Bäste delägare i REHACT AB!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Bäste delägare i REHACT AB!"

Transkript

1 Bäste delägare i REHACT AB! Här kommer årets andra nyhetsbrev ifrån REHACT. Brevet är tänkt att ge en sammanfattning av de viktigaste händelserna i bolaget sedan det förra nyhetsbrevet. Det ger också mig som VD lite större frihet att kommentera utvecklingen på ett mer personligt sätt än i våra officiella pressmeddelanden. Listbyte till NASDAQ OMX First North I skrivande stund arbetar styrelsen som bäst med förberedelserna för att flytta handeln med bolagets aktier till NASDAQ OMX First North. Det finns flera anledningar till att vi nu väljer att byta handelsplats. Det internationella intresset för REHACT växer. Det makroekonomiska läget börjar stabiliseras (med reservation för ev. konsekvenser av the shutdown i USA). Mot den här bakgrunden är det givetvis mycket viktigt att internationella investerare känner till och har förtroende för bolagets handelsplats. När REHACT i somras, som enda nordiska entreprenör, fick möjlighet att presentera sig för amerikanska investerare på en stor konferens i New York, arrangerad av National Investment Banking Association, möttes vi av ett mycket positivt intresse. Men ingen av de närvarande investerarna hade hört talas om vår dåvarande handelsplats... Det är vår bedömning att listbytet till välrenommerade NASDAQ OMX First North är en förutsättning för att ta REHACT ytterligare ett viktigt steg uppåt och framåt i företagets expansiva utveckling. Styrelsen planerar att första handelsdag på NASDAQ OMX First North kommer att vara den november 203. Positiv reaktion på nyheten om listbytet Pressmeddelandet om listbytet resulterade i att REHACTs kurs snabbt ökade och som högst var uppe över,50 SEK. Omsättningen under de första tio dagarna sedan nyheten släpptes var också mycket större än normalt. Vi bedömer att det beror på att investerare dels förväntar sig att kursen kommer stiga ytterligare när väl listbytet är genomfört, dels möjligheten att få ta del av den förmånliga företrädesemission som genomförs samtidigt. Företräde för nuvarande aktieägare I samband med listbytet kommer REHACT att utöka sitt rörelsekapital genom en nyemission och denna gång har nuvarande aktieägare företräde framför nytillkommande. Med tanke på kursens positiva utveckling, det begränsade antal nya aktier som erbjuds och att de två senaste emissionerna övertecknats är det inte säkert att den som inte tecknar med Med nuvarande aktieägare avses den som äger aktier i REHACT den 4 november 203 och därmed tilldelas teckningsrätter.

2 teckningsrätter kommer att få tilldelning. Men för att ändå öppna för nya aktieägare innehåller erbjudandet en Option på övertilldelning. Dock har nuvarande aktieägare företräde även till dessa aktier. En sammanfattning av erbjudandet hittar du på sista två sidorna i detta brev och detaljerad information om erbjudandet kommer att skickas till alla registrerade aktieägare när prospektet är godkänt och registrerat av Finansinspektionen. REHACT nu i Swedish American Green Alliance Bolaget REHACT AB blev i september upptaget som medlem i Swedish American Green Alliance, en organisation som grundades av förra näringsministern, Maud Olofsson, och förre amerikanske ambassadören i Sverige, Matthew Barzun. Syftet med den nya sammanslutningen är att främja handel, forskning, investeringar och utbyte inom miljöteknik mellan Sverige och USA. Organisationen fokuserar på tre huvudområden: Gröna byggnader, Grön infrastruktur och Hållbara transporter. Varje fokusområde innehåller delegater från bägge länder som representerar näringsliv, städer och regioner, myndigheter och forskningsinstitut samt organisationer som har som syfte att gynna svensk-amerikansk handel. Grönt byggande på frammarsch i USA Området Gröna byggnader är givetvis det som intresserar oss mest. REHACT har tidigare uppmärksammats i USA vid flera tillfällen men hittills har vi inte haft muskler att agera på den nordamerikanska marknaden. Vi har inte heller haft möjlighet att visa vår teknik för amerikanska besökare i Sverige, vilket har känts mycket frustrerande. I takt med att REHACT nu kapitaliseras ser vi möjligheter att få fram de första referensobjekten i Sverige. Vi har också börjat återaktivera de kontakter vi har på andra sidan Atlanten. Den amerikanska marknaden är mycket expansiv; amerikanerna ser miljöteknik som the next big thing där det gäller att vara med så tidigt som möjligt. Kanadensiskt intresse för ny miljöteknik REHACT var ett av de svenska bolag som var inbjudna till den kanadensiska ambassaden och ambassadör Kenneth Macartney i Stockholm när en delegation från Kanada i veckan besökte Sverige. Där fick jag återigen påtagliga bevis för att intresset för ny teknik som effektiviserar energianvändning i nya byggnader är stort. Delegationen från Kanada är i Sverige för att studera integrerade energisystem och hållbart stadsbyggande. Gruppen består av representanter från bl.a. stadsförvaltnings- och energibolag i regioner från väst till öst i Kanada. Studiebesöksprogrammet är koordinerat av Business Sweden s kontor i Toronto. Fler kanadensiska städer börjar nu utveckla miljöanpassade områden liknande Hammarby Sjöstad och Stockholm Royal Seaport. Intresset för ny teknik som ytterligare effektiviserar energianvändningen i nya byggnader är stort.

3 Nytt samarbetsavtal för innovativt byggande REHACT, som står som återförsäljare, leverantör och installatör med helhetsansvar för Rehact Energy System, riktar sig för närvarande främst till s.k. first movers inom byggsektorn: arkitekter, fastighetsutvecklare eller privatpersoner med intresse för klimatsmart och innovativt byggande. På längre sikt är målet att Rehact Energy System ska bli internationell standard för nybyggnation. Som ett led i denna utveckling har REHACT nyligen tecknat samarbetsavtal med en av landets mest uppmärksammade och prisbelönta arkitektfirmor, Ross arkitektur & design AB. Avsikten är att tillsammans stärka varandras unika varumärken och positioner på marknaden för klimatsmart och innovativt byggande. Ross arkitektur & design AB, har i mer än femton år arbetat med avancerad arkitektur och framtidens byggteknik. Ett arbete som realiserats i mer än 200 färdiga projekt och resulterat i en rad uppmärksammade utmärkelser: Sveriges Vackraste Villa, Byggnadsvårdspris för bästa nybyggnad och, nu senast, ett förstapris i den prestigefyllda tävlingen International Property Awards för den europeiska regionen 203. Avtalet med Sedermera FK AB avslutat I takt med att REHACT fått en större och stabilare aktieägarbas i dag är vi mer än 000 aktieägare! är det ledningens bedömning att behovet av en market maker minskat. Sedermera FK har på ett bra sätt medverkat till att hålla kursen stabil under bolagets första tid på Aktietorget men efter noggrann utvärdering har vi kommit fram till att REHACT inte längre har behov av denna typ av tjänst. Det är vår uppfattning att en friare rörlighet långsiktigt kommer att gynna kursutvecklingen. Har du frågor om REHACT AB? Hör gärna av dig till mig direkt eller skicka din fråga till info@rehact.com! Med vänliga hälsningar Svante Bengtsson, VD svante@rehact.com

4 Aktiekursens utveckling Grafen ovan visar aktiekursen perioden De stora kursrörelserna uppåt kom i samband med att bolaget aviserade planerna på listbyte samt att vi nu är upptagna som medlemmar i Swedish American Green Alliance. Kursen har sedan backat något, troligen pga vinsthemtagningar, och stängde på,05 SEK. Historiskt sett har kursen även stigit i samband med ökande mediaexponering under emissionsperioder.

5 Sammanfattning av erbjudandet Samtliga datum nedan är preliminära och kan komma att ändras. På nästa sida finns även en grafisk översikt över erbjudandet. Sammanläggning av aktier Styrelsen har föreslagit bolagsstämman att antalet aktier skall minskas genom att 20 gamla aktier läggs samman till ny aktie. Detta sköts automatiskt av Euroclear och VD kommer vederlagsfritt att skjuta till de aktier som behövs för att kompensera avrundningseffekter.varje enskild aktie kommer därmed öka 20 gånger i värde. Därför uttrycks aktiekurser nedan som om sammanläggningen redan är genomförd, dagens nivå inom parantes. Steg : Varje innehavd aktie per ger Teckningsrätt (TR). Den som inte har möjlighet att teckna sig i emissionen kan avyttra sina TR under en period om preliminärt två veckor. Värdet på teckningsrätter och teckningsoptioner kommer att variera. Värdet kan teoretiskt beräknas till mellanskillnaden mellan aktuell marknadskurs och teckningskursen. Dessa kommer dock också att variera. För att underlätta för den som inte regelbundet handlar med dessa instrument bifogas två enkla tabeller som ger läsaren möjlighet att själv uppskatta det teoretiska värdet på erbjudandet. Det finns dock ingen garanti för att marknaden värdesätter teckningsrätter respektive teckningsoptioner på liknande sätt. Marknadsvärde på aktien 5,00 7,00 9,00 2,00 23,00 25,00 27,00 29,00 3,00 Innehavare av 4 st TR tecknar en 5,00 5,00 5,00 5,00 5,00 5,00 5,00 5,00 5,00 ny aktie för Mellanskillnad 0,00 2,00 4,00 6,00 8,00 0,00 2,00 4,00 6,00 Teoretiskt värde för en TR 0,00 0,50,00,50 2,00 2,50 3,00 3,50 4,00 Steg 2. Det krävs fyra teckningsrätter för att få köpa en ny aktie i REHACT för det rabatterade priset om 5 (0,75) SEK. För varje ny aktie som tecknas kommer även en teckningsoption att ges. Steg 3: Varje teckningsoption ger under perioden 2-30 maj 204 rätten att teckna en ny aktie av serie B med 5 % rabatt jämfört med den volymvägda kursen under 20 dagar fem dagar före teckningskursens fastställande. Som lägst är teckningskursen 5 (0,75) SEK och som högst är teckningskursen 20,00 (,00) SEK. Volymvägd kurs på aktien 5,00 7,00 9,00 2,00 23,00 25,00 27,00 29,00 3,00 april-maj 204 Teckningskurs T.O. 5,00 5,00 6,5 7,85 9,55 20,00 20,00 20,00 20,00 Teoretiskt värde för en T.O. 0,00 2,00 2,85 3,5 3,45 5,00 7,00 9,00,00

6 Grafisk översikt av erbjudandet Steg. Varje aktie i REHACT ger på avstämningsdagen en teckningsrätt () aktie Steg 2. Fyra teckningsrätter tillsammans med teckningslikviden ger en aktie av serie B samt en vederlagsfri Teckningsoption (T.O.) aktie Serie B T.O. Teckningslikvid Steg 3. Teckningsoptionen ger rätten att teckna rabatterade aktier i maj 204. T.O. Teckningslikvid aktie Serie B REHACT AB (publ.) utvecklar och säljer ett prisbelönt klimatsystem, Rehact Energy System, som sänker behovet av extern energi för värme, kyla och ventilation i byggnader med upp till 85 procent. REHACT är ett av Sveriges internationellt mest prisade cleantech-företag med ett flertal utmärkelser i Norden, USA och Kuwait. Företaget utsågs 2008 av Världsnaturfonden WWF till ett av Sveriges mest lovande miljöteknikföretag. REHACT finns också med på USA:s ambassadör Woods lista över svenska miljöteknikbolag med lovande utvecklingspotential. År 20 utsågs REHACTs VD, Svante Bengtsson, till vinnare av Niklas Zennströms Green Mentorship Award. Bolagets B-aktie handlas sedan 202 på Aktietorgets cleantech-lista.

Kvartalsrapport för REHACT AB (publ) januari september 2013

Kvartalsrapport för REHACT AB (publ) januari september 2013 Tredje kvartalet 2013 Kvartalsrapport för REHACT AB (publ) januari september 2013 Rörelsens intäkter uppgick till 149 817 (306 710) SEK Rörelseresultat -720 022 (-531 953) SEK Resultat per aktie vid full

Läs mer

Kallelse till ordinarie årsstämma samt förslag om förvärv av Aktiebolaget Fastator genom apportemission

Kallelse till ordinarie årsstämma samt förslag om förvärv av Aktiebolaget Fastator genom apportemission Stockholm 2015-05-19 Kallelse till ordinarie årsstämma samt förslag om förvärv av Aktiebolaget Fastator genom apportemission Aktieägarna i REHACT AB (publ), org.nr. 556678-6645, kallas till årsstämma onsdagen

Läs mer

Kallelse till årsstämma i REHACT AB

Kallelse till årsstämma i REHACT AB Stockholm 2014-03-07 Kallelse till årsstämma i REHACT AB Aktieägarna i REHACT AB (publ), org.nr. 556678-6645, kallas till årsstämma måndagen den 7 april kl 10.00 på Norrtullsgatan 6, Stockholm. Anmälan

Läs mer

Frågor om villkoren, tidplan och tillvägagångssätt

Frågor om villkoren, tidplan och tillvägagångssätt Frågor om villkoren, tidplan och tillvägagångssätt Hur får jag mer information om nyemissionen? Ett prospekt med detaljer kring nyemissionen har publicerats den 27 maj, 2010. Prospektet kommer även att

Läs mer

Kommuniké från Midsonas extra bolagsstämma den 8 september 2016

Kommuniké från Midsonas extra bolagsstämma den 8 september 2016 Sid 1 av 6 Kommuniké från Midsonas extra bolagsstämma den 8 september 2016 Stämman godkände styrelsens beslut om företrädesemission innebärande att aktiekapitalet ökas med högst 71 077 465 kronor genom

Läs mer

STYRELSENS FULLSTÄNDIGA FÖRSLAG AVSEENDE LÅNGSIKTIGT INCITAMENTSPROGRAM 2017 FÖR SEAMLESS DISTRIBUTION SYSTEMS AB OCH EMISSION AV TECKNINGSOPTIONER

STYRELSENS FULLSTÄNDIGA FÖRSLAG AVSEENDE LÅNGSIKTIGT INCITAMENTSPROGRAM 2017 FÖR SEAMLESS DISTRIBUTION SYSTEMS AB OCH EMISSION AV TECKNINGSOPTIONER STYRELSENS FULLSTÄNDIGA FÖRSLAG AVSEENDE LÅNGSIKTIGT INCITAMENTSPROGRAM 2017 FÖR SEAMLESS DISTRIBUTION SYSTEMS AB OCH EMISSION AV TECKNINGSOPTIONER Styrelsen för Seamless Distribution Systems AB ( Bolaget

Läs mer

Stockholm den 20 november 2014 PRESSMEDDELANDE

Stockholm den 20 november 2014 PRESSMEDDELANDE Stockholm den 20 november 2014 PRESSMEDDELANDE Stockwik offentliggör huvudvillkor för en konvertibelemission med företrädesrätt där teckningsförbindelser och garantiåtaganden motsvarande 100 procent av

