SVERIGES STÖRSTA FRISTÅENDE BYGG & FASTIGHETSTIDNING GRUNDAD Välkommen. Så här läser du Byggkontakt

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "SVERIGES STÖRSTA FRISTÅENDE BYGG & FASTIGHETSTIDNING GRUNDAD 1972. Välkommen. Så här läser du Byggkontakt"

Transkript

1 Byggkontakt SVERIGES STÖRSTA FRISTÅENDE BYGG & FASTIGHETSTIDNING GRUNDAD 1972 #6 - Utskick 6 Välkommen Så här läser du Byggkontakt Byggkontakt är väldigt enkel att läsa. Du behöver Acrobat Reader för att kunna läsa PDFen. Senaste version hittar du här, www. adobe.se Du navigerar mellan sidorna genom förflytta dig med pilarna eller genom att skriva in önskat sidnr i Acrobat. Du kan också zooma in eller ut för att förstora vissa delar av sidan. Vill du se Byggkontakt som uppslag kan du välja det under Visa-menyn i Acrobat. Här kan du också välja om du vill se bara en eller flera sidor samtidigt. Önskar du läsa Byggkontakt på din läsplatta eller i din smartphone så laddar du ner hela tidningen på Här kan du också ladda ner en högupplöst version direkt ner i datorn. Mycket nöje och härlig läsning!

2 TM Efter 40 år i en hiss vet vi vad smarta lösningar innebär. Vi är proffs på lågfartshissar. Det får man lov att kalla sig efter 40 år i branschen. Så länge har vi sålt, installerat och servat hissar. Att vi fokuserat på lågfartshissar hänger ihop med alla fördelar de har. Till exempel ryms allt i hissens plattform vilket gör installationen smidig och enkel, utan grop eller maskinrum. Därför hamnar en färdig installation i regel på ca 70% billigare jämfört med en konventionell hiss. Oavsett om det handlar om nybygge eller renovering. Smart konstruktion, smart för plånboken. En erfarenhet som gör att vi också gärna pratar om samarbetet med Aritco. Ett svenskt företag som är en av världens största tillverkare av plattformshissar för privat och offentlig miljö. Vi pratar om bra prisbild, leveranssäkerhet och enkel installation. Och nöjda kunder. Så prata gärna med oss om Aritcos hissar, så får du ett svar som är minst 40 år långt. AJ Hisskonsult, Frestavägen 69, Box 586, SE Sollentuna Tel:

3 PRODUKTNYHETER PRODUKTNYHETER Paulinas smarta betongkrok kan bli en världssuccé Idén kläckte uppfinnaren Paulina Kolm när hon skulle hänga upp en nattlampa i dotterns rum. Nu har hon utvecklat ett helt nytt fästsystem som gör borrmaskinen överflödig. Drömmen är att min krok blir en världssuccé, säger hon. Den innovativa kroken, som kallas apponwall, premiärvisas på Formex den januari på Stockholmsmässan. I åtta år har Paulina Kolm i hemlighet arbetat med sin krok, vid sidan av sitt ordinarie arbete som elnätsprojektör. Kroken är så smart att jag var rädd idén skulle stjälas. Men nu är den patentsökt i Sverige och det känns fantastiskt bra, säger Paulina Kolm. Idén fick jag när jag skulle borra för att sätta upp en röd hjärtlampa på min dotters vägg. Eftersom jag är dålig på att borra och inte ville ha stora märken i de nya tapeterna la jag ned borrmaskinen igen, berättar Paulina. Nödlösningen blev att sätta upp vägglampan med hjälp av fyra betongkrokar och lite ståltråd. I badkaret den kvällen slog mig tanken: Varför kan inte betongkroken göra mer än att bara hänga tavlor?, berättar Paulina. Där och då började en åtta år lång resa från snilleblixt till verklighet. Nu är det bara att trycka på startknappen i fabriken i Boden. Den nya kroken apponwall kan användas till att sätta upp det mesta, till exempel tavlor, högtalare och vägglampor. Den klarar de flesta väggar, bland annat betongväggar, och kommer i första hand att säljas i gör det självbutiker. Drömmen och ambitionen är att den blir en världssuccé. Och så förstås att jag blir snuskigt rik, säger Paulina Kolm. Paulina Kolms nya fästsystem apponwall. Foto: Maria Öhman Några fakta om uppfinnare och uppfinningar: Sverige har flest internationella patentansökningar i världen, räknat per invånare. Några exempel: Med hjälp av solen renas tio liter smutsigt vatten på mellan tre och fem timmar. Prisbelönade Solvatten uppfanns av Petra Wadström 2003, och tillverkas nu i större skala i Eskilstuna. Källa: Tekniska museet Dynamitens fader Alfred Nobel jobbade med mer än sprängämnen. Han beviljades hela 350 olika patent. Källa: Wikipedia Hur man gör brännvin av potatis klurades ut av uppfinnaren och grevinnan Eva de la Gardie på 1700-talet. Källa: Tekniska museet Själva uppfinningen är bara början. Konkurrensanalys, kartläggning av marknaden, patentansökning, finansiering, tillverkning och marknadsföring är några andra steg mot marknaden. Källa: Stiftelsen Skapa En uppfinning, eller innovation, är något nytt som introduceras på marknaden. Det kan vara både en ny vara och en ny tjänst som löser ett problem eller fyller ett behov som finns. Källa: Stiftelsen Skapa Paulina Kolm, 42 år, bor i Tungelsta söder om Stockholm med man och två barn, 10 respektive 15 år. Arbetar som elnätsprojektör vid större byggprojekt. Bloggar om sitt dubbelliv som uppfinnare: Foto: Maria Öhman

