Sessionssalen, Hultsfred kl Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD ej Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Sessionssalen, Hultsfred 2015-02-24 kl. 10.50-12.00. Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD ej 32-33 Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S"

Transkript

1 Sammanträdesprotokoll 1 (17) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD ej Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S Övriga deltagande Lars-Erik Rönnlund, kommunchef Michael Leijonhud 30 Britt Idensjö, sekreterare Rosie Folkesson Utses att justera Underskrifter Paragrafer Sekreterare Ordförande Justerande. Britt Idensjö. Lars Rosander. Rosie Folkesson Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Datum för anslags uppsättande Datum för anslags nedtagande Förvaringsplats av protokollet Kommunkansliet Underskrift. Britt Idensjö

2 Sammanträdesprotokoll 2 (17) Kommunstyrelsen KSAU 24/2015 Dnr 2015/ Granskning av arvoden till förtroendevalda Arbetsutskottets beslut Rapporten är mottagen och kommer att lämnas till kommunstyrelsens sammanträde i mars. De förtroendevalda revisorerna har gett PwC i uppdrag att göra en granskning av arvoden till förtroendevalda. Granskningen ligger inom den av revisorerna antagana granskningsplanen. I rapporten, Granskning av arvoden till förtroendevalda, redovisas gjorda iakttagelser och en revisionell bedömning. Revisorerna överlämnar rapporten till kommunstyrelsen för beaktande och åtgärd. Rapporten lämnas till barn- och utbildningsnämnden, socialnämnden, gemensamma nämnden för miljö- och bygg samt kommunfullmäktiges presidium för kännedom.

3 Sammanträdesprotokoll 3 (17) Barn- och utbildningsnämnden Socialnämnden Ekonomikontoret KSAU 25/2015 Dnr 2015/ Granskning av intern kontroll vid debitering av avgifter Arbetsutskottets beslut Arbetsutskottet beslutar att ge uppdrag till barn- och utbildningsnämnden samt socialnämnden att återkomma med svar på revisorernas granskning senast 21 april Ekonomikontoret ges i uppdrag att för kommunstyrelsens del lämna förslag till svar på granskningen. De förtroendevalda revisorerna har gett PwC i uppdrag att göra en granskning av intern kontroll vid debitering av avgifter. Granskningen ligger inom den av revisorerna antagna granskningsplanen. I rapporten, Granskning av intern kontroll vid debitering av avgifter, redovisas gjorda iakttagelser och en revisionell bedömning. Revisorerna överlämnar rapporten till kommunstyrelsen, barn- och utbildningsnämnden och socialnämnden för beaktande och åtgärd. Revisorerna emotser ett svar på planerade åtgärder med anledning av rapporten, senast den 30 april Rapporten lämnas även till kommunfullmäktiges presidium för kännedom.

4 Sammanträdesprotokoll 4 (17) Koncernledningen KSAU 26/2015 Dnr 2015/19 Program för uppföljning och insyn av verksamhet som utförs av privata utförare Arbetsutskottets beslut Arbetsutskottet beslutar om uppdrag till koncernledningen att ta fram ett förslag till program för uppföljning och insyn av verksamheten som utförs av privata utförare. Kommuninvånare kan antas förutsätta att de tjänster som kommunen tillhandahåller håller en likvärdig kvalitet oavsett utförare, kommunal regi eller privat. Fullmäktige ska för varje mandatperiod anta ett program med mål och riktlinjer för verksamheter som utförs av privata utförare. Detta gäller enligt kommunallagen från 1 januari Syftet med förändringarna i kommunallagen är att förbättra uppföljning och kontroll av privata utförare samt öka allmänhetens insyn i privata utförares verksamhet. Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) har tagit fram ett underlag för att arbeta fram lokal program. Det finns även en presentation med det viktigaste att tänka på vid framtagandet. I SKL:s presentation finns bland annat om hur processen för att ta fram utgångspunkter. Arbetet kan starta genom att identifiera vad som redan finns i den befintliga styrningen och organisationen och vad som kan användas. Vilka verksamheter utförs av privata utförare idag med stöd av avtal. Fastslå vilket lokalt syfte programmet ska ha och vad som ska uppnås. SKL har sammanfattat följande reflektioner: - inventering Gå igenom nuläget, befintliga styr- och ledningsdokument, vilka verksamheter som omfattas - syfte och krav Programmets syfte, reglera i avtal, uppföljning och krav på insyn för att garantera allmänhetens insyn - struktur och systematik Ansvarsfördelning, rutiner, krav i upphandlingsprocessen m m, m m

5 Sammanträdesprotokoll 5 (17) Säkerhetssamordnaren KSAU 27/2015 Dnr 2015/ Begäran om redovisning av risk- och sårbarhetsanalys för kommuner och landsting i Kalmar län Arbetsutskottets beslut Arbetsutskottet beslutar ge säkerhetssamordnare Jonas Svensson i uppdrag att ta fram en redovisning av risk- och sårbarhetsanalys 2015 och återkomma till arbetsutskottet senast 15 september Länsstyrelsen i Kalmar län har översänt en begäran om redovisning av riskoch sårbarhetsanalys för kommunen. Denna begäran grundar sig utifrån 1 lagen (2006:544) m kommuners och landstings åtgärder inför och vid extraordinära händelser i fredstid och höjd beredskap. Redovisningen ska ske senast 31 oktober och inlämnas digitalt. Till begäran följer hur redovisningen ska ställas upp och vilka bilagor som ska följa med.

6 Sammanträdesprotokoll 6 (17) Kommunstyrelsen KSAU 28/2015 Dnr 2015/ Ansökan från Mörlunda Fibernät om kommunalt bredbandsstöd Fibernät Mörlunda, hög anslutningsavgift Arbetsutskottets förslag till kommunstyrelsen Arbetsutskottet föreslår kommunstyrelsen att besluta om stöd till Mörlunda Fiber med kr exklusive moms. Beloppet belastar 2015 års budget för bredbandsstöd. Vidare föreslås kommunstyrelsen besluta att krav på återbetalning av stödet kan komma i fråga om angivna volymer eller kostnader inte kan verifieras i slutredovisningen. Fibernät Mörlunda, X, har lämnat in en ansökan om kommunalt stöd för att kompensera höga anslutningsavgifter. Argumenten och beräkningen av stödbelopp ligger i linje med de generella principer som anges i kommunens Riktlinjer för kommunalt bredbandsstöd. Fibernät Mörlunda har tidigare beviljats kommunalt bredbandsstöd för 134 fastigheter (Dnr 2014/5, KS 26/2014). I ansökan anges att ytterligare 13 fastigheter kommer att anslutas, och att anslutningsavgifterna för sex av dessa fastslagits till kr, medan sju fastigheter får betala kr. I kommunens Riktlinjer för kommunalt bredbandsstöd beskrivs hur föreningar kan ansöka om 30% av den del av anslutningsavgiften som överstiger kr. I det aktuella fallet kan föreningen alltså ansöka om 6 x 2500 x 0.3, plus 7 x 4500 x 0.3 vilket tillsammans motsvarar kr. Bredbandssamordnaren föreslår att ansökan beviljas, med villkoret att stödet kan komma att återkrävas om planerade volymer eller kostnader inte kan verifieras i slutredovisningen. Medel finns i 2015 års budget för bredbandsstöd. Vidare föreslås att kommunen kräver att få ta del av samma slutredovisning som Länsstyrelsen ålagt föreningen, samt verifikation på inbetalning av det nämnda antalet anslutningsavgifter.

7 Sammanträdesprotokoll 7 (17) Kommunstyrelsen KSAU 29/2015 Dnr 2014/ Ansökan om kommunalt bredbandsstöd från LöNet, hög anslutningsavgift Arbetsutskottets förslag till kommunstyrelsen Arbetsutskottet föreslår kommunstyrelsen att bevilja stöd till Lönneberga LRF med kr exkl moms. Beloppet belastar 2015 års budget för bredbandsstöd. Vidare föreslås kommunstyrelsen besluta att krav på återbetalning av stödet kan komma i fråga om angivna volymer eller kostnader inte kan verifieras i slutredovisningen. Lönneberga LRF, X, har lämnat en ansökan om kommunalt stöd för att kompensera höga anslutningsavgifter. Argumenten och beräkningen av stödbelopp ligger i linje med de generella principer som anges i kommunens Riktlinjer för kommunalt bredbandsstöd. Lönneberga LRF har tidigare inte ansökt om eller beviljats kommunalt bredbandsstöd enligt våra riktlinjer. I ansökan anges att 111 fastigheter kommer att anslutas, och att anslutningsavgiften fastslagits till kr. I kommunens Riktlinjer för kommunalt bredbandsstöd beskrivs hur föreningar kan ansöka om 30% av den del av anslutningsavgiften som överstiger kr. I det aktuella fallet kan föreningen alltså ansöka om 111 x 4000 x 0.3, vilket motsvarar kr. Bredbandssamordnaren föreslår att ansökan beviljas, med villkoret att stödet kan komma att återkrävas om planerade volymer eller kostnader inte kan verifieras i slutredovisningen. Medel finns i 2015 års budget för bredbandsstöd. Vidare föreslås att kommunen kräver att få ta del av samma slutredovisning som Länsstyrelsen ålagt föreningen, samt verifikat på inbetalning av det nämnda antalet anslutningsavgifter.

8 Sammanträdesprotokoll 8 (17) KSAU 30/2015 Dnr 2015/26 Biogasanläggning Arbetsutskottets beslut Arbetsutskottet beslutar att Hultsfreds kommun fortsätter att vara en aktiv part med tät dialog tillsammans med Kalmar Läns Trafik (KLT) och Regionförbundet för att tillsammans vara uppmärksamma och verka för beslut som rör alternativa drivmedel för kollektivtrafiken i länet. Michael Leijonhud, Infrastrukturkansliet och energistrateg Christoffer Johansson har sammanställt en skrivelse om biogas. På mötet redogör Michael Leijonhud om ärendet. I och med den stora upphandlingen för länets kollektivtrafik som förbereds som bäst och som har trafikstart i augusti 2017 har frågan om möjliga placeringar av biogastappar aktualiserats. Det politiska beslut som finns i grunden för länet säger fossilbränslefri kollektivtrafik KLT har vid gemensamma möten visat på behovet av biogas som drivmedel i Vimmerby Hultsfred området på 8 GWh/år för bussar som ska rulla fordonskilometer. Man säger också att siffrorna kommer att öka över tid. KLT har vidare tydligt och i skrift uttalat att de inte kommer att stå för några depåer eller biogastappar. Under 2014 har en tät dialog förts med KLT kring just dessa frågor, där kommunen också initierat möten med presumtiva privata aktörer och även investerare. I skrivelsen framförs också följande: Vidare har vi aktivt verkat för en etablering av tappställe i Hultsfred och då med Hagelsrums Biogas som aktör.

9 Sammanträdesprotokoll 9 (17) Vår roll i etableringsfrågan har främst fokuserat på anvisande av lämplig mark idag ägd av kommunen samt att vara en katalysator för en etablering. Det har sedan en tid tillbaka visat sig att Hagelsrums Biogas i sin styrelse bestämt att inte gå vidare med planerna för etablering av Tappställe. Däremot fortsätta planeringen för att i framtiden kunna öka produktionen av Biogas vid den egna anläggningen i Hagelsrum. År 2014 som på flera sätt präglats av samverkan i många och viktiga frågor, har så även gjorts i denna då Nilsbuss ägare Anders Franson uttalat sitt och företagets intresse av att etablera en biogastapp i Vimmerby. En sådan anläggning skulle lösa KLT:s behov i området och dessutom är Hagelsrums Biogas en möjlig leverantör genom att flaka gas till Vimmerby. Vi vill avslutningsvis nämna att i det större perspektivet med målet en fossilbränslefri kollektivtrafikregion 2020 finns mycket intressanta alternativ med bland annat eldrivna bussar som gör att KLT ges möjligheter att i sin upphandling styra vad som ska driva fordonen och dessutom geografiskt var i länet de olika alternativen kan fungera. Det medför än större möjligheter att uppnå de satta målen för Kalmar län.

10 Sammanträdesprotokoll 10 (17) Kommunstyrelsen KSAU 31/2015 Dnr 2015/33 Insatsområden i tillväxt- och näringslivsprogrammet Arbetsutskottets förslag till kommunstyrelsen Arbetsutskottet föreslår kommunstyrelsen att föreslå kommunfullmäktige att godkänna insatsområdena enligt nedan. Arbetsgrupper bildas för varje insatsområde där företagare, politiker och tjänstemän tillsammans tar fram förslag till mål och aktiviteter. Varje arbetsgrupp leds av en kommunal tjänsteman. De mål och aktiviteter som finns med i förslagen ska vara sådant som kommunen direkt eller indirekt kan påverka. Ordförande utser tillkommande medlemmar i varje arbetsgrupp. 1. Fler arbetstillfällen och företag Lars Gjörloff (ordf.) Lena Hasting (pol.) 2. Kompetens och utbildning Per Theorin (ordf.) Åke Bergh (pol.) 3. Stark och mer utvecklad Michael Leijonhud (ordf.) infrastruktur Tomas Söreling (pol.) 4. Attraktivt boende Sara Dolk (ordf.) Åke Nilsson (pol.) Tommy Rälg (pol.) 5. Utveckling av handel, turism och upplevelser 6. Utveckling av kultur- och landsbygdsservice 7. Miljöfokus hållbar tillväxt och teknikutveckling 8. Skapa naturlig integration och etablering av nyanlända samt söka aktiv samverkan med civilsamhälle, grannkommuner och regioner. Beredning Kommunstyrelsens arbetsutskott 320/2014 Malin Albertsson (ordf.) Anders Andersson (pol.) Silva Andersson (pol.) Peter Adolfsson (ordf.) Rosie Folkesson (pol.) Daniel Johansson (ordf.) John Hoffbrink (pol.) Lars Rönnlund (ordf.) Gunilla Aronsson (pol.) Mikael Petersson (pol.) Åke Nilsson (pol.)

