Vi har testat samtliga banor i Vilnius

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Vi har testat samtliga banor i Vilnius"

Transkript

1 1 iš :51 Skriv ut Vi har testat samtliga banor i Vilnius Vilnius erbjuder en världsarvslistad stadskärna lätt att nå med lågprisflyg från Arlanda. De tre golfbanorna ligger inom en halvtimme från staden i olika riktningar. Vi testade boendet på en av banorna och på det topprankade hotellet i Gamla Stan. Bästa sättet att ta sig till Vilnius är med flyg. Resan från Stockholm-Arlanda tar dryga timmen. På vägen dit förlorar du en timme, som du om allt funkar som det ska vinner tillbaka på vägen hem. När det gäller boendet kan ni hålla till inne i stan eller på någon av de två golfklubbarna som erbjuder övernattning. Väljer ni att bo på någon av klubbarna utanför högsäsong rekommenderar vi att ni är ett gäng, då det inte minst vardagar kan vara glest med andra gäster kvällstid och inte så mycket att göra utöver att äta, dricka och sortera peggarna. Vilnius. Längst upp: Capitals golfklubb. Flygplatsen ligger fem km söder om centrum och är inte direkt någon pulshöjare, men den är lätthanterlig till storleken. Från tidig morgon till tidig kväll går tåg var 30:e min in till centralstationen i Vilnius. Du köper biljetten ombord. Tar du taxi ska du se till att ringa efter en eller ha en förbeställd, vilket reducerar risken att bli överdebiterad. Som i alla städer ska du se till att de kör på taxametern eller att ni först kommer överens om priset.

2 2 iš :51 Ska ni som oss röra er en del i området är hyrbil ett bättre alternativ än taxi. Det är de stora internationella bolagen som är verksamma här och priserna är vettiga, inte minst för den som bokar i god tid. Om du vill lägga till en gps i din bilhyra är det ganska dyrt, varför vi valde att faktiskt hyra en bil med chaufför. Avis erbjuder den här servicen och det fungerade utmärkt en splitter ny Audi mötte upp på förbestämda tider och vi slapp hålla på och meka med transporterna på plats. Vi beställde redan innan avfärd transport för samtliga våra dagar; från flygplatsen till vårt hotell inne i Vilnius, från hotellet till första banan och vidare till andra banan där vi bodde samt därifrån till tredje banan och vidare till flygplatsen.

3 3 iš :51 Hyrbilen med chaufför från Avis fungerade utmärkt trevliga chaufförer, alltid i tid. Bra vägar. Hotell i Litauen är mycket prisvärda och ska du någon gång satsa på att bo riktigt lyxigt är det här bland de mer plånboksvänliga chanser du får. Sagt och gjort och vi checkade in på vad som anses vara stadens bästa hotell: Kempinski Hotel Cathedral Square. Härifrån hade vi stadens alla attraktioner inom några minuters gångväg. Kempinski, mitt i stan. Rummen är mycket bekväma, med badrum med kar såväl som dusch och förstklassiga sängar. Svenska Viasat Golf finns på tv:n. Personalen är mycket trevlig rakt igenom och spa-avdelningen är liten och intim. Frukosten börjar vid 07, även helger. För den som är uppe ännu tidigare finns det en liten station vid receptionen där man kan tjuvstarta. Vårt rum på Kempinski. Staden är inte större än att du klarar av alla sevärdheter till fots. Självklart ska du testa en genuin litauisk restaurang. Vi fick tipset om Forto Dvaras på Pilies str 16 mitt i Gamla stan. Alla verkar vilja sitta på entréplan men vi tipsar om att gå ner och titta i källarvalven. Priserna på mat och dryck är nästan oanständigt låga.

4 4 iš :51 Källarvalven på Forto Dvaras erbjuder många mindre utrymmen. Det finns som sagt tre golfklubbar utanför Vilnius. Vi började på Capitals (eller Sostiniu som är det inhemska namnet), fem mil rakt väster om Vilnius. Det här var resans stora överraskning och den bana vi tror att de flesta inte minst medel- och högchpare kommer att ha som sin favorit, med en omväxlande layout i ostörd natur.

5 5 iš :51 Första nio kommer du att förlora betydligt fler kalorier än bollar det är rejält kuperat men tillräckligt med utrymme för att hålla bollen i spel. Variationen mellan hålen är stor och du ges många tillfällen att brassa på med storbulan. Sista nio är ganska flacka, med mycket vatten i spel. Här krävs mer hjärna än muskler (vi är klent utrustade även där) se till att få med dig en banguide.

6 6 iš :51 Klubbhuset. Klubbhusfaciliteterna är mycket fräscha och på terrassen med utsikt mot inspelet på 18:e och med en stor veteöl i näven börjar man inse vad golf går ut på. Bra och prisvärd mat, trevlig personal. För den som vill bo på klubben finns fyra dubbelrum.

7 7 iš :51

8 8 iš :51

9 9 iš :51 The V Golf Club ligger dryga två mil nordväst om Vilnius raksträcka hela vägen och tillhör det stora Le Meridien-hotellet där. Hotellet ligger fint med utsikt mot en sjö. Nere vid vattnet ligger några hyddor där det i högsäsong anordnas grillkvällar och annat. Utanför högsäsong kan hotellet kännas väl stort och utöver frukost och middag var det bara ute på banan vi stötte på de andra gästerna. Något klubbhus finns inte. För den som vill bo här och lira alla tre banorna i området erbjuds ett paket som inkluderar transfer till banorna. Hotellet erbjuder shuttle-buss in till Vilnius flera gånger om dagen. Sista hem går runt men kolla för säkerhets skull. Utöver golfen finns det tennis, ett stort spa och en styrketräningslokal. Ett biljardbord är väl undangömt i ett utrymme nära proshopen.

10 10 iš :51 Rummen är stora och bekväma, med bra sängar och svenska Viasat Golf på tv:n. Prisläget i restaurangen är högre än inne i stan. Vi testade lite olika saker på menyn och rekommenderar verkligen kalven. Att det bara fanns ljus lager i ölsortimentet under vårt besök var anmärkningsvärt, men vi löste det genom att handla med oss svingoljan/veteölen från stan (det finns ett kylskåp på rummet). Golfbanan ligger på andra sidan sjön, men du checkar in i den lilla proshopen i hotellets bottenvåning och de kör dig till första tee. För att få skjuts tillbaka behöver du ha med en mobiltelefon. En mycket trevlig svensk kille är klubbchef.

11 11 iš :51 Till skillnad mot traditionella resort-banor är layouten ganska tuff, i varje fall de inledande hålen. Vår höghcpare liknade sin upplevelse av de tre första hålen vid att spela Labyrint, det där brädspelet där du ska balansera en kula genom en snitslad bana på en schweizerost i trä. Vårt förslag för att parera det här är helt enkelt att börja på tian, för att få chansen att bli lite varm i kläderna.

12 12 iš :51 I övrigt finns det också några ganska tuffa hål för höghcpare och kortslående. Klubben har insett problematiken och flyttat fram några tees. Här finns mer att göra, inte minst för att tillmötesgå dem som bara spelar en runda. Vatten är i spel på många hål och det krävs inte bara hyfsat raka slag utan även att du har längkontroll. Samtidigt är den här typen av banor de som blir roligast i längden, för att de kräver course management att du tänker till innan du slår.

13 13 iš :51 Vårt tips för att verkligen uppskatta layoten är att se till att få med en banguide och några extra bollar det är ingen slump att Florida-bollar har bästa skyltplatsen i proshopen. Se också till att spela fler än ett varv första varvet kommer banan sannolikt bara att dra ner byxorna på dig, med eller utan banguide. Andra rundan börjar man fatta att det är en riktigt bra och omväxlande layout.

14 14 iš :51 I högsäsong ska du också försöka komma ut före andra, för vi gissar att det kan gå långsamt när många letar boll. Ett annat tips om du vill ha en färgstark upplevelse är att lira banan på hösten. På hotellet finns många höstbilder från banan och det är magiskt vackert. Mitten av oktober gissar vi är som mest färggrant. Utanför högsäsongen finns också goda chanser att få behålla rummet hela avresedagen om du som oss flyger sent och vill ta det lugnt efter sista dagens runda.

15 15 iš :51 Europos Centro ligger tre mil nordost från Vilnius. Namnet kommer av att det här (enligt en av flera tolkningar) anses vara Europas geografiska mittpunkt den absoluta mitten är utmärkt i närheten av hål sju. Klubbhuset är litet och intimt, med en mysig uteservering som påminner lite om den på Båstad GK. Maten är bra men av någon anledning säljs veteöl bara i vad som känns som souvenirflaskor det blir ett jäkla hällande. Menyn är skriven på vad som ser ut som rispapper annorlunda.

16 16 iš :51 Banans slingor är helt olika till karaktären. Första nio premierar mer riktning än längd, med flera smala passager. Träffar du träden hittar du dock oftast bollen. Någon banguide eller teeskyltar finns inte utan du är hänvisad till en icke helt exakt skiss på scorekortet. Hål nio - ett långt par tre med högt belägna tees och vatten längs hela högersidan - är banans bästa hål. Andra nio är betydligt öppnare och passar höghcpare bättre.

17 17 iš :51

18 18 iš :51

19 19 iš :51

Erbjudande till medlemmarna i Mölndals Golfklubb med vänner och bekanta och alla andra som åkt med oss de senaste åren till Spanien!

Erbjudande till medlemmarna i Mölndals Golfklubb med vänner och bekanta och alla andra som åkt med oss de senaste åren till Spanien! Åk med på golfresa till Benidorm och Alicante i Spanien hösten 2012! (OBS: Nytt program avresa en dag senare än vad tidigare meddelats flygresenärer flyger nu med Norwegian Air Shuttle direkt Göteborg-Alicante

Läs mer

Hotel Melia Villaitana. Höstresan

Hotel Melia Villaitana. Höstresan Höstresan Utbildning och upplevelser Hotel Melia Villaitana Vi spelar 18 hål golf på morgonen i tre dagar. Det blir både tävling & träning. Sent på eftermiddagen kör vi utbildning i tre timmar per dag.

Läs mer

Shopping resa till Bangkok Ni åker med Thai Airways TG961 från Stockholm Arlanda kl 14.30 (onsdag) Här gäller Arlanda VIP service.

Shopping resa till Bangkok Ni åker med Thai Airways TG961 från Stockholm Arlanda kl 14.30 (onsdag) Här gäller Arlanda VIP service. Shopping resa till Bangkok Ni åker med Thai Airways TG961 från Stockholm Arlanda kl 14.30 (onsdag) Här gäller Arlanda VIP service. Ni möts i anslutning till vår VIP-entré på Arlanda, separat från terminalerna

Läs mer

Yogaresa till Turkiet

Yogaresa till Turkiet Yogaresa till Turkiet Fri från stress Full med liv 30 april till 3 maj 2015 Liat Michaeli Upplever du att du lever med stress och press runt omkring dig? Vill du fylla på med ny energi och livskraft? Då

Läs mer

Avstånd till mitten green. 50 m. 100 m. 125 m. 150 m. 200 m

Avstånd till mitten green. 50 m. 100 m. 125 m. 150 m. 200 m BILLINGENS GOLFKLUBB BANGUIDE 2017 1 HÅLETS HÖJDPROFIL Tee [gul] 95 m Green 0 m -1,4 m +0,8 m Spelstrategi: Ett generöst öppningshål tar dig från klubbhuset och ut på banan. Spoon räcker gott från tee.

Läs mer

Res med Nordström assistans till Teneriffa 20 november- 27 november 2016

Res med Nordström assistans till Teneriffa 20 november- 27 november 2016 Res med Nordström assistans till Teneriffa 20 november- 27 november 2016 Koppla av i värmen med möjlighet till träning varje dag. Något för dig? Rehabanläggningen Mar y Sol, Los Cristianos Hej! Vi på Nordström

Läs mer

DAVIS CUP-RESA. SCHWEIZ vs. SVERIGE september ÖG NBLICK! SANNINGENS TEAM SPONSOR DC-LAGET

DAVIS CUP-RESA. SCHWEIZ vs. SVERIGE september ÖG NBLICK! SANNINGENS TEAM SPONSOR DC-LAGET SCHWEIZ vs. SVERIGE 14 17 september SANNINGENS ÖG NBLICK! TEAM SPONSOR DC-LAGET Tennisbiljetter hela helgen Aktivitet med L-A Wahlgren* 3 hotellnätter inkl. frukost Träffa svenska DC-laget* Möjlighet till

Läs mer

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t Golfresa till Norra Sydafrika 20-30 januari 2013 Måndag 21 Januari 2013 - Ankomst till Johannesburg kl 08.35 på morgonen med flyg SA 261. Er lokalguide möter upp på flygplatsen och visar vägen till bussen.

Läs mer

en pärla i norra Skåne

en pärla i norra Skåne Bo på banan! Wittsjöen pärla Golfklubb i norra Skåne Välkommen till Vittsjö I norra Skåne, nära E4:an, ligger det vackra samhället Vittsjö. Mitt i den göingska skogen där svenskar och danskar, med hjälp

Läs mer

Partille Golfklubb presenterar. Ett guldkantat samarbete

Partille Golfklubb presenterar. Ett guldkantat samarbete Partille Golfklubb presenterar Ett guldkantat samarbete Välkommen till Partille golfklubb Vi finns i gröna och sköna Öjersjö, granne med Delsjöreservatet och mindre än 10 minuter från Göteborgs centrum.

Läs mer

Partille Golfklubb presenterar:

Partille Golfklubb presenterar: Partille Golfklubb presenterar: Göteborgs närmaste golfbana T io minuter från centrala Göteborg ligger Partille Golfklubb en omväxlande skogsbana med mycket vacker layout. Banan invigdes 1988 och 2008

Läs mer

Do it Event. Konferens/golfresa till Turkiet våren 2013

Do it Event. Konferens/golfresa till Turkiet våren 2013 Do it Event Konferens/golfresa till Turkiet våren 2013 På bara 10-15 år har Turkiet gått från att vara ett närmast okänt golfresmål till att vara kanske Europas allra hetaste golfresedestination för svenska,

Läs mer

Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest

Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest 2015 07 17 Inga kommentarer Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest Ska du åka på Formel 1 resa till Ungern & Budapest med BE Resor kommer du vekligen

Läs mer

Nya drömboenden till salu!

Nya drömboenden till salu! Njut av livets goda på Roslagstraktens bästa golfbana. Nya drömboenden till salu! Från många av husen i Burvik ser man golfbanan, här är det 10:ans green som skymtas bakom träden. Bär- och svampplockning,

Läs mer

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti Följ med Equi Tours på mästerskapsresa till Aachen, Tyskland för ett spektakulärt Europamästerskap! Här väntas fantastiska

Läs mer

CITY HOTELL ESKILSTUNA

CITY HOTELL ESKILSTUNA CITY HOTELL ESKILSTUNA 562-3548_City Hotell_folder_125x250.indd 1 2013-11-13 16:32 562-3548_City Hotell_folder_125x250.indd 2 2013-11-13 16:32 CITY HOTELL ESKILSTUNA Övernatta hos oss när du är i Eskilstuna!

Läs mer

Madeira. + Porto Santo. koppsnurrs

Madeira. + Porto Santo. koppsnurrs Alla bilder tagna av oss samma dag som vi spelade banorna. Prenumerera gratis på www.koppsnurr.com där hittar du ytterligare bilder samt klickbara länkar till banor etc. Madeira koppsnurrs + Porto Santo

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA RESA MALTA VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA Den vackra östaten Malta ligger i mellersta Medelhavet, mellan Libyen i söder och Italien i norr. Malta är Europas sydligaste stat och har drygt 400 000 invånare.

Läs mer

Medlemsundersökning Hagge GK 8 28 Oktober, Standardrapport Del 2

Medlemsundersökning Hagge GK 8 28 Oktober, Standardrapport Del 2 Medlemsundersökning Hagge GK 8 28 Oktober, 2011 Standardrapport Del 2 1 Kön Kvinna 29,8% 134 Man 70,2% 315 Svarande 449 Inget svar 0 2 Ålder Yngre än 21 år 3,1% 14 21-30 år 5,6% 25 31-40 år 11,1% 50 41-50

Läs mer

3 LÄNDER 3 HISTORIER

3 LÄNDER 3 HISTORIER 3 LÄNDER 3 HISTORIER Den dalmatiska kusten räknas som en av Europas vackraste. Följ med oss på en spännande resa där vi bor både i Split och i Dubrovnik och dessutom tar oss till historiskt intressanta

Läs mer

Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan

Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan 2015 05 29 Inga kommentarer Guide för Formel 1 resor till Spanien & Barcelona Om du inte har varit på Formel 1 resa till Spanien & Barcelona kommer

Läs mer

LANDSKRONA GOLFKLUBBS FÖRETAGSNÄTVERK

LANDSKRONA GOLFKLUBBS FÖRETAGSNÄTVERK Business & Pleasure LANDSKRONA GOLFKLUBBS FÖRETAGSNÄTVERK Landskrona Golfklubb Business & Pleasure Landskrona Golfklubb Er samarbetspartner Vid Öresundskusten, med fascinerande utsikt över sundet och Ven,

Läs mer

Magiska Machrihanish MÅLET ÄR MENINGEN MED RESAN BRAVO COSTA BRAVA! GÖR DIG REDO FÖR TÄVLING TIO ÅR MED CHRISTOS MASTERS HUR BLIR EN BANGUIDE TILL?

Magiska Machrihanish MÅLET ÄR MENINGEN MED RESAN BRAVO COSTA BRAVA! GÖR DIG REDO FÖR TÄVLING TIO ÅR MED CHRISTOS MASTERS HUR BLIR EN BANGUIDE TILL? NR 4 JULI 2013 Magiska Machrihanish MÅLET ÄR MENINGEN MED RESAN BRAVO COSTA BRAVA! GÖR DIG REDO FÖR TÄVLING TIO ÅR MED CHRISTOS MASTERS HUR BLIR EN BANGUIDE TILL? MÅLET ÄR MENINGEN MED RESAN DET FINNS

Läs mer

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017 Följ med på en konst- och kulturresa till de vackra kustpärlorna i Kroatien Split och Dubrovnik! Kroatien lockar många besökare med sin slående vackra och skiftande natur mäktiga berg, kuperande landskap,

Läs mer

Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet

Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet 2011-07-21 Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet Resa till Peking, Zhengzhou och Shaolin den 16-29 november, 2011, 14 dagar Vår resa går till Peking och därefter direkt vidare till

Läs mer

Kroatien 2014 NPTK klubbresa 26 april 3 maj

Kroatien 2014 NPTK klubbresa 26 april 3 maj Näsbyparks TK välkomnar Er till tennislägret i Kroatien våren 2014! Kroatien 2014 NPTK klubbresa 26 april 3 maj Med början hösten 2010 samt våren 2011-2013 arrangerade vi våra första 4 tennisresor till

Läs mer

Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009,

Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009, Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009, Flyg: Med Ryan Air från Skavsta flygplats (Nyköping) 22/4 Skavsta Treviso 17.25-19.50 29/4 Treviso Skavsta 20.15-22.45 Pris och plats

Läs mer

Business & Pleasure. Landskrona Golfklubbs företagsnätverk

Business & Pleasure. Landskrona Golfklubbs företagsnätverk Business & Pleasure 2016 Landskrona Golfklubbs företagsnätverk Landskrona Golfklubb er samarbetspartner Vid Öresundskusten, med fascinerande utsikt över sundet och Ven, erbjuder Landskrona Golfklubb spel

Läs mer

ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP REYKJAVIK EN MÅNGSIDIG STAD

ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP REYKJAVIK EN MÅNGSIDIG STAD RESA ISLAND ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. Än i dag syns spåren tydligt efter hur naturen har format

Läs mer

Reseguide till London

Reseguide till London Reseguide till London Alla nödvändigheter för din London resa Nicholas Harrison Vill du åka till London utan att spendera allt för mycket pengar? Denna guide hjälper dig boka alla nödvändigheter för en

Läs mer

VÅR RESA TILL BOSNIEN 2008

VÅR RESA TILL BOSNIEN 2008 VÅR RESA TILL BOSNIEN 2008 MÅNDAG 15/9 Vi träffades tidigt på morgonen, för att ta tåget till Kastrup. Därifrån flög vi till Budapest, sen vidare till Sarajevo. Kärt återseende med regn. Vi tog taxi till

Läs mer

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST RESA TILL ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST Istanbul metropolen vid Bosporen är gräns och smältdegel på samma gång. Här tycks Europa möta Asien inför en slutgiltig kraftmätning. Öst mot väst. Ur denna

Läs mer

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST RESA TILL ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST Istanbul metropolen vid Bosporen är gräns och smältdegel på samma gång. Här tycks Europa möta Asien inför en slutgiltig kraftmätning. Öst mot väst. Ur denna

Läs mer

Formel 1 resor till Italien & Monza guide för resan

Formel 1 resor till Italien & Monza guide för resan Formel 1 resor till Italien & Monza guide för resan 2015 06 03 Inga kommentarer Guide och info för Formel 1 resor till Italien & Monza Innan du åker på en Formel 1 resa till Italien & Monza bör du läsa

Läs mer

DP NOVA KURSRESA TILL SYDAFRIKA 27 DECEMBER 2009-08 JANUARI 2010

DP NOVA KURSRESA TILL SYDAFRIKA 27 DECEMBER 2009-08 JANUARI 2010 Preliminärt program DP NOVA KURSRESA TILL SYDAFRIKA 27 DECEMBER 2009-08 JANUARI 2010 Dag 1 28 december - måndag 06:15 Ankomst med British Airways till Kapstaden. Ni möts på flygplatsen av er guide för

Läs mer

Reykjavik. Icelandair Hotel Marina**** Paket inkluderar:

Reykjavik. Icelandair Hotel Marina**** Paket inkluderar: Paket inkluderar: 4 nätter på 4* Icelandair Hotel Marina Del i dubbelrum, 25 nov 29 nov Frukost samtliga dagar Flyg, Göteborg Island T/R Transfer, flygplats hotell flygplats Blå Lagunen vid ankomst Välkomstdrink

Läs mer

Schloss Teschow Golfresa med Lundsbrunns golfklubb

Schloss Teschow Golfresa med Lundsbrunns golfklubb Schloss Teschow Golfresa med Lundsbrunns golfklubb Många av de 45 glada deltagarna startade med lunch på Lundsbrunns GK på lördagen den 12 april. Roger vår chaufför packade bussen och visade upp stor skicklighet

Läs mer

3. Hur var maten som ingick i resans pris?: mycket bra Kommentar maten: -Fantastiskt! Vi behövde verkligen inte ga hungriga :)

3. Hur var maten som ingick i resans pris?: mycket bra Kommentar maten: -Fantastiskt! Vi behövde verkligen inte ga hungriga :) Namn: Malin Mauritsen Resa: Portugal - Atlantkusten langritt Datum: 26.4-3.5 2014 1. Hur blev du mottagen vid ankomsten?: mycket bra Kommentar mottagande: -Enda var en missuppfattning om upphämtningstid

Läs mer

Här börjar. en fantastisk golfupplevelse

Här börjar. en fantastisk golfupplevelse Här börjar en fantastisk golfupplevelse Vårt fantastiska golfpaket! I nordöstra hörnet av Skåne, ca 8 km från Kristianstad, ligger Araslöv Golf & Resort. Som namnet avslöjar så är golfen en del av vår

Läs mer

Turkiet. Här finner du endast ett fåtal av alla hundratals vi har över hela Turkiet. Kontakta oss om du söker andra orter eller hotell.

Turkiet. Här finner du endast ett fåtal av alla hundratals vi har över hela Turkiet. Kontakta oss om du söker andra orter eller hotell. Turkiet Trots att det var först i slutet av åttiotalet som Turkiet på allvar klev in i semesterarrangörernas värld har landet verkligen lyckats etablera sig som ett av skandinavernas favoritresmål. Det

Läs mer

EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA

EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA Följ med till Edinburgh i hjärtat av Skottland. Bekanta dig med den skotska kulturen, storstadens attraktioner, den skotska gästfriheten och smaken av världens bästa whisky.

Läs mer

Resan ORDLISTA HANS PETERSON ARBETSMATERIAL FÖR LÄSAREN

Resan ORDLISTA HANS PETERSON ARBETSMATERIAL FÖR LÄSAREN ARBETSMATERIAL FÖR LÄSAREN HANS PETERSON ORDLISTA sällan (sida 11, rad 17),, inte ofta mullrar (sid 3, rad 1), högt ljud har hand om (sid 3, rad5), passar, tar hand om alperna (sid 4, rad 3), höga berg

Läs mer

Publicerat med tillstånd Spinkis och Katta Text Lasse Anrell Bild Mati Lepp Bonnier Carlsen 2009

Publicerat med tillstånd Spinkis och Katta Text Lasse Anrell Bild Mati Lepp Bonnier Carlsen 2009 Första dagen på sommarlovet ska Olle åka på fotbollsläger. Det är två lag från Söderkamraterna som ska träna ihop: Olles lag och ett tjejlag. Varför ska vi träna med tjejer? undrar några killar i Olles

Läs mer

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016 Toughest OCR camp TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både fysiskt och

Läs mer

Banguide - Funäsdalen Golf

Banguide - Funäsdalen Golf Hål 1 Bockfoten (par 5) 435m Hål 2 Gråstöten (par 4) 380m På ettans tee får man glömma alla drömmar om kanondriven. Lämna de långtslående klubborna i bagen, för nedanför backen rinner "Golfströmmen", som

Läs mer

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade.

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. ISLANDSRESA ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. Än i dag syns spåren tydligt efter hur naturen har format

Läs mer

Dag 4 Vid frukosten på terrassen kan vi njuta av utsikten innan vi återvänder till Kathamndu och Harati. Fri eftermiddag.

Dag 4 Vid frukosten på terrassen kan vi njuta av utsikten innan vi återvänder till Kathamndu och Harati. Fri eftermiddag. Himalaya 2015 Att vandra i Nepal hör till en av livets höjdpunkter. På denna resa gör vi en vandring längs Himalayas sluttningar från by till by under 5 dagar. Därutöver besöker vi Djungelområdet Chitwan,

Läs mer

Kroatien 2013 NPTK klubbresa 13-20 april

Kroatien 2013 NPTK klubbresa 13-20 april Näsbyparks TK välkomnar Er till tennislägret i Kroatien våren 2013! Kroatien 2013 NPTK klubbresa 13-20 april Med början hösten 2010 samt våren 2011-2012 arrangerade vi våra första tennisresor till Kroatien.

Läs mer

Helsingborg Open - FAQ s

Helsingborg Open - FAQ s Helsingborg Open - FAQ s Följande frågor och svar är sammanställda för att informera både medlemmar i Vasatorps Golfklubb och övriga funktionärer under Helsingborg Open. När spelas Helsingborg Open? o

Läs mer

ÄNTLIGEN! Välkommen Showen kan börja!

ÄNTLIGEN! Välkommen Showen kan börja! ÄNTLIGEN! Hur svårt kan det va? Att tala om vilken bana vi ska lira på? Att tala om vilka som är med? Att uppdatera en hemsida? Att tala om vad det är för specialare osv osv. Inte speciellt faktiskt. Men

Läs mer

Sammanställning av enkäterna

Sammanställning av enkäterna Sammanställning av enkäterna Under senhösten gjordes två enkäter som besvarades av medlemmar respektive gäster. Ovanligt många svar från gäster och framförallt medlemmar har gett mycket värdefull input.

Läs mer

Do it Event. Konferens/golfresa till Portugal Algarve 2013

Do it Event. Konferens/golfresa till Portugal Algarve 2013 Do it Event Konferens/golfresa till Portugal Algarve 2013 Portugal är ett av de mest populära länderna i Europa för soltörstande golfare. Framförallt Lissabonområdet och Algarvekusten lockar med massor

Läs mer

POSTTRAMPET LUDVIKA 10 september 2005

POSTTRAMPET LUDVIKA 10 september 2005 POSTTRAMPET LUDVIKA 10 september 2005 Postens IF Ludvika och Postens Idrottsförbund inbjuder till POSTTRAMPET. Motionsklassen kommer att cykla på natursköna cykelbanor anlagda på gamla järnvägsbankar på

Läs mer

Första. Intrycket. Sponsorpaket

Första. Intrycket. Sponsorpaket Första. Intrycket. Sponsorpaket 2019 www.barsebackresort.se Välkommen till Barsebäck Golf & Country Club Barsebäck Golf & Country Club erbjuder en svåröverträffad golfmiljö och en av Sveriges i särklass

Läs mer

LINKÖPINGS GOLFKLUBB Vi älskar golf

LINKÖPINGS GOLFKLUBB Vi älskar golf LINKÖPINGS GOLFKLUBB Vi älskar golf Vi älskar golf! Välkommen att dela vår passion för världens roligaste spel. Elitspelare, nybörjare, barnfamilj, pensionär kom precis som du är. För oss är det viktigt

Läs mer

Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero

Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero Kulturel rundresa med 2 Kultur och Strand 12 dages rundresa till Kuba Havanna - Varadero - Havanna Denna

Läs mer

VACKRA CHAMONIX-MONT-BLANC ENASTÅENDE SKIDÅKNING

VACKRA CHAMONIX-MONT-BLANC ENASTÅENDE SKIDÅKNING RESA CHAMONX VACKRA CHAMONIX-MONT-BLANC Chamonix, egentligen Chamonix-Mont-Blanc, är en ort belägen i regionen Rhône-Alpes i östra Frankrike, vid foten av Alpernas högsta berg Mont Blanc. Chamonix är till

Läs mer

Välkommen till golfen. SÅ KOMMER DU IGÅNG. 9bra saker. att veta. om spelet.

Välkommen till golfen. SÅ KOMMER DU IGÅNG. 9bra saker. att veta. om spelet. Välkommen till golfen. SÅ KOMMER DU IGÅNG 9bra saker att veta om spelet. 18 Green. Vattenhinder. Bunker. Fairway. Tee. 1. Golfbanan. En bana består oftast av 18 hål med olika längd: par 3 som är kortast,

Läs mer

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 Alla ryttares och hästälskares dröm besannas på denna resa Galoppera i vattenbrynet omgiven av vita stränder och turkosa dyningar som rullar in. Detta

Läs mer

v YOGA, DANS & TRUMMOR I GAMBIA - ETT SAMARBETE MELLAN MYMALA, YOGACENTER UPPSALA OCH DABO MUSIC

v YOGA, DANS & TRUMMOR I GAMBIA - ETT SAMARBETE MELLAN MYMALA, YOGACENTER UPPSALA OCH DABO MUSIC v.7-8 2019 YOGA, DANS & TRUMMOR I GAMBIA - ETT SAMARBETE MELLAN MYMALA, YOGACENTER UPPSALA OCH DABO MUSIC YOGA, DANS & TRUMMOR TA CHANSEN OCH FÖLJ MED TILL DET SOLIGA OCH VÄNLIGA LANDET GAMBIA. BOKA IN

Läs mer

Välkommen till Sturup Park Golf

Välkommen till Sturup Park Golf Välkommen till Sturup Park Golf Golfpaket Sturup Park Golf kan erbjuda flera alternativ för en avslappnad och trevlig vistelse hos oss. Vi börjar med: Golfhotellet ligger mitt på banan. Du sitter på din

Läs mer

GOLFINSPIRATION 2015. Inledning. Släpp kontrollen

GOLFINSPIRATION 2015. Inledning. Släpp kontrollen GOLFINSPIRATION 2015 Inledning Släpp kontrollen En golfsving är en komplex rörelse. Med många tankar, muskler och flera kroppsdelar involverade ska vi träffa en liten boll med ett verktyg som bara är 1

Läs mer

GOLF & TRÄNING vecka 41 i Portugal 8-15 okt 2016

GOLF & TRÄNING vecka 41 i Portugal 8-15 okt 2016 GOLF & TRÄNING vecka 41 i Portugal 8-15 okt 2016 Golfen. Fem rundor, på tre olika banor i närheten av hotellet. Efter eller före spelet tränar du F&S-pass. Bästa träningsytan. Stavgång, löpning, swing.

Läs mer

Företagspaket Guld, Silver eller Brons

Företagspaket Guld, Silver eller Brons Företagspaket Guld, Silver eller Brons Välkommen till ett ännu vassare 2013! Vi har haft ett fantastiskt fint golfår! Vår golfbana har aldrig varit i bättre kondition och därför rankats vi som en av de

Läs mer

Ölprovning i Prag. 15-17 april 2015 Möt våren i Prag med Ann Fogelberg. Vill du lära dig mer om öl? Ja, då

Ölprovning i Prag. 15-17 april 2015 Möt våren i Prag med Ann Fogelberg. Vill du lära dig mer om öl? Ja, då Ölprovning i Prag 15-17 april 2015 Möt våren i Prag med Ann Fogelberg Vill du lära dig mer om öl? Ja, då Vill du lära dig mer om öl? Ja, då är detta bästa resan för dig. Följ med till Tjeckien, landet

Läs mer

BANGUIDE. Kungälv-Kode GK Hemsida: Telefon: E-post: KIOSK DRIVING RANGE

BANGUIDE. Kungälv-Kode GK Hemsida:   Telefon: E-post: KIOSK DRIVING RANGE BAGUIDE 150 100 KIOSK 150 200 DRIVIG RAGE Kungälv-Kode GK Hemsida: www.kkgk.se Telefon: 0303-513 00 E-post: info@kkgk.se HÅL 1 HÅL 2 Ett svårt öppningshål med vatten efter hela högersidan och en svårläst

Läs mer

Vintererbjudanden 2008

Vintererbjudanden 2008 Vintererbjudanden 2008 Weekend i Göteborg Välkommen till Göteborg och upplev Sveriges vackra västkust. Vi erbjuder första klassens hotellmiljö och en stad med mat och nöjen för alla. Radisson SAS Scandinavia

Läs mer

PACKAT OCH KLART FÖR EN UPPLEVELSE I FÖRSTA KLASS!

PACKAT OCH KLART FÖR EN UPPLEVELSE I FÖRSTA KLASS! Boendepaket Våren 2014 PACKAT OCH KLART FÖR EN UPPLEVELSE I FÖRSTA KLASS! Vissa av våra gäster gör så lite de kan under hotellvistelsen hos oss hela miljön inbjuder ju till just lugn och ro. Andra vill

Läs mer

Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april

Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Andalusien. Den 9-16 april

Läs mer

Östersjön runt Baltikum och Polen

Östersjön runt Baltikum och Polen Östersjön runt Baltikum och Polen Följ med oss och upptäck; Estland-Lettland-Litauen & Polen den 14-22 maj 2016 Rundresa från Öland/Kalmar via Stockholm Tallinn - Riga - Vilnius -Warmia/Mazurien- Gdansk/Gdynia

Läs mer

LAG EKSTRÖM LAG OLSSON

LAG EKSTRÖM LAG OLSSON LAG EKSTRÖM LAG OLSSON Rumsfördelning 1 Mats G Mats B 2 Johan Å Johan E 3 Marek Jens 4 Jonas Per 5 Roger Micke 6 Håkan Anders hotell aromar Hotell Aromar i Platja d Aro har 160 rum som alla håller en bra

Läs mer

Personlig utveckling, nätverkande och golf

Personlig utveckling, nätverkande och golf Personlig utveckling, nätverkande och golf Estoril, Lissabon 29 sep - 5 okt Personlig utveckling, nätverkande och golf Utvecklas som person och ledare genom utbildning i ett coachande förhållningssätt,

Läs mer

POLEN 2011. Jesper Hulterström. V10 s

POLEN 2011. Jesper Hulterström. V10 s POLEN 2011 Jesper Hulterström V10 s 1 Jag heter Jesper Hulterström och Har varit på utlandspraktik 5/5 25/5 i Polen i en stad vid namn Tuchola. Resan varade i 3 veckor och den gjorde jag med John Pettersson

Läs mer

Möten, Event & Konferens

Möten, Event & Konferens Ängelholms Reumatiker Förening Kära medlemmar, känns detta tilltalande. Vi skulle behöva intresse anmälan till den 1 nov. av hur många som är intresserade. Möten, Event & Konferens Offert Ängelholms Reumatiker

Läs mer

Vill ni synas i Hälsinglands stör multisportarena Köp en gräsruta

Vill ni synas i Hälsinglands stör multisportarena Köp en gräsruta Vill ni synas i Hälsinglands stör multisportarena Köp en gräsruta Ladda upp inför säsongen med träningsläger på Sportcentret i vackra Hälsingland Upplev Camp Igge Träna, bo, ät gott och ha kul Ett träningsläger

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

Min resa i Japan Min resa börjar på centralen i Malmö där min avdelning samlades (Turning torso). Där sa vi hej då till ens kära familj och bar oss av till Kastrup med tåg. Efter att vi äntligen hade checkat

Läs mer

Ta din företagsgolf till en ny nivå!

Ta din företagsgolf till en ny nivå! Ta din företagsgolf till en ny nivå! På Vasatorps Golfklubb erbjuder vi professionella företagsarrangemang där vi tar hand om alla förberedelser och hela er dag så att ni kan fokusera på det viktigaste

Läs mer

Yogavecka i vackra Nerja 28/11-5/12

Yogavecka i vackra Nerja 28/11-5/12 Ladda batterierna inför julen med en Yogavecka i vackra Nerja 28/11-5/12 Har glädjen att kunna erbjuda en yogaresa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga, Andalusien. Den 28/11-5/12

Läs mer

Hotel und Golf Schloss Krugsdorf Här var klubbhus och restaurang. Samling på Västra torget för avfärd Några icke så pigga gubbar.

Hotel und Golf Schloss Krugsdorf Här var klubbhus och restaurang. Samling på Västra torget för avfärd Några icke så pigga gubbar. Hotel und Golf Schloss Krugsdorf Här var klubbhus och restaurang Samling på Västra torget för avfärd 04.45. Några icke så pigga gubbar. Ombord på färjan från Trelleborg, var det lite gladare miner. 12/5

Läs mer

Varmt välkommen till villa Hydroussa! Träningsresa till Andros- Grekland 9 maj till 16 maj 2015

Varmt välkommen till villa Hydroussa! Träningsresa till Andros- Grekland 9 maj till 16 maj 2015 Varmt välkommen till villa Hydroussa! Träningsresa till Andros- Grekland 9 maj till 16 maj 2015 Reseinformation och resevillkor Flyg & Transfer: Flygbolag som flyger direkt Köpenhamn till Aten tur och

Läs mer

040-485690 kansli@tegelberga.se www.tegelbergagk.se 2018 VÄLKOMMEN TILL TEGELBERGA GK! Vi hoppas att din golfrunda idag kommer att bli en härlig upplevelse. Banguiden kan hjälpa dig när du bestämmer vilken

Läs mer

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER RESA FLORENS FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER Florens är utan tvekan en av världens mest omtalade och lovsjungna Det är en svindlande känsla att upptäcka det övermått av sevärdheter städer. Staden är

Läs mer

Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017!

Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017! Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017! Den perfekta kombinationen av djur- och naturupplevelser med både regnskog och strand i Costa Rica. Turen tar dig från huvudstaden San José till regnskogarna

Läs mer

SPECIALERBJUDANDEN PORTUGAL

SPECIALERBJUDANDEN PORTUGAL SPECIALERBJUDANDEN PORTUGAL HÖSTEN 2010 - VÅREN 2011 Attraktiva program för hängivna golfare som vill njuta av Algarvekusten eller Costa Azul under årets lugnare och svalare del. Nedan presenterar vi ett

Läs mer

Östersjön runt Baltikum och Polen

Östersjön runt Baltikum och Polen Östersjön runt Baltikum och Polen Följ med oss och upptäck; Estland-Lettland-Litauen-Polen den 15-23 maj 2015 Rundresa från Öland/Kalmar via Stockholm Tallinn - Riga - Vilnius -Warmia/Mazurien- Gdansk/Gdynia

Läs mer

Inbjudan till. Träningsläger. Österrike Wipptal. 8-16 augusti 2015

Inbjudan till. Träningsläger. Österrike Wipptal. 8-16 augusti 2015 Inbjudan till Träningsläger Österrike Wipptal 8-16 augusti 2015 Info: Den andra veckan i augusti är det dags för årets stora klubb-händelse. Då drar nämligen OK Hammaren till Wipptal i Österrikiska alperna

Läs mer

Juniorbladet 1/2016 2016-04-04. Loftahammars Golfklubb www.loftahammarsgk.se. Hej golfvänner,

Juniorbladet 1/2016 2016-04-04. Loftahammars Golfklubb www.loftahammarsgk.se. Hej golfvänner, Juniorbladet 1/2016 Hej golfvänner, Nu gäller det att Du börjar planera golfsäsongen 2016 för att få ut så mycket så möjligt av denna fantastiska sport! I det här Juniorbladet har vi listat alla aktiviteter

Läs mer

Helsingborg Open 2015 - FAQ s

Helsingborg Open 2015 - FAQ s Helsingborg Open 2015 - FAQ s Följande frågor och svar är sammanställda för att informera besökare till Helsingborg Open. När spelas Helsingborg Open? o Helsingborg Open avgörs i vecka 36, 31:e augusti

Läs mer

Östersjön runt Baltikum och Polen

Östersjön runt Baltikum och Polen Östersjön runt Baltikum och Polen Följ med och upptäck; Estland-Lettland-Litauen-Polen den 9 17 maj 2014 Rundresa från Öland/Kalmar via Stockholm Tallinn - Riga - Vilnius - Warmia/Mazurien- Gdansk/Gdynia

Läs mer

Gambia tour 5-10 februari 2014. Upplev det bästa av Gambia tillsammans med mig och vår fina personal på One World Village Guesthouse!

Gambia tour 5-10 februari 2014. Upplev det bästa av Gambia tillsammans med mig och vår fina personal på One World Village Guesthouse! Gambia tour 5-10 februari 2014 Upplev det bästa av Gambia tillsammans med mig och vår fina personal på One World Village Guesthouse! Onsdag 5/2 Bakau tour. Vi promenerar i omgivningarna, besöker Crocodile

Läs mer

Skidresa Whistler. Skidresa Whistler. Resan i korthet. Skidresor Nordamerika

Skidresa Whistler. Skidresa Whistler. Resan i korthet. Skidresor Nordamerika Skidresa Whistler Upplev nordamerikas bästa skidåkning i detta skidåkarmecka. Whistler har över 200 nedfarter och skidåkning för alla - från barn och nybörjare till avancerade åkare som söker utmaningen.

Läs mer

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t Golfresa till Norra Sydafrika, 29 januari 9 februari 2015 Torsdag 29 januari 2015 - Avresa från Stockholm/Arlanda med SK 637 kl. 15:10 med ankomst till Frankfurt kl 17:25. - Avresa från Frankfurt med SA

Läs mer

BLI EN BÄTTRE GOLFARE

BLI EN BÄTTRE GOLFARE BLI EN BÄTTRE GOLFARE Tee View Golf Academy presenterar golfresorna 2016-2017 Våra spelares utvärderingar: - 100% vill resa med oss igen - 100% vill åka tillbaka till Lumine - 95% tycker att träningen

Läs mer

http://www.ssgs.nu/376.html

http://www.ssgs.nu/376.html Sida 1 av 7 Svensk Senior Golf:s träningsresa till Tunisien 16-23 mars 2007 23 st medlemmar i SSG avreste den 16 mars från Landvetter på kvällen mot Hammamet i Tunisien för den traditionella träningsresan.

Läs mer

Ski Safari Kanada. Ski Safari Kanada. Resan i korthet. Kanada, Skidresor Nordamerika

Ski Safari Kanada. Ski Safari Kanada. Resan i korthet. Kanada, Skidresor Nordamerika Ski Safari Kanada Drömmen om en road trip genom Klippiga Bergen i Kanada kan bli verklighet. På denna skidsafari från öst till väst upplevs tre fantastiska skidområden. Ni ankommer till Calgary i Alberta

Läs mer

LINDESBERGS GK 18-HÅLSBANAN Spelare Datum Tid

LINDESBERGS GK 18-HÅLSBANAN Spelare Datum Tid Banguide LINDESBERGS GK 18-HÅLSBANAN Spelare Datum Tid Tävling Gul Exakt hcp Erh. slag Golf-ID Röd Hål Gul Röd Par Index Slag Markör Score Poäng Score Poäng Score Poäng Score Poäng Puttar 1 152 124 3 7

Läs mer

Yogavecka i solen i Nerja 9-16 April 2015

Yogavecka i solen i Nerja 9-16 April 2015 Låt sommaren börja redan i april med en Yogavecka i solen i Nerja 9-16 April 2015 Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga,

Läs mer

Guide för din fotbollsresa till Chelsea The Blues

Guide för din fotbollsresa till Chelsea The Blues Guide för din fotbollsresa till Chelsea The Blues Funderar du på en fotbollsresa till Chelsea för att se ditt favoritlag på Stamford Bridge, laget med supercoachen José Mourinho, ikonen Didier Drogba samt

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer