Fieldglass integritetspolicy

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Fieldglass integritetspolicy"

Transkript

1 Fieldglass integritetspolicy

2 Revisionshistorik Dokumentrevisionshistorik Revision Datum Sammanfattning av ändringar Författare 1 Februari 2014 Integritetspolicyn anpassad till branschstandard Pamela Bellner 2 Augusti 2014 Integritetspolicyn ändrad för att innefatta Fieldglass-applikationens funktioner Pamela Bellner

3 Integritetspolicy På Fieldglass är vi måna om att skydda din integritet. Läs följande policy för att förstå hur dina personuppgifter kommer att hanteras när du använder vår programvara och våra tjänster. Kunder som använder Fieldglass-applikationen, eller andra specialiserade applikationer som Fieldglass har utvecklat eller utformat, kommer att ta del av uppdateringar i denna policy via applikationens utgivningsmeddelanden. För kunder som använder Fieldglass extranet eller webbsidor, titta på sidan då och då efter uppdateringar. I. Fieldglass integritetspolicy. Vi respekterar våra kunders integritet och behandlar kundinformation med största ansvar. Vi följer därför följande riktlinjer: Vi samlar endast in, behåller och använder kundinformation i befogade affärssyften. Vi begränsar den information vi samlar in till det vi anser är lämpligt och nödvändigt för att uppfylla dina behov, tillhandahålla våra tjänster och följa tillämpliga lagar. Vi strävar efter att bibehålla korrekt kundinformation. Våra anställda är ansvariga för skydd av kundinformation. Vi har interna policyer och program utformade för att skydda din information. Det är varje Fieldglassmedarbetares ansvar att följa våra integritetspolicyer och procedurer. Vi tillhandahåller säkerhetsskydd för att skydda kundinformation. Flera säkerhetslager, inklusive sensoroch värdbaserad intrångsdetektering tillsammans med brandväggar, skyddar alla kunddata. Alla kunddata som hämtas från platsen använder avancerad krypteringsstandard (AES) och en digital signatur. Vi begränsar intern och extern spridning av kundinformation. Förutom det som framförs här, så varken säljer, handlar eller hyr Fieldglass ut dina personuppgifter. Om du inte vill att dina personuppgifter delas som beskrivs här, kontakta oss på +(1) Dock behövs dina personuppgifter för att du ska kunna vara en registrerad användare av Fieldglass-applikationen. Om dina personuppgifter tas bort kommer ditt användarkonto att stängas (dvs. du kommer inte att kunna använda Fieldglass-applikationen). Våra partner och kunder kan vi dock delge opersonlig, ackumulerad statistisk information gällande dig, dina kunder, dina leverantörer, försäljning, trafikmönster och sajtanvändning. Vi delar inte med oss av personidentifierande uppgifter till tredje part. II. Den information vi registrerar. Vi använder många olika källor för att kunna förstå och uppfylla dina behov. Ibland kan det hända att vi ingår avtal med andra företag om att utföra tjänster åt oss eller tillhandahålla fler produkter och tjänster till dig. I dessa avtal regleras noggrant att dessa företag kan få tillgång till personlig information om dig och att de måste skydda denna information och inte får använda den för något annat syfte än i anslutning till vårt avtal. Vi kan komma att samla in personlig information om dig, till exempel: Information om dina transaktioner med oss, våra dotterbolag eller tredje parter som inte ingår i koncernen Information om dig som vi får från applikationer och andra formulär, som vi har samlat in när du använt produkter eller tjänster från oss, från ett av våra dotterbolag eller tredje parter som inte ingår i koncernen Information om dig som krävs eller tillåts enligt lag Ditt namn och annan kontaktinformation när du ringer oss, skriver till oss, kontaktar oss via vår webbsida eller skapar ett användarkonto för Fieldglass-applikationen Information om dig när du ansöker om ett jobb eller kontrakt hos oss (till exempel, ditt namn och din kontaktinformation, information om din jobbhistorik och relevanta meritkontroller) Information som vi får från våra kunder och andra tredje parter. Vi samlar till exempel in information om personers jobbansökningar från de entiteter som använder Fieldglass-applikationen (till exempel företag och deras konsult- och rekryteringsbolag). Fieldglass-applikationen används av

4 företag för personalhantering. Företag kan be sina bolag att också använda applikationen så att alla entiteter kan utbyta information om jobbkandidater. Fieldglass samlar in denna personliga information i egenskap av värd för applikationen. Den information som Fieldglass samlar in kan omfatta känslig information (till exempel personliga uppgifter som arbetsgivaren har bedömt vara relevant av inhyrningsrelaterade eller registreringsmässiga skäl) som du lämnat till oss eller till de entiteter som använder Fieldglass-applikationen. Information om dig själv ifall du är en individ som är eller är anställd av någon av våra uthyrande företag, avtalspartner, relaterade företag, agenter och kunder. Fieldglass kan till exempel samla in personlig information om anställda eller avtalspartners hos de entiteter som använder applikationen. III. Varför samlar vi in information? Fieldglass samlar in personlig information som är nödvändig för att tillhandahålla tjänster och information till sina kunder, bedriva sin affärsverksamhet och för att följa gällande lagstiftning. Beroende på förutsättningarna kan Fieldglass även använda personlig information om dig för att: Korrekt identifiera dig Skydda och administrera dina meriter och konton Hjälpa oss att meddela dig om produktförbättringar och produktändringar Spara tid åt dig när du ansöker om ytterligare produkter och tjänster Följa särskilda lagar och regler Samla in information om användningen av våra tjänster Svara på dina förfrågningar om information om våra tjänster Hjälpa oss i vårt beslut om vi ska erbjuda dig en anställning eller ett avtal. Om du väljer att inte delge oss särskilda personuppgifter kan vi inte säkert tillhandahålla dig de tjänster och den information du behöver. IV. Hur samlar vi in information? Fieldglass samlar in information om dig på flera sätt: En del personuppgifter samlas in när du registrerar dig. Ju mer information du delger (och ju exaktare den är), desto bättre kan vi anpassa din upplevelse. Utöver det ovan nämnda kan vi även be dig om personuppgifter vid andra tillfällen, inklusive (men inte enbart) när du påbörjar ett program som erbjuds av en av våra partner, när du ändrar din begäran om tjänster (dvs. ökar dina årliga utgifter) och när du rapporterar ett problem med vår programvara eller en av våra tjänster. Om du kontaktar Fieldglass kan vi registrera den korrespondensen. Fieldglass kan även be dig att fylla i enkäter som vi använder i undersökningssyfte. Som nämnts ovan kan vi även samla in information om dig från tredje part. Exempelvis samlar vi in information relaterad till personers jobbansökningar från entiteter som använder Fieldglass-applikationen. V. Hur används den insamlade informationen? Vi övervakar också användning för att kunna utveckla uppdateringar av programvaran och webbsidans design och layout. Vi kan även använda informationen vi samlar in för att upplysa dig om viktiga funktionsändringar och särskilda erbjudanden vi tror att du tycker är värdefulla. Fieldglass samlar in, lagrar och använder information från användarna av deras applikation (dvs. programvarorna) och värdmiljön (dvs. en systemkombination av maskin- och programvara som Fieldglass kontrollerar där produkten eller någon del av den körs). Ackumulerade versioner av denna information (information som inte kan användas för att identifiera dig) kan användas på många sätt. Till exempel kan vi kombinera information om dina användningsmönster med liknande information hämtad från andra