Läs mer

I. Styrelsens förslag till beslut om ändring av bolagsordningen samt minskning av aktiekapitalet (punkt 7 I)

I. Styrelsens förslag till beslut om ändring av bolagsordningen samt minskning av aktiekapitalet (punkt 7 I) STYRELSENS FÖR ENDOMINES AB (PUBL) FÖRSLAG TILL BESLUT OM MINSKNING AV AKTIEKAPITAL, FÖRSLAG TILL BESLUT OM ÄNDRING AV BOLAGSORDNING, BESLUT OM EMISSION AV UNITS SAMT FÖRSLAG TILL BESLUT OM FONDEMISSION

Läs mer

ENIRO OFFENTLIGGÖR VILLKOREN FÖR FÖRETRÄDESEMISSIONEN

ENIRO OFFENTLIGGÖR VILLKOREN FÖR FÖRETRÄDESEMISSIONEN PRESSMEDDELANDE, Stockholm, 24 november 2010 ENIRO OFFENTLIGGÖR VILLKOREN FÖR FÖRETRÄDESEMISSIONEN Eniro AB (publ) ( Eniro eller Bolaget ) offentliggjorde den 28 oktober 2010 en företrädesemission på cirka

Läs mer

Pressmeddelande. Odd Molly International AB (publ) Stockholm den 5 april 2018

Pressmeddelande. Odd Molly International AB (publ) Stockholm den 5 april 2018 Pressmeddelande EJ FÖR DISTRIBUTION, DIREKT ELLER INDIREKT, INOM ELLER TILL USA, KANADA, AUSTRALIEN, JAPAN, HONGKONG, SCHWEIZ, NYA ZEELAND, SINGAPORE ELLER SYDAFRIKA ELLER I NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR

Läs mer

Midsona offentliggör villkoren för nyemissionen

Midsona offentliggör villkoren för nyemissionen Sid 1 av 6 Midsona offentliggör villkoren för nyemissionen Styrelsen för Midsona AB (publ) ( Midsona ) beslutade den 3 augusti 2016, under förutsättning av godkännande från extra bolagsstämma den 8 september

Läs mer

Midsona beslutar om nyemission om ca 400 miljoner kronor

Midsona beslutar om nyemission om ca 400 miljoner kronor EJ FÖR DISTRIBUTION DIREKT ELLER INDIREKT, INOM ELLER TILL USA, AUSTRALIEN, HONGKONG, JAPAN, KANADA, SCHWEIZ, SINGAPORE, SYDAFRIKA ELLER NYA ZEELAND ELLER I NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR DISTRIBUTIONEN

Läs mer

PRESSMEDDELANDE 8 maj 2017

PRESSMEDDELANDE 8 maj 2017 DETTA PRESSMEDDELANDE FÅR INTE OFFENTLIGGÖRAS, PUBLICERAS ELLER DISTRIBUERAS, VARE SIG DIREKT ELLER INDIREKT, I ELLER TILL USA, AUSTRALIEN, KANADA, JAPAN ELLER NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR SÅDAN ÅTGÄRD

Läs mer

Odd Molly International AB (publ) PRESSMEDDELANDE Stockholm den 27 januari

Odd Molly International AB (publ) PRESSMEDDELANDE Stockholm den 27 januari Odd Molly International AB (publ) PRESSMEDDELANDE Stockholm den 27 januari Kallelse till extra bolagsstämma i Odd Molly International AB (publ) Aktieägarna i Odd Molly International AB (publ) ( Bolaget

Läs mer

Anoto offentliggör företrädesemission om cirka 26 miljoner kronor

Anoto offentliggör företrädesemission om cirka 26 miljoner kronor Anoto offentliggör företrädesemission om cirka 26 miljoner kronor Stockholm, 6 september 2018 Styrelsen i Anoto Group AB (publ) ( Anoto eller Bolaget ) har beslutat att, med stöd av bemyndigande från årsstämman

Läs mer

Oscar Properties genomför nyemission av preferensaktier av serie B om 25 miljoner kronor

Oscar Properties genomför nyemission av preferensaktier av serie B om 25 miljoner kronor EJ FÖR DISTRIBUTION ELLER OFFENTLIGGÖRANDE, DIREKT ELLER INDIREKT, I ELLER TILL USA, KANADA, AUSTRALIEN, JAPAN ELLER NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR SÅDAN ÅTGÄRD SKULLE VARA OLAGLIG. Oscar Properties genomför

Läs mer

D. CARNEGIE & CO GENOMFÖR FÖRETRÄDESEMISSION OM Mkr

D. CARNEGIE & CO GENOMFÖR FÖRETRÄDESEMISSION OM Mkr D. CARNEGIE & CO GENOMFÖR FÖRETRÄDESEMISSION OM 1 013 Mkr Styrelsen för D. Carnegie & Co AB (publ) ( D. Carnegie & Co eller Bolaget ) har beslutat att genomföra en företrädesemission om 1 013 Mkr med stöd

Läs mer

Handelsbanken Capital Markets

Handelsbanken Capital Markets Handelsbanken köpwarrant TeliaSonera AB aktie Lösenpris: EUR 5 Slutdag: 29.5.2006 Handelsbanken Capital Markets Warrantspecifika villkor 19.8.2004 Dessa warrantspecifika villkor utgör tillsammans med de

Läs mer

A. Införande av nytt Personaloptionsprogram 2017/2027; och

A. Införande av nytt Personaloptionsprogram 2017/2027; och PUNKT 19 - PER BLOMBERGS FÖRSLAG TILL BESLUT OM: A. Införande av nytt Personaloptionsprogram 2017/2027; och B. Riktad emission av teckningsoptioner samt godkännande av överlåtelse av teckningsoptioner

Läs mer

VILLKOR OCH ANVISNINGAR

VILLKOR OCH ANVISNINGAR VILLKOR OCH ANVISNINGAR avseende nyemission i Kancera AB (nedan Kancera ) Antal aktier Nyemissionen omfattar högst 4.927.386 aktier. Antalet i aktier i Kancera före nyemissionen uppgår till 98 547 732.

Läs mer

Nordic Mines fattar beslut om Företrädesemission om 51 miljoner kronor samt riktad nyemission

Nordic Mines fattar beslut om Företrädesemission om 51 miljoner kronor samt riktad nyemission Pressmeddelande, 15 Mars 2017 Detta pressmeddelande får inte publiceras eller distribueras, direkt eller indirekt, till USA, Australien, Hongkong, Japan, Kanada, Nya Zeeland, Sydafrika eller till någon

Läs mer

Informationsmemorandum. Inbjudan till nyemission med företrädesrätt för befintliga aktieägare i Towork Sverige AB (publ)

Informationsmemorandum. Inbjudan till nyemission med företrädesrätt för befintliga aktieägare i Towork Sverige AB (publ) _ Informationsmemorandum Inbjudan till nyemission med företrädesrätt för befintliga aktieägare i Towork Sverige AB (publ) 1 Bäste aktieägare Detta informationsmemorandum är framtaget med anledning av beslutet

Läs mer

Pressmeddelande,

Pressmeddelande, Pressmeddelande, 2017-02-09 Rejlers beslutar om en företrädesemission om cirka 200 MSEK för att accelerera omställningsarbetet och stärka bolagets finansiella ställning och operationella flexibilitet.

