Tillsammans skapar vi framtidens Stockholm

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Tillsammans skapar vi framtidens Stockholm"

Transkript

1 Tillsammans skapar vi framtidens Stockholm

2 Nyproduktion Nyproduktion var Einar Mattssons grundidé och vi har bevarat vår konkurrenskraft genom årtiondena. I dag är vi en trygg och pålitlig entreprenör som hjälper fastighetsägaren till långsiktig lönsamhet. Vi utför flerbostadsprojekt från ax till limpa och är gärna delaktiga i tidiga skeden. Då vi också bygger för egen förvaltning vet vi vad som är viktigt ur fastighetsägarens perspektiv. I samarbete med kunden hittar vi de rätta lösningarna som ger både kostnadseffektiv projektering och produktion, attraktiva bostäder och lönsam drift. Våra investeringskalkyler blir träffsäkra tack vare vår egen gedigna erfarenhet och vårt breda kontaktnät av leverantörer. Einar Mattsson använder alltid beprövade material och metoder och vi vänder oss endast till pålitliga samarbetspartners. Vi har lagt ned ett omfattande arbete på att utveckla våra processer och rutiner för produktion, inköp och kontroll. Därför kan vi erbjuda den mindre entreprenörens smidighet i kombination med inarbetade processer för att hålla ett projekts ramar. Allt arbete präglas av ett processtänkande som säkrar kvalitet, tid, ekonomi och miljö. Einar Mattsson Byggnads AB och projektledaren Ebab har gjort ett jättebra jobb, byggtiden blev tre, fyra månader kortare än beräknat och budgeten hålls. Lars Kinneholm portföljförvaltare på SEB Trygg Liv, om kvarteret St Katrineberg i Liljeholmen BILD: TOTAL ARKITETKUR & URBANISM

3 Totalrenovering När vi totalrenoverar ett hus utgår vi helt från fastighetsägarens behov och synsätt. Vi vill vara med så tidigt som möjligt för att hitta de bästa vägarna till större avkastning, gärna i samverkan med kunden. Vi erbjuder oss att ta ett helhetsgrepp kring renoveringen, från tidig projektering till genomförande och överlämning av en nyckelfärdig produkt. Med erfarenhet och kreativitet tittar vi alltid på möjligheterna att utöka volymen eller genomföra ändringar och konverteringar. Samtidigt är vi lyhörda för vår uppdrags givares önskemål och etablerar en rak kommunikation, där vi kontinuerligt stämmer av saker under resans gång. En unik fördel för Einar Mattsson är att vi har direkt tillgång till kompetensen hos vår förvaltningsverksamhet. På så vis vet vi under projekterings- och byggprocessen vilka val som blir mest gynnsamma för kunden i nästa skede, när det renoverade huset ska förvaltas och generera intäkter för fastighetsägaren. Samtidigt månar vi alltid om att renovera omsorgsfullt och tillvarata tidstypiska detaljer. På uppdrag av Sveafastigheter skapar Einar Mattsson Byggnads AB 462 lägenheter i Vällingby Parkstad, en av landets största kontorskonverteringar någonsin.

4 Stamrenovering Stambyten är omfattande projekt, men genom att visa lyhördhet och omtanke gentemot både uppdragsgivare och boende skapar vi en smidig process från det att behoven analyseras ända tills arbetet är godkänt och klart. Einar Mattsson har lång erfarenhet av att byta stammar och samtidigt renovera kök och/eller badrum. Det är en stor investering för fastighetsägaren och vi kan stötta kunden genom hela processen, från behovsanalys, över förstudie, hyresförhandling, projektering, genomförande till överlämning. Genom bra planering i tidiga skeden skapar vi förutsättningar för en renovering som ger lägre driftskostnader och bättre boendemiljö. Vi levererar god kvalitet, säkerhet och ekonomi inom utsatt tid. Våra specialiserade ROT-team är vana vid kvarboende, arbetar effektivt och tar stor hänsyn till att vi jobbar i någon annans hem. Inte minst kommunicerar vi snabbt och rakt med alla inblandade. En särskild ROT-koordinator ansvarar för direktkontakten med de boende under processen. Vi informerar dem tidigt och ger en tydlig och rättvis bild av hur arbetet ska gå till. Vår ROT-koordinator besvarar de boendes frågor på plats, håller informationsmöten och kvalitetssäkrar tillvalsprocessen.

5 Kommersiella lokaler Att renovera eller bygga om kommersiella lokaler grundar sig alltid i ett affärsdrivet beslut. Einar Mattsson förvaltar egna fastigheter och förstår därför fastighets ägarens intentioner samt kan förverkliga dem på ett bra sätt. Med våra unika insikter om fastighetsägarens affär kan vi bidra till långsiktig lönsamhet genom lyckade lokalanpassningar och renoveringar. Varje uppdrag för med sig sina specifika utmaningar, men med vår gedigna erfarenhet hittar vi alltid de rätta lösningarna. När vi får hjälpa till redan i tidiga skeden garanteras en kostnadseffektiv lokalombyggnad som ökar hyresintäkterna på det sätt som eftersträvas. Genom väl inarbetade processer och kvalitetsrutiner säkerställer vi ett gott utfört arbete som levereras inom överenskomna tidsramar. Vi använder beprövade material och metoder och vänder oss endast till pålitliga samarbetspartners. I samarbete med arkitekter kan vi få rätt gestaltning och funktion utan att nagga på kostnadseffektiviteten och tack vare all den kreativitet och yrkesskicklighet vi besitter lyckas vi med inredningar som sticker ut. Einar Mattsson har varit angelägna om att presentera beräknade kostnader och hela tiden gett oss tydliga vägval under resans gång. Olov Ettefalk förvaltningschef på FAB Svea Artilleri, om renoveringen av Hotel Tapto Oaxen Krog & Slip belönades med Stockholms Läns Hembygdsförbunds Byggnadsvårdspris 2014.

6 Administrativ förvaltning Inom administrativ förvaltning sätter vi alltid fastighetsägarens långsiktiga affär främst. Ett engagerat team fokuserar på att maximera värdet på fastigheten genom att leverera kvalitet och välja rätt väg för framtiden. Vår kundansvarige fokuserar dagligen på att ge varje fastighet en långsiktigt god avkastning. När det gäller bostadshyresförhandling spelar Einar Mattsson en viktig roll på Stockholmsmarknaden. Här är vi ledande och vet hur hyresintäkterna höjs på sikt. Vi hittar också lönsamma lokalhyres gäster som bidrar positivt till såväl fastig heten som omgivningen i stort. För de boende sköts kontakterna av vår bostadskonsulent som de kan vända sig till med alla sina frågor. Tack vare vårt stora egna fastighetsbestånd vet vi hur man planerar underhåll och prioriterar investeringar affärsmässigt rätt. Genom vår interna byggkompetens kan vi leverera kvalificerade och trovärdiga beslutsunderlag. Vi åtar oss även att styra projekt åt fastighetsägaren och hanterar ekonomisk förvaltning, det vill säga bokföring och redovisning. För bostadsrättsföreningar erbjuder vi Fastighetsägarportalen, ett webbaserat verktyg för smidig ekonomisk uppföljning, faktura- och dokumenthantering. Sedan 1950 förvaltar Einar Mattsson fastigheter och vi är bäst i Stockholm på hyresförhandlingar.