5 användare, för att förbättra applikationen eller värdmiljön och våra tjänster. Dessutom kan Fieldglass spåra denna information och informationen som du delger oss för vår interna granskning, affärsutveckling, undersökningar, marknadsföring och i marknadsföringssyften, pressförfrågningar eller ackumulerade statistiska analyser, användaranpassning, demografiska mönster och historiska trender. Ackumulerad information kan även delas med våra affärspartner och kunder, och denna information inkluderar inte någon identifierbar information om dig eller möjliggör att någon kan identifiera just dig. När Fieldglass tillägnar sig ytterligare teknik kan vi även samla in information med andra medel. VI. Offentliggörande av personuppgifter. I de syften som beskrivs i denna policy kan vi avslöja personuppgifter: för våra relaterade företag för våra leverantörer, avtalspartner och tjänsteleverantörer, professionella rådgivare, återförsäljare och agenter för offentlig sektor eller personer utsedda av en myndighet som är ansvarig för undersökning och beslut om tvister eller klagomål gällande användning av våra tjänster för den som tar emot en överföring av våra tillgångar eller affärer (eller någon del av dem), eller som erbjuds det där du i övrigt har gett ditt samtycke eller där det på annat sätt krävs eller godkänns enligt lag. Det förekommer att vi sprider personuppgifter till mottagare utanför USA, Storbritannien och Australien. Sådana mottagare befinner sig troligen på de lagområden där vi har våra företagskontor exempelvis, våra högkvarter ligger i USA, med besläktade företag i Storbritannien och Australien. Vi vidtar rimliga åtgärder för att säkerställa att personerna och organisationerna som vi avslöjar personuppgifter för är tvungna att skydda integriteten i personuppgifterna enligt tillämplig lag. VII. Informationssäkerhet. Personlig information om dig är endast tillgänglig för de som behöver informationen för att kunna tillhandahålla produkter eller tjänster till dig. Om vi använder andra företag för att tillhandahålla produkter eller tjänster till dig så kräver vi att de bevarar all information vi delar med dem på ett säkert sätt. Vi har fysiska, logiska och processmässiga säkerhetsfunktioner som följer gällande regler för att skydda information om dig från obehörig åtkomst, modifiering eller radering. Vi vill dock påminna dig om att internet inte är en säker miljö och att vi trots att vi vidtagit alla åtgärder inte kan garantera säkerheten för den information som du anger via Fieldglass-applikationen. VIII. Cookies och spårning av IP-adresser. Fieldglass webbplats kan använda cookies i webbplatsadministrativa syften. Om du av någon anledning inte vill ta hjälp av cookies kan du inaktivera dem i din webbläsare. Det kan dock i sin tur inaktivera eller göra några av funktionerna i Fieldglass-applikationen oanvändbara. Fieldglass webbplats kan även upptäcka och använda din IP-adress eller ditt domännamn för intern trafikövervakning och i kapacitetssyften, eller för att på annat sätt administrera applikationen. Inga personuppgifter hämtas, utan snarare kan användningsmönstren för webbplatsens besökare spåras i syfte att förbättra service och innehåll baserat på ackumulerad eller statistisk granskning av trafikmönstren hos webbplatsens användare. Fieldglass-applikationen kan innehålla länkar till andra webbplatser. Fieldglass ansvarar inte för integritetspolicyn eller för innehållet på andra webbplatser. Tillämpliga integritetspolicyer för sådana webbplatser kan skilja sig väsentligt från denna integritetspolicy, så vi råder dig att läsa dem innan du använder de webbplatserna. Fieldglass ansvarar inte för användning av de webbplatserna.

6 IX. Samtycke. Genom att använda Fieldglass-applikationen samtycker du till att Fieldglass samlar in, använder och delger andra denna information, inklusive känslig information. Om vi bestämmer oss för att ändra vår integritetspolicy kommer vi att skriva in de ändringarna i detta dokument, så att du alltid är medveten om vilken information vi samlar in, hur vi använder den och under vilka omständigheter vi avslöjar den. Fieldglass förbehåller sig rätten att när som helst justera, ändra eller uppdatera dessa policyer. Denna policy gäller från den 26 juni 2002 och kan komma att ändras. Om du har frågor om hur vi arbetar med integritet, kontakta oss på +(1) Fieldglass deltar i Safe Harbor-programmen som utvecklats av amerikanska handelsdepartementet (U.S. Department of Commerce) tillsammans med EU, amerikanska datainspektionen (Federal Data Protection) och schweiziska informationskommissionen (Information Commission of Switzerland). Fieldglass intygar att vi följer Safe Harbors integritetsprinciper med hänsyn till vår användning av särskilda persondata. För mer information om Safe Harbor och för att läsa om vår certifiering, gå till amerikanska handelsdepartementets webbplats om Safe Harbor X. Ytterligare bestämmelser. Förstöring av persondata. Fieldglass behåller endast personuppgifter så länge det är nödvändigt för att uppfylla angivna syften, eller så länge som tillämpliga lagar och regler kräver. Efter det, förutom vid statlig kontroll, utredning eller väntande process, kommer handlingar med persondata att förstöras, antingen genom radering från elektroniska filer (inklusive säkerhetskopior och arkiverade filer), eller kassering (t.ex. i en dokumentförstörare) av utskrifter och elektroniska media som disketter eller säkerhetskopieringsband. Åtkomst, korrigering och klagomålshantering. Du har rätt till, och vi kommer att ge dig, åtkomst till större delen av den personliga information vi har om dig. Vi kan dock neka under vissa förutsättningar. I så fall kommer du att få veta varför. När du begär åtkomst kan vi behöva verifiera din identitet. Om du tror att någon information som vi registrerat om dig är felaktig ber vi dig kontakta integritetsansvarig hos oss (kontaktinformation nedan) så ska vi göra vad vi kan för att korrigera den. Om du har klagomål på hur vi hanterat din personliga information (inklusive om du tycker att vi har brutit mot gällande dataskyddslagar) kan du kontakta integritetsansvarig skriftligen, antingen via e-post eller till den adress som anges i slutet av denna integritetspolicy. När du kontaktar oss ber vi dig ange e- postadress, namn, adress och telefonnummer samt lämna en detaljerad beskrivning av ditt klagomål. Integritetsansvarig kommer att undersöka frågan och svara så snart som möjligt. Om du inte tycker att vi lyckats lösa frågan på ett tillfredsställande sätt kan du klaga till en myndighetsrepresentant för datasekretess. För frågor och klagomål om åtkomst och korrigering, kontakta integritetsansvarig hos oss se kontaktinformation nedan. Ytterligare information. Om du vill ha mer information om våra integritetspolicyer eller vårt integritetsarbete, kontakta integritetsansvarig: Fieldglass, Inc. E-post: 111 N. Canal Street, Suite 600 Chicago, Illinois, USA

Läs denna sekretesspolicy innan du använder AbbVies webbplatser, eller skickar personlig information till oss.