Läs mer

Savo-Solar offentliggör sina avsikter om att besluta om en företrädesemission om cirka EUR 4,2 miljoner med tillkommande teckningsoptioner

Savo-Solar offentliggör sina avsikter om att besluta om en företrädesemission om cirka EUR 4,2 miljoner med tillkommande teckningsoptioner Savo-Solar AB Pressmeddelande 17 november 2015 kl 09:50 (CET) FÅR EJ OFFENTLIGGÖRAS, PUBLICERAS ELLER DISTRIBUERAS, HELT ELLER DELVIS, DIREKT ELLER INDIREKT, I AUSTRALIEN, KANADA, HONG KONG, JAPAN, NYA

Läs mer

VILLKOR OCH ANVISNINGAR

VILLKOR OCH ANVISNINGAR VILLKOR OCH ANVISNINGAR avseende nyemission i Kancera AB (nedan Kancera ) Antal aktier Nyemissionen omfattar högst 3.787.000 aktier. Antalet i aktier i Kancera före nyemissionen uppgår till 15.148.000.

Läs mer

Villkor för teckningsoptioner i REHACT AB (publ) I dessa villkor skall följande benämningar ha den innebörd som anges nedan.

Villkor för teckningsoptioner i REHACT AB (publ) I dessa villkor skall följande benämningar ha den innebörd som anges nedan. Villkor för teckningsoptioner i REHACT AB (publ) 1 Definitioner I dessa villkor skall följande benämningar ha den innebörd som anges nedan. Aktiebolagslagen Bankdag avser aktiebolagslagen (2005:551), i

Läs mer

A. Införande av ett kompletterande incitamentsprogram (Optionsprogram 2013:1)

A. Införande av ett kompletterande incitamentsprogram (Optionsprogram 2013:1) Styrelsens i Opus Group AB (publ) ( Bolaget ) förslag att årsstämman skall besluta om (A.) inrättande av ett incitamentsprogram (Optionsprogram 2013:1) riktat till ledande befattningshavare och andra anställda

Läs mer

STYRELSENS FÖR NORDIC IRON ORE AB (PUBL) FÖRSLAG TILL RIKTAD NYEMISSION AV AKTIER MED BETALNING GENOM KVITTNING

STYRELSENS FÖR NORDIC IRON ORE AB (PUBL) FÖRSLAG TILL RIKTAD NYEMISSION AV AKTIER MED BETALNING GENOM KVITTNING STYRELSENS FÖR NORDIC IRON ORE AB (PUBL) FÖRSLAG TILL RIKTAD NYEMISSION AV AKTIER MED BETALNING GENOM KVITTNING för, org.nr 556756-0940, föreslår att årsstämman beslutar att öka bolagets aktiekapital med

Läs mer

Kallelse till extra bolagsstämma i CybAero AB (publ)

Kallelse till extra bolagsstämma i CybAero AB (publ) Pressmeddelande 2015-07- 08 Kallelse till extra bolagsstämma i CybAero AB (publ) Aktieägarna i CybAero AB (publ) kallas härmed till extra bolagsstämma onsdagen den 22 juli 2015 klockan 15.00 i företagets

Läs mer

Pressmeddelande nr 16 Göteborg 18 maj 2016

Pressmeddelande nr 16 Göteborg 18 maj 2016 Pressmeddelande nr 16 Göteborg 18 maj 2016 Castellum offentliggör villkor för företrädesemission Castellum AB (publ) ( Castellum ) offentliggjorde den 13 april 2016 att styrelsen beslutat att, under förutsättning

Läs mer

Bokslutskommuniké för REHACT AB (publ) januari december 2013

Bokslutskommuniké för REHACT AB (publ) januari december 2013 Bokslutskommuniké för REHACT AB (publ) januari december 2013 Fjärde kvartalet i sammandrag Rörelsens intäkter uppgick till 149 820 (424 215) SEK Rörelseresultat efter avskrivningar -1 442 525 ( -1 080

Läs mer

A. Införande av ett kompletterande incitamentsprogram (Optionsprogram 2015)

A. Införande av ett kompletterande incitamentsprogram (Optionsprogram 2015) Styrelsens i Opus Group AB (publ) ( Bolaget ) förslag att årsstämman skall besluta om (A.) inrättande av ett incitamentsprogram (Optionsprogram 2015) riktat till ledande befattningshavare, övriga management

Läs mer

Bolagsstämman beslutar om emission av teckningsoptioner enligt denna A. Bolaget ska emittera högst 500 000 teckningsoptioner.

Bolagsstämman beslutar om emission av teckningsoptioner enligt denna A. Bolaget ska emittera högst 500 000 teckningsoptioner. Styrelsens för Fingerprint Cards AB (publ) förslag till beslut om emission av teckningsoptioner 2013/2016:B och beslut om godkännande av överlåtelse av teckningsoptioner med mera Styrelsen för Fingerprint

Läs mer

Pressmeddelande Stockholm Fullständiga förslag till beslut av den extra bolagsstämman

Pressmeddelande Stockholm Fullständiga förslag till beslut av den extra bolagsstämman Pressmeddelande Stockholm 2017-12-08 Fullständiga förslag till beslut av den extra bolagsstämman Den kungörelse som publicerades den 24 november 2017 har korrigerats. Korrigeringen är gjord i huvudsak

Läs mer

Fundior: Fundior begär extra bolagsstämma i ICT Norden Fastigheter AB (publ)

Fundior: Fundior begär extra bolagsstämma i ICT Norden Fastigheter AB (publ) Fundior: Fundior begär extra bolagsstämma i ICT Norden Fastigheter AB (publ) Fundior, som ny huvudägare med 31,67 procent av ICT, har idag skickat en begäran till ICT:s styrelse att de skall kalla till

Läs mer

Förslag till punkt 6 Styrelsen förslag till beslut om företrädesemission

Förslag till punkt 6 Styrelsen förslag till beslut om företrädesemission Kallelse till extra Bolagsstämma Tourn International AB (publ) 556800-7461, har kallat till extra bolagsstämma 2018-04-18 klockan Aktieägare som önskar delta i stämman ska senast den 12 april 2018 vara

Läs mer

Personaloptioner av Serie 6 kan utnyttjas för förvärv av aktier från och med den 21 mars 2024

Personaloptioner av Serie 6 kan utnyttjas för förvärv av aktier från och med den 21 mars 2024 Styrelsens för Sinch AB, org. nr 556882 8908 ( Bolaget ) fullständiga förslag till beslut om incitamentsprogram 2019 och emission av tecknings- och personaloptioner Bakgrund och motiv Bolaget har tidigare

Läs mer

A. INRÄTTANDE AV PERSONALOPTIONSPROGRAM. A 1. Bakgrund och beskrivning

A. INRÄTTANDE AV PERSONALOPTIONSPROGRAM. A 1. Bakgrund och beskrivning STYRELSENS FÖR ENDOMINES AB (PUBL) FÖRSLAG TILL BESLUT OM INRÄT- TANDE AV PERSONALOPTIONSPROGRAM INNEFATTANDE EMISSION AV TECKNINGSOPTIONER SAMT GODKÄNNANDE AV ÖVERLÅTELSE AV TECK- NINGSOPTIONER (PUNKT

Läs mer

STYRELSENS FÖR APTAHEM AB (PUBL) FÖRSLAG TILL BESLUT OM: B. Riktad emission av teckningsoptioner samt godkännande av överlåtelse av teckningsoptioner

