGÅRDSÄNGEN Förverkliga drömmen om ett lantligt boende www.longvalley.se För snart 10 år sedan beslutade vi att lämna stressen och bilköerna för att hitta en bättre balans i vårt liv och boende. Vi

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL KIL KIL.SE

VÄLKOMMEN TILL KIL KIL.SE VÄLKOMMEN HEM Välkommen HEM VÄLKOMMEN TILL KIL Hem är den plats där du har dina minnen Kanske har du många minnen av Kil sedan tidigare, kanske är det här ett helt oskrivet blad. Hur som helst så lovar

Läs mer

ÄNGELHOLM - EN STAD ATT VÄXA I

ÄNGELHOLM - EN STAD ATT VÄXA I ÄNGELHOLM - EN STAD ATT VÄXA I ÄNGELHOLM- EN DEL AV SVERIGES SKÖNASTE FAMILJ I ett unikt regionalt samarbete, under det gemensamma varumärktet Familjen Helsingborg, formas de Nordvästskånska kommunernas

Läs mer

HÖNÖ. Fyra vackra tomter på attraktiva Hönö

HÖNÖ. Fyra vackra tomter på attraktiva Hönö HÖNÖ Fyra vackra tomter på attraktiva Hönö VACKRA HÖNÖ. EN SKÄRGÅRDSIDYLL NÄRA STAN På Hönö, en av Göteborgarnas mest klassiska sommarfavoriter, kan A-hus nu erbjuda möjliheten att bygga nytt. Här är havet

Läs mer

Ronneby Brunn Hotel. Besök ett av Sveriges mest kända SPA-hotell, ladda upp med ny energi och njut! Ronneby Brunn Hotel.

Ronneby Brunn Hotel. Besök ett av Sveriges mest kända SPA-hotell, ladda upp med ny energi och njut! Ronneby Brunn Hotel. Ronneby Brunn Hotel Ronneby har alltid varit en känd kurort. Från 1700-talet fram till 1920-talet tog man sig hit för att dricka brunn och gå stärkande promenader. Idag är den vackra Brunnsparken fortfarande

Läs mer

Karlshamns varumärke. Analys och process

Karlshamns varumärke. Analys och process Karlshamns varumärke Analys och process Vi är Karlshamn. Varför satsa på ett varumärkesarbete? - Förankring ger kraft - Underlätta kommunikationen - Hålla ihop bilden av Karlshamn - Fokus på rätt målgrupper

Läs mer

SÖLVESBORG. - av naturliga skäl -

SÖLVESBORG. - av naturliga skäl - SÖLVESBORG - av naturliga skäl - Jag pendlar en halvtimme inåt landet. När jag kommer hem och öppnar bildörren känner jag lukten av hav, det är underbart. Jimmy, 42 år värme och engagemang Sölvesborg är

Läs mer

40 LÄGENHETER I ÖREBRO

40 LÄGENHETER I ÖREBRO KVARTERET Vetelängden Hållbart boende med skogen som trädgård 40 LÄGENHETER I ÖREBRO Hållbart boende med skogen som trädgård. Har du alltid drömt om att kunna odla grönsaker eller plocka blåbär direkt

Läs mer

Facit Spra kva gen B tester

Facit Spra kva gen B tester Facit Spra kva gen B tester En stressig dag B 1 Pappan (mannen) låser dörren. 2 Han handlar mat efter jobbet. 3 Barnen gråter i affären. 4 Han diskar och tvättar efter maten. 5 Han somnar i soffan. C 1

Läs mer

Lägerutvärdering FLATÖN 14

Lägerutvärdering FLATÖN 14 Lägerutvärdering FLATÖN 14 Läger 1 (22-28/6) Utvärdering 2014 års VVDS läger 1; 22 juni-28 juni Förmågor före och efter lägret (Skalan är 1-5 där 1 är lägst och 5 högst) Före (37) Efter (32) Självkänsla

Läs mer

Fagered en pärla i våra hjärtan Välkommen till Fagereds socken en spännande socken att upptäcka på egen hand eller tillsammans med andra.

