Lighting the future...

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Lighting the future..."

Transkript

1 Lighting the future...

2 Välkommen till LITE och framtidens belysning! LITE Sverige AB (Light Innovation Technology) grundades 2014 för att erbjuda nästa generation av LED belysning. Bolaget ingår i den danska koncernen LITE A/S som är verksamma i USA, Spanien, Norge och nu även Sverige. På bara några år har koncernen etablerat sig som en professionell, pålitlig och innovativ leverantör av den senaste LED-belysningen. Tekniskt kunnande och nära samarbeten med våra leverantörer såväl som branschexperter är vår grund för att kunna erbjuda kvalité och service av högsta nivå. Våra goda referenser kommer ifrån alla områden såsom kontor, produktion, lager, offentlig egendom, privat egendom etc. samt att vi åtar oss projektorienterade uppdrag. LITE s sortiment innehåller endast produkter av högsta kvalité, utvecklade under samarbete med innovativa internationella verksamheter. Allt för att kunna leva upp till dagens krav på LJUSSKVALITÉ, EKONOMI och ENERGIBESPARANDE LÖSNINGAR. TEKNISK SUPPORT LITE assisterar med teknisk support och i framtiden kommer våra kunder att kunna ingå i serviceavtal där löpande uppdateringar erbjuds från det senaste inom energibesparande lösningar. FINANSIERING Ett samarbete med LITE innebär fler möjligheter till alternativ finansiering. Till exempel hjälper vi till med att upprätta leasingavtal mot kreditinstitutioner. EKONOMISKT STÖD LITE har kunskap om vilka stöd och bidrag som kan appliceras på ditt projekt.

3 Vad är LED? LED (Light Emitting Diode) är nästa revolution inom belysning och numera en etablerad teknologi på marknaden. LED är en halvledare som skapar ljus när elektriskt ström skickas genom materialet. LED lampor kan ersätta vanliga lampor som finns på marknaden idag. LED ger ljusteknologin en lång rad fördelar: Lägre strömförbrukning. Utsöndrar betydligt mindre värme och minskar brandfara. Långt mer robusta än vanliga ljuskällor. Kan dämpas och fås i båda varma och kalla färgnyanser gånger längre livslängd än vanliga lampor. Varför välja LED? För att det ger stora besparingar för din ekonomi och är bra för vår miljö. Upp till 90% besparing av energiförbrukning inom flera användningsområden. Reducerar CO2 utsläpp och är miljövänligt. Betydligt mindre underhåll och utbyte. Flimrar inte, utan ger ett rent och behagligt ljus detta minimerar arbetsskador som migrän och stress. LED ljus kan öka trivseln i hemmet såsom på arbetsplatsen. De gamla lamporna byts ut av fler och fler länder och kommer att gradvis försvinna från marknaden. Tack vare den låga värmeutvecklingen bleker inte LED kläder och andra produkter. LITEs LED har alla ett högt RA/CRI värde (Färgåtergivning/ljuskvalité), vilket betyder att ljuskällan återger färger korrekt och naturligt. Stora besparingar på elförbrukningen Energi blir dyrare med åren ge utrymmet i budgeten genom en investering i LITEs LED belysning Hos LITE är vi övertygade om att LED kommer att utvecklas till att bli den universiella ljuskällan. LED kommer att förändra dagens koncept om belysning, tack vare möjligheten att skapa olika toner som kan anpassas till olika platser och stämningar. LED bidrar därför till innovativa belysningslösningar och nytänkande designmöjligheter. Energibesparingar upp till 90%, samt miljövänliga fördelar är nu fakta som stöds av åtskilliga förutsägelser om LEDs framtid. According to McKinsey, LED s are set to account for 41 percent of the overall value of the lighting market in 2016 and 63 percent by 2020, versus 12 percent last year. - Financial Times Det finns många goda anledningar till varför du gör rätt i att byta ut din belysning till LED. Det ger inte bara stora besparingar, men är också en del av framtidens utveckling inom ljus och energi. Hos LITE är du garanterad bästa kvalitén och service. Vi har alla nödvändiga certifieringar till både europeiska och amerikanska marknader.

4 Gatubelysning Gatulamporna har en snygg design som faller in i omgivningen. Det är också gjorda i ett material som är anpassat för ett nordiskt klimat. Gatulamporna från LITE kan ersätta de traditionella kvicksilver- och natriumbaserade lamporna med betydliga energibesparingar och kan därmed drastiskt minska dina driftskostnader. Våra armaturer är producerade av bästa möjliga kvalité med rostfritt material och är försedda med den senaste LED teknologin för att säkra högsta ljusutbyte och största möjliga driftsäkerhet i många år framöver. Våra armaturer kan monteras vågrätt och lodrätt på stolpar, master och dylika beslag. Stadium och hamn Rätt belysning i rätt miljö skapar upplevelser. För större anläggningar krävs ett stabilt funktionellt ljus med lite underhåll och störningar. LITE är bland de få som har kvalitetssäkrade LED-lösningar till större arenaprojekt. Genom ett tätt samarbete med våra kunder är vi med hela vägen, från de önskade kriterierna till leverering och montering. LITEs LED ger stora besparingar på elförbrukningen i förhållande till traditionella lösningar med motsvarande ljusstyrka. Därför kan man förvänta sig en väsentlig minskning i utgifter av underhållning och service, tack vare den förlängda livslängden. Parkbelysning Park belysning Bättre och tryggare belysningsförhållanden gör att naturen kan framhävas på sin bästa sida. Hos LITE har vi lagt mycket vikt vid att medverka vid utvecklingen och designen av vår LED-parkbelysning. Detta har gjort att idag kan erbjuda en mängd produkter som är både snygga och har rätt funktionalitet och faller in i omgivningen på ett harmoniskt vis. Parkbelysningen från LITE kan ersätta de traditionella kvicksilver- och natrium baserade lamporna med betydliga energibesparingar och har därmed minimala driftskostnader. Lagerhals belysning Industribelysning Belysningen är avgörande i stora områden med konstant aktivitet. De som vistas i miljön bör även ha de rätta arbetsförhållanden med rätt ljus. Installationer i lokaler med hög takhöjd och på svåråtkomliga platser kan vara svåra och dyra. En avsevärt längre livslängd som bevarar bättre ljusegenskaper under hela livslängden kan minska underhållskostnaderna och förbättra miljön för medarbetare. LITE s LED kan byta ut de traditionella kvicksilver- och natriumbaserade lamporna som är designade för produktionsmiljöer och lagerhallar. Viktiga besparingar kan bli verklighet genom att investera i dessa lösningarna.