STYRELSENS FÖR APTAHEM AB (PUBL) FÖRSLAG TILL BESLUT OM: B. Riktad emission av teckningsoptioner samt godkännande av överlåtelse av teckningsoptioner STYRELSENS FÖR APTAHEM AB (PUBL) FÖRSLAG TILL BESLUT OM: A. Personaloptionsprogram; och B. Riktad emission av teckningsoptioner samt godkännande av överlåtelse av teckningsoptioner Bakgrund Styrelsen för

Läs mer

STYRELSENS FULLSTÄNDIGA FÖRSLAG AVSEENDE INCITAMENTSPROGRAM 2016 FÖR TOBII AB (PUBL) OCH EMISSION AV TECKNINGSOPTIONER

STYRELSENS FULLSTÄNDIGA FÖRSLAG AVSEENDE INCITAMENTSPROGRAM 2016 FÖR TOBII AB (PUBL) OCH EMISSION AV TECKNINGSOPTIONER STYRELSENS FULLSTÄNDIGA FÖRSLAG AVSEENDE INCITAMENTSPROGRAM 2016 FÖR TOBII AB (PUBL) OCH EMISSION AV TECKNINGSOPTIONER Styrelsen föreslår att årsstämman beslutar om införandet av ett nytt långsiktigt incitamentsprogram

Läs mer

SSAB offentliggör villkoren för nyemissionen

SSAB offentliggör villkoren för nyemissionen SSAB offentliggör villkoren för SSAB AB (publ) ( SSAB eller Bolaget ) offentliggjorde den 22 april 2016 att styrelsen beslutat att, under förutsättning av godkännande av den extra bolagsstämman den 27

Läs mer

Nedan följer en beskrivning av villkoren för Optionsprogrammet 2019.

Nedan följer en beskrivning av villkoren för Optionsprogrammet 2019. Styrelsens fullständiga förslag avseende antagande av långsiktigt incitamentsprogram för anställda inom Jays Group AB (publ) i form av teckningsoptioner Styrelsen föreslår att årsstämman beslutar om införandet

Läs mer

Advenica genomför företrädesemission om 25,9 Mkr och senarelägger offentliggörande av bokslutskommuniké

Advenica genomför företrädesemission om 25,9 Mkr och senarelägger offentliggörande av bokslutskommuniké EJ FÖR DISTRIBUTION ELLER PUBLICERING, VARE SIG DIREKT ELLER INDIREKT, TILL NYHETSDISTRIBUTÖRER I USA ELLER FÖR SPRIDNING I ELLER TILL USA, AUSTRALIEN, HONGKONG, JAPAN, KANADA, NYA ZEELAND, SCHWEIZ, SINGAPORE,

Läs mer

Empir Group föreslår kvittningsemission av aktier och offentliggör företrädesemission av aktier

Empir Group föreslår kvittningsemission av aktier och offentliggör företrädesemission av aktier Detta pressmeddelande får inte offentliggöras, publiceras eller distribueras, direkt eller indirekt i eller till Australien, Hongkong, Japan, Kanada, Singapore, USA eller någon annan jurisdiktion där sådan

Läs mer

Styrelsens i Opus Group AB (publ) ( Bolaget ) förslag att årsstämman skall besluta om (A.) inrättande av ett incitamentsprogram (Optionsprogram 2016)

Styrelsens i Opus Group AB (publ) ( Bolaget ) förslag att årsstämman skall besluta om (A.) inrättande av ett incitamentsprogram (Optionsprogram 2016) Styrelsens i Opus Group AB (publ) ( Bolaget ) förslag att årsstämman skall besluta om (A.) inrättande av ett incitamentsprogram (Optionsprogram 2016) riktat till ledande befattningshavare, övriga management

Läs mer

Frågor och svar med anledning av Eniros rekapitalisering

Frågor och svar med anledning av Eniros rekapitalisering Frågor och svar med anledning av Eniros rekapitalisering Varför gör Eniro en rekapitalisering? Eniro gör en rekapitalisering för att bolagets lånebörda är för tung. Även om bolagets underliggande verksamhet

Läs mer

Kallelse till extra bolagsstämma i Parans Solar Lighting AB (publ)

Kallelse till extra bolagsstämma i Parans Solar Lighting AB (publ) Parans Solar Lighting AB (publ) Frölundagatan 118 431 44 Mölndal Sweden Tel: +46 31 20 15 90 www.parans.com Kallelse till extra bolagsstämma i Parans Solar Lighting AB (publ) Aktieägarna i Parans Solar

Läs mer

STYRELSENS FULLSTÄNDIGA FÖRSLAG AVSEENDE INCITAMENTSPROGRAM 2017 FÖR TOBII AB (PUBL) OCH EMISSION AV TECKNINGSOPTIONER

STYRELSENS FULLSTÄNDIGA FÖRSLAG AVSEENDE INCITAMENTSPROGRAM 2017 FÖR TOBII AB (PUBL) OCH EMISSION AV TECKNINGSOPTIONER STYRELSENS FULLSTÄNDIGA FÖRSLAG AVSEENDE INCITAMENTSPROGRAM 2017 FÖR TOBII AB (PUBL) OCH EMISSION AV TECKNINGSOPTIONER Styrelsen föreslår att årsstämman beslutar om införandet av ett nytt långsiktigt incitamentsprogram

Läs mer

Inbjudan till teckning av aktier i REHACT AB (publ)

Inbjudan till teckning av aktier i REHACT AB (publ) Inbjudan till teckning av aktier i REHACT AB (publ) 11 november - 27 november 2013 Rehact Energy System Det intelligenta energisystemet REHACT AB är ett av Sveriges mest internationellt prisbelönta nya

Läs mer

A. Införande av ett incitamentsprogram (Optionsprogram 2018)

A. Införande av ett incitamentsprogram (Optionsprogram 2018) Styrelsens i Cellink AB (publ) ( Cellink eller Bolaget ) förslag att årsstämman ska besluta om (A.) inrättande av ett incitamentsprogram (Optionsprogram 2018) riktat till vissa nyckelpersoner i Bolaget,

Läs mer

STYRELSENS FÖR GABATHER AB (PUBL) FÖRSLAG TILL BESLUT OM: B. Riktad emission av teckningsoptioner samt godkännande av överlåtelse av teckningsoptioner

STYRELSENS FÖR GABATHER AB (PUBL) FÖRSLAG TILL BESLUT OM: B. Riktad emission av teckningsoptioner samt godkännande av överlåtelse av teckningsoptioner STYRELSENS FÖR GABATHER AB (PUBL) FÖRSLAG TILL BESLUT OM: A. Personaloptionsprogram; och B. Riktad emission av teckningsoptioner samt godkännande av överlåtelse av teckningsoptioner Bakgrund Styrelsen

Läs mer

Kallelse till årsstämma i Pegroco Invest AB (publ)

Kallelse till årsstämma i Pegroco Invest AB (publ) Kallelse till årsstämma i Pegroco Invest AB (publ) Pressmeddelande den 25 april 2016 Aktieägarna i Pegroco Invest AB (publ), org. nr 556727-5168, kallas till årsstämma onsdagen den 25 maj 2016 kl. 10 i

Läs mer

STYRELSENS FÖR D. CARNEGIE & CO AB (PUBL) FULLSTÄNDIGA FÖRSLAG AVSEENDE LÅNGSIKTIGT INCITAMENTSPROGRAM 2017 OCH EMISSION AV TECKNINGSOPTIONER

STYRELSENS FÖR D. CARNEGIE & CO AB (PUBL) FULLSTÄNDIGA FÖRSLAG AVSEENDE LÅNGSIKTIGT INCITAMENTSPROGRAM 2017 OCH EMISSION AV TECKNINGSOPTIONER STYRELSENS FÖR D. CARNEGIE & CO AB (PUBL) FULLSTÄNDIGA FÖRSLAG AVSEENDE LÅNGSIKTIGT INCITAMENTSPROGRAM 2017 OCH EMISSION AV TECKNINGSOPTIONER Styrelsen föreslår att årsstämman beslutar om ett långsiktigt

Läs mer

Kallelse till extra bolagsstämma i Xspray Pharma AB (publ)

Kallelse till extra bolagsstämma i Xspray Pharma AB (publ) Kallelse till extra bolagsstämma i Xspray Pharma AB (publ) Aktieägarna i Xspray Pharma AB (publ), organisationsnummer 556649-3671 kallas härmed till extra bolagsstämma onsdagen den 28 november 2018 kl.