Fagered en pärla i våra hjärtan Välkommen till Fagereds socken en spännande socken att upptäcka på egen hand eller tillsammans med andra. Fagered en pärla i våra hjärtan Välkommen till Fagereds socken en spännande socken att upptäcka på egen hand eller tillsammans med andra. Fagereds socken kan erbjuda mycket allt ifrån avskildhet, lugn

Läs mer

Resan ORDLISTA HANS PETERSON ARBETSMATERIAL FÖR LÄSAREN

Resan ORDLISTA HANS PETERSON ARBETSMATERIAL FÖR LÄSAREN ARBETSMATERIAL FÖR LÄSAREN HANS PETERSON ORDLISTA sällan (sida 11, rad 17),, inte ofta mullrar (sid 3, rad 1), högt ljud har hand om (sid 3, rad5), passar, tar hand om alperna (sid 4, rad 3), höga berg

Läs mer

UPPLEVELSER OCH ÄVENTYR AUGUSTI 2020 JULI 2021

UPPLEVELSER OCH ÄVENTYR AUGUSTI 2020 JULI 2021 UPPLEVELSER OCH ÄVENTYR AUGUSTI 2020 JULI 2021 Rena din själ där ren möter säl Seskarö Strandby Släpp vardagen i samma stund som du kör över bron till Seskarö. Ta in skogen, havet och friden. Kör vägen

Läs mer

Sommarbussen FÅGELMARA KRISTIANOPEL TORHAMN JÄMJÖ. 27 juni-2 augusti 2015

Sommarbussen FÅGELMARA KRISTIANOPEL TORHAMN JÄMJÖ. 27 juni-2 augusti 2015 Sommarbussen FÅGELMARA KRISTIANOPEL TORHAMN JÄMJÖ 27 juni-2 augusti 2015 Fågelmara Kristianopel Fågelmara gård Olsäng Jämjö Parkvägen Jämjö centrum Hallarum Klakebäck Orranäs Konugshamn Yttre Park Möckleryd

Läs mer

HÄLLEFORS KOMMUN. Hällefors Grythyttan Loka

HÄLLEFORS KOMMUN. Hällefors Grythyttan Loka HÄLLEFORS KOMMUN Hällefors Grythyttan Loka Hällefors kommun Hällefors kommun har ett fantastiskt läge i natursköna Bergslagen. Centralt belägen mellan storstad och landsbygd, omkring 3 timmar ifrån Stockholm,

Läs mer

Visionen- vad jag tycker är bra

Visionen- vad jag tycker är bra Visionen- vad jag tycker är bra Utveckling framåtanda- satsning Vacker stad levande centrum, mysigt, bilfritt, Rekreationsmöjligheter parker, planteringar, natur, bad, friluftsliv Boendemiljö byggnader,

Läs mer

Kommunikationsplan för ICA Student 2015-06-01. Caroline Ullman & Johanna Lundberg

Kommunikationsplan för ICA Student 2015-06-01. Caroline Ullman & Johanna Lundberg Kommunikationsplan för ICA Student 2015-06-01 Caroline Ullman & Johanna Lundberg i i i Hej! Vi har pratat med studenter som har gett oss tips på hur de vill bli informerade och kommunicera med er på ICA

Läs mer

Inspire me... Dalsland. Biker s Stop gör. Besök Dalsland! SKOGSDAL & SLÄTTDAL

Inspire me... Dalsland. Biker s Stop gör. Besök Dalsland! SKOGSDAL & SLÄTTDAL Biker s Stop gör Inspire me... Dalsland Besök Dalsland! Här har vi det mesta som Sverige har att erbjuda. Vi är ju trots allt - Ett Sverige i miniatyr. Det var målarprinsen Prins Eugen som i slutet av

Läs mer

EN LITEN SKRIFT FÖR DIG SOM VILL ATT DITT BARN SKA GÅ LÅNGT

EN LITEN SKRIFT FÖR DIG SOM VILL ATT DITT BARN SKA GÅ LÅNGT EN LITEN SKRIFT FÖR DIG SOM VILL ATT DITT BARN SKA GÅ LÅNGT VILL DU ATT DINA BARN SKA GÅ LÅNGT? LÄS DÅ DET HÄR. Det är med resvanor precis som med matvanor, de grundläggs i tidig ålder. Både de goda och

Läs mer

ANCIENT PLAYGROUND kreta by

ANCIENT PLAYGROUND kreta by ANCIENT PLAYGROUND kreta by SLÄPP FÖRÄLDRARNE LOSS. I byn Almirida har vi hittat ett ställe långt från massturism och charterkänsla. Här ligger vårt hotell Langley Resort Almirida Bay mitt i en olivlund,