7 Teknisk förvaltning Den tekniska förvaltningen ser vi som ett verktyg för fastighetsägaren att bygga värden över tid, samtidigt som akuta problem minimeras. Vi satsar på proaktiv tillsyn, snabb uppföljning av felanmälningar och rapportering till kunden. Teknisk förvaltning handlar om ett engagemang för att hålla husen i gott skick och optimera driften. Underhållet planeras långsiktigt i kontinuerlig dialog med fastighetsförvaltaren och vi är mycket aktiva i vår tillsyn och skötsel av husen. För driftoptimering kommer vi med proaktiva förslag på förbättringar utifrån statistik och fysiska besök. Vi tar fram hållbara lösningar för energieffektivisering och identifierar andra tekniska förbättringsmöjligheter. Vår långa erfarenhet av förvaltning gör att vi vet hur man värnar om de boende. Vår kundtjänst sitter internt och vårt ärendehanteringssystem garanterar att tillsyn och felavhjälpning sköts enhetligt och effektivt, med snabb återkoppling till kunden. Vi har en särskild grupp för felavhjälpande underhåll där det ingår snickare, rörmokare och smeder. Vår trädgårdsgrupp ser till att gårdarna sköts om och är fina året runt. Personalen brinner för att göra ett bra jobb. Thomas Bernsten styrelseordförande, Brf Silvieberg

8 Totalförvaltning Som Stockholm stads största privata hyresvärd vet vi både hur man optimerar driftnettot och förbättrar totalavkastningen på lång sikt. Ett totalt förvaltningsåtagande ger oss bäst förutsättningar att driva fastighetsägarens affär. Vid ett helhetsåtagande samordnar och effektiviserar vi både administrativ och teknisk förvaltning. Fastighetsägaren slipper lägga ned egen tid på samordning och vi når en ännu bättre förståelse för kundens specifika förutsättningar och behov. När vi får full kontroll på alla delar kan vi driva fastighetsägarens affär på bästa sätt. Vår rapportering blir ett gediget underlag att förlita sig på vid det långsiktiga beslutsfattandet kring fastigheterna. Vi högprioriterar tillgänglighet gentemot såväl de boende som kunden. De boende kan vända sig till vår bostadskonsulent och interna kundtjänst. Fastighetsägaren får en enda kontaktyta i form av en kundansvarig som leder ett team bestående av förvaltare, bostadskonsulent, förvaltningsekonom och fastighetstekniker. Tillsammans arbetar de för att både huset och de boende ska må bra, samtidigt som fastighetsvärdet ökar på lång sikt lägenheter förvaltas av Einar Mattsson, varav drygt inom EM-sfären. I och med att Einar Mattsson har ett stort eget fastighetsbestånd förstår de vår affär. Det är naturligt för dem att sköta förvaltningen på ett långsiktigt sätt. Cecilia Thomasson Blomquist kapitalförvaltningschef för PP Pension lägenheter förvaltas på uppdrag av drygt 40 externa kunder.

9 EINAR MATTSSON Einar Mattsson Byggnads AB ingår i koncernen Einar Mattsson, ett byggmästarföretag i Storstockholm med anor från Vår vision är att nästa kapitel ska bli det bästa i både vår egen och stadens historia. Den unika samverkan mellan koncernens byggnads-, fastighets- och projektbolag gör att vi ständigt kan vässa oss i ansträngningarna att erbjuda våra kunder genomtänkta hus, tjänster och lösningar. BJÖRN RAUNIO INFORMATION / HARLAND CREATIONS. OMSLAGSFOTO: ÅKE GUNNARSSON, FOTOINLAGA: MATTIAS HAMRÉN/ÅKE GUNNARSSON EINAR MATTSSON BYGGNADS AB Box 17143, Stockholm BESÖKSADRESS Rosenlundsgatan 58 TELEFON

T E K N I K. Teknisk förvaltning FÖRENINGSANPASSADE TJÄNSTER FÖR BEKYMMERFRITT BOENDE

T E K N I K. Teknisk förvaltning FÖRENINGSANPASSADE TJÄNSTER FÖR BEKYMMERFRITT BOENDE T E K N I K Teknisk förvaltning FÖRENINGSANPASSADE TJÄNSTER FÖR BEKYMMERFRITT BOENDE Föreningar med god ekonomi har en sak gemensamt: välfungerande teknisk förvaltning Att satsa på ett genomtänkt löpande

Läs mer

TL BYGG SÅ BYGGER VI STOLTHET TL BYGG - FÖRETAGET SOM BYGGER STOLTHET

TL BYGG SÅ BYGGER VI STOLTHET TL BYGG - FÖRETAGET SOM BYGGER STOLTHET TL BYGG SÅ BYGGER VI STOLTHET 2 HEJSAN! I denna lilla bok kan du läsa om oss på TL Bygg. Vilka vi är, vad vi gör och varför vi går upp varje morgon och gör det vi gör - och det alltid med ett stort engagemang.

Läs mer

En ansvarsfull fastighetsägare

En ansvarsfull fastighetsägare En ansvarsfull fastighetsägare Vi har rivstartat Folksamgruppens fastighetsverksamhet har gjort ett starkt resultat 2016. Efter att ha förändrat både orga nisation och arbetssätt under 2015 har vi visat

Läs mer

Ulrika Nord, VD Rotpartner Stockholm, dat

Ulrika Nord, VD Rotpartner Stockholm, dat Ulrika Nord, VD Rotpartner Stockholm, dat. 2017-01-30 Innehåll: Det här är Rotpartner Renoveringsstrategi Hyresgästdialogen Exempelprojekt - stambyten Det här är Rotpartner Det här är Rotpartner = en möjlighet

Läs mer

Välkommen till Folksam Fastigheter.

