Remissopinion för Nya Ostkustbanans på Trafikverkets rapport: Remissopinion för Nya Ostkustbanans på Trafikverkets rapport:

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "2012-04-30 Remissopinion för Nya Ostkustbanans på Trafikverkets rapport: 2012-04-30 Remissopinion för Nya Ostkustbanans på Trafikverkets rapport:"

Transkript

1 Adressfält Halvera tiden. Dubblera hastigheten Remissopinion för Nya Ostkustbanans på Trafikverkets rapport: Remissopinion för Nya Ostkustbanans på Trafikverkets rapport: Transportsystemets behov av kapacitetshöjande åtgärder - förslag på lösningar till 2021 och utblick mot 2050.

2 Stockholm Remissammanställning kapacitetsutredningen NYA OSTKUSTBANAN Springtime AB Holländargatan 13 P O Box 3295 SE Stockholm, Sweden Phone: +46 (0) Fax: +46 (0) VAT SE Remissopinionen: Brett stöd för investeringar på Nya Ostkustbanan Efter en genomgång av 348 olika remissvar på Trafikverkets kapacitetsutredning visar det sig att det finns en stark uppslutning bakom Nya Ostkustbanan. Trots denna opinion har det inte gett något genomslag i det slutbetänkande som Trafikverket har lämnat över till infrastrukturminister Catharina Elmsäter-Svärd. Cirka en femtedel av alla remissvar från svenska kommuner står bakom Nya Ostkustbanan, liksom drygt hälften av alla företag inom tågsektorn. Ingen remissinstans uttrycker något motstånd mot investeringar på sträckan. I det här dokumentet finns en sammanställning citat från dem som uttrycket stöd för investeringar i Nya Ostkustbanan. Klassificeringen av urvalet har skett enligt följande: Grön och glad gubbe Remissinstansen nämner, och är positiv till investeringar i Nya Ostkustbanan, Botniska korridoren, Ådalsbanan eller lyfter fram vikten av en systemutbyggnad av godstrafiken. Gul och neutral gubbe Remissinstansen nämner varken Nya Ostkustbanan, Botniska korridoren, Ådalsbanan eller en systemutbyggnad av godstrafiken. Röd och sur gubbe Remissinstansen uttrycker motstånd mot Remissinstansen nya Ostkustbanan, Botniska korridoren, Ådalsbanan eller en systemutbyggnad av godstrafiken. Vi har exkluderat de remissvar som lyfter fram Ostkustbanan men begränsar sig till sträckan mellan Uppsala och Stockholm. 1 (44)

3 Sammanställning Typ av remissinstans Positiva Neutrala Negativa Totalt Myndigheter 3 23 Länsstyrelser 1 12 Kommuner, landsting, regionala organisationer Näringslivet, organisationer och företag, utom tåg Nationella organisationer Företag inom tågsektorn Lokala och regionala institutioner, företag och föreningar Enskilda personer Politiska partier 6 2 (44)

4 Listning av genomgångna remisser Positiva Neutrala Negativa ABB Power Transformers Akzo Nobel Bergs kommun Bodens kommun AB Storstockholms Lokaltrafik AB Volvo AB Östgötatrafiken Björn Abelsson Ingemar Agnell Alstom Transport Sverige Arbetsgruppen Rädda Grimstaskogen Arbetsgivarverket ArcaFlex Arlandabanan Infrastructure och Svedab Arlandakommunerna Arvidsjaurs kommun ASPO Sverige A-train Baltic Link Association Bil Sweden Bjuvs kommun Ola Blomqvist 3 (44)

5 Boende i Lund Bollebygds kommun Bollnäs kommun Bombardier Transportation AB Botkyrka kommun Boverket Branschföreningen Tågoperatörerna Bussbranschföreningen, Norrbotten Centerpartiet Norrland Svenska Flygbranschen Chalmers Cito Trading Copenhagen Malmö Port Cykelfrämjandet Dalabanan Danderyds kommun Ekerö kommun Ekport consulting AB Eksjö kommun Elektrifierade lastplatser i Sverige AB Energimyndigheten Jan-Erik Engman Eskilstuna kommun Europakorridoren EXGM 4 (44)

6 Falköpings kommun Falun Borlängeregionen Fengineering Folkpartiet Liberalerna Jönköping Formas Västra stambanegruppen Föreningen Blå Vägen Föreningen Rädda Lovö Föreningen Svenska järnvägsfrämjandet Föreningen Svenskt Flyg Föreningen Sveriges Järnvägsentreprenörer Företagarna Företagarna i Herrljunga Företagarna Västra Götaland Försvarsmakten Green Cargo Grängesbergs Iron Grästorps kommun Gröna Bilister Gullspångs kommun Gällivare kommun Gävle kommun Göteborgs Hamn AB Göteborgs stad Göteborgsregionens 5 (44)

7 kommunalförbund Habo kommun Hallstahammars kommun Halmstads kommun Sydsvenska industri- och handelskammaren Handelskammaren Mittsverige (Västernorrland) Handelskammaren Mittsverige (Jämtland) Handelskammaren Mälardalen Handelskammaren Värmland Haninge kommun Haparanda-Tornio Hemavan Tärnaby PRförening Emil Hesse (WSP) Hjo kommun Hudiksvalls kommun Härjedalens kommun Härnösands kommun Hässleholms kommun Högsby kommun Inab Infrastruktur Umeå Industrigruppen i Karlskrona Inlandsbanan AB Jernhusen 6 (44)

8 Jernkontoret Jokkmokks kommun Jordbruksverket Jordens Vänner Jämtland Härjedalen Turism Regionförbundet Jämtlands län Järfälla kommun Järnvägsföreningen i Lerum Jönköpingsbanegruppen Karlskoga kommun Kinnedata AB Kiruna kommun Kommun och näringslivssamverkan i Hudiksvall Kommunförbundet Stockholms län Kommunförbundet Norrbotten Sundbybergs stad Kommunförbundet Skåne Kommunförbundet Stockholms län Kommunpolitiska rådet i Norrbotten Konjunkturinstitutet Kramers mek verkstad AB Krokoms kommun Kungliga Tekniska 7 (44)

9 Högskolan Kungsörs kommun Kvarkenrådet Midnordic Green Transport Corridor (NECL II) Landstinget Dalarna Landstinget Gävleborg Landstinget i Uppsala län Landstinget Kronoberg Landstinget Västmanland Lantmäteriet Andreas Larsson Laxå Kommun Lilla värtans miljöskyddsförening Linköpings kommun Linköpings universitet Ljusdals kommun Ljusnarsbergs kommun LKAB LOGPOINT Business network Lomma kommun Lovö Hembygdsförening LRF konsult AB Ludvika kommun Luleå kommun Luleå tekniska universitet 8 (44)

10 Länsstyrelsen i Dalarnas län Länsstyrelsen i Gotlands län Länsstyrelsen Jämtlands län Länsstyrelsen i Jönköpings län Länsstyrelsen i Kalmar län Länsstyrelsen i Kronobergs län Länsstyrelsen i Norrbottens län Länsstyrelsen i Skåne län Länsstyrelsen i Stockholms län Länsstyrelsen i Stockholms län, Stockholms stad, Stockholms läns landsting, Kommunförbundet Stockholms län Länsstyrelsen i Södermanlands län Länsstyrelsen i Uppsala län Arboga kommun Fagersta kommun Köpings kommun Länsstyrelsen Västmanlands län Kramfors kommun Sollefteå kommun Sundsvalls kommun 9 (44)

11 Timrå kommun Ånge kommun Örnsköldsviks kommun Länsstyrelsen Västra Götalands län Länsstyrelsen Örebro län Länsstyrelsen Östergötlands län Länsstyrelsen Gävleborg Länsstyrelsen Värmland Magni Finans AB Malmö Stad Mammor för hållbar miljö Marknadsbolaget för Fjärde Storstadsregionen Marks Kommun Mellansvenska Handelskammaren MidtSkandia Miljöpartiet de Gröna i Hallstahammar Miljöpartiet de Gröna i Norrtälje Miljöpartiet de Gröna i Oxelösund Miljöpartiet i Flen Mondi Dynäs AB Mora Kommun Mullsjö Kommun Munkatorps Gård 10 (44)

12 Myndighetsnätverket i Sundsvallsregionen Mälab Mälardalstrafik AB Mälardalsrådet Mälarhamnar AB Mönsterås Kommun Naturskyddsföreningen Naturvårdsverket Nordanstigs Kommun Nordic Flanges AB Norrbotniabanan AB Norrbottens Läns Landsting Norrtåg Norrtåg AB NOWAIT AB Nykvarns kommun Nyköpings kommun Nyköping-Östgötalänken AB Nynäshamns kommun Näringslivets Transportråd och Transportgruppen Nässjö kommun Ovanåkers kommun Oxelösunds Hamn AB Pajala kommun Partnerskap Bergslagsbanan 11 (44)

13 Perfect Track Piteå kommun Politiskt Alternativ i Vilhelmina kommun PostNord AB Produktion co Context PTS Post- och Telestyrelsen Region Blekinge Region Dalarna FalunBorlänge Regionen Avesta Kommun Mora kommun Malung-Sälens kommun Regionförbundet Örebro Karlskoga kommun Kumla kommun Ljusnarsbergs kommun Region Gotland Region Gävleborg Region Halland Region Skåne Region Värmland Region Västerbotten Regionala tillväxtnämnden Region Skåne Regionförbundet Jönköpings län Landstinget i Jönköpings 12 (44)

14 län Regionförbundet i Kalmar län Regionförbundet i södra Småland Regionförbundet Jämtlands län Regionförbundet Sörmland Regionförbundet Uppsala län Regionförbundet Örebro Mälardalsrådet Regionförbundet Östsam Landstinget i Östergötland Resenärsforum Riksantikvarieämbetet Rikspolisstyrelsen SCA Forest Products Sala Kommun Sanco Semcon AB Sigtuna Kommun SJ AB Sjöbo Kommun Sjöfartsverket Skara Kommun Skaraborgs kommunförbund Skellefteå kommun 13 (44)

15 Skinnskatteberg kommun Skogsindustrierna Skurups kommun Skärgårdsredarna Bilia Niclas Sköld Småkom Socialdemokraterna i Västmanland Sollentuna kommun Spårvagnsstäderna SSAB Stambanan.com Statens Vegvesen Stockholms Hamn AB Stockholms handelskammare Stockholms Läns landsting Stockholm stad Stora Enso och Trätåg AB Sundbyberg stad Svedala kommun Swedavia Swedtrain Svensk Handel Svensk Kollektivtrafik Svebio Svenska Bussbranschens Riksförbund Svenska FlygBranschen 14 (44)

16 Svenska regionala flygplatser AB Svenska Taxiförbundet Svenska Transportarbetarförbundet Svenskt Näringsliv Sveriges MotorCyklister Sveriges Hamnar Sveriges Kommuner och Landsting Sveriges Redareförening Sveriges Skeppsmäklareförening Sveriges Åkeriföretag Sveriges Åkeriföretag Gävleborg Sveriges Åkeriföretag Mitt SVR Sydsvenska Industri- och Handelskammaren Sydöstra Skånes samarbetskommité Synskadades Riksförbund Söderhamns kommun Söderköpings kommun Södertälje hamn Södertälje kommun Sörmlands kollektivtrafikmyndighet Tillväxtanalys 15 (44)

17 Tillväxtverket Tomelilla kommun Trafikanalys Trafikverket, TTSE Train Alliance AB Tranemo kommun Transportgruppen och Näringslivets transportråd Transportindustrigruppen region syd Transportministeriet, Danmark Transportstyrelsen Tranås kommun Trivector Traffic AB Tyresö kommun Tåg i Bergslagen Töreboda kommun Monika Ungare Anders Rydberg (Uppsala Center for Wireless Sensor Networks (WISENET) Inst. för Teknikvetenskaper) Vaggeryds kommun Vara kommun Vattenbussen AB V-dala miljö och bygg Wetterstrand urfabrik AB 16 (44)

18 Villaägarna i Nyköping Vinnova Västmanlands kommuner och landsting Volvo personvagnar AB Vårgårda kommun (samma som Västra stambanegruppen se nedan) Vänerns näringslivsråd Värmdö kommun Västerbottens handelskammare Västerås stad Västmanlands kommuner och landsting Västra Götalandsregionen Fyrbodal Kommunalförbundet GR Göteborgs stad Härryda Sjuhärad Skaraborgs kommunalförbund Västra stambanegruppen Västsvenska handelskammaren Ydre kommun 17 (44)

19 Ystad hamn och logistik AB Ystads kommun Åre kommun Älmhults kommun Ödeshögs kommun Ölanda säteri AB Öresundskommittén Örkelljunga kommun Östersund kommun Östsvenska handelskammaren Överkalix kommun Övertorneå kommun 18 (44)

20 Genomgång remissinstans för remissinstans ABB Power Transformers Beträffande drift, underhåll och reinvesteringar anser vi att resurser måste finnas så att ett tillförlitligt transportsystem skapas och att eftersläpande underhåll hämtas in. Anläggningen måste återställas till den nivå den designats för. Av de utvecklingspaket som föreslås till 2025 förordar vi att Godspaketet genomförs enligt utvecklingsnivå hög och att åtgärder enligt samtliga prioritetsnivåer inkluderas. Godspaketet måste genomföras skyndsamt. Akzo Nobel Bergs kommun Bodens kommun 19 (44)

21 Bollnäs kommun Branschföreningen Tågoperatörerna Nyttan med Botniabanan-Ådalsbanan kommer att vara begränsad och kapacitets- och punktlighetsproblemen kommer att vara permanenta så länge inte Ostkustbanan Sundsvall-Gävle byggts ut till dubbelspår. Detta projekt bör sättas igång så snart det är tillståndsmässigt möjligt. ( ) Åtgärder på Ostkustbanan bör inriktas på att ha ett dubbelspår Gävle-Sundsvall i trafik år Allt annat är halvmesyrer. Centerpartiet Norrland I olika delar i utredningen har man påtalat bl a "För näringslivets och turismens utveckling och för boende i inlandet är det viktigt att det finns ett acceptabelt utbud av långväga persontrafik". Det är en av huvudfrågorna för oss i Norrland att samordna resurser så att det skapas möjligheter till utveckling samtidigt som det också längs kustbandet, som kan tyckas ha alla förutsättningar, finns kapacitetsbrister. Några exempel är dubbelspår på Ostkustbanan, Botniabanans fulla sträckning norrut från Umeå, samt Härnösand Sundsvall och norra stambanan Gävle Storlien som måste prioriteras högt i det nationella perspektivet. Även tvärbanor i hela 20 (44)

22 Norrland som exempelvis sträckorna Storuman-Umeå, Ådalsbanan Kramfors/Sollefteå och Mittbanan Sundsvall- Östersund behöver uppdateras och stärkas för att ge efterfrågade effekter för regionernas utveckling. ( ) Prioriteringen måste göras utifrån stråkens strategiska betydelse för gods- och persontrafik och respektive stråks betydelse för den svenska tillväxten, hållbarheten och konkurrensförmågan. Tillväxt i storstadsområdena, som prioriteras i utredningen, förutsätter att den svenska industrin ges goda möjligheter att konkurrera. Ett viktigt konkurrensmedel är snabba, pålitliga och ekonomiskt rimliga transporter. Mot den bakgrunden bör godstrafiken på järnväg prioriteras lika högt som persontransporterna. Det är inte antingen gods eller persontrafik det är både och då dessa tillsammans kan skapa goda tillväxtvillkor. Inlandsbanan, Norrbotniabanan och tvärbanorna måste få ett ökat utrymme investeringsmässigt för att klara av de behov som näringslivet och en internationell konkurrenskraft ställer på järnvägsnätet. Dalabanan Av de utvecklingspaket som Trafikverket lyfter fram till år 2025 förordar vi att Trafikverket minst genomför Godspaket och Persontransportpaket för långväga och regional persontrafik och att detta sker skyndsamt. Givetvis förespråkar vi utvecklingsnivå hög och att åtgärder enligt samtliga prioriteringsnivåer inkluderas i detta. Falun Borlänge-regionen 21 (44)

23 Föreningen Blå Vägen Green Cargo Att säkra kapaciteten i de stora godsstråken är avgörande för svenskt näringslivs konkurrenskraft. Kapacitetsutredningens skrivningar om möjliga utvecklingsvägar oroar där det i Godspaketet indikeras att viktiga delar i de tre prioriterade godsstråken då kan återstå att genomföra, i vissa fall till och med efter Det är av högsta vikt att sedan länge diskuterade investeringar och trimningar i godsstråken Hallsberg Mjölby, Bergslagsbanan och Göteborgs hamnbana nu blir genomförda fullt ut och det tidigt under planperioden. För effektivitet och kvalitet i godstrafiken behövs fungerande och sammanhängande stråk och Trafikverkets uppstyckning i delsträckor duger inte. Grängesbergs Iron Statens ansvar för grundläggande infrastruktur är av central betydelse. Ansvaret för att tillhandahålla en fungerande basnivå för infrastrukturen kan inte gömmas bakom ekonomiska styrmedel och medfinansiering. Det måste finnas en konsekvent tillämpning för såväl befintliga som nya godskunder för att inte hindra utvecklingen av näringslivet. Godspaketet, utvecklingsnivå hög - enda rimliga alternativ. Kommer inte detta alternativ ifråga kan utvecklingen inom det svenska 22 (44)

24 näringslivet komma att hämmas allvarligt. För att säkerställa ett långsiktigt hållbart transportsystem som kan skapa en positiv spiral genom tillräcklig tillväxt måste infrastrukturen inte bara utnyttjas bättre, utan också rustas upp och byggas ut. Ett stråkperspektiv är väsentligt för effektiv styrning av medel till järnvägen. Detta beaktas inte tillräckligt i kapacitetsutredningen. Trafikverkets regioner får för stor betydelse i utredningen och blir ett hinder för att effektivt och med tillräcklig konsekvens fastställa kapacitetsbehoven i landets transportsystem. Det behövs ett tydligare stråkperspektiv även på tvärgående och diagonala godsflöden i mellersta och södra Sverige. Gävle kommun Behovet av dubbelspår Gävle-Sundsvall, OKB, är väl dokumenterat och som behov inte ifrågasatt. Däremot handlar det om vilka ekonomiska ramar som finns tillgängliga, men också om vilka nationella prioriteringar som ska göras. På kartan över Sverige järnvägsnät framstår delen norr om Gävle tydligt som en smal midja, där all trafik till/från norra Sverige måste passera. På de kapacitetskartor som presenteras i kapacitetsutredningen markeras hela OKB norr om Gävle i röd färg 2030 (stora kapacitetsproblem). Dessa kapacitetsproblem skapar dessutom förseningar i trafiken vidare söderut, och får således stora följdeffekter. Med tanke på den långa genomförandetid för ett så pass stort projekt vill få, är det av största vikt att arbetet för högsta prioritet framöver. Vi vill också precisera att behovet omfattar dubbelspår på hela sträckan Gävle- Sundsvall. Det är först när hela dubbelspåret tas i bruk som den samlade effekten kan nås. Handelskammaren Mittsverige Västernorrland Ostkustbanan är en sträcka där de nämnda bristerna är betydande. Det är Sveriges mest trafikerade enkelspåriga järnväg. Trafikbelastningen är sådan att tidtabelltiden mellan Sundsvall och Stockholm har ökat med nästan en timme under det senaste 10 åren och förseningar är mycket vanliga. Dessa förhållanden innebär stora besvär när det gäller att bedriva en verksamhet med omfattande kontakter med södra Sverige och omvärlden. Det innebär också en betydande belastning när det gäller att locka nyckelmedarbetare till regionen. Kan dettas vara en del av förklaringen till vår regions relativt lägre tillväxt? Ser vi till transportstråket från Stockholm och norrut längs norrlandskusten så bör järnväg med god och dubbelspårig kapacitet byggas åtminstone mellan Gävle och Sundsvall och senare ända till Härnösand., Att ha enstaka sträckor av toppkvalitet, såsom Botniabanan och kanske en framtida Norrbotniabana, är ett 23 (44)