11 Sammanträdesprotokoll 11 (17) Kommunstyrelsen KSAU 32/2015 Dnr 2015/ Köpekontrakt för del av fastigheten Hultsfred 3:1 Arbetsutskottets förslag till kommunstyrelsen Arbetsutskottet föreslår kommunstyrelsen att godkänna köpekontrakt för del av fastigheten Hultsfred 3:1. Åke Nilsson, KD, deltar ej i beslutet. Ett köpekontrakt har upprättats där Hultsfreds kommun säljer del av fastigheten Hultsfred 3:1 enligt bilaga i kontraktet. Köparen är AB Hultsfreds Bostäder. Köpeskillingen är satt till kronor. Köpekontraktet är villkorat av att kommunstyrelsen godkänner detsamma.

12 Sammanträdesprotokoll 12 (17) Kommunstyrelsen KSAU 33/2015 Dnr 2015/ Köpekontrakt för del av fastigheten Hultsfred Sjöhagen 1 Arbetsutskottets förslag till kommunstyrelsen Arbetsutskottet föreslår kommunstyrelsen att godkänna köpekontrakt för del av fastigheten Hultsfred Sjöhagen 1. Åke Nilsson, KD deltar ej i beslutet. Ett köpekontrakt har upprättats där Hultsfreds kommun säljer del av fastigheten Sjöhagen 1 enligt bilaga i kontraktet. Köpare är AB Hultsfreds Bostäder. Köpeskillingen är satt till kronor. Köpekontraktet är villkorat av att kommunstyrelsen godkänner detsamma.

13 Sammanträdesprotokoll 13 (17) Kommunstyrelsen KSAU 34/2015 Dnr 2014/ Nyttjanderättsavtal för Hultsfreds camping Arbetsutskottets förslag till kommunstyrelsen Arbetsutskottet föreslår kommunstyrelsen att godkänna nyttjanderättsavtal för Hultsfreds camping. Ett nyttjanderättsavtal har upprättats för Hultsfreds camping mellan Hultsfreds kommun och Hultsfreds Turism AB. Avtalet är villkorat av att kommunstyrelsen ska godkänna avtalet. Beredning Kommunfullmäktige 92/2014 Kommunstyrelsens arbetsutskott 296/2015

14 Sammanträdesprotokoll 14 (17) Lennart Beijer KSAU 35/2015 Dnr 2013/ Skrivelse från Lennart Beijer om skyltning till Virserums konsthall Arbetsutskottets beslut Arbetsutskottet beslutar att skrivelsen är besvarad. Under våren 2015 kommer de nuvarande skyltarna med texten Dackestop att skyltas om med texten Virserums Konsthall ; enligt beslut från Trafikverket. Kostnaden på kr inklusive moms belastar näringslivskontot. Sammanfattning Under våren 2015 kommer de nuvarande skyltarna med texten Dackestop att skyltas om med texten Virserums Konsthall ; enligt beslut från Trafikverket. Kostnaden på kr inklusive moms belastar näringslivskontot. Bakgrund Utvecklingskontoret fick enligt KSAU 320/2013 (dnr 2013/199) i uppdrag att återuppta ärendet med Trafikverket avseende förbättrad skyltning till Virse-rums Konsthall. Bakgrunden är en skrivelse från Lennart Beijer från där det uttrycks att ärendet är angeläget och att diskussioner och ansökan bör göras hos Trafikverket. Ansökan har gjort hos Trafikverket med önskan om att skylta om befintliga skyltar längs med väg 672 och väg 23 som idag har Dackestop som text. Den primära önskan var att lägga till namnen på övriga aktörer på Dackestop-området, inklusive Virserums Konsthall. Trafikverket avslog denna ansökan. En ny ansökan gjordes med önskan att alla nuvarande skyltar utmed väg 672 och väg 23 med texten Dackestop skyltas om till Virserums Konsthall. Denna ansökan godkändes till en kostnad av kronor inklusive moms. Att istället skylta med texten Virserums Konsthall hjälper besökare att hitta vägen till ett av våra mest kända besöksmål, som att locka intresserade besökare till Dackestop-området. På så vis hoppas vi att aktörerna på hela området får nytta av den nya skyltningen i form av ökade besökssiffror. Beredning Kommunstyrelsens arbetsutskott 320/2013

15 Sammanträdesprotokoll 15 (17) Budgetberedningen Skriftställaren KSAU 36/2015 Dnr 2015/ Skrivelse om gång- och cykelvägar i Hultsfreds kommun Arbetsutskottets beslut Arbetsutskottet beslutar lämna över skrivelsen till budgetberedningen för vidare hantering. Lennart Beijer har skickat in en skrivelse om förslag på gång- och cykelvägar i Hultsfreds kommun. I skrivelsen framförs att det behövs främst vid Silverslättsvägen och även mellan Vena och 3 km mot Hultsfred. Skrivelsen avslutas med en hemställan om att budgetberedningen försöker trycka in dessa båda vägarna i budgeten redan till nästa år och att det vore bra om det fanns en plan för byggnation av gång- och cykelvägar i hela kommunen.

16 Sammanträdesprotokoll 16 (17) Kommunstyrelsen KSAU 37/2015 Dnr 2015/13 Remiss av Finansdepartementets promemoria Ändrad inkomstutjämning för kommuner och landsting Arbetsutskottets förslag till kommunstyrelsen Arbetsutskottet föreslå kommunstyrelsen att Hultsfreds kommun ställer sig bakom förslaget. Hultsfreds kommun har fått möjlighet att lämna remissvar på förslaget om ändrad inkomstutjämning för kommuner och landsting Dnr Fi2015/379. Hultsfred kommun ställer sig bakom förslaget. Sammanfattande bakgrund för Hultsfreds kommun Hultsfreds kommun har sedan början av sjuttiotalet haft en minskande befolkning. För att trots detta kunna upprätthålla en god ekonomi krävs en ständig anpassning av de kommunala verksamheterna. Dessutom ska de kommunala utjämningssystemen ge oss likvärdiga förutsättningar som andra kommuner att bedriva verksamhet. Förändringarna i utjämningssystemet inför 2014 anser vi i stort var ett steg i rätt riktning mot likvärdiga förutsättningar. Föreslagna förändringar inför 2016 är ytterligare en bit på vägen. Beredning Kommunstyrelsens arbetsutskott 6/2015

17 Sammanträdesprotokoll 17 (17) KSAU 38/2015 Anmälningsärenden 1. Socialnämnden avvaktar val av ledamöter till Hälsorådet 2. Socialnämnden val ledamöter Kommunala Pensionärsrådet 3. Val av ledamöter och ersättare till socialnämndens arbetsutskott 4. Barn- och utbildningsnämndens representant i projektgrupp för lokaler till förskolorna Evahagen, Venhaga, Furuängen och Silverslätten 5.Verksamhetsberättelse Miljösamverkan Sydost Information om kommunernas skyldighet att underrätta Statens haverikommission om inträffade olyckor och tillbud 7. Skrivelse till KLT om upphandling av fordon för skolskjutstrafik 8. Namninsamling för sänkt fart på Åsgatan i Silverdalen inväntar svar från Östra Smålands Kommunalteknikförbund 9. Årsstämma Kommunassurans Syd Försäkrings AB i Lund 10. Inbjudan Emåförbundet 12 mars i Högsby 11. Information från Svenska Kraftnät om planerade kraftledningen Ekhyddan-Barkeryd 12. Svar på skrivelse från Målilla Samhällsförening om detaljplan för Målilla Handelsområde 13. Beslut om stöd för inventering av fysiska tillgängligheten i flerbostadshusbeståndet 14. Sammanställning av bidrag till föreningar Redogörelse för Konstinköp Kumulus årsmöte 28 april 2015

Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Sammanträdesprotokoll 1 (23) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred kl. 14.00-16.10 Beslutande Lars Rosander,C Rosie Folkesson, S John Hoffbrink, SD Åke Nilsson, KD Tomas Söreling, S ej 46-47

Läs mer

Rosie Folkesson Underskrifter Paragrafer. Rosie Folkesson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

Rosie Folkesson Underskrifter Paragrafer. Rosie Folkesson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred, kl. 08:30-12.15 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S Övriga deltagande Lars-Erik Rönnlund,

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred kl

Sessionssalen, Hultsfred kl Sammanträdesprotokoll 1 (11) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 08.30-12.00 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Mattias Wärnsberg, S Tomas Söreling, S Övriga deltagande Lars-Erik

Läs mer

Lars Rönnlund, kommunchef Lars Gjörloff 82 Britt Idensjö, sekreterare Stefan Fredriksson 82 Henric Svensson 85

Lars Rönnlund, kommunchef Lars Gjörloff 82 Britt Idensjö, sekreterare Stefan Fredriksson 82 Henric Svensson 85 Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred 19 april 2016 kl. 08:30-13 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S Övriga deltagande Lars Rönnlund,

Läs mer

Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred, kl. 08:30-12.00 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S Övriga deltagande Lars-Erik Rönnlund,

Läs mer

Per-Inge Pettersson, C Rosie Folkesson, S Gunilla Aronsson, C Tommy Ejnarsson, V Mikael Petersson, FP Carina Littorin 57

Per-Inge Pettersson, C Rosie Folkesson, S Gunilla Aronsson, C Tommy Ejnarsson, V Mikael Petersson, FP Carina Littorin 57 Sammanträdesprotokoll 1 (10) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred kl. 14.00-16.20 Beslutande Lars Rosander,C Mattias Wärnsberg, S Åke Nilsson, KD Tomas Söreling, S Pär Edgren, M ej 57 Carola

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred kl

Sessionssalen, Hultsfred kl Sammanträdesprotokoll 1 (8) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 08.30-16.00 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Per-Inge Pettersson, C Mattias Wärnsberg, S Tomas Söreling, S Övriga deltagande

Läs mer

Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S Lena Hasting, S

Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S Lena Hasting, S Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred 10 oktober 2017 kl. 08:00-16.30 ande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S Lena Hasting, S 218-221 Övriga deltagande Lars

Läs mer

Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Gunilla Aronsson, C Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S

Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Gunilla Aronsson, C Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred 18 december 2018 kl. 08:30-12:00 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M 284-289 Gunilla Aronsson, C 290-291 Rosie Folkesson, S Tomas

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred kl

Sessionssalen, Hultsfred kl Sammanträdesprotokoll 1 (9) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 08.30-12.30 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Mattias Wärnsberg, S Övriga deltagande Lars-Erik Rönnlund, kommunchef

Läs mer

Kommunstyrelsens arbetsutskott

Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred 11 september 2018 kl. 08:30-11.35 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S Övriga deltagande Lars

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred kl Mattias Wärnsberg

Sessionssalen, Hultsfred kl Mattias Wärnsberg Sammanträdesprotokoll 1 (10) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 08.30-12.00 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Mattias Wärnsberg, S Tomas Söreling, S Övriga deltagande Lars-Erik

Läs mer

Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD ej 259 Åke Bergh, M ej 259 Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S

Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD ej 259 Åke Bergh, M ej 259 Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred 20 november 2018 kl. 08:30-12.30 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD ej 259 Åke Bergh, M ej 259 Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S Övriga

Läs mer

Kommunstyrelsens arbetsutskott

Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred 12 juni 2018 kl. 08:30-12.20 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S Övriga deltagande Lars Rönnlund,

Läs mer

Lars Rönnlund, kommunchef Henric Svensson 102 Britt Idensjö, sekreterare

Lars Rönnlund, kommunchef Henric Svensson 102 Britt Idensjö, sekreterare Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred 25 april 2017 kl. 08:30-12.15 ande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Gunilla Aronsson, C Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S Övriga deltagande Lars

Läs mer

Britt Idensjö, sekreterare Emma Oscarsson Lars Gjörloff Pär Kågefors 13 Annelie Olsson 14 Jens Karlsson 21 Hanna Ivarsson 21

Britt Idensjö, sekreterare Emma Oscarsson Lars Gjörloff Pär Kågefors 13 Annelie Olsson 14 Jens Karlsson 21 Hanna Ivarsson 21 Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred 29 januari 2019 kl. 08.30-11.30 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Tomas Söreling, S Tommy Rälg, S Övriga deltagande Britt Idensjö,

Läs mer

Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Lena Hasting, S Tomas Söreling, S Lars-Erik Rönnlund, kommunchef Britt Idensjö, sekreterare

Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Lena Hasting, S Tomas Söreling, S Lars-Erik Rönnlund, kommunchef Britt Idensjö, sekreterare Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred 1 september 2015 kl. 08:30-10.30 Beslutande Övriga deltagande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Lena Hasting, S Tomas Söreling, S Lars-Erik

Läs mer

Lars Rönnlund, kommunchef 18, 20 Britt Idensjö, sekreterare Mikael Pettersson 13 Hans Andersson 19

Lars Rönnlund, kommunchef 18, 20 Britt Idensjö, sekreterare Mikael Pettersson 13 Hans Andersson 19 Plats och tid Sessionssalen kommunhuset i Hultsfred 26 januari 2016 kl. 08.30-11.45 Beslutande Åke Nilsson, KD Gunilla Aronsson, C Åke Bergh, M Lena Hasting, S Tommy Rälg, S Övriga deltagande Lars Rönnlund,

Läs mer

Rosie Folkesson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Kommunstyrelsens arbetsutskott

Rosie Folkesson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Kommunstyrelsens arbetsutskott Sammanträdesprotokoll 1 (15) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred kl. 08.30-14.15 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S Övriga deltagande

Läs mer

Kommunstyrelsens arbetsutskott

Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred 12 december 2017 kl. 08:30-13.00 ande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S Övriga deltagande Lars Rönnlund,

Läs mer

Kommunstyrelsens arbetsutskott

Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset 31 januari 2017 kl. 08:30-13:30 ande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S Lena Hasting, S Övriga deltagande Lars Rönnlund, kommunchef

Läs mer

Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S ej 14 Tomas Söreling, S

Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S ej 14 Tomas Söreling, S Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred 23 januari 2018 kl. 08:30-12.30 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S ej 14 Tomas Söreling, S Övriga deltagande

Läs mer

Kommunstyrelsens arbetsutskott

Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred 5 december 2017 kl. 08:30-12.10 ande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S Övriga deltagande Lars Rönnlund,

Läs mer

Kommunstyrelsens arbetsutskott

Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset, Hultsfred kl. 08.30-11.20 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S Övriga deltagande Lars-Erik Rönnlund, kommunchef

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred 2013-04-02 kl. 08.30-12.10

Sessionssalen, Hultsfred 2013-04-02 kl. 08.30-12.10 Sammanträdesprotokoll 1 (15) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 08.30-12.10 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Mattias Wärnsberg, S Tomas Söreling, S Övriga deltagande Britt

Läs mer

Kommunstyrelsens arbetsutskott

Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Sessionssalen i kommunhuset, Hultsfred 26 april 2016 kl. 08:30-12.40 Beslutande Lars Rosander, C ej 88 Åke Nilsson, KD ej 88 Åke Bergh, M ej 88 Tommy Rälg, S Lena Hasting, S Övriga deltagande

Läs mer

Balder, Valhall, Hultsfred 27 juni 2016 kl. 14:00. Åke Bergh Tommy Ejnarsson Paragrafer......