5 Restaurang- & hotellbelysning Den behagliga stämningen på hotell, restauranger och kaféer som skapas av ljus är ovärderlig för att gäster skall trivas. Det är särskilt viktigt att man i miljöer som dessa väljer den rätta form av belysning för att framställa interiör, mat och gäster i det rätta ljuset. När LITE levererar LED-belysning till dessa uppdrag, medverkar ljusdesigners för att planlägga projektet då specialbyggda lösningar i tak och väggar ofta eftersöks. LITE s LED kan levereras med olika färger och är dimbara, allt för att skapa den rätta atmosfären i den rätta miljön. Kontorsbelysning En förbättring av belysningen är ett av de mest effektiva sätt att skapa en bättre arbetsmiljö och öka produktiviteten hos anställda. För att optimera nyttan ser vi först till att veta om vilka funktioner medarbetarna har och hur mycket de befinner sig på kontoret. På det sättet arbetar vi tillsammans med våra kunder för att hitta den optimala lösningen för just deras behov. Panellights från LITE är utrustade med marknadens senaste LED teknologi. De ger ett mjukt och särskilt behagligt ljus med stor ljusspridning. Panellights kommer i olika storlekar med släta vita ramar. Armaturen passar för direktmontering diverse nedsänkta tak, men kan också monteras i nedsänkta linor. Butiksbelysning Välj en modern belysningslösning som säkrar stilfulla och moderiktiga lokaler i många år framöver. Ägare av butiker och liknande är på konstant jakt efter att på effektiva sätt belysa sina produkter och butikslokaler på bästa sätt. LITEs LED tillfredställer dessa behov och kan erbjuda en mängd lösningar. LITE har LED lösningar till alla tänkbara behov, oavsett om du har en klädbutik, en bilhandel eller en livsmedelsbutik. Vi är fullt medvetna om vikten om av att ha rätt färgåtergivning och att kvaliteten på belysningen är av högsta standard för att framhäva produkterna på bästa möjliga sätt. Sjukhusbelysning Ljus och energi är två av huvudelementen på ett sjukhus. Med LED belysning kan dessa optimeras med en betydande effekt. I en arbetsmiljö som på sjukhus där det arbetas i full fart, 24 timmar om dygnet, är det särskilt viktigt med en stabil och ren belysning som kan ge de rätta arbetsförhållandena. De flesta sjukhus har enormt stora arealer och hög elförbrukning. Med LITEs LED lösningar finns det stora besparingar att hämta samtidigt som ljuskvaliteten ger ett klart och behagligt ljus. Detta bidrar till att säkra optimal återgivning av färg, avstånd och rörelser.

6 Framtidens showroom...

7 ...för framtidens teknologi LITE har gjort stora investeringar och fokuserat på innovativa lösningar i vårt helt nya showroom i Ålborg, Danmark. Detta är LITE:s erbjudande till alla som också ser de fantastiska möjligheter som ligger i framtidens belysning - LED. Det gäller arkitekter, landsting och kommuner, universitet, högskolor, privata företag, husbyggnad osv. som alla har en fantastisk möjlighet att stifta närmare bekantskap med det senaste inom LED-belysningen. LITE s samarbetspartners lägger stor vikt vid forskning och utveckling och kommer huvudsakligen från USA, Kina och Tyskland - alla ledande inom sina specialområden. Det möjliggör LITE att löpande uppdatera vårt showroom för att försäkra oss att det alltid ligger i framkant av LEDteknologins utveckling. Våra kunder och samarbetspartner får också en trygghet i deras val av belysning. De förtjänar att alltid få högsta kvalité tillsammans med utmärkt support och rådgivning. Framtidens showroom är uppdelat i praktiska miljöer i kombination med en konferensavdelning med toppmoderna faciliteter. Alla miljöer är öppna och var och en visar ett exempel på en konkret applikation av LED-belysning. Här kan de olika LED-ljusen upplevas, allt från hamn- och parkbelysning till butiks- och kontorsbelysning. Detta ger en unik möjlighet att kombinera den teoretiska och praktiska kunskapen om detta nya sätt att använda belysning. Man kan i de olika miljöerna se de enskilda belysningsenheterna i en naturligt arrangerad miljö, där man kan värdera ljusets färgtemperatur, styrka och inte minst design. Detta gör det lättare att hitta vägen till en önskad lösning som uppfyller kundens behov. Universitet och tekniska skolor har i samarbete med LITE också möjlighet att använda detta showroom som en del av den dagliga undervisningen och forskningen. Dessutom finns det möjlighet att tillsammans med LITE s partners implementera nya idéer och forskning om konkreta produkter. Vi hos LITE ser fram emot att välkomna er till FRAMTIDENS SHOWROOM. - Lighting the future...

8 Det rätta valet för framtiden... På LITE har vi fokus på vår miljö. Vi har noga valt ut leverantörer som möter miljökrav och kvalitetsmått, och som dessutom visat innovativt tänkande kring den nya LED teknologin. Genom att byta ut den vanliga glödlampan mot LED, minskar du dina koldioxidutsläpp med betydelsefulla mängder. För att producera den klassiska glödlampan, används substansen kvicksilver som är skadlig både för miljön och hälsan. LED-belysning däremot, produceras utan ämnen som är skadliga för miljön och hälsan, utöver detta använder de upp till 90% mindre energi än vanliga glödlampor. Du kan minska din totala energiförbrukning genom små och enkla förändringar, i sin tur kommer de förbättra din ekonomi, hälsa och omgivning. Samtidigt värnar du om miljön på ett sätt som dessutom är effektivt och framåttänkande. LITE Sverige AB har som mål att bidra till att förbättra vår miljö och framtid - Var en del i denna revolution och kontakta oss för mer information och kostnadsfri rådgivning. LITE Sverige AB // Heljevedsvägen 4 // Vara Tel: // info@lite-led.se //

Lighting the future...

Lighting the future... Lighting the future... LITE Sverige AB (Light Innovation Technology) grundades 2013 för att erbjuda nästa generation av LED belysning. Bolaget har goda kontakter i Danmark, genom vilka starka kontakter

Läs mer

Nu och Framtidens LEDande ljuskälla

Nu och Framtidens LEDande ljuskälla Nu och Framtidens LEDande ljuskälla Elkraftsgatan 11 195 60 Arlandastad URL: www.vensti.se Vår vision Är att bygga framtidens belysning. Att tänka nytt och utveckla produkter är en av våra ledstjärnor.