25 skandalöst slöseri med samhällsresurser. Börja i rätt ände! Vi vill också understryka att Trafikverket skrinlägger de planer som finns på att bygga alla nuvarande tänkta mötesplatser längs Ostkustbanan. Några av dessa skulle bara innebära resursförstöring till begränsad nytta. Dagens kapacitetsbrister och störningar på Ostkustbanan gör att den knappast är ett transportalternativ utan godset fraktas alltmer på gummihjul i stället, med de konsekvenser detta får för miljö, klimat och trafikbelastning I vår region i södra Norrland ser vi mängder av exempel på flaskhalsar som förhindrar att redan gjorda investeringar kommer till nytta. I tidigare nämnda Botniabanan har vi en av Sveriges största järnvägsinvesteringar, som av en rad olika skäl inte kan nyttjas till mer än en bråkdel av sin potential. Gör klart! Handelskammaren Mittsverige (Jämtland) Mittbanan ges möjlighet till trimnings- och hastighetshöjande åtgärder. Den utredning som Norrtåg genomfört visar att begränsade insatser på denna sträcka kan ge betydande tidsvinster. Mittbanan måste ges möjligheter att på allvar konkurrera med bilen. Stråket Sundsvall Trondheim kan också som godsstråk länka av tryck på övriga järnvägsnätet. Norra stambanan behöver kapacitetshöjande åtgärder genom fler och längre mötesspår. Utvecklingen av trafiken på kustbanorna från Gävle och norrut gör att Norra stambanan kommer att behövas i utvecklad form under överskådlig tid. Norra stambanan kommer också alltid att vara den mest tidseffektiva lösningen för persontransporter på järnväg dagtid från Trondheim/Åre/Östersund till södra Sverige. Inlandsbanan med tvärbanor är som utredningen konstaterar viktig för en utveckling av godstransporter på järnväg i inlandet och till kusten. Den tekniska upprustning som Inlandsbanan AB redovisat behov av måste genomföras. Haparanda-Tornio Hudiksvalls kommun 24 (44)

26 Kommunen ser med bekymmer på den allt mer akuta situation som råder på järnväg längs Norrlandskusten. Ostkustbanan mellan Gävle och Sundsvall är Sveriges längsta och relativt sett mest belastade enkelspår. Varje dygn passerar uppemot 70 tåg på den 21 mil långa sträckan. Trängseln på spåren har lett till tydligt ökade restider som på sikt är ohållbara. Till detta kommer att belastningen på Ostkustbanan väntas öka som ett resultat av att trafiken norr om Sundsvall på Botniabanan tas i drift. I samband med detta antas en betydande andel av de godståg som idag trafikerar Stambanan flytta över till kusten, eftersom denna sträcka bättre kan ta tillvara möjligheten till ökad tågvikt, högre hastighet och kortare transportvägar. Kapacitetsutredningens förslag att leda om godstrafiken till Norra stambanan därför inte realistiskt, särskilt inte som ett långsiktigt alternativ. Norra stambanan har, förutom lägre kapacitet för tågvikter, inte heller långt till sitt kapacitetstak för antal tåg. För att komma tillrätta med kapacitetsproblemen på stråket Stockholm Umeå måste en genomtänkt etappvis dubbelspårsutbyggnad påbörjas på sträckan Gävle Härnösand snarast möjligt. Hudiksvalls kommun anser att statens ambition ska vara att etapperna Gävle Axmar (36 km) respektive Sundsvall Dingersjö (12 km) ska stå klara Resterande etapper ska som målsättning vara färdigbyggda Kommunen ser också med oro ur klimat-, restids- och trafiksäkerhetssynpunkt för den övervältring av godstransport på väg som kan bli följden om inte järnvägen och sjöfarten ges förutsättningar att möta behoven i tillräcklig utsträckning. De resonemang som förekommer i utredningen om att på vissa sträckor överföra persontrafik från järnväg till väg riskerar att motverka ett effektivt resande och nödvändig regionförstoring. Kommunen ställer sig därför direkt avvisande till en sådan utveckling. Sammantaget är en satsning på infrastruktur en av de viktigare faktorerna för att motverka den negativa befolkningsutveckling utanför storstäderna som utredningen tar som utgångspunkt. Det måste understrykas att statsmakterna har att noga väga in vikten av miljömässig hållbarhet och utveckling i hela landet när de beslutar om framtida infrastruktur. Enligt vår bedömning talar även trafiksäkerhetsmässiga skäl, vilket inte Kapacitetsutredningen har tagit hänsyn till, för en förstärkt satsning på järnväg. Härnösands kommun 25 (44)

27 Inab Infrastruktur Umeå Jernhusen 26 (44)

28 Jokkmokks kommun Jordens vänner De godstransporter som behövs skall i ökad utsträckning ske med tåg och miljöanpassad sjöfart. Det behövs omfattande utbyggnader av järnvägsnätet för detta. Ägarna till den nya gruvan i Pajala skall t ex åläggas att bygga en järnväg, de kommer att tjäna enorma pengar under många årtionden och har råd med denna investering. Andra järnvägar viktiga för gods är stambanorna, Mjölby-Gävle, Norrbotniabanan och Sydostlänken. Alla järnvägar skall vara kvar och utvecklas. Inlandsbanan, Bohusbanan, Tjustbanan, Stångådalsbanan och Orsa-Bollnäs är bara några exempel. Regionförbundet Jämtlands län Mittbanan ges möjlighet till trimnings- och hastighetshöjande åtgärder. Den utredning som Norrtåg genomfört visar att begränsade insatser på denna sträcka kan ge betydande tidsvinster. Stråket Sundsvall Trondheim kan också som godsstråk länka av tryck på övriga järnvägsnätet. Norra stambanan behöver kapacitetshöjande åtgärder genom fler och längre mötesspår. Utvecklingen av trafiken på kustbanorna från Gävle och norrut gör att Norra stambanan kommer att behövas i utvecklad form under överskådlig tid. Norra stambanan kommer också alltid att vara den mest tidseffektiva lösningen för persontransporter på järnväg dagtid från Trondheim/Åre/Östersund till södra Sverige. Inlandsbanan med tvärbanor är som utredningen konstaterar viktig för en utveckling av godstransporter på järnväg i inlandet och till kusten. Den tekniska upprustning som Inlandsbanan AB redovisat behov av måste genomföras. Kommun- och näringslivssamverkan i Hudiksvall 27 (44)

29 Kommunförbundet Norrbotten Järnvägen i norr är en integrerad del av det nationella och internationella järnvägssystemet. Kapacitetsbrister i norr är allvarliga för de nationella transporterna och brister i söder påverkar godstransporter från norr. Systemsynen är avgörande. De brister och störningar som finns i norra Sverige är mycket allvarliga redan idag och med tanke på den industriella expansion som pågår så måste dessa transportbehov uppfyllas om inte den framtida svenska tillväxten ska hämmas. Bara i Norrbotten ska 200 miljarder kronor investeras de närmaste tio åren. Tillväxten är bland de högsta i landet. Sårbarheten i järnvägssystemet blir uppenbar vid tillfällen när yttre omständigheter såsom haverier eller olika vädersituationer anstränger systemet i dess helhet. Trafikverkets beräkningar på ökad efterfrågan av godstransporter till 2050 är till över 60 procent bestående av virke, trä, pappersmassa och malm. Då är det anmärkningsvärt att vår region, som i stor utsträckning står för godstransporterna inom detta segment, inte har en högre prioritet vad gäller prioriterade åtgärder i förslagen. Kommunpolitiska rådet i Norrbotten Kungliga Tekniska Högskolan Kortare restider i den långväga persontrafiken är ett viktigt mål som bidrar till effektivare användning av transportsystemet men i kapacitetsutredningen enbart berörs i samband med höghastighetsbanor. Det finns flera stråk som Västkustbanan och Ostkustbanan som kan uppgraderas till hastigheter på upp till 250 km/h för snabbtåg med relativt små insatser enligt forskningsprogrammet Gröna Tåget. Även kortare restider på Västra och Södra stambanan är strategiskt betydelsefullt men behöver 28 (44)

30 kombineras med kapacitetsåtgärder. Midnordic Green Transport Corridor (NECL II) Vi från NECL II skulle av den anledningen önska att Trafikverket, som man själv nämner, fokuserar på korridorslösningar heller än den snuttifiering som nu kan skönjas med bristande effektivitetshöjning som resultat. En möjlig lösning på detta är att Trafikverket faktiskt definierar hela korridorer och sätter upp kapacitets mål för dem. Som exempel skulle Stambanan kunna definieras som en korridor som sträcker sig hela vägen från Haparanda ner till Trelleborg. Ostkustbanan (inklusive föreslagna nybyggnationer) sträcka sig från Luleå till Stockholm. En annan aspekt för att erhålla en internationalisering är att definiera korridorer som sträcker sig utanför nationsgränserna. Landstinget Gävleborg Sammanfattning Landstinget Gävleborg saknar i utredningen vilka faktiska åtgärder Trafikverket vill föreslå regeringen att besluta om för Ostkustbanan För Gävleborgs del är det viktigt att tågtrafiken på såväl Norra Stambanan, Bergslagsbanan som Ostkustbanan får förutsättningar att utvecklas Att ersätta regionaltågen med buss för att klara av kapacitetsbristen är inget acceptabelt alternativ Åtgärder i syfte att bygga bort brister i kapaciteten och öka effektiviteten för såväl person- som godstrafik får inte skjutas framåt i tiden Ljusdals kommun Ljusdals kommun ser följande åtgärder som särskilt viktiga för att förbättra kapaciteten och tillförlitligheten för järnvägsbunden trafik. Bakgrunden och förutsättningarna för dessa objekt finns väl beskrivna i ett flertal tidigare redovisade dokument, varför vi inte utvecklar våra synpunkter ytterligare. Utbyggnad av dubbelspår längs Ostkustbanan, sträckan Gävle- 29 (44)

31 Sundsvall. Genomförande av planerad byggnation av dubbelspår Skutskär- Furuvik. Byggnation av dubbelspår längs Norra Stambanan, sträckorna Kilafors-Holmsveden och Mo Grindar-Ockelbo. Luleå kommun Länsstyrelsen Jämtlands län Då Botniabanan tas i full drift kommer trafiken på såväl Ostkustbanan som Norra stambanan att öka ytterligare. Det är av största vikt att bägge dessa banor får kapacitet att ta emot den ökade trafik som kan förutses. Ostkustbanan och Norra stambanan utgör idag kommunicerande kärl när det gäller godstrafiken i nordsydlig riktning. Denna funktion är viktig att bibehålla för att ha tillräcklig redundans i systemet. När det gäller persontrafiken så kommer Norra Stambanan på grund av sin kortare sträckning alltid att vara förstahandsalternativet när det gäller dagtåg mellan Jämtland och södra Sverige. Den kraftigt växande turistnäringen i Jämtlands län ställer därför krav på ökad kapacitet på Norra stambanan. Kramfors kommun En kedja är inte starkare än sin svagaste länk. Hela Sverige påverkas av att järnvägen genom norra och mellersta Norrland fungerar väl. Den måste betraktas som ett sammanhållet stråk för gods- och persontrafik ett synsätt som gör att trångsektorer kan identifieras och effekter av insatser lättare låter sig beräknas. De mest angelägna infrastruktursatsningarna i Sverige gäller: 30 (44)

