Hela produktsortimentet i Spice Generation är nu förbättrad med fördelarna hos Spice+.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Hela produktsortimentet i Spice Generation är nu förbättrad med fördelarna hos Spice+."

Transkript

1 Ljudet av kvalitet

2 Under 2010 introducerades produktsortimentet Phonak Spice Generation, byggd på en ny plattform som är marknadens snabbaste och som har den högsta kapaciteten. Med sin exklusiva riktmikrofonteknologi revolutionerade den ljudåtergivningen även i de mest krävande lyssningsmiljöerna. Spice+, som är nästa steg framåt, introducerar banbrytande dynamisk hantering av lugna lyssningsmiljöer. Detta ger förbättrad ljudkvalitet, mindre fininställning och hörselglädje under lång tid. Hela produktsortimentet i Spice Generation är nu förbättrad med fördelarna hos Spice+.

3 S 3 Vårt ständiga strävande efter ytterligare förbättringar och vår passion för jakt efter det överlägsna har resulterat i ett betydande steg framåt genom utvecklingen av Phonak Spice Generation. Vi kallar det Phonak Spice+. Med andra ord, det bästa blev precis bättre! Phonak Ambra S Audéo Banbrytande design Innovativa modeller som imponerar Vattenskyddad mångsidighet Phonaks minsta i-örat apparater någonsin Ett multifunktionellt tillbehör för en mängd kommunikationsbehov Phonak Target 2.0 Gjord för lyckade anpassningar Phonak Solana Förbättrad anpassning Förenklad och intuitiv programhantering Behändiga praktiska kommandon och åtgärder Spice+ signalbehandling Hörselglädje redan från början Cassia Phonak Naída H2O Förbättrad ljudkvalitet Mycket väl beräknad grundinställning Lättare att finjustera Nios S CROS Phonak

4 Hela produktsortimentet i Spice Generation är nu förbättrad med fördelarna hos Spice+

5

6 6 Spice+ Ljudet av kvalitet Spice+ Hörselglädje redan från början Nyckeln till spontan acceptans och tillfredsställelse under lång tid är att hitta den idealiska balansen mellan hörbarhet, taluppfattning och ljudkvalitet. Ofta brukar hörbarhet och taluppfattning offras av hänsyn till en omedelbar, kortsiktig acceptans. I motsats till detta har Phonaks anpassningsfilosofi alltid varit att erbjuda en behaglig total ljudupplevelse med bästa möjliga taluppfattbarhet. Under den inledande utvecklingen av Phonak Spice Generation var innovationerna inriktade på att uppnå oöverträffad funktion i de mest besvärliga situationerna. Vi uppnådde detta genom en serie exceptionella funktioner som vi var först med i världen, som till exempel StereoZoom, auto ZoomControl och UltraZoom. Spice+-innovationsfokus oöverträffad hörselprestanda i tyst miljö För Spice+ bestämde vi oss för att uppnå samma innovationsnivå för de lika betydelsefulla lugna lyssningsmiljöerna. Lugna situationer förändras i själva verket oftare än vad man inser, t. ex. en konversation i tyst miljö med eller utan omgivningsljudjud på låg nivå eller fullständig tystnad. Genom att hantera denna variation på ett intelligent sätt kan ljudkvaliteten förbättras betydligt. Dessa förbättringar är särskilt fördelaktiga för lättare hörselnedsättningar och öppna anpassningar. Detta Spice+-innovationsfokus fick oss att konstruera om vår signalbehandling, vilket gav oss två viktiga fördelar: Ökad spontan användaracceptans speciellt vid lätta till måttliga hörselnedsättningar Phonaks anpassningsmetod har förbättrats för att bättre inrikta sig på de utmaningar som örats individuella egenskaper, den valda akustiska kopplingen, det direkta ljudet som når örat och förstärkt ljud innebär. Mer naturlig hörselupplevelse i tyst miljö Vi har förfinat expansionen för att effektivt hantera subtila fluktuationer i signalamplitud i lugna realtidssituationer. En jämn anpassning av tidskonstanterna tar dessutom itu med tidsfluktuationer i insignaler i lugn miljö, till exempel under mycket korta pauser i talet och längre perioder med tystnad. Summan av dessa förändringar förbättrar betydligt spontan acceptans och ljudkvalitet, vilket innebär mindre fininställning för dig och hörselglädje under lång tid för dina klienter. Hela produktsortimentet i Spice Generation är nu förbättrad med fördelarna hos Spice+.

7 7 Phonak Target 2.0 Gjord för lyckade anpassningar Phonak Target lanserades med de första produkterna i Phonak Spice Generation för omkring ett år sedan. Audionomer över hela världen applåderade den intuitiva nya inriktningen. Men några få saker saknades fortfarande, så 6 månader senare introducerade vi Juniorläget, AudiogramDirect, en enkel verifieringsprocedur, den nya formeln NAL-NL2 och kompressionsinställningar. Sedan dess har vi lyssnat och lärt oss var vi kunde göra saker ännu bättre och vi är övertygade om att du blir nöjd med de ytterligare förbättringar som finns i Phonak Target 2.0. Vi strömlinjeformade anpassningsprocessen så att du kan ägna mindre tid åt anpassning och får mer tid att fokusera på dina klienter: Strömlinjeformad anpassning för snabbare anpassning Förenklad programhanterare för intuitiv manuell programhantering Bekväma praktiska kommandon och åtgärder som du kommer att uppskatta Banbrytande design Innovativa modeller som imponerar Med Phonak Spice Generation introducerade vi en imponerande variation av modeller i många storlekar och styrkeklasser. Förutom att förbättra alla existerande Spice-apparater med fördelarna från Spice+ är vi nu stolta över att kunna presentera nya designinnovationer inom tre nyckelområden: vattenskydd, miniatyrisering och anslutningsmöjligheter. Fler och fler kunder kräver lösningar som är robusta, tillförlitliga och som kan bäras under många aktiviteter, speciellt i och intill vatten. Samtidigt har utseendet en hög prioritet. Av denna orsak utvecklade vi ett nytt vattenskyddat bakom-örat hölje med liten storlek som nu finns i alla produktsegment med Spice+. Vi är också glada över att kunna introducera vår minsta i-örat apparat någonsin. Denna prestation inom precisionsteknik och skräddarsytt hantverk kommer att överraska och glädja även dina mest utseendemedvetna klienter. Vårt designarbete omfattar mer än hörapparater. För Spice+ har optimering av användarergonomi resulterat i ett litet och lättanvänt nytt trådlöst tillbehör.

8 Spännande nya produkter - nya möjligheter till hörselglädje Produktsortimentet Phonak Spice+ är den mest omfattande på marknaden. Teknologin Spice+ är tillgänglig i alla modeller, storlekar och styrkeklasser. Den innehåller också en unik CROS-lösning och många trådlösa tillbehör. Förutom förbättringen av existerande Phonak Spice Generation med fördelarna i Spice+ är vi stolta över at kunna presentera en mängd spännande nya produkter som använder den nya revolutionerande designen Spice+.

9 9 Dyk ner i det nya vattenskyddade sortimentet Phonak M H2O Nyligen designad modell med gott vattenskydd Har telespole, manuell kontroll och FM-kompatibilitet Finns som Phonak Ambra, Solana och Cassia Naída S CRT Nyligen designad stark hörapparat med extern hörtelefon och vattenskydd Har telespole, manuell kontroll och FM-kompatibilitet Finns i segmenten IX, V och III Nios S H2O Tillsammans med Nadía S kompletterar den Phonaks sortiment för barn Bakom-örat i microstorlek för lätt till grav hörselnedsättning. Vattenskyddad funktion i segmenten V och III Inget som syns, men allt hörs Phonak nano Enkel, ingen speciell avtryckstagning behövs Nästan osynlig, Phonak nano sitter diskret i hörselgången Finns som Phonak Ambra och Solana Det smarta 3-i-1 tillbehöret Phonak ComPilot Trådlös anslutning i mer än 8 timmar Integrerad, lättanvänd fjärrkontroll Det enda tillbehöret som ger talade larm Grunden för hörselglädje Audéo S SMART I Phonak Canal Receiver Technology i bassegmentet Elegant, prisvinnande design Första produkten i bassegmentet med SoundRecover

10 Inget som syns. Men allt hörs.

11 11 Känner mig 10 år yngre. Gissa hur lång tid det tar för min make att upptäcka den. Aktivt deltagande i ett möte. Överraskar vänner genom att höra deras viskningar. Njuter av att lyssna på min favoritmusik. Otroligt hur små de verkligen är. Hör mitt barnbarns skratt. Vill sprida ordet. Glömmer till och med att jag bär dem. Undrar varför jag väntade så länge. Det finns en stor del av befolkningen som söker efter en lösning som är osynlig. De vill att deras hörapparater inte ska synas bara kunna använda dem och njuta av dem. Det är exakt för den här gruppen som vi har utvecklat nya nano. Phonak nano är det senaste uttrycket för vår precisionsteknik och vårt hantverk. Dina mest utseendemedvetna klienter kommer att glädja sig åt den perfekta kombinationen av yttersta kosmetik och oöverträffad Spice+ hörselfunktion. Du kommer att glädja dig över att ingen speciell avtryckstagning krävs.