Välkommen till Folksam Fastigheter. Välkommen till Folksam Fastigheter. Välkommen till oss! Vi på Folksam Fastigheter arbetar med att förvalta och utveckla fastigheter. Med en långsiktig horisont och stort hjärta strävar vi efter att ha

Läs mer

Roll, Mål & Sammanhang

Roll, Mål & Sammanhang Roll, Mål & Sammanhang Roll: Fastighetschef på Örebroporten www.orebroporten.se Huvuduppdrag: Bidra till Örebros och Örebroportens framtida utveckling. - Du leder fastighetsavdelningens medarbetare och

Läs mer

VI SKAPAR FRAMTIDENS RESTAURANGER

VI SKAPAR FRAMTIDENS RESTAURANGER VI SKAPAR FRAMTIDENS RESTAURANGER 2-3 SVEA GRUPPEN FRÅN VISION TILL FÄRDIG RESTAURANG Svea är din självklara partner när du vill förverkliga ditt restaurangprojekt, från första ritningen till den dag du

Läs mer

Vi vet vilka som byggt, bygger och planerar att bygga

Vi vet vilka som byggt, bygger och planerar att bygga Vi vet vilka som byggt, bygger och planerar att bygga Projektbevakning = ökad försäljning & nya kunder Bevakning av byggprojekt, upphandlingar och företag kopplade till projekten Som kund hos Byggfakta

Läs mer

ALWAYS ON SITE FASTIGHETSFÖRVALTNING LOKALUTHYRNING FASTIGHETSUTVECKLING FASTIGHETSTRANSAKTIONER

ALWAYS ON SITE FASTIGHETSFÖRVALTNING LOKALUTHYRNING FASTIGHETSUTVECKLING FASTIGHETSTRANSAKTIONER ALWAYS ON SITE FASTIGHETSFÖRVALTNING LOKALUTHYRNING FASTIGHETSUTVECKLING FASTIGHETSTRANSAKTIONER Vi förvaltar och utvecklar fastigheter som om de vore våra egna Joakim Orthén, vd, Nordic PM OM NORDIC

Läs mer

Hållbar Renovering Gör renoveringen till en lönsam investering. 2012-03-21 NCC Construction Sverige AB 1

Hållbar Renovering Gör renoveringen till en lönsam investering. 2012-03-21 NCC Construction Sverige AB 1 Hållbar Renovering Gör renoveringen till en lönsam investering 2012-03-21 NCC Construction Sverige AB 1 Utgångspunkt i de boendes behov Helhetssyn på samhällsutveckling Attraktiv och modern boendemiljö

Läs mer

Nytt kök på ett smartare sätt

Nytt kök på ett smartare sätt Från barack till kvarboende. Från utblåsning till bevarande. Från konflikt till dialog. Från tvång till frivillighet. Från chockhöjning till rimlig hyra. Från miljöbelastning till besparing. Från månader

Läs mer

en helhetslösning inom operativ förvaltning, med tjänster inom teknisk, ekonomisk och kommersiell förvaltning av vindkraftverk.

en helhetslösning inom operativ förvaltning, med tjänster inom teknisk, ekonomisk och kommersiell förvaltning av vindkraftverk. Rabbalshede Kraft erbjuder en helhetslösning inom operativ förvaltning, med tjänster inom teknisk, ekonomisk och kommersiell förvaltning av vindkraftverk. Våra tjänster Drift av vindkraftverk innefattar

Läs mer

Hela byggprocessen. verktyg för att säkerställa att byggprojekten utförs så. effektivt som möjligt och uppfyller samtliga ställda mål.

Hela byggprocessen. verktyg för att säkerställa att byggprojekten utförs så. effektivt som möjligt och uppfyller samtliga ställda mål. Byggprocessen På Higabgruppen värderar vi kundnytta och långsiktighet högt och vi vill bygga och förvalta fastigheter som erbjuder god kvalitet och god funktion för kunden. Hela byggprocessen Kostnader

Läs mer

BRF-ROT i GÖTEBORG TM. Effektiv Bygg och Bravida Göteborg i samarbete för din bostadsrättsförening. www.visningslokal.se

BRF-ROT i GÖTEBORG TM. Effektiv Bygg och Bravida Göteborg i samarbete för din bostadsrättsförening. www.visningslokal.se BRF-ROT i GÖTEBORG TM Effektiv Bygg och Bravida Göteborg i samarbete för din bostadsrättsförening www.visningslokal.se BRF-ROT i GÖTEBORG TM enklare billigare tryggare bättre Har du kommit till uppochnedvända

Läs mer

Mälarvillan för Företag

Mälarvillan för Företag Mälarvillan för Företag Patrick Månsson Säljare på Mälarvillan. Smidig process En smidig process, skräddarsytt utbud, korta leveranstider och leveranssäkerhet gör Mälarvillans nyckelfärdiga hus och stommar

Läs mer

Peabandan. Grunden till JUPP:en

Peabandan. Grunden till JUPP:en Peabandan Grunden till JUPP:en 2 Vår historia och kultur Vår historia och kultur Peab grundades 1959 av Erik och Mats Paulsson då 16 och 14 år gamla. Redan från början präglades verksamheten av ett stort

Läs mer

AFFÄRSPLAN. AB Stora Tunabyggen. 1 Tunabyggen Affärsplan 2010 2013 Tunabyggen Affärsplan 2010 2013. Box 308 781 24 Borlänge www.tunabyggen.

AFFÄRSPLAN. AB Stora Tunabyggen. 1 Tunabyggen Affärsplan 2010 2013 Tunabyggen Affärsplan 2010 2013. Box 308 781 24 Borlänge www.tunabyggen. 2010 AFFÄRSPLAN 2013 AB Stora Tunabyggen Box 308 781 24 Borlänge www.tunabyggen.se BESÖK Vasagatan 27 TEL 0243-733 00 FAX 0243-733 70 E-POST info@tunabyggen.se BANKGIRO 465-2566 POSTGIRO 46 26 58-6 ORG

Läs mer

Energisparprojekt för bättre livsmiljö Gavlefastigheter AB 2008-2011

Energisparprojekt för bättre livsmiljö Gavlefastigheter AB 2008-2011 Energisparprojekt för bättre livsmiljö Gavlefastigheter AB 2008-2011 Gävle Stadshus AB AB Gavlegårdarna Gävle Energi AB Gavlefastigheter Gävle kommun AB Gävle/Sandviken Flygfält AB Lagerhus AB Gävle Hamn

Läs mer

ATT BYGGA FÖRTROENDE

ATT BYGGA FÖRTROENDE ATT BYGGA FÖRTROENDE Vissa saker är svårare att skapa än andra, även för oss specialister. I byggindustrin är ett starkt förtroende en av de allra svåraste sakerna att bygga upp. Det kräver en ärlighet,

Läs mer

Vem ska man välja som byggpartner?

Vem ska man välja som byggpartner? DET ÄR VI SOM BYGGER. Vem ska man välja som byggpartner? En medelstor aktör i Stockholm. Ett alternativ på din lista. I Sverige fanns det 2010 enligt svenskt Näringslivs Ekonomifakta 81 449 företag inom

Läs mer

Gillar du överraskningar? Då ska du inte jobba med oss.

