SVERIGES STÖRSTA FRISTÅENDE BYGG & FASTIGHETSTIDNING GRUNDAD Välkommen. Så här läser du Byggkontakt

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "SVERIGES STÖRSTA FRISTÅENDE BYGG & FASTIGHETSTIDNING GRUNDAD 1972. Välkommen. Så här läser du Byggkontakt"

Transkript

1 Byggkontakt SVERIGES STÖRSTA FRISTÅENDE BYGG & FASTIGHETSTIDNING GRUNDAD 1972 #6 - Utskick 6 Välkommen Så här läser du Byggkontakt Byggkontakt är väldigt enkel att läsa. Du behöver Acrobat Reader för att kunna läsa PDFen. Senaste version hittar du här, www. adobe.se Du navigerar mellan sidorna genom förflytta dig med pilarna eller genom att skriva in önskat sidnr i Acrobat. Du kan också zooma in eller ut för att förstora vissa delar av sidan. Vill du se Byggkontakt som uppslag kan du välja det under Visa-menyn i Acrobat. Här kan du också välja om du vill se bara en eller flera sidor samtidigt. Önskar du läsa Byggkontakt på din läsplatta eller i din smartphone så laddar du ner hela tidningen på Här kan du också ladda ner en högupplöst version direkt ner i datorn. Mycket nöje och härlig läsning!

2 TM Efter 40 år i en hiss vet vi vad smarta lösningar innebär. Vi är proffs på lågfartshissar. Det får man lov att kalla sig efter 40 år i branschen. Så länge har vi sålt, installerat och servat hissar. Att vi fokuserat på lågfartshissar hänger ihop med alla fördelar de har. Till exempel ryms allt i hissens plattform vilket gör installationen smidig och enkel, utan grop eller maskinrum. Därför hamnar en färdig installation i regel på ca 70% billigare jämfört med en konventionell hiss. Oavsett om det handlar om nybygge eller renovering. Smart konstruktion, smart för plånboken. En erfarenhet som gör att vi också gärna pratar om samarbetet med Aritco. Ett svenskt företag som är en av världens största tillverkare av plattformshissar för privat och offentlig miljö. Vi pratar om bra prisbild, leveranssäkerhet och enkel installation. Och nöjda kunder. Så prata gärna med oss om Aritcos hissar, så får du ett svar som är minst 40 år långt. AJ Hisskonsult, Frestavägen 69, Box 586, SE Sollentuna Tel:

3 PRODUKTNYHETER PRODUKTNYHETER Paulinas smarta betongkrok kan bli en världssuccé Idén kläckte uppfinnaren Paulina Kolm när hon skulle hänga upp en nattlampa i dotterns rum. Nu har hon utvecklat ett helt nytt fästsystem som gör borrmaskinen överflödig. Drömmen är att min krok blir en världssuccé, säger hon. Den innovativa kroken, som kallas apponwall, premiärvisas på Formex den januari på Stockholmsmässan. I åtta år har Paulina Kolm i hemlighet arbetat med sin krok, vid sidan av sitt ordinarie arbete som elnätsprojektör. Kroken är så smart att jag var rädd idén skulle stjälas. Men nu är den patentsökt i Sverige och det känns fantastiskt bra, säger Paulina Kolm. Idén fick jag när jag skulle borra för att sätta upp en röd hjärtlampa på min dotters vägg. Eftersom jag är dålig på att borra och inte ville ha stora märken i de nya tapeterna la jag ned borrmaskinen igen, berättar Paulina. Nödlösningen blev att sätta upp vägglampan med hjälp av fyra betongkrokar och lite ståltråd. I badkaret den kvällen slog mig tanken: Varför kan inte betongkroken göra mer än att bara hänga tavlor?, berättar Paulina. Där och då började en åtta år lång resa från snilleblixt till verklighet. Nu är det bara att trycka på startknappen i fabriken i Boden. Den nya kroken apponwall kan användas till att sätta upp det mesta, till exempel tavlor, högtalare och vägglampor. Den klarar de flesta väggar, bland annat betongväggar, och kommer i första hand att säljas i gör det självbutiker. Drömmen och ambitionen är att den blir en världssuccé. Och så förstås att jag blir snuskigt rik, säger Paulina Kolm. Paulina Kolms nya fästsystem apponwall. Foto: Maria Öhman Några fakta om uppfinnare och uppfinningar: Sverige har flest internationella patentansökningar i världen, räknat per invånare. Några exempel: Med hjälp av solen renas tio liter smutsigt vatten på mellan tre och fem timmar. Prisbelönade Solvatten uppfanns av Petra Wadström 2003, och tillverkas nu i större skala i Eskilstuna. Källa: Tekniska museet Dynamitens fader Alfred Nobel jobbade med mer än sprängämnen. Han beviljades hela 350 olika patent. Källa: Wikipedia Hur man gör brännvin av potatis klurades ut av uppfinnaren och grevinnan Eva de la Gardie på 1700-talet. Källa: Tekniska museet Själva uppfinningen är bara början. Konkurrensanalys, kartläggning av marknaden, patentansökning, finansiering, tillverkning och marknadsföring är några andra steg mot marknaden. Källa: Stiftelsen Skapa En uppfinning, eller innovation, är något nytt som introduceras på marknaden. Det kan vara både en ny vara och en ny tjänst som löser ett problem eller fyller ett behov som finns. Källa: Stiftelsen Skapa Paulina Kolm, 42 år, bor i Tungelsta söder om Stockholm med man och två barn, 10 respektive 15 år. Arbetar som elnätsprojektör vid större byggprojekt. Bloggar om sitt dubbelliv som uppfinnare: Foto: Maria Öhman

4 84324_500x1000_Silanex_NY.qxp:Layout Sida 1 To protect and preserve Kvalitet & Kompetens Silanex AB är marknadsledande sedan 1996 med sin erfarenhet och kompetens gällande fukt och emissionsproblem i kombination med olika golvbeläggningar. Vi har kompletta lösningar för att förhindra dessa typer av skador. Våra Florosil-system skyddar mot fukt, alkali och emissioner och har används i både ROT-objekt och nyproduktion på mer än m 2. Florosil och Florosil TS är baserade på olika högkvalitativa lösningsmedelsfria silaner och kiselföreningar. Golvkonstruktionen t.ex. vilket spackel och golvbeläggning man ska använda, avgör valet av produkt. Vi samarbetar med Evonik AG, ett av världens största kemiföretag samt med alla ledande leverantörer i golvbranschen. Auktoriserade entreprenörer garanterar högsta kvalitet vid utförandet. Vi delar gärna med oss av vår kunskap och erfarenhet. Dina problem vår uppgift. Florosil Florosil TS Florosil TS Colour LINDESBERGSBOSTÄDER AB Tfn E-post libo@libo.se