Läs denna sekretesspolicy innan du använder AbbVies webbplatser, eller skickar personlig information till oss. SEKRETESSPOLICY Ikraftträdandedag: 16.10.2014 Denna sekretesspolicy förklarar hur vi hanterar den personliga information du förser oss med på webbplatser som kontrolleras av AbbVie (inklusive dess dotterbolag

Läs mer

Integritetspolicy. Omfattning. Typer av uppgifter och insamlingsmetoder

Integritetspolicy. Omfattning. Typer av uppgifter och insamlingsmetoder Integritetspolicy I denna integritetspolicy ( policyn ) ger vi, Qualcomm Incorporated, och våra filialer (gemensamt benämnda vi, oss eller vår/vårt/våra ), information om hur vi samlar in, använder, behandlar

Läs mer

Integritetspolicy - SoftOne

Integritetspolicy - SoftOne Integritetspolicy - SoftOne Omfattning och syfte Denna policy gäller för SoftOne-koncernens (kallad SoftOne eller Vi vid behandling av kunders personuppgifter. Syftet med denna policy är att ge våra nuvarande,

Läs mer

PALAVER INTEGRITETSPOLICY

PALAVER INTEGRITETSPOLICY PALAVER INTEGRITETSPOLICY 1. ALLMÄNT Denna integritetspolicy gäller när Palaver Place AB, org.nr 559062-9902, Aroseniusvägen 26, 168 50 Bromma (nedan Palaver Place, vi, oss eller vår ) tillhandahåller

Läs mer

Plus500UK Limited. Sekretesspolicy

Plus500UK Limited. Sekretesspolicy Plus500UK Limited Sekretesspolicy Sekretesspolicy Sekretesspolicy hos Plus500 Vår högsta prioritet är att skydda våra kunders och våra webbplatsbesökares personliga och ekonomiska information. I följande

Läs mer

Behandling av personuppgifter innefattar all hantering av personuppgifter såsom insamling, registrering och lagring.

Behandling av personuppgifter innefattar all hantering av personuppgifter såsom insamling, registrering och lagring. EMG EDUCATIONS MEDIA GROUPS INTEGRITETSPOLICY Avseende Happy Students Senast uppdaterad: 2017-[10]-[06] EMG Educations Media Group AB, org.nr 556652-1653, ( EMG, Vi eller Oss ), är ansvarig för behandlingen

Läs mer

Policy avseende sekretess och personuppgiftsbehandling Installationskonfigurator

Policy avseende sekretess och personuppgiftsbehandling Installationskonfigurator Policy avseende sekretess och personuppgiftsbehandling Installationskonfigurator Din integritet är viktig för oss Lexmark Sverige, en filial till Lexmark Nordic L.L.C. Vi inser behovet av lämpligt skydd

Läs mer

Integritetspolicy och samtycke

Integritetspolicy och samtycke Integritetspolicy och samtycke enligt personuppgiftslagen (PuL) avseende E-medborgarkonto V.1.0 1(5) VI BRYR OSS OM DIN PERSONLIGA INTEGRITET OCH SÄKERHET Svensk e-identitet anstränger sig hårt för att

Läs mer

Sekretesspolicy Salestack

Sekretesspolicy Salestack Sekretesspolicy Salestack Denna sekretesspolicy (Sekretesspolicy) anger hur vi, Wisefully AB, behandlar personuppgifter lämnade till och insamlade av oss genom registrering av konto (Konto) på salestack.se

Läs mer

Sekretesspolicy. för MyLyconet Website

Sekretesspolicy. för MyLyconet Website Sekretesspolicy för MyLyconet Website Lyoness och ägaren ( ägare ) till denna MyLyconet website ( Website ) [namn på ägaren] tror starkt på skyddet av dina personuppgifter. Följande information förklarar

Läs mer

KONFIDENTIALITETSPOLICY

KONFIDENTIALITETSPOLICY KONFIDENTIALITETSPOLICY Konfidentialitetspolicy för gäster inom Rezidor Hotel Group Policyns omfattning. Konfidentialitetspolicyn för gäster (nedan kallad "policyn") beskriver hur vi inom Rezidor Hotel

Läs mer

Sekretesspolicy för marknadsföringsregister

Sekretesspolicy för marknadsföringsregister Sekretesspolicy för marknadsföringsregister 1. Personuppgiftsansvarig Tikkurila Sverige AB (häri kallat Tikkurila) Textilgatan 31 120 86 Stockholm Sverige Org.nr: 556001-8300 Tel: +46(0)8 775 6000 2. Kontaktuppgifter

Läs mer

Integritetspolicy och Säkerhetsdeklaration

Integritetspolicy och Säkerhetsdeklaration Integritetspolicy och Säkerhetsdeklaration SENAST UPPDATERAD: 26 juli 2012 Vi respekterar integriteten av varje person som besöker våra webbplatser. Integritetspolicyn och Säkerhetsdeklarationen ("Integritetspolicyn")

Läs mer

Denna Sekretesspolicy gäller endast för webbsidor som direkt länkar till denna policy när du klickar på "Sekretesspolicy" längst ner på webbsidorna.

Denna Sekretesspolicy gäller endast för webbsidor som direkt länkar till denna policy när du klickar på Sekretesspolicy längst ner på webbsidorna. Sekretesspolicy Elanco, en division inom Eli Lilly and Company (Lilly), (härefter "Elanco" eller "Lilly" i denna Sekretesspolicy) respekterar integriteten hos dem som besöker våra webbsidor och det är

Läs mer

HEIDELBERG SVERIGE AB ALLMÄNNA VILLKOR FÖR ANVÄNDNING AV WEBBPLATS/ON-LINE SHOP

HEIDELBERG SVERIGE AB ALLMÄNNA VILLKOR FÖR ANVÄNDNING AV WEBBPLATS/ON-LINE SHOP HEIDELBERG SVERIGE AB ALLMÄNNA VILLKOR FÖR ANVÄNDNING AV WEBBPLATS/ON-LINE SHOP Vi ber er läsa igenom dessa allmänna villkor noggrant innan ni använder denna webbplats. Om ni inte godkänner dessa allmänna

Läs mer

Johnson Controls sekretessinformation

Johnson Controls sekretessinformation Johnson Controls sekretessinformation Johnson Controls, Inc. och dess dotterbolag (gemensamt benämnda Johnson Controls) värnar om din sekretess och förpliktar sig att skydda dina personuppgifter via sunda

Läs mer

INTEGRITETS- OCH SÄKERHETSPOLICY

INTEGRITETS- OCH SÄKERHETSPOLICY INTEGRITETS- OCH SÄKERHETSPOLICY Svenska Bostadsfonden har policys för hantering av cookies och personuppgifter. Du ska alltid kunna känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss. Vi vill

Läs mer

När du deltar i en panelundersökning som vårt företag utför kan du känna dig säker på att eventuell personlig information stannar hos oss.