Balder, Valhall, Hultsfred 27 juni 2016 kl. 14:00. Åke Bergh Tommy Ejnarsson Paragrafer...... Plats och tid Balder, Valhall, Hultsfred 27 juni 2016 kl. 14:00 Beslutande Se särskild närvarolista Övriga deltagande Lars Rönnlund, kommunchef Anders Andersson, KD Britt Idensjö, sekreterare Carl-Johan

Läs mer

Lars Rönnlund, kommunchef Martin Snickars 189 Britt Idensjö, sekreterare Pär Edgren 189 Mikael Lång 189 Henric Svensson 189

Lars Rönnlund, kommunchef Martin Snickars 189 Britt Idensjö, sekreterare Pär Edgren 189 Mikael Lång 189 Henric Svensson 189 Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred 18 september 2018 kl. 08:30-12.30 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S Övriga deltagande Lars

Läs mer

Rosie Folkesson Underskrifter Paragrafer. Rosie Folkesson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

Rosie Folkesson Underskrifter Paragrafer. Rosie Folkesson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred 15 mars 2016 kl. 08.30-12.30 ande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S Övriga deltagande Lars Rönnlund,

Läs mer

Lars-Erik Rönnlund, kommunchef Britt Idensjö, sekreterare Helena Grybäck Svensson 121 Peter Olson 122

Lars-Erik Rönnlund, kommunchef Britt Idensjö, sekreterare Helena Grybäck Svensson 121 Peter Olson 122 Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred, kl. 08.30-12.00 Beslutande Lars Rosander, C Per-Inge Pettersson, C Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S Lena Hasting, S Övriga deltagande Lars-Erik Rönnlund,

Läs mer

Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred 28 november 2017 kl. 08:30-12.00 Beslutande Övriga deltagande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Lena Hasting, S Tommy Rälg, S Lars Rönnlund,

Läs mer

Lars Rönnlund, kommunchef Jan Robertsson Britt Idensjö, sekreterare Arvid Lindblad 21 Jens Karlsson 21-22

Lars Rönnlund, kommunchef Jan Robertsson Britt Idensjö, sekreterare Arvid Lindblad 21 Jens Karlsson 21-22 Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred 24 januari 2017 kl. 08:30-11.40 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S Lena Hasting, S Övriga deltagande Lars Rönnlund,

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred kl Rosie Folkesson

Sessionssalen, Hultsfred kl Rosie Folkesson Sammanträdesprotokoll 1 (13) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 8.30-11.30 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M ej 1-2 Rosie Folkesson, S Lena Hasting, S Övriga deltagande Britt

Läs mer

Kommunstyrelsens arbetsutskott

Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Sessionssalen kommunhuset i Hultsfred 15 december 2015 kl. 08.30-13.45 ande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M, ej 257 Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S Övriga deltagande Lars

Läs mer

Lars Rönnlund, kommunchef Malin Albertsson 191 Britt Idensjö, sekreterare Jens Karlsson 196 Arvid Lindblad 196

Lars Rönnlund, kommunchef Malin Albertsson 191 Britt Idensjö, sekreterare Jens Karlsson 196 Arvid Lindblad 196 Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred 19 september 2017 kl. 08:30-12.20 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S Lena Hasting, S Övriga deltagande Lars

Läs mer

Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Lena Hasting, S Tomas Söreling, S Lars Rönnlund, kommunchef Britt Idensjö, sekreterare

Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Lena Hasting, S Tomas Söreling, S Lars Rönnlund, kommunchef Britt Idensjö, sekreterare Plats och tid Sessionssalen kommunhuset i Hultsfred 1 december 2015 kl. 08.30-12.45 Beslutande Övriga deltagande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Lena Hasting, S Tomas Söreling, S Lars Rönnlund,

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred 2008-05-06 kl. 08.30-11.30. Per-Inge Pettersson

Sessionssalen, Hultsfred 2008-05-06 kl. 08.30-11.30. Per-Inge Pettersson 1(12) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 08.30-11.30 Beslutande Bo Bergman, s Tommy Ejnarsson, v Per-Inge Pettersson, c Jonny Bengtsson, s Åke Nilsson, kd Övriga deltagande Sven Carlsson, kommunchef

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred 2014-09-23 kl. 08.30-12.00. Lars-Erik Rönnlund, kommunchef Britt Olsson, sekreterare. Mattias Wärnsberg

Sessionssalen, Hultsfred 2014-09-23 kl. 08.30-12.00. Lars-Erik Rönnlund, kommunchef Britt Olsson, sekreterare. Mattias Wärnsberg Sammanträdesprotokoll 1 (11) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 08.30-12.00 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Mattias Wärnsberg, S Tomas Söreling, S Övriga deltagande Lars-Erik

Läs mer

Lars-Erik Rönnlund, kommunchef Britt Idensjö, sekreterare Hans Andersson 115. Rosie Folkesson Underskrifter Paragrafer.

Lars-Erik Rönnlund, kommunchef Britt Idensjö, sekreterare Hans Andersson 115. Rosie Folkesson Underskrifter Paragrafer. Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred, kl. 08.30-12.40 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S Lena Hasting, S Övriga deltagande Lars-Erik Rönnlund, kommunchef

Läs mer

Lars Rosander ej 176 Åke Nilsson 176. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

Lars Rosander ej 176 Åke Nilsson 176. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred 29 augusti 2017 kl. 08:30-13:00 Beslutande Lars Rosander, C ej 176 Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S Övriga deltagande

Läs mer

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (8)

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (8) Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (8) Plats och tid Kommunhuset, Hultsfred kl. 14.00-15.20 Beslutande Bo Bergman Annelie Milton-Björk Lars Hagberg Jonny Bengtsson Jan Kennmark Göran Berglund Sivert

Läs mer

Lars Rönnlund, kommunchef 87, 89 Lars Lundgren 87 Britt Idensjö, sekreterare

Lars Rönnlund, kommunchef 87, 89 Lars Lundgren 87 Britt Idensjö, sekreterare Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset 11 april 2017 kl. 08:30-12.00 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S Övriga deltagande Lars Rönnlund, kommunchef

Läs mer

Per-Inge Pettersson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Kommunstyrelsens arbetsutskott

Per-Inge Pettersson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Kommunstyrelsens arbetsutskott 1(12) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred kl. 08.30-9.40 Beslutande Kira Berg, s Pia Rydh, v Per-Inge Pettersson, c Jonny Bengtsson, s Åke Nilsson, kd Övriga deltagande Sven Carlsson,

Läs mer

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum Trofast, kommunhuset i Hultsfred 5 februari 2019 kl

