Luleå Segelsällskaps årsberättelse 2011

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Luleå Segelsällskaps årsberättelse 2011"

Transkript

1 Luleå Segelsällskaps årsberättelse 2011 Styrelsen för Luleå Segelsällskap får härmed avge verksamhetsberättelse för året 2011, sällskapets 127:e verksamhetsår. Medlemmar Vi har nu 657 namngivna medlemmar i registret. Vid utskick går dessa till 291 adresser/familjer var motsvarande siffror 759 respektive 322. En orsak till minskningen av medlemsantalet kan säkert hänföras till den båtavgift på 300 kr som infördes i år. Valda styrelseledamöter Styrelsen har under året bestått av följande ledamöter: Ordförande Hans Kempén Vice ordförande Lotta Arenvall-Hallbom Sekreterare Thomas Sällström Kassör Anders Larsson Restaurangansvarig Birgitta Wennerberg Kölbåtssekt Antero Tuoma Stugansvarig Peter Lundqvist Utbildning Greg Simmons Jolleansvarig Jan Johansson Virus ansvarig Katarina Frank Hemsida Håkan Sjunnesson Under året har styrelsen sammanträtt 9 gånger utöver årsmötet. Ingen Flaggstrykningsfest arrangerades tyvärr detta år. Medlemsaktiviteter under vintern. Klubbarrangemangen under vintern - våren 2010 har tyvärr enbart samlat ett fåtal deltagare per tillfälle. Programmet har bestått av inspirerande studiebesök, fortbildning och föredrag; bland annat hos Kustbevakningen, Allmogebåtar, badhuset för att testa flythjälpmedel och på brandövningsfältet för att öva brandsläckning. Under våren träffades mellan 6 och 10 tävlingsintresserade och gick igenom SSF:s regelkurs. Deltagarna har sedan på egen hand genomfört ett webbaserat prov. Glädjande nog har däremot de kappseglingsmöten som genomförts lockat fler deltagare som intresserat sig för klubbens seglingar. Jollesektionen har träffats vid ett antal tillfällen för att planera sin verksamhet. Kölbåtssektionen Under 2011 genomförde Sällskapet som planerat kappseglingarna Brännströms Minne, Jubileumsregattan, Sandön Runt och Onsdagscupen.. Brännströms minne genomfördes traditionsenligt helgen före midsommar med 6 deltagande båtar. Segrade gjorde Piteåbåten Meeri med Anders Svensson vid rodret.

2 Luleåregattan genomfördes planenligt på vattnen kring Liggskär under 2 härliga dagar. Totalt var det 11 båtar som seglade och till sist stod Gubbröra med Björn Holmqvist mfl som totalsegrare efter placeringarna 2, 1 och 7. Sandön runt seglades 21 augusti med 21 deltagande båtar. Segrare även i år blev blev Agio Black, Hobie Tiger med skepparen Joakim Wiklund. Onsdagsseglingarna lockade totalt 16 båtar. Sällskapets två virusbåtar deltog tyvärr i ännu mindre omfattning än föregående år. Vi behöver göra mer reklam för Virusbåtarna!! Årets onsdagsseglingar vanns av F18 Rigtop 3 med Mats Johansson vid rodret. F18 klassen växer stadigt och inför 2012 blir det en egen klass. Mest segerrika båt under sommaren och därmed vinnare av vandringspriset Sundbaumska kannan blev Rigtop 3 med 5 segrar av 20 tävlingstillfällen. Jollesektionen Allmänt Inom jollesektionen har vi under 2011 arbetat med att organisera vår verksamhet bättre och noggrant planera den tävlings- och träningssäsong som vi skall genomföra. Vi har tillsammans arbetat fram en verksamhetsbeskrivning som beskriver hur vi genomför vår verksamhet samt vilka olika roller som vi har inom sektionen. Vi har även byggt upp en ny hemsida under Idrottonline där vi nu kommunicerar vår verksamhet med våra seglare. Sidan är ihop länkad med Optimistseglarskolan har utvecklats och förbättrats så att den nu fyller kvalitetskraven för att få kallas SSF Seglarskola och leds av utbildade instruktörer. Sektionen har också fortsatt utveckla jolleanläggning och med stöd från idrottslyftet ersatt en av våra Fisherman 15 båtar med en ny RIB båt tränade och tävlade vi i Optimist och Laser Radial. I Laser klassen ingick både junior och masterseglare och alla tränade och tävlade tillsammans. Beslutet att bara köra en Laser klass togs på regionsnivå i samband med början av säsongen kommer laserklassen att delas upp i Laser Radial (Juniorer) och Laser Standard (Seniorer och Master) Skol- och träningsverksamhet. Säsongen startade med ett regionsläger i Sundsvall. Både klasstränare för Laser och Optimist fanns på plats vilket innebar en mycket fin start på säsongen med högkvalitativ träning i fina vindar. Under lägret genomförde Stefan J och Jan E sin praktik del i Tränare Blå kursen. Regionslägret följdes upp med ett uppstartsläger i Luleå där vi hade tagit upp Norrlands sailcoach Ulf Dagerbrant. Vid detta läger deltog flera Luleå seglare. Årets Seglarskola leddes av Kajsa Simu med stöd av oss andra i jollesektionen. Årets upplaga lockade 10st nya optimistseglare i varierande åldrar. Det nya upplägget var mycket lyckat och flera av seglarna fortsatte även segla under hösten på våra tisdagträningar och torsdags seglingar. Några köpte även egen båt under senhösten.

3 11 tisdagar under sommaren genomfördes organiserade träningskvällar med ansvariga tränare och hjälptränare. Tävlingsverksamhet Jollesektionen genomförde under st poängseglingar på torsdagskvällarna. Resultaten räknades samman som en serie och vinnare i OP Grön blev Valeh Manouchehri, OP Blå,Röd Eric Johansson samt i Laser Radial Martin Johansson. Totalt deltog ca 12 Optimistseglare och 6 Laser seglare. Jollecupen, som samtidigt var Regionskval för OP, genomfördes 2011 som tre delseglingar i Umeå, Luleå och Sundsvall. Seglare från LSS deltog vid alla delseglingar och både jollecupen och regionalkval OP vanns av LSS seglare. Jollecupen OP vans av Eric Johansson och Arvid Espling blev tvåa, Laser Radial av Jan Johansson och Martin Johansson kom på tredjeplats. Båda platserna till Rikskval OP gick till LSS Eric Johansson och Arvid Johansson. JSM 2011 gick i Norrköping och LSS deltog med 2 seglare i OP och en i Laser Radial. Resultaten från 2010 putsades rejält och Eric Johansson slutade på en 32 plats i Guld finalen av 126 båtar vilket är en mycket stark bedrift. Fantastiskt att seglare från Luleå kan utmana Sverigeeliten i optimistsegling. Vi åker skidor på meter tjock is när elitseglarna ligger på träningsläger vid Gardasjön i Italien. Arvid Espling slutade på en 17 plats i Silver finalen och Martin Johansson kom på 17plats i sitt första JSM i Laser Radial. Som kronan på verket vann Eric Johansson även årets upplaga av Norrbottens Seglarcup för sanktionerade seglingar inom Norrbottens segelförbund Klubbstugan / Restaurangen Liggskär Underhållsarbete Klubbstugan Inga större underhållsarbeten har genomförts under året. Men fönster till solsidan på tornet har köpts in för montage Miljö / Sophantering/avlopp Vi har även under detta år använt en kontainer för sopor. Sortering i plåt, glas och returburkar har funnits. Den nybyggda lastkajens lutning har åtgärdats. Utveckling av sophanteringen behövs. Öppethållande / Stugvärdar Eftersom allt arbete härute på Liggskär består av ideellt arbete så har öppethållandet inte varit vad som vore önskvärt men det har varit mycket uppskattat de perioder vi haft öppet. Tack till alla som ställt upp med matlagning och allt övrigt kring restaurangen. Klubbaktiviteter Traditionsenligt firades midsommar, Luleåregattan och Sandön runt med festligheter i klubbstugan. Sommaren avslutads med en mycket uppskattad pubkväll med levande musik. Tyvärr blev det ingen flaggstrykningsfest, möjligen var medlemmarna uttröttade efter två helger efter varandra med festligheter. Nytt försök nästa år! Företagsarrangemang Stort intresse från företag, men tyvärr så kunde vi inte ta emot några, mycket pga att dessa skulle ske i juni samt augusti och då under veckorna.

4 Väderstation/webkamera/internet En väderstation ägd av Luleå vindsurfing och Kiteing seglare är monterad på tornet. Genom internet har informationen från denna kunna ses online på vår hemsida. Tyvärr har vi i även i år haft upprepade störningar på vår internetförbindelse så den populära servicen har i varit stängd stora delar av sommaren. Förhoppningen är att inför 2012 ha intrimmat systemen. Ny båtmotor Genom byte med Funktionärsbåten har vi nu en starkare motor på Bellan, den som köptes 2010 var tyvärr lite för klen. Stugnycklar Har kunnat hämtas på Miljö & Revision. Virusverksamheten Virusbåtarna har satts i sjön och tagits upp av ett blandat gäng intresserade medlemmar och vänner. Seglarskola hölls i månadsskiftet maj-juni för 6 deltagare som alla fullföljde kursen. I år kunde vi erbjuda de som ville att efter ett kortare skriftligt prov få Seglarintyg 1 enl. NFB och en stämpel i Blå boken tack vare Auktoriserad Förhörsförrättare Rita Larsson. Båtarna har varit tillgängliga för uthyrning, vilket till en del utnyttjats. De har funnits med på några av föreningens onsdagsseglingar. Under några tisdagar i början av sommaren och några i slutet har det erbjudits "Prova-på-segling" för kvinnor, vilket varit mycket uppskattat. Motorbåtsrepresentation Vi har i år inte haft någon speciell motorbåtsrepresentant, men eftersom vår vise ordförande är motorbåtsåkare så såg vi inget akut behov detta år. Medlemsinformation Vår hemsida är den viktigaste informationsvägen, men även e-post till medlemmar som meddelat sin e-postadress har förekommit i samband med träffar och annat av intresse. Fortfarande finns justeringar att göra med hemsidan, men sidan uppdateras regelbundet och här finns idag en stor mängd information. Önskvärt att ännu fler medlemmar anmäler e-postadresser och meddelar om det blir förändringar. En medlemsmatrikel trycktes upp inför sommaren och distribuerades per post till alla medlemmar. Ekonomi 2011 infördes en utökad medlemsavgift för aktiva medlemmar som deltar i tävlingar och nyttjar klubbens anläggningar och båtar. Ett minskat medlemsantal men en ökad inkomst på medlemsavgifter och hamn/elavgifter blev resultatet. Vi har fått bidrag för inköp av en ny ribbåt som förbättrar säkerheten vid tävlingar, fram för allt inom jollesidan. Inkomsterna och utgifterna från Liggskär följer i stort budget. Inga oväntade kostnader kan noteras.

5 Sammantaget så gör vi ett plusresultat, mest beroende på att kostnaderna för inköpet av Ribbåten periodiseras medans bidraget ingår fullt ut i bokslutet samt ökade inkomster från medlemsavgifter och hamn/elavgifter. Övrigt LSS är medlem i Bottenhavsseglarna, Norrbottens Seglarförbund och Båtrådet. LSS har ingått i gruppen som arbetar med att arrangera Midnigt Swim Medlemmar och båtar och utrustning var engagerade i arrangemanget. Inför 2012 får vi se hur stort engagemang LSS ska ha. Slutord Ett stort tack till alla medlemmar som har gjort det möjligt att genomföra alla aktiviteter såväl på sjön som på land. Styrelsen tackar alla sponsorer som på olika sätt bidragit till verksamheten. Luleå Hans Kempén Lotta Arenvall -Hallbom Anders Larsson Thomas Sällström Peter Lundqvist Katarina Frank Antero Tuoma Birgitta Wennerberg Håkan Sjunnesson Greg Simmons Jan Johansson

Luleå Segelsällskaps årsberättelse 2010

Luleå Segelsällskaps årsberättelse 2010 Luleå Segelsällskaps årsberättelse 2010 Styrelsen för Luleå Segelsällskap får härmed avge verksamhetsberättelse för året 2010, sällskapets 126:e verksamhetsår. Medlemmar Vi har nu 759 namngivna medlemmar

Läs mer

Styrelsen för Norrbottens Seglarförbund får härmed avge följande redogörelse för verksamhetsåret 2014-10-01 2015-08-31*.

Styrelsen för Norrbottens Seglarförbund får härmed avge följande redogörelse för verksamhetsåret 2014-10-01 2015-08-31*. Verksamhetsberättelse 2014-2015 Styrelsen för Norrbottens Seglarförbund får härmed avge följande redogörelse för verksamhetsåret 2014-10-01 2015-08-31*. Styrelsen Styrelsen har under året bestått av: Jenny

Läs mer

Luleå Segelsällskaps Verksamhetsberättelse 2015

Luleå Segelsällskaps Verksamhetsberättelse 2015 Luleå Segelsällskaps Verksamhetsberättelse 2015 Medlemmar Vi har nu 618 namngivna medlemmar i registret. Vid utskick går dessa till 280 adresser (familjer). 2013 var motsvarande siffror 517 respektive

Läs mer

Verksamhetsberättelse 1 april 2010 31 december 2010

Verksamhetsberättelse 1 april 2010 31 december 2010 Verksamhetsberättelse 1 april 2010 31 december 2010 Seglingssektionen har detta år haft sitt verksamhetsår från den 1 april till den 31 december vilket således är den period som omfattas av denna verksamhetsbeskrivning.

Läs mer

SEGLARSKOLA V. 32 13 barn som genomförde kurs på grön nybörjarnivå och fick seglarmärket i brons samt SSF diplom. 5 ledare och många föräldrar

SEGLARSKOLA V. 32 13 barn som genomförde kurs på grön nybörjarnivå och fick seglarmärket i brons samt SSF diplom. 5 ledare och många föräldrar Säsongen 2013 SEGLARSKOLA V. 32 13 barn som genomförde kurs på grön nybörjarnivå och fick seglarmärket i brons samt SSF diplom. 5 ledare och många föräldrar jobbade under denna fantastiska vecka. GRÖN

Läs mer

ESS Jolle VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR ESS JOLLESEKTIONEN 2013 MEDLEMMAR STYRELSE. Ansvariga för arbetsgrupper MÖTEN

ESS Jolle VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR ESS JOLLESEKTIONEN 2013 MEDLEMMAR STYRELSE. Ansvariga för arbetsgrupper MÖTEN VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR ESS JOLLESEKTIONEN 2013 ESS Jolle MEDLEMMAR Vid årets slut hade föreningen 201 registrerade medlemmar som betalt medlemsavgift. STYRELSE Styrelsen har under året utgjorts av:

Läs mer

Luleå Segelsällskaps Verksamhetsberättelse 2017

Luleå Segelsällskaps Verksamhetsberättelse 2017 Luleå Segelsällskaps Verksamhetsberättelse 2017 Medlemmar Vid utgången av 2017 fanns det 204 registrerade medlemmar, varav 11 var hedersmedlemmar, 17 juniorer och resterande vanliga medlemmar (familj).

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014-2015 Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK 2014-2015 Styrelse Ordförande: Evert Andersson Ledamöter: Leif Daggert Vice ordförande: Stefan Johansson Peter Johansson Kassör:

Läs mer

Verksamhetsplan PCS Racing Club 2003

Verksamhetsplan PCS Racing Club 2003 Verksamhetsplan PCS Racing Club 2003 Styrelsen för Porsche Racing Club förelägger årsmötet följande förslag till verksamhetsplan för verksamhetsåret 2003. Tävlingar och andra aktiviteter Feb 26 Michelin

Läs mer

Strängnäs GF Verksamhetsberättelse

Strängnäs GF Verksamhetsberättelse 2014 Strängnäs GF Verksamhetsberättelse Året som gått Strängnäs GFs gångna år har sett annorlunda ut än tidigare år. Nya samarbeten har skapats, förändring i träning- och tävlingsplanering samt att föreningen

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN 2015 FÖR OXELÖSUNDS SEGELSÄLLSKAP

VERKSAMHETSPLAN 2015 FÖR OXELÖSUNDS SEGELSÄLLSKAP VERKSAMHETSPLAN 2015 FÖR OXELÖSUNDS SEGELSÄLLSKAP Inledning Denna verksamhetsplan är ett komplement till OXSS stadgar och anger riktlinjer för klubben och de olika sektionernas verksamhet. Avsikten med

Läs mer

SEKTIONSÅRSMÖTE 2015-01-13

SEKTIONSÅRSMÖTE 2015-01-13 SEKTIONSÅRSMÖTE 2015-01-13 RALLY DAGORDNING 1. Mötets öppnande. 2. Fastställande av röstlängd vid mötet. 3. Godkännande av kallelsen till årsmötet. 4. Godkännande av dagordning. 5. Val av ordförande för

Läs mer

Förhandlingsverksamheten

Förhandlingsverksamheten Förhandlingsverksamheten Avtalsförhandlingarna sköter Ledarna centralt. Det så kallade Ledaravtalet har fortfarande diskuterats och ifrågasatts om det fungerar som det var tänkt ute bland våra medlemmar.

Läs mer

Luleå Segelsällskaps årsberättelse 2013

Luleå Segelsällskaps årsberättelse 2013 Luleå Segelsällskaps årsberättelse 2013 Styrelsen för Luleå Segelsällskap får härmed avge verksamhetsberättelse för året 2013, sällskapets 129:e verksamhetsår. Medlemmar Vi har nu 517 namngivna medlemmar

Läs mer

Till vattenskidskolans elever och föräldrar.

Till vattenskidskolans elever och föräldrar. Till vattenskidskolans elever och föräldrar. Då har vi bara några veckor kvar med dragbåten i sjön för detta år men jag vill passa på att tacka för gott samarbete och önskar alla tillbaka i vår och på

Läs mer

Styrelsemöte Torshälla Segelsällskap

Styrelsemöte Torshälla Segelsällskap Styrelsemöte Torshälla Segelsällskap Datum: Måndagen den 8 juni 2015, klockan 18:30 20:30 Plats: Mälbybasen, Torshälla Ordförande: Niklas Kvartsén 1-6 Per Tillman 7-11 Sekreterare: Malai Bierfeldt Justerare:

Läs mer

ESS Jolle Edsvikens Seglarskola Jolle Senast uppdaterat 2015-03-09

ESS Jolle Edsvikens Seglarskola Jolle Senast uppdaterat 2015-03-09 ESS Jolle Edsvikens Seglarskola Jolle Senast uppdaterat 2015-03-09 VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR EDSVIKENS SEGLARSKOLA JOLLE (ESS Jolle) 2014 1 Medlemmar Vid årets slut hade föreningen 206 registrerade medlemmar

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2011

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2011 VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2011 Allmänt OXSS styrelse har under verksamhetsåret bestått av nedanstående ledamöter och haft 11 protokollförda styrelsemöten. Det har under verksamhetsåret inte påkallats eller

Läs mer

Årsmöte VMK sida 1(6)

Årsmöte VMK sida 1(6) Årsmöte VMK 2014-03-09 sida 1(6) Dagordning VMK årsmöte 2014 1. Fråga om mötets behöriga utlysande 2. Val av a) Ordförande b) sekreterare för mötet 3. Val av två justeringsmän att jämte ordförande justera

Läs mer

Årsberättelse MSK 2018

Årsberättelse MSK 2018 Årsberättelse MSK 2018 Styrelsens sammansättning och arbete Styrelsen för Mönsterås Segelklubb avger följande årsberättelse som är klubbens 89:e verksamhetsår. Styrelsen har under året haft följande sammansättning:

Läs mer

Org nr 894700-4944. Årsredovisning. för räkenskapsåret 2002-10-01-2003-09-30

Org nr 894700-4944. Årsredovisning. för räkenskapsåret 2002-10-01-2003-09-30 Byske Skidklubb Org nr Årsredovisning för räkenskapsåret 2002-10-01-2003-09-30 Byske Skidklubb 1(6) Styrelsen för Byske Skidklubb får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2002-10-01-2003-09-30.

Läs mer

Verksamhetsberättelse år 2004

Verksamhetsberättelse år 2004 Verksamhetsberättelse år 2004 År 2004 var ett händelserikt år för Svenska Taekwondoförbundets ITF sektion regionalt, nationellt och internationellt. Styrelse ITF sektionens styrelse för år 2004 hade följande

Läs mer

Kårsta Golfklubb/ Styrelsens verksamhetsberättelse/ Utgåva 1/2014-03-04/

Kårsta Golfklubb/ Styrelsens verksamhetsberättelse/ Utgåva 1/2014-03-04/ 1 Styrelsens verksamhetsberättelse 2014 2 Inledning Verksamhetsåret 2014-01-01 12-31. 2014 har varit ett bra år för klubben med mycket aktivitet både sportsligt och med arbetet att utveckla klubben att

Läs mer

Årsberättelse för verksamhetsåret 2004

Årsberättelse för verksamhetsåret 2004 Idrottssällskapet Göta Friidrottssektionen Årsberättelse för verksamhetsåret 2004 Styrelsen för friidrottssektionen får härmed avge följande verksamhetsberättelse: Styrelsen har 2004 haft följande sammansättning:

Läs mer

1(5) Verksamhets- berättelse

1(5) Verksamhets- berättelse 1(5) Verksamhets- berättelse 2014 SUNDSVALL ORTVIKENS BÅGSKYTTEKLUBB VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2014 Styrelsen 2014 2(5) Ordförande Rune Andersson Vice ordf. Erik Peräinen (avgick på egen begäran hösten

Läs mer

Dagordning vid VMBK:s årsmöte

Dagordning vid VMBK:s årsmöte Dagordning vid VMBK:s årsmöte 2016-11-22 1. Mötets öppnande 2. Godkännande av dagordningen 3. Val av justeringsmän 4. Val av mötesordförande 5. Val av mötessekreterare 6. Genomgång av verksamhetsberättelse

Läs mer

Dagordning vid VMBK:s årsmöte 2015-11-24

Dagordning vid VMBK:s årsmöte 2015-11-24 Dagordning vid VMBK:s årsmöte 2015-11-24 1. Mötets öppnande 2. Godkännande av dagordningen 3. Val av justeringsmän 4. Val av mötesordförande 5. Val av mötessekreterare 6. Genomgång av verksamhetsberättelse

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN 2017 FÖR OXELÖSUNDS SEGELSÄLLSKAP

VERKSAMHETSPLAN 2017 FÖR OXELÖSUNDS SEGELSÄLLSKAP VERKSAMHETSPLAN 2017 FÖR OXELÖSUNDS SEGELSÄLLSKAP Inledning Denna verksamhetsplan är ett komplement till OXSS stadgar och anger riktlinjer för klubben och de olika sektionernas verksamhet. Avsikten med

Läs mer

Nyhetsbrev Årjängs Golfklubb

Nyhetsbrev Årjängs Golfklubb 2016 11 20 Nyhetsbrev Nu närmar sig året sitt slut och det är hög tid att sammanfatta verksamhetsåret. Vill man så kan man fortsätta att spela golf i vår otroligt fina golfhall. Perfekt nu när det blir

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE OCH ÅRSREDOVISNING

VERKSAMHETSBERÄTTELSE OCH ÅRSREDOVISNING VERKSAMHETSBERÄTTELSE OCH ÅRSREDOVISNING 2008-01-01--2008-12-31 JAKOBSBERGS FÄKTKLUBB Verksamhetsberättelse Jakobsbergs Fäktklubbs styrelse får härmed avge följande berättelse för verksamheten under tiden

Läs mer

802434-4429 1 av 8 Verksamhetsberättelse 2012 Umekawa budokai

802434-4429 1 av 8 Verksamhetsberättelse 2012 Umekawa budokai 802434-4429 1 av 8 Verksamhetsberättelse 2012 Umekawa budokai 802434-4429 2 av 8 Under verksamhetsåret 2012 har föreningen slagit rekord i antal graderingar. Elva personer tog nya grader och Mattias Sjölander

Läs mer

Org nr Årsredovisning. för räkenskapsåret

Org nr Årsredovisning. för räkenskapsåret Byske Skidklubb Org nr Årsredovisning för räkenskapsåret 2003-10-01-2004-09-30 Byske Skidklubb 1(6) Styrelsen för Byske Skidklubb får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2003-10-01-2004-09-30.

Läs mer

FRILUFTSFRÄMJANDET LJUSDAL VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2018

FRILUFTSFRÄMJANDET LJUSDAL VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2018 FRILUFTSFRÄMJANDET LJUSDAL VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2018 Om oss Våra verksamheter Friluftsfrämjandet är Sveriges största och bredaste friluftsorganisation med 100 000 medlemmar och 7000 ideella ledare. I

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2001 för Oxelösunds segelsällskap, OXSS

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2001 för Oxelösunds segelsällskap, OXSS 1(5) Kopia Mottagare VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2001 för Oxelösunds segelsällskap, OXSS Styrelsen har under året avhållit 11 protokollförda styrelsemöten. Styrelsen har tillämpat sk. Öppna styrelsemöten där

Läs mer

GK Engelholmsgymnasterna

GK Engelholmsgymnasterna GK Engelholmsgymnasterna Årsbokslut för räkenskapsåret 2014-07-01-2015-06-30 Styrelsen för GK Engelholmsgymnasterna avger härmed följande årsbokslut Innehåll Verksamhetsberättelse 2 Resultaträkning 9 Balansräkning

Läs mer

Verksamhetsplan för Jönköpings KK för verksamhetsåret 2019

Verksamhetsplan för Jönköpings KK för verksamhetsåret 2019 Verksamhetsplan för Jönköpings KK för verksamhetsåret 2019 Föreningens övergripande målsättning ska enligt stadgarna bedriva kanotsport i enlighet med idrottsrörelsens verksamhetsidé, vision och värdegrund.

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK

Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK 2015-2016 Styrelse Ordförande: Evert Andersson Ledamöter: Marcus Trabold Vice ordförande: Stefan Johansson Hans Sundberg Kassör: Linnea Persson Leif Daggert Sekreterare:

Läs mer

Ordförande Jörgen Tränk hälsade alla medlemmar på årsmötet välkomna och förklarade mötet öppnat.

Ordförande Jörgen Tränk hälsade alla medlemmar på årsmötet välkomna och förklarade mötet öppnat. Årsmöte Kils Slalomklubb Lördagen den 26/9-2015 1. Mötet öppnas Ordförande Jörgen Tränk hälsade alla medlemmar på årsmötet välkomna och förklarade mötet öppnat. 2. Fastställande av röstlängd 12 medlemmar

Läs mer

Färjestadens Segelsällskap

Färjestadens Segelsällskap Färjestadens Segelsällskap okt-2016 Verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2017. FSS har 299 medlemmar registrerade i IdrottOnLine, varav flera medlemmar är passiva och familjemedlemmar. Glädjande för

Läs mer

Stockholm klätterklubbs årsmöte 2017

Stockholm klätterklubbs årsmöte 2017 Stockholm klätterklubbs årsmöte 2017 Dagordning vid årsmötet 1. Fastställande av röstlängd för mötet. 2. Fråga om mötet har utlysts på rätt sätt. 3. Fastställande av föredragningslista. 4. Val av ordförande

Läs mer

Segling är en fantastiskt rolig sport som passar hela familjen, man kan segla hela livet!

Segling är en fantastiskt rolig sport som passar hela familjen, man kan segla hela livet! Hur går det till att börja segla i Hjuviks Båtklubb? Information Segling är en fantastiskt rolig sport som passar hela familjen, man kan segla hela livet! Det finns en mängd jollar och båtar att välja

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2014

Verksamhetsberättelse 2014 Verksamhetsberättelse 2014 Vårt verksamhetsår 2014, föreningens 105:e, är till ända. Vi kan summera ett mellanår utan större tävlingar eller särskilt minnesvärda händelser. Det har dock varit ett år med

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte med Färjestadens segelsällskap, En båtklubb för alla, den 25 oktober 2013

Protokoll fört vid årsmöte med Färjestadens segelsällskap, En båtklubb för alla, den 25 oktober 2013 Protokoll fört vid årsmöte med Färjestadens segelsällskap, En båtklubb för alla, den 25 oktober 2013 Närvarande 22 medlemmar 1. Mötets öppnande Ordförande Per Malmqvist hälsade alla hjärtligt välkomna

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2012

Verksamhetsberättelse 2012 Verksamhetsberättelse 2012 Styrelsen Ordförande Kassör Sekreterare Ledamöter Suppleant Revisorer Revisorssuppleant Valberedning Jan Löfgren Hans Jonsson Per-Anders Björk Birgitta Dignell (Vice ordf.) Dag

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2015

Verksamhetsberättelse 2015 802434-4429 1 av 5 Verksamhetsberättelse 2015 Umekawa budokai Mattias och Lillemor tränar jodo i dojon i december. I bakgrunder ser vi Anders och Claire. 802434-4429 2 av 5 Verksamhetsåret 2015 har varit

Läs mer

Verksamhetsberättelse PCS Racing 2007

Verksamhetsberättelse PCS Racing 2007 Verksamhetsberättelse PCS Racing 2007 Styrelsen i PCS Racing avger härmed föreningens trettonde verksamhetsberättelse för tiden 1 januari 31 december, 2007. Klubbens målsättning är att bedriva klubbracing

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte i Ringenäs Golfklubb

Protokoll från styrelsemöte i Ringenäs Golfklubb Protokoll från styrelsemöte i Ringenäs Golfklubb Datum: Måndag den 13 april 2015. Plats: Ringenäs Golfklubb Närvarande: Jan-Olof Svensson, Bo Eliasson, Gunilla Björkman, Martin Engström, Peter Ljungkvist,

Läs mer

Kaféet hade ordnat goda smörgåsar och en fruktkorg. Efter lite mingel öppnades mötet ca 18:30.

Kaféet hade ordnat goda smörgåsar och en fruktkorg. Efter lite mingel öppnades mötet ca 18:30. ÅRSMÖTE STOCKHOLMS KAJAKKLUBB 2013-02- 20 TID: Klockan 18.30 21:30 PLATS: Klubbhuset NÄRVARANDE: 42 medlemmar 1 Mötets öppnande Kaféet hade ordnat goda smörgåsar och en fruktkorg. Efter lite mingel öppnades

Läs mer

Kallelse till höstmöte. Torsdagen den 20 november Klockan Vi ses på Idrottens Hus, lokal Atlanta Karlsgatan 28-30, Örebro

Kallelse till höstmöte. Torsdagen den 20 november Klockan Vi ses på Idrottens Hus, lokal Atlanta Karlsgatan 28-30, Örebro Nr Nr 155 155 3-2014 Kallelse till höstmöte Torsdagen den 20 november Klockan 19.00 Vi ses på Idrottens Hus, lokal Atlanta Karlsgatan 28-30, Örebro Kappseglingsresultat Information om Grythem Avgifter

Läs mer

SSF:s styrelse har startat upp ett arbete med att utveckla en framtida strategi för svensk segling och SSF.

SSF:s styrelse har startat upp ett arbete med att utveckla en framtida strategi för svensk segling och SSF. Måldokument 2014 Innehåll Framtidens strategi Fokusområden Huvudmålsättningar och Huvudstrategier Områden - Delmål och Delstrategier Process Framtidens strategi SSF:s styrelse har startat upp ett arbete

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse FÖRENINGEN LÄSTRINGEBYGDEN Verksamhetsberättelse För år 2014 Föreningen Lästringebygden 2015-01-22 Verksamhetsberättelse för år 2014, innehållande Miljöplan, Balans- och Resultaträkning, Budgetförslag

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse Verksamhetsåret 2015 Dagordning för årsmötet den 16 februari 2016 1 Mötets öppnande 2 Parentation 3 Godkännande av dagordning 4 Nya medlemmar hälsas välkomna 5 Val av ordförande för

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte i Ringenäs Golfklubb

Protokoll från styrelsemöte i Ringenäs Golfklubb Protokoll från styrelsemöte i Ringenäs Golfklubb Datum: Måndagen den 3 augusti 2015 Plats: Ringenäs Golfklubb Närvarande: Jan-Olof Svensson, Bo Eliasson, Gunilla Björkman, Peter Ljungkvist, Jan Bengtsson,

Läs mer

NORRA GOTLANDS BRUKSHUNDKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016

NORRA GOTLANDS BRUKSHUNDKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 NORRA GOTLANDS BRUKSHUNDKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 Styrelsen för Norra Gotlands Brukshundklubb avger härmed verksamhetsberättelsen för verksamhetsåret 2016. Styrelsen har under året haft 10 stycken

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN 2019 Hofgårds Golfklubb

VERKSAMHETSPLAN 2019 Hofgårds Golfklubb VERKSAMHETSPLAN 2019 Hofgårds Golfklubb Inledning Hofgårds GK har runt 600 medlemmar. Medelåldern i klubben är 47 år och fördelning män 74 % och kvinnor 26%. Andelen juniorer upp till 20 år är 13% (83

Läs mer

Verksamhetsberättelse. Föreningen Luddingsbo Västra Villaområde

Verksamhetsberättelse. Föreningen Luddingsbo Västra Villaområde Verksamhetsberättelse Föreningen Luddingsbo Västra Villaområde 2017 Ekonomisk redovisning Balans- och resultaträkning 2017 Revisionsberättelsen 2017 Förslag till budget 2018 Innehållsförteckning Inledning

Läs mer

Motion 2014-01-11. Inköp av IF-båt för att stimulera kappsegling

Motion 2014-01-11. Inköp av IF-båt för att stimulera kappsegling Motion 2014-01-11 Inköp av IF-båt för att stimulera kappsegling Sida 1 av 2 Motion 2014-01- 11 Inköp av IF- båt för att stimulera kappsegling Bakgrund historik: 2013 startade ett unikt initiativ i Gäddvikens

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse för år 2017 Verksamhetsberättelse 2017-01-01-2017-12-31 Styrelsen har under verksamhetsåret haft ett årsmöte, 10 protokollförda styrelsesammanträden, tränarmöten, samt löpande kontakt

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2017 SEGERSTA OK E-post:segerstaok@passagen.se Under verksamhetsåret har följande personer ingått i styrelse och verksamhetsgrupper. Styrelse Ordförande Vice ordförande Kassör Sekreterare

Läs mer

FÖRENINGEN JAKTSKYTTARNA VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2016

FÖRENINGEN JAKTSKYTTARNA VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2016 FÖRENINGEN JAKTSKYTTARNA VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2016 Styrelsen för föreningen Jaktskyttarna i Trollhättan lämnar följande verksamhetsberättelse för tiden 2016-01-01 till 2016-12-31. Styrelse Namn Roll

Läs mer

Organisation styrelsen.

Organisation styrelsen. Organisation styrelsen. Ordförande ( VU ) Sekreterare ( VU ) Kassör ( VU) Vice ordf Ledamot Ledamot Ledamot Suppleant Suppleant Sektor Sektor Sektor Sektor Sektor Sektor Tävling Fastighet o underhåll Utbildning

Läs mer

Årsmöteshandlingar. Hälla GK

Årsmöteshandlingar. Hälla GK Årsmöteshandlingar Hälla GK till årsmöte den 31 mars 2009 Innehåll Verksamhetsberättelse 2009 Händelser under året Årsredovisning med förvaltnings- och revisionsberättelse Verksamhetsplan 2010 Budgetförslag

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Åkers Hembygdsförening år 2006

Verksamhetsberättelse för Åkers Hembygdsförening år 2006 Sida 1 (5) Verksamhetsberättelse för Åkers Hembygdsförening år 2006 Åkers Hembygdsförenings styrelse lämnar för verksamhetsåret 2006 följande verksamhetsberättelse. Årsmötet genomfördes den 29 mars 2006

Läs mer

Verksamhetsplan för Nyköpings tennisklubb år

Verksamhetsplan för Nyköpings tennisklubb år Verksamhetsplan för Nyköpings tennisklubb år 2018-2019 Nyköpings tennisklubb ska vara en attraktiv förening där tennisspelare i alla åldrar och nivåer kan mötas och utvecklas. Klubbens verksamhet ska bygga

Läs mer

Dagordning. Stockholms klätterklubbs årsmöteshandlingar 2018 Revision 1.1

Dagordning. Stockholms klätterklubbs årsmöteshandlingar 2018 Revision 1.1 Dagordning 1. Fastställande av röstlängd för mötet. 2. Fråga om mötet har utlysts på rätt sätt. 3. Fastställande av föredragningslista. 4. Val av ordförande och sekreterare för mötet. 5. Val av protokolljusterare

Läs mer

torsdagen den 15 mars kl. 18:30

torsdagen den 15 mars kl. 18:30 Medlemsblad och inbjudan till årsmötet 2018 Medlemmar i föreningen Jaktskyttarna Trollhättan kallas härmed till ordinarie årsmöte torsdagen den 15 mars kl. 18:30 Mötet hålls i klubblokalen på Hultet. Mötesförhandlingar

Läs mer

Verksamhetsberättelse. Hudiksvall Ju-jutsuklubb 2014

Verksamhetsberättelse. Hudiksvall Ju-jutsuklubb 2014 Verksamhetsberättelse Hudiksvall Ju-jutsuklubb 2014 Årets Ju jutsuka Mikael Thörn den andra i raden att ta emot det nyinstiftade Ulf och Katarina Bäckströms vandringspris Hudiksvall Ju-jutsuklubbs styrelse

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2012

Verksamhetsberättelse 2012 Verksamhetsberättelse 2012 Inbjuder till 45:e årsmötet Fredag den 22 februari 2013 Kl 18.00 45-årsjubiléumsfest Kl 19.00 Lokal: Polarisgården Varmt välkomna! 2 3 DAGORDNING FÖR TORNETRÄSK FRITIDSFÖRENING

Läs mer

Välkomna till Valldas juniorträning 2015

Välkomna till Valldas juniorträning 2015 Välkomna till Valldas juniorträning 2015 Välkomna till ett nytt golfår på Vallda Golf & Country Club och tack för ert engagemang under 2014! Det är fantastiskt roligt att få vara en del av Valldas juniorverksamhet

Läs mer

HAMNENS VÄNNER NYHAMNSLÄGE

HAMNENS VÄNNER NYHAMNSLÄGE HAMNENS VÄNNER NYHAMNSLÄGE ÅRSMÖTESHANDLINGAR FRÅN MÖTE 9 MARS 2015. INNEHÅLLER PROTOKOLL FRÅN ÅRSMÖTET SAMT KALLELSE, DAGORDNING, VERKSAMHETSBERÄTTELSE, EKONOMISK REDOVISNING. REVISIONSBERÄTTELSE SAMT

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL KILS SLALOMBACKE!

VÄLKOMMEN TILL KILS SLALOMBACKE! Nr 68 Okt 2005 Tel: 0554-408 20, Hemsida: www.kilsslk.com VÄLKOMMEN TILL KILS SLALOMBACKE! OCH TILL EN NY VINTERSÄSONG 05/06 ORDFÖRANDE HAR ORDET En ny säsong står för dörren och en ny ordförande tar plats

Läs mer

Protokoll fört vid Askrike Segelsällskaps årsmöte den 29 januari 2009.

Protokoll fört vid Askrike Segelsällskaps årsmöte den 29 januari 2009. ASS 432. Protokoll fört vid Askrike Segelsällskaps årsmöte den 29 januari 2009. 1. Mötets öppnande och val av mötesordförande 2. Val av mötesordförande och sekreterare 3. Frågan om kallelse till mötet

Läs mer

Sockenvägen 290, 120 40 Årsta, eltk.tennis@tele2.se, www.eltk.se, 08-81 90 70

Sockenvägen 290, 120 40 Årsta, eltk.tennis@tele2.se, www.eltk.se, 08-81 90 70 VERKSAMHETSBERÄTTELSE Styrelsen får härmed avge följande redovisning för förvaltningen under räkenskapsåret 2007-09-01 - - 2008-08-31 KANSLI Sockenvägen 290, 120 40 Årsta, eltk.tennis@tele2.se, www.eltk.se,

Läs mer

Medlemmar i Svalövs Golfklubb kallas till Årsmöte 2014 på. Svalövs Golfrestaurang, Torsdagen den 27 mars kl 18:00

Medlemmar i Svalövs Golfklubb kallas till Årsmöte 2014 på. Svalövs Golfrestaurang, Torsdagen den 27 mars kl 18:00 Medlemmar i Svalövs Golfklubb kallas till Årsmöte 2014 på Svalövs Golfrestaurang, Torsdagen den 27 mars kl 18:00 Motioner skall vara styrelsen tillhanda senast 2 veckor före Årsmötet. Klubbens verksamhets-

Läs mer

Årsberättelse Västmanlands Skidförbund 2013/2014

Årsberättelse Västmanlands Skidförbund 2013/2014 Årsberättelse Västmanlands Skidförbund 2013/2014 Styrelsen har under verksamhetsåret bestått av: Martin Landås Katarina Finn Stig Nilsson Karin Spets Seppo Reijonen Lars Säfström Anders Smevold Conny Venngren

Läs mer

Verksamhetsberättelse PCS Racing 2006

Verksamhetsberättelse PCS Racing 2006 Verksamhetsberättelse PCS Racing 2006 Styrelsen i PCS Racing avger härmed föreningens tolfte verksamhetsberättelse för tiden 1 januari 31 december, 2006. Klubbens målsättning är att bedriva klubbracing

Läs mer

Dagordning vid VMBK:s årsmöte

Dagordning vid VMBK:s årsmöte Dagordning vid VMBK:s årsmöte 2018-11-22 1. Mötets öppnande 2. Mötets stadgeenliga utlysande 3. Godkännande av dagordningen 4. Val av justeringsmän 5. Val av mötesordförande 6. Val av mötessekreterare

Läs mer

Verksamhetsberättelse Götalands Dartförbunds 2016/2017

Verksamhetsberättelse Götalands Dartförbunds 2016/2017 Ordförande: Styrelsen under detta år är Ordf Stefan Petersson, Vice ordf Thomas Kallin, Kassör Evis Furuskog, Sekr Maria Rydell, Ledamot TK Pontus Danielsson, Ledamot SK Björn Isacsson, Ledamot JK Petra

Läs mer

Verksamhetsberättelse PCS Racing 2009

Verksamhetsberättelse PCS Racing 2009 Verksamhetsberättelse PCS Racing 2009 Styrelsen i PCS Racing avger härmed föreningens 15:e verksamhetsberättelse för tiden 1 januari 31 december, 2009. Klubbens målsättning är att bedriva klubbracing i

Läs mer

Verksamhetsberättelse Chalmers Börssällskap

Verksamhetsberättelse Chalmers Börssällskap Verksamhetsberättelse Chalmers Börssällskap Läsåret 2014-2015 Föregående årsmöte Föregående årsmöte hölls i Göteborg 2014-05- 07 Verksamheten i stort Under året har styrelsen haft som mål att fortsätta

Läs mer

Försvarets Sportklubb Sid 1(6) Sekreteraren

Försvarets Sportklubb Sid 1(6) Sekreteraren Försvarets Sportklubb 2017-01-24 Sid 1(6) Årsmöteshandlingar till Försvarets sportklubbs årsmöte för 2017, tisdag 2017-02-07 kl. 18.00 20.00 i Restaurang Vingen på KHV/Tre Vapen, Banérgatan 62 i Stockholm

Läs mer

Välkommen till LJS! Medlemsbrev Mars 2012

Välkommen till LJS! Medlemsbrev Mars 2012 Medlemsbrev Mars 2012 Välkommen till LJS! Våren känns tidig i år och seglingssäsongen 2012 närmar sig snabbare än vanligt. Vi hälsar alla seglare välkomna till Linköpings Jolleseglarklubb och till massor

Läs mer

Hedemora bridgesällskap Verksamhetsberättelse för 2014

Hedemora bridgesällskap Verksamhetsberättelse för 2014 Hedemora BS 2014-01-10 sida 1(5) Hedemora bridgesällskap BS Spela Bridge 1945 Hedemora BS 2014-01-10 sida 2(5) Styrelsen Styrelsen har bestått av BS Ordförande: Jan Holm Spela Bridge Sekreterare: Kjell

