KRANAR OCH SKOGSVAGNAR

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "KRANAR OCH SKOGSVAGNAR"

Transkript

1 KRANAR OCH SKOGSVAGNAR

2 2

3 Technology changes, quality remains Junkkari Oy är en finländsk leverantör av jord- och skogsbruksmaskiner. Företaget planerar, tillverkar och marknadsför maskiner avsedda för sådd, transport och skogsvård. Junkkari finns i Södra Österbotten i Ylihärmä och i Kauhava, och ingår i MSK Group Oy. Junkkaris systerbolag utgörs av MSK Cabins Oy, MSK Plast Oy och Juncar Oy. Bolagets rötter finns djupt i utvecklandet av det finländska jordbruket. Vi har redan i tre generationer samarbetat med jordbruksmaskinbranschen och odlare. Att lyssna på kundens, det vill säga jordbrukarens, erfarenheter utgör fortfarande en central princip för bolagets verksamhet. Bolagets rykte som en högklassig och ansvarsfull tillverkare skapades redan på 50-talet. Ökade marknadsandelar inom varje delområde bevisar att Junkkari Oy:s kundorienterade verksamhetssätt har burit frukt under årtiondenas lopp. Junkkari Oy:s produktplanering och produktionsstyrning representerar det senaste inom branschen. Junkkari är det första finländska företaget som planerar och tillverkar jordbruksmaskiner som beviljats certifikatet ISO Dessutom har företaget även beviljats miljöcertifikatet ISO Avancerad automation, där man utnyttjar bland annat svetsrobotar och laserskärare, gör produktionen snabbare och mer flexibel. Men bakom den moderna tekniken står alltid en yrkeskunnig människa. Innehåll Framsida...1 Junkkari Oy...2 Innehåll...3 P P P P P P P P P P P P Ventilbord...16 Kranens utrustning...17 Vagnarnas utrustning...18 Tekniska data Egenskaperna hos produkterna från Junkkari har utvecklats med hänsyn till användarnas önskemål. Produktfamiljernas grundversioner uppfyller även de små gårdarnas behov och modellerna med avancerad automation är svaret på de stora gårdarnas krav. De mer utrustade versionernas många mekaniska funktioner styrs från styrhytten med elektriska eller hydrauliska reglage. Många av Junkkaris innovativa lösningar ökar användarvänligheten på ett unikt sätt. ORGANISA TION CERTIFIEDB Y 3

4 P3151 RÄCKVIDD 5,1 m LYFTMOMENT 31 knm P3151 är seriens minsta kran. Dess räckvidd är 5,1 m, lyftmomentet 31 knm och vridmomentet 8 knm. I förhållande till räckvidden är den alltså synnerligen stark och kan även utföra överraskande tunga lyft. Kranen är försedd med 3-punktsfäste och kan därför enkelt kopplas till traktoren. För koppling till vagn rekommenderar vi vagnen P7. Som standard grip 0,2 m² och FR 7-rotator. Slangarna är försedda med skyddsspiraler. Vridenheten innehåller ett vridbart kugghjul och en härdad tandad stång. Lyftbommens ledtappar har en diameter på 35 och 40 mm. Kugghjulet, stången och tapparna är tillverkade av härdat stål. kg m ,1 Vridenheten för kranar i serierna P31 och P41 är försedda med ett vridbart kugghjul. Kugghjulet, stången och tapparna är tillverkade av härdat stål.

5 P3162 RÄCKVIDD 6,2 m LYFTMOMENT 31 knm P3162 är en populär storleksklass. Dess räckvidd är 6,2 m, lyftmomentet 31 knm och vridmomentet 8 knm. Räckvidden har ökats med en hydraulisk bomförlängning. Kranen är försedd med 3-punktsfäste och kan därför enkelt kopplas till traktoren. För koppling till vagn rekommenderar vi vagnen P9. Som standard grip 0,2 m² och FR 7-rotator. Slangarna är försedda med skyddsspiraler. Vridenheten innehåller ett vridbart kugghjul och en härdad tandad stång. Lyftbommens ledtappar har en diameter på 35 och 40 mm. Kugghjulet, stången och tapparna är tillverkade av härdat stål. Bomförlängningen är tillverkad av Optim 650 MC specialstål kg m ,2 5 Bomförlängningens stöd i höjd- och sidoriktning har tillverkats med hjälp av formg jutna gliddelar.

6 P4169 RÄCKVIDD 6,9 m LYFTMOMENT 41 knm P4169 är en verklig universalkran. Dess räckvidd är 6,9 m, lyftmomentet 41 knm och vridmomentet 8 knm. Kranen, som är försedd med en hydraulisk bomförlängning (1,65 m) och vidvinkelled, har mångsidiga egenskaper och är därför vår populäraste modell. Kranen är försedd med 3-punktsfäste och kan därför enkelt kopplas till traktoren. För koppling till vagn rekommenderar vi vagnen P9 eller 10. Slangarna är försedda med skyddsspiraler. Vridenheten innehåller ett vridbart kugghjul och en härdad tandad stång. Lyftbommens ledtappar har en diameter på 40 mm. Kugghjulet, stången och tapparna är tillverkade av härdat stål. Bomförlängningen är tillverkad av Optim 650 MC specialstål. kg m ,9 Den inre förlägningscylindern garanterar en kompakt och skyddad konstruktion för bomförlängningarna till kranarna P4169 och P4569.

7 P4180 RÄCKVIDD 8,0 m LYFTMOMENT 41 knm Med modellen P4180 får du en kostnadseffektiv räckvidd för kranen. Räckvidden är upp till 8,0 m, lyftmomentet 41 knm och vridmomentet 8 knm. Kranen är försedd med en hydraulisk bomförlängning (2,9 m) och en vidvinkelled. Vid sidan av den enorma räckvidden måste man dock komma ihåg att kranens begränsade lyft- och vridkrafter gör att den inte lämpar sig för de allra tyngsta lyften. Kranen är försedd med 3-punktsfäste med vilket man kan koppla den till traktoren. Vi rekommenderar att kranen i första hand kopplas till en P10-vagn. Som standard grip 0,2 m² och FR 7-rotator. Slangarna är försedda med skyddsspiraler. Vridenheten innehåller ett vridbart kugghjul och en härdad tandad stång. Lyftbommens ledtappar har en diameter på 40 mm. Kugghjulet, stången och tapparna är tillverkade av härdat stål. Bomförlängningen är tillverkad av Optim 650 MC specialstål. kg m En kran med 3-punktsfäste kan kopplas till vagnens axel eller traktorns lyftanordningar. 7

8 P4569 RÄCKVIDD 6,9 m LYFTMOMENT 45 knm P4569 är en robust universalkran. Räckvidden är 6,9 m, lyftmomentet 45 knm och vridmomentet 12 knm. Kranen, som är försedd med en hydraulisk bomförlängning (1,65 m) och vidvinkelled, är tillräckligt stark för att flytta även mycket tunga laster. Kranen är flänskopplad och vi rekommenderar att den kopplas till en P10-vagn med separat pelare och stödben som sänks åt sidan. Kranen kan även utrustas med 3-punktsanpassade stödben av teleskopmodell. I detta fall kan den kopplas till traktoren eller till vagnen med en separat dragbomsanpassning. Som standard grip 0,2 m² och FR 10-rotator. Slangarna är försedda med skyddsspiraler. Vridenheten har oljebadssmörjning och är försedd med fyra vridcylindrar. Lyftbommens ledtappar har en diameter på 40 mm. Kugghjulet, stången och tapparna är tillverkade av härdat stål. Bomförlängningen är tillverkad av Optim 650 MC specialstål. kg m ,9 En robust fyrcylindrig vridenhet med oljebadssmörjning. Vridmomentet är 12 knm.

9 P4580 RÄCKVIDD 8,0 m LYFTMOMENT 45 knm P4580 är en robust universalkran med stor räckvidd. Räckvidden är upp till 8,0 m, lyftmomentet 45 knm och vridmomentet 12 knm. Kranen, som är utrustad med hydraulisk utskjut (2,9 m) och vidvinkelled, har tillräckligt mångsidiga egenskaper för småskaliga entreprenader. Kranen är flänskopplad och vi rekommenderar att den kopplas till en P10- eller 12-vagn med separat pelare och stödben som sänks åt sidan. Kranen kan även utrustas med 3-punktsanpassade stödben av teleskopmodell. I detta fall kan den kopplas till traktoren eller till vagnen med en separat dragbomsanpassning. Som standard grip 0,2 m² och FR 10-rotator. Alla slangar är försedda med skyddsspiraler. Vridenheten har oljebadssmörjning och är försedd med fyra vridcylindrar. Lyftbommens alla ledtappar har en diameter på 40 mm. Kugghjulet, stången och tapparna är tillverkade av härdat stål. Bomförlängningen är tillverkad av Optim 650 MC specialstål. kg m Den kompakta dubbelförlängningen ger kranen en omfattande räckvidd.

10 P5771 RÄCKVIDD 7,1 m LYFTMOMENT 57 knm P5771 är en modell med enkel förlängning i den tunga serien som har klarat sig utmärkt i olika krantest. Räckvidden är 7,1 m, lyftmomentet 57 knm och vridmomentet 16 knm. Kranen, som är utrustad med hydraulisk bomförlängning (1,7 m) och vidvinkelled, har tillräckligt mångsidiga egenskaper för tuffare entreprenader. Kranen är flänskopplad och vid koppling till vagnen fästes den vid pelaren på dragbommen och vid stödbenen som kan sänkas åt sidan. Gjuten vridkammare med oljebad. Som standard grip 0,2 m² med FR 10-rotator (grip 0,25 m² som tilläggsutrustning). Alla slangar är försedda med skyddsspiraler. Vridenheten har fyra vridcylindrar. I kranens konstruktion har man fäst särskild uppmärksamhet vid lyftbommens hållbarhet; ledtapparnas diameter är mm. kg m Den kullagerförsedda, fyrcylindriga vridkammaren av g jutjärn utgör en stabil grund för kranar i entreprenadklassen.

11 P5785 RÄCKVIDD 8,5 m LYFTMOMENT 57 knm P5785 är en modell med dubbel förlängning i den tunga serien. Räckvidden är upp till 8,5 m, lyftmomentet 57 knm och vridmomentet 16 knm. Kranen, som är försedd med hydraulisk bomförlängning (3,4 m) och vidvinkelled har tillräckligt med styrka och räckvidd för även tuffare entreprenader. Kranen är flänskopplad och vid koppling till vagnen skal den fästas till pelaren på dragbommen och vid stödbenen som kan sänkas åt sidan Gjuten vridkammare med oljebad. Som standard grip 0,2 m² med FR 10-rotator (grip 0,25 m² som tilläggsutrustning). Alla slangar är försedda med skyddsspiraler. Vridenheten har fyra vridcylindrar. I kranens konstruktion har man fäst särskild uppmärk- samhet vid lyftbommens hållbarhet; ledtapparnas diameter är mm. Bomförlängningen är tillverkad av Optim 650 MC specialstål. kg m ,5 11 Slangarna i utskjutdelens dubbelförlängning är dragna i en skyddande glidskena.

12 P7 Till en P7-vagn kan man koppla en kran i 31-serien och den lämpar sig utmärkt för lättare skogsvård. Tack vare sin smidighet är den ett utmärkt val för till exempel gallring. P7 avviker från de större modellerna både när det gäller storleken och genom att den är försedd med en frontskärm och stöttor. Dessutom är den försedd med encylindrig ramstyrning med kullager. Som standard är vagnen utrustad med kopplingsanordning för kranar med 3-punktsfäste. 12 Som standard encylindrig ramstyrning samt fast ramanpassning, vilket gör att man även kan koppla äldre trepunktskranar till vagnen.

13 P9 P 9, kombinerad med till exempel kranen 4169 ger en bra skogskombination för mångsidiga användningsändamål. Lastkapaciteten för en 9-vagn är kg. Som standard är den försedd med flyttbara stöttor (2 st.) och frontskärm, kullagerförsedd ramstyrningsled och en robust 160x160x8 mm enbalksram. Tack vare den robusta enbalksramen kan man enkelt flytta bankarna och boggin. Dessutom har den utmärkt vridkraft och är inte försedd med svetsfogar som kan belastas och därmed slitas ut. Vagnen har en stark ramstyrning med två cylindrar som är fördelaktigt särskilt i sluttande terräng. Som standard är vagnen försedd med traktormönstrade 400/60-15,5 ELS-däck med ventilskydd och sidoförstärkta fälgar. 13 P7 och 9-vagnarna är försedda med en robust boggi med en 80 millimeters axlar. 7-vagnen med en fast boggi, men alla andra Junkkari P-vagnar med en flyttbar boggi.

14 P10 Tack vare P10-vagnens robusta konstruktion och mångsidiga kopplingsdelar kan man även montera de största kranarna på vagnen. Genom att kombinera en 10-skogsvagn med en kran i serierna 45 eller 57 får man ett robust entreprenadverktyg för skogsarbete som kräver produktivitet. Man kan även montera hydraulisk friktionsrulldrift på P10-vagnen. Vagnens lastkapacitet är kg. Som standard är den försedd med flyttbara stöttor och frontskärm, kullagerförsedd ramstyrningsled och en robust 200x200x10 mm enbalksram. Tack vare den robusta enbalksramen kan man enkelt flytta stöttorna och boggin. Dessutom ger den robusta enbalkskonstruktionen utmärkt vridkraft och är inte försedd med svetsfogar som kan belastas och därmed slitas ut. Vagnen har en stark ramstyrning med två cylindrar som är fördelaktigt särskilt i sluttande terräng. 14 Tack vare enbalkskonstruktionen kan stöttorna enkelt flyttas.

15 P12 Tack vare P12-vagnens robusta konstruktion och mångsidiga kopplingsdelar kan man även montera de största kranarna på vagnen. Genom att kombinera en 12-skogsvagn med en kran i serierna 45 eller 57 får man ett robust entreprenadverktyg för skogsarbete som kräver produktivitet. Man kan även montera hydraulisk friktionsrulldrift på P12-vagnen. Som standard är skogsvagnen försedd med flyttbara stöttor (4 st.) och frontskärm, förlängning till stöttor (8 st.), kullagerförsedd ramstyrningsled och en robust 200x200x10 mm enbalksram. Tack vare den robusta enbalksramen kan man enkelt flytta stöttorna och boggin. Dessutom har den utmärkt vridkraft och är inte försedd med svetsfogar som kan belastas och därmed slitas ut. Vagnen är dessutom försedd med ramstyrning med två cylindrar. Detta är fördelaktigt särskilt i sluttande terräng. 15 Junkkari P10- och 12-modellernas robusta enbalks- och boggikonstruktion klarar utmärkt av belastningen av även de största kranarna.

16 Ventilbord Mekanisk manövrering med två spakar Mekanisk manövrering med två spakar I basventilbordet manövreras gripen och stödbenen med separata styrspakar. Ergo-styrning I det mekaniska ventilbordet manövreras kranens funktioner med ERGO-styrspakar med tre funktioner. Förlängningen och gripen manövreras genom att ändra vinkeln på kontrollspaken, och stödbenen manövreras med separata styrspakar. ON/OFF-styrning Mekaniskt ventilbord, där förlängningen och gripen manövreras elektroniskt. Stödbenen manövreras med separata styrspakar. Flytande lägen som standard. Hydraulisk förstyrning Hydrauliskt/elektroniskt förstyrt ventilpaket. Lyft, vrid, användning av gripen och böjning är hydrauliskt förstyrda. Gripen, förlängningen och eventuella stödben manövreras elektroniskt med on/off-ventiler. Själva ventilbordet monteras på kranens ram, vilket betyder att endast förstyrningsspakarna finns i hytten. Elektronisk förstyrning Högklassigt Danfoss PVG32-ventilbord med Extended Profi 1 styrspakar med 6 proportionella funktioner. Finns även med lastigenkänning (LS-linje). 16

17 Tillbehör KRANAR CD (Comfort Drive)- dubbeldämpning Dämpar såväl lyft- som vridrörelser, vilket betyder att belastningen på kranen minskar till mindre än hälften än för icke dämpad utrustning. Hydraulisk vinsch Den radiostyrda vinschen finns till- gänglig för alla Junkkari Patruuna kranmodeller. Dragkraften är kg och vajern 40 m/8 mm. Höjdbegränsare Låsanordningarna för de teleskopiska lyftarmarna förhindrar svängningar i sidled vid montering av en 3-punktslastare direkt på traktorn. 3-punktsfäste och teleskopiska stödben för en flänsanpassad kran gör det möjligt att koppla modellerna 4569 och 4580 direkt till traktorns lyftanordningar. Svängdämpare Svängdämparen kan användas med kranmodeller med FR 10 rotatorer och förhindrar att gripen svänger alltför mycket i sidled. Foder-/gödselgrip Serie med extra klor som kan monteras på en 0,20 m² grip. Timmergrip 0,20 m Volym 0,20 m Vikt 90 kg Max. bredd 1100 mm Timmergrip 0,25 m Volym 0,27 m Vikt 110 kg Max. bredd 1260 mm 17 Universalgrip Lämpar sig utmärkt för lyft av stenar, balar och motsvarande. Vikt 135 kg Max. bredd 1268 mm

18 Tillbehör VAGNAR Ramanpassningar Används för att anpassa monteringen av kranar med 3-punktsfäste på vagnens ram. Kan även användas för att montera äldre modeller. Pelare och stödben, 45-serien Används för montering av de fläns- anpassade lastarna 4569 och 4580 på vagnens ram. Pelare och stödben, 57-serien Används för montering av de fläns- anpassade lastarna 5771 och 5785 på vagnens ram. Ljusserie Monteringen av serien kräver en extra stötta. Beredskap för ljusserie är valbar. Ramens förlängningsdel Rambalkens förlängningsdel, längd 100 cm. Inkluderar inte stöttor eller stolpar. Stöd för stolpe och frontskärm Stöd mellan frontskärmen och de första stolparna. Verktygslåda Rymlig låda för transport av verktyg och dylikt. Extra stöttor och stolpar En extra stötta med tillhörande stolpar som monteras med bultar kan enkelt flyttas på vagnens ram. Förlängningsstolpe Med förlängningsstolpar kan man öka lastkapaciteten. 18

19 Tillbehör Styrplattform på ramen Kranens styrplattform på vagnens ram. Fyrhjulsdrift med traktorkoppling Friktionsrulldrift, där drivkopplingen och riktningsbytet sker elektroniskt med separata styrspakar. Med fyrhjulsdrifts on/ off-koppling On/off-kopplingen gör det möjligt att seriekoppla vagnen med kranventilen. Hydrauliska bromsar Hydrauliska bromsar för alla vagnar på 2 eller 4 hjul finns tillgängliga. Pneumatiska bromsar 4-hjuls pneumatiska bromsar med tvåkretstryckreglering finns tillgängliga för alla vagnsmodeller. Hydraulutrustning Pumpen monteras på traktorns kraftuttagsaxel. Effekt 75 l/min, 540 rpm och behållarens volym 95 l. Effekten räcker för användning av kranen och driften. On/off- versionen som tillval vid fyrhjulsdrift. Flakplåtar För P10-vagnen finns flakplåtar som tillval. Med hjälp av dem kan vagnen användas för flera ändamål och gör det enklare att transportera till exempel ris. 19

20 Junkkari TEKNISKA DATA KRANAR P3151 P3162 P4169 P4180 P4569 P4580 P5771 P5785 Räckvidd m 5,1 6,2 6,9 8 6,9 8 7,1 8,5 Lyftmoment, brutto knm Lyftmoment, netto knm Vridmoment knm Vridcylindar kpl Vridvinkel * Grip m 2 0,2 0,2 0,2 0,2 0,2 0,2 0,2 0,2 Vridenhet Fr7 Fr7 Fr7 Fr7 Fr10 Fr10 Fr10 Fr10 Drifttryck bar Rekommenderad oljeförbrukning l/min Förlängningar antal Lyftkraft utan grip 4 m kg Lyftkraft utan grip 6 m kg 405/5,1m Vikt kg SKOGSVAGNAR P7 P9 P10 P12 Lastkapacitet kg Dödvikt kg / /2700 Lastutrymme m ,3 2,3 Lastutrymmets längd mm Total längd mm Spårbredd mm Total bredd mm Stöttornas antal Vridcylindrar antal Dragkraft antal Dragkraft hastighet 40-80l/min 2,5-5 2,5-5 Markfrigång Rambalk 150*150*6 160*160*6 200*200*10 200*200*10 Däck 11.5/80-15,3 400/60-15,5 400/60-15,5 520/ /55-22,5 400/60-15,5 520/ /55-22,5 520/ /60-22,5 600/50-22,5 Junkkari Oy Uppgifterna utan förbehåll. Fabriken förbehåller sig rätten till ändringar utan föregående meddelande. Tillverkning Junkkari Oy, FI Ylihärmä Tel Fax Försäljning Hitta närmaste Junkkari försäljare på vår webbplats

För skogsentreprenad eller som jordbruksmaskin Patruuna är mångsidig. KRANAR OCH SKOGSBIGGIEVAGNAR

För skogsentreprenad eller som jordbruksmaskin Patruuna är mångsidig. KRANAR OCH SKOGSBIGGIEVAGNAR För skogsentreprenad eller som jordbruksmaskin Patruuna är mångsidig. KRANAR OCH SKOGSBIGGIEVAGNAR Räcker långt, svänger, lyfter. KRANAR Ny modell för den tunga serien Patruuna 5769 Flexibelt annorlunda

Läs mer

FOREST PRO Skogsvagnar för fyrhjulingar

FOREST PRO Skogsvagnar för fyrhjulingar FOREST PRO Skogsvagnar för fyrhjulingar MADE IN FINLAND VÅRA NYA MODELLER HAR ANLÄNT Forest Pro Forest Pro FL Forest Pro Plus Förvandla din fyrhjuling till en skogsmaskin Fyrhjulingen är ett utmärkt fordon

Läs mer

Vagnar och kranar för skog och entreprenad

Vagnar och kranar för skog och entreprenad Vagnar och kranar för skog och entreprenad Svensk kvalitetstillverk Vreten AB ning i mer än ett sekel Vretens skogsprodukter har blivit det naturliga valet för skogsbrukare som vill ha robusta vagnar och

Läs mer

FOREST PRO Skogsvagnar för fyrhjulingar

FOREST PRO Skogsvagnar för fyrhjulingar Skogsvagnar för fyrhjulingar MADE IN FINLAND Forest Pro Forest Pro FL Forest Pro Plus VÅRA NYA MODELLER HAR ANLÄNT Förvandla din fyrhjuling till en skogsmaskin Fyrhjulingen är ett utmärkt fordon i olika

Läs mer

Svensktillverkade skogsvagnar och kranar från MOWI

Svensktillverkade skogsvagnar och kranar från MOWI Svensktillverkade skogsvagnar och kranar från MOWI 1 Teknik i framkant under 30 år Mowikranen har egenskaper som ingen annan skogskran har Din - det finns ju bara ett original. bäste Tillsammans med Mowis

Läs mer

FLEXIBLA SKOGSUTRUSTNINGAR MED VÄRDE OCH KVALITÉ FÖR SKOGSBRUKARE

FLEXIBLA SKOGSUTRUSTNINGAR MED VÄRDE OCH KVALITÉ FÖR SKOGSBRUKARE FLEXIBLA SKOGSUTRUSTNINGAR MED VÄRDE OCH KVALITÉ FÖR SKOGSBRUKARE Skogsvagn FB50 & Kran FB42L Nyckelegenskaper Skogsvagn FB50 Lastkapacitet, kg/m 3 5 000 kg / 4m³ Lastlängd, m 2,9 Däck Bromsar 11.5/80-15.3

Läs mer

Order www.weimer.se, tel 0381-710 10, fax 0381-711 44. Alla priser är exkl. moms SKOG - SKOGSVAGNAR

Order www.weimer.se, tel 0381-710 10, fax 0381-711 44. Alla priser är exkl. moms SKOG - SKOGSVAGNAR SKOG - SKOGSVAGNAR Över 45 års erfarenhet och nära kontakter med kunderna har gjort våra vagnar till ett starkt och driftsäkert ekipage. Konstruktionen är genomtänkt in i minsta detalj för att ge de bästa

Läs mer

EKONOMISK OCH EFFEKTIV. PONSSE BEAver

EKONOMISK OCH EFFEKTIV. PONSSE BEAver EKONOMISK OCH EFFEKTIV PONSSE BEAver En allsidig liten skördare som är ett riktigt kraftpaket Mångsidiga PONSSE Beaver är perfekt lämpad för avverkning från första gallringen till slutavverkning. PONSSE

Läs mer

FLISHUGGAR FRÅN MILJÖVÅRD TILL ENTREPRENAD

FLISHUGGAR FRÅN MILJÖVÅRD TILL ENTREPRENAD FLISHUGGAR FRÅN MILJÖVÅRD TILL ENTREPRENAD VI TALAR AV ERFARENHET Flishuggarna från Junkkari är av typen skivhuggar. Företaget har redan över 30 års erfarenhet av tillverkning och en totalproduktion på

Läs mer

Välkommen till Alstors värld

Välkommen till Alstors värld Välkommen till Alstors värld Först av allt vill jag tacka alla er, över 500 kunder som följt oss under de 15 år vi byggt Alstor. Det är tillsammans som vi, med er erfarenhet och vår kunskap, nu med stolthet

Läs mer

Svensktillverkade skogsvagnar för tuffa nordiska förhållanden

Svensktillverkade skogsvagnar för tuffa nordiska förhållanden Svensktillverkade skogsvagnar för tuffa nordiska förhållanden Byggd för hårda tag i skogen Mohedas svensktillverkade skogsvagnar är konstruerade för hårt arbete i våra nordiska skogar. Våra årstider ställer

Läs mer

SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING. PONSSE fox

SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING. PONSSE fox SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING PONSSE fox PONSSE FOX-SKÖRDAREN JÄMN PRODUKTIVITET PONSSE Fox-skördaren har den senaste tekniken och tillförlitliga baslösningar för utmärkt övergripande effektivitet. En innovativ

Läs mer

Loglift Kortvirkeskranar

Loglift Kortvirkeskranar Loglift Kortvirkeskranar Nytt grepp om virke! www.hiab.com De professionellas val! En snabb och slitstark kran är värdefull då virke kapat i bestämd längd hanteras; då flyter arbetet och virket sätts i

Läs mer

Junkkari Oy. Partnership between professionals

Junkkari Oy. Partnership between professionals JUNKKARI - VAGNAR Oy Partnership between professionals Junkkari Oy är en finländsk leverantör av jord- och skogsbruksmaskiner. Företaget planerar, tillverkar och marknadsför maskiner avsedda för sådd,

Läs mer

SKOGSUTRUSTNING FÖR TRAKTORN

SKOGSUTRUSTNING FÖR TRAKTORN SKOGSUTRUSTNING FÖR TRAKTORN SKOGSUTRUSTNING FÖR TRAKTORN Överlägsen kompetens inom skogsmaskiner Kesla Oyj är en stark utvecklare av skogsteknologin som producerar högklassiga finländska skogsmaskiner

Läs mer

Hiab Loglift kortvirkeskranar

Hiab Loglift kortvirkeskranar Hiab Loglift kortvirkeskranar Produktbroschyr De professionellas val! En snabb och slitstark kran är värdefull då virke kapat i bestämd längd hanteras; då fl yter arbetet och virket sätts i rörelse. Hiab

Läs mer

INDIANER SOM INTE LÄMNAR FOTSPÅR I SKOGEN!

INDIANER SOM INTE LÄMNAR FOTSPÅR I SKOGEN! ENTRACON fokuserar på utveckling, tillverkning, försäljning och service av små och medelstora ekologiska skogsmaskiner, som lätt kan konverteras för fler användningsområden inom skogsbruket. Lågt marktryck,

Läs mer

EN SKÖRDARE MED VERKLIG RÅSTYRKA PONSSE SCORPION

EN SKÖRDARE MED VERKLIG RÅSTYRKA PONSSE SCORPION EN SKÖRDARE MED VERKLIG RÅSTYRKA PONSSE SCORPION SKÖRDAREN PONSSE SCORPION ÖVERLÄGSEN KRAFT OCH ERGONOMI Otrolig sikt och styrförmåga, oslagbar stabilitet, kraft och produktivitet med miljön i åtanke och

Läs mer

FRÅN MILJÖVÅRD TILL ENTREPRENAD

FRÅN MILJÖVÅRD TILL ENTREPRENAD FRÅN MILJÖVÅRD TILL ENTREPRENAD FLISHUGGAR VI TALAR AV ERFARENHET Flishuggarna från Junkkari är av typen skivhuggar. Företaget har redan över 0 års erfarenhet av tillverkning och en totalproduktion på

Läs mer

Kraftfull, stabil OCH. ergonomi

Kraftfull, stabil OCH. ergonomi Kraftfull, stabil OCH ergonomi PONSSE ergo PRODUKTIVITET, EKONOMI OCH ERGONOMI I ETT PAKET PONSSE Ergo är en mångsidig skördare för olika förhållanden och finns både som sex- och åttahjuling. Den kraftfulla

Läs mer

SKOGSUTRUSTNING FÖR TRAKTORN

SKOGSUTRUSTNING FÖR TRAKTORN SKOGSUTRUSTNING FÖR TRAKTORN SKOGSUTRUSTNING FÖR TRAKTORN Överlägsen kompetens inom skogsmaskiner Kesla Oyj är en stark utvecklare av skogsteknologin som producerar högklassiga finländska skogsmaskiner

Läs mer

Entreprenadvagnar Extra kraftig konstruktion

Entreprenadvagnar Extra kraftig konstruktion Entreprenadvagnar Extra kraftig konstruktion Unitransporter Tippbara maskintransportvagnar i kraftig konstruktion för transporter av trädgårdsmaskiner, cementblandare, entreprenadmaskiner m.m. Vagnarna

Läs mer

"Patu-kvalitet från Finland med över 40 års erfarenhet"

Patu-kvalitet från Finland med över 40 års erfarenhet KRANAR OCH VAGNAR "Patu-kvalitet från Finland med över 40 års erfarenhet" Patu och Foresteri, kvalitetsmärkena från Keslas skogsmaskinsgrupp, kan du möta runt om i världen. Hos Kesla har det under företagets

Läs mer

JONSERED 1188S KAPACITET 12 tonmeter

JONSERED 1188S KAPACITET 12 tonmeter JONSERED 1188S KAPACITET 12 tonmeter PRODUKTBROSCHYR LOGLIFT 118S EN ARBETSHÄST PÅ 12 tonmeter Denna kran för hantering av kortvirke finns tillgänglig i flera olika räckvidder från 7,9 upp till 10,1 meter.

Läs mer

ETT KLART EFFEKTIVARE KRAFTPAKET PONSSE BUFFALO

ETT KLART EFFEKTIVARE KRAFTPAKET PONSSE BUFFALO ETT KLART EFFEKTIVARE KRAFTPAKET PONSSE BUFFALO EN OSTOPPBAR KRAFT DRAGKRAFT I ALL SLAGS TERRÄNG Utöver motoruppgraderingen ruvar 2015 års PONSSE Buffalo på en rad andra förbättringar. Vi har förbättrat

Läs mer

ETT HELT UPPGRADERAT KRAFTPAKET PONSSE BEAR

ETT HELT UPPGRADERAT KRAFTPAKET PONSSE BEAR ETT HELT UPPGRADERAT KRAFTPAKET PONSSE BEAR NYA PONSSE BEAR KRAFT, PRODUKTIVITET OCH ARBETSGLÄDJE Helt nya PONSSE Bear är en sann skogens konung. Den representerar bästa tänkbara prestanda, produktivitet

Läs mer

LÅG BAKRE RAM Tack vare den låga bakre ramen är sikten bakåt bra och konstruktionen gör det möjligt att koppla redskapen även ovanför motorhuven.

LÅG BAKRE RAM Tack vare den låga bakre ramen är sikten bakåt bra och konstruktionen gör det möjligt att koppla redskapen även ovanför motorhuven. HYDRAULIK Willeredskapsbärare är som standard utrustade med ett mångsidigt hydraulsystem. Det gör det möjligt att använda ett mycket brett sortiment av olika redskap. MIDJESTYRNING Tack vare att maskinerna

Läs mer

FRÅN MILJÖVÅRD TILL ENTREPRENAD

FRÅN MILJÖVÅRD TILL ENTREPRENAD FRÅN MILJÖVÅRD TILL ENTREPRENAD FLISHUGGAR VI TALAR AV ERFARENHET Flishuggarna från Junkkari är av typen skivhuggar. Företaget har redan över 0 års erfarenhet av tillverkning och en totalproduktion på

Läs mer

Kronos 8020. Kronos 8020L + Valtra N123. Kronos 8020 L Kronos 8020

Kronos 8020. Kronos 8020L + Valtra N123. Kronos 8020 L Kronos 8020 Forest SV 2 3 Kronos 8020 kan fås med tre olika bomlängder. 8020 är Kronos starkaste och mest robusta kranserie. Modellen har genomgått test som påvisat kranens styrka och pålitlighet i praktiken. De stora

Läs mer

Historien om hur allt började

Historien om hur allt började FARMA Kollektion 2 Historien om hur allt började Leif Fors, grundare av Fors Mekaniska Werkstad (Fors MW) är en sann entreprenör. Som så ofta med entreprenörer är det inte målet i sig som är lockande utan

Läs mer

Skördare 1070E/1170E VOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS

Skördare 1070E/1170E VOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS Skördare 1070E/1170E PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS REVOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME REVOLUTIO VOLUTION ON John Deeres nya skördare 1070E och 1170 E är både smidiga och högpresterande,

Läs mer

PROFIPRO PROFI 50 HARVESTER

PROFIPRO PROFI 50 HARVESTER PROFIPRO PROFI 50 HARVESTER PROFI 50 Effektiv Profi 50 är en skogsmaskin som lämpar sig för varierande terränger. Skogsmaskinen går på ett obehindrat och skonsamt sätt även på mjuka marker. Tack vare en

Läs mer

2009-2010 Swe AVESTA-VAGNEN. Skogs- och flakvagnar för ATV. Translations for this brochure can be found on our website. www.avestavagnen.

2009-2010 Swe AVESTA-VAGNEN. Skogs- och flakvagnar för ATV. Translations for this brochure can be found on our website. www.avestavagnen. 2009-2010 Swe AVESTA-VAGNEN Skogs- och flakvagnar för ATV Translations for this brochure can be found on our website. www.avestavagnen.se Störst utbud i Sverige - Vagnar för alla behov! Sida 2 FAQ - Frågor

Läs mer

EKONOMISK OCH EFFEKTIV PONSSE BEAVER

EKONOMISK OCH EFFEKTIV PONSSE BEAVER EKONOMISK OCH EFFEKTIV PONSSE BEAVER STABIL OCH SMIDIG ETT VERKLIGT KRAFTPAKET FÖR GALLRINGSPLATSER PONSSE Beaver är en tillförlitlig och mångsidig skördare från tät förstagallring till föryngringsavverkning.

Läs mer

w w w. k r a n m a n. c o m

w w w. k r a n m a n. c o m När du satsar på kvalité ATV Vagn T1900e med Kranman 30-60 Art.nr KP1350e extrautrustad med art.nr KU90, RS1900e, RS1120 och HV500 Vagn T1750 med Kranman 30-50 Art.nr KP1133 extrautrustad med art.nr HJ26-12,

Läs mer

Innovation inom transport

Innovation inom transport Innovation inom transport gpd8 SJÄLVSTYRANDE LYFTBARA TVÅNGSSTYRDA Rojo Trailer har nyligen uppdaterat sina låglastande trailers GP och GPD, som fått avsevärt högre prestanda. Den nya versionen har optimerad

Läs mer

Grävaggregat serie 3-4 - 5-6 - 7

Grävaggregat serie 3-4 - 5-6 - 7 Grävaggregat 3-4 - 5-6 - 7 Serie 3 HOBBY TRÄDGÅRD Grävaggregat med sidoförflyttbar ram och mekanisk låsning, för 180 svängradie med 1 cylinder (patenterat) Oberoende hydraulsystem med 11 l/ min pump, växellåda

Läs mer

HYPRO 755. NYHET! Hypro Fällgrip FG45 finns nu även i utförandet energigrip som gör det möjligt att kapa buskage och upp till 35 cm grova stammar!

HYPRO 755. NYHET! Hypro Fällgrip FG45 finns nu även i utförandet energigrip som gör det möjligt att kapa buskage och upp till 35 cm grova stammar! HYPRO 755 NYHET! Hypro Fällgrip FG45 finns nu även i utförandet energigrip som gör det möjligt att kapa buskage och upp till 35 cm grova stammar! FG45 HYPRO 755 hjulburen En hjulburen 755 belastar inte

Läs mer

SKÖRDARAGGREGAT SKOGSTEKNOLOGISK TOTALKOMPETENS

SKÖRDARAGGREGAT SKOGSTEKNOLOGISK TOTALKOMPETENS SKÖRDARAGGREGAT SKGSTEKNLGISK TTALKMPETENS 1 SKÖRDARAGGREGAT 16RH 16RHS 18RH 18RHS SKÖRDAR TEKNLGISK AUKTRITET ÖVERLÄGSEN SLITSTYRKA CH UTRUSTNING Keslas långa erfarenhet av skogsteknologi har gett företaget

Läs mer

FR28 SKOTARE. För högkvalitativ gallring

FR28 SKOTARE. För högkvalitativ gallring FR28 SKOTARE För högkvalitativ gallring FR28 Skotare Sampo Rosenlew har svarat på kundernas förfrågan genom att utforma FR28 skotare som är optimerad för gallringsarbeten. Denna skotare, med en last kapacitet

Läs mer

HIAB T-kranar Klass 0,9-3,3 tm

HIAB T-kranar Klass 0,9-3,3 tm HIAB T-kranar Klass 0,9-3,3 tm Lätta teleskopkranar www.hiab.com Lättvikslösningen T-kranar Klass 0,9-3,3 tm Lätta och kraftfulla T-kranar T-kranarna från HIAB har mycket låg vikt och är dessutom små

Läs mer

Combikran Instruktionsbok och Reservdelsförteckning

Combikran Instruktionsbok och Reservdelsförteckning Combikran Instruktionsbok och Reservdelsförteckning Industrigatan 3 467 40 Grästorp Tel: 0514-10505 Fax: 0514-51878 www.sonnys.se info@sonnys.se Rätt till ändring av specifikation förbehålls Observera

Läs mer

AVESTA-VAGNEN SKOGS- OCH FLAKVAGNAR FÖR ATV

AVESTA-VAGNEN SKOGS- OCH FLAKVAGNAR FÖR ATV 2011 Swe AVESTA-VAGNEN SKOGS- OCH FLAKVAGNAR FÖR ATV Translations for this brochure can be found on our website. www.avestavagnen.se Störst utbud i Sverige - Vagnar för alla behov! Sida 2 FAQ - Frågor

Läs mer

Hiab T-kranar Klass 0,9 3,3 tm

Hiab T-kranar Klass 0,9 3,3 tm Hiab T-kranar Klass 0,9 3,3 tm Produktbroschyr Lättviktslösningen Hiab T-kranar Klass 0,9 3,3 tm Lätta och kraftfulla T-kranar T-kranarna från Hiab har mycket låg vikt och är dessutom små och kompakta.

Läs mer

Kronos 8020. Kronos 8020 + Valtra N141. Kronos 8020 XL Kronos 8020

Kronos 8020. Kronos 8020 + Valtra N141. Kronos 8020 XL Kronos 8020 Forest SV 2 3 Kronos 8020 kan fås med tre olika bomlängder. 8020 är Kronos starkaste och mest robusta kranserie. Modellen har genomgått test som påvisat kranens styrka och pålitlighet i praktiken. De stora

Läs mer

Hultdin System AB - En av världens ledande utvecklare och tillverkare av komponenter till det mekaniserade skogsbruket ger sig nu in på

Hultdin System AB - En av världens ledande utvecklare och tillverkare av komponenter till det mekaniserade skogsbruket ger sig nu in på ENTREPRENADSERIE Hultdin System AB - En av världens ledande utvecklare och tillverkare av komponenter till det mekaniserade skogsbruket ger sig nu in på entreprenadsidan. Huvudkontoret och tillverkning

Läs mer

DET KOMPLETTA SKOGSPROGRAMMET

DET KOMPLETTA SKOGSPROGRAMMET DET KOMPLETTA SKOGSPROGRAMMET EN TRYGG INVESTERING Multiforest skogsvagnar och kranar gör din traktor till ett kraftfullt skogsekipage, vilket gör arbetet i skogen snabbt, effektivt och roligt varje dag,

Läs mer

Tippvagnar. Universalvagn för transport av i stort sett alla material.

Tippvagnar. Universalvagn för transport av i stort sett alla material. vagnar FARMER 140BT Universalvagn för transport av i stort sett alla material. Vagnens sidor är 150 cm höga, varav den översta lämmen på 100 cm kan nedmonteras så att sidhöjden bara är 50 cm. De avtagbara

Läs mer

Skördare 1270E/1470E VOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS

Skördare 1270E/1470E VOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS Skördare 1270E/1470E PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS REVOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME REVOLUTIO VOLUTION ON Den avancerade tekniken i John Deeres E-serieskördare ger en mycket hög

Läs mer

ETT SMIDIGT OCH PRODUKTIVT KRAFTPAKET PONSSE WISENT

ETT SMIDIGT OCH PRODUKTIVT KRAFTPAKET PONSSE WISENT ETT SMIDIGT OCH PRODUKTIVT KRAFTPAKET PONSSE WISENT SMIDIGHET OCH KRAFT FÖR KRÄVANDE FÖRHÅLLANDEN PONSSE Wisent är en kraftfull allround skotare, lämplig för en mängd uppgifter från gallring till föryngringsavverkning.

Läs mer

Svenska 130/160. LEGUAN Member of Avant Group

Svenska 130/160. LEGUAN Member of Avant Group Svenska 130/160 LEGUAN Member of Avant Group Leguan - föregångare Leguan Lifts var den första tillverkaren i 1994 som kom ut med självgående mobila arbetsplattformar, utrustade med stödben. Leguan har

Läs mer

PRODUKTKATALOG. skogsvagnar.com

PRODUKTKATALOG. skogsvagnar.com PRODUKTKATALOG skogsvagnar.com Företaget med stora öron Nordic Machine Systems levererar skogsmaskiner och diverse utrustning till skogsbruk, alltifrån traktordragna huggarvagnar till skördare och skotare.

Läs mer

Säkerheten är viktig vid arbete med kabel. Dels för maskinföraren men också för eventuella personer som jobbar i närheten av maskinen.

Säkerheten är viktig vid arbete med kabel. Dels för maskinföraren men också för eventuella personer som jobbar i närheten av maskinen. Ombyggnad av elledning. Arbetet innebär resning av nya stolpar, montering av ledning med hjälp av lift samt nedmontering av gamla stolpar. VI VET HUR DIN VARDAG SER UT Linjearbete och kabelplöjning innebär

Läs mer

Historien om hur allt började

Historien om hur allt började FARMA Kollektion 2 Historien om hur allt började Leif Fors, grundare av Fors Mekaniska Werkstad (Fors MW) var en sann entreprenör. Som så ofta med entreprenörer är det inte målet i sig som är lockande

Läs mer

Siwa. Finsnittvagnar Ensilagevagnar. foderproduktion

Siwa. Finsnittvagnar Ensilagevagnar. foderproduktion Rapide Siwa Finsnittvagnar Ensilagevagnar foderproduktion Schuitemaker Machines BV etablerades 1919 som tillverkare av maskiner för lantbruk och industri. Tack vare många års erfarenhet har Schuitemaker

Läs mer

w w w. k r a n m a n. c o m

w w w. k r a n m a n. c o m När du satsar på kvalité T r a k t o r v a g n a r w w w. k r a n m a n. c o m Art.nr KP5000 extrautrustad med art.nr HV600, 4st ST5000 och KST19 Standardhjul 400-60x15.5 Standardutrustad med hydraulisk

Läs mer

Ideen bewegen mehr PRODUKTÖVERSIKT REHABTEKNIK TRANSPORTTEKNIK MEDICINTEKNIK

Ideen bewegen mehr PRODUKTÖVERSIKT REHABTEKNIK TRANSPORTTEKNIK MEDICINTEKNIK Ideen bewegen mehr > PRODUKTÖVERSIKT REHABTEKNIK TRANSPORTTEKNIK MEDICINTEKNIK AAT Alber Antriebstechnik GmbH Ehestetter Weg 11 D-72458 Albstadt Tfn.: 0049 74 31.12 95-0 Fax: 12 95-35 www.aat-online.de

Läs mer

För tuffa tag i skogen.

För tuffa tag i skogen. För tuffa tag i skogen. 1 2 Byggd för hårda tag i skogen Mohedas svensktillverkade skogsvagnar är konstruerade för hårt arbete i våra nordiska skogar. Våra årstider ställer speciella krav på funktion och

Läs mer

S M D. Den nya generationens såmaskiner

S M D. Den nya generationens såmaskiner S M D Den nya generationens såmaskiner De nya såmaskinsmodellerna från Junkkari har indelats i tre olika serier. Tack vare modulkonstruktionen kan du enkelt välja olika redskap för olika behov. Och i traditionell

Läs mer

KOMPLETT VAGNSPROGRAM Designade av nordiska lantbrukare

KOMPLETT VAGNSPROGRAM Designade av nordiska lantbrukare KOMPLETT VAGNSPROGRAM Designade av nordiska lantbrukare DESIGNADE AV NORDISKA LANTBRUKARE KONSTANT UTVECKLING AV VAGNARNA MI tippvagnsprogram består i dag av 5 serier av tippvagnar med lastkapacitet på

Läs mer

EN URSTARK SKOTARE I DEN TYNGRE KLASSEN PONSSE BUFFALOKING

EN URSTARK SKOTARE I DEN TYNGRE KLASSEN PONSSE BUFFALOKING EN URSTARK SKOTARE I DEN TYNGRE KLASSEN PONSSE BUFFALOKING UTNYTTJA KING SIZE FÖRDELAR TILL FULLO PONSSE BuffaloKing har en kraftfull K100+ kran, stor bärkraft, en effektiv Mercedes Benz motor och en robust

Läs mer

När du satsar på kvalité A T V. w w w. k r a n m a n. c o m

När du satsar på kvalité A T V. w w w. k r a n m a n. c o m När du satsar på kvalité A T V w w w. k r a n m a n. c o m Vagn T1900e med Kranman 30-60 T1900e 4WD Nu med hög och lågväxel som standard Hydraulaggregat KS974 för T1900e Dumpersflak Art.nr FL250 Utskjutskran

Läs mer

När du satsar på kvalité ATV. www.kranman.com

När du satsar på kvalité ATV. www.kranman.com När du satsar på kvalité ATV Vagn T1900e med Kranman 30-60 Vagn T1900e Art.nr KP1350e extrautrustad med art.nr KU90, RS1900e, RS1120 och HV500 Vagn T1900e Vagn T1900e Utskjutskran KU90 Hjul Kranman 26-12x12

Läs mer

I sitt rätta element.

I sitt rätta element. 0510-1 SE 950F I sitt rätta element. Kraftiga mot- eller medlut klarar 950F lätt och säkert. Logiska, smidiga reglage och den starka motorns överskottskraft ger dig alltid full kontroll. Du kan välja till

Läs mer

När du satsar på kvalité ATV. www.kranman.com

När du satsar på kvalité ATV. www.kranman.com När du satsar på kvalité ATV Griplastarvagn T1900ex Griplastarvagn T1900ex Hjul 26x12.00-12 8 lagers Boggiarm Ramstyrning Griplastarvagn T1900ex inkl K30-50 och hyd.aggregat 4WD med automatiskt friläge

Läs mer

Telestack TS 542 teleskopisk Radiellt transportband TEKNISK SPECIFIKATION

Telestack TS 542 teleskopisk Radiellt transportband TEKNISK SPECIFIKATION Telestack TS 542 teleskopisk Radiellt transportband TEKNISK SPECIFIKATION Telestack TS 542 teleskopisk Radiell stackläggartransportör TELESTACK TS-542 Teknisk specifikation 1. Övergripande dimensioner.

Läs mer

HIAB 220 C Kapacitet 21 tm

HIAB 220 C Kapacitet 21 tm HIAB 220 C Kapacitet 21 tm Produktbroschyr www.hiab.se För hastighet och effektivitet HIAB 220 C tillhandahåller prestanda Den enastående HIAB 220 C kombinerar kraften och styrkan hos en större kran med

Läs mer

ETT STABILT OCH ERGONOMISKT KRAFTPAKET PONSSE ERGO

ETT STABILT OCH ERGONOMISKT KRAFTPAKET PONSSE ERGO ETT STABILT OCH ERGONOMISKT KRAFTPAKET PONSSE ERGO PRODUKTIVITET, EKONOMI OCH ERGONOMI I ET PAKET Mångsidiga och kraftfulla PONSSE Ergo har genomgått en omfattande uppgradering. Ännu mer produktiva, komfortabla

Läs mer

Gödselvagnar. Gödselvagnar Slangramper Nedmyllare Gödseltrailers Bufferttankar. www.ap-gyllevogne.dk

Gödselvagnar. Gödselvagnar Slangramper Nedmyllare Gödseltrailers Bufferttankar. www.ap-gyllevogne.dk Gödselvagnar Gödselvagnar Slangramper Nedmyllare Gödseltrailers Bufferttankar www.ap-gyllevogne.dk Effektivitet och driftsäkerhet Många års erfarenhet AP Gyllevogne AS har mer än 20 års erfarenhet när

Läs mer

SKOTARE. skogsmaskiner för rationellt skogsbruk

SKOTARE. skogsmaskiner för rationellt skogsbruk skogsmaskiner för rationellt skogsbruk FIRST IN FOREST Egentligen startade vår historia redan i början av femtiotalet med att Börje Karlsson, grundaren till ROTTNE INDUSTRI AB, hjälpte sin far att köra

Läs mer

PRODUKTIV FLEXIBILITET INOM AVVERKNING PONSSE BUFFALODUAL

PRODUKTIV FLEXIBILITET INOM AVVERKNING PONSSE BUFFALODUAL PRODUKTIV FLEXIBILITET INOM AVVERKNING KOMBIMASKINEN SOM TAR FLEXIBILITETEN TILL NÄSTA NIVÅ PONSSE BuffaloDual är en effektiv skördare och kraftfull skotare i ett till samma driftkostnader som för en enda

Läs mer

Hjullastare 2,8-8,0 ton

Hjullastare 2,8-8,0 ton Hjullastare 2,8-8,0 ton Atlas Weyhausen GmbH & Co. KG är ett medelstort, traditionellt tyskt oberoende företag. Ursprunget går tillbaka till 1919 då företaget startades av Hinrich Weyhausen KG, med säte

Läs mer

Potatissättare i GL 32 B-serien. Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment

Potatissättare i GL 32 B-serien. Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment Potatissättare i GL B-serien Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment Utformad för växande framgång: GL B-serien Perfekt för potatisodling med kvalitet: när den -radiga potatissättaren

Läs mer

LOGSET TH skördaraggregat

LOGSET TH skördaraggregat LOGSET TH skördaraggregat 2 Effektivitet utan kompromisser TH75 kan utrustas med en barkningssats för eukalyptusträd. Den synkroniserade matarkretsen, de parallellstyrda kvistningsknivarna och matarhjulen

Läs mer

PÖTTINGER TOP / TOP C

PÖTTINGER TOP / TOP C PÖTTINGER TOP / TOP C Dubbelsträngläggare för sido- och mittsträng 97+027.13.0813 Dubbelsträngläggare för varje användning PÖTTINGER har nu ett brett utbud av nya dubbelsträngläggare för sido- och mittsträngar.

Läs mer

produktbroschyr DF254/304 & DF354/404 1/7

produktbroschyr DF254/304 & DF354/404 1/7 produktbroschyr DF254/304 & DF354/404 1/7 Dongfeng 304 och 404 är i standardutförande utrustade med fyrhjulsdrift, ställbart mellan 2WD & 4WD, servostyrning, hydrauluttag 2+2 uttag bak med ventilpaket

Läs mer

HÖGSTA BETYG FÖR EFFEKTIVITET

HÖGSTA BETYG FÖR EFFEKTIVITET HÖGSTA BETYG FÖR EFFEKTIVITET PONSSE GAZELLE SMIDIGHET OCH KRAFT I ETT KOMPAKT PAKET PONSSE Gazelle är liten till storleken men stor när det gäller kraft. Lätt vikt och jämn viktfördelning kombineras med

Läs mer

Lätta och portabla lyftar. Bockkranar Svängkranar Pyramidlyftar

Lätta och portabla lyftar. Bockkranar Svängkranar Pyramidlyftar Lätta och portabla lyftar Bockkranar Svängkranar Pyramidlyftar Vi gör det svåra lyftet lättare David den flyttbara bockkranen Vårt fokus på expansion och utveckling har gjort oss till en av de ledande

Läs mer

För den krävande användaren

För den krävande användaren Traktorvagnar För den krävande användaren Multiva släpvagnarna har utvecklats för att motsvara användarnas behov. Multiva är släpvagnen för dig som uppskattar effektivitet, funktion och hållbarhet vid

Läs mer

SVENSKTILLVERKADE KVALITETSMASKINER SEDAN 1910. www.faxes.se 330 26 BURSERYD TEL 0371-500 08 FAX 0371-50048

SVENSKTILLVERKADE KVALITETSMASKINER SEDAN 1910. www.faxes.se 330 26 BURSERYD TEL 0371-500 08 FAX 0371-50048 SVENSKTILLVERKADE KVALITETSMASKINER SEDAN 1910 330 26 BURSERYD TEL 0371-500 08 FAX 0371-50048 FÖRETAGSPRESENTATION Faxes Fabriks AB är anrikt familjeföretag grundat 1910. Tillverkningen av vedmaskiner

Läs mer

A-serien A 72 A 82 A 92

A-serien A 72 A 82 A 92 A-serien A 72 A 82 A 92 SE Innehåll Inbyggd styrka 3 Hytt 4-5 Transmission och kraftöverföring 6 Motor 7 Hydraulik 8-9 Tekniska specifikationer 10 Extrautrustning 11 Valtra service 11 2 Inbyggd styrka

Läs mer

Svenska. Arbetsplattformar. Föregångaren - 125 Allt i ett - 135 Solid och stabil - 160. Member of AVANT Group

Svenska. Arbetsplattformar. Föregångaren - 125 Allt i ett - 135 Solid och stabil - 160. Member of AVANT Group Svenska Arbetsplattformar Föregångaren - 125 Allt i ett - 135 Solid och stabil - 160 Member of AVANT Group Leguan arbetsplattformar är konstruerade för tunga professionella jobb och för uthyrning. Det

Läs mer

EXAKTKOMBI JC XL ORIGINALET FRÅN TUME.

EXAKTKOMBI JC XL ORIGINALET FRÅN TUME. EXAKTKOMBI JC EXAKTKOMBI JC XL ORIGINALET FRÅN TUME. Kombisåmaskinernas vägvisare. Tume var den första tillverkaren som lanserade en kombisåmaskin utrustad med en hjulsektion bakom maskinen. Maskinen blev

Läs mer

Svenska. Twin Demolition. Ett nytt koncept för demolering

Svenska. Twin Demolition. Ett nytt koncept för demolering Svenska Twin Demolition Ett nytt koncept för demolering ROBOT 185 Nytänkande inom rivningsrobotar Teleskopbom ger 46 cm extra räckvidd och anpassning vid krävande applikationer Speciella polykarbonatskydd

Läs mer

Bale Wrapper Specialists. Tanco Rundbalsinplastare

Bale Wrapper Specialists. Tanco Rundbalsinplastare Bale Wrapper Specialists Tanco Rundbalsinplastare Tanco Rundbalsinplastare För maskinstationer och lantbrukare runt om i världen är Tanco valet när det gäller rundbalsinplastare. Med över 20 års erfarenhet

Läs mer

Innovation inom transport

Innovation inom transport Innovation inom transport GR GRS LYFTBARA AXLAR TVÅNGSSTYRDA AXLAR grs 4+2 - pvl 1x ROJOs semi-trailers serie GR och GRS konfigureras med olika kombinationer av extra låg lastyta och avbröstbar svanhals.

Läs mer

KESLA PATU KESLAFORESTERI. Skogsvagnar. Uplifting Innovations. Uplifting Innovations PATU XS KONTAKTA OSS I DAG:

KESLA PATU KESLAFORESTERI. Skogsvagnar. Uplifting Innovations. Uplifting Innovations PATU XS KONTAKTA OSS I DAG: KESLA PATU Uplifting Innovations KESLAFORESTERI PATU XS Timmerkranar Skogsvagnar Skördaraggregat Personlifter Flishuggar KONTAKTA OSS I DAG: Uplifting Innovations Kesla-kvalitet från Finland med över 45

Läs mer

Kompaktklassen HD 5/15 C Plus

Kompaktklassen HD 5/15 C Plus Kompaktklassen HD 5/15 C Plus Kompakt och kraftfull allroundmaskin för snabb och grundlig rengöring på gården, i verkstaden, av företagets vagnpark och maskiner. 10 m stålarmerad högtrycksslang med förlängt

Läs mer

När du vill ha mycket för pengarna

När du vill ha mycket för pengarna När du vill ha mycket för pengarna Olby-vagnen är alternativet för dig som vill ha mycket för pengarna. Tankvagnens unika byggnadssätt ger en låg tyngdpunkt och goda transportegenskaper. En skräddarsydd

Läs mer

Avstånd mellan ben E Egenvikt kg 2 3,5 4,5 5 5,4 9

Avstånd mellan ben E Egenvikt kg 2 3,5 4,5 5 5,4 9 PALLBOCKAR PALLBOCKAR / AXEL Artnr 57770 57771 57772 57773 57774 57775 Benämning SN15A SN15B SN30 SN50 SN80A SN80B Kraftiga och stabila Axel / pallbockar med 8 styck lyfthöjds positioner. Lämpliga för

Läs mer

En stor liten nyhet!

En stor liten nyhet! Svenska En stor liten nyhet! AVANT för alla behov AVANT utvecklade en helt ny maskin som fattades på marknaden. Med modern teknik och gedigen erfarenhet tillverkades AVANT 218/220 - en midjestyrd kompaktlastare

Läs mer

TINGER T UNIVERSELL FLYTANDE SLÄPVAGN

TINGER T UNIVERSELL FLYTANDE SLÄPVAGN TINGER T UNIVERSELL FLYTANDE SLÄPVAGN MER ÄN BARA EN SLÄPVAGN Tusentals ATV, fyrhjulingar, skoter, och bilägare berömer släpvagnarna Tinger T för sin mångsidighet. Den universella Tinger-vagnen bjuder

Läs mer

Pöttinger TOP. Strängläggare med centrerad strängplacering 97+023..0910

Pöttinger TOP. Strängläggare med centrerad strängplacering 97+023..0910 Pöttinger TOP Strängläggare med centrerad strängplacering 97+023..0910 TOP s-line Strängläggare med centrerad strängplacering, två och fyra rotorer Pöttinger har utvecklat en ny rotorlyft, med en lutande

Läs mer

LASTARE. 3248/A 3248/TA med hytt. Lastaren med system Vi förstår vad du behöver. Tillförlitlig. Kraftfull Tillförlitlig Helt enkelt övertygande

LASTARE. 3248/A 3248/TA med hytt. Lastaren med system Vi förstår vad du behöver. Tillförlitlig. Kraftfull Tillförlitlig Helt enkelt övertygande LASTARE 3248/A 3248/TA med hytt Lastaren med system Vi förstår vad du behöver. Tillförlitlig Kraftfull Tillförlitlig Helt enkelt övertygande 3248/A för panoramasikt, se det du lastar Säker skyddshytt.

Läs mer

4-SERIE BIOGAS. Biogas för en renare värld. www.ravo4.com

4-SERIE BIOGAS. Biogas för en renare värld. www.ravo4.com 4-SERIE BIOGAS Biogas för en renare värld www.ravo4.com www.ravo4.com RAVO 4-Serie, biogas Tillverkad för en renare sopning. Världens första sopmaskin med biogasmotor. Biogas: Ert rena val! Fler och fler

Läs mer

Tredäckat sorteringsverk i populär serie

Tredäckat sorteringsverk i populär serie maskin mekano Tredäckat sorteringsverk i populär serie Maskin Mekanos 900-serie är 000-talets dominant inom svensk sortering. Med sin höga kapacitet och stora flexibilitet har den vunnit respekt inom en

Läs mer

LYFTKRAFT FÖR FRAMTIDEN LASTBILSKRANAR FÖR RECYCLING OCH SKOGSTRANSPORTER

LYFTKRAFT FÖR FRAMTIDEN LASTBILSKRANAR FÖR RECYCLING OCH SKOGSTRANSPORTER LYFTKRAFT FÖR FRAMTIDEN LASTBILSKRANAR FÖR RECYCLING OCH SKOGSTRANSPORTER Utgåva 1, april 2016. INDEX FÖRDELAR Timmerbilskranar med inbyggd teknologi 2 5 Starka fakta 6 9 Optioner 10 TEKNISKA SPECIFIKATIONER

Läs mer

I sitt rätta element.

I sitt rätta element. 0510-1 SE 1050H I sitt rätta element. Stabiliteten i längdled låter dig arbeta i kraftiga medlut också på full räckvidd. Förarmiljön är skön och ergonomisk med låg ljudnivå, behagligt klimat och suverän

Läs mer

ETT KLART EFFEKTIVARE KRAFTPAKET PONSSE BUFFALO

ETT KLART EFFEKTIVARE KRAFTPAKET PONSSE BUFFALO ETT KLART EFFEKTIVARE KRAFTPAKET PONSSE BUFFALO EN OSTOPPBAR KRAFT DRAGKRAFT I ALL SLAGS TERRÄNG Utöver uppgraderingen av motorn, döljer PONSSE Buffalo många fler förbättringar under ytan. Vi har förbättrat

Läs mer

Vedmaskiner från Mora

Vedmaskiner från Mora Vedmaskiner från Mora Vedmaskiner från Mora Per Wikstrand AB är ett svenskt företag med mångårig erfarenhet av maskiner för rationell och säker vedhantering. Kvalitetstänkandet står i första ledet och

Läs mer