Kvarnbacken En stolt pionjär i nya Jakobsberg

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Kvarnbacken En stolt pionjär i nya Jakobsberg"

Transkript

1 Jakobsberg söderdalen Kvarnbacken En stolt pionjär i nya Jakobsberg

2 Kvarteret Kvarnbacken får en stadsmässig utformning och mot Järfälla vägen samt Frihetsvägen finns även tre luftiga verksamhetslokaler, varav en blir särskilt utformad för restaurangverksamhet.

3 Först i Söderdalen I en helt ny stadsdel i det nya Jakobsberg kommer JM att bygga flera hemtrevliga kvarter. Kvarnbacken blir områdets första med ett centru m nära läge, jordfärgade putsfasader, grön innergård och 71 hem att trivas i. Först ut i den nyblommade stadsdelen Söderdalen blir kvarteret Kvarnbacken. Av områdets sammanlagt nya bostäder kommer Kvarnbacken att rymma 71 välplanerade lägenheter om 1 5 rum och kök med antingen balkong eller egen uteplats. Kvarteret kommer att bestå av två hus: ett vinkelhus i fem till sex våningar och ett punkthus om fyra våningar. Båda husen får rena puts fasader som går i skiftande jordfärger och väl upplysta entréer med skärmtak och avskiljda entréhallar. På gården mellan husen planterar vi en blandad grönska av större träd och mindre buskar. För att gården ska bli en trygg plats för både lek och möten smyc kar vi passagerna med genomtänkt belysning. Dessutom finns praktiska cykelrum samt ett vinds- alternativt källarförråd till varje lägenhet. Parkeringshus kommer att byggas längs järnvägen. Provisorisk parkering tills dess att parkeringshuset är klart kommer att ordnas i anslutning till Kvarnbacken. Ett nav i nya Jakobsberg Namnet på kvarteret lånar vi från ett av Jakobsbergs historiska landmärken, den gamla 1700-talskvarnen. Vi tyckte att det lät passande att inleda en ny era för orten genom att blicka tillbaka på det som en gång var. Kvarnbacken blir startskottet för ett nytt och upprustat Jakobsberg. Alla bostäder får öppna planlösningar, goda förvaringsmöjligheter och full maskinell utrustning. Här bor du nybyggt och bekvämt i navet nära centrum, kommunikationer, natur och aktiviteter.

4 Jakobsberg Vattmyraskolan Järfällavägen Kärrvägen Vattmyravallen Enköpingsvägen Säbysjön VIKSJÖ Nyårsvägen Mälarvägen Vittraskolan Fastebolskolan Kvarngymnasiet Olovslundskolan Viksjöleden Nybergsskolan Järfälla ishall NT-gymnasiet Samgymnasiet Järfällavägen Jakobsberg kvarnbacken Söderdalen Vasaplatsen Internationella Engelska skolan Montessoriskolan Växthuset Viksjöleden Aspnässkolan Allmogeplatsen Riddarplatsen Kvarnplan JAKOBS- BERG Järfälla Utbildningscentrum Unionsvägen Järfällavallen Tallbohovsskolan Tallbohovs ip Trafikplats Jakobsberg Enköpingsvägen Säby gård Barkarbyfältet Viksjöskolan Viksjö sporthall Viksjövallen Järfällavägen Trafikplats Barkarby Viksjöleden Kommunikationer Från Söderdalen pendlar du smidigt till city. Pendeltåget från Jakobsberg tar dig till Stockholm C på 19 minuter. Härifrån avgår också flera direktbussar, och med bil når du enkelt E18 eller E4. Service och shopping Ett hundratal butiker samt caféer hittar du i Jakobsbergs centrum. Där finns även läkarmottagning, BVC, bibliotek och bank. I Viksjö Centrum ligger omtyckta Ica Kvantum när det vankas storhandling. Görvälns slott I populära och flerfaldigt prisbelönade Görvälns slott kan du njuta av kulinariska mästerverk i slottsmiljö. Utöver restaurang finns här även hotell med rum för företags konferenser och vardagspauser. Naturreservat Järvafältet och Görvälns naturreservat är två skogssköna utflyktsmål nära Kvarnbacken. På Järvafältet finns det gott om svampställen och i Görvälns naturreservat lockar både berg och dalar längs Mälaren. Skolor Jakobsberg är en familjevänlig ort och i Söderdalen bor du nära flera för-, grund- och gymnasieskolor i både privat och kommunal regi. I Söderdalen finns det redan nu planer för två nya förskolor. Barkarby handelsplats Strax öster om Jakobsberg ligger Barkarby handelsplats. Här finns Ikea, Stockholm Quality Outlet och en rad andra butiker och varuhus som har det mesta från för gasare till designerväskor.