12 12 Att höra, inte att se, är att tro Vi hade höga ambitioner. Vi ville placera den bästa ljudprocessorn i marknadens minsta skal någonsin, inga speciella djupa avtryckstagningar skulle behövas och den bästa totala hörselfunktionen och största kundnöjdhet skulle levereras. Phonak nano är uppfyllandet av denna vision. Den första utmaningen inom miniatyrisering är att minska skalstorleken. Det effektivaste sättet att uppnå detta är att göra skalets väggar tunnare utan att försämra stabiliteten och hållbarheten. Phonak använde revolutionerande materialkunskap och införde ett nytt skalmaterial av komposit med keramikliknande förstärkning. Dessutom utvecklade vi en mindre batterilucka och en frontplatta som möjliggör optimerad placering av mikrofon och ventilation. Naturligtvis har vi högre ambitioner än bara den minsta produkten. Ett nyckelelement för en lyckad anpassning är bekvämlighet. Detta uppnås genom en datorkontrollerad design som minimerar kontakten med hörselgången intill ljudutgången. Frontplattan på Phonak nano är nedsänkt och börjar vid den första kröken hos hörselgången. Den koniska spetsen sträcker sig till den andra kröken. Verklig storlek och placering kan variera beroende på den individuella öronanatomin.

13 13 Det sista steget för erhållande av minsta möjliga hörapparat är vår marknadsledande datoriserade modelleringprocess i 3D. Den tar hänsyn till individuell öronanatomi, längden, djupet och placeringen av apparaten samt mikrofonens placering. Phonak TargetTM 2.0 använder denna information för att optimera beräkningen och för att förbättra exakt heten vid första anpassningen. Trots den lilla storleken används ändå den exklusiva teknologin akustiskt optimerad ventilation för att minska ocklusion och leverera utomordentlig ljudkvalitet. Nya nano är finns i produktfamiljerna Phonak Ambra och Phonak Solana. Phonak Ambra och Solana nano försvinner nästan i hörselgången, en lättnad för de klienter där synligheten är det största problemet. db HL k 2k 4k 8k Phonak nano micro använder ett batteri av storlek 10 och och passar lätt till måttligt grav hörselnedsättning. Phonak nano Inget som syns. Men allt hörs. Minimal storlek, maximal funktion. Inggen speciell avtryckstagning krävs Nästan osynlig och bekväm i hörselgången För lätt till måttligt grav hörselnedsättning Det perfekta valet för dina mest utseendemedvetna klienter Finns som Phonak Ambra och Solana

14 Dyk ner i det nya vattenskyddade sortimentet

15 15 Ett oväntat skyfall. Plåtslageri i ett dammigt skjul. Ett poolparty på sommaren. En sandstorm i öknen. Nedstänkt av delfinerna vid akvariet. Ett vattenballongkrig. Blästring av trädgårdsmöbler. Duscha efter ett hårt pass på gymmet. Titta på en rodeo i en dammig arena. Forsränning. Koka spagetti till familjesammankomsten. Jogga i regnet. Monsunperioden. Afterski i bubbelpoolen. Ge hunden ett bad. Bygga ett sandslott. De nya vattenskyddade produkterna i portföljen Phonak Spice+ väcker säkert uppseende bland dina klienter. Alla dessa nya apparater uppfyller standarden IP67*. Tekniskt innebär detta att varken 8 timmars exponering mot damm eller nedsänkning i vatten upp till 1 meter under 30 minuter orsakar någon skada. Vad det egentligen betyder för dina klienter är att de utan bekymmer kan delta i livets glädjeämnen istället för att planera sina liv för att undvika dem. För att möta de många individuella behoven kan du nu erbjuda tillförlitligt vattenskydd med en bakom-örat i microstorlek, en kraftfull hörapparat med extern hörtelefon och en specialdeisgnad hörapparat för barn. Ge dina klienter chansen att släppa loss och leva livet, oavsett om det regnar eller solen skiner. *Ingress Protection Rating (Skydd mot inträngande vätska)

16 Mer än du förväntar dig, från insida till utsida

17 17 Familjerna Phonak Ambra, Solana och Cassia har var och en en ny medlem M H2O bakom-örat i microstorlek. Förutom de uppenbara fördelarna med vattenskydd och prestandan Spice+ använder M H2O batterier i storlek 13 med lång livslängd, utan någon kompromiss när det gäller storlek och den mekaniska utformningen av det nya höljet ger optimalt bredbandigt frekvenssvar. Phonak M H2O har även en telespole, en manuell kontroll och FM-kompatibilitet. Med den nya integrerade mottagaren i ML15i-design bibehålls samma nivå av vatten- och smutsskydd. Phonak M H2O röner stor uppskattning tack vare sitt breda anpassningsområde och utbud av kopplingsalternativ. Som en extra bonus är den liten, robust och vattenskyddad. Allt detta gör den till det perfekta valet för den stora majoriteten av dina klienter som väljer en bakom-örat apparat. db HL k 2k 4k 8k Kan användas med en SlimTube HE eller standardslang och öroninsats. Det stora anpassningsområdet är lämpligt för lätt till grav hörselnedsättning. SlimTube HE Slangfäste/Minislangfäste Phonak M H2O Mer än du förväntar dig, från insida till utsida Nytt vattenskyddat hölje i microstorlek Längre batterilivslängd med batterier i storlek 13 Optimalt bredbandigt frekvenssvar För lätt till grav hörselnedsättning T-spole, FM-kompatibilitet och manuell kontroll Finns som Phonak Ambra, Solana och Cassia

18 Den minsta Naída

19 19 Brukare med grava hörselnedsättningar är egentligen inte annorlunda när det gäller önskan om ett diskret utseende. De vill ha minsta möjliga hörapparat. Skillnaden är att för dem kommer prestandan först. Naída S CRT ger exakt vad de behöver och vill ha: de senaste teknologiska innovationerna i en förvånande liten hörapparat. Med den nya hörtelefonen xsp plus ger vi den styrka Naída-användare förväntar sig. Det som är oväntat med den externa hörtelefonen är att Naída S CRT är vattenskyddad. Detta är möjligt tack vare ett hörtelefonskydd genom cshell och det nya vattenskyddade höljet. Naída S CRT använder ett batteri i storlek 13, har telespole och en manuell kontroll. Naturligtvis erbjuder den full trådlös anslutning inklusive FM-kompatibilitet med den nya vattenskyddade och integrerade FM-mottagaren i ML 15i-design. Inga kompromisser! db HL k 2k 4k 8k Anpassningsområdet är lämpligt för måttligt grava till mycket grava hörselnedsättningar. Naída S CRT den minsta Naída Mer styrka med den nya externa hörtelefonen xsp plus För måttligt grav till mycket grav hörselnedsättning. Vattenskyddad även med designintegrerad FM Telespole och manuell kontroll Finns i segmenten IX, V och III Batteri i storlek 13