32 - Ostkustbanan Sundsvall-Gävle. Dubbelspårsutbyggnad för ökad kapacitet samt kortare restider - Upprustning av Ådalsbanan Härnösand-Sollefteå-Långsele inklusive triangelspår vid Kramfors/Sollefteå Mellansvenska Handelskammaren Myndighetsnätverket i Sundsvallsregionen Nordanstigs Kommun 31 (44)

33 Nordic Flanges AB Resurser för intensifierade utredningar för ett dubbelspår Gävle- Sundsvall borde ligga i förslaget för Målet på tre timmar mellan Stockholm-Sundsvall 2025 är alldeles för lågt. Två timmar är den rimliga ambitionen. Ostkustbanan och Ådalsbanan är en integrerad del av det internationellt- och nationellt prioriterade person- och godsstråket Botniska korridoren. Kapacitetsbristerna är mycket allvarliga i vissa stråk redan idag - om tillväxten inte ska hämmas måste behoven stillas. Stor trafikökning förväntas på Nya Ostkustbanan. Norrbotniabanan AB 32 (44)

34 Norrbottens Läns Landsting Norrtåg 33 (44)

35 Norrtåg AB Näringslivets Transportråd och Transportgruppen Ovanåkers kommun 34 (44)

36 Partnerskap Bergslagsbanan Bergslagsbanan och dess förlängning vidare väster om Vänern skär igenom en exportregion och förbinder samtidigt två av Sveriges största hamnar, Gävle och Göteborg. Bergslagsbanan är en stor och förväntas bli en än större bärare av gods som kommer från Norrland via Botniabanan, Ostkustbanan och Norra Stambanan. För att klara robust trafikering på Bergslagsbanan och vidare väster om Vänern krävs minst: Dubbelspår Falun Borlänge och Gävle Storvik Tio nya och tio förbättrade mötesstationer Storvik Ställdalen Upprustning av Silverhöjdspåret (Grängesberg Ställdalen) Minst en ny och två förbättrade mötesstationer Ställdalen Frövi samt förbättrad bärighet Fem nya och tre förbättrade mötesstationer Ställdalen Kil, delvis enligt gällande plan Tre nya och åtta förbättrade mötesstationer Kil Öxnered Förbättrade förbindelser till hamnarna i Gävle och Göteborg För att få ett fungerande järnvägstransportsystem är det självklart även angeläget med kapacitetsförbättringar i andra delar av nätet som exempelvis Ostkustbanan och Godsstråket genom Bergslagen. Effektiva omlednings- och förbindelsevägar, möteskapacitet och strategiskt placerade triangelspår bidrar till ett kapacitetsstarkt och robust järnvägstransportsystem. 35 (44)

37 Perfect Track Brister 2025 Norrland Malmbanan Narvik Luleå Inlandsbanan Storuman Lycksele Jörn Norra stambanan Älvsbyn Umeå Örnsköldsvik Ostkustbanan Gävle Sundsvall Norra stambanan Gävle Bollnäs Gävle Borlänge PostNord AB 36 (44)

Inledning 2012-03-23. Trafikverket Ärendemottagningen Kapacitetsutredningen Box 810 781 28 Borlänge

Inledning 2012-03-23. Trafikverket Ärendemottagningen Kapacitetsutredningen Box 810 781 28 Borlänge Trafikverket Ärendemottagningen Kapacitetsutredningen Box 810 781 28 Borlänge Yttrande över Trafikverkets rapporter Transportsystemets behov av kapacitetshöjande åtgärder - förslag på lösningar fram till

Läs mer

Sändlista Remiss Funktionellt prioriterat vägnät

Sändlista Remiss Funktionellt prioriterat vägnät [Motpartens ärendeid NY] 1(5) Sändlista Remiss Funktionellt prioriterat vägnät Norrbotten Länsstyrelsen i Norrbottens län Kommunförbundet Norrbotten Regionala Kollektivtrafikmyndigheten Norrbotten Länstrafiken

Läs mer

NYA OSTKUSTBANAN. Remissopinionen: Brett stöd för investeringar på Nya Ostkustbanan. Stockholm Remissammanställning kapacitetsutredningen

NYA OSTKUSTBANAN. Remissopinionen: Brett stöd för investeringar på Nya Ostkustbanan. Stockholm Remissammanställning kapacitetsutredningen Stockholm 2012-04-30 Remissammanställning kapacitetsutredningen NYA OSTKUSTBANAN Springtime AB Holländargatan 13 P O Box 3295 SE-103 65 Stockholm, Sweden Phone: +46 (0)8 50 60 17 00 Fax: +46 (0)8 50 60

Läs mer

Sida 1 av 8. Barn berörda av verkställd avhysning, jan-mars 2013 Källa: Kronofogden

Sida 1 av 8. Barn berörda av verkställd avhysning, jan-mars 2013 Källa: Kronofogden Sida av 8 Barn berörda av verkställd avhysning, jan-mars 0 Källa: Kronofogden Blekinge Sölvesborg 0 0 Blekinge Totalt 0 0 Gotland Gotland 0 0 Gävleborg Gävle 0 0 Gävleborg Totalt 0 0 Halland Laholm 0 0

Läs mer

Blekinge län , , ,5 Karlshamn Karlskrona Ronneby Sölvesborg Dalarnas län

Blekinge län , , ,5 Karlshamn Karlskrona Ronneby Sölvesborg Dalarnas län Blekinge län 20980 20 24980 25 44680 36 50680 39 72723,5 51 74923,5 52 78923,5 54 Karlshamn 1980 3 1980 3 1980 3 1980 3 1980 3 1980 3 1980 3 Karlskrona 12200 8 13000 9 32700 20 32700 20 32700 20 32700

Läs mer

Blekinge län * 18 16880 20980 24980 44680 39 50680 72724 74924 Karlshamn Karlskrona Ronneby Sölvesborg

Blekinge län * 18 16880 20980 24980 44680 39 50680 72724 74924 Karlshamn Karlskrona Ronneby Sölvesborg Blekinge län * 18 16880 20 20980 25 24980 36 44680 39 50680 51 72724 52 74924 Karlshamn 3 1980 3 1980 3 1980 3 1980 3 1980 3 1980 3 1980 Karlskrona 6 8100 8 12200 9 13000 20 32700 20 32700 20 32700 20

Läs mer

Placering Poäng Kommun Län 1 43 Huddinge kommun Stockholms län 2 39,5 Helsingborgs stad Skåne län 2 39,5 Lomma kommun Skåne län 4 34 Bromölla kommun

Placering Poäng Kommun Län 1 43 Huddinge kommun Stockholms län 2 39,5 Helsingborgs stad Skåne län 2 39,5 Lomma kommun Skåne län 4 34 Bromölla kommun Placering Poäng Kommun Län 1 43 Huddinge kommun Stockholms län 2 39,5 Helsingborgs stad Skåne län 2 39,5 Lomma kommun Skåne län 4 34 Bromölla kommun Skåne län 4 34 Täby kommun Stockholms län 6 33 Karlstads

Läs mer

Jobb- och tillväxtsatsningar: 55 miljarder till järnväg

Jobb- och tillväxtsatsningar: 55 miljarder till järnväg Jobb- och tillväxtsatsningar: 55 miljarder till järnväg 55 miljarder till Ostlänken, Göteborg-Borås samt investeringar i drift och underhåll som del i investeringssatsning för jobb och tillväxt Regeringen

Läs mer

Barn berörda av avhysning 2016

Barn berörda av avhysning 2016 Sida 1 av 12 Barn berörda av avhysning 2016 Antal barn berörda av verkställd avhysning uppgick under 2015 till 387 stycken. Det är en minskning med ca 18 procent jämfört med 2015 då antalet uppgick till

Läs mer

Jönköping Tranås Vetlanda Nässjö Värnamo Gislaved Eksjö Aneby Vaggeryd Sävsjö...

Jönköping Tranås Vetlanda Nässjö Värnamo Gislaved Eksjö Aneby Vaggeryd Sävsjö... Medlemsavgift 2016 Innehåll Länsförbund Stockholms län... 7 Stockholm... 7 Nacka-Värmdö... 7 Järfälla - Upplandsbro... 7 Södertälje Nykvarn... 7 Norrtälje... 7 Lidingö... 7 Botkyrka Salem... 7 Sollentuna

Läs mer

Andel behöriga lärare

Andel behöriga lärare Andel behöriga lärare Svenska Matematik Engelska Kommun Totalt antal Andel behöriga % Kommun Totalt antal Andel behöriga % Kommun Totalt antal Andel behöriga % Åtvidaberg 13 100,0 Mariestad 16 100,0 Skellefteå

Läs mer

BILAGA 1. Sammanställning av SKL:s enkät avseende prestationsmål 1

BILAGA 1. Sammanställning av SKL:s enkät avseende prestationsmål 1 Kommun (SIP:ar) rörande barn och unga har ni gjort i er många (SIP) rörande barn och unga ni gjort i er (SIP:ar) har ni gjort under Uppskatta hur många (SIP:ar) som ni har gjort under 2012. Vilken modell

Läs mer

DEN BOTNISKA KORRIDOREN

DEN BOTNISKA KORRIDOREN Remissvar, diarienummer: N2015/4305/TIF Till: Näringsdepartementet Från: Samarbetet Bakom samarbetet står Länsstyrelsen Norrbotten, Region Västerbotten, Länsstyrelsen Västernorrland, Region Jämtland Härjedalen,

Läs mer

Barn berörda av avhysning 2014

Barn berörda av avhysning 2014 Sida 1 av 13 Barn berörda av avhysning 2014 Antal barn berörda av verkställd avhysning uppgick under 2014 till 459 stycken. Det är en minskning med ca 9 procent jämfört med 2013 då antalet uppgick till

Läs mer

Klimatindex Ranking kommuner totalpoäng

Klimatindex Ranking kommuner totalpoäng Klimatindex 2010 Ranking kommuner totalpoäng Kommun Kommuntyp Län Poäng Ranking Östersund 3. Större städer Jämtlands län 69 1 Stockholm 1. Storstäder Stockholms län 66 2 Malmö 1. Storstäder Skåne län 65

Läs mer

Yttrande över remiss på Kapacitetsutredningen (TRV 2011/17304)

Yttrande över remiss på Kapacitetsutredningen (TRV 2011/17304) 2012-03-27 Till Trafikverket Yttrande över remiss på Kapacitetsutredningen (TRV 2011/17304) Norrbottens läns landsting och Kommunförbundet Norrbotten har beretts möjligheter att yttra sig över kapacitetsutredningen.