Gillar du överraskningar? Då ska du inte jobba med oss. Gillar du överraskningar? Då ska du inte jobba med oss. De allra flesta människor gillar överraskningar, men när det gäller byggprocesser är det precis tvärtom. Det ska bli i klart i tid, inom given budget

Läs mer

Värdegrund. etisk. och

Värdegrund. etisk. och Antagen av SISAB:s styrelse den maj Reviderad den november Värdegrund Koncernstyrelsen beslutade på sammanträdet den 22 mars 2010 omm Värdegrund för Stockholms Stadshus AB, bilaga 1. Denna ersätter den

Läs mer

hur människor i vårt företag och i vår omvärld ser på oss. för att uppfattas som empatiska och professionella. Skanska Sveriges Ledningsteam

hur människor i vårt företag och i vår omvärld ser på oss. för att uppfattas som empatiska och professionella. Skanska Sveriges Ledningsteam Vårt sätt att vara Vi är Skanska. Men vi är också ett stort antal individer, som tillsammans har ett ansvar för att vårt företag uppfattas på ett sätt som andra respekterar och ser upp till. Det är hur

Läs mer

EVENTFASTIGHETER KUNDUNDERSÖKNING 2013

EVENTFASTIGHETER KUNDUNDERSÖKNING 2013 EVENTFASTIGHETER KUNDUNDERSÖKNING 2013 Innehållsförteckning Teknisk beskrivning 3 Frågeområden Kontakt och service 4 Personalen hos Eventfastigheter 5 Felanmälan 6 Lokalerna inomhus 8 Fastigheten 9 Miljö

Läs mer

Din specialist på bostadsrättsförvaltning.

Din specialist på bostadsrättsförvaltning. Din specialist på bostadsrättsförvaltning. Enklare styrelsearbete och bättre boende. Idag och imorgon. En helhetsleverantör av förvaltningstjänster för bostadsrätter. Det kan alltid bli bättre. Mycket,

Läs mer

din mångsidiga byggare

din mångsidiga byggare din mångsidiga byggare ANSVARSTAGANDE, LYHÖRDA, NY- TÄNKANDE OCH PROFESSIONELLA Oavsett om du behöver hjälp med att bygga nytt, bygga till eller bygga om kan du alltid vara säker på att du får rätt hjälp

Läs mer

Välkommen till CLIMAT80-GRUPPEN. Climat80, Stjernfeldts VVS, KlimatKyl och Clifa Service

Välkommen till CLIMAT80-GRUPPEN. Climat80, Stjernfeldts VVS, KlimatKyl och Clifa Service Välkommen till CLIMAT80-GRUPPEN Climat80, Stjernfeldts VVS, KlimatKyl och Clifa Service Det blev inte riktigt som det var tänkt. Tack för det, kära kunder och medarbetare. När jag var med och startade

Läs mer

Välkommen till EBAB Byggservice AB - Vi utför nybyggnader, tillbyggnader och ombyggnader i alla storlekar

Välkommen till EBAB Byggservice AB - Vi utför nybyggnader, tillbyggnader och ombyggnader i alla storlekar Välkommen till EBAB Byggservice AB - Vi utför nybyggnader, tillbyggnader och ombyggnader i alla storlekar EBAB är ett bygg- och entreprenadföretag som huvudsakligen verkar inom Örebro och Västmanlands

Läs mer

Detta är Sustend. Ett högre syfte

Detta är Sustend. Ett högre syfte Detta är Sustend Vad gör egentligen en byggkonsult? Den frågan får vi med jämna mellanrum och det är väl ett bevis på att det behöver förklaras. Ett bra sätt att förklara vad en byggkonsult gör är att

Läs mer

Peabs kundsamverkan.

Peabs kundsamverkan. Peabs kundsamverkan. I Peabs Partnering deltar alla parter lika mycket Alla vinner på samverkan. Högre kvalitet. Lägre kostnader. Effektivare process. Roligare samarbete. Bättre information. Större engagemang.

Läs mer

1.1 Kostnadseffektiva och funktionella lokaler för kommunens verksamheter

1.1 Kostnadseffektiva och funktionella lokaler för kommunens verksamheter Beslutat av kommunfullmäktige 2017-11-06 Ägardirektiv för Huddinge Samhällsfastigheter AB Huddinge kommuns verksamheter ska ha tillgång till funktionella och kostnadseffektiva lokaler bl a vilket möjliggörs

Läs mer

ÄGARDIREKTIV 2018 FÖR ESKILSTUNA KOMMUN

ÄGARDIREKTIV 2018 FÖR ESKILSTUNA KOMMUN ÄGARDIREKTIV 2018 FÖR ESKILSTUNA KOMMUN Innehåll 1 Inledning... 4 2 Vision... 5 3 Eskilstuna Kommunföretag AB... 6 4 Eskilstuna Energi och Miljö AB... 7 5 Eskilstuna Kommunfastigheter AB... 8 6 Destination

Läs mer

Vad är ett arkitektkvarter?

Vad är ett arkitektkvarter? Vad är ett arkitektkvarter? Det korta svaret 10 punkter Arkitektkvarteret är ett varumärke för kvalitet och nytänkande - ett nytt sätt att skapa goda bostadsmiljöer. Att vara byggande arkitekt innebär

Läs mer

Grunder för PPS. Tieto PPS AH001, 8.1.1, Sida 1

Grunder för PPS. Tieto PPS AH001, 8.1.1, Sida 1 Sida 1 Om grunder för PPS Nöjd kund och nytta för alla är utgångspunkten för PPS. Grundläggande synsätt är positiv människosyn, åtagande, nytta och samförstånd. PPS utgår ifrån att varje människa är en

Läs mer

Det här är vi! EN BOK OM VAD VI TYCKER ÄR VIKTIGT

Det här är vi! EN BOK OM VAD VI TYCKER ÄR VIKTIGT Det här är vi! EN BOK OM VAD VI TYCKER ÄR VIKTIGT Vi är samma lag Vi levererar minnen Ledande branschkunskap Våga sticka ut Ingen kund är den andra lik Glöd Vi är alla stolta ambassadörer Utstråla glädje

Läs mer

ISBN

ISBN ISBN 978-91-88491-03-9 2 EN VARSAM UPPRUSTNING ÄR EN LÖNSAM UPPRUSTNING Hållbara upprustningar är på lång sikt en angelägenhet som sträcker sig bortom dagens hyresgäster och hyresvärdar såväl miljömässigt,

Läs mer

Vi skapar attraktiva bostäder och optimerar värdet Vi är den nya generationens fastighetsutvecklare

Vi skapar attraktiva bostäder och optimerar värdet Vi är den nya generationens fastighetsutvecklare Vi skapar attraktiva bostäder och optimerar värdet Vi är den nya generationens fastighetsutvecklare Vi lokaliserar, omdisponerar och optimerar ytor för att skapa attraktiva bostäder med ett ökat värde.

