JOHN HOUDI SHOW- OCH TEKNIKSPECIFIKATION!! VER 4.0

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "JOHN HOUDI SHOW- OCH TEKNIKSPECIFIKATION!! VER 4.0"

Transkript

1 John Houdi Show- och teknikspecifikation VAD ÄR DETTA? Nej, det är inte för att vara besvärlig, divig artist denna sk kravlista existerar. Den är till för att försäkra om bästa möjliga showupplevelse för er publik/gäster. John Houdi är noga med att showen ska bli så bra som möjligt för er skull och för att showen ska komma till sin rätt krävs vissa tekniska omständigheter som presenteras här. Avvikelser kan naturligtvis förekomma beroende på plats, omständigheter etc. Distribuera kopior av denna show- och teknikspecifikation till alla som har med ert arrangemang att göra såsom ljud-, scen- och ljusleverantör, eventkoordinator, festkommitté, ledningsgrupp, hovmästare, lokalansvarig med flera. LÄSES AV ARANGÖREN 1.0 VAD SOM BEHÖVS (denna sida är en kort genomgång för arrangören) När ni beställer ljud, uppge att det handlar om en ljudanläggning för sång, inte enbart tal. John Houdis buktaleri kräver en så bra ljudbild som möjligt vilket gör att kvaliteten aldrig får tummas på. Arrangören ansvarar för att följande finns på plats: 1.1 LJUDSYSTEM En mikrofon (gärna trådlös) av hög kvalitet på rakt mikrofonstativ John Houdi använder aldrig mygga eller headmike (om inte John särskilt önskar detta). Professionell ljudanläggning för både tal och musik med uteffekt som krävs för lokalen och antal åskådare (takhögtalare och diskjockeyanläggning fungerar t ex INTE). Ljudmixerbord med inkopplad CD-spelare och tekniker som kan sköta detta. 1.2 LJUS Fullgott frontljus så att alla kan se klart och tydligt vad som sker på scen/föreställningsplats är oerhört vikitigt. Se sidan 2 för detaljerad teknikspecifikation gällande ljud- och ljus. NOTERA! Ljud och ljus bör sättas upp samt skötas under show av erfaren och kunnig teknikpersonal. 1.3 SCEN/FÖRESTÄLLNINGSPLATS: Fri yta för uppträdandet på minst 3 x 2 meter. Trappa upp till scenen placerad framkant scen (för åskådarnas säkerhet). ABSOLUT INGET DANSGOLV ELLER TOMT UTRYMME MELLAN FÖRESTÄLLNINGSPLATS OCH ÅSKÅDARE. Se sidan 3 samt ritningar på lokallösningar på sidan PERSONAL Absolut ingen servering, plock av disk eller annat störande under föreställningen. 1.5 ÖVRIGT John Houdi uppträder inte när publiken äter. Bästa tid på middagar har genom åren visat sig vara efter varmrätten och innan dessert. Tallrikar dukas ut och dryck serveras innan showstart. Andra alternativ är efter förrätten, till fördrinken och (dock helst inte) senast till kaffet (läs mer på sidan 4). Rum/loge så nära scen det går (läs mer om logens beskaffning på sidan 4). John Houdi delar inte upp sin show under kvällen (om inte detta speciellt är överenskommet). John Houdi gör heller aldrig så kallat "mingeltrolleri" eller "går runt bland borden" innan/efter show. På efterföljande sidor ges mer omfattande och detaljerad information gällande ovanstående specifikationer. Var vänlig läs igenom och lämna dessa till rätt personer. SIDA 1 AV 5!! (2012)

2 2.0 TEKNISK SPECIFIKATION (till ljud- och ljusleverantör) TILL LJUD- OCH LJUSLEVERANTÖR OCH TEKNIKER 2.1 LJUD OCH LJUS - generellt Arrangören ansvarar för att ljud- och ljusanläggning enligt nedanstående specifikation finns på plats: All ljud- och ljusutrustning skall hålla hög professionell standard och ha den totala uteffekt som krävs för lokalens utformning och antal åskådare! Då John även buktalar behövs ljudkvalitet som för sång. Ljud och ljus bör sättas upp av erfaren och kunnig teknikpersonal för bästa resultat. En professionell ljudtekniker på plats önskas under showen för att hålla rätt ljudnivå, spela några lätta CD-jinglar, samt för att se till att eventuella tekniska fel kan åtgärdas innan och under show. 2.2 LJUDANLÄGGNING Följande ska ingå: 2 (två) mikrofoner av högsta kvalitet (gärna av märket Shure eller Sennheiser) helst trådlös men trådbunden går bra. Är mikrofonen trådlös måste batterier bytas till helt nya innan show. Mikrofon #2 (gärna trådbunden) bredvid scenen lätt åtkomlig och är en reservmikrofon som används i nödfall. John använder aldrig mygga, headmike eller konferensmikrofon (om John inte speciellt önskar detta inför evenemanget). John går aldrig runt bland borden vid show utan stannar på scen så alla kan se. 1 (ett) rakt mikrofonstativ med rund fot och stor klyka för mikrofon (för att lätt kunna ta ur och sätta tillbaka mikrofon med en hand). John är 196 cm lång och behöver oftast ett fullängdsstativ. 1 (en) CD-spelare kopplad till mixerbord som styrs av tekniker från mixerplats. 1 (en) eller (vid behov) 2 (två) monitorer placerad mitt på scenens framkant (ej på sidan) så att John och medhjälpande åskådare klart kan höra vad som sägs uppe på scenen. 2.3 SCENLJUS Fullgott frontljus mot och på scenen är oerhört viktigt! Scenen ska vara väl belyst med ett heltäckande frontljus som täcker hela scenen. Viktigast är mitten på scen, där John befinner sig mesta tiden. John är 196 centimeter lång; tänk på ljusets höjd så inte ansiktet blir mörkt. Bredden på ljuset ska vara satt så att tre personer som står bredvid varandra på scen syns väl. Gärna laxrosa filter men INGA mörka filter på strålkastarna som röda, gröna eller blå filter på frontljuset! I tveksamma fall använd vitt ljus enbart. Undvik enbart sidoljus då skuggor uppstår. Fokusera på frontljus men undvik för högt uppsatta frontljus. Finns möjlighet så gärna upplyst backdrop och/eller sidoljus/axelnedslag, stämningsljus. Följespotlight - samt någon som kan föra den rekommenderas som ett komplement till det fasta scenljuset om möjligt. 2.4 SOUNDCHECK John behöver ca 15 minuter för soundcheck och genomgång med ny tekniker innan folk kommer in i lokalen. Denna tid måste avsättas i tidsschemat för arrangemanget/eventet. Om Johns egen tekniker är anlitad behövs i regel ingen tid för soundcheck av John personligen. FRÅGOR OM SCEN OCH TEKNIK? Kontakta gärna John Houdis egna tekniker, Bo-Anders Boa Larsson, på telefon i god tid om något är oklart SIDA 2 AV 5!! (2012)

3 3.0 SCEN/FÖRESTÄLLNINGSPLATS (till teknik- och lokalansvarig) TILL TEKNIK & LOKALANSVARIG 3.1 SCEN/PODIE Det är oerhört viktigt att hela publiken kan se och höra allt som försiggår i John Houdis show. För att alla ska kunna se showen bra bör föreställningsplatsen/scen/scenpodier vara placerad så att ingen publik sitter bakom eller snett bakom. För en publik på mindre än 75 sittande personer behövs oftast ingen scen utan showen kan ske på golvnivå. För publik med över 75 sittande personer och uppåt behövs en scen eller ett podie så att alla kan se vad som händer. Scenens storlek/scenyta bör vara kring 4 meter bred och 2 meter djup med fri yta. Minimal scenstorlek/scenyta är 3 meter bred, 2 meter djup eller så stor att tre personer utan problem kan stå på rad bredvid varandra. Om scenen delas med en orkester kommer John Houdi att framträda framför orkestern. Se till att orkestern är förvarnad så att de lämnar ordentligt med plats och lätt kan flytta sina instrument, pedaler, sladdar etc. En backdrop framför instrumenten är att föredra. Inga lösa föremål (ballonger, sepentiner, dekorationer, taklampor) får hängas/hänga framför scenplatsen. Buffébord, prisbord eller liknande får ALDRIG placeras framför scenen eller i scenens absoluta närhet! Se till att hovmästare/lokalansvarig är informerad om detta i god tid innan showdag! VIKTIGT! Scenen måste placeras så nära publiken som möjligt för att uppnå närhet och kontakt. ABSOLUT INGEN TOM YTA ELLER DANSGOLV MELLAN SCENEN OCH PUBLIKEN!! Om det måste finnas ett dansgolv framför scenen kan man lösa problemet genom: 1. Placera en portabel scen på dansgolvet, vilken tas bort direkt efter showen (tänk på att ljud och ljus måste följa scenen). 2. Be åskådare sätta sig på stolar på dansgolvet nära scenen innan showen startar 3. Om publiken minglar stående bör flera ståbord placeras så nära scenen det går. Se ritningar i slutet av denna show- och teknikrider. 3.2 TRAPPA UPP TILL SCEN Showen innehåller en del medverkan från publiken på scen. Om scenen är högre än 50 cm krävs en trappa (ej stol eller stege) i framkanten på scenen för att snabbt och säkert kunna förflytta åskådarna upp och ner från scenen! Placeras ej bakom scen eller svårtillgängligt på sidan av scen. Detta är oerhört viktigt för åskådarmedhjälparnas säkerhet. 3.3 BAKGRUND/BACKDROP Se till att bakgrunden på showplats/scen inte är rörig på något sätt. En svart eller (helst) mörkröd backdrop är att föredra. Övriga intäckningar av scenen bör vara svarta. Är scenen svart livar en stor grön växt i kruka upp längst bak på scen. Se till att inga blommor eller lösa föremål finns på scenkanten. På sidan 5 av denna show- och teknikspecifikation finns ritningar på hur scenen bör placeras, dukningar, stolsplaceringar etc i showlokalen för bästa upplevelse. SIDA 3 AV 5!! (2012)

4 4.0 ATT TÄNKA PÅ UNDER SHOW (för arrangör och servering) LÄSES AV SERVERING & ARRANGÖREN 4.1 TIDPUNKT/SHOWTID På ett företagsevent uppträder John Houdi så tidigt som möjligt innan trötthet och påverkan av annan stimulantia börjat ge verkan. PÅ EN MIDDAG: John Houdi uppträder inte när publiken äter. Bästa tid har genom åren visat sig vara efter varmrätten och innan dessert. Tallrikar dukas ut och dryck serveras innan showstart. Ingen servering eller plock med disk under show. Annat alternativ är efter förrätten eller till fördrinken. Absolut senast till kaffet. Räkna med att publiken/gästerna är trötta och sega när man kommit fram till kaffet. PÅ KONFERENS: Efter lunch eller slutet på dagspasset passar bäst. John delar helst inte upp sin show i olika delar. 4.2 SERVERINGSPERSONAL OBS! Serveringspersonal får absolut inte gå runt i lokalen och servera eller plocka disk under showen (det är mycket distraherande och störande för publiken). Av samma orsak ska eventuella barer och/eller andra störande arrangemang i showlokalen hållas stängda under showen. All bakgrundsmusik, tv eller liknande i lokalen ska vara avstängt. 4.3 VIDEOINSPELNING Videoinspelning av showen får under inga omständigheter ske utan tillstånd från John Houdi! Om evenemanget videoinspelas vill vi få en kopia i högupplöst format (DVD/DV) med fri nyttjanderätt 5.0 ÖVRIGT 5.1 BRANDLARM John Houdi använder vid vissa tillfällen mindre eldeffekter (frambringar ungefär lika mycket rök som när fyra stearinljus blåses ut). Kontrollera om det finns ett brandlarm och om det går att stänga av eller ej. John eller Johns tekniker står aldrig som betalningsansvariga om ett larm löser ut. 5.2 BAKOM SCEN/LOGE Det blir ofta mycket väntan så försök att göra det så bekvämt som möjligt för John och tekniker. Loge/rum (ej personalomklädningsrum) bör finnas i anslutning till scenen (eller så nära scenen som möjligt) med tillgång till toalett med handfat. Helst med möjlighet att låsa. Väl belyst och uppvärmt rum med minst ett 220V eluttag. I LOGEN John Houdi uppskattar oerhört mycket om följande finns tillhanda i logen: Bord samt bekväma stolar/fåtöljer för minst två personer Spegel (gärna helkroppsspegel) Vatten eller mineralvatten (naturell) med dricksglas Kaffe med mjölk och färsk frukt för minst två personer 2 (två) små handdukar Fråga gärna om John och tekniker önskar äta något då det ofta är långa väntetider mellan soundcheck och show. John är allergisk mot solros- och linfrön samt nötter (mandel ok). KONTAKT John Houdi Mobil +46 (0) E-post: info@houdi.se SIDA 4 AV 5!! (2012)

5 6. 0 SCEN- OCH LOKALBESKRIVNING (till event/lokalansvarig) Ritningarna här är till för att ge en idé och tips gällande rumslayouten och avser en lokal med runda bord. Notera närheten till scenen och hur man löser problemet med ett tomt dansgolv. Med rektangulära bord är det lämpligast att sätta dem med kortsidan mot scenen, helst i solfjädersform (se bilder) så att alla kan se utan att vända sig om. SIDA 5 AV 5!! (2012)

Cirkus scener ETT CIRKUS. TVÅ SCENER. TUSEN MÖJLIGHETER!

Cirkus scener ETT CIRKUS. TVÅ SCENER. TUSEN MÖJLIGHETER! Cirkus scener ETT CIRKUS. TVÅ SCENER. TUSEN MÖJLIGHETER! Cirkus på kungliga Djurgården är en klassisk mötesplats. Mängder av människor har träffats på shower, föreställningar, mässor, konserter och konferenser.

Läs mer

1. MEDVERKANDE 2 2. TEKNIK 2 2.1 BACKLINE PÅ PLATS 2 2.2 PA PÅPLATS 2 2.3 KANALLISTA 3 2.4 STAGE PLOT 4 2.5 LJUS 5 3. ÖVRIGT 5 4.

1. MEDVERKANDE 2 2. TEKNIK 2 2.1 BACKLINE PÅ PLATS 2 2.2 PA PÅPLATS 2 2.3 KANALLISTA 3 2.4 STAGE PLOT 4 2.5 LJUS 5 3. ÖVRIGT 5 4. Innehållsförteckning 1. MEDVERKANDE 2 2. TEKNIK 2 2.1 BACKLINE PÅ PLATS 2 2.2 PA PÅPLATS 2 2.3 KANALLISTA 3 2.4 STAGE PLOT 4 2.5 LJUS 5 3. ÖVRIGT 5 4. BACKSTAGE/LOGE 5 5. HOTELL 6 6. MERCHANDISE 6 7. GÄSTLISTA

Läs mer

VENUE81. En modern, flexibel arena för fest, konferens och event i Stockholm city Nära till allt och med fritt spelrum för kreativa lösningar

VENUE81. En modern, flexibel arena för fest, konferens och event i Stockholm city Nära till allt och med fritt spelrum för kreativa lösningar En modern, flexibel arena för fest, konferens och event i Stockholm city Nära till allt och med fritt spelrum för kreativa lösningar EN ARENA FÖR FEST, KONFERENS OCH EVENT I STOCKHOLM CITY Vår grundtanke

Läs mer

Kontraktet avser spelning med Attentat

Kontraktet avser spelning med Attentat .. Kontraktet avser spelning med Attentat Arrangemangspraktika Datum för spelning: Arrangör: Tel: Get in Kl: Doors open Kl: Ljudtekniker: Plats för spelning: Adress: Epost: Soundcheck kl: Spelning Attentat

Läs mer

OFFERT. Meeting Room Vår referens: Elinor Degernäs Box 22105 112 42 Stockholm Org.nr: 556521-0308

OFFERT. Meeting Room Vår referens: Elinor Degernäs Box 22105 112 42 Stockholm Org.nr: 556521-0308 OFFERT Offert utfärdad: 2013-05-02 Offert giltig till: 2013-05-10 Meeting Room Vår referens: Elinor Degernäs Box 22105 112 42 Stockholm Org.nr: 556521-0308 Tfn: +46 70 652 06 02 E-post: bokning@meetingroom.se

Läs mer

Bockholmengruppen AB 08-518 01 288, anna-karin@dalaroskans.com www.dalaroskans.com

Bockholmengruppen AB 08-518 01 288, anna-karin@dalaroskans.com www.dalaroskans.com Offert Bröllop 2015 Kund: Kontakt: Datum: Tid: 17.00 01.00 Antal: minimum 90 personer Kontakt: Anna-Karin Haglund, anna-karin@dalaroskans.com, 072 512 64 68 Bröllop kan se ut på många olika sätt och här

Läs mer

Lyckade möten i högteknologisk miljö

Lyckade möten i högteknologisk miljö LINDHOLMEN CONFERENCE CENTRE, LINDHOLMEN SCIENCE PARK Lyckade möten i högteknologisk miljö Telefon- och videokonferens Starboard Högteknologiska projektorer & ljud anläggningar Mässhall med full ljud-

Läs mer

Det stora Bröllopspaketet

Det stora Bröllopspaketet Det stora Bröllopspaketet SPECIFIKATION AV PAKETENS INNEHÅLL 2016 Det stora bröllopspaketet 1655 kr/ person, pris beroende på säsong: Tillägg för minimidebitering: Vår minimigräns för arrangemang är 70

Läs mer

TEKNISK BESKRIVNING Viking Grandin, Adapt AB, 2014-01-01

TEKNISK BESKRIVNING Viking Grandin, Adapt AB, 2014-01-01 TEKNISK BESKRIVNING Viking Grandin, Adapt AB, 2014-01-01 TEKNISK SAMMANFATTNING Solidaritet Arena är en fullutrustad eventlokal med permanent installerad ljud-, ljus- och bildteknik. Utrustningen är planerad

Läs mer

Innehållsförteckning 1. MEDVERKANDE 2 2. TEKNIK TEKNIK PÅ PLATS PA LJUS KANALLISTA/STAGE PLOT ERROR! BOOKMARK NOT DEFINED.

Innehållsförteckning 1. MEDVERKANDE 2 2. TEKNIK TEKNIK PÅ PLATS PA LJUS KANALLISTA/STAGE PLOT ERROR! BOOKMARK NOT DEFINED. Kontraktsbilagan är en integrerad del av kontraktet. Hänsyn tas dock till typ av spelställe och arrangör. Har du funderingar över innehållet i kontraktsbilagan tveka inte att kontakta MTA. Innehållsförteckning

Läs mer

Rider. Still Shivering

Rider. Still Shivering Rider Still Shivering Kontakt teknik: tel: 0738 12 12 77 epost: johan.soderberg@distingo.nu Scen Teaterlokal eller annan lokal med fullständig mörkläggning, gärna blackbox. Scenyta (B x D) 12 x 9 meter,

Läs mer

ENTRÉMATTOR BRÖLLOP GLAS BORD STOLAR STÅBORD DUKA

ENTRÉMATTOR BRÖLLOP GLAS BORD STOLAR STÅBORD DUKA BORD STOLAR STÅBORD DUKAR GOLVSYSTEM BELYSNING STOLSÖVERDRAG STUDENT BÄNKSET LÅNGBORD PERSONALFEST KLÄDDA STOLAR TÄLT PANORAMAFÖNSTER LINING TÄLT KRISTALLKRONOR PLASTSTOLAR BUFFÉBORD VÄRMARE MIDSOMMAR

Läs mer

Välkommen. Vi på Societetshuset vill gärna ta hand om er på er bröllopsdag och göra det till en fantastisk och oförglömlig afton.

Välkommen. Vi på Societetshuset vill gärna ta hand om er på er bröllopsdag och göra det till en fantastisk och oförglömlig afton. Bröllop Välkommen Vi på Societetshuset vill gärna ta hand om er på er bröllopsdag och göra det till en fantastisk och oförglömlig afton. Societetshuset på Marstrand invigdes 1887 till Oscar II:s ära och

Läs mer

Offert Ciffra Ekonomi & Konsult AB

Offert Ciffra Ekonomi & Konsult AB Logi för 300 personer Logi på Hotel Riverton Pris: 1395 SEK / rum och natt 20 enkelrum 80 dubbelrum 54 Superior Twin (2 x 910cm säng) 26 Superior Queen (1x säng 160cm & 1 x bäddsoffa 140cm) hotellrum fördelat

Läs mer

Lindholmen Conference Centre

Lindholmen Conference Centre Lindholmen Conference Centre Lindholmen Konferenshall, kapacitet 600 personer i biosittning I priset för Lindholmen Konferenshall ingår projektor, projektorduk, konferensljud och ljus samt tekniker. Projektor

Läs mer

Glashuset 2014. Ytan är 5,5 x 5,5 = 30 m2. Fönster: 128 x 263 cm Glashuset har 29 fönster

Glashuset 2014. Ytan är 5,5 x 5,5 = 30 m2. Fönster: 128 x 263 cm Glashuset har 29 fönster Glashuset 2014 Ytan är 5,5 x 5,5 = 30 m2 Fönster: 128 x 263 cm Glashuset har 29 fönster Målet med Umeå2014 stärka människorna stärka staden stärka kulturen stärka norra regionen stärka det europeiska samarbetet

Läs mer

WOODSTOCK MUSIK DANS POESI LITTERATUR SÅNG

WOODSTOCK MUSIK DANS POESI LITTERATUR SÅNG WOODSTOCK MUSIK DANS POESI LITTERATUR SÅNG Informationshäfte om framträdanden och uthyrning av scener hos EQ House. Framträdanden på scen i Woodstock Den ideella kulturföreningen EQ Kultur har en önskan

Läs mer

BRÖLLOP OCH FEST FR 1 APRIL 2017

BRÖLLOP OCH FEST FR 1 APRIL 2017 BRÖLLOP OCH FEST FR 1 APRIL 2017 Livets höjdpunkter är till för att firas. Bröllop, kalas och fester på Rimforsa Strand är något alldeles extra ett underbart minne för livet! Huset är som gjort för såväl

Läs mer

Genomförandeplan Personlig omsorg

Genomförandeplan Personlig omsorg Fastställd 300 Vad ska göras Morgon Personlig hygien Klädsel Bäddning Diskning Sophantering När ska det göras Ca 8.30 Detta gör jag själv Jag går med min rollator bredvid dig till toaletten. Under tiden

Läs mer

WOODSTOCK MUSIK DANS POESI LITTERATUR SÅNG

WOODSTOCK MUSIK DANS POESI LITTERATUR SÅNG WOODSTOCK MUSIK DANS POESI LITTERATUR SÅNG Informationshäfte om framträdanden och uthyrning av scener hos EQ House. Framträdanden på scen i Woodstock Den ideella kulturföreningen EQ Kultur har en önskan

Läs mer

Evenemang: Plats: Datum:

Evenemang: Plats: Datum: Checklista Den här checklistan kan du använda som underlag för arrangerande av ett evenemang. Du kan även gå in på webben och ladda ner checklistan som PDF-fil: www.utsiktevent.se/checklista Evenemang:

Läs mer

Arrangera i Glashuset 2014

Arrangera i Glashuset 2014 Arrangera i Glashuset 2014 Information för dig som vill eller ska arrangera aktiviteter i Glashuset. Glashusets mått Yta: 30m 2 (5,5 x 5,5 m) Fönster: 29 (1,28 x 2,63 m) Målet med Umeå2014 Kulturhuvudstadsåret

Läs mer

SVEDJEHOLMSKYRKANS LJUDMANUAL

SVEDJEHOLMSKYRKANS LJUDMANUAL SVEDJEHOLMSKYRKANS LJUDMANUAL Inledning Denna manual innehåller grundläggande information om den ljudteknik och utrustning samt rutiner som förekommer på Trons Skölds ljudavdelning. Läs denna manual noga!

Läs mer

Lokalfakta & tilla ggstja nster mindre lokaler Kulturhuset Spira 2018

Lokalfakta & tilla ggstja nster mindre lokaler Kulturhuset Spira 2018 Lokalfakta & tilla ggstja nster mindre lokaler Kulturhuset Spira 2018 Version. 1.0 Kulturhuset Spira finns mitt i centrala Jönköping, vackert beläget mellan tre sjöar. Resecentrum, hotell, restauranger

Läs mer

Clustret i Stockholm AB, Telegrafberget/Skarpövägen 22, 132 38 Saltsjö-Boo Tel: 08-658 29 23, Fax: 08-658 22 36, E-post: linda@clustret.

Clustret i Stockholm AB, Telegrafberget/Skarpövägen 22, 132 38 Saltsjö-Boo Tel: 08-658 29 23, Fax: 08-658 22 36, E-post: linda@clustret. Offert - Sammanställning Projekt Privatarrangemang Datum 2013-04-27, lördag Starttid 18:00, middag startar 19:00 Sluttid 01:00 Offertdatum 2013-01-09 11:25 Kund Telefon Mail Camilla Rosell Clustrets ref

Läs mer

Glashuset 2014. Ytan är 5,5 x 5,5 = 30 m2. Fönster: 128 x 263 cm Glashuset har 29 fönster

Glashuset 2014. Ytan är 5,5 x 5,5 = 30 m2. Fönster: 128 x 263 cm Glashuset har 29 fönster Glashuset 2014 Ytan är 5,5 x 5,5 = 30 m2 Fönster: 128 x 263 cm Glashuset har 29 fönster Målet med Umeå2014 stärka människorna stärka staden stärka kulturen stärka norra regionen stärka det europeiska samarbetet

Läs mer

informerar Att ledsaga synskadade Idet här informationsbladet får du tips på hur du ledsagar

informerar Att ledsaga synskadade Idet här informationsbladet får du tips på hur du ledsagar informerar Att ledsaga synskadade Synskadades Riksförbund tar till vara synskadades intressen och är ett språkrör gentemot samhället. Målet är att synskadade ska kunna leva ett aktivt och jämlikt liv.

Läs mer

Gästinformation Patienthotellet & Guldkornet kök och kafé Centralsjukhuset Karlstad

Gästinformation Patienthotellet & Guldkornet kök och kafé Centralsjukhuset Karlstad Gästinformation Patienthotellet & Guldkornet kök och kafé Centralsjukhuset Karlstad 1 Patienthotellet & Guldkornet kök och kafé Centralsjukhuset 651 85 Karlstad RECEPTION: 48 350 RESTAURANG: 48 308 Telefonnumret

Läs mer

SÄKERHET och INFORMATION vid evenemang i SALONGEN, KARLSKRONA KONSTHALL

SÄKERHET och INFORMATION vid evenemang i SALONGEN, KARLSKRONA KONSTHALL SÄKERHET och INFORMATION vid evenemang i SALONGEN, KARLSKRONA KONSTHALL Innehållsförteckning Välkommen till Salongen, Karlskrona konsthall 1 Lokalinformation Salongen 2 Information till dig som hyresgäst,

Läs mer

OFFERTFÖRSLAG PROVOICE Ambassadeur 26 Oktober 2012

OFFERTFÖRSLAG PROVOICE Ambassadeur 26 Oktober 2012 OFFERTFÖRSLAG PROVOICE Ambassadeur 26 Oktober 2012 SPG SALES grundades våren 2007 och är en del av upplevelsekoncernen Stureplansgruppen och bedriver verksamhet inom festvåning, event, konferens och restaurang.

Läs mer

Fyra gånger Nolia. Mässor Konferens Event Uthyrning

Fyra gånger Nolia. Mässor Konferens Event Uthyrning Fyra gånger Nolia. Mässor Konferens Event Uthyrning Kreativitet Personlighet Mässor Konferens Event Uthyrning Lust Nyskapande När människor och idéer möts. Det är då det händer. Tankar utbyts, erfarenheter

Läs mer

Motala Expo 09. 1. Hur fick ni vetskap om Expot?

Motala Expo 09. 1. Hur fick ni vetskap om Expot? Motala Expo 09 1. Hur fick ni vetskap om Expot? A. Via post 17 16,5 B. Via e-post 32 31,1 C. Via internet 6 5,8 D. Via tips 16 15,5 E. Annat sätt. Vilket? 32 31,1 Total 103 100 100% (103/103) Var med förra

Läs mer

Offert Kontur Konferens/Praktikertjänst

Offert Kontur Konferens/Praktikertjänst Vi på Hotel Riverton ser framemot möjligheten att få hälsa Er välkomna! Hotel Riverton är ett fyrstjärnigt affärs- och konferenshotell och hos oss finner du en av Göteborgs största konferensanläggningar

Läs mer

VÅRA TRUCK OCH TJÄNSTELÖSNINGAR

VÅRA TRUCK OCH TJÄNSTELÖSNINGAR VÅRA TRUCK OCH TJÄNSTELÖSNINGAR Vi har truckar för alla tillfällen, mat, bar, demonstrationer, shop, DJ, café, roadshows, spel med mera. Följande sidor beskriver lite närmare vad vi har att erbjuda. VÅRA

Läs mer

Säkerhetsföreskrifter för arrangörer i. Teleborgshallen. Växjö

Säkerhetsföreskrifter för arrangörer i. Teleborgshallen. Växjö Säkerhetsföreskrifter för arrangörer i Teleborgshallen Växjö Teleborgshallen i Växjö Teleborgshallen passar utmärkt för alla inomhusidrotter och som publikarena för såväl matcher, konserter och andra arrangemang.

Läs mer

Total summa exkl moms:

Total summa exkl moms: Meeting Room Offert Projekt Middag Datum 2013-09-09, måndag Starttid 17:00 Sluttid 02:00 Offertdatum 2013-05-27 16:15 Kund Telefon Mail Lena Kjellquist Podions ref Telefon Mail Linda Legren 08-658 29 23

Läs mer

Lokalhyran för arrangemanget faktureras i förskott efter bekräftad beställning.

Lokalhyran för arrangemanget faktureras i förskott efter bekräftad beställning. 2013 01 30 BOKNINGSVILLKOR 1. Offert och betalningsvillkor 1.1. Förskott Lokalhyran för arrangemanget faktureras i förskott efter bekräftad beställning. Betalas inte förskottet är beställningen inte bindande

Läs mer

till tala i mikrofon:

till tala i mikrofon: 2009-11-10 Att tala i mikrofon Att tala i mikrofon för att förstärka rösten kan inte vara någon konst. Men verkligheten har alltför ofta bevisat motsatsen... Om situationen kräver att du måste tala i mikrofon,

Läs mer

Oddjob. Innehållsförteckning

Oddjob. Innehållsförteckning Oddjob Kontraktsbilagan är en integrerad del av kontraktet. Hänsyn tas dock till typ av spelställe och arrangör. Har du funderingar över innehållet i kontraktsbilagan tveka inte att kontakta MTA. Innehållsförteckning

Läs mer

TACK FÖR ATT DU BOKAT BURATINO!

TACK FÖR ATT DU BOKAT BURATINO! TACK FÖR ATT DU BOKAT BURATINO! Vi på Buratino älskar enkelheten. Därför har vi valt bort krångliga betalningsrutiner såsom bankgiro och OCR- nummer. Istället betalar du allt med SWISH! För att bekräfta

Läs mer

FÖRTÄRINGSKATEGORIER

FÖRTÄRINGSKATEGORIER FÖRTÄRINGSKATEGORIER FK A = FIKA FK B = ENKLARE CATERING FK C = FINARE CATERING FK D = STÖRRE EVENEMANG Definition FK A Fika Med "Fika" avses lättare förtäring såsom t.ex. fralla, baguette, bulle, kaka

Läs mer

Kalaset Catering kan nu stolt presentera ett nytt samarbete med Emilia Giertta som är Eventkoordinator och tre nya lokaler, Tändstickspalatset, Klara

Kalaset Catering kan nu stolt presentera ett nytt samarbete med Emilia Giertta som är Eventkoordinator och tre nya lokaler, Tändstickspalatset, Klara Kalaset Catering kan nu stolt presentera ett nytt samarbete med Emilia Giertta som är Eventkoordinator och tre nya lokaler, Tändstickspalatset, Klara Strand och NO18 mitt på Stureplan - No. 18 NO18 har

Läs mer

Information gällande catering bröllop, övriga festarrangemang

Information gällande catering bröllop, övriga festarrangemang Information gällande catering bröllop, övriga festarrangemang (Uppdaterad: 2007-01-23 Bröllop Catering ) Tack för visat intresse för Lagat och Klart Cateringservices tjänster. Vi hoppas att Du i denna

Läs mer

Parkering och entré Reception

Parkering och entré Reception För oss på Quality Hotel Winn i Haninge är det viktigt att alla känner sig välkomna och väntade, därför har vi här listat de punkter där du som gäst kan se vad du kan förvänta dig hos oss. Det här är ett

Läs mer

Kost & restaurang seniorenkät 2015

Kost & restaurang seniorenkät 2015 Jag är A kvinna 113 46,3% B man 126 51,6% C vill inte uppge 5 2,0% Respondenter 244 Vilken restaurang äter du på? A Björngården 21 8,6% B Karl-Johangårdarna 37 15,2% C Leopold 28 11,5% D Porfyren 39 16,0%

Läs mer

BRÖLLOP PÅ WENNGARN. Klockslag - Lunch eller eftermiddagsvigsel? Finns det några omständigheter som styr val av tid t.ex. bokning av präst.

BRÖLLOP PÅ WENNGARN. Klockslag - Lunch eller eftermiddagsvigsel? Finns det några omständigheter som styr val av tid t.ex. bokning av präst. BRÖLLOP PÅ WENNGARN Hur ska er dag se ut? Vilken är er stil? Vilken mat och dryck tycker ni om? Hur viktig är festen efter middagen? Vilka ska ni bjuda? Tänk på att er personliga prägel skall spegla av

Läs mer

Ljudteknikern.se - din ljudtekniker på nätet

Ljudteknikern.se - din ljudtekniker på nätet Få sången att höras på scenen Ett ganska vanligt problem är att bandets sångare klagar på att han/hon inte hör sig själv tillräckligt bra. Hör man inte sig själv är det svårt att sjunga rent och snyggt.

Läs mer

Rå 1 76 Frontljus Vänster

Rå 1 76 Frontljus Vänster Rå 1 76 Frontljus Vänster Klassiskt frontljus som ska täcka från mitten och utåt något diffus kägla. Spadas i ovan och underkant, samt till vänster för att undvika slask på vänster vägg. 30 Frontljus Klassiskt

Läs mer

Gillesalen ljud- och ljusspecifikation

Gillesalen ljud- och ljusspecifikation Gillesalen ljud- och ljusspecifikation Samson power mixer 6-kanaler JBL högtalare 2 stycken Line 6 XD-V75 2-kanaler radiomottagare (Klarar max 2 Mikrofoner i valbar mix) Projektor EPSON fast takprojektor

Läs mer

PLATINA 4 BRÖLLOPSPAKET REDO FÖR IDYLLISK STRANDVIGSEL! IDEALISK STRAND BRÖLLOP MED MYSFAKTOR OCH ELEGANS VI ANPASSAR PAKETET EFTER ERT ANTAL GÄSTER

PLATINA 4 BRÖLLOPSPAKET REDO FÖR IDYLLISK STRANDVIGSEL! IDEALISK STRAND BRÖLLOP MED MYSFAKTOR OCH ELEGANS VI ANPASSAR PAKETET EFTER ERT ANTAL GÄSTER PLATINA 4 BRÖLLOPSPAKET REDO FÖR IDYLLISK STRANDVIGSEL! IDEALISK STRAND BRÖLLOP MED MYSFAKTOR OCH ELEGANS VI ANPASSAR PAKETET EFTER ERT ANTAL GÄSTER En mer idyllisk bröllopsplats än denna i en charmig

Läs mer

PARK LANE EVENT FESTER ARRANGEMANG NÖJESEVENT

PARK LANE EVENT FESTER ARRANGEMANG NÖJESEVENT PARK LANE EVENT FESTER ARRANGEMANG NÖJESEVENT PARK LANE EVENT paketerar mat, dryck och underhållning i fantastiska festlokaler i Göteborg och på Marstrand. Vi gör julfester, awardshow, personalkalas, jubileum,

Läs mer

Länsfestival 2014 Kronoparken, Karlstad

Länsfestival 2014 Kronoparken, Karlstad KULTUR- OCH FRITIDSFÖRVALTNINGEN Öppen fritidsverksamhet Karlstad 2014-04-24 Bent Fagerslett, 070-296 10 30 bent.fagerslett@karlstad.se Länsfestival 2014 Kronoparken, Karlstad Välkommen till UKM! Du har

Läs mer

Har du några frågor finner du kontaktuppgifter längst ner i detta brev.

Har du några frågor finner du kontaktuppgifter längst ner i detta brev. Varmt välkommen till Scenkonstdagarna i Borås 25-26 februari 2017! Bästa producent! Du som får detta informationsbrev är deltagare på scenkonstdagarna i Borås 25-26 februari på Sagateatern! Nedan finner

Läs mer

CHECKLISTA. För ökad tillgänglighet

CHECKLISTA. För ökad tillgänglighet CHECKLISTA För ökad tillgänglighet Denna checklista är framtagen av projektet En stärkt röst. För mer information kontakta info@enstarktrost.se eller läs mer på vår hemsida: www.enstärktröst.se. Projektet

Läs mer

GULD 2 - BRÖLLOPSPAKET

GULD 2 - BRÖLLOPSPAKET GULD 2 - BRÖLLOPSPAKET Guld 2 - Ett Startklart Bröllopsalternativ På Direkten Mallorca har fantastiska stränder, och detta är en av de allra trevligaste! Anländ bara med ringarna, bröllopsstassen och gästerna

Läs mer

Araby Park Arena. mötesplats för idrott och kultur

Araby Park Arena. mötesplats för idrott och kultur Araby Park Arena mötesplats för idrott och kultur Araby Park Arena är en mötesplats för idrott och kultur där människor kan mötas och själva utöva aktiveter eller ta del av arrangemang. Araby Park Arena

Läs mer

Handledning. Sinnenas äventyr. Lektion 3. Måltiden mer än att bara bli mätt

Handledning. Sinnenas äventyr. Lektion 3. Måltiden mer än att bara bli mätt Handledning Lektion 3 Måltiden mer än att bara bli mätt Måltidsupp- levelsen Måltidsupplevelsen Sätt måltiden i fokus och låt eleverna fundera över vilka olika delar som bygger upp en positiv måltidsupplevelse.

Läs mer

Arrangera i Glashuset 2014

Arrangera i Glashuset 2014 Arrangera i Glashuset 2014 Information för dig som vill eller ska arrangera aktiviteter i Glashuset. Glashusets mått Yta: 30m2 (5,5 x 5,5 m) Fönster: 29 (1,28 x 2,63 m) Målet med Umeå2014 Kulturhuvudstadsåret

Läs mer

Offert Lokal: Restaurang Mynchen Datum: Antal: Minimum om 50pers. Maxantal 300pers.

Offert Lokal: Restaurang Mynchen Datum: Antal: Minimum om 50pers. Maxantal 300pers. JulbordsMäklarna genom bolaget Selected EMC AB (orgnr: 556660-7817) offererar följande JulbordsMäklarna är ett bokningsbolag som specialiserar sig på julbord. Det unika med JulbordsMäklarna är att vi ej

Läs mer

VÄLKOMNA BRÖLLOP PÅ SOCIETETSHUSET MARSTRAND

VÄLKOMNA BRÖLLOP PÅ SOCIETETSHUSET MARSTRAND BRÖLLOP VÄLKOMNA Vi på Societetshuset vill gärna ta hand om er på er bröllopsdag och göra det till en fantastisk och oförglömlig afton. Societetshuset på Marstrand invigdes 1887 till Oscar II:s ära och

Läs mer

Beställningslista för Kongress

Beställningslista för Kongress CONVENTUM ÖREBRO Fabriksgatan 17-19 702 23 ÖREBRO Tel 019-766 45 00 E-post: anna.fransson@conventum.se www.conventum.se Beställningslista för Kongress Beställningslistan skall vara Conventum tillhanda

Läs mer

lena@dalaroskans.com, info@skargardskompaniet.com

lena@dalaroskans.com, info@skargardskompaniet.com Det stora Bröllopspaketet SPECIFIKATION AV PAKETENS INNEHÅLL 2016 Det stora bröllopspaketet 1655 kr/ person, pris beroende på säsong: Tillägg för minimidebitering: Vår minimigräns för arrangemang är 70

Läs mer

Cinderellas evenemangsdäck. Tänk i nya banor och upptäck en mötesplats utöver det vanliga

Cinderellas evenemangsdäck. Tänk i nya banor och upptäck en mötesplats utöver det vanliga Cinderellas evenemangsdäck Tänk i nya banor och upptäck en mötesplats utöver det vanliga www.vikingline.se Se möjligheterna! I en tid när efterfrågan på rymliga mötesplatser ökar kan vi presentera ett

Läs mer

Er anmälan är bindande och ändringar kan enbart göras fram till den 7 februari.

Er anmälan är bindande och ändringar kan enbart göras fram till den 7 februari. Mässan A-Ö AVANMÄLAN Er anmälan är bindande och ändringar kan enbart göras fram till den 7 februari. Skulle företag avanmäla sig efter 7 februari debiteras UF-företaget för mässavgiften (450kr/elev). Endast

Läs mer

Lokalerna är perfekta för vår bolagsstämma och servicen är utmärkt, vi har ett mycket gott samarbete. Ove Köhler

Lokalerna är perfekta för vår bolagsstämma och servicen är utmärkt, vi har ett mycket gott samarbete. Ove Köhler Lokalerna är perfekta för vår bolagsstämma och servicen är utmärkt, vi har ett mycket gott samarbete. Alla skapa Dina personliga Kreativa Ove Köhler LKAB möten När människor möts händer något. Nya idéer

Läs mer

Utställarpaket Microsoft TechDays

Utställarpaket Microsoft TechDays Utställarpaket Microsoft TechDays Örebro 23-24 mars 2010 TechDays 2009 blev en stor succé. Med nästan 1300 deltagare - två dagar fyllda av 97 sessioner, över 100 experter, mötesplatser, utställningar och

Läs mer

BRÖLLOP PÅ WENNGARN. Klockslag - Lunch eller eftermiddagsvigsel? Finns det några omständigheter som styr val av tid t.ex. bokning av präst.

BRÖLLOP PÅ WENNGARN. Klockslag - Lunch eller eftermiddagsvigsel? Finns det några omständigheter som styr val av tid t.ex. bokning av präst. BRÖLLOP PÅ WENNGARN Hur ska er dag se ut? Vilken är er stil? Vilken mat och dryck tycker ni om? Hur viktig är festen efter middagen? Vilka ska ni bjuda? Tänk på att er personliga prägel skall spegla av

Läs mer

FuTURe-tåg Stockholm-Göteborg X2000 Onsdag 21 mars avresa ca 09.30 Inkl. frukost och TUR-entrébiljett (mer info inom kort)

FuTURe-tåg Stockholm-Göteborg X2000 Onsdag 21 mars avresa ca 09.30 Inkl. frukost och TUR-entrébiljett (mer info inom kort) Prislista TUR 2012 Access FuTURe Framtidsseminarium onsdag 15.30-17.45 Samtalsforum inkl. kaffe, smörgås, bubbel samt entré till Welcome Reception kl.19.00-21.00 (mer info inom kort) FuTURe-tåg Stockholm-Göteborg

Läs mer

JulbordsMäklarna genom bolaget Selected EMC AB (orgnr: 556660-7817) offererar följande förslag till beställaren

JulbordsMäklarna genom bolaget Selected EMC AB (orgnr: 556660-7817) offererar följande förslag till beställaren JulbordsMäklarna genom bolaget Selected EMC AB (orgnr: 556660-7817) offererar följande förslag till beställaren JulbordsMäklarna är ett bokningsbolag som specialiserar sig på julbord. Det unika med JulbordsMäklarna

Läs mer

SKYDDSRUMMET. En modern och flexibel industrilokal med naturliga bergväggar Perfekt för fest, konferens och konceptpresentationer

SKYDDSRUMMET. En modern och flexibel industrilokal med naturliga bergväggar Perfekt för fest, konferens och konceptpresentationer En modern och flexibel industrilokal med naturliga bergväggar Perfekt för fest, konferens och konceptpresentationer WESTERS BÄST PÅ FEST, KONFERENS OCH EVENT I STOCKHOLM CITY Vår grundtanke är att göra

Läs mer

Långholmens Folkhögskola Våra konferens- och möteslokaler. Inte bara Folkhögskola

Långholmens Folkhögskola Våra konferens- och möteslokaler. Inte bara Folkhögskola Långholmens Folkhögskola Våra konferens- och möteslokaler Inte bara Folkhögskola Våra konferensrum Lusthuset hela 70-150 pers bv Lusthuset del 1 24-40 pers Lusthuset del 2 24-40 pers Moa-rummet 16-20 pers

Läs mer

TUR 22-23 mars, enbart publikdagar Lördag (09.00-18.00) Söndag (10.00-17.00) 22-23 mars

TUR 22-23 mars, enbart publikdagar Lördag (09.00-18.00) Söndag (10.00-17.00) 22-23 mars Montrar/Medverkan - Vilka målgrupper vill ni möta? Välj de dagar som passar er medverkan bäst. TUR 20-23 mars, både fackdagar och publikdagar. Torsdag - söndag TUR 20-21mars, Trade Pavilion B2B enbart

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL BERGS

VÄLKOMMEN TILL BERGS VÄLKOMMEN TILL BERGS VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BERGS Bergs tillhör Melleruds kommun och ligger ca 10 min gångväg från Melleruds centrum, bredvid järnvägsstationen. För närvarande finns 16 korttidsplatser på

Läs mer

SPG SALES Stureplansgruppen

SPG SALES Stureplansgruppen Bokningsbekräftelse SPG SALES grundades våren 2007 och är en del av upplevelsekoncernen Stureplansgruppen och bedriver verksamhet inom festvåning, event, konferens och restaurang. Idag är SPG Sales ett

Läs mer

Ditt omdöme på konferansen som helhet

Ditt omdöme på konferansen som helhet Utvärdering åhörare Ditt omdöme på konferansen som helhet (1= mycket dåligt, 5 = mycket bra) 2 15 5 inget svar 1 2 3 4 5 16 14 12 8 6 4 2 Vad tyckte du om föreläsarnas insatser: Peter Munck af Rosenschiöld

Läs mer

Mejla oss på Märk mejlet med Hyra Gula Villan

Mejla oss på Märk mejlet med Hyra Gula Villan Hyra Gula Villan Gula Villan är en professorsvilla från sekelskiftet byggd år 1883 som ligger på Stockholms Universitets campus, drygt fem minuters promenad från tunnelbanestation Universitetet. Gula Villan

Läs mer

Hörlursriggen Manual. Kultur i Väst. Version: 2011-06-09/Staffan Melin, Oscillator. Illustration: Staffan Melin/Oscillator

Hörlursriggen Manual. Kultur i Väst. Version: 2011-06-09/Staffan Melin, Oscillator. Illustration: Staffan Melin/Oscillator Hörlursriggen Manual Illustration: Staffan Melin/Oscillator Version: 2011-06-09/Staffan Melin, Oscillator Innehållsförteckning Inledning 3 Förklarar vad utrustningen är till för samt några viktiga begrepp.

Läs mer

Beställningslista för Conventum Arena

Beställningslista för Conventum Arena CONVENTUM ÖREBRO Olof Palmes Torg 1 SE-702 22 ÖREBRO Tel 019-766 45 00 (03), Fax 019-766 45 50 E-post: anna.fransson@conventum.se www.conventum.se Beställningslista för Conventum Arena Beställningslistan

Läs mer

Ingår i utställarpaket

Ingår i utställarpaket 2016-05-16 2016-05-16 Ingår i utställarpaket Monter/utställarplats Golvyta 6 m² Bredd 300 cm Djup 200 cm Höjd (max) 250 cm El 1st grenuttag 220v WiFi trådlöst internet Konferensdeltagande för 2 personer

Läs mer

Information. Vilka är vi?

Information. Vilka är vi? Information Monterytor Utställningsytan för Er monter är ca 8 m 2. Om Ni önskar ytterligare yta eller har speciella önskemål, var vänlig kontakta oss (se kontaktinformation sista sidan). Tillgång till

Läs mer

Res tillsammans. Gruppresor och charter

Res tillsammans. Gruppresor och charter Res tillsammans Gruppresor och charter Vi skräddarsyr den perfekta gruppresan Ska ni ut på äventyr eller bara resa iväg tillsammans? Om ni är fler än tio personer hjälper vi till med allt från tågresor

Läs mer

Barnmässan. 25-27 oktober 2013. Missa inte årets barn & ungdomsmässa Kom och delta på Barnmässan 2013. Inbjudan till utställare

Barnmässan. 25-27 oktober 2013. Missa inte årets barn & ungdomsmässa Kom och delta på Barnmässan 2013. Inbjudan till utställare Barnmässan 25-27 oktober 2013 Missa inte årets barn & ungdomsmässa Kom och delta på Barnmässan 2013 Inbjudan till utställare Mässan arrangeras i ett av Sveriges hetaste handelsområden, Begränsat antal

Läs mer

Beställningslista för Kongress

Beställningslista för Kongress Fabriksgatan 17-19 702 23 ÖREBRO Tel 019-766 45 00 (03) Mob 070-927 20 31 Fax 019-766 45 50 E-post: hans.holmberg@conventum.se www.conventum.se Beställningslista för Kongress Beställningslistan skall vara

Läs mer

FYNDPRIS DIAMANT 9 LIGHT för 30 vuxna: 6.608, och för 50 vuxna: 7.330

FYNDPRIS DIAMANT 9 LIGHT för 30 vuxna: 6.608, och för 50 vuxna: 7.330 DIAMANT 9 NJUT AV DET GODA LIVET VI ANPASSAR PAKETET TILL ERT ANTAL GÄSTER Vit marmor, det ljuvligt blå Medelhavet och stilig femstjärnig miljö. Inte att undra på att detta är en av våra mest populära

Läs mer

L a t h u n d. för hallvärdskapet i Wallenstamhallen, Mölnlycke IH och Café Redfox

L a t h u n d. för hallvärdskapet i Wallenstamhallen, Mölnlycke IH och Café Redfox L a t h u n d för hallvärdskapet i Wallenstamhallen, Mölnlycke IH och Café Redfox Vad innebär hallvärdskapet och vad är syftet med det? Pixbo Wallenstam har ett avtal med kommunen som ger oss rätt att

Läs mer

INFORMATION ANMÄLDA LAG. Välkommen till GloBallCup 25-28 juni 2015

INFORMATION ANMÄLDA LAG. Välkommen till GloBallCup 25-28 juni 2015 INFORMATION ANMÄLDA LAG Välkommen till GloBallCup 25-28 juni 2015 Er förening har anmält lag till GloBallCup och hälsas härmed välkommen till FN-förbundets cup för en bättre värld. Mellan torsdag 25 och

Läs mer

Checklista. Före Wellness Presentation/ möte: Hej Anders, va kul att prata med dig. Ser fram emot vårt möte den... kl Kom ihåg att...

Checklista. Före Wellness Presentation/ möte: Hej Anders, va kul att prata med dig. Ser fram emot vårt möte den... kl Kom ihåg att... Före Wellness Presentation/ möte: Innan telefonsamtal: Ha penna och papper redo anteckna. Se till så att det är lugnt omkring dig. Sitt rakt, var förberedd, entusiastisk och samlad. Efter bokning: Skicka

Läs mer

PLATINA 6 SAGOBRÖLLOP MED MYCKET VINMAGI UNNA ER ETT UNIKT BRÖLLOP VI ANPASSAR PAKETET EFTER ERT ANTAL GÄSTER

PLATINA 6 SAGOBRÖLLOP MED MYCKET VINMAGI UNNA ER ETT UNIKT BRÖLLOP VI ANPASSAR PAKETET EFTER ERT ANTAL GÄSTER PLATINA 6 SAGOBRÖLLOP MED MYCKET VINMAGI UNNA ER ETT UNIKT BRÖLLOP VI ANPASSAR PAKETET EFTER ERT ANTAL GÄSTER Välkomna till en unik och underbar upplevelse dagtid - ett drömbröllop på en magisk vingård

Läs mer

swedish taste konferenser

swedish taste konferenser swedish taste konferenser swedish taste konferenser Välkommen att konferera mitt i Göteborg; vi erbjuder ljusa och trevliga lokaler i det gamla Hasselbladhuset med utsikt över hamnen. Vi har konferenspaket

Läs mer

Smaker att välja på. Klassiska smaker. Franska moussesmaker

Smaker att välja på. Klassiska smaker. Franska moussesmaker Smaker att välja på Beroende på vilken av våra bröllopstårtor ni väljer gör vi olika smaker. Nedan ser ni en presentation av dessa och på kommande sidor följer utföranden. Franska moussesmaker Triple chock

Läs mer

Tillgängliga konferenser där alla kan delta och medverka oavsett funktionsförmåga

Tillgängliga konferenser där alla kan delta och medverka oavsett funktionsförmåga Tillgängliga konferenser där alla kan delta och medverka oavsett funktionsförmåga En av fem som lever i Sverige har någon form av funktionsnedsättning. Det kan till exempel handla om nedsatt rörelseförmåga,

Läs mer

KONFERENS PÅ BOCKHOLMEN - 2016 -

KONFERENS PÅ BOCKHOLMEN - 2016 - KONFERENS Bockholmen ligger vackert beläget på en liten holme i Bergshamra vid Stocksund, endast ca 15 minuters resa från city. Kanske är vi därmed Stockholms närmsta skärgårdsupplevelse? Tillräckligt

Läs mer

Att tänka på vid beställning Var ute i god tid Smakprover Tårtställning Hämtning av bröllopstårtan

Att tänka på vid beställning Var ute i god tid Smakprover Tårtställning Hämtning av bröllopstårtan Att tänka på vid beställning För att kunna ge er bästa service rekommenderar vi att ni i förväg kontaktar vald butik och stämmer av en tid för ert besök. Eventuella frågor om utförande, allergier eller

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL MUSIKSCENEN CAFÉ KATARINA Vi har öppet kl 18-20

VÄLKOMMEN TILL MUSIKSCENEN CAFÉ KATARINA Vi har öppet kl 18-20 VÄLKOMMEN TILL MUSIKSCENEN CAFÉ KATARINA Vi har öppet kl 18-20 15 maj Vårens sista kvällscafé blir en riktig fest! Show med The Fantastic Four The Fantastic Four kommer direkt från Hollywood till Café

Läs mer

VÄLKOMNA TILL KULTURCREW

VÄLKOMNA TILL KULTURCREW HANDBOK VÄLKOMNA TILL KULTURCREW Ni är nu utvalda till att vara KulturCrew i er Skola! Det betyder att ni får ansvar och inflytande över vad som sker inom kultur i er Skola och i kommunen, samt en möjlighet

Läs mer

FBC KARLSKRONA MATCHMANUAL VEDEBYHALLEN A

FBC KARLSKRONA MATCHMANUAL VEDEBYHALLEN A MATCHMANUAL VEDEBYHALLEN A Uppdaterad: 2018-10-30 De nycklar som behövs när man ska rigga för hemmamatch, sitter på kiosknyckelknippan (rosa innebandyboll). Det handlar bland annat om nyckel till musikskåpet

Läs mer

Det ökar rundgångsrisken och gör ljudet grötigare högtalarna spelar ju rakt in i mikrofonerna.

Det ökar rundgångsrisken och gör ljudet grötigare högtalarna spelar ju rakt in i mikrofonerna. Skapa bra medhörning Har du problem med medhörningen ibland när du är ute och spelar? Att höra sig själv och sina medmusikanter bra är A och O för att få feeling och göra ett bra framförande. Scenljudet

Läs mer

TUR 22-23 mars, enbart publikdagar Lördag (09.00-18.00) Söndag (10.00-17.00) 22-23 mars

TUR 22-23 mars, enbart publikdagar Lördag (09.00-18.00) Söndag (10.00-17.00) 22-23 mars Montrar/Medverkan - Vilka målgrupper vill ni möta? Välj de dagar som passar er medverkan bäst. TUR 20-23 mars, både fackdagar och publikdagar. Torsdag - söndag TUR 20-21mars, Trade Pavilion B2B enbart

Läs mer

VÄLKOMNA TILL KULTURCREW

VÄLKOMNA TILL KULTURCREW HANDBOK Med stöd av VÄLKOMNA TILL KULTURCREW Ni är nu utvalda till att vara KulturCrew i er kommun! Det betyder att ni får ansvar och inflytande över vad som sker inom kultur i er kommun, samt en möjlighet

Läs mer