Läs mer

Bokningsläge (hela landet)

Bokningsläge (hela landet) Bokningsläge (hela landet) Uttagsdatum Provtyp Vecka 2015-06-15 kl 4:00:05 B Antal bokade provtider Summa Kapacitet Andel lediga provtide r % Antal lediga provtider 25 138 5 062 5 200 2,65% Borås 0 141

Läs mer

LÄN KOMMUN ANTAL Blekinge län Karlshamn 2 Blekinge län Karlskrona 7 Blekinge län Olofström 2 Blekinge län Ronneby 1 Dalarnas län Avesta 7 Dalarnas

LÄN KOMMUN ANTAL Blekinge län Karlshamn 2 Blekinge län Karlskrona 7 Blekinge län Olofström 2 Blekinge län Ronneby 1 Dalarnas län Avesta 7 Dalarnas LÄN KOMMUN ANTAL Blekinge län Karlshamn 2 Blekinge län Karlskrona 7 Blekinge län Olofström 2 Blekinge län Ronneby 1 Dalarnas län Avesta 7 Dalarnas län Borlänge 10 Dalarnas län Falun 26 Dalarnas län Gagnef

Läs mer

SCENARIOANALYS FÖR JÄRNVÄGEN I SKÅNE. Sammanfattning av SWECOs rapport på uppdrag av Region Skåne

SCENARIOANALYS FÖR JÄRNVÄGEN I SKÅNE. Sammanfattning av SWECOs rapport på uppdrag av Region Skåne SCENARIOANALYS FÖR JÄRNVÄGEN I SKÅNE Sammanfattning av SWECOs rapport på uppdrag av Region Skåne 1 Miljoner resor i Skåne FRAMTIDENS JÄRNVÄGSSYSTEM I SKÅNE ETT STRATEGISKT LÄGE Ett välfungerande skånskt

Läs mer

Kiruna. Gällivare. Piteå Storuman. Skellefteå Lycksele. Tåsjö Vännäs Umeå. Örnsköldsvik. Östersund Sollefteå. Härnösand

Kiruna. Gällivare. Piteå Storuman. Skellefteå Lycksele. Tåsjö Vännäs Umeå. Örnsköldsvik. Östersund Sollefteå. Härnösand Appendix II kartor Karta 1. Teracom Kiruna Gällivare Pajala Överkalix Kalix Arvidsjaur Älvsbyn Luleå Piteå Storuman Skellefteå Lycksele Tåsjö Vännäs Umeå Åre 34 Mbit/s Östersund Sollefteå Örnsköldsvik

Läs mer

Statistikbilder. för december 2016

Statistikbilder. för december 2016 Statistikbilder för december 206 i december 206 som andel (%) av den registerbaserade arbetskraften 6 64 år = 6,7 % = 6,8 8,8 % = 8,9 % Genomsnitt för Riket +/- procentenhet O W S Z T E X U D F N G H K

Läs mer

Bokningsstatus - lediga provtider, körprov behörighet B (personbil), på Trafikverket Förarprov

Bokningsstatus - lediga provtider, körprov behörighet B (personbil), på Trafikverket Förarprov Bokningsstatus - lediga provtider, körprov behörighet B (personbil), på Trafikverket Förarprov Uppgifterna i tabellerna på följande sidor är ögonblicksbilder och visar antal lediga provtider, antal bokade

Läs mer

SVERIGEFÖRHANDLINGEN MISSAR SINA MÅL

SVERIGEFÖRHANDLINGEN MISSAR SINA MÅL SVERIGEFÖRHANDLINGEN MISSAR SINA MÅL En sammanfattning av Nätverket Höghastighetsbanans analys av urvalskriterier och beslutsunderlag för vägvalet genom Småland SAMMANFATTNING Den 1 februari 2016 presenterade

Läs mer

Kommuner som har svarat nej på frågan, sorterade efter län Dalarnas län Borlänge Nej, men till färre än hälften. Gotlands län

Kommuner som har svarat nej på frågan, sorterade efter län Dalarnas län Borlänge Nej, men till färre än hälften. Gotlands län Fr.1 Räknar kommunen med att i början av 2009 (februari-mars) kunna tillhandahålla plats i förskola eller familjedaghem till barn om föräldrarna anmäler behov i nvember 2008? Kommuner som har svarat nej

Läs mer

Förteckning över fördelning av statsbidrag för hjälp med läxor eller annat skolarbete 2016 per kommun

Förteckning över fördelning av statsbidrag för hjälp med läxor eller annat skolarbete 2016 per kommun Förteckning över fördelning av statsbidrag för hjälp med läxor eller annat skolarbete 2016 per kommun Siffror för hela rikets kommuner finns längst ner Huvudman Andel elever som erbjuds läxhjälp Beviljat

Läs mer

Barn berörda av avhysning

Barn berörda av avhysning Sida 1 av 14 Barn berörda av avhysning Antal barn berörda av verkställd avhysning uppgick under 2013 till 504 stycken. Det är en minskning med ca 11 procent jämfört med 2012 då antalet uppgick till 569

Läs mer

När ska småhusägarna snöröja trottoarerna utmed sina tomtgränser? (Efter avslutat snöfall)

När ska småhusägarna snöröja trottoarerna utmed sina tomtgränser? (Efter avslutat snöfall) småhusägarnas sina Ale 5-10 cm Alingsås Inga snönivåer tillämpas Alvesta Aneby Inga snönivåer tillämpas Arboga 5-10 cm Arjeplog Arvidsjaur Arvika Vid annan snönivå, nämligen: Askersund Inga snönivåer tillämpas

Läs mer

SKOGSBASERADE NÄRINGAR

SKOGSBASERADE NÄRINGAR SKOGSBASERADE NÄRINGAR Industriella produktionsvärden Skogsbaserad industri, 2005, MSEK 10 000 5 000 1 000 Årlig genomsnittlig skogsproduktion, 2001-2005 0 MSEK 300 MSEK ÅF Infraplan Setra Billerud Smurfit

Läs mer

Avropsberättigade. Dokumenthantering 2012 - skrivare, MFP, programvaror och tjänster. KAMMARKOLLEGIET Statens inköpscentral 96-16-2012

Avropsberättigade. Dokumenthantering 2012 - skrivare, MFP, programvaror och tjänster. KAMMARKOLLEGIET Statens inköpscentral 96-16-2012 Bilaga Avropsberättigade - skrivare, MFP, programvaror och tjänster 1 (6) Avropsberättigade Myndigheter under regeringen Deltar med stöd av förordning (1998:796) om statlig inköpssamordning Deltagare i

Läs mer

Bild: Kasper Dudzik. Nyckelstråket. för högre fart på Sverige

Bild: Kasper Dudzik. Nyckelstråket. för högre fart på Sverige Bild: Kasper Dudzik Nyckelstråket för högre fart på Sverige Satsa på det som ger mest och snabbast resultat! Nyckelstråket*, med Västra Stambanan, Mälarbanan och Svealandsbanan, är Sveriges viktigaste

Läs mer

Bilaga. Avropsberättigade. IT-utbildning

Bilaga. Avropsberättigade. IT-utbildning Sid 1 (7) 2015-04-21 Dnr 96-119-2014 Bilaga Avropsberättigade IT-utbildning Sid 2 (7) Myndigheter under regeringen Deltar med stöd av förordning (1998:796) om statlig inköpssamordning. Deltagare i den

Läs mer

Biografstatistik per län och kommun 2012

Biografstatistik per län och kommun 2012 Blekinge Karlshamn 31 179 37 245 3 218 161 843 1,2 Blekinge Karlskrona 61 844 116 167 11 012 837 5 339 1,9 Blekinge Olofström 13 355 8 060 576 570 460 0,6 Blekinge Ronneby 28 443 32 180 2 790 282 830 1,1

Läs mer

Bokningsstatus - lediga provtider, körprov behörighet B (personbil), på Trafikverket Förarprov

Bokningsstatus - lediga provtider, körprov behörighet B (personbil), på Trafikverket Förarprov Bokningsstatus - lediga provtider, körprov behörighet B (personbil), på Trafikverket Förarprov Uppgifterna i tabellerna på följande sidor är ögonblicksbilder och visar antal lediga provtider, antal bokade

Läs mer

Infrastrukturprojekt i Norrland. Olle Tiderman

Infrastrukturprojekt i Norrland. Olle Tiderman Infrastrukturprojekt i Norrland Olle Tiderman Infrastrukturprojekt i Norrland Botniska korridoren Botniabanan och Norrbotniabanan Nationell godsstrategi Norrtåg Framgångsfaktorer Vision & substans Kunskap

Läs mer

Tal Framtidens Gruv & mineral, 28 januari, 15.00 15.20 (20 min) Bottniska korridoren pulsåder från råvaror till marknad

Tal Framtidens Gruv & mineral, 28 januari, 15.00 15.20 (20 min) Bottniska korridoren pulsåder från råvaror till marknad 1 (6) Tal Framtidens Gruv & mineral, 28 januari, 15.00 15.20 (20 min) Bottniska korridoren pulsåder från råvaror till marknad Hela programmet finns på: http://www.framtidensgruvochmineral.se/program/ Rullande

Läs mer

Kompletterande uppgifter / rättelser? Kontakta Magnus Lindell 08-379152 eller limag@bredband.net

Kompletterande uppgifter / rättelser? Kontakta Magnus Lindell 08-379152 eller limag@bredband.net Alingsås Arboga Arvika 14 BG Vikben 23 Au Vikben 22 BG Vikben 24 BG Vikben 24 Au Sporrong 24 Ag Vikben 24 Ag Vikben+krona 24 Au Sporrong Askersund (väldigt lik Säter??) Avesta Boden 13 Au Vikben 22 Au

Läs mer

Yttrande över förslag till nationell plan för transportsystemet 2014-2025

Yttrande över förslag till nationell plan för transportsystemet 2014-2025 YTTRANDE N2013/2942/TE 1 (6) Ulrika Nilsson Telefon 010-224 93 19 ulrika.u.nilsson@lansstyrelsen.se Näringsdepartementet 103 33 Stockholm Yttrande över förslag till nationell plan för transportsystemet

Läs mer

ITPS A2001: års rapport om den regionala utvecklingen i Sverige

ITPS A2001: års rapport om den regionala utvecklingen i Sverige ITPS A2001:003 2001 års rapport om den regionala utvecklingen i Sverige ITPS Box 4, 831 21 Östersund Telefon: 063-161870 Telefax: 063-161880 E-post: info@itps.nu www.itps.nu För ytterligare information

Läs mer

Yttrande över Trafikverkets rapport Järnvägens behov av ökad kapacitet - förslag på lösningar för åren 2012-2021, TRV ärendenummer 2011/17304

Yttrande över Trafikverkets rapport Järnvägens behov av ökad kapacitet - förslag på lösningar för åren 2012-2021, TRV ärendenummer 2011/17304 2011-08-04 Kommunstyrelsen Yttrande över Trafikverkets rapport Järnvägens behov av ökad kapacitet - förslag på lösningar för åren 2012-2021, TRV ärendenummer 2011/17304 Trafikverket har fått i uppdrag

Läs mer

2002-05-02 Kostnadsutjämning 2003 jämfört med 2002, kronor per invånare Bilaga 3. 2002041bil3/HB 1 (9)

2002-05-02 Kostnadsutjämning 2003 jämfört med 2002, kronor per invånare Bilaga 3. 2002041bil3/HB 1 (9) Kostnadsutjämning 2003 jämfört med 2002, kronor per invånare Bilaga 3 Stockholms län Botkyrka 142 41-123 -158-12 -20 7 6-3 -18-1 -1 0 6 1-1 -134 Danderyd 114 244 73 9 41-20 -2 6-3 -18-1 -1 0 6 1-1 448

Läs mer

Biografstatistik per län och kommun 2014 Avser besök per kalenderår

Biografstatistik per län och kommun 2014 Avser besök per kalenderår Blekinge Karlshamn 31 598 37 009 3 177 775 868 1,2 Blekinge Karlskrona 64 348 103 926 10 452 215 5 237 1,6 Blekinge Olofström 13 031 7 731 587 425 511 0,6 Blekinge Ronneby 28 221 33 392 2 882 393 834 1,2

Läs mer

Statens jordbruksverks författningssamling Statens jordbruksverk 551 82 Jönköping Tfn 036-15 50 00 www.jordbruksverket.se

Statens jordbruksverks författningssamling Statens jordbruksverk 551 82 Jönköping Tfn 036-15 50 00 www.jordbruksverket.se Statens jordbruksverks författningssamling Statens jordbruksverk 551 82 Jönköping Tfn 036-15 50 00 www.jordbruksverket.se ISSN 1102-0970 Statens jordbruksverks beslut om smittförklaring med anledning av

Läs mer

Biografstatistik per län och kommun 2010

Biografstatistik per län och kommun 2010 Blekinge Karlshamn 31 179 0,5 16 404 1 208 545 443 Blekinge Karlskrona 61 844 1,6 96 441 8 613 737 5 082 Blekinge Olofström 13 355 0,4 5 928 331 158 337 Blekinge Ronneby 28 443 0,8 23 418 1 929 096 603

Läs mer

Comenius fortbildning, april 2013

Comenius fortbildning, april 2013 Comenius fortbildning, april 2013 Beviljade Dnr Projekt/aktivitet Poäng Kön M/F Kommun Län Beviljat belopp i euro 2151-2013 Konferens 115 M Ängelholm Skåne län 1310 PT 2374-2013 Allmän fortbildningskurs

Läs mer

Kommunerna med Bästa Tillväxt 2009

Kommunerna med Bästa Tillväxt 2009 Kommunerna med Bästa Tillväxt 2009 1 Stockholms län Upplands Väsby 2 Stockholms län Nynäshamn 3 Stockholms län Södertälje 4 Stockholms län Sundbyberg 5 Stockholms län Huddinge 6 Stockholms län Sigtuna

Läs mer

Om hur man lyssnar på brukarna/klienterna och om man har strategier för att motverka diskriminering Om förebyggande åtgärder

Om hur man lyssnar på brukarna/klienterna och om man har strategier för att motverka diskriminering Om förebyggande åtgärder Om Din Rätts enkät Enkäten sändes ut till den högst ansvariga tjänstemannen vid socialkontoret på Sveriges 290 kommuner. 196 kommuner har svarat på hela, eller delar av, enkäten en svarsfrekvens på 66

Läs mer

Biografstatistik per län och kommun 2011

Biografstatistik per län och kommun 2011 Blekinge Karlshamn 31 185 25 711 2 044 902 588 0,8 Blekinge Karlskrona 64 215 109 223 10 150 960 5 380 1,7 Blekinge Olofström 12 876 5 394 317 497 281 0,4 Blekinge Ronneby 27 910 29 841 2 515 778 856 1,1

Läs mer

Yttrande över Inriktningsunderlag inför transportinfrastrukturplanering för perioden 2018-2029 ((N2015/4305/TIF).

Yttrande över Inriktningsunderlag inför transportinfrastrukturplanering för perioden 2018-2029 ((N2015/4305/TIF). 2016-01-30 Till Näringsdepartementet 103 33 Stockholm Yttrande över Inriktningsunderlag inför transportinfrastrukturplanering för perioden 2018-2029 ((N2015/4305/TIF). Tillväxtberedningen är ett gemensamt

Läs mer

Biografstatistik per län och kommun 2015 Avser besök per kalenderår

Biografstatistik per län och kommun 2015 Avser besök per kalenderår Blekinge Karlshamn 31 846 39 678 3 560 301 899 1,2 Blekinge Karlskrona 65 380 107 703 11 186 418 5 210 1,6 Blekinge Olofström 13 170 9 357 770 512 448 0,7 Blekinge Ronneby 28 697 39 474 3 566 726 877 1,4

Läs mer

Levande objekt i Fastighetsregistrets allmänna del

Levande objekt i Fastighetsregistrets allmänna del Bilaga till Helårsstatistik 2009 Fastighetsregistrets allmänna del, innehåll per den 31 december 2009 1(8) Levande objekt i Fastighetsregistrets allmänna del Antal levande objekt i Fastighetsregistrets

Läs mer

Sökt antal förstelärare. Sökt antal lektorer

Sökt antal förstelärare. Sökt antal lektorer Kommunkod Huvudmannens namn Antal förstelärare i bidragsramen Sökt antal förstelärare Sökt antal lektorer Beviljat antal förstelärartjänster Beviljat belopp Län 0187 Vaxholm stad 15 13 1 15 1 275 000 Stockholms

Läs mer

Antal juridiska personer i varje kommun som ska deklarera senast 1 november

Antal juridiska personer i varje kommun som ska deklarera senast 1 november BLEKINGE OLOFSTRÖM 46 4 3 53 BLEKINGE KARLSKRONA 229 32 30 291 BLEKINGE RONNEBY 105 5 11 121 BLEKINGE KARLSHAMN 144 6 15 165 BLEKINGE SÖLVESBORG 105 1 12 118 DALARNA VANSBRO 48 3 0 51 DALARNA MALUNG-SÄLEN

Läs mer

Hundstatistik 2014 Antal hundar och ägare per län och kommun

Hundstatistik 2014 Antal hundar och ägare per län och kommun SKÅNE BJUV 1356 1883 SKÅNE HÖÖR 1798 2570 SKÅNE LUND 5553 7015 SKÅNE OSBY 1254 1659 SKÅNE ESLÖV 2906 4028 SKÅNE HÖRBY 1955 2819 SKÅNE LOMMA 1225 1530 SKÅNE MALMÖ 12253 14717 SKÅNE SJÖBO 2687 3956 SKÅNE

Läs mer

Län Kommun Invånare Besök per invånare Besök Intäkter Föreställningar Blekinge Karlshamn , Blekinge Karlskrona

Län Kommun Invånare Besök per invånare Besök Intäkter Föreställningar Blekinge Karlshamn , Blekinge Karlskrona Län Kommun Invånare Besök per invånare Besök Intäkter Föreställningar Blekinge Karlshamn 31 179 0,8 26 010 1 914 506 638 Blekinge Karlskrona 61 844 1,5 95 169 8 139 414 3 132 Blekinge Olofström 13 355

Läs mer

Valdeltagandet i procent förstagångs-

Valdeltagandet i procent förstagångs- Valdeltagandet i procent förstagångs- Valdeltagandet för alla grupper Valdeltagandet i procent förstagångs- Län Kommun väljare 2010 väljare 2006 i kommunen Blekinge län Olofströms kommun 76 72 79 Blekinge

Läs mer

Bilaga till regeringens beslut den 17 december 2015 (dnr Fi/05568/K)

Bilaga till regeringens beslut den 17 december 2015 (dnr Fi/05568/K) Blekinge Karlshamn 37 277 425 Blekinge Karlskrona 65 482 402 Blekinge Olofström 34 636 079 Blekinge Ronneby 57 466 492 Blekinge Sölvesborg 14 630 758 Dalarna Avesta 69 685 586 Dalarna Borlänge 49 427 614

Läs mer

Kommunranking 2011 per län

Kommunranking 2011 per län Kommunranking 2011 per län Stockholms län Södertälje 1 9 27,64 Stockholm 2 18 25,51 Sigtuna 3 27 22,85 Upplands Väsby 4 40 21,32 Botkyrka 5 45 20,99 Sundbyberg 6 49 20,24 Huddinge 7 51 20,21 Nacka 8 60

Läs mer

Antal som ska deklarera enskild näringsverksamhet LAN NAMN ANTAL BLEKINGE OLOFSTRÖM BLEKINGE KARLSKRONA BLEKINGE RONNEBY 2 716