5 Söderdalens många hemtrevligheter På det gamla industriområdet i Jakobsberg bygger vi en ny stadsdel med storslagna ambitioner. Söderdalen omfattar cirka bostäder med ett ypperligt läge mellan centrum och Mälaren, skolor och sporthallar. Efter att ha byggt hus och bostadsområden i över 60 år har vi lärt oss ett och annat. Däribland att ett bra läge är avgörande för att skapa en härlig stadsdel. För att Söderdalen ska bli Jakobsbergs mysigaste stadsdel ägnar vi varenda kvadrat meter lika mycket omtanke. Vi ger därför Söderdalen utrymme att växa fram och hitta både form och identitet på vägen. Ytorna mellan kvarteren fyller vi med privata innergårdar, gatorna blir väl upplysta och möts upp i den gröna Lillängs parken och en levande torgplats som tillsammans blir stads delens hjärta. Även Bällstaån får ett upplyft. Vi breddar den, bygger soldäck och hjälper till med allt det som naturen inte löste på egen hand. Men det som i slutändan gör Söderdalen till Söder dalen är läget. Det är ett bostadsområde som får parkettplats i det nya Jakobsberg, nära till centrum utan att för den delen hamna mitt i det. Här är du alltid omgiven av roliga aktiviteter samt goda kommunikationer och bara en cykeltur bort från närmsta badstrand. En aktiv hemmaplan Söderdalen ska bli en stadsdel som uppmuntrar till aktivitet, därför blir den gröna kärnan Lillängsparken lika avkopplande som äventyrlig. Mitt i grönskan bygger vi en aktivitetspark för både lek och träning. För promenader eller joggingturer i skogsmiljö ligger naturreservatet Järvafältet väl till pass, där ligger även Säby Gårds stall och ridhus. Under vintertid kan du åka skridskor på Mälaren eller susa ned för Brukets slalombackar. Året runt och oavsett väderlek kan du dessutom besöka Järfälla Sportcenter där det finns sporthall, simhall, tennisbanor, fotbollsplaner och ishall.

6 1. Bibbi Leine, landskapsarkitekt Landskapslaget 2. Jesper Engström, arkitekt AIX Arkitekter 1 2

7 I den norra delen av Söderdalen, där kvarteret Kvarnbacken ligger, får området en öppen stadsmässig utformning med klassiska volymer i varierande höjder och kulörer. Jesper Engström, AIX Arkitekter Ett tongivande småstadskvarter Till Kvarnbacken har våra byggnads- och landskapsarkitekter samarbetat för att ge Söderdalen en strålande start. Här sätts tonen för det nya bostadsområdet med ett grönskande och stadsmässigt kvarter. Arkitektoniskt vill vi göra Söderdalen till en grön kvartersstad med småstadskaraktär som har en tydlig uppdelning mellan det privata och det offentliga, säger arkitekten Jesper Engström från AIX Arkitekter. Kvarnbacken blir kvarteret som inviger den nya stadsdelen. Detta premiärkvarter sätter stilen för området med stadsmässiga fasader om fem till sex våningar utåt gatorna och ett punkthus mot gården om fyra. Gemensamt för båda husen är klassiska volymer och spetsiga sadeltak. Arkitekturen blir modern med kraftiga kulörer på klassiska volymer, lite inspirerade av 40- och 50-talets ganska självklara arkitektur, tillägger Jesper Engström. Mot Järfällavägen får husen en lite ruffigare putsfasad som går i röda och bruna jordfärger. På kvarterets insida blir det en ljusare ton med stora balkonger och en varm gul fasad som fångar upp solljuset. En böljande gård Inbäddad mellan de två husen ligger en stor och inbjudande gårdsmiljö. Det blir mycket grönt i form av buskar och träd och i anslutning till varje trapphus anlägger vi en mindre mötesplats. Gårdens mitt är en böljande grönyta som ramas in av stramare linjer mot husen. Den innehåller mycket växtlighet som har kvaliteter året runt i form av tidiga vårlökar, vintergröna häckar, blommande perenner och träd med blomning och höstfärg, säger Bibbi Leine från Landskapslaget som har ritat gården.

