Gymnastikförbundet Syds VERKSAMHETSBERÄTTELSE

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Gymnastikförbundet Syds VERKSAMHETSBERÄTTELSE"

Transkript

1 Projekt1:Layout Sida 8 Gymnastikförbundet Syds a 1 VERKSAMHETSBERÄTTELSE Projekt1:Layout Sida

2 Innehållsförteckning Styrelsens sammanfattning 3 Lingvallen 4 Barn och Ungdom 5 Parkour/Freerunning otricking 6 AllaKanGympa 7 Gymmix/Gruppträning 8 Kvinnlig Artistisk Gymnastik 9 Manlig Artistisk Gymnastik 10 Rytmisk Gymnastik 11 Hopprep 12 Aerobic Gymnastics 13 Trampolin 14 Trupp 15 Utbildning Läger 18 Föreningsläger 19 Årsredovisning/Årsbokslut Revisionsberättelsen 28 Allmän statistik 29 Organisation Tävlingsresultat 32-34

3 Styrelsens sammanfattning Styrelsen har som tidigare jobbat i två arbetsutskott, AU-Gymnastik och AU-Lingvallen. Styrelsen har haft 7 styrelsemöten och ett antal arbetsutskottsmöten. Arbetat mot Vison 2020 har fortsatt och i slutet av 2014 presenterades Den Svenska Gymnastikmodellen och Uppförandekoden, viktiga avstamp och hjälpmedel till våra föreningar. Kontinuerligt har vi under året jobbat enligt Verksamhetsplan för , i Gymnastiken Syd Vill. Verksamhetsmässigt har vi haft ett ytterst tillfredställande år med många ledare som går på våra utbildningar. Vi glädjs också åt att vi har möjligheten att ge många gymnaster tillfällen att åka på läger i olika former och inom olika verksamheter. Tävlingsmässigt har det varit många framgångar och styrelsen vill passa på och gratulera alla. Som ni kan läsa i statistiken på sidan 29 så ökar vi i antal medlemmar under Antalet medlemmar är , det högsta på många år och trenden är fortsatt uppåt. Antalet ledare är 2278 också en bra och oerhört viktig siffra. Vi känner att projekt och träffar kring Vision 2020 nu visar sig ge den effekt som vi önskar. Viktigt är nu att fortsätta stötta våra föreningar och jobba vidare mot målen i Vision Samtidigt som vi ser det som viktigt att påbörja arbetet med Gymnastikmodellen och Uppförandekoden, då vi tror att det postitiva och bra, kvalitén även leder oss till de kvantitativa målen. En annan bidragande orsak till ökningen tror vi beror på att fler och fler föreningar utökar sin verksamhet med nya former som ex. parkour, vuxengymnastik och Alla Kan Gympa. Under verksamhetsåret 2014 har planeringen av en eventuell tillbyggnad av hallen på Lingvallen fortsatt och en Projektgrupp med exern expertis har tillsatts. Gruppen har arbetat fram material som tillställts tre tänkbara entreprenörer. Styrelsen har också initierat och tittat på alternativ vad gäller finansiering. Styrelsen riktar ett stort tack till kommittéerna, projektgruppen och alla andra som engagerar sig i och arbetar för utvecklingen av Gymnastiken i Syd och Lingvallen.

4 Efter stormarna i slutet av 2013 när vårt tält som användes som carport fastnade i trädtopparna sattes det igång ett bygge av en ny carport som även inrymmer ett virkesförråd. Detta blev otroligt bra. Därefter påbörjades en totalrenovering av Rutan som blir ett välbehövt och funktionellt förråd. Ny marksten har lagts under taket framför 1:ans byggnad under våren. Som brukligt har det dessutom skett en hel del småfix på anläggningen.

5 Barn och Ungdom Barn och ungdomskommittén har träffats kontinuerligt under verksamhetsåret. Barn och ungdomskommittén har varit delaktiga i planering, organisation och genomförande av nedanstående aktiviteter. I augusti genomförde vi barn och ungdomsledardagen. Gymnastikförbundet presenterade Gympa kidz on tour. Dagen bjöd på olika aktiviter och våra deltagare var dels från gymnastikvärlden men också från skolan! Barn och ungdomskommittén planerade för en ungdomsträff på Lingvallen i oktober. Tyvärr fick denna ställas in pga krock med Gymnastikförbundets (centralt) eget ungdomsarrangemang. Vi hoppas kunna genomföra vår planerade dag under BUK centralt 5-7/9: Ingen representant. Information delgavs av Camilla Carlén som sitter i den centrala barnkommittén /10 Ungdomsträff på Lillsved: Ungdomar från Sydregionen var på plats. Vi rekryterade en person till vår kommitté (som ges tillträde efter årsmöte 2015). Under året har vi tillsammans gått igenom uppförandekod och den svenska gymnastikmodellen. I december genomförde vi för andra året i rad ett välbesökt 24 timmars läger. Gymnasterna fick prova på olika aktiviteter, allt från cheerleading, dans, trampett till pepparkakshubygge. Vi hade ca 60 deltagare på plats. Vi nådde allt från breddgymnaster till gymnaster som tränar och tävlar på elitnivå (USM/JSM). Syftet med helgen är att gymnaster ska få lära känna varandra över föreningsgränser och så klart ha kul tillsammans. Vi planerar vidare för en ny succé även 2015!

6 Parkour och Tricking Under 2014 genomförde två stora läger på Lingvallen. Ungefär 20 föreningar i Syd har idag Parkour/ Tricking i sin föreningar. En kommitté kommer bildas 2015.

7 Alla Kan Gympa År fyra som kommitté och vi hälsar vi Linda Kronholm välkommen. Verksamheten växer och vi vill också kunna erbjudna vuxna att få gympa på sina egna villkor. Vi har haft 3 protokollförda möte samt ett informellt i samband med lägret. Helgen den maj hade vi ett föreningsläger som i år drog en bit över 100 deltagare. Det var deltagare från sex olika föreningar. (Helsingborg - Bromölla - Trelleborg - Svedala - Kristianstad - Kalmar) Under lägret erbjöds också inspireras på plats med alla gymnaster. Fem ledare tog chansen och tyckte det var ett mycket bra sätt att mötas, så det är något vi kommer fortsätta att erbjuda. Kurser Vi höll i mars Alla kan gympa kursen som ingår i utbildningspaketet med 9 deltagare samt en inspirationsdag i augusti med 15 deltagare. På inspirationsdagen lärde vi oss bla att använda stödtecken och bygga redskapsbanor för gymnaster i rullstol. GF Ling representerade Alla kan gympa under EUROGYM med två uppvisningar. Det var första gången i EUROGYMS historia som en hel trupp med Alla kan gympa gymnaster deltog. Birgitta representerad SvGF på FIG Disability Gymnastics Symposium i Birmingham. Symposiet var inriktat på att få fler funktionsnedsatta till gymnastikens underbara värld. Här i syd har det startats upp fler grupper och vi kan from 2015 räkna till 10 föreningar som erbjuder Alla kan gympa. Trycket på facebook sidan ökar och vi har under 2014 haft många förfrågningar om hur man startar en Alla kan gympa grupp, fått önskemål om föreläsningar mm. Fler nya grupper startar upp runt om i Sverige och idag är det 11 föreningar förutom de inom region syd som erbjuder Alla kan gympa. Vi vill som Gymnastikförbundet Växa och kunna erbjuda gymnastik till Alla.

8 Gruppträning/Gymmix I år har vi fått en ny medlem till vår kommitté Johanna Viltare som vi hälsar hjärtligt välkommen. Jätteroligt tycker vi alla! Vi hoppas på ett bra samarbete och att Johanna ska tycket det är lika roligt som vi! Vi har haft 3 reella möten under året men desto fler telefonmöten. I april var det workshop på Lingvallen med Tina Hedrén Med bla Seasonal Pilates -Vårens tema I maj, närmare bestämt den 11 maj, hade vi " seniordag". Ann-Kristin Lundh körde Kom i Gång Gympa -" As One " och Cirkelfys. Gunnel Thornberg levererade ett Lättgympaprogram. Den 17 maj var det dags för Pilates Spirsals dag med Åsa Roos I maj träffades Gunnel o Åsa för att få ihop årets Blumeprogram! Som visades för första gången i augusti på vår ledardag, samt filmades 54:e blumefestivalen på Gran Canaria drog denna gång 28 till scenen men 38 till truppen Tyvärr fick några anmälda hoppa av i sista stund Men de kommer tillbaka det är vi säkra på Blumefestival ägde rum nov. En som vanligt uppskattad resa i gympans tecken samt (om vanligt ) en efterlängtad sol på näsan, som våra deltagare också gärna vill lysa i. Inte bara strålkastarsken! Årets gymmixconvent var den 16 augusti. Den innehöll mycket inspiration och de som kom blev inspirerade av våra ledare som denna gång var Gunnel Thornberg - lättgympaprogram, Åsa Roos - Pilates Spirals, samt Dancefusion och gummibandsträning. Henke Roos anlitad för första gången körde ett HIIT pass. Janne Goldring ett cirkelpass som kanske var lite för gymnastiskt för våra deltagare. Kristina Pålsson - visade ett mycket uppskattat medelpass. Jenny Kastberg hade 2 aerobic pass.jenny Malmqvist hade ett step pass. Och Gunnel och Åsa som nämnts tidigare visade sitt nya Blumeprogram Under sommaren har också flera gymmixutbildningar hållits på Lingvallen Den 8-9 november var det dags för träningsläger på Lingvallen inför Blumefestival. Den 22 november höll Sara Atzelius Pilates Spirals utbildning. Åsa Roos höllt även i en workshop varje morgon med Pilates Spirals ett försök att representera Sverige i detta sammanhang.