Läs mer

5 STEG TILL DITT UNIKA KONSTVERK

5 STEG TILL DITT UNIKA KONSTVERK 5 STEG TILL DITT UNIKA KONSTVERK 1 Bygga din berättelse och bildens koncept 2 Förberedelser 3 Fotografering 4 Avancerat digitalt hantverk 5 Visning och leverans För att skapa ett unikt konstverk berättandes

Läs mer

information från oss på Smedingeskolan till dig som ska välja inriktning. välj coolt! inriktning ...några av våra inriktningar.

information från oss på Smedingeskolan till dig som ska välja inriktning. välj coolt! inriktning ...några av våra inriktningar. information från oss på Smedingeskolan till dig som ska välja inriktning. välj coolt! inriktning...några av våra inriktningar. Fotboll Vi vill vara den bästa skolan för dig! Välkommen till Smedingeskolan

Läs mer

ETT PÄRLBAND AV ÖAR ATT UPPTÄCKA

ETT PÄRLBAND AV ÖAR ATT UPPTÄCKA 2019 ETT PÄRLBAND AV ÖAR ATT UPPTÄCKA Brändö är den nordligaste av Ålands skärgårdskommuner och den kommun som befinner sig närmast finska fastlandet. Från Åbo tar resan bara två timmar, och skärgårdsfärjorna

Läs mer

Jobbet på det perfekta läget

Jobbet på det perfekta läget Jobba hos oss! Jobbet på det perfekta läget Att bo eller arbeta i Svedala kommun är att ha nära till städer som Malmö, Lund, Trelleborg och Köpenhamn. I kommunen finns allt du behöver natur, kultur, näringsliv,

Läs mer

KVARTERET SÖDERHÖJDEN

KVARTERET SÖDERHÖJDEN KVARTERET SÖDERHÖJDEN SNAPPHANEVÄGEN, JÄRFÄLLA 120 LÄGENHETER VÄLKOMMEN TILL KVARTERET SÖDERHÖJDEN HAR DU FUNDERAT PÅ ATT BO I JÄRFÄLLA OM INTE, GÖR DET NU. JÄRFÄLLA ÄR ETT LÄTT VAL FÖR DIG SOM VILL BO

Läs mer

framtid till din Välkommen

framtid till din Välkommen Välkommen till din framtid Är du nyutexaminerad civilingenjör och vill ha en gedigen start på karriären? Är du dessutom tillräckligt modig och nyfiken för att tänka nytt och komma med nya lösningar? Vi

Läs mer

Hej och välkommen till Skellefteå!

Hej och välkommen till Skellefteå! Hej och välkommen till Skellefteå! Skellefteå växer. Stadsbilden förändras varje dag med nya huskroppar som reser sig och drar nya linjer i Skellefteås siluett. Näringsliv, privatpersoner, allmännytta

Läs mer

Tjänsteskrivelse 1 (5)

Tjänsteskrivelse 1 (5) Tjänsteskrivelse 1 (5) 2010-09-08 FRN 2009/82 Fritidnämnden Redovisning av fritidsvanor bland barn och unga från vissa av Nackas särskolor Förslag till beslut Fritidsnämnden noterar informationen till

Läs mer

Bästa vänner Det är bra att ha en bästa vän tycker jag. Vår vänskap kommer att hålla för alltid. Jag är glad för att vi är bästa vänner.

Bästa vänner Det är bra att ha en bästa vän tycker jag. Vår vänskap kommer att hålla för alltid. Jag är glad för att vi är bästa vänner. Veronicas Diktbok Bästa vänner Det är bra att ha en bästa vän tycker jag. Vår vänskap kommer att hålla för alltid. Jag är glad för att vi är bästa vänner. Vi gör roliga saker tillsammans. Jag kommer alltid

Läs mer

Utvärdering deltagare 2013 v.7-9 31 deltagare

Utvärdering deltagare 2013 v.7-9 31 deltagare Utvärdering deltagare 13 v.7-9 31 deltagare Tycker du att det har varit kul att vara på läger? (%) 1 8 4 1 Ja Nej Varför eller varför inte? - För att man fick nya kompisar, fick göra det man tycker om

Läs mer

Karlshamn En sammanfattning av översiktsplanen

Karlshamn En sammanfattning av översiktsplanen Karlshamn 2030 En sammanfattning av översiktsplanen Karlshamn 2030 En sammanfattning av översiktsplanen VISION KARLSHAMN, en plats för liv och lust I Karlshamn möts människor, tankar byts och företag gror

Läs mer

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd Brf lomma läge Bofakta 6,2 takhöjd Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

En plats för idéer. Hej och välkommen till Skellefteå! En plats för idéer.