5 PRODUKTNYHETER 2013 års köksnyheter från Marbodal Nu har Marbodal släppt sin kökskatalog med årets nyheter. Under 2013 är trenden varmare och mer ombonade kök, vilket står i stor kontrast till de senaste årens minimalistiska och sparsmakade kök. Framöver kommer vi att se mer av övermålade massiva träluckor där ådringen framträder. Vi kommer också att se material med grövre trästruktur än vi är vana vid. När det gäller kulörer är det fortfarande vitt och matt eller mjuka toner i beige och grått som presenteras i de nordiska länderna. Men även intresset för mörkare kulörer, som t ex svartbetsade luckor, ökar. Den så populära trenden med kök som hämtat inspiration från industridesignen fortsätter, vilket man bland annat ser i en av Marbodals nyheter köket Ekerö i svartbets. Under pay-offen Kök för livet visar Marbodal sina kök där umgänge står i fokus. Köket är ett rum där familj och vänner möts för mat och matlagning eller läxläsning, pyssel och sällskapsspel. Men också ett kök för samtal, heta diskussioner eller en stunds tyst eftertanke. Marbodal har tillverkat svenska kvalitetskök i snart 90 år. Ändå vågar vi påstå att det inte finns två likadana Marbodalkök i hela Sverige. Förklaringen är enkel. Förutom alla våra luckor och skåp gör vårt stora utbud av tillbehör och material det möjligt att blanda, variera och anpassa så att köket passar dina krav och drömmar, säger Johanna Wirsén, kommunikationsansvarig på Marbodal. Nedan följer 2013 års nya produkter i Marbodals serier Cottage, Classic och Modern.

6 Modern Kök: Ekerö svartbets (Bild 4 och 4b) Ekerös svartbetsade, massiva ekluckor bildar stommen i detta moderna kök. En väl tilltagen bänkskiva i rostfritt, kombinerat med en dito i svartbetsat trä samsas med personliga fynd och ger köket en rejäl skjuts i riktningen Industrial Chic! - en hypermodern samlingspunkt med högsta mysfaktor! Rostfri diskho Belfast samt bänkskiva i svartbetsat trä, 30 mm. Tapwell EVO blandare, grepp Deco rostfri/svart. Elica fläkt och vitvaror från Siemens. Rek pris: kr Ingår: stommar, luckor, handtag, laminatbänkskiva, diskho samt blandare. Pris inkl bänklösning som på bilden kr.

7 PRODUKTNYHETER Cottage Kök: Form ljusgrå Svanenmärkt Det här köket bjuder på en inbjudande och öppen kökslösning med gott om ytor för både matlagning och umgänge. Planlösningen innebär att allt alltid är nära till hands. Gott om förvaring i både skåp och lådor. Det generösa hörnskafferiet rymmer det mesta. Detaljer som luckornas ramverk och krysspröjs förstärker den lantliga och varma karaktären. Bänkskivor i laminat Skiffer rustik, 30 mm. Underlimmad Intra Horizon disko, Mora MMIX K5 blandare, grepp Arn. Thermex fläkt och vitvaror från Siemens. Rek pris: kr Ingår: stommar, luckor, handtag, laminatbänkskiva, diskho samt blandare.

8

9 PRODUKTNYHETER Classic Kök: Lindö ek kritvit Tidlösa Lindö, här i vitt men med den genuina trässtrukturen väl synlig. Varje lucka och lådfront är naturligt unik och bildar med vitriner, krönlister och luckornas arbetade ramverk, en stil som aldrig går ur tiden. Skivans rundade kanter och varma stenstruktur tillsammans med ett vackert blåvitt kakel för tankarna till den svenska sommaren. Bänkskivor i laminat Rustik ljus, 30 mm. Underlimmad Intra Horizon diskho, Mora Inxx blandare med rund pip, grepp Gourmet. Elica fläkt och vitvaror från Husqvarna. Rek pris: kr Ingår: stommar, luckor, handtag, laminatbänkskiva, diskho samt blandare.

10

11 PRODUKTNYHETER Classic Kök: Arkitekt plus ljusgrå Svanenmärkt Ett kök med härlig retrokänsla, med ursprunglig funktionell planlösning men med alla moderna funktioner! Stort, rymligt skafferi och många djupa lådor. Bänkskiva laminat Textil grå med valnötskant, 30 mm. Intra Horizon diskho, Mora MMix K5, grepp Vindel. Husqvarna fläkt och vitvaror. Rek pris: kr Ingår: stommar, luckor, handtag, laminatbänkskiva, diskho samt blandare. Den bästa akustiken hörs inte. MÄTNING n PROJEKTERING n PROBLEMLÖSNING n UTBILDNING --- LÄS MER PÅ

12 Classic Kök: Ekerö björk Svanenmärkt Härligt inspirerande kök som med sina öppna arbetsytor och lättillgängliga förvaring, inbjuder till engagemang runt både matlagning och heta diskussioner! Stor praktisk led-belyst arbetsbänk och bastant köksö, inramad med 25 mm kantlister, blir den centrala samlingspunkten för matglada kreatörer! Rostfria bänkskivor, 40 mm samt bänkskiva laminat Skiffer rustik mörk, 40 mm i köksön. Intra Frame diskhoar, Mora Cera och Teapwell Evo blandare, grepp Gourmet. Thermex fläkt och vitvaror från Siemens. Rek pris: kr Ingår: stommar, luckor, handtag, laminatbänkskiva, diskho samt blandare. Pris inkl bänklösning som på bilden kr. BYGGDETALJER Tillverkar Plåtdetaljer Armeringsprodukter Plastdistanser Betongprodukter m.m. GLH FÖRTAGNINGSSYSTEM TYPGODKÄNDA Stenhuggaregatan 21, Holmsund Tel Mobil Fax Besök oss på

13 PRODUKTNYHETER Classic Tvättstuga: Strimma ljus Svanenmärkt Fräsch och ombonad tvättstuga med rena arbetsytor och samtidigt gott om förvaring. Luckorna i MFC lämpar sig bra i utrymmen som ibland kräver lite tuffa tag. Med tvättmaskin och torktumlare i rätt arbetshöjd sparar du ryggen och får ytterligare förvaringsutrymme undertill. Blandare Mora MIXX K6. Underlimmad diskho Intra Horizon. Vitvaror Siemens. Bänkskiva i laminat Textil grå och handtag Platå. Rek pris kr Ingår: stommar, luckor, handtag, laminatbänkskiva, diskho samt blandare. För ytterligare information:

14

15 PRODUKTNYHETER Designs for Duni Duni inleder nu samarbeten med några av Europas främsta designers och designhus. Först ut i Skandinavien är Vallila som skapat tio serier servetter för Duni. Vallilas mönster spänner från det lekfulla till det futuristiska och ska inspirera till eleganta och oväntade dukningar. Servetterna finns ute i handeln i januari och kommer att lanserades på Formexmässan i Stockholm den januari. De nya designserierna med dukningstips finns också utlagda på vår hemsida Duni.se

16 Låt dig inspireras av Alloc Original med 40 spännande och moderna golvdesigner att välja bland. Alla med Alloc`s unika läggningskvalitet. Möjligheterna att skapa ett personligt hem är oändliga. Alloc gör ingen kompromiss vackra ytor kombinerat med solid inre styrka. Floors from Scandinavia

Marbodal NÄRPRODUCERADE KÖK

Marbodal NÄRPRODUCERADE KÖK Marbodal NÄRPRODUCERADE KÖK Ett kök med plats för livet Marbodal har skapat närproducerade kök för livets alla tillfällen ända sedan 1924. Vår mission är att skapa rum med personlig atmosfär där funktionerna

Läs mer

Kungsäter Kök Dalbo Gårdshorn 21 519 92 Kungsäter Tel. +46320-20 70 30 Fax +46320-811 60 info@kungsaterkok.se www.kungsaterkok.se

Kungsäter Kök Dalbo Gårdshorn 21 519 92 Kungsäter Tel. +46320-20 70 30 Fax +46320-811 60 info@kungsaterkok.se www.kungsaterkok.se PERSONLIGA KÖK Kungsäter Kök Dalbo Gårdshorn 21 519 92 Kungsäter Tel. +46320-20 70 30 Fax +46320-811 60 info@kungsaterkok.se www.kungsaterkok.se Made in Halland. Inte långt ifrån Varberg, ca 3 mil österut

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1006

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1006 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1006 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1004

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1004 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1004 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL Brf Solslingan Inredningsstilar Våra inredningsstilar är noga utvalda. I bilderna längre fram ser du exempel på våra stilar som du kan göra som egna val. Vårt grundutförande

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1008

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1008 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1008 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1002

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1002 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1002 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Det är i mellanrummen det viktiga ryms. Orden som ligger osagda mellan raderna, sittplatsen mellan dem man tycker om, gluggen där första mjölktanden

Det är i mellanrummen det viktiga ryms. Orden som ligger osagda mellan raderna, sittplatsen mellan dem man tycker om, gluggen där första mjölktanden Det är i mellanrummen det viktiga ryms. Orden som ligger osagda mellan raderna, sittplatsen mellan dem man tycker om, gluggen där första mjölktanden trillat ut. Mellanrummet är ramen, bryggan och det som

Läs mer

MORAVÄGEN 3 STIL & MATERIAL

MORAVÄGEN 3 STIL & MATERIAL HITTA HEM MED STIL - MODERN Alla har sin egen tolkning av vad som är modernt, och det moderna begreppet är i ständig förändring. Modern är därför anpassad för att lätt kunna ändra karaktär efter vem du

Läs mer

Planeringshjälp DITT NYA KÖK/TVÄTT/FÖRVARING/BAD FRÅN IDÉ TILL VERKLIGHET FYLL I DINA KONTAKTUPPGIFTER HÄR: NAMN ADRESS LEVERANSADRESS

Planeringshjälp DITT NYA KÖK/TVÄTT/FÖRVARING/BAD FRÅN IDÉ TILL VERKLIGHET FYLL I DINA KONTAKTUPPGIFTER HÄR: NAMN ADRESS LEVERANSADRESS Planeringshjälp DITT NYA KÖK/TVÄTT/FÖRVARING/BAD FRÅN IDÉ TILL VERKLIGHET FYLL I DINA KONTAKTUPPGIFTER HÄR: NAMN ADRESS LEVERANSADRESS POSTNR ORT TELEFON MOBIL DATUM E-POST Vedums köksprocess steg för

Läs mer

Helmassiva Stommar. Kungsäter Kök. Dalbo Kungsäter Tel Fax

Helmassiva Stommar. Kungsäter Kök. Dalbo Kungsäter Tel Fax Exklusiva kök Helmassiva Stommar Kungsäter Kök. Dalbo 519 92 Kungsäter Tel. +46320-20 70 30 Fax +46320-811 60 info@kungsaterkok.se www.kungsaterkok.se Man behöver inte vara expert för att förstå att massivt

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad INNEHÅLL Inledning............................. 3 Kök för alla livets middagar................ 5 Detaljerna i köket......................

Läs mer

Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem.

Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem. Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem. Foto www.willanordic.se 2 Höj livskvalitén. En villahiss betyder så mycket mer än att transportera sig från en våning till en annan. Det handlar om att njuta

Läs mer

Val och tillval. till kvarteret Töfsingdalen

Val och tillval. till kvarteret Töfsingdalen Val och tillval till kvarteret Töfsingdalen När du flyttar till en nybyggd lägenhet hos Stockholmshem är du garanterad en grundstandard med bland annat vackra parkettgolv och helkaklat badrum. För att

Läs mer

Helmassiva träkök. Massiva luckor. Massiva lådor. Massiva stommar. Massiv kvalitet.

Helmassiva träkök. Massiva luckor. Massiva lådor. Massiva stommar. Massiv kvalitet. Helmassiva träkök. Massiva luckor. Massiva lådor. Massiva stommar. Massiv kvalitet. Made in Halland. Inte långt ifrån Varberg, ca 3 mil österut på gränsen till Småland, ligger en ort som heter Kungsäter.

Läs mer

Fyra kök. Fyra personligheter.

Fyra kök. Fyra personligheter. Se mer av köken! Scanna QR-koden och se filmerna och mer av köken eller gå in på www.vedum.se/kok2014 HUVUDKONTOR Vedum Kök & Bad AB 534 84 Vedum Kundtjänst kök 0512-576 40 Växel 0512-576 00 Fax 0512-576

Läs mer

KÖK GRANBERG SINCE 1870

KÖK GRANBERG SINCE 1870 DESIGN 2012 KÖK GRANBERG SINCE 1870 GRANBERG LUCKGUIDEN I vår luckguide hittar du luckor i olika stilar, moderna, klassiska eller lantliga. Tag god tid på dig att välja och tag gärna hjälp av oss för att

Läs mer

Val och tillval till Golvläggaren

Val och tillval till Golvläggaren Val och tillval till Golvläggaren När du flyttar till en nybyggd lägenhet hos Stockholmshem är du garanterad en grundstandard med vackra parkettgolv och helkaklat badrum. För att göra inredningen lite

Läs mer

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem Brf Enavallen, Munksundet Inredningsstandard för ditt nya hem INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök...................... 6 Ditt Badrum...........................

Läs mer

lönsamt flexibelt MOdexaKonceptet

lönsamt flexibelt MOdexaKonceptet smart lönsamt flexibelt ProduktGuide MOdexaKonceptet modexa NYTT KÖK PÅ SMARTARE SÄTT 2 tiotusen nya kök per år Att förnya kök och garderober i ett lägenhetsbestånd behöver inte vara krångligt, dyrt eller

Läs mer

marbodal Upptäck Marbodal plus-s erien vår älds ta nyhet. nyhet!

marbodal Upptäck Marbodal plus-s erien vår älds ta nyhet. nyhet! marbodal Upptäck Marbodal plus-s erien vår älds ta nyhet. 1 nyhet! 2 med plats för livet P L A T S F Ö R L M E D I V E T * K Ö K * M A R B O D A L Välkommen till Marbodal. Vi designar och bygger kök med

Läs mer

BEHÅLL STOMMAR OCH HYRESGÄSTER Vi förnyar dina kök på en dag. Information till dig som är fastighetsägare.

BEHÅLL STOMMAR OCH HYRESGÄSTER Vi förnyar dina kök på en dag. Information till dig som är fastighetsägare. BEHÅLL STOMMAR OCH HYRESGÄSTER Vi förnyar dina kök på en dag. Information till dig som är fastighetsägare. Vi tar ansvar för hela processen. Vårt HK Easy-sortiment är anpassat för dig med fastighetsbestånd

Läs mer

med nya ögon Vi har alltid fokuserat på att utmana mönster.

med nya ögon Vi har alltid fokuserat på att utmana mönster. 2012 NY HET ER Se ditt kök med nya ögon Utmana dig själv. Utmana dina föreställningar. Låt dig inspireras på nytt. Hos HTH är vi experter på att se kök i helt nya perspektiv och att ge dig inspirerande

Läs mer

Radius. en möbelserie med mjuka former

Radius. en möbelserie med mjuka former en möbelserie med mjuka former Ett mjukt formspråk med naturliga material och en lugn färgskala. Det är utmärkande för vår nya egendesignade kontorsserie Radius. Snygga och praktiska detaljer i läder ett

Läs mer

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal Inredningsstandard för ditt nya hem Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal INNEHÅLL Inledning............................. 3 Kök för alla livets middagar................ 5 Detaljerna i köket......................

Läs mer

VARIANT KÖK PERSONLIGA KÖK

VARIANT KÖK PERSONLIGA KÖK LINJE 56 522: * MANGÅR *) Prisexempel är exkl. vitvaror, bänkskiva och blandare. D * : 0 0 7 6 6 VI RITAR DITT NYA KÖK KOSTNADSFRITT! VARIANT KÖK PERSONLIGA KÖK Vi gillar svensk formgivning, anpassad för

Läs mer

stil bistro solid Vit ask

stil bistro solid Vit ask news Nyheter V vi människor är så olika. En del vill ha det allra senaste. Andra föredrar det mer traditionella. Därför har våra formgivare tagit fram ett stort och varierat sortiment. Oavsett om man bor

Läs mer

När materialen får tala

När materialen får tala kök när materialen får tala När materialen får tala HUSET Bostadsrätt om 225 kvm på Östermalm. KÖKET Klassiskt med moderna inslag, ritat av Martin Zetherström och Svante Bengtsson på 2BK Arkitekter. Mycket

Läs mer

Val och tillval till Kvarteret Tygeln

Val och tillval till Kvarteret Tygeln Val och tillval till Kvarteret Tygeln Färgsättning väggkulörer Standardkulören är varmvit, förutom detta kan du välja en helt vit kulör eller toner i ljust grå, ljust sandgul eller svagt blågrön. Kulörerna

Läs mer

Inredarens val. Hammarby Sjöstad

Inredarens val. Hammarby Sjöstad Inredarens val Hammarby Sjöstad Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet C & A1-1003

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet C & A1-1003 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet C2-1102 & A1-1003 Välkommen till Brf Vreta By, Linköping Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Väppeby Äng, Bålsta

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Väppeby Äng, Bålsta Inredningsstandard för ditt nya hem Välkommen till Väppeby Äng, Bålsta INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök......................

Läs mer

BRA DAG. I DIN BUTIK.

BRA DAG. I DIN BUTIK. NYHETER, MÖJLIGHETER OCH DESIGNUTTRYCK 2016 A N L E D N I N G A R T I L L E N BRA DAG. I DIN BUTIK. Nästa års nyheter handlar om förbättringar, möjligheter och utvecklade designuttryck. Vi kan också presentera

Läs mer

Inredningsskivor NYHET NYHET NYHET. SKIVOR i en rik palett av färger, mönster och strukturer ger många spännande möjligheter.

Inredningsskivor NYHET NYHET NYHET. SKIVOR i en rik palett av färger, mönster och strukturer ger många spännande möjligheter. Inredningsskivor SKIVOR i en rik palett av färger, mönster och strukturer ger många spännande möjligheter. TOPAN MDF DEKORIT CHOICE INNOVUS BYGGELITS INSPIRERANDE INREDNINGSPRODUKTER lämpar sig utmärkt

Läs mer

TRILITEN. Inredningskoncept

TRILITEN. Inredningskoncept TRILITEN Inredningskoncept INREDNINGSKONCEPT N O 01 Klassisk Du kliver in i ditt nya hem. Genast blir du omsvept av en ombonad atmosfär. Nordiskt, rent och ljust. I detta harmoniska hem kan du slå dig

Läs mer

Design och priser. grundutförande. Brf Harvestads trädgårdar Linköping

Design och priser. grundutförande. Brf Harvestads trädgårdar Linköping Design och priser grundutförande Brf Harvestads trädgårdar Linköping Rumsbeskrivning Brf Harvestads trädgårdar Linköping Bottenvåning Övervåning Entré Skjutpartier Ytterdörr Kök Skåp Sparksockel Stänkskydd

Läs mer

Fyren Tillvalsbroschyr

Fyren Tillvalsbroschyr Fyren Tillvalsbroschyr Projektfakta Fyren Område Nynäshamn Ägandeform Bostadsrätt Antal bostäder 48 lägenheter, BRF Fyrskeppet Bostadsutvecklare Magnolia Bostad Inflyttning 2021 Arkitekt Scheiwiller Svensson

Läs mer

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Brf Smedstorp, Kumla

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Brf Smedstorp, Kumla Inredningsstandard för ditt nya hem Välkommen till Brf Smedstorp, Kumla INNEHÅLL Inledning............................. 3 Kök för alla livets middagar................ 5 Detaljerna i köket......................