9 Kvinnlig Artistisk Gymnastik Kvinnlig AG i Syd består endast av en förening, GK Motus-Salto i Malmö. I juli månad var tränare Annzinita Malmborg uttagen att åka på UEG Läger i Tirrenia i Italien i 10 dagar tillsammans gymnasten Tonya Paulsson. I oktober arrangerade Malmö Ungdoms och Juniorcupen. Det var tre deltagande gymnaster från Malmö och Ida Staafgård tog guld i Ungdomscupen i mångkamp. Under 2014 har det funnits en utvecklingsgrupp där 3 gymnaster från Malmö var uttagna.; Ida Staafgård, Maya Ahlgren och Tonya Paulsson. För övrigt har det varit deltagande från Skåne på tävlingar som USM, Riksmästerskapen och Rikscupen, med flera medaljer till Skåne. Vi har också tillbringat en härlig vecka på läger på Lingvallen.

10 Manlig Artistisk Gymnastik Manlig AG i Syd består endast av en förening, GK Motus-Salto i Malmö. I Elitcenter tränar 6 gymnaster varav två stycken kommer från Motus-Salto. Carl Green deltog på EM i lag, där han gjorde en stabil tävling. I MAG junior tränar 6 gymnaster som är år. Chritian Cindric deltog på JEM i det svenska framgångsrika laget som kom på 15:e plats. Joakim, Christian och Hamza har ingått i SOK:s satsningsgrupp för OS 2020 och OS I MAG ungdom tränar 8 gymnaster som är år. Ett flertal gymnaster har tillhört utvecklingsgruppen. Samtliga i gruppen har tävlat Götalandsmästerskapet och på riksnivå. Ett flertal medaljer vid nationella mästerskapshelgen och svenska cupen i RM 1, RM 2 både i mångkamp och grenfinaler. I MAG Pojk tränar 9 gymnaster. Ett flertal gymnaster har deltagit i Götalandsmästerskap och en nationell rikstävling. MAG Bas 1 och MAG Bas 2 tränar ca 30 gymnaster som är 6-8 år och här tränar man på baserna i manlig artistisk gymnastik. Samtliga grupper utom MAG Pojk och basgruppernna har åkt på läger ett flertal gånger under Föreningsläger i Antibes för de äldre killarna och Alingsås för de yngre. Landslagskillarna har varit på ett flertal landslagsläger.

11 Rytmisk Gymnastik Möten har vi haft i samband med tävlingar och läger. En hel del mailkommunikation har förkommit. Verksamheten har fungerat bra och utvecklats. Tävlingar som de Skånska RG- föreningarna har stått för. RG-Star (rikstävling) i Landskrona i februari Regionstävling i Staffanstorp i februari Regionstävling i Landskrona i april Vårpokalen (rikstävling trupp) i Staffanstorp april SM i Kristianstad i maj DM i Kristianstad i maj Utmanargruppen. Götalands Mästerskapen i Landskrona i Miniorfinal och PVU i Kristianstad i november Nevis Cup (internationell tävling) i Staffanstorp i december. Läger/träningsdagar: UC-syd läger på Lingvallen i September, där vi även arrangerade ett riksomfattande läger för Utmanarna UC-syd dag i Staffanstorp i november UC-syd dag i Landskrona i december Nyproduktion: Ett nytt obligatoriskt fristående- och ett band-program för PVU-gruppen

12 Hopprep Hopprep bedrivs av många föreningar som ett av flera moment i barn-ungdomsgymnastiken. Hopprep finns även som inslag i motion hopprepsaerobic och i olika former av fysträning. De största och mest aktiva föreningarna när det gäller tävling och uppvisningar är GF Hoppet, Helsingborgs Turn, Höganäs Gymnastikförening, Kämpinge Gymnastikförening och Svedala Gymnastikförening. Under 2014 har det arrangerats Skåne Mästerskap Individuellt och i Parhopp. Deltagarantalet har vid dessa tävling fortsatt att öka. I februari arrangerades USM, JSM och SM i Höllviken av Kämpinge GF. Reportage sändes både i Lilla Sportspegeln och i Sydnytt. I mars stod Höganäs Gymnastikförening som arrangör för Vikingahoppet. Två välarrangerade tävlingar med intresse i media. Efter midsommar var det dags för stort internationellt hopprepsläger i Kämpinge. Förutom alla svenska deltagare deltog Estland, Finland Tyskland och Belgien. Under lägerdagarna genomfördes även en Steg 1 och en Fortsättningskurs. Under hösten samlades duktiga hoppare till en Internationell Domarkurs i Höllviken. Vid VM i Hongkong representerades Sverige av Kämpinge GF och Lycksele Korpen. Kämpinges Juniorlag vann YOUTH TOURNAMENT och fick dessutom flera medaljer i de olika grenarna. Starka prestationer av de talangfulla och mycket målinriktade unga tjejerna. I laget ingick Isa Vigren, Kajsa Arvefjäll, Julia Nydemark, Marina Jalkell och Smilla Eliasson. Kajsa Arvefjäll blev trea individuellt. Hopprepsgrupper från Helsingborg, Höganäs och Kämpinge har besökt flera skolor i Skåne för att lära ut teknik och konster. Dessa dagar är en stor inspirationskälla för lärare och elever vad gäller att skapa friskvårds och rörelse aktiviteter på skolgårdarna. Kämpinge deltog i den första European Show Contest för lag med 4-6 deltagare i Graz i Österrike i November och tjejerna kom här på en andra plats. Resan till Hongkong blev en stor upplevelse för de duktiga hoppreparna men även för det stora föräldragänget som med blågula flaggor ständigt syntes på läktaren.kämpingegänget avslutade ett oförglömligt VM med att bli fyra i World Cup. Tack Gymnastikförbundet Syd för det ekonomiska bidraget till VM satsningen. Nu vill vi jobba för fortsatt utveckling av aktiviteten HOPPREP både som lek, tränings och tävlingsform.

13 Aerobic Gymnastics Vi har under 2014 fortsatt arbetet med vision 2020 i de aktiva föreningarna. Vi har haft en genomgång av nya uppförandekoden för alla föreningar i Aerobic Gymnastics. Vi har även fått det nya startprogrammet i Aerobic Gymnastics från Gymnastikförbundet. Arbetet med att utveckla bredden i region Syd har fortsatt, genom våra Skånetävlingar och 45 sekunders grupper samt läger. Vi har arrangerat två tävlingar i Skåne Cupen vår tävlingen i Trelleborg och höst tävlingen i Malmö. Totalt har vi haft ca 70 deltagare. Vi har under året arrangerat en artistiskdomarutbildning och har 3 nya artistiska domare i Aerobic Gymnastics i region Syd. Vi har haft träffar med regionens tyckare och domare för att hålla dem uppdaterade. Vi arrangerade ett dagläger på Lingvallen under juni månad med ca 20 deltagare och ett helg läger på Lingvallen i september med ca 50 deltagare. Givetvis har vi haft en förening representerad på EUROGYM och det var Trelleborgs Gymnastics and Dance Club. Aerobic Gymnastics var även en prova på aktivitet på EUROGYM med Maria Qvarfort som instruktör. Vi har under året haft 3 kommittémöten.

14 Trampolin Trampolinåret i vår region har varit mycket bra ur ett tävlingsperspektiv, det blev totalsegrar i Svenska Cupen och en Svenskmästare i USM. Det har även utbildats nya tränare under året som gör att vi kan ta hand om fler trampolingymnaster. Som vanligt så samarbetar vi inom vår egen region med föreningar inom GF Väst när vi tävlar på regionsnivå, det har varit 4 stycken regionstävlingar under året varav två stycken har arrangerats i Klippan och de andra två hade Sjövalla/SACRO och GK Frivolten som arrangörer. Det har varit bra deltagande från FK Tor och Klippans GK på dessa tävlingar vilket även synts i resultatlistorna. Under året så har vi genomfört en utbildning i regionen, Trampolin Steg 1, med deltagare från Klippans GK och VIGÖR i Viken. Vi har även haft 2 stycken tränare på Trampolin Steg 3 utbildning under året.

15 Truppgymnastik Vi i trupptävlingskommittén vill sammanfatta det gångna året 2014 så här: Carina Lundh valdes in i kommittén under hösten. Under våren arrangerades det trupptävlingar på 3 ställen i Skåne. I 8 olika klasser deltog sammanlagt 63 lag från 20 olika föreningar. Den 10-12/1 genomfördes en ny domarkurs med 4 deltagare. Den 29-31/8 genomfördes en ny domarkurs med 8 deltagare. I år genomfördes inget trupptävlingsforum pga för dåligt intresse. TTK beslutade att vänta till januari 2016 med nästa forum då nya tävlingsregler kommit ut. Under hösten arrangerades det trupptävlingar på 6 olika ställen i Skåne. I 38 olika klasser deltog sammanlagt 356 lag från 31 föreningar. Truppkommitténs mail dit alla föreningar kan skicka frågor fungerar bra. Alla i truppkommittén har ansvar vid olika tidpunkter under året att kolla av mailen och se till att de blir besvarade. Truppkommittén har under 2014 haft 4 protokollförda möten, samt ett möte på restaurang där vi belönades med god mat. Truppkommitténs ekonomi har under 2014 fortsatt vara god.

16 Utbildningar 2014 Utbildning Antal GympaKidz Show and Dance 12 Performance 5 Hjälpledarutbildning - Ledare på gång 7 Baskurs Barn och Ungdom 21 Baskurs Barn & Ungdom Grund 36 Bamsegympa Grund 21 Trupp Basic 19 Trampett steg 3 27 Teori steg 1 13 Trampett steg 1 50 HIIT- Hög Intensiv Intervall Träning 12 Hopp & Volt 16 Matta & Airtrack 19 Parkour/Freerunning steg 1 25 Trampett steg 2 10 Tumbling steg 1 32 Fantasi- & äventyrsbanor 3 Teori steg 3 13 Trampolin steg 1 7 Baskurs Barn & Ungdom Grund 28 Tumbling steg 2 24 Fristående steg 1 11 Familjegympa 8 Alla kan Gympa 12 Tricking Steg 1 9 Teori steg 1 8 GympaKidz Show and Dance 6 Inspirationsdag med flöde 5 Gymmix Trendkonvent 6 Gymmix Seniorkonvent 19 Pilates Spirals 11 6 Alla kan Gympa - läger 6 Artistisk Domarutb. Aerobic Gymnastics 3 Trampett steg 1 18 Baskurs Barn & Ungdom Grund 35 Tumbling steg 1 29 Gympakonfirmation Trupp Basic 16 Gymmix Baskurs 15 Utbildning Antal Gymmix Aerobic/Step Up 5 Gymmix Gympa 6 Gymmix EFIT 11 Latin Dance 3 Gymmix Styrka och rörlighet 4 Tumbling steg 2 13 Baskurs Barn och Ungdom 8 Parkour/Freerunning Steg 2 17 Gymmix on Tour - Gruppträn. ledardag 38 Teori steg 1 32 Baskurs Barn & Ungdom Grund 64 Barnkonvent o Gympa Kidz on Tour 43 Tumbling steg 1 15 Trupp Basic 16 Teori steg 2 6 GympaKidz Action 8 Alla kan Gympa - konvent 8 Regionsdomarkurs Trupp 9 Fristående steg 1 11 Tumbling steg 1 21 Hopp & Volt 23 Bamsegympa Grund 18 Hjälpledarutbildning - Ledare på gång 18 Baskurs Barn och Ungdom 13 Mera Bamsegympa 8 Matta & Airtrack 23 Baskurs Barn och Ungdom 9 Trampett steg 2 38 Fristående steg 1 23 Trampett steg 1 43 Aerobic Gymnastics Steg 1 7 Baskurs Barn och Ungdom 31 Trupp Basic 12 Domarkurs Kv AG steg 2 8 Trupp Basic 14 Parkour Steg 1 8 Trampett steg 1 13 Teori steg 1 8 Pilates Spirals 12 6

17 Läger 2014 Lingvallens läger utökas varje år och är välbesökta. Under 2014 hade vi även besök av Gymnastikfabriken som arrangerade ett AG-läger hos oss. Under första veckan på sommarlovet välkomnade vi barn på dagläger, ett läger med prova på verksamhet inom olika idrotter. Förutom våra välbesökta truppläger arrangerades det läger i många andra discipliner. Vårt årliga konfirmationsläger är som alltid välbesökt. Läger Antal Läger Antal Läger 70 Aerobic Gymnastic - Regionalt läger 46 Winter Jam 47 Gympakonfirmation Truppläger 1 (med och utan) 76 Summer JAM 62 Truppläger 2 (med och utan) 70 Truppläger 3 (med och utan) 50 Truppläger 4 (med och utan) 37 Truppläger 5 (med och utan) 18 Truppläger 6 (med och utan) 75 Rytmisk Gymnastik - Regionsläger 35 24:an på Lingvallen 66 Alla kan Gympa 90 Idrottsskola 5-dagar 10 Idrottsskola 3-dagar 22 Gympa Kidzläger 48

18 Föreningsläger Under 2014 har vi haft en mängd Gymnastikföreningsläger och även läger eller kick offer från andra idrotter och grupper samt några lägerskolor. Vi har verksamhet under hela året och många föreningar önskar föreningsläger på Lingvallen. Önskan om en tillbyggd hall är fortsatt stor från många föreningar.

19 EUROGYM Under 2014 arrangerades EUROGYM i Helsingborg och Syd deltog med 2 trupper. En Alla Kan Gympa grupp med gymnaster från GF Ling och en grupp gymnaster med 25 deltagare från olika gymnastikföreningar i Syd. Dessa 25 gymnasterna tränade in sitt program på ett läger på Lingvallen som var förlagt dagarna före EUROGYM veckan. Gymnastikförbundet Syd har under hela 2014 varit delaktiga och hjälpt till administrativt både före och under EUROGYM.

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30 Statistik Jämförande utveckling i antal aktiva gymnaster År Syd Sverige Statistik för Gymnastikförbundet Syds gymnastikföreningar År Antal Top 10 av Gymnastikförbundet Syds föreningar Förening Antal medlemmar 1. Kämpinge GF GK Motus - Salto Lugi GF GF Kom Loss Svedala Gymnastik O IF GF Fram Bjerreds GF Helsingborgs Turnförening GF Ling Höganäs GF 595 Regionsindelningen (enligt inskickad Årsrapport 2014) Region Gymnastikförbundet Antal medlemmar Antal föreningar GF Norr GF Mitt GF Mellansvenska GF Öst GF Uppsvenska GF Sydost GF Väst GF Syd

31 Gymnastikförbundet Syds styrelsen Organisation Ordförande Bengt Borgh Vice ordförande Palmi Thor Thorbersson Ledamöter Kassör Per Malmborg Jan Ottebrant Jan Sewring Max Strandberg Adjungerad ledamot Kevin Qvarnström Henrik Håkansson f o m 23/9-14 Adjungerade Anläggningsansvarig Kajsa Wedberg Utbildningsansvarig Pia Holm Sekreterare Christel Attermalm Valberedningssamordnare Stefan Borgshammar Hedersordförande Ebbe Nilssson Revisorer Viveca Åkesson Christer Månsson Hedersledarmot Per Lilja Gymnastikförbundet Syds kansli Gymnastikförbundet Syd Lingvägen Ängelholm syd@gymnastik.se Anläggningsansvarig Kajsa Wedberg Utbildningsansvarig Pia Holm Informationsansvarig Christel Attermalm

32 Organisation Gymnastikförbundet Syds kommittéer Barn- och ungdomskommittén Charlotte Wennberg, Maria Qvarfort, Pernilla Jansson, Johanna Olsson, Annika Hernmo, Madelene Borg, Jessica Österman och Emelie Lundin Alla Kan Gympa Kommittén Jeanette Andersson, Birgitta Green, Gisela Teltscher, Jessica Green, Linda Kronholm Gymmixkommitten Åsa Roos, Gunnel Thornberg, Jenny Kastberg, Johanna Viltare Kvinnlig Artistisk Gymnastik kontaktperson Annzinita Malmborg Manlig Artistisk Gymnastik - kontaktperson Frederic Pierreville Rytmisk Gymnastik kommittén Jenny Engdahl, Eva Rodriguez, Ann Ceimertz och Anna-Karin Kinhult Aerobic Gymnastics kommittén Maria Qvarfort, Pia Nilsson, Emilia Dahlberg Hopprepskommittén Kajsa Murmark, Liv Murmark, Åsa Persson, Charlotte Krokstorp Trampolinkommittén Johan Ekenberg, Ulf Öst Trupptävlingskommittén Linda Strandqvist, Marie Lindström, Cecilia Hjelm, Malin Courel, Maria Hjern,Sofia Wetterberg, Sara Billberg, Shiralee McGowen och Carina Lundh

33 Tävlingsresultat RYTMISK GYMNASTIK SM C4 seniortrupp guld ( guld käglor och guld boll / band ) Landskrona Kv.GF silver (silver käglor & silver boll / band ) JSM Nevis RGK juniortrupp silver ( final guld ), Ungdomstrupp Landskrona kv GF brons Duo Landskrona Kv.GF guld och Landskrona Kv.GF brons DM 1:a Josefine Olsson, Landskrona kv GF 2:a Erika Gustafsson, Landskrona kv GF 3:a Fanny- Petersson C4 gymnasterna JDM 1:a Olivia Kristensson-Nilsson, Landskrona kv GF 2:a Agnes Elg Appelros, Nevis RGK 3:a Nejra Bilkanovic, GF Balans UDM 1:a Meja Engdahl Petersson, Landskrona kvgf 2:a Viktoria Christov, Nevis RGK 3:a Irina Preobrazhenskaya, Nevis RGK Duo 1:a Doruntina/Wilma, Landskrona kv GF 2:a Liza/Stephanie, Nevis RGK 3:a Linette/Dallila, Nevis RGK Trupp 1:a C4 gymnasterna 2:a Nevis RGK 3:a Landskrona kv GF Duo 1:a Landskrona Kv.GF 2:a Nevis RG 3:a GF Balans SM 2:a Josefine Olsson, Landskrona Kv.GF ( silver I tunnband, boll och käglor ) JSM 2:a Agnes Elg Appelros Nevis RGK ( Agnes brons band och Olivia Kristensson-Nilsson, LKGF brons i käglor ) USM 2:a Meja Engdahl Petersson, Landskrona Kv.GF LAG SM Seniorer Landskrona Kv.GF silver Juniorer Landskrona Kv.GF guld, Nevis RG silver Ungdom Nevis RG brons NM C4 gymnasterna brons i trupp ( brons i käglor och silver i boll/band ) Josefine Olsson Landskrona Kv.GF silver i lag Olivia Kristensson Nilsson Landskrona Kv.GF brons i lag Duo Landskrona Kv.GF silver Juniortrupp Nevis RG sjätteplats VM Josefine Olsson, Landskrona Kv.GF placering 80 totalt ( Nummer 43 i käglor ) Skåne Danmark: Guld till Skåne! Ungdomstrupp: Landskrona Kv.GF guld Juniortrupp: Nevis RG guld Junior Duo: guld Landskrona Kv.GF och silver Nevis RG Senior Duo: guld Landskrona Kv.GF Ungdomar in:. brons Viktoria Christov, Nevis RG Juniorer ind: guld Agnes Elg Appelros, Nevis RG, silver Doruntina Guxhuli, Landskrona Kv.GF, brons Evelina Ahlgren, Nevis RG Seniorer ind: guld Josefine Olsson, Landskrona Kv.GF och brons Olivia Kristensson-Nilsson, Landskrona Kv.GF