Läs mer

Lighting the Future. Väg- och parkbelysning Skapa säkerhet, trygghet och stämning med den rätta utomhusbelysningen

Lighting the Future. Väg- och parkbelysning Skapa säkerhet, trygghet och stämning med den rätta utomhusbelysningen 5 16 Lighting the Future Väg- och parkbelysning Skapa säkerhet, trygghet och stämning med den rätta utomhusbelysningen Minskar energiförbrukningen - och kostnaderna Energiförbrukningen frän vägbelysning

Läs mer

LED-BELYSNING. för industri och offentliga miljöer. sparar naturresurser och skapar möjligheter. din naturliga samarbetspartner

LED-BELYSNING. för industri och offentliga miljöer. sparar naturresurser och skapar möjligheter. din naturliga samarbetspartner LED-BELYSNING för industri och offentliga miljöer sparar naturresurser och skapar möjligheter din naturliga samarbetspartner LED-BELYSNING vi hjälper dig till besparingar utan att förlora effekt Typ Livalängd

Läs mer

Mångsidiga applikationer

Mångsidiga applikationer Mångsidiga applikationer Pendel-, vägg- och takarmaturerna från OSRAM är det självklara valet när estetik och effektivitet är lika viktigt. De kombinerar förstklassig design med den innovativa armaturens

Läs mer

Välkomnande. Miljövänligt. Ekonomiskt.

Välkomnande. Miljövänligt. Ekonomiskt. Välkomnande. Miljövänligt. Ekonomiskt. Ett unikt erbjudande: LED-lampor från LEDON Det har aldrig varit enklare att erbjuda era gäster en komfortabel och professionell belysning samtidigt som ni gynnar

Läs mer

LED information från branschen. Belysningsbranschens LED sektion

LED information från branschen. Belysningsbranschens LED sektion LED information från branschen Belysningsbranschens LED sektion LED i press och oseriös marknadsföring LED ersätter alla andra ljuskällor 100-200.000 h livslängd Optimala ljuskällan O.s.v LED branschen

Läs mer

COBRA. Lars Gunnarsson Vattenfall Service. Vattenfall AB

COBRA. Lars Gunnarsson Vattenfall Service. Vattenfall AB COBRA Lars Gunnarsson Vattenfall Service Varför har vi gatljus För att se För att synas För säkerheten För tryggheten 2 COBRA Ljuskällan Ett flertal rapporter visar på samma resultat. Det mänskliga ögat

Läs mer

LED Framtidens belysning

LED Framtidens belysning -Föreläsning av Viktoria Backman, -Telefon: 08-41 05 10 30 victoria.backman@locklight.se LED Framtidens belysning Detta ska du tänka på vid en investering av LED-belysning! - Tekniken LED i belysningsform

Läs mer

Grönare profil för Sanistål och ökad arbetssäkerhet med nya LED-armaturer

Grönare profil för Sanistål och ökad arbetssäkerhet med nya LED-armaturer LED-belysning Indendørs belysning Saniståls centrallager Case Study Grönare profil för Sanistål och ökad arbetssäkerhet med nya LED-armaturer Philips rådgivare agerade otroligt professionellt, var kunniga

Läs mer

U7/R7 Avancerad belysning i unik design

U7/R7 Avancerad belysning i unik design U7/R7 U7/R7 Avancerad belysning i unik design 2 ETAP U7/R7 U7 och R7 tar med sig morgondagens belysning till ditt hem. Båda armaturerna har med hjälp av LED+LENS -tekniken, utvecklats för allmänbelysning

Läs mer

Flare. Effektivitet och komfort med LED

Flare. Effektivitet och komfort med LED Flare Effektivitet och komfort med LED Flare Downlights och spotlights med LED-teknik Flare, ett unikt designkoncept Produktdesign Mun* Flare är en komplett familj runda downlights och spotlights. De ger

Läs mer

KÖPGUIDE. LED Dimning. Färgtemperatur

KÖPGUIDE. LED Dimning. Färgtemperatur LED Dimning Viktigt är att observera att LED belysningsprodukter som är dimbara skall ha en specifik produktmärkning. Det är dock ingen garanti att dimbara LED-produkter fungerar felfritt med olika dimrar

Läs mer

/ NYX. Design: Vilhelm Lauritzen Architects

/ NYX. Design: Vilhelm Lauritzen Architects MED FOCUS PÅ VÄGEN / NYX I DEN GREKISKA MYTOLOGIN ÄR NYX NATTENS GUDINNA SOM HÄRSKAR ÖVER MÖRKRET. I DAGENS STAD ÄR NYX GATANS DROTTNING SOM GER OSS ETT BEHAGLIGT LJUS OCH MEDVERKAR TILL EN TRYGG OCH SÄKER

Läs mer

Ljusflöde - Lumen. Ljusflödet bestämmer. Små intensiva ljuskällor är. Möjliga luxnivåer Antal armaturer. Lättare att styra Svårare att avblända

Ljusflöde - Lumen. Ljusflödet bestämmer. Små intensiva ljuskällor är. Möjliga luxnivåer Antal armaturer. Lättare att styra Svårare att avblända Philips Lighting Ljusflöde - Lumen Ljusflödet bestämmer Möjliga luxnivåer Antal armaturer Små intensiva ljuskällor är Lättare att styra Svårare att avblända Ljusutbyte - Lumen / Watt Elförbrukning står

Läs mer

Det perfekta bytet från. kvartsmetallhalogen, högtrycksnatrium och kvicksilver till LED NYHET!

Det perfekta bytet från. kvartsmetallhalogen, högtrycksnatrium och kvicksilver till LED NYHET! Industri och butiksbelysning TrueForce NYHET! Det perfekta bytet från kvartsmetallhalogen, högtrycksnatrium och kvicksilver till LED Det första LED-alternativet med plug-and-play-lösning för belysning

Läs mer

Framtidssäker och flexibel belysning när den är som bäst

Framtidssäker och flexibel belysning när den är som bäst Framtidssäker och flexibel belysning när den är som bäst Aura Long Life framhäver färger, färskhet och det visuella uttrycket Unik LED-ljuskälla med flexibilitet och modularitet i fokus Aura Long Life

Läs mer

med ett LYSANDE SAMVETE www.cleanlight.se

med ett LYSANDE SAMVETE www.cleanlight.se N O R D I C med ett LYSANDE SAMVETE www.cleanlight.se COMPANY PROFILE Vårt produktsortiment innehåller armaturer för inomhusmiljöer, utomhusmiljöer samt belysning för tung industri. Då armaturerna i vårt

Läs mer

ljusservice Vi vet hur du underhåller en säljande belysning

ljusservice Vi vet hur du underhåller en säljande belysning ljusservice Vi vet hur du underhåller en säljande belysning 1 Detta är ljusservice Regelbundet underhåll är viktigt för att säkerställa en optimalt fungerande butiksbelysning. Ljusservice erbjuder den

Läs mer

Fortsätta slösa eller minska utgifterna?

Fortsätta slösa eller minska utgifterna? CorePro LED PLC och PLL Fortsätta slösa eller minska utgifterna? Phillips CorePro LED PLC och LED PLL Äkta proffs använder Philips LED-ljuskällor NYHET! s Det första LED-alternativet av Philips kvalité

Läs mer

Ljuskällor Produktkatalog

Ljuskällor Produktkatalog Ljuskällor Produktkatalog Inledning Ljus är fantastiskt Det är något speciellt med ljus. Hur det påverkar oss på sätt vi inte ens funderar på. Ljus kan förvandla ett läskigt monster till en ofarlig växt

Läs mer

vi vill ge dig det rätta ljuset

vi vill ge dig det rätta ljuset ljuset från varberg vi vill ge dig det rätta ljuset Samtidigt som vi har skapat oss en position som Sveriges ledande tillverkare av hembelysning har vi utvecklat ett sortiment för offentlig miljö hotell,

Läs mer

effektivitet, komfort och enkelhet

effektivitet, komfort och enkelhet UM UM effektivitet, komfort och enkelhet UM-sortimentet innehåller diffusorer med MesoOptics -teknik. Fördelarna med den här tekniken högeffektiv och optimerad ljusfördelning i kombination med en modern

Läs mer

Spännande och strålande

Spännande och strålande LEDlamps DiamondSpark Spännande och strålande MASTER LEDkron och MASTER LEDklot Världsledande inom LED-belysning Med vår senaste LED-teknik och mer än 100 års erfarenhet inom optik och elektronik är Philips

Läs mer

Modernisera ditt garage. Nya innovativa Pacific LED Green Parking.

Modernisera ditt garage. Nya innovativa Pacific LED Green Parking. Garageytor Pacific LED Green Parking Modernisera ditt garage. Nya innovativa. Stora energibesparingar, minskat underhåll, längre livslängd och enkel installation. 80 Besparingar besparingar* *Reducerade

Läs mer

CoreLine High-bay G4 mycket effektiv och tillförlitlig lösning med överlägsen ljuskvalitet.

CoreLine High-bay G4 mycket effektiv och tillförlitlig lösning med överlägsen ljuskvalitet. Lighting CoreLine High-bay G4 mycket effektiv och tillförlitlig lösning med överlägsen ljuskvalitet. Efter framgångarna med föregående generation CoreLine High-bay har vi med uppgraderingen till en ny

Läs mer

PROJEKT PARKERINGSPLATS. www.visionxeurope.com

PROJEKT PARKERINGSPLATS. www.visionxeurope.com PROJEKT PARKERINGSPLATS Innehåll 1. Om Vision X 2. Vad kan Vision X 3. Vision X teknik 4. Vision X produkter 5. Uppdrag parkeringsplats 6. Projekt analys / ritningar 7. Beräkningar parkeringsplats 8. Lösning

Läs mer

NOW! LED NOW! Belysning som betalar sig själv. Avbetalning

NOW! LED NOW! Belysning som betalar sig själv. Avbetalning NOW! Belysning som betalar sig själv. Vinst Konventionell NOW! Avbetalning LED Du behöver inte köpa armaturer längre! Med NOW! erbjuder vid dig belysning som en tjänst. Du får det bästa ljuset för dina

Läs mer

Världens ljusaste lysrörsbelysning

Världens ljusaste lysrörsbelysning Lighting Världens ljusaste lysrörsbelysning MASTER TL5 HO Denna TL5-lampa (rördiameter 16 mm) ger högt ljusflöde. TL5 HO-lampan har optimerats för installationer som kräver högt ljusflöde och den ger utmärkt

Läs mer

MASTER. Perfect light, perfect sense

MASTER. Perfect light, perfect sense VÄLJ PHILIPS NYA LJUSKÄLLOR FÖR BÅE IG OH Fördelar för dig som installatör u fokuserar på dina kunders behov och blir förstavalsleverantör. Philips MASTER PL ger en ljuskvalitet som är bäst i sin klass.

Läs mer

Lightstream 2. Energieffektiv LED downlight för flera användningsområden både inom- och utomhus

Lightstream 2. Energieffektiv LED downlight för flera användningsområden både inom- och utomhus Lightstream 2 Energieffektiv LED downlight för flera användningsområden både inom- och utomhus Lightstream 2 Energieffektiv LED downlight i stilren design med snabb återbetalning (IP20/IP65) Med 80% energibesparing

Läs mer

Belysningsbranchen informerar

Belysningsbranchen informerar Belysningsbranchen informerar Viktor Olsson, Philips René Lindholm, Osram Arrangeras av Voltimum.se portalen för elproffs Ekodesigndirektivet (ErP direktivet) Ställer energi-, informations- och kvalitetskrav

Läs mer

Välj rätt LEDlysrör varje gång. Elektroskandia

Välj rätt LEDlysrör varje gång. Elektroskandia Make Light Work Elektroskandia Välj rätt varje gång Vilket lysrör du än har behov av hittar du en lösning i Philips s sortiment. Från bästa energieffektivitet till högsta ljusflöde även för de mest ävande

Läs mer

LAMPGUIDEN. Så sparar du energi med LED SPOTLIGHT LED ILLUMINATION LED

LAMPGUIDEN. Så sparar du energi med LED SPOTLIGHT LED ILLUMINATION LED LAMPGUIDEN Så sparar du energi med LED ILLUMINATION LED DECORATION LED SPOTLIGHT LED PROMO LED LED - framtidens belysning LED (Ljus-Emitterande Diod) är en modern teknik för att producera ljus med elektricitet.

Läs mer

Varmt ljus utan att behöva kompromissa med ljuskvaliteten

Varmt ljus utan att behöva kompromissa med ljuskvaliteten PHILIPS LED Ljuskälla (dimbar) 8,5 W (45 W) E27 Flame Reglerbar Varmt ljus utan att behöva kompromissa med ljuskvaliteten Philips LED Flame sprider ett vackert, gnistrande ljus och har ovanligt lång livslängd.

Läs mer

Gjord för att synas. PHILIPS LED Ljuskälla 7 W-60 W E27 Varmvit Ej dimbar

Gjord för att synas. PHILIPS LED Ljuskälla 7 W-60 W E27 Varmvit Ej dimbar PHILIPS LED Ljuskälla 7 W-60 W E27 Varmvit Ej dimbar Gjord för att synas Klassiska former som du känner igen och älskar. Tack vare den senaste energibesparande LED-teknologin förbrukar de ungefär 80 %

Läs mer

Modernisera ditt garage. Nya innovativa Pacific LED Green Parking.

Modernisera ditt garage. Nya innovativa Pacific LED Green Parking. Garageytor Pacific LED Green Parking Modernisera ditt garage. Nya innovativa Pacific LED Green Parking. Stora energibesparingar, minskat underhåll, längre livslängd och enkel installation. 80 besparingar*

Läs mer

Ljus som är behagliga för ögonen

Ljus som är behagliga för ögonen PHILIPS LED Ljuskälla 13 W (100 W) E27 Varmvit Ej dimbar Ljus som är behagliga för ögonen Dålig belysning är ansträngande för ögonen. Det är viktigare än någonsin med bra belysning hemma. Philips LED-lampor

Läs mer

Undervattensbelysning behövs det?

Undervattensbelysning behövs det? 12 Undervattensbelysning behövs det? 13 Ja! Av flera olika anledningar så är det mer viktigt än någonsin med en väl fungerande och anpassad undervattensbelysning. Säkerhet och funktionalitet är såklart

Läs mer

VI HAR EN LYSANDE IDÉ. Som halverar din elkostnad. Och förändrar världen.

VI HAR EN LYSANDE IDÉ. Som halverar din elkostnad. Och förändrar världen. VI HAR EN LYSANDE IDÉ. Som halverar din elkostnad. Och förändrar världen. DAGS ATT FÖRÄNDRA VÄRLDEN! Det som alla drömde om för några år sedan, har nu blivit verklighet. En smart, effektiv belysning som

Läs mer

Bra belysning för bättre vård

Bra belysning för bättre vård Bra belysning för bättre vård Ta hand om dina ögon Under en arbetsdag måste ditt öga växla tusentals gånger mellan det starka operationsljuset vid patientens mun och belysningen i den omgivande miljön.

Läs mer

Välj rätt LEDlysrör varje gång. LED-lysrör

Välj rätt LEDlysrör varje gång. LED-lysrör LED-lysrör Välj rätt varje gång Vilket lysrör du än har behov av hittar du en lösning i Philips s sortiment. Från bästa energieffektivitet till högsta ljusflöde även för de mest ävande användningsområdena.

Läs mer

Inklusive. produktguide. Våra energisnåla LED skrivbordslampor. Välkommen till framtiden!

Inklusive. produktguide. Våra energisnåla LED skrivbordslampor. Välkommen till framtiden! Inklusive produktguide Våra energisnåla LED skrivbordslampor Välkommen till framtiden! En historia om individuella belysningslösningar I mer än 70 år har vi designat nyskapande ergonomiska produkter och

Läs mer

Ett nytt, hållbart sätt att se på belysning

Ett nytt, hållbart sätt att se på belysning itza Trotsar tiden Ett nytt, hållbart sätt att se på belysning Itza sätter tiden ur spel. Utvecklad för LED, utrustad med den senaste bländskyddsteknologin och med en optimerad konstruktion har Itza en

Läs mer

Vattenresistant och robust

Vattenresistant och robust KB Vattenresistant och robust KB är en damm- och vattenresistant (IP68) nödljusarmatur med ett robust armaturhus. Den är utvecklad speciellt för den tunga industrin. De hårda tillverkningsmaterialen som

Läs mer

Gjord för att synas. PHILIPS LED Kronljus E27 Varmvit Ej dimbar

Gjord för att synas. PHILIPS LED Kronljus E27 Varmvit Ej dimbar PHILIPS LED Kronljus E27 Varmvit Ej dimbar Gjord för att synas Klassiska former som du känner igen och älskar. Tack vare den senaste energibesparande LED-teknologin förbrukar de ungefär 80 % mindre energi

Läs mer

GLOW LED DOWNLIGHT! PRODUKTINFORMATION

GLOW LED DOWNLIGHT! PRODUKTINFORMATION GLOW LED DOWNLIGHT PRODUKTINFORMATION MondeVerde AB Östhammarsgatan 74 115 28 Stockholm +46 8 760 80 50 info@mondeverde.com www.mondeverde.se sida "1 Innehåll Glow LED downlight... Fördelar... Applikationer...

Läs mer

Lys upp vägen mot framgång!

Lys upp vägen mot framgång! Public lighting TrueForce Road Lys upp vägen mot framgång! Riktiga proffs förlitar sig på Philips TrueForce LED Road - ett kostnadseffektivt LED-alternative för gatubelysning NY! s Philips TrueForce LED

Läs mer

H2O kundservice. Effektiv och säker.

H2O kundservice. Effektiv och säker. Experter för avloppsfri produktion German Engineering H2O kundservice. Effektiv och säker. www.h2o-de.com Vår ambition är att i möjligaste mån minska din arbetsbörda. Därför har kundservice så hög prioritet

Läs mer

Samsung LED: Se livet från den ljusa sidan

Samsung LED: Se livet från den ljusa sidan : Se livet från den ljusa sidan LED-katalog 2014 02 03 Rätt belysning för alla tillfällen Vilken belysning passar dig? En bekväm allt-i-ett-lösning, en professionell butiksbelysning eller en förstklassig

Läs mer

Ljus som är behagliga för ögonen

Ljus som är behagliga för ögonen PHILIPS LED Kronljus 4 W (25 W) E14 Varmvit Ej dimbar Ljus som är behagliga för ögonen Dålig belysning är ansträngande för ögonen. Det är viktigare än någonsin med bra belysning hemma. Philips LED-lampor

Läs mer

ENERGIBESPARANDE LED-LÖSNING FÖR INDUSTRI, LAGER OCH SPORTHALLAR

ENERGIBESPARANDE LED-LÖSNING FÖR INDUSTRI, LAGER OCH SPORTHALLAR ENERGIBESPARANDE LED-LÖSNING FÖR INDUSTRI, LAGER OCH SPORTHALLAR Miljövänlig och kostnadseffektiv lösning med Nikkon LEDXION RÄTT LED För att möta dagens belysningskrav arbetar NIKKON med världsledande

Läs mer

TILLVERKAD I DANMARK. Enkelhet Focus Lighting utvecklar i samarbete med danska arkitekter produkter med enkel, skandinavisk design och lång livslängd.

TILLVERKAD I DANMARK. Enkelhet Focus Lighting utvecklar i samarbete med danska arkitekter produkter med enkel, skandinavisk design och lång livslängd. Enkelhet Focus Lighting utvecklar i samarbete med danska arkitekter produkter med enkel, skandinavisk design och lång livslängd. Ljuskvalitet Med den senaste LED-tekniken kan vi spara energi utan att kompromissa

Läs mer

Akustikundertaket utan synliga skarvar och med lång livslängd

Akustikundertaket utan synliga skarvar och med lång livslängd Nyhet: Gyptone BIG med unikt Sixtomönster och bättre åtkomst till tekniska installationer Akustikundertaket utan synliga skarvar och med lång livslängd Gyptone Sixto produktserien NYHET Gyptone BIG Sixto

Läs mer

10.00 Ljus och hälsa. Utbildning i bra och energieffektiv belysning Jämtlands och Västernorrlands län 2012-05-10.

10.00 Ljus och hälsa. Utbildning i bra och energieffektiv belysning Jämtlands och Västernorrlands län 2012-05-10. Utbildning i bra och energieffektiv belysning Jämtlands och Västernorrlands län 2012-05-10 Energimyndigheten Agenda 10.00 Ljus och hälsa - Ljusets direkta och indirekta påverkan på oss människor - Synergonomi,

Läs mer

BELYSNINGSARMATURER för offentliga utrymmen

BELYSNINGSARMATURER för offentliga utrymmen BELYSNINGSARMATURER för offentliga utrymmen Offentliga utrymmen Enstos utveckling inom belysning erbjuder flera attraktiva belysningslösningar som uppnår ett högkvalitativt ljus och erbjuder den senaste

Läs mer

Stads- och parkbelysning. TrueForce LED. Det perfekta bytet från Kvicksilver till LED NYHET! Ett kostnadseffektivt LED-alternativ för stadsbelysning

Stads- och parkbelysning. TrueForce LED. Det perfekta bytet från Kvicksilver till LED NYHET! Ett kostnadseffektivt LED-alternativ för stadsbelysning Stads- och parkbelysning TrueForce LED Det perfekta bytet från Kvicksilver till LED NYHET! Ett kostnadseffektivt LED-alternativ för stadsbelysning TrueForce. Spara energi och behåll den unika känslan Nu

Läs mer

Världens ljusaste lysrörsbelysning

Världens ljusaste lysrörsbelysning Lighting Världens ljusaste lysrörsbelysning MASTER Denna TL5-lampa (rördiameter 16 mm) ger högt ljusflöde. -lampan har optimerats för installationer som kräver högt ljusflöde och den ger utmärkt bibehållet

Läs mer

MesoOptics för topprestanda

MesoOptics för topprestanda UM MesoOptics för topprestanda MesoOptics Mikroteknologi En mikroskopisk struktur garanterar en kontrollerad ljusfördelning. MesoOptics är en innovativ teknologi som skapar särskilt utformade mikrostrukturer

Läs mer

En ny klassiker. Halogen Classic Reflector. Fördelar. Funktioner. Användning. Versions

En ny klassiker. Halogen Classic Reflector. Fördelar. Funktioner. Användning. Versions Lighting En ny klassiker Halogen lassic Reflector Philips Halogen lassic--lamporna har en välbekant och klassisk form och ger ett dimbart ljus av hög kvalitet som tänds direkt. Fördelar Samma stil och

Läs mer

INDUKTION (LVD) belysning för den nya tiden. Upp till 100.000 brinntimmar! 5 års garanti. Belysning för offentlig inomhusmiljö.

INDUKTION (LVD) belysning för den nya tiden. Upp till 100.000 brinntimmar! 5 års garanti. Belysning för offentlig inomhusmiljö. INDUKTION (LVD) belysning för den nya tiden Upp till 100.000 brinntimmar! Gatu-, väg- och tunnelbelysning Industribelysning Parkbelysning Belysning för offentlig inomhusmiljö 5 års garanti på armatur och

Läs mer

Nu och Framtidens LEDande ljuskälla

Nu och Framtidens LEDande ljuskälla 2015-05-27 NORDIC CENTER FOR SUSTAIABLE HEALTHCARE Nu och Framtidens LEDande ljuskälla Hur länge har staten, kommunerna, landstinget och fastighetsägarna, råd att elda för kråkorna? Vår vision Är att

Läs mer

LED Light in Public Space. Belysning mer än bara lampor

LED Light in Public Space. Belysning mer än bara lampor LED Light in Public Space Belysning mer än bara lampor 2012 Varför LEDbelysning? Tyskland, Sverige, Litauen och Polen samarbetar i LED-projektet. INTRODUkTION Belysning kan utgöra upp till 38 % av en genomsnittlig

Läs mer

Med användarna i fokus

Med användarna i fokus Framtida utveckling Framtiden för LED-tekniken är givetvis nära sammankopplad med städernas tillväxt, förändring och utveckling. Men förändrade levnadssätt och förväntningar hos städernas invånare, kommer

Läs mer

Högre komfort med fönsterfilmen som klarar allt.

Högre komfort med fönsterfilmen som klarar allt. Må bra på insidan. Högre komfort med fönsterfilmen som klarar allt. Njut av en perfekt inomhustemperatur året om. Ta tillvara på det naturliga dagsljuset, spara energi och förbättra isoleringen med upp

Läs mer

Ljuskällor. Vintern 2010

Ljuskällor. Vintern 2010 Ljuskällor Vintern 2010 Naturens ljuskällor Solen och dagsljuset 2 Naturens ljuskällor Solen och dagsljuset Vår ständiga referens Färgåtergivning: R a 100 Färgtemperatur: 5.000-20.000 K Livslängd: Längre

Läs mer

den nya upplysningstiden

den nya upplysningstiden den nya upplysningstiden Det är dags att släcka glödlampan och byta till bättre alternativ. Vi har koll på vad som gäller och hur mycket du kan spara. Välkommen in! ett bra byte för både plånboken och

Läs mer

fokussortiment 2015 Inspiration från Simes

fokussortiment 2015 Inspiration från Simes fokussortiment 2015 Inspiration från Simes Ljus för människor Alla utomhusmiljöer bör planeras med ett konstant fokus på människan och med hänsyn till hur människor både reagerar och fungerar. Ljus handlar