När du deltar i en panelundersökning som vårt företag utför kan du känna dig säker på att eventuell personlig information stannar hos oss. VISION CRITICAL COMMUNICATIONS INC. FÖRETAGETS INTEGRITETSPOLICY ÖVERSIKT Här hos Vision Critical Communications Inc. ("VCCI") är respekt för integriteten en viktig del av vårt åtagande gentemot klienter,

Läs mer

GROUPON SVERIGE SEKRETESSPOLICY

GROUPON SVERIGE SEKRETESSPOLICY GROUPON SVERIGE SEKRETESSPOLICY Datum för ikraftträdande: 2014-06-13 Denna sekretesspolicy ( Sekretesspolicy ) förklarar hur Groupon AB, Hälsingegatan 49, 113 31 Stockholm ( Groupon Sverige, oss, vår och

Läs mer

Sekretesspolicy för privatkunder

Sekretesspolicy för privatkunder Sekretesspolicy för privatkunder 1. Personuppgiftsansvarig Tikkurila Sverige AB (häri kallat Tikkurila) Textilgatan 31 120 86 Stockholm Sverige Org.nr: 556001-8300 Tel: +46(0)8 775 6000 2. Kontaktuppgifter

Läs mer

WHOIS policy för.eu-domännamn

WHOIS policy för.eu-domännamn WHOIS policy för.eu-domännamn 1/7 DEFINITIONER Termer som definieras i allmänna villkor och/eller i tvistlösningsreglerna för domänen.eu skrivs i kursiv stil i detta dokument. AVSNITT 1. INTEGRITETSPOLICY

Läs mer

RPM INTERNATIONAL INC. OCH DESS DOTTERFÖRETAG OCH DRIFTSFÖRETAG SAFE HARBOR SEKRETESSMEDDELANDE. GÄLLER FRÅN OCH MED: 12 augusti 2015

RPM INTERNATIONAL INC. OCH DESS DOTTERFÖRETAG OCH DRIFTSFÖRETAG SAFE HARBOR SEKRETESSMEDDELANDE. GÄLLER FRÅN OCH MED: 12 augusti 2015 RPM INTERNATIONAL INC. OCH DESS DOTTERFÖRETAG OCH DRIFTSFÖRETAG SAFE HARBOR SEKRETESSMEDDELANDE GÄLLER FRÅN OCH MED: 12 augusti 2015 Detta meddelande lägger fram de principer som efterföljs av RPM International

Läs mer

DATASKYDDSPOLICY. Policyns omfattning

DATASKYDDSPOLICY. Policyns omfattning Senast uppdaterad den 15 januari 2010 DATASKYDDSPOLICY Policyns omfattning Dataskyddspolicyn för gäster (nedan kallad policyn ) beskriver hur vi inom Rezidor Hotel Group genom vårt danska holdingbolag

Läs mer

BRIDGESTONE INTEGRITETSPOLICY

BRIDGESTONE INTEGRITETSPOLICY BRIDGESTONE INTEGRITETSPOLICY Senast ändrad den 21 oktober 2013. Vi är glada över att se ditt intresse för vårt bolag. Vi tar på våra besökares rätt till personlig integritet på fullt allvar. Därför ser

Läs mer

Honda MaRIS Pay & Go. Dataskydds- och cookiepolicy

Honda MaRIS Pay & Go. Dataskydds- och cookiepolicy Honda MaRIS Pay & Go Dataskydds- och cookiepolicy Honda är väl medvetna om vikten av att vara uppriktig och ansvarstagande i användningen av personuppgifter. Denna dataskydds- och cookiepolicy ( policy

Läs mer

ANVÄNDARVILLKOR ILLUSIONEN

ANVÄNDARVILLKOR ILLUSIONEN ANVÄNDARVILLKOR ILLUSIONEN Välkommen till Illusionen! Tack för att du använder Illusionen som tillhandahålls av Fotboll 2000. Detta är villkoren för användning av denna webbplats och programvara, bilder,

Läs mer

ANVÄNDARVILLKOR. 1.1 Allt innehåll i Tjänsten, såsom grafik, bilder, logotyper och mjukvara omfattas av Finditys eller tredje mans upphovsrätt

ANVÄNDARVILLKOR. 1.1 Allt innehåll i Tjänsten, såsom grafik, bilder, logotyper och mjukvara omfattas av Finditys eller tredje mans upphovsrätt ANVÄNDARVILLKOR Dessa användarvillkor tillämpas vid användning av Findity AB:s, org. nr. 556838-8200, ( Findity ) tjänst sparakvittot.se ( Tjänsten ). Genom att använda tjänsten godkänner användaren (

Läs mer

Tillsyn enligt personuppgiftslagen (1998:204) registrering av kunduppgifter samt klagomåls- och reklamationshantering

Tillsyn enligt personuppgiftslagen (1998:204) registrering av kunduppgifter samt klagomåls- och reklamationshantering Beslut Dnr 2009-01-12 780-2008 Big Travel Sweden AB Jöns Filsgatan 3 203 12 Malmö Tillsyn enligt personuppgiftslagen (1998:204) registrering av kunduppgifter samt klagomåls- och reklamationshantering Datainspektionens

Läs mer

SEKRETESSPOLICY. Hur vi använder och skyddar personlig information

SEKRETESSPOLICY. Hur vi använder och skyddar personlig information SEKRETESSPOLICY Denna sekretesspolicy innehåller information om hur vi samlar in, använder och delar den personliga information som vi samlar in när du besöker Genworth.se på Internet. Denna sekretesspolicy

Läs mer

ANVÄNDARVILLKOR för TomToms Webbplatser

ANVÄNDARVILLKOR för TomToms Webbplatser ANVÄNDARVILLKOR för TomToms Webbplatser 1 Tillämpningsområde Dessa Användarvillkor gäller för användning av TomToms Webbplatser och innehåller dina rättigheter, skyldigheter och restriktioner vid användning

Läs mer

Sekretesspolicy. Information som samlas in

Sekretesspolicy. Information som samlas in Sekretesspolicy Skriv ut Spara PDF Uppdaterad: 11 januari 2012 Disney Club Penguin ( Club Penguin ) drivs och visas för användare runt om i världen av Disney Online Studios Canada Inc. (tidigare känt under

Läs mer

EasyParks Integritetspolicy

EasyParks Integritetspolicy EasyParks Integritetspolicy Gäller från och med 1 juni 2016 1 Om EasyParks Integritetspolicy När du använder EasyPark AB:s ( EasyPark ) tjänster anförtror du EasyPark dina personuppgifter. I denna integritetspolicy

Läs mer

Sekretessmeddelande Kelly Services AB Innehåll

Sekretessmeddelande Kelly Services AB Innehåll Sekretessmeddelande Kelly Services AB Innehåll Vår sekretessöverenskommelse Vilken typ av personliga uppgifter som vi samlar in Med vilka vi delar informationen? Val: Tackar Nej/Tackar Ja Noggrannhet och

Läs mer

Integritetspolicy. Innehåll. Gäller från och med 1 januari 2016

Integritetspolicy. Innehåll. Gäller från och med 1 januari 2016 Integritetspolicy Gäller från och med 1 januari 2016 Innehåll Integritetspolicy... 1 1 Inledning... 2 2 Viktiga delar som du samtycker till... 2 3 Den information vi samlar in... 3 3.1 Registreringsuppgifter...

Läs mer

Användaravtal och samtycke till behandling av personuppgifter

Användaravtal och samtycke till behandling av personuppgifter Användaravtal och samtycke till behandling av personuppgifter Nedanstående villkor reglerar deltagande i internet panelen ( Panelen ) för vilken TV4 AB, 556289-4237, 115 79 Stockholm, Stockholms län, är

Läs mer

Johnson Controls bindande bolagsregler kring sekretess

Johnson Controls bindande bolagsregler kring sekretess Johnson Controls bindande bolagsregler kring sekretess Innehåll 1. Introduktion 2. Omfattning och ansökan 3. Transparens och information 4. Rättvisa och syftesbegränsning 5. Datakvalitet och proportionalitet

Läs mer

Sekretessinformation från Adient

Sekretessinformation från Adient Sekretessinformation från Adient Adient plc (registrerat i Irland, 25-28 North Wall Quay, IFSC, Dublin, 1) och dess dotterbolag (hädanefter gemensamt benämnda Adient, vi, oss eller vår) tar din sekretess

Läs mer

Användningsvillkor. Begränsad licens. Upphovsrätt/varumärken. Läs våra användningsvillkor innan du använder webbplatsen

Användningsvillkor. Begränsad licens. Upphovsrätt/varumärken. Läs våra användningsvillkor innan du använder webbplatsen Användningsvillkor Läs våra användningsvillkor innan du använder webbplatsen När det gäller den här webbplatsen [clp.partners.axa/se] ( webbplatsen ) avser AXA Financial Insurance Company Limited, Financial

Läs mer

Onlinesekretesspolicy

Onlinesekretesspolicy Onlinesekretesspolicy Custom House Financial (UK) Limited Western Union Business Solutions (UK) Limited Gäller från: 1 november 2014 I Sverige finns tjänster som tillhandahålls av Custom House Financial

Läs mer

Risk, security, and legal analysis for migration to cloud. PART 3: Privacy and security management

Risk, security, and legal analysis for migration to cloud. PART 3: Privacy and security management Risk, security, and legal analysis for migration to cloud PART 3: Privacy and security management Cloud Computing Cloud computing har visat sig vara en framgångsrik paradigm som till stor del förenklar

Läs mer

3. Avstämning mot hyresvärdens krav. Villkor för användning av HomeQ.se

3. Avstämning mot hyresvärdens krav. Villkor för användning av HomeQ.se Villkor för användning av HomeQ.se 1. Allmänt Dessa användarvillkor innehåller de villkor som (tillsammans med vår cookie-policy) gäller för din användning av vår webbplats www.homeq.se och den tjänst

Läs mer

2.3 För att ditt medlemskap skall beviljas måste du vara över 18 år och vara registrerad kund på Webbplatsen

2.3 För att ditt medlemskap skall beviljas måste du vara över 18 år och vara registrerad kund på Webbplatsen ALLMÄNNA VILLKOR FÖR SVENSKA SPELS MEDLEMSTJÄNSTER 1. ALLMÄNT 1.1 Detta avtal fastställer villkoren ( Allmänna Villkor ) för AB Svenska Spels ( Svenska Spel ) tillhandahållande av interaktiva tjänster

Läs mer

DATASKYDDSMANUAL för Saferoad-gruppen

DATASKYDDSMANUAL för Saferoad-gruppen DATASKYDDSMANUAL för Saferoad-gruppen Innehåll 1. Introduktion till Dataskydd 5 2. Sammanfattning 7 3. Datainsamling 8 4. Känsliga personuppgifter och specialkategorier av personuppgifter 11 5. Notis

Läs mer

Kontaktperson för policyn: Chefsjuristen integritetsfrågor

Kontaktperson för policyn: Chefsjuristen integritetsfrågor Namn: Safe Harbor-integritetspolicy för anställda Policynummer: P.01.01 Avdelning: Brunswicks juridiska avdelning Sida: 1 av 6 Ursprungligt publiceringsdatum: April 22, 2013 Revideringsdatum: E.t. Policyägare:

Läs mer

Användarvillkor. Stille AB Sundbybergsvägen 1A 171 73 Solna Tel +46 (0)8 588 580 00 Fax +46 (0)8 588 580 05 www.stille.se

Användarvillkor. Stille AB Sundbybergsvägen 1A 171 73 Solna Tel +46 (0)8 588 580 00 Fax +46 (0)8 588 580 05 www.stille.se Användarvillkor Godkännande Stille AB (nedan Stille ) äger och/eller kontrollerar allt innehåll på denna webbplats. Din åtkomst till och användning av denna webbplats omfattas av följande villkor och all

Läs mer

Tillsyn enligt personuppgiftslagen (1998:204) uppföljning av ärende om Kristdemokraternas medlemsregister

Tillsyn enligt personuppgiftslagen (1998:204) uppföljning av ärende om Kristdemokraternas medlemsregister Datum Diarienr 2014-03-31 1293-2013 Kristdemokraterna Box 2373 103 18 STOCKHOLM Tillsyn enligt personuppgiftslagen (1998:204) uppföljning av ärende om Kristdemokraternas medlemsregister Datainspektionens

Läs mer

Vänligen läs igenom denna integritetspolicy noggrant då den innehåller viktig information rörande dina legala rättigheter och skyldigheter.

Vänligen läs igenom denna integritetspolicy noggrant då den innehåller viktig information rörande dina legala rättigheter och skyldigheter. INTEGRITETSPOLICY Senast uppdaterad: 31 augusti 2014 Vänligen läs igenom denna integritetspolicy noggrant då den innehåller viktig information rörande dina legala rättigheter och skyldigheter. DENNA INTERNETSIDA

Läs mer

Skydd av personuppgifter för användare som registrerats av EU-kommissionens identitetshanteringstjänst (Identity Management Service)

Skydd av personuppgifter för användare som registrerats av EU-kommissionens identitetshanteringstjänst (Identity Management Service) Skydd av personuppgifter Skydd av personuppgifter för användare som registrerats av EU-kommissionens identitetshanteringstjänst (Identity Management Service) 1. Vad är identitetshanteringstjänsten? EU-kommissionens

Läs mer

ALLMÄNNA VILLKOR PRIVATPERSONER

ALLMÄNNA VILLKOR PRIVATPERSONER ALLMÄNNA VILLKOR PRIVATPERSONER 1 Allmänt 11 12 13 HiSekai AB, org nr 556979-8613, ( AddTruly ) gör det möjligt för konsumenter att skänka pengar till välgörande ändamål i samband med köp via webben AddTruly

Läs mer

Allmänna villkor Fastighetsägarna Dokument

Allmänna villkor Fastighetsägarna Dokument Allmänna villkor Fastighetsägarna Dokument 1. Allmänt om Fastighetsägarna Dokument Fastighetsägarna Dokument är en tjänst avsedd för både företag och organisationer och fysiska personer som är näringsidkare.

Läs mer

Sekretesspolicy Målsättning och ansvarig Grundläggande uppgifter om behandling av data Inhämtning, behandling och användning av personuppgifter

Sekretesspolicy Målsättning och ansvarig Grundläggande uppgifter om behandling av data Inhämtning, behandling och användning av personuppgifter Sekretesspolicy 1. Målsättning och ansvarig 1.1. Denna sekretesspolicy upplyser om typ, omfång och syfte med inhämtning och användning av data samt av cookies på denna webbplats och för onlineerbjudanden

Läs mer

Senast uppdaterad 18 juni, 2014. Ersätter villkoren från den 2 maj 2013 i dess helhet.

Senast uppdaterad 18 juni, 2014. Ersätter villkoren från den 2 maj 2013 i dess helhet. Ytterligare användningsvillkor för Acrobat.com Senast uppdaterad 18 juni, 2014. Ersätter villkoren från den 2 maj 2013 i dess helhet. ADOBES ONLINETJÄNSTER SOM ÄR TILLGÄNGLIGA VIA ACROBAT.SE YTTERLIGARE

Läs mer

Tillsyn enligt personuppgiftslagen (1998:204) registrering av kunduppgifter samt klagomåls- och reklamationshantering

Tillsyn enligt personuppgiftslagen (1998:204) registrering av kunduppgifter samt klagomåls- och reklamationshantering Beslut Dnr 2009-01-12 771-2008 Ticket Travel Group AB Värmdövägen 84 131 08 Nacka Tillsyn enligt personuppgiftslagen (1998:204) registrering av kunduppgifter samt klagomåls- och reklamationshantering Datainspektionens

Läs mer

2.3 Överföring av personuppgifter utanför Europeiska Ekonomiska Samarbetsområdet

2.3 Överföring av personuppgifter utanför Europeiska Ekonomiska Samarbetsområdet Skydd för personuppgifter hos VIA EGENCIA Vi är medvetna om att du visar oss stort förtroende genom att boka online via www.viaegencia.no.se.dk.fi (nedan kallat VIA EGENCIAs hemsida eller vår hemsida ).

Läs mer

För mer information eller svar på frågor kring tävlingen, skicka e-post till nordic@chiquita.com

För mer information eller svar på frågor kring tävlingen, skicka e-post till nordic@chiquita.com Regler och villkor Vinn en bananbåt från Chiquita (Sverige) ARTIKEL 1: Kampanjregler I dessa regler och villkor (härefter Regler och Villkor ) beskrivs de officiella reglerna för tävlingen Vinn en bananbåt

Läs mer

INREACH SEKRETESSREGLER

INREACH SEKRETESSREGLER INREACH SEKRETESSREGLER Senast uppdaterad: September 1, 2016 (v 2016.2) Din integritet är viktig för InReach, Inc. ("inreach"). Vi har utarbetat dessa Sekretessregler så att du ska veta hur vi samlar in,

Läs mer

Microsajt vaccinplus.se, endast speglande information i IGM godkända "snabbguiden"

Microsajt vaccinplus.se, endast speglande information i IGM godkända snabbguiden Microsajt vaccinplus.se, endast speglande information i IGM godkända "snabbguiden" (IGM ärendenr: RV058-15. SPMSD valideringsnrse00533) klickar man här får man upp pdf på IGM godkända & spmsd validerade

Läs mer

ANVÄNDARVILLKOR. 1. GODKÄNNANDE.

ANVÄNDARVILLKOR. 1. GODKÄNNANDE. Senaste revision 2012-09-01 ANVÄNDARVILLKOR. Sport3x med webbadress www.sport3x.se 1. GODKÄNNANDE. 1.1 Sport3x administrerar Webbsida ("Sport3x") med adress www.sport3x.se och den tjänst som där tillhandahålls

Läs mer

Tillsyn enligt personuppgiftslagen (1998:204) registrering av kunduppgifter samt klagomåls- och reklamationshantering

Tillsyn enligt personuppgiftslagen (1998:204) registrering av kunduppgifter samt klagomåls- och reklamationshantering Beslut Dnr 2009-01-12 786-2008 Kuoni Scandinavia AB Box 454 39 113 47 STOCKHOLM Tillsyn enligt personuppgiftslagen (1998:204) registrering av kunduppgifter samt klagomåls- och reklamationshantering Datainspektionens

Läs mer

TOTAL IMMERSION D FUSION RUNTIME LICENSAVTAL FÖR SLUTANVÄNDARE

TOTAL IMMERSION D FUSION RUNTIME LICENSAVTAL FÖR SLUTANVÄNDARE TOTAL IMMERSION D FUSION RUNTIME LICENSAVTAL FÖR SLUTANVÄNDARE Läs noga igenom alla villkor i detta licensavtal (nedan kallat avtalet ) mellan TOTAL IMMERSION och dig själv (nedan kallad du eller LICENSTAGARE

Läs mer

Integritets- och cookiepolicy

Integritets- och cookiepolicy Integritets- och cookiepolicy Virgin Pulse, Inc. (nedan kallat Virgin Pulse, vi, oss, vår(t)/våra) vill på all sätt skydda din integritet. I den här integritets- och cookiepolicyn (nedan kallad integritetspolicyn)

Läs mer

PM 18.01 2001-10-03. Tillämpning av PUL inom Barn- och utbildningsnämndens verksamheter

PM 18.01 2001-10-03. Tillämpning av PUL inom Barn- och utbildningsnämndens verksamheter PM 18.01 BARN- OCH UTBILDNINGSFÖRVALTNINGEN 2001-10-03 Tillämpning av PUL inom Barn- och utbildningsnämndens verksamheter 1. Bakgrund PuL, personuppgiftslagen, trädde i kraft hösten 1998. Övergångsvis,

Läs mer

Adients bindande bolagsregler för sekretess

Adients bindande bolagsregler för sekretess Adients bindande bolagsregler för sekretess Innehåll 1. Inledning 2. Omfattning och ansökan 3. Transparens och information 4. Rättvisa och syftesbegränsning 5. Datakvalitet och proportionalitet 6. Individers

Läs mer

Land-för-land-rapportering. Skatteverket

Land-för-land-rapportering. Skatteverket Land-för-land-rapportering Skatteverket 2017-09-27 Agenda Introduktion Rättsliga frågor (begrepp etc) Fastställt formulär - XML Hur ska en rapport lämnas in? Testtjänst Säkerhet Deltagare SKV Björn Erling

Läs mer

TaxiPro24.se, är en tjänst för dig som vill optimera ditt åkeri med schemaläggning & passbokning via webben!