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum Trofast, kommunhuset i Hultsfred 5 februari 2019 kl Plats och tid Trofast, kommunhuset i Hultsfred 5 februari 2019 kl. 08.30-12.10 ande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Tomas Söreling, S Tommy Rälg, S Övriga deltagande Britt Idensjö, sekreterare

Läs mer

Rosie Folkesson Underskrifter Paragrafer. Rosie Folkesson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

Rosie Folkesson Underskrifter Paragrafer. Rosie Folkesson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred 25 augusti 2015 kl. 08.30-10.15 Beslutande Övriga deltagande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S Lars-Erik

Läs mer

Kommunstyrelsens arbetsutskott

Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred 13 mars 2018 kl. 08:30-12.15 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S Öviga deltagande Lars Rönnlund,

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred 2007-11-20 kl. 08.30-10.45. Per-Inge Pettersson. Bo Bergman Tommy Ejnarsson 599-602 604-610 603

Sessionssalen, Hultsfred 2007-11-20 kl. 08.30-10.45. Per-Inge Pettersson. Bo Bergman Tommy Ejnarsson 599-602 604-610 603 1(13) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 08.30-10.45 Beslutande Bo Bergman, s Tommy Ejnarsson, v Per-Inge Pettersson, c Jonny Bengtsson, s Åke Nilsson, kd Övriga deltagande Sven Carlsson, kommunchef

Läs mer

Ekliden Virserum 20 oktober 2015 kl. 08.30-12.45. Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Per-Inge Pettersson, C, ej 197 Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S

Ekliden Virserum 20 oktober 2015 kl. 08.30-12.45. Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Per-Inge Pettersson, C, ej 197 Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S Plats och tid Ekliden Virserum 20 oktober 2015 kl. 08.30-12.45 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Per-Inge Pettersson, C, ej 197 Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S Övriga deltagande Lars Rönnlund,

Läs mer

Bolaget, Virserum 27 maj 2019 kl Se särskild närvarolista

Bolaget, Virserum 27 maj 2019 kl Se särskild närvarolista Plats och tid Bolaget, Virserum 27 maj 2019 kl. 18.30-20.15 Beslutande Se särskild närvarolista Övriga deltagande Lars Rönnlund, kommunchef Emma Oscarsson, sekreterare Joakim Ivarsson, samordningsförbundet

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Bo Bergman, s Jonny Bengtsson, s Per-Inge Pettersson, c Åke Nilsson,kd 45-47,52-56 Tommy Ejnarsson, v

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Bo Bergman, s Jonny Bengtsson, s Per-Inge Pettersson, c Åke Nilsson,kd 45-47,52-56 Tommy Ejnarsson, v 1(14) Plats och tid Revelj, Hultsfred kl. 08:30-16.35 Beslutande Bo Bergman, s Jonny Bengtsson, s Per-Inge Pettersson, c Åke Nilsson,kd 45-47,52-56 Tommy Ejnarsson, v Övriga deltagande Sven Carlsson, kommunchef

Läs mer

Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Sammanträdesprotokoll 1 (10) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 13.30-14.05 Beslutande Kira Berg, s Åke Bergh, m Jonny Bengtsson, s Sture Persson, m Silva Andersson, s Per-Inge Petterson, c Carola

Läs mer

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (10)

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (10) Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (10) Plats och tid Kommunhuset, Hultsfred kl. 08.30-12.00 Beslutande Jonny Bengtsson Per-Inge Pettersson Åke Nilsson Tommy Ejnarsson Ove Engkvist Övriga deltagande

Läs mer

Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred 10 april 2018 kl. 14:00-16.05 Beslutande Se särskild närvarolista Övriga deltagande Britt Idensjö, sekreterare Carina Erlandsson, MP 36-44 (tjg 45-46)

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred 2014-01-21 kl. 08:30-13.15. Mattias Wärnsberg

Sessionssalen, Hultsfred 2014-01-21 kl. 08:30-13.15. Mattias Wärnsberg Sammanträdesprotokoll 1 (5) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 08:30-13.15 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Mattias Wärnsberg, S Tomas Söreling, S Övriga deltagande Lars-Erik

Läs mer

Per-Inge Pettersson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Kommunstyrelsens arbetsutskott

Per-Inge Pettersson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Kommunstyrelsens arbetsutskott 1(13) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 08.30-12.10, 17.00-18.00 Beslutande Bo Bergman, s Tommy Ejnarsson, v Per-Inge Pettersson, c Jonny Bengtsson, s Åke Nilsson, kd Övriga deltagande Sven Carlsson,

Läs mer

Lars Rosander, C ej 104 Åke Nilsson, KD ej 104 Åke Bergh, M ej 104 Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S

Lars Rosander, C ej 104 Åke Nilsson, KD ej 104 Åke Bergh, M ej 104 Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred 2 maj 2017 kl. 08:30-13.30 Beslutande Lars Rosander, C ej 104 Åke Nilsson, KD ej 104 Åke Bergh, M ej 104 Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S Övriga

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred kl Per-Inge Pettersson

Sessionssalen, Hultsfred kl Per-Inge Pettersson Sammanträdesprotokoll 1 (12) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 10.15-12.10 Beslutande Övriga deltagande Tommy Ejnarsson, v Per-Inge Pettersson, c Jonny Bengtsson, s Åke Nilsson, kd Carola Nilsson,

Läs mer

Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Sammanträdesprotokoll 1 (6) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred kl. 09.00-11.30 Beslutande Kira Berg, s 92 Åke Bergh, m Jonny Bengtsson, s Sture Persson, m Arne Fäldt, s Per-Inge Petterson,

Läs mer

Gunilla Aronsson Tomas Söreling Underskrifter Paragrafer. Gunilla Aronsson Tomas Söreling

Gunilla Aronsson Tomas Söreling Underskrifter Paragrafer. Gunilla Aronsson Tomas Söreling Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred, kl. 14:00-16.40 Beslutande Se särskild närvarolista Övriga deltagande Lars-Erik Rönnlund, kommunchef Carina Littorin, MP Britt Idensjö, sekreterare

Läs mer

Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Sammanträdesprotokoll 1 (12) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred kl. 14.00-16.40 Beslutande Lars Rosander,C Mattias Wärnsberg, S Åke Nilsson, KD ej 16 Tomas Söreling, S Gunilla Aronsson,

Läs mer

Rosie Folkesson Underskrifter Paragrafer. Rosie Folkesson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

Rosie Folkesson Underskrifter Paragrafer. Rosie Folkesson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred 18 augusti 2015 kl. 08.30-12.15 Beslutande Övriga deltagande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S Lars-Erik

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred 2014-04-28 kl. 13.00-15.55. Britt Olsson, sekreterare. Mattias Wärnsberg

Sessionssalen, Hultsfred 2014-04-28 kl. 13.00-15.55. Britt Olsson, sekreterare. Mattias Wärnsberg Sammanträdesprotokoll 1 (17) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 13.00-15.55 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Mattias Wärnsberg, S Tomas Söreling, S Övriga deltagande Britt

Läs mer

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (10)

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (10) Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (10) Plats och tid Kommunhuset, Hultsfred kl. 08.30-10.40 Beslutande Bo Bergman Lars Hagberg Göran Berglund Lars Rosander Lennart Beijer Övriga deltagande Magnus