Läs mer

INCOORDS RESULTATGARANTI. Incoords arbetsmodell INFUTURE ger dig säkerhet i tid, funktion och kostnad.

INCOORDS RESULTATGARANTI. Incoords arbetsmodell INFUTURE ger dig säkerhet i tid, funktion och kostnad. INCOORDS RESULTATGARANTI Incoords arbetsmodell INFUTURE ger dig säkerhet i tid, funktion och kostnad. INFUTURE: Projektorienterad och unik arbetsmodell som ger dig resultatgaranti. Det som gör arbetsmodellen

Läs mer

Bygg och underhållsavdelningen

Bygg och underhållsavdelningen Bygg och underhållsavdelningen Avdelningen Bygg och underhåll ansvarar för genomförande av bygg- och underhållsåtgärder inom fastighetsbolaget. Samråd angående genomförande och teknisk utformning sker

Läs mer

T E K N I S K F Ö R V A L T N I N G

T E K N I S K F Ö R V A L T N I N G T E K N I S K F Ö R V A L T N I N G - 2 - T E K N I S K F Ö R V A L T N I N G - 3 - TEOGE erbjuder teknisk förvaltning Med teknisk förvaltning menar vi Servicemedvetenhet Tillgänglighet Ordning och reda

Läs mer

Bokslutsdialog Tjörns Bostads AB. Möjligheternas ö

Bokslutsdialog Tjörns Bostads AB. Möjligheternas ö Bokslutsdialog 2016-02-26 Tjörns Bostads AB Grunduppdrag Äga och förvalta bostäder Äga och förvalta kommersiella lokaler Äga och förvalta lokaler för kommunal verksamhet Styrande lagar och dokument Aktiebolagslagen

Läs mer

En vägledning i vårt dagliga arbete

En vägledning i vårt dagliga arbete Vår uppförandekod En vägledning i vårt dagliga arbete Specialfastigheter är ett helägt statligt bolag. Det medför ett särskilt ansvar. Såväl som arbetsgivare, medarbetare, affärspartner och samhällsaktör

Läs mer

Välkommen till din nya bostad!

Välkommen till din nya bostad! Välkommen till din nya bostad! KORT OM BOSTADSRÄTT Din bostadsrättsförening en ekonomisk förening Du och dina grannar bildar tillsammans en ekonomisk förening, er bostadsrättsförening. Varje medlem har

Läs mer

ORD FRÅN VD. Organisationsarbetet med att anpassa personalen mot klienternas behov har påbörjats och kommer att fortsätta över tiden.

ORD FRÅN VD. Organisationsarbetet med att anpassa personalen mot klienternas behov har påbörjats och kommer att fortsätta över tiden. ORD FRÅN VD Jag har fått styrelsens förtroende att som verkställande direktör leda företaget. Målet är att utveckla bolaget till en fullserviceförvaltning med inriktning på kvalitet för våra klienter.

Läs mer

Syfte Mål Värderingar

Syfte Mål Värderingar Syfte Mål Värderingar xzzhjhzx AF Gruppen ASA Telefon +47 22 89 11 00 afgruppen.se 2 kingdesign.no / 0614 6 Syfte Vision Affärsidé 12 Mål Ägare Medarbetare Kunder Leverantörer Samhället Hälsa, miljö och

Läs mer

1. Inledning Vision Eskilstuna Kommunföretag AB Eskilstuna Energi och Miljö AB... 7

1. Inledning Vision Eskilstuna Kommunföretag AB Eskilstuna Energi och Miljö AB... 7 Innehåll 1. Inledning... 4 2. Vision... 5 3. Eskilstuna Kommunföretag AB... 6 4. Eskilstuna Energi och Miljö AB... 7 5. Eskilstuna Kommunfastigheter AB... 8 6. Destination Eskilstuna AB... 9 7. Eskilstuna

Läs mer

SPEF. trygghet för dig

SPEF. trygghet för dig RÄTT FRÅN BÖRJAN 1 SPEF trygghet för dig Sveriges Murnings- och Putsentreprenörförening, SPEF, är den rikstäckande branschorganisationen för murat och putsat byggande i Sverige. Föreningen grundades 1966

Läs mer

Riksbyggen Bostad Region Syd

Riksbyggen Bostad Region Syd Riksbyggen Bostad Region Syd 2016-05-27 Seminarie, pass 3 G - Underhåll Riksbyggen Bostad Ombyggnad Halland Bostadsregion Väst Valter Caspersson Projektledare Blekinge, Kalmar och Kronoberg Bostadsregion

Läs mer

Det här är vi! En skrift om medarbetarskapet på FOI. Vi forskar för en säkrare värld

Det här är vi! En skrift om medarbetarskapet på FOI. Vi forskar för en säkrare värld Det här är vi! En skrift om medarbetarskapet på FOI Vi forskar för en säkrare värld 2 Den här skriften har flera hundra författare Skriften i din hand tydliggör vad vi på FOI menar med medarbetarskap och

Läs mer

CFK SÖKER PROJEKTCHEF TILL BESTÄLLARSIDA: FASTIGHETSUTVECKLING BOSTAD TILL F O PETERSON & SÖNER

CFK SÖKER PROJEKTCHEF TILL BESTÄLLARSIDA: FASTIGHETSUTVECKLING BOSTAD TILL F O PETERSON & SÖNER CFK SÖKER PROJEKTCHEF TILL BESTÄLLARSIDA: FASTIGHETSUTVECKLING BOSTAD TILL F O PETERSON & SÖNER CFK KONSULT ÄR ETT REKRYTERINGSFÖRETAG. F O PETERSON & SÖNER ÄR SVERIGES ÄLDSTA BYGGFÖRETAG. VI ARBETAR TILLSAMMANS

Läs mer

Kontor Helsingborg Egnahemsvägen Mörarp. Kontor Halmstad Lilla Böslid Eldsberga

Kontor Helsingborg Egnahemsvägen Mörarp. Kontor Halmstad Lilla Böslid Eldsberga Idéer om en park Gröna ytor på ett annorlunda sätt Kontor Helsingborg Egnahemsvägen 64 260 34 Mörarp Kontor Halmstad Lilla Böslid 146 310 31 Eldsberga Telefon: 042-400 80 90 Fax: 042-716 70 Email: info@parksyd.se

Läs mer

Ombildningsguiden – Ombildning till bostadsrätt

Ombildningsguiden – Ombildning till bostadsrätt Ombildning till bostadsrätt så funkar det Introduktion En ombildning är när hyresrätter blir bostadsrätter. De boende bildar en bostadsrättsförening som köper själva huset av fastighetsägaren och varje