8 USP Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats som blickar ut mot gården Öppet samband mellan kök och vardagsrum Praktisk och rymlig skjutdörrsgarderob i sovrum Gott om förvaringsmöjligheter med skjutdörrsgarderob i hall Helkaklat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare Exempel på planlösning 3 rok, 75 kvm m LGH NR: 41104, 41204, 41304

9 Rum med ljus och rymd Skandinavien har en lång formtradition där gedigna hantverk möter en avskalad minimalism. När vi skulle komponera inredningen till Kvarnbacken valde vi att omfamna det nordiska designarvet. Kvarnbackens 71 lägenheter inreder vi med hållbara naturmaterial. Ditt nya hem får fönsterbänkar i grå sten samt ett helkaklat badrum. Med mattlackade ekgolv och vitmålade väggar i en öppen och luftig planlösning vill vi att inget ska stå i vägen för dig och hur du väljer att bo. Här kan du blanda gammalt med nytt, stort med litet. I hörnet kan du ha design klassikern du ropade hem på auktionen och jämte den kan du ställa din moderna golvlampa. Kök för mat och möten Köket har på senare tid blivit hemmets hjärta. Det är här vi samlas, möts och umgås för att antingen mingla eller hacka morötter. Hur du än väljer att använda ditt kök har vi sett till att ge dig alla förutsättningar. Bra utrustning finns i form av rostfri kyl och frys, induktionshäll, varmluftsugn och micro från Siemens liksom vita kökssnickerier från Myresjökök. Till detta får du en laminatskiva med det klassiska Virrvarrmönstret kompletterat med en heltäckande diskbänk. Ovanför bänkytorna sätter vi ett vitt, matt väggkakel i kvadratiskt format. Rum för ro I ditt nya hem är det viktigt att du får ett badrum som är fräscht och praktiskt. För att hitta en harmoni mellan form och funktion helkaklar vi badrummet med mellangrå kvadratiska klinker på golvet och vita matta kakelplattor på väggarna. Duschen skärmar vi av med en glasvägg och ovanför tvättstället sitter en spegel med belysning. Alla dina badrumsartiklar får du plats med antingen i den vita kommoden från Aspen eller i det vita väggskåpet ovanför din fabriksnya tvättmaskin och torktumlare.