Antal som ska deklarera enskild näringsverksamhet LAN NAMN ANTAL BLEKINGE OLOFSTRÖM BLEKINGE KARLSKRONA BLEKINGE RONNEBY 2 716 Antal som ska deklarera enskild näringsverksamhet 927 175 LAN NAMN ANTAL BLEKINGE OLOFSTRÖM 1 321 BLEKINGE KARLSKRONA 5 774 BLEKINGE RONNEBY 2 716 BLEKINGE KARLSHAMN 2 646 BLEKINGE SÖLVESBORG 1 633 DALARNA

Läs mer

Organisationer med gällande överenskommelse Följande organisationer har en gällande överenskommelse om SUS-behörigheter med Försäkringskassan

Organisationer med gällande överenskommelse Följande organisationer har en gällande överenskommelse om SUS-behörigheter med Försäkringskassan 1 (5) Organisationer med gällande överenskommelse Följande organisationer har en gällande överenskommelse om SUS-behörigheter med Försäkringskassan Alvesta kommun 212000-0639 Kommun Aneby kommun 212000-0498

Läs mer

Antal hundägare och hundar per län och kommun per 20120102

Antal hundägare och hundar per län och kommun per 20120102 Antal hundägare och hundar per län och kommun per 20120102 Län Namn Kommun Namn Antal ägare Antal djur BLEKINGE KARLSHAMN 2336 3148 BLEKINGE KARLSKRONA 4056 5379 BLEKINGE OLOFSTRÖM 1082 1441 BLEKINGE RONNEBY

Läs mer

Hundstatistik Antal hundägare och hundar per län och kommun

Hundstatistik Antal hundägare och hundar per län och kommun Antal hundägare och hundar per län och kommun Län Namn Kommun Namn Antal ägare Antal djur BLEKINGE KARLSHAMN 2364 3223 BLEKINGE KARLSKRONA 4208 5536 BLEKINGE OLOFSTRÖM 1105 1459 BLEKINGE RONNEBY 2503 3370

Läs mer

Kommuner, partidistrikt och stift inom Svenska kyrkan

Kommuner, partidistrikt och stift inom Svenska kyrkan Kommuner, partidistrikt och stift inom Svenska kyrkan Kommun Partidistrikt Stift Ale Norra Älvsborg Göteborgs Alingsås Norra Älvsborg Skara Alvesta Kronoberg Växjö Aneby Jönköping Linköpings Arboga Västmanland

Läs mer

Åtgärdsvalsstudie. Västra stambanan genom Västra Götaland i Västra Götalandsregionens perspektiv

Åtgärdsvalsstudie. Västra stambanan genom Västra Götaland i Västra Götalandsregionens perspektiv Nodstadsseminarium i Västerås 14 november 2014 Skövde kommun/västra Stambanegruppen Jan Bremer Åtgärdsvalsstudie Västra stambanan genom Västra Götaland i Västra Götalandsregionens perspektiv Jan Bremer

Läs mer

Kommunalt anställda år 2012 lärare och ledning skola/förskola, år 2012. Stockholms län. Uppsala län. Andel 55 år och äldre.

Kommunalt anställda år 2012 lärare och ledning skola/förskola, år 2012. Stockholms län. Uppsala län. Andel 55 år och äldre. Kommunalt anställda år 2012 lärare och ledning skola/förskola, år 2012 Hela riket Hela riket Kommun / Län Andel 55 år och äldre Antal samtliga Antal 55 år och äldre Riket 29% 182840 52130 Stockholms län

Läs mer

Placering Andel E-legitimation Säkerhetskod Telefon SMS SmartPhone Totalt 2/5 Möjliga e-dekl Placering 2010 Andel 2010

Placering Andel E-legitimation Säkerhetskod Telefon SMS SmartPhone Totalt 2/5 Möjliga e-dekl Placering 2010 Andel 2010 * Skatteverket Antal personer som deklarerat elektroniskt per 2 maj 2011 - sista dag för deklaration Bästa kommun i respektive län Stockholm Järfälla 1 70,3% 10 482 11 446 7 878 4 276 938 35 020 49 790

Läs mer

Belopp att återfå vid månadsavstämningen i juni 2015 i samband med debitering av slutlig skatt Kommuner i alfabetisk ordning

Belopp att återfå vid månadsavstämningen i juni 2015 i samband med debitering av slutlig skatt Kommuner i alfabetisk ordning BLEKINGE OLOFSTRÖM 5 531 37 138 812 BLEKINGE KARLSKRONA 24 700 179 124 282 BLEKINGE RONNEBY 11 428 82 523 879 BLEKINGE KARLSHAMN 12 716 89 504 689 BLEKINGE SÖLVESBORG 6 578 49 924 222 DALARNA VANSBRO 2

Läs mer

Resultat 02 Fordonsgas

Resultat 02 Fordonsgas Resultat Geografiskt Ale Alingsås Alvesta Aneby Arboga Arjeplog Arvidsjaur Arvika Askersund Avesta Bengtsfors Berg Bjurholm Bjuv Boden Bollebygd Bollnäs Borgholm Borlänge Borås Botkyrka E.ON Boxholm Bromölla

Läs mer

StatistikHusarbete2010-01-01--2010-06-30 Antalköpare. Antal köpare riket Hushållstjänster 192.448 ROT-arbete 456.267 648.715

StatistikHusarbete2010-01-01--2010-06-30 Antalköpare. Antal köpare riket Hushållstjänster 192.448 ROT-arbete 456.267 648.715 Page 1 of 18 * Skatteverket StatistikHusarbete2010-01-01--2010-06-30 Antalköpare Typ Antal köpare riket Hushållstjänster 192.448 ROT-arbete 456.267 648.715 Page 2 of 18 Län Antal köpare Typ Blekinge län

Läs mer

0583 Östergötland Motala Östergötland Vadstena Östergötland Mjölby Jönköping Aneby Jönköp

0583 Östergötland Motala Östergötland Vadstena Östergötland Mjölby Jönköping Aneby Jönköp 0114 Stockholm Upplands Väsby 19 568 518 0115 Stockholm Vallentuna 4 198 337 0117 Stockholm Österåker 7 957 864 0120 Stockholm Värmdö 6 570 278 0123 Stockholm Järfälla 34 381 294 0125 Stockholm Ekerö 4

Läs mer

Korrigerad beräkning - Regeringens avsedda fördelning av stöd till kommuner och landsting i Prop. 2015/16:47 Extra ändringsbudget för 2015

Korrigerad beräkning - Regeringens avsedda fördelning av stöd till kommuner och landsting i Prop. 2015/16:47 Extra ändringsbudget för 2015 2015-11-18 Finansdepartementet Korrigerad beräkning - Regeringens avsedda fördelning av stöd till kommuner och landsting i Prop. 2015/16:47 Extra ändringsbudget för 2015 Fördelningen mellan kommunerna

Läs mer

Antal personer som ska deklarera försäljning av bostadsrätt (K6) Taxeringsår 2015 132 627 LAN NAMN ANTAL BLEKINGE OLOFSTRÖM 64 BLEKINGE KARLSKRONA

Antal personer som ska deklarera försäljning av bostadsrätt (K6) Taxeringsår 2015 132 627 LAN NAMN ANTAL BLEKINGE OLOFSTRÖM 64 BLEKINGE KARLSKRONA Antal personer som ska deklarera försäljning av bostadsrätt (K6) Taxeringsår 2015 132 627 LAN NAMN ANTAL BLEKINGE OLOFSTRÖM 64 BLEKINGE KARLSKRONA 494 BLEKINGE RONNEBY 102 BLEKINGE KARLSHAMN 258 BLEKINGE

Läs mer

Antal hundägare och hundar per län och kommun

Antal hundägare och hundar per län och kommun Antal hundägare och hundar per län och kommun Län Namn Kommun Namn Antal ägare Antal djur BLEKINGE KARLSHAMN 2431 3316 BLEKINGE KARLSKRONA 4296 5609 BLEKINGE OLOFSTRÖM 1134 1505 BLEKINGE RONNEBY 2580 3492

Läs mer

Uppdraget ska i sin helhet redovisas till Regeringskansliet (Näringsdepartementet) senast den 29 februari 2012.

Uppdraget ska i sin helhet redovisas till Regeringskansliet (Näringsdepartementet) senast den 29 februari 2012. Regeringsbeslut III 7 2011-03-10 N2011/1933/TE Näringsdepartementet Trafikverket 781 89 BORLÄNGE Uppdrag för ökad kapacitet i järnvägssystemet Regeringens beslut Regeringen uppdrar åt Trafikverket att

Läs mer

Tomtmark Bostadsbyggnad Tomtmark och bostadsbyggnad Länskod kod

Tomtmark Bostadsbyggnad Tomtmark och bostadsbyggnad Länskod kod Småhustaxeringen 2012 - Taxeringsvärdeförändringar tomt och byggnad per kommun (prognos) s 01 Stockholms 14 Upplands Väsby 5348 1038 1127 9% 1084 1202 11% 2122 2328 10% 01 Stockholms 15 Vallentuna 6760

Läs mer

Antal personer som ska deklarera försäljning av bostad, både småhus och bostadsrätt Taxeringsår 2015 257 971 LAN NAMN ANTAL BLEKINGE OLOFSTRÖM 228

Antal personer som ska deklarera försäljning av bostad, både småhus och bostadsrätt Taxeringsår 2015 257 971 LAN NAMN ANTAL BLEKINGE OLOFSTRÖM 228 Antal personer som ska deklarera försäljning av bostad, både småhus och bostadsrätt Taxeringsår 2015 257 971 LAN NAMN ANTAL BLEKINGE OLOFSTRÖM 228 BLEKINGE KARLSKRONA 1 357 BLEKINGE RONNEBY 510 BLEKINGE

Läs mer

Remiss kapacitetsutredning Trafikverket

Remiss kapacitetsutredning Trafikverket Handläggare Datum Diarienummer Anna Ekman 2012-03-22 KS 2012/0261 0480-45 01 24 Kommunstyrelsens arbetsutskott Remiss kapacitetsutredning Trafikverket Förslag till beslut Kommunstyrelsens arbetsutskott

Läs mer

Gotlands län Gotland 28 626 kr 11 305 kr 722 kr 6 016 kr 5 580 kr 5 725 kr 12 027 kr 42,0%