Läs mer

Svensk Segling. Er varumärkesplattform

Svensk Segling. Er varumärkesplattform Svensk Segling Er varumärkesplattform VS Svenska Seglarförbundet och Svensk Segling - ett förslag på definitioner - Förbundet är den juridiska enheten där personer är anställda och där medlemmar är organiserade

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 IFK GÖTEBORG BOWLING

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 IFK GÖTEBORG BOWLING VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 IFK GÖTEBORG BOWLING VÅREN 2016 Vilken vår vi haft. Rättare sagt hela säsongen har varit helt fantastisk. Vi stod som segrare i båda våra serier. Vi har nått alla våra mål. Vi

Läs mer

Start vid LJS regionkval för Optimist 2008

Start vid LJS regionkval för Optimist 2008 Medlemsbrev Mars 2009 Start vid LJS regionkval för Optimist 2008 Välkommen till LJS! Äntligen närmar sig seglingssäsongen 2009! Vi hälsar alla seglare välkomna till LJS och massor med segling. Under 2009

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2011

Verksamhetsberättelse 2011 Verksamhetsberättelse 20 Härmed lämnas redogörelse för föreningens verksamhet under ovanstående period. Föreningens styrelse har under verksamhetsåret 20 haft följande sammansättning: Ordförande Marinette

Läs mer

Nordmalings Brukshundklubb 2013-03-18

Nordmalings Brukshundklubb 2013-03-18 Nordmalings Brukshundklubb 2013-03-18 Klubbstugan Olofsfors Styrelsemöte Organisationsnummer: 894003-7511 Närvarande: Meddelad frånvaro: Elisabet Nilsson Jenny Lund Erika Norberg Ulf Nilsson Erika Karlsson

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR SKÖVDE KONSTÅKNINGSKLUBB SÄSONGEN

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR SKÖVDE KONSTÅKNINGSKLUBB SÄSONGEN 1 (5) VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR SKÖVDE KONSTÅKNINGSKLUBB SÄSONGEN 2008 2009 2 (5) Skövde Konståkningsklubb får härmed avge verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2008 2009 Styrelsen har under året haft

Läs mer

Verksamhetsberättelse PCS Racing 2010

Verksamhetsberättelse PCS Racing 2010 Verksamhetsberättelse PCS Racing 2010 Styrelsen i PCS Racing avger härmed föreningens 16:e verksamhetsberättelse för tiden 1 januari 31 december, 2010. Klubbens målsättning är att bedriva klubbracing i

Läs mer

Luleå Allmänna Konståkningsförening. Verksamhetsberättelse Säsongen 2015/2016

Luleå Allmänna Konståkningsförening. Verksamhetsberättelse Säsongen 2015/2016 Luleå Allmänna Konståkningsförening Verksamhetsberättelse Säsongen 2015/2016 Föreningsverksamhet Ordförande Vice Ordförande Kassör Sekreterare Ledamöter Carina Andersson Lotta Krona Håkan Wiss Mats Olausson

Läs mer

Visionsarbetet kommer att fortgå även under 2015, där vi också lyssnar in de mål och strategier som SSF sätter för svensk segling.

Visionsarbetet kommer att fortgå även under 2015, där vi också lyssnar in de mål och strategier som SSF sätter för svensk segling. Sid 1(6) SS KAPARENS VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014 Styrelsemöten Styrelsen för SS Kaparen har under verksamhetsåret genomfört 11 protokollförda styrelsemöten inklusive ett konstituerande styrelsemöte. Nytt

Läs mer

Verksamhetsberättelse Arboga GK Juniorverksamheten Utbildning, Träningsansvarig, Projektansvarig

Verksamhetsberättelse Arboga GK Juniorverksamheten Utbildning, Träningsansvarig, Projektansvarig Verksamhetsberättelse Arboga GK Juniorverksamheten 2016 Juniorkommittén 2016 Ronny Strand Peter Thelin Petra Sjöberg Benny Garman Stefan Ryberg Magnus Norgren Ordförande Sammankallande Utbildning, Träningsansvarig,

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Omega 42 Sällskapet för Dessutom har uppdraget som redaktör för Sällskapsbladet under året fyllts av Suzanna Schotte.

Verksamhetsberättelse för Omega 42 Sällskapet för Dessutom har uppdraget som redaktör för Sällskapsbladet under året fyllts av Suzanna Schotte. Verksamhetsberättelse för Omega 42 Sällskapet för 1998 Styrelsen har under året bestått av: Ordförande: Ralph Mohlin Sekreterare: Kjell Backudd Kassör: Hans Smedberg Klubbmästare: Owe Hedberg Kappsegling:

Läs mer

Verksamhetsberättelse för SMC Gotland

Verksamhetsberättelse för SMC Gotland Verksamhetsberättelse för SMC Gotland Verksamhetsåret omfattar tiden 1 september 2012 t.o.m. 31 augusti 2013 Styrelse Styrelsen har under det gångna året bestått av följande personer: Ordförande Vice ordförande

Läs mer

Årsmöte VMK sida 1 (8)

Årsmöte VMK sida 1 (8) Årsmöte VMK 2019-02-16 sida 1 (8) 2019 Dagordning årsmöte VMK 1. Fråga om mötets behöriga utlysande Information om årsmötet har funnits på hemsidan sedan januari 2019 och via utskick i november 2018. 2.

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse FÖRENINGEN LÄSTRINGEBYGDEN Verksamhetsberättelse För år 2012 Föreningen Lästringebygden 2013-01-23 Verksamhetsberättelse för år 2012, innehållande Miljöplan, Balans- och Resultaträkning, Budgetförslag

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2017

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2017 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2017 Föreningen har haft tre officiella tävlingar under året * 13 maj då klass 1 och 2 startade samt lag och 157 var anmälda till start under dagen. Sponsor för denna tävling var

Läs mer

Årsmöte. Jönköpings län. 08-10-25 Bankeryd

Årsmöte. Jönköpings län. 08-10-25 Bankeryd Årsmöte Jönköpings län 08-10-25 Bankeryd Verksamhetsberättelse för SMC Jönköpings län 07090 901-08083 831 Styrelsemedlemmar Ordförande Inge Svensson Skede Vice Ordförande Berndt Lööf Eksjö Kassör Pamela

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Silvköparens Vattenskidklubb 2015

Verksamhetsberättelse för Silvköparens Vattenskidklubb 2015 Verksamhetsberättelse för Silvköparens Vattenskidklubb 2015 Styrelsen för Silvköparens Vattenskidklubb får härmed avge följande verksamhetsberättelse. Styrelsesammansättning Styrelsen har under året bestått

Läs mer