20 Funktion och pålitlighet för unga liv

21 21 Man förutsätter ofta att barn med en lätt hörselnedsättning inte upplever några begränsningar när det gäller att uppfatta tal och att prata vid förstärkning. Verkligheten visar dock att det förekommer inkonsekvent hörbarhet av de höga frekvenserna och att det är en ständig utmaning att höra i bullriga miljöer. Nya Nios S H2O har utformats för att ta itu med de här begränsningarna. Den tillhandahåller ett ovärderligt stöd för barn som gör att de kan njuta av att höra utan ansträngning. Nios S H2O är baserad på vår toppmoderna Spice+teknologi. Med ett antal nya och förbättrade funktioner kan den erbjuda allt ett barn behöver för bästa möjliga hörselfunktion i minsta möjliga design. Dess vatten- och smutsskyddade design tillåter dem att göra det de vill, utan att försämra deras hörande. db HL k 2k 4k 8k SlimTube HE Kan förses med en SlimTube HE eller standardslang och öroninsats. Det stora anpassningsområdet är lämpligt för lätt till grav hörselnedsättning. Slangfäste/Minislangfäste Konsekvent hörbarhet av höga frekvenser är avgörande för tal- och språkutvecklingen och det är inte alltid tillgängligt för barn med lätt till måttlig hörselnedsättning. SoundRecover ger ett naturligt ljud och en konsekvent tillgång till höga frekvenser. När det handlar om att förstå tal i bullriga miljöer eller på långt håll finns det inget som slår Phonak Dynamic FM. Den levererar oöverträffad hörselprestanda hemma, på dagis eller i klassrummet och för barn i alla åldrar från spädbarn till tonåringar. Den nya designintegrerade FM-mottagaren ML 15i ger optimalt uteseende och vattenskydd. Nios S H2O - Funktion och pålitlighet för unga liv Nydesignat hölje i microstorlek passar perfekt för små öron Idealiskt val för barn i alla åldrar med lätt till grav hörselnedsättning Utökad hörbarhet med SoundRecover Vattenskyddat hölje, även med designintegrerad FM Batteri i storlek 13 Finns i segmenten V och III

22 Det smarta 3-i-1 tillbehöret

23 23 Skype-samtal med vänner utomlands. Inställning av TV-volymen så att familjemedlemmar inte klagar. Använda mobiletelefonen i ett välfyllt shoppingcenter. Videosamtal med min nya mini-pc. Inte förlora sammanhanget trots att jag går till köket och hämtar mer popcorn. Hålla kursen när navigeringssystemet säger sväng nästa vänster. Ändra inställningar utan att andra märker det. Ta emot ett handsfreesamtal i bilen. Hålla jämna steg med ungarna när de spelar videospel. Den nya Phonak ComPilot förenar åtkomligheten med trådlös anslutning, bekvämligheten hos en fjärrkontroll och introducerar för första gången talade varningar i en enkel och attraktiv enhet. Denna multifunktionella enhet, tillsammans med Phonak TVLink S, förvandlar en myriad av kommunikationsutmaningar till en enkel lyssnarglädje.

24 24 Phonak ComPilot Det smarta 3-i-1 tillbehöret Det nyaste tillskottet till Phonak AccessLine, den multifunktionella ComPilot garanteras underlätta både för dig och för dina klienter med: En integrerad fjärrkontroll Trådlös anslutning med över 8 timmars sändning Röstvarningar med information Integrerad fjärrkontroll Den inbyggda fjärrkontrollen är utformad för maximal effekt och enkel användning och ger bekväma program- och volymändringar. När ComPilot bara används som fjärrkontroll kan halsslingan tas bort. Den erbjuder också bekvämligheten med en inbyggd volymkontroll för överförda signaler. Trådlös anslutning med över 8 timmars sändning ComPilot ger en mångsidig Bluetooth-anslutning med stereoljud och enkel trådlös åtkomst till TV, MP3-spelare, hörlurar eller ett FM-system, för att bara nämna några. Sändningstiden har ökat till otroliga 8 timmar eller mer av kontinuerlig, robust trådlös överföring. Den utbytbara halsslingan, nu i två längder, innebär att brukarna alltid har ComPilot precis där de behöver den. Den garanterar korrekt placering för stabil sändning, bästa ljudkvaliteten för telefonsamtal och den håller händerna fria. ComPilot är idealisk för telefonkonversationer för alla. För att garantera utomordentlig ljudkvalitet för samtalspartnern använder ComPilot ett unikt dubbelt mikrofonsystem som förbättrar röstupptagningen, speciellt vid samtal i bullriga miljöer. Om ComPilot bärs under kläderna finns det också ett alternativ med en extern mikrofon för bättre samtalskvalitet. ComPilot är kompatibel med i sort sett alla Bluetoothaktiverade mobiltelefoner och fasta telefoner. När den är ansluten till Phonak TVLink S erbjuder ComPilot en oöverträffad hörselupplevelse. Den extremt snabba överföringen från TV till hörapparater i stereoljud ger fantastisk ljudkvalitet. Plug and play -funktionen och inställningen i bara ett steg gör att det går att komma igång på mindre än en minut.

25 25 Röstvarningar med information VoiceAlerts ComPilot är det första tillbehöret som erbjuder fördelen med talade varningar. Detta gör det lättare än någonsin för brukare att samverka med sina hörapparater. Det finns olika typer av röstvarningar som ger praktisk talad information, som varningar för dåligt batteri, val av ingångskälla och annonsering av namnet på den som ringer. Den unika uppringaridentifikationen talar automatiskt om namnet på den som ringer, om det visas på mobiltelefonens display. Om så önskas så kan röstvarningen konfigureras under anpassnings processen så att det passar individuella klientbehov. Phonak ComPilot är den perfekta följeslagaren som erbjuder verklig bekvämlighet, trådlös frihet och säkerheten med röstvarningar. Phonak ComPilot med TVLink S-basstation. Phonak ComPilot - Det smarta 3-i-1 tillbehöret Trådlös sändning+fjärrkontroll+röstvarning Perfekt partner till TVLink S basstation Mer än 8 timmar kontinuerlig sändningstid i stereoljud Det enda tillbehöret som ger talade larm

26 Grunden för hörselglädje

27 27 Hörapparater med extern hörtelefon ökar snabbt i popularitet. De utgör nu en stor andel av bakomörat apparaterna Hos Phonak har vi alltid erbjudit ett brett sortiment av modeller med externa hörtelefoner. Fram till nu har de dock bara varit tillgängliga i tre funktionsnivåer. Tillsammans med den mycket framgångsrika sortimentet av apparater med extern hörtelefon finns nu den första Spice+-produkten i bassegmentet. Audéo S SMART I är inbyggt i ett prisvinnande hölje och passar idealiskt för dina mest priskänsliga klienter. Den innehåller grunderna för hörselglädje, erbjuder Phonaks signaturegenskaper med förbättrad taltydlighet och garanterar bekvämt hörande: förbättrad SoundRecover för oöverträffad högfrekvent hörbarhet, förbättrad WhistleBlock för återkopplingsfritt hörande och den effektiva riktmikrofonlösningen UltraZoom Basic. Audéo S SMART I bevisar att design och prestanda finns inom räckhåll även för de som har en begränsad budget. Standard extern hörtelefon Power extern hörtelefon SuperPower extern hörtelefon db HL k 2k 4k 8k db HL k 2k 4k 8k db HL k 2k 4k 8k Audéo S SMART I - De viktigaste egenskaperna är 4-kanalig bearbetning för ljudbehandling och finjusteringar Förbättrad SoundRecover, tillgängligt för första gången någonsin i en modell i ett bassegment Ett manuellt program för tal i bullriga miljöer som använder riktmikrofonsystemet UltraZoom Förbättrad WhistleBlock för effektiv hantering av återkoppling NoiseBlock Bas för ökad bekvämlighet i buller Manuella programalternativ

28 Gjord för lyckade anpassningar

29 29 Det är trevligt att någon lyssnar på en. Förändring är inte alltid lätt. Små förändringar kan göra en stor skillnad. Det finns alltid plats för förbättring. Mer tid för rådgivning. Jag gillar det ännu bättre nu. Vägledda av förslag från audionomer från hela världen är vår ambition att kontinuerligt förbättra Phonak Target. Vi är övertygade om att du kommer att bli nöjd med de ytterligare förbättringar som finns i Phonak Target 2.0. Strömlinjeformad anpassning För återbesök öppnas Phonak Target 2.0 automatiskt i fininställningsskärmen. Du hamnar där du vill vara direkt från start Hörapparater och tillbehörsalternativ finns nu bekvämt tillsammans på en plats Förenklad uppgradering av maskinvaran innebär inget behov av att lämna anpassningssessionen Förenklad programhanterare Programhanteraren har strukturerats om för enkel hantering Genvägar gör tillägg av individuella program snabbare Lägg till flera program samtidigt Ökad bekvämlighet Bekväma kommandon för ångra/gör om för effektiv fininställning Det är nu möjligt att kopiera fininställningsänd ringar från en sida till en annan Välj högra och vänstra instrumentet med bara en klickning