Läs mer

Kungsleden offentliggör villkor för företrädesemission

Kungsleden offentliggör villkor för företrädesemission Detta pressmeddelande får inte offentliggöras, publiceras eller distribueras, direkt eller indirekt i eller till Australien, Hongkong, Japan, Kanada, Singapore, USA eller någon annan jurisdiktion där sådan

Läs mer

Nyenburgh Holding B.V. investerar 10,5 MSEK i QuiaPEG via riktad nyemission och upp till ytterligare 21 MSEK via optionsprogram

Nyenburgh Holding B.V. investerar 10,5 MSEK i QuiaPEG via riktad nyemission och upp till ytterligare 21 MSEK via optionsprogram Uppsala, 2018-04-27 PRESSMEDDELANDE Nyenburgh Holding B.V. investerar 10,5 MSEK i QuiaPEG via riktad nyemission och upp till ytterligare 21 MSEK via optionsprogram QuiaPEG Pharmaceuticals Holding AB (publ),

Läs mer

STYRELSENS FÖR ENDOMINES AB (PUBL) BESLUT OCH FÖRSLAG RÖRANDE MINSKNING AV AKTIEKAPITAL OCH EMISSION AV UNITS M.M.

STYRELSENS FÖR ENDOMINES AB (PUBL) BESLUT OCH FÖRSLAG RÖRANDE MINSKNING AV AKTIEKAPITAL OCH EMISSION AV UNITS M.M. STYRELSENS FÖR ENDOMINES AB (PUBL) BESLUT OCH FÖRSLAG RÖRANDE MINSKNING AV AKTIEKAPITAL OCH EMISSION AV UNITS M.M. I. Styrelsens förslag till beslut om ändring av bolagsordningen samt minskning av aktiekapitalet

Läs mer

FXI genomför nyemission med företrädesrätt Monday, 15 February :37

FXI genomför nyemission med företrädesrätt Monday, 15 February :37 Styrelsen i FX International AB (publ) ( FXI eller Bolaget ) har, med stöd av bemyndigande från årsstämman den 21 december 2015, beslutat att genomföra en nyemission med företrädesrätt för aktieägarna

Läs mer

A.1. Bakgrund och beskrivning m.m.

A.1. Bakgrund och beskrivning m.m. Styrelsen i Transtema Group AB (publ) ( Bolaget ) förslag att årsstämman ska besluta om (A.) inrättande av ett incitamentsprogram (Optionsprogram 2019) riktat till ledande befattningshavare och vissa nyckelpersoner

Läs mer

Bokslutskommuniké för REHACT AB (publ) januari december 2014

Bokslutskommuniké för REHACT AB (publ) januari december 2014 Bokslutskommuniké för REHACT AB (publ) januari december 2014 Fjärde kvartalet i sammandrag Rörelsens intäkter uppgick till 22 893 (149 820) SEK Rörelseresultat efter avskrivningar -2 236 629 (-1 442 525)

Läs mer

Investeringsaktiebolaget Cobond AB. Kvartalsrapport december 2014

Investeringsaktiebolaget Cobond AB. Kvartalsrapport december 2014 Investeringsaktiebolaget Cobond AB Kvartalsrapport december 2014 INNEHÅLL Huvudpunkter 3 Nyckeltal 3 Aktiekurs och utdelningar 4 Allmänt om bolaget 6 2 KVARTALSRAPPORT DECEMBER 2014 HUVUDPUNKTER Aktiekursen

Läs mer

Handlingar inför extra bolagsstämma i. NICOCCINO HOLDING AB (publ)

Handlingar inför extra bolagsstämma i. NICOCCINO HOLDING AB (publ) Handlingar inför extra bolagsstämma i NICOCCINO HOLDING AB (publ) Måndagen den 13 april 2015 DAGORDNING för extra bolagsstämma med aktieägarna i NICOCCINO HOLDING AB (publ) Förslag till dagordning 1. Stämmans

Läs mer

Årsstämma i Advenica AB (publ)

Årsstämma i Advenica AB (publ) Styrelsens förslag till beslut om införande av teckningsoptionsprogram innefattande (A) riktad emission av teckningsoptioner; samt (B) godkännande av överlåtelse av teckningsoptioner inför Årsstämman 2017

Läs mer

Förnyelsebar Energi I AB

Förnyelsebar Energi I AB O B L I G O I N V E S T M E N T M A N A G E M E N T Förnyelsebar Energi I AB Kvartalsrapport september 2015 INNEHÅLL Huvudpunkter 3 Nyckeltal 3 Aktiekurs och utdelningar 4 Allmänt om bolaget 6 Om rapporten

Läs mer

Empir Group offentliggör partiellt garanterad företrädesemission av aktier

Empir Group offentliggör partiellt garanterad företrädesemission av aktier Detta pressmeddelande får inte offentliggöras, publiceras eller distribueras, direkt eller indirekt i eller till Australien, Hongkong, Japan, Kanada, Singapore, USA eller någon annan jurisdiktion där sådan

Läs mer

Snabbväxande B3IT offentliggör notering på Nasdaq First North Premier och publicerar prospekt

Snabbväxande B3IT offentliggör notering på Nasdaq First North Premier och publicerar prospekt Pressmeddelande 27 maj, 2016 Snabbväxande B3IT offentliggör notering på Nasdaq First North Premier och publicerar prospekt Styrelsen och ägarna av B3IT Management AB (publ) ( B3IT eller Bolaget ) har,

Läs mer

A. Införande av ett kompletterande incitamentsprogram (Optionsprogram 2016)

A. Införande av ett kompletterande incitamentsprogram (Optionsprogram 2016) Styrelsens i Hexatronic Group AB (publ) ( Bolaget ) förslag att årsstämman ska besluta om (A.) inrättande av ett incitamentsprogram (Optionsprogram 2016) riktat till ledande befattningshavare och vissa

Läs mer

Inbjudan till teckning av aktier i REHACT AB (publ)

Inbjudan till teckning av aktier i REHACT AB (publ) Inbjudan till teckning av aktier i REHACT AB (publ) 11 november - 27 november 2013 Rehact Energy System Det intelligenta energisystemet REHACT AB är ett av Sveriges mest internationellt prisbelönta nya

Läs mer

STYRELSENS FULLSTÄNDIGA FÖRSLAG AVSEENDE INCITAMENTSPROGRAM 2018 FÖR TOBII AB (PUBL) OCH EMISSION AV TECKNINGSOPTIONER

STYRELSENS FULLSTÄNDIGA FÖRSLAG AVSEENDE INCITAMENTSPROGRAM 2018 FÖR TOBII AB (PUBL) OCH EMISSION AV TECKNINGSOPTIONER STYRELSENS FULLSTÄNDIGA FÖRSLAG AVSEENDE INCITAMENTSPROGRAM 2018 FÖR TOBII AB (PUBL) OCH EMISSION AV TECKNINGSOPTIONER Styrelsen föreslår att årsstämman beslutar om införandet av ett nytt långsiktigt incitamentsprogram

