Remissopinion för Nya Ostkustbanans på Trafikverkets rapport: Remissopinion för Nya Ostkustbanans på Trafikverkets rapport:

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "2012-04-30 Remissopinion för Nya Ostkustbanans på Trafikverkets rapport: 2012-04-30 Remissopinion för Nya Ostkustbanans på Trafikverkets rapport:"

Transkript

1 Adressfält Halvera tiden. Dubblera hastigheten Remissopinion för Nya Ostkustbanans på Trafikverkets rapport: Remissopinion för Nya Ostkustbanans på Trafikverkets rapport: Transportsystemets behov av kapacitetshöjande åtgärder - förslag på lösningar till 2021 och utblick mot 2050.

2 Stockholm Remissammanställning kapacitetsutredningen NYA OSTKUSTBANAN Springtime AB Holländargatan 13 P O Box 3295 SE Stockholm, Sweden Phone: +46 (0) Fax: +46 (0) VAT SE Remissopinionen: Brett stöd för investeringar på Nya Ostkustbanan Efter en genomgång av 348 olika remissvar på Trafikverkets kapacitetsutredning visar det sig att det finns en stark uppslutning bakom Nya Ostkustbanan. Trots denna opinion har det inte gett något genomslag i det slutbetänkande som Trafikverket har lämnat över till infrastrukturminister Catharina Elmsäter-Svärd. Cirka en femtedel av alla remissvar från svenska kommuner står bakom Nya Ostkustbanan, liksom drygt hälften av alla företag inom tågsektorn. Ingen remissinstans uttrycker något motstånd mot investeringar på sträckan. I det här dokumentet finns en sammanställning citat från dem som uttrycket stöd för investeringar i Nya Ostkustbanan. Klassificeringen av urvalet har skett enligt följande: Grön och glad gubbe Remissinstansen nämner, och är positiv till investeringar i Nya Ostkustbanan, Botniska korridoren, Ådalsbanan eller lyfter fram vikten av en systemutbyggnad av godstrafiken. Gul och neutral gubbe Remissinstansen nämner varken Nya Ostkustbanan, Botniska korridoren, Ådalsbanan eller en systemutbyggnad av godstrafiken. Röd och sur gubbe Remissinstansen uttrycker motstånd mot Remissinstansen nya Ostkustbanan, Botniska korridoren, Ådalsbanan eller en systemutbyggnad av godstrafiken. Vi har exkluderat de remissvar som lyfter fram Ostkustbanan men begränsar sig till sträckan mellan Uppsala och Stockholm. 1 (44)

3 Sammanställning Typ av remissinstans Positiva Neutrala Negativa Totalt Myndigheter 3 23 Länsstyrelser 1 12 Kommuner, landsting, regionala organisationer Näringslivet, organisationer och företag, utom tåg Nationella organisationer Företag inom tågsektorn Lokala och regionala institutioner, företag och föreningar Enskilda personer Politiska partier 6 2 (44)

4 Listning av genomgångna remisser Positiva Neutrala Negativa ABB Power Transformers Akzo Nobel Bergs kommun Bodens kommun AB Storstockholms Lokaltrafik AB Volvo AB Östgötatrafiken Björn Abelsson Ingemar Agnell Alstom Transport Sverige Arbetsgruppen Rädda Grimstaskogen Arbetsgivarverket ArcaFlex Arlandabanan Infrastructure och Svedab Arlandakommunerna Arvidsjaurs kommun ASPO Sverige A-train Baltic Link Association Bil Sweden Bjuvs kommun Ola Blomqvist 3 (44)

5 Boende i Lund Bollebygds kommun Bollnäs kommun Bombardier Transportation AB Botkyrka kommun Boverket Branschföreningen Tågoperatörerna Bussbranschföreningen, Norrbotten Centerpartiet Norrland Svenska Flygbranschen Chalmers Cito Trading Copenhagen Malmö Port Cykelfrämjandet Dalabanan Danderyds kommun Ekerö kommun Ekport consulting AB Eksjö kommun Elektrifierade lastplatser i Sverige AB Energimyndigheten Jan-Erik Engman Eskilstuna kommun Europakorridoren EXGM 4 (44)

6 Falköpings kommun Falun Borlängeregionen Fengineering Folkpartiet Liberalerna Jönköping Formas Västra stambanegruppen Föreningen Blå Vägen Föreningen Rädda Lovö Föreningen Svenska järnvägsfrämjandet Föreningen Svenskt Flyg Föreningen Sveriges Järnvägsentreprenörer Företagarna Företagarna i Herrljunga Företagarna Västra Götaland Försvarsmakten Green Cargo Grängesbergs Iron Grästorps kommun Gröna Bilister Gullspångs kommun Gällivare kommun Gävle kommun Göteborgs Hamn AB Göteborgs stad Göteborgsregionens 5 (44)

7 kommunalförbund Habo kommun Hallstahammars kommun Halmstads kommun Sydsvenska industri- och handelskammaren Handelskammaren Mittsverige (Västernorrland) Handelskammaren Mittsverige (Jämtland) Handelskammaren Mälardalen Handelskammaren Värmland Haninge kommun Haparanda-Tornio Hemavan Tärnaby PRförening Emil Hesse (WSP) Hjo kommun Hudiksvalls kommun Härjedalens kommun Härnösands kommun Hässleholms kommun Högsby kommun Inab Infrastruktur Umeå Industrigruppen i Karlskrona Inlandsbanan AB Jernhusen 6 (44)

8 Jernkontoret Jokkmokks kommun Jordbruksverket Jordens Vänner Jämtland Härjedalen Turism Regionförbundet Jämtlands län Järfälla kommun Järnvägsföreningen i Lerum Jönköpingsbanegruppen Karlskoga kommun Kinnedata AB Kiruna kommun Kommun och näringslivssamverkan i Hudiksvall Kommunförbundet Stockholms län Kommunförbundet Norrbotten Sundbybergs stad Kommunförbundet Skåne Kommunförbundet Stockholms län Kommunpolitiska rådet i Norrbotten Konjunkturinstitutet Kramers mek verkstad AB Krokoms kommun Kungliga Tekniska 7 (44)

9 Högskolan Kungsörs kommun Kvarkenrådet Midnordic Green Transport Corridor (NECL II) Landstinget Dalarna Landstinget Gävleborg Landstinget i Uppsala län Landstinget Kronoberg Landstinget Västmanland Lantmäteriet Andreas Larsson Laxå Kommun Lilla värtans miljöskyddsförening Linköpings kommun Linköpings universitet Ljusdals kommun Ljusnarsbergs kommun LKAB LOGPOINT Business network Lomma kommun Lovö Hembygdsförening LRF konsult AB Ludvika kommun Luleå kommun Luleå tekniska universitet 8 (44)

10 Länsstyrelsen i Dalarnas län Länsstyrelsen i Gotlands län Länsstyrelsen Jämtlands län Länsstyrelsen i Jönköpings län Länsstyrelsen i Kalmar län Länsstyrelsen i Kronobergs län Länsstyrelsen i Norrbottens län Länsstyrelsen i Skåne län Länsstyrelsen i Stockholms län Länsstyrelsen i Stockholms län, Stockholms stad, Stockholms läns landsting, Kommunförbundet Stockholms län Länsstyrelsen i Södermanlands län Länsstyrelsen i Uppsala län Arboga kommun Fagersta kommun Köpings kommun Länsstyrelsen Västmanlands län Kramfors kommun Sollefteå kommun Sundsvalls kommun 9 (44)

11 Timrå kommun Ånge kommun Örnsköldsviks kommun Länsstyrelsen Västra Götalands län Länsstyrelsen Örebro län Länsstyrelsen Östergötlands län Länsstyrelsen Gävleborg Länsstyrelsen Värmland Magni Finans AB Malmö Stad Mammor för hållbar miljö Marknadsbolaget för Fjärde Storstadsregionen Marks Kommun Mellansvenska Handelskammaren MidtSkandia Miljöpartiet de Gröna i Hallstahammar Miljöpartiet de Gröna i Norrtälje Miljöpartiet de Gröna i Oxelösund Miljöpartiet i Flen Mondi Dynäs AB Mora Kommun Mullsjö Kommun Munkatorps Gård 10 (44)

12 Myndighetsnätverket i Sundsvallsregionen Mälab Mälardalstrafik AB Mälardalsrådet Mälarhamnar AB Mönsterås Kommun Naturskyddsföreningen Naturvårdsverket Nordanstigs Kommun Nordic Flanges AB Norrbotniabanan AB Norrbottens Läns Landsting Norrtåg Norrtåg AB NOWAIT AB Nykvarns kommun Nyköpings kommun Nyköping-Östgötalänken AB Nynäshamns kommun Näringslivets Transportråd och Transportgruppen Nässjö kommun Ovanåkers kommun Oxelösunds Hamn AB Pajala kommun Partnerskap Bergslagsbanan 11 (44)

13 Perfect Track Piteå kommun Politiskt Alternativ i Vilhelmina kommun PostNord AB Produktion co Context PTS Post- och Telestyrelsen Region Blekinge Region Dalarna FalunBorlänge Regionen Avesta Kommun Mora kommun Malung-Sälens kommun Regionförbundet Örebro Karlskoga kommun Kumla kommun Ljusnarsbergs kommun Region Gotland Region Gävleborg Region Halland Region Skåne Region Värmland Region Västerbotten Regionala tillväxtnämnden Region Skåne Regionförbundet Jönköpings län Landstinget i Jönköpings 12 (44)

14 län Regionförbundet i Kalmar län Regionförbundet i södra Småland Regionförbundet Jämtlands län Regionförbundet Sörmland Regionförbundet Uppsala län Regionförbundet Örebro Mälardalsrådet Regionförbundet Östsam Landstinget i Östergötland Resenärsforum Riksantikvarieämbetet Rikspolisstyrelsen SCA Forest Products Sala Kommun Sanco Semcon AB Sigtuna Kommun SJ AB Sjöbo Kommun Sjöfartsverket Skara Kommun Skaraborgs kommunförbund Skellefteå kommun 13 (44)

15 Skinnskatteberg kommun Skogsindustrierna Skurups kommun Skärgårdsredarna Bilia Niclas Sköld Småkom Socialdemokraterna i Västmanland Sollentuna kommun Spårvagnsstäderna SSAB Stambanan.com Statens Vegvesen Stockholms Hamn AB Stockholms handelskammare Stockholms Läns landsting Stockholm stad Stora Enso och Trätåg AB Sundbyberg stad Svedala kommun Swedavia Swedtrain Svensk Handel Svensk Kollektivtrafik Svebio Svenska Bussbranschens Riksförbund Svenska FlygBranschen 14 (44)

16 Svenska regionala flygplatser AB Svenska Taxiförbundet Svenska Transportarbetarförbundet Svenskt Näringsliv Sveriges MotorCyklister Sveriges Hamnar Sveriges Kommuner och Landsting Sveriges Redareförening Sveriges Skeppsmäklareförening Sveriges Åkeriföretag Sveriges Åkeriföretag Gävleborg Sveriges Åkeriföretag Mitt SVR Sydsvenska Industri- och Handelskammaren Sydöstra Skånes samarbetskommité Synskadades Riksförbund Söderhamns kommun Söderköpings kommun Södertälje hamn Södertälje kommun Sörmlands kollektivtrafikmyndighet Tillväxtanalys 15 (44)

17 Tillväxtverket Tomelilla kommun Trafikanalys Trafikverket, TTSE Train Alliance AB Tranemo kommun Transportgruppen och Näringslivets transportråd Transportindustrigruppen region syd Transportministeriet, Danmark Transportstyrelsen Tranås kommun Trivector Traffic AB Tyresö kommun Tåg i Bergslagen Töreboda kommun Monika Ungare Anders Rydberg (Uppsala Center for Wireless Sensor Networks (WISENET) Inst. för Teknikvetenskaper) Vaggeryds kommun Vara kommun Vattenbussen AB V-dala miljö och bygg Wetterstrand urfabrik AB 16 (44)

18 Villaägarna i Nyköping Vinnova Västmanlands kommuner och landsting Volvo personvagnar AB Vårgårda kommun (samma som Västra stambanegruppen se nedan) Vänerns näringslivsråd Värmdö kommun Västerbottens handelskammare Västerås stad Västmanlands kommuner och landsting Västra Götalandsregionen Fyrbodal Kommunalförbundet GR Göteborgs stad Härryda Sjuhärad Skaraborgs kommunalförbund Västra stambanegruppen Västsvenska handelskammaren Ydre kommun 17 (44)

19 Ystad hamn och logistik AB Ystads kommun Åre kommun Älmhults kommun Ödeshögs kommun Ölanda säteri AB Öresundskommittén Örkelljunga kommun Östersund kommun Östsvenska handelskammaren Överkalix kommun Övertorneå kommun 18 (44)

20 Genomgång remissinstans för remissinstans ABB Power Transformers Beträffande drift, underhåll och reinvesteringar anser vi att resurser måste finnas så att ett tillförlitligt transportsystem skapas och att eftersläpande underhåll hämtas in. Anläggningen måste återställas till den nivå den designats för. Av de utvecklingspaket som föreslås till 2025 förordar vi att Godspaketet genomförs enligt utvecklingsnivå hög och att åtgärder enligt samtliga prioritetsnivåer inkluderas. Godspaketet måste genomföras skyndsamt. Akzo Nobel Bergs kommun Bodens kommun 19 (44)

21 Bollnäs kommun Branschföreningen Tågoperatörerna Nyttan med Botniabanan-Ådalsbanan kommer att vara begränsad och kapacitets- och punktlighetsproblemen kommer att vara permanenta så länge inte Ostkustbanan Sundsvall-Gävle byggts ut till dubbelspår. Detta projekt bör sättas igång så snart det är tillståndsmässigt möjligt. ( ) Åtgärder på Ostkustbanan bör inriktas på att ha ett dubbelspår Gävle-Sundsvall i trafik år Allt annat är halvmesyrer. Centerpartiet Norrland I olika delar i utredningen har man påtalat bl a "För näringslivets och turismens utveckling och för boende i inlandet är det viktigt att det finns ett acceptabelt utbud av långväga persontrafik". Det är en av huvudfrågorna för oss i Norrland att samordna resurser så att det skapas möjligheter till utveckling samtidigt som det också längs kustbandet, som kan tyckas ha alla förutsättningar, finns kapacitetsbrister. Några exempel är dubbelspår på Ostkustbanan, Botniabanans fulla sträckning norrut från Umeå, samt Härnösand Sundsvall och norra stambanan Gävle Storlien som måste prioriteras högt i det nationella perspektivet. Även tvärbanor i hela 20 (44)

22 Norrland som exempelvis sträckorna Storuman-Umeå, Ådalsbanan Kramfors/Sollefteå och Mittbanan Sundsvall- Östersund behöver uppdateras och stärkas för att ge efterfrågade effekter för regionernas utveckling. ( ) Prioriteringen måste göras utifrån stråkens strategiska betydelse för gods- och persontrafik och respektive stråks betydelse för den svenska tillväxten, hållbarheten och konkurrensförmågan. Tillväxt i storstadsområdena, som prioriteras i utredningen, förutsätter att den svenska industrin ges goda möjligheter att konkurrera. Ett viktigt konkurrensmedel är snabba, pålitliga och ekonomiskt rimliga transporter. Mot den bakgrunden bör godstrafiken på järnväg prioriteras lika högt som persontransporterna. Det är inte antingen gods eller persontrafik det är både och då dessa tillsammans kan skapa goda tillväxtvillkor. Inlandsbanan, Norrbotniabanan och tvärbanorna måste få ett ökat utrymme investeringsmässigt för att klara av de behov som näringslivet och en internationell konkurrenskraft ställer på järnvägsnätet. Dalabanan Av de utvecklingspaket som Trafikverket lyfter fram till år 2025 förordar vi att Trafikverket minst genomför Godspaket och Persontransportpaket för långväga och regional persontrafik och att detta sker skyndsamt. Givetvis förespråkar vi utvecklingsnivå hög och att åtgärder enligt samtliga prioriteringsnivåer inkluderas i detta. Falun Borlänge-regionen 21 (44)

23 Föreningen Blå Vägen Green Cargo Att säkra kapaciteten i de stora godsstråken är avgörande för svenskt näringslivs konkurrenskraft. Kapacitetsutredningens skrivningar om möjliga utvecklingsvägar oroar där det i Godspaketet indikeras att viktiga delar i de tre prioriterade godsstråken då kan återstå att genomföra, i vissa fall till och med efter Det är av högsta vikt att sedan länge diskuterade investeringar och trimningar i godsstråken Hallsberg Mjölby, Bergslagsbanan och Göteborgs hamnbana nu blir genomförda fullt ut och det tidigt under planperioden. För effektivitet och kvalitet i godstrafiken behövs fungerande och sammanhängande stråk och Trafikverkets uppstyckning i delsträckor duger inte. Grängesbergs Iron Statens ansvar för grundläggande infrastruktur är av central betydelse. Ansvaret för att tillhandahålla en fungerande basnivå för infrastrukturen kan inte gömmas bakom ekonomiska styrmedel och medfinansiering. Det måste finnas en konsekvent tillämpning för såväl befintliga som nya godskunder för att inte hindra utvecklingen av näringslivet. Godspaketet, utvecklingsnivå hög - enda rimliga alternativ. Kommer inte detta alternativ ifråga kan utvecklingen inom det svenska 22 (44)

24 näringslivet komma att hämmas allvarligt. För att säkerställa ett långsiktigt hållbart transportsystem som kan skapa en positiv spiral genom tillräcklig tillväxt måste infrastrukturen inte bara utnyttjas bättre, utan också rustas upp och byggas ut. Ett stråkperspektiv är väsentligt för effektiv styrning av medel till järnvägen. Detta beaktas inte tillräckligt i kapacitetsutredningen. Trafikverkets regioner får för stor betydelse i utredningen och blir ett hinder för att effektivt och med tillräcklig konsekvens fastställa kapacitetsbehoven i landets transportsystem. Det behövs ett tydligare stråkperspektiv även på tvärgående och diagonala godsflöden i mellersta och södra Sverige. Gävle kommun Behovet av dubbelspår Gävle-Sundsvall, OKB, är väl dokumenterat och som behov inte ifrågasatt. Däremot handlar det om vilka ekonomiska ramar som finns tillgängliga, men också om vilka nationella prioriteringar som ska göras. På kartan över Sverige järnvägsnät framstår delen norr om Gävle tydligt som en smal midja, där all trafik till/från norra Sverige måste passera. På de kapacitetskartor som presenteras i kapacitetsutredningen markeras hela OKB norr om Gävle i röd färg 2030 (stora kapacitetsproblem). Dessa kapacitetsproblem skapar dessutom förseningar i trafiken vidare söderut, och får således stora följdeffekter. Med tanke på den långa genomförandetid för ett så pass stort projekt vill få, är det av största vikt att arbetet för högsta prioritet framöver. Vi vill också precisera att behovet omfattar dubbelspår på hela sträckan Gävle- Sundsvall. Det är först när hela dubbelspåret tas i bruk som den samlade effekten kan nås. Handelskammaren Mittsverige Västernorrland Ostkustbanan är en sträcka där de nämnda bristerna är betydande. Det är Sveriges mest trafikerade enkelspåriga järnväg. Trafikbelastningen är sådan att tidtabelltiden mellan Sundsvall och Stockholm har ökat med nästan en timme under det senaste 10 åren och förseningar är mycket vanliga. Dessa förhållanden innebär stora besvär när det gäller att bedriva en verksamhet med omfattande kontakter med södra Sverige och omvärlden. Det innebär också en betydande belastning när det gäller att locka nyckelmedarbetare till regionen. Kan dettas vara en del av förklaringen till vår regions relativt lägre tillväxt? Ser vi till transportstråket från Stockholm och norrut längs norrlandskusten så bör järnväg med god och dubbelspårig kapacitet byggas åtminstone mellan Gävle och Sundsvall och senare ända till Härnösand., Att ha enstaka sträckor av toppkvalitet, såsom Botniabanan och kanske en framtida Norrbotniabana, är ett 23 (44)

25 skandalöst slöseri med samhällsresurser. Börja i rätt ände! Vi vill också understryka att Trafikverket skrinlägger de planer som finns på att bygga alla nuvarande tänkta mötesplatser längs Ostkustbanan. Några av dessa skulle bara innebära resursförstöring till begränsad nytta. Dagens kapacitetsbrister och störningar på Ostkustbanan gör att den knappast är ett transportalternativ utan godset fraktas alltmer på gummihjul i stället, med de konsekvenser detta får för miljö, klimat och trafikbelastning I vår region i södra Norrland ser vi mängder av exempel på flaskhalsar som förhindrar att redan gjorda investeringar kommer till nytta. I tidigare nämnda Botniabanan har vi en av Sveriges största järnvägsinvesteringar, som av en rad olika skäl inte kan nyttjas till mer än en bråkdel av sin potential. Gör klart! Handelskammaren Mittsverige (Jämtland) Mittbanan ges möjlighet till trimnings- och hastighetshöjande åtgärder. Den utredning som Norrtåg genomfört visar att begränsade insatser på denna sträcka kan ge betydande tidsvinster. Mittbanan måste ges möjligheter att på allvar konkurrera med bilen. Stråket Sundsvall Trondheim kan också som godsstråk länka av tryck på övriga järnvägsnätet. Norra stambanan behöver kapacitetshöjande åtgärder genom fler och längre mötesspår. Utvecklingen av trafiken på kustbanorna från Gävle och norrut gör att Norra stambanan kommer att behövas i utvecklad form under överskådlig tid. Norra stambanan kommer också alltid att vara den mest tidseffektiva lösningen för persontransporter på järnväg dagtid från Trondheim/Åre/Östersund till södra Sverige. Inlandsbanan med tvärbanor är som utredningen konstaterar viktig för en utveckling av godstransporter på järnväg i inlandet och till kusten. Den tekniska upprustning som Inlandsbanan AB redovisat behov av måste genomföras. Haparanda-Tornio Hudiksvalls kommun 24 (44)

26 Kommunen ser med bekymmer på den allt mer akuta situation som råder på järnväg längs Norrlandskusten. Ostkustbanan mellan Gävle och Sundsvall är Sveriges längsta och relativt sett mest belastade enkelspår. Varje dygn passerar uppemot 70 tåg på den 21 mil långa sträckan. Trängseln på spåren har lett till tydligt ökade restider som på sikt är ohållbara. Till detta kommer att belastningen på Ostkustbanan väntas öka som ett resultat av att trafiken norr om Sundsvall på Botniabanan tas i drift. I samband med detta antas en betydande andel av de godståg som idag trafikerar Stambanan flytta över till kusten, eftersom denna sträcka bättre kan ta tillvara möjligheten till ökad tågvikt, högre hastighet och kortare transportvägar. Kapacitetsutredningens förslag att leda om godstrafiken till Norra stambanan därför inte realistiskt, särskilt inte som ett långsiktigt alternativ. Norra stambanan har, förutom lägre kapacitet för tågvikter, inte heller långt till sitt kapacitetstak för antal tåg. För att komma tillrätta med kapacitetsproblemen på stråket Stockholm Umeå måste en genomtänkt etappvis dubbelspårsutbyggnad påbörjas på sträckan Gävle Härnösand snarast möjligt. Hudiksvalls kommun anser att statens ambition ska vara att etapperna Gävle Axmar (36 km) respektive Sundsvall Dingersjö (12 km) ska stå klara Resterande etapper ska som målsättning vara färdigbyggda Kommunen ser också med oro ur klimat-, restids- och trafiksäkerhetssynpunkt för den övervältring av godstransport på väg som kan bli följden om inte järnvägen och sjöfarten ges förutsättningar att möta behoven i tillräcklig utsträckning. De resonemang som förekommer i utredningen om att på vissa sträckor överföra persontrafik från järnväg till väg riskerar att motverka ett effektivt resande och nödvändig regionförstoring. Kommunen ställer sig därför direkt avvisande till en sådan utveckling. Sammantaget är en satsning på infrastruktur en av de viktigare faktorerna för att motverka den negativa befolkningsutveckling utanför storstäderna som utredningen tar som utgångspunkt. Det måste understrykas att statsmakterna har att noga väga in vikten av miljömässig hållbarhet och utveckling i hela landet när de beslutar om framtida infrastruktur. Enligt vår bedömning talar även trafiksäkerhetsmässiga skäl, vilket inte Kapacitetsutredningen har tagit hänsyn till, för en förstärkt satsning på järnväg. Härnösands kommun 25 (44)

27 Inab Infrastruktur Umeå Jernhusen 26 (44)

28 Jokkmokks kommun Jordens vänner De godstransporter som behövs skall i ökad utsträckning ske med tåg och miljöanpassad sjöfart. Det behövs omfattande utbyggnader av järnvägsnätet för detta. Ägarna till den nya gruvan i Pajala skall t ex åläggas att bygga en järnväg, de kommer att tjäna enorma pengar under många årtionden och har råd med denna investering. Andra järnvägar viktiga för gods är stambanorna, Mjölby-Gävle, Norrbotniabanan och Sydostlänken. Alla järnvägar skall vara kvar och utvecklas. Inlandsbanan, Bohusbanan, Tjustbanan, Stångådalsbanan och Orsa-Bollnäs är bara några exempel. Regionförbundet Jämtlands län Mittbanan ges möjlighet till trimnings- och hastighetshöjande åtgärder. Den utredning som Norrtåg genomfört visar att begränsade insatser på denna sträcka kan ge betydande tidsvinster. Stråket Sundsvall Trondheim kan också som godsstråk länka av tryck på övriga järnvägsnätet. Norra stambanan behöver kapacitetshöjande åtgärder genom fler och längre mötesspår. Utvecklingen av trafiken på kustbanorna från Gävle och norrut gör att Norra stambanan kommer att behövas i utvecklad form under överskådlig tid. Norra stambanan kommer också alltid att vara den mest tidseffektiva lösningen för persontransporter på järnväg dagtid från Trondheim/Åre/Östersund till södra Sverige. Inlandsbanan med tvärbanor är som utredningen konstaterar viktig för en utveckling av godstransporter på järnväg i inlandet och till kusten. Den tekniska upprustning som Inlandsbanan AB redovisat behov av måste genomföras. Kommun- och näringslivssamverkan i Hudiksvall 27 (44)

29 Kommunförbundet Norrbotten Järnvägen i norr är en integrerad del av det nationella och internationella järnvägssystemet. Kapacitetsbrister i norr är allvarliga för de nationella transporterna och brister i söder påverkar godstransporter från norr. Systemsynen är avgörande. De brister och störningar som finns i norra Sverige är mycket allvarliga redan idag och med tanke på den industriella expansion som pågår så måste dessa transportbehov uppfyllas om inte den framtida svenska tillväxten ska hämmas. Bara i Norrbotten ska 200 miljarder kronor investeras de närmaste tio åren. Tillväxten är bland de högsta i landet. Sårbarheten i järnvägssystemet blir uppenbar vid tillfällen när yttre omständigheter såsom haverier eller olika vädersituationer anstränger systemet i dess helhet. Trafikverkets beräkningar på ökad efterfrågan av godstransporter till 2050 är till över 60 procent bestående av virke, trä, pappersmassa och malm. Då är det anmärkningsvärt att vår region, som i stor utsträckning står för godstransporterna inom detta segment, inte har en högre prioritet vad gäller prioriterade åtgärder i förslagen. Kommunpolitiska rådet i Norrbotten Kungliga Tekniska Högskolan Kortare restider i den långväga persontrafiken är ett viktigt mål som bidrar till effektivare användning av transportsystemet men i kapacitetsutredningen enbart berörs i samband med höghastighetsbanor. Det finns flera stråk som Västkustbanan och Ostkustbanan som kan uppgraderas till hastigheter på upp till 250 km/h för snabbtåg med relativt små insatser enligt forskningsprogrammet Gröna Tåget. Även kortare restider på Västra och Södra stambanan är strategiskt betydelsefullt men behöver 28 (44)

30 kombineras med kapacitetsåtgärder. Midnordic Green Transport Corridor (NECL II) Vi från NECL II skulle av den anledningen önska att Trafikverket, som man själv nämner, fokuserar på korridorslösningar heller än den snuttifiering som nu kan skönjas med bristande effektivitetshöjning som resultat. En möjlig lösning på detta är att Trafikverket faktiskt definierar hela korridorer och sätter upp kapacitets mål för dem. Som exempel skulle Stambanan kunna definieras som en korridor som sträcker sig hela vägen från Haparanda ner till Trelleborg. Ostkustbanan (inklusive föreslagna nybyggnationer) sträcka sig från Luleå till Stockholm. En annan aspekt för att erhålla en internationalisering är att definiera korridorer som sträcker sig utanför nationsgränserna. Landstinget Gävleborg Sammanfattning Landstinget Gävleborg saknar i utredningen vilka faktiska åtgärder Trafikverket vill föreslå regeringen att besluta om för Ostkustbanan För Gävleborgs del är det viktigt att tågtrafiken på såväl Norra Stambanan, Bergslagsbanan som Ostkustbanan får förutsättningar att utvecklas Att ersätta regionaltågen med buss för att klara av kapacitetsbristen är inget acceptabelt alternativ Åtgärder i syfte att bygga bort brister i kapaciteten och öka effektiviteten för såväl person- som godstrafik får inte skjutas framåt i tiden Ljusdals kommun Ljusdals kommun ser följande åtgärder som särskilt viktiga för att förbättra kapaciteten och tillförlitligheten för järnvägsbunden trafik. Bakgrunden och förutsättningarna för dessa objekt finns väl beskrivna i ett flertal tidigare redovisade dokument, varför vi inte utvecklar våra synpunkter ytterligare. Utbyggnad av dubbelspår längs Ostkustbanan, sträckan Gävle- 29 (44)

31 Sundsvall. Genomförande av planerad byggnation av dubbelspår Skutskär- Furuvik. Byggnation av dubbelspår längs Norra Stambanan, sträckorna Kilafors-Holmsveden och Mo Grindar-Ockelbo. Luleå kommun Länsstyrelsen Jämtlands län Då Botniabanan tas i full drift kommer trafiken på såväl Ostkustbanan som Norra stambanan att öka ytterligare. Det är av största vikt att bägge dessa banor får kapacitet att ta emot den ökade trafik som kan förutses. Ostkustbanan och Norra stambanan utgör idag kommunicerande kärl när det gäller godstrafiken i nordsydlig riktning. Denna funktion är viktig att bibehålla för att ha tillräcklig redundans i systemet. När det gäller persontrafiken så kommer Norra Stambanan på grund av sin kortare sträckning alltid att vara förstahandsalternativet när det gäller dagtåg mellan Jämtland och södra Sverige. Den kraftigt växande turistnäringen i Jämtlands län ställer därför krav på ökad kapacitet på Norra stambanan. Kramfors kommun En kedja är inte starkare än sin svagaste länk. Hela Sverige påverkas av att järnvägen genom norra och mellersta Norrland fungerar väl. Den måste betraktas som ett sammanhållet stråk för gods- och persontrafik ett synsätt som gör att trångsektorer kan identifieras och effekter av insatser lättare låter sig beräknas. De mest angelägna infrastruktursatsningarna i Sverige gäller: 30 (44)

32 - Ostkustbanan Sundsvall-Gävle. Dubbelspårsutbyggnad för ökad kapacitet samt kortare restider - Upprustning av Ådalsbanan Härnösand-Sollefteå-Långsele inklusive triangelspår vid Kramfors/Sollefteå Mellansvenska Handelskammaren Myndighetsnätverket i Sundsvallsregionen Nordanstigs Kommun 31 (44)

33 Nordic Flanges AB Resurser för intensifierade utredningar för ett dubbelspår Gävle- Sundsvall borde ligga i förslaget för Målet på tre timmar mellan Stockholm-Sundsvall 2025 är alldeles för lågt. Två timmar är den rimliga ambitionen. Ostkustbanan och Ådalsbanan är en integrerad del av det internationellt- och nationellt prioriterade person- och godsstråket Botniska korridoren. Kapacitetsbristerna är mycket allvarliga i vissa stråk redan idag - om tillväxten inte ska hämmas måste behoven stillas. Stor trafikökning förväntas på Nya Ostkustbanan. Norrbotniabanan AB 32 (44)

34 Norrbottens Läns Landsting Norrtåg 33 (44)

35 Norrtåg AB Näringslivets Transportråd och Transportgruppen Ovanåkers kommun 34 (44)

36 Partnerskap Bergslagsbanan Bergslagsbanan och dess förlängning vidare väster om Vänern skär igenom en exportregion och förbinder samtidigt två av Sveriges största hamnar, Gävle och Göteborg. Bergslagsbanan är en stor och förväntas bli en än större bärare av gods som kommer från Norrland via Botniabanan, Ostkustbanan och Norra Stambanan. För att klara robust trafikering på Bergslagsbanan och vidare väster om Vänern krävs minst: Dubbelspår Falun Borlänge och Gävle Storvik Tio nya och tio förbättrade mötesstationer Storvik Ställdalen Upprustning av Silverhöjdspåret (Grängesberg Ställdalen) Minst en ny och två förbättrade mötesstationer Ställdalen Frövi samt förbättrad bärighet Fem nya och tre förbättrade mötesstationer Ställdalen Kil, delvis enligt gällande plan Tre nya och åtta förbättrade mötesstationer Kil Öxnered Förbättrade förbindelser till hamnarna i Gävle och Göteborg För att få ett fungerande järnvägstransportsystem är det självklart även angeläget med kapacitetsförbättringar i andra delar av nätet som exempelvis Ostkustbanan och Godsstråket genom Bergslagen. Effektiva omlednings- och förbindelsevägar, möteskapacitet och strategiskt placerade triangelspår bidrar till ett kapacitetsstarkt och robust järnvägstransportsystem. 35 (44)

37 Perfect Track Brister 2025 Norrland Malmbanan Narvik Luleå Inlandsbanan Storuman Lycksele Jörn Norra stambanan Älvsbyn Umeå Örnsköldsvik Ostkustbanan Gävle Sundsvall Norra stambanan Gävle Bollnäs Gävle Borlänge PostNord AB 36 (44)

Blekinge län * 18 16880 20980 24980 44680 39 50680 72724 74924 Karlshamn Karlskrona Ronneby Sölvesborg

Blekinge län * 18 16880 20980 24980 44680 39 50680 72724 74924 Karlshamn Karlskrona Ronneby Sölvesborg Blekinge län * 18 16880 20 20980 25 24980 36 44680 39 50680 51 72724 52 74924 Karlshamn 3 1980 3 1980 3 1980 3 1980 3 1980 3 1980 3 1980 Karlskrona 6 8100 8 12200 9 13000 20 32700 20 32700 20 32700 20

Läs mer

Jobb- och tillväxtsatsningar: 55 miljarder till järnväg

Jobb- och tillväxtsatsningar: 55 miljarder till järnväg Jobb- och tillväxtsatsningar: 55 miljarder till järnväg 55 miljarder till Ostlänken, Göteborg-Borås samt investeringar i drift och underhåll som del i investeringssatsning för jobb och tillväxt Regeringen

Läs mer

Bokningsläge (hela landet)

Bokningsläge (hela landet) Bokningsläge (hela landet) Uttagsdatum Provtyp Vecka 2015-06-15 kl 4:00:05 B Antal bokade provtider Summa Kapacitet Andel lediga provtide r % Antal lediga provtider 25 138 5 062 5 200 2,65% Borås 0 141

Läs mer

Bild: Kasper Dudzik. Nyckelstråket. för högre fart på Sverige

Bild: Kasper Dudzik. Nyckelstråket. för högre fart på Sverige Bild: Kasper Dudzik Nyckelstråket för högre fart på Sverige Satsa på det som ger mest och snabbast resultat! Nyckelstråket*, med Västra Stambanan, Mälarbanan och Svealandsbanan, är Sveriges viktigaste

Läs mer

Tal Framtidens Gruv & mineral, 28 januari, 15.00 15.20 (20 min) Bottniska korridoren pulsåder från råvaror till marknad

Tal Framtidens Gruv & mineral, 28 januari, 15.00 15.20 (20 min) Bottniska korridoren pulsåder från råvaror till marknad 1 (6) Tal Framtidens Gruv & mineral, 28 januari, 15.00 15.20 (20 min) Bottniska korridoren pulsåder från råvaror till marknad Hela programmet finns på: http://www.framtidensgruvochmineral.se/program/ Rullande

Läs mer

Kommuner som har svarat nej på frågan, sorterade efter län Dalarnas län Borlänge Nej, men till färre än hälften. Gotlands län

Kommuner som har svarat nej på frågan, sorterade efter län Dalarnas län Borlänge Nej, men till färre än hälften. Gotlands län Fr.1 Räknar kommunen med att i början av 2009 (februari-mars) kunna tillhandahålla plats i förskola eller familjedaghem till barn om föräldrarna anmäler behov i nvember 2008? Kommuner som har svarat nej

Läs mer

Kiruna. Gällivare. Piteå Storuman. Skellefteå Lycksele. Tåsjö Vännäs Umeå. Örnsköldsvik. Östersund Sollefteå. Härnösand

Kiruna. Gällivare. Piteå Storuman. Skellefteå Lycksele. Tåsjö Vännäs Umeå. Örnsköldsvik. Östersund Sollefteå. Härnösand Appendix II kartor Karta 1. Teracom Kiruna Gällivare Pajala Överkalix Kalix Arvidsjaur Älvsbyn Luleå Piteå Storuman Skellefteå Lycksele Tåsjö Vännäs Umeå Åre 34 Mbit/s Östersund Sollefteå Örnsköldsvik

Läs mer

Avropsberättigade. Dokumenthantering 2012 - skrivare, MFP, programvaror och tjänster. KAMMARKOLLEGIET Statens inköpscentral 96-16-2012

Avropsberättigade. Dokumenthantering 2012 - skrivare, MFP, programvaror och tjänster. KAMMARKOLLEGIET Statens inköpscentral 96-16-2012 Bilaga Avropsberättigade - skrivare, MFP, programvaror och tjänster 1 (6) Avropsberättigade Myndigheter under regeringen Deltar med stöd av förordning (1998:796) om statlig inköpssamordning Deltagare i

Läs mer

SKOGSBASERADE NÄRINGAR

SKOGSBASERADE NÄRINGAR SKOGSBASERADE NÄRINGAR Industriella produktionsvärden Skogsbaserad industri, 2005, MSEK 10 000 5 000 1 000 Årlig genomsnittlig skogsproduktion, 2001-2005 0 MSEK 300 MSEK ÅF Infraplan Setra Billerud Smurfit

Läs mer

Statens jordbruksverks författningssamling Statens jordbruksverk 551 82 Jönköping Tfn 036-15 50 00 www.jordbruksverket.se

Statens jordbruksverks författningssamling Statens jordbruksverk 551 82 Jönköping Tfn 036-15 50 00 www.jordbruksverket.se Statens jordbruksverks författningssamling Statens jordbruksverk 551 82 Jönköping Tfn 036-15 50 00 www.jordbruksverket.se ISSN 1102-0970 Statens jordbruksverks beslut om smittförklaring med anledning av

Läs mer

Infrastrukturprojekt i Norrland. Olle Tiderman

Infrastrukturprojekt i Norrland. Olle Tiderman Infrastrukturprojekt i Norrland Olle Tiderman Infrastrukturprojekt i Norrland Botniska korridoren Botniabanan och Norrbotniabanan Nationell godsstrategi Norrtåg Framgångsfaktorer Vision & substans Kunskap

Läs mer

Kompletterande uppgifter / rättelser? Kontakta Magnus Lindell 08-379152 eller limag@bredband.net

Kompletterande uppgifter / rättelser? Kontakta Magnus Lindell 08-379152 eller limag@bredband.net Alingsås Arboga Arvika 14 BG Vikben 23 Au Vikben 22 BG Vikben 24 BG Vikben 24 Au Sporrong 24 Ag Vikben 24 Ag Vikben+krona 24 Au Sporrong Askersund (väldigt lik Säter??) Avesta Boden 13 Au Vikben 22 Au

Läs mer

2. Vilka av 2. Vilka av följande insatser använde... Återkommande medborgarenkäter

2. Vilka av 2. Vilka av följande insatser använde... Återkommande medborgarenkäter Kommun Län 1. Anger instruktionen för snöröjning och halkbekämpning av gång- och cykelbanor att detta ska ske samtidigt som snöröjning och halkbekämpning av prioriterade huvudvägar som kommunen ansvarar

Läs mer

Comenius fortbildning, april 2013

Comenius fortbildning, april 2013 Comenius fortbildning, april 2013 Beviljade Dnr Projekt/aktivitet Poäng Kön M/F Kommun Län Beviljat belopp i euro 2151-2013 Konferens 115 M Ängelholm Skåne län 1310 PT 2374-2013 Allmän fortbildningskurs

Läs mer

Uppdraget ska i sin helhet redovisas till Regeringskansliet (Näringsdepartementet) senast den 29 februari 2012.

Uppdraget ska i sin helhet redovisas till Regeringskansliet (Näringsdepartementet) senast den 29 februari 2012. Regeringsbeslut III 7 2011-03-10 N2011/1933/TE Näringsdepartementet Trafikverket 781 89 BORLÄNGE Uppdrag för ökad kapacitet i järnvägssystemet Regeringens beslut Regeringen uppdrar åt Trafikverket att

Läs mer

Remiss kapacitetsutredning Trafikverket

Remiss kapacitetsutredning Trafikverket Handläggare Datum Diarienummer Anna Ekman 2012-03-22 KS 2012/0261 0480-45 01 24 Kommunstyrelsens arbetsutskott Remiss kapacitetsutredning Trafikverket Förslag till beslut Kommunstyrelsens arbetsutskott

Läs mer

PENDLINGSBARA SVERIGE 2015

PENDLINGSBARA SVERIGE 2015 PENDLINGSBARA SVERIGE 2015 PENDLINGSBARA SVERIGE LIKA STORT SOM HELA DANMARK För andra året i rad kartlägger vi på Samtrafiken hur pendlingsbara svenska städer är. I år har vi tittat närmare på Sveriges

Läs mer

Antal juridiska personer i varje kommun som ska deklarera senast 1 november

Antal juridiska personer i varje kommun som ska deklarera senast 1 november BLEKINGE OLOFSTRÖM 46 4 3 53 BLEKINGE KARLSKRONA 229 32 30 291 BLEKINGE RONNEBY 105 5 11 121 BLEKINGE KARLSHAMN 144 6 15 165 BLEKINGE SÖLVESBORG 105 1 12 118 DALARNA VANSBRO 48 3 0 51 DALARNA MALUNG-SÄLEN

Läs mer

Hundstatistik 2014 Antal hundar och ägare per län och kommun

Hundstatistik 2014 Antal hundar och ägare per län och kommun SKÅNE BJUV 1356 1883 SKÅNE HÖÖR 1798 2570 SKÅNE LUND 5553 7015 SKÅNE OSBY 1254 1659 SKÅNE ESLÖV 2906 4028 SKÅNE HÖRBY 1955 2819 SKÅNE LOMMA 1225 1530 SKÅNE MALMÖ 12253 14717 SKÅNE SJÖBO 2687 3956 SKÅNE

Läs mer

Resultatrapport Kommunens Kvalitet i Korthet

Resultatrapport Kommunens Kvalitet i Korthet Resultatrapport Kommunens Kvalitet i Korthet DIN KOMMUNS TILLGÄNGLIGHET TRYGGHETSASPEKTER I DIN KOMMUN DIN DELAKTIGHET OCH KOMMUNENS INFORMATION DIN KOMMUNS EFFEKTIVITET DIN KOMMUN SOM SAMHÄLLSUTVECKLARE

Läs mer

Lunarstorm Del 1 Del 1 Del 2 Del 2

Lunarstorm Del 1 Del 1 Del 2 Del 2 Dagspress DN, SvD, GP, Sydsvenskan DN, SvD, GP, Sydsvenskan Vecka 33 34 35 36 37 Dag Format Må Ti Ons Tor Fr Lö Sö Må Ti Ons Tor Fr Lö Sö Må Ti Ons Tor Fr Lö Sö Må Ti Ons Tor Fr Lö Sö Må Ti Ons Tor Fr

Läs mer

Antal hundägare och hundar per län och kommun per 20120102

Antal hundägare och hundar per län och kommun per 20120102 Antal hundägare och hundar per län och kommun per 20120102 Län Namn Kommun Namn Antal ägare Antal djur BLEKINGE KARLSHAMN 2336 3148 BLEKINGE KARLSKRONA 4056 5379 BLEKINGE OLOFSTRÖM 1082 1441 BLEKINGE RONNEBY

Läs mer

Statistik Antal företag 2013-01-01 2013-06-30

Statistik Antal företag 2013-01-01 2013-06-30 Statistik Antal företag 2013-01-01 2013-06-30 Typ ROT RUT TOTALT Antal företag, riket 54 023 13 488 67 511 Antal företag per län 2013-01-01 2013-06-30 Län Typ Antal företag BLEKINGE ROT 836 BLEKINGE RUT

Läs mer

Antal hundägare och hundar per län och kommun

Antal hundägare och hundar per län och kommun Antal hundägare och hundar per län och kommun Län Namn Kommun Namn Antal ägare Antal djur BLEKINGE KARLSHAMN 2431 3316 BLEKINGE KARLSKRONA 4296 5609 BLEKINGE OLOFSTRÖM 1134 1505 BLEKINGE RONNEBY 2580 3492

Läs mer

Resultatrapport Kommunens Kvalitet i Korthet

Resultatrapport Kommunens Kvalitet i Korthet Resultatrapport Kommunens Kvalitet i Korthet DIN KOMMUNS TILLGÄNGLIGHET TRYGGHETSASPEKTER I DIN KOMMUN DIN DELAKTIGHET OCH KOMMUNENS INFORMATION DIN KOMMUNS EFFEKTIVITET DIN KOMMUN SOM SAMHÄLLSUTVECKLARE

Läs mer

Antal personer som ska deklarera försäljning av bostad, både småhus och bostadsrätt Taxeringsår 2015 257 971 LAN NAMN ANTAL BLEKINGE OLOFSTRÖM 228

Antal personer som ska deklarera försäljning av bostad, både småhus och bostadsrätt Taxeringsår 2015 257 971 LAN NAMN ANTAL BLEKINGE OLOFSTRÖM 228 Antal personer som ska deklarera försäljning av bostad, både småhus och bostadsrätt Taxeringsår 2015 257 971 LAN NAMN ANTAL BLEKINGE OLOFSTRÖM 228 BLEKINGE KARLSKRONA 1 357 BLEKINGE RONNEBY 510 BLEKINGE

Läs mer

Comenius fortbildning omg 2, april 2012

Comenius fortbildning omg 2, april 2012 Comenius fortbildning omg 2, april 2012 Beviljas med svenska medel Kön M/F Kommun Län Beviljat belopp i EUR Dnr Projekt/aktivitet Poäng Land 2012:2304 Jobbskuggning 101 F Karlskrona Blekinge län 1 434

Läs mer

2012-10-05 M2012/2031/R

2012-10-05 M2012/2031/R Remiss 2012-10-05 M2012/2031/R Miljödepartementet Rättssekretariatet Leo Jager Telefon 08-405 12 20 leocard.jager@environment.ministry.se Promemoria Följdändringar med anledning av ändringar i 6 kap. miljöbalken

Läs mer

Statistik rot och rut antal köpare per kommun 2012

Statistik rot och rut antal köpare per kommun 2012 Statistik rot och rut antal köpare per kommun 2012 Län Kommun Typ Antal köpare okänt okänt RUT 511 okänt okänt ROT 882 BLEKINGE KARLSHAMN RUT 1 572 BLEKINGE KARLSHAMN ROT 3 803 BLEKINGE KARLSKRONA RUT

Läs mer

Allmän fastighetstxering 2015 Småhus Antal fastighetsdeklarationer, respektive förslag till nytt taxeringsvärde, per län och kommun

Allmän fastighetstxering 2015 Småhus Antal fastighetsdeklarationer, respektive förslag till nytt taxeringsvärde, per län och kommun Allmän fastighetstxering 2015 Småhus Antal fastighetsdeklarationer, respektive förslag till nytt taxeringsvärde, per län och kommun Län Kommunnamn Antal Dekl Antal förslag Stockholms Upplands Väsby 218

Läs mer

Utmaningar: Utmaningar: Höjda standarden på E4 genom Härnösand. Öka bärigheten av lågtrafikerade inlandsvägar för skogsindustrins transporter

Utmaningar: Utmaningar: Höjda standarden på E4 genom Härnösand. Öka bärigheten av lågtrafikerade inlandsvägar för skogsindustrins transporter till de större städerna Sundsvall, Härnösand och Örnsköldsvik. har också två betydande flaskhalsar, genom Härnösand samt genom Örnsköldsvik. åda projekten bedöms samhällsekonomiskt lönsamma att åtgärda

Läs mer

MILJÖPARTIETS SATSNINGAR FÖR EN MODERN TÅGTRAFIK

MILJÖPARTIETS SATSNINGAR FÖR EN MODERN TÅGTRAFIK MILJÖPARTIETS SATSNINGAR FÖR EN MODERN TÅGTRAFIK Miljöpartiets satsningar för en modern tågtrafik 2011-12-09 Sammanfattning Miljöpartiet presenterar här ett paket med våra förslag för en modernisering

Läs mer

Kommunlista över flest nystartade enskilda firmor per invånare

Kommunlista över flest nystartade enskilda firmor per invånare Kommunlista över flest nystartade enskilda firmor per invånare Rank Kommun Län Antal Antal nya firmor per 1000 invånare

Läs mer

Bältesanvändningen i din kommun - hela listan

Bältesanvändningen i din kommun - hela listan NTF 2011-10-28 Bältesanvändningen i din kommun - hela listan Kommun Län Total bältesanvändning Piteå Norrbotten 99,7% Hylte Halland 99,4% Lund Skåne 99,4% Kävlinge Skåne 99,2% Kungälv Västra Götaland 99,2%

Läs mer

1(28) Antal åtgärder för vilka dispens avslagits. Antal åtgärder för vilka dispens medgivits. Antalet beslut om dispens. Stockholm. Botkyrka Stockholm

1(28) Antal åtgärder för vilka dispens avslagits. Antal åtgärder för vilka dispens medgivits. Antalet beslut om dispens. Stockholm. Botkyrka Stockholm Redovisning av regeringsuppdraget uppföljning av strandskyddsbeslut 2012. Naturvårdsverket, NV-00318-13. Bilaga 1. Länsstyrelsernas strandskyddsbeslut 2012 per kommun. Nedan redovisas länsstyrelsernas

Läs mer

Ort Butik Telefonnr Mailadress

Ort Butik Telefonnr Mailadress Ort Butik Telefonnr Mailadress Alingsås Intersport 0322-10341 niklas.dahlberg@intersport.se Teamsportia 0322-63 99 90 klubb.alingsas@teamsportia.se Arvika Intersport 0570-12180 Lars.Silfalt@intersport.se

Läs mer

Befolkning 2009. per capita 2009

Befolkning 2009. per capita 2009 Kommun Utsläpp per capita 2009 Befolkning 2009 Kommuntyp Sundbyberg 0,92 37722 Förortskommun till storstad Stockholms län Lidingö 1,30 43445 Förortskommun till storstad Stockholms län Tyresö 1,33 42602

Läs mer

Statens inköpscentral Box 2218 103 15 Stockholm Upprättat av Projektnamn Dokumenttyp Mattias Ek Fordonsförhyrning Bilaga 1 c, Kravspecifikation

Statens inköpscentral Box 2218 103 15 Stockholm Upprättat av Projektnamn Dokumenttyp Mattias Ek Fordonsförhyrning Bilaga 1 c, Kravspecifikation 2012-03-16 1 (8) Bilaga 1 c Kravspecifikation Övrig förhyrning 1 Introduktion 1.1 Avgränsning Denna kravspecifikation gäller för fordon som inte förhyrs i samband med annan resa, t.ex. flyg eller tågresa.

Läs mer

Westanders Stora valenkät 2014

Westanders Stora valenkät 2014 Westanders Stora valenkät 1 Urvalet av 5 riksdagskandidater baseras på opinionsläget (Ekots sammanvägning av alla opinionsmätningar) under våren för att identifiera de dryga 5 riksdagskandidater med störst

Läs mer

Ett gemensamt höjdsystem

Ett gemensamt höjdsystem Ett gemensamt höjdsystem Lars E. Engberg Geodesienheten Lantmäteriet Lars.Engberg@lm.se RH 2000 En del av Europas höjdsystem EVRS Stark relation till EVRF 2007 RH2000 är ett certifierat system enligt INSPIRE-direktivet,

Läs mer

Län och kommun Antal MC Procent av befolkningen Stockholms län

Län och kommun Antal MC Procent av befolkningen Stockholms län Stockholms län Norrtälje 4 373 7,78% Nykvarn 686 7,37% Vallentuna 1 957 6,39% Ekerö 1 636 6,36% Nynäshamn 1 614 6,16% Värmdö 2 270 5,85% Österåker 2 198 5,53% Tyresö 2 100 4,86% Sigtuna 1 890 4,59% Upplands-Bro

Läs mer

exkl. moms 25 % Kommun Elnätsbolag Idag 2015 2014 2013 2012 2011 2010 (kr) (%) Arjeplog Vattenfall 8 600 kr 8 224 kr 7 872 kr 7 608 kr 7 360 kr 7 360

exkl. moms 25 % Kommun Elnätsbolag Idag 2015 2014 2013 2012 2011 2010 (kr) (%) Arjeplog Vattenfall 8 600 kr 8 224 kr 7 872 kr 7 608 kr 7 360 kr 7 360 exkl. moms 25 % Januaripriser exkl. moms 25 % Ökning sedan 2010 Kommun Elnätsbolag Idag 2015 2014 2013 2012 2011 2010 (kr) (%) Arjeplog Vattenfall 8 600 kr 8 224 kr 7 872 kr 7 608 kr 7 360 kr 7 360 kr

Läs mer

Remiss utredningen Rätt funktion på rätt plats

Remiss utredningen Rätt funktion på rätt plats 1(5) Remissinstanser enligt bifogad sändlista Kopia till: Diariet GD Remiss utredningen Rätt funktion på rätt plats Inom ramen för utredningen Rätt funktion på rätt plats har och verksamhetsområde genomlyst

Läs mer

Småhustaxeringen 2012 - Taxeringsvärdeförändringar & fastighetsavgift per kommun (prognos)

Småhustaxeringen 2012 - Taxeringsvärdeförändringar & fastighetsavgift per kommun (prognos) Småhustaxeringen - Taxeringsvärdeförändringar & fastighetsavgift per kommun (prognos) -09-01 Småhustaxeringen - Taxeringsvärdeförändringar & fastighetsavgift per kommun (prognos) Förklaringar resp. : resp.

Läs mer

Statistiken som presenteras här gäller cabrioleter i trafik under maj 2011, dvs personbilar med karosserikod 25. Källa Transportstyrelsen.

Statistiken som presenteras här gäller cabrioleter i trafik under maj 2011, dvs personbilar med karosserikod 25. Källa Transportstyrelsen. Statistiken som presenteras här gäller cabrioleter i trafik under maj 2011, dvs personbilar med karosserikod 25. Källa Transportstyrelsen. Län Antal cabroleter Per 1 000 invånare Kommun Antal cabroleter

Läs mer

Comenius fortbildning januari 2012

Comenius fortbildning januari 2012 Comenius fortbildning januari 2012 Beviljade Dnr Projekt/aktivitet Poäng Beviljat antal mobiliteter Kön M/F Kommun Län Beviljat belopp i (ange valuta) 2012:370 Språkmetodkurs (centr) 83 1 F Ronneby Blekinge

Läs mer

Frågor och svar om E20 genom Västra Götaland

Frågor och svar om E20 genom Västra Götaland Uppdaterad: 5 juni 2013 Frågor och svar om E20 genom Västra Götaland Vägstandarden på E20 Vilka sträckor på E20 är fortfarande ännu inte utbyggda? Totalt handlar det om fem etapper eller ungefär 80 kilometer

Läs mer

Här börjar framtiden. Ostlänken den nya tidens järnväg JÄRNA VAGNHÄRAD SKAVSTA NYKÖPING NORRKÖPING LINKÖPING

Här börjar framtiden. Ostlänken den nya tidens järnväg JÄRNA VAGNHÄRAD SKAVSTA NYKÖPING NORRKÖPING LINKÖPING Här börjar framtiden Ostlänken den nya tidens järnväg JÄRNA VAGNHÄRAD SKAVSTA NYKÖPING NORRKÖPING LINKÖPING En del av Sveriges första höghastighetsjärnväg Sverige växer, storstadsregionerna expanderar

Läs mer

Andel (%) av befolkningen som beviljats Riket

Andel (%) av befolkningen som beviljats Riket Andel (%) av befolkningen som beviljats Riket 9 24 5 15 14 39 Ale 7 20 5 16 12 36 Alingsås 7 19 5 16 12 35 Alvesta 7 17 6 16 13 33 Aneby 11 30 4 11 15 41 Arboga 7 18 6 17 13 35 Arjeplog 8 18 7 19 15 37

Läs mer

2014-10-24. Namn: Värde per kommun Urval: Antal bokslut: minst 3, Omsättning: 0,25 Mkr till 92 Mkr, Antal anställda: 1 till 49

2014-10-24. Namn: Värde per kommun Urval: Antal bokslut: minst 3, Omsättning: 0,25 Mkr till 92 Mkr, Antal anställda: 1 till 49 Urval: Antal bokslut: minst 3, Omsättning: 0,25 Mkr till 92 Mkr, Antal anställda: 1 till 49 ÄLVSBYN 659 0,1% 429 0,1% 53,6% 63 GÖTENE 727 0,1% 536 0,1% 35,6% 67 UPPLANDS-BRO 1 173 0,2% 888 0,2% 32,1% 110

Läs mer

Nedlagda myndighetsarbetsplatser 2010-

Nedlagda myndighetsarbetsplatser 2010- Nedlagda myndighetsarbetsplatser 2010- Alvesta Arvidsjaur Statens fastighetsverk Arvika Boden Boden Borgholm Borås Båstad Dorotea Eksjö Eksjö Eskilstuna Eskilstuna Falkenberg Falköping Falun CSN Falun

Läs mer

Kapacitetsbristen i järnvägssystemet Fulla spår hotar näringslivet. Per Corshammar, Ramböll

Kapacitetsbristen i järnvägssystemet Fulla spår hotar näringslivet. Per Corshammar, Ramböll Kapacitetsbristen i järnvägssystemet Fulla spår hotar näringslivet Per Corshammar, Ramböll Transportkapacitet Ökad kapacitet leder till punktligare, säkrare och snabbare transporter till lägre kostnad

Läs mer

ST inom Försäkringskassan 2015-05-19 Avdelning 102

ST inom Försäkringskassan 2015-05-19 Avdelning 102 BESKRIVNING AV FÖRSÄKRINGSKASSANS ORGANISATION KOPPLAD TILL ORGANISATION FÖR PARTSSAMVERKAN OCH ÖVER VILKA SEKTIONER SOM ST:S MEDLEMMAR TILLHÖR Förteckningen ska tydliggöra hur FK:s organisation är kopplad

Läs mer

Statistik från MSB Fallolyckor 2010

Statistik från MSB Fallolyckor 2010 Om statistiken för fall 2010 Uppgifter om antal slutenvårdade personer 65 år eller äldre till följd av fallolyckor kommer från Patientregistret, Socialstyrelsen. Uppgifter om befolkningens storlek kommer

Läs mer

Kartor Regionala indelningar i Sverige den 1 januari 2011. 5. Lokala arbetsmarknader (LA 2008) 5. Local labour markets. 74 Statistiska centralbyrån

Kartor Regionala indelningar i Sverige den 1 januari 2011. 5. Lokala arbetsmarknader (LA 2008) 5. Local labour markets. 74 Statistiska centralbyrån Kartor Regionala indelningar i Sverige den 1 januari 2011 5. a er (LA 2008) 5. s 74 Statistiska centralbyrån Tabeller Regionala indelningar i Sverige den 1 januari 2011 12. a er (LA 2008) i nummerordning,

Läs mer

Åtgärdsvalsstudier en metodik för planering i tidiga skeden

Åtgärdsvalsstudier en metodik för planering i tidiga skeden Åtgärdsvalsstudier en metodik för planering i tidiga skeden Jan Lindgren, Trafikverket 1 2015-02-24 Åtgärdsval vad, varför? När ett problem i transportsystemet identifierats påbörjas ett åtgärdsval. Åtgärdsval

Läs mer

Värmdö 16 21 8 Österåker 0 0 3

Värmdö 16 21 8 Österåker 0 0 3 Redovisning av regeringsuppdraget uppföljning av strandskyddsbeslut 2011. Naturvårdsverket, NV-00289-12. Bilaga 1. Länsstyrelsernas strandskyddsbeslut 2011 per kommun. Nedan redovisas länsstyrelsernas

Läs mer

Anläggningar för tågbildning Kriterier för utpekande av anläggningar E1

Anläggningar för tågbildning Kriterier för utpekande av anläggningar E1 Anläggningar för tågbildning Kriterier för utpekande av anläggningar Anläggningen är eller blir lokaliserad till betydande konsumtions- och produktionsområden Anläggningen är eller blir lokaliserad till

Läs mer

Här börjar framtiden. Ostlänken den nya tidens järnväg VAGNHÄRAD SKAVSTA NYKÖPING NORRKÖPING LINKÖPING STOCKHOLM

Här börjar framtiden. Ostlänken den nya tidens järnväg VAGNHÄRAD SKAVSTA NYKÖPING NORRKÖPING LINKÖPING STOCKHOLM Här börjar framtiden Ostlänken den nya tidens järnväg STOCKHOLM VAGNHÄRAD SKAVSTA NYKÖPING NORRKÖPING LINKÖPING En del av Sveriges första höghastighetsjärnväg Sverige växer, storstadsregionerna expanderar

Läs mer

Elever som fått studiehjälpen indragen på grund av ogiltig frånvaro Fördelat på län, kommun och läsår

Elever som fått studiehjälpen indragen på grund av ogiltig frånvaro Fördelat på län, kommun och läsår Elever som fått en på grund av ogiltig Blekinge län Karlshamn 1355 74 5,5% 1252 33 2,6% 1148 73 6,4% Karlskrona 2495 163 6,5% 2342 183 7,8% 2180 154 7,1% Olofström 522 92 17,6% 514 44 8,6% 481 32 6,7%

Läs mer

Resultatrapport Kommunens Kvalitet i Korthet

Resultatrapport Kommunens Kvalitet i Korthet Resultatrapport Kommunens Kvalitet i Korthet DIN KOMMUNS TILLGÄNGLIGHET TRYGGHETSASPEKTER I DIN KOMMUN DIN DELAKTIGHET OCH KOMMUNENS INFORMATION DIN KOMMUNS EFFEKTIVITET DIN KOMMUN SOM SAMHÄLLSUTVECKLARE

Läs mer

Gatukontorsdagar 2010. Håkan Wennerström Regionchef Region Väst

Gatukontorsdagar 2010. Håkan Wennerström Regionchef Region Väst Gatukontorsdagar 2010 Håkan Wennerström Regionchef Region Väst Varför bildas Trafikverket? Ett trafikslagsövergripande synsätt Ett tydligare kundperspektiv Stärkt regional förankring En effektivare organisation

Läs mer

Tabell 1b, Boendeutgifter/månad 2005 (LO-familj)

Tabell 1b, Boendeutgifter/månad 2005 (LO-familj) Stockholms län Danderyd 1 941 6 927 2 749 3 528 15 145 298-1 508 35-8 -1 183 Lidingö 1 685 6 064 2 407 3 231 13 387 42-1 327 28 73-1 184 Solna 1 685 5 555 2 205 3 257 12 702 42-712 188-31 -513 Sundbyberg

Läs mer

Bakgrund... 2 1. Andel kvinnor av den totala företagarpopulationen... 3. Län för län... 31

Bakgrund... 2 1. Andel kvinnor av den totala företagarpopulationen... 3. Län för län... 31 Rapport från Företagarna mars 2012 Bakgrund... 2 1. Andel kvinnor av den totala företagarpopulationen... 3 Län för län... 3 Kommun för kommun... 4 2. Andel företagare av kvinnor i arbetsför ålder... 10

Läs mer

Järnvägsnätsbeskrivning 2014, bilaga 6.1 Tåglägesavgift, passageavgift och emissioner Samrådsutgåva

Järnvägsnätsbeskrivning 2014, bilaga 6.1 Tåglägesavgift, passageavgift och emissioner Samrådsutgåva Bilaga 6.1 Tåglägesavgift, passageavgift och emissionsavgift 1 Tåglägesavgift En särskild avgift tåglägesavgift debiteras enligt avsnitt 6.3.1.1, för tågläge för persontrafik, godstrafik och tjänstetåg.

Läs mer

Kort historia. Norrtågstrafiken

Kort historia. Norrtågstrafiken Kort historia Norrtågstrafiken 1999 Processen runt tågtrafiken i Norrland startar 2001 Intresseföreningen Norrtåg startar ett politiskt samarbete kring tågutvecklingen i Norrland utmaningar och möjligheter

Läs mer

Värde per kommun. Värde 2014 (Mkr) % Fördelning 2014. Värde 2013 (Mkr)

Värde per kommun. Värde 2014 (Mkr) % Fördelning 2014. Värde 2013 (Mkr) Värde per kommun Urval av aktiebolag: Antal bokslut: minst 3, Omsättning: 0,25 Mkr till 92 Mkr, Antal anställda: 1 till 49. Det länsvisa bolagsvärdet för avser aktiebolag med brutna räkenskapsår och bokslutsdatum

Läs mer

Bästa skolkommun 2014

Bästa skolkommun 2014 Bästa skolkommun 2014 Kommun Ranking Poäng Resurser Lön y. inom Vellinge 1 707 54 21 145 56 79 10 7 7 30 6 74 20 1 31 Piteå 2 1090 98 9 42 187 116 104 54 84 167 40 45 6 4 83 Nybro 3 1107 109 28 1 90 231

Läs mer

NTF Västernorrland Årsmöte 24 mars 2010

NTF Västernorrland Årsmöte 24 mars 2010 NTF Västernorrland Årsmöte 24 mars 2010 Kort Historia 1999 Processen runt tågtrafiken i Norrland startar 2001 Intresseföreningen Norrtåg startar som på ett politiskt plan drivit tågfrågan i Norrland vidare.

Läs mer

HSBs BOSTADSINDEX 2014 1 (10)

HSBs BOSTADSINDEX 2014 1 (10) HSBs BOSTADSINDEX 2014 1 (10) 2 (10) INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1 Varför bostadsindex?... 3 2 Hur har vi gjort?... 3 3 Avgränsningar... 4 4 Resultat av HSBs bostadsindex 2014... 5 5 bedömning... 9 6 Frågor och

Läs mer

Källa: Beräkning av Bredbandsforum, 2013 - baserat på PTS Bredbandskartläggning.

Källa: Beräkning av Bredbandsforum, 2013 - baserat på PTS Bredbandskartläggning. 1 Fiberaccess estimerat som andel av befolkningen uppdelat på villor och flerfamiljshus, 2012 Källa: Beräkning av Bredbandsforum, 2013 - baserat på PTS Bredbandskartläggning. Fiber Totalt Fiber Villa Fiber

Läs mer

Yttrande över Kapacitetsutredningen Företrädare för offentlig sektor i de fem nordliga länen

Yttrande över Kapacitetsutredningen Företrädare för offentlig sektor i de fem nordliga länen Yttrande över Kapacitetsutredningen Företrädare för offentlig sektor i de fem nordliga länen Kapacitetsutredningen är ett bra initiativ som i flera avseenden kommer rätt, men på avgörande punkter underskattar

Läs mer

Företagshälsovårdstjänster 2015 Dnr: 96-96-95-2014

Företagshälsovårdstjänster 2015 Dnr: 96-96-95-2014 Ort Leverantör Alingsås Avonova Hälsa AB, 556500-6821. Anderstorp Aneby Arboga Avonova Hälsa AB, 556500-6821. Arlanda Arvidsjaur Arvika Avonova Hälsa AB, 556500-6821. Askersund Avonova Hälsa AB, 556500-6821.

Läs mer

Svealandsbanan tågtrafik där den efterfrågas

Svealandsbanan tågtrafik där den efterfrågas Svealandsbanan tågtrafik där den efterfrågas Oskar Fröidh, KTH oskar.froidh@abe.kth.se Jernbaneforum 7 mars 2012 Målen för förbättrad tågtrafik Möjliggöra pendling till starka arbetsmarknader Lättare för

Läs mer

Medie- och reklambranschen E-handel och logistik i Sverige

Medie- och reklambranschen E-handel och logistik i Sverige Tabellbilaga till rapport Ura 2000:9 Medie- och reklambranschen E-handel och logistik i Sverige - Var finns de framtida jobben? Rapporten har rekv nr 80 24 99 Boken beställs från AMS Närservice, Box 6,

Läs mer

Västmanlands länmånad 12 2014

Västmanlands länmånad 12 2014 Forum för Turismanalys 1 Arkets namn R-U-län Län U-län Kommun Västerås Västmanlands länmånad 12 214 Alla gästnätter på hotell, vandrarhem, stugby, camping och SoL 14 12 1 8 6 4 År 21 År 211 År 212 År 213

Läs mer

Sträckor med fast pris - Övriga landet

Sträckor med fast pris - Övriga landet Sträckor med fast pris - Övriga landet Flygplats Till Kommun/ort Pris per resa i vardera riktning Malmö Sturup Malmö 325,47 Malmö Sturup Lund 273,58 Malmö Sturup Lomma 428,30 Malmö Sturup Vellinge 415,09

Läs mer

REGION BOENDEFORM ÅR 2012 0180 Stockholm flerbostadshus, bostadsrätt 346 661 1480 Göteborg flerbostadshus, bostadsrätt 108 160 1280 Malmö

REGION BOENDEFORM ÅR 2012 0180 Stockholm flerbostadshus, bostadsrätt 346 661 1480 Göteborg flerbostadshus, bostadsrätt 108 160 1280 Malmö REGION BOENDEFORM ÅR 2012 0180 Stockholm flerbostadshus, bostadsrätt 346 661 1480 Göteborg flerbostadshus, bostadsrätt 108 160 1280 Malmö flerbostadshus, bostadsrätt 93 786 0380 Uppsala flerbostadshus,

Läs mer

MK1 95 E5 98 5 % FAME EO 1 MK1 EO 1 MK3 E10 EO 1 MK3 E32 EO 4 0,4 % EO

MK1 95 E5 98 5 % FAME EO 1 MK1 EO 1 MK3 E10 EO 1 MK3 E32 EO 4 0,4 % EO Ale OKQ8 PREEM OKQ8 OKQ8 OKQ8 OKQ8 OKQ8 PREEM PREEM PREEM ECOIL Alingsås OKQ8 PREEM OKQ8 OKQ8 OKQ8 OKQ8 OKQ8 PREEM PREEM PREEM ECOIL Alvesta OKQ8 PREEM OKQ8 OKQ8 OKQ8 OKQ8 OKQ8 PREEM PREEM PREEM ECOIL

Läs mer

Stockholm Kommun Operatör 127 Botkyrka Kustbandet 162 Danderyd Kustbandet 125 Ekerö Kustbandet 136 Haninge Kustbandet 126 Huddinge Kustbandet 123

Stockholm Kommun Operatör 127 Botkyrka Kustbandet 162 Danderyd Kustbandet 125 Ekerö Kustbandet 136 Haninge Kustbandet 126 Huddinge Kustbandet 123 Stockholm Kommun Operatör 127 Botkyrka Kustbandet 162 Danderyd Kustbandet 125 Ekerö Kustbandet 136 Haninge Kustbandet 126 Huddinge Kustbandet 123 Järfälla Kustbandet 186 Lidingö Kustbandet 182 Nacka Kustbandet

Läs mer

Radioundersökningar. Rapport II 2015. TNS Sifo. Radioundersökningar

Radioundersökningar. Rapport II 2015. TNS Sifo. Radioundersökningar Radioundersökningar Rapport II 2015 TNS Sifo Radioundersökningar TNS Sifo 2015 1531602 TNS Sifo Radioundersökningar Rapport II 2015, lokala områden Denna rapport omfattar data avseende radiolyssnandet

Läs mer

Vilken är din dröm? Redovisning av fråga 1 per län

Vilken är din dröm? Redovisning av fråga 1 per län Vilken är din dröm? Redovisning av fråga 1 per län Vilken är din dröm? - Blekinge 16 3 1 29 18 1 4 Blekinge Bas: Boende i aktuellt län 0 intervjuer per län TNS SIFO 09 1 Vilken är din dröm? - Dalarna 3

Läs mer

2012-08-17 M2012/2031/R

2012-08-17 M2012/2031/R Remiss 2012-08-17 M2012/2031/R Miljödepartementet Promemoria Identifiering, beskrivning och bedömning av miljökonsekvenser Remissinstanser: 1. Svea hovrätt Mark- och miljööverdomstolen 2. Förvaltningsrätten

Läs mer

Sammanställning av feriearbetande ungdomar sommar 2010

Sammanställning av feriearbetande ungdomar sommar 2010 Blekinge Dalarna Gagnef JA 17 år: 59 kr Hedemora JA 16 år: 67 kr 17 år: 72 kr 18 år: 81 kr Leksand Ca 20 3 v 6 tim/dag JA 16-17 år: Minst 59 kr, sem ers 12 % samt kommunens 18-19 år: Minst 73 kr försäkringar

Läs mer

Järnvägar med hög tåghastighet i Norden: Från vision till framtid

Järnvägar med hög tåghastighet i Norden: Från vision till framtid Järnvägar med hög tåghastighet i Norden: Från vision till framtid Oskar Fröidh Forskare vid Kungliga Tekniska Högskolan (KTH), Järnvägsgruppen Oslo, 27 januari 2014 Från vision till framtid Vision Verklighet

Läs mer

Höghastighetståg igenom landskapet

Höghastighetståg igenom landskapet SMÅLANDSPOSTEN 2015-03-13 Sida 8-9 Författare: BOSSE VIKINGSON, FILIP SJÖFORS Höghastighetståg igenom landskapet Med en rasande hastighet, 320 kilometer i timmen, kommer tågen att kunna susa förbi. Genom

Läs mer

Nya stambanor mellan Stockholm Göteborg/Malmö

Nya stambanor mellan Stockholm Göteborg/Malmö Nya stambanor mellan Stockholm Göteborg/Malmö 2 2014-04-22 Det är det här det handlar om! Beställning från Näringsdepartementet Beställning: PM 2014-01-08 från Näringsdepartementet, Transportenheten Ett

Läs mer

Så kan effektivare järnvägstransporter bidra till tillväxt och miljö

Så kan effektivare järnvägstransporter bidra till tillväxt och miljö Så kan effektivare järnvägstransporter bidra till tillväxt och miljö Logistikforum i Jönköping 2008 Bo-Lennart Nelldal Adj. professor Järnvägsgruppen KTH 2008-08-20 1 KTH Järnvägsgruppen - Systemsyn Intäkt

Läs mer

Telefonnummer till samtliga kontor går via Lantmäteriets Kundcenter: 0771-63 63 63. Öppettider: kl. 9.00-16.00.

Telefonnummer till samtliga kontor går via Lantmäteriets Kundcenter: 0771-63 63 63. Öppettider: kl. 9.00-16.00. Adresslista Adress för ansökningar i inskrivningsärenden utgår ifrån vilken kommun din fastighet är belägen. Kontaktuppgifter till det kontor du ska skicka din ansökan framgår av nedanstående förteckning.

Läs mer

Rätt spår 2 FULL TRIM!

Rätt spår 2 FULL TRIM! Rätt spår 2 FULL TRIM! Sammanfattning av rapport om trimning av befintlig bansträckning Karlstad-Örebro Februari 2009 Sammanfattning av rapport om trimning av befintlig bansträckning Karlstad-Örebro 1

Läs mer

Kommunranking e-tjänster och appar

Kommunranking e-tjänster och appar Utifrån ett urval av enkätfrågorna i den enkätundersökning som SKL genomförde under våren 2014 kring e-förvaltning och e-tjänster i Sveriges kommuner, har ett sammanvägt index tagits fram som rankar kommunerna

Läs mer

Gunnar Sibbmark och Göran Johansson, VD respektive ordförande i Europakorridoren.

Gunnar Sibbmark och Göran Johansson, VD respektive ordförande i Europakorridoren. Diskussionen om Europakorridoren stannar ofta vid höga hastigheter och korta restider. Då glömmer vi något viktigt: Den utbyggda korridoren frigör också kapacitet för en kraftigt utökad spårbunden godstrafik.

Läs mer

Sammanställning av resultat från gruppresentationer på Dialogmötet 11 april i Lycksele

Sammanställning av resultat från gruppresentationer på Dialogmötet 11 april i Lycksele Sammanställning av resultat från gruppresentationer på Dialogmötet 11 april i Lycksele Nedan har vi sammanställt de prioriterade brist-/utvecklingsområden som kom fram i gruppdiskussionerna på dialogmötet.

Läs mer

2013-09-19 S2013/6411/PBB

2013-09-19 S2013/6411/PBB Remiss 2013-09-19 S2013/6411/PBB Socialdepartementet Plan-, bygg- och bostadsenheten Ludvig Lundgren Telefon 08-405 32 57 Remiss av promemorian Tekniska egenskapskrav och kommunala markanvisningar Remissinstanser:

Läs mer

ABFs STUV-redovisning

ABFs STUV-redovisning Län Distr Nr Avdelning kod/namn Stockholms län 01 01 501 Stockholms län 1 Stockholm 80 Stockholm 901 Stockholm /studieprogrammet 80 Stockholm 902 Stockholm Syd 80 Stockholm 1003 Stockholm /Administrativa

Läs mer

För att se sjukhusens resultat per åtgärd år för år, se Swedehearts årsrapporter: http://www.ucr.uu.se/swedeheart/index.

För att se sjukhusens resultat per åtgärd år för år, se Swedehearts årsrapporter: http://www.ucr.uu.se/swedeheart/index. Kvalitetsindex sjukhusens resultat 2013 och 2012 Det svenska kvalitetsregistret Swedeheart tar varje år fram ett kvalitetsindex över den svenska hjärtsjukvården. Kvalitetsindexet, som Hjärt-Lungfonden

Läs mer

Kommunalt grundskoleindex 2014 - Föräldraalliansen Sverige Kommungrupp - Ranking 1/9

Kommunalt grundskoleindex 2014 - Föräldraalliansen Sverige Kommungrupp - Ranking 1/9 Kommunalt grundskoleindex - Kommungrupp Ranking 2014 Måluppfyllelse Residual Pedagogisk personal Övrigt Fritidshem Index Ranking Lägsta 0,04 1,02 0,16 0,07 1,72 Högsta 1,02 1,99 0,41 0,53 3,05 Median 0,44

Läs mer

Gröna tåget för bättre ekonomi och konkurrenskraft

Gröna tåget för bättre ekonomi och konkurrenskraft Gröna tåget för bättre ekonomi och konkurrenskraft 9 januari 2008 Transportforum 08-790 83 79 Session 4 1 Varför Gröna tåget? Tågresandet ökar nya attraktiva tåg behövs Kortare restider är lönsamt och

Läs mer

Tjänstepensionstoppen 2015 Sveriges kommuner, län för län

Tjänstepensionstoppen 2015 Sveriges kommuner, län för län Tjänstepensionstoppen 2015 Sveriges kommuner, län för län Prognosen avser månadsutbetalningen av tjänstepensionen ITP 2 som totalt 550 000 tjänstemän tjänar in till i dag. Den del av ITP 2 som kallas för

Läs mer

KONTAKTOMRÅDEN. Avdelningsstyrelsen har beslutat att dela in landet i kontaktområden enligt medföljande bilaga. Till kontaktpersonen vänder:

KONTAKTOMRÅDEN. Avdelningsstyrelsen har beslutat att dela in landet i kontaktområden enligt medföljande bilaga. Till kontaktpersonen vänder: 1 KONTAKTOMRÅDEN Avdelningsstyrelsen har beslutat att dela in landet i kontaktområden enligt medföljande bilaga. Till kontaktpersonen vänder: du som medlem dig när du behöver hjälp i någon facklig fråga

Läs mer