34 HOPPREP SM titlarna i lag och individuellt vanns av hoppare från Kämpinge GF. Svenska Mästare i lag Elin Söderlund, Sara Nässel, Tora Nyquist och Wilma Roth Svensk Mästare Ind. Josefin Holmgren Vid Dansk-Svenska Mästerskapet i Lilleröd i Danmark vann våra Svenska Mästare både Junior och seniorklassen. I VM FÖR SENIORER presterade våra Svenska Mästare på topp Silver i Dubbelrep, fyra personer Brons i Snabbhet, enkelrep 4 x 30 sek Brons i Snabbhet dubbelrep 2 x 1 min I laget ingick Elin Söderlund, Sara Nässel, Tora Nyquist, Wilma Roth I Snabbhet dubbelrep 4 x 45 sek slog Alexandra Filipovic, Josefin Holmgren, Linnea Murmark, Selma Kjellin nytt svenskt rekord med 571 steg. Ett alldeles fantastiskt resultat bara ett steg från Världsrekordet som slogs i samma tävling (572 steg) AEROBIC GYMNASTICS USM 2014, IND DAM Tilde Karlsson, Trelleborg Gymnastics and Dance Club tog guld. JSM 2014, IND DAM Linnéa Nilsson, Perform Aerobic Gymnastics Club, Staffanstorp tog brons. SM 2014, IND DAM Michelle Fana, Perform Aerobic Gymnastics Club, Staffanstorp tog brons. TRAMPOLIN På nationellnivå så har vi haft deltagande från regionen i Svenska Cupen, även här är det FK Tor och Klippans GK som har bidragit med gymnaster. De mest framträdande resultaten i denna tävlingsserie är i individuell trampolin Klass 2 Flickor där Alice Flensburg från Klippans GK kom på 1:a plats, i Klass 3 Flickor kom Linnéa Larsson från Klippans GK på 1:a plats och Moa Thorstensson från FK Tor på 2:a plats och precis utanför pallen, med någon ynka poäng, kom Nora Nyhuus, Klippans GK, på 4:e plats. I DMT kom Lovisa Widbom från Klippans GK/FK Tor på 2:a plats med Alice Flensburg på 4:e plats. I synkrontrampolin kom Alice Flensburg i par med Linnéa Larsson från Klippans GK på en 2:a plats. Totalt så var det 12 stycken gymnaster från regionen som var med och tävlade i Svenska Cupen under året. Det fanns även deltagare från GF SYD med på SM-tävlingarna i Mölndal, det var 7 stycken gymnaster och åter igen var det FK Tor och Klippans GK som representerade regionen. I individuell trampolin var det återigen Alice Flensburg som tog steget upp på 1:a platsen, denna gång i ungdomsklassen, och med Moa Thorstensson på 2:a plats och som dessutom kom på 3:e plats i DMT. I dessa två finaler, individuell trampolin ungdom flickor och DMT damer, så var halva finalfältet från Klippans GK och FK Tor. Nordiska Mästerskapen avgjordes 2014 i Espoo, Finland. Deltog här gjorde Trude Nyhuus och Nora Nyhuus från Klippans GK och Lovisa Widbom från FK Tor. I Seniorklassen Damer kom Trude Nyhuus på 5:e plats och Lovisa Widbom på 6:e plats. I ungdomsklassen kom Nora Nyhuus på 11:e plats och var bästa svenska i denna klass.

35 MANLIG ARTISTISK GYMNASTIK Carl Green silver på Nord EM i hopp Carl Green Nord EM silver i lag. Hamza Gungur guld på Mälarcupen i fristående bygel och räck, reserv på JEM. Chritian Cindric guld JNM bygelhäst Joakim Lenberg guld på UNM i räck, 4:a på UNM i mångkamp, 8:a på future cup i Österrike. Tony Do guld i fristående på Juniorcupen. TRUPP GYMNASTIK Skånska framgångar i Nationella tävlingar är: RT 2 i Halmstad: Höganäs GF Mixed 2:a RT 3 i Lund: Ö Torp damer 3:a Lugi GF herrar 1:a GK Motus-Salto herrar 2:a RM 3 Ä i Järfälla: GK Splitt damer 1:a GK Engelholmsgymnasterna damer 2:a GF Ling flickor 3:a RM 1 i Helsingborg: Dalby GF damer 1:a Hbg Turn damer 3:a RC 3 i Växjö: GF Ling flickor 3:a MotusSalto herrar 1:a USM i Haninge: GK MotusSalto herrar 1:a UC i Ängelholm: Höganäs GF damer 1:a GF Fram herrar 3:a JSM i Helsingborg: Höganäs GF damer 2:a GF Fram herrar 3:a JC i Höganäs: GF Fram herrar 2:a Svenska Cupen i Höganäs: GK MotusSalto damer 1:a Höganäs GF damer 3:a SM i Borås: Höganäs GF damer 1:a GF Fram herrar 3:a Skånska framgångar i internationella tävlingar är: NM i Reykjavik: Höganäs GF damer 3:a Alla resultat från de skånska tävlingarna ligger på Syds hemsidan.

36

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 2012 Innehållsförteckning Styrelsens sammanfattning 3 AU Gymnastik 4 AU Lingvallen/Lingvallen 5 Barn och Ungdom 6 AllaKanGympa 7 Gymmix/Gruppträning 8 Kvinnlig Artistisk Gymnastik

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2010. Gymnastikförbundet Syd

Verksamhetsberättelse 2010. Gymnastikförbundet Syd Verksamhetsberättelse 2010 Gymnastikförbundet Syd Styrelse Ordförande Vice ordförande Kassör Sekreterare Ledamöter Valberedningen Ordförande Ledamot Ledamot Sissi Sturesson Carina Lundh Paul Ståhlhane

Läs mer

Strängnäs GF Verksamhetsberättelse

Strängnäs GF Verksamhetsberättelse 2014 Strängnäs GF Verksamhetsberättelse Året som gått Strängnäs GFs gångna år har sett annorlunda ut än tidigare år. Nya samarbeten har skapats, förändring i träning- och tävlingsplanering samt att föreningen

Läs mer

Gymnastikförbundet Syds VERKSAMHETSBERÄTTELSE

Gymnastikförbundet Syds VERKSAMHETSBERÄTTELSE Gymnastikförbundet Syds VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2017 Innehållsförteckning Styrelsens sammanfattning 3 Lingvallen 4 Barn och Ungdom 5 Parkour/Freerunning och Tricking 6 AllaKanGympa 7 Gymmix/Gruppträning

Läs mer

Gymnastikförbundet Syds VERKSAMHETS- BERÄTTELSE

Gymnastikförbundet Syds VERKSAMHETS- BERÄTTELSE Gymnastikförbundet Syds VERKSAMHETS- BERÄTTELSE 2016 Innehållsförteckning Styrelsens sammanfattning 3 Lingvallen 4-5 Barn och Ungdom 6 Parkour/Freerunning otricking 7 AllaKanGympa 8 Gymmix/Gruppträning

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse FÖRENINGEN DACKEGYMNASTERNA Verksamhetsberättelse Föreningen Dackegymnasternas ordförande Ett år går fort när man har roligt och nu har ännu ett gymnastikår genomförts av våra fantastiska

Läs mer

Gymnastik- utbildarna. Kvalité Kompetens

Gymnastik- utbildarna. Kvalité Kompetens Gymnastik- utbildarna Kunskap Kvalité Kompetens Gymnastikutbildarna Vad är det? Gymnastikutbildarna är varumärket för all utbildningsverksamhet inom Gymnastikförbundet och erbjuder efterfrågad utbildning

Läs mer

GK Engelholmsgymnasterna

GK Engelholmsgymnasterna GK Engelholmsgymnasterna Årsbokslut för räkenskapsåret 2014-07-01-2015-06-30 Styrelsen för GK Engelholmsgymnasterna avger härmed följande årsbokslut Innehåll Verksamhetsberättelse 2 Resultaträkning 9 Balansräkning

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2012 1 INNEHÅLL 1. ANTAL MEDLEMMAR... 3 2. STYRELSEN... 3 3. GRUPPER... 3 Aerobics gymnastics... 3 Hopprep... Fel! Bokmärket är inte definierat. Kids.... 4 Bamsegympa... Fel! Bokmärket

Läs mer

www.gymnastik.se/mellansvenska www.facebook.com Gymnastikförbundet Mellansvenska Vårt kansli, beläget i Örebro, med tre anställda idrottskonsulenter.

www.gymnastik.se/mellansvenska www.facebook.com Gymnastikförbundet Mellansvenska Vårt kansli, beläget i Örebro, med tre anställda idrottskonsulenter. Regionen bildades den 1 januari 2010 till nuvarande form. Vi är tillsammans ca 32 500 medlemmar i 192 föreningar i Södermanland, Värmland, Västmanland, Örebro län och Östergötland (som alla tidigare var

Läs mer

Välkomna till SM i rytmisk gymnastik i Kristianstad!