TaxiPro24.se, är en tjänst för dig som vill optimera ditt åkeri med schemaläggning & passbokning via webben! Användarvillkor 1. GODKÄNNANDE AV VILLKOR Välkommen! TaxiPro24.se, är en tjänst för dig som vill optimera ditt åkeri med schemaläggning & passbokning via webben! TaxiPro24.se erbjuder dig som åkare en

Läs mer

Avtal MELLAN PERSONUPPGIFTSANSVARIG OCH PERSONUPPGIFTSBITRÄDE

Avtal MELLAN PERSONUPPGIFTSANSVARIG OCH PERSONUPPGIFTSBITRÄDE Avtal MELLAN PERSONUPPGIFTSANSVARIG OCH PERSONUPPGIFTSBITRÄDE 1. Personuppgiftsbiträdesavtalets syfte Detta Personuppgiftsbiträdesavtal syftar till att uppfylla stadgandet i 30 personuppgiftslagen (PuL)

Läs mer

Utskrift online 4.0. Utgåva 1

Utskrift online 4.0. Utgåva 1 Utskrift online 4.0 Utgåva 1 2008 Nokia. Alla rättigheter förbehållna. Nokia, Nokia Connecting People och Nseries är varumärken eller registrerade varumärken som tillhör Nokia Corporation. Nokia tune är

Läs mer

ANVÄNDARVILLKOR FÖR DIGITALA PRODUKTER OCH TJÄNSTER NATUR & KULTUR LÄROMEDEL

ANVÄNDARVILLKOR FÖR DIGITALA PRODUKTER OCH TJÄNSTER NATUR & KULTUR LÄROMEDEL ANVÄNDARVILLKOR FÖR DIGITALA PRODUKTER OCH TJÄNSTER NATUR & KULTUR LÄROMEDEL Version, 2015-05-07 Dessa användarvillkor gäller för Licenstagares användning av digitala produkter och tjänster vilka tillhandahålls

Läs mer

Blogg.se användarvillkor

Blogg.se användarvillkor Blogg.se användarvillkor 1. Godkännande av Användarvillkoren 1. Företaget Blogg Esse AB (nedan "Blogg Esse") tillhandahåller tjänster avseende skapande och upprätthållande av s.k. bloggar (nedan "Blogg-tjänsterna").

Läs mer

Tack för att du använder Vanderbilts webbplats. Vi vill nedan upplysa dig som användare av Vanderbilts webbplats om våra användarvillkor.

Tack för att du använder Vanderbilts webbplats. Vi vill nedan upplysa dig som användare av Vanderbilts webbplats om våra användarvillkor. Tack för att du använder Vanderbilts webbplats. Vi vill nedan upplysa dig som användare av Vanderbilts webbplats om våra användarvillkor. 1. Omfattning 2. Tjänster 3. Registrering, lösenord 4. Rätten att

Läs mer

ADOBE FLASH PLAYER 10.3 Lokal inställningshanterare

ADOBE FLASH PLAYER 10.3 Lokal inställningshanterare ADOBE FLASH PLAYER 10.3 Lokal inställningshanterare PRERELEASE 03/07/2011 Juridisk information Juridisk information Juridisk information finns på http://help.adobe.com/sv_se/legalnotices/index.html. iii

Läs mer

Handbok för Google Cloud Print

Handbok för Google Cloud Print Handbok för Google Cloud Print Information om Google Cloud Print Utskrifter med Google Cloud Print Bilaga Innehåll Handbokens användning... 2 Symboler i handboken... 2 Friskrivningsklausul... 2 1. Information

Läs mer

Version 2.0 Oktober 2016 Norwex Sekretesspolicy

Version 2.0 Oktober 2016 Norwex Sekretesspolicy Version 2.0 Oktober 2016 Norwex Sekretesspolicy 14308 0916 Innehållsförteckning 1. Barn yngre än 13 år...3 2. Information som vi samlar in...3 a. Internetanvändningsrelaterad information... 3 aa. IP-adresser...

Läs mer

Användaravtal för MyVeritas

Användaravtal för MyVeritas Användaravtal för MyVeritas LÄS IGENOM DET HÄR ANVÄNDARAVTALET ( AVTALET ) NOGGRANT INNAN DU REGISTRERAR DIG PÅ WEBBPLATSEN FÖR INTERNETBASERADE PROGRAM ( WEBBPLATSEN ). GENOM ATT ANVÄNDA WEBBPLATSEN (1)

Läs mer

ProfessionGuard Professionsansvarsförsäkring

ProfessionGuard Professionsansvarsförsäkring Vänligen svara på alla frågor. Om det saknas utrymme för att kunna besvara frågan, vänligen fortsätt Ditt svar på ett papper med Ditt företags brevpapper med hänvisning till den fråga som besvaras. Del

Läs mer

Meetings by Formpipe Integritetspolicy

Meetings by Formpipe Integritetspolicy Meetings by Formpipe Integritetspolicy Revisionsnummer: 2 ID-nummer: Meetings by Formpipe Integritetspolicy Datum: 2014-10-14 Formpipe Software AB. Alla rättigheter förbehållna. 2 (7) Innehållsförteckning

Läs mer

Riktlinjer och avtal för elektroniska utskick via nyhetsbrevtjänst SCUF- regioner

Riktlinjer och avtal för elektroniska utskick via nyhetsbrevtjänst SCUF- regioner 2015-01- 12 Riktlinjer och avtal för elektroniska utskick via nyhetsbrevtjänst SCUF- regioner Vad tjänsten innebär Alla SCUF:s regionstyrelser, vidare nämnt som regionerna, har tillgång till en tjänst

Läs mer

Ny dataskyddslagstiftning i Europa. Agnes Andersson Hammarstrand

Ny dataskyddslagstiftning i Europa. Agnes Andersson Hammarstrand 1 Ny dataskyddslagstiftning i Europa Agnes Andersson Hammarstrand Ny personuppgiftsförordning - en fråga för alla 3 Agenda Personuppgiftslagen idag Nya lagen - bakgrund De största förändringarna Sammanfattning

Läs mer

2. Komma igång. 3. Komma åt Salut Chat. 4. Uppdatera webbläsare och plugin

2. Komma igång. 3. Komma åt Salut Chat. 4. Uppdatera webbläsare och plugin Neuropsykiatriska behandlingsenheten, Solhem Södra Älvsborgs sjukhus 501 82 BORÅS Tel.: 033-616 29 60, e- mail: lena.y.johannesson@vgregion.se 1. Inledning Syftet med den här studien är att utvärdera om

Läs mer

Personuppgiftsbiträdesavtal

Personuppgiftsbiträdesavtal DNR 13-125/2325 SID 1 (9) Bilaga 9 Personuppgiftsbiträdesavtal Upphandling av ett helhetsåtagande avseende IT-stöd för pedagogiskt material inom Skolplattform Stockholm DNR 13-125/2325 SID 2 (9) INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Läs mer