4 84324_500x1000_Silanex_NY.qxp:Layout Sida 1 To protect and preserve Kvalitet & Kompetens Silanex AB är marknadsledande sedan 1996 med sin erfarenhet och kompetens gällande fukt och emissionsproblem i kombination med olika golvbeläggningar. Vi har kompletta lösningar för att förhindra dessa typer av skador. Våra Florosil-system skyddar mot fukt, alkali och emissioner och har används i både ROT-objekt och nyproduktion på mer än m 2. Florosil och Florosil TS är baserade på olika högkvalitativa lösningsmedelsfria silaner och kiselföreningar. Golvkonstruktionen t.ex. vilket spackel och golvbeläggning man ska använda, avgör valet av produkt. Vi samarbetar med Evonik AG, ett av världens största kemiföretag samt med alla ledande leverantörer i golvbranschen. Auktoriserade entreprenörer garanterar högsta kvalitet vid utförandet. Vi delar gärna med oss av vår kunskap och erfarenhet. Dina problem vår uppgift. Florosil Florosil TS Florosil TS Colour LINDESBERGSBOSTÄDER AB Tfn E-post

5 PRODUKTNYHETER 2013 års köksnyheter från Marbodal Nu har Marbodal släppt sin kökskatalog med årets nyheter. Under 2013 är trenden varmare och mer ombonade kök, vilket står i stor kontrast till de senaste årens minimalistiska och sparsmakade kök. Framöver kommer vi att se mer av övermålade massiva träluckor där ådringen framträder. Vi kommer också att se material med grövre trästruktur än vi är vana vid. När det gäller kulörer är det fortfarande vitt och matt eller mjuka toner i beige och grått som presenteras i de nordiska länderna. Men även intresset för mörkare kulörer, som t ex svartbetsade luckor, ökar. Den så populära trenden med kök som hämtat inspiration från industridesignen fortsätter, vilket man bland annat ser i en av Marbodals nyheter köket Ekerö i svartbets. Under pay-offen Kök för livet visar Marbodal sina kök där umgänge står i fokus. Köket är ett rum där familj och vänner möts för mat och matlagning eller läxläsning, pyssel och sällskapsspel. Men också ett kök för samtal, heta diskussioner eller en stunds tyst eftertanke. Marbodal har tillverkat svenska kvalitetskök i snart 90 år. Ändå vågar vi påstå att det inte finns två likadana Marbodalkök i hela Sverige. Förklaringen är enkel. Förutom alla våra luckor och skåp gör vårt stora utbud av tillbehör och material det möjligt att blanda, variera och anpassa så att köket passar dina krav och drömmar, säger Johanna Wirsén, kommunikationsansvarig på Marbodal. Nedan följer 2013 års nya produkter i Marbodals serier Cottage, Classic och Modern.

6 Modern Kök: Ekerö svartbets (Bild 4 och 4b) Ekerös svartbetsade, massiva ekluckor bildar stommen i detta moderna kök. En väl tilltagen bänkskiva i rostfritt, kombinerat med en dito i svartbetsat trä samsas med personliga fynd och ger köket en rejäl skjuts i riktningen Industrial Chic! - en hypermodern samlingspunkt med högsta mysfaktor! Rostfri diskho Belfast samt bänkskiva i svartbetsat trä, 30 mm. Tapwell EVO blandare, grepp Deco rostfri/svart. Elica fläkt och vitvaror från Siemens. Rek pris: kr Ingår: stommar, luckor, handtag, laminatbänkskiva, diskho samt blandare. Pris inkl bänklösning som på bilden kr.

7 PRODUKTNYHETER Cottage Kök: Form ljusgrå Svanenmärkt Det här köket bjuder på en inbjudande och öppen kökslösning med gott om ytor för både matlagning och umgänge. Planlösningen innebär att allt alltid är nära till hands. Gott om förvaring i både skåp och lådor. Det generösa hörnskafferiet rymmer det mesta. Detaljer som luckornas ramverk och krysspröjs förstärker den lantliga och varma karaktären. Bänkskivor i laminat Skiffer rustik, 30 mm. Underlimmad Intra Horizon disko, Mora MMIX K5 blandare, grepp Arn. Thermex fläkt och vitvaror från Siemens. Rek pris: kr Ingår: stommar, luckor, handtag, laminatbänkskiva, diskho samt blandare.

8

9 PRODUKTNYHETER Classic Kök: Lindö ek kritvit Tidlösa Lindö, här i vitt men med den genuina trässtrukturen väl synlig. Varje lucka och lådfront är naturligt unik och bildar med vitriner, krönlister och luckornas arbetade ramverk, en stil som aldrig går ur tiden. Skivans rundade kanter och varma stenstruktur tillsammans med ett vackert blåvitt kakel för tankarna till den svenska sommaren. Bänkskivor i laminat Rustik ljus, 30 mm. Underlimmad Intra Horizon diskho, Mora Inxx blandare med rund pip, grepp Gourmet. Elica fläkt och vitvaror från Husqvarna. Rek pris: kr Ingår: stommar, luckor, handtag, laminatbänkskiva, diskho samt blandare.

10

11 PRODUKTNYHETER Classic Kök: Arkitekt plus ljusgrå Svanenmärkt Ett kök med härlig retrokänsla, med ursprunglig funktionell planlösning men med alla moderna funktioner! Stort, rymligt skafferi och många djupa lådor. Bänkskiva laminat Textil grå med valnötskant, 30 mm. Intra Horizon diskho, Mora MMix K5, grepp Vindel. Husqvarna fläkt och vitvaror. Rek pris: kr Ingår: stommar, luckor, handtag, laminatbänkskiva, diskho samt blandare. Den bästa akustiken hörs inte. MÄTNING n PROJEKTERING n PROBLEMLÖSNING n UTBILDNING --- LÄS MER PÅ

12 Classic Kök: Ekerö björk Svanenmärkt Härligt inspirerande kök som med sina öppna arbetsytor och lättillgängliga förvaring, inbjuder till engagemang runt både matlagning och heta diskussioner! Stor praktisk led-belyst arbetsbänk och bastant köksö, inramad med 25 mm kantlister, blir den centrala samlingspunkten för matglada kreatörer! Rostfria bänkskivor, 40 mm samt bänkskiva laminat Skiffer rustik mörk, 40 mm i köksön. Intra Frame diskhoar, Mora Cera och Teapwell Evo blandare, grepp Gourmet. Thermex fläkt och vitvaror från Siemens. Rek pris: kr Ingår: stommar, luckor, handtag, laminatbänkskiva, diskho samt blandare. Pris inkl bänklösning som på bilden kr. BYGGDETALJER Tillverkar Plåtdetaljer Armeringsprodukter Plastdistanser Betongprodukter m.m. GLH FÖRTAGNINGSSYSTEM TYPGODKÄNDA Stenhuggaregatan 21, Holmsund Tel Mobil Fax Besök oss på

13 PRODUKTNYHETER Classic Tvättstuga: Strimma ljus Svanenmärkt Fräsch och ombonad tvättstuga med rena arbetsytor och samtidigt gott om förvaring. Luckorna i MFC lämpar sig bra i utrymmen som ibland kräver lite tuffa tag. Med tvättmaskin och torktumlare i rätt arbetshöjd sparar du ryggen och får ytterligare förvaringsutrymme undertill. Blandare Mora MIXX K6. Underlimmad diskho Intra Horizon. Vitvaror Siemens. Bänkskiva i laminat Textil grå och handtag Platå. Rek pris kr Ingår: stommar, luckor, handtag, laminatbänkskiva, diskho samt blandare. För ytterligare information:www.marbodal.se

14

15 PRODUKTNYHETER Designs for Duni Duni inleder nu samarbeten med några av Europas främsta designers och designhus. Först ut i Skandinavien är Vallila som skapat tio serier servetter för Duni. Vallilas mönster spänner från det lekfulla till det futuristiska och ska inspirera till eleganta och oväntade dukningar. Servetterna finns ute i handeln i januari och kommer att lanserades på Formexmässan i Stockholm den januari. De nya designserierna med dukningstips finns också utlagda på vår hemsida Duni.se

16 Låt dig inspireras av Alloc Original med 40 spännande och moderna golvdesigner att välja bland. Alla med Alloc`s unika läggningskvalitet. Möjligheterna att skapa ett personligt hem är oändliga. Alloc gör ingen kompromiss vackra ytor kombinerat med solid inre styrka. Floors from Scandinavia

Moderna drömhem mitt i Nyköping City. Välkommen till Brf Hermelinen, Nyköping

Moderna drömhem mitt i Nyköping City. Välkommen till Brf Hermelinen, Nyköping Moderna drömhem mitt i Nyköping City Välkommen till Brf Hermelinen, Nyköping Välkommen till Östra Villastaden ett smakfullt boende mitt i centrala Nyköping Vill du bo mitt i charmiga Nyköping? Då hälsar

Läs mer

Det unika som standard

Det unika som standard Det unika som standard www.nassjohus.se 1 Tack vare Nässjöhus otroliga flexibilitet fick vi allt precis som vi ville ha det 2 NässjöHus det unika som standard Välkommen hem till Nässjöhus Hos oss på NässjöHus

Läs mer

STOLTHET. Med smak för inredning. Miss Holly på Gastrologik. Engagemang är a och o. Möt Marit. Nyheter från Stolab i Smålandsstenar

STOLTHET. Med smak för inredning. Miss Holly på Gastrologik. Engagemang är a och o. Möt Marit. Nyheter från Stolab i Smålandsstenar STOLTHET Nyheter från Stolab i Smålandsstenar Med smak för inredning. Miss Holly på Gastrologik. Engagemang är a och o. Göran Martinsson, ägare och f d VD. Möt Marit. Formgivare på Stolab sedan 1989. 2SEP

Läs mer

hallå BOSTAD Byta fönster? Vi tillverkar och installerar Boka kostnadsfritt hembesök på 031-50 82 50 eller besök ekstrands.com

hallå BOSTAD Byta fönster? Vi tillverkar och installerar Boka kostnadsfritt hembesök på 031-50 82 50 eller besök ekstrands.com Välkommen kontakta oss! PARHUS - 127 m 2 - NYBYGGNATION hallå Nyuppfört parhus (bostadsrätt) om 4-5 r.o.k i 2 plan med omedelbar närhet till skola, kommunikationer och bad. I entréplan fi nns en öppen,

Läs mer

linköping Stilrent hos familjen. Kennas i Hjulsbro En tidning om att bygga och bo i Linköping

linköping Stilrent hos familjen. Kennas i Hjulsbro En tidning om att bygga och bo i Linköping 01 linköping 2012 Stilrent hos familjen. Kennas i Hjulsbro En tidning om att bygga och bo i Linköping Varnytt pa bostadsfronten BoGuiden är en ny tidning i Linköping som kommer ut till alla villor och

Läs mer

50år jubileum 1962-2012

50år jubileum 1962-2012 50år 1962-2012 jubileum 1969 intervju med Elswieg Nyberg Anställdes 1:a mars 1969 och har sedan dess varit företaget trogen Det har varit en fantastisk tid. Tänk när jag började satt jag och byggmästaren

Läs mer

Gör en egen webbplats

Gör en egen webbplats I det här avsnittet får du lära dig att bygga en egen minsida lägga till text och bilder skapa en egen design lägga till en bakgrund på webbplatsen I nästa nummer får du hjälp att bygga en större webbplats

Läs mer

RÄDDA VÄRLDEN SPARA DINA PENGAR!

RÄDDA VÄRLDEN SPARA DINA PENGAR! Joel Ström, Caroline Lindgren, Emilia Fagerberg, Dennis Berg, Julia Ärleskog, Daniel Holst, Josephine Jansson, Sebastian Moholm, Linus Blomqvist, Jonas Karlsson. Brinellgymnasiet nässjö klass Te08 RÄDDA

Läs mer

Majeldsvägen. vi renoverar ditt hus. frågor & svar om renoveringen. Så påverkar renoveringen dig. du väljer i din lägenhet

Majeldsvägen. vi renoverar ditt hus. frågor & svar om renoveringen. Så påverkar renoveringen dig. du väljer i din lägenhet Majeldsvägen vi renoverar ditt hus Så påverkar renoveringen dig Vi vill träffa dig för ett personligt möte du väljer i din lägenhet frågor & svar om renoveringen snart dags för renovering i ditt hus Vi

Läs mer

Tack för att du har köpt den här boken om hur du som företagare kan paketera din kunskap, sälja den och tjäna mer pengar.

Tack för att du har köpt den här boken om hur du som företagare kan paketera din kunskap, sälja den och tjäna mer pengar. Tack för att du har köpt den här boken om hur du som företagare kan paketera din kunskap, sälja den och tjäna mer pengar. Jag hoppas att boken ger dig nya perspektiv på hur du på bästa sätt kan ta vara

Läs mer

JAG, en ent rep renör?

JAG, en ent rep renör? Ef tersom det vi gjorde var okänt för de flesta så intresserade sig många för vad vi gjorde och blev nyfikna Tove West lund, ShapeUp Club JAG, en ent rep renör? Många inbillar sig att det är SVÅRT att

Läs mer

Balkonginglasning. Vi gör det. trevligare. att bo!

Balkonginglasning. Vi gör det. trevligare. att bo! Balkonginglasning Vi gör det trevligare att bo! Inglasning en långsiktig och lönsam investering! Att glasa in balkongen är ett klokt beslut oavsett om det gäller dig som bostadsrättsinnehavare, som bostadsrättsförening

Läs mer

Present Profilreklam

Present Profilreklam ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Provisa Information AB ANNONS Present Profilreklam Distribueras i DI oktober 2007 Profilprodukter en viktig del av reklamkakan Svenska företag har mycket att

Läs mer

ExxactMatch. nr:01. Allt ljus på Simon och Tomas. Vinn Exxactprodukter. 10 000 kr! Se sista sidan

ExxactMatch. nr:01. Allt ljus på Simon och Tomas. Vinn Exxactprodukter. 10 000 kr! Se sista sidan ExxactMatch Ett magasin från Schneider Electric. I detta nummer: Upptäck den nya apparatserien Exxact Läs ljusdesignerns bästa tips Modernisera din elstandard Simon och Tomas berättar om inredning och

Läs mer

VÄSTERVIK. Familjen Qviberg/Gjörloff MÖBLERAR NYA HUSET. med sina egentillverkade möbler

VÄSTERVIK. Familjen Qviberg/Gjörloff MÖBLERAR NYA HUSET. med sina egentillverkade möbler 05 VÄSTERVIK 2011 Familjen Qviberg/Gjörloff MÖBLERAR NYA HUSET med sina egentillverkade möbler Höstrusk och harmoni Nu byggs många nya bostäder i Västervik, både villor och bostadsrätter. Kanske just din

Läs mer

Här finns det plats för dig! Snart kan du bo klokt i Nyköping!

Här finns det plats för dig! Snart kan du bo klokt i Nyköping! Här finns det plats för dig! Snart kan du bo klokt i Nyköping! Plasknära Från 4.830:- i månaden. Se mer i boendekalkylen på sidan 15. Vi beräknar månadsavgifterna utifrån ett förväntat ränteläge. Förändras

Läs mer

En av Sveriges största båtutställningar allt under ett tak!

En av Sveriges största båtutställningar allt under ett tak! skepp o hoj magazine 2015 En av Sveriges största båtutställningar allt under ett tak! Decennier av erfarenhet 2 Rodins Marin räddar semestern 6 Trygg vinterförvaring med full service 8 En dröm i alla väder

Läs mer

VD har ordet. Om Informus. Våra sponsorer och partners

VD har ordet. Om Informus. Våra sponsorer och partners Årets Ametist 2015 VD har ordet Nu utser Informus jury för nionde gången Årets Ametist. Bevis för att man har branschens bästa hemsida får vinnaren i form av en stor ametistgrotta, ett underverk från jordens

Läs mer

KNÄPPTYSTA RETROKYLSKÅP NYA DESIGNKONCEPTET BRIGHT LINDERHOLMS VÄSSAR RUTINERNA

KNÄPPTYSTA RETROKYLSKÅP NYA DESIGNKONCEPTET BRIGHT LINDERHOLMS VÄSSAR RUTINERNA NR 5 / 2006 / ÅRGÅNG 13 / PRIS 50 KR EXKL MOMS / TIDNING FÖR EL- & VITVARUBRANSCHEN KNÄPPTYSTA RETROKYLSKÅP NYA DESIGNKONCEPTET BRIGHT LINDERHOLMS VÄSSAR RUTINERNA Miele Bäst i test! Mieles dammsugare

Läs mer

SÅ GÖR DU ETT VACKERT BRÖLLOPS- ALBUM. Benny Ottosson

SÅ GÖR DU ETT VACKERT BRÖLLOPS- ALBUM. Benny Ottosson SÅ GÖR DU ETT VACKERT BRÖLLOPS- ALBUM Benny Ottosson Hej Vad kul att du är intresserad av min videokurs om BRÖLLOPSALBUM. Jag älskar att fotografera bröllop. Och jag älskar att göra bröllopsalbum. Det

Läs mer

9/2010. Branschtidningarna Rateko samt El&Vitt Årgång 68. 50:e IFA i Berlin Mässrapport om den hetaste hemelektroniken, småel och vitvaror

9/2010. Branschtidningarna Rateko samt El&Vitt Årgång 68. 50:e IFA i Berlin Mässrapport om den hetaste hemelektroniken, småel och vitvaror 9/2010 Branschtidningarna Rateko samt El&Vitt Årgång 68 50:e IFA i Berlin Mässrapport om den hetaste hemelektroniken, småel och vitvaror Inspelnings-TV för Förmodligen Sveriges billigaste Inspelnings-TV?

Läs mer

HELA DENNA BILAGA ÄR EN ANNONS HITTA RÄTT HANTVERKARE FINANSIERA RENOVERINGEN RUSTA UPP STUGAN ALLT OM DITT ROTAVDRAG

HELA DENNA BILAGA ÄR EN ANNONS HITTA RÄTT HANTVERKARE FINANSIERA RENOVERINGEN RUSTA UPP STUGAN ALLT OM DITT ROTAVDRAG HELA DENNA BILAGA ÄR EN ANNONS HITTA RÄTT HANTVERKARE FINANSIERA RENOVERINGEN RUSTA UPP STUGAN ALLT OM DITT ROTAVDRAG DISTRIBUERAS MED SYDSVENSKAN 24 MARS 2010 2 HELA DENNA BILAGA ÄR EN ANNONS Rotavdraget

Läs mer

Vi bygger bättre boenden för de många människorna

Vi bygger bättre boenden för de många människorna Vi bygger bättre boenden för de många människorna Vi måste bygga mer Det råder stor brist på bostäder och det måste byggas mer, det vet vi alla. Sedan början av 90-talet, då vi senast hade balans, har

Läs mer

smartare Full fart med fiber: Spel, surf, tv och telefon samtidigt vardag Med fiber för en Telia Play+ Snygga, smarta, fantastiska PRYLAR!

smartare Full fart med fiber: Spel, surf, tv och telefon samtidigt vardag Med fiber för en Telia Play+ Snygga, smarta, fantastiska PRYLAR! smartare Med fiber för en vardag Full fart med fiber: Spel, surf, tv och telefon samtidigt Tv när, var och hur du vill med Telia Play+ Fastighetsförvaltaren: Fiber är lika viktigt som hiss och balkong

Läs mer

Häng med när jag tittar på hur vi kan använda en skrivare idag och hur den passar in i ett trådlöst nätverk och en mobil livsstil.

Häng med när jag tittar på hur vi kan använda en skrivare idag och hur den passar in i ett trådlöst nätverk och en mobil livsstil. 1 Så här lätt skaffar du dig en egen Trådlös skrivare http://www.omwlan.se/guider/tradlost skrivare.aspx 2011 08 12 Sidor 16 Att börja prata skrivare såhär en bra bit in på 10 talet känns för många kanske

Läs mer

5 steg som tar dig till Googles första sida på under 7 dagar!

5 steg som tar dig till Googles första sida på under 7 dagar! 5 steg som tar dig till Googles första sida på under 7 dagar! En del av projektet Sveriges Smartaste Marknadsförare av Jesper Lindén - Bli inte en SEO terrorist, bygg ett långsiktigt och hållbart system

Läs mer

ett berikande magasin från ryds båtar 2013 F SOM I FRAMTID

ett berikande magasin från ryds båtar 2013 F SOM I FRAMTID ett berikande magasin från ryds båtar 2013 F SOM I FRAMTID FAKTA RYDS BÅTFÖRSÄKRING Försäkringen gäller i sjön året runt Nyvärdesersättning de första två åren En bättre försäkring för din Rydsbåt Om båten

Läs mer

Jag tar aldrig risker när jag handlar online

Jag tar aldrig risker när jag handlar online DIN VARDAGSSÄKERHET VÅRT FOKUS Nr 1 2014 Bokaktuella inredaren Andrea Engsäll: Jag tar aldrig risker när jag handlar online tips: Så skyddar du dig mot dataintrång Peter fick sin ID stulen bedragaren handlade

Läs mer

Öppet hus på Koneo i Gislaved torsdag 29 jan kl.10 00-17 00

Öppet hus på Koneo i Gislaved torsdag 29 jan kl.10 00-17 00 News! Nr 2 - januari 2009 Öppet hus på Koneo i Gislaved torsdag 29 jan kl.10 00-17 00 Vi erbjuder lösningar inom områdena IT, Telefoni, Dokumenthantering och Inredning och riktar oss till alla företag

Läs mer

kakelnyheter 2015 Keramiska fasader Konsten att bygga simbassäng Oaxen Krog & Slip + handgjort kakel Fornasetti och Keith Haring kakel

kakelnyheter 2015 Keramiska fasader Konsten att bygga simbassäng Oaxen Krog & Slip + handgjort kakel Fornasetti och Keith Haring kakel kakelnyheter 2015 + Keramiska fasader Konsten att bygga simbassäng Oaxen Krog & Slip + handgjort kakel Fornasetti och Keith Haring kakel Hej kakelvänner! Ett vedertaget uttryck lyder Tiden går fort när

Läs mer