10 Därför ska du välja JM Det tar tid att bygga förtroenden. Efter drygt 60 år vet vi att det krävs både kunskap, erfarenhet och engagemang. Och inte minst en dos lyhördhet. En konstant och nära dialog med våra kunder har bland annat resulterat i följande: Trivsel i kvadrat Vi bygger bara ljusa, luftiga och funktionella bostäder med genomtänkta planlösningar och praktiska detaljer. Smarta kvadrat helt enkelt. För att inte säga fräscha kvadrat. Här har ju ingen annan bott! Allt är nybyggt och färdigt, så det är bara att flytta in och börja trivas. Om du vill får du dessutom vara med och påverka slutresultatet. Med tillval som vitvaror, skåpluckor, kakel och mycket mer, sätter du enkelt din egen prägel på ditt hem. Helhetstänk För oss är det viktigt att varenda detalj, liten som stor, i ditt nya hem är fulländad. Det är bara så man kan bygga en oslagbar helhet, med gott om plats för trivsel och bekvämlighet. Inne likväl som ute; vem vill inte ha en genomtänkt balkong eller uteplats. Det är här framtiden håller hus Vi sätter dessutom det personliga boendet i ett större sammanhang. Många kan bygga miljövänliga hus, men alla kan inte bygga samtliga sina hus miljövänliga. Det faktum att vi bara bygger lågenergihus, gynnar till exempel både ekonomin, klimatet och nästa generation. Men att ta ansvar för miljön är inte bara en klimat - fråga. För oss handlar det också om miljövänliga transporter, att undvika farliga kemikalier och att så mycket som möjligt av byggmaterialen går att återvinna, med mera. Vi tar kort sagt ansvar för hela byggprocessen, från förvärv till förvaltning. Och när vi utvecklar bostadsområden, så bygger vi samtidigt samhällen, vilket ställer krav på ekologisk hållbarhet och socialt ansvar. Då är varje krona hemma Att köpa ett nytt hem är förmodligen den största affären man gör i sitt liv. Därför guidar vi dig hela vägen, från första visningen till första flyttkartongen. Med oss slipper du dessutom påfrestande budgivningar. Lägg därtill ett trygghetspaket så ska du se att din största affär också kan bli den bästa, och inte minst den mest trivsamma. Välkommen hem.

11 JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt kvalitets- och miljöarbete. Vi omsätter cirka 13 miljarder kronor och har cirka medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ OMX Stockholm, segmentet Mid Cap. Design & produktion: Nyla Design Visualiseringsbilder: Carbonwhite Foto: Gustav Kaiser, Richard Hammarskiöld, Malin Lundgren, Bildarkivet, Johnér Illustration: Ida Wahlström Tryck: Ljungbergs Tryckeri Produktionsår: 2013 JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. JM AB Postadress Stockholm I Besöksadress Gustav III:s boulevard 64, Solna I Telefon I Internet jm.se I Mobil mobil.jm.se

stockholm kista KISTa ToRN High-End Living

stockholm kista KISTa ToRN High-End Living stockholm kista kista torn High-End Living JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Kista Torn sträcker sig

Läs mer

DALÉNUM. Välkommen till en ny sida av Lidingö

DALÉNUM. Välkommen till en ny sida av Lidingö stockholm lidingö DALÉNUM Välkommen till en ny sida av Lidingö Innehåll Intervju med JMs VD...sid. 4 Visionen för Dalénum...sid. 6 Kommunikationer...sid. 8 Dina nya vyer...sid. 10 Det goda livet...sid.

Läs mer

SEGESTRAND Bekvämt boende på nya höjder

SEGESTRAND Bekvämt boende på nya höjder SVEDALA Segestrand SEGESTRAND Bekvämt boende på nya höjder Huset sträcker sig högt över landskapet. Tio våningar hemkänsla Nu bygger Seniorgården Segestrand som är ett 55+boende, tre minuters promenad

Läs mer

ATT KÖPA HUS AV JM RADHUS OCH VILLOR

ATT KÖPA HUS AV JM RADHUS OCH VILLOR ATT KÖPA HUS AV JM RADHUS OCH VILLOR DIN STÖRSTA AFFÄR SKA KITTLA UNDER FÖTTERNA. INTE I MAGEN. En kopp nybryggt kaffe och mjukt kittlande grässtrån under tårna. Drömmer inte du också om en sådan start

Läs mer

Parken mitt i Västra Hamnen

Parken mitt i Västra Hamnen Parken mitt i Västra Hamnen Läs mer på ikanobostad.se PARKEN BRF MURGRÖNAN & BRF HUMLE ANTAL LÄGENHETER 143 ANTAL RUM 1 4 rok, ca 36 86 kvm INFLYTTNING påbörjas 20 Hiss och garage finns. 2 PARKEN Antal

Läs mer

Här finns plats för dig! Hej Linköpings klokaste!

