IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. Globala försäljningssiffror S.3. The Bridge inspirerar

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. Globala försäljningssiffror S.3. The Bridge inspirerar"

Transkript

1 38 12 september 2014 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Insamling för behövande S.2 Globala försäljningssiffror S.3 Blodbussen kommer till IKEA S.16 The Bridge inspirerar ambitioner från Sydamerika till Sydeuropa S.6 Då en gigant som IKEA möter och vägleder elever på mastersnivå, tillåts att ett hopp om stora möjligheter uppstår. Verklighetens chans tar form och att få ligga bakom nya innovationen sporrar motivationen. The Bridge är om inte en hel bro så en språngbräda, och många steg är välkomna framåt via den.

2 38 12 septemberi Insamling till behövande I slutet av månaden kommer det ske en insamling av kläder, skor och ting på Aktivitetshuset. Allt skänks sedan till en närliggande flyktinganläggning. Är du intresserad av att bidra? Insamling sker 30/9 & 1/10. Läs mer i nästkommande nummer av Älmhultsbladet! The bookbook by IKEA Du har väl inte missat IKEAs bookbook? Ett gott exemplar på utveckling grundat på nya synfallsvinklar. The bookbook är en förvandling av IKEA-katalogen och visar sig vara en stark konkurrent till dagens teknikjättar. Många har blivit tagna med storm, kika efter the bookbook du också! Den stora fotbollskuppen Västerviks flickor 02 skulle delta i en fotbollskupp i Linköping i slutet av sommaren. Laget trodde de skulle övernatta i ett vanligt klassrum och duscha i ett vanligt omklädningsrum på en vanlig gymnasieskola, men icke. Se hur IKEA överraskade dem på ÄLMHULTSBLADET Utgivare IKEA AB Ansvarig utgivare Mattias Lindqvist Redaktion Cecilia Petersson och Hanna Pålsson Manusstopp Tisdagar Utgivning Fredagar Tryckkostnad 3,80 SEK per ex Postnummer 05/15 Telefon Fax E-postadress redaktionen E-postadress Saker & Ting Älmhultsbladet på IKEA Inside Älmhultsbladet som webbtidning Tips! Webbtidningen når du hemifrån Älmhultsbladet in English Vad vill du läsa om i Älmhultsbladet? Hör av dig till redaktionen!

3 38 12 september Ett fantastiskt år på IKEA TEXT: HANNA PÅLSSON, Nu är siffrorna räknade och resultatet för försäljningen VÅ14 är här. Siffrorna är gröna och den totala försäljningen för IKEA Gruppen ökade med 5,9 procent i jämförelse med föregående år. Den marknad som vuxit starkast under VÅ 14 är Kina, även i Nordamerika syns en uppåtgående kurva. Extra roligt är det att man kan se en återhämtning i Europa. Vi fortsätter se positiva tecken i konsumtionen och det är en stor glädje att kunna rapportera tillväxt på nästan alla marknader, inte minst i Sydeuropa, säger Peter Agnefjäll, VD och koncernchef IKEA Gruppen. Den totala försäljningsökningen landade på 3 procent och uppgick till 28,7 miljarder euro. Hållbarhet: prisvärt och attraktivt IKEA har satsat mycket på hållbarhet i sina produkter. Som en integrerad del i tillväxtstrategin är målet att göra hållbarhet både prisvärt och attraktivt för kunden, vilket redan nått stora framgångar. Genom att till exempel investera i miljöeffektiva produkter som LEDbelysning så kan nu våra kunder sänka sina elräkningar samtidigt som de kan leva ett mer hållbart liv hemma. Mer tillgänglighet Under VÅ14 kunde man se en stark tillväxt inom e-handeln, men även besöken till våra varuhus har ökat. Peter berättar att det finns en tydlig strategi kring hur vi ska bli ännu mer tillgängliga för våra kunder. Självklart ska IKEA fortsätta utveckla bättre produkter till lägre priser, precis enligt *Demokratisk design. Men vi kommer även fortsätta förbättra varuhusupplevelsen och bli mer tillgängliga genom ett utökat serviceerbjudande, e- handel och fortsatt expansion, säger Peter. Försäljningen i Sverige Även i Sverige har det gått fantastiskt bra för IKEA. Försäljningen ökar med 6 procent, från 13,1 miljarder kronor till 13,8 miljarder kronor jämfört med föregående år. Bakom framgången ligger bland annat att vi investerat i ett bättre kundmöte och ökad tillgänglighet. Det har varit ett intensivt och händelserikt år och jag är jätte, jätteglad, säger Håkan Svedman, Landschef, IKEA Sverige. Jag vill tacka alla medarbetare som bidragit med kraft och energi till att förbättra kundmötet. Jag vill samtidigt rikta ett stort tack till alla kollegor runt om på IKEA bolagen i Sverige som är lika viktiga för vår gemensamma framgång, fortsätter han. Kundmötet, vårt fokus Undersökningar visar att kunderna i varuhuset uppskattar det de ser och får och om varuhusbesöket blir en positiv upplevelse så kommer de gärna tillbaka. Och tillbaka har de kommit, besöken till våra IKEA varuhus i Sverige har ökat med 9 procent under VÅ14.

4 38 12 septemberi 2014 på bästa sätt. Det som kommer locka våra kunder och skapa många återbesök i år, blir bland annat arbetet vi kommer göra kring just sovrum och badrum, men även kring de olika designkollektionerna. Sortimentet är ju vår identitet, säger Håkan. Jag känner stort förtroende till alla medarbetare och vet att vi har kundens bästa i fokus i allt vi gör. Ska vi bli bättre krävs det motiverade och engagerade medarbetare, annars lyckas vi inte. Jag tycker också att vi blivit mycket bättre på att jobba tillsammans mellan bolagen, men vi ska bli bättre, bättre än någonsin, avslutar Håkan. Peter Agnefjäll, VD och koncernchef IKEA Gruppen. Vi kan se att våra kunder lockats bland annat av vårt nya kökssystem METOD och våra nya designkollektioner. Kundmötet är det viktigaste för oss, det har varit och kommer att förbli vårt absoluta fokus, säger Håkan. * Demokratisk design Demokratisk design är produkter framtagna med utmärkt form och funktion och med bra kvalité och hållbarhet till ett så lågt pris att så många människor som möjligt ska ha råd att köpa dem. Vi kan bli bättre Det finns mer att jobba på. Håkan nämner bland annat att våra kunder fortfarande drabbas av väntetider och servicen kan bli ännu bättre. Samtidigt ska vi stärka kundernas uppfattning om att våra produkter, utöver ett lågt pris och bra funktion, har hög kvalitet och design samt är utvecklade med hållbarhet i fokus, det vi kallar för Demokratisk design, menar Håkan. Sortimentet, vår identitet Verksamhetsåret 15:s satsning med fokus på sovrum och badrum, menar Håkan är en viktig del för att vi ska skapa tillväxt och de kommer att göra allt för att ta hand om det Håkan Svedman, Landschef, IKEA Sverige.

5 38 12 september Vuxenklubben Vuxenklubbens årsmöte den 2 september hade 200 deltagare. Efter årsmötesförhandlingar underhöll Olle Björngreen med sång och historier. Ett mycket omtyckt och bejublat inslag. Senare bjöds på landgång, kaffe och kaka. Till slut visades en film från Personalklubbens bilrally från år 1974, därefter tog det sedvanliga lotteriet rum. Vuxenklubbens styrelse : Ordf Bo Franzén, v.ordf Christer Blomkvist, sekr Eva Hagberg, kassör Irene Willa, ledamot Bruno Elofsson, suppelanter, Birigtta Svensson och Christine Andersson. Valberdning är Lars Willny och Inger Pettersson. Hösten Bingo A-huset tisdagar /10, 28/10, 4/11, 25/11 Boule A-huset tisdagar beroende på väderlek Vuxen-Gympa A-huset tisdagar ggr med start 9/9 Vuxen-Fika A-huset tisdagar För mer information från Vuxenklubben se Älmhultsbladet Bo Franzén Ordf.

6 38 12 septemberi The Bridge inspirerar ambitioner från Sydamerika till Sydeuropa TEXT: CECILIA PETERSSON Anna Rosenqvist och Lars Dafnäs pratade inför lyhörda elever. Då en gigant som IKEA möter och vägleder elever på mastersnivå, tillåts att ett hopp om stora möjligheter uppstår. En stor chans uppstår och att få stå bakom innovationen sporrar motivationen. The Bridge är, om inte en hel bro så en språngbräda, och många steg är välkomna framåt via den. En dag i Älmhult Årets upplaga av projektet The Bridge har kommit igång, ett samarbete mellan Linnéuniversitet och IKEA. Det är gällande ett mastersprogram och årets antagna eleverna, var för en dag inbjudna till Älmhult. Anna Rosenqvist, samordnare för IKEA, engagerade dem alla i IKEAs historia, entreprenörsanda, innovationer, produktutveckling och designtänk. Dagen blev en start på en fem veckors rullande process och eleverna välkomnades till en verklighet med stor potential. Processen som projekt, är grundat på tre utmaningar som även de presenterades under dagen. Utmaningar i form av utvecklings och design-uppdrag. Framgångsrikt koncept Demokratisk design, ett väl beprövat be-

7 38 12 september på programmet. Tayfun är från Turkiet men bor idag i Linköping. Blandningen av elever är stor och kunskaperna breda, vilket anses vara en stor tillgång för alla. De menar att alla kommer kunna utbyta kunskap och lära av varandra. Ytterligare kompetens i programmet står Jakob för, en kille från Sverige med utbildning inom företagsekonomi. Tillsammans representerar de tre de discipliner som finns att vänta i det nu startade innovationsprojektet: design, teknik och ekonomi. Tayfun, Anna, Jakob & Julia ser fram emot samarbetet med IKEA grepp för produktion av artiklar som skapar en bättre vardag åt de många människorna. IKEA har utvecklat receptet av byggstenar och delar alltså idag sin kunskap via vägledning i samarbete. The Bridge har förhoppningar om att även i år vara ett framgångsrikt koncept, fjolårets arbete ifrån Linnéuniversitetet rullade rysande snyggt och är en del av framtidens sortiment. Demokratisk design Då Lars Dafnäs, Senior Range Manager på Inter-IKEA Systems samt adjungerande professor inom design för Linnéuniversitetet, presenterar Demokratisk design görs det inför intensivt lyssnande och kreativa elever. Onsdagens lunch har passerat och IKEA meeting centre är denna eftermiddag samlingspunkten för ambitioner. I ett rum av storleken mindre sås frön av storleken större, passande nog för Linnés adepter. Klasskamraterna bidrar med ambitioner från Sydamerika till Sydeuropa, men med majoriteten från Sverige. Utmaningar Mastersprogrammet beskrivs som ett flervetenskapligt utbildnings- och forskningssamarbete om livet hemma och produktionens villkor. Dagen i Älmhult spinner vidare på inspirationstråden och då eleverna utmanas i projekt görs det av egna produktutvecklare från IKEA. Catarina Olsson, Annika Lindberg och Ida Ljungman ger förutsättningar och kunskap för potentiellt framtida produkter i ett verkligt sortiment. Utmaningarna presenteras med riktlinjer inom områdena textil, rumfördelare och förvaring. Det är områden som nu ska utvecklas och förhoppningen är att mastersprogrammets olika bidrag ska vandra som en ny kunskap tillbaka över bron. Förhoppningarna om nya framgångar inom (och över) The Bridge är stora. Catarina Olsson delar med sig av sin kunskap. Från Sydamerika till Sydeuropa Älmhultsbladet träffar Colombias bidrag till masterutbildningen, Julia. Hon presenterar sig som designer och berättar att hon funnit vägen till Växjö genom att läsa om The Bridge på webben. Tillsammans med sin klasskamrat Tayfun, en ingenjör med inriktning teknik, har de spenderat en vecka

8 38 12 septemberi NY PÅ JOBBET MAIL: MANUSSTOPP TISDAGAR Anna Engström Projektledare inom Vitality Collections team inom BA Free Range Vi är glada över att välkomna Anna Engström som Projektledare i Vitality Collections team inom BA Free Range. Med sin långa erfarenhet inom både IKEA och projektledning, senast på BA Lighting, kommer Anna bidra med att utveckla hur vi jobbar med vitalitetskollektioner och se till att de når våra kunder i tid. Tack för dina insatser för BA Lighting Anna och välkommen till ditt nya uppdrag på BA Free Range! Lena Sörmon Project Manager BA Free Range Björn Block Range Manager, BA Lighting Charlotta Olsson Demand/Need Planner till Vitality Collections team inom BA Free Range. Vi är glada över att välkomna Charlotta Olsson som Demand/Need Planner till Vitality Collections team inom BA Free Range. Charlotta har tidigare jobbat på BA Living Room & Workspaces. I sin nya roll kommer Charlotta vara ansvarig för availability globalt i en del av våra vitalitetskollektioner. Tack för dina fina insatser på BA Living Room & Workspaces och välkommen till BA Free Range Charlotta! Henrik Hård Purchase & Supply Development Mgr BA Free Range Joakim Svensson Supply Manager Living Room & Workspaces Philip Holm Product Development Engineer inom Vitality Collections team inom BA Free Range Vi är glada över att meddela att Philip Holm kommer tillträda som Product Development Engineer i Vitality Collections team inom BA Free Range. Philips huvudsakliga ansvarsområde kommer att tillsammans med Range & Design och Purchasing se till att skapa lyckade kollektioner som överträffar kundernas förväntningar. Philip, tack för fantastiska insatser i utvecklingen av Lighting och välkommen till ditt nya uppdrag på BA Free Range! Patrik Bolin TQE Manager BA Free Range Markus Mauritzon TQE Manager HFB Lightning

9 38 12 september NY PÅ JOBBET MAIL: MANUSSTOPP TISDAGAR Annika Lindberg product Developer inom Vitality Collections team inom BA Free Range BA Free Range vill välkomna Annika Lindberg som Product Developer inom Vitality Collections team. I sin nya roll kommer Annika arbeta nära med resten av Vitality Collection team och även Range & Design i utvecklingen av vitalitetskollektioner. Annika, din kompetens och passion för produktutveckling och ledarskap har varit en värdefull tillgång för Decoration, lycka till i ditt nya uppdrag. Välkommen till Ba Free Range Annika! Lena Sörmon BA Free Range Susanne Larsson BA Cooking, Eating and Decoration Adrian Norman Demand/Need Planner till Vitality Collections team inom BA Free Range. Vi är glada att välkomna Adrian Norman som ny Demand/Need Planner till Vitality Collections team inom BA Free Range. Senast kommer Adrian från BA Living Room & Workspaces. I sin nya roll kommer Adrian vara globalt ansvarig för availability i en del av våra vitalitetskollektioner. Vi vill tacka Adrian för hans insatser på BA Living Room och Workspaces. Välkommen till ditt nya uppdrag på BA Free Range! Henrik Hård Purchase & Supply Development Mgr BA Free Range Joakim Svensson Supply Manager Living Room & Workspaces Elina Kaarto Potential Team Leader på DC Älmhult Jag är glad att meddela att Elina Kaarto har tackat ja till positionen som Potential Team Leader på DC Älmhult från den 1 september. Elina kommer under sitt första halvår att introduceras in i gruppchefsrollen för att därefter kliva in i rollen fullt ut. Introduktionen kommer att ske både i Älmhult och i Torsvik. Elina kommer närmast ifrån Orifrem, där hon har arbetat som ekonom. Elina kommer med sitt engagemang och driv bidra till den fortsatta utveckling för DC! Varmt välkommen till DS, Elina! Ulrika Petersson Operational Support Manager, DC Älmhult

10 38 12 septemberi NY PÅ JOBBET MAIL: MANUSSTOPP TISDAGAR Daniel Carlsson, ny Need Planner BA Cooking, Eating & Decoration IKEA of Sweden Jag är glad att kunna meddela att Daniel Carlsson har börjat som need planner på vårt BA. Daniel började den 1 september. Daniels IKEA karriär startade 2009 som supply planner. Närmast kommer han från Paper team Trading Area North Europé, där han varit supplier planner. Varmt välkommen till BA Cooking, Eating & Decoration. Diederik Hagreis Deputy Supply Manager BA Cooking, Eating and Decoration IKEA of Sweden Sherry Nie ny packaging engineer BA Cooking, Eating & Decoration IKEA of Sweden Jag är glad att kunna meddela att Sherry Nie börjat som packaging engineer på vårt BA. Sherry började den 18 augusti och arbetar med HFB14 Cooking. Sherry kommer närmast från IKEA Trading i Shenzhen som packaging leader och arbetade i IoS Packaging Concepts Packaging Task Force. Varmt välkommen till BA Cooking, Eating & Decoration. Jan Andersson TQE Manager BA Cooking, Eating and Decoration IKEA of Sweden TACK Hej alla! Hoppas ni upplevt en lika underbar sommar som jag. Den 15 juli bestämde jag mig för att säga upp min anställning här på IKEA AB. Vi var många som började för 43 år sedan och jag måste säga att jag alltid har gått till jobbet med glädje. Jag vill tacka alla arbetskamrater jag har haft genom åren för det är bland annat ni som bidragit till trivseln på arbetet. På onsdag den 17 september hoppas jag att vi kan ta en fika ihop mellan ca Vi ses då! Många kramar till er alla /Anita Jacobsson