En plats för idéer. Hej och välkommen till Skellefteå! En plats för idéer. En plats för idéer. Nyfiken på Skellefteå? Här är presentationen om det du behöver veta om du har tankar på att flytta hit, etablera företag, leva och bo eller helt enkelt bara för att tycka att vi är

Läs mer

Kristinehamn En plats att längta till. Lättläst

Kristinehamn En plats att längta till. Lättläst Kristinehamn En plats att längta till. Lättläst 3 Välkommen till Kristinehamn Konstnären Pablo Picasso valde att ställa sin 15 meter höga skulptur Jacqueline i Kristinehamn. Han ville att skulpturen skulle

Läs mer

Trelleborgs varumärke. Hösten 2012

Trelleborgs varumärke. Hösten 2012 Trelleborgs varumärke Hösten 2012 Bakgrund och syfte Kartläggning av Trelleborgs varumärke. Två centrala frågor: Vilken är bilden av Trelleborg? Vilka prioriteringar kan göras? Målgrupper A) Privatpersoner

Läs mer

Fritidsenkät 2014. Åk 5 och 8. Standardrapport

Fritidsenkät 2014. Åk 5 och 8. Standardrapport Fritidsenkät 2014 Åk 5 och 8 Standardrapport Årskurs 5 56,4% 248 Årskurs 8 43,6% 192 Svarande 440 Inget svar 6 Kille 50,9% 227 Tjej 48,2% 215 Bor i Ljungby 59% 263 Bor utanför Ljungby 40,6% 181 Svarande

Läs mer

Lokal plan för Petaredbackens byalag

Lokal plan för Petaredbackens byalag Lokal plan för Petaredbackens byalag Innehållsförteckning Sida 1 Syfte med den lokala planen...3 2 Vem har tagit fram planen och hur...3 3 Beskrivning av Petaredbacken...3 4 Vad är det bästa med Petaredbacken?...4

Läs mer

Flytta hit? till dig som är nyfiken på mariestad och Mariehus

Flytta hit? till dig som är nyfiken på mariestad och Mariehus Flytta hit? till dig som är nyfiken på mariestad och Mariehus I Mariestads skärgård finns många utflyktsmål. Här samsas naturreservat med sandstränder och klippor. foto: mostphotos Mariestad har en av

Läs mer

EN PRIVILIGIERAD STAD. En stad fylld med engagemang, erfarenhet och kreativitet! www.halmstadcvb.se

EN PRIVILIGIERAD STAD. En stad fylld med engagemang, erfarenhet och kreativitet! www.halmstadcvb.se EN PRIVILIGIERAD STAD En stad fylld med engagemang, erfarenhet och kreativitet! www.halmstadcvb.se Med sitt kustnära läge mitt på den svenska västkusten erbjuder Halmstad en mångfasetterad stad med unika

Läs mer

Bagarvägen /Målarvägen i Upplands-Bro.

Bagarvägen /Målarvägen i Upplands-Bro. Välkommen till Bagarvägen /Målarvägen i Upplands-Bro. 178 LÄGENHETER I UPPLANDS-BRO 2 En central idyll nära Mälaren. Vill du kunna bo i ett fridfullt naturskönt område vid Mälaren men ändå ha snabb tillgång

Läs mer

NU KÖR VI! TILLSAMMANS.

NU KÖR VI! TILLSAMMANS. NU KÖR VI! TILLSAMMANS. TILL ALLA FOTBOLLSFARSOR, KARATEMAMMOR OCH CURLING- FÖRÄLDRAR. Visst är det viktigt att stötta sitt barns fritidsintresse. Men behöver man verkligen skjutsa barnen med bilen hit

Läs mer

BRF STAKETET SNÖDROPPEN

BRF STAKETET SNÖDROPPEN BRF STAKETET SNÖDROPPEN Smarta bostäder ett stenkast från staden! Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan 4 531 30 Lidköping www.swebostad.se info@swebostad.se VÄLKOMMEN TILL BRF STAKETET SNÖDROPPEN Allt

Läs mer

Utvärdering 2012 - deltagare

Utvärdering 2012 - deltagare Utvärdering 12 - deltagare 145 deltagare Tycker du att det har varit kul att vara på kollo? (%) 1 8 4 1 Ja Nej Varför eller varför inte? - Det har varit kul för det är fina lokaler och bra utrustning.