Läs mer

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (9)

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (9) Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (9) Plats och tid Kommunhuset, Hultsfred kl. 14.00-16.00 Beslutande Bo Bergman Annelie Milton-Björk Lars Hagberg Jonny Bengtsson Jan Kennmark Göran Berglund Laila

Läs mer

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred 14 mars 2017 kl. 08:

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred 14 mars 2017 kl. 08: Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred 14 mars 2017 kl. 08:30-12.15 ande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S Övriga deltagande Britt Idensjö,

Läs mer

Kommunstyrelsens arbetsutskott

Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset 20 september 2016 kl. 08:30-11.45 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S Övriga deltagande Britt Idensjö,

Läs mer

Rosie Folkesson 302, Åke Nilsson 303

Rosie Folkesson 302, Åke Nilsson 303 Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred 19 december 2017 kl. 08:30-12.15 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S ej 303 Tomas Söreling, S Övriga deltagande

Läs mer

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (10)

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (10) Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (10) Plats och tid Hotell Dacke, Virserum kl. 08.30-11.15 Beslutande Bo Bergman Lars Hagberg Laila Ekström Lars Rosander Annelie Milton-Björk Övriga deltagande

Läs mer

Silva Andersson Torbjörn Wirsenius Valhall Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

Silva Andersson Torbjörn Wirsenius Valhall Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. 1(6) Plats och tid sal Balder, Valhall, Hultsfred kl. 17.00-18.20 Beslutande Se särskild närvarolista Övriga deltagande Sven Carlsson, kommunchef Magnus Blomberg, sekreterare Utses att justera Silva Andersson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred 23 maj 2017 kl. 08:30-12:15

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred 23 maj 2017 kl. 08:30-12:15 Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred 23 maj 2017 kl. 08:30-12:15 Beslutande Lars Rosander, C Anders Andersson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S Övriga deltagande Lars

Läs mer

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred 8 mars 2016 kl

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred 8 mars 2016 kl Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred 8 mars 2016 kl. 08.30-13.00 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S Tommy Rälg, S Övriga deltagande Lars Rönnlund,

Läs mer

Per-Inge Pettersson, C Rosie Folkesson, S Gunilla Aronsson, C Tommy Ejnarsson, V Mikael Petersson, FP. Tommy Svensson Pöder 135-136

Per-Inge Pettersson, C Rosie Folkesson, S Gunilla Aronsson, C Tommy Ejnarsson, V Mikael Petersson, FP. Tommy Svensson Pöder 135-136 Sammanträdesprotokoll 1 (15) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred kl. 14.00-15.35 Beslutande Lars Rosander,C Mattias Wärnsberg, S Åke Nilsson, KD Tomas Söreling, S Gunvor Nilsson, M Carola

Läs mer

2 Val av protokolljusterare, justering kommunkansliet Allmänhetens frågestund

2 Val av protokolljusterare, justering kommunkansliet Allmänhetens frågestund Kungörelse 1 (2) Ersättarna för kännedom Kommunfullmäktige 2017-01-24 Tid för sammanträde måndagen den 6 februari 2017 kl. 18:30 Lokal Skeppet, Målilla Fredrik Eirasson Ordförande Johan Sandell Sekreterare

Läs mer

Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Sammanträdesprotokoll 1(9) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred kl. 14.00-14.20 Beslutande Kira Berg, s Åke Bergh, m Jonny Bengtsson, s Sture Persson, m Silva Andersson, s Per-Inge Petterson,

Läs mer

HULTSFREDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (12)

HULTSFREDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (12) HULTSFREDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (12) Plats och tid Kommunhuset, Hultsfred kl. 10.00-12.15 Beslutande Sven Gustavsson Lars Hagberg Laila Ekström Lars Rosander Lennart Beijer Övriga deltagande

Läs mer

Monica Nilsson, s Lennart Eklund, c. Eva Didrikson, s Agneta Goth, v Runa Petersson, kd, ersättare för Annica Eek, kd

Monica Nilsson, s Lennart Eklund, c. Eva Didrikson, s Agneta Goth, v Runa Petersson, kd, ersättare för Annica Eek, kd 1(10) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset, Hultsfred kl. 10.00 12.15 Ajournering kl. 10.30-10.45 ande Gunilla Abrahamsson, s Pär Edgren, m Arne Fäldt, s Lars Nilsson, c Monica Nilsson, s Lennart Eklund,

Läs mer

Anslag/bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

Anslag/bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Sida 1 av 12 Plats och tid Lessebo kommunkontor, tisdagen den 7 maj 2013, kl. 15.00 15.45 ande Monica Widnemark, (s) ordf. Evert Nilsson (s), 2:e vice ordf. Göran Borg (s) Jan O Eriksson (s) Annette Severinsson-Åstrand

Läs mer

Gunilla Abrahamsson Sivert Bergström. Kommunhuset , kl Underskrifter Paragrafer. Gunilla Abrahamsson Sivert Bergström

Gunilla Abrahamsson Sivert Bergström. Kommunhuset , kl Underskrifter Paragrafer. Gunilla Abrahamsson Sivert Bergström 1(12) Plats och tid Missionskyrkan i Järnforsen, Hultsfred kl. 18.30-19.30 Beslutande Se särskild närvarolista Övriga deltagande Sven Carlsson, kommunchef Magnus Blomberg, sekreterare Utses att justera

Läs mer

Kommunhuset, Revelj 2013-09-11 13.00 17.00. Per-Inge Pettersson, C, ordf Göran Lundberg, S

Kommunhuset, Revelj 2013-09-11 13.00 17.00. Per-Inge Pettersson, C, ordf Göran Lundberg, S Sammanträdesprotokoll 1(11) Plats och tid Kommunhuset, Revelj 13.00 17.00 Beslutande Per-Inge Pettersson, C, ordf Göran Lundberg, S Evert Möller, Kd Sylve Rydén, S Gunilla Aronsson, C, Stig Andersson,

Läs mer

Sessionssalen, kommunhuset 11 oktober 2016 kl. 08:30-13:00

Sessionssalen, kommunhuset 11 oktober 2016 kl. 08:30-13:00 Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset 11 oktober 2016 kl. 08:30-13:00 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S Övriga deltagande Lars Rönnlund, kommunchef

Läs mer

Uppföljning granskning av näringslivsarbetet

Uppföljning granskning av näringslivsarbetet www.pwc.se Pär Sturesson Certifierad kommunal revisor 18 februari 2014 Uppföljning granskning av näringslivsarbetet Hultsfreds kommun Innehållsförteckning 1. Inledning... 1 1.1. Bakgrund... 1 1.2. Syfte...