11 38 12 september INFORMATION TILL IKEA OCH IKANO MEDARBETARE Anmäl dig till Börja Träna-kurs! Den 30 september startar vi en åtta veckor lång kurs för dig som vill komma igång med regelbunden träning. Du får gärna vara ovan och otränad, kanske har du aldrig tränat. På kursen får du inspiration, kunskap, kontinuitet och gemenskap som hjälper dig att göra träning till en kul och naturlig del av din vardag! Kursen leds av erfarna och inspirerande ledare från Friskis&Svettis. För mer info och anmälan: LOPPIS Repris av förra årets succé-dag! Välkomna till Montessoriförskolans gård lördagen den 13:e september mellan Det kommer att finnas många roliga aktiviteter för barn; trolleri, ponnyridning, varm mat, god fika, loppis med fina barnkläder och mycket annat skoj. (Montessori ligger vid sidan om Linnéskolans fotbollsplan) Trollkarlsshow 13/9 på Montessoriskolan! Lördagen 13 september kl Inträde 30 kr Mellan och kommer det finnas många roliga aktiviteter för barn: trolleri, ponnyridning, loppis med fina barnkläder med mera. Även varm mat och god fika. VÄLKOMNA! TEST LAB STÄNGT IKEA Test Lab har stängt 24/9-25/9 pga. Kick-off. Skridskoskola HT 2014 Osby Konståkningsklubb drar igång med skridskoskolan i höst igen, vi lär ut grunderna i skridskoåkning på ett roligt sätt! Terminsavigt: 500kr (betalas kontant). Medlemsavgift: 150kr (betalas kontant). Inskrivning: Plats: Osby ishall. Datum: Lördagen den 13:e september. Klockan: Uppstart: Plats: Osby Ishall. Datum: Lördagen den 20:e september. Klockan: Frågor & info: Alexandra Skagerholm: eller Gabriella Lodin:

12 38 12 septemberi AKTIVITETSHUSET EN PLATS DÄR DU KAN HA ARBETSMÖTE, TA EN FIKA, TRÄNA ELLER BARA UMGÅS IKEA Scramble i golf Onsdagsmys Söndagen den 28 september är det dags för IKEA Scramble. Start 10.00, lagspel 4-mannalag. Anmälningsavgift 700 kronor per lag. Lite mat och dryck ingår. Försök att hitta några goa kompisar eller partners och bilda ett lag. Tävlingen är mycket omtyckt med många deltagande lag från när och fjärran. Redan nu har mer än 12 lag hört av sig så först till kvarn gäller. Max antal lag är 36. Anmäl er direkt till eller via Mycket välkomna! Fritidssektionen Golf Bowling Dags att smörja lederna, snart börjar kloten rulla igen. Vi hälsar gamla som nya bowlare välkomna att spela med oss. Proffs som nybörjare. Start den 18 september klockan i Osby Bowlinghall. Observera att vi nu spelar på torsdagar. Pris 60 kronor/bana vid två spelare/bana. Anmälan senast tisdag samma vecka, den 16 september klockan till: Välkomna önskar Fritidssektionen Bowling På kvällen den 17 september klockan får vi besök av duon Soul of Caution från Växjö. De har tidigare spelat på Karl-Oskar dagarna, Café Fountain och flertalet andra ställen. Musiken är inspirerat av singer/songwriter med inslag utav pop/rock. Fika och lättare förtäring finns att köpa i vårt café. Fritt inträde, ingen föranmälan. Välkommen! Gympa med Vuxenklubben Nu har gympan startat igen. Tisdagar klockan i Övre Hallen. Alla våra Vuxenklubbare med respektive är välkomna. Ingen föranmälan. Boule med Vuxenklubben Vi inbjuder till IKEA mästerskap i BOULE tisdagen den 30 september kl Plats: Boulebanan utanför Aktivitetshuset. Bilda 2 mannalag och anmäl er till Hasse eller Evert: tel.nr. 0709/ eller 0476/ senast den 28 september. Vi bjuder på något gott, priser utdelas. Alla vuxenklubbare är hjärtligt välkomna med er anmälan. Hasse/Evert

13 38 12 september AKTIVITETSHUSET EN PLATS DÄR DU KAN HA ARBETSMÖTE, TA EN FIKA, TRÄNA ELLER BARA UMGÅS EM-kval Sverige - Ryssland Torsdag 9 oktober fredag 10 oktober 2014 I priset ingår: Matchbiljett Tåg tur o retur (från Älmhult eller Växjö) Reseledare Hotell på centralt hotell, del i dubbelrum Frukostbuffé Pris: kronor Avresa torsdag förmiddag ca från Älmhult. Incheckning på hotellet Hemresa fredag ca efter en god lunch i ett soligt Stockholm. Ni kan även välja flyg från Växjö för kronor per person. Anmälan och betalning på Aktivitetshuset. Anmälan är bindande. Förhandsinfo: Vi kommer även att anordna en resa till Ryssland senare... Hockey Hösten resor till Växjö för alla hockeyfantaster: Lördag 11/10 kl Växjö Lakers- Leksands IF Pris: Buss/biljett bästa platserna långsida sektion L ovanför Lakers avbytar bås, 550 kr Tisdag 25/11 kl Växjö Lakers- Frölunda HC Pris: Buss/biljett Sektion A, 450 kr Lördag 10/1-15 kl Växjö Lakers- Djurgårdens IF Pris: Buss/biljett bästa platserna långsida sektion L ovanför Lakers avbytar bås, 550 kr Öppet: måndag-torsdag , fredag , lördag-söndag Som IKEA medarbetare har du access till Multihallen alla dagar Telefon , Den 18 sptember talskväll Torsdagar Observera ny starttid! Välkommen! Vi finns på Facebook

14 38 12 septemberi LUNCHGUIDE MAIL: MANUSSTOPP TISDAGAR AKTIVITETSHUSET MÅN: Kycklingsoppa med curry TIS: Italiensk bönsoppa med pasta och bacon ONS: Carinas currysoppa med skinka TORS: Beppes Gulaschsoppa FRE: Gittans skaldjurssoppa Veckans vegetariska: Ärtigt grön soppa Hemlagad soppa, 49:- Serveras med bröd och smör (Alla våra soppor är fria från gluten och laktos) Vi serverar även matiga sallader, wraps, sushi, och mackor. Kvällstid serverar vi belgisk våffla, grillade smörgåsar och toast från grillen. IKEA gatan 8, tel , Öppet; mån-tor , fre , lör-sön IKEA RESTAURANGEN Tidtabell för lunchbussen: Från IoS Från varuhuset 11:35 11:55 12:05 12:25 12:35 12:45 13:00 13:10 PER ANDERSENS MÅN Tacogratäng serveras med ris eller stekt falukorv med persiljestuvade morötter och kokt potatis. TIS Bruna bönor med stekt fläsk eller nudel wok med kyckling och kall currydressing. ONS Örtfylld sprödbakad sej med potatis mos, skirat smör och ärtor eller falsk hare med gräddsås, kokt potatis, grönsaker och rönnbärsgelé. TOR Ärtmiddag eller flygande Jakob serveras med ris. FRE Slottsstek med sås, kokt potatis, grönsaker gelé och pressgurka eller rotfrukt överbakad sej med smörsås, kokt potatis och ärtor. Varje dag serverar vi dagens sallad. Sallad, bröd, smör, dricka och kaffe ingår. Häfte med tio lunchkuponger: 650:- Bäckgatan, vid IKEA Distribution Centre. Ingång vid vakten. Tel , VÄRDSHUSET Ät så mycket du vill av vår lunchbuffé med massor av goda grönsaker, krispig sallad, läckra såser, flera hemlagade varmrätter med eller utan kött, hembakat bröd, flera olika tillbehör samt lingondricka, isvatten och kaffe. 70:- 85:- Måndag-fredag IKEA gatan 1, tel Alla lunchrestauranger i Älmhult finner du på