Välkomna till SM i rytmisk gymnastik i Kristianstad! Välkomna till SM i rytmisk gymnastik i Kristianstad! PLATS Kristianstads Arena, Västra Storgatan 69, Kristianstad GOLV & TAKHÖJD Ljusblå heltäckningsmatta 13 x 13 Fri takhöjd. MUSIK CD-skiva. Lämnas väl

Läs mer

SM-VECKAN Programblad

SM-VECKAN Programblad SM-VECKAN 2019 Programblad Aerobic Gymnastics KVINNLIG ARTISTISK GYMNASTIK MANLIG ARTISTISK GYMNASTIK Parkour RYTMISK GYMNASTIK TRAMPOLIN & DMT Tricking TRUPPGYMNASTIK Gymnastik i alla dess former när

Läs mer

2013-2014 Förslag till Förbundsmötet 2012

2013-2014 Förslag till Förbundsmötet 2012 GYMNASTIKEN VILL! 2013-2014 Förslag till Förbundsmötet 2012 1 2 Svensk Gymnastik siktar på framgång. Gymnastiken Vill ska leda oss dit. Gymnastiken Vill är Gymnastikförbundets gemensamma idédokument. Här

Läs mer

Gymnastikförbundet Syds VERKSAMHETS- BERÄTTELSE

Gymnastikförbundet Syds VERKSAMHETS- BERÄTTELSE Gymnastikförbundet Syds VERKSAMHETS- BERÄTTELSE 2015 Innehållsförteckning Styrelsens sammanfattning 3 Lingvallen 4-5 Barn och Ungdom 6 Parkour/Freerunning otricking 7 AllaKanGympa 8 Gymmix/Gruppträning

Läs mer

SAMMANSTÄLLNING FRÅN GYMNASTIKFORUM 17 OKT 2015

SAMMANSTÄLLNING FRÅN GYMNASTIKFORUM 17 OKT 2015 SAMMANSTÄLLNING FRÅN GYMNASTIKFORUM 17 OKT 2015 Under Gymnastikforum träffades flertalet RG-föreningar i Sverige för att diskutera olika utvecklingsområden vad gäller Svensk RG. Föreningar som var representerade

Läs mer

LÄGER 2010. Läger utan egna ledare

LÄGER 2010. Läger utan egna ledare LÄGER 2010 Läger utan egna ledare 13-16 juni Läger 1 utan egna ledare 4 dagar 17-20 juni Läger 2 utan egna ledare 4 dagar 21-24 juni Läger 3 utan egna ledare 4 dagar 2-6 augusti Läger 4 utan egna ledare

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 20150701-20160630 FÖRENINGEN DACKEGYMNASTERNA 20150701-20160630 Verksamhetsberättelse 20150701-20160630 Föreningen Dackegymnasternas ordförande Tänk att ännu ett gymnastik-år har

Läs mer

Styrelsen för Göteborgs Turnförening får här avge följande berättelse för verksamhetsåret 2013.

Styrelsen för Göteborgs Turnförening får här avge följande berättelse för verksamhetsåret 2013. Årsberättelse Göteborgs Turnförening 2013 Styrelsen för Göteborgs Turnförening får här avge följande berättelse för verksamhetsåret 2013. STYRELSE Ordförande Kassör Sekreterare Ledamöter Suppleanter Robert

Läs mer

Verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2014 Norrköpings Gymnastikförening

Verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2014 Norrköpings Gymnastikförening Verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2014 Norrköpings Gymnastikförening Styrelsen avger följande berättelse för föreningens 135:e verksamhetsår: FÖRENINGENS VALDA FUNKTIONÄRER Styrelse ordförande

Läs mer

Gymnastiken SYD vill!

Gymnastiken SYD vill! Gymnastiken SYD vill! 2011-2012 Kraftsamling mot gemensamma mål Gymnastikförbundet Syd har utifrån Gymnastiken Vill sammanfattat den målsättning och verksamhetsinriktning som vi konkret vill arbeta efter

Läs mer

1. Allmänna tävlingsbestämmelser Rytmisk Gymnastik

1. Allmänna tävlingsbestämmelser Rytmisk Gymnastik INNEHÅLL Förord... 2 1. Allmänna tävlingsbestämmelser Rytmisk Gymnastik... 3 1.1 Rikstävlingar Rytmisk Gymnastik... 3 1.2... 3 1.3 Anmälningsrutiner... 3 1.4 Startordning... 4 1.5 PM... 4 1.6 Regler och

Läs mer

Enklare insteg för utbildning Barn och Ungdom

Enklare insteg för utbildning Barn och Ungdom 2013-04-18 Enklare insteg för utbildning Barn och Ungdom Syfte Ett av målen i Vision 2020 är att kraftfullt öka antalet medlemmar i våra föreningar. För att kunna uppnå detta mål behövs väsentligt fler

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 20120701-20130630 Verksamhetsberättelse 20120701-20130630 Föreningen Dackegymnasternas ordförande Tack alla entusiastiska ledare, gymnaster och föräldrar för ett toppen år! Inför

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN 2014

VERKSAMHETSPLAN 2014 VERKSAMHETSPLAN 2014 VERKSAMHETSPLAN FÖR GYMNASTIKFÖRBUNDET NORR 2014 Vision 2020 fortsätter vara riktmärket för vår verksamhet. Vi ökar medlemmar om än i svag takt. För att öka tempot ska vi hjälpa och

Läs mer

USM JSM Rytmisk Gymnastik

USM JSM Rytmisk Gymnastik USM JSM Rytmisk Gymnastik 18 19 april 2009 Glumslövs Idrottshall Arr: Landskrona Kvinnliga GF i samarbete med Svenska Gymnastikförbundet och Landskrona Fritid o Kultur Tider: Lördag 08.00 09.50 Förträning

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2012

Verksamhetsberättelse 2012 Verksamhetsberättelse 2012 Söderhamns Gymnastikförening redovisar här sin verksamhetsberättelse för perioden 2012-01-01 -- 2012-12-31 1. Fakta om verksamhetsåret Styrelse På föreningens årsmöte den 3/3

Läs mer

Minnesanteckningar från RG Tävlingsforum 26-27 januari 2008

Minnesanteckningar från RG Tävlingsforum 26-27 januari 2008 Minnesanteckningar från RG Tävlingsforum 26-27 januari 2008 Diskussion: Föreningar som ej har RG hur får vi de intresserade av att bli RGföreningar? Lägga ut på RG:s hemsida att vi har våra RG-längor som

Läs mer

Förord. Följande dokument ska läsas ihop med tävlingsbestämmelser - Gymnastikförbundets Stadgar. - Tekniskt Reglemente

Förord. Följande dokument ska läsas ihop med tävlingsbestämmelser - Gymnastikförbundets Stadgar. - Tekniskt Reglemente Förord Tävlingsbestämmelser Kvinnlig Artistisk Gymnastik (Kv AG) är framtagna av Gymnastikförbundets Kvinnliga Artistiska Tekniska Kommitté (KTK) och godkända av Gymnastikförbundets Generalsekreterare.

Läs mer

Gymnastikförbundet Syds VERKSAMHETSBERÄTTELSE

Gymnastikförbundet Syds VERKSAMHETSBERÄTTELSE Gymnastikförbundet Syds VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2018 Innehållsförteckning Styrelsens sammanfattning 3 Lingvallen 4 Barn och Ungdom 5 Parkour/Freerunning och Tricking 6 AllaKanGympa 7 Gymmix/Gruppträning

Läs mer

Tävlingsbestämmelser 2014 Kvinnlig Artistisk Gymnastik. Uppdaterat 6 juni 2014

Tävlingsbestämmelser 2014 Kvinnlig Artistisk Gymnastik. Uppdaterat 6 juni 2014 Kvinnlig Artistisk Gymnastik Uppdaterat 6 juni 2014 Förord Tävlingsbestämmelser Kvinnlig Artistisk Gymnastik (Kv AG) är framtagna av Gymnastikförbundets Kvinnliga Artistiska Tekniska Kommitté (KTK) och

Läs mer

TeamGym inom UEG. Per Sjöstrand ledamot Technical Committee TeamGym UEG. UEG = Union Européenne de Gymnastique

TeamGym inom UEG. Per Sjöstrand ledamot Technical Committee TeamGym UEG. UEG = Union Européenne de Gymnastique TeamGym inom UEG Per Sjöstrand ledamot Technical Committee TeamGym UEG UEG = Union Européenne de Gymnastique Agenda Utvecklingen i Europa Truppkommittén i UEG (TC-TG) Fokusområden Vad är på gång? Frågor