Läs mer

Carola Gunnarsson (c) Hans Eljansbo (m) Christer Eriksson (c) Tommy Johansson (s) Åke Hedvall (s)

Carola Gunnarsson (c) Hans Eljansbo (m) Christer Eriksson (c) Tommy Johansson (s) Åke Hedvall (s) SALA KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (15) Plats och tid Gustaf Adolfssalen, kl 13.30 17.10 Beslutande Närvarande ersättare Närvarande representant Carola Gunnarsson (c) Hans Eljansbo (m) Christer Eriksson

Läs mer

Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Plats och tid Hultsfreds gymnasium, Hultsfred 23 april 2018 kl. 18.30-19.55 ande Se särskild närvarolista Övriga deltagande Lars Rönnlund, kommunchef Emma Oscarsson, sekreterare Felicia Kurjenkallio, dataskyddsombud

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred 2010-03-30 kl. 08.30-12.00. Per-Inge Pettersson

Sessionssalen, Hultsfred 2010-03-30 kl. 08.30-12.00. Per-Inge Pettersson Sammanträdesprotokoll 1 (8) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 08.30-12.00 Beslutande Kira Berg, s Per-Inge Pettersson, c Jonny Bengtsson, s Åke Nilsson, kd Övriga deltagande Lars-Erik Rönnlund,

Läs mer

Per-Inge Pettersson, C Rosie Folkesson, S Gunilla Aronsson, C Tommy Ejnarsson, V Carina Littorin, MP. Mona-Lisa Carlsson, S Michael Leijonhud 1

Per-Inge Pettersson, C Rosie Folkesson, S Gunilla Aronsson, C Tommy Ejnarsson, V Carina Littorin, MP. Mona-Lisa Carlsson, S Michael Leijonhud 1 Sammanträdesprotokoll 1 (11) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred kl. 14.00-15.45 Beslutande Lars Rosander,C Mattias Wärnsberg, S Åke Nilsson, KD Tomas Söreling, S Sievert Andersson, M

Läs mer

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred 29 maj 2018 kl. 08:30-13:00

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred 29 maj 2018 kl. 08:30-13:00 Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred 29 maj 2018 kl. 08:30-13:00 ande Övriga deltagande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S Lars Rönnlund,

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred kl

Sessionssalen, Hultsfred kl 1(9) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 13.30-14.45 Beslutande Kira Berg, s Gunilla Aronsson, c Tommy Rälg, s Sture Persson, m Silva Andersson,s Per-Inge Petterson, c Carola Nilsson, s Lars Rosander,

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred 2010-04-13 kl. 08.30-11.30. Per-Inge Pettersson

Sessionssalen, Hultsfred 2010-04-13 kl. 08.30-11.30. Per-Inge Pettersson Sammanträdesprotokoll 1 (10) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 08.30-11.30 Beslutande Kira Berg, s Tommy Ejnarsson, v Per-Inge Pettersson, c Jonny Bengtsson, s Åke Nilsson, kd Övriga deltagande

Läs mer

Per-Inge Pettersson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Kommunstyrelsens arbetsutskott

Per-Inge Pettersson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Kommunstyrelsens arbetsutskott Sammanträdesprotokoll 1 (14) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred kl. 08.30-11.00 Beslutande Kira Berg, s Tommy Ejnarsson, v Per-Inge Pettersson, c Carola Nilsson, s Åke Nilsson, kd Övriga

Läs mer

Kommunstyrelsens arbetsutskott 2014-01-14 1 (12) Roland Åkesson (C), ordförande Ann Petersson (C)

Kommunstyrelsens arbetsutskott 2014-01-14 1 (12) Roland Åkesson (C), ordförande Ann Petersson (C) Sida Kommunstyrelsens arbetsutskott 2014-01-14 1 (12) Plats och tid Kommunhuset den 14 januari 2014 kl. 08.00 14.45 ande Övriga närvarande Roland Åkesson (C), ordförande Ann Petersson (C) Curt-Rune Roos

Läs mer

Kommunstyrelsen (8)

Kommunstyrelsen (8) Kommunstyrelsen 2012-06-25 1 (8) Plats och tid Beslutande Kommunhuset i Älmhult måndagen den 25 juni 2012 kl 15.00-16.15 med ajournering kl 15.50-16.00 Sonja Emilsson (M), 1:e vice ordförande Tord Åkesson

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred 2014-10-07 kl. 08.00-12.45. Mattias Wärnsberg

Sessionssalen, Hultsfred 2014-10-07 kl. 08.00-12.45. Mattias Wärnsberg Sammanträdesprotokoll 1 (18) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 08.00-12.45 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M 256 Mattias Wärnsberg, S Carola Nilsson, S Övriga deltagande

Läs mer

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (9)

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (9) Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (9) Plats och tid Kommunhuset, Hultsfred kl. 08.30-11.25 Beslutande Sivert Bergström Jonny Bengtsson Gun-Yvonne Fahlström Tommy Ejnarsson Ove Engkvist Övriga deltagande

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred kl

Sessionssalen, Hultsfred kl Sammanträdesprotokoll 1 (10) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 8.30-12.00 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Mattias Wärnsberg, S Tomas Söreling, S Övriga deltagande Lars-Erik

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred 2008-10-21 kl. 08.30-12.30

Sessionssalen, Hultsfred 2008-10-21 kl. 08.30-12.30 1(17) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 08.30-12.30 Beslutande Bo Bergman, s Tommy Ejnarsson, v Per-Inge Pettersson, c Åke Nilsson, kd Kira Berg, s ej 504 Övriga deltagande Sven Carlsson, kommunchef

Läs mer

Tomas Söreling, s Torbjörn Wirsenius, fp Tommy Ejnarsson, v Åke Nilsson, kd Pia Rydh, v. Tomas Söreling Torbjörn Wirsenius...

Tomas Söreling, s Torbjörn Wirsenius, fp Tommy Ejnarsson, v Åke Nilsson, kd Pia Rydh, v. Tomas Söreling Torbjörn Wirsenius... 1(15) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred kl. 14.00-15.50 Beslutande Kira Berg, s Åke Bergh, m Jonny Bengtsson, s Sture Persson, m Silva Andersson,s Per-Inge Petterson, c Kira Berg, s

Läs mer

Kommunstyrelsens arbetsutskott

Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred 21 augusti 2018 kl. 08:30-12.15 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S Övriga deltagande Lars

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred 2014-06-17 kl. 08.30-12.30

Sessionssalen, Hultsfred 2014-06-17 kl. 08.30-12.30 Sammanträdesprotokoll 1 (12) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 08.30-12.30 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Mattias Wärnsberg, S Tomas Söreling, S Övriga deltagande Lars-Erik

Läs mer

Kommunstyrelsesalen, kl 09:00 10:30. Dag Segrell, kommunchef, Hanna Hammarlund. Patrik Hjalmarsson. Ordförande Cecilia Vilhelmsson

Kommunstyrelsesalen, kl 09:00 10:30. Dag Segrell, kommunchef, Hanna Hammarlund. Patrik Hjalmarsson. Ordförande Cecilia Vilhelmsson Arbetsutskott 2015-08-10 1 (8) Plats och tid Kommunstyrelsesalen, kl 09:00 10:30 Beslutande Cecilia Vilhelmsson, S ordförande, Birgitta Gunnarsson, C, Monika Gideskog, M Ersättare Övriga deltagande Dag

Läs mer

Gunilla Abrahamsson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Barn- o utbildningsnämnden

Gunilla Abrahamsson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Barn- o utbildningsnämnden Sammanträdesprotokoll 1(11) Plats och tid Samlingssalen, Hultsfreds gymnasium, Hultsfred kl. 13.30 17.20 Beslutande Pär Edgren, M Gunilla Abrahamsson, S Gunvor Nilsson, M Ove Karlsson, S Monica Bergh,

Läs mer