15 38 12 september SAKER & TING MAIL: MANUSSTOPP TISDAGAR SÄLJES Expedit bokhylla i björk med 25 fack, Strl.185x185cm.Mycket fin & välvårdad. Pris: 500kr. GIDEÅ bord 237x102 cm högglans vit, chromade ben, oval med 4 SKRUVSTA arbetsstolar i vit skin, 1.000:- vid avhämtning. STOCK- HOLM bord 220x90 cm valnöt med 5 gröna + 1 valnöt stol, köpt 2013, säljes pga flytt, 5.000:- vid avhämtning. För mer information ring: Solsta bäddsoffa mörkgrå i bra skick, 375kr Antikbetsad massiv furu säng 180x200 inkl 2 sängbord/pottskåp 450kr, Dubbelsäng Sundnes 160x200cm från IKEA med stålstativ och rottinggavlar. Säljes utan madrasser. Mycket fin & välvårdad. Pris: 450kr INEZ handtuftad höst röd stor matta med mönster. Strl. 140x200cm. Mycket fin & välvårdad. Pris: 400kr För mer info. Nellan Tel: Snygg Kitchen Aid, klassiskt vit, säljes för 3600 kr. Köttkvarn och korvhorn ingår som extra tillbehör. I övrigt finns degkrok, blandare och ballongvisp. 1 års produktgaranti. Kvitton på både maskin och tillbehör ingår. Ring Lina SAAB 9-5, -04 säljes Silvergrå, ca mil, bra skick, dragkrog, nybesiktad, nya Bridgestone sommardäck samt bra vinterhjul. Pris kr eller bud. Ring Stefan Finhuggen ved av blandade träslag säljes. Längd ca 30cm. Pris 375.-/ m3 stjälpt mått. Finns 5 min från Älmhult. Ring eller maila till Vitrinskåp från IKEA. 182cm högt och 49,5 cm brett. 38cm djupt. Har 3 hyllor i trä och 2 i glas. Färg blått. Fint skick. Finns i Älmhult. 200kr. Ring Marlene KYMCO PEOPLE 50, EU-moped 45km/h, har gått 270 mil. Välskött. Kostnad vid snabb affär: 5000 kr (nypris: kr). Kontakt: Lars Persson Topp renoverad bostadsrätt i centrala Älmhult. Tvåa med öppen planlösning och eklaminat i samtliga rum. Helrenoverat kök 2013, helt nya, integrerade vitvaror. Helkaklat badrum i vitt/grått, ny badrumsinredning 2014.Rymlig balkong med morgonsol. Stabil förening med god ekonomi samt tillgång till välskötta gemensamma utrymmen såsom bastu mm. 2 rum 62,5 kvm. 3977kr/månaden. Carport finns att hyra kronor. Kontakt Filip Norrman , HEMNES säng inkl madrasser, 2500 kr. 2x MALM säng 90x200 inkl madrasser och täcktyg vitt, 750 kr/ säng; 2x HEMNES bord, furu, grå, 200kr/del; 2x JULES junior stol, ros, 100kr/stol; STORNÄS bord 147/204x95cm & 6x KAUSTBY stol, furu, grå, ALLT IHOP 2800 kr; BILLY bokhylla 202, björk, 4x80 & 2x 60cm ALLT 850 kr; BONDE TV bänk, björk, med tillägg & 2 sidskåp med glasdörr, 800 kr; kontakt UTHYRES Pendellägenhet uthyres 5 min från aktivitetshuset. 1 rums, 2 sängar, kokvrå, el och låghastighetsinternet ingår. Totalt 1900 kr. Kontakta Peter Liten enkelt övernattningsboende. Ca 5 min, med bil, utanför Älmhult boxplatser uthyres ca 6 km utanför Älmhult ÖNSKAR HYRA Önskar hyra lägenhet i Malmö (helst centralt och omöblerad) Kan flytta in med kort varsel. Max hyra :- Kontakt Micke Önskar hyra lägenhet i Malmö fr november el december. Gärna central, nära tågstationen. Jag pratar lite svenska, kontakt: Anna SÖKES Medryttare sökes till islandshäst Söker Dog-Walker till vår hund pga tidbrist pga jobb. Hon är 2 år och är en blandras av shihtzu och lhasa apso. Social hund som älskar människor, barn och andra hundar. Hon behöver gå ut 1-2 gånger om dagen, minst 3 gånger per vecka, vissa dagar kanske hon till och med får hälsa på hemma hos dig. Första promenaden kl på dagarna och den andra kan bli vid P.S. Är väldigt noga med vem som går ut med Silky. Hon ska få vara med någon som tycker om hundar och ger henne en riktig promenad och gärna lite lek. Intressant eller fler frågor? ring KORTFATTADE ANNONSER FÖR DIG SOM ÄR IKEA/IKANO MEDARBETARE OCH DIN FAMILJ

16 38 12 septemberi 2014 Blodbussen kommer till IKEA 17 september Är du mellan 18 och 60 år, frisk och väger över 50 kg? Då är du lämplig till att lämna blod! Du behöver inte föranmäla dig, men tag med dig fotolegitimation och kom senast en kvart innan stängning. Plats: IKEAgatan 4 Tid: kl ÄLMHULTSBLADET Vad vill du läsa om i Älmhultsbladet? Hör av dig till redaktionen på eller

Celiakinytt NUMMER 2 2014. Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa!

Celiakinytt NUMMER 2 2014. Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa! Celiakinytt NUMMER 2 2014 Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa! INNEHÅLL/ NUMMER 1 Innehåll 3 KOMMANDE AKTIVITET ICA veteranernas handelsbod 4 KOMMANDE AKTIVITET Julbak för hela familjen 5 AKTUELL

Läs mer

Kärnan. Meny- & Aktivitetshäfte Maj

Kärnan. Meny- & Aktivitetshäfte Maj Kärnan Meny- & Aktivitetshäfte Maj Välkomna! Alla seniorer boende i Sjöbo kommun är välkomna till oss på mötesplats Kärnan. Du är välkommen till våra lokaler där du kan träffa andra människor och känna

Läs mer

ALLAKTIVITETSHUSET ÄLVKULLEN TEL. 0413-28152

ALLAKTIVITETSHUSET ÄLVKULLEN TEL. 0413-28152 ALLAKTIVITETSHUSET ÄLVKULLEN TEL. 0413-28152 1 ÄLVKULLEN TISDAG 17/2 kl. 19.00 åk.7-9 Kom och spela FIFA 09 på storbild i stora salen! ONSDAG 18/2 kl. 15.00 åk.4-6 Kom och testa WII Fit på storbild i stora

Läs mer

Yogavecka i solen i Nerja 9-16 April 2015

Yogavecka i solen i Nerja 9-16 April 2015 Låt sommaren börja redan i april med en Yogavecka i solen i Nerja 9-16 April 2015 Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga,

Läs mer

VAD HÄNDER PÅ SPORTLOVET V.8?

VAD HÄNDER PÅ SPORTLOVET V.8? VAD HÄNDER PÅ SPORTLOVET V.8? HÖRBY KARATE KLUBB Kom och testa karate med oss på Älvdalsskolan! Tisdag 19/2 och Torsdag 21/2 18.00-19.00, Lördag 23/2 10.00-11.30 Medtag gympakläder! SATSERUPS IDROTTS/BYAFÖRENING

Läs mer

Höstlov 2015. Höstlov. Hörby 26 oktober 1 november 2015

Höstlov 2015. Höstlov. Hörby 26 oktober 1 november 2015 Höstlov 2015 Hörby 26 oktober 1 november 2015 Prova på karate med Hörby Karateklubb Kom och prova karate med oss på Älvdalsskolan. 7-12 år tisdag 27/10 och torsdag 29/10 18.00-19.00. 13 år och uppåt tisdag

Läs mer

Välkommen till Göteborg och Postmästerskap i Bowling

Välkommen till Göteborg och Postmästerskap i Bowling Välkommen till Göteborg och Postmästerskap i Bowling Vi hälsar Er hjärtligt Välkomna till Göteborg den 14-15 mars för att delta i Postmästerskap i Bowling. Vi kommer att spela på Strike & Co i Gamlestan.

Läs mer

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9 2014

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9 2014 Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9 2014 Har glädjen att kunna erbjuda en en vecka med YOGA på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga, Andalusien.

Läs mer

& Sång i Nerja 9-16 April 2015

& Sång i Nerja 9-16 April 2015 Låt sommaren börja med en vårvecka Yoga & Sång i Nerja 9-16 April 2015 Nu är det möjligt! För Alla som vill! Har vi glädjen att kunna erbjuda en yogakurs kombinerat med Alla kan sjunga på din resa till

Läs mer

Svenska Missionskyrkan/SMU i Södra Götalands distrikt och SMU i Osby. Inbjuder till

Svenska Missionskyrkan/SMU i Södra Götalands distrikt och SMU i Osby. Inbjuder till Svenska Missionskyrkan/SMU i Södra Götalands distrikt och SMU i Osby Inbjuder till för alla som har ett levande intresse för ishockey i åldern från 20 år och uppåt. Den 7-8 februari 2009 går resan till

Läs mer

Rikstruppen 2 och Rikscupen Mixed 3-4/5 i Halmstad

Rikstruppen 2 och Rikscupen Mixed 3-4/5 i Halmstad och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté välkomnar dig till Rikstruppen 2 och Rikscupen Mixed 3-4/5 i Halmstad PM 1 Information Information och upplysningar lämnas av vår tävlingskommitté eller kansliet.

Läs mer

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. Hämta biljetter till Familjefestivalen S.9

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. Hämta biljetter till Familjefestivalen S.9 35 22 augusti 2014 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Katalogsläpp på varuhuset S.2 Hämta biljetter till Familjefestivalen S.9 Bra start för where good days start S.16

Läs mer

Välkomna till Rädda Barnens framtids- och kunskapsdagar 2014!