30 30 Spice+ Unika funktioner för ett nöje som består Produktsortimentet Spice+ kan skryta med en uppsättning banbrytande lösningar som unikt och effektivt behandlar dagens viktiga hörselutmaningar. SoundRecover lägger förståelse till hörande DuoPhone telefonkonversation på enkelt sätt StereoZoom fokuserar på en enskild röst i en bullrig folksamling FlexControl ett genombrott inom intelligent användarinteraktion auto ZoomControl automatiskt fokus oavsett varifrån talet kommer FlexVolume mer än en volymkontroll UltraZoom riktmikrofonteknologi på ett nytt sätt WhistleBlock återkopplingsfritt hörande SoundFlow automatiskt före

31 S Spice+ Ljudet av kvalitet Phonak Ambra S Audéo Banbrytande design Innovativa modeller som imponerar Phonak Phonak Target 2.0 Gjord för lyckade anpassningar Solana Spice+ signalbehandling Hörselglädje redan från början Cassia Phonak Naída H2O Nios S CROS Phonak

32 Life is on Vi är lyhörda för behoven hos alla dem som är beroende av våra kunskaper, idéer och omsorger. Genom att utmana teknologins gränser på ett kreativt sätt utvecklar vi innovationer som hjälper människor att höra, förstå och uppleva mer av livets rika ljudlandskap. Samspela fritt. Kommunicera med självförtroende. Lev ett liv utan gränser. Livet är nu. V1.00/ /WM/NS Phonak AG All rights reserved

Gör ensidiga utmaningar till en mångsidig hörselglädje. Unik mångsidighet. Estetisk. Enkel att anpassa. Spice.

Gör ensidiga utmaningar till en mångsidig hörselglädje. Unik mångsidighet. Estetisk. Enkel att anpassa. Spice. Gör ensidiga utmaningar till en mångsidig hörselglädje Unik mångsidighet. Estetisk. Enkel att anpassa. Spice. 3 Det har aldrig funnits någon riktigt bra lösning för användare som bara kan höra på ett

Läs mer

Osynlighet som ger dig tryggheten att utforska fler av livets rika ljudlandskap

Osynlighet som ger dig tryggheten att utforska fler av livets rika ljudlandskap Life is on Vi är lyhörda för behoven hos alla dem som är beroende av våra kunskaper, idéer och omsorger. Genom att utmana teknologins gränser på ett kreativt sätt utvecklar vi innovationer som hjälper

Läs mer

Produktinformation. För mer information, besök www.phonakpro.se

Produktinformation. För mer information, besök www.phonakpro.se Produktinformation Phonak Bolero V är ett omfattande bakom-örat sortiment för lätta till grava hörselnedsättningar. Phonak Bolero V omfattar tre modeller och tre funktionsnivåer, inklusive en brusgenerator

Läs mer

Viktiga funktioner. Funktionsnivåer. AutoSense OS

Viktiga funktioner. Funktionsnivåer. AutoSense OS Viktiga funktioner AutoSense OS Hörapparaterna Audéo V, som använder nya AutoSense OS, identifierar och anpassar sig till fler av dina kunders lyssningssituation är någonsin. AutoSense OS fångar upp och

Läs mer

Fånga röster var du än är, vad du än gör

Fånga röster var du än är, vad du än gör Fånga röster var du än är, vad du än gör Interagera Vi är övertygade om att varje röst är viktig. Det är röster som är vår länk till världen och låter oss interagera med våra nära, våra vänner och vår

Läs mer

Produktinformation. För mer information, besök

Produktinformation. För mer information, besök Produktinformation Phonak Bolero V är ett omfattande bakom-örat sortiment för lätta till grava hörselnedsättningar. Phonak Bolero V omfattar tre modeller och tre funktionsnivåer, inklusive en brusgenerator

Läs mer

Phonak Audéo Q. Liten förpackning. Stor funktion.

Phonak Audéo Q. Liten förpackning. Stor funktion. Phonak Audéo Q Liten förpackning. Stor funktion. Interagera Vi är övertygade om att varje röst är viktig. Det är röster som är vår länk till världen och låter oss interagera med våra nära, våra vänner

Läs mer

Få ut mer av dina hörapparater. Phonaks trådlösa tillbehör

Få ut mer av dina hörapparater. Phonaks trådlösa tillbehör Få ut mer av dina hörapparater Phonaks trådlösa tillbehör Modern hörapparatsteknik gör det bekvämt att lyssna och höra i de flesta situationer. Men när du talar i telefon, ser på TV eller befinner dig

Läs mer

Phonak Virto V är brett i-örat produktsortiment för lätt till grav hörselnedsättning, med sex modeller i tre funktionsnivåer.

Phonak Virto V är brett i-örat produktsortiment för lätt till grav hörselnedsättning, med sex modeller i tre funktionsnivåer. Produktinformation Virto V är brett i-örat produktsortiment för lätt till grav hörselnedsättning, med sex modeller i tre funktionsnivåer. Virto V innehåller den innovativa tekniken hos s Venture-plattform

Läs mer

Phonak ComPilot Phonak TVLink S basstation Phonak RemoteMic Phonak PilotOne mypilot

Phonak ComPilot Phonak TVLink S basstation Phonak RemoteMic Phonak PilotOne mypilot Phonak AccessLine Produktinformation Vi har lyssnat noga för att försäkra oss om att vi helt förstår vad som är viktigt för dig. Varje ny generation produkter är baserad på dessa insikter. Denna förståelse

Läs mer

Bär den. Älska den. Glöm den.

Bär den. Älska den. Glöm den. Bär den. Älska den. Glöm den. Kommunicera, delta, var dig själv En promenad i parken hör löven som prasslar i vinden. Samtal i en myllrande folkmassa delta och var dig själv utan ansträngning. Prata i

Läs mer

Phonak CROS. Produktinformation

Phonak CROS. Produktinformation Produktinformation är en CROS/BiCROS-lösning för personer med ett obrukbart öra. Systemet består av endast två delar, sändare och en trådlös Phonak Quest eller Spice+ hörapparat. sändare finns i två bakom-örat

Läs mer

Produktinformation. CROS II är kompatibel med hörapparater på samtliga funktionsnivåer som använder Phonak Venture-plattformen.

Produktinformation. CROS II är kompatibel med hörapparater på samtliga funktionsnivåer som använder Phonak Venture-plattformen. Produktinformation Phonak CROS II är en produkt som är särskilt utformad för kunder med ensidig hörselnedsättning som inte kan behandlas med hörapparat. Med unika Phonak Binaural VoiceStream Technology

Läs mer

Phonaks trådlösa kommunikationssortiment Produktinformation

Phonaks trådlösa kommunikationssortiment Produktinformation Phonaks trådlösa kommunikationssortiment Produktinformation Vi har lyssnat noga för att försäkra oss om att vi verkligen förstår vad som är viktigt för dig. Varje ny generation produkter är baserad på

Läs mer

Phonak Audéo TM. Produktinformation

Phonak Audéo TM. Produktinformation Phonak Audéo TM Produktinformation B Phonak Audéo B är ett omfattande RIC-sortiment för lätta till grava hörselnedsättningar. Phonak Audéo B finns i fem modeller med tre olika hörtelefoner, och fyra funktionsnivåer,

Läs mer

Få ut mer av dina hörapparater. Phonaks trådlösa tillbehör

Få ut mer av dina hörapparater. Phonaks trådlösa tillbehör Få ut mer av dina hörapparater Phonaks trådlösa tillbehör Phonaks hörapparater är högfunktionella lösningar med syfte att återansluta människor till ljudvärlden. Även om ny teknik gör det möjligt att

Läs mer

I-örat. Cocoa. Pink. CROS bakom-örat. F7 Taupe. F6 Beige. Brown. G3 Ocean Blue. G4 Olive Green

I-örat. Cocoa. Pink. CROS bakom-örat. F7 Taupe. F6 Beige. Brown. G3 Ocean Blue. G4 Olive Green Färger nano, CIC I-örat CROS i-örat 312 Ambra, Naida S CRT IX 33 Light Pink 6 CROS bakom-örat Cocoa Pink Cocoa Pink Red Transparent 38 Purple Transparent F Dark Cliff F7 Taupe F6 Beige Solana, Naida S

Läs mer

S Series Receiver-In-Canal

S Series Receiver-In-Canal S Series Receiver-In-Canal Bevisad Prestanda. Maximalt av allt. Välkommen till S Series med Drive Architecture Starkeys nya hörapparatsfamilj med hörtelefon i örat (RIC) där marknadsledande teknologi och

Läs mer

NYTT. Naída S. Phonak Ambra. Phonak Solana. Phonak Cassia. I-örat-apparater. Audéo S. High-tech Ceramic. Phonak CROS.

