Trippelmaskin. GX/GXT-serien Arbetsbredd 8,6-12,3 m

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Trippelmaskin. GX/GXT-serien Arbetsbredd 8,6-12,3 m"

Transkript

1 Trippelmaskin GX/GXT-serien Arbetsbredd 8,6-12,3 m

2 Bogserad trippelmaskin GXT SM med en arbetsbredd på 11,6 m. Stora arbetsbredder ökar effektiviteten Största möjliga effektivitet hänger samman med stora arbetsbredder. Stora arbetsbredder kräver därför trippelmaskiner, som beroende på förhållanden, klarar av att prestera en produktivitet på hektar i timmen. En investering i en trippelmaskin är därför en investering i billigare arbetstimmar. Buren eller bogserad trippelmaskin Trippelmaskinerna från JF-STOLL finns både som burna och bogserade allt efter Ingen kompromiss med arbetskvaliteten Trippelmaskinerna från JF-STOLL kompromissar inte med arbetskvaliteten. Trippelmaskinerna är utrustade med den låga och glatta JF-STOLL rotorbalken, och utrustad med en rad egenskaper som säkrar skonsam foderbehandling och snabb återväxt, tex. pendelupphängnigen. Optimerad terränganpassning Alla trippelmaskinerna är centerupphängda och det betyder, att det i låga hur stor arbetsbredd som önskas. För att kunna erbjuda marknaden en trippelmaskin på mera än 9 m arbetsbredd har JF-STOLL valt att gå nya vägar. JF-STOLL har konstruerat den bogserade trippelmaskinen GXT. Med hjälp av en unik transportvagn fås en maskin med både stor arbetsbredd, liten vändradie, god viktfördelning och god manöverbarhet! marktrycket fördelas lika på hela maskinbredden, vilket skonar grödan. Man får en optimal terränganpassning och undviker dessutom stora sidokrafter på traktorn. Buren trippelmaskin GX 9005 med en arbetsbredd på 8,6 m.

3 Arbetsbredder 9 m trippelmaskin GX GXF Arbetsbredd : 8,6 meter Typ: Buren Crimper: Nej Frontmaskin: GXF GX 9005 SM + GXF Arbetsbredd: 8,6 meter Typ: Buren Crimper: Ja Frontmaskin: GXF 12 m trippelmaskin GXT SM + GXF Arbetsbredd: 11,6 meter Typ: Bogserad Crimper: Ja Frontmaskin: GXF GXT SM + GXF Arbetsbredde: 12,3 meter Type: Bogserad Crimper: Ja Frontmaskin: GXF 12 m trippelmaskin med Collector GXT SM + GXF Arbetsbredd: Typ: Crimper: Frontmaskin: 11,6 meter Bogserad Ja GXF

4 Med GX 9005 SM och GXF uppnås en arbetsbredd på 8,6 m. GX 9005 är en buren maskin, som tillsammans med en frontmaskin, har en arbetsbredd på 8,60 m och en kapacitet på upp mot 15 ha/t. Maskinen, som består av 2 pendelupphängda skärenheter med var 8 tallrikar, har ett lågt effektbehov och kan användas med en traktor från 103 kw/140 HK. Traktorns egen hydraulik kan användas till manövrering av maskinen. Trepunktsupphängningen är kompakt och stabil och framställd av höghållfasthetsstål vilket betyder lägre vikt att lyfta. GX 9005 fås både med eller utan crimper. Buren trippelmaskin ger ökad kapacitet Ingen dubbelkörning vid kilkörning Önskar man arbeta med en skärenhet är detta möjligt med hjälp av traktorns hydraulik. Därmed undviks dubbelkörning av redan slaget material. Lågt marktryck Pendelupphängningen och de två kraftiga avlastningsfjädrarna ger ett mycket lågt marktryck med snabb återväxt som effekt. Kontrafjädern, placerad mellan lyftarmen och lyftkonsollen, håller skärenheten still vid lyft och vändtegskörning. Liten transportbredd GX 9005 har en bredd på endast 3 meter och en höjd på 4 meter i transportläge. Stensäker och trepunktsupphängning Varje skärrenhet har en kraftig stenutlösning med 2 fjädrar, som vid påkörning ger skärenheten möjlighet att svänga 100 cm bakåt. Stabil och säker stödfot GX 9005 är utrustad med en stabil stödfot, som gör det säkert att parkera maskinen i transportställning. Maskinen tar därför liten plats vid parkering.

5 Med GXT SM och GXF uppnås en arbetsbredd på 11,6 m. JF-STOLL har konstruerat världens första bogserade trippelmaskin GXT. Detta ger möjlighet för helt nya standarder för arbetsbredder upp till 11,6 m. Med GXTmaskinerna är det därför möjligt att effektivisera och optimera driften ytterligare. Med maskinen kan man, allt efter förhållandena köra med en kapacitet på 20 ha i timmen. Lösningen har också den fördelen att man kan använda traktorn till andra uppgifter, vilket gör investeringen attraktiv i jämfört med självgående maskiner. Transportvagnen Det väsentligaste kännetecknet för GXT är den patenterade transportvagnen, som Bogserad trippelmaskin för de högsta kapaciteterna är utrustad med tvångsstyrning av hjulen. Detta gör att GXT är lättmanövrerade på fältet, på vändteg, i hörn och vid transport. Att GXT är bogserad innebär lägre axeltryck då vikten är fördelat på flera axlar. Skärenheten Skärenheterna är pendelupphängda och utrustad med den glatta, låga JF-STOLL rotorbalk. Arbetskvaliteten är därför i utmärkt även vid höga hastigheter. GXT kan fås både med och utan crimper. Ingen dubbelkörning vid kilkörning Önskar man arbeta med en skärenhet är detta möjligt med hjälp av el-styrda ventiler hydraulik. Därmed undviks dubbelkörning av redan slaget material. I transportställning är GXT kompakt med en transportbredd på endast 3 m och en låg transporthöjd som ger en god överblick. Stubbhöjdsreglering Inställningen av stubbhöjden sker steglöst centralt på varje skärenhet. Stubbhöjdsregleringens fjädrar används till Top Safe-funktionen, som lyfter rotorbalken vid påkörningar vilket skonar den.

6 Transportvagnen ger god manöverbarhet Liten vändradie på vändtegen GXT har en relativt liten vändradie, då maskinen som standard är utrustad med tvångsstyrning. Det är endast nödvändigt att ha en vändteg på 2 x maskinens arbetsbredd, för att GXT skall kunna vända. Liten transportbredd och god översikt GXT har en transportbredd på endast 3 m och den tvångsstyrda transportvagnen gör maskinen mycket manövrerbar. Transport genom smala passager och mellan fält är därför inget problem. Maskinens låga höjd ger också en god överblick från traktorn under transport. Stabil i kuperad terräng Arbetar man i kuperad terräng, kan GXT utrustas med hydraulisk sidoförskjutning (extrautrustning). Maskinen kan sidoförskjutas upp till 40 cm, och man undviker därför kilar och randning vid körning i sidolutningar.

