Rapporter och meddelanden

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Rapporter och meddelanden"

Transkript

1 Rapporter och meddelanden Y-sektionens Kansli Verksamhetsåret 2014/

2 1(18) Klas Gudmundsson, Ordförande Arbetet satte igång ganska mjukt redan vid tilllträdet den första juli då styrelen fick reda på att vårt arkiv, Rymden var hotat att överlämnas till Liu. Vi har inte fått besked hur det blir men denna flytt är i slutändan tyvärr oundviklig. Arbetet kom igång på riktigt i augusti då ett flertal budgetar rullade in vilket var en ny och utmanade uppgift för mig. Jag och resten av styrelsen har under hösten insett att det är lite extrasaker som behöver göras detta år, bland annat en renovering av marsipulamistatyn utanför Kårallen som ledamot Alfred håller på att planera. Vår sektionsbil Yrla har strulat något kopiöst och jag vill ge ett stort tack till bilansvarige Gustav som kämpar hårt med henne. Jag kan tillägga att det ska köpas in en ny bil någon gång under läsåret vilket känns behövande. Senare under hösten kommer det även vara två jubileum på sektionen. MED-programmet fyller fem år och Yi fyller 15 år. Nästa år kommer kanske ett till kul jubileum. Sedan så ser jag självfallet fram emot att genomföra sektionens första vintermöte som kommer hållas någon gång under januari. Jag vill också ge ett stort tack till Webgruppen som gör ett strålande jobb med vår fina hemsida. Förutom att det har varit ett kul och givande arbete tillsammans med resten av styrelsen så har det inte hänt något mer utöver det vanliga.

3 2(18) Jessica Fritzen, Vice-ordförande Mitt år som vice började redan i våras, då det fanns mycket som behövde planeras och kollas upp. Eftersom vårmötet log mycket tidigt i år så kunde kansliet komma igång med lunchmöten redan i mars, vilket var bra. Vi hade en kansliöverlämning för kansliet 14/15 och kansliet 15/16 på hg och en kansli kick-off med märkesbacksmålning och grillning i somras. Kansliet har även fått synas lite till nollan under nolle-p, vi hade en saftstation, fixade mackor, höll i AoP och såg till att nollan och faddrarna fick frukost på hayken. Vi har även anordnat en sök-utskottspub och höll i en info-föreläsning för de nya studenterna. Jag har försökt att hålla kontakten med kanslimedlemmarna via mejl och kanslilunchmöten, men tänker ha enskilda möten med de olika medlemmarna under ht2. Själva styrelsearbetet just nu består framförallt av möten, budgetgranskning och planering av höstmötet och sektionsaktivas kick-off som kommer gå av stapeln i början på november.

4 3(18) Erik Johansson, Skattmästare Hitills i mitt arbete som skattmästare så har jag mest ägnat mig åt att lära upp mig och det kontinuerliga arbetet med att betala och få betalt, bokföring etc. Jag har även fått uppleva både för- och nackdelar med att gå över till i princip helt kontantfritt, och tack vare detta börjat spåna på lite ideér om hur det kan optimeras för ett smidigare arbete bakom kulisserna. Vi har även lämnat in vår första årsäskning till nämnden där Jag och Klas var på nämndmöte och berättade om våra äskningar. Vi har i skrivande stund inte fått svar på detta. Det har också funnits lite styrelsearbete att göra där det mesta har handlat om att få in och granska budgetar, vi har även genomfört en sök-utskottspub och en kickoff för alla sektionsaktiva. Vi har också slitit oss i håret över problembarnet Yrla och anser att det börjar bli dags för en uppgradering. Till helgen så kommer jag tillsammans med andra i styrelsen att åka på SaFt i Stockholm för att diskutera hur vi kan förbättra sektionsarbetet tillsammans med andra fysikteknologsektioner.

5 4(18) Margareta Vi, Chefsbyråkrat Jag har sedan överlämningen uppdaterat och fortsätter att uppdatera sektionens maillistor och skrivit en hel del protokoll och dokument. Förutom postrelaterade arbetsuppgifterna så har jag även suttit och granskat budgetar och gjort några budgetar. Även tagit fram en liten arkivgrupp som ska hjälpa mig att hålla sektionens arkiv, Rymden, i schack och kanske gräva fram en och en annan gömd guldkorn. Jag har också bett våran webmaster att sitta med i CYD-poolen styrelse.

6 5(18) Björn Tallberg, Styrelseledamot Som ledamot i styret har mitt arbete främst gått ut på budgetgranskning och diverse småjobb på sektionen. Jag har varit styrets kontaktperson hos de två jubileumsgrupperna på sektionen, MED5 och Yi15, samt planerar att snart styra upp en grundlig städning av Cybercom tillsammans med andra styrelsemedlemmar och intendenten. Alfred Karonen, Styrelseledamot Jag har granskat budgetar, skrivit en budget för att renovera marsupilamistatyn på Corson samt granskat projekt och redigerat texter på hemsidan. Vi kommer att påbörja renovationen så fort som möjligt, förhoppningen är att vi ska ha gjort klart den innan vårmötet.

7 6(18) Christoffer Blomberg, Aktivitetsutskottsordförande Jag har gjort budgetar för Yngves korvfest och CSN-sittningen, även mindre budgetar för brännboll och punsch för Ärtor och Punsch. Jag och mitt utskott har utfört våra arrangemang brännboll, Yngves korvfest samt kommer snart hålla i CSN-sittningen. Vi har även hjälpt till att jobba under Nolle-P. Framöver så planerar vi att göra roliga aktiviteter med sektionens medlemmar. Vilka det blir är ännu inte bestämt. Kom, det blir kul. Jag har tagit ut tre nya utskottsmedlemmar, så vi är nu full styrka, tio stycken. Jag är nöjd.

8 7(18) Jonas Ehn & Philip Bernborg, Arbetsmiljöombud Under hösten har vi varit på AMO-utbildning anordnad av kåren och följt arbetsmiljöbevakningen genom CAMO-möten och liknande. I november har vi planerat att, tillsammans med KogVet, ELIN och TBi, anordna en miljöpub och klädbytarkväll. Detta för att lyfta fram sektionens certifiering som en grön sektion och uppmuntra våra medlemmar att tänka grönt. Under året kommer vi att hålla i ett AMO-projekt som ska främja arbetsmiljön för våra sektionsmedlemmar.

9 8(18) Ellinor Runquist, Informationsansvarig Hjälpte till med att hitta nya chefredaktörer till Nattredax, fick de att komma igång. Hade ett uppstartsmöte med fotogruppen i början av terminen, haft diskussion kring hur fotogruppen ska fortskrida. Skickat ut nyhetsbrev var vecka.

10 9(18) Sanne Ingvarsson, LINK projektledare Arbetet tog fart i mars med att ta ut styrelse och kommitté, vi blev till slut 24 personer som aktivt arbetar med förberedelser inför mässan. Innan sommaren var det mycket riktlinjer som sattes upp, samt kontakt med runt 100 företag som upprättades. Nu är 57 företag kontrakterade till att stå på mässan, vilket blir en ökning med 9 företag från förra året. Mässområdet har därmed ritats om för att kunna utnyttja ytan på så bra sätt som möjligt. Ett mål med året var att få in fler evenemang till införveckorna, vilket har gått bra! I början av oktober genomfördes en exjobbs-kväll med Ericsson för runt 80 studenter. Samma vecka höll FACE-företagen (FOI, Autoliv, Combitech och Ericsson) en lunchföreläsning där de presenterade sitt koncept med TeknikTisdagar på CreActive i Mjärdevi. En pub hölls tillsammans med D-pub veckan innan tentap, där vi släppte företagen och även öppnade anmälan till att vara företags/mäss-värd. Nästa vecka drar vi igång med införveckorna, vilket kommer bjuda på intressanta lunchföreläsningar, frukostträning med Sectra, LINK-LAN och mycket mer! Den 26/11 15 går mässan av stapeln, vilket

11 10(18) Andreas Pettersson, Marknadsföringsutskottsordförande Jag och YMP-ansvarig började redan i våras med att planera inför uppstarten av Y-sektionens mentorskapsprogram, som är nytt för i år. Information kom ut under Nolle-p och uppstarten skedde några veckor därefter och programmet är nu i full gång. Det har gått väldigt bra hittills och alla verkar nöjda. Jag och mitt utskott hjälpte även till lite under Nolle-p. Vi hjälpte också YMV och Yvette med overallsförsäljningen och sedan Yvette med sykvällarna. Därefter började vi planera för resten av året samtidigt som vi höll i intervjuer av ansökande ettan, och tre nya medlemmar togs in så nu är vi fulltaliga på 10 personer. Under oktober har Hemmisioneringsansvarig fått information av LiU om hur hemmissionering genomförs och därefter höll han, tillsammans med I och M, i ett infotillfälle angående just hemmissionering som lockade ganska mycket folk. Nu är det fritt fram att hemmissionera så ta tillfället i akt och få resan hem och tillbaka betald! Vid frågor maila missionar@y.lintek.liu.se. Arbetet kring den av studenter genomförda TekNat-mässan har dragit igång. Vi har även medverkat på Populärvetenskapliga veckan och marknadsfört sektionen under två dagar. Under hösten är planen att vi ska sälja Y-tröjor. Vi tänker också uppdatera och lägga till mer information till potentiella studenter på hemsidan. Vi kommer också hålla i en avslutning av mentorskapsprogrammet. Efter jul är det flera mässor som vi kommer medverka på.

12 11(18) Albin Larsson, Näringslivsansvarig Först och främst har jag tagit ut NärU15/16. Sedan har jag sätt till att årskontrakt och huvudsponsoravtal uppdaterats och är giltiga för läsåret 15/16. Vi har arrangerat en del evenemang i form av lunchföreläsningar och exjobbkvällar samt uppdaterad hemsidans sponsordelar. Vi har även tagit tag i exjobbspoolen som ständigt uppdateras med nya exjobb.

13 12(18) Tobias Grundström, Pubutskottsordförande PubU har redan hunnit hålla i tre pubar under hösten; med kansliet, YMV och en som vi höll i själva. Vi har försökt öppna upp mer för möjligheterna att hålla i tävlingar och liknande under pubarna och det har fungerat bra. Bland annat så höll YMV i en Mario Kart-turnering under sin pub. För att få en tydligare kommunikation med de utskott som är med och anordnar pubar har vi provat att bjuda in de till våra lunchmöten. Där kan de lätt få svar på frågor, funderingar och för att bolla idéer. Detta är något som vi kommer fortsätta jobba med under året. Nästa pub hålls den 13/11 och den anordnas tillsammans med Y6.

14 13(18) Tobias König, Studienämndsordförande Under nolle-p rekryterade vi klassrepresenatnter för år 1 och i veckorna efter för år 2-5. Vi har för nuvarande 35 klassrepresentanter från år 1-3, två klassrepar per klass och år och en språkrep för varje språk och år utom franska år 2. Utöver klassrepar har vi 20 profilreppar för profilerna MAT4, TMV4, MO4, KOM4, MEK4, SiS4, MED4, TMT4, SBB4, SOC4, MEF4, KOM5, SOC5 och MEK5. I årskurs 4 saknar vi profilreppar i ELE och TMF och i årskurs 5 saknar vi profilreppar för de flesta profiler. Vi har ändrat något i utvärderingssystemet för profilkurserna så att de fungerar på samma sätt som i åk 1-3. Vi har planerat läsårets första årskursråd med examinationer och klassreppar för alla obligatoriska kurser i HT1 för åk 1-3 samt de profilkurser där vi har profilreppar som läser dem. För den intresserade kommer vi att lägga upp utvärderingarna på hemsidan så att de kan läsas av alla sektionsmelemmar. Y-sektionens SnOrdfar har suttit med i Nämnden för elektronik, fysik och matematik samt programplanegruppen. Nytt därifrån är att det kommer en kurs i 3D-skrivning nästa höst. Vi har uppdaterat, tryckt och delat ut Y-arens guide till galaxen del 1 till alla i åk 1 samt lagt upp den uppdaterade verisonen på hemsidan. Vi håller på att uppdatera guiden del två och har fått hjälp av webbgruppen att uppdatera formatet på del 2 till en onlinebaserad version med fler funktioner än den tryckta.

15 14(18) Jens Varga, Fadderikommendör Sedan början av året har tio mer eller mindre skottska Y:are på ett mastodontlikt sätt skrivit gyckel, inte raka skägget och planerat inför det som i folkmun benämns som ett himla bra nolle-p. Under våren hölls en rekryterings-y-pub där omkring 140 faddrar anmälde sig till tjänstgöring. Med dessa fantastiska faddrar, tolv gulbyxade hjältar samt andra väldigt hjälpsamma utskott vid sin sida var det rena barnleken för Y-Fadderiet att i augusti månad välkomna de nära 200 nya studenterna på Y-sektionen och ge dom ett minne för livet! Utvärderingar rörande nolle-p har gjorts och kommer presenteras här på höstmötet. Innan Y-Fadderiet eventuellt breddar vägen för ett nytt fadderi nästa år ska en pub tillsammans med D-sektionens fadderi, en sök-yf-pub och nolle-p reunion arrangeras. Så det är så.

16 15(18) Magnus Malmström, Intendent Verksamhetsåret började med att beställningen av overaller i början av juni. För att minska på lagrena beställdes 12 overaller färre jämfört med förra året. Försäljningen av overaller gick bra och vi sålde bättre än förväntat. Vid försäljningen så hjälpte Yvette och MafU till. Sektionens märken i märkesbacken har målats och lilla svarta har tryckts och digitaliserats Prylförsäljningen har gått väldigt bra och efter endast suttit på två pubbar och sålt så har vi redan sålt för lika mycket som var prognosen för hela verksamhetsåret. Finns planer på att köpa in nya spännande prylar. I år så har jag och styrelsen beslutat om att städa upp i sektionens lokaler Cybercom och A15. Städningen av Cybercom är planerat att dra igång efter tenta-p. A15 har städats och jag skulle vilja tacka mitt utskott YMV för med att rensa hjälpen A15. Yrla har krånglat väldigt mycket i år. Först gick startmotorn sönder dagen innan hon skulle på service och bara någon vecka senare så vägrade hon att starta vilket slutade med hon blev bogserad från skytte-c till campus. Det finns planer på att digitalisera liggaren vilket kommer att ske när Yrla rullar igen. Det har skrivits ett hyreskontrakt som ska användas vi uthyrning av prylar som sektionen har. Till exempel slagborr, tvspelskonsol (vilken för tillfället står i Prevas), pokermarker eller den nya pirran som sektionen köpte in i höstas. Sektiones TV-spel har också ställts upp ner i Prevas. YMV har också anordnat en pub vilken blev en succé.

17 16(18) Lina Åberg, Sexmästare För Y6 del började året med att ordna en traditionsenlig grillfest i Amfi för hela sektionen, det som vi alla känner till som Sommar-Y. Där bjöds på god mat och många skratt, och inte minst en ordentlig sats med nya fräscha gyckel från flera håll. Över sommaren började planer smidas, och väl tillbaka i Linköping efter sommaren hjälpte vi YF med att anordna ett fantastiskt Nolle-P. Veckan därpå arrangerade vi Nollesittningen, en finsittning i matsalen där Y-Nollan äntligen blev upphöjd till ettan, samt eftersläppet Nollephesten som vi styrde tillsammans med Bi6 och D-Group. Kvällen flöt på oförskämt bra och vi lärde oss mer om att anordna fest och sittning på Kårallen. Näst på tur stod den nionde upplagan av Hic Haec Hoc, som vi likt året innan oss valde att lägga i Oktober. Vädret var på vår sida, den nya logistiken höll och skadorna skyltade med sin frånvaro. Här sattes vår samarbetsförmåga på prov med vår första PR-period och en fullspäckad heldag för 170 bussåkande gäster, men vi är supernöjda och hoppas att lagen hade minst lika roligt som vi hade. Jag vill även ge ett stort tack till de underbara ettan som hjälpte oss att göra HHH 2015 möjligt! Nu går vi mot juletider vilket för Y6 betyder ett Yulbord strax efter Lucia. Planen är att kunna erbjuda fler biljetter i år då det är ett populärt arrangemang, och vi hoppas och tror att det uppskattas av våra sektionsvänner. Vi är även i full gång med planering av både TK och VSR, samt en spännande Halvtidssits senare i vår. Och vet ni vad? Snart är det VSR!

18 17(18) Angelina Johansson, Yvetteordförande Vårt första miniarragemang var tjejfikat som vill höll i dagen innan nollep började. Syftet var att tjejerna skulle träffa varandra innan skolstart och därmed ha lättare att hitta till varandra under de kommande dagarna. Det bjöds på fika och vi lekte lekar, vi i Yvette tror det var uppskattat. Därefter hjälpte vi YF under nollep med en rad massor evenemang. I slutet av september anordnade vi Musselmiddagen som hölls denna gång på Creactive. Sektionens tjejer fick chansen att gå på en trerätters middag och kolla på fantastiska uppträndanden. Det var även då vi presenterade vår sista medlem för första gången. I år hjälptes Mafu samt Yvette åt att anordna sykvällarna där ettan fick sy sina overaller. Många symaskinsnålar gick sönder, men som kompensation fick ettan mycket fina och lite gulare overaller. Därefter var det dags att inviga detta plagg och detta gjordes i början av oktober ute i Skytte-C. Oturligt nog gick Yrla sönder efter festens slut och Yvette fick vara uppe lite längre än vad vi hade planerat. I framtiden har vi planerat flera evenemang, både företagskvällar samt sittningar. Allt är inte klart men vi vet redan nu att vi kommer ha en Vintermiddag på Platå tillsammans med Ericsson, en företagskväll uppe i Stockholm tillsammans med Netlight Consulting och självklart den omtalade Dammiddagen tillsammans med damföreningarna Donna och Tingeling.

19 18(18) Erik Sköld, Webmaster Verksamhetsåret har varit ovanligt händelserikt för Webbgruppen. Under sommaren färdigställdes den nya hemsidan som de två senaste generationerna Webbgruppen jobbat på. Denna lanserades strax innan Nolle-P och de nya ska således inte behövt se den gamla. Hemsidan är byggd på ramverket Django och egendesignad för att passa våra ändamål och för att vara lätt att utveckla nya funktioner till, något som inte var sant för den gamla. Y6 har flyttat ut från sektionens server och lagt sig på ett webbhotell. Detta då Webbgruppen hade fullt upp innan Nolle-P med sektionens hemsida och inte hade tid att hjälpa till så mycket. Istället fixade Y6 en hemsida på egen hand och det blev mycket bättre än den gamla, som var baserad på samma ramverk som sektionens gamla sida. Under året kan man se fram emot nya spännande funktioner på hemsidan. Ett fotogalleri är under utveckling, vilket vi hoppas kommer bli flitigt använt nu när vi har en fotogrupp och allt. Y-arens guide till galaxen kommer snart i digital form och kommer göra tröttsam sökning i studiehandboken ett minne blott. Utöver detta kommer sektionens digitala infrastruktur att ses över och förhoppningsvis strömlinjeformas så att det ska bli enklare för kommande generationer Webmaster att underhålla.

Rapporter och meddelanden

Rapporter och meddelanden Rapporter och meddelanden Y-sektionens Kansli Verksamhetsåret 2015/2016 2016-04-20 1(18) Klas Gudmundsson, Ordförande Sedan vintermötet har det varit mycket småarbete med olika saker. Det mesta har varit

Läs mer

Sök-Utskottspub Sök till:

Sök-Utskottspub Sök till: Sök-Utskottspub Sök till: AktU MafU NärU Webgruppen Yvette Valberedningen Näringslivsutskottet, NärU - Din väg till drömjobbet! Hej Ettan! Mitt namn är Albin Larsson och jag är Näringslivsansvarig på sektionen

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Y-sektionens Kansli Verksamhetsåret 2015/2016 2016-11-11 1 2(19) Klas Gudmundsson, Ordförande Detta år har varit mycket lärorikt, mycket ha hänt och många timmar har lagts ned. Förutom den ordinarie verksamheten

Läs mer

Lathund till årsbudget 16/17. 14 april 2016

Lathund till årsbudget 16/17. 14 april 2016 till årsbudget 16/17 14 april 2016 1(6) Inledning Detta dokument förklarar betydelsen av de olika posterna i årsbudgeten. Sist i dokumentet finns även en lista med kommentarer till själva budgeten med

Läs mer

Arbetsordning för Linköpings Y-teknologsektion

Arbetsordning för Linköpings Y-teknologsektion Arbetsordning för Linköpings Y-teknologsektion Verksamhetsåret 2014/2015 25 mars 2014 Sammanfattning Denna arbetsordning syftar till att ge styrelsen och ordföranden stöd vid fördelning av ansvar och arbete

Läs mer

Linköpings Y-teknologsektions Höstmöte 2015

Linköpings Y-teknologsektions Höstmöte 2015 1(9) Linköpings Y-teknologsektions Höstmöte 2015 Onsdag 11 november 2015, kl 17:15, lokal: C4 Kallade: Sektionens medlemmar Närvarande: Se bifogad närvarolista. 1 Mötets öppnande Föredragare: Klas Gudmundsson,

Läs mer

Raporter och medelanden. Y-sektionens Kansli Verksamhetsåret 2013/2014

Raporter och medelanden. Y-sektionens Kansli Verksamhetsåret 2013/2014 Raporter och medelanden Y-sektionens Kansli Verksamhetsåret 2013/2014 8 november 2013 1(17) Olle Tingstam, Ordförande Vi har fått en härlig start på året. Det började med en sommarträff för kansliet i

Läs mer

Y-sektionens äskanden år 2018

Y-sektionens äskanden år 2018 Y-sektionens äskanden år 2018 Information om sektionen Y-sektionen är sektionen för studenter på civilingenjörsutbildningarna Teknisk fysik och elektroteknik (Y), Teknisk fysik och elektroteknik internationell

Läs mer

Verksamhetsdokument 2014-2015

Verksamhetsdokument 2014-2015 Verksamhetsdokument 2014-2015 N-Sektionen 2014-04-05 Innehåll 1. Inledning... 2 2. Sektionsstyrelsen... 2 2.1 Organisation... 2 2.2 Ansvarsområden... 2 2.2.1 Ordförande... 2 2.2.2 Vice ordförande... 2

Läs mer

Rapporter och meddelanden. Y-sektionens Kansli Verksamhetsåret 2014/2015

Rapporter och meddelanden. Y-sektionens Kansli Verksamhetsåret 2014/2015 Rapporter och meddelanden Y-sektionens Kansli Verksamhetsåret 2014/2015 3 mars 2015 1(21) Elin Andersson, Ordförande Det har varit en intensiv period sedan höstmötet med många stora budgetar att granska

Läs mer

Linköpings Y- teknologsektion vårmöte 2014. Föredragningslista. Onsdag 2 april, kl 17:15, lokal: C2

Linköpings Y- teknologsektion vårmöte 2014. Föredragningslista. Onsdag 2 april, kl 17:15, lokal: C2 Sida 1 av 6 Linköpings Y- teknologsektion vårmöte 2014 Onsdag 2 april, kl 17:15, lokal: C2 Kallade: Sektionens medlemmar, representant från LinTek Föredragningslista 1. Mötets öppnande 2. Val av mötesordförande

Läs mer

Y-sektionens a skanden a r 2019

Y-sektionens a skanden a r 2019 Y-sektionens a skanden a r 2019 Information om sektionen Y-sektionen är sektionen för studenter på civilingenjörsutbildningarna Teknisk fysik och elektroteknik (Y), Teknisk fysik och elektroteknik internationell

Läs mer

Mötesprotokoll. Datum: 2015-05-20. Tid: 12:15. Plats: R19. Närvarande:

Mötesprotokoll. Datum: 2015-05-20. Tid: 12:15. Plats: R19. Närvarande: Mötesprotokoll Datum: 2015-05-20 Tid: 12:15 Plats: R19 Närvarande: Amund Lindgren, Terese Eriksson, Sophie Sandberg, Viktor Eriksson, Hanna Ericson, Carl Westin, Cecilia Skalk, Simon Berntsson, William

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2018-03-28 Tid 12:10 Plats Beslutande -rummet Ordf. Jakob Kullmann Sekr. Fanny Selin Denise Pettersson Johan Karlelid Tomas Mo Gabriel Larsson Jonas Larsson 84

Läs mer

Sektionen för Elektronikdesign Verksamhetsdokument 2010/2011

Sektionen för Elektronikdesign Verksamhetsdokument 2010/2011 Sektionen för Elektronikdesign Verksamhetsdokument 2010/2011 1. INLEDNING 1 2. SEKTIONSSTYRELSEN 1 2.1 ORGANISATION 1 2.2 ANSVARSOMRÅDEN 1 ORDFÖRANDE 1 VICE ORDFÖRANDE 1 KASSÖR 1 SEKRETERARE 2 ARBETSMILJÖOMBUD

Läs mer

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Erik Helander förklarade mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Erik Helander valdes till mötesordförande.

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Erik Helander förklarade mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Erik Helander valdes till mötesordförande. Mötesprotokoll Datum: 2011-01-26 Tid: 17:15 Plats: P36 Närvarande: Erik Helander, Emilia Björe-Dahl, Petra Lange, Kristina Lam, Linda Gunnarsson, Nina Petrén, Tobias Gefors, Markus Engren, Andréas Göransson,

Läs mer

6. Fastställande av dagordningen 10 och 12 byter plats i dagordning som sedan fastställs i sin helhet.

6. Fastställande av dagordningen 10 och 12 byter plats i dagordning som sedan fastställs i sin helhet. Mötesprotokoll Datum: 2012-11-14 Tid: 17:15 Plats: R19 Närvarande: Alexandra Sterne, Albin Mannerfelt, Anna Allerth, Anna Olausson, Per Randell, Filip Jöndell, Linnéa Svanström, Malin Fredriksson, Sara

Läs mer

Logistiksektionen styrelsemöte 2013-09-11. Tid 17:15-19:00, plats TP54

Logistiksektionen styrelsemöte 2013-09-11. Tid 17:15-19:00, plats TP54 Logistiksektionen styrelsemöte 2013-09-11. Tid 17:15-19:00, plats TP54 Närvarande: Lisa Roslund, ordförande samt festerichef Escort Erik Andersson, sekreterare Maria Modin, kassör Valerie Dahl, studienämndsordförande

Läs mer

Tekniska högskolan Liu Campus Norrköping

Tekniska högskolan Liu Campus Norrköping Logistiksektionens styrelsemöte Tid: 17.15 20.05 Plats: Tp41 Närvarande: Andreas Wikström, ordförande Isabella Ostojic, sekreterare Karin Ström, kassör Therese Haga, studienämndsordförande KTS Nina Alfredsson,

Läs mer

Logistiksektionens styrelsemöte 2014-09-17 Tid: 17.15 19.10 Plats: Tp41. Närvarande: 1 Mötets öppnande. 2 Justeringspersoner

Logistiksektionens styrelsemöte 2014-09-17 Tid: 17.15 19.10 Plats: Tp41. Närvarande: 1 Mötets öppnande. 2 Justeringspersoner Logistiksektionens styrelsemöte 2014-09-17 Tid: 17.15 19.10 Plats: Tp41 Närvarande: Andreas Wikström, ordförande Isabella Ostojic, sekreterare Karin Ström, kassör Therese Haga, studienämndsordförande KTS

Läs mer

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Alexandra Sterne förklarade mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Alexandra Sterne valdes till mötesordförande.

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Alexandra Sterne förklarade mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Alexandra Sterne valdes till mötesordförande. Mötesprotokoll Datum: 2012-09-12 Tid: 18:15 Plats: P18 Närvarande: Alexandra Sterne, Albin Mannerfelt, Anna Allerth, Anna Olausson, Per Randell, Filip Jöndell, Linnéa Svanström, Sara Nilsson, Sonja Troberg,

Läs mer

Protokoll vid möte Mötestid: 17:15-19:20 Plats: TP40

Protokoll vid möte Mötestid: 17:15-19:20 Plats: TP40 Protokoll vid möte 2018-09-12 Mötestid: 17:15-19:20 Plats: TP40 1. Mötets öppnande Victoria Eriksson öppnade mötet. 2. Val av justerare Erik Johansson och Niklas Waldt valdes till justerare. 3. Mötets

Läs mer

Arbetsordning för KogVet

Arbetsordning för KogVet Arbetsordning för KogVet sektionen för det kognitionsvetenskapliga programmet Verksamhetsåret 2017 8 november 2016 Sammanfattning Denna arbetsordning syftar till att ge styrelsen och ordföranden stöd vid

Läs mer

Utrikespolitiska Föreningen, Växjö

Utrikespolitiska Föreningen, Växjö Verksamhetsberättelse 2014 Utrikespolitiska Föreningen, Växjö 1 Sammanfattning av 2014 2014 har varit ett intressant och framgångsrikt år för Utrikespolitiska Föreningen, Växjö. Ny styrelse valdes in i

Läs mer

VERKSAMHETSDOKUMENT ED-SEKTIONEN

VERKSAMHETSDOKUMENT ED-SEKTIONEN VERKSAMHETSDOKUMENT ED-SEKTIONEN VERKSAMHETSÅR 2014-2015 Innehållsförteckning Innehållsförteckning... 2 1. Inledning... 3 2. Sektionsstyrelsen... 3 2.1 Organisation... 3 2.2 Ansvarsområden... 3 2.2.1Ordförande...

Läs mer

00001 Val av ordförande Mötet väljer sittande ordförande Tobias Edström till mötets ordförande.

00001 Val av ordförande Mötet väljer sittande ordförande Tobias Edström till mötets ordförande. Närvarande: Tobias Edström, Ordförande Johannes Nilsson, Sekreterare Jacob Samuelsson, Alumniansvarig Jonathan Ohlson, Rekryteringsansvarig Christoffer Gremlin, Festerichef Simon Kronmar, Kassör Andreas

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2012-12-13, kl. 17.15 Plats: IKDC Ordförande: Astrid Sjögren, TM13 Sekreterare: Sofie Tapper Jansson, TM14 Övriga närvarande:

Läs mer

Verksamhetsplan F1 röj, Lund 2011 Ansvariga: Malin Sohlmér Alexander Fredh-Ojala 1 Verksamhetsplan: F1 röj 25 m 2 minröj F1 röj är en stor studentsammankomst som är planerad att inträffa under ett veckoslut

Läs mer

Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2013-01-08

Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2013-01-08 Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2013-01-08 Plats: Kårens styrelserum Närvarande: Simon Strid, Marcus Ljungdahl, Gustav Johansson, Helena Engström, Elin Karlsson, Karwan Nisstany, Patrik Sjöstedt,

Läs mer

AktU. InfU. Anna Allerth, Sekreterare sekreterare@embassaden.liu.se

AktU. InfU. Anna Allerth, Sekreterare sekreterare@embassaden.liu.se Sök utskott! Nu har det blivit dags att söka till Maskinteknologsektionens utskott för verksamhetsåret 2012/2013. Ta chansen att påverka sektionens arbete genom att engagera dig! Nedan finns beskrivningar

Läs mer

Protokoll D-Chip styrelsemöte 2014-03-26

Protokoll D-Chip styrelsemöte 2014-03-26 Protokoll D-Chip styrelsemöte Närvaro: Sofia Siljeholm Lia Karida Amelia Andersson Elise Eborn Sandra Olsson Sara Lindgren Per Ahlbom Lisa Claesson Ella Eriksson Ordförande Sekreterare Vice Ordförande

Läs mer

barnhemmet i muang mai måndag 15 oktober - söndag 18 november

barnhemmet i muang mai måndag 15 oktober - söndag 18 november barnhemmet i muang mai måndag 15 oktober - söndag 18 november Oj, oj oj, nu går tiden fort det har redan gått fem veckor sedan förra veckobrevet! Var tog de fem veckorna vägen? Jo, de försvann i en massa

Läs mer

Verksamhetsberättelse FARM 2013

Verksamhetsberättelse FARM 2013 Verksamhetsberättelse FARM 2013 Jakob Lindqvist 12 februari 2014 Abstract Detta dokument är en verksamhetsberättelse för Fysikteknologsektionens arbetsmarknadsgrupp, FARM. Den syftar till att redogöra

Läs mer

Ordförande. Sekreterare

Ordförande. Sekreterare Ordförande En ordförandes största uppgifter är att vara sektionens ansikte utåt, föra sektionens talan och se till att organisationen fortsätter att fungera. Det är viktigt att man som ordförande vågar

Läs mer

Verksamhetsplan Näringslivsutskottet

Verksamhetsplan Näringslivsutskottet Verksamhetsplan Näringslivsutskottet Näringslivsutskottets övergripande mål är att stärka kontakten mellan utbildningarna som tillhör PULS och arbetslivet genom det arbete som utskottets arbetsgrupper

Läs mer

Styrelsemöte, Medicinska Föreningen

Styrelsemöte, Medicinska Föreningen Protokoll styrelsemöte 2011-04-20 Styrelsemöte, Onsdag den 20 april 2011, kl. 12-13 Rönnen Närvarande: Gusten Nyberg, Jakob Pälvärinne, Christopher Blacker, Johan Lundberg, Elin Pennegård, Anna Egardt

Läs mer

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Alexandra Sterne förklarar mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Alexandra Sterne väljs till mötesordförande.

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Alexandra Sterne förklarar mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Alexandra Sterne väljs till mötesordförande. Mötesprotokoll Datum: 2013-04-24 Tid: 17:15 Plats: R19 Närvarande: Alexandra Sterne, Albin Mannerfelt, Anna Allerth, Anna Olausson, Per Randell, Filip Jöndell, Linnéa Svanström, Malin Fredriksson, Sara

Läs mer

6. Fastställande av dagordningen 13.1 lades till och dagordningen fastställdes sedan i sin helhet.

6. Fastställande av dagordningen 13.1 lades till och dagordningen fastställdes sedan i sin helhet. Mötesprotokoll Datum: 2013-09-17 Tid: 17:15 Plats: R43 Närvarande: Amer Ali, Felicia Bindekrans, Josefine Strömsrud, Victor Norberg, Hiren Kerai, Jenny Strömberg, Kristin Ulding, Marcus Lundmark, Anton

Läs mer

MASKINTEKNOLOGSEKTIONENS YRKES- & ARBETSMARKNADSDAG

MASKINTEKNOLOGSEKTIONENS YRKES- & ARBETSMARKNADSDAG Postbeskrivningar KASSÖR Du kommer vara projektledarens högra hand genom att ständigt ha en uppdaterad bild av det ekonomiska läget tillgängligt för att möjliggöra snabba beslut. Du arbetar strukturerat

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2018-03-21 Tid 12:10 Plats Beslutande -rummet Ordf. Jakob Kullmann Sekr. Fanny Selin Denise Pettersson Elin Pettersson Johan Karlelid Maja Wilhelmsson Tomas Mo

Läs mer

Verksamhetsdokument 2011/2012

Verksamhetsdokument 2011/2012 Verksamhetsdokument 2011/2012 Innehållsförteckning 1Inledning...2 2Sektionsstyrelsen...2 2.1Organisation...2 2.2Ansvarsområden...2 2.2.1Ordförande...2 2.2.2Vice Ordförande...2 2.2.3Kassör...2 2.2.4Sekreterare...3

Läs mer

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare Närvarande Mattias Thorwid Dennis Forslund August Naij Jennifer Davidsson Thomas Sahleström Philip Sundström Johan Backlund Lisa Andersson Sara Kafi Alexander Lyckebo Ordförande Vice Ordförande Kassör

Läs mer

Rapporter och meddelanden. Y-sektionens Kansli Verksamhetsåret 2013/2014

Rapporter och meddelanden. Y-sektionens Kansli Verksamhetsåret 2013/2014 Rapporter och meddelanden Y-sektionens Kansli Verksamhetsåret 2013/2014 28 mars 2014 1(19) Olle Tingstam, Ordförande Y-sektionens verksamhet flyter på. Vi i styrelsen har nu kommit in i det operativa arbetet,

Läs mer

ORDFÖRANDE Elisabeth Lakatos Öl & bar, Y6 13/14

ORDFÖRANDE Elisabeth Lakatos Öl & bar, Y6 13/14 ORDFÖRANDE Elisabeth Lakatos Öl & bar, Y6 13/14 Vilken post har du och vad fick dig att söka? Som ordförande i FF kommer du tillsammans med fyra andra personer att leda FF-möten för alla s universitets

Läs mer

Civilingenjör i Teknisk biologi är ett bioteknikprogram med betoning på teknik och materialvetenskap i biologins tjänst.

Civilingenjör i Teknisk biologi är ett bioteknikprogram med betoning på teknik och materialvetenskap i biologins tjänst. Välkommen! Hej och välkommen till TBi-sektionens samarbetsfolder! Vi är en glad sektion på Linköpings Tekniska Högskola vars studenter utbildar sig till civilingenjörer och naturvetare inom kemi och bioteknik.

Läs mer

Efterträdare: Carolina Altenstedt, Emma Tapani

Efterträdare: Carolina Altenstedt, Emma Tapani Logistiksektionens styrelsemöte 2014-11-11 Tid: 17.15 19.20 Plats: Tp41 Närvarande: Andreas Wikström, ordförande Isabella Ostojic, sekreterare Karin Ström, kassör Nina Alfredsson, studienämndsordförande

Läs mer

Styrelsemöte, Sektionen för Industriell ekonomi 2014-10-21

Styrelsemöte, Sektionen för Industriell ekonomi 2014-10-21 Styrelsemöte, Sektionen för Industriell ekonomi PROTOKOLL Styrelsemöte, Sektionen för Industriell ekonomi Tid: 2014-10- 21 kl. 12.00 Plats: Styrelserummet, M- huset Närvarande: Joel Oredsson (Ordf), Hedda

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2014-11-27 Tid 12:00 Plats Beslutande V-Styret Ordf. Martin Estlund Sekr. Dea Ternström Karolina Lundh Eleonora Grönlund Pernilla Lindau Johannes Corbee Daniel

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2012-09-18, kl. 18.00 Plats: Yuquan Campus, Hangzhou, Kina Ordförande: Astrid Sjögren, TM13 Sekreterare: Elin Lindqvist,

Läs mer

UTSKOTTSVERKSAMHET. Verksamhetsplan Eventutskottet 2014-09-27. Verksamhetsbeskrivning. Syfte och mål

UTSKOTTSVERKSAMHET. Verksamhetsplan Eventutskottet 2014-09-27. Verksamhetsbeskrivning. Syfte och mål UTSKOTTSVERKSAMHET Verksamhetsbeskrivning skapar möjligheter för studenter att engagera sig inom diverse projekt, internt för aktiva samt externt för medlemmar, och bidrar till personlig utveckling genom

Läs mer

Styrelsen. Ordförande. Sekreterare. Skattmästare. Hejsan

Styrelsen. Ordförande. Sekreterare. Skattmästare. Hejsan - sektionen Välkommen in i studentlivet blivande Maskiningenjör. Du har nu ditt livs absolut roligaste tid framför dig tillsammans med massor av vänner som du kommer att träffa under studietiden. Genom

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL 2004-09-06

MÖTESPROTOKOLL 2004-09-06 Närvarande: Andreas Nilsson Linda Högberg Sandra Pålsson Veronika D Este Ninve Younan Daniel Mallenberg Daniel Hermansson Jonas Bergström Jens Olsson Asim Dedic Jessica Boistrup 1. Mötet öppnades 2. Godkännande

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte - FLiNS

Protokoll från styrelsemöte - FLiNS Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Datum: 20130903 Tid: 12:0014:00 Plats: R22 Närvarande: Matilda Hjalte, Martina Johansson, Filippa Pyk, Elin Lager,

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte - FLiNS

Protokoll från styrelsemöte - FLiNS Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Datum: 20131030 Tid: 15:0017:00 Plats: Luftrummet, Kårallen. Närvarande: Matilda Hjalte, Martina Johansson, Filippa

Läs mer

den 31 mars u n å (2003 b t), å Lappkärrsberget

den 31 mars u n å (2003 b t), å Lappkärrsberget Konglig Elektrosektionen K T H Protokoll fört vid Konglig Elektrosektionens StyrelseÖverläggningsTräff #6 den 31 mars u n å 101111 (2003 b t), å Lappkärrsberget 1. Formalia 1.1 Mötets öppnande Ordförande

Läs mer

6. Fastställande av dagordningen 19 Äskning från Draglaget, lades till dagordningen som sedan fastställdes i sin helhet.

6. Fastställande av dagordningen 19 Äskning från Draglaget, lades till dagordningen som sedan fastställdes i sin helhet. Mötesprotokoll Datum: 2012-05-16 Tid: 17:15 Plats: A36 Närvarande: Alexandra Sterne, Albin Mannerfelt, Anna Allerth, Anna Olausson, Filip Jöndell, Linnéa Svanström, Malin Fredriksson, Sara Nilsson, Sonja

Läs mer

Styrelsemöte #1, VT 2019

Styrelsemöte #1, VT 2019 Styrelsemöte #1, VT 2019 Tid: Onsdag 23:e januari, kl 12:00 Plats: Stora grupprummet på Bondgatan Närvarande: Adam Ingemarsson Andréas Löfgren Robert Sjövall Linus van Ginhoven Sanna Dahlqvist Malin Rydén

Läs mer

Elevernas uppfattningar om alltmer digitaliserad undervisning

Elevernas uppfattningar om alltmer digitaliserad undervisning Resultat Elevernas uppfattningar om alltmer digitaliserad undervisning Fråga 1 Mycket inspirerande (6) till mycket tråkigt (1) att arbeta med etologisidan Uppfattas som mycket inspirerande eller inspirerande

Läs mer

Protokoll vid möte Mötestid: 17:16-18:27 Plats: TP 40

Protokoll vid möte Mötestid: 17:16-18:27 Plats: TP 40 Protokoll vid möte 2018-10-10 Mötestid: 17:16-18:27 Plats: TP 40 1. Mötets öppnande Victoria Eriksson öppnade mötet. 2. Val av justerare 3. Mötets behöriga utlysande Niklas Waldt och Veronika Andrijević

Läs mer

Logistiksektionen Logistiksektionen Protokoll

Logistiksektionen Logistiksektionen Protokoll 20120914 Logistiksektionen styrelsemöte 20120912 Närvarande: Jonas Hutter, ordförande Erica Andersson, sekreterare Victor Ottosson, studienämndsordförande KTS Viktor Westin, studienämndsordförande FTL

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2018-05-23 Tid 12:10 Plats Beslutande -rummet Ordf. Jakob Kullmann Sekr. Fanny Selin Denise Pettersson Elin Pettersson Johan Karlelid Maja Wilhelmsson Tomas Mo

Läs mer

Postbeskrivningar inför SM-1

Postbeskrivningar inför SM-1 Postbeskrivningar inför SM-1 Innehåll Styrelsen... 2 Ettans representant... 2 Klubbmästare... 3 Andra förtroendevalda... 3 Vice SNO... 3 Sektionslokalsansvarig... 4 Valberedning... 4 Webmaster... 4 Revisor...

Läs mer

00000 Mötets öppnande Ordförande Tobias Edström förklarade mötet öppet klockan 17:15 i TP51.

00000 Mötets öppnande Ordförande Tobias Edström förklarade mötet öppet klockan 17:15 i TP51. Närvarande: Tobias Edström, Ordförande Johannes Nilsson, Sekreterare Jacob Samuelsson, Alumniansvarig Jonathan Ohlson, Rekryteringsansvarig Simon Kronmar, Kassör Andreas Lundqvist, SnOrdf Elias Olsson,

Läs mer

Medicinska Föreningens verksamhetsplan 15-16

Medicinska Föreningens verksamhetsplan 15-16 Verksamhetsplan 15-16 s verksamhetsplan 15-16 Denna verksamhetsplan beskriver en grundläggande målsättning för föreningens verksamhet. Den antas av fullmäktige och blir därmed en uppdragsbeskrivning från

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2018-11-28 Tid 12:10 Plats Beslutande BIIF-rummet Ordf. Jakob Kullmann Sekr. Fanny Selin Denise Pettersson Elin Pettersson Johan Karlelid Maja Wilhelmsson Gabriel

Läs mer

Bilaga D. Fullmäktiges tredje höstmöte 2012. Innehåller rapporter från:

Bilaga D. Fullmäktiges tredje höstmöte 2012. Innehåller rapporter från: Fullmäktiges tredje höstmöte 2012 Bilaga D Innehåller rapporter från: 1. Sexmästare 2. Skattmästare 3. Beeking 4. Vitae 5. SKHILS 6. Vice Kårordförande 7. Arbetsmarknadsordförande 8. Kårordförande Rapport

Läs mer

00000 Mötets öppnande Ordförande förklarade mötet öppet klockan 17:15 i TP52. 00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare

00000 Mötets öppnande Ordförande förklarade mötet öppet klockan 17:15 i TP52. 00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare Närvarande: Philip Karlsson, Ordförande Mike Persson, Festerichef Alexander Lagerbielke, Rekrytering Erik Wetterin, Webb/Tryck/PR Elias Olsson, Näringsliv Jerry Sundin, SnOrdf Niklas Bohman, Vice SnOrdf

Läs mer

KogVets Tjänstestruktur för verksamhetsåret 2015

KogVets Tjänstestruktur för verksamhetsåret 2015 KogVets Tjänstestruktur för verksamhetsåret 2015 Marknadsföringsutskottet Marknadsföringsutskottet ska: Upprätthålla kontakt med sektionens sponsorer och söka nya sponsorer Aktivt söka nya kontakter med

Läs mer

Y-sektionen 2014-10-06 Teknisk fysik och Elektroteknik Medicinsk teknik

Y-sektionen 2014-10-06 Teknisk fysik och Elektroteknik Medicinsk teknik Linköpings Y-teknologsektions styrelsemöte #3 Måndagen den 6 oktober 2014 kl 17:15 Kallade: Styrelsen & Revisorerna Maja Ilestrand, Sofia Martinsson, Björn Tallberg, Robert Svensk, Lucas Nilsson, Rasmus

Läs mer

6 fakuliteter varje fakulitet har en sektion. Men samhällssektionen har två delar. Dels eko-sek och sam-sek.

6 fakuliteter varje fakulitet har en sektion. Men samhällssektionen har två delar. Dels eko-sek och sam-sek. Dagordning Måndag 5:e november 2012 kl 17:00 Eng 4 / K1007 Inofficiell öppning av mötet: Våra studiebevakare (Linda och Alexandra) presenterade sig. De är tillsatta av kåren för att komma närmare studenterna.

Läs mer

6. Fastställande av dagordningen 14 M-aktivas lades till dagordning som sedan fastställdes i sin helhet.

6. Fastställande av dagordningen 14 M-aktivas lades till dagordning som sedan fastställdes i sin helhet. Mötesprotokoll Datum: 2012-10-17 Tid: 12:10 Plats: P18 Närvarande: Alexandra Sterne, Albin Mannerfelt, Anna Allerth, Per Randell, Filip Jöndell, Linnéa Svanström, Malin Fredriksson, Sara Nilsson, Sonja

Läs mer

6. Fastställande av dagordningen 10, 11, 14 och 15 ändrade plats i dagordningen som sedan fastställdes i sin helhet.

6. Fastställande av dagordningen 10, 11, 14 och 15 ändrade plats i dagordningen som sedan fastställdes i sin helhet. Mötesprotokoll Datum: 2012-05-07 Tid: 17:15 Plats: S2 Närvarande: Alexandra Sterne, Albin Mannerfelt, Anna Allerth, Anna Olausson, Filip Jöndell, Linnéa Svanström, Malin Fredriksson, Sara Nilsson, Benjamin

Läs mer

Lathund årsbudget TEKNISK FYSIK OCH ELEKTROTEKNIK 15-3-2 MEDICINSK TEKNIK Sidan 1 av 5 LATHUND TILL ÅRSBUDGETEN 15/16

Lathund årsbudget TEKNISK FYSIK OCH ELEKTROTEKNIK 15-3-2 MEDICINSK TEKNIK Sidan 1 av 5 LATHUND TILL ÅRSBUDGETEN 15/16 MEDICINSK TEKNIK Sidan 1 av 5 LATHUND TILL ÅRSBUDGETEN 15/16 INLEDNING Detta dokument fo rklarar betydelsen av de olika posterna i a rsbudgeten. Sist i dokumentet finns a ven en lista med kommentarer till

Läs mer

Hej studerandemedlem i FUF

Hej studerandemedlem i FUF 1 Hej studerandemedlem i FUF Nu är det dags att söka till vårens arbetsgrupper - i världens bästa förening! Våren 2011 Filmgruppen FUF-bladet Biståndsdebatten Seminariegruppen Projektgruppen Vem kan söka

Läs mer

Finns på anslagstavlan och hemsidan. Protokollet godkänns och läggs till handlingarna.

Finns på anslagstavlan och hemsidan. Protokollet godkänns och läggs till handlingarna. Logistiksektionens styrelsemöte 2014-09-24 Tid: 17.15 18.56 Plats: Tp41 Närvarande: Andreas Wikström, ordförande Isabella Ostojic, sekreterare Karin Ström, kassör Nina Alfredsson, studienämndsordförande

Läs mer

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare Närvarande Mattias Thorwid Dennis Forslund August Naij Jennifer Davidsson Thomas Sahleström Philip Sundström Johan Backlund Lisa Andersson Sara Kafi Alexander Lyckebo Ordförande Vice Ordförande Kassör

Läs mer

Pluggstugan har inte gått så bra, intresset finns helt enkelt inte hos ettorna. Diskussioner kring om vi ska fortsätta hålla den ska äga rum.

Pluggstugan har inte gått så bra, intresset finns helt enkelt inte hos ettorna. Diskussioner kring om vi ska fortsätta hålla den ska äga rum. Bilaga 1 Rapporter och meddelanden Ordförande, Jacob Fredriksson Efter höstmötet anordnade och höll jag i utvecklingssamtal med alla i styrelsen. Utvecklingssamtalen syftade till att få åsikter om styrelse

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-03-18

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-03-18 Stockholm 2015-03-18 Styrelsemöte 10 mars 2015 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötet förklaras öppnat kl 16.14 1.2. Mötets behöriga utlysande Extrainsatt Styrelsen beslutar

Läs mer

Manfred yrkar att rösta in Emma och Philip som klump till sexmästeriet utskott.

Manfred yrkar att rösta in Emma och Philip som klump till sexmästeriet utskott. Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2017-11-13 Plats: CAPS Närvarande: Mikaela Lind, Matilda Persson, Rickard Beergrehn, Amos Friedman, Manfred Bergkvist, Jessica Kajs, Julia Zakrisson, Axel Almqvist,

Läs mer

Styrelsekandidaturer. Styrelsekandidaturer, valberedningens förslag samt valberedningskandidaturer

Styrelsekandidaturer. Styrelsekandidaturer, valberedningens förslag samt valberedningskandidaturer Styrelsekandidaturer, valberedningens förslag samt valberedningskandidaturer Styrelsekandidaturer Ordförande Sofia Carlsbrand: Jag heter Sofia Carlsbrand, går mitt tredje år på programmet och pluggar just

Läs mer

Sektionen för Elektronikdesign Verksamhetsdokument 2012/2013 Uppdaterade 2012-10-30. 1. Inledning... 4. 2. Sektionsstyrelsen... 4

Sektionen för Elektronikdesign Verksamhetsdokument 2012/2013 Uppdaterade 2012-10-30. 1. Inledning... 4. 2. Sektionsstyrelsen... 4 Verksamhetsdokument 2012/2013 1. Inledning... 4 2. Sektionsstyrelsen... 4 2.1. Organisation... 4 2.2. Ansvarsområden... 4 2.2.1. Ordförande... 4 2.2.2. Vice Ordförande... 4 2.2.3. Kassör... 5 2.2.4. Sekreterare...