Välkomna till Rädda Barnens framtids- och kunskapsdagar 2014! Gdj Välkomna till Rädda Barnens framtids- och kunskapsdagar 2014! Datum: 17-18 maj 2014 Plats: IOGT-NTO, Vattentorget i Växjö Snart är det åter dags för lokalföreningar, distrikt och regionkontor att mötas

Läs mer

Vi finns även på facebook. www.doroteaaktuellt.se doroteaaktuellt@gmail.com 0942-106 70. 2015 01 14 Årg. 42 v. 3. Gruppförsändelse

Vi finns även på facebook. www.doroteaaktuellt.se doroteaaktuellt@gmail.com 0942-106 70. 2015 01 14 Årg. 42 v. 3. Gruppförsändelse Postens Gruppförsändelse 2015 01 14 Årg. 42 v. 3 Utgivare: Victoria Palmqvist www.doroteaaktuellt.se doroteaaktuellt@gmail.com 0942-106 70 Vi finns även på facebook Ekumeniska gudstjänster Pingstkyrkan

Läs mer

Tidtabell. 9 december - 30 mars 2014

Tidtabell. 9 december - 30 mars 2014 Tidtabell 9 december - 30 mars 2014 fr 849:- KALMAR-UMEÅ inklusive skatter och avgifter. Vi tar dig ända till Umeå! Sträckan flygs av oss och vår syrra Malmö Aviation och självklart startar din resa i

Läs mer

Byablad Nr 1 2010 SKOTERUTFLYKT. Lördagen den 20 mars är det dags igen! Samling vid kunskapshuset kl 10.00. se sid 2

Byablad Nr 1 2010 SKOTERUTFLYKT. Lördagen den 20 mars är det dags igen! Samling vid kunskapshuset kl 10.00. se sid 2 Byablad Nr 1 2010 SKOTERUTFLYKT Lördagen den 20 mars är det dags igen! Samling vid kunskapshuset kl 10.00. se sid 2 Skoterutflykt Ekonomiska föreningens skoterutflykt blir i år lördagen den 20 mars. Färden

Läs mer

ROSENLUNDS RESTAURANG

ROSENLUNDS RESTAURANG Missa inte vår varierade och goda salladsbuffé! Måndag:29/9 Tisdag:30/9 Onsdag: 01/10 Stekt fläsk med löksås potatis lingonsylt Köttgryta med ris Blåbärssoppa med skorpor Laxlåda med rödlökssmör ärtor

Läs mer

Förläng våren med en ALLA KAN VECKA Yoga & Sång i Nerja 9-16 April 2014

Förläng våren med en ALLA KAN VECKA Yoga & Sång i Nerja 9-16 April 2014 Förläng våren med en ALLA KAN VECKA Yoga & Sång i Nerja 9-16 April 2014 Nu är det möjligt! För Alla som vill! Har vi glädjen att kunna erbjuda en yogakurs kombinerat med Alla kan sjunga på din resa till

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. Nyhet på IKEA -en kollektion med stor INVERKAN. Operation Bridge övervakar all IT S.3. Program för framtida ledare S.

ÄLMHULTSBLADET. Nyhet på IKEA -en kollektion med stor INVERKAN. Operation Bridge övervakar all IT S.3. Program för framtida ledare S. 43 17 oktober 2014 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Operation Bridge övervakar all IT S.3 Program för framtida ledare S.6 Nytt IKEA museum på gång S.12 Nyhet på IKEA

Läs mer

Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg HÖSTPROGRAM 2015

Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg HÖSTPROGRAM 2015 Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg HÖSTPROGRAM 2015 Kära Unionen-Senior! Välkommen till en ny termin! Vi hoppas att du ska finna höstens program attraktivt! Fredriksdals köksträdgård Utfärd till Wanås

Läs mer

Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april

Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Andalusien. Den 9-16 april

Läs mer

Nu är det dags för femkamp igen!!!

Nu är det dags för femkamp igen!!! Motorblocket Våren 2007 Nu är det dags för femkamp igen!!! Vi har beslutat att arrangera en femkamp i år också. Eftersom vi har begränsat med plats på vissa grenar så är antalet aktiva deltagare begränsat

Läs mer

Tillfälliga klipp till kanonpriser! Telefon 042-22 13 73

Tillfälliga klipp till kanonpriser! Telefon 042-22 13 73 Utkommer onsdagar 45 gånger om året www.rydebacksbladet.nu Nummer 28 Råå:Rydebäck Annons & Distributions AB 14 augusti 2013 Rååvägen 39, 252 70 RÅÅ. E-post: prepress@pingvinpress.se Årgång 43 Telefon 042-26

Läs mer

Tidtabell. 5 januari - 29 mars 2015

Tidtabell. 5 januari - 29 mars 2015 Tidtabell 5 januari - 29 mars 2015 flysmåland flysmåland Tack alla som väljer att flyga med oss! Med pressade priser och bra avgångar till och från Stockholm fortsätter vi att jobba med vår målsättning

Läs mer

ROSENLUNDS RESTAURANG

ROSENLUNDS RESTAURANG ! ROSENLUNDS RESTAURANG Måndag: 24/2 Stekt fläsk med löksås, lingon Stekt Blodkorv Äpple/päronsoppa, skorpa Tisdag:25/2 Medelhavsfisk på hokifilé, ärter och potatismos Krögarbiff med jägersås Chokladpudding,

Läs mer

Höstlovsprogram För barn och ungdomar i Värnamo Kommun

Höstlovsprogram För barn och ungdomar i Värnamo Kommun Samarbetspartners Navets Fritidsgård Kulturförvaltningen Medborgarförvaltningen Visit Värnamo Gummifabriken Träffpunkt Vråen Tekniska Kontoret Sörsjö Ridskola Höstlovsprogram För barn och ungdomar i Värnamo

Läs mer

Hälsans hus. Herrgärdets Mötesplats. Månadsprogram oktober. MÅNADSPROGRAM Oktober

Hälsans hus. Herrgärdets Mötesplats. Månadsprogram oktober. MÅNADSPROGRAM Oktober MÅNADSPROGRAM Oktober Herrgärdets Mötesplats Hälsans hus 2015 Månadsprogram oktober Herrgärdets mötesplats Knutsgatan 2D Telefon: 021-39 03 06 Dagverksamhet: 021-39 03 06 Reception: 021-39 03 00 Restaurang:

Läs mer

Hitta information (kurs C)

Hitta information (kurs C) Hitta information (kurs C) I dagstidningar finns det ofta annonser för olika typer av nöjen och aktiviteter. Svara på frågorna med hjälp av annonserna på nästa sida. A. Var kan man lyssna på musik gratis?

Läs mer

Kroatien 2013 NPTK klubbresa 13-20 april

Kroatien 2013 NPTK klubbresa 13-20 april Näsbyparks TK välkomnar Er till tennislägret i Kroatien våren 2013! Kroatien 2013 NPTK klubbresa 13-20 april Med början hösten 2010 samt våren 2011-2012 arrangerade vi våra första tennisresor till Kroatien.

Läs mer

Askim-Frölunda-Högsbos Tema: Göteborg i våra hjärtan

Askim-Frölunda-Högsbos Tema: Göteborg i våra hjärtan Askim-Frölunda-Högsbo stadsdelsförvaltning april-maj Askim-Frölunda-Högsbos Träffpunkter Tema: Göteborg i våra hjärtan Altplatsen Kustträffen Vill du få programbladet skickat hem med posten eller med e-post,

Läs mer

1. Han heter Tim. 2. Hon heter Lisa. 3. Hon heter Malin.

1. Han heter Tim. 2. Hon heter Lisa. 3. Hon heter Malin. Facit Extra! 1 s. 5 penna 3. papper 4. lexikon 5. dator 6. stol 7. elev 8. suddgummi 9. block 10. klocka 11. bord 1 bok s. 6 en penna 3. ett suddgummi 4. ett papper 5. en dator 6. en stol 7. ett block

Läs mer

Årgång 8 Nr 1 Februari 2005 SKOTERCAFÉT AFTERWORK ÅRSMÖTEN VARGHOPPET MÅNADSERBJUDANDE HOS VARGEN KARELENS FOLK. Sida 1

Årgång 8 Nr 1 Februari 2005 SKOTERCAFÉT AFTERWORK ÅRSMÖTEN VARGHOPPET MÅNADSERBJUDANDE HOS VARGEN KARELENS FOLK. Sida 1 Årgång 8 Nr 1 Februari 2005 SKOTERCAFÉT AFTERWORK ÅRSMÖTEN VARGHOPPET MÅNADSERBJUDANDE HOS VARGEN KARELENS FOLK Sida 1 MANUSSTOPP DEN 20:E I VARJE MÅNAD MATERIAL TILL REDAKTIONEN SKICKAS TILL: Carina Segerlund

Läs mer

Till gruppbostäder och daglig verksamhet: Moderna Museet samling

Till gruppbostäder och daglig verksamhet: Moderna Museet samling Robert Rauschenberg, Monogram, 1955-59 Estate of Robert Rauschenberg/BUS 2012, Stockholm/VAGA, NY. Till gruppbostäder och daglig verksamhet: Moderna Museet samling Välkomna till visningar och verkstad

Läs mer

Tidtabell. 5 januari - 29 mars 2015

Tidtabell. 5 januari - 29 mars 2015 Tidtabell 5 januari - 29 mars 2015 blekingeflyg blekingeflyg Tack alla som väljer att flyga med oss! Med pressade priser och bra avgångar till och från Stockholm fortsätter vi att jobba med vår målsättning

Läs mer

Festfixaren 2015. Restaurang OvanPå Bilia-huset Midhem 040-311 399 www.ovanpa.se

Festfixaren 2015. Restaurang OvanPå Bilia-huset Midhem 040-311 399 www.ovanpa.se Festfixaren 2015 Restaurangen har öppet vardagar 7.00-15.00 då frukost och fika serveras. Lunch där det ingår bröd, smör, salladsbord, valfri dryck samt kaffe serveras mellan 11.00-14.00. Vi serverar även

Läs mer

INBJUDAN TILL POSTSIMMET

INBJUDAN TILL POSTSIMMET INBJUDAN TILL POSTSIMMET och PIF-GALAN I MALMÖ 2008-11-15 Postens Kamratklubb Malmö och Postens Idrottsförbund inbjuder till Postsimmet och PIF- Galan 2008. Det är med glädje som vi i Malmö hälsar Er välkomna

Läs mer

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti Följ med Equi Tours på mästerskapsresa till Aachen, Tyskland för ett spektakulärt Europamästerskap! Här väntas fantastiska

Läs mer

Verksamhetsberättelse för VIF:s Friluftssektion år 2011.