7 Skydd för rotorbalken Upphängningen av rotorbalken är konstruerad så att maskinen skyddas vid påkörningar. En fjäder lyfter skärenheten, om man kör på en ojämnhet, och knivbalken glider lättare över hindret. Maskinen skonas därmed mot hårda stötar. Utjämning för ojämnheter Draget är utrustat med en säkring, som utjämnar dom rörelser, som uppstår när t ex traktorn kör över en ojämnhet. Det säkrar en stabil körning både under transport och i arbete. Påkörningsskydd Vid påkörning av större hinder är GXT utrustad med en övertrycksventil på cylindern, som får skärenheten att svänga bakåt. Det säkrar maskinens livstid vid påkörningar. Snabbt att ställa om från transport till maximal arbetsbredd Det är möjligt att ställa om GXT från transport till maximal arbetsbredd på en halv minut. Omställningen sker hydrauliskt, med traktorns egen hydraulik, utan komplicerade styrningar. Allt sker utan att det är nödvändigt att lämna traktorhytten. Ställa om från transport till maximal arbetsbredd sker på en halv minut. Collector ger en effektiv strängsamling GXT kan utrustas med strängsamlaren Collector, som samlar gräset i en sträng på 2-2,8 meter. Det optimerar den efterföljande hanteringen av gräset.,det betyder att en pickup på 3 meter kan samla upp materialet. Önskar man bredspridning så går det att avaktivera Collectorn med ett enkelt knapptryck.

8 Frontmaskinen GXF är en del av trippelkombinationen. Frontmaskin med Contour Float ger optimal markföljning Frontmaskinen GXF är utrustad med samma släta, låga JF-STOLL rotorbalk, som de övriga maskinerna i trippelsetet. GXF är också utrustade med Contour Float, som är JF-STOLL s helt nya system för markföljning. Det nya systemet Contour Float, ger den frontmonterade GXF rotorslåttermaskinen en osedvanligt god markföljning. Tillsammans med JF-STOLL knivbalken säkerställer Contour Float en god kvalitet på arbetet och jämn stubb, också under besvärliga fälthållanden. 12 Lutning i sidled Contour Float ger möjlighet for en lutning i sidled på 12. Contour Float - Knivbalken vippar fram och tillbaka (16 ), så att den håller sig parallell med marken i kuperad terräng. 55 cm Lodrät rörelse Contour Float ger möjlighet for en lodrät rörelse på upp till 55 cm. Upphängd och bogserad i en topram GXT är upphängd och blir bogserad i en topram. Det betyder att balken vid en eventuell kollision av jordfasta sten eller liknande trycks bakåt och uppåt. Contour Float absorberar därmed kraften, och skonar maskinen även vid hög hastighet.

9 Rotorbalken som ger den perfekta stubben Rotorbalkens lutning på 3 ger möjlighet till en kort och bra stubb Rotorbalken ger låg och jämn stubb Maskinen är utrustad med en rotorbalk som sätter ny standard, när det gäller stubbhöjd. Med den låga rotorbalken är det möjligt att få en låg jämn stubb ned till 40 mm utan ränder. Önskas extra hög stubb, kan balken utrustas med extra höga släpskor. Quick n Safe ger snabbt byte av knivarna med säkerhet Den låga JF-STOLL knivbalken ger ett flackt snitt och därmed erhålles en jämn stubbhöjd och optimalt materialflöde genom maskinen. Extremt glatt rotorbalk JF-STOLL knivbalken har en helt slät undersida. Den stora bärytan ger ett lågt marktryck, vilket skonar mark och gröda i samband A med slåttern, samt ger snabbare återväxt. B Integrerade stenskydd Ett kraftigt stenskydd och släpsko är integrerad i hela knivbalkens bredd. Detta ger ett optimalt skydd av knivbalkens transmission och minskar risken för sönderkörning. Quick n Safe knivar med lång livstid Dom vridna Quick n Safe knivarna är vändbara och ger en fin stubb. Knivarna är robust konstruerade så dom får en lång livslängd. Blixtsnabbt knivsbyte PR Top Service Rotorbalkens Top Service gör det möjligt att kontrollera och byta kugghjul och lager vid varje tallrik - utan specialverktyg. Jämnt flöde De yttersta tallrikarna är försedd med cylindriska transportrotorer, som ger en ren kant till oslagna gräset. Extra hög släpsko Extra höga släpskor ger möjlighet till högre stubb.

10 Effektiv behandling reducerar torktiden Lång livslängd PE-Crimpern är av Y -fingertypen. Dom är framställda av polyethylen, har hög slitstyrka och därmed lång livstid. Fingrarna är snabba att byta. Om en crimperfinger råkar hamna i grödan, orsakar den varken skador i efterföljande hack eller i komagen. GX-GXT-maskinerna är utrustade med JF-STOLL s effektiva PE-finger-crimper. Den säkrar snabbare torkning av gräset, samtidigt som fodervärdena bevaras. Bättre flöde JF-STOLL s crimper täcker 75-90% av arbetsbredden, vilket betyder möjlighet för hög framkörningshastighet och därmed hög kapacitet. I dom flesta tillfällen kan högre hastighet både innebära bättre flöde och strängform. Det betyder också bättre flöde i den efterföljande hacken eller pressen, färre stopp och därmed högre kapacitet. Enkel underhåll PE-crimpern drivs med remmar, vilket betyder minimalt underhåll. Remdrift verkar också chockabsorberande och skonar transmissionen. PE-crimper Inställning av crimpningsgraden på PE-crimpern sker utan verktyg. 100 Vatteninnnehåll i % IIcke-crimpat gräs Crimpat gräs Torktid i timmar Undersökningar, gjorda av Svenska Lantbruksuniversitet, SLU, visar, att JF- STOLL-crimper reducerar torktiden med c: a 40%. Diagrammet visar torkhastigheten för crimpat och icke-crimpat gräs. Trippelmaskinen kan utrustas med JF-STOLL s starka och effektiva PE-fingercrimper.

11 Med Top Dry är GX 9005 SM och GXT ideala till effektiv bredspridning Bredspridning med Top Dry Top Dry är alltid aktiverat på GXT SM och GXT SM med crimper. Top Dry är namnet på JF-STOLL s enkla, men effektiva system för bredspridning. När Top Dry aktiveras, bredsprids gräset till 80% av arbetsbredden, samtidigt som crimpningen ökas. JF-STOLL har undersökt strängbreddens betydelse på torkhastigheten och påvisat, att en bred men tunn sträng ger den mest effektiva torkningen. Diagrammet visar utvecklingen i 3 olika strängbredder: 2,8 meter, 1,8 meter och 1,2 meter. Försöksmaterialet hade vid starten en ts-halt på 15% och vägde 7 kg per meter sträng. De normala 30% ts för ensilage uppnåddes på 1 dygn i den breda, men tunna strängen. Först efter 3 dygn har samma ts-halt nåtts i den smala och höga strängen Sträng vikt i 4.0 kg Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 15% ts-innehåll 30% ts-innehåll Top Dry är inte aktiverat på GX ,2 m 1,8 m 2,8 m Top Dry är aktiverat på GX 9005 Aktivering av Top Dry Top Dry aktiveras med ett praktiskt handtag utan verktyg. Handtaget fäller ner en skärm bakom crimpern. Gräset är därmed i kontakt med crimpern längre tid samtidigt med att det bredsprids, och därmed torkar extra snabbt. På GXT med crimper kan Top Dry inte slås ifrån. På GX 9005 SM aktiveras Top Dry med hjälp av ett praktiskt handtag - inga verktyg behövs.

12 Tekniska data GXF 3205 GXF 3605 GX 9005 GX 9005 SM Montering Frontmonterad Frontmonterad Buren Buren Arbetsbredd 3,15 m 3,55 m 8,6 m* ) 8,6 m* ) Transportbredd 2,98 m 3,40 m 3,00 m 3,00 m Crimpertyp PE-fingrar PE-fingrar - PE-fingrar Strängbredd 1,4-2,5 m 1,2-1,8 m 2 x 2,60 m 2 x 1,40-1,60 m Top Dry (bredspridning) 2,5 m x 2,50 m Tallrikstyp Quick'n Safe Quick'n Safe Quick'n Safe Quick'n Safe Antal tallrikar/knivar 8/16 9/18 16/32 16/32 Traktor, min 60 kw/82 HK 70 kw/95 HK 103 kw/140 HK*** ) 129 kw/175 HK*** ) Kraftuttag 1 3 /8-6 splines 1 3 /8-6 splines 1 3 /8-21 splines 1 3 /8-21 splines PTO 1000 rpm 1000 rpm 1000 rpm 1000 rpm Lyftkategori A-ramme A-ramme III III Ojieuttag 1 EV 1 EV 2 EV 2 EV Lysudstyr - - Standard Standard Vikt (u. frontmaskin) 1150 kg 1250 kg 1720 kg 2140 kg GXT SM GXT SM GXT SM Collector Montering Bogserad Bogserad Bogserad Arbetsbredd 11,6 m* ) 12,3 m* ) 11,6 m* ) Transportbredd 3,00 m 3,00 m 3,00 m Crimpertyp PE-fingrar PE-fingrar PE-fingrar Strängbredd - - 2,0-2,8 m Top Dry (bredspridning) 4 x 1,80 m 2 x 1,80 m + 2 x 2,10 m 4 x 1,80 m Tallrikstyp Quick'n Safe Quick'n Safe Quick'n Safe Antal tallrikar/knivar 24/48 26/52 24/48 Traktor, min 184 kw/250 HK*** ) 184 kw/250 HK*** ) 257 kw/350 HK*** ) Kraftuttag 1 3 /4-20 splines 1 3 /4-20 splines 1 3 /4-20 splines PTO 1000 rpm 1000 rpm 1000 rpm Lyftkategori III III III Ojieuttag 1 EV/1 DV 1 EV/1 DV 1 EV/1 DV Hjul 12.5/ / /80-18 Alternativa hjul**) 500/50-17FL 500/50-17FL 500/50-17FL Luftbromsar Extra Extra Extra Lysudstyr Standard Standard Standard Vikt (u. frontmaskin) 5400 kg 6310 kg 5400 kg * ) Arbetsbredden förutsätter en kombination med GXF. **) Transportbredd på 3,3 m. ***) Minimum traktorstorlek er inklusive frontmaskin. Några produkter kan vara visade med extrautrustning. Se prislista för aktuell standard- och extrautrustning. Rätt till konstruktions- och specifikationsändringar förbehålles. Förbehåll för tryckfel Återförsäljare Lantmännen Maskin AB Tel JF-Fabriken J. Freudendahl A/S Linde Allé 7 Postbox 180 DK-6400 Sønderborg Denmark Tlf Fax PBSX -473X Printed in Denmark

Bogserade rotorslåttterkrossar. GMT-serien Arbetsbredd 3,2-3,6 m

Bogserade rotorslåttterkrossar. GMT-serien Arbetsbredd 3,2-3,6 m Bogserade rotorslåttterkrossar GMT-serien Arbetsbredd 3,2-3,6 m GMT är en serie robusta bogserade slåtterkrossar från JF-STOLL. Maskinerna är utvecklade och konstruerade med särskilt fokus på följande

Läs mer

Trippel-slåttermaskiner. Trippel-maskiner. GXT-serien, arbetsbredd 12,3 m. Moving agriculture ahead

Trippel-slåttermaskiner. Trippel-maskiner. GXT-serien, arbetsbredd 12,3 m. Moving agriculture ahead Trippel-slåttermaskiner Trippel-maskiner GXT-serien, arbetsbredd 12,3 m Moving agriculture ahead Rotorbalk GXT Stora arbetsbredder ökar effektiviteten Stora arbetsbredder ökar effektiviteten, perfekt till

Läs mer

Burna slåtterkrossar. GXS GXS P GXS Triple GXF

Burna slåtterkrossar. GXS GXS P GXS Triple GXF Burna slåtterkrossar GXS GXS P GXS Triple GXF Rotorbalk GXS GXS-slåtterkrossarna är utrustade med den unika JF-rotorbalken med slät undersida som utmärker sig genom: Top Service Helt slät undersida Låg

Läs mer

Rotorslåttermaskiner SB, SM*, SMF

Rotorslåttermaskiner SB, SM*, SMF Rotorslåttermaskiner SB, SM*, SMF Rotorslåttermaskiner SB, SM*, SMF SB / SM* / SMF * Marknadsförs ej i Sverige Moving agriculture ahead SB-slåttermaskiner SB-rotorslåttermaskinerna är utrustade med den

Läs mer

Clean cut. Vallskördemaskiner och fullfodervagnar

Clean cut. Vallskördemaskiner och fullfodervagnar Clean cut Vallskördemaskiner och fullfodervagnar JF har alltid varit innovativa Ända sedan lantbruket började mekaniseras har JF bidragit med innovativa och effektiva lösningar. JF grundades 1951 av Jens

Läs mer

Bogserade slåtterkrossar. GMS/GCS-serien Arbetsbredd 2,8-3,6 m

Bogserade slåtterkrossar. GMS/GCS-serien Arbetsbredd 2,8-3,6 m Bogserade slåtterkrossar GMS/GCS-serien Arbetsbredd 2,8-3,6 m GMS 3202 GMS/GCS-maskinerna är JF-STOLL s serie bogserade rotorslåtterkrossar. Maskinerna är utvecklade och konstruerade i samarbete med användare

Läs mer

NYHET! NOVACAT S12. Slåtterkombination 97+018.13.1013

NYHET! NOVACAT S12. Slåtterkombination 97+018.13.1013 NYHET! NOVACAT S12 Slåtterkombination 97+018.13.1013 25 % större arealkapacitet 25 % mindre diesel Trots den enorma arbetsbredden på 11,20 m kan du köra slåtterkombinationen NOVACAT S12 med en traktor

Läs mer

Burna Tallriksslåttermaskiner 2500 H & 2600 Serien. Pålitlig prestanda och rena snitt

Burna Tallriksslåttermaskiner 2500 H & 2600 Serien. Pålitlig prestanda och rena snitt Burna Tallriksslåttermaskiner 2500 H & 2600 Serien Pålitlig prestanda och rena snitt En rotorbalk som uppfyller dina högt ställda förväntningar! Kverneland Taarups rotorbalk har konstruerats för hårt arbete.

Läs mer

Spearhead Twiga 320/420 Kombi

Spearhead Twiga 320/420 Kombi Spearhead Twiga 320/420 Kombi Användningsområde: Släntklippning Häckklippning Grönytor Produktfördelar: Mekanisk parallellföring Hydraulisk påkörningssäkring Kombi frontmontering En kompakt och robust

Läs mer

Spearhead Twiga 360 Kompakt

Spearhead Twiga 360 Kompakt Spearhead Twiga 360 Kompakt Nyhet 2018! Användningsområde: Släntklippning Häckklippning Grönytor Produktfördelar: Mekanisk parallellföring Hydraulisk påkörningssäkring Frontmontering Bättre sikt under

Läs mer

GreenTec Spearhead Twiga 360 Kombi

GreenTec Spearhead Twiga 360 Kombi GreenTec Spearhead Twiga 360 Kombi Användningsområde: Släntklippning Häckklippning Grönytor Produktfördelar: Mekanisk parallellföring Hydraulisk påkörningssäkring Kombi frontmontering Twiga Kombi 360 är

Läs mer

GreenTec Spearhead Twiga 320/420 Kompakt

GreenTec Spearhead Twiga 320/420 Kompakt GreenTec Spearhead Twiga 320/420 Kompakt Användningsområde: Släntklippning Häckklippning Grönytor Produktfördelar: Mekanisk parallellföring Hydraulisk påkörningssäkring Bakmontering En kompakt och robust

Läs mer

BKE / BKE REV/ BKE SUPER

BKE / BKE REV/ BKE SUPER BKE / BKE / BKE SUPER KONSTEN I A T T V Å RD A LAND SK APET! BKE / BKE / BKE SUPER MULCH Maskinen som förskönar landskapet! Parker, fruktodlingar och grönytor behöver underhållas för att behålla sitt utseende

Läs mer

Spearhead Twiga Orbital 7000

Spearhead Twiga Orbital 7000 Spearhead Twiga Orbital 7000 Användningsområde: Mitträcken längs motorväg Rondeller Gräs- och vägslänter Produktfördelar: Kostnadseffektiv Kan arbeta på båda sidor om redskapsbäraren/vägen Ergonomisk körning

Läs mer

Spearhead Twiga Kombi

Spearhead Twiga Kombi Spearhead Twiga 5000-6000 Kombi Användningsområde: Släntklippning Häckklippning Grönytor Produktfördelar: Mekanisk parallellföring Hydraulisk påkörningssäkring Kombi frontmontage En komplett serie av kombi

Läs mer

KOMBIPRESS MED VARIALBEL BALKAMMARE VARIO. www.mchale.net DET SJÄLVKLARA VALET

KOMBIPRESS MED VARIALBEL BALKAMMARE VARIO. www.mchale.net DET SJÄLVKLARA VALET KOMBIPRESS MED VARIALBEL BALKAMMARE www.mchale.net DET SJÄLVKLARA VALET KOMBIPRESS MED VARIALBEL BALKAMMARE Förser dagens lantbrukare med lösningar för högre kapacitet McHale Fusion Vario är en kombipress,

Läs mer

EasyCut. Burna Bogserade Trippelmonterade

EasyCut. Burna Bogserade Trippelmonterade EasyCut Burna Bogserade Trippelmonterade 1 EasyCut ett unikt KRONE system Livstidssmord rotorbalk, helsvetsad och absolut tät Kilformad rotorbalk Rent snitt Extra breda och härdade släpskor Ingen inre

Läs mer

Taarup 4228, 4232 och 4236 Bogserade Slåtterkrossar. Perfekt avfjädring och minimalt underhåll!

Taarup 4228, 4232 och 4236 Bogserade Slåtterkrossar. Perfekt avfjädring och minimalt underhåll! Taarup 4228, 4232 och 4236 Bogserade Slåtterkrossar Perfekt avfjädring och minimalt underhåll! Prestation och hållbarhet på en helt ny nivå! Den nya Taarup 4200 Nya Taarup 4200 slåtterkross är från grunden

Läs mer

Bogserade exakthackar. Bogserade exakthackar FCT 1060 / FCT 1260 FCT 1360 / FCT Moving agriculture ahead

Bogserade exakthackar. Bogserade exakthackar FCT 1060 / FCT 1260 FCT 1360 / FCT Moving agriculture ahead Bogserade exakthackar Bogserade exakthackar FCT 1060 / FCT 1260 FCT 1360 / FCT 1460 Moving agriculture ahead Exakt hackning Varför exakthack? Växtsaften och eventuella additiv fördelas jämnt över alla

Läs mer

Spearhead Twiga Standard T

Spearhead Twiga Standard T Spearhead Twiga Standard 500-700T Användningsområde: Släntklippning Häckklippning Grönytor Produktfördelar: Mekanisk parallellföring Hydraulisk påkörningssäkring Brett tillbehörsprogram En allsidig slänt-

Läs mer

SLÅTTERMASKINER, HÖVÄNDARE OCH STRÄNGLÄGGARE

SLÅTTERMASKINER, HÖVÄNDARE OCH STRÄNGLÄGGARE SLÅTTERMASKINER, HÖVÄNDARE OCH STRÄNGLÄGGARE 02 FRONTMONTERADE SLÅTTERMASKINER DiscCutter F och DuraDisc F frontmonterade rotorslåttermaskiner. New Hollands serie med frontmonterade rotorslåttermaskiner

Läs mer

Pöttinger TOP. Strängläggare med centrerad strängplacering 97+023..0910

Pöttinger TOP. Strängläggare med centrerad strängplacering 97+023..0910 Pöttinger TOP Strängläggare med centrerad strängplacering 97+023..0910 TOP s-line Strängläggare med centrerad strängplacering, två och fyra rotorer Pöttinger har utvecklat en ny rotorlyft, med en lutande

Läs mer

Spearhead Twiga 360 Basic

Spearhead Twiga 360 Basic Spearhead Twiga 360 Basic Nyhet 2018! Användningsområde: Släntklippning Häckklippning Grönytor Produktfördelar: Mekanisk parallellföring Hydraulisk påkörningssäkring Bra sikt över redskapet TWIGA 360 Basic

Läs mer

PÖTTINGER TOP / TOP C

PÖTTINGER TOP / TOP C PÖTTINGER TOP / TOP C Dubbelsträngläggare för sido- och mittsträng 97+027.13.0813 Dubbelsträngläggare för varje användning PÖTTINGER har nu ett brett utbud av nya dubbelsträngläggare för sido- och mittsträngar.

Läs mer

Siwa. Finsnittvagnar Ensilagevagnar. foderproduktion

Siwa. Finsnittvagnar Ensilagevagnar. foderproduktion Rapide Siwa Finsnittvagnar Ensilagevagnar foderproduktion Schuitemaker Machines BV etablerades 1919 som tillverkare av maskiner för lantbruk och industri. Tack vare många års erfarenhet har Schuitemaker

Läs mer

KEDJERÖJARE.

KEDJERÖJARE. KEDJERÖJARE www.ilsbotools.se M120 Justerbar höj/sänk hastighet Fjädrande infästning Hålbild för extra slitmedar M120 M120-serien är den minsta serietillverkade remdrivna kättingröjaren på marknaden. Varje

Läs mer

ELHO Slåtterkrossar och slåttermaskiner

ELHO Slåtterkrossar och slåttermaskiner ELHO Slåtterkrossar och slåttermaskiner www.elho.fi ELHO slåtterkrossar för framtidens lantbruk ELHO producerar ett stort urval slåtterkrossar av olika typer och storlekar. I nästan alla modeller finns

Läs mer

Clean cut. Clean cut. Vallskördemaskiner och fullfodervagnar. Moving agriculture ahead

Clean cut. Clean cut. Vallskördemaskiner och fullfodervagnar. Moving agriculture ahead Clean cut Clean cut Vallskördemaskiner och fullfodervagnar Moving agriculture ahead Kongskilde har alltid varit innovativa Ända sedan lantbruket började mekaniseras har Kongskilde bidragit med innovativa

Läs mer

NYHET! EUROPROFI COMBILINE. Ensilagevagnar med inmatningsrotor 97+125.13.1013

NYHET! EUROPROFI COMBILINE. Ensilagevagnar med inmatningsrotor 97+125.13.1013 EUROPROFI COMBILINE Ensilagevagnar med inmatningsrotor 97+125.13.1013 En ny multitalang EUROPROFI COMBILINE För att uppfylla de olika användningsvillkoren för självlastarvagnen och de individuella kundkraven

Läs mer

Bale Wrapper Specialists. Tanco Rundbalsinplastare

Bale Wrapper Specialists. Tanco Rundbalsinplastare Bale Wrapper Specialists Tanco Rundbalsinplastare Tanco Rundbalsinplastare För maskinstationer och lantbrukare runt om i världen är Tanco valet när det gäller rundbalsinplastare. Med över 20 års erfarenhet

Läs mer

K2 CombiCutter Modell 1600 och 1200

K2 CombiCutter Modell 1600 och 1200 K2 CombiCutter Modell 1600 och 1200 Rundballshacare och utfodringsmaskin Marknadens mest kompletta program www.tks-as.no Stationär På hjul Opphängd i skenor Magasin K2 COMBICUTTER Arbetsbesparande, beprövad

Läs mer

Jordfräsar EL 43 / EL 53

Jordfräsar EL 43 / EL 53 EL Jordfräsar EL 43 / EL 53 SKRÄDDARSYDD JORDBEARBETNING! EL 43 - EL 53 KUHN JORDFRÄSAR KUHN Jordfräsar En jordfräs skall inte bara vara prisvärd, effektiv och användarvänlig, utan den skall också ha allsidiga

Läs mer

Gödselvagnar. Gödselvagnar Slangramper Nedmyllare Gödseltrailers Bufferttankar. www.ap-gyllevogne.dk

Gödselvagnar. Gödselvagnar Slangramper Nedmyllare Gödseltrailers Bufferttankar. www.ap-gyllevogne.dk Gödselvagnar Gödselvagnar Slangramper Nedmyllare Gödseltrailers Bufferttankar www.ap-gyllevogne.dk Effektivitet och driftsäkerhet Många års erfarenhet AP Gyllevogne AS har mer än 20 års erfarenhet när

Läs mer

PÖTTINGER NOVACAT. Bogserade rotorslåttermaskiner 97+011.13.0212

PÖTTINGER NOVACAT. Bogserade rotorslåttermaskiner 97+011.13.0212 PÖTTINGER NOVACAT Bogserade rotorslåttermaskiner 97+011.13.0212 NOVACAT T Bogserade rotorslåttermaskiner De nya bogserade NOVACAT T-rotorslåttermaskinerna från Pöttinger utökar vallproffsens slåttermaskinsutbud.

Läs mer

SPECIFIKATIONER. Transportbredd. n kg. 3 st 2-aktion ventiler

SPECIFIKATIONER. Transportbredd. n kg. 3 st 2-aktion ventiler SVENSKA Universalarkmataren bogserade väghyvel för utjämning vägar, jordbruk fält, torv produktion och andra områden. Höghållfast stål används i tillverkningen av utrustning för att säkerställa en lång

Läs mer

Tiger. Robust kultivatorteknologi för intensiv jordbearbetning

Tiger. Robust kultivatorteknologi för intensiv jordbearbetning Tiger Robust kultivatorteknologi för intensiv jordbearbetning Tiger AS Det smarta alternativet till plöjning Tiger LT Kompakt med litet dragkraftsbehov Tiger En klass för sig själv! Kapacitetsstyrkor för

Läs mer

PÖTTINGER NOVADISC / NOVACAT

PÖTTINGER NOVADISC / NOVACAT PÖTTINGER NOVADISC / NOVACAT Front- och bakmonterade tallriksslåtteraggregat 97+012.13.0813 012.00.0813_Novacat_Novadisc_2013_11_21.indd 2 22.11.13 09:21 Tallriksslåtteraggregat för perfekta snitt Den

Läs mer

Baler Range. Det professionella alternativet

Baler Range. Det professionella alternativet Baler Range Det professionella alternativet Press- serie utvecklad utifrån kraven från dagens lantbrukare och maskinstationer Maskinen är konstruerad och byggd för lång livslängd med tester från områden

Läs mer

OPTIMER 103-, 103R- och 1003-serien

OPTIMER 103-, 103R- och 1003-serien Tallrikskultivatorer med individuellt upphängda tallrikar för stubbearbetning + OPTIMER 103-, 103R- och 1003-serien www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 OPTIMER+ 1000 103-, 103R- OCH 1003-SERIEN EFFEKTIV

Läs mer

Spearhead Twiga Basic

Spearhead Twiga Basic Spearhead Twiga 5000-7000 Basic Användningsområde: Släntklippning Häckklippning Grönytor Produktfördelar: Mekanisk parallellföring Hydraulisk påkörningssäkring Frontmontering/bra sikt över redskapet Twiga

Läs mer

GreenTec Spearhead Twiga Flex 6000

GreenTec Spearhead Twiga Flex 6000 GreenTec Spearhead Twiga Flex 6000 Användningsområde: Släntklippning Häckklippning Grönytor Produktfördelar: Bränslebesparande Danfoss LS system, 80HK Hydraulisk påkörningssäkring Bra sikt över redskapet

Läs mer

GreenTec Spearhead Twiga Basic

GreenTec Spearhead Twiga Basic GreenTec Spearhead Twiga 6000-7000 Basic Användningsområde: Släntklippning Häckklippning Grönytor Produktfördelar: Mekanisk parallellföring Hydraulisk påkörningssäkring Frontmontering/bra sikt över redskapet

Läs mer

GMT 3205 FL I GMT 3605 FL

GMT 3205 FL I GMT 3605 FL GMT 3205 FL I GMT 3605 FL Rotorslåtterkross Instruktionsbok Bruksanvisning i original S BÄSTA KUND! FÖRORD Vi värdesätter den tilltro som Ni har visat vårt företag genom att investera i en JF produkt,

Läs mer

Vallmaskinsystem. Christer Johansson

Vallmaskinsystem. Christer Johansson Vallmaskinsystem Christer Johansson christer.johansson@jordbruksverket.se 013-155877 Teknik, förluster och lite energiperspektiv Slåtter Strängning Skördesystem Fasta körspår Stubbhöjd! Hur ser vallen

Läs mer

EN SKÖRDARE MED VERKLIG RÅSTYRKA PONSSE SCORPION

EN SKÖRDARE MED VERKLIG RÅSTYRKA PONSSE SCORPION EN SKÖRDARE MED VERKLIG RÅSTYRKA PONSSE SCORPION SKÖRDAREN PONSSE SCORPION ÖVERLÄGSEN KRAFT OCH ERGONOMI Otrolig sikt och styrförmåga, oslagbar stabilitet, kraft och produktivitet med miljön i åtanke och

Läs mer

Slänt- och häckklippare Spearhead Twiga BASIC

Slänt- och häckklippare Spearhead Twiga BASIC Slänt- och häckklippare Spearhead Twiga BASIC Användningsområde: Släntklippning Häckklippning Grönytor Produktfördelar: Mekanisk parallellföring Hydraulisk påkörningssäkring Frontmontering/bra sikt över

Läs mer

Kverneland Taarup 8000 Rotorvändare. Effektiv och skonsam vändning

Kverneland Taarup 8000 Rotorvändare. Effektiv och skonsam vändning Kverneland Taarup 8000 Rotorvändare Effektiv och skonsam vändning Rätt vändare för varje behov I Kverneland Taarups maskinprogram finns vändare med arbetsbredder mellan 4,6 och 11 m. 8000serien omfattar

Läs mer

John Deere rotorslåtterkrossar. Ledande produktivitet

John Deere rotorslåtterkrossar. Ledande produktivitet John Deere rotorslåtterkrossar Ledande produktivitet Ledande prestanda Oslagbar kvalitet på avskärningen, beprövade bearbetningssystem och legendarisk styrka. Dessa egenskaper är inbyggda i alla John Deere

Läs mer

Noggrann sådd Ökad mineralisering och mycket mer...