Läs mer

Aritco 4000, Aritco 6000

Aritco 4000, Aritco 6000 Aritco 4000, Aritco 6000 TM När var det senast du funderade på att skaffa hiss till villan? Fördelarna med att ha hiss hemma är något de flesta ännu inte har insett. Men intresset från villaägare ökar

Läs mer

Personliga kök vol. III.

Personliga kök vol. III. Personliga kök vol. III. Made in Halland. Inte långt ifrån Varberg, ca 3 mil österut på gränsen till Småland, ligger en ort som heter Kungsäter. Här finns vi - Kungsäter kök. I flera generationer har vi

Läs mer

Brf Stadsträdgården. Skönt modernt boende för ett aktivt liv. Inredning och tillval

Brf Stadsträdgården. Skönt modernt boende för ett aktivt liv. Inredning och tillval Brf Stadsträdgården Skönt modernt boende för ett aktivt liv Inredning och tillval Inredarens val kök Brf Stadsträdgården erbjuder moderna lägenheter med rikligt ljusinsläpp. Originalinredningen som vi

Läs mer

Personliga Kök. Made in Halland.

Personliga Kök. Made in Halland. Personliga Kök. Made in Halland. Kungsäter Kök, Gårdshorn 21, 519 92 Kungsäter. Tel. +46320-20 70 30. Fax +46320-811 60. info@kungsaterkok.se www.kungsaterkok.se Personliga kök sid 4 Helmassiva kök sid

Läs mer

se adresser till våra butiker och återförsäljare på hemsidan: www.claessonkok.se Möte med inredaren

se adresser till våra butiker och återförsäljare på hemsidan: www.claessonkok.se Möte med inredaren Möte med inredaren se adresser till våra butiker och återförsäljare på hemsidan: www.claessonkok.se VI HJÄLPER DIG ATT SKAPA ett vackert kök som verkligen fungerar Ett riktigt kök, ett vackert kök av hög

Läs mer

Kök som funkar 4 6 steg 5 Våra kök 6 Förvaring & tvättstuga 30 Handtag & bänkskivor 34 Blandare & diskbänkar 38 Inredningar & tillbehör 42

Kök som funkar 4 6 steg 5 Våra kök 6 Förvaring & tvättstuga 30 Handtag & bänkskivor 34 Blandare & diskbänkar 38 Inredningar & tillbehör 42 3 Kök som funkar 4 6 steg 5 Våra kök 6 Förvaring & tvättstuga 30 Handtag & bänkskivor 34 Blandare & diskbänkar 38 Inredningar & tillbehör 42 Modellöversikt & mått 46 4 Att ditt kök skall fungera effektivt

Läs mer

inredning Brf vitklövern, AlSike

inredning Brf vitklövern, AlSike inredning Brf vitklövern, ALSIKE INnehåll Välkommen till Brf Vitklövern sid 3 Inredning: kök sid 4 Inredning: KÖK/ÖVRIGA YTOr sid 5 Inredning: BAd sid 6 Med reservation för eventuella produktändringar

Läs mer

STJÄRNKIKAREN. Inredningskoncept

STJÄRNKIKAREN. Inredningskoncept STJÄRNKIKAREN Inredningskoncept INREDNINGSKONCEPT N O 01 Klassisk Du kliver in i ditt nya hem. Genast blir du omsvept av en ombonad atmosfär. Nordiskt, rent och ljust. I detta harmoniska hem kan du slå

Läs mer

Made in Halland. är dock inte bara hårdvara och hantverk. Vi är väldigt måna om kemin mellan oss och

Made in Halland. är dock inte bara hårdvara och hantverk. Vi är väldigt måna om kemin mellan oss och HELMASSIVA KÖK. Made in Halland. Inte långt ifrån Varberg, ca 3 mil österut på gränsen till Småland, ligger en ort som heter Kungsäter. Här finns vi - Kungsäter kök. I flera generationer har vi byggt kök

Läs mer

INREDNINGSGUIDEN TILL DITT NYA HEM! stil.

INREDNINGSGUIDEN TILL DITT NYA HEM! stil. INREDNINGSGUIDEN TILL DITT NYA HEM! stil. Hitta hem med stil. Nu börjar det roliga! 3 Du formulerar dagens första och sista tanke i sovrummet, du njuter av ledighet i vardagsrummet och du lagar dina favoriträtter

Läs mer

INSPIRATIONEN KOMMER FRÅN EN MORGON VID KALMARSUND

INSPIRATIONEN KOMMER FRÅN EN MORGON VID KALMARSUND INREDNINGSKONCEPT MIJA KINNING INSPIRATIONEN KOMMER FRÅN EN MORGON VID KALMARSUND På tv har vi sett henne åka land och rike runt för att inreda svenska hem. När vi bad henne inreda nya Brf Riggen på Varvsholmen

Läs mer

Ett äkta skånskt hantverk

Ett äkta skånskt hantverk Ett äkta skånskt hantverk Ett Farstorp kök tål att granskas. Alla rum är olika och vi hjälper dig, tillsammans med våra köksplanerare och erfarna snickare, att hitta din köksstil och utnyttja dina ytor

Läs mer

till modern funkis Nathalie Carlsson Ejgil Lihn Vå r t N ya H u s Vå r t N ya H u s

till modern funkis Nathalie Carlsson Ejgil Lihn Vå r t N ya H u s Vå r t N ya H u s Från kontor till modern funkis Luise Ljungby och Rasmus Kjær hade bott mitt emot det gamla kontoret som tillhörde Århus universitet i ett år när det blev till salu. Trots att de bara hade bott i sitt dåvarande

Läs mer

hansk.se Bridgeport. DESIGN: HANS K DESIGNSTUDIO

hansk.se Bridgeport. DESIGN: HANS K DESIGNSTUDIO hansk.se Bridgeport. DESIGN: HANS K DESIGNSTUDIO Beständig skönhet Bridgeport är inspirerad av land, kust och hav i samklang med tydliga inslag från sekler som passerat. Bridgeport har oändliga val med

Läs mer

OSCARSSONS MÖBEL DESIGN & TILLVERKNING I SMÅLAND

OSCARSSONS MÖBEL DESIGN & TILLVERKNING I SMÅLAND OSCARSSONS MÖBEL DESIGN & TILLVERKNING I SMÅLAND VÄLKOMMEN TILL OSCARSSONS MÖBEL! BESÖK VÅR WEBB WWW.OSCARSSONSMOBEL.SE För att hitta din närmaste återförsäljare, se våra produkter eller få annan information

Läs mer

Brf Förstäven 2, Västerås. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Förstäven 2, Västerås. Inredningsstandard för ditt nya hem Brf Förstäven 2, Västerås Inredningsstandard för ditt nya hem Innehåll Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök...................... 6 Ditt Badrum...........................

Läs mer

Lumi BAS UNIKT ERBJUDANDE PÅ LUMI KOM-IGÅNG-PAKET. PASSA PÅ! Kom-igång-paket för garderob och walk-in. GILTIGT TOM 31 JANUARI 2016

Lumi BAS UNIKT ERBJUDANDE PÅ LUMI KOM-IGÅNG-PAKET. PASSA PÅ! Kom-igång-paket för garderob och walk-in. GILTIGT TOM 31 JANUARI 2016 PASSA PÅ! UNIKT ERBJUDANDE PÅ LUMI KOM-IGÅNG-PAKET. GILTIGT TOM 31 JANUARI 2016 Lumi BAS Kom-igång-paket för garderob och walk-in. TRENDEXPERTERNAS VAL FILIPPA BAS - MÖBELINREDNING I SVART ASK. Komplettera

Läs mer

Lgh 1002, 1106, 1206, 1306, 1406, 1506, 1606, 1706, 1804

Lgh 1002, 1106, 1206, 1306, 1406, 1506, 1606, 1706, 1804 KÖK Aspekt vit S S S S S Vinga mörkgrå KF KF KF KF KF Arkitekt + lingrön 8 400 kr 8 400 kr 8 400 kr 8 400 kr 12 400 kr Arkitekt +ljusgrå 8 400 kr 8 400 kr 8 400 kr 8 400 kr 12 400 kr Aspekt kritvit 7 200

Läs mer

VÅRA MÖBLER. Alla våra möbler är också tillverkade av impregnerade, fuktskyddade stommar.

VÅRA MÖBLER. Alla våra möbler är också tillverkade av impregnerade, fuktskyddade stommar. OM TEMAL Temal är ett finlandssvenskt familjeföretag som grundandes 1994 och som i egna fabriker i Nakkila och Järvenpää tillverkar möbler för badrum, tvättstuga, kök och förvaring. Huvudkontor, showroom

Läs mer

stil bistro solid Vit ask

stil bistro solid Vit ask news Nyheter Vi människor är så olika. En del vill ha det allra senaste. Andra föredrar det mer traditionella. Därför har våra formgivare tagit fram ett stort och varierat sortiment. Oavsett om man bor

Läs mer

Sida 1 Mina inredningsval Brf Hovås Park Beställningslista bad och wc

Sida 1 Mina inredningsval Brf Hovås Park Beställningslista bad och wc 2016-05-31 Sida 1 Kök Luckor till kökssnickerier Luckor kökstyp K1, K2, K5, K7, K12 Form Vit, Marbodal, tillval Bänkskiva Laminat Svart Mocka 597, Marbodal, tillval Kantlist MF1 Plus, Marbodal Handtag

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Lillhamra 2, Västerås

Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Lillhamra 2, Västerås Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Lillhamra 2, Västerås 2 RoK Välkommen till ditt nya hem i Brf Lillhamra 2. I broschyren hittar du den inredningsstandard som ingår i din nya lägenhet och

Läs mer

Pärlspont vit. Slät lucka. Stilren och prisvärd lucka i 16mm. Passar till både köket, tvättstugan och garderoberna. Finns i hela NCS-skalan.

Pärlspont vit. Slät lucka. Stilren och prisvärd lucka i 16mm. Passar till både köket, tvättstugan och garderoberna. Finns i hela NCS-skalan. Design vit Pärlspont vit DESIGN Slät lucka. Stilren och prisvärd lucka i 16mm. Passar till både köket, tvättstugan och garderoberna. Finns i hela NCS-skalan. PÄRLSPONT Traditionell lucka. Klassisk, prisvärd

Läs mer

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum FRESTA Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum Prisvärda och ljusa bostadsrätter med ljust läge några minuter från Sollentuna Centrum. Nära vatten och grönska precis bredvid det

Läs mer

se adresser till våra butiker och återförsäljare på hemsidan: Möte med inredaren

se adresser till våra butiker och återförsäljare på hemsidan:   Möte med inredaren Möte med inredaren se adresser till våra butiker och återförsäljare på hemsidan: www.claessonkok.se VI HJÄLPER DIG ATT SKAPA ett vackert kök som verkligen fungerar Ett riktigt kök, ett vackert kök av hög

Läs mer

Randboken. - din kompletta guide för ränder i hemmet.

Randboken. - din kompletta guide för ränder i hemmet. Randboken - din kompletta guide för ränder i hemmet www.durosweden.se Vilken rand passar dig? Svårt att veta hur du snabbt och enkelt kan förändra ditt hem? Svaret är enkelt, med ränder! Horisontella,

Läs mer

KÖK SKJUTDÖRRAR BADRUM VITVAROR HTH KÖKSFORUM AEG KÖK VÄLJ DINA VITVAROR. från HTH. Badrum. en plats för. kropp och själ

KÖK SKJUTDÖRRAR BADRUM VITVAROR HTH KÖKSFORUM AEG KÖK VÄLJ DINA VITVAROR. från HTH. Badrum. en plats för. kropp och själ - G r e e n V i l l a g e - KÖK SKJUTDÖRRAR BADRUM VITVAROR HTH KÖKSFORUM AEG VÄLJ DINA VITVAROR KÖK från HTH Badrum en plats för kropp och själ Grattis till ditt nya boende! Du håller i din hand ett tillvalsmagasin

Läs mer

Brf Tegnérlunden, Västerås. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Tegnérlunden, Västerås. Inredningsstandard för ditt nya hem Brf Tegnérlunden, Västerås Inredningsstandard för ditt nya hem Innehåll Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 4 Standardval, kök...................... 6 Ditt Badrum...........................