Läs mer

Vill bo nära naturen och nära staden...

Vill bo nära naturen och nära staden... Vill bo nära naturen och nära staden... Älska Säffle! Älska Säffle 1 Välj dina egna vägar. 2 Älska Säffle Allt nära Är du en av många människor som bär på en dröm om ett bra boende? Vill bo nära naturen

Läs mer

Huset du inte trodde fanns

Huset du inte trodde fanns Huset du inte trodde fanns Gevärssmedjan Välkommen in välkommen hem RINDÖ HAMN PÅ FACEBOOK Gilla vår Facebook-sida så får du tips på aktiviteter, veta mer om vad som händer på området och annat skoj. Vi

Läs mer

Lindholmen Det centrala vattennära läget och alla de spännande företag som finns här ger en internationell prägel.

Lindholmen Det centrala vattennära läget och alla de spännande företag som finns här ger en internationell prägel. Lindholmen Det centrala vattennära läget och alla de spännande företag som finns här ger en internationell prägel. Välkommen till Lindholmen! Lindholmen är känt som Göteborgs mest kunskapsintensiva och

Läs mer

Vänersborg - lokala värden

Vänersborg - lokala värden Vänersborg - lokala värden Inledning Vi är två ungdomar som under fyra veckor har sommarjobbat för Vänersborgs kommun med Agenda 21 och folkhälsa. Som projektarbete har vi genom en enkätundersökning valt

Läs mer

Nära. Nära världen. HELSINGFORS NORRKÖPING LINKÖPING KÖPENHAMN AMSTERDAM

Nära. Nära världen. HELSINGFORS NORRKÖPING LINKÖPING KÖPENHAMN AMSTERDAM Nära. Ett besök i East Sweden är just det. Nära. Med Linköping och Norrköping har vi det utbud en storstad kräver, samtidigt är vi tillräckligt små för att känna att allt som behövs finns på greppbart

Läs mer

Kryssarklubbens eskader 14-21 september Kroatien2013

Kryssarklubbens eskader 14-21 september Kroatien2013 Kryssarklubbens eskader 14-21 september Kroatien2013 1 RESEFAKTA, FLYG OCH BÅTAR FLYG Vi kommer att flyga till Split med SAS morgonflyg från Göteborg och Stockholm. Utresa Göteborg Split Stockholm Split

Läs mer

Med vänliga hälsningar Fritidshemspersonalen. Diverse aktiviteter på skolans område. Se programmet för tider. Tider:

Med vänliga hälsningar Fritidshemspersonalen. Diverse aktiviteter på skolans område. Se programmet för tider. Tider: Diverse aktiviteter på skolans område Tider: Se programmet för tider 14/6 7-kamp förmiddagsaktivitet - 21/6 Idrottsdag förmiddagsaktivitet - 30/6 Vattenaktiviteter eftermiddagsaktivitet - 5/7 Lerdag 1

Läs mer

Inga hinder bara möjligheter. Gruppaktiviteter på Habiliteringen, Riksgymnasiet i Göteborg

Inga hinder bara möjligheter. Gruppaktiviteter på Habiliteringen, Riksgymnasiet i Göteborg Inga hinder bara möjligheter Gruppaktiviteter på Habiliteringen, Riksgymnasiet i Göteborg Inga hinder bara möjligheter Eller? Du kan göra nästan allt det där som alla andra i din ålder tycker om att göra

Läs mer

Inga hinder bara möjligheter. Gruppaktiviteter på Habiliteringen, Riksgymnasiet i Göteborg

Inga hinder bara möjligheter. Gruppaktiviteter på Habiliteringen, Riksgymnasiet i Göteborg Inga hinder bara möjligheter Gruppaktiviteter på Habiliteringen, Riksgymnasiet i Göteborg Inga hinder bara möjligheter Eller? Du kan göra nästan allt det där som alla andra i din ålder tycker om att göra

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL. Laxåhem!