Verksamhetsberättelse för VIF:s Friluftssektion år 2011. Verksamhetsberättelse för VIF:s Friluftssektion år 2011. Styrelsen i VIF:s Friluftssektion har efter avslutat årsmöte 2011 konstituerat på följande vis. Ordf. Mikael Bernsten V. Ordf. Anders Abrahamsson

Läs mer

Tidtabell. 5 januari - 29 mars 2015

Tidtabell. 5 januari - 29 mars 2015 Tidtabell 5 januari - 29 mars 2015 kalmarflyg kalmarflyg Tack alla som väljer att flyga med oss! Med pressade priser och bra avgångar till och från Stockholm fortsätter vi att jobba med vår målsättning

Läs mer

UFC 120 London UFC 120

UFC 120 London UFC 120 London UFC 120 London Åk till London för UFC 120 med Ciceron och FIghtplay och upplev MMA-världens största organisation live i en av världens mest dynamiska storstäder! London är staden som har allt, mat,

Läs mer

Påsklov 2015. Påsklov. Hörby 30 mars-6 april 2015

Påsklov 2015. Påsklov. Hörby 30 mars-6 april 2015 Påsklov 2015 Hörby 30 mars-6 april 2015 Bada och lek på Lågedammsbadet Vi kommer ha vår populära leksak, bläckfisken, i vattnet måndag-torsdag 11.00-15.00 (ingen motionssimning denna tid). Skärtorsdag

Läs mer

Föreningen Sveriges Waldorfpedagogiska Fritidshem

Föreningen Sveriges Waldorfpedagogiska Fritidshem Föreningen Sveriges Waldorfpedagogiska Fritidshem Hej! Nu, när vi har mött barnen igen och allt börjar få form och fason i arbetsrutinerna, är det dags att planera framåt. En mötesplats för inspiration:

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. Hej Designers Days. Jessica Anderen i karriärpodden s.2. VÅ 14 summeras med positivism s.6. IKEA designers på Instagram s.

ÄLMHULTSBLADET. Hej Designers Days. Jessica Anderen i karriärpodden s.2. VÅ 14 summeras med positivism s.6. IKEA designers på Instagram s. 06 30 januari 2015 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Jessica Anderen i karriärpodden s.2 VÅ 14 summeras med positivism s.6 IKEA designers på Instagram s.8 Hej Designers

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. Grönt och skönt - och lärorikt på IKEA varuhuset i Älmhult. Vuxenklubben höll vårmöte s.3. Många är nya på jobbet s.

ÄLMHULTSBLADET. Grönt och skönt - och lärorikt på IKEA varuhuset i Älmhult. Vuxenklubben höll vårmöte s.3. Många är nya på jobbet s. 14 27 mars 2015 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Vuxenklubben höll vårmöte s.3 Många är nya på jobbet s.6 Familjefestivalens startfält är klart s.11 Grönt och skönt

Läs mer

Detta är vad som händer om du byter bort din drömmar, passioner och ditt liv.

Detta är vad som händer om du byter bort din drömmar, passioner och ditt liv. Detta är vad som händer om du byter bort din drömmar, passioner och ditt liv. Hej, jag mitt namn John. Jag har inte velat posta det här, men nu har jag äntligen tagit mig modet att göra det. Jag måste

Läs mer

MENY. 19/1-25/1 Vecka 4 Middag. Måndag. Tisdag. Onsdag. Torsdag. Dagens special. Fredag. Lördag. Söndag

MENY. 19/1-25/1 Vecka 4 Middag. Måndag. Tisdag. Onsdag. Torsdag. Dagens special. Fredag. Lördag. Söndag 19/1-25/1 Vecka 4 Korv Stroganoff med ris/potatis alt Broccoli- och blomkålsgratäng med skinka, kokt potatis alt Exotiskglaserad kassler med mangochutney, potatis Pannbiff med stekt lök, brunsås, kokt

Läs mer

INFORMATIONSBLAD! LERK. Lilla Edets Ridklubb är en klubb som håller till i Göta strax utanför

INFORMATIONSBLAD! LERK. Lilla Edets Ridklubb är en klubb som håller till i Göta strax utanför LERK Lilla Edets Ridklubb är en klubb som håller till i Göta strax utanför Lilla Edet. Vi har funnits sedan 1981 och har ridskoleverksamhet samt anordnar tävlingar från klubb nivå upp till nationell nivå.

Läs mer

Lyckeby Bordtennisklubb och Blekinge Bordtennisförbund inbjuder till

Lyckeby Bordtennisklubb och Blekinge Bordtennisförbund inbjuder till Lyckeby Bordtennisklubb och Blekinge Bordtennisförbund inbjuder till Sydsvenska Mästerskapen i Bordtennis den 10-11 December 2011 med pingisiadens regionfinal R1 tävling där även segrarna i klasserna 12,14,15

Läs mer

Julen 2009. Marsöfiskarens Delikatessbutik. Beställ en laxsida eller en rökt ål till dina speciella kunder eller personal.

Julen 2009. Marsöfiskarens Delikatessbutik. Beställ en laxsida eller en rökt ål till dina speciella kunder eller personal. Julbord 2009 i Jul på Corallen! Beställ en laxsida eller en rökt ål till dina speciella kunder eller personal. Marsöfiskarens Delikatessbutik Julen 2009 Eller varför inte ett presentkort? Julbord Boka

Läs mer

Program 2010 Trikumo MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR! Hälso- och klimatjakten Fortsätter under våren och avslutas den 16 maj.

Program 2010 Trikumo MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR! Hälso- och klimatjakten Fortsätter under våren och avslutas den 16 maj. Trikumo Hej! vänder sig till dig som är anställd på minst 40% inom kommunen, Borgholm Energi samt Ölands Kommunalförbund. Vi har planerat mycket inför 2010! Här kan ni läsa om alla våra aktiviteter, resor

Läs mer

Lektion nr 5 Bra för mig bra för miljön

Lektion nr 5 Bra för mig bra för miljön Lektion nr 5 Bra för mig bra för miljön Copyright ICA AB 2011. 5 om dan gör kroppen glad Intervjua kompisen, skolsköterskan, personalen i matsalen, vaktmästaren, en annan lärare, syskon, föräldrar, idrottstränare

Läs mer

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. Meeting Services minimässa S.7

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. Meeting Services minimässa S.7 44 24 oktober 2014 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET November blir Movember på DS S.3 Meeting Services minimässa S.7 Höstlovsaktiviteter på varuhuset s.10 Grodprinsen

Läs mer

NÄR-VAR-HUR Vecka 13-14 2006

NÄR-VAR-HUR Vecka 13-14 2006 Osbecksgymnasiet NÄR-VAR-HUR Vecka 13-14 2006 Matsedel v 13 Må: Falukorv, sås, potatis Ti: Pasta med laxsås On: Indisk kycklinggryta, ris To: Gulaschsoppa Fr: Fläskpannkaka, lingon Matsedel v 14 Må: Spagetti,

Läs mer

Årgång 7 Nr 9 December 2004 ÅRETS SISTA NAMNKLUR JULFESTER KANAL ERBJUDANDE M.M. Sida 1

Årgång 7 Nr 9 December 2004 ÅRETS SISTA NAMNKLUR JULFESTER KANAL ERBJUDANDE M.M. Sida 1 Årgång 7 Nr 9 December 2004 ÅRETS SISTA NAMNKLUR JULFESTER KANAL ERBJUDANDE M.M. Sida 1 MANUSSTOPP DEN 20:E I VARJE MÅNAD MATERIAL TILL REDAKTIONEN SKICKAS TILL: Carina Segerlund Tfn: 0911-70253 E-post:

Läs mer

Avsändare: Almviks 4H-klubb Madrigalgatan 2 215 74 Malmö. HUVUD för kunskap. HJÄRTA för medkänsla. HAND för färdighet. HÄLSA för ett sunt levnadssätt

Avsändare: Almviks 4H-klubb Madrigalgatan 2 215 74 Malmö. HUVUD för kunskap. HJÄRTA för medkänsla. HAND för färdighet. HÄLSA för ett sunt levnadssätt Avsändare: Almviks 4H-klubb Madrigalgatan 2 215 74 Malmö HUVUD för kunskap HJÄRTA för medkänsla HAND för färdighet HÄLSA för ett sunt levnadssätt Almviks 4H-klubb Igelkott på besök sommaren 2013 Vårprogram