Läs mer

I. Styrelsens förslag till beslut om minskning av aktiekapitalet för förlusttäckning (punkt 7 I)

I. Styrelsens förslag till beslut om minskning av aktiekapitalet för förlusttäckning (punkt 7 I) STYRELSENS FÖR ENDOMINES AB (PUBL) FÖRSLAG TILL BESLUT OM MINSKNING AV AKTIEKAPITALET FÖR FÖRLUSTTÄCKNING, FÖRSLAG TILL BESLUT OM ÄNDRING AV BOLAGSORDNINGEN SAMT MINSKNING AV AKTIEKAPITALET, BESLUT OM

Läs mer

Aktiemarknadsnämndens uttalande 2009:29 2009-12-17

Aktiemarknadsnämndens uttalande 2009:29 2009-12-17 Aktiemarknadsnämndens uttalande 2009:29 2009-12-17 Till Aktiemarknadsnämnden inkom den 15 december 2009 en framställning från Advokatfirman Vinge KB som ombud för Nordic Mines AB. Framställningen rör en

Läs mer

Kallelse till extra bolagsstämma i Minesto AB

Kallelse till extra bolagsstämma i Minesto AB Pressmeddelande 22 december 2017 Kallelse till extra bolagsstämma i Minesto AB Aktieägarna i Minesto AB, org.nr 556719-4914, kallas härmed till extra bolagsstämma onsdagen den 24 januari 2018 kl. 13.00

Läs mer

Clean Tech East Holding AB ( Clean Tech East ) förvärvar Cortus i sin helhet genom apportemission om 5 190 000 000 nyemitterade aktier.

Clean Tech East Holding AB ( Clean Tech East ) förvärvar Cortus i sin helhet genom apportemission om 5 190 000 000 nyemitterade aktier. Pressmeddelande 6 december 2012 Clean Tech East - Förvärvar Cortus AB och byter namn till Cortus Energy AB (publ) - Får genom förvärvet tillgång till en patenterad teknik för framställning av ren energirik

Läs mer

TILLÄGG 2 TILL PROSPEKT MED ANLEDNING INBJUDAN TILL TECKNING AV AKTIER I BRAINCOOL AB (PUBL)

TILLÄGG 2 TILL PROSPEKT MED ANLEDNING INBJUDAN TILL TECKNING AV AKTIER I BRAINCOOL AB (PUBL) TILLÄGG 2 TILL PROSPEKT MED ANLEDNING INBJUDAN TILL TECKNING AV AKTIER I BRAINCOOL AB (PUBL) A high end medical cooling company DISTRIBUTION AV DETTA TILLÄGGSPROSPEKT OCH TECKNING AV AKTIER ÄR FÖREMÅL

Läs mer

Oscar Properties avser att lösa in befintliga preferensaktier och emittera nya preferensaktier

Oscar Properties avser att lösa in befintliga preferensaktier och emittera nya preferensaktier Pressmeddelande, den 30 mars 2015 Oscar Properties avser att lösa in befintliga preferensaktier och emittera nya preferensaktier Styrelsen för Oscar Properties Holding AB (publ) ( Oscar Properties eller

Läs mer

A. Införande av ett kompletterande incitamentsprogram (Optionsprogram 2015)

A. Införande av ett kompletterande incitamentsprogram (Optionsprogram 2015) Styrelsens i Hexatronic Group AB (publ) ( Bolaget ) förslag att årsstämman ska besluta om (A.) inrättande av ett incitamentsprogram (Optionsprogram 2015) riktat till ledande befattningshavare och vissa

Läs mer

Kallelse till extra bolagsstämma i Netrevelation

Kallelse till extra bolagsstämma i Netrevelation Kallelse till extra bolagsstämma i Netrevelation Aktieägarna i Netrevelation AB (publ.) (556513-5869) ( Netrevelation ) kallas härmed till extra bolagsstämma onsdagen den 13 april 2011 klockan 15.00, Quality

Läs mer

7. Beslut om a) ändring av bolagsordningen och b) minskning av Bolagets aktiekapital

7. Beslut om a) ändring av bolagsordningen och b) minskning av Bolagets aktiekapital Bilaga 2 Styrelsens i Wonderful Times Group AB (publ), org. nr. 556684-2695 ( Bolaget ) förslag till dagordning vid extra bolagsstämma den 22 april 2014 (punkt 3) 1. Öppnande av stämman och val av ordförande

Läs mer

Villkor för teckningsoptioner i Premune AB (publ) I dessa villkor skall följande benämningar ha den innebörd som anges nedan.

Villkor för teckningsoptioner i Premune AB (publ) I dessa villkor skall följande benämningar ha den innebörd som anges nedan. Villkor för teckningsoptioner i Premune AB (publ) 1 Definitioner I dessa villkor skall följande benämningar ha den innebörd som anges nedan. Aktiebolagslagen Bankdag avser aktiebolagslagen (2005:551),

Läs mer

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I PAYNOVA AB (publ)

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I PAYNOVA AB (publ) Pressmeddelande 12 mars 2019 KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I PAYNOVA AB (publ) Aktieägarna i Paynova AB (publ), org. nr 556584-5889, kallas härmed till extra bolagsstämma torsdagen den 11 april 2019

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL ETT NYTT STARKARE HANZA

VÄLKOMMEN TILL ETT NYTT STARKARE HANZA VÄLKOMMEN TILL ETT NYTT STARKARE HANZA Information gällande teckning av aktier i HANZA Holding AB (publ) under perioden 4 augusti-18 augusti 2015. Detta är en informationsbroschyr som innehåller översiktlig

Läs mer

PRESSMEDDELANDE. MSC Group offentliggör företrädesemission av aktier

PRESSMEDDELANDE. MSC Group offentliggör företrädesemission av aktier Detta pressmeddelande får inte offentliggöras, publiceras eller distribueras, direkt eller indirekt i eller till Australien, Hongkong, Japan, Kanada, Singapore, USA eller någon annan jurisdiktion där sådan

Läs mer

Bokslutskommuniké för REHACT AB

Bokslutskommuniké för REHACT AB Bokslutskommuniké för REHACT AB Januari december 2012 HELÅR Rörelsens intäkter uppgick till 1 053 525 SEK (764 744) Rörelseresultat efter avskrivningar uppgick till -2 856 984 SEK (-1 650 673) Rörelseresultat

Läs mer

AcadeMedia offentliggör de slutliga villkoren för företrädesemissionen

AcadeMedia offentliggör de slutliga villkoren för företrädesemissionen Pressmeddelande, tisdag den 21 november 2017 AcadeMedia offentliggör de slutliga villkoren för företrädesemissionen AcadeMedia offentliggjorde den 24 oktober 2017 att styrelsen beslutat att genomföra en

Läs mer

VILLKOR FÖR TECKNINGSOPTIONER 2015/2018 I DIGNITANA AB (PUBL) EMMITERADE ENLIGT BESLUT DEN 13 AUGUSTI 2015

VILLKOR FÖR TECKNINGSOPTIONER 2015/2018 I DIGNITANA AB (PUBL) EMMITERADE ENLIGT BESLUT DEN 13 AUGUSTI 2015 Bilaga 2 VILLKOR FÖR TECKNINGSOPTIONER 2015/2018 I DIGNITANA AB (PUBL) EMMITERADE ENLIGT BESLUT DEN 13 AUGUSTI 2015 1. DEFINITIONER I dessa villkor ska följande benämningar ha den innebörd som anges nedan:

Läs mer

B. RIKTAD EMISSION AV TECKNINGSOPTIONER SAMT GODKÄNNANDE AV ÖVERLÅTELSE AV TECKNINGSOPTIONER

B. RIKTAD EMISSION AV TECKNINGSOPTIONER SAMT GODKÄNNANDE AV ÖVERLÅTELSE AV TECKNINGSOPTIONER Bilaga 3 STYRELSENS I STORYTEL AB (PUBL) FÖRSLAG TILL BESLUT OM: A. PERSONALOPTIONSPROGRAM; OCH B. RIKTAD EMISSION AV TECKNINGSOPTIONER SAMT GODKÄNNANDE AV ÖVERLÅTELSE AV TECKNINGSOPTIONER Bakgrund och

Läs mer

Delårsrapport för REHACT AB (publ) januari juni 2015

Delårsrapport för REHACT AB (publ) januari juni 2015 Delårsrapport för REHACT AB (publ) januari juni 2015 Andra kvartalet 2015 i sammandrag Rörelsens intäkter uppgick till 110 997 SEK ( 152 260 SEK) Rörelseresultat efter avskrivningar -2 319 717 SEK ( -2

Läs mer

Styrelsens förslag till beslut enligt punkterna 7 9 i förslaget till dagordning vid extra bolagsstämma den 26 november 2010.

Styrelsens förslag till beslut enligt punkterna 7 9 i förslaget till dagordning vid extra bolagsstämma den 26 november 2010. Styrelsens förslag till beslut enligt punkterna 7 9 i förslaget till dagordning vid extra bolagsstämma den 26 november 2010 Ärende 7 Styrelsens förslag till beslut i samband med nyemission av aktier med

Läs mer

SSAB stärker sin balansräkning genom en nyemission som stöds av huvudaktieägare, samt ett refinansieringspaket

SSAB stärker sin balansräkning genom en nyemission som stöds av huvudaktieägare, samt ett refinansieringspaket SSAB stärker sin balansräkning genom en nyemission som stöds av huvudaktieägare, samt ett refinansieringspaket Styrelsen för SSAB AB (publ) ( SSAB eller Bolaget ) har beslutat om en nyemission av B-aktier

Läs mer

A. Införande av ett incitamentsprogram (Optionsprogram 2018)

A. Införande av ett incitamentsprogram (Optionsprogram 2018) Styrelsens i Isofol Medical AB (publ) ( Bolaget ) förslag att extra bolagsstämman ska besluta om (A.) inrättande av ett incitamentsprogram (Optionsprogram 2018) riktat till vissa nyckelpersoner i Bolaget,

Läs mer

VILLKOREN FÖR KARO PHARMAS FULLT SÄKERSTÄLLDA FÖRETRÄDESEMISSION FASTSTÄLLDA

VILLKOREN FÖR KARO PHARMAS FULLT SÄKERSTÄLLDA FÖRETRÄDESEMISSION FASTSTÄLLDA VILLKOREN FÖR KARO PHARMAS FULLT SÄKERSTÄLLDA FÖRETRÄDESEMISSION FASTSTÄLLDA STOCKHOLM den 5 december 2017 Styrelsen för Karo Pharma AB ( Karo Pharma eller Bolaget ) har fastställt villkoren för Bolagets

Läs mer

Erbjudandet i korthet Företrädesemission

Erbjudandet i korthet Företrädesemission Nyemission i Brighter AB (publ) Välkommen att teckna aktier 5 19 december 2012 Brighter One Erbjudandet i korthet Företrädesemission Avstämningsdag: 30 november 2012. Teckningstid: 5 19 december 2012.

Läs mer

Aktiemarknadsnämndens uttalande 2011:

Aktiemarknadsnämndens uttalande 2011: Aktiemarknadsnämndens uttalande 2011:26 2011-10-09 Detta uttalande är meddelat av Aktiemarknadsnämnden med stöd av delegation från Finansinspektionen (se FFFS 2007:17). Uttalandet offentliggjordes 2011-10-12.

Läs mer

Omräkning av basaktiekursen

Omräkning av basaktiekursen Omräkning av basaktiekursen Beträffande den basaktiekurs som skall gälla vid beräkning av det antal aktier som anställd är berättigad till i enlighet med Aktiebonusprogram 2009 skall, i nedan beskrivna

Läs mer

STYRELSENS FÖR KOPY GOLDFIELDS AB (PUBL) FÖRSLAG RÖRANDE ÄNDRING AV BOLAGSORDNINGEN, MINSKNING AV AKTIEKAPITALET OCH EMISSION AV NYA AKTIER M.M.

STYRELSENS FÖR KOPY GOLDFIELDS AB (PUBL) FÖRSLAG RÖRANDE ÄNDRING AV BOLAGSORDNINGEN, MINSKNING AV AKTIEKAPITALET OCH EMISSION AV NYA AKTIER M.M. STYRELSENS FÖR KOPY GOLDFIELDS AB (PUBL) FÖRSLAG RÖRANDE ÄNDRING AV BOLAGSORDNINGEN, MINSKNING AV AKTIEKAPITALET OCH EMISSION AV NYA AKTIER M.M. I. Styrelsens förslag till beslut om ändring av bolagsordningen

Läs mer

Kallelse till extra bolagsstämma i Seamless Distribution Systems AB

Kallelse till extra bolagsstämma i Seamless Distribution Systems AB Kallelse till extra bolagsstämma i Seamless Distribution Systems AB Aktieägarna i Seamless Distribution Systems AB, org. nr. 556979-4562 ( Bolaget eller SDS ), kallas härmed till extra bolagsstämma måndagen

Läs mer

Styrelsens i VBG Group AB (publ), org.nr , förslag till dagordning vid extra bolagsstämma den 16 januari 2017

Styrelsens i VBG Group AB (publ), org.nr , förslag till dagordning vid extra bolagsstämma den 16 januari 2017 Styrelsens i VBG Group AB (publ), org.nr. 556069-0751, förslag till dagordning vid extra bolagsstämma den 16 januari 2017 1. Val av ordförande vid stämman 2. Upprättande och godkännande av röstlängd 3.

Läs mer

Styrelsen föreslår bolagsstämman att besluta

Styrelsen föreslår bolagsstämman att besluta LEGAL#12007324v6 STYRELSENS FÖRSLAG TILL BESLUT OM INFÖRANDE AV TECKNINGSOPTIONSSPROGRAM 2015/2019 OCH RIKTAD EMISSION AV TECKNINGSOPTIONER SAMT GODKÄNNANDE AV ÖVERLÅTELSE AV TECKNINGSOPTIONER OCH AKTIER

Läs mer

PRESSMEDDELANDE 11 maj 2016

PRESSMEDDELANDE 11 maj 2016 Zenergy AB genomför företrädesemission om cirka 23 MSEK för satsning på egen uthyrningsverksamhet Styrelsen för Zenergy AB (publ) ( Zenergy eller Bolaget ) har den 11 maj 2016, baserat på bemyndigande

Läs mer

Valutacertifikat KINAE Bull B S

Valutacertifikat KINAE Bull B S För dig som tror på en stärkt kinesisk yuan! Med detta certifikat väljer du själv placeringshorisont, och får en hävstång på kursutvecklingen i kinesiska yuan mot amerikanska dollar. Certifikat stiger

Läs mer