Läs mer

Personval. 6 november 2015

Personval. 6 november 2015 6 november 2015 1(11) Valberedningen, representant för Y1 Valberedningens nominering: Matilda Ödquist Jag skulle beskriva mig själv som en glad och framåt tjej som gillar utmaningar. Innan jag landade

Läs mer

Har pratat med projektledaren för M-YRAN och Frida angående budget för M-YRAN. Ska även träffa Juristgruppen imorgon (24/5).

Har pratat med projektledaren för M-YRAN och Frida angående budget för M-YRAN. Ska även träffa Juristgruppen imorgon (24/5). Mötesprotokoll Datum: 2013-05-23 Tid: 17:15 Plats: P36 Närvarande: Amer Ali, Felicia Bindekrans, Frida Christensen, Josefine Strömsrud, Julia Persson, Victor Norberg, Hiren Kerai, Jenny Strömberg, Kristin

Läs mer

Hur det är att vara arbetslös i fina Sverige.

Hur det är att vara arbetslös i fina Sverige. Hur det är att vara arbetslös i fina Sverige. Är det inte meningen att samhället ska hjälpa de som har det mindre bra? Är det inte meningen att man ska få stöd till ett bättre mående och leverne? Är det

Läs mer

Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 www.studentostersund.se

Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 www.studentostersund.se Välkommen till STUDENTLIVET i Östersund Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 Medlemskap ger dig ett rikare studentliv! Billigare Studentliv! Studentkåren har avtal om Kårrabatt

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2011-11-24, kl. 17.15 Plats: IKDC Ordförande: Malin Helldin, TM12 Sekreterare: Anna Lindstedt, TM12 Övriga närvarande:

Läs mer

Kandidaturtexter Extrainsatt Val-SM

Kandidaturtexter Extrainsatt Val-SM Kandidaturtexter Extrainsatt Val-SM Vice Ordförande Oskar Giescke... 2 Vice Ordförande, Kommunikationsansvarig Helena Falk... 2 Ordförande Konstwerket Martin Gutsch... 3 Ordförande Jämlikhetsnämnden Elin

Läs mer

Verksamhetsplan för KogVet 2013

Verksamhetsplan för KogVet 2013 Verksamhetsplan för KogVet 2013 Samtliga utskott ska: - Främja god gemenskap mellan medlemmarna. - Bevaka och tillvarata medlemmarnas intressen i utbildningsfrågor. - Vara officiellt kontaktorgan gentemot

Läs mer

Protokoll vid möte Mötestid: 17:15-18:35 Plats: TP40

Protokoll vid möte Mötestid: 17:15-18:35 Plats: TP40 Protokoll vid möte 2018-11-07 Mötestid: 17:15-18:35 Plats: TP40 1. Mötets öppnande Victoria Eriksson öppnade mötet. 2. Val av justerare 3. Mötets behöriga utlysande Veronika Andrijević och Erik Johansson

Läs mer

Alexandra Sterne, Ordförande Har varit på PPG-möte för M och DPU. Har informerat mastersstudenterna om sektionen samt haft möte med Albin.

Alexandra Sterne, Ordförande Har varit på PPG-möte för M och DPU. Har informerat mastersstudenterna om sektionen samt haft möte med Albin. Mötesprotokoll Datum: 2012-08-29 Tid: 18:30 Plats: P18 Närvarande: Alexandra Sterne, Albin Mannerfelt, Anna Allerth, Anna Olausson, Per Randell, Filip Jöndell, Linnéa Svanström, Malin Fredriksson, Sara

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 14/år 2015 Datum: 5/5 Tid: 13:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 14/år 2015 Datum: 5/5 Tid: 13:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund Närvarande ledamöter: Ordförande Johanna Hallberg Informationschef Niklas Uhlin Cafémästare Trang Huynh Näringslivsansvarig Line Wänglund Forsberg Studierådsordförande Maria Lindahl AktU-ordförande Jenny

Läs mer

TE JN SK AL (ordförandes initialer) (sekreterares initialer) (justeringsmännens initialer)

TE JN SK AL (ordförandes initialer) (sekreterares initialer) (justeringsmännens initialer) Närvarande: Tobias Edström Johannes Nilsson Jacob Samuelsson Simon Kronmar Andreas Lundqvist Elias Olson Jonathan Ohlson Christoffer Gremlin 00000 Mötets öppnande Ordförande förklarade mötet öppet klockan

Läs mer

KONGLIGA KEMISEKTIONEN KTH. Produktportfölj. Kemisektionensnäringslivsutskott KNUT

KONGLIGA KEMISEKTIONEN KTH. Produktportfölj. Kemisektionensnäringslivsutskott KNUT KONGLIGA KEMISEKTIONEN Produktportfölj KTH Kemisektionensnäringslivsutskott KNUT KNUT 2016/2017 Innehåll Produktportföljens innehåll... 2 Evenemang... 2 Allmänt... 2 Lunchföreläsning... 2 Studiebesök...

Läs mer

Styrelsemöte #6, HT 2013

Styrelsemöte #6, HT 2013 Styrelsemöte #6, HT 2013 Tid: Onsdagen den 18:e september, kl 12.00 Plats: Styrelserummet, Vasa Närvarande Viktor Sjöstrand Anna Danielsson Daniel Wising Caroline Hansson Caroline Eriksson Henrik Nel Jerkrot

Läs mer

Datateknologsektionen Chalmers studentkår Protokoll styrelsemöte 2012-09-12

Datateknologsektionen Chalmers studentkår Protokoll styrelsemöte 2012-09-12 Sidan 1 av 6 Kl: 12:00 Mötesnummer: 7-2012/2013 Plats: Styrelserummet Närvarande: Funktion Namn E-mail Ordförande Johan Sjöblom sjoblomj Sekreterare Caroline Strandberg carstra Kassör Sebastian Weddmark

Läs mer

FÖRENINGSPOLICY. Reviderad 2013-06-28

FÖRENINGSPOLICY. Reviderad 2013-06-28 FÖRENINGSPOLICY Reviderad 2013-06-28 1. ALLMÄNT Föreningen skall verka för ett gott samarbete med andra föreningar och organisationer, när detta faller inom ramen för föreningens verksamhet, ändamål och

Läs mer

Uppdragsbeskrivning Sektionsstyrelse

Uppdragsbeskrivning Sektionsstyrelse Uppdragsbeskrivning Sektionsstyrelse Denna uppdragsbeskrivning beskriver ansvarsområden och uppgifter för sektionsstyrelserna inom Konstkåren. Sektionsstyrelsen har ett övergripande ansvar som i första

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2010-08-31, kl. 17.00 Plats: IKDC Ordförande: Olle Eliasson, TM11 Sekreterare: Emelie Gustafsson, TM11 Övriga närvarande:

Läs mer

Verksamhetsplan för KogVet 2014

Verksamhetsplan för KogVet 2014 Verksamhetsplan för KogVet 2014 Samtliga utskott ska: Främja god gemenskap mellan medlemmarna. Bevaka och tillvarata medlemmars intressen i utbildningsfrågor. Vara officiell kontaktorgan gentemot universitetet

Läs mer