Här finns plats för dig! Hej Linköpings klokaste! Här finns plats för dig! Hej Linköpings klokaste! Nu bygger vi radhus för er i Harvestad. Boendekostnad från 8.375:- i månaden Se mer i boendekalkylen på sidan 14. Nybyggt, ursnyggt och klokt som bara

Läs mer

Moderna drömhem mitt i Nyköping City. Välkommen till Brf Hermelinen, Nyköping

Moderna drömhem mitt i Nyköping City. Välkommen till Brf Hermelinen, Nyköping Moderna drömhem mitt i Nyköping City Välkommen till Brf Hermelinen, Nyköping Välkommen till Östra Villastaden ett smakfullt boende mitt i centrala Nyköping Vill du bo mitt i charmiga Nyköping? Då hälsar

Läs mer

lomma läge Drömmen om att sätta dig själv i centrum 6,2 takhöjd

lomma läge Drömmen om att sätta dig själv i centrum 6,2 takhöjd lomma läge Drömmen om att sätta dig själv i centrum 6,2 takhöjd Låt humöret blomma flytta till Lomma Härliga bad, långa strandpromenader och livfullt hamnliv är bara några anledningar till att Lommaborna

Läs mer

Området. Hus och Arkitektur. Information. Om Sverigehuset

Området. Hus och Arkitektur. Information. Om Sverigehuset I MÖLNDAL 5 8 16 18 Området Hus och Arkitektur Information Om Sverigehuset 3 4 Kvarteret Stiernhielm ligger i anslutning till Toltorpsdalen på en perfekt adress för livsnjutare som gillar stadens puls

Läs mer

STOCKHOLM UPPLANDS VÄSBY. TEGELBRUKET Stadsmässigt kvarter med blomstrande åläge

STOCKHOLM UPPLANDS VÄSBY. TEGELBRUKET Stadsmässigt kvarter med blomstrande åläge STOCKHOLM UPPLANDS VÄSBY TEGELBRUKET Stadsmässigt kvarter med blomstrade åläge Strax itill Tegelbruket fl yter Väsbyå fram, katad av ett trevligt promeadstråk. Rofyllda och väldispoerade sovrum. JM reserverar

Läs mer

BRF KAPTEN BREDSANDSBYN 12 NYA LÄGENHETER ETT STENKAST FRÅN MÄLARENS STRAND

BRF KAPTEN BREDSANDSBYN 12 NYA LÄGENHETER ETT STENKAST FRÅN MÄLARENS STRAND BRF KAPTEN BREDSANDSBYN 12 NYA LÄGENHETER ETT STENKAST FRÅN MÄLARENS STRAND 2 Jan Hardenborg. Välkommen till Bredsandsbyn Här har vi ritat hållbara bostäder med värden som gör att jag och mina medarbetare

Läs mer

Här finns plats för dig! Hej Upplands Väsbys klokaste!

Här finns plats för dig! Hej Upplands Väsbys klokaste! Här finns plats för dig! Hej Upplands Väsbys klokaste! Nu bygger vi radhus för er i Fresta. En boendekostnad på 10.265:- i månaden Se mer i boendekalkylen på sidan 19. Nybyggt, ursnyggt och klokt som bara

Läs mer

Här finns det plats för dig! Snart kan du bo klokt i Nyköping!

Här finns det plats för dig! Snart kan du bo klokt i Nyköping! Här finns det plats för dig! Snart kan du bo klokt i Nyköping! Plasknära Från 4.830:- i månaden. Se mer i boendekalkylen på sidan 15. Vi beräknar månadsavgifterna utifrån ett förväntat ränteläge. Förändras

Läs mer

Här finns plats för dig! Snart kan du bo klokt i Älmhult

Här finns plats för dig! Snart kan du bo klokt i Älmhult Här finns plats för dig! Snart kan du bo klokt i Älmhult Centralt i Älmhult Från 4.373:-/mån. Se mer i boendekalkylen på sidan 15. Vi beräknar månadsavgifterna utifrån ett förväntat ränteläge. Förändras

Läs mer

Trygghetsboende KUNGSÄNGEN

Trygghetsboende KUNGSÄNGEN Trygghetsboende KUNGSÄNGEN Trygghet kan vara att känna att någon finns där. Någon som bryr sig. Någon som ser mig. Någon som hör mig. Vi vill skapa en trygg miljö för dig som bor här. En miljö, präglad

Läs mer

Hej Hisingens klokaste!