Läs mer

Inbjudan till utställning Svenska Demensdagarna 2016

Inbjudan till utställning Svenska Demensdagarna 2016 Inbjudan till utställning Svenska Demensdagarna 2016 19-20 maj på Svenska Mässan i Göteborg Välkommen som utställare till Svenska Demensdagarna 2016 i Göteborg OM KONFERENSEN Svenska Demensdagarna 2016

Läs mer

DEC 2007 ÅRGÅNG 35 INNEHÅLLET: KLUBBINFO KALLELSE ÅRSMÖTE EFTERLYSNING MEDLEMSAVGIFT BÅT KVÄLL SMFF FRIENDSHIP RACE MSEC 07/08 GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

DEC 2007 ÅRGÅNG 35 INNEHÅLLET: KLUBBINFO KALLELSE ÅRSMÖTE EFTERLYSNING MEDLEMSAVGIFT BÅT KVÄLL SMFF FRIENDSHIP RACE MSEC 07/08 GOD JUL & GOTT NYTT ÅR! -NYTT Nyköpings Modellklubb DEC 2007 ÅRGÅNG 35 INNEHÅLLET: KLUBBINFO KALLELSE ÅRSMÖTE EFTERLYSNING MEDLEMSAVGIFT BÅT KVÄLL SMFF FRIENDSHIP RACE MSEC 07/08 GOD JUL & GOTT NYTT ÅR! Hej! NMK-NYTT ÄR MEDLEMSTIDNING

Läs mer

Matsedel Tranäng, Gymnasiet, Solhagen och Skattkammaren vecka 34-43 Vill du veta mer om maten, fråga gärna oss!

Matsedel Tranäng, Gymnasiet, Solhagen och Skattkammaren vecka 34-43 Vill du veta mer om maten, fråga gärna oss! Vecka Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag 34 LOVDAG SKOLA Stekt kyckling, grönsaker och kall vitlökssås. Kokt ris. Timjanskryddad köttfärsgratäng. Kökets fisk Italiensk ostsoppa. STÄNGD DAG FÖRSKOLA/FRITIDS

Läs mer

EFFK:s Kräftskiva/Knytkalas på Krumbo. EFFK Sammanfattning vårsäsongen

EFFK:s Kräftskiva/Knytkalas på Krumbo. EFFK Sammanfattning vårsäsongen Navet Nr 3 2013 FIF:s Drive-In-Bingo När detta skrivs har vi spelat bingo två söndagar. Första söndagen bjöd vi alla bingospelare och funktionärer på gulaschsoppa. Detta var väldigt uppskattat. Än så länge

Läs mer

Tidtabell. 31 mars - 31 augusti 2014

Tidtabell. 31 mars - 31 augusti 2014 Tidtabell 31 mars - 31 augusti 2014 kalmarflyg Ett aktivt miljöval Vi lyfter och landar på Stockholm Bromma Airport. Det citynära läget gör att miljökraven är extra hårda. Bara de allra miljövänligaste

Läs mer

Sundsvalls Sim 2012 VÄLKOMMEN! Sista chansen att kvala till NM

Sundsvalls Sim 2012 VÄLKOMMEN! Sista chansen att kvala till NM Sundsvalls Sim 2012 VÄLKOMMEN! Sista chansen att kvala till NM Välkommen till Sundsvalls Sim den 17-18 Mars 2012 Sundsvalls Simsällskap inbjuder er förening till Sundsvalls Sim. Tävlingen avgörs i tre

Läs mer

Sportlovsprogram 2015

Sportlovsprogram 2015 Sportlovsprogram 2015 Lördag 14 februari Lilla Lospåret Hurtigtorpet Lördag kl. 11.00 Hällefors skidklubb. För mer information och anmälan se hemsidan. Hellefors E-sports Club har SPORTLOVSLAN lördag -

Läs mer

Vad gör ni den 26:e till 30:e september?

Vad gör ni den 26:e till 30:e september? Vad gör ni den 26:e till 30:e september? För en tid sedan träffade jag Claes Claesson, f.d. mycket erkänd krögare i Karlstad, som numera tillsammans med hustrun Titti bl.a. arrangerar Njutningsresor se

Läs mer

Verksamhetsplan 2015 Juniorkommittén

Verksamhetsplan 2015 Juniorkommittén Verksamhetsplan 2015 Juniorkommittén Nulägesanalys Det blev en framgångsrik juniorverksamhet på Melleruds GK under 2014, även om antalet juniorer var mindre än förväntat. Under 2014 hade vi på Melleruds

Läs mer

Kalmar ESS Introduktionsinformation vårterminen 2011

Kalmar ESS Introduktionsinformation vårterminen 2011 Kalmar ESS Introduktionsinformation vårterminen 2011 Hej blivande Turismekonom! Nu börjar det närma sig en av de roligaste tiderna i ditt liv, nämligen din studenttid! Som en inledning på dina kommande

Läs mer

Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015

Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015 Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015 Välkomna med på en resa till Österrike och Slovakien. Vi börjar i Salzburg de första två dagarna. Staden där så många berömdheter

Läs mer

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. Ett år med nya varuhuset S.6

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. Ett år med nya varuhuset S.6 46 8 november 2013 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Gamla varuhusets nya roll S.4 Ett år med nya varuhuset S.6 Ny inloggning till ico-worker S.2 Dags för mjukdjurskampanj

Läs mer

Skidresa Whistler ***

Skidresa Whistler *** Skidresa Whistler *** Upplev nordamerikas bästa skidåkning i detta skidåkarmecka. Whistler har över 200 nedfarter och skidåkning för alla - från barn och nybörjare till avancerade åkare som söker utmaningen.

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. För de viktigaste människorna i världen S.4-5. Hjälp till södra Afrika S.2. Fixa till hemma med AINA! S.2. Att leva med barn S.

ÄLMHULTSBLADET. För de viktigaste människorna i världen S.4-5. Hjälp till södra Afrika S.2. Fixa till hemma med AINA! S.2. Att leva med barn S. 39 20 september 2013 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Hjälp till södra Afrika S.2 Fixa till hemma med AINA! S.2 Att leva med barn S.3 För de viktigaste människorna

Läs mer

Fritidsnytt. Nr 1/2015

Fritidsnytt. Nr 1/2015 Fritidsnytt Nr 1/2015 Här kommer vårens program! Här kommer en del av de aktiviteter som erbjuds denna termin. Det finns aktiviteter som du känner igen sedan innan, och vi erbjuder nya cirklar som vi hoppas

Läs mer

50- o 60-talen är aktuella, liksom studiebesök på Länsmuseet. Matlagning-boule-canasta. Det blir Lucia i år också!

50- o 60-talen är aktuella, liksom studiebesök på Länsmuseet. Matlagning-boule-canasta. Det blir Lucia i år också! Höstens program 2015 Gävle Vi har hört dom förut - men dom kommer igen Två Gävle-kändisar som har mycket att berätta! 50- o 60-talen är aktuella, liksom studiebesök på Länsmuseet. Matlagning-boule-canasta.

Läs mer

Höstlov i Motala. 1-5 november. motala.se/ung. Se programmet och läs om att som sker under året på:

Höstlov i Motala. 1-5 november. motala.se/ung. Se programmet och läs om att som sker under året på: Höstlov i Motala 1-5 november Se programmet och läs om att som sker under året på: motala.se/ung Bowling Motala Bowlinghall Öppettider Måndag 31/10 13.00-16.00 Tisdag 1/11 13.00-16.00 Onsdag 2/11 13.00-16.00

Läs mer

Vi har ett av Stockholms mest centrala lägen intill Järva Krog i Solna där E4 och E18 korsar varandra.

Vi har ett av Stockholms mest centrala lägen intill Järva Krog i Solna där E4 och E18 korsar varandra. Nybörjarkurser "Grönt Kort" 2014! Vi har ett av Stockholms mest centrala lägen intill Järva Krog i Solna där E4 och E18 korsar varandra. FairWay Golf Ulriksdals golftränare under 2014 är Gustaf Ehrnrooth

Läs mer

Personalresan till Amsterdam

Personalresan till Amsterdam Personalresan till Amsterdam Jag har det stora nöjet att hälsa dig välkommen till personalresan som 2010 går till Holland och vackra Amsterdam. Vi kommer att starta avresan tidigt så det blir en lång,

Läs mer

BUDKAFLE FÖR HÅBO KULTUR OCH HEMBYGDSFÖRENING

BUDKAFLE FÖR HÅBO KULTUR OCH HEMBYGDSFÖRENING 2012 Nr: 2 BUDKAFLE FÖR HÅBO KULTUR OCH HEMBYGDSFÖRENING Museets öppettider: Lördag-söndag under juni-augusti kl.11.00-15.00 Grupper hela året Årsmötet 28 mars i Övergransgården sidan 2 Torpbesök i tid

Läs mer

VARBERGS BORDTENNISKLUBB hälsar Er hjärtligt välkomna till Varberg och årets upplaga av Ungdoms-SM.