Noggrann sådd Ökad mineralisering och mycket mer... Effektivt jordbruk även utan bekämpningsmedel Revolutionerande ogräshantering Noggrann sådd Ökad mineralisering och mycket mer... Gothia Redskap System Cameleon System Cameleon är framtaget för att ge

Läs mer

Produkter för Lantbruk, Skogsbruk och Uppvärmning

Produkter för Lantbruk, Skogsbruk och Uppvärmning Flistuggar Krokar och tillbehör för din Vinsch Produkter för Lantbruk, Skogsbruk och Uppvärmning Industrigatan 3 467 40 GRÄSTORP Tel: 0514-10505 Fax: 0514-51878 www.sonnys.se info@sonnys.se Förklaring

Läs mer

EXAKTKOMBI JC XL ORIGINALET FRÅN TUME.

EXAKTKOMBI JC XL ORIGINALET FRÅN TUME. EXAKTKOMBI JC EXAKTKOMBI JC XL ORIGINALET FRÅN TUME. Kombisåmaskinernas vägvisare. Tume var den första tillverkaren som lanserade en kombisåmaskin utrustad med en hjulsektion bakom maskinen. Maskinen blev

Läs mer

Spearhead Twiga Flex 7000

Spearhead Twiga Flex 7000 Spearhead Twiga Flex 7000 Användningsområde: Släntklippning Häckklippning Grönytor Produktfördelar: Bränslebesparande Danfoss LS system, 80HK Hydraulisk påkörningssäkring Bra sikt över redskapet Twiga

Läs mer

ST, ST C och STX V stubbkultivatorer.

ST, ST C och STX V stubbkultivatorer. KULTIVATORER 02 STUBBKULTIVATORER ST, ST C och STX V stubbkultivatorer. n med tre modeller av stubbkultivatorer har utformats för att arbeta med många olika typer av stubb- och jordbearbetning. ST-serien

Läs mer

CVL/DVL/CXL/DXL. Delburna växelplogar och vagnplogar

CVL/DVL/CXL/DXL. Delburna växelplogar och vagnplogar CVL/DVL/CXL/DXL Delburna växelplogar och vagnplogar Delburna växelplogar Stora plogar för stora uppgifter CVL från 5-6 skär och DVL från 5-8 skär. Båda varianterna har kraftiga ramar med stor frigångshöjd.

Läs mer

Big Float. Amfibiegrävmaskin. Pontonunderrede. Transport och tillämpningar. REMU Big Float 800. REMU Big Float 1400. REMU Big Float 2200

Big Float. Amfibiegrävmaskin. Pontonunderrede. Transport och tillämpningar. REMU Big Float 800. REMU Big Float 1400. REMU Big Float 2200 Big Float Amfibiegrävmaskin Pontonunderrede Transport och tillämpningar REMU Big Float 800 REMU Big Float 1400 REMU Big Float 2200 Kan användas i öppet vatten Tekniska data Swedish 2 Pontonunderrede REMU

Läs mer

Den nya generationens kedjeröjare

Den nya generationens kedjeröjare Den nya generationens kedjeröjare Produced by Trejon of Sweden Trejon ett familjeföretag En bra dag. En Trejondag. Trejon är ett familjeföretag där ett lång siktigt perspektiv präglar verksamheten. Allt

Läs mer

AX 310/410 ett måste för professionell mattrengöring

AX 310/410 ett måste för professionell mattrengöring AX 310/410 ett måste för professionell mattrengöring Två rengöringslägen (renovering eller underhåll) för bästa resultat (AX 410) Robust och driftsäker utan en massa finesser, enkel att använda (AX 310)

Läs mer

Vibro Flex. Stubbkultivator med vibrerande pinnar

Vibro Flex. Stubbkultivator med vibrerande pinnar Vibro Flex Stubbkultivator med vibrerande pinnar Kongskilde Vibro Flex är en kraftig kultivator som används till stubbearbetning och till såbäddsberedning. Kultivatorn finns i arbetsbredder från 1,90 5,65

Läs mer

KIVI-PEKKA STENPLOCKARE

KIVI-PEKKA STENPLOCKARE KIVI-PEKKA STENPLOCKARE RENA STENAR BOGSERAD HÅLLBARHET KIVI-PEKKAs jordsåll minskar kraftigt mängden jord som följer med stenarna. Jordsållet gör att den hamnar på åkern igen. Stenarna blir också rena

Läs mer

Profihopper. Profihopper

Profihopper. Profihopper Profihopper Arbetsområden Den UNIKA Profihoppern Vårdar alla dina grönytor! Parker Kyrkogårdar Golfbanor Bostadsområden Grönytor Idrottsplatser Campingplatser Naturskyddsområden Innehåll Arbetsområden

Läs mer

Radfräsar i GF-serien. 2-, 4- och 6-radiga radfräsar för stora, stabila kupor utan jordkokor

Radfräsar i GF-serien. 2-, 4- och 6-radiga radfräsar för stora, stabila kupor utan jordkokor Radfräsar i -serien -, - och -radiga radfräsar för stora, stabila kupor utan jordkokor Robust och kraftfull: Radfräsarna i -serien Förväntningarna som ställs på fräsar i -serien. De bearbetar jorden efter

Läs mer

NY INNOVATIV & ROBUST SOPMASKIN. MC 130 - En maskin som gör skillnad PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKIN

NY INNOVATIV & ROBUST SOPMASKIN. MC 130 - En maskin som gör skillnad PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKIN NY INNOVATIV & ROBUST SOPMASKIN MC 130 - En maskin som gör skillnad PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKIN VÅR NYA MC 130 - EN SOPMASKIN FÖR ALLA När Kärcher Belos som är marknadsledare inom två områden med sina

Läs mer

Potatissättare i GL 32 B-serien. Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment

Potatissättare i GL 32 B-serien. Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment Potatissättare i GL B-serien Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment Utformad för växande framgång: GL B-serien Perfekt för potatisodling med kvalitet: när den -radiga potatissättaren

Läs mer

Vedmaskiner från Mora

Vedmaskiner från Mora Vedmaskiner från Mora Vedmaskiner från Mora Per Wikstrand AB är ett svenskt företag med mångårig erfarenhet av maskiner för rationell och säker vedhantering. Kvalitetstänkandet står i första ledet och

Läs mer

Moteskas bogserade sprutor

Moteskas bogserade sprutor Moteskas bogserade sprutor Ramper och chassi är tillverkade av varmformade rör och fyrkantsprofiler, vilket ger absolut bästa hållfasthet och livslängd. Ramper och chassi blästras och grundmålas före slutlig

Läs mer

SANDSPRIDARE. för effektiv halkbekämpning

SANDSPRIDARE. för effektiv halkbekämpning SANDSPRIDARE för effektiv halkbekämpning OPTIMAL Svensk kvalitet! OPTIMALA Flera arbetsområden OPTIMAL sandspridare är ett lättmanövrerat redskap för spridning av sand, salt och stenfl is. De passar även

Läs mer

DISCO. Snittet är avgörande.

DISCO. Snittet är avgörande. DISCO Snittet är avgörande. Foderskörd med system. Under foderskörden räknas varje minut. Då är det bra att ha en partner som erbjuder betydligt mer än bara ett robust arbetsredskap. Som till exempel

Läs mer

Prisvärda basmaskiner med tysk Krone kvalitet

Prisvärda basmaskiner med tysk Krone kvalitet Prisvärda basmaskiner med tysk Krone kvalitet Snabbkopplade knivar är standard Helsvetsade och permanentsmorda kilformade rotorbalkar Kraftiga kugghjul för bästa tänkbara kraftöverföring Effektiv direktdrift

Läs mer

Servicevänlig Lätt att kontrollera vätskenivåer. Smörjpunkter reducerade till ett minimum.

Servicevänlig Lätt att kontrollera vätskenivåer. Smörjpunkter reducerade till ett minimum. SV Utmärkt manövrering och effektivitet Turbo Z är en nollsvängradiemaskin (Zero Turn Radius) som manövreras med två oberoende hydrostatiska transmissioner som driver direkt på respektive framhjul. Konstruktionen

Läs mer

Lely splendimo Slåtterkrossar

Lely splendimo Slåtterkrossar Lely splendimo Slåtterkrossar Högsta arbetsresultat och lägsta energibehov www.lely.com innovators in agriculture smarter, faster, stronger! Mer genomtänkt, snabbare, starkare! Tre kraftfulla uttryck som

Läs mer

SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING. PONSSE fox

SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING. PONSSE fox SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING PONSSE fox PONSSE FOX-SKÖRDAREN JÄMN PRODUKTIVITET PONSSE Fox-skördaren har den senaste tekniken och tillförlitliga baslösningar för utmärkt övergripande effektivitet. En innovativ

Läs mer

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 Instrumentpanel Lätt åtkomliga funktioner Översiktlig instrumentpanel Olycka, cruise & PTO kontakter powerstyrning Hydraulisk power styrning ger optimal

Läs mer

OPTIMAL KEDJERÖJARE. - röjning i tuff terräng! M160S. M160 med förskjutningsram M160H/M125H M125

OPTIMAL KEDJERÖJARE. - röjning i tuff terräng! M160S. M160 med förskjutningsram M160H/M125H M125 OPTIMAL KEDJERÖJARE - röjning i tuff terräng! M160S M160 med förskjutningsram M160H/M125H M125 Hämma återväx De snedställda sidorna hjälper till att motverkar skador från främmande föremål. Populär röjare

Läs mer

www.treffler.net Precisions-Ogräsharv TS 170 TS 1520 SERIE www.treffler.net

www.treffler.net Precisions-Ogräsharv TS 170 TS 1520 SERIE www.treffler.net www.treffler.net Precisions-Ogräsharv TS 170 TS 1520 SERIE www.treffler.net 2 ÖVERTYGELSE, PASSION OCH KVALITÉ VAD ÄR DET SOM SKILJER SIG? PINNLÄNGD 500 MM, DIAMETER 8 MM, AV- STÅND MELLAN FÅRORNA 28 MM

Läs mer

Lely Splendimo Skivslåttermaskiner

Lely Splendimo Skivslåttermaskiner Lely Splendimo Skivslåttermaskiner www.lely.com innovators in agriculture Ta möjligheten att slå vid den perfekta tidpunkten Föroreningarna minimeras En intelligent design säkerställer att slåttermaskinen

Läs mer

Vagnar och kranar för skog och entreprenad

Vagnar och kranar för skog och entreprenad Vagnar och kranar för skog och entreprenad Svensk kvalitetstillverk Vreten AB ning i mer än ett sekel Vretens skogsprodukter har blivit det naturliga valet för skogsbrukare som vill ha robusta vagnar och

Läs mer

GXS 2405 P I GXS 2805 - P GXS 3205 - P I GXS 3605 I GXS 4005

GXS 2405 P I GXS 2805 - P GXS 3205 - P I GXS 3605 I GXS 4005 GXS 2405 P I GXS 2805 - P GXS 3205 - P I GXS 3605 I GXS 4005 Rotorslåtterkross Instruktionsbok Bruksanvisning i original S FÖRORD BÄSTA KUND! Vi värdesätter den tilltro som Ni har visat vårt företag genom

Läs mer

PALAX KS 50s VEDMASKINER

PALAX KS 50s VEDMASKINER PALAX KS 50s VEDMASKINER NYHET! STRONG PRO Palax KS50s för hårt professionellt bruk Palax KS 50s är en robust vedmaskin gjord för produktion av brännved av stora stockar. Maskinen är försedd med fullhydraulisk

Läs mer

Terrano och Partner. Kultivering utan kompromisser

Terrano och Partner. Kultivering utan kompromisser Terrano och Partner Kultivering utan kompromisser HORSCH milstolpar Lantbruk utan plog Under HORSCH 30-åriga historia som tillverkare av lantbruksmaskiner, har de likt ingen annan tillverkare, gjort genombrott

Läs mer

Zero Turn-gräsklippare och trädgårdstraktorer

Zero Turn-gräsklippare och trädgårdstraktorer 2018 Zero Turn-gräsklippare och trädgårdstraktorer ZT 110 Smidighet och stor kapacitet till det rätta priset Kraftig konstruktion upp till 9,0 km/h Kraftigt klippaggregat med anti-scalp-hjul Snabblyft

Läs mer

Blastkrossar i KS-serien. Blastfri upptagning Skörda framgång!

Blastkrossar i KS-serien. Blastfri upptagning Skörda framgång! Blastkrossar i KS-serien Blastfri upptagning Skörda framgång! Öka ditt utbyte med Grimme blastkross Under åren har blastkrossning före lagringsduglighet. Oavsett om det skördesäsongen fått större och större

Läs mer

Ilsbo Kedjeröjare Tål tuffare tag!

Ilsbo Kedjeröjare Tål tuffare tag! Ilsbo Kedjeröjare Tål tuffare tag! ilsbotools.se www.ilsbotools.se För trepunktslyft och kranarmar Made in sweden Ilsbo Kättingröjare är en egenutvecklad produkt, som idag levereras till ett återförsäljarnät

Läs mer

STRÄNGLÄGGARE. fella.eu. Strängläggare med en rotor. Hållbar konstruktion Enastående räfsning Enkel att hantera

STRÄNGLÄGGARE. fella.eu. Strängläggare med en rotor. Hållbar konstruktion Enastående räfsning Enkel att hantera STRÄNGLÄGGARE Strängläggare med en rotor Hållbar konstruktion Enastående räfsning Enkel att hantera fella.eu 2 FÖRSTKLASSIG SKÖRD I mer än 90 år har FELLA varit likställt med innovativ teknik, enastående

Läs mer

STIGA VILLA 85 M READY 85 M

STIGA VILLA 85 M READY 85 M STIGA VILLA 85 M READY 85 M 8211-3039-03 1. 2. A B 3. 4. 5. 6. 7. 8. R L 9. 10. Y Z X W V 11. SE SVENSKA SYMBOLER Följande symboler finns på maskinen för att påminna Er om den försiktighet och uppmärksamhet

Läs mer

51 40 N, 116 27 W KORREKT PARKERING? PRECIS VAR NI VILL. Manöversystem Truma Mover. Nyhet: Mover TE R4

51 40 N, 116 27 W KORREKT PARKERING? PRECIS VAR NI VILL. Manöversystem Truma Mover. Nyhet: Mover TE R4 51 40 N, 116 27 W KORREKT PARKERING? PRECIS VAR NI VILL. Nyhet: Mover TE R4 Manöversystem Enkel och bekväm resa Med Truma blir varje utflykt en semester De bästa platserna är ofta de mest svårtillgängliga.

Läs mer

ANNABURGER Allt på ett ställe!

ANNABURGER Allt på ett ställe! ÖVERSIKT ANNABURGER Allt på ett ställe! HTS Storvolym ensilagevagn Speciellt anpassad för transport av gräs- och majsensilage Stor volym och snabb lossning säkrar hög kapacitet Med doservalsar erhålls

Läs mer

Strip till för täta radavstånd

Strip till för täta radavstånd Spirit C StripDrill Strip till för täta radavstånd Spirit C StripDrill är en unik, kompakt och integrerad strip-till-lösning för att så spannmål, raps och baljväxter i farter upp till 15 km/tim. Väderstad

Läs mer

Kuva etsimättä EXAKTKOMBI JC XL ORIGINALET FRÅN TUME. PATENTERAD TUME VÄLTKOMBITEKNIK. Kombisåmaskinernas vägvisare.

Kuva etsimättä EXAKTKOMBI JC XL ORIGINALET FRÅN TUME. PATENTERAD TUME VÄLTKOMBITEKNIK. Kombisåmaskinernas vägvisare. EXAKTKOMBI JC EXAKTKOMBI JC XL ORIGINALET FRÅN TUME. Kombisåmaskinernas vägvisare. PATENTERAD TUME VÄLTKOMBITEKNIK. Exaktkombin utvecklas kontinuerligt enligt lantbrukarnas behov och deras erfarenheter.

Läs mer

Taarup 852-853-856 Balsnittare. Mångsidighet som sparar kostnader

Taarup 852-853-856 Balsnittare. Mångsidighet som sparar kostnader Taarup 852-853-856 Balsnittare Mångsidighet som sparar kostnader Obegränsade möjligheter! Sänk tidsåtgången för halmspridning och utfodring Tarrups balsnittarprogram har utvecklats med tanke på flexibilitet

Läs mer

Svenska. Twin Demolition. Ett nytt koncept för demolering

Svenska. Twin Demolition. Ett nytt koncept för demolering Svenska Twin Demolition Ett nytt koncept för demolering ROBOT 185 Nytänkande inom rivningsrobotar Teleskopbom ger 46 cm extra räckvidd och anpassning vid krävande applikationer Speciella polykarbonatskydd

Läs mer

HETVATTENSPRIDARE HETVATTENSPRIDARE

HETVATTENSPRIDARE HETVATTENSPRIDARE HETVATTENSPRIDARE HETVATTENSPRIDARE Friggeråkers Verkstäder AB FALKÖPING TALLRIKSSPRIDARE 1 Huvudkontor Danska vägen 87 521 32 Falköping, Tel 0515-777 640, Fax 0515-801 88 Friggeråkers Verkstäder sedan

Läs mer

HETVATTENSPRIDARE HETVATTENSPRIDARE

HETVATTENSPRIDARE HETVATTENSPRIDARE HETVATTENSPRIDARE HETVATTENSPRIDARE Friggeråkers Verkstäder AB FALKÖPING TALLRIKSSPRIDARE 1 Manufacturer: Danska vägen 87, SE-521 32 Falköping, Sweden Phone +46 515 777 640, Telefax +46 515 801 88 www.friggeraker.se

Läs mer

REDSKAP. Uppsamlande klippdäck. Klippdäck bakåtutkast. Snöblad. Snöslunga

REDSKAP. Uppsamlande klippdäck. Klippdäck bakåtutkast. Snöblad. Snöslunga SV REDSKAP Uppsamlande klippdäck Klippbredd 96 cm 112 cm Knivar 2 tallrikar med ledade knivar Mulching kit Tillval Klippdäck bakåtutkast Klippbredd Knivar 130 cm 3 knivar Snöblad Arbetsbredd 110 cm Sidoställning

Läs mer

NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE. TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE

NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE. TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE DEN NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE Kraft i överflöd Som Belos tidigare maskiner är denna redskapsbärare

Läs mer

Kraftfull, stabil OCH. ergonomi

Kraftfull, stabil OCH. ergonomi Kraftfull, stabil OCH ergonomi PONSSE ergo PRODUKTIVITET, EKONOMI OCH ERGONOMI I ETT PAKET PONSSE Ergo är en mångsidig skördare för olika förhållanden och finns både som sex- och åttahjuling. Den kraftfulla

Läs mer

FLISHUGGAR FRÅN MILJÖVÅRD TILL ENTREPRENAD

FLISHUGGAR FRÅN MILJÖVÅRD TILL ENTREPRENAD FLISHUGGAR FRÅN MILJÖVÅRD TILL ENTREPRENAD VI TALAR AV ERFARENHET Flishuggarna från Junkkari är av typen skivhuggar. Företaget har redan över 30 års erfarenhet av tillverkning och en totalproduktion på

Läs mer

Taarup 9000 - serien Rotorsträngläggare. Effektiv och exakt arbete

Taarup 9000 - serien Rotorsträngläggare. Effektiv och exakt arbete Taarup 9000 - serien Rotorsträngläggare Effektiv och exakt arbete En driftsäker och solid lösning Robust rotorväxel Taarup rotorsträngläggare är byggda runt en kraftig växellåda dimensionerad för hårt

Läs mer

Kverneland Packomat. Färdig såbädd samtidigt som du plöjer

Kverneland Packomat. Färdig såbädd samtidigt som du plöjer Kverneland Packomat Färdig såbädd samtidigt som du plöjer Färdig såbädd efter bara en körning Plöjning med Packomat är den mest miljövänliga metoden för ogräsbekämpning. Det uppmuntrar till en väl genomförd

Läs mer

Rotorsträngläggare LINER. Varje strå räknas.

Rotorsträngläggare LINER. Varje strå räknas. Rotorsträngläggare LINER Varje strå räknas. System för vallskörd. I vallskörden är varenda minut viktig. Då känns det tryggt att ha en samarbetspartner som erbjuder betydligt mycket mer än bara rejäla

Läs mer

PROFESSIONELL PÅLITLIGHET

PROFESSIONELL PÅLITLIGHET EN SE PROFESSIONELL PÅLITLIGHET Trima Compact TM TRIMAS LASTARSERIE FÖR KOMPAKTTRAKTORER C 4C 6C 8C REJÄLA, SÄKRA TRIMA. Hög produktivitet och suverän ergonomi varje dag, år ut och år in det är vad Trimas

Läs mer