Hej Hisingens klokaste! Naturnära, nytt och snyggt! Hej Hisingens klokaste! Nu bygger vi lägenheter för er vid Sjumilaskogen Från 3.918:- i månaden Se mer i boendekalkylen på sidan 15. Vi beräknar månadsavgifterna utifrån ett

Läs mer

lidingö Lokalfakta Dalénums kontorshotell

lidingö Lokalfakta Dalénums kontorshotell lidingö Lokalfakta Dalénums kontorshotell Fastighetsbeteckning: Aga 1 Agavägen, Lidingö Byggnadsår: 1934 Lediga lokaler: från ca 12 m 2 Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse Kontakt: JM AB, Fastighetsutveckling

Läs mer

Bygg. Bad & Kök. Låt dig inspireras av säsongens nya trender! EN TEMATIDNINg från SYDSVENSKA DAgBlADETS försäljnings AB. Sid 11 NYBYGGT FÖR SENIORER

Bygg. Bad & Kök. Låt dig inspireras av säsongens nya trender! EN TEMATIDNINg från SYDSVENSKA DAgBlADETS försäljnings AB. Sid 11 NYBYGGT FÖR SENIORER EN TEMATIDNINg från SYDSVENSKA DAgBlADETS försäljnings AB Bygg Bo&Bo&Bo&Bo&Bo&Bo&Bo&Bo&Bo&Bo&Bo&Bo &Bo&Bo& & Bad & Kök Låt dig inspireras av säsongens nya trender! Sid 4 STANDARD KÖK OCH BAD Sid 7 RENOVERA

Läs mer

Väsby. 5 år. proud people. Stads - bygg nadsdag. Vision 2040 tar fasta på invånarnas idéer och tankar Sidan 6

Väsby. 5 år. proud people. Stads - bygg nadsdag. Vision 2040 tar fasta på invånarnas idéer och tankar Sidan 6 Väsby Great Place proud people Kommundirektör Björn Eklundh Den moderna staden Arbetet med att skapa nya gatumiljöer fortsätter Sidan 4-5 Stads - bygg nadsdag firar 5 år Sidan 4 Från förort till modern

Läs mer

HeMlän t Tidningen för dig som är kund hos Uppsalahem nr 1 2014

HeMlän t Tidningen för dig som är kund hos Uppsalahem nr 1 2014 Ett levande Uppsala Det gröna bostadsbolaget Frodeparken en solklar vinnare HeMlän t Tidningen för dig som är kund hos Uppsalahem nr 1 2014 Stadsodling trender Träffa antikexperten Pontus Silfverstolpe

Läs mer

Hus Villan. Vänern, vardagsrum. Charmigt kvarter nära natur och bad. Välkommen till Nya Bro etapp 2, Upplands-Bro

Hus Villan. Vänern, vardagsrum. Charmigt kvarter nära natur och bad. Välkommen till Nya Bro etapp 2, Upplands-Bro Hus Villan Vänern, vardagsrum Charmigt kvarter nära natur och bad Välkommen till Nya Bro etapp 2, Upplands-Bro 2 Peab reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Bilder kan skilja sig från verkligheten.

Läs mer

Vi bygger bättre boenden för de många människorna

Vi bygger bättre boenden för de många människorna Vi bygger bättre boenden för de många människorna Vi måste bygga mer Det råder stor brist på bostäder och det måste byggas mer, det vet vi alla. Sedan början av 90-talet, då vi senast hade balans, har

Läs mer

ett enkelt köp! vasatorps trädgård Datum 2014-08-22

ett enkelt köp! vasatorps trädgård Datum 2014-08-22 ett enkelt köp! vasatorps trädgård Län: SKÅNE Kommun: HELSINGBORG Datum 2014-08-22 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma, familjemiddagar,