VÄLKOMMEN TILL. Laxåhem! VÄLKOMMEN TILL Laxåhem! Läget är perfekt Mittemellan Stockholm och Göteborg, Knappt fem mil till Örebro. Mitt i en natur med underbara badsjöar och det trolska Tiveden som juvelen i kronan. Fler och fler

Läs mer

BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM

BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM VISSA AV BILDERNA I DENNA BROSCHYR ÄR DIGITALA MONTAGE. RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR OCH EV TRYCKFEL. BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM besqab.se/studion TÄBY KEMISTVÄGEN 17 BOX 1328 183 13 TÄBY TELEFON 08-409

Läs mer

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

BRF KROKUSEN. 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden. Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan Lidköping

BRF KROKUSEN. 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden. Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan Lidköping BRF KROKUSEN 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan 4 531 30 Lidköping www.swebostad.se info@swebostad.se VÄLKOMMEN TILL BRF KROKUSEN 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden

Läs mer

Han som älskade vinden

Han som älskade vinden Draken är färdig hos smeden Torbjörn Nilsson i Råby. Jörgens lilla blå MG Midget får också vara med på bild. Han som älskade vinden Det var en gång en man som tyckte om det som rörde sig. Han älskade vinden

Läs mer

Råtjärn. Liftgatan Råtjärnsvägen. Toppstugevägen

Råtjärn. Liftgatan Råtjärnsvägen. Toppstugevägen Råtjärn Liftgatan Råtjärnsvägen Toppstugevägen 19 natursköna tomter till salu i grönklitt TOMT CA M 2 AREAL UTGÅNGSPRIS 1 1320 300 OOO KR 2 1160 400 OOO KR 3 1480 400 OOO KR 4 1150 650 OOO KR 5 1370 650

Läs mer

SOCIOTOPVÄRDEN snabbmanual 2005-06-10

SOCIOTOPVÄRDEN snabbmanual 2005-06-10 Ba Bad bada simma sola vid badplats Exempelord och avgränsningar: bada, plaska, simma Att bada och plaska vid anordnad eller naturlig badplats, inte temporära anläggningar som privata upplåsbara bassänger

Läs mer

BILAGA 6: Samtliga citat fråga 18

BILAGA 6: Samtliga citat fråga 18 BILAGA 6: Samtliga citat fråga 18 Samtliga citat på frågan Vad i Sunne vill du rekommendera till andra? Antal Fryksdalsdansen 26 Vattenlandet 25 Mårbacka 19 Allt 18 Berättarladan 17 Västanå teater 15 Camping

Läs mer

Den goda kommunen med invånare Antagen av kommunfullmäktige

Den goda kommunen med invånare Antagen av kommunfullmäktige Den goda kommunen med 13000 invånare 2027 Antagen av kommunfullmäktige 2015-10-14 137 Den goda kommunen Den goda kommunen är du och jag. Och alla andra förstås. Den goda kommunen är ett uttryck för vår

Läs mer

Välkommen till Ronneby. - den moderna kurorten

Välkommen till Ronneby. - den moderna kurorten Välkommen till Ronneby - den moderna kurorten Ronneby i framkant Ronneby kommun ligger i mitten av arbetsmarknadsregionen Blekinge med över 150 000 invånare Väletablerad turism och besöksnäring med hotell

Läs mer

Stadsbyggnadskontoret Göteborg. Stadsbyggnadskontoret Göteborg

Stadsbyggnadskontoret Göteborg. Stadsbyggnadskontoret Göteborg Välkommen hem Äppelträdgården är inget vanligt bostadsområde, hastigt hoprafsat för att tjäna snabba pengar. Så vill vi inte jobba. Därför började vi med att verkligen tänka efter: hur ser ett optimalt

Läs mer

Öppen närtrafik. Ett komplement till den allmänna kollektivtrafiken för alla.

Öppen närtrafik. Ett komplement till den allmänna kollektivtrafiken för alla. Öppen närtrafik Ett komplement till den allmänna kollektivtrafiken för alla. Eftersom det inte finns bussförbindelser till alla platser i Blekinge, erbjuder vi resealternativet Öppen närtrafik. Det gör

Läs mer

Med Vänliga Hälsningar Ingela Pettersson Administrativassistent

Med Vänliga Hälsningar Ingela Pettersson Administrativassistent HEJ! Här kommer nu 2015 års resor och läger med FUB. De resor och läger som finns med i programmet ordnas inte bara av FUB utan vi samarbetar även med Jönköpings kommun, Länsförbundet FUB, Smålands HIF,

Läs mer

Mötesplats Varberg I n f o r M a t I o n t I l l d I g s o M ä r n y I n f l y t t a d

Mötesplats Varberg I n f o r M a t I o n t I l l d I g s o M ä r n y I n f l y t t a d Mötesplats Varberg Information till dig som är nyinflyttad 1 Välkommen t Hej! Jag heter Ann-Charlotte Stenkil och är kommunstyrelsens ordförande här i Varberg. Vi är en kommun som växer och du är en av

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL NYBRO. www.nybro.se. En skola i toppklass. Livskraftigt näringsliv. Attraktivt boende

VÄLKOMMEN TILL NYBRO. www.nybro.se. En skola i toppklass. Livskraftigt näringsliv. Attraktivt boende VÄLKOMMEN TILL NYBRO En skola i toppklass Livskraftigt näringsliv Attraktivt boende www.nybro.se 2 Välkommen att bli en av oss! En levande småstad med stort utbud och närhet till det mesta, trevliga tätorter,

Läs mer

Välkommen till Norrboda

Välkommen till Norrboda Välkommen till Norrboda Enköping 4.5 mil Livgardet fem minuter bort Bro Norrboda Brunna LIVGARDET 3,7 kilometer Kungsängen Pendelstation 3,6 kilometer Arlanda 3 mil Mälaren Stäket Kalhäll 2 NORRBODA Stockholms

Läs mer

Katalogen 2016. För personer i behov av särskilt stöd. KARLSHAMNS KOMMUN Samhällsbyggnadsförvaltningen/Fritidsenheten Fritids- och Kulturinformation

Katalogen 2016. För personer i behov av särskilt stöd. KARLSHAMNS KOMMUN Samhällsbyggnadsförvaltningen/Fritidsenheten Fritids- och Kulturinformation Katalogen 2016 För personer i behov av särskilt stöd KARLSHAMNS KOMMUN Samhällsbyggnadsförvaltningen/Fritidsenheten Fritids- och Kulturinformation Fritidskatalogen utges av Fritidsenheten Karlshamns kommun

Läs mer

Röster från kvinnor 40-49 år

Röster från kvinnor 40-49 år OP 2010 Röster från kvinnor 40-49 år 1. Hur skulle du vilja förbättra miljön i Sandvikens kommuns olika centrum? Ta tillbaka hundskatten så vi slipper gå i hundskit i stadsparken och på trottoarerna. Då

Läs mer

A-hus erbjuder härliga villatomter med närhet till Klarälven. JÄRPETAN 17 nya hem i ett fantastiskt naturskönt område vid Klarälven

A-hus erbjuder härliga villatomter med närhet till Klarälven. JÄRPETAN 17 nya hem i ett fantastiskt naturskönt område vid Klarälven A-hus erbjuder härliga villatomter med närhet till Klarälven JÄRPETAN 17 nya hem i ett fantastiskt naturskönt område vid Klarälven ETT NYTT VILLAOMRÅDE VID KLARÄLVEN SKAPA DITT NYA HEM A-hus kan nu erbjuda

Läs mer

Onsdag 20 maj. Örebro Gustavsvik kl 19 00. Vi hälsar 8 000 motionsglada tjejer välkomna till vårens idrottsfest i Örebro!

Onsdag 20 maj. Örebro Gustavsvik kl 19 00. Vi hälsar 8 000 motionsglada tjejer välkomna till vårens idrottsfest i Örebro! Onsdag 20 maj Örebro Gustavsvik kl 19 00 Vi hälsar 8 000 motionsglada tjejer välkomna till vårens idrottsfest i Örebro! Vårens härliga Jogginglopp 5 km bara för tjejer Lokal arrangör: VÄGVISNING & PARKERING

Läs mer

Men riktiga herrgårdar är för dyra. Och ligger för långt ut. Man vill ju kunna dra ner på stan och göra nåt kul om andan faller på!

Men riktiga herrgårdar är för dyra. Och ligger för långt ut. Man vill ju kunna dra ner på stan och göra nåt kul om andan faller på! Hmmm Herrgårdskänslan. Det är ju den vi vill åt. Att kunna ta en skogspromenad rakt utanför hotellet. Få vila ögonen på naturen när vi äter. Spatsera med en drink på altanen. Men riktiga herrgårdar är

Läs mer

Utvärdering 2015 deltagare Voice Camp

Utvärdering 2015 deltagare Voice Camp Utvärdering 15 deltagare Voice Camp 8 deltagare Har det varit roligt på lägret? (%) 1 8 6 4 1 Ja Nej Varför eller varför inte? - Enkelt, jag älskar att sjunga och det är alltid kul att träffa nya vänner

Läs mer

BRF STAKETET SNÖDROPPEN

BRF STAKETET SNÖDROPPEN BRF STAKETET SNÖDROPPEN 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan 4 531 30 Lidköping www.swebostad.se info@swebostad.se VÄLKOMMEN TILL BRF STAKETET SNÖDROPPEN - ETAPP

Läs mer

Sommarläger arrangerade av Kultur och Fritid, Sala kommun

Sommarläger arrangerade av Kultur och Fritid, Sala kommun Sommarläger 2012 Sommarläger arrangerade av Kultur och Fritid, Sala kommun Sommarlov med aktiviteter Här är din chans till en minnesrik sommar! Ett enastående till fälle att välja bland aktiviteter som

Läs mer

Sveriges tio bästa nudiststränder inför sommaren

Sveriges tio bästa nudiststränder inför sommaren Sveriges tio bästa nudiststränder inför sommaren Våren känns i luften och stranddagarna väntar runt hörnet. För den som föredrar att sola och bada i födelsedagsdräkten i sommar kan det vara svårt att navigera

Läs mer

Må alla samlas. Vi hoppas att den ger dig en stunds inspirerande läsning.

Må alla samlas. Vi hoppas att den ger dig en stunds inspirerande läsning. Utveckling för Skellefteå 2012 2014 Må alla samlas. Det här är det första steget i en lokal utvecklingsstrategi för allas vårt Skellefteå. Därför vill vi att så många som möjligt i Skellefteå ska läsa

Läs mer

BRF NATURLYCKAN NORRA HALLSÅS, LERUM. Vill du bo i vacker arkitektur ovan träden. Utforska hur ditt nya boende ser ut.

BRF NATURLYCKAN NORRA HALLSÅS, LERUM. Vill du bo i vacker arkitektur ovan träden. Utforska hur ditt nya boende ser ut. BRF NATURLYCKAN NORRA ALLSÅS, LERUM Vill du bo i vacker arkitektur ovan träden Utforska hur ditt nya boende ser ut. Arkitekten och naturen Brf Naturlyckan är en spektakulär byggnad som i en vacker sträckning

Läs mer

för pengarna åtkomligt för många think... mycket hus l ö s n i n g a r Llivskvalitet s m a r t a BJÖRNÖ Skärgårdsboende nära stan

för pengarna åtkomligt för många think... mycket hus l ö s n i n g a r Llivskvalitet s m a r t a BJÖRNÖ Skärgårdsboende nära stan think... S MÅ Llivskvalitet s m a r t a l ö s n i n g a r mycket hus för pengarna åtkomligt för många BJÖRNÖ Skärgårdsboende nära stan Att bo bra är en viktig del i livet. Men långt ifrån allt. Vi vill

Läs mer

Kungariket expanderar. sjönära boende i vacker natur

Kungariket expanderar. sjönära boende i vacker natur Kungariket expanderar Bygg nytt i Skillinge sjönära boende i vacker natur Nu expanderar Kungariket - byggstart i Skillinge Fortfarande litet och genuint Nu är området Skillingeudd redo att börja bebyggas

Läs mer

Studieprogram våren 2010. För STs medlemmar i Skåne och Blekinge

Studieprogram våren 2010. För STs medlemmar i Skåne och Blekinge Studieprogram våren 2010 För STs medlemmar i Skåne och Blekinge Skåne Helsingborg After work på Telegrafen Vi samlas i Telgerafens vinkällare för att lyssna på den senaste fackliga informationen. Samtidigt

Läs mer

Vänner för livet Sommarläger 2013

Vänner för livet Sommarläger 2013 Vänner för livet Sommarläger 2013 På Brevik får många vänner för livet Våra läger Få ett välkomstkit till dig och din vän! Har du varit på Brevik tidigare? Tipsa en vän som inte varit här, så får ni båda

Läs mer

9. Hur upplevde du kontakten med Häst & Sport Resor?: mycket bra Kommentar om kontakten med Häst & Sport Resor: -

9. Hur upplevde du kontakten med Häst & Sport Resor?: mycket bra Kommentar om kontakten med Häst & Sport Resor: - Namn: Peggy norman Resa: Transylvanien Datum: 7 juli 1. Hur blev du mottagen vid ankomsten?: mycket bra Kommentar mottagande: - 2. Hur var boendet jämfört med dina förväntningar?: mycket bra Kommentar

Läs mer