Gotlands län Gotland 28 626 kr 11 305 kr 722 kr 6 016 kr 5 580 kr 5 725 kr 12 027 kr 42,0% Kommun Total årlig elräkning Elkostnad varav elcert Nätavgift Elskatt Moms Skatt+elcert +moms Andel skatt+elcert +moms Blekinge Olofström 30 304 kr 12 288 kr 723 kr 6 365 kr 5 589 kr 6 061 kr 12 373 kr

Läs mer

Transportstyrelsens föreskrifter om utlämningsställen för körkort;

Transportstyrelsens föreskrifter om utlämningsställen för körkort; Transportstyrelsens föreskrifter om utlämningsställen för körkort; beslutade den xx 2013. Transportstyrelsen föreskriver följande med stöd av 8 kap. 3 första stycket körkortsförordningen (1998:980). 1

Läs mer

Lokala siffror för län och kommun inkomstdeklarationen 2016

Lokala siffror för län och kommun inkomstdeklarationen 2016 Lokala siffror för län och kommun inkomstdeklarationen 2016 Län Kommun Antal % Blekinge KARLSHAMN 25592 68,85% Blekinge KARLSKRONA 50526 68,93% Blekinge OLOFSTRÖM 10785 69,84% Blekinge RONNEBY 22643 70,95%

Läs mer

Einar Schuch och Christer Agerback

Einar Schuch och Christer Agerback Trafikverket startar den 1 april 2010 Einar Schuch och Christer Agerback Varför bildas Trafikverket? Ett trafikslagsövergripande synsätt Ett tydligare kundperspektiv förenklar för operatörer, trafikanter

Läs mer

Län Ortstyp 1 Ortstyp 2 Ortstyp 3 Stockholm Stockholm Södertälje Nacka Norrtälje Nynäshamn. Östhammar

Län Ortstyp 1 Ortstyp 2 Ortstyp 3 Stockholm Stockholm Södertälje Nacka Norrtälje Nynäshamn. Östhammar Bilaga 2 Värdefaktorn ortstyp för byggnadskategorierna 17. Byggnadskategori, 14 För värdefaktorn ortstyp ska na indelas enligt följande för byggnadskategorierna 1 oljeraffinaderier eller petrokemiska industrier,

Läs mer

Mottaget belopp bidrag till skolutveckling (exklusive vuxenutbildning) 2014

Mottaget belopp bidrag till skolutveckling (exklusive vuxenutbildning) 2014 Bilaga: Stats kommuner Länskod för bidrag till ) 10 Blekinge län KARLSHAMNS KOMMUN 44 399 709 35 150 773 5 568 273 18 (14) 11 347 8 983 1 423 6 750 3 913 Kommuner i tätbefolkad region 10 Blekinge län KARLSKRONA

Läs mer

Statistik Antal företag 2013-01-01 2013-06-30

Statistik Antal företag 2013-01-01 2013-06-30 Statistik Antal företag 2013-01-01 2013-06-30 Typ ROT RUT TOTALT Antal företag, riket 54 023 13 488 67 511 Antal företag per län 2013-01-01 2013-06-30 Län Typ Antal företag BLEKINGE ROT 836 BLEKINGE RUT

Läs mer

Biografstatistik per län och kommun 2013

Biografstatistik per län och kommun 2013 Blekinge Karlshamn 31 272 34 985 3 019 484 875 1,1 Blekinge Karlskrona 63 912 103 549 9 937 396 5 322 1,6 Blekinge Olofström 12 902 7 318 568 592 538 0,6 Blekinge Ronneby 27 871 31 951 2 762 789 895 1,1

Läs mer

Allmän fastighetstxering 2015 Småhus Antal fastighetsdeklarationer, respektive förslag till nytt taxeringsvärde, per län och kommun

Allmän fastighetstxering 2015 Småhus Antal fastighetsdeklarationer, respektive förslag till nytt taxeringsvärde, per län och kommun Allmän fastighetstxering 2015 Småhus Antal fastighetsdeklarationer, respektive förslag till nytt taxeringsvärde, per län och kommun Län Kommunnamn Antal Dekl Antal förslag Stockholms Upplands Väsby 218

Läs mer

Statistik rot och rut antal utförare per län 2012

Statistik rot och rut antal utförare per län 2012 Skatteverket Statistik rot och rut 2012 2013-01-11 1 (15) Statistik rot och rut antal utförare per län 2012 Typ Antal utförare riket RUT 16 811 ROT 67 912 okänt ROT 148 BLEKINGE RUT 212 BLEKINGE ROT 1

Läs mer

Bilaga. Avropsberättigade. Användarnära IT-produkter

Bilaga. Avropsberättigade. Användarnära IT-produkter Sid 1 (6) 2015-08-25 Dnr 96-81-2014 Bilaga Avropsberättigade Användarnära IT-produkter Sid 2 (6) Myndigheter under regeringen Deltar med stöd av förordning (1998:796) om statlig inköpssamordning. Deltagare

Läs mer

Investeringsstöd till äldrebostäder

Investeringsstöd till äldrebostäder Investeringsstöd till äldrebostäder Dokumentets innehåll: Sid 1: Trendrapport från bidragets start Sid 2: Beviljade bidrag, länsvis på karta Sid 3: Detaljrapport från bidragets start Sid 4: Trendrapport

Läs mer

DALARNA TOTALT GOTLAND GOTLAND

DALARNA TOTALT GOTLAND GOTLAND Sida 1 av 5 Antal pågående skuldsaneringsbeslut län och kommun, Totalt Källa: Kronofogden BLEKINGE KARLSHAMN 78 98 119 121 124 132 BLEKINGE KARLSKRONA 97 115 117 120 118 117 BLEKINGE OLOFSTRÖM 14 21 29

Läs mer

StatistikHusarbete Antalköpare. Antal köpare riket Hushållstjänster ROT-arbete

StatistikHusarbete Antalköpare. Antal köpare riket Hushållstjänster ROT-arbete Page 1 of 15 * Skatteverket StatistikHusarbete2011-01-01--2011-06-30 Antalköpare Typ Antal köpare riket Hushållstjänster 257.142 ROT-arbete 503.682 760.824 Län Blekinge län Blekinge län Dalarnas län Dalarnas

Läs mer

Statistik över rutavdraget per län och kommun

Statistik över rutavdraget per län och kommun Statistik över rutavdraget per län och kommun Statistiken visar förändringen i antal personer som gjort avdrag för hushållsnära tjänster, så som hemstädning, trädgårdsarbete och barnpassning mellan första

Läs mer

2. Vilka av 2. Vilka av följande insatser använde... Återkommande medborgarenkäter

2. Vilka av 2. Vilka av följande insatser använde... Återkommande medborgarenkäter Kommun Län 1. Anger instruktionen för snöröjning och halkbekämpning av gång- och cykelbanor att detta ska ske samtidigt som snöröjning och halkbekämpning av prioriterade huvudvägar som kommunen ansvarar

Läs mer

Verksamhetsområde Samhälles roll i Trafikverket. Einar Schuch Regionchef Region Öst. Trafikverket startade den 1 april 2010

Verksamhetsområde Samhälles roll i Trafikverket. Einar Schuch Regionchef Region Öst. Trafikverket startade den 1 april 2010 Verksamhetsområde Samhälles roll i Trafikverket Einar Schuch Regionchef Region Öst Varför bildades Trafikverket? Framtidens samhällsutvecklare Ett trafikslagsövergripande synsätt planerar för alla trafikslag

Läs mer

Antal gäldenärer 18-25 år, län och kommun per 2011-12-31 Källa: Kronofogden

Antal gäldenärer 18-25 år, län och kommun per 2011-12-31 Källa: Kronofogden Antal gäldenärer 18-25 år, län och kommun per 2011-12-31 Källa: Kronofogden Län Kommun Antal gäldenärer Aktiv totalskuld BLEKINGE KARLSHAMN 120 2 419 773 BLEKINGE KARLSKRONA 243 5 673 064 BLEKINGE OLOFSTRÖM

Läs mer

Kommunlista över flest nystartade enskilda firmor per invånare

Kommunlista över flest nystartade enskilda firmor per invånare Kommunlista över flest nystartade enskilda firmor per invånare Rank Kommun Län Antal Antal nya firmor per 1000 invånare

Läs mer

PENDLINGSBARA SVERIGE 2015

PENDLINGSBARA SVERIGE 2015 PENDLINGSBARA SVERIGE 2015 PENDLINGSBARA SVERIGE LIKA STORT SOM HELA DANMARK För andra året i rad kartlägger vi på Samtrafiken hur pendlingsbara svenska städer är. I år har vi tittat närmare på Sveriges

Läs mer

Bältesanvändningen i din kommun - hela listan

Bältesanvändningen i din kommun - hela listan NTF 2011-10-28 Bältesanvändningen i din kommun - hela listan Kommun Län Total bältesanvändning Piteå Norrbotten 99,7% Hylte Halland 99,4% Lund Skåne 99,4% Kävlinge Skåne 99,2% Kungälv Västra Götaland 99,2%

Läs mer

Comenius fortbildning omg 2, april 2012

Comenius fortbildning omg 2, april 2012 Comenius fortbildning omg 2, april 2012 Beviljas med svenska medel Kön M/F Kommun Län Beviljat belopp i EUR Dnr Projekt/aktivitet Poäng Land 2012:2304 Jobbskuggning 101 F Karlskrona Blekinge län 1 434

Läs mer

Statistik rot och rut antal köpare per kommun 2012

Statistik rot och rut antal köpare per kommun 2012 Statistik rot och rut antal köpare per kommun 2012 Län Kommun Typ Antal köpare okänt okänt RUT 511 okänt okänt ROT 882 BLEKINGE KARLSHAMN RUT 1 572 BLEKINGE KARLSHAMN ROT 3 803 BLEKINGE KARLSKRONA RUT

Läs mer

Folkbibliotek 2008. Resultat på kommunnivå. Börjar på sida

Folkbibliotek 2008. Resultat på kommunnivå. Börjar på sida Folkbibliotek 2008 Resultat på kommunnivå Börjar på sida Tabell 5:1. Antal bibliotek, bokbussar och övriga utlåningsställen efter kommun. 2 Tabell 5:2. Personal, andel kvinnor och män samt antal årsverken

Läs mer