NYTT. Naída S. Phonak Ambra. Phonak Solana. Phonak Cassia. I-örat-apparater. Audéo S. High-tech Ceramic. Phonak CROS. Naída S NYTT 4 Phonak Ambra 12 Phonak Solana 16 Phonak Cassia 20 I-örat-apparater 24 Audéo S 26 High-tech Ceramic 30 Phonak CROS 32 Phonak AccessLine 36 Egenskaper och funktioner 38 Phonak Target 44 Produktöversikt

Läs mer

Phonaks trådlösa kommunikationssortiment

Phonaks trådlösa kommunikationssortiment Phonaks trådlösa kommunikationssortiment Produktinformation Till Phonak Venture hörapparater Tillbehören från Phonaks trådlösa kommunikationssortiment medför stora fördelar i svåra lyssningssituationer

Läs mer

Phonak Naída TM. Produktinformation

Phonak Naída TM. Produktinformation Phonak Naída TM Produktinformation V Phonak Naída V ger extra hörselfunktion till personer med mycket grav hörselnedsättning. Naída V finns i 3 funktionsnivåer (90, 70, 50) och 3 modeller (RIC, SP och

Läs mer

Anpassning som passar dig

Anpassning som passar dig Anpassning som passar dig 2 3 Det bästa med den nya anpassningsprogramvaran Phonak Target TM är att du kan använda ditt eget arbetssätt i stället för att följa ett visst arbetsflöde. Audionomer över hela

Läs mer

Felsökningsguide. Barn 0 5 år. Livet är nu. www.phonak.se/fm

Felsökningsguide. Barn 0 5 år. Livet är nu. www.phonak.se/fm Felsökningsguide Barn 0 5 år Livet är nu Vi är lyhörda för behoven hos alla dem som är beroende av våra kunskaper, idéer och omsorger. Genom att utmana teknologins gränser på ett kreativt sätt utvecklar

Läs mer

Life is on. www.phonak.se

Life is on. www.phonak.se Life is on Vi är lyhörda för behoven hos alla dem som är beroende av våra kunskaper, idéer och omsorger. Genom att utmana teknologins gränser på ett kreativt sätt utvecklar vi innovationer, som hjälper

Läs mer

Återvinn din hörsel. Använd dina hörapparater framgångsrikt

Återvinn din hörsel. Använd dina hörapparater framgångsrikt Återvinn din hörsel Använd dina hörapparater framgångsrikt Välkommen tillbaka till ljudens värld Nu när du har tagit steget till att återvinna din hörsel kommer det att vara nödvändigt att göra vissa omställningar.

Läs mer

Phonak Sky V är det senaste produktsortimentet för barn i alla åldrar med lätt till mycket grav hörselnedsättning.

Phonak Sky V är det senaste produktsortimentet för barn i alla åldrar med lätt till mycket grav hörselnedsättning. Phonak Sky TM Produktinformation V Phonak Sky V är det senaste produktsortimentet för barn i alla åldrar med lätt till mycket grav hörselnedsättning. Sky V innehåller den innovativa tekniken hos Phonak

Läs mer

Phonaks produktsortiment för barn. Unga liv med en ljus framtid

Phonaks produktsortiment för barn. Unga liv med en ljus framtid Phonaks produktsortiment för barn Unga liv med en ljus framtid Varje barn har rätt att leva sitt liv fullt ut, oavsett ålder och hörselnedsättning. Phonaks mål är att alla barn med hörselnedsättning ska

Läs mer

Roger TM. på arbetet. Fokusera på arbetet istället för på att höra

Roger TM. på arbetet. Fokusera på arbetet istället för på att höra Roger TM på arbetet Fokusera på arbetet istället för på att höra Lyssna, kommunicera och delta På dagens arbetsplatser kan det vara svårt att höra tillräckligt bra. Lyckad kommunikation är ofta nyckeln

Läs mer

2.1. Programmeringsguide komma igång. Förberedelse av hörapparaterna

2.1. Programmeringsguide komma igång. Förberedelse av hörapparaterna Programmeringsguide komma igång Den här guiden ger dig detaljerad introduktion till hörapparatanpassning med Phonak Target. Du hittar också [Nyheter] på startskärmen i Phonak Target. Audiogramdata från

Läs mer

Roger i hemmet och i sociala sammanhang

Roger i hemmet och i sociala sammanhang Roger i hemmet och i sociala sammanhang Nya möjligheter för kommunikation Njut av de viktigaste ögonblicken Moderna hörapparater är fantastiska hjälpmedel som låter människor höra sina nära och kära bättre.

Läs mer

Phonak Bolero B. Produktinformation

Phonak Bolero B. Produktinformation Phonak Bolero B TM Produktinformation Phonak Bolero B är ett omfattande sortiment av bakom-örat apparater för lätta till grava hörselnedsättningar. Phonak Bolero B inkluderar fyra modeller och tre funktionsnivåer,

Läs mer

Phonak Target. Den här guiden ger dig detaljerad introduktion till hörapparatanpassning med Phonak Target.

Phonak Target. Den här guiden ger dig detaljerad introduktion till hörapparatanpassning med Phonak Target. Phonak Target 3.0 Programmeringsguide komma igång Den här guiden ger dig detaljerad introduktion till hörapparatanpassning med Phonak Target. Du hittar också [Nyheter] på startskärmen i Phonak Target.

Läs mer

Roger på jobbet. Nya möjligheter för kommunikation

Roger på jobbet. Nya möjligheter för kommunikation Roger på jobbet Nya möjligheter för kommunikation Koncentrera dig på att dina arbetsuppgifter, inte på din hörsel En modern arbetsplats kan vara en komplicerad lyssningsmiljö, med dålig akustik, gruppmöten,

Läs mer

Roger TM. Tydligare ljud till alla. SoundField i skolan

Roger TM. Tydligare ljud till alla. SoundField i skolan Roger TM Tydligare ljud till alla SoundField i skolan Tydligare ljud ger bättre inlärning I klassrum är det ofta mycket ljud. Livliga diskussioner och samspel mellan lärare och elever är viktigt för en

Läs mer

Phonak CROS II. Den smarta lösningen för ensidig hörsel

Phonak CROS II. Den smarta lösningen för ensidig hörsel Phonak CROS II Den smarta lösningen för ensidig hörsel Mina CROShörapparater gav mig ljudet och livet tillbaka. Ensidig hörsel Om du befinner dig i ett bullrigt rum och inte kan höra din partner eller

Läs mer

S Series iq produktfamilj

S Series iq produktfamilj S Series iq produktfamilj S Series iq Troligtvis den smartaste, mest avancerade hörapparaten som finns. Välkommen till S Series en av de mest sålda hörapparatserierna i världen. Med Drive Architecture,

Läs mer

S Series Produktfamilj

S Series Produktfamilj S Series Produktfamilj S Series En extremt avancerad serie hörapparater. Välkommen till S Series med Drive Architecture Starkeys nya hörapparatsfamilj där marknadsledande teknologi och design möter det

Läs mer

Information till föräldrar

Information till föräldrar Information till föräldrar tm WIDEX BABY 440 the best start in life Ett barns hörsel spelar en avgörande roll för dess språkutveckling och hur det uppfattar världen. Barnet hör ljud framförallt föräldrarnas

Läs mer

Phonak Bolero TM. Livskvalitet är när du kan höra alla dygnets 24 timmar* på en enda laddning.

Phonak Bolero TM. Livskvalitet är när du kan höra alla dygnets 24 timmar* på en enda laddning. Phonak Bolero TM B NYA laddningsbara hörapparater med inbyggt litiumjonbatteri Livskvalitet är när du kan höra alla dygnets 24 timmar* på en enda laddning. Introducerar den nya Phonak Bolero B med laddningsbar

Läs mer

Upptäck vilken. Det bredaste sortimentet i tre funktionsrika hörapparatsfamiljer. Latitude har din perfekta anpassning.

Upptäck vilken. Det bredaste sortimentet i tre funktionsrika hörapparatsfamiljer. Latitude har din perfekta anpassning. Upptäck vilken fördig Latitude som är rätt TM För dig TM Det bredaste sortimentet i tre funktionsrika hörapparatsfamiljer. Latitude har din perfekta anpassning. Dessa hörapparater motsvarar det närmaste

Läs mer

Ge det bästa till de flesta med Phonak Audéo Q och Phonak Naída Q

Ge det bästa till de flesta med Phonak Audéo Q och Phonak Naída Q Ge det bästa till de flesta med Phonak Audéo Q och Phonak Naída Q Deltagande Att kunna höra fåglarnas sång en tidig morgon. Njuta av ett barnbarns skratt i trädgården. Klara av sin verksamhet utan problem.

Läs mer

Teknisk / Audiologisk Information. FREE VC och FREE VC Open FREE Exclusive och FREE Exclusive Open

Teknisk / Audiologisk Information. FREE VC och FREE VC Open FREE Exclusive och FREE Exclusive Open Teknisk / Audiologisk Information FREE VC och FREE VC Open FREE Exclusive och FREE Exclusive Open Översikt Signalbehandling Känn dig FREE alltid och överallt Kort beskrivning Den digitala apparatfamiljen

Läs mer

Stark, trådlös anslutning till din tv, mobiltelefon......och andra viktiga enheter

Stark, trådlös anslutning till din tv, mobiltelefon......och andra viktiga enheter Stark, trådlös anslutning till din tv, mobiltelefon......och andra viktiga enheter Det har aldrig varit enklare att ansluta sig ReSound Unite är en serie trådlösa tillbehör som gör att du kan ansluta din

Läs mer

Hör bättre på jobbet. Livet är nu. www.phonak.se

Hör bättre på jobbet. Livet är nu. www.phonak.se Hör bättre på jobbet Livet är nu Vi är lyhörda för behoven hos alla dem som är beroende av våra kunskaper, idéer och omsorger. Genom att utmana teknologins gränser på ett kreativt sätt utvecklar vi innovationer

Läs mer

Life is on. Samspela fritt. Kommunicera med självförtroende. Lev ett liv utan gränser. Livet är nu. www.phonak.se www.dynamicsoundfield.

Life is on. Samspela fritt. Kommunicera med självförtroende. Lev ett liv utan gränser. Livet är nu. www.phonak.se www.dynamicsoundfield. Life is on Vi är lyhörda för behoven hos alla dem, som är beroende av våra kunskaper, idéer och omsorger. Genom att utmana teknologins gränser på ett kreativt sätt utvecklar vi innovationer, som hjälper

Läs mer

Phonak Audéo TM. B-Direct. Made For All. Livskvalitet är när dina hörapparater ansluter direkt till din mobiltelefon*

Phonak Audéo TM. B-Direct. Made For All. Livskvalitet är när dina hörapparater ansluter direkt till din mobiltelefon* Phonak Audéo TM B-Direct Made For All Livskvalitet är när dina hörapparater ansluter direkt till din mobiltelefon* Introducerar Phonak Audéo TM B-Direct hörapparater som enkelt ansluter till alla mobiltelefoner*

Läs mer

Livskvalitet är när dina hörapparater anpassar sig till alla ljud helt automatiskt. NY laddningsbar hörapparat med inbyggt litiumjonbatteri

Livskvalitet är när dina hörapparater anpassar sig till alla ljud helt automatiskt. NY laddningsbar hörapparat med inbyggt litiumjonbatteri Livskvalitet är när dina hörapparater anpassar sig till alla ljud helt automatiskt NY laddningsbar hörapparat med inbyggt litiumjonbatteri Vi presenterar en helt ny laddningsbar teknik med Phonak Audéo

Läs mer

Roger TM. i krävande lyssningssituationer. Hör bättre i buller och på avstånd

Roger TM. i krävande lyssningssituationer. Hör bättre i buller och på avstånd Roger TM i krävande lyssningssituationer Hör bättre i buller och på avstånd Överbryggar taluppfattningsproblem Dagens hörapparatsteknik är bra på att förbättra taluppfattningen. Men även de mest kraftfulla

Läs mer

Phonak CROS B. Livskvalitet är när du kan delta i samtal från alla riktningar.

Phonak CROS B. Livskvalitet är när du kan delta i samtal från alla riktningar. Phonak CROS B Livskvalitet är när du kan delta i samtal från alla riktningar. Mina CROSapparater gav mig ljudet och livet tillbaka. Ensidig hörsel Om du befinner dig i ett bullrigt rum och inte kan höra

Läs mer

Världens första digitala minimottagare

Världens första digitala minimottagare Världens första digitala minimottagare Comfort Digisystem Receiver DT10 Receiver DT10 är minimottagaren med Comfort Digisystems unika ljudkvalitet. Den är enkel att använda, smidig att konfigurera och

Läs mer

Phonaks trådlösa kommunikationssortiment Produktinformation

Phonaks trådlösa kommunikationssortiment Produktinformation Phonaks trådlösa kommunikationssortiment Produktinformation Tillbehören från Phonaks trådlösa kommunikationssortiment medför stora fördelar i svåra lyssningssituationer och oslagbar taluppfattning i buller

Läs mer

Phonak Audéo V och Phonak EasyCall. En ny generation av hörsellösningar. Helt enkelt genialt.

Phonak Audéo V och Phonak EasyCall. En ny generation av hörsellösningar. Helt enkelt genialt. Phonak Audéo V och Phonak EasyCall En ny generation av hörsellösningar. Helt enkelt genialt. Följ med på ett äventyr till nästa generation Vi låter dig följa med på en resa med vår nya Venture-plattform.

Läs mer

Tillit till livet. Teknologi du verkligen kan lita på

Tillit till livet. Teknologi du verkligen kan lita på Tillit till livet Teknologi du verkligen kan lita på 2 Certéna - teknologi du verkligen kan lita på För att med säkerhet kunna delta i alla de aktiviteter som gör livet meningsfullt, angenämt och produktivt

Läs mer

Tre steg mot rätt val. - en guide vid val av hörapparat

Tre steg mot rätt val. - en guide vid val av hörapparat Tre steg mot rätt val - en guide vid val av hörapparat Den här informationsfoldern vänder sig till dig som står i begrepp att köpa en hörapparat. Varje hörselnedsättning är individuell och behandlas därefter.

Läs mer

Endast en Phonak är en Phonak

Endast en Phonak är en Phonak Endast en Phonak är en Phonak Life is on Vi är lyhörda för behoven hos alla dem, som är beroende av våra kunskaper, ideal och omsorger. Genom att utmana teknologins gränser på ett kreativt sätt utvecklar

Läs mer

Utrustad med Era. Hearing matters

Utrustad med Era. Hearing matters ro Utrustad med Era r är Hearing matters Pro Utrustad med Era Tack vare ljudbearbetningsplattformen Era har hörapparaterna Quantum och Moxi utrustats med nytt fantastiskt hifi-ljud. En dramatiskt ökad

Läs mer

smidighet Tillbehör gör anslutningar ännu enklare

smidighet Tillbehör gör anslutningar ännu enklare smidighet Unitron har åtagit sig att leverera tillbehör och applikationer som löser hörselutmaningar och göra det smidigare att använda sina hörapparater. Eftersom, att förbättra användarupplevelsen är

Läs mer

Roger TM. Dynamic SoundField Anslut, slå på och börja undervisa

Roger TM. Dynamic SoundField Anslut, slå på och börja undervisa Roger TM Dynamic SoundField Anslut, slå på och börja undervisa Ljudutjämningssystem gör skillnad Att höra bra i klassrumsmiljö är viktigt för att eleverna ska blomstra och få bästa tänkbara möjlighet till

Läs mer

GRÄNSLÖS UTAN HINDER. NÄR SOM HELST, VAR SOM HELST. ZERENA

GRÄNSLÖS UTAN HINDER. NÄR SOM HELST, VAR SOM HELST. ZERENA GRÄNSLÖS UTAN HINDER. NÄR SOM HELST, VAR SOM HELST. ZERENA Zerena hjälper dig att höra och kommunicera i livets alla situationer, i lugna såväl som i bullriga och föränderliga miljöer. Oavsett var du

Läs mer

Phonak TargetTM 3.1. Programmeringsguide komma igång. Förberedelse av hörapparaterna

Phonak TargetTM 3.1. Programmeringsguide komma igång. Förberedelse av hörapparaterna Phonak TargetTM 3.1 Programmeringsguide komma igång Den här guiden ger dig detaljerad introduktion till hörapparatanpassning med Phonak Target. Innehåll 1 Navigation 2 Före anpassning 3 Börja anpassning

Läs mer

Phonaks lösningar för barn

Phonaks lösningar för barn Phonaks lösningar för barn Hjälp ditt barn att höra, prata och delta I 40 år har vi sett till att barn fått tillgång till resten av världen Innovativ teknologi, engagerade audionomer och stöd för familjen

Läs mer

Comfort Digisystem Microphone DM90. - Återupptäck glädjen med att tala i telefon

Comfort Digisystem Microphone DM90. - Återupptäck glädjen med att tala i telefon Comfort Digisystem Microphone DM90 - Återupptäck glädjen med att tala i telefon Välkommen till den mobila revolutionen Idag är mobiltelefonen en stor del av vår vardag, vi använder den i arbetet, på fritiden

Läs mer

Produktsortimentet för kraftfull hörselglädje. Förbättrad hörsel. Beprövad tillförlitlighet. Spice-teknologi.

Produktsortimentet för kraftfull hörselglädje. Förbättrad hörsel. Beprövad tillförlitlighet. Spice-teknologi. 1 Produktsortimentet för kraftfull hörselglädje. Förbättrad hörsel. Beprövad tillförlitlighet. Spice-teknologi. 2 Phonak är känt för sitt engagemang i att tillhandahålla de bästa kraftfulla hörsellösningarna

Läs mer

Utforska fördelarna för små barn

Utforska fördelarna för små barn Utforska fördelarna för små barn Barn 0 5 år Livet är nu Vi är lyhörda för behoven hos alla dem som är beroende av våra kunskaper, idéer och omsorger. Genom att utmana teknologins gränser på ett kreativt

Läs mer

Hör livet från två sidor

Hör livet från två sidor Hör livet från två sidor Livet ska inte behöva välja sida Att inte ha någon användbar hörsel i ett öra ställer till med många besvär som kan hindra dig från att delta i livet fullt ut. Begränsningar när

Läs mer

Produktfamiljen mind TM GLÄDJEN

Produktfamiljen mind TM GLÄDJEN Produktfamiljen mind TM GLÄDJEN ATT höra GÖR DET TILL EN GLÄDJE ATT HÖRA Barn lär sig kommunicera genom att härma de ljud de hör, och för barn med hörselnedsättning är det väsentligt att de får tillgång

Läs mer

3.2. Den här guiden ger dig en detaljerad introduktion till hörapparatanpassning med Phonak Target

3.2. Den här guiden ger dig en detaljerad introduktion till hörapparatanpassning med Phonak Target Oktober 2013 3.2 Programmeringsguide Den här guiden ger dig en detaljerad introduktion till hörapparatanpassning med Phonak Target Du hittar också [Nyheter] på startskärmen i Phonak Target. Innehåll Innehåll...1

Läs mer

3.3. Programmeringsguide. Innehåll. Mars 2014. Den här guiden ger dig en detaljerad introduktion till hörapparatanpassning med Phonak Target

3.3. Programmeringsguide. Innehåll. Mars 2014. Den här guiden ger dig en detaljerad introduktion till hörapparatanpassning med Phonak Target Mars 2014 3.3 Programmeringsguide Den här guiden ger dig en detaljerad introduktion till hörapparatanpassning med Phonak Target Du hittar också [Nyheter] på startskärmen i Phonak Target. Innehåll Innehåll...

Läs mer

Mångsidig, trådlös kommunikationsförstärkare Nu kan du höra:

Mångsidig, trådlös kommunikationsförstärkare Nu kan du höra: Mångsidig, trådlös kommunikationsförstärkare Nu kan du höra: TV Samtal Telefon Mobiltelefon Trådlös flexibilitet HearIt All är en hörsellösning som kommunicerar ljud och tal utan kablar. Med eller utan

Läs mer

Välkommen till nästa generation. Välkommen till Starkeys S Series

Välkommen till nästa generation. Välkommen till Starkeys S Series Välkommen till nästa generation Välkommen till Starkeys S Series upplev mer Utvecklingen med processorer med dubbla kärnor och öppen arkitekturteknologi gör det möjligt för Starkey att utveckla hörlösningar

Läs mer

Lätt åtkomst till ljud i offentliga lokaler

Lätt åtkomst till ljud i offentliga lokaler 21 Lätt åtkomst till ljud i offentliga lokaler Phonak-sändaren för stora lokaler WallPilot Phonaks TX-300V-sändare är lämplig att använda för ljudöverföring via FM-radiovåg i stora lokaler. Rekommenderad

Läs mer

WIDEX DREAM familjen blev precis ännu bättre.

WIDEX DREAM familjen blev precis ännu bättre. DRÖMMEN FORTSÄTTER WIDEX DREAM familjen blev precis ännu bättre. Den nya DREAM FASHION modellen ger dig möjlighet att erbjuda det absolut senaste inom bakom-örat-teknologin och ny design. liten, flexibel

Läs mer

En Phonak för alla Hörsellösningar

En Phonak för alla Hörsellösningar +3mm weiss Ausklapper / kl. 103.5 En Phonak för alla Hörsellösningar 200.016.08.010_Brochure_JuniorMicro_207x207_i_n_S_gb.indd 1-2 16.3.2009 11:21:59 Uhr Ausklapper / kl. 103.5 Bund Innehållsförteckning

Läs mer

Där konst möter Vetenskap.

Där konst möter Vetenskap. Där konst möter Vetenskap. Skönhet är bara början. Med den perfekta kombinationen av spjutspetsteknologi och utsökt design, är Z n den enda hörapparaten på marknaden som erbjuder allt; extraordinär skönhet,

Läs mer

Enklare telefonsamtal med Roger Bruksanvisning

Enklare telefonsamtal med Roger Bruksanvisning Enklare telefonsamtal med Roger Bruksanvisning Telefonsamtal hör fortfarande till en av de största utmaningarna för personer med grav till mycket grav hörselnedsättning. Rogerprodukter från Phonak gör

Läs mer

Guidade turer med mersmak

Guidade turer med mersmak Guidade turer med mersmak Den unika Roger Guide-U-tekniken Roger en ny teknisk standard På engelska står namnet Roger för uppfattat och förstått det är därför vi använder namnet för vår nya digitala trådlösa

Läs mer

Upptäck din Discover hörsel your hearing. Förstå hörselnedsättningar

Upptäck din Discover hörsel your hearing. Förstå hörselnedsättningar Upptäck din Discover hörsel your hearing Förstå hörselnedsättningar Förstå En röst kan vara djupt rörande och förmedla tankar och känslor. Varje talat ord består av ljud och toner som skapar förståelse

Läs mer

Roger Lösningar för barn och tonåringar. Nya möjligheter för kommunikation

Roger Lösningar för barn och tonåringar. Nya möjligheter för kommunikation Roger Lösningar för barn och tonåringar Nya möjligheter för kommunikation 2 För att unga lyssnare ska kunna delta i meningsfulla samtal måste de kunna höra och uppfatta talarens röst på ett tydligt vis.

Läs mer

Quantum. Drivs av Era. Hearing matters

Quantum. Drivs av Era. Hearing matters Quantum Drivs av Era Hearing matters Quantum är början på hifi-lyssnande så som naturen avsett. Quantum Era är Unitrons kraftfulla nya plattform för ljudbearbetning som verkligen gör skillnad Quantum drivs

Läs mer

Phonak Belong TM. Livskvalitet är när hörapparaterna anpassar sig till alla ljud helt automatiskt

Phonak Belong TM. Livskvalitet är när hörapparaterna anpassar sig till alla ljud helt automatiskt Phonak Belong TM Livskvalitet är när hörapparaterna anpassar sig till alla ljud helt automatiskt Tillsammans förändrar vi liv Introduktion av Phonak Belong-plattformen med en banbrytande teknik för laddningsbara

Läs mer

Sandstorm (S6) Tenn (P7) Kanel (Q9) Bärnstensmocka (S2)

Sandstorm (S6) Tenn (P7) Kanel (Q9) Bärnstensmocka (S2) Produkterna är avbildade i verklig storlek Teal blast (S7) Sandstorm (S6) Platinum (P6) Tennglans (S5) Tenn (P7) Espresso boost (S3) Espresso (P4) Kanel (Q9) Kol (P8) Beige (01) Bärnstensmocka (S2) Bärnsten

Läs mer

SOUNDGATE. Uppkopplad med SoundGate

SOUNDGATE. Uppkopplad med SoundGate SOUNDGATE Uppkopplad med SoundGate Möjligheten att vara uppkopplad är bättre än någonsin. Tack vare ny teknik är det enklare att hålla kontakt med vänner, familj och kollegor, närsomhelst och varsomhelst.

Läs mer

mind440 The pleasure of hearing Widex kan stolt presentera mind 440 en hörapparat utvecklad med användaren i fokus.

mind440 The pleasure of hearing Widex kan stolt presentera mind 440 en hörapparat utvecklad med användaren i fokus. 1 mind440 The pleasure of hearing Widex kan stolt presentera mind 440 en hörapparat utvecklad med användaren i fokus. mind440 är vår senaste topprodukt med en rad funktioner för att göra hörapparatanvändningen

Läs mer

Det smartaste sättet att lindra tinnitus

Det smartaste sättet att lindra tinnitus AUDIOLOGI TRÅDLÖST DESIGN APPAR resound Det smartaste sättet att lindra tinnitus hitta den ljudstimulering som passar dig bäst. Du kan även streama valfritt ljud från din iphone, ipad, ipod touch eller

Läs mer

Frihet att arbeta där du vill

Frihet att arbeta där du vill Frihet att arbeta där du vill Upptäck hur långt du kan gå med nya utvecklade GN 9120 Global innovatör inom headset Kommer du ihåg när du senast bara hade en sak att göra? Du arbetar hårt och vill gärna

Läs mer

Hörapparaten som öppnar upp din värld

Hörapparaten som öppnar upp din värld Hörapparaten som öppnar upp din värld Delta aktivt i situationer som du tidigare har undvikit Har du svårt att följa med i samtal? Du har kanske erfarit hur det känns att sitta på en middag och anstränga

Läs mer

Njut av ny bild- och ljudteknologi när den är som bäst

Njut av ny bild- och ljudteknologi när den är som bäst egenskap SateLlite p100 Satellite p100 Njut av ny bild- och ljudteknologi när Toshibas bärbara dator Satellite P100 ger personligt anpassat digital innehåll med spets. Satellite P100 har kapacitet att

Läs mer

NATUREN HAR GETT OSS TVÅ ÖRON

NATUREN HAR GETT OSS TVÅ ÖRON NATUREN HAR GETT OSS TVÅ ÖRON av en anledning - samarbete en naturlig ljudvärld Naturen har gett oss två öron av en anledning samarbetet ger bästa förutsättningar för en god och naturlig hörsel. Liksom

Läs mer

Roger TM. för små barn. Livskvalitet är när ditt barn kan urskilja fler ord

Roger TM. för små barn. Livskvalitet är när ditt barn kan urskilja fler ord Roger TM för små barn Livskvalitet är när ditt barn kan urskilja fler ord Ge ditt barn den bästa möjligheten att nå sin fulla potential Hörselnedsättning behöver inte hindra ditt barn från att leva ut

Läs mer

Goda råd. till dig som ska skaffa hörapparat

Goda råd. till dig som ska skaffa hörapparat Goda råd till dig som ska skaffa hörapparat Hej! Är det dags att skaffa hörapparat? Kanske bara en apparat eller kanske för båda öronen? Oavsett om du är nybörjare eller har hörapparat sedan tidigare kan

Läs mer

Phonak AccessLine. mypilot. Produktinformation digitala trådlösa tillbehör och fjärrkontroller. Phonak TVLink S den perfekta TV-upplevelsen

Phonak AccessLine. mypilot. Produktinformation digitala trådlösa tillbehör och fjärrkontroller. Phonak TVLink S den perfekta TV-upplevelsen Phonak AccessLine Produktinformation digitala trådlösa tillbehör och fjärrkontroller ComPilot TVLink S-basstation PilotOne mypilot Phonak AccessLine har utvecklats speciellt för att förbättra trådlösa

Läs mer

Få en bra start med hörapparat

Få en bra start med hörapparat Få en bra start med hörapparat Vad kan du förvänta dig? Gratulerar till din nya hörapparat. För att du skall veta vad du kan förvänta dig och kunna få ut så mycket som möjligt av din nya hörapparat rekommender

Läs mer

liten storlek hög prestanda

liten storlek hög prestanda Om du önskar mer information om att höra med ett cochleaimplantat från AB, kontakta din lokala representant. Advanced Bionics AG Laubisrütistrasse 28, 8712 Stäfa, Switzerland T: +41.58.928.78.00 F: +41.58.928.78.90

Läs mer

Snabbguide och funktioner

Snabbguide och funktioner Snabbguide och funktioner Huvudknapp PÅ/AV-knapp tryck på den i två sekunder Röstuppringning tryck på knappen i två sekunder Återuppringning av senaste numret tryck lätt två gånger Svara eller avsluta

Läs mer

Resultatet av ditt hörseltest

Resultatet av ditt hörseltest Din hörsel Resultatet av ditt hörseltest Dina hörtrösklar är: Frekvens i hertz (Hz) 125 250 500 1000 2000 4000 8000 0 10 20 30 40 50 Hörtröskel i decibel (db HL) 60 70 80 90 100 110 120 2 Noteringar: 3

Läs mer

Alla konversationer. Alla mobiltelefoner. Alla fördelar med uppladdningsbart.

Alla konversationer. Alla mobiltelefoner. Alla fördelar med uppladdningsbart. Alla konversationer. Alla mobiltelefoner. Alla fördelar med uppladdningsbart. A Sonova brand Driven by Tempus 1 Gjord för alla telefoner Moxi All hörapparater ansluts direkt till alla telefoner* inte bara

Läs mer

Teknisk / Audiologisk Information. relaxx

Teknisk / Audiologisk Information. relaxx Teknisk / Audiologisk Information relaxx Översikt Signalbehandling Kort beskrivning Digital hörapparat i mellanklassen. Elegant lättviktsskal Dubbla adaptiva riktmikrofoner O-T-M-omkopplare och programknapp

Läs mer

CENS. Elektroniska hörselskydd för jakt och skytte. digital. CE EN352-2: 2002 & EN352-7: 2002, www.cens.se etter Inspec International

CENS. Elektroniska hörselskydd för jakt och skytte. digital. CE EN352-2: 2002 & EN352-7: 2002, www.cens.se etter Inspec International CENS digital Elektroniska hörselskydd för jakt och skytte CE EN352-2: 2002 & EN352-7: 2002, www.cens.se etter Inspec International Det ultimata jaktskyddet Ett gevärsskott på nära håll kan skada hörseln

Läs mer

Ny FM-teknologi för skolor

Ny FM-teknologi för skolor Ny FM-teknologi för skolor 2 Det här säger experterna Att försöka höra i bullrig miljö är en av de största utmaningarna för barn, och den förbättring av talförståelsen i bullriga miljöer som man får med

Läs mer

Produktinformation. Viktiga funktioner* För detaljerad information hänvisas till

Produktinformation. Viktiga funktioner* För detaljerad information hänvisas till Produktinformation, med ny pice+-signalbehandling, innehåller ett helt sortiment av bakom-örat apparater och i-örat apparater för brukare av hörapparater med lätt till mycket grav hörselnedsättning. Medan

Läs mer