VARBERGS BORDTENNISKLUBB hälsar Er hjärtligt välkomna till Varberg och årets upplaga av Ungdoms-SM. VARBERGS BORDTENNISKLUBB hälsar Er hjärtligt välkomna till Varberg och årets upplaga av Ungdoms-SM. VBTK grundades 1962. Föreningen har genom åren haft många framgångar både på herr- och damsidan. Damlaget

Läs mer

INBJUDAN TILL ÅRSKONFERENSEN 2014

INBJUDAN TILL ÅRSKONFERENSEN 2014 INBJUDAN TILL ÅRSKONFERENSEN 2014 Svenska stadskärnor VÄLKOMMEN TILL ÅRSKONFERENSEN I VÄSTERÅS DEN 21-22 MAJ 2014 Årets största konferens och bankett håller vi i Västerås, Årets Stadskärna 2013! Här samlas

Läs mer

Personlig framgång och frihet. Om skaparen

Personlig framgång och frihet. Om skaparen Personlig framgång och frihet Om skaparen När Tomas var liten skilde sig hans föräldrar. Han blev mobbad i skolan och blev allt mer innesluten och aggressiv, och började själv att mobba, stjäla, dricka

Läs mer

Förläng våren med en Yogavecka i vackra Nerja 9-16 April 2014

Förläng våren med en Yogavecka i vackra Nerja 9-16 April 2014 Förläng våren med en Yogavecka i vackra Nerja 9-16 April 2014 Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs kombinerat med Alla kan sjunga på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol,

Läs mer

Välkomna till Valldas juniorträning 2015

Välkomna till Valldas juniorträning 2015 Välkomna till Valldas juniorträning 2015 Välkomna till ett nytt golfår på Vallda Golf & Country Club och tack för ert engagemang under 2014! Det är fantastiskt roligt att få vara en del av Valldas juniorverksamhet

Läs mer

Kroatien 2014 NPTK klubbresa 26 april 3 maj

Kroatien 2014 NPTK klubbresa 26 april 3 maj Näsbyparks TK välkomnar Er till tennislägret i Kroatien våren 2014! Kroatien 2014 NPTK klubbresa 26 april 3 maj Med början hösten 2010 samt våren 2011-2013 arrangerade vi våra första 4 tennisresor till

Läs mer

JULENS AKTIVITETER 2014

JULENS AKTIVITETER 2014 JULENS AKTIVITETER 2014 BLANDAT PONNY HÄST PRIVATLEKTION Välkommen till stallet VARJE DAG!! On 24 Juliga dagar i stallet! To 25 Fr 26 Lö 27 2 5 2 5 Barnkurs de små Julkurs för de små!! Ridning och pyssel

Läs mer

ABSOLUT PASSION FÖR DEM SAMMAN

ABSOLUT PASSION FÖR DEM SAMMAN Stockholm, 3 juli 2013 ABSOLUT PASSION FÖR DEM SAMMAN Hängivna fans från hela världen träffades i Stockholm för att hylla ett uppskattat varumärke. Skulle du vara beredd att resa över 1 300 mil fem gånger

Läs mer

Inbjudan till nätverksträff för erfarenhetsutbyte

Inbjudan till nätverksträff för erfarenhetsutbyte Inbjudan till nätverksträff för erfarenhetsutbyte Leadergrupper och andra som är engagerade i Leaderfrågor från hela landet nu träffas vi åter för att utbyta erfarenheter! På anmälningsblanketten kan du

Läs mer

MATSEDEL skola/förskola HT V.34 44 2014

MATSEDEL skola/förskola HT V.34 44 2014 MATSEDEL skola/förskola HT V.34 44 2014 Vecka 34 18/8 22/8 Måndag: Köttfärssås beat och spaghetti Rotfruktssås och spaghetti Grönsaksoppa Tisdag: Kokt fisk med persiljesås, hackat ägg och kokt potatis

Läs mer

Bli företaget kunderna älskar att köpa av

Bli företaget kunderna älskar att köpa av Workshop för småföretagare som vill framåt snabbare Bli företaget kunderna älskar att köpa av ******************************************************************************** WORKSHOP MED BJÖRN STRID OBS!

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. Dörren öppnas till den akademiska världen. IKEA i Indien 2. Fler ledare ska tränas 3

ÄLMHULTSBLADET. Dörren öppnas till den akademiska världen. IKEA i Indien 2. Fler ledare ska tränas 3 ÄLMHULTSBLADET IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 22 feb 09 2013 Fler ledare ska tränas 3 IKEA i Indien 2 Dörren öppnas till den akademiska världen I dagarna blev det klart att Lars

Läs mer

Äventyret kan börja...

Äventyret kan börja... Företag 2013-2014 Äventyret kan börja... PRODUKTIVA UPPLEVELSER FÖR FÖRETAG Företag 2013-2014 Produktiva upplevelser Större effektivitet och mera nöje Boda Borg i Karlskoga ger företagsgrupper upp till

Läs mer

F R I T I D S P R O G R A M 2 0 1 5

F R I T I D S P R O G R A M 2 0 1 5 F R I T I D S P R O G R A M 2 0 1 5 F Ö R B A R N O C H U N G D O M M E D S Ä R S K I L D A B E H O V 2015! Välkommen till ett aktivt år med OMS-fritid! Vad gör du på din fritid? Fritiden är viktig! Då

Läs mer

ÅRETS ARTÈGOEVENT! GALA SHOW INSPIRATION WORKSHOP MIDDAG PARTY

ÅRETS ARTÈGOEVENT! GALA SHOW INSPIRATION WORKSHOP MIDDAG PARTY ÅRETS ARTÈGOEVENT! Inspireras av en unik Artègoshow med internationella topstylister. Ta chansen att vidareutbilda dig i olika workshops Upplev fantastiska Rom med Artègokollegor från hela världen. Vi

Läs mer

IKEA i Sverige. Årlig sammanfattning verksamhetsår 2014

IKEA i Sverige. Årlig sammanfattning verksamhetsår 2014 IKEA i Sverige Årlig sammanfattning verksamhetsår 2014 Vi vill växa och skapa en bättre IKEA upplevelse för de många människorna Fokus framåt att skapa en ännu bättre IKEA upplevelse Vi har ett intensivt

Läs mer

MATSEDEL V. 51 God Jul & Gott Nytt År

MATSEDEL V. 51 God Jul & Gott Nytt År MATSEDEL V. 51 God Jul & Gott Nytt År Måndag Husman 1 Pasta Bolognese (Fullkornspasta) Husman 2 Gräddstuvad Pytt i panna serveras m. Rödbetor Vegetarisk Ouornfärs Bolognese Soppa Creme Vichosie Tisdag

Läs mer

Kallelse till Förbundsmöte 2013

Kallelse till Förbundsmöte 2013 Till: Samtliga medlemsföreningar och SDF Skövde 2013-01-31 Kallelse till Förbundsmöte 2013 Härmed kallas medlemsföreningar och SDF till Förbundsmöte på Clarion Collection Hotel Kompaniet och Nyköpingshus

Läs mer

Inbjudan till. Träningsläger. Österrike Wipptal. 8-16 augusti 2015

Inbjudan till. Träningsläger. Österrike Wipptal. 8-16 augusti 2015 Inbjudan till Träningsläger Österrike Wipptal 8-16 augusti 2015 Info: Den andra veckan i augusti är det dags för årets stora klubb-händelse. Då drar nämligen OK Hammaren till Wipptal i Österrikiska alperna

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. Sortera mera - en hjälp för flera! #walkthewalk s.2. Traineeprogram på Kungens Kurva s.3. Blåsippan - världsledande S.

ÄLMHULTSBLADET. Sortera mera - en hjälp för flera! #walkthewalk s.2. Traineeprogram på Kungens Kurva s.3. Blåsippan - världsledande S. 39 19 september 2014 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET #walkthewalk s.2 Traineeprogram på Kungens Kurva s.3 Blåsippan - världsledande S.6 Sortera mera - en hjälp för

Läs mer

FUB försöker bevaka och påverka allt från liftar till färdtjänst

FUB försöker bevaka och påverka allt från liftar till färdtjänst FUB bladet, maj 2015 Information till Uppsala FUB:s medlemmar FUB försöker bevaka och påverka allt från liftar till färdtjänst Inflytande Under första delen av året har vi använt mycket tid till att försöka

Läs mer

Reumatikerföreningen. Sommar/Höst 2015. Härliga bilder från. Vårfesten i Härene Bygdegård!!

Reumatikerföreningen. Sommar/Höst 2015. Härliga bilder från. Vårfesten i Härene Bygdegård!! Reumatikerföreningen Sommar/Höst 2015 Härliga bilder från Vårfesten i Härene Bygdegård!! Efter strömavbrott och slit fick vi en otroligt lyckad kväll! Onsdagen den 22 april träffades Reumatikerföreningen

Läs mer

Äventyret kan börja...

Äventyret kan börja... Företag Äventyret kan börja... PRODUKTIVA UPPLEVELSER FÖR FÖRETAG Företag Produktiva upplevelser Större effektivitet och mera nöje Boda Borg i Karlskoga ger företagsgrupper upp till 25 olika Questar att

Läs mer