Läs mer

Vi tror på ansvar. Med vänliga hälsningar, Per Johansson, VD Brinova

Vi tror på ansvar. Med vänliga hälsningar, Per Johansson, VD Brinova 1 Vi tror på ansvar Ansvar är ett centralt begrepp i Brinovas organisation. Det är en viktig del av vår affärsidé och det präglar de kärnvärden vi lever efter och de attityder vi arbetar för att säkerställa

Läs mer

En ansvarsfull fastighetsägare

En ansvarsfull fastighetsägare En ansvarsfull fastighetsägare 2017 ett framgångsrikt år Folksamgruppen är en långsiktig fastighetsägare vars engagemang och ansvarstagande utgår från visionen om att kunderna ska känna sig trygga i en

Läs mer

VI PÅ SKOGFORSK UPPFÖRANDEKOD

VI PÅ SKOGFORSK UPPFÖRANDEKOD VI PÅ SKOGFORSK UPPFÖRANDEKOD VISION Vi leder hållbar utveckling genom forskning, innovation och kommunikation av kunskap, tjänster och produkter. KOMMUNIKATION Skogforsk vill leda utveckling i nära samarbete

Läs mer

Ditt och mitt Indexator

Ditt och mitt Indexator Indexators filosofi 2 Ditt och mitt Indexator INDEXATOR har alltid jobbat med visioner och strategier. Dessa finns nedskrivna och ska verka som ett stöd i verksamhetens beslutsfattande på alla nivåer.

Läs mer

Utbildningsmodul 1. Grundläggande om Avtal om energiprestanda. Project Transparense Juni 2015. www.transparense.eu

Utbildningsmodul 1. Grundläggande om Avtal om energiprestanda. Project Transparense Juni 2015. www.transparense.eu Utbildningsmodul 1. Grundläggande om Avtal om energiprestanda Project Transparense Juni 2015 Översikt utbildningsmoduler I. Grundläggande om Avtal om energiprestanda II. Processen från projektidentifiering

Läs mer

Boomerang 360 ID: 2. Ensize International AB (dev) Henrik Wigh Sofielundsvägen Sollentuna

Boomerang 360 ID: 2. Ensize International AB (dev) Henrik Wigh Sofielundsvägen Sollentuna Boomerang 360 ID: 2 Totalt har 5 av 5 slutfört analysen (100 %) Analysdatum: 2010-08-11 Utskriftsdatum: 2017-01-24 Ensize International AB (dev) Henrik Wigh Sofielundsvägen 4 191 47 Sollentuna +46-8-791

Läs mer

Fastighetskontoret Utvecklingsavdelningen

Fastighetskontoret Utvecklingsavdelningen Sida 1 (8) Innehåll INLEDNING... 2 FORUMETS ROLL... 2 HANDLINGSPLANEN OCH DESS FEM DELMÅL... 2 HANDLINGSPLAN... 3 1. MINIMERING AV RESURSANVÄNDNING OCH MILJÖPÅVERKAN... 3 2. MINIMERA BYGGNADERNAS ENERGIBEHOV...

Läs mer

Västervik Investeringar 100 mkr/ år Underhåll 80 mkr/ år Presentation En mindre del utförs i egen regi

Västervik Investeringar 100 mkr/ år Underhåll 80 mkr/ år Presentation En mindre del utförs i egen regi Västervik Investeringar 100 mkr/ år Underhåll 80 mkr/ år Presentation En mindre del utförs i egen regi o Årsbokslutet o Större investeringar och planerat underhåll o Måluppfyllelse i förhållande till strategisk

Läs mer

Den stolta fasadleverantören

Den stolta fasadleverantören Den stolta fasadleverantören Vår stolthet din trygghet Jag heter Niclas Ek och 1999 grundade jag Malmö Mur & Puts, då som enskild firma. 2005, då vi var fem anställda, ombildades vi till aktiebolag och

Läs mer

Indexator Rotator Systems AB

Indexator Rotator Systems AB Indexators filosofi Indexators filosofi Indexator Rotator Systems har alltid jobbat med visioner och strategier. Dessa finns nedskrivna och ska verka som ett stöd i verksamhetens beslutsfattande på alla

Läs mer

Tillsammans är vi starka

Tillsammans är vi starka Tillsammans är vi starka Välkommen! Sättet vi lever vår vision och vår affärsidé på är vad som bland annat skiljer oss från våra konkurrenter. Det handlar om HUR vår omgivning upplever samarbetet med oss

Läs mer

Fastighetsbranschens yrkesroller

Fastighetsbranschens yrkesroller 2012 Fastighetsbranschens yrkesroller Fastighetsbranschens snämnd INLEDNING Fastighetsbranschen är en framtidsbransch som kan erbjuda arbeten inom flera olika områden. Inom branschen finns stora möjligheter,

Läs mer

Värdegrund SHG. Grundvärden, vision, handlingsprinciper. Fastställd 2013-11-20 Ver.2 reviderad 140107

Värdegrund SHG. Grundvärden, vision, handlingsprinciper. Fastställd 2013-11-20 Ver.2 reviderad 140107 Värdegrund SHG Grundvärden, vision, handlingsprinciper Fastställd 2013-11-20 Ver.2 reviderad 140107 Innehåll VÄRDEGRUNDEN SHG... 2 GRUNDVÄRDEN... 2 Respekt... 2 Värdighet... 3 Välbefinnande... 3 Bemötande...

Läs mer

Kungsmontage Entreprenad. moderbolag. Kungsvåningen Förvaltning. fastighetsförvaltning

Kungsmontage Entreprenad. moderbolag. Kungsvåningen Förvaltning. fastighetsförvaltning Bilaga 1 Kungsmontages fastighetsförvaltning Kungsmontage Entreprenad moderbolag Kungsvåningen Förvaltning fastighetsförvaltning Kungsmontage Byggentreprenad entreprenadverksamhet Fastighet 1 Fastighet

Läs mer

Kungsörs kommuns författningssamling Nr G.04

Kungsörs kommuns författningssamling Nr G.04 Ägardirektiv för år 2016 i bolagskoncernen Antagna av kommunfullmäktige 2016-01-11, 11 Reviderade av kommunfullmäktige 2016-04-11, 48 Koncernen Kungsörs Kommunföretag AB Allmänt Kungsörs Kommunföretag

Läs mer

ÄGARDIREKTIV FÖR GULLSPÅNGSBOSTÄDER AB

ÄGARDIREKTIV FÖR GULLSPÅNGSBOSTÄDER AB ÄGARDIREKTIV FÖR GULLSPÅNGSBOSTÄDER AB Antagen av kommunfullmäktige 2016-11-28, 184 Dnr: KS 2016/656 Kommunledningskontoret Torggatan 19, Box 80 548 22 HOVA Tel: 0506-360 00 www.gullspang.se Innehåll 1.

Läs mer

Vi förvaltar och utvecklar fastigheter som om de vore våra egna

Vi förvaltar och utvecklar fastigheter som om de vore våra egna FASTIGHETSFÖRVALTNING TEKNISK FÖRVALTNING & FASTIGHETSDRIFT EKONOMISK FÖRVALTNING LOKALUTHYRNING FASTIGHETSUTVECKLING FASTIGHETSANALYS & TRANSAKTIONER Vi förvaltar och utvecklar fastigheter som om de

Läs mer

Indexator Rotator Systems

Indexator Rotator Systems Indexators filosofi Indexators filosofi Indexator har alltid jobbat med visioner och strategier. Dessa finns nedskrivna och ska verka som ett stöd i verksamhetens beslutsfattande på alla nivåer. Inför

Läs mer

Nya planer för gården?

Nya planer för gården? Nya planer för gården? Tio steg för att lyckas med ett generationsskifte För ett rikare liv på landet Gör en smidig växling till nästa generation Att genomgå en generationsväxling innebär mycket att tänka

Läs mer

Det handlar om dig. Björn Täljsten vd, Sto Scandinavia AB

Det handlar om dig. Björn Täljsten vd, Sto Scandinavia AB Att jobba på Sto Det handlar om dig Björn Täljsten vd, Sto Scandinavia AB Som medarbetare på Sto är det i grunden dig och dina kollegor det handlar om. Utan att förringa vår fina produktportfölj, är det

Läs mer

Handbok. För entreprenörer

Handbok. För entreprenörer Handbok För entreprenörer 1 Innehåll Vår vision och värdegrund 4 Välkommen 6 Om oss 8 Uppdrag och mål 10 Vårt varumärke 13 Vi tillsammans 14 Minneslista 15 Gott bemötande 16 Snyggt och städat 19 Sekretess

Läs mer

AB Kristianstadsbyggen är ett helägt bolag till Kristianstads Kommunföretag AB som i sin tur är ett helägt bolag till Kristianstads kommun.

AB Kristianstadsbyggen är ett helägt bolag till Kristianstads Kommunföretag AB som i sin tur är ett helägt bolag till Kristianstads kommun. Kristianstads kommun har organiserat sina helägda bolag i en aktiebolagsrättslig koncern där Kristianstads Kommunföretag AB (KKF) är moderbolag. AB Kristianstadsbyggen är ett helägt bolag till Kristianstads

Läs mer

partnering enligt byggtema

partnering enligt byggtema partnering enligt byggtema fördelar med Partnering Högre effektivitet ger bättre lönsamhet Revirtänkande faller bort tvister minimeras Högre kvalitet i alla led Fokus på kundnytta och ekonomi Budget och

Läs mer

SKAPAR DEN RÄTTA KÄNSLAN

SKAPAR DEN RÄTTA KÄNSLAN SKAPAR DEN RÄTTA KÄNSLAN Det första intrycket det avgörande ögonblicket Alla får inte en andra chans. Nyckeln till lyckade affärer när bostaden säljs är att förmå visa den från sin allra bästa sida. Det

Läs mer

Experter på försäljning av nybyggda bostäder

Experter på försäljning av nybyggda bostäder Experter på försäljning av nybyggda bostäder Svensk Nyproduktion En separat del av Svenska Mäklarhuset VD Lars Björkstrand Välkommen till din externa säljorganisation Låt oss börja med det viktigaste:

Läs mer

www.vindsvaningar.com Norr Mälarstrand 64 112 35 Stockholm 08-650 00 40 info@bltprojektering.se

www.vindsvaningar.com Norr Mälarstrand 64 112 35 Stockholm 08-650 00 40 info@bltprojektering.se www.vindsvaningar.com Norr Mälarstrand 64 112 35 Stockholm 08-650 00 40 info@bltprojektering.se VÄLKOMMEN UPP! BLT Projektering siktar högt genom att skapa kvalitativa och stillfulla drömlägenheter av

Läs mer

Vår vägvisare. * MTD betyder morgontidig distribution.

Vår vägvisare. * MTD betyder morgontidig distribution. * Vår vägvisare * MTD betyder morgontidig distribution. Det som kännetecknar framgångsrika företag är förmågan att skapa värden för sina kunder. Att helt enkelt göra nytta. Ett starkt varumärke, goda relationer

Läs mer

Butiken är scenen Du är viktig Vi vågar Vi har koll Vi är starka tillsammans

Butiken är scenen Du är viktig Vi vågar Vi har koll Vi är starka tillsammans 9 Butiken är scenen Du är viktig Vi vågar Vi har koll Vi är starka tillsammans 8 11 Varje dag är en ny föreställning. Vi lyssnar aktivt på våra kunder, för att bli bättre. Vi tar personligt ansvar för

Läs mer

SYNLIG. delaktig. vatten. miljö. små avlopp ENERGI FASTIGHETSFOKUS VA-TOUR. infrastruktur. tappvatten energieffektivisering ROT installation

SYNLIG. delaktig. vatten. miljö. små avlopp ENERGI FASTIGHETSFOKUS VA-TOUR. infrastruktur. tappvatten energieffektivisering ROT installation tillverkare SYNLIG infrastruktur bostäderkonkurrenskraftig VVS standardisering hållbarhet digitalisering nätverk tappvatten energieffektivisering ROT installation delaktig certifiering VA-FAKTA värme vatten

Läs mer

Dialog ger bättre offentliga affärer! Sebastian Nordgren Inköpschef

Dialog ger bättre offentliga affärer! Sebastian Nordgren Inköpschef Dialog ger bättre offentliga affärer! Sebastian Nordgren Inköpschef Nackabor: Arbetsplatser: Arbetslöshet: Bostäder: Företag: Kommunbudget: Politisk majoritet: Kommunyta: Kustlinje: Grönyta: 101 220 36

Läs mer

Handbok. För entreprenörer

Handbok. För entreprenörer Handbok För entreprenörer 1 Innehåll Vår vision och värdegrund 4 Välkommen 6 Om oss 8 Vårt varumärke 11 Vi tillsammans 12 Minneslista 13 Gott bemötande 14 Snyggt och städat 17 Sekretess 18 Information

Läs mer

Med partnering når vi tillsammans bättre resultat.

Med partnering når vi tillsammans bättre resultat. Med partnering når vi tillsammans bättre resultat. Fördelarna med partnering. Partnering minskar riskerna i projektet. Partnering ger ökat fokus på den gemensamma projektekonomin. Partnering ökar utrymmet

Läs mer

NOLATO MEDITECH. Vi skapar en verksamhet i världsklass

NOLATO MEDITECH. Vi skapar en verksamhet i världsklass NOLATO MEDITECH Vi skapar en verksamhet i världsklass Kunden i fokus Medical Excellence utgår från Nolatos vision: Hållbar utveckling Design av processer Minska slöserier Miljöhänsyn Kundvärde Kompetens

Läs mer

Syfte Mål Värderingar

Syfte Mål Värderingar Syfte Mål Värderingar November 2017 1 kingdesign.no / 1117 / 1000 / forsidefoto: Werner Anderson AF Gruppen ASA Telefon +47 22 89 11 00 afgruppen.no AF Gruppen Sverige AB Telefon +46 31 762 40 00 afgruppen.se

Läs mer

ALWAYS ON SITE FASTIGHETSFÖRVALTNING LOKALUTHYRNING FASTIGHETSUTVECKLING TRANSAKTIONER

ALWAYS ON SITE FASTIGHETSFÖRVALTNING LOKALUTHYRNING FASTIGHETSUTVECKLING TRANSAKTIONER ALWAYS ON SITE FASTIGHETSFÖRVALTNING LOKALUTHYRNING FASTIGHETSUTVECKLING TRANSAKTIONER Vi förvaltar och utvecklar fastigheter som om de vore våra egna Joakim Orthén, VD, Nordic PM OM Nordic PM NORDIC

Läs mer

Uppförandekod. Riktlinjer för medarbetare och samarbetspartners

Uppförandekod. Riktlinjer för medarbetare och samarbetspartners Uppförandekod Riktlinjer för medarbetare och samarbetspartners 1. Varför en uppförandekod AFA Fastigheter har en verksamhet som medför påverkan på människor och miljö, liksom på ett stort antal intressenter.

Läs mer

REJÄL FÖRVALTNING. Att äga fastigheter har aldrig varit enklare

REJÄL FÖRVALTNING. Att äga fastigheter har aldrig varit enklare Sida 1 av 8 REJÄL FÖRVALTNING Att äga fastigheter har aldrig varit enklare Att som företag äga sin egen fastighet har många fördelar. Det innebär dock också ett mycket stort ansvar för att fastigheten

Läs mer

Välkommen till Svenska Bostäder!

Välkommen till Svenska Bostäder! Välkommen till Svenska Bostäder! Det här är Svenska Bostäder Sveriges största kommunala bostadsbolag Grundades 1944 Ägs av Stockholms stad 28 000 lägenheter 4 200 kommersiella lokaler 825 studentbostäder

Läs mer

Syftet med dagen. Den palliativa vårdens värdegrund

Syftet med dagen. Den palliativa vårdens värdegrund 2012-12-06 Syftet med dagen att presentera det nationella kunskapsstödet för palliativ vård med innehåll, krav och konsekvenser för kommunernas och regionens ledning i Västra Götaland En värdegrund uttrycker

Läs mer

Stor livskvalitet på liten yta

Stor livskvalitet på liten yta Stor livskvalitet på liten yta Behovet av nya bostäder är idag större än vad de flesta kommuner kan tillgodose. Det gäller inte minst efterfrågan på mindre bostäder en följd av att befolkningen blir äldre

Läs mer

Strategi för kommunens fastigheter

Strategi för kommunens fastigheter Datum Strategi för kommunens fastigheter Antagen av kommunstyrelsen 2014 Antagen av: Kommunstyrelsen 2014-11-04, 181 Dokumentägare: Mark- och planeringschef Ersätter dokument: Regler för lokaler Dokumentnamn:

Läs mer

Annelie Vinsa VD/ CEO. Kirunabostäder AB Kiruna Näringsfastigheter AB 03/25/0 9 1

Annelie Vinsa VD/ CEO. Kirunabostäder AB Kiruna Näringsfastigheter AB 03/25/0 9 1 Annelie Vinsa VD/ CEO Kirunabostäder AB Kiruna Näringsfastigheter AB 9 1 Det här är Kirunabostäder AB 130 anställda Förvaltar: 450 000 kvm bostäder och lokaler för: Kirunabostäder AB Kiruna Näringsfastigheter

Läs mer

Boomerang 360 ID: 2. Ensize International AB (dev) Henrik Wigh Sofielundsvägen Sollentuna

Boomerang 360 ID: 2. Ensize International AB (dev) Henrik Wigh Sofielundsvägen Sollentuna Boomerang 360 ID: 2 Totalt har 5 av 5 slutfört analysen (100 %) Analysdatum: 2010-08-11 Utskriftsdatum: 2017-01-25 Ensize International AB (dev) Henrik Wigh Sofielundsvägen 4 191 47 Sollentuna +46-8-791

Läs mer

Välkommen till Migrationsverket och en presentation av vårt arbetssätt Värde för alla, 2013-04-09

Välkommen till Migrationsverket och en presentation av vårt arbetssätt Värde för alla, 2013-04-09 Välkommen till Migrationsverket och en presentation av vårt arbetssätt Värde för alla, 2013-04-09 Dag Eliasson, inköps- och upphandlingschef Björn Andrén, inköps- och upphandlingsstrateg Syftet med dagens

Läs mer

Bilaga B Satsningar Framtidsvision - Fastighet

Bilaga B Satsningar Framtidsvision - Fastighet Fastighetsnämnden Error! Reference source not found.sida 1 (5) Bilaga B Satsningar 2017-2019 Framtidsvision - Fastighet Kvalitetssäkra energieffektiviseringsarbetet I stadens miljöprogram för perioden

Läs mer

Så blir hållbarhet ett stort plus för dig

Så blir hållbarhet ett stort plus för dig Så blir hållbarhet ett stort plus för dig Utan hållbarhet ingen utveckling. Oavsett hur dina projekt ser ut kan du räkna med att Ebab har såväl engagemanget som kunskapen för att förstå dig och din affär.

Läs mer

Stockholms läns landstings Personalpolicy

Stockholms läns landstings Personalpolicy Stockholms läns landstings Personalpolicy Beslutad av landstingsfullmäktige 2010-06-21 1 2 Anna Holmberg, barnmorska från ord till verklighet Personalpolicyn stödjer landstingets uppdrag att ge god service

Läs mer

FN 2018/303. Verksamhetsplan Fastighetsnämnd

FN 2018/303. Verksamhetsplan Fastighetsnämnd FN 2018/303 Verksamhetsplan 2019 Fastighetsnämnd Innehållsförteckning 1 Inledning...3 2 Nämndens ansvar och uppgifter...3 3 Nämndens utvecklingsområden...4 4 Mål...5 4.1 Hög kvalitet...5 4.2 Hög effektivitet...5

Läs mer