Läs mer

SM2015 23-24 MAJ. rytmisk gymnastik. Högskolehallen Halmstad. www.halmstadrg.se

SM2015 23-24 MAJ. rytmisk gymnastik. Högskolehallen Halmstad. www.halmstadrg.se 23-24 MAJ Högskolehallen Halmstad www.halmstadrg.se Välkomna till Svenska Mästerskapen i Högskolehallen den 23-24 maj! PLATS Högskolehallen i Halmstad, Spetsvinkelgatan 23, I -Huset, Halmstad Högskola

Läs mer

SVENSK GYMNASTIK VILL

SVENSK GYMNASTIK VILL SVENSK GYMNASTIK VILL Antagen av Förbundsmötet 2014 2 Svensk Gymnastik - rörelse hela livet Tack till alla fotografer: Maria Edstrand/Allehanda media Jesper Eriksson Jessica Green Andreas Gustafsson Popa

Läs mer

TÄVLINGSBESTÄMMELSER Truppgymnastik SYD

TÄVLINGSBESTÄMMELSER Truppgymnastik SYD TÄVLINGSBESTÄMMELSER Truppgymnastik SYD 2013-2014:2 Syds tävlingsbestämmelser kräver följande komplement: Gymnastikförbundets Bestämmelser och Reglementen Trupp (Tävlingsbestämmelser, Bedömningsreglemente

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 2014 Ordförande har ordet Ett år har gått fullt av nya intryck och stolthet. Dels är det mitt första år som ordförande i ÖGF och dels så är det ett år fullt av utveckling. Föreningen

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2013. Vendelsö Gymnastikförening

Verksamhetsberättelse 2013. Vendelsö Gymnastikförening Verksamhetsberättelse 2013 Vendelsö Gymnastikförening TRÄNINGSVERKSAMHETEN VGF har under året haft verksamhet med totalt 442 gymnaster och ledare. Basen i verksamheten är barngymnastiken med ca 165 barn

Läs mer

PM till RG Star 5-6 mars 2011 Qpoolen Hässleholm

PM till RG Star 5-6 mars 2011 Qpoolen Hässleholm PM till RG Star 5-6 mars 2011 Qpoolen Hässleholm Plats: Qpoolen, Östra Hagagatan 2, 28136 Hässleholm, http://www.hassleholm.se/qpoolen Takhöjd: I tävlingszon 13 m Matta: Ljusgrå RG matta 13x13 m Juniorer

Läs mer

8. Utbildningsverksamhet sida 9 10. 9. Tävlingsverksamhet sida 10. 10. Allmän statistik sida 11. 12. Organisation sida 13 14

8. Utbildningsverksamhet sida 9 10. 9. Tävlingsverksamhet sida 10. 10. Allmän statistik sida 11. 12. Organisation sida 13 14 Innehållsförteckning 1. Ordförande har ordet sida 2 2. Barnkommittén sida 3 3. Gymmixkommittén sida 4 4. Trupptävlingskommittén sida 5 5. Ungdomskommittén sida 6 6. Hällevikskommittén sida 7 7. Gymnastikspelsgruppen

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE GYMNASTIKFÖRBUNDET VÄST 2014

VERKSAMHETSBERÄTTELSE GYMNASTIKFÖRBUNDET VÄST 2014 VERKSAMHETSBERÄTTELSE GYMNASTIKFÖRBUNDET VÄST 2014 1 LILIAN OCH JOHAN ALMHULTS FOND Lilian och Johan Almhult har i sitt testamente inskrivit att Göteborgs Gymnastikförbund skall erhålla ett legat á 50.000

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2018

Verksamhetsberättelse 2018 Verksamhetsberättelse 2018 Föreningen Nättraby Allmänna Idrottssällskap redovisar följande verksamhetsberättelse för 2018 Styrelsens sammansättning har varit enligt nedan: Ordförande: Vice ordförande Sekreterare:

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN. Höganäs Gymnastikförening

VERKSAMHETSPLAN. Höganäs Gymnastikförening VERKSAMHETSPLAN Höganäs Gymnastikförening 2011 VERKSAMHETSPLAN FÖR 2011 Inledning Under 2011 är den övergripande och långsiktiga målsättningen och visionen för föreningen att gymnaster och ledare stannar

Läs mer

Vi ser fram emot våra gymnasters utveckling

Vi ser fram emot våra gymnasters utveckling Bakgrund Västerbottens Gymnastikförbund arrangerade 1990 gymnastikspelen i Umeå och sedan dess har Umeå GF i omgångar uppvaktat Umeå fritid för att diskutera lokalproblematiken för tävlingsgymnastiken

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 20170701 20180630 FÖRENINGEN DACKEGYMNASTERNA 20170701 20180630 Verksamhetsberättelse 20170701 20180630 Föreningen Dackegymnasternas ordförande Dackegymnasterna jubilerar detta året

Läs mer

11-12 NOVEMBER 2017 I MALMÖ

11-12 NOVEMBER 2017 I MALMÖ PM RIKSCUPEN UNGDOMSCUPEN JUNIORCUPEN SVENSKA CUPEN 11-12 NOVEMBER 2017 I MALMÖ MUSIK Mailas senast 2017-11-04 till david.cederblad@motussalto.com Döp filen med namn klass och förening. I mp3-format. GRENFINALER

Läs mer

Foto: Andreas Svensson/West Photo. Tävlingsbestämmelser Kvinnlig Artistisk Gymnastik

Foto: Andreas Svensson/West Photo. Tävlingsbestämmelser Kvinnlig Artistisk Gymnastik Foto: Andreas Svensson/West Photo Tävlingsbestämmelser Kvinnlig Artistisk Gymnastik Januari 2017 Innehållsförteckning Allmänna Tävlingsbestämmelser 2017... 4 1. Rikstävlingar Kvinnlig Artistisk Gymnastik...

Läs mer

Ändringar Tekniskt Reglemente inför 2017 sammanfattning

Ändringar Tekniskt Reglemente inför 2017 sammanfattning Ändringar Tekniskt Reglemente inför 2017 sammanfattning Övergripande del Förkortn. Teknisk kommitté ersatt med Tävlingskommitté Våra kommittéers uppdrag är mycket bredare än att bara hantera tekniska frågor.

Läs mer

Svenska Mästerskapshelgen i Artistisk Gymnastik 2015

Svenska Mästerskapshelgen i Artistisk Gymnastik 2015 Halmstad den 16 februari 2015 Halmstad Frigymnaster arrangerar, i samarbete med Gymnastikförbundet Svenska Mästerskapshelgen i Artistisk Gymnastik 2015 Hjärtligt välkomna till Halmstad Arena den 1-3 maj

Läs mer

Tävlingsbestämmelser Manlig Artistisk Gymnastik-

Tävlingsbestämmelser Manlig Artistisk Gymnastik- Tävlingsbestämmelser 2018 - Manlig Artistisk Gymnastik- Innehållsförteckning 1 Allmänna tävlingsbestämmelser Manlig Artistisk Gymnastik... 4 1.1 Rikstävlingar Manlig Artistisk Gymnastik... 4 1.2 Inbjudan...

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse FÖRENINGEN DACKEGYMNASTERNA Verksamhetsberättelse Föreningen Dackegymnasternas ordförande Ännu ett härligt gymnastik-år är till ända. Jag valdes in i styrelsen vid förra årsmötet,

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN FÖR UPPSALA GYMNASTIKFÖRENING 2013

VERKSAMHETSPLAN FÖR UPPSALA GYMNASTIKFÖRENING 2013 Inledning VERKSAMHETSPLAN FÖR UPPSALA GYMNASTIKFÖRENING 2013 Uppsala Gymnastikförening är en ideell förening som fyller 100 år, 2014! Föreningen har en stor bredd med aktiviteter för livets alla skiftningar

Läs mer

Version 2015-02-05 INNEHÅLL. Allmän tävlingsinformation Tävlingar våren 2015 Lathund att anordna en tävling Kontaktlista

Version 2015-02-05 INNEHÅLL. Allmän tävlingsinformation Tävlingar våren 2015 Lathund att anordna en tävling Kontaktlista INNEHÅLL Allmän tävlingsinformation Tävlingar våren 2015 Lathund att anordna en tävling Kontaktlista ALLMÄN TÄVLINSINFORMATION Svenska bedömningsreglementets senaste version gäller där inget annat anges.

Läs mer

Verksamhets- berättelse

Verksamhets- berättelse Verksamhets- berättelse 2010 Brunflo Gymnastikförening Sida 2 (6) Innehållsförteckning Styrelsens verksamhetsberättelse 3 Gruppernas Verksamhetsberättelser 5 Barn och Ungdomssektionen 5 Barngymnastik 4-6

Läs mer

1(5) Verksamhets- berättelse

1(5) Verksamhets- berättelse 1(5) Verksamhets- berättelse 2014 SUNDSVALL ORTVIKENS BÅGSKYTTEKLUBB VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2014 Styrelsen 2014 2(5) Ordförande Rune Andersson Vice ordf. Erik Peräinen (avgick på egen begäran hösten

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2006 Några höjdpunkter under året: Invigning av hoppgropsanläggning, föreningens största investering någonsin Föreningen växer och räknar numera med över 500 medlemmar Linn Nilsson

Läs mer

Mötet öppnas inledning

Mötet öppnas inledning Mötet öppnas inledning Protokoll nr 354, fört vid sammanträde med Svenska Gymnastikförbundets STYRELSE fredagen den 30 november 2012 på Hotell Sergel Plaza, Stockholm. Närvarande: Malin Eggertz Forsmark

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse för 852000-4519 Verksamhetsåret 2014 Sida 1 Verksamhetsberättelse 2014 Styrelsen Styrelsen har under året bestått av Ida Larsson, ordförande Peter Ramstedt, vice ordförande Mats Månsson,

Läs mer

RC1 Y 2017, Trupp. Resultat: RC 1 Y Kval

RC1 Y 2017, Trupp. Resultat: RC 1 Y Kval Resultat: RC 1 Y Kval Pl. # Lag Fristående Tumbling Trampett Total 1 44(4) Nacka GF 14,850 12,550 11,350 38,750 2 30(3) GK Motus-Salto lag 2 14,800 12,200 11,700 38,700 3 29(3) GK Splitt lag 2 13,800 12,000

Läs mer

Styrelsen har haft 8 protokollförda möten under säsongen

Styrelsen har haft 8 protokollförda möten under säsongen Handbollsklubb Sida 1 av 6 Verksamhetsberättelse Ljunghusens Handbollsklubb, säsongen 2013/2014 Styrelse Klas Olsson, ordförande tom februari Jan Persson, ordförande from mars Carina Ostrander, sekreterare

Läs mer

Höstpokalen Datum: Plats: Tider: Tränare: Endast utförande bedöms. Juniorer/Seniorer tillåts inte tävla Fristående.

Höstpokalen Datum: Plats: Tider: Tränare: Endast utförande bedöms. Juniorer/Seniorer tillåts inte tävla Fristående. Höstpokalen 2017 Datum: Plats: Tider: Tränare: 29 Oktober Kristianstads Arena (A-Hallen) Västra Storgatan 69, 291 54 Kristianstad För vägbeskrivning se bilaga. 08.45 Förträning 09.30 Domarmöte 10.30 Tävlingstart

Läs mer

INBJUDAN TRUPPGYMNASTIK BORÅS 1-2 JULI. Boråshallen

INBJUDAN TRUPPGYMNASTIK BORÅS 1-2 JULI. Boråshallen INBJUDAN TRUPPGYMNASTIK BORÅS 1-2 JULI Boråshallen Borås Gymnastiksällskap och Gymnastikförbundets Trupptävlingskommitté hälsar er välkomna till TRUPP SM 2017 BORÅS 1-2 JULI BORÅSHALLEN INFORMATION Information

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2014

Verksamhetsberättelse 2014 Verksamhetsberättelse 2014 1 Innehåll 1. Antal medlemmar... 3 2. Styrelsen... 3 3. Grupper... 3 Bamsegympa... 3 Barngymnastik... 3 Hopprep... 3 Tävlingsgruppen:... 3 Hopprep yngre... 4 4. Uppvisningar...

Läs mer

MALMÖ BOXING CENTERS VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2012-01-01-2012-12-31

MALMÖ BOXING CENTERS VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2012-01-01-2012-12-31 MALMÖ BOXING CENTERS VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2012-01-01-2012-12-31 STYRELSEN har under verksamhetsåret haft följande sammansättning: Ronnie Rosberg. Ordförande Klara Svensson. Sekreterare Thomas Lundin.

Läs mer

Siffran inom parentes förra året placering på listan

Siffran inom parentes förra året placering på listan DEN TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2015 Listan baseras på Landslagsmeriter, mästerskapsplaceringar och placering i Sverige bästa statistiken och övriga tävlingsprestationer. Island Games

Läs mer

Foto: Andreas Svensson/West Photo. Tävlingsbestämmelser Kvinnlig Artistisk Gymnastik

Foto: Andreas Svensson/West Photo. Tävlingsbestämmelser Kvinnlig Artistisk Gymnastik Foto: Andreas Svensson/West Photo Tävlingsbestämmelser Kvinnlig Artistisk Gymnastik Januari 2018 Innehållsförteckning Allmänna Tävlingsbestämmelser 2018... 4 1. Rikstävlingar Kvinnlig Artistisk Gymnastik...

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN FÖR UPPSALA GYMNASTIKFÖRENING 2015

VERKSAMHETSPLAN FÖR UPPSALA GYMNASTIKFÖRENING 2015 VERKSAMHETSPLAN FÖR UPPSALA GYMNASTIKFÖRENING 2015 Inledning Uppsala Gymnastikförening är en ideell förening som fyllde 100 år 2014. Föreningen har en stor bredd med aktiviteter för livets alla skiftningar

Läs mer

En del av Gymnastikförbundet mot målen i Vision 2020

En del av Gymnastikförbundet mot målen i Vision 2020 En del av Gymnastikförbundet mot målen i Vision 2020 Eva Sundmalm, v ordf Inger Högström Westerling, ledamot Alexandra Nyström, anställd kanslist och tränare SM medalj 2013 Örebro Gymnastikförening/KIF

Läs mer

Skoghalls Innebandyklubb

Skoghalls Innebandyklubb Verksamhetsberättelse Skoghalls Innebandyklubb 2013-2014 Säsongen Föreningens 28:e säsong var den andra i Hammarö Arena. Säsong två brukar ju anses som tuff i idrottens värld. Man går in i någon sorts

Läs mer

Välkomna till JSM och pre-juniortävling i rytmisk gymnastik i Kristianstad!

Välkomna till JSM och pre-juniortävling i rytmisk gymnastik i Kristianstad! Välkomna till JSM och pre-juniortävling i rytmisk gymnastik i Kristianstad! PLATS Kristianstads Arena, Västra Storgatan 69, Kristianstad TÄVLINGSINFORMATION Pre-junior: Gymnaster födda 2003. Fristående

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 2009 Sida 2 (5) Verksamhetsberättelse för Brunflo Gymnastikförening 2009 Brunflo gymnastikförenings årsmöte 2009 hölls i kvarterslokalen i Brunflo båthamn den 3 mars. Vid mötet deltog

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2015

Verksamhetsberättelse 2015 Verksamhetsberättelse 2015 Söderhamns gymnastikförening redovisar här sin verksamhetsberättelse för perioden 2015-01-01-2015-12-31. 1. Fakta om verksamhetsåret Styrelse På föreningens årsmöte den 18/4

Läs mer

Tekniskt Reglemente 2014

Tekniskt Reglemente 2014 Foto: Christian Thomassen 2cFoto.no, per Lindström, Göran Lundqvist, Andreas Gustafsson Popa, Maria Edstrand Allehanda Media Tekniskt Reglemente 2014 Innehåll Inledning... 4 Förkortningar... 5 Definitioner...

Läs mer

Agenda möte med trampolintekniska kommittén Möte vid Gymnastikforum, Quality Friends Hotel/Solna 2015-10-17

Agenda möte med trampolintekniska kommittén Möte vid Gymnastikforum, Quality Friends Hotel/Solna 2015-10-17 Agenda möte med trampolintekniska kommittén Möte vid Gymnastikforum, Quality Friends Hotel/Solna 2015-10-17 Närvarande: Louise Nordenberg (ordförande, vid tangenterna), Thérèse Nordfors, Alex Frejemark,

Läs mer

Datum Lördag och söndag den 5-6 maj Fyrishov, Uppsala. Förträning fredag kväll Kvaltävlingar lördag Finaler söndag. Uppsala Gymnastikförening

Datum Lördag och söndag den 5-6 maj Fyrishov, Uppsala. Förträning fredag kväll Kvaltävlingar lördag Finaler söndag. Uppsala Gymnastikförening 1 Svenska Mästerskapen Trampolin & DMT Uppsala Fyrishov 5-6 maj 2012 Härmed har vi det stora nöjet att inbjuda Er alla till SM i Trampolin & DMT 2012. Arrangemanget kommer att genomföras i samarbete med

Läs mer

Vision & Mål Riksveterankommittén 2014-2020. Idrott hela livet

Vision & Mål Riksveterankommittén 2014-2020. Idrott hela livet Vision & Mål Riksveterankommittén 2014-2020 Idrott hela livet 1 Introduktion Detta dokument beskriver Riksveterankommitténs mål och vision för verksamheten 2014-2020 samt aktiviteter för att nå dit. Vi

Läs mer

TÄVLINGSBESTÄMMELSER KVINNLIG ARTISTISK GYMNASIK 2019

TÄVLINGSBESTÄMMELSER KVINNLIG ARTISTISK GYMNASIK 2019 TÄVLINGSBESTÄMMELSER KVINNLIG ARTISTISK GYMNASIK 2019 v.1.0 2019-01-28 INNEHÅLLSFÖRTECKNING Förord... 3 1 Allmänna tävlingsbestämmelser... 3 1.1 Nationella tävlingar... 3 1.2 Inbjudan och PM... 3 1.3 Startordning...

Läs mer

Verksamhetsberättelse år 2004

Verksamhetsberättelse år 2004 Verksamhetsberättelse år 2004 År 2004 var ett händelserikt år för Svenska Taekwondoförbundets ITF sektion regionalt, nationellt och internationellt. Styrelse ITF sektionens styrelse för år 2004 hade följande

Läs mer

Gymnastikförbundets. Utbildningskrav Tävling

Gymnastikförbundets. Utbildningskrav Tävling Gymnastikförbundets Utbildningskrav Tävling From 1 juli 2011 Utbildningsstruktur Nedan beskrivs utbildningsstrukturen för Gymnastikförbundets tävlingsdiscipliner. Baskursen är gemensam för alla barn- och

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2017

Verksamhetsberättelse 2017 Verksamhetsberättelse 2017 Söderhamns Gymnastikförening redovisar här sin verksamhetsberättelse för perioden 2017-01-01 2017-12-31 1. Fakta om verksamhetsåret Styrelse På föreningens årsmöte den 4 april

Läs mer

Tävlingsbestämmelser Uppsvenska 2018 vers. mars

Tävlingsbestämmelser Uppsvenska 2018 vers. mars Tävlingsbestämmelser Uppsvenska 2018 vers. mars Tävlingsbestämmelser Trupp Region Uppsvenska 2018 Bedömning Bedömning enligt Nationellt Bedömningsreglemente för tävlingar med fler än 6 gymnaster. Tävlingsbestämmelser

Läs mer

Svensk gymnastiks nya utbildningssystem

Svensk gymnastiks nya utbildningssystem Utvecklingshelg 2017 Ulf Andersson Siri Åbrandt Svensk gymnastiks nya utbildningssystem - modulbaserat och flexibelt - Bakgrund Utbildningsrevision Gymnastikförbundets utbildningsverksamhet i siffror drygt

Läs mer

Foton: Andreas Svensson/Westphoto och Maria Edstrand. Tekniskt Reglemente. Januari 2009

Foton: Andreas Svensson/Westphoto och Maria Edstrand. Tekniskt Reglemente. Januari 2009 Foton: Andreas Svensson/Westphoto och Maria Edstrand Tekniskt Reglemente Januari 2009 Innehåll TEKNISKT REGLEMENTE 2009 Inledning... 4 Förkortningar... 5 Definitioner... 5 Sektion 1 Allmänna bestämmelser...

Läs mer

Protokoll nr 1 2011. Protokoll fört vid möte med styrelsen i Gymnastikförbundet Sydost. Tid: 2011-01-09 12.00-16.00

Protokoll nr 1 2011. Protokoll fört vid möte med styrelsen i Gymnastikförbundet Sydost. Tid: 2011-01-09 12.00-16.00 Protokoll nr 1 2011 Protokoll fört vid möte med styrelsen i Gymnastikförbundet Sydost Tid: 2011-01-09 12.00-16.00 Plats: Gymnastikförbundets Sydosts kansli, Växjö Närvarande: Gun Ståhl, ordförande Christer

Läs mer

!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Förslag på dagordning GymnastikföreningenLingsårsmöte 2016603614påHotellHorizont. 1. Mötetsöppnande 2. Fråganommötetsbehörigautlysande 3. Godkännandeavdagordningen 4. Valavmötesordförandeochmötes6 sekreterare

Läs mer

Musikuppladdning och ackrediteringsinfo stänger

Musikuppladdning och ackrediteringsinfo stänger Vecka 25 Musikuppladdning och ackrediteringsinfo stänger Individuell mångkamp*, grenfinaler** och lagtävling (5-5-3 de tre högsta poängen per redskap går till lagpoängen). *Ett hopp gäller för mångkampsresultatet

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2016

Verksamhetsberättelse 2016 Verksamhetsberättelse 2016 Verksamhetsberättelse 2016 Söderhamns Gymnastikförening redovisar här sin verksamhetsberättelse för perioden 2016-01-01 2016-12-31 1. Fakta om verksamhetsåret Styrelse På föreningens

Läs mer

Verksamhetsberättelse år 2015 för Landskrona kvinnliga gymnastikförening

Verksamhetsberättelse år 2015 för Landskrona kvinnliga gymnastikförening Verksamhetsberättelse år 2015 för Landskrona kvinnliga gymnastikförening 1 Fakta om året som gått Styrelsen för Landskrona Kvinnliga Gymnastikförening lämnar härmed följande verksamhetsberättelse för 2015

Läs mer

Foto: Andreas Gustafsson. Tävlingsbestämmelser Trupp

Foto: Andreas Gustafsson. Tävlingsbestämmelser Trupp Foto: Andreas Gustafsson Tävlingsbestämmelser Trupp Januari 2015-Juli 2015 Innehållsförteckning 1. Allmänt... 4 1.1 Ansvar... 4 1.2 Benämningar... 4 2. Tävlingssystem... 4 2.1 Tävlingssystem... 4 2.2 Tävlingsstegar...

Läs mer

LUGI Gymnastikförening PM 2

LUGI Gymnastikförening PM 2 LUGI Gymnastikförening PM 2 PM 2 LUGI Gymnastikförening och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté hälsar dig VÄLKOMMEN TILL JSM den 25-26 april, 2009 i Idrottshallen, Lund Information Information

Läs mer

Bildandemöte Gymnastikföreningen Wermdö. Hotell Blå Blom kl

Bildandemöte Gymnastikföreningen Wermdö. Hotell Blå Blom kl Bildandemöte Gymnastikföreningen Wermdö Hotell Blå Blom 2019-06-18 kl. 19.00 Föredragningslista 1. Mötets öppnande. 2. Fastställande av röstlängd/närvarolista. 3. Val av ordförande och sekreterare för

Läs mer

Riktlinjer för ny Baskurs Barn och Ungdom

Riktlinjer för ny Baskurs Barn och Ungdom Gymnastikförbundets Riktlinjer för ny Baskurs Barn och Ungdom Version 2, september 2011 Den nya utbildningsstrukturen Nedan beskrivs utbildningsstrukturen för Gymnastikförbundets barn- och ungdomsverksamhet

Läs mer

Verksamhetsplan

Verksamhetsplan Hammarbygymnasterna från bredd till världselit med de bästa ledarna Glädje Gemenskap Utveckling Hammarbygymnasterna erbjuder gymnastik för alla, från bredd till världselit. Vi bedriver vår verksamhet i

Läs mer

GYMNASTIKSPELEN 2014

GYMNASTIKSPELEN 2014 Vid varje Gymnastikspel lanseras en ny cool t-shirt. Har du tips på hur årets Gymnastikspelströja ska se ut? Kom med dina idéer senast den 28 februari. Maila sydost@gymnastik.se t-shirten 2012 Sidan 2

Läs mer

Verksamhetsberättelse Halmstad Gymnastikförening 2014

Verksamhetsberättelse Halmstad Gymnastikförening 2014 Verksamhetsberättelse Halmstad Gymnastikförening 2014 Styrelse Caroline Johnsen Annelie Fager My Augustsson Hvit Maria Adholm Andersson Diana Larsson Malin Blomqvist Sandra Pettersson Therese Sirén Fredriksen

Läs mer

Verksamhetsberättelse GF Vasa Gymnastik

Verksamhetsberättelse GF Vasa Gymnastik Verksamhetsberättelse 2015-2016 GF Vasa Gymnastik Verksamhetsåret 2015-07-01-2016-06-30 Styrelsen Styrelsen har bestått av Ordförande Jessica Pettersson Sekreterare Maria Landqvist Kassör Lina Landqvist

Läs mer

INNEHÅLL. Gymnastikfreak... 20. AMT Avancerad Motorisk Träning... 20. Gymnastikens administrativa årshjul... 21. Ordföranden har ordet...

INNEHÅLL. Gymnastikfreak... 20. AMT Avancerad Motorisk Träning... 20. Gymnastikens administrativa årshjul... 21. Ordföranden har ordet... INNEHÅLL Ordföranden har ordet... 3 Årsmöte och konvent i Skellefteå19-20 mars... 4 Årets Ledare/tränare i GF Norr 2015... 5 Årets Förening i GF Norr 2015... 5 Idrottslyftet 2016... 7 Kommittényheter...

Läs mer

Till Gymnastikförbundet Syds samtliga föreningar

Till Gymnastikförbundet Syds samtliga föreningar Till Gymnastikförbundet Syds samtliga föreningar Till det extra årsmötet den 8/12 vill valberedningen presentera för medlemsföreningarna följande förslag till val i Gymnastikförbundet Syds Styrelse: 8.

Läs mer

Ett stort tack till dig och ditt företag som har stöttat och gett mig möjlighet att utvecklas och prestera under säsongen 2012.

Ett stort tack till dig och ditt företag som har stöttat och gett mig möjlighet att utvecklas och prestera under säsongen 2012. Ett stort tack till dig och ditt företag som har stöttat och gett mig möjlighet att utvecklas och prestera under säsongen 2012. Min säsong 2012 Jag skulle vilja säga att min säsong har varit helt fantastisk.

Läs mer

Svenska Taekwondoförbundet ITF Sektionen

Svenska Taekwondoförbundet ITF Sektionen Svenska Taekwondoförbundet ITF Sektionen Verksamhetsberättelse år 2003 Januari Annonsprojekt På initiativ av ITF sektionens styrelse inleddes ett annonsprojekt för sektionens klubbar i tidningen Fighter

Läs mer

KRISTIANSTAD 17 18 OKTOBER 2009

KRISTIANSTAD 17 18 OKTOBER 2009 KRISTIANSTAD 17 18 OKTOBER 2009 Info Datum 17 18 oktober 2009 Plats Idrottshallen Kristianstad, Hammarslundsvägen 1, tfn 044-13 53 24 Takhöjd Golv Cafeteria Fri takhöjd Duvblå matta 13 x 13 m Enklare förtäring

Läs mer

Bedömning enligt Nationellt Bedömningsreglemente för tävlingar med fler än 6 gymnaster.

Bedömning enligt Nationellt Bedömningsreglemente för tävlingar med fler än 6 gymnaster. Tävlingsbestämmelser Trupp Region Uppsvenska 2018 Bedömning Bedömning enligt Nationellt Bedömningsreglemente för tävlingar med fler än 6 gymnaster. Tävlingsbestämmelser Region Uppsvenska Tävlingsbestämmelser

Läs mer