Läs mer

HYLLIE BOULEVARD DET BEKYMMERSLÖSA LIVET PÅ

HYLLIE BOULEVARD DET BEKYMMERSLÖSA LIVET PÅ DET BEKYMMERSLÖSA LIVET PÅ HYLLIE BOULEVARD MKB FASTIGHETS AB HAR ETT KLIMATSMART BOSTADSHUS MED 81 HYRESBOSTÄDER SAMT ETT LSS-BOENDE UTMED HUVUDGATAN HYLLIE BOULEVARD Boulevardboende i Hyllie med världen

Läs mer

Vill du bo granne med en hel park? Välkommen till Brf S:t Lars Park i Lund

Vill du bo granne med en hel park? Välkommen till Brf S:t Lars Park i Lund Vill du bo granne med en hel park? Välkommen till Brf S:t ars i und jut av fågelsången, lugnet och ett bekvämt boende nära city Vissa bostäder är vackrare och mer lockande än andra därför att de ligger

Läs mer

Din guide till att bo med bostadsrätt

Din guide till att bo med bostadsrätt Din guide till att bo med bostadsrätt Hur beskattas jag för min bostadsrätt? Vilken försäkring behöver jag? Äger jag min lägenhet? Vad är en bostadsrättsförening? Vem förvaltar föreningen? Till vad går

Läs mer

89ännu fler smultronställe VIN & VÅR. Hemma. hos håkan nilsson till salu. hos. valvets. Storhus & kommersiella fastigheter

89ännu fler smultronställe VIN & VÅR. Hemma. hos håkan nilsson till salu. hos. valvets. Storhus & kommersiella fastigheter valvets VåRnuMMeR MARS 2014 Med utsikt ÖVeR nordvästra SKåneS BÄSTA LÄGen! VIN & VÅR Hemma 89 hos hos håkan nilsson till salu 89ännu fler smultronställe Storhus & kommersiella fastigheter VALVET.SE VALVETS

Läs mer

Pieplows växlar upp. s 8. där Malmö möter havet. Sommarlovsmorgon i marinan s 4. Passion för kalkon s 5. JM satsar på smarta kvadrat s 6

Pieplows växlar upp. s 8. där Malmö möter havet. Sommarlovsmorgon i marinan s 4. Passion för kalkon s 5. JM satsar på smarta kvadrat s 6 Ett nyhetsbrev från Öresundsregionens mest expansiva område där Malmö möter havet Pieplows växlar upp s 8 Sommarlovsmorgon i marinan s 4 Passion för kalkon s 5 JM satsar på smarta kvadrat s 6 N u m m e

Läs mer

Mer för mindre. Brf. Ängsnyckeln i Åby Ängar, Vallentuna. Plånboksvänliga 1 4:or nära Vallentuna centrum.

Mer för mindre. Brf. Ängsnyckeln i Åby Ängar, Vallentuna. Plånboksvänliga 1 4:or nära Vallentuna centrum. Mer för mindre Brf. Ängsnyckeln i Åby Ängar, Vallentuna. Plånboksvänliga 1 4:or nära Vallentuna centrum. Planeten ska med När du köper en Riksbyggenbostad, oavsett om det är i Brf. Ängsnyckeln

Läs mer

I mina kvarter. 5-05 Fr. Förvaltaren EN VIT JUL VÄRSTA BYGGET BUSINESS IS LOCAL STAMMISAR FÅR NYA STAMMAR. med snö på taket och pulver i släckaren

I mina kvarter. 5-05 Fr. Förvaltaren EN VIT JUL VÄRSTA BYGGET BUSINESS IS LOCAL STAMMISAR FÅR NYA STAMMAR. med snö på taket och pulver i släckaren I mina kvarter 5-05 Fr. Förvaltaren EN VIT JUL med snö på taket och pulver i släckaren VÄRSTA BYGGET Nu bygger vi Ursvik BUSINESS IS LOCAL i nya affärssidorna STAMMISAR FÅR NYA STAMMAR Uppfräschat i Storskogen

Läs mer