Läs mer

HSB BRF LANDMÄRKET INREDNINGSVAL

HSB BRF LANDMÄRKET INREDNINGSVAL HSB BRF LANDMÄRKET INREDNINGSVAL INREDNINGSVAL VALMÖJLIGHETER I ER NYA BOSTAD Till brf Landmärket har HSB tillsammans med inredare och arkitekt arbetat fram en stil och produkter som håller över tid med

Läs mer

Smart förvaring. Besök våra butiker i Helsingborg, Hässleholm, Malmö och Smedstorp läs mer på

Smart förvaring. Besök våra butiker i Helsingborg, Hässleholm, Malmö och Smedstorp läs mer på SMART FÖRVARING 1 Smart förvaring Det går att skapa ordning och reda i varje kaotisk hall, trång garderob, stökig tvättstuga eller gammalt kök. Med en funktionell och välplanerad förvaring får du bra plats

Läs mer

Nya kök på smartare sätt. En lönsam investering för dig.

Nya kök på smartare sätt. En lönsam investering för dig. Nya kök på smartare sätt. En lönsam investering för dig. En komplett lösning som ger mervärde. Att förnya kök i ett lägenhetsbestånd är en investering som varken behöver tynga din förvaltning eller störa

Läs mer

Inredarens val. Skogsstjärnan, preliminär

Inredarens val. Skogsstjärnan, preliminär Inredarens val Skogsstjärnan, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar

Läs mer

PRODUKTFAKTA. Kungsäter Kök. Dalbo Kungsäter Tel Fax

PRODUKTFAKTA. Kungsäter Kök. Dalbo Kungsäter Tel Fax Luckor med liv. PRODUKTFAKTA KVALITET Kungsäter Köks kvalitetstänkande omfattar hela vår verksamhet, det vill säga utveckling, konstruktion, tillverkning, installation och service. MILJÖ Organisationens

Läs mer

Inredarens val. Brf Inspirera Hagastaden, preliminär

Inredarens val. Brf Inspirera Hagastaden, preliminär Inredarens val Brf Inspirera Hagastaden, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som

Läs mer

Köket - hemmets samlingsplats. Byt lucka...eller nytt kök

Köket - hemmets samlingsplats. Byt lucka...eller nytt kök Köket - hemmets samlingsplats Byt lucka...eller nytt kök Ramna Inredningar AB Svensktillverkade kök sedan 1985 Köksluckor Innerdörrar Eller nytt kök Luckor och stommar tillverkade i vår fabrik, lackerade

Läs mer

Ett original. Välkommen till Pergo, och ett golv som håller för livet. DEKORER I TRE KVALITETSNIVÅER! format 4. miljö 6.

Ett original. Välkommen till Pergo, och ett golv som håller för livet. DEKORER I TRE KVALITETSNIVÅER! format 4. miljö 6. 1 84 DEKORER I TRE KVALITETSNIVÅER! Läs mer på s. 61 Ett original format 4 miljö 6 endless plank 8 natural variation 10 total design 12 inspiration 16 kvalitetsnivåer 60 lätt att lägga 65 ytstruktur 66

Läs mer

Setra Trägolv. Upplev skillnaden med ett massivt trägolv. Tidlöst. Unikt. Äkta.

Setra Trägolv. Upplev skillnaden med ett massivt trägolv. Tidlöst. Unikt. Äkta. Setra Trägolv Upplev skillnaden med ett massivt trägolv. Tidlöst. Unikt. Äkta. 1 Noga utvalt Det är något speciellt med massiva trägolv. De är genuina och rejäla, samtidigt som de har tidlös design och

Läs mer

Noblessa ska vara den ledande, tryggaste, mest effektiva köksleverantören i Skandinavien och leverera mest värde för pengarna.

Noblessa ska vara den ledande, tryggaste, mest effektiva köksleverantören i Skandinavien och leverera mest värde för pengarna. En del av Noblessa ska vara den ledande, tryggaste, mest effektiva köksleverantören i Skandinavien och leverera mest värde för pengarna. 2 3 VÅR VISION Noblessa ska vara den ledande köksleverantören. Vi

Läs mer

I N R E D N I N G S VA L

I N R E D N I N G S VA L INREDNINGSVAL Vi har valt att inte fokusera på så många tillval i denna broschyr. För att göra det enkelt för dig har vi istället satsat på noggrant utvalda tillval av hög kvalitet. Saknar du något i broschyren

Läs mer

Inredningsval Sockerhusen etapp Två

Inredningsval Sockerhusen etapp Två 1 Costyhus Inredningsval Sockerhusen etapp Två *Se betalvillkor för inredningsval s.13 2 INDELNING AV LÄNGENHETER Indelning Grupp 1 Grupp 2 19 1001 19 1002 19 1003 19 1101 19 1102 19 1103 19 1201 19 1202

Läs mer

D ö r r h a n d t a g

D ö r r h a n d t a g Dörrhandtag Inred enklare Ett nytt inredningsvarumärke har sett dagens ljus. Hvid Interior är dörrhandtag som utgår från det enkla. Tre smakfulla stilfamiljer utgör sortimentet, särskilt utvalda och formgivna

Läs mer

Stor nyhet. Saxnäs. Ett rejält fritidshus från hjärtat av Lappland.