Regel. Behandling av personuppgifter i Riksbanken. 1 Personuppgifter

Regel. Behandling av personuppgifter i Riksbanken. 1 Personuppgifter Regel BESLUTSDATUM: 2013-11-06 BESLUT AV: Anders Vredin BEFATTNING: Avdelningschef ANSVARIG AVDELNING: Stabsavdelningen FÖRVALTNINGSANSVARIG: Åsa Sydén HANTERINGSKLASS Ö P P E N SVERIGES RIKSBANK SE-103

Läs mer

AMERICAN EXPRESS. Webbplats för affärspartners regler och villkor

AMERICAN EXPRESS. Webbplats för affärspartners regler och villkor AMERICAN EXPRESS Webbplats för affärspartners regler och villkor Webbplatsen för affärspartners tillhandahålls av American Express Payment Services Limited (här även kallat "American Express", "vår/t",

Läs mer

ANVÄNDNINGSVILLKOR. Läs igenom dessa villkor noggrant innan du använder denna webbplats.

ANVÄNDNINGSVILLKOR. Läs igenom dessa villkor noggrant innan du använder denna webbplats. ANVÄNDNINGSVILLKOR Läs igenom dessa villkor noggrant innan du använder denna webbplats. Genworth Financial-gruppen av företag som erbjuder försäkrings- och finanstjänster ("Genworth Financial") tillhandahåller

Läs mer

Sekretessdeklaration. Ikraftträdande: [07/25/2011]

Sekretessdeklaration. Ikraftträdande: [07/25/2011] Sekretessdeklaration Ikraftträdande: [07/25/2011] HTC tar sekretessen för dina personuppgifter på allvar. HTC Corporation HTC Corporation på No. 23 Xinghua Road, Taoyuan City och County 330, Taiwan, Republic

Läs mer

Behörighet i Alectas internetkontor - Ombud

Behörighet i Alectas internetkontor - Ombud Behörighet i Alectas internetkontor - Ombud Nyanmälan. Vi anmäler oss till internetkontoret för första gången. Byte av behörighetsansvarig. Avregistrera nuvarande behörighetsansvarig (i samband med byte

Läs mer

Finansinspektionens författningssamling

Finansinspektionens författningssamling Remissexemplar 2017-04-11 Finansinspektionens författningssamling Utgivare: Finansinspektionen, Sverige, www.fi.se ISSN 1102-7460 Finansinspektionens föreskrifter om åtgärder mot penningtvätt och finansiering

Läs mer

EUs nya personuppgiftslagstiftning. Agnes Andersson Hammarstrand, IT-advokat Setterwalls Advokatbyrå

EUs nya personuppgiftslagstiftning. Agnes Andersson Hammarstrand, IT-advokat Setterwalls Advokatbyrå EUs nya personuppgiftslagstiftning Agnes Andersson Hammarstrand, IT-advokat Setterwalls Advokatbyrå Ny personuppgiftsförordning - en fråga för alla 2 Agenda Personuppgiftslagen idag Nya lagen - bakgrund

Läs mer

PALAVER VILLKOR FÖR GÄSTER

PALAVER VILLKOR FÖR GÄSTER 1. ALLMÄNT PALAVER VILLKOR FÖR GÄSTER Dessa villkor (nedan dessa villkor eller villkoren ) gäller när Palaver Place AB, org.nr 559062-9902, Aroseniusvägen 26, 168 50 Bromma (nedan Palaver Place, vi, oss

Läs mer

Behörighetsanmälan för Alectas internetkontor Företag

Behörighetsanmälan för Alectas internetkontor Företag Behörighetsanmälan för Alectas internetkontor Företag * Obligatorisk uppgift Vi anmäler oss till internetkontoret för första gången. Vi vill byta behörighetsansvarig. Vi vill lägga till eller ta bort kundnummer.

Läs mer

KÖPEVILLKOR. Avtalstext:

KÖPEVILLKOR. Avtalstext: KÖPEVILLKOR Avtalstext: Genom att slutföra köpet blir du skyldig att betala för den vara du beställt. Du får din vara skickad hem med post tillsammans med din faktura. Betalningsvillkor: Kredittiden för

Läs mer

Köpvillkor. 4. Betalningsvillkor Du kan välja mellan följande betalningsalternativ:

Köpvillkor. 4. Betalningsvillkor Du kan välja mellan följande betalningsalternativ: 1. Allmänt Du kan känna dig trygg med ditt val! Vi följer de lagar och regler som gäller vid tillverkning och kontroll av kosttillskott. Vi följer våra produkter noggrant från råvara till färdig produkt

Läs mer

Allmänna villkor för besök och användandet av Redeyes webbsidor.

Allmänna villkor för besök och användandet av Redeyes webbsidor. Allmänna villkor för besök och användandet av Redeyes webbsidor. Information om Redeye AB Redeye AB, org nr 556581-2954, är en specialiserad finansiell rådgivare inriktad mot små och medelstora tillväxtbolag

Läs mer

Norton Internet Security

Norton Internet Security Norton Internet Security Norton Internet Security Den här cd-skivan innehåller programvaran Norton Internet Security. Programmet är utformat för att skydda ditt privatliv och din säkerhet när du är uppkopplad

Läs mer

NOKIAS BEGRÄNSADE TILLVERKARGARANTI FÖR NOKIA MED WINDOWS-TELEFON

NOKIAS BEGRÄNSADE TILLVERKARGARANTI FÖR NOKIA MED WINDOWS-TELEFON NOKIAS BEGRÄNSADE TILLVERKARGARANTI FÖR NOKIA MED WINDOWS-TELEFON OBS! Den begränsade tillverkargarantin (nedan kallad garantin) gäller endast för äkta Nokia-produkter med Windows-telefoner som säljs via

Läs mer

AFA Försäkrings kundwebb

AFA Försäkrings kundwebb v 1.02 augusti 2011 Allmänna villkor för Privatpersoner vid nyttjande av AFA Försäkrings kundwebb 1. Bakgrund 1.1 AFA Försäkring är samlingsnamnet för de tre bolagen AFA Sjukförsäkringsaktiebolag, AFA

Läs mer

Ny funktionalitet för Finansinspektionens offentliggörande av prospekt

Ny funktionalitet för Finansinspektionens offentliggörande av prospekt PROMEMORIA Datum 2007-04-13 Författare Ruth Yosef Ny funktionalitet för Finansinspektionens offentliggörande av prospekt Finansinspektionen P.O. Box 6750 SE-113 85 Stockholm [Sveavägen 167] Tel +46 8 787

Läs mer

Internetsäkerhet. banktjänster. September 2007

Internetsäkerhet. banktjänster. September 2007 Internetsäkerhet och banktjänster September 2007 Skydda din dator Att använda Internet för att utföra bankärenden är enkelt och bekvämt. Men tänk på att din datormiljö måste vara skyddad och att du aldrig

Läs mer