Läs mer

induled Ljusmaskinen

induled Ljusmaskinen induled Ljusmaskinen Investera i hög produktivitet och snabb pay off Att byta till LED-belysning är en investering i din produktivitet. Nya InduLED är en äkta ljusmaskin med överlägsen effektivitet och

Läs mer

Energioptimering av gatubelysning, lysrörsarmaturer och elmotorer. optimering av elmotorer. styrning av gatubelysning. effektiv indutribelysning

Energioptimering av gatubelysning, lysrörsarmaturer och elmotorer. optimering av elmotorer. styrning av gatubelysning. effektiv indutribelysning energistyrning ett kostnadseffektivt sätt att spara på naturens resurser! optimering av elmotorer styrning av gatubelysning effektiv indutribelysning energioptimering av belysning smart adapter för lysrör

Läs mer

Rätt ljus på rätt plats

Rätt ljus på rätt plats Utomhus CityTouch Sala Case study Rätt ljus på rätt plats Europas största anläggning med webbaserad intelligent gatubelysning växer fram i Sala. Belysningen kan enkelt styras och kontrolleras via datorn.

Läs mer

Ljus som är behagliga för ögonen

Ljus som är behagliga för ögonen PHILIPS LED Spot 3,1 W (25 W) GU10 Varmvit Ej dimbar Ljus som är behagliga för ögonen Dålig belysning är ansträngande för ögonen. Det är viktigare än någonsin med bra belysning hemma. Philips LED-lampor

Läs mer

Skapa den perfekta miljön för varje utrymme

Skapa den perfekta miljön för varje utrymme MASTER LEDspot ExpertColor Skapa den perfekta miljön för varje utrymme MASTER LED-spot ExpertColor har ett ljusspektrum som liknar det i halogenljuskällor, för en verklig färgupplevelse. Skapa vackra upplevelser

Läs mer

PRESSINFORMATION - FEBRUARI 2015

PRESSINFORMATION - FEBRUARI 2015 PRESSINFORMATION - FEBRUARI 2015 levererar LED moduler och system till belysningsbranschen och till industrier med speciella ljusbehov Aluwave är ett tillväxtbolag som snabbt har etablerat sig som en ledande

Läs mer

Samverkan för en bättre miljö -

Samverkan för en bättre miljö - Samverkan för en bättre miljö - Utvärdering av Halmstads kommuns Klimatinvesteringsprogram (KLIMP) 2007-2011 ÅTGÄRD 5. ENERGISNÅL GATUBELYSNING GENOM BYTE AV ARMATURER OCH TRAFIKSIGNALLYKTOR Halmstad den

Läs mer

Jonny Petersson Philips Professional Lighting. - energiseminarium våren 2010

Jonny Petersson Philips Professional Lighting. - energiseminarium våren 2010 Jonny Petersson Philips Professional Lighting - energiseminarium våren 2010 Philips sektorer Healthcare Lighting Consumer Lifestyle Philips Professional Lighting 2 Fakta om belysning Belysning använder

Läs mer

Tunable White. Personlig belysning

Tunable White. Personlig belysning Tunable White Personlig belysning Magnus Ragnvid/Johnér Ljus har en kraftfull inverkan på din dygnsrytm. Rätt belysning gör din dag bättre. Human Centric Lighting Belysning som anpassas efter dina behov

Läs mer

Åtgärd 5. Byte av armaturer och trafiksignallyktor

Åtgärd 5. Byte av armaturer och trafiksignallyktor Åtgärd 5. Byte av armaturer och trafiksignallyktor Åtgärd Projektet omfattar utbyte av äldre gatubelysningsarmaturer till moderna och energisnåla armaturer samt utbyte av trafiksignallyktor med lågvoltslampor

Läs mer

Lokal leverantör med internationell räckvidd MK ILLUMINATION. belysningskoncepten. Det förklarar också uppkomsten av dekorativ belysning inom reklam

Lokal leverantör med internationell räckvidd MK ILLUMINATION. belysningskoncepten. Det förklarar också uppkomsten av dekorativ belysning inom reklam MK ILLUMINATION Lokal leverantör med internationell räckvidd Innovativa belysningslösningar och effekter är, när de görs på rätt sätt, fantastiska att ta del av. Detta förklarar den starka internationella

Läs mer

Lagerlokaler. GreenWarehouse. Ljusare framtid för ditt lager. Flexibelt, smart och energieffektivt.

Lagerlokaler. GreenWarehouse. Ljusare framtid för ditt lager. Flexibelt, smart och energieffektivt. Lagerlokaler GreenWarehouse Ljusare framtid för ditt lager. Flexibelt, smart och energieffektivt. Lidls distributionscenter, Heerenveen, Nederländerna Ljusa möjligheter för alla lagerlokaler Höga takhöjder

Läs mer

Världens mest effektiva och ljusa lysrörsbelysning

Världens mest effektiva och ljusa lysrörsbelysning Lighting Världens mest effektiva och ljusa lysrörsbelysning Den här extremt effektiva TL5-lampan (rördiameter 16 ) ger avsevärda energibesparingar genom att man helt enkelt byter ut lamporna. lampan har

Läs mer

Copenhagen LED - diskret och tidlös design

Copenhagen LED - diskret och tidlös design Lighting Copenhagen LED - diskret och tidlös design Copenhagen LED Small Copenhagen LED designades i samarbete med Köpenhamns stadsarkitektkontor med syftet att förstärka estetiken i stadens belysning.

Läs mer

Fl ndt. Flindt pollare. Design: Christian Flindt

Fl ndt. Flindt pollare. Design: Christian Flindt Fl ndt Flindt pollare. Design: Christian Flindt 2 Ett rent snitt. Inspiration är förmågan att se möjligheterna i det enkla. 3 4 Övning ger färdighet Christian Flindt hade redan vid projektstarten en vision

Läs mer

Världens mest effektiva och ljusa lysrörsbelysning

Världens mest effektiva och ljusa lysrörsbelysning Lighting Världens mest effektiva och ljusa lysrörsbelysning Den här extremt effektiva TL5-lampan (rördiameter 16 mm) ger avsevärda energibesparingar genom att man helt enkelt byter ut lamporna. TL5 -lampan

Läs mer

Blue Line inbrottsdetektorer

Blue Line inbrottsdetektorer Blue Line inbrottsdetektorer 2 Mer än bara en detektor Oavsett om du har ett hus eller driver ett företag, så behöver du säkerhet du kan lita på. Bosch Blue Line inbrottsdetektorer håller ett välbehövligt

Läs mer

Vi ville skapa en lösning som följer vägen och markerar dess form.

Vi ville skapa en lösning som följer vägen och markerar dess form. FUTURLUX LED LEADING THE WAY KOMPETENS. Som världens största tillverkare av trafiksignaler har SWARCO lång erfarenhet av optisk signalering. Vår produktportfölj inkluderar dynamisk trafikinformation bland

Läs mer

LED-belysning för arbetsplatser med höga krav. Produktöversikt

LED-belysning för arbetsplatser med höga krav. Produktöversikt LED-belysning för arbetsplatser med höga krav Produktöversikt Byt belysning. Få gladare kunder på köpet. Blir du ofta trött och känner av huvudvärk framåt slutet av din arbetsdag? Lösningen kan vara så

Läs mer

Tänd lamporna med stil.

Tänd lamporna med stil. Tänd lamporna med stil. Interiördetaljen som många glömmer. Tänker du på strömbrytare, som något du bara använder för att tända och släcka lampor med? Eller vägguttag, som ett nödvändig ont för att få

Läs mer

ELSTOLPE KAJCENTRAL. Alfa & Beta. Omega. Kraft Ljus Klimat

ELSTOLPE KAJCENTRAL. Alfa & Beta. Omega. Kraft Ljus Klimat ELSTOLPE Alfa & Beta KAJCENTRAL Omega Kraft Ljus Klimat El-Björn AB Med över 50 års erfarenhet inom tillfällig el är El-Björn den ledande tillverkaren/leverantören av elcentraler och utrustning för tillfälliga

Läs mer

FÖRETAGSPRESENTATION. Rulljalusi Solskydd Ventilation

FÖRETAGSPRESENTATION. Rulljalusi Solskydd Ventilation FÖRETAGSPRESENTATION Rulljalusi Solskydd Ventilation PRODUKTION INTRODUKTION Berättelsen om Wilms börjar 1975, när Jos Wilms som ensam ägare startar en enskild firma, som snabbt växer till ett stort företag.

Läs mer

VERDE MONDE GLOW CTC LED-DOWNLIGHT EN LJUSARE VÄRLD PRODUKTINFORMATION

VERDE MONDE GLOW CTC LED-DOWNLIGHT EN LJUSARE VÄRLD PRODUKTINFORMATION MONDE VERDE EN LJUSARE VÄRLD GLOW CTC LED-DOWNLIGHT PRODUKTINFORMATION MondeVerde AB, Östhammarsgatan 74, 11528 Stockholm. Telefon +46 8 760 80 50, e-post info@mondeverde.se, webb www.mondeverde.se sida

Läs mer

Belysning - Ett nödvändigt ont eller en tillgång? Presentation av Frida Wallin

Belysning - Ett nödvändigt ont eller en tillgång? Presentation av Frida Wallin Belysning - Ett nödvändigt ont eller en tillgång? Presentation av Frida Wallin AGENDA Miljöfokus och Eco designdirektivet Belysningsunderhåll & Energibesparing Q&A Kort om Aura Light Grundades i Stockholm

Läs mer

En ljusare framtid. Spara energi och miljö med modern belysning. Information från

En ljusare framtid. Spara energi och miljö med modern belysning. Information från En ljusare framtid Spara energi och miljö med modern belysning Information från Bättre belysning kan minska koldioxidutsläppen med 1,8 miljoner ton Om alla företag skulle byta till moderna armaturer, ljuskällor

Läs mer

Belysningslösningar! LED. Light Emitting Diode

Belysningslösningar! LED. Light Emitting Diode Belysningslösningar! LED Light Emitting Diode 24LED Vår klassiska Serie 24 finns nu med senaste teknik i LED-version. 24LED är en kapslad allroundarmatur bestyckad med LED-ljuskälla. Armaturen är avsedd

Läs mer

Gyptone Kant D2. Inspiration och design för nya undertak

Gyptone Kant D2. Inspiration och design för nya undertak Gyptone Kant D2 Inspiration och design för nya undertak Gyptone Kant D2 bildar ett harmoniskt tak som ger ett vackert helhetsintryck. Ett nytt taksystem med dolt bärverkssystem En trivsam känsla Ett tak

Läs mer

LJUSET OCH UPPLEVELSEN

LJUSET OCH UPPLEVELSEN LJUSET OCH UPPLEVELSEN INNEHÅLL Hide-a-lite 6 Allt ljus på ditt projekt 11 Restaurang 16 Kontor 20 Butik 24 Fasad 28 Om oss 32 SIDA 6 HIDE-A-LITE SIDA 7 HIDE-A-LITE I alla miljöer och i alla fastigheter,

Läs mer

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK PLATS FÖR MER VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK VÄGGLUCKOR GÖR RUMMET STÖRRE RÄCKET RAMAR IN TRAPPAN LÅT DIG

Läs mer

LIVSMEDELSKYLA FASTIGHET INDUSTRIKYLA MILJÖVÄNLIG KYLA INSPEKTION

LIVSMEDELSKYLA FASTIGHET INDUSTRIKYLA MILJÖVÄNLIG KYLA INSPEKTION LIVSMEDELSKYLA FASTIGHET INDUSTRIKYLA MILJÖVÄNLIG KYLA DRIFTCENTRAL ENERGI INSPEKTION ISBANOR FÄRDIG KYLA KONSTRUKTION VÄLKOMMEN TILL HUURRE I Sverige har vi verkat sedan 70 år tillbaka och Huurre är Sveriges

Läs mer

LAMPGUIDEN. Vi hjälper dig hitta rätt ljuskälla!

LAMPGUIDEN. Vi hjälper dig hitta rätt ljuskälla! LAMPGUIDEN Vi hjälper dig hitta rätt ljuskälla! RÄTT LJUSKÄLLA FÖR DINA BEHOV Dekorationsljust En ljuskälla där det viktigaste är hur lampan ser ut, inte att lysa upp rummet. Ljuset ger ett behagligt varmt

Läs mer

EcoStyle effektiv och prisvärd

EcoStyle effektiv och prisvärd Lighting EcoStyle effektiv och prisvärd EcoStyle Butiksägare efterfrågar ofta prisvärda LED-lösningar för effektbelysning med kortare återbetalningstid än konventionell teknologi. Tack vare EcoStyle är

Läs mer