Stor nyhet. Saxnäs. Ett rejält fritidshus från hjärtat av Lappland. Stor nyhet. Saxnäs. Ett rejält fritidshus från hjärtat av Lappland. Omsorg om detaljer och rejält virke från Norrland. När vi nu lanserar vår största stuga hittills gör vi det med kvaliteten som vår största

Läs mer

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär Inredarens val Sjödalen, Huddinge preliminär 3D Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi

Läs mer

Familjär funktion KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL

Familjär funktion KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL Familjär funktion KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL , Familjär funktion, trapphus B1/B3 , Familjär funktion, trapphus B1/B3 matur badrum Rostfri diskho Handtag läder Kromad köksblandare Släta dörrar

Läs mer

Inredning och inspiration

Inredning och inspiration Inredarens val 2018 Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens val. Inredningen

Läs mer

Kök i rostfritt stål. Purus - specialisten på skräddarsydda diskbänkar. www.purus.se

Kök i rostfritt stål. Purus - specialisten på skräddarsydda diskbänkar. www.purus.se Kök i rostfritt stål Purus - specialisten på skräddarsydda diskbänkar www.purus.se Ledande nordiskt hantverk Purus är ledare i Norden på utveckling, framställning och försäljning av VVS produkter, samt

Läs mer

NGN INSPIRERANDE OCH FIN BILD HYRESGÄSTENS VAL FARKOSTVÄGEN

NGN INSPIRERANDE OCH FIN BILD HYRESGÄSTENS VAL FARKOSTVÄGEN NGN INSPIRERANDE OCH FIN BILD HYRESGÄSTENS VAL FARKOSTVÄGEN DAGS ATT VÄLJA! Det börjar bli dags att göra dina personliga val i lägenheten. Valen är framtagna tillsammans med arkitektbyrån Equator. Ambitionen

Läs mer

ANTAL Aspekt kritvit, 16 mm, Marbodal 1. ANTAL Bänkbelysning Viking vit lysrörsarmatur, ej dimmerbar, omfattning enl. 1 kök ritning, Elektrikern

ANTAL Aspekt kritvit, 16 mm, Marbodal 1. ANTAL Bänkbelysning Viking vit lysrörsarmatur, ej dimmerbar, omfattning enl. 1 kök ritning, Elektrikern Kök Aspekt kritvit, 16 mm, Marbodal 1 BELYSNING OCH EL Bänkbelysning Viking vit lysrörsarmatur, ej dimmerbar, omfattning enl 1 kök ritning, Elektrikern Zeus antracit, 534, Marbodal 1 BÄNKSKIVA KANT LUCKOR

Läs mer

Sovrum med angränsande badrum. Genom att välja färger som är lugnande och tilltalande skapas en harmoni mellan rummen. Bild från IKEA katalogen 2007.

Sovrum med angränsande badrum. Genom att välja färger som är lugnande och tilltalande skapas en harmoni mellan rummen. Bild från IKEA katalogen 2007. Inter IKEA Systems B.V. Sovrum med angränsande badrum. Genom att välja färger som är lugnande och tilltalande skapas en harmoni mellan rummen. Bild från IKEA katalogen 2007. Inter IKEA Systems B.V. Här

Läs mer

INREDNINGSVAL BRF ANEMONEN

INREDNINGSVAL BRF ANEMONEN INREDNINGSVAL BRF ANEMONEN INREDNINGSVAL FÖR BRF ANEMONEN idenna folder presenteras de val av material som kan göras i din bostad. Vi har redan från början lagt stor omsorg på att inredningen skall hålla

Läs mer

INREDNINGSVAL LGH: 11703

INREDNINGSVAL LGH: 11703 1 (5) DETALJERNA I KÖKET GRUNDUTFÖRANDE, KOSTNADSFRIA VAL KÖKSLUCKA VEDUM * Vid val av annan kulör än vit följer sockeldekorsidor, passlist, takanslutning, passbitar luckans färg B Karin VIT F20 DISKHO

Läs mer

PRODUKTÖVERSIKT Mått & fakta

PRODUKTÖVERSIKT Mått & fakta S 2015-2 15-04-01 Marbodal och Marbodal + PRODUKTÖVERSIKT Mått & fakta Prisgrupp tät lucka Lucknamn Material i lucka Stomframkant Utförandekod Hel/delad lucka på högskåp Framkant Framkant Tät lucka 1 Arkitekt

Läs mer

HOUZZ KÖKSUNDERSÖKNING SVERIGE

HOUZZ KÖKSUNDERSÖKNING SVERIGE 2016 HOUZZ KÖKSUNDERSÖKNING SVERIGE Houzz.se Så använder vi våra kök TOPP-AKTIVITETER I KÖKET 97% 79% 7 61% 45% 20% Matlagning Äta Umgänge Bakning Arbete/läxor Läsning ANTAL TIMMAR PER DAG SOM VI TILLBRINGAR

Läs mer

Minimalism med känsla. text Malin Crafoord foto Tove Falk-Olsson

Minimalism med känsla. text Malin Crafoord foto Tove Falk-Olsson Stora fönster. För att få in maximalt med dagsljus men samtidigt undvika insyn har endast den nedersta halvan av fönsterglasen frostats. Badkar från Duravit och handduksvärmare från Bryan Perry. Handdukar,

Läs mer

SOLNA JÄRVASTADEN BESTÄLLNING. Åkerbäret, lägenhet Osåld!

SOLNA JÄRVASTADEN BESTÄLLNING. Åkerbäret, lägenhet Osåld! SOLNA JÄRVASTADEN BESTÄLLNING Åkerbäret, lägenhet 21004 Osåld! LÄGENHETSINNEHAVARE LÄGENHET 21004 Osåld! PROJEKT Åkerbäret PROJEKTNR P.061466.1.5 NAMN E-POST Ida Westerlund ida.westerlund@erikolsson.se

Läs mer

Inredarens val. Brf Ofelia, preliminär

Inredarens val. Brf Ofelia, preliminär Inredarens val Brf Ofelia, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens

Läs mer

Research. Erikdalsbadets utomhusbad i Stockholm

Research. Erikdalsbadets utomhusbad i Stockholm Framtidens färg Framtidens färg kommer varken att handla om nya kulörer eller färgkombinationer, vilket tidigare ofta har kännetecknat en viss tidsperiod. I framtiden får färgen sin betydelse genom kontexten

Läs mer

Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service

Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service 2 Flexibla arkivlösningar Välkommen till Sarpsborg Metall din leverantör av kontorsgarderob- arkivering- och lagringslösningar. Vi är

Läs mer

MINA INREDNINGSVAL. PANORAMA Lgh nr:

MINA INREDNINGSVAL. PANORAMA Lgh nr: MINA INREDNINGSVAL PANORAMA Lgh nr: 32 2019-02-19 INNEHÅLL Planlösning 3 Generellt 4 Entré 5 Kök 6 Badrum/tvätt 8 Vardagsrum 10 Sovrum 11 Sammanställning 12 PANORAMA Sid 2 (14) PLANLÖSNING PLANLÖSNING

Läs mer

Brf Söderängarna 2 ÖREBRO. Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro

Brf Söderängarna 2 ÖREBRO. Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro Brf Söderängarna 2 ÖREBRO ÖREBRO Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro Exempelbild Söderängarna 2 INNEHÅLL Inledning............................. 